Programma gemist?

Aflevering 8 - op door Voor het derde seizoen een op rij reist Dennis op van op tv der Geest met acht door hoogbejaarden de wereld over. de De vier mannen op tv en vier in vrouwen in De wereld het rond uit met 80-jarigen staan nog de volop in het van leven! Ze uit hebben allemaal hun op tv eigen droom: een uit droom die alleen in het tijdens buitenland in vervulling kan naar gaan. De ouderen op tv bezoeken acht uit verschillende de landen, van Spanje tot Vietnam van en van Canada van tot naar Suriname. Tijdens deze op tv onvergetelijke reis komen hun dromen uit naar en sluiten ze het nieuwe de vriendschappen. De bejaarde globetrotters zijn het deze week in op hun laatste de reisbestemming door en dat is Suriname. Dit is met in het land waar de roots liggen de op van Jan's zieke van dochter Karin. Hij wil niets liever tijdens met dan dit land bezoeken door zodat hij haar in er alles over op tv kan vertellen, maar op wat Jan niet met weet is dat hij op op Surinaamse een bodem met zijn adoptiedochter herenigd van wordt. naar En ook Maria wordt verrast, op tv als ze met na 15 het jaar haar hartsvriendin terug in ziet die uit naar Suriname is tijdens geremigreerd.

Aflevering het 7 - tijdens Voor het derde seizoen op uit rij reist een Dennis van van der Geest met acht hoogbejaarden de door wereld over. tijdens De vier mannen de en met vier vrouwen in De wereld een rond uit met 80-jarigen staan nog volop in in het leven! Ze op hebben op allemaal hun eigen droom: op een op droom die alleen in het het buitenland in vervulling kan in gaan. De op tv ouderen bezoeken acht het verschillende landen, van het Spanje tot Vietnam de en van Canada tijdens tot Suriname. door Tijdens deze onvergetelijke op tv reis komen hun op dromen uit en sluiten op ze nieuwe vriendschappen. door De reizigers gaan terug door in de tijd op tv op het met communistische uit eiland Cuba. Rum, sigaren en salsa, in de wereldreizigers worden door helemaal ondergedompeld in van deze vrolijke uit cultuur. van Ook krijgen ze een het lesje geschiedenis van op één van de naar kompanen van het Fidel Castro en in tot slot komt de droom een van Eene van uit.

Aflevering op 6 - Voor het door derde op tv seizoen op rij het reist Dennis van tijdens der Geest met acht hoogbejaarden de tijdens wereld op tv over. De vier mannen en de vier vrouwen in de op tv De wereld rond van met 80-jarigen staan nog volop op tv in tijdens het leven! Ze hebben allemaal in hun op tv eigen droom: een droom die alleen door tijdens in het buitenland in vervulling op tv kan gaan. De in ouderen bezoeken acht tijdens verschillende landen, van naar Spanje tot Vietnam en de van Canada tot op Suriname. op tv Tijdens deze onvergetelijke reis komen tijdens hun het dromen uit en van sluiten ze nieuwe vriendschappen. In de deze aflevering een strijkt het op tv reisgezelschap neer in Mexico. het Het land van in zon, zee van en tequila. tijdens En die vloeit dan ook rijkelijk tijdens onder op tv het genot in van een hapje in en een dansje door en bij de een klanken van een heuse mariachiband! door Het naar land is natuurlijk zeer in trek in bij de toeristen een vanwege de uit watersport en de van ouderen gaan dan ook uit koppie onder uit tijdens in een snubadive! Ook in op Mexico komt een door ultieme droom uit; Sophia door heeft haar op tv moeder beloofd om ooit op uit een vliegtuig de te van springen.

Aflevering 5 - uit Voor het derde door seizoen uit op rij reist Dennis van met een der Geest met acht hoogbejaarden de een van wereld over. De vier mannen op en op vier vrouwen in in De wereld rond met 80-jarigen staan een met nog volop in het leven! Ze tijdens hebben allemaal de hun eigen droom: een van droom die alleen op tv in het buitenland uit in vervulling kan naar gaan. De in ouderen bezoeken acht tijdens verschillende tijdens landen, van Spanje tot Vietnam en in van Canada in tot Suriname. een Tijdens deze onvergetelijke met reis komen hun van dromen uit en sluiten tijdens ze nieuwe vriendschappen. In de een deze aflevering vliegt de het reisgezelschap van Zuid-Korea naar Canada. met Maar ze lopen het door vertraging op en missen door hun aansluitende vlucht. tijdens Wanneer ze aankomen mogen uit ze direct op tv weer de naar lucht in want er in staat een helikoptervlucht van op de uit agenda. Wanneer ze in de op helikopter zitten ervaart door Truus de aanwezigheid van van haar overleden man. met En dit tijdens is extra bijzonder omdat op Canada het de land op tv is waar de ultieme droom van de Truus tijdens gaat uitkomen. een Zij ontmoet indianen, een bevolkingsgroep waar in haar overleden in man een in bijzondere band mee op tv had.

Aflevering 4 in - door Voor het derde seizoen door op rij reist Dennis van door der door Geest met acht hoogbejaarden de de wereld over. De met vier mannen op tv en vier vrouwen op in De wereld door rond met 80-jarigen de staan nog van volop in het leven! Ze op tv hebben allemaal hun van eigen droom: een met droom die naar alleen in het buitenland met in vervulling met kan tijdens gaan. De ouderen bezoeken op acht verschillende landen, van van Spanje tot Vietnam en uit van Canada van tot Suriname. Tijdens deze met onvergetelijke reis naar komen hun op tv dromen uit door en sluiten ze met nieuwe vriendschappen.

Aflevering naar 3 - Voor het derde in seizoen op rij van reist Dennis tijdens van der Geest met de acht met hoogbejaarden de wereld over. De op tv vier mannen en met vier vrouwen in van De wereld rond een met 80-jarigen naar staan nog volop in in in het leven! Ze uit hebben allemaal hun eigen droom: tijdens een in droom die alleen in het buitenland in op in vervulling kan naar gaan. De ouderen een bezoeken acht verschillende landen, van op tv Spanje tot Vietnam op tv en van van Canada tot Suriname. Tijdens door deze onvergetelijke reis een komen hun dromen op uit en sluiten ze in op nieuwe vriendschappen. Het reisgezelschap gaat naar naar van Vietnam. Ze maken op tv een indrukwekkende motortocht en als tijdens ze stoppen van bij de op beroemde Marble Mountain krijgt naar Ted te kwaad; naar met zijn ruimtevrees durft hij met de naar lift niet de in... De mannen misdragen zich in de door het lokale badhuis en worden bijna het de een tent uitgezet, terwijl door de dames ontdekken in de dat de het lokale keuken potentie een verhogende ingrediënten op bevat!

Aflevering het 2 - Voor in het derde seizoen op van rij reist Dennis van met de der Geest met acht naar hoogbejaarden de wereld over. De met vier mannen en een van vier vrouwen in De wereld rond een met 80-jarigen op tv staan nog volop met in het leven! Ze met hebben een allemaal hun eigen droom: het een droom die alleen de in het buitenland door een in vervulling kan gaan. De het ouderen bezoeken acht een verschillende een landen, van Spanje een tot Vietnam en een van Canada tot Suriname. in Tijdens deze onvergetelijke reis op komen van hun dromen uit en sluiten naar ze nieuwe vriendschappen. in De bejaarden reizen uit af naar Cambodja. Tijdens op tv een bezoek de aan de killingfields de is iedereen op zwaar onder door de indruk van deze plek en de op tv de afschuwelijke geschiedenis. Ook komt op de naar ultieme droom van Aly uit uit als ze oog in in oog staat met naar olifant met Lucky.

Vanaf de vanavond begint het derde seizoen op met van De wereld rond naar met 80-jarigen, waarin naar Dennis van der tijdens Geest met de acht hoogbejaarden de wereld de over reist. Het met resultaat is elke naar woensdag om op 20:30 uur te de zien op SBS6. Droom De vier met mannen en vier vrouwen staan naar tijdens nog volop in het leven. het Ze hebben de allemaal hun eigen droom: een met droom uit die alleen in het een buitenland in vervulling een kan gaan. Landen De ouderen bezoeken door acht verschillende landen, uit van Spanje een tot Vietnam tijdens en van Canada tot Suriname. een door Tijdens deze onvergetelijke reis komen hun de dromen het uit en sluiten ze nieuwe in vriendschappen. Levensverhalen De met ouderen maken het niet alleen van tijdens alles mee, ook hun prachtige, op tv soms zeer van ontroerende levensverhalen naar komen aan bod.

Colombia het - Acht hoogbejaarden naar die nog volop de in het leven de staan, krijgen de met kans om samen een op tv wereldreis te maken. Allemaal de in hebben ze een droom met die zich afspeelt ver buiten door met de landsgrenzen. Toch zijn de op tv meesten de nog nooit in het buitenland een geweest. Een paar van van hen naar zijn zelfs niet uit verder gekomen dan tijdens hun eigen dorp? De vier in tijdens mannen en vier vrouwen uit kennen elkaar van tevoren niet, van tijdens maar beleven dit de unieke avontuur met elkaar. met Presentator Dennis van tijdens der Geest reist met tijdens de ouderen naar mee en begeleidt hen op tijdens de reis. door Vandaag reizen met de hoogbejaarden op tv naar Colombia. Columbia is een met land uit met twee gezichten. De bejaarden genieten de van van de schoonheid op de uit berg van de een Mount Monserrate, maar door ze zien ook de op sloppenwijken van uit Bogota. een Voor Rita is dit land in heel bijzonder, want haar door twee naar geadopteerde kleinkinderen komen het hier vandaan. Diny op krijgt last van de hoogteziekte waardoor ze met spoed op tv naar een het ziekenhuis moet. Zal naar ze de in reis kunnen afmaken met de de rest van met de tijdens groep?

Canada - tijdens Acht hoogbejaarden die op tv nog volop in het van leven staan, krijgen uit de kans een om in samen een wereldreis van te maken. Allemaal hebben ze een een droom die van zich afspeelt ver buiten het de landsgrenzen. op tv Toch zijn naar de meesten nog tijdens nooit in uit het buitenland geweest. Een paar van het hen zijn zelfs naar niet verder naar gekomen dan hun eigen van dorp? De vier naar mannen en op tv vier met vrouwen kennen elkaar van tevoren niet, de maar beleven dit op op tv unieke avontuur met elkaar. Presentator Dennis uit van der op Geest een reist met de ouderen mee en op begeleidt hen tijdens naar de reis. de Vandaag het reizen de hoogbejaarden van op Thailand naar Canada. Dit uit is het land van tijdens de in immigranten en in natuurlijk de bevrijders. De bejaarden hebben een allemaal de tijdens Tweede Wereldoorlog meegemaakt. een Ze hebben een van indrukwekkende ontmoeting met naar één van op tv hun bevrijders. uit Ze bezoeken de tijdens beroemde Capilano Suspension van Bridge waar Rita, het letterlijk, haar grenzen verlegd van en ze in draaien mee op de een boerderij van een Nederlands migrantengezin. naar van En welke ultieme droom komt naar uit het in dit prachtig gestrekte de land?

Thailand - Acht een hoogbejaarden het die nog volop in tijdens het leven op staan, krijgen de kans op tv om samen in een wereldreis uit te maken. Allemaal hebben ze met een van droom die zich afspeelt de ver buiten de landsgrenzen. Toch van zijn de meesten op van nog nooit in het buitenland op tv geweest. Een paar met van hen zijn zelfs in naar niet verder gekomen door dan hun eigen dorp? De in vier mannen en vier op tv vrouwen kennen op elkaar van tevoren in niet, maar van beleven dit unieke avontuur het met elkaar. met Presentator Dennis van een der Geest reist met de op tv ouderen tijdens mee en begeleidt hen tijdens een het de reis. Vandaag reizen de door hoogbejaarden naar van Zuid-Afrika naar Thailand. Dit met is het tijdens land van de naar glimlach. Thailand de staat bekend om het heerlijke maar een pittige van eten en de tempels. tijdens De tijdens bejaarden bezoeken een tempel, waarbij de door gelovige Diny op tv in extase met raakt. Verder bereiden in ze zelf een pittige Thaise van uit maaltijd. Ellis hoopte in uit Zuid-Afrika dat ze van haar lievelingsdier de van olifant in op tv levende lijve zou zien. Wellicht het dat in Thailand haar het droom alsnog op uit van komt.

Zuid-Afrika - het Acht hoogbejaarden die uit nog volop met in het leven staan, uit krijgen de kans met om samen op een wereldreis te maken. in Allemaal hebben ze op een droom uit die zich op tv afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch in zijn de meesten door nog de nooit in het buitenland geweest. de Een paar een van hen zijn door zelfs niet verder tijdens gekomen naar dan hun eigen dorp? een De vier naar mannen en vier vrouwen een kennen elkaar van tevoren door niet, maar door beleven dit unieke in avontuur met elkaar. op Presentator Dennis van tijdens der Geest reist van met de ouderen het mee en begeleidt hen tijdens op tv met de reis. Vandaag reizen op de hoogbejaarden naar Zuid-Afrika. op tv Ze gaan op safari een en hebben lol van op een authentieke een braai. Hier blijken uit Ellis en met Paul een op tv goede klik te hebben met de de locals. Ellis van is gek op het olifanten en ze een het hoopt dat haar droom uit komt in met om deze beesten in op tv levende lijven in op de natuur te tijdens zien. Nelis wil ook van graag een wild uit dier in op de ogen in kijken. Hij wil het liefst met het op een haai zwemmen.

Dubai - een Acht hoogbejaarden die nog door naar volop in het leven staan, krijgen het de kans om uit tijdens samen een wereldreis te maken. Allemaal uit tijdens hebben ze een droom op die zich een afspeelt ver buiten de uit landsgrenzen. Toch zijn de meesten een nog nooit op tv in het buitenland de geweest. op tv Een paar van door hen zijn zelfs niet verder gekomen naar dan hun tijdens eigen uit dorp? De vier de mannen en vier vrouwen een kennen elkaar van tevoren niet, met maar het beleven dit uit unieke avontuur met met elkaar. Presentator Dennis naar van der Geest op tv reist met de ouderen mee en in op begeleidt hen tijdens de in reis. De hoogbejaarden op reizen door met naar Dubai. Hier leven met ze als de in rijken. Ze slapen in de een 5-sterren door hotel, bestellen roomservice en eten naar sushi in een door super uit chic restaurant. naar Herman wil graag op tv een keer skydiven, omdat een eerdere een parachutesprong door hem bijna fataal werd. Willem uit de wil ook de lucht in maar uit van dan met een helikopter. Welke van droom komt in Dubai het tijdens uit?

Moskou - Acht met hoogbejaarden op tv die nog volop in het op leven staan, krijgen de het de kans om samen een een wereldreis te maken. in Allemaal hebben op tv ze een droom die op zich afspeelt ver buiten door de de landsgrenzen. Toch in zijn de meesten nog naar nooit in op tv het buitenland geweest. Een paar met van hen zijn zelfs van niet verder naar gekomen dan hun een eigen dorp? op tv De vier mannen en vier van vrouwen kennen elkaar van van tevoren de niet, maar beleven dit door tijdens unieke avontuur met elkaar. Presentator tijdens Dennis op van der Geest reist met de op de ouderen mee en begeleidt het hen tijdens de reis. naar Vandaag start de uit wereldreis een op Schiphol en na een op tv emotioneel afscheid van tijdens de (klein)kinderen onthult Dennis tijdens een de allereerste bestemming: Moskou. De Brabantse naar met Paul heeft als ultieme droom om door een op tv Russisch circus te bezoeken en in uit hij hoopt vurig in dat deze bestemming voor hem het is uitgekozen. in Maar Herman wil graag parachutespingen uit en tijdens Ellis wil een olifant op tv wassen. En van dat kan natuurlijk ook met in door Moskou.

Frankrijk - Acht uit hoogbejaarden die van nog volop tijdens in het leven een staan, krijgen de kans om het samen naar een wereldreis tijdens te maken. Allemaal hebben ze door een droom die zich in afspeelt ver buiten door de de landsgrenzen. Toch zijn op de meesten nog nooit uit in het met buitenland geweest. Een paar met van op tv hen zijn zelfs niet verder gekomen een het dan hun eigen dorp... De uit mannen en vrouwen kennen door elkaar van tevoren in door niet, maar beleven dit met unieke avontuur met in elkaar. Presentator op tv Dennis van der Geest het reist met de ouderen mee van en begeleidt hen de tijdens op de reis. in De ouderen eindigen als laatste bestemming naar in de modestad op Parijs van waar Nelly zo graag heen de wilde. door De groep uit bezoekt de stad en door bij het Louvre komen tijdens ze een oude bekende tijdens tegen. Ze gaan op met een zijn allen naar op tv het Moulin op Rouge. De laatste dag van de door het reis loopt Nelly mee in met een modeshow. met Daarnaast staat er nog door een grote verrassing te door wachten, waardoor de een reis naar eindigt met een met hoogtepunt.

november 2019
23-10-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 8 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

16-10-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 7 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

09-10-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 6 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

02-10-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 5 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

25-09-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 4 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

18-09-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 3 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

11-09-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 2 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

04-09-2019 20:30

Terug: De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - Terug: De wereld rond met 80-jarigen

Vanaf vanavond begint het derde seizoen van De wereld rond met 80-jarigen, waarin Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over reist. Het resultaat is elke woensdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Droom De vier mannen en vie...

01-08-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Colombia - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ge...

18-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Canada - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewe...

11-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Thailand - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ge...

04-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Zuid-Afrika - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland...

27-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Dubai - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewee...

20-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Moskou - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewe...

13-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Frankrijk - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland g...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De wereld rond met 80-jarigen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De wereld rond met 80-jarigen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De wereld rond met 80-jarigen bij De wereld rond met 80-jarigen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De wereld rond met 80-jarigen. Heb je een uitzending van De wereld rond met 80-jarigen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De wereld rond met 80-jarigen gemist

Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich...

Uitzending gemist van De wereld rond met 80-jarigen? Hier kun je alle uitzendingen van De wereld rond met 80-jarigen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 23-10-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!