Programma gemist?

Aflevering 8 met - Voor het van derde seizoen op in rij reist Dennis het van der Geest door met acht hoogbejaarden de de wereld door over. De vier in mannen en vier vrouwen van in De wereld rond het met 80-jarigen staan op nog volop een in het leven! naar Ze hebben allemaal hun in eigen droom: door een droom die alleen naar in het de buitenland in vervulling kan tijdens gaan. de De ouderen bezoeken acht verschillende het tijdens landen, van Spanje door tot Vietnam en het van Canada tot Suriname. de Tijdens deze onvergetelijke reis van komen hun dromen uit naar en op tv sluiten ze van nieuwe vriendschappen. De bejaarde naar globetrotters zijn deze op tv week op hun een laatste reisbestemming en dat is van Suriname. Dit een is op tv het land waar op tv de roots liggen van Jan's een zieke dochter Karin. Hij uit wil niets tijdens liever dan met dit land bezoeken zodat hij tijdens haar er alles op tv over de kan vertellen, maar wat naar Jan niet het weet is dat hij op het Surinaamse bodem met van zijn adoptiedochter door herenigd wordt. En ook op tv Maria de wordt verrast, als ze het na 15 jaar het haar hartsvriendin terug ziet naar die op naar Suriname is de geremigreerd.

Aflevering 7 - van Voor door het derde seizoen op rij met reist Dennis het van der Geest van met acht uit hoogbejaarden de wereld over. De het vier met mannen en vier door vrouwen in De wereld rond een met 80-jarigen staan tijdens nog volop een in het leven! Ze naar hebben allemaal hun naar eigen droom: een naar droom die van alleen in het buitenland met uit in vervulling kan gaan. een De ouderen tijdens bezoeken acht verschillende op landen, van Spanje met tot Vietnam en van op tv Canada tot Suriname. door Tijdens deze uit onvergetelijke reis komen op hun dromen uit en tijdens sluiten ze nieuwe vriendschappen. De op de reizigers gaan terug in de tijd op op het het communistische van eiland Cuba. Rum, sigaren en op salsa, de in wereldreizigers worden helemaal ondergedompeld het in deze vrolijke in cultuur. Ook krijgen een ze een lesje een geschiedenis van van één van door de kompanen van op tv Fidel Castro en tot slot komt een met de droom van tijdens Eene uit.

Aflevering 6 tijdens - Voor het het derde seizoen op rij van naar reist Dennis van in der Geest met acht hoogbejaarden met de wereld over. De uit vier mannen door en vier in vrouwen in De wereld rond van met 80-jarigen tijdens staan nog volop naar in met het leven! Ze een hebben allemaal hun eigen droom: een een droom die tijdens alleen in het naar buitenland in vervulling uit kan gaan. De ouderen met bezoeken acht verschillende uit landen, van Spanje door in tot Vietnam en een van Canada tot de Suriname. Tijdens deze onvergetelijke reis op tv komen naar hun dromen uit en sluiten ze van nieuwe vriendschappen. tijdens In de deze aflevering strijkt het reisgezelschap neer op tv in Mexico. Het het van land van zon, zee en door tequila. En die vloeit door dan ook van rijkelijk onder het met genot van naar een hapje en een naar dansje en bij een de van klanken van een heuse mariachiband! uit Het op tv land is natuurlijk zeer in een trek bij de toeristen een vanwege de door watersport en met de ouderen gaan tijdens dan ook koppie onder tijdens van een snubadive! op tv Ook in Mexico het komt met een ultieme droom uit; Sophia een heeft haar moeder beloofd tijdens om de ooit uit het een vliegtuig te naar springen.

Aflevering in 5 - het Voor het derde seizoen op tv op rij reist Dennis naar van het der Geest met acht hoogbejaarden de door door wereld over. De vier de mannen en vier vrouwen in het De door wereld rond van met 80-jarigen staan uit nog volop in het leven! in Ze hebben met allemaal hun naar eigen droom: een droom naar die alleen in het een buitenland in vervulling naar kan gaan. De ouderen met bezoeken van acht verschillende landen, het van Spanje tot Vietnam en een van Canada in tot Suriname. Tijdens deze in onvergetelijke op reis komen hun dromen uit met met en sluiten ze nieuwe vriendschappen. In op tv op tv deze aflevering vliegt het reisgezelschap op tv van Zuid-Korea tijdens naar Canada. de Maar ze lopen vertraging op op en missen hun door aansluitende de vlucht. Wanneer ze aankomen mogen de ze direct weer in de lucht in want een er staat op tv een helikoptervlucht op van de agenda. door Wanneer ze in de in helikopter zitten van ervaart Truus de de aanwezigheid van haar overleden in man. in En dit is extra bijzonder omdat de Canada door het land is waar de de in ultieme droom van Truus op tv gaat uitkomen. van Zij ontmoet indianen, een bevolkingsgroep tijdens waar naar haar overleden man een bijzondere op band mee van had.

Aflevering in 4 - Voor het derde van seizoen tijdens op rij reist op tv Dennis van der Geest naar met acht hoogbejaarden van de de wereld over. De vier mannen en met vier vrouwen in in tijdens De wereld rond met 80-jarigen de staan nog met volop in het van leven! Ze tijdens hebben allemaal hun het eigen droom: een droom die het alleen van in het buitenland op tv in vervulling kan gaan. in De ouderen bezoeken met acht verschillende landen, van in Spanje de tot Vietnam en van in Canada tot Suriname. Tijdens deze naar onvergetelijke reis in komen uit hun dromen uit naar en sluiten ze nieuwe het vriendschappen.

Aflevering in 3 - Voor het derde in uit seizoen op rij een reist Dennis van der Geest met met acht hoogbejaarden de op wereld het over. De vier mannen met en op tv vier vrouwen in De wereld naar rond naar met 80-jarigen staan door nog volop in het leven! Ze op hebben allemaal hun tijdens van eigen droom: een droom die door alleen in het buitenland uit in uit vervulling kan gaan. De ouderen een bezoeken acht verschillende op landen, het van Spanje met tot Vietnam en van naar Canada tot Suriname. Tijdens deze naar onvergetelijke reis komen een hun in dromen uit en van sluiten ze nieuwe op vriendschappen. Het tijdens reisgezelschap gaat naar Vietnam. door Ze maken een indrukwekkende motortocht naar en als op tv ze stoppen bij uit de beroemde Marble Mountain de krijgt Ted te naar kwaad; met op zijn ruimtevrees durft het hij de lift tijdens niet in... de De mannen misdragen een zich in met het lokale badhuis en worden bijna uit de tent uitgezet, tijdens op tv terwijl de dames ontdekken de met dat de het lokale keuken potentie uit verhogende ingrediënten door bevat!

Aflevering 2 - een Voor op tv het derde seizoen van op rij reist Dennis met van der op tv Geest met acht op tv hoogbejaarden de wereld op over. De het vier mannen en vier van vrouwen in De op tv wereld rond met op 80-jarigen staan nog volop in het het leven! op tv Ze hebben allemaal hun de eigen droom: een door droom het die alleen in het buitenland van op in vervulling kan gaan. De op ouderen bezoeken acht verschillende met landen, van een Spanje tot op tv Vietnam en van Canada met tot tijdens Suriname. Tijdens deze onvergetelijke reis de komen hun door dromen uit en door sluiten ze nieuwe vriendschappen. De met bejaarden reizen de af naar Cambodja. de Tijdens een een bezoek aan de killingfields is uit iedereen een zwaar onder van de indruk van deze plek en in de afschuwelijke geschiedenis. tijdens Ook het komt de ultieme in droom van Aly in uit als ze oog in op tv oog staat met het olifant tijdens Lucky.

Vanaf vanavond begint met uit het derde seizoen van De een wereld rond een met 80-jarigen, waarin Dennis van door der Geest een met acht tijdens hoogbejaarden de wereld naar over reist. Het resultaat een is elke woensdag door om 20:30 uur tijdens te zien uit op SBS6. Droom De een vier mannen en een vier vrouwen staan de nog volop in het leven. door Ze op hebben allemaal hun van eigen droom: een naar droom die alleen de in het buitenland in een vervulling kan gaan. Landen De op ouderen bezoeken acht een verschillende landen, van Spanje met tot van Vietnam en van Canada een tot Suriname. Tijdens deze onvergetelijke op reis komen hun de dromen uit en met sluiten een ze nieuwe in vriendschappen. Levensverhalen De ouderen maken niet naar alleen van naar alles mee, ook hun met prachtige, soms zeer ontroerende uit levensverhalen uit komen aan bod.

Colombia op tv - Acht een hoogbejaarden die nog volop in naar het leven staan, krijgen op van de kans om samen een de wereldreis van te maken. Allemaal een hebben ze een naar droom die zich met afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch met zijn de op tv meesten nog nooit tijdens in het buitenland geweest. van Een paar van in hen zijn een zelfs door niet verder gekomen dan hun eigen een dorp? De op tv vier mannen uit en vier vrouwen op kennen elkaar van tevoren op tv niet, maar beleven het dit unieke avontuur van met elkaar. naar Presentator Dennis van der Geest van reist met van de door ouderen mee en een begeleidt hen tijdens de uit reis. Vandaag reizen de hoogbejaarden een naar het Colombia. Columbia van is een land met twee uit gezichten. De bejaarden met genieten van de uit schoonheid naar op de berg van naar de Mount Monserrate, maar de ze zien de ook de sloppenwijken van de Bogota. tijdens Voor Rita is op dit land heel bijzonder, want uit haar twee tijdens geadopteerde kleinkinderen uit komen hier vandaan. Diny krijgt de last van hoogteziekte waardoor op ze met het spoed naar het ziekenhuis de moet. Zal ze door van de reis kunnen afmaken met met de rest een van de uit groep?

Canada het - Acht van hoogbejaarden die nog volop in het naar naar leven staan, krijgen de op tv kans om samen een een wereldreis te maken. Allemaal naar hebben ze een tijdens met droom die zich afspeelt ver de buiten de van landsgrenzen. Toch het zijn de meesten nog nooit tijdens in het op buitenland geweest. Een op tv paar van van hen zijn zelfs niet de verder gekomen de dan hun eigen dorp? De op vier mannen en een vier vrouwen het kennen elkaar van op tv tevoren niet, met maar beleven dit unieke tijdens avontuur met elkaar. Presentator Dennis door van der Geest van reist met de de ouderen mee en op begeleidt hen tijdens de de reis. Vandaag in reizen de hoogbejaarden een van Thailand naar op tv op Canada. Dit is met het land van de van immigranten en natuurlijk de bevrijders. het de De bejaarden hebben allemaal door de Tweede Wereldoorlog uit meegemaakt. Ze hebben in een indrukwekkende op tv ontmoeting met één van hun bevrijders. de Ze de bezoeken de op tv beroemde Capilano Suspension Bridge waar naar Rita, op letterlijk, haar grenzen verlegd en ze uit draaien mee op uit de de boerderij van een Nederlands migrantengezin. op En welke uit ultieme droom komt tijdens uit in dit prachtig door gestrekte het land?

Thailand uit - Acht hoogbejaarden die nog het op tv volop in het leven het staan, krijgen de op tv kans om in samen een wereldreis te maken. Allemaal een uit hebben ze een droom die op tv zich afspeelt ver naar buiten de landsgrenzen. op Toch zijn van de meesten nog met nooit in het uit buitenland geweest. de Een paar van met hen zijn zelfs niet uit verder gekomen dan hun eigen van dorp? op tv De vier mannen en het vier vrouwen kennen van elkaar van tevoren niet, in op maar beleven dit unieke avontuur met de naar elkaar. Presentator Dennis van der tijdens Geest reist het met de ouderen mee uit en begeleidt hen tijdens met de reis. tijdens Vandaag reizen op tv de hoogbejaarden het van Zuid-Afrika naar op Thailand. Dit is het op land van de glimlach. van Thailand staat bekend om de het tijdens heerlijke maar pittige eten tijdens en de tempels. De op tv op bejaarden bezoeken een naar tempel, waarbij de gelovige Diny uit in extase raakt. Verder door het bereiden ze zelf een met pittige Thaise uit maaltijd. Ellis hoopte in Zuid-Afrika dat in ze haar lievelingsdier de de het olifant in op levende lijve zou zien. met Wellicht dat in de Thailand haar van droom alsnog uit de komt.

Zuid-Afrika met - Acht hoogbejaarden die het nog een volop in het leven door staan, krijgen de uit kans om de samen een wereldreis uit te maken. Allemaal hebben ze op tv een droom die zich het afspeelt ver de buiten de landsgrenzen. Toch door zijn de meesten met nog nooit tijdens in het naar buitenland geweest. Een paar van in hen uit zijn zelfs van niet verder gekomen de dan hun eigen dorp? De vier met mannen en vier door van vrouwen kennen elkaar van het tevoren niet, met maar beleven dit het unieke avontuur met elkaar. Presentator Dennis door de van der Geest reist een met de op ouderen mee en begeleidt een hen tijdens met de reis. Vandaag reizen de hoogbejaarden met op naar Zuid-Afrika. Ze het gaan op safari door en hebben lol op een authentieke naar braai. in Hier blijken Ellis en Paul door een goede door klik te hebben een met een de locals. Ellis is gek op tv op met olifanten en ze hoopt dat haar uit droom uit komt een om naar deze beesten in het levende lijven op tv in de natuur te zien. op Nelis wil ook met graag een wild dier het in de de ogen kijken. op tv Hij wil het liefst met naar het een haai zwemmen.

Dubai de - Acht hoogbejaarden die op nog volop door in het leven staan, krijgen naar de kans om naar samen een met wereldreis tijdens te maken. Allemaal naar hebben ze een droom die zich door met afspeelt ver buiten de landsgrenzen. uit Toch op zijn de meesten nog nooit in door het uit buitenland geweest. Een paar van uit hen zijn de zelfs niet van verder gekomen in dan hun eigen dorp? De door vier mannen op tv en vier vrouwen uit kennen elkaar van tevoren niet, in maar beleven met dit op unieke avontuur met elkaar. Presentator in Dennis van der met Geest reist met met de ouderen met mee en begeleidt hen de tijdens de reis. van De hoogbejaarden reizen door een naar tijdens Dubai. Hier leven ze de als van de rijken. Ze slapen uit in een 5-sterren met hotel, bestellen een roomservice en eten sushi in naar een super van chic restaurant. Herman wil graag de een keer op tv skydiven, omdat een eerdere door parachutesprong hem van bijna fataal werd. Willem uit wil ook de de een lucht in maar tijdens dan met een door helikopter. Welke droom komt in Dubai het op tv uit?

Moskou - Acht de hoogbejaarden die nog op volop in in het leven staan, krijgen op de de kans om samen een uit wereldreis te naar maken. Allemaal hebben naar ze een droom die zich met op tv afspeelt ver buiten de de landsgrenzen. Toch zijn de naar meesten uit nog nooit in het het buitenland geweest. Een het paar van hen zijn naar zelfs niet verder tijdens gekomen dan hun tijdens eigen dorp? De vier in mannen en vier van naar vrouwen kennen elkaar op van tevoren niet, maar beleven van dit unieke avontuur met in elkaar. Presentator Dennis met van een der Geest reist met de het de ouderen mee en tijdens begeleidt hen tijdens de reis. Vandaag tijdens start van de wereldreis de op Schiphol en na een uit emotioneel afscheid van op tv de door (klein)kinderen onthult Dennis de met allereerste bestemming: Moskou. De van Brabantse Paul met heeft als ultieme droom om op uit een Russisch circus te de bezoeken en in hij hoopt vurig uit dat deze bestemming voor met hem is uitgekozen. Maar een Herman het wil graag parachutespingen uit en Ellis wil een olifant op wassen. op tv En dat kan het natuurlijk ook in op tv Moskou.

Frankrijk - Acht het hoogbejaarden die tijdens nog volop in het de een leven staan, krijgen door de kans om samen uit een wereldreis te maken. tijdens Allemaal hebben ze in een naar droom die zich afspeelt met ver buiten de landsgrenzen. Toch in zijn de een meesten de nog nooit in uit het buitenland geweest. Een op tv paar van hen zijn op tv zelfs het niet verder gekomen dan hun eigen in dorp... De mannen tijdens een en vrouwen kennen elkaar van van tevoren niet, maar op tv beleven op dit unieke avontuur met een elkaar. Presentator van Dennis van der Geest reist tijdens met de in ouderen mee en begeleidt hen uit tijdens de reis. een De ouderen eindigen op tv uit als laatste bestemming in de modestad door Parijs naar waar Nelly zo het graag heen op tv wilde. De groep in bezoekt de stad tijdens en bij het Louvre komen de ze een oude door bekende tegen. Ze de gaan met de zijn allen naar het Moulin de Rouge. De laatste met dag een van de met reis loopt Nelly mee in in een tijdens modeshow. Daarnaast staat er nog een de grote verrassing de te wachten, door waardoor de reis in eindigt met een tijdens hoogtepunt.

maart 2020
23-10-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 8 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

16-10-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 7 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

09-10-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 6 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

02-10-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 5 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

25-09-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 4 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

18-09-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 3 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

11-09-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 2 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

04-09-2019 20:30

Terug: De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - Terug: De wereld rond met 80-jarigen

Vanaf vanavond begint het derde seizoen van De wereld rond met 80-jarigen, waarin Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over reist. Het resultaat is elke woensdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Droom De vier mannen en vie...

01-08-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Colombia - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ge...

18-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Canada - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewe...

11-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Thailand - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ge...

04-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Zuid-Afrika - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland...

27-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Dubai - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewee...

20-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Moskou - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewe...

13-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Frankrijk - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland g...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De wereld rond met 80-jarigen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De wereld rond met 80-jarigen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De wereld rond met 80-jarigen bij De wereld rond met 80-jarigen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De wereld rond met 80-jarigen. Heb je een uitzending van De wereld rond met 80-jarigen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De wereld rond met 80-jarigen gemist

Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich...

Uitzending gemist van De wereld rond met 80-jarigen? Hier kun je alle uitzendingen van De wereld rond met 80-jarigen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 23-10-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!