Programma gemist?

Aflevering 8 door - Voor het uit derde seizoen op rij een op tv reist Dennis van der door Geest met acht hoogbejaarden in de wereld over. De van van vier mannen en vier tijdens vrouwen in De van wereld rond met op 80-jarigen staan nog volop in een het leven! Ze de een hebben allemaal hun eigen droom: een op droom die op tv alleen een in het buitenland in vervulling kan in gaan. het De ouderen bezoeken op acht verschillende landen, uit van Spanje van tot Vietnam en van door Canada tot Suriname. Tijdens deze naar onvergetelijke tijdens reis komen door hun dromen uit en de sluiten ze op tv nieuwe vriendschappen. De bejaarde een globetrotters zijn deze op tv week op hun laatste met reisbestemming en dat is in uit Suriname. Dit is het land waar tijdens de roots liggen in van tijdens Jan's zieke uit dochter Karin. Hij uit wil niets liever dan dit op tv land bezoeken een zodat hij haar er alles in met over kan vertellen, maar een wat Jan niet weet is met dat van hij op Surinaamse een bodem met zijn adoptiedochter herenigd op wordt. En het ook Maria wordt verrast, in als ze na de 15 van jaar haar hartsvriendin terug ziet op die een naar Suriname is naar geremigreerd.

Aflevering op 7 - Voor het derde naar naar seizoen op rij reist Dennis van op der Geest met met met acht hoogbejaarden de wereld uit over. De een vier mannen en een vier vrouwen in De wereld naar rond tijdens met 80-jarigen staan nog volop het in het tijdens leven! Ze hebben allemaal hun van eigen de droom: een droom die alleen naar in het buitenland in in met vervulling kan gaan. De met ouderen bezoeken acht verschillende op tv tijdens landen, van Spanje tot Vietnam en naar van van Canada tot Suriname. in Tijdens deze onvergetelijke reis komen van hun dromen uit een en van sluiten ze van nieuwe vriendschappen. De de reizigers gaan terug een in de tijd de op het communistische eiland Cuba. Rum, op tv sigaren en een salsa, een de wereldreizigers worden helemaal ondergedompeld in door deze vrolijke de cultuur. Ook met krijgen ze in een lesje geschiedenis van één het van de kompanen van door Fidel tijdens Castro en tot slot komt het de op tv droom van Eene tijdens uit.

Aflevering 6 op tv - Voor tijdens het derde seizoen een op rij reist met Dennis van der Geest tijdens met acht door hoogbejaarden de door wereld over. De vier mannen en met vier vrouwen door in De wereld in rond met met 80-jarigen staan een nog volop in het door leven! Ze naar hebben allemaal hun eigen droom: een uit droom die door alleen met in het buitenland in vervulling het kan gaan. De ouderen van bezoeken acht verschillende een landen, van Spanje met tot Vietnam met en van Canada op tot van Suriname. Tijdens deze onvergetelijke op tv reis komen hun dromen uit met en van sluiten ze door nieuwe vriendschappen. In deze aflevering een strijkt het naar reisgezelschap neer in in Mexico. Het land een van zon, zee en uit tequila. En door die vloeit dan ook rijkelijk een op onder het genot van door een hapje en een dansje de en bij het de klanken van op tv een heuse mariachiband! met Het land is natuurlijk de zeer uit in trek bij de toeristen het vanwege van de watersport en in de ouderen gaan dan ook op koppie naar onder tijdens door een snubadive! Ook in Mexico de komt tijdens een ultieme droom in uit; Sophia heeft haar moeder in beloofd om ooit uit in een vliegtuig in te naar springen.

Aflevering tijdens 5 - Voor het derde uit een seizoen op rij reist Dennis op tv van der Geest met tijdens acht hoogbejaarden de tijdens wereld over. van De vier het mannen en vier vrouwen naar in De wereld rond van op met 80-jarigen staan naar nog volop in het leven! Ze door een hebben allemaal hun eigen van droom: een droom die alleen een in het met buitenland tijdens in vervulling kan gaan. De ouderen in bezoeken acht naar verschillende landen, van Spanje het tot uit Vietnam en van Canada op tot op tv Suriname. Tijdens deze op onvergetelijke reis komen hun dromen uit van en sluiten op ze nieuwe vriendschappen. op tv In deze aflevering vliegt met het reisgezelschap van uit Zuid-Korea naar Canada. in Maar ze de lopen vertraging op en op tv missen door hun aansluitende vlucht. door Wanneer ze aankomen mogen ze naar direct weer een de met lucht in want er van staat een helikoptervlucht op de een agenda. Wanneer met ze in de tijdens helikopter door zitten ervaart Truus op tv de aanwezigheid van haar overleden man. van het En dit is door extra bijzonder omdat Canada door het land is waar in de op ultieme droom van Truus met gaat uitkomen. Zij met ontmoet indianen, een tijdens bevolkingsgroep waar haar overleden man uit een het bijzondere band mee naar had.

Aflevering 4 - een Voor met het derde seizoen op rij uit reist Dennis met van der Geest in met acht het hoogbejaarden de wereld over. De tijdens vier mannen en met vier vrouwen het in De wereld rond uit een met 80-jarigen staan nog op volop in de het leven! Ze hebben allemaal het hun op eigen droom: een droom die op tv alleen in het op tv buitenland een in vervulling kan gaan. De ouderen naar bezoeken door acht verschillende landen, van Spanje naar tot de Vietnam en van Canada het tot Suriname. Tijdens deze op tv onvergetelijke door reis komen hun dromen uit een door en sluiten ze nieuwe het vriendschappen.

Aflevering 3 - met Voor het in derde seizoen op rij uit door reist Dennis van der Geest met tijdens acht van hoogbejaarden de wereld over. door De vier mannen en uit vier in vrouwen in het De wereld rond met de 80-jarigen staan nog volop in met het met leven! Ze hebben de allemaal hun eigen in droom: een droom die op alleen in op tv het buitenland in vervulling de kan gaan. De ouderen naar bezoeken acht tijdens verschillende landen, door van Spanje tot Vietnam met en van Canada tijdens tot Suriname. in Tijdens deze met onvergetelijke reis komen hun dromen door uit en sluiten ze de nieuwe vriendschappen. Het met op tv reisgezelschap gaat naar Vietnam. Ze maken op tv een uit indrukwekkende motortocht op tv en als ze stoppen bij de tijdens beroemde Marble Mountain in krijgt Ted te in kwaad; met in zijn ruimtevrees durft hij uit de op lift niet in... De mannen op misdragen zich een in op tv het lokale badhuis en worden naar bijna in de tent uitgezet, terwijl de van dames ontdekken de dat het de door lokale keuken tijdens potentie verhogende ingrediënten naar bevat!

Aflevering een 2 - Voor het de derde seizoen op rij uit reist Dennis tijdens van der de Geest met op acht hoogbejaarden de wereld over. in De vier mannen en de vier vrouwen het in De wereld van rond met 80-jarigen met staan nog in volop in het leven! een Ze hebben allemaal hun uit eigen droom: een door droom op die alleen tijdens in het buitenland in vervulling met kan gaan. De door ouderen de bezoeken acht verschillende landen, van het Spanje tot Vietnam op tv en van Canada tijdens tot op tv Suriname. Tijdens deze onvergetelijke reis tijdens komen op hun dromen uit en sluiten uit ze uit nieuwe vriendschappen. De tijdens bejaarden reizen af op tv naar Cambodja. Tijdens een van bezoek aan door de killingfields is iedereen zwaar onder de de indruk met van deze van plek en de afschuwelijke geschiedenis. naar Ook komt tijdens de ultieme droom van de Aly uit als de ze oog op tv in oog staat met het olifant van Lucky.

Vanaf vanavond begint op tv het uit derde seizoen met van De wereld rond op met 80-jarigen, waarin Dennis van van naar der Geest met een acht hoogbejaarden de wereld naar over reist. Het resultaat het is elke woensdag om met met 20:30 uur te naar zien op SBS6. Droom De vier door mannen en vier door vrouwen staan nog volop een in met het leven. Ze hebben allemaal op tv hun eigen droom: met een droom die met alleen in het buitenland naar in op vervulling kan gaan. Landen De ouderen bezoeken uit in acht verschillende landen, van de Spanje tot Vietnam en van met Canada tot Suriname. op tv Tijdens deze onvergetelijke met reis op tv komen hun op tv dromen uit en sluiten van ze nieuwe vriendschappen. Levensverhalen De van ouderen maken niet alleen door van alles mee, ook van hun prachtige, soms tijdens zeer op tv ontroerende levensverhalen komen aan naar bod.

Colombia het - Acht een hoogbejaarden die nog uit volop in het leven staan, krijgen op tv de een kans om samen een wereldreis een met te maken. Allemaal hebben op tv ze een droom die met zich afspeelt ver buiten tijdens de landsgrenzen. het Toch zijn de meesten tijdens nog door nooit in door het buitenland geweest. Een paar van van hen zijn tijdens zelfs niet op tv verder gekomen door dan hun eigen uit dorp? De vier mannen een en vier vrouwen kennen elkaar van van in tevoren niet, uit maar beleven dit een unieke avontuur met een elkaar. Presentator Dennis op tv van der Geest reist met een de de ouderen mee en begeleidt hen tijdens een de reis. Vandaag uit naar reizen de hoogbejaarden naar de Colombia. Columbia naar is een land door met twee gezichten. van De bejaarden genieten op van de schoonheid op de de berg met van de Mount Monserrate, de maar ze met zien ook de sloppenwijken op tv van Bogota. Voor een Rita is dit land met heel uit bijzonder, want haar twee geadopteerde tijdens kleinkinderen komen van hier vandaan. op Diny krijgt last van hoogteziekte waardoor naar het ze met spoed naar op tv het ziekenhuis moet. de Zal ze de reis kunnen naar afmaken met de door rest van de de naar groep?

Canada op - Acht hoogbejaarden die nog door volop op tv in het in leven staan, krijgen de kans uit om samen een uit wereldreis op te maken. Allemaal hebben ze een uit droom die zich naar afspeelt ver buiten op tv de landsgrenzen. uit Toch zijn uit de meesten nog nooit de in het buitenland geweest. op Een paar tijdens van hen zijn zelfs uit niet in verder gekomen dan hun eigen in dorp? De met vier mannen op en vier een vrouwen kennen elkaar van door tevoren niet, maar beleven van dit unieke avontuur het met elkaar. Presentator Dennis naar van der tijdens Geest reist met de de uit ouderen mee en begeleidt in hen tijdens een de reis. Vandaag van reizen de hoogbejaarden van Thailand naar het in Canada. Dit is het van land van de tijdens immigranten en natuurlijk de het bevrijders. De het bejaarden hebben allemaal van de Tweede door Wereldoorlog meegemaakt. Ze hebben een indrukwekkende op van ontmoeting met één van hun bevrijders. naar Ze op bezoeken de beroemde Capilano tijdens Suspension op Bridge waar Rita, uit letterlijk, haar grenzen verlegd en ze de draaien de mee op de door boerderij van een Nederlands migrantengezin. van het En welke ultieme droom komt met uit in dit door prachtig gestrekte het land?

Thailand de - Acht hoogbejaarden met die nog volop in in het leven staan, met krijgen de kans met om een samen een wereldreis op tv te maken. Allemaal hebben ze een van droom een die zich het afspeelt ver buiten de op tv landsgrenzen. Toch zijn de meesten in nog nooit in naar het uit buitenland geweest. Een paar van met hen zijn op zelfs niet verder op gekomen dan hun eigen in dorp? De vier naar tijdens mannen en vier vrouwen kennen elkaar met van tevoren de niet, naar maar beleven dit van unieke avontuur met elkaar. naar Presentator Dennis van der Geest het reist een met de ouderen mee op tv en begeleidt met hen tijdens met de reis. Vandaag reizen de hoogbejaarden op van Zuid-Afrika naar uit uit Thailand. Dit is het een land van de glimlach. Thailand uit staat het bekend om door het heerlijke maar een pittige eten en de uit tempels. De tijdens bejaarden bezoeken een tempel, waarbij de een gelovige Diny in in extase raakt. in Verder bereiden ze uit zelf uit een pittige Thaise maaltijd. Ellis hoopte tijdens het in Zuid-Afrika dat het ze haar lievelingsdier de tijdens olifant in levende lijve zou op een zien. Wellicht dat in naar Thailand haar droom in alsnog uit op komt.

Zuid-Afrika in - Acht uit hoogbejaarden die nog volop in het tijdens leven staan, krijgen van de tijdens kans om in samen een wereldreis door te maken. Allemaal hebben ze naar een het droom die zich afspeelt ver van buiten het de landsgrenzen. Toch door zijn de meesten nog nooit een in een het buitenland geweest. Een een paar van hen zijn zelfs naar door niet verder gekomen dan hun eigen uit dorp? De in vier mannen van en vier een vrouwen kennen elkaar van het tevoren niet, maar uit beleven dit unieke avontuur met in tijdens elkaar. Presentator Dennis van der van Geest reist op tv met de de ouderen mee en naar begeleidt hen tijdens de door reis. Vandaag reizen uit de hoogbejaarden naar de Zuid-Afrika. Ze gaan op de safari tijdens en hebben lol op een authentieke naar braai. Hier blijken naar Ellis en in Paul een goede uit klik het te hebben met de locals. de Ellis met is gek op olifanten en op ze hoopt dat haar met droom uit komt op om deze de beesten op in levende lijven in van de natuur te van zien. Nelis wil ook graag naar een wild dier op in de door ogen door kijken. Hij wil het liefst met een een haai op tv zwemmen.

Dubai - Acht met naar hoogbejaarden die nog volop in op tv het leven de staan, krijgen de kans een om samen een het wereldreis het te maken. Allemaal hebben ze een een door droom die zich afspeelt ver buiten tijdens de landsgrenzen. door Toch tijdens zijn de meesten nog nooit van in uit het buitenland geweest. Een paar van op tv hen zijn zelfs door niet verder gekomen uit uit dan hun eigen op dorp? De vier mannen en in vier vrouwen kennen elkaar naar van tevoren niet, een maar beleven dit met unieke avontuur met van elkaar. Presentator Dennis van van een der Geest reist met de het ouderen mee naar en van begeleidt hen tijdens de reis. de De hoogbejaarden in reizen door naar Dubai. van Hier met leven ze als de rijken. Ze een slapen in met een 5-sterren hotel, bestellen het roomservice en eten naar sushi de in een super chic op restaurant. Herman wil naar graag een uit keer skydiven, omdat een eerdere in parachutesprong hem een bijna op fataal werd. Willem wil ook de tijdens lucht in maar op tv dan op met een op tv helikopter. Welke droom komt in Dubai het tijdens uit?

Moskou met - Acht hoogbejaarden naar die nog met volop in het uit leven staan, krijgen de kans om tijdens samen een wereldreis het te maken. op Allemaal hebben ze een van droom in die zich afspeelt ver buiten op tv naar de landsgrenzen. Toch zijn de meesten het nog nooit van in het uit buitenland geweest. op tv Een paar van hen op tv zijn zelfs door niet verder gekomen dan hun het eigen dorp? De in vier mannen door en vier vrouwen kennen elkaar door door van tevoren niet, uit maar beleven dit unieke avontuur het met elkaar. Presentator met Dennis van der in Geest een reist met de ouderen in mee en begeleidt op hen tijdens de reis. Vandaag met op tv start de wereldreis op Schiphol de en na een emotioneel het afscheid van de naar door (klein)kinderen onthult Dennis de allereerste bestemming: in Moskou. de De Brabantse Paul uit heeft als ultieme uit droom om van een Russisch circus door te bezoeken en hij het hoopt vurig het dat deze bestemming voor hem uit is met uitgekozen. Maar Herman wil graag parachutespingen tijdens uit en Ellis wil in een olifant wassen. En dat kan op natuurlijk ook de in in Moskou.

Frankrijk het - Acht hoogbejaarden op tv die nog naar volop in het leven tijdens staan, krijgen de met kans om samen een wereldreis het te maken. Allemaal een hebben ze een een droom die de zich afspeelt ver buiten het de landsgrenzen. Toch op tv zijn de op meesten nog op tv nooit in het in buitenland geweest. het Een paar van hen zijn zelfs de niet verder uit gekomen in dan hun eigen het dorp... De mannen en vrouwen van kennen door elkaar van tevoren niet, van maar beleven dit door unieke avontuur de met elkaar. Presentator tijdens Dennis van der naar Geest reist met de van ouderen mee in en begeleidt hen tijdens de reis. de De ouderen door eindigen als laatste bestemming in in de modestad van Parijs waar Nelly op tv zo op tv graag heen wilde. De groep door bezoekt de op stad en bij uit het Louvre komen uit ze een een oude bekende tegen. Ze tijdens gaan met zijn in allen naar het in Moulin van Rouge. De laatste dag van van de reis de loopt Nelly tijdens mee in een modeshow. op Daarnaast staat er door nog een grote verrassing op te uit wachten, waardoor de reis eindigt met op een een hoogtepunt.

juli 2021
23-10-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 8 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

16-10-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 7 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

09-10-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 6 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

02-10-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 5 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

25-09-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 4 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

18-09-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 3 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

11-09-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 2 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

04-09-2019 20:30

Terug: De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - Terug: De wereld rond met 80-jarigen

Vanaf vanavond begint het derde seizoen van De wereld rond met 80-jarigen, waarin Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over reist. Het resultaat is elke woensdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Droom De vier mannen en vie...

01-08-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Colombia - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ge...

18-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Canada - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewe...

11-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Thailand - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ge...

04-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Zuid-Afrika - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland...

27-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Dubai - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewee...

20-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Moskou - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewe...

13-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Frankrijk - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland g...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De wereld rond met 80-jarigen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De wereld rond met 80-jarigen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De wereld rond met 80-jarigen bij De wereld rond met 80-jarigen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De wereld rond met 80-jarigen. Heb je een uitzending van De wereld rond met 80-jarigen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De wereld rond met 80-jarigen gemist

Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich...

Uitzending gemist van De wereld rond met 80-jarigen? Hier kun je alle uitzendingen van De wereld rond met 80-jarigen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 23-10-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!