Programma gemist?

Aflevering op 8 - Voor het derde de op seizoen op rij reist Dennis het van der Geest naar met acht hoogbejaarden op tv de wereld over. De het op tv vier mannen en uit vier vrouwen in tijdens De wereld rond met 80-jarigen staan op een nog volop in het naar leven! Ze door hebben allemaal hun eigen van droom: een droom van die alleen in het buitenland op tv met in vervulling kan gaan. door De ouderen bezoeken het acht verschillende landen, van Spanje met tot door Vietnam en van Canada tot uit door Suriname. Tijdens deze onvergetelijke reis een komen hun dromen uit met en sluiten het ze nieuwe vriendschappen. door De van bejaarde globetrotters zijn een deze week op hun een laatste reisbestemming en dat is door de Suriname. Dit is het land door waar met de roots liggen van tijdens Jan's zieke dochter Karin. met Hij wil naar niets liever dan met dit land bezoeken zodat hij in haar er alles van over kan het vertellen, maar wat op tv Jan niet de weet is door dat hij op Surinaamse bodem uit met naar zijn adoptiedochter herenigd wordt. En het ook het Maria wordt verrast, naar als ze na 15 jaar haar in hartsvriendin terug ziet op die naar Suriname naar is in geremigreerd.

Aflevering uit 7 - Voor het het derde seizoen op rij door reist Dennis een van van der Geest met van acht hoogbejaarden de in wereld over. De vier mannen op tv en met vier vrouwen in De wereld met rond door met 80-jarigen staan nog volop een in het leven! de Ze hebben tijdens allemaal hun de eigen droom: een droom die alleen een de in het buitenland in naar vervulling kan gaan. De ouderen op tv bezoeken een acht verschillende een landen, van Spanje een tot Vietnam en van Canada tot in in Suriname. Tijdens deze het onvergetelijke reis komen hun dromen uit in in en sluiten ze tijdens nieuwe vriendschappen. De reizigers gaan terug op door in de tijd op het op tv communistische eiland op Cuba. Rum, sigaren en salsa, door de wereldreizigers worden door helemaal ondergedompeld uit in deze vrolijke cultuur. in Ook op krijgen ze met een lesje geschiedenis van één van op de kompanen van het Fidel op Castro en tijdens tot slot komt de droom van het Eene van uit.

Aflevering op 6 - op Voor het derde met seizoen op rij reist Dennis van het uit der Geest met acht hoogbejaarden tijdens de wereld in over. De vier mannen en een vier vrouwen van in in De wereld rond met 80-jarigen een staan nog een volop in het het leven! Ze hebben allemaal hun in eigen droom: op tv een het droom die alleen in het in buitenland naar in vervulling kan gaan. De ouderen uit bezoeken acht verschillende op tv landen, van Spanje een tot in Vietnam en van Canada uit tot Suriname. Tijdens met deze onvergetelijke reis komen het tijdens hun dromen uit en door sluiten ze nieuwe vriendschappen. door In deze aflevering door strijkt het reisgezelschap op neer naar in Mexico. Het land van het zon, zee en tequila. van En die vloeit het dan ook rijkelijk het onder de het genot van een hapje van en een dansje de de en bij de een klanken van een heuse van mariachiband! Het land is naar natuurlijk zeer door in trek het bij de toeristen vanwege van de watersport en de ouderen het gaan dan ook van tijdens koppie onder tijdens tijdens een snubadive! Ook uit in Mexico komt een in ultieme droom uit; Sophia heeft in haar moeder beloofd door om ooit uit door een vliegtuig van te de springen.

Aflevering 5 uit - Voor het derde op tv uit seizoen op rij reist Dennis van van der Geest op tv met een acht hoogbejaarden de wereld over. tijdens De in vier mannen en vier vrouwen door in De uit wereld rond met 80-jarigen staan op tv het nog volop in op tv het leven! Ze hebben allemaal van hun eigen droom: door een droom die van alleen in in het buitenland in naar vervulling kan op gaan. De ouderen bezoeken acht verschillende het landen, van door Spanje tot Vietnam en naar van Canada van tot Suriname. Tijdens op deze onvergetelijke reis het komen in hun dromen uit en sluiten ze uit nieuwe vriendschappen. In tijdens deze aflevering vliegt door het op reisgezelschap van Zuid-Korea door naar Canada. Maar ze lopen een vertraging met op en missen hun aansluitende op vlucht. Wanneer ze met aankomen van mogen ze direct weer de in van lucht in want er staat een naar het helikoptervlucht op de agenda. Wanneer ze van uit in de helikopter zitten ervaart naar Truus de naar aanwezigheid van haar een overleden man. het En dit is extra bijzonder door omdat Canada het een land is tijdens waar de een ultieme droom van Truus gaat met uitkomen. Zij ontmoet op indianen, een bevolkingsgroep tijdens waar haar naar overleden man een op bijzondere band met mee had.

Aflevering uit 4 - Voor het derde in seizoen op rij op reist Dennis van een der tijdens Geest met acht hoogbejaarden de op tv wereld over. de De vier in mannen en de vier vrouwen in in De wereld rond met 80-jarigen staan met door nog volop in van het leven! Ze hebben op allemaal hun eigen droom: een de droom op die alleen in het buitenland van in vervulling van kan gaan. De ouderen tijdens een bezoeken acht verschillende landen, op tv van Spanje tot Vietnam op en door van Canada tot Suriname. Tijdens uit deze onvergetelijke reis komen op hun dromen uit op tv en sluiten een ze nieuwe het vriendschappen.

Aflevering 3 - van Voor het derde op seizoen op rij met reist Dennis een van der Geest het met acht hoogbejaarden op de wereld tijdens over. De vier mannen op tv en naar vier vrouwen in een De wereld rond met 80-jarigen staan door in nog volop in het uit leven! Ze hebben door allemaal hun eigen droom: een uit droom tijdens die alleen in het buitenland een in vervulling kan naar gaan. in De ouderen naar bezoeken acht verschillende landen, van Spanje naar door tot Vietnam en van Canada met tot Suriname. Tijdens tijdens deze onvergetelijke reis komen van hun dromen de uit en sluiten op tv ze naar nieuwe vriendschappen. Het reisgezelschap gaat tijdens naar Vietnam. Ze maken op tv een naar indrukwekkende motortocht tijdens en als ze stoppen van bij de beroemde Marble uit Mountain krijgt uit Ted te kwaad; met in zijn in ruimtevrees durft hij de de lift niet in... De mannen door misdragen zich in naar het lokale tijdens badhuis en naar worden bijna de van tent uitgezet, terwijl de uit dames door ontdekken de dat op tv de lokale keuken door potentie verhogende ingrediënten met bevat!

Aflevering op tv 2 - Voor het op tv derde seizoen op rij op reist Dennis van op der door Geest met op acht hoogbejaarden de met wereld over. De vier mannen en op tv vier vrouwen uit in De wereld rond op met 80-jarigen het staan nog volop tijdens in het leven! naar Ze een hebben allemaal hun op tv eigen droom: een droom door die alleen in het in buitenland in vervulling de kan met gaan. De ouderen bezoeken uit acht verschillende landen, van Spanje in tot Vietnam en in van Canada het tot Suriname. het Tijdens deze onvergetelijke reis met komen uit hun dromen uit en sluiten ze met uit nieuwe vriendschappen. De bejaarden met reizen af naar Cambodja. op Tijdens een het bezoek aan de killingfields naar is iedereen zwaar onder een de op tv indruk van naar deze plek en de afschuwelijke geschiedenis. op met Ook komt de ultieme droom op van Aly uit uit als tijdens ze oog in met oog staat met olifant de Lucky.

Vanaf op vanavond begint het derde uit seizoen het van De wereld een rond met 80-jarigen, waarin tijdens Dennis van der Geest met het acht een hoogbejaarden de wereld in over reist. Het resultaat uit is op tv elke woensdag om 20:30 uur te op tv op tv zien op SBS6. Droom De op tv vier mannen en vier vrouwen op staan nog volop in van het op leven. Ze hebben door allemaal hun van eigen droom: een droom die alleen tijdens een in het buitenland in vervulling naar kan in gaan. Landen De ouderen bezoeken acht verschillende landen, uit van Spanje tot door met Vietnam en van Canada tot op Suriname. het Tijdens deze onvergetelijke reis op tv komen hun dromen uit een en sluiten ze nieuwe naar vriendschappen. Levensverhalen De de ouderen maken niet tijdens alleen van alles mee, het ook hun prachtige, soms naar op zeer ontroerende levensverhalen komen aan op bod.

Colombia - een Acht hoogbejaarden die nog uit volop in het in leven in staan, krijgen de het kans om een samen een wereldreis te maken. Allemaal naar het hebben ze een droom die zich het afspeelt ver buiten naar de door landsgrenzen. Toch zijn de meesten tijdens nog de nooit in het buitenland op geweest. Een paar het van in hen zijn zelfs op tv niet verder gekomen dan uit hun eigen dorp? naar De vier mannen en vier uit vrouwen met kennen elkaar van met tevoren niet, maar beleven op tv dit unieke naar avontuur met elkaar. Presentator Dennis uit van der het Geest reist van met de ouderen de mee en begeleidt een hen tijdens op de reis. Vandaag op reizen de hoogbejaarden naar een Colombia. Columbia is een een land met twee door gezichten. De bejaarden genieten naar van de schoonheid de in op de berg van op tv de Mount Monserrate, maar ze de zien ook het de sloppenwijken van op tv Bogota. Voor Rita is de dit land heel het door bijzonder, want haar twee geadopteerde kleinkinderen in komen hier vandaan. tijdens Diny tijdens krijgt last van hoogteziekte een waardoor de ze met spoed naar het een ziekenhuis met moet. Zal ze de reis op kunnen afmaken met de op tijdens rest van de van groep?

Canada het - Acht hoogbejaarden die met nog volop in het op leven staan, krijgen naar naar de kans om samen een het wereldreis te uit maken. Allemaal op tv hebben ze een droom tijdens die zich afspeelt in ver buiten de het landsgrenzen. Toch zijn de de meesten nog nooit naar in het buitenland op tv geweest. Een paar van uit hen zijn zelfs uit niet verder in gekomen tijdens dan hun eigen dorp? De de vier mannen op en vier de vrouwen kennen elkaar van tevoren met niet, maar het beleven dit met unieke avontuur met op elkaar. Presentator Dennis van het der Geest reist met op tv de ouderen op tv mee en begeleidt hen door tijdens uit de reis. Vandaag reizen de de hoogbejaarden van Thailand naar naar het Canada. Dit is het het land van de immigranten met en natuurlijk de bevrijders. tijdens tijdens De bejaarden hebben allemaal de uit Tweede Wereldoorlog meegemaakt. uit Ze hebben een de indrukwekkende ontmoeting met uit één van van hun bevrijders. Ze bezoeken de de beroemde door Capilano Suspension Bridge waar Rita, met tijdens letterlijk, haar grenzen verlegd en een ze draaien door mee op op tv de boerderij van uit een Nederlands migrantengezin. En welke ultieme op tv uit droom komt uit in van dit prachtig tijdens gestrekte land?

Thailand door - Acht hoogbejaarden die nog in het volop in het leven met staan, krijgen de kans een om samen een wereldreis van te van maken. Allemaal hebben ze een op droom tijdens die zich afspeelt tijdens ver buiten de landsgrenzen. Toch van zijn de meesten in nog uit nooit in naar het buitenland geweest. een Een paar van hen de zijn zelfs niet verder uit gekomen dan hun eigen het het dorp? De vier met mannen en vier vrouwen in kennen elkaar van op tv tevoren niet, maar beleven een dit unieke avontuur op tv met elkaar. Presentator op Dennis van der Geest op reist met de de ouderen het mee en begeleidt met hen tijdens de de reis. Vandaag reizen de naar hoogbejaarden van Zuid-Afrika naar tijdens met Thailand. Dit is het een land van de glimlach. Thailand op staat bekend om naar het heerlijke maar op pittige eten van en op tv de tempels. De bejaarden bezoeken een de tempel, waarbij de van gelovige Diny in een extase raakt. Verder met het bereiden ze zelf een pittige Thaise een maaltijd. Ellis hoopte een in Zuid-Afrika de dat ze met haar lievelingsdier de op olifant in van levende lijve zou zien. Wellicht met dat in Thailand haar in de droom alsnog uit naar komt.

Zuid-Afrika uit - Acht hoogbejaarden die tijdens nog volop met in het op leven staan, krijgen de tijdens kans om samen een wereldreis door te maken. uit Allemaal door hebben ze een droom die naar zich op tv afspeelt ver buiten de door landsgrenzen. Toch zijn naar de meesten nog in nooit in het buitenland geweest. op tv Een door paar van hen zijn zelfs met niet verder met gekomen het dan hun eigen dorp? in De vier mannen en vier het vrouwen kennen elkaar naar van tevoren niet, met maar beleven dit tijdens unieke in avontuur met met elkaar. Presentator Dennis in van der Geest reist op met de uit ouderen mee en het begeleidt hen tijdens de op tv reis. Vandaag reizen de hoogbejaarden uit naar Zuid-Afrika. met Ze gaan op naar safari uit en hebben lol uit op een authentieke braai. Hier op blijken Ellis en van Paul een van goede klik te op tv hebben met de de locals. Ellis in is gek op het olifanten en ze hoopt dat haar in in droom uit komt om deze op tv beesten in levende lijven in in de in natuur van te zien. Nelis wil in ook graag een wild het dier in de ogen een kijken. Hij op wil het liefst met uit door een haai zwemmen.

Dubai op - Acht uit hoogbejaarden die nog volop in het naar leven de staan, krijgen de kans de om samen tijdens een wereldreis op tv te maken. Allemaal hebben in ze een droom in die zich afspeelt ver met buiten het de landsgrenzen. Toch in zijn de meesten nog nooit uit in het op buitenland geweest. door Een paar van hen zijn van zelfs niet verder tijdens gekomen dan op tv hun eigen in dorp? De vier mannen de en vier vrouwen uit kennen elkaar van tevoren door niet, maar beleven dit een unieke avontuur op tv met elkaar. Presentator uit Dennis door van der Geest op tv reist met de ouderen mee van en begeleidt hen tijdens op tv de in reis. De van hoogbejaarden reizen door naar door Dubai. Hier leven de ze als de rijken. Ze een slapen in uit een een 5-sterren hotel, bestellen roomservice en naar eten in sushi in een met super chic restaurant. een Herman wil graag een keer skydiven, op omdat op tv een eerdere parachutesprong hem tijdens bijna uit fataal werd. Willem wil ook het de lucht de in maar dan met de een helikopter. Welke op tv droom tijdens komt in Dubai het uit?

Moskou het - Acht hoogbejaarden die de nog volop op in het naar leven staan, krijgen de kans om van samen een wereldreis een te maken. een Allemaal hebben een ze een droom die tijdens zich tijdens afspeelt ver buiten de landsgrenzen. naar Toch zijn de meesten op tv uit nog nooit in het op buitenland geweest. Een de paar van hen door zijn zelfs tijdens niet verder gekomen dan de hun eigen dorp? De van vier op tv mannen en vier vrouwen op kennen elkaar van tevoren niet, tijdens maar beleven in dit unieke uit avontuur met elkaar. Presentator Dennis van van der Geest een reist met de op tv met ouderen mee en begeleidt hen met tijdens op de reis. Vandaag start de wereldreis het met op Schiphol en na een van emotioneel afscheid van de door (klein)kinderen onthult op Dennis de allereerste bestemming: op Moskou. De Brabantse naar Paul heeft tijdens als ultieme droom in om een Russisch circus een te bezoeken uit en op hij hoopt vurig dat het deze bestemming tijdens voor hem is uitgekozen. Maar Herman tijdens wil graag een parachutespingen en Ellis wil op een tijdens olifant wassen. En dat op kan een natuurlijk ook in met Moskou.

Frankrijk met - Acht hoogbejaarden die in nog met volop in het leven staan, krijgen van de kans in om samen een van wereldreis op tv te maken. Allemaal op tv hebben ze een droom die de zich afspeelt ver buiten op de landsgrenzen. Toch het zijn de meesten op nog met nooit in het buitenland uit geweest. Een paar van het op tv hen zijn zelfs niet verder uit gekomen dan hun door eigen dorp... de De mannen en vrouwen kennen met elkaar uit van tevoren niet, van maar beleven dit unieke in avontuur met op tv elkaar. Presentator in Dennis van der Geest de reist met de ouderen een mee en begeleidt hen de tijdens de naar reis. De het ouderen eindigen als tijdens laatste bestemming in de modestad met Parijs waar met Nelly zo graag heen op tv wilde. De groep het bezoekt de de stad en bij het het op Louvre komen ze een oude uit bekende tegen. de Ze gaan met zijn tijdens allen naar het een Moulin Rouge. de De laatste dag van de tijdens door reis loopt Nelly mee in een tijdens modeshow. Daarnaast staat de de er nog een een grote verrassing te wachten, waardoor de naar reis van eindigt met een op tv hoogtepunt.

augustus 2020
23-10-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 8 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

16-10-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 7 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

09-10-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 6 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

02-10-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 5 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

25-09-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 4 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

18-09-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 3 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

11-09-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 2 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

04-09-2019 20:30

Terug: De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - Terug: De wereld rond met 80-jarigen

Vanaf vanavond begint het derde seizoen van De wereld rond met 80-jarigen, waarin Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over reist. Het resultaat is elke woensdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Droom De vier mannen en vie...

01-08-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Colombia - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ge...

18-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Canada - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewe...

11-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Thailand - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ge...

04-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Zuid-Afrika - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland...

27-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Dubai - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewee...

20-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Moskou - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewe...

13-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Frankrijk - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland g...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De wereld rond met 80-jarigen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De wereld rond met 80-jarigen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De wereld rond met 80-jarigen bij De wereld rond met 80-jarigen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De wereld rond met 80-jarigen. Heb je een uitzending van De wereld rond met 80-jarigen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De wereld rond met 80-jarigen gemist

Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich...

Uitzending gemist van De wereld rond met 80-jarigen? Hier kun je alle uitzendingen van De wereld rond met 80-jarigen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 23-10-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!