Programma gemist?

Colombia - Acht van hoogbejaarden die nog op tv volop naar in het leven staan, krijgen de de uit kans om samen een van wereldreis te maken. door Allemaal door hebben ze een droom die op tv zich afspeelt ver buiten een de landsgrenzen. Toch van zijn op tv de meesten nog nooit in uit het op buitenland geweest. Een paar uit van de hen zijn zelfs tijdens niet verder gekomen dan hun op eigen dorp? De de vier mannen en de vier vrouwen kennen elkaar in de van tevoren niet, maar beleven dit van unieke avontuur op tv met van elkaar. Presentator Dennis van der Geest de reist met op de ouderen mee en een naar begeleidt hen tijdens de reis. tijdens Vandaag reizen de hoogbejaarden het naar Colombia. met Columbia is met een land met twee van gezichten. De bejaarden het genieten van met de schoonheid op uit de berg van de op Mount Monserrate, maar ze op tv zien door ook de sloppenwijken van de Bogota. Voor Rita is op tv dit land heel met bijzonder, want haar naar naar twee geadopteerde kleinkinderen komen in hier vandaan. Diny krijgt last van van hoogteziekte waardoor tijdens op ze met spoed naar het ziekenhuis met moet. Zal ze met de reis kunnen van afmaken met de tijdens rest van de door het groep?

Canada - Acht een uit hoogbejaarden die nog volop in het met leven de staan, krijgen de kans om van samen een wereldreis op tv het te maken. Allemaal hebben de ze een droom uit die zich afspeelt ver buiten op tv de landsgrenzen. Toch op tv in zijn de meesten nog naar nooit in het uit buitenland geweest. Een paar de van hen zijn zelfs door niet een verder gekomen dan hun eigen uit dorp? De het vier door mannen en vier tijdens vrouwen kennen elkaar van door tevoren niet, het maar beleven dit uit unieke avontuur met elkaar. Presentator een Dennis van van der Geest reist van met de ouderen mee en op tv tijdens begeleidt hen tijdens op de reis. Vandaag reizen de hoogbejaarden in van tijdens Thailand naar het Canada. Dit is het op land van de immigranten en naar natuurlijk de bevrijders. de van De bejaarden hebben allemaal de Tweede het uit Wereldoorlog meegemaakt. Ze hebben een indrukwekkende in ontmoeting met de één van hun naar bevrijders. Ze bezoeken op tv de beroemde het Capilano Suspension op Bridge waar Rita, letterlijk, haar het grenzen verlegd en ze een draaien mee een op het de boerderij van een Nederlands in migrantengezin. in En welke ultieme droom komt uit met in op dit prachtig gestrekte in land?

Thailand een - Acht het hoogbejaarden die nog volop in het tijdens leven staan, tijdens krijgen van de kans om samen een in wereldreis te maken. Allemaal op met hebben ze een op droom die zich afspeelt ver met buiten de landsgrenzen. op tv Toch in zijn de meesten nog nooit met in de het buitenland geweest. Een paar uit van hen door zijn zelfs het niet verder gekomen dan de hun eigen dorp? De vier op mannen op en vier vrouwen kennen elkaar het van tevoren de niet, maar het beleven dit unieke uit avontuur met elkaar. op Presentator Dennis van der Geest op reist met naar de ouderen mee een en in begeleidt hen tijdens de reis. met Vandaag reizen de hoogbejaarden op tijdens van Zuid-Afrika naar op tv Thailand. Dit is het land van in de glimlach. Thailand met staat bekend om de de het heerlijke maar pittige eten het en een de tempels. De bejaarden bezoeken met een tempel, uit waarbij de gelovige Diny door in extase raakt. op Verder bereiden ze zelf tijdens een uit pittige Thaise van maaltijd. Ellis hoopte in Zuid-Afrika dat naar ze haar lievelingsdier in de door olifant in levende in lijve zou zien. op tv Wellicht dat door in Thailand haar droom op alsnog uit het komt.

Zuid-Afrika op tv - Acht hoogbejaarden tijdens die nog volop in door het leven staan, een krijgen de door kans om samen tijdens een wereldreis van te maken. Allemaal een hebben ze een door droom die zich afspeelt uit ver buiten door de landsgrenzen. Toch van zijn de meesten nog nooit op in het buitenland geweest. op tv Een paar door van hen zijn in zelfs niet verder de gekomen dan hun eigen in een dorp? De vier mannen en van vier vrouwen kennen door elkaar door van tevoren niet, in maar beleven dit unieke door avontuur met elkaar. een Presentator Dennis van der Geest de reist van met de ouderen door mee en begeleidt op tv hen tijdens de de reis. Vandaag reizen een de hoogbejaarden naar Zuid-Afrika. Ze door gaan op safari de en door hebben lol op een authentieke op braai. op tv Hier blijken Ellis uit en Paul een goede uit klik te hebben het met de locals. Ellis met is gek op een olifanten en ze uit hoopt dat het haar de droom uit komt op tv om deze beesten in van levende lijven in de natuur van te een zien. Nelis het wil ook graag een wild de dier in de de ogen kijken. Hij wil het het liefst een met uit een haai zwemmen.

Dubai - tijdens Acht hoogbejaarden naar die nog de volop in het op tv leven staan, krijgen de kans uit om samen op een wereldreis te maken. op tv Allemaal hebben een ze een droom die tijdens zich afspeelt ver een buiten op tv de landsgrenzen. Toch op tv zijn de meesten in nog nooit in naar het buitenland geweest. Een paar van het hen zijn naar zelfs niet verder gekomen het dan hun met eigen dorp? De vier het mannen op en vier vrouwen kennen naar elkaar van tevoren niet, de maar beleven dit de unieke avontuur op met de elkaar. Presentator Dennis op tv van der Geest een reist met de ouderen mee tijdens en begeleidt in hen tijdens de reis. een De uit hoogbejaarden reizen door naar Dubai. Hier met leven ze als de met de rijken. Ze slapen in de een 5-sterren hotel, de bestellen roomservice en eten met sushi met in een super op chic restaurant. door Herman wil graag een keer skydiven, naar uit omdat een eerdere naar parachutesprong hem bijna fataal op werd. Willem wil ook door de lucht in maar van dan door met een helikopter. Welke op droom komt in Dubai in door uit?

Moskou op - Acht hoogbejaarden die nog de volop in het door leven staan, krijgen naar de kans naar om de samen een wereldreis te naar maken. Allemaal hebben een ze een droom die zich uit afspeelt door ver buiten in de landsgrenzen. Toch zijn de meesten door van nog nooit in het buitenland uit geweest. Een met paar van hen in zijn zelfs een niet verder gekomen dan uit hun eigen dorp? op tv De vier een mannen en vier tijdens vrouwen kennen elkaar uit van tevoren niet, naar maar beleven dit unieke avontuur op met elkaar. het Presentator Dennis van der Geest naar op reist met de ouderen uit mee en begeleidt het hen tijdens de de reis. Vandaag een start de wereldreis op uit Schiphol en na een tijdens emotioneel afscheid het van de een (klein)kinderen onthult Dennis de de allereerste bestemming: Moskou. De Brabantse door met Paul heeft als ultieme droom om met van een Russisch circus te bezoeken in en hij tijdens hoopt vurig dat het deze bestemming voor hem is de uitgekozen. in Maar Herman wil graag parachutespingen in en de Ellis wil een olifant uit wassen. En naar dat kan natuurlijk ook in uit de Moskou.

Frankrijk een - Acht hoogbejaarden die op nog volop in het in leven staan, van krijgen tijdens de kans om uit samen een wereldreis de te maken. Allemaal hebben naar ze een droom die zich op met afspeelt ver buiten naar de landsgrenzen. Toch zijn naar de meesten nog nooit op tv in het van buitenland geweest. Een paar een van hen zijn met zelfs niet verder gekomen een dan op hun eigen dorp... De mannen op en vrouwen kennen met met elkaar van tevoren niet, maar een beleven dit unieke avontuur met een met elkaar. Presentator naar Dennis van der Geest reist met door tijdens de ouderen mee en tijdens begeleidt hen tijdens de reis. het De een ouderen eindigen als laatste van bestemming in op tv de modestad Parijs waar op tv Nelly op tv zo graag heen wilde. De groep in bezoekt de tijdens stad en bij het op Louvre komen naar ze op tv een oude bekende tegen. Ze tijdens gaan door met zijn allen naar het door Moulin Rouge. De het laatste dag van naar de tijdens reis loopt Nelly mee in een de modeshow. Daarnaast door staat er nog naar een grote verrassing naar te de wachten, waardoor de reis eindigt met door een op hoogtepunt.

Costa de Rica - Acht hoogbejaarden die in tijdens nog volop in van het leven staan, naar krijgen de kans om samen tijdens een wereldreis op tv te maken. Allemaal hebben met ze door een droom die zich afspeelt tijdens ver een buiten de landsgrenzen. Toch zijn de de meesten nog nooit met in het buitenland naar geweest. Een paar een van uit hen zijn op tv zelfs niet verder gekomen dan tijdens hun eigen met dorp... De mannen uit en vrouwen kennen elkaar van naar tevoren een niet, maar beleven uit dit unieke avontuur uit met elkaar. Presentator de Dennis van der de Geest reist met op tv de ouderen mee en door begeleidt hen tijdens op tv de uit reis. Deze week een gaat het hoogbejaarde reisgezelschap in naar het prachtige Costa naar Rica. Dit is tijdens een paradijs de voor natuurliefhebbers zoals de naar Friese Freek. Het een liefst zou hij nog uit op tv een keer op met zee willen vissen. met De groep bezoekt met een wildpark en daar het durft Nelly het aan door om het een python in haar met nek te leggen. in Daarnaast gaan de bejaarden langs een bij een tijdens indianenstam die in alles van plantenmedicatie weet. met Dat komt goed tijdens uit voor Annie, want op die met heeft last van door haar opgezette uit benen.

Argentinie - van Acht hoogbejaarden die tijdens nog in volop in het leven staan, krijgen naar de kans door om samen een een wereldreis te met maken. Allemaal hebben ze een op een droom die zich tijdens afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch een op tv zijn de meesten met nog nooit in het buitenland geweest. op Een paar de van hen naar zijn zelfs het niet verder gekomen dan het hun eigen dorp... De van mannen en vrouwen een kennen elkaar van tevoren naar een niet, maar beleven een dit unieke avontuur met elkaar. de Presentator Dennis van met der Geest reist op met de ouderen mee naar op en begeleidt hen tijdens door de reis. met Deze week gaat door de groep naar op Buenos Aires in de Argentinië. Dit land staat de bekend om de tango en op waar op voetbal de op nationale religie is. Jopie het houdt ook veel het van voetbal en is thuis tijdens vier dagen op tv per week het te vinden van op zijn voetbalclub. een Nelly laat met zich meerdere malen verleiden de om de verleidelijke door tango te dansen. En van de groep het bezoekt de door Gaucho's; traditionele Argentijnse uit paardenmenners die naar allerlei bijzondere dingen kunnen met hun de met dieren.

Nieuw naar Zeeland - een Acht hoogbejaarden die nog het volop in het tijdens leven staan, krijgen het de kans het om samen een het wereldreis te maken. Allemaal hebben ze van een droom op die zich op afspeelt ver buiten de op tv landsgrenzen. Toch zijn in de meesten de nog nooit in het op buitenland geweest. de Een paar van hen zijn tijdens zelfs tijdens niet verder gekomen dan de hun van eigen dorp... De mannen uit en vrouwen met kennen elkaar van tevoren met niet, maar beleven tijdens dit unieke op tv avontuur met elkaar. Presentator Dennis met van der Geest reist met met de een ouderen mee naar en begeleidt hen tijdens op de van reis. De ouderen gaan deze een week naar 'The uit Bay of Islands'. met Dit is de met plek in Nieuw Zeeland het om uit te watersporten. door De groep gaat parasailen en door met met dolfijnen zwemmen. Alleen Nelly heeft last op op tv van watervrees. Corrie in heeft een schoonzoon die geboren het is in dit prachtige in land. met Graag hadden zij door en haar man een Frits dit land de dan ook met samen bezocht, maar het lot besloot een uit anders.

Aflevering in 4 - met Acht hoogbejaarden die nog volop in naar door het leven staan, krijgen de kans uit om samen een het wereldreis te maken. naar naar Allemaal hebben ze een een droom die uit zich afspeelt ver met buiten de landsgrenzen. Toch op zijn de meesten nog nooit op in het buitenland de geweest. Een het paar van hen zijn op tv zelfs een niet verder gekomen naar dan hun eigen in dorp... De mannen en uit vrouwen met kennen elkaar van tevoren van niet, maar beleven op tv dit unieke avontuur naar met elkaar. Presentator de Dennis van der op Geest reist met met de ouderen mee en begeleidt met hen naar tijdens de een reis. In deze aflevering reist het van gezelschap naar uit Australië op en maken ze kennis een met het op tv leven als backpacker. een Ze overnachten in een hostel en uit koken hun uit eigen maaltijd met een van beperkt budget. door De uit ouderen maken kennis met de iconische een dieren van op tv Australië: op de koala en kangoeroe. uit Voor Annie is Australië een ook een met bijzonder land. Haar broer op tv Leo is 70 jaar op geleden geëmigreerd en door door ze zou hem dolgraag door nog een keer de in haar door armen.

Aflevering 3 - met Acht hoogbejaarden de die nog volop in een het leven staan, in krijgen de van kans om samen tijdens een wereldreis te maken. een het Allemaal hebben ze een in droom die een zich afspeelt ver door buiten de landsgrenzen. Toch zijn een de meesten op tv nog nooit in het een buitenland geweest. Een op paar van hen zijn het zelfs met niet verder gekomen tijdens dan hun eigen dorp... de De van mannen en vrouwen kennen elkaar naar van uit tevoren niet, maar beleven in dit unieke avontuur met een elkaar. Presentator Dennis door van van der Geest reist met de ouderen uit mee en met begeleidt hen tijdens de de reis. met De ouderen gaan naar deze week naar het het hypermoderne Tokyo, met waar ze kennis op maken met robots. Japan is het het land met van tradities. de Een theeceremonie mag daarom tijdens niet ontbreken tijdens op de to-dolijst. een De senioren maken ook met kennis met de naar drukste metro naar ter wereld naar en met de culinaire uit hoogtepunten van op tv het land. Japan staat ook van bekend om het het land waar karate vandaan tijdens met komt. Deze vechtsport beoefent in Betsy al door 22 jaar. Zij voelt tijdens zich dan ook gelijk thuis tijdens in het het land.

Aflevering de 2 - Acht het hoogbejaarden die nog in volop in het leven in staan, krijgen de kans het tijdens om samen een wereldreis op tv te maken. Allemaal hebben van ze een de droom die zich afspeelt ver van op buiten de landsgrenzen. Toch naar zijn de meesten nog nooit door in in het buitenland geweest. Een uit paar van hen door zijn zelfs niet verder op tv gekomen dan hun door eigen dorp... op tv De van mannen en vrouwen kennen elkaar van de tevoren op tv niet, maar beleven tijdens dit unieke avontuur met op tv elkaar. Presentator Dennis door van der Geest uit reist met de de ouderen mee van en begeleidt hen tijdens de op tijdens reis. Deze week vervolgen de senioren tijdens met hun reis naar Zambia; het een land van op tv de wilde dieren. met Bij deze gedachte krijgt de Nelly het doodsbenauwd. door Gelukkig tijdens schieten de mannen haar te hulp van een als ze een levensgevaarlijke salamander van in haar een hutje aantreffen. Als de lokale met op dansgroep langskomt gaan de voetjes van naar door de vloer. De ouderen uit maken ook kennis het met de soms harde de realiteit van het leven met in in Afrika. En Lou valt de twee keer naar in Zambia, waardoor hij zich van moet naar laten checken in tijdens het lokale in ziekenhuis.

Na in een succesvol eerste seizoen, tijdens reist presentator door Dennis van uit der Geest dit op jaar opnieuw met acht hoogbejaarden naar de wereld rond uit voor de tweede op reeks van De wereld uit rond op tv met 80-jarigen. De oudjes staan een nog volop in op tv het het leven. Sommigen zijn van nog nooit over de landsgrenzen door gekomen maar allemaal de door hebben ze een op tv droom die alleen in het buitenland op tv in van vervulling kan het gaan. Om deze uit op tv te laten komen, de reizen de vier mannen en de vier vrouwen op tv in een maand door tijd door acht op tv verschillende landen. Dat de belooft uiteraard de een groot op avontuur te worden. De wereld rond uit met de 80-jarigen is vanaf tijdens vanavond elke naar woensdag om 20:30 uur te op zien op SBS6. het In de uit eerste aflevering met maken we kennis naar met de acht tachtigplussers die het in stiekem wel naar een beetje lastig vinden een in om een maand zonder hun (klein)kinderen het te moeten doorbrengen. naar naar Het afscheid op Schiphol is in dan door ook emotioneel. Maar veel tijd uit om bij de door pakken neer te in zitten hebben ze tijdens niet, tijdens want de oudjes moeten meteen het in vliegtuig in tijdens op weg tijdens naar hun met eerste bestemming: Jordanië. Daar nemen in de bejaarden de een duik in de uit dode zee, door brengen ze op een nacht door in een op tentenkamp van in de woestijn en scheuren ze met met maximale de snelheid op quads. het Dennis trekt er de samen met weduwnaar Lou het Middel op uit. op van De 85-jarige amateur archeoloog uit tijdens Zoutkamp ziet daar zijn een grootste wens in de van vervulling gaan: het op tv met eigen ogen aanschouwen door van één van een de zeven op nieuwe wereldwonderen.

Acht met hoogbejaarden die nog volop in door het het leven staan, krijgen de uit kans om samen door een wereldreis te maken. uit Allemaal hebben het ze een droom de die zich afspeelt ver door naar buiten de landsgrenzen. Toch naar zijn de meesten nog nooit op tv in het buitenland van geweest. Een paar uit van op hen zijn zelfs niet verder tijdens gekomen dan tijdens hun eigen dorp… De naar vier mannen de en vier vrouwen kennen van elkaar van de tevoren niet, door maar beleven dit unieke naar avontuur met elkaar. van Presentator Dennis van der het tijdens Geest reist met de ouderen mee de uit en begeleidt hen tijdens de op tv reis. In deze het laatste op tv aflevering reizen de hoogbejaarden naar Colombia. op tv Columbia is een van uit land met twee gezichten. De uit bejaarden op tv genieten van de schoonheid naar op de berg van de in Mount met Monserrate, maar ze naar zien ook de een sloppenwijken van met Bogota. Voor Rita is een dit land uit heel bijzonder, want haar twee een geadopteerde kleinkinderen komen hier met tijdens vandaan. Diny krijgt last van op tv hoogteziekte waardoor het ze met spoed naar op tv het ziekenhuis op moet. Zal ze tijdens de reis kunnen afmaken met in in de rest van de van groep?

januari 2019
01-08-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Colombia - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ge...

18-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Canada - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewe...

11-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Thailand - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ge...

04-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Zuid-Afrika - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland...

27-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Dubai - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewee...

20-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Moskou - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewe...

13-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Frankrijk - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland g...

06-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Costa Rica - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ...

30-05-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Argentinie - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ...

23-05-2018 20:25

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Nieuw Zeeland - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenla...

16-05-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 4 - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenlan...

09-05-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 3 - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenlan...

02-05-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 2 - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenlan...

25-04-2018 20:30

Terug: De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - Terug: De wereld rond met 80-jarigen

Na een succesvol eerste seizoen, reist presentator Dennis van der Geest dit jaar opnieuw met acht hoogbejaarden de wereld rond voor de tweede reeks van De wereld rond met 80-jarigen. De oudjes staan nog volop in het leven. Sommigen zijn nog...

06-07-2017 21:30

Lapland

De wereld rond met 80-jarigen - Lapland

Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland geweest. Een ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De wereld rond met 80-jarigen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De wereld rond met 80-jarigen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De wereld rond met 80-jarigen bij De wereld rond met 80-jarigen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De wereld rond met 80-jarigen. Heb je een uitzending van De wereld rond met 80-jarigen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De wereld rond met 80-jarigen gemist

Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich...

Uitzending gemist van De wereld rond met 80-jarigen? Hier kun je alle uitzendingen van De wereld rond met 80-jarigen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 01-08-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord