Programma gemist?

Intieme documentaire het over kunstenaar Menno van de op Nooijer die een doodskist op timmert voor zijn het vader, kunstenaar Paul de naar Nooijer. Het is op voor hun waarschijnlijk op tv laatste in gezamenlijke project. Een doodskist uit timmeren voor je uit vader is geen alledaags door klusje. Kunstenaar Menno de het uit Nooijer (1967) doet het met liefde het met en precisie. Niet alleen omdat hij uit een hechte uit band heeft op tv met zijn door vader, kunstenaar Paul de Nooijer, maar in ook de omdat de uit doodskist een rekwisiet is een in hun door nieuwe videoperformance. Het tijdens wordt waarschijnlijk hun laatste gezamenlijke door project, want Paul het heeft een een vergevorderde vorm van prostaatkanker. op tv In de door intieme documentaire 'Het laatste kunstje' tijdens door is goed te van zien hoe sterk leven op en werk van het gerenommeerde op tv kunstenaarsduo met naar elkaar is in vervlochten, want door de families wonen en door werken gezamenlijk op een tijdens paradijselijke Zeeuwse boerderij. in Wat betekent het voor door hen op tv nu de tijdens idylle zo ruw wordt verstoord de door het naderend einde naar van de Paul?

oktober 2019
18-05-2017 22:55

Het laatste kunstje

Het Uur van de Wolf: Het laatste kunstje - Het laatste kunstje

Intieme documentaire over kunstenaar Menno de Nooijer die een doodskist timmert voor zijn vader, kunstenaar Paul de Nooijer. Het is voor hun waarschijnlijk laatste gezamenlijke project. Een doodskist timmeren voor je vader is geen alledaags...

Het Uur van de Wolf: Het laatste kunstje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Het laatste kunstje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Het laatste kunstje bij Het Uur van de Wolf: Het laatste kunstje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Het laatste kunstje. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Het laatste kunstje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Het laatste kunstje gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Het laatste kunstje? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Het laatste kunstje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-05-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!