Programma gemist?

Aflevering door 8 - Voor het derde uit seizoen het op rij reist Dennis uit van naar der Geest met acht hoogbejaarden uit de wereld over. uit De vier uit mannen en vier vrouwen in het de De wereld rond met op tv 80-jarigen staan nog een volop in tijdens het leven! Ze van hebben allemaal hun eigen droom: een op droom die naar alleen door in het buitenland in in vervulling kan gaan. De met ouderen bezoeken acht verschillende met landen, van Spanje uit tot de Vietnam en van door Canada tot Suriname. Tijdens deze door onvergetelijke reis komen van uit hun dromen uit en sluiten uit ze tijdens nieuwe vriendschappen. De bejaarde globetrotters zijn tijdens deze week op door op hun laatste reisbestemming en van dat is het Suriname. Dit is het land tijdens waar de roots met liggen van met Jan's zieke dochter op tv Karin. Hij wil niets uit liever dan dit met land van bezoeken zodat hij haar er alles uit over de kan vertellen, maar wat Jan van niet weet is de dat hij op uit Surinaamse bodem met met zijn adoptiedochter herenigd met wordt. En ook de Maria de wordt verrast, als ze na door een 15 jaar haar hartsvriendin naar terug ziet die naar Suriname een de is geremigreerd.

Aflevering 7 - tijdens Voor het door derde seizoen op tijdens rij reist Dennis op van op der Geest met acht op hoogbejaarden de wereld over. op tv De door vier mannen en vier op vrouwen in De wereld rond door met 80-jarigen staan het met nog volop in het leven! van Ze hebben allemaal hun het eigen de droom: een droom die alleen een in in het buitenland in op tv vervulling kan gaan. de De ouderen bezoeken met acht verschillende landen, van Spanje op tv tot Vietnam in en de van Canada tot Suriname. Tijdens naar deze onvergetelijke reis in komen het hun dromen uit en door sluiten ze nieuwe vriendschappen. De op tv reizigers gaan uit terug in de tijd met op het het communistische eiland Cuba. met Rum, met sigaren en salsa, de wereldreizigers worden een helemaal door ondergedompeld in deze vrolijke cultuur. tijdens Ook krijgen ze het op tv een lesje geschiedenis van één een van een de kompanen van het Fidel Castro en tot slot komt op tv de droom van op Eene naar uit.

Aflevering 6 - naar op tv Voor het derde op seizoen op rij reist Dennis van naar der Geest de met met acht hoogbejaarden de van wereld over. De vier met mannen en vier in vrouwen in De op tv wereld rond met tijdens 80-jarigen staan nog een volop in het leven! op Ze de hebben allemaal hun eigen droom: een in in droom die alleen in het buitenland de in naar vervulling kan gaan. De tijdens ouderen bezoeken acht op verschillende landen, met van Spanje tot Vietnam het en van Canada tot in Suriname. van Tijdens deze door onvergetelijke reis komen hun dromen uit op en sluiten ze het op nieuwe vriendschappen. In deze tijdens aflevering strijkt de het reisgezelschap neer in Mexico. Het naar land naar van zon, zee op tv en tequila. En de die vloeit dan ook het rijkelijk uit onder het genot van een in hapje en een op dansje en bij in de klanken naar van een heuse mariachiband! het Het land is natuurlijk uit naar zeer in trek bij de de toeristen vanwege de watersport naar en de ouderen door gaan dan in ook koppie onder tijdens in een snubadive! Ook in in Mexico komt door een van ultieme droom uit; Sophia naar heeft haar moeder op tv beloofd op tv om ooit uit een vliegtuig te door tijdens springen.

Aflevering het 5 - de Voor het derde tijdens seizoen op rij het reist Dennis van de der Geest met het acht hoogbejaarden de wereld over. uit De vier mannen een en vier vrouwen van in De van wereld rond met 80-jarigen het staan nog volop een in het uit leven! Ze van hebben allemaal hun eigen droom: een uit droom die alleen op in het buitenland naar in vervulling de kan gaan. De van ouderen bezoeken acht verschillende uit landen, de van Spanje tot op tv Vietnam en van met Canada tot een Suriname. Tijdens deze uit onvergetelijke reis komen van hun dromen uit in en sluiten ze nieuwe vriendschappen. In op tv deze aflevering vliegt uit het reisgezelschap van door Zuid-Korea het naar Canada. Maar ze door lopen vertraging het op en missen hun aansluitende de vlucht. Wanneer ze een aankomen mogen door ze direct weer op de lucht in want een er staat op tv een helikoptervlucht tijdens op de agenda. Wanneer ze van in de helikopter naar zitten ervaart Truus een de aanwezigheid een van de haar overleden man. En dit is tijdens een extra bijzonder omdat de Canada het land in is waar de ultieme met droom van uit Truus gaat uitkomen. Zij ontmoet uit indianen, een bevolkingsgroep het waar haar van overleden man een bijzondere met band mee het had.

Aflevering het 4 - Voor het derde door seizoen op door rij een reist Dennis van der de Geest met acht tijdens hoogbejaarden de wereld over. op tv De vier mannen het en vier met vrouwen in De in wereld rond met 80-jarigen naar staan nog door volop in het naar leven! Ze naar hebben allemaal hun de eigen droom: een droom in die alleen in op het buitenland in vervulling kan met gaan. van De ouderen bezoeken tijdens acht verschillende landen, het van Spanje tot Vietnam het en van Canada tot uit Suriname. Tijdens deze de onvergetelijke reis van komen hun op dromen uit en sluiten het ze de nieuwe vriendschappen.

Aflevering 3 door - Voor het van derde in seizoen op rij reist Dennis van tijdens naar der Geest met acht hoogbejaarden de door wereld over. De door vier uit mannen en op tv vier vrouwen in De de wereld rond met uit 80-jarigen staan nog een volop in uit het leven! Ze hebben allemaal hun op tv eigen droom: een tijdens droom die op tv alleen in in het buitenland op in vervulling kan gaan. De ouderen het bezoeken acht de verschillende op tv landen, van Spanje naar tot Vietnam en van van Canada tot Suriname. Tijdens deze met onvergetelijke uit reis komen hun dromen op tv uit de en sluiten ze nieuwe door vriendschappen. Het met reisgezelschap gaat naar Vietnam. Ze van maken een indrukwekkende motortocht in en als ze op stoppen de bij de beroemde Marble Mountain in krijgt een Ted te kwaad; een met zijn ruimtevrees een durft hij de het lift niet in... De mannen uit tijdens misdragen zich in op tv het lokale badhuis uit en worden bijna naar de tent uitgezet, terwijl de van dames ontdekken de de dat de lokale keuken op tv potentie in verhogende ingrediënten het bevat!

Aflevering tijdens 2 - Voor op tv het derde seizoen op naar rij reist Dennis van uit van der Geest met acht de hoogbejaarden de wereld tijdens over. De vier mannen en op tv op tv vier vrouwen in op De wereld rond met het 80-jarigen staan nog volop de in het leven! op Ze hebben allemaal hun op tv in eigen droom: een droom die met alleen in het het buitenland een in vervulling kan op tv gaan. De ouderen naar bezoeken acht verschillende landen, van Spanje op tv op tot Vietnam en van op Canada tot Suriname. op tv Tijdens deze onvergetelijke reis komen op tv hun met dromen uit en sluiten ze van tijdens nieuwe vriendschappen. De bejaarden reizen af op naar Cambodja. een Tijdens een naar bezoek aan de killingfields is door iedereen zwaar onder van het de indruk van op deze plek en de naar afschuwelijke geschiedenis. Ook komt de een ultieme naar droom van Aly uit als in ze oog van in oog staat op met in olifant Lucky.

Vanaf vanavond begint het het in derde seizoen het van De wereld rond met uit 80-jarigen, waarin met Dennis van der van Geest met het acht hoogbejaarden de in wereld over reist. Het uit resultaat is elke woensdag uit om tijdens 20:30 uur te zien op SBS6. Droom De van het vier mannen en vier vrouwen tijdens staan nog het volop in het leven. Ze op in hebben allemaal hun eigen van droom: een droom die van alleen in het op tv buitenland in vervulling van kan naar gaan. Landen De ouderen bezoeken naar acht verschillende landen, van Spanje op tv tot Vietnam en van op Canada tot de Suriname. Tijdens deze onvergetelijke op reis komen hun de op dromen uit en sluiten op tv ze nieuwe vriendschappen. Levensverhalen De ouderen naar maken niet alleen van een alles mee, ook tijdens hun op prachtige, soms zeer met ontroerende levensverhalen komen met aan bod.

Colombia uit - Acht hoogbejaarden die nog door een volop in het leven tijdens staan, krijgen de kans in om samen uit een wereldreis te maken. de Allemaal door hebben ze een droom tijdens die zich afspeelt ver met buiten de uit landsgrenzen. Toch zijn de door meesten tijdens nog nooit in het buitenland op geweest. Een op paar van uit hen zijn zelfs op niet verder gekomen dan hun eigen de dorp? De vier de mannen en vier tijdens vrouwen door kennen elkaar tijdens van tevoren niet, maar beleven in dit unieke door avontuur met elkaar. naar Presentator Dennis van de der Geest reist met de tijdens ouderen mee tijdens en tijdens begeleidt hen tijdens uit de reis. Vandaag reizen de in hoogbejaarden naar Colombia. op tv Columbia op is een land met een twee gezichten. op tv De bejaarden genieten van de schoonheid uit in op de berg naar van de Mount Monserrate, maar ze uit zien ook in de sloppenwijken van van Bogota. Voor Rita uit is dit land uit heel bijzonder, tijdens want haar twee geadopteerde in kleinkinderen komen op tv hier vandaan. Diny krijgt de last van de hoogteziekte waardoor ze met spoed naar naar het ziekenhuis een op tv moet. Zal ze een de reis kunnen afmaken met in de rest van de met de groep?

Canada van - Acht hoogbejaarden die op nog volop in het naar leven de staan, krijgen de kans uit om naar samen een wereldreis te maken. Allemaal met hebben het ze een tijdens droom die zich op afspeelt ver buiten de landsgrenzen. tijdens Toch op tv zijn de meesten nog nooit naar in met het buitenland geweest. Een paar van op hen het zijn zelfs niet op verder gekomen dan een hun eigen dorp? De vier een mannen op en vier vrouwen met kennen elkaar van tevoren niet, in maar beleven dit in unieke avontuur met het elkaar. uit Presentator Dennis van der uit Geest reist met op de ouderen mee tijdens en begeleidt op hen tijdens de reis. Vandaag tijdens reizen op tv de hoogbejaarden van Thailand naar de Canada. Dit is op tv het land van op het de immigranten en natuurlijk de de bevrijders. De bejaarden hebben met allemaal in de Tweede een Wereldoorlog meegemaakt. Ze hebben een indrukwekkende op tv ontmoeting met uit één van op hun bevrijders. Ze bezoeken de het het beroemde Capilano Suspension Bridge waar Rita, een letterlijk, haar door grenzen verlegd en ze het draaien mee op een op de boerderij van een van Nederlands migrantengezin. En welke op tv ultieme droom komt op uit tijdens in dit prachtig het gestrekte land?

Thailand - tijdens Acht hoogbejaarden uit die nog op tv volop in het leven staan, uit krijgen de kans op tv om tijdens samen een wereldreis tijdens te maken. Allemaal hebben ze een op droom die naar zich in afspeelt ver buiten de het landsgrenzen. Toch zijn de meesten op tv nog nooit uit in het buitenland geweest. van van Een paar van hen op zijn zelfs niet verder gekomen op een dan hun eigen dorp? De uit vier mannen en vier op vrouwen kennen elkaar uit van tevoren niet, met maar beleven dit een unieke avontuur naar met tijdens elkaar. Presentator Dennis op van der Geest reist met met de met ouderen mee en begeleidt hen tijdens het van de reis. Vandaag op reizen de hoogbejaarden van Zuid-Afrika naar door Thailand. Dit uit is het land van in de op tv glimlach. Thailand een staat bekend om het heerlijke in maar met pittige eten en het de tempels. De in bejaarden bezoeken een tempel, waarbij door de gelovige met Diny in extase raakt. van Verder bereiden ze van zelf op een pittige Thaise maaltijd. Ellis hoopte de de in Zuid-Afrika dat ze haar naar lievelingsdier de olifant in van levende door lijve zou tijdens zien. Wellicht dat in op Thailand haar droom alsnog op uit van komt.

Zuid-Afrika - Acht op tv hoogbejaarden op die nog een volop in het leven staan, door krijgen de kans om uit samen een wereldreis naar van te maken. Allemaal hebben ze met een droom die zich naar van afspeelt ver buiten de landsgrenzen. de Toch zijn met de meesten nog op nooit in het buitenland uit geweest. Een paar van een hen zijn uit zelfs niet in verder gekomen dan hun het eigen dorp? De vier het mannen en vier op de vrouwen kennen elkaar van tevoren de niet, maar beleven dit met unieke door avontuur met elkaar. Presentator Dennis naar in van der Geest reist met de op tv ouderen mee en uit begeleidt hen van tijdens de reis. in Vandaag reizen de van hoogbejaarden op naar Zuid-Afrika. Ze gaan op safari het en tijdens hebben lol op uit een authentieke het braai. Hier blijken Ellis met en Paul een op goede klik te een hebben met de in locals. Ellis uit is gek op olifanten in en ze hoopt dat de haar droom uit komt op tv op om deze beesten in de levende lijven in een de natuur in te zien. Nelis wil met ook graag door een wild dier in met de ogen door kijken. Hij wil het liefst met uit tijdens een haai zwemmen.

Dubai - de Acht hoogbejaarden die naar nog volop in het op met leven staan, krijgen de kans om op tv samen tijdens een wereldreis te maken. Allemaal uit hebben met ze een droom door die zich afspeelt ver van buiten op de landsgrenzen. Toch zijn de op tv meesten door nog nooit in het buitenland geweest. op Een paar van de hen zijn het zelfs niet verder uit gekomen in dan hun eigen van dorp? De vier mannen en naar vier vrouwen kennen het elkaar in van tevoren niet, maar beleven dit met unieke avontuur met van elkaar. Presentator Dennis de van der Geest door van reist met de ouderen mee en de begeleidt het hen tijdens de reis. de De hoogbejaarden tijdens reizen door naar Dubai. Hier naar leven tijdens ze als tijdens de rijken. Ze slapen in op tv een door 5-sterren hotel, bestellen van roomservice en eten uit sushi in een super chic restaurant. de Herman wil graag op tv het een keer skydiven, omdat een eerdere de uit parachutesprong hem bijna op tv fataal werd. Willem wil ook de de lucht in maar van door dan met een helikopter. Welke droom uit komt in de Dubai de uit?

Moskou naar - Acht hoogbejaarden die nog door volop op tv in het leven staan, uit krijgen de kans om het samen het een wereldreis te de maken. Allemaal hebben ze een op tv droom die het zich afspeelt ver tijdens buiten de landsgrenzen. Toch van zijn de het meesten nog nooit een in het buitenland naar geweest. Een paar van naar de hen zijn zelfs op niet verder gekomen dan op hun eigen dorp? De vier uit mannen en vier in vrouwen de kennen elkaar met van tevoren niet, door maar beleven dit naar unieke avontuur met het elkaar. Presentator Dennis van van der Geest reist met de uit met ouderen mee en begeleidt hen tijdens door de van reis. Vandaag start de wereldreis op tv tijdens op Schiphol en de na een emotioneel afscheid van het de een (klein)kinderen onthult Dennis de allereerste tijdens bestemming: Moskou. De op tv Brabantse Paul met heeft als ultieme droom om het een het Russisch circus te uit bezoeken en in hij hoopt vurig op tv dat deze bestemming door voor hem is uitgekozen. op Maar Herman wil graag parachutespingen in en Ellis wil de een olifant tijdens wassen. En dat kan een natuurlijk ook in naar op tv Moskou.

Frankrijk een - Acht hoogbejaarden die met nog volop in in het leven staan, door krijgen in de kans om samen een uit wereldreis te door maken. Allemaal hebben ze door een het droom die zich afspeelt ver op buiten de landsgrenzen. Toch op tv zijn op de meesten nog nooit met in het buitenland naar geweest. Een de paar van hen op zijn zelfs niet met verder gekomen op tv dan hun eigen dorp... De mannen door en vrouwen naar kennen uit elkaar van tevoren niet, tijdens maar beleven dit uit unieke avontuur met elkaar. Presentator de Dennis naar van der met Geest reist met een de ouderen mee en op begeleidt hen tijdens de het reis. De ouderen eindigen met als tijdens laatste bestemming in de modestad met Parijs tijdens waar Nelly zo graag heen op wilde. De de groep bezoekt de van stad en van bij het Louvre op tv komen ze een op oude bekende het tegen. Ze gaan met zijn allen het naar het van Moulin Rouge. De uit laatste dag uit van de reis loopt in Nelly mee in door een in modeshow. Daarnaast staat er nog naar een uit grote verrassing te tijdens wachten, waardoor de reis eindigt een met een in hoogtepunt.

april 2021
23-10-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 8 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

16-10-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 7 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

09-10-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 6 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

02-10-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 5 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

25-09-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 4 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

18-09-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 3 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

11-09-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 2 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

04-09-2019 20:30

Terug: De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - Terug: De wereld rond met 80-jarigen

Vanaf vanavond begint het derde seizoen van De wereld rond met 80-jarigen, waarin Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over reist. Het resultaat is elke woensdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Droom De vier mannen en vie...

01-08-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Colombia - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ge...

18-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Canada - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewe...

11-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Thailand - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ge...

04-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Zuid-Afrika - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland...

27-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Dubai - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewee...

20-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Moskou - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewe...

13-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Frankrijk - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland g...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De wereld rond met 80-jarigen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De wereld rond met 80-jarigen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De wereld rond met 80-jarigen bij De wereld rond met 80-jarigen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De wereld rond met 80-jarigen. Heb je een uitzending van De wereld rond met 80-jarigen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De wereld rond met 80-jarigen gemist

Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich...

Uitzending gemist van De wereld rond met 80-jarigen? Hier kun je alle uitzendingen van De wereld rond met 80-jarigen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 23-10-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!