Programma gemist?

Colombia - Acht op hoogbejaarden het die nog volop uit in het leven staan, krijgen het de kans om naar samen een van wereldreis te maken. Allemaal de op tv hebben ze een in droom die zich afspeelt uit ver buiten de op landsgrenzen. Toch met zijn de meesten nog door nooit in het buitenland van geweest. Een naar paar van hen zijn zelfs van niet naar verder gekomen dan hun een eigen dorp? De vier naar de mannen en vier vrouwen tijdens kennen elkaar met van tevoren niet, maar door beleven dit unieke avontuur met tijdens elkaar. Presentator op tv Dennis van der Geest op door reist met de ouderen mee en naar begeleidt hen tijdens tijdens de reis. in Vandaag tijdens reizen de hoogbejaarden naar Colombia. met Columbia is een land door met twee op tv gezichten. De naar bejaarden genieten van de door schoonheid op tijdens de berg van de Mount op tv Monserrate, tijdens maar ze zien ook in de sloppenwijken van in Bogota. Voor naar Rita is op tv dit land heel uit bijzonder, want haar in twee geadopteerde kleinkinderen komen op tv hier vandaan. Diny een krijgt last naar van hoogteziekte waardoor uit ze met spoed door naar het ziekenhuis de moet. Zal ze de reis kunnen in afmaken met de de rest van de met op tv groep?

Canada de - Acht hoogbejaarden die op tv nog volop in het op leven staan, een krijgen het de kans om een samen een wereldreis te door maken. Allemaal hebben ze een het droom die zich uit afspeelt het ver buiten de naar landsgrenzen. Toch van zijn de meesten nog nooit een in op het buitenland geweest. uit Een paar van met hen zijn zelfs niet verder naar gekomen dan hun uit eigen dorp? in De vier mannen en vier met vrouwen kennen elkaar tijdens uit van tevoren niet, het maar beleven dit unieke de avontuur met elkaar. in Presentator Dennis van der Geest een reist met in de ouderen mee op en begeleidt hen tijdens tijdens het de reis. Vandaag van reizen de hoogbejaarden van Thailand naar met Canada. Dit in is het land van op tv van de immigranten en natuurlijk een de bevrijders. De in bejaarden hebben in allemaal de Tweede Wereldoorlog meegemaakt. uit Ze hebben een een indrukwekkende ontmoeting met één van op tv van hun bevrijders. Ze bezoeken de van beroemde Capilano Suspension van Bridge door waar Rita, met letterlijk, haar grenzen verlegd en ze tijdens draaien mee op tijdens de boerderij van van op een Nederlands migrantengezin. in En welke ultieme droom op komt uit in dit naar prachtig gestrekte tijdens land?

Thailand op tv - Acht hoogbejaarden die nog naar volop tijdens in het leven staan, het krijgen de kans om de samen een wereldreis op te maken. tijdens Allemaal hebben met ze een droom die zich door afspeelt ver naar buiten de landsgrenzen. tijdens Toch van zijn de meesten nog in nooit in het buitenland geweest. in naar Een paar van hen uit zijn zelfs niet verder van gekomen dan uit hun eigen dorp? De vier door op mannen en vier vrouwen kennen elkaar op van tevoren op tv niet, maar beleven dit op unieke avontuur het met elkaar. Presentator uit Dennis van der Geest in naar reist met de ouderen mee tijdens en begeleidt door hen tijdens de tijdens reis. Vandaag reizen op de hoogbejaarden met van Zuid-Afrika naar Thailand. Dit is het het land van van de glimlach. op Thailand staat bekend om uit met het heerlijke maar pittige eten en de de de tempels. De met bejaarden bezoeken een tempel, waarbij de een gelovige Diny in tijdens extase een raakt. Verder bereiden ze een zelf een het pittige Thaise maaltijd. Ellis hoopte tijdens in Zuid-Afrika dat het ze haar door lievelingsdier in de olifant in levende op lijve zou zien. van Wellicht dat in Thailand haar op tv op droom alsnog uit op tv komt.

Zuid-Afrika - Acht met door hoogbejaarden die nog volop in op tv het leven op tv staan, krijgen de kans om het samen een van wereldreis te maken. een Allemaal hebben ze een op droom die van zich afspeelt ver het buiten de landsgrenzen. de Toch zijn de meesten op tv nog nooit in in het op tv buitenland geweest. Een uit paar van hen een zijn zelfs niet tijdens verder gekomen tijdens dan hun eigen dorp? De vier op mannen tijdens en vier vrouwen kennen naar elkaar van tevoren niet, in maar beleven het dit unieke het avontuur met elkaar. van Presentator Dennis in van der Geest uit reist met de ouderen van mee en begeleidt hen tijdens een de reis. het Vandaag reizen van de hoogbejaarden van naar Zuid-Afrika. Ze gaan op op safari en hebben een lol op tijdens een authentieke braai. Hier blijken met Ellis en Paul het een goede op tv klik te hebben van met met de locals. Ellis is gek op uit olifanten en naar ze hoopt dat van haar een droom uit komt om deze met beesten in levende op tv lijven het in de natuur van te zien. Nelis wil ook graag een een wild dier het in van de ogen kijken. Hij op tv wil met het liefst met een haai een zwemmen.

Dubai tijdens - Acht de hoogbejaarden die nog naar volop in het het leven staan, krijgen naar de kans om samen een een wereldreis te tijdens maken. Allemaal in hebben ze een droom die zich tijdens afspeelt ver de buiten de landsgrenzen. Toch op uit zijn de meesten van nog nooit in het buitenland geweest. op tv op tv Een paar van hen tijdens zijn zelfs niet tijdens verder gekomen dan hun eigen de naar dorp? De vier mannen en een vier de vrouwen kennen elkaar op tv van tevoren niet, maar beleven dit het unieke avontuur met tijdens elkaar. Presentator uit Dennis van der de Geest reist met de uit ouderen tijdens mee en begeleidt tijdens hen tijdens op de reis. De met hoogbejaarden reizen door naar op Dubai. Hier leven de ze als de rijken. Ze op tv slapen in een in 5-sterren hotel, bestellen een roomservice en uit eten sushi in in een super op chic restaurant. Herman op tv wil graag een op tv keer skydiven, uit omdat een eerdere parachutesprong hem bijna een fataal werd. Willem uit wil ook met de het lucht in maar dan met door een op tv helikopter. Welke droom een komt in Dubai de uit?

Moskou - Acht van uit hoogbejaarden die nog volop op tv in het leven door staan, krijgen de kans door om samen een tijdens wereldreis te maken. tijdens Allemaal hebben door ze een droom die uit zich afspeelt de ver buiten met de landsgrenzen. Toch zijn met de meesten nog nooit in van het van buitenland geweest. Een paar naar van hen tijdens zijn zelfs in niet verder gekomen dan hun op eigen dorp? De vier door mannen en vier de vrouwen kennen op tv elkaar van naar tevoren niet, maar door beleven dit unieke met avontuur met elkaar. Presentator het Dennis met van der Geest door reist met de ouderen mee de en begeleidt hen tijdens door de reis. een Vandaag start het de wereldreis op op tv Schiphol en na op tv een emotioneel met afscheid van de (klein)kinderen onthult Dennis uit op de allereerste bestemming: in Moskou. De Brabantse het Paul heeft als ultieme uit droom om een naar Russisch circus het te bezoeken en hij hoopt een vurig dat deze bestemming van voor hem in is uitgekozen. Maar naar Herman wil door graag parachutespingen en Ellis het wil een olifant wassen. van En dat kan met natuurlijk ook in van uit Moskou.

Frankrijk tijdens - Acht hoogbejaarden die op nog volop in het door leven staan, krijgen in de naar kans om op tv samen een wereldreis het te maken. Allemaal de hebben ze een op droom die zich afspeelt met ver buiten de door landsgrenzen. Toch zijn de de meesten nog nooit in in het door buitenland geweest. Een in paar van naar hen zijn zelfs de niet verder gekomen dan van hun eigen dorp... De mannen uit en vrouwen van kennen elkaar uit van tevoren niet, door maar beleven dit unieke in avontuur de met elkaar. Presentator Dennis van der in uit Geest reist met de op tv ouderen mee en uit begeleidt hen tijdens met de reis. tijdens De ouderen eindigen als laatste met bestemming uit in de modestad op tv Parijs waar Nelly met zo graag heen wilde. De tijdens groep bezoekt op tv de stad en bij het tijdens Louvre komen ze in een in oude bekende op tv tegen. Ze gaan in met zijn allen op naar het Moulin Rouge. De uit laatste dag van uit de door reis loopt Nelly mee van in een modeshow. Daarnaast in staat er nog op een grote verrassing de te wachten, waardoor de op tv het reis eindigt met van een hoogtepunt.

Costa door Rica - op Acht hoogbejaarden die nog volop in op het leven van staan, krijgen de op tv kans met om samen een wereldreis te maken. tijdens Allemaal hebben de ze een droom uit die door zich afspeelt ver buiten tijdens de landsgrenzen. naar Toch zijn de meesten in nog nooit in in het buitenland de geweest. Een paar van naar hen zijn uit zelfs niet verder gekomen dan hun het eigen dorp... van De mannen uit en vrouwen kennen elkaar van van tevoren niet, maar op tv beleven tijdens dit unieke avontuur met elkaar. door uit Presentator Dennis van der Geest het reist tijdens met de ouderen op mee en begeleidt hen met tijdens de reis. Deze week naar gaat het een hoogbejaarde reisgezelschap naar het door prachtige op Costa Rica. Dit is een een paradijs voor natuurliefhebbers een op tv zoals de Friese op tv Freek. Het liefst zou hij een nog een keer door op zee van willen vissen. De groep bezoekt uit de een wildpark en daar durft Nelly naar een het aan om een met python in haar het nek te leggen. Daarnaast gaan op tv uit de bejaarden langs bij een van indianenstam die alles uit van plantenmedicatie weet. uit Dat komt met goed uit voor in Annie, want die het heeft last van haar opgezette de van benen.

Argentinie - door Acht hoogbejaarden die nog met volop op in het leven staan, krijgen tijdens de met kans om uit samen een wereldreis te maken. door Allemaal hebben in ze een droom die zich naar afspeelt ver het buiten de tijdens landsgrenzen. Toch de zijn de meesten uit nog nooit in het op tv buitenland geweest. Een paar het van hen zijn tijdens zelfs niet verder door gekomen dan op tv hun eigen dorp... De een mannen en vrouwen kennen naar elkaar van tevoren tijdens niet, van maar beleven dit unieke op avontuur door met elkaar. Presentator Dennis van met der Geest reist met tijdens in de ouderen mee en begeleidt in hen tijdens de de reis. Deze week gaat naar tijdens de groep naar Buenos Aires in op Argentinië. Dit land van staat bekend in om de tango en uit waar voetbal de de nationale religie is. met Jopie houdt ook naar veel van het voetbal en is thuis naar de vier dagen per week te op tv vinden op op zijn voetbalclub. Nelly laat met zich meerdere met malen verleiden om de op tv een verleidelijke tango te dansen. tijdens En de door groep bezoekt de Gaucho's; een traditionele Argentijnse door paardenmenners die met allerlei bijzondere dingen kunnen met hun de in dieren.

Nieuw op tv Zeeland - Acht hoogbejaarden die op tv met nog volop in het leven op tv staan, krijgen tijdens de kans om samen een naar de wereldreis te maken. naar Allemaal hebben ze een droom van die in zich afspeelt ver buiten de naar landsgrenzen. Toch zijn de op meesten met nog nooit van in het buitenland geweest. Een paar door van op tv hen zijn tijdens zelfs niet verder gekomen op dan hun eigen dorp... tijdens De mannen en vrouwen op kennen elkaar van op tv naar tevoren niet, maar beleven een dit unieke avontuur op met elkaar. tijdens Presentator Dennis van der door Geest reist met de de ouderen mee van en begeleidt in hen tijdens de reis. De ouderen in gaan deze week de naar 'The in Bay of door Islands'. Dit is tijdens de plek in Nieuw op tv Zeeland om te tijdens watersporten. De de groep gaat parasailen en met tijdens dolfijnen een zwemmen. Alleen in Nelly heeft last op tv van watervrees. Corrie heeft in een schoonzoon die met geboren is in naar dit prachtige land. Graag hadden het naar zij en haar man Frits op tv dit land dan door ook samen bezocht, maar naar het uit lot besloot van anders.

Aflevering 4 - in Acht naar hoogbejaarden die nog volop in de het leven staan, naar krijgen de kans tijdens om samen een het tijdens wereldreis te maken. Allemaal hebben ze uit een droom die op zich afspeelt op ver buiten de landsgrenzen. naar Toch het zijn de de meesten nog nooit in het buitenland de geweest. Een paar de van hen zijn in zelfs niet verder naar gekomen dan uit hun eigen dorp... De uit tijdens mannen en vrouwen kennen elkaar van een tevoren niet, maar de beleven dit unieke het avontuur met het elkaar. Presentator Dennis van in uit der Geest reist met de ouderen met mee het en begeleidt hen tijdens met de met reis. In deze aflevering reist op het gezelschap naar Australië een en maken ze het naar kennis met het leven als in backpacker. Ze overnachten de in een de hostel en koken hun naar eigen maaltijd met een naar door beperkt budget. De ouderen maken kennis uit met de de iconische naar dieren van Australië: in de koala en kangoeroe. op Voor Annie is Australië in ook van een bijzonder land. Haar broer de Leo is 70 van jaar geleden naar geëmigreerd en ze de zou hem dolgraag uit nog een keer in op tv haar de armen.

Aflevering 3 - uit op Acht hoogbejaarden die van nog volop in het leven van staan, krijgen van de kans om samen uit een wereldreis te de maken. Allemaal hebben ze met een droom die in zich afspeelt naar ver buiten de het landsgrenzen. Toch zijn de door in meesten nog nooit in het door buitenland geweest. Een paar het van hen zijn met zelfs niet verder uit gekomen dan hun naar eigen dorp... de De tijdens mannen en vrouwen kennen tijdens elkaar van tevoren niet, een maar beleven dit van unieke in avontuur met elkaar. Presentator Dennis uit van uit der Geest reist met de ouderen een mee en begeleidt tijdens hen tijdens de uit reis. De ouderen de uit gaan deze week naar de het hypermoderne Tokyo, met waar ze naar kennis maken met robots. Japan op is het land van uit op tradities. Een theeceremonie in mag daarom niet ontbreken van op de op tv to-dolijst. De senioren maken ook van kennis met de drukste door het metro ter wereld en de met de van culinaire hoogtepunten van het het land. Japan staat ook naar bekend om het land het waar karate tijdens vandaan komt. Deze met vechtsport beoefent Betsy al naar 22 jaar. op tv Zij tijdens voelt zich dan ook gelijk thuis door in in het land.

Aflevering door 2 - het Acht hoogbejaarden die nog volop door in het van leven staan, krijgen de kans op naar om samen een wereldreis te door maken. Allemaal naar hebben ze een tijdens droom die zich een afspeelt ver buiten het de landsgrenzen. Toch zijn de door meesten nog nooit een in het buitenland op geweest. door Een paar van hen de zijn zelfs niet op verder gekomen de dan hun eigen dorp... van De mannen en vrouwen een kennen elkaar door van tevoren niet, maar de beleven het dit unieke avontuur met elkaar. op Presentator Dennis van het met der Geest reist met de door ouderen mee op en begeleidt hen tijdens het de reis. van Deze week op tv vervolgen de senioren hun naar reis naar Zambia; op het land van het de wilde tijdens dieren. Bij deze de gedachte krijgt Nelly het de doodsbenauwd. Gelukkig schieten de op mannen naar haar te hulp als ze een op tv naar levensgevaarlijke salamander in haar hutje aantreffen. van de Als de lokale dansgroep langskomt door gaan de op tv voetjes van de met vloer. De het ouderen maken ook kennis met de tijdens op tv soms harde realiteit van het leven het in Afrika. een En door Lou valt twee keer met in Zambia, waardoor het hij zich moet laten checken van in het lokale door een ziekenhuis.

Na tijdens een succesvol eerste seizoen, van reist presentator Dennis van een der Geest op tv dit jaar opnieuw naar met acht hoogbejaarden naar de wereld uit rond voor de tweede reeks in met van De wereld rond door met 80-jarigen. De oudjes de staan nog volop tijdens in het leven. een Sommigen zijn nog op tv nooit over de landsgrenzen naar gekomen tijdens maar allemaal hebben ze van een droom die alleen de met in het buitenland naar in vervulling kan gaan. Om deze op door uit te laten komen, in reizen de vier mannen en een het vier vrouwen in een maand tijd het door acht verschillende tijdens landen. op tv Dat belooft uiteraard een groot van avontuur te door worden. De naar wereld rond met door 80-jarigen is vanaf vanavond tijdens elke van woensdag om 20:30 van uur te zien op een SBS6. In naar de eerste aflevering maken we op tv kennis met met de acht tachtigplussers de die het de stiekem wel een beetje op lastig vinden van om een maand een zonder hun (klein)kinderen te moeten doorbrengen. op tv Het afscheid op van Schiphol is op dan het ook emotioneel. Maar veel tijd om tijdens van bij de pakken neer in te zitten naar hebben ze niet, want in de oudjes moeten van meteen het vliegtuig in het op weg naar met hun eerste bestemming: tijdens Jordanië. Daar nemen met de uit bejaarden een duik de in de dode zee, met brengen ze een nacht in door in een tentenkamp een in op de woestijn en scheuren ze de met maximale tijdens snelheid op quads. Dennis tijdens in trekt er samen met weduwnaar het Lou Middel uit op uit. op tv De 85-jarige amateur archeoloog uit uit Zoutkamp ziet daar een zijn grootste tijdens wens in vervulling gaan: het uit met naar eigen ogen op tv aanschouwen van één van de zeven in nieuwe door wereldwonderen.

Acht hoogbejaarden die in nog volop uit in het leven uit staan, krijgen een de kans om in samen een wereldreis het te maken. Allemaal uit hebben ze een met droom die het zich afspeelt ver buiten de de landsgrenzen. Toch zijn in de meesten op tv nog nooit in het buitenland een uit geweest. Een paar van hen zijn uit zelfs met niet verder gekomen dan de hun eigen naar dorp… De tijdens vier mannen en vier de vrouwen kennen elkaar van tevoren het niet, een maar beleven dit naar unieke avontuur uit met elkaar. Presentator Dennis op van der Geest reist het met op tv de ouderen mee en tijdens begeleidt hen tijdens de reis. van In een deze laatste aflevering reizen de op het hoogbejaarden naar Colombia. Columbia is de een land naar met twee gezichten. De een bejaarden genieten van de op naar schoonheid op de berg op tv van de Mount het Monserrate, maar ze zien de ook de met sloppenwijken van Bogota. Voor de Rita is de dit land het heel bijzonder, want de haar twee geadopteerde op tv kleinkinderen komen hier vandaan. Diny krijgt door last met van hoogteziekte waardoor ze van met spoed naar het tijdens ziekenhuis moet. Zal op ze de de reis kunnen tijdens afmaken met de rest van het de tijdens groep?

april 2019
01-08-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Colombia - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ge...

18-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Canada - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewe...

11-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Thailand - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ge...

04-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Zuid-Afrika - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland...

27-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Dubai - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewee...

20-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Moskou - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewe...

13-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Frankrijk - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland g...

06-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Costa Rica - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ...

30-05-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Argentinie - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ...

23-05-2018 20:25

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Nieuw Zeeland - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenla...

16-05-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 4 - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenlan...

09-05-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 3 - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenlan...

02-05-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 2 - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenlan...

25-04-2018 20:30

Terug: De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - Terug: De wereld rond met 80-jarigen

Na een succesvol eerste seizoen, reist presentator Dennis van der Geest dit jaar opnieuw met acht hoogbejaarden de wereld rond voor de tweede reeks van De wereld rond met 80-jarigen. De oudjes staan nog volop in het leven. Sommigen zijn nog...

06-07-2017 21:30

Lapland

De wereld rond met 80-jarigen - Lapland

Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland geweest. Een ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De wereld rond met 80-jarigen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De wereld rond met 80-jarigen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De wereld rond met 80-jarigen bij De wereld rond met 80-jarigen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De wereld rond met 80-jarigen. Heb je een uitzending van De wereld rond met 80-jarigen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De wereld rond met 80-jarigen gemist

Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich...

Uitzending gemist van De wereld rond met 80-jarigen? Hier kun je alle uitzendingen van De wereld rond met 80-jarigen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 01-08-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord