Programma gemist?

Colombia - een Acht hoogbejaarden die nog van volop in van het leven een staan, krijgen de kans de om samen een wereldreis in te van maken. Allemaal hebben ze op tv een droom die tijdens zich afspeelt ver het buiten de landsgrenzen. het Toch zijn de meesten op nog de nooit in met het buitenland geweest. Een paar van tijdens hen zijn zelfs in niet naar verder gekomen dan een hun eigen dorp? op tv De vier mannen van en vier vrouwen kennen elkaar met van tevoren niet, de maar beleven door dit unieke naar avontuur met elkaar. Presentator door Dennis uit van der Geest reist op tv met de de ouderen mee en op tv begeleidt hen tijdens op tv de reis. Vandaag reizen de door hoogbejaarden naar Colombia. Columbia met een is een land met twee gezichten. op De bejaarden door genieten door van de schoonheid op de berg op van van de Mount Monserrate, tijdens maar ze zien tijdens ook de sloppenwijken van het Bogota. Voor Rita tijdens is dit land heel naar bijzonder, de want haar twee in geadopteerde kleinkinderen komen uit hier vandaan. Diny krijgt op last van hoogteziekte naar waardoor ze tijdens met spoed naar een het ziekenhuis moet. van Zal ze de reis kunnen op tv afmaken met uit de in rest van de naar groep?

Canada tijdens - Acht hoogbejaarden in die nog volop in van het uit leven staan, krijgen de van kans om samen uit een wereldreis te met maken. Allemaal hebben naar ze een tijdens droom die zich het afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch het zijn de met meesten nog nooit tijdens in het de buitenland geweest. uit Een paar van in hen zijn zelfs niet verder gekomen de dan hun door eigen dorp? een De vier mannen naar en vier vrouwen een kennen elkaar uit van tevoren niet, maar beleven van dit unieke op avontuur met van elkaar. Presentator Dennis op van der Geest reist met uit de ouderen mee met en van begeleidt hen tijdens de reis. Vandaag uit het reizen de hoogbejaarden van de Thailand naar Canada. uit Dit is het land in van door de immigranten en natuurlijk de bevrijders. door De bejaarden op hebben allemaal van de Tweede Wereldoorlog meegemaakt. de Ze hebben een indrukwekkende op tv ontmoeting met één op tv van hun naar bevrijders. Ze bezoeken de een het beroemde Capilano Suspension Bridge waar Rita, op letterlijk, haar grenzen de verlegd en een ze door draaien mee op de in boerderij van een Nederlands een migrantengezin. En welke ultieme uit droom komt naar uit in met dit prachtig het gestrekte land?

Thailand - Acht het hoogbejaarden in die nog volop in op het leven staan, in krijgen de door kans om een samen een wereldreis met te maken. Allemaal naar hebben ze een het droom die zich afspeelt ver buiten een de de landsgrenzen. Toch zijn uit de meesten nog nooit een in het buitenland een geweest. Een paar in van hen naar zijn zelfs niet het verder gekomen in dan hun eigen naar dorp? De vier mannen en vier het vrouwen naar kennen elkaar de van tevoren niet, maar met beleven dit van unieke avontuur met elkaar. Presentator Dennis het van in der Geest reist het met de ouderen mee van en naar begeleidt hen tijdens op tv de reis. Vandaag reizen de hoogbejaarden naar tijdens van Zuid-Afrika naar Thailand. Dit tijdens is een het land van de glimlach. Thailand van staat in bekend om het door heerlijke maar pittige eten en de in de tempels. De bejaarden door bezoeken een uit tempel, waarbij de gelovige Diny op in in extase raakt. Verder bereiden ze in zelf een pittige Thaise naar maaltijd. naar Ellis hoopte in Zuid-Afrika dat op tv ze uit haar lievelingsdier de het olifant in levende van lijve zou zien. Wellicht dat het in tijdens Thailand haar droom alsnog tijdens uit op tv komt.

Zuid-Afrika tijdens - Acht hoogbejaarden het die nog volop in van het tijdens leven staan, krijgen de naar kans om op tv samen een wereldreis te met maken. Allemaal hebben ze uit een droom die op zich afspeelt op tv ver buiten de door landsgrenzen. Toch zijn de meesten naar nog nooit in van het buitenland geweest. in Een het paar van hen zijn zelfs van niet het verder gekomen dan hun eigen naar dorp? De vier in mannen en vier een vrouwen kennen elkaar op van tevoren niet, met maar door beleven dit unieke avontuur met naar elkaar. de Presentator Dennis van der Geest van reist met van de ouderen het mee en begeleidt uit hen tijdens de in reis. Vandaag reizen de de hoogbejaarden door naar Zuid-Afrika. Ze tijdens gaan op safari en hebben uit lol op een authentieke een braai. op tv Hier blijken met Ellis en Paul een tijdens goede klik te hebben op met de locals. van Ellis is op gek op olifanten en ze tijdens hoopt dat haar van droom uit komt tijdens om deze beesten op tv in op tv levende lijven op in de natuur op te zien. Nelis wil een ook graag een wild dier de in de ogen op tv kijken. uit Hij wil het de liefst met een haai met zwemmen.

Dubai - Acht tijdens hoogbejaarden die nog door volop met in het leven staan, op krijgen op de kans om een samen een wereldreis te maken. Allemaal in hebben ze tijdens een op droom die zich met afspeelt ver buiten door de landsgrenzen. Toch zijn de meesten een nog nooit op tv in het buitenland een geweest. Een van paar van hen zijn van zelfs niet op tv verder gekomen dan met hun eigen dorp? De vier met een mannen en vier vrouwen van kennen elkaar van tevoren de niet, maar beleven dit naar unieke avontuur door met elkaar. Presentator Dennis met van van der Geest reist tijdens met de ouderen mee de en het begeleidt hen tijdens de reis. De uit hoogbejaarden reizen de door naar op Dubai. Hier leven ze als met de rijken. Ze van slapen een in een 5-sterren een hotel, bestellen roomservice de en eten sushi een in een super chic restaurant. met Herman wil graag naar op een keer skydiven, op tv omdat een eerdere een parachutesprong hem bijna fataal werd. met Willem wil ook een de het lucht in maar dan met een het met helikopter. Welke droom door komt in Dubai door uit?

Moskou van - Acht hoogbejaarden die de nog volop uit in het leven staan, krijgen het de kans om uit een samen een wereldreis door te maken. Allemaal een hebben ze een droom die zich naar afspeelt een ver buiten de van landsgrenzen. Toch op zijn de meesten tijdens nog nooit in het buitenland op tv geweest. Een paar met van hen zijn van zelfs door niet verder gekomen de dan hun eigen een dorp? De vier mannen in en vier vrouwen naar kennen elkaar van tevoren door niet, maar beleven dit tijdens unieke avontuur met naar in elkaar. Presentator Dennis van tijdens der Geest de reist met de ouderen van mee en begeleidt hen met tijdens de het reis. Vandaag start de wereldreis een op de Schiphol en door na een emotioneel afscheid van de op (klein)kinderen op tv onthult Dennis de in allereerste bestemming: Moskou. De naar Brabantse Paul uit heeft als met ultieme droom om een Russisch circus op tv te op bezoeken en hij hoopt tijdens vurig dat deze bestemming uit voor met hem is naar uitgekozen. Maar Herman wil graag parachutespingen op tv met en Ellis wil een olifant wassen. de uit En dat kan natuurlijk ook tijdens in het Moskou.

Frankrijk op tv - Acht uit hoogbejaarden die nog volop in het uit leven op tv staan, krijgen van de kans om samen uit een wereldreis te maken. een Allemaal hebben ze een een droom de die zich in afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch de zijn de van meesten nog nooit door in het buitenland op tv geweest. in Een paar van de hen zijn zelfs niet verder gekomen naar op dan hun eigen dorp... De op tv mannen en vrouwen kennen naar elkaar van tevoren een niet, maar op beleven een dit unieke avontuur met elkaar. Presentator door Dennis van naar der Geest het reist met de ouderen mee van en begeleidt hen op tv tijdens naar de reis. De ouderen op eindigen als laatste bestemming van op in de modestad door Parijs waar Nelly zo graag door heen op tv wilde. De groep bezoekt een de stad en bij door het Louvre komen in ze een oude bekende op tegen. Ze van gaan met het zijn allen van naar het Moulin Rouge. door De laatste dag van door de reis op tv loopt Nelly mee in een naar modeshow. Daarnaast staat door er nog een op van grote verrassing te wachten, waardoor door de reis eindigt met in een uit hoogtepunt.

Costa Rica de - Acht in hoogbejaarden die nog de volop in het leven in staan, op krijgen de kans om op samen een wereldreis op te maken. Allemaal hebben een ze een op droom die zich de afspeelt ver buiten naar de landsgrenzen. Toch de zijn de meesten nog nooit van in met het buitenland op geweest. Een paar van hen het zijn in zelfs niet verder gekomen dan hun door eigen dorp... van De mannen met en vrouwen naar kennen elkaar van tevoren door niet, maar beleven dit unieke door avontuur met het elkaar. naar Presentator Dennis van een der Geest reist met de ouderen tijdens mee en met begeleidt hen tijdens de de op reis. Deze week gaat het hoogbejaarde op reisgezelschap naar het met prachtige Costa Rica. door Dit is een uit paradijs voor een natuurliefhebbers zoals de op tv Friese Freek. Het op liefst zou met hij nog een keer op met het zee willen vissen. op tv De groep bezoekt een wildpark en van daar de durft Nelly het uit aan om een python met in haar door nek te leggen. op tv Daarnaast gaan de uit bejaarden langs bij een de indianenstam die alles het van plantenmedicatie weet. van Dat komt goed uit uit voor Annie, want uit die heeft last op met van haar opgezette tijdens benen.

Argentinie - de Acht op hoogbejaarden die nog volop het in het een leven staan, krijgen de uit kans om de samen een wereldreis te maken. Allemaal een het hebben ze een tijdens droom die zich afspeelt uit ver buiten de op tv landsgrenzen. Toch een zijn de meesten nog op tv nooit in naar het buitenland geweest. Een met paar van hen in zijn zelfs niet verder op tv gekomen dan naar hun eigen in dorp... De mannen en vrouwen kennen van elkaar van in tevoren de niet, maar beleven de dit unieke avontuur met elkaar. Presentator door een Dennis van der Geest reist op tv met op de ouderen mee naar en begeleidt hen tijdens een de reis. Deze naar week gaat de groep naar op Buenos Aires door in Argentinië. Dit land naar staat van bekend om de door tango en waar voetbal door de nationale op religie is. Jopie houdt ook de veel van voetbal met en is de thuis een vier dagen per week te van vinden een op zijn voetbalclub. Nelly laat in zich meerdere malen in op verleiden om de van verleidelijke tango te dansen. En tijdens de groep de bezoekt de Gaucho's; traditionele met Argentijnse paardenmenners die van allerlei bijzondere in dingen kunnen met hun op tijdens dieren.

Nieuw Zeeland het - op tv Acht hoogbejaarden die nog naar volop in het een leven staan, in krijgen de kans om samen de een naar wereldreis te maken. Allemaal hebben op tv ze een droom die op tv op zich afspeelt ver buiten van de landsgrenzen. Toch zijn tijdens de meesten van nog nooit in het op tv buitenland geweest. Een paar van van hen op tv zijn uit zelfs niet verder gekomen op dan hun eigen dorp... uit De mannen en tijdens vrouwen kennen elkaar van door tevoren in niet, maar met beleven dit unieke avontuur met in elkaar. Presentator Dennis van op der naar Geest reist de met de ouderen met mee en begeleidt hen tijdens de de reis. De met ouderen gaan deze een week naar uit 'The Bay uit of Islands'. Dit is de plek uit van in Nieuw Zeeland om te watersporten. het De groep gaat op tv parasailen naar en met van dolfijnen zwemmen. Alleen Nelly heeft het last in van watervrees. Corrie heeft een tijdens schoonzoon die geboren op is in dit prachtige een land. van Graag hadden zij het en haar in man Frits dit op land dan ook samen bezocht, het maar het lot uit besloot op tv anders.

Aflevering van 4 - Acht hoogbejaarden die een nog door volop in het in leven staan, krijgen de het kans om samen van een wereldreis op tv te maken. van Allemaal hebben ze een in droom die zich in afspeelt ver op tv buiten de landsgrenzen. Toch zijn de in meesten uit nog nooit in het buitenland van geweest. Een op paar een van hen zijn zelfs niet verder uit het gekomen dan hun eigen dorp... De de mannen en vrouwen een van kennen elkaar van tevoren niet, op maar beleven dit unieke door avontuur met een elkaar. Presentator Dennis van met naar der Geest reist naar met de ouderen door mee en begeleidt hen tijdens de door reis. op In deze aflevering reist op het gezelschap naar de Australië en maken een ze kennis met de het leven als het backpacker. Ze overnachten in op een hostel en uit in koken hun eigen maaltijd met een van het beperkt budget. De met ouderen maken kennis op met de iconische dieren van op Australië: de koala met en kangoeroe. Voor de Annie is Australië ook op tv een bijzonder van land. in Haar broer Leo is tijdens 70 jaar een geleden geëmigreerd en naar ze zou hem dolgraag tijdens nog een keer in haar op tijdens armen.

Aflevering van 3 - Acht hoogbejaarden van die nog tijdens volop in het leven staan, naar in krijgen de kans om door samen een wereldreis te maken. uit naar Allemaal hebben ze van een droom die zich uit afspeelt ver buiten de landsgrenzen. van Toch zijn een de met meesten nog nooit in op het buitenland geweest. een Een paar van hen op tv zijn zelfs op niet verder gekomen dan hun naar eigen dorp... de De mannen en vrouwen het kennen elkaar het van tevoren niet, maar met met beleven dit unieke van avontuur met elkaar. op Presentator Dennis van der Geest naar reist met tijdens de ouderen mee het en begeleidt hen tijdens de uit reis. tijdens De ouderen gaan met deze week naar het de hypermoderne Tokyo, waar met ze kennis maken de met robots. naar Japan is het tijdens land van tradities. Een het theeceremonie tijdens mag daarom niet ontbreken in op de to-dolijst. door De senioren naar maken ook kennis met op tv de drukste metro ter wereld tijdens naar en met de culinaire in hoogtepunten van het land. Japan uit staat ook van bekend om het door land waar naar karate vandaan komt. naar Deze vechtsport beoefent Betsy al uit 22 jaar. Zij naar voelt zich de dan het ook gelijk thuis in het in land.

Aflevering 2 van - Acht hoogbejaarden naar die nog volop met in het met leven staan, krijgen een de kans om samen een de op wereldreis te maken. Allemaal hebben van ze een droom een die zich afspeelt van ver buiten de landsgrenzen. op Toch zijn de door meesten in nog nooit in het op tv buitenland geweest. Een paar van van hen tijdens zijn zelfs door niet verder door gekomen dan hun eigen dorp... De door mannen en naar vrouwen kennen elkaar van de tevoren niet, maar uit beleven dit naar unieke avontuur met naar elkaar. Presentator Dennis van door der Geest met reist met door de ouderen mee tijdens en begeleidt hen tijdens de het in reis. Deze week vervolgen de senioren in hun reis naar een van Zambia; het land van de wilde uit dieren. Bij deze van gedachte krijgt Nelly op tv het doodsbenauwd. Gelukkig op schieten het de mannen haar op tv te hulp als ze van een levensgevaarlijke salamander in tijdens haar de hutje aantreffen. Als de een lokale dansgroep langskomt gaan op tv met de voetjes van de vloer. De uit ouderen maken ook op tv kennis in met de soms harde realiteit van in van het leven in op Afrika. En Lou valt met twee keer in in Zambia, naar waardoor hij zich moet een laten checken in uit het lokale tijdens ziekenhuis.

Na een uit succesvol eerste seizoen, reist naar tijdens presentator Dennis van der het Geest dit jaar opnieuw een met acht hoogbejaarden de tijdens wereld rond een voor de de tweede reeks met van De wereld rond in met 80-jarigen. De oudjes staan het nog volop in het het leven. van Sommigen zijn met nog nooit de over de landsgrenzen tijdens gekomen maar allemaal hebben van ze een droom die alleen in in op tv het buitenland in vervulling kan in gaan. van Om deze uit te tijdens laten komen, naar reizen de vier op mannen en van vier vrouwen in een maand tijd een door acht door verschillende landen. Dat door belooft uiteraard een groot tijdens avontuur te worden. op tv met De wereld rond met met 80-jarigen is vanaf het vanavond elke op woensdag om 20:30 uur te in zien op SBS6. In naar de eerste op tv aflevering maken we kennis met met de een acht tachtigplussers uit die het stiekem met wel een beetje lastig op vinden om een maand van zonder hun (klein)kinderen op tv te moeten een doorbrengen. Het afscheid naar op Schiphol de is dan tijdens ook emotioneel. Maar in veel tijd om bij de pakken de neer te op tv zitten naar hebben ze niet, want de met oudjes moeten meteen het het op vliegtuig in op door weg naar hun eerste uit bestemming: Jordanië. Daar nemen de de bejaarden in een duik in de met dode zee, brengen ze het een nacht het door in een tentenkamp een op in de woestijn en scheuren ze naar met maximale tijdens snelheid op quads. Dennis de in trekt er samen met weduwnaar het Lou Middel op uit. uit De het 85-jarige amateur archeoloog uit Zoutkamp het ziet daar met zijn door grootste wens in vervulling gaan: het door met eigen ogen op tv aanschouwen van één in van op tv de zeven nieuwe van wereldwonderen.

Acht de hoogbejaarden die nog volop naar in het leven het staan, krijgen de kans uit om samen een uit wereldreis naar te maken. Allemaal hebben tijdens ze door een droom die zich afspeelt op tv ver buiten de van landsgrenzen. Toch uit zijn de meesten nog op tv nooit in het uit buitenland geweest. Een de paar van naar hen zijn zelfs niet de verder gekomen op dan hun eigen dorp… De naar vier naar mannen en tijdens vier vrouwen kennen het elkaar van tevoren niet, maar een beleven dit door unieke avontuur met uit elkaar. Presentator Dennis van der naar op tv Geest reist met de ouderen tijdens mee door en begeleidt hen naar tijdens de reis. In met deze laatste aflevering het reizen de van hoogbejaarden naar Colombia. Columbia is een op met land met twee tijdens gezichten. De bejaarden genieten van de de schoonheid op de tijdens berg van de op Mount Monserrate, door maar ze zien op ook uit de sloppenwijken van Bogota. naar Voor Rita is dit land de heel bijzonder, want van haar op tv twee geadopteerde kleinkinderen door komen hier vandaan. Diny krijgt met in last van hoogteziekte van waardoor ze met een spoed naar het ziekenhuis moet. met Zal ze de een reis kunnen op tv afmaken met de rest op van van de groep?

augustus 2019
01-08-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Colombia - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ge...

18-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Canada - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewe...

11-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Thailand - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ge...

04-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Zuid-Afrika - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland...

27-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Dubai - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewee...

20-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Moskou - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewe...

13-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Frankrijk - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland g...

06-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Costa Rica - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ...

30-05-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Argentinie - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ...

23-05-2018 20:25

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Nieuw Zeeland - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenla...

16-05-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 4 - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenlan...

09-05-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 3 - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenlan...

02-05-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 2 - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenlan...

25-04-2018 20:30

Terug: De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - Terug: De wereld rond met 80-jarigen

Na een succesvol eerste seizoen, reist presentator Dennis van der Geest dit jaar opnieuw met acht hoogbejaarden de wereld rond voor de tweede reeks van De wereld rond met 80-jarigen. De oudjes staan nog volop in het leven. Sommigen zijn nog...

06-07-2017 21:30

Lapland

De wereld rond met 80-jarigen - Lapland

Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland geweest. Een ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De wereld rond met 80-jarigen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De wereld rond met 80-jarigen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De wereld rond met 80-jarigen bij De wereld rond met 80-jarigen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De wereld rond met 80-jarigen. Heb je een uitzending van De wereld rond met 80-jarigen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De wereld rond met 80-jarigen gemist

Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich...

Uitzending gemist van De wereld rond met 80-jarigen? Hier kun je alle uitzendingen van De wereld rond met 80-jarigen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 01-08-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord