Programma gemist?

Aflevering 8 op - met Voor het derde seizoen de op rij reist naar Dennis van der naar Geest met acht hoogbejaarden met de wereld over. De op vier een mannen en het vier vrouwen in De wereld rond door met 80-jarigen staan naar nog tijdens volop in het leven! naar Ze hebben allemaal hun van het eigen droom: een in droom die alleen op tv in het buitenland in in vervulling kan gaan. naar De ouderen bezoeken acht de verschillende landen, van de Spanje het tot Vietnam en met van Canada tot op Suriname. Tijdens deze onvergetelijke door reis komen hun dromen uit naar en van sluiten ze op tv nieuwe vriendschappen. De uit bejaarde globetrotters zijn deze tijdens week op hun laatste reisbestemming tijdens en dat is op tv Suriname. Dit de is het in land waar een de roots liggen van Jan's het zieke dochter het Karin. Hij de wil niets liever dan dit land van bezoeken zodat hij het de haar er alles over kan naar vertellen, maar wat Jan van niet weet is het op tv dat hij op Surinaamse bodem met in zijn adoptiedochter herenigd de wordt. En naar ook naar Maria wordt verrast, als van ze na 15 jaar een haar van hartsvriendin terug ziet die in naar Suriname is van geremigreerd.

Aflevering de 7 - Voor het derde door seizoen op rij op tv door reist Dennis van der op tv Geest met acht hoogbejaarden de tijdens wereld over. de De vier mannen en met vier vrouwen in tijdens De met wereld rond in met 80-jarigen staan nog volop in op het leven! van Ze met hebben allemaal hun op eigen droom: een droom die tijdens alleen in met het buitenland in vervulling in kan gaan. De ouderen het bezoeken acht met verschillende landen, van Spanje door een tot Vietnam en van Canada tijdens tot Suriname. Tijdens deze uit onvergetelijke de reis komen hun dromen uit de en van sluiten ze door nieuwe vriendschappen. De reizigers het gaan terug in de tijd door op de het communistische eiland Cuba. op Rum, sigaren de en salsa, de de wereldreizigers worden helemaal naar ondergedompeld in deze vrolijke uit cultuur. in Ook krijgen ze een lesje geschiedenis uit van één het van de op kompanen van met Fidel Castro en tot slot op komt tijdens de droom van Eene door uit.

Aflevering 6 de - uit Voor het derde seizoen op rij tijdens het reist Dennis van der op tv Geest met acht hoogbejaarden de de wereld naar over. De vier mannen en het in vier vrouwen in de De wereld rond met tijdens 80-jarigen staan van nog volop in het leven! Ze in hebben allemaal naar hun op eigen droom: een droom naar die alleen in het met buitenland in met vervulling kan gaan. De naar ouderen bezoeken in acht verschillende landen, naar van Spanje op tot Vietnam en van door Canada tot Suriname. in Tijdens deze onvergetelijke een reis komen hun dromen het uit en sluiten het ze op tv nieuwe vriendschappen. In het deze aflevering strijkt het reisgezelschap neer uit in Mexico. in Het land het van zon, zee en de tequila. En die vloeit door dan ook rijkelijk een onder het op genot naar van een hapje naar en een dansje en tijdens bij de klanken van een een heuse mariachiband! Het door land met is natuurlijk van zeer in trek bij de door toeristen naar vanwege de watersport en de ouderen de gaan dan in ook koppie onder in tijdens een op tv snubadive! Ook in Mexico in komt een door ultieme droom uit; Sophia van heeft haar in moeder beloofd om ooit uit naar een vliegtuig op tv te door springen.

Aflevering 5 de - Voor door het derde een seizoen op rij reist Dennis van tijdens door der Geest met acht door hoogbejaarden de wereld uit over. De door vier mannen en vier op vrouwen in De van wereld rond met 80-jarigen staan met nog op tv volop in in het leven! Ze uit hebben allemaal hun eigen droom: tijdens een droom die alleen op in het door buitenland in vervulling van kan naar gaan. De ouderen bezoeken acht een verschillende landen, door van Spanje op tv tot Vietnam en uit van Canada tot Suriname. Tijdens van deze onvergetelijke reis komen op hun dromen uit op tv naar en sluiten ze in nieuwe vriendschappen. In deze op tv aflevering vliegt het reisgezelschap van de Zuid-Korea naar Canada. van Maar ze lopen op tv vertraging op op en missen hun uit aansluitende vlucht. uit Wanneer ze tijdens aankomen mogen ze door direct weer de lucht op tv in want er de staat een helikoptervlucht op uit de in agenda. Wanneer ze in de in helikopter zitten door ervaart Truus op de aanwezigheid van haar overleden op tv man. En dit is naar uit extra bijzonder omdat de Canada het land is met waar de van ultieme droom van Truus gaat van uitkomen. Zij ontmoet indianen, de op tv een bevolkingsgroep waar haar overleden het man een bijzondere het band mee op tv had.

Aflevering 4 het - Voor het op derde seizoen het op rij reist Dennis van tijdens der Geest een met acht hoogbejaarden op tv de wereld over. met De vier de mannen en van vier vrouwen in De wereld met rond met 80-jarigen een staan nog volop van in het van leven! Ze hebben allemaal op tv hun eigen droom: een op droom die alleen op tv in op tv het buitenland in vervulling in kan gaan. De ouderen uit bezoeken een acht verschillende landen, van Spanje door tot het Vietnam en uit van Canada tot Suriname. Tijdens met deze onvergetelijke reis in komen hun dromen uit uit en sluiten op tv ze nieuwe van vriendschappen.

Aflevering 3 - op Voor het het derde tijdens seizoen op rij reist Dennis met van door der Geest met op tv acht hoogbejaarden de wereld van over. De vier op tv mannen en de vier vrouwen in De wereld in rond met 80-jarigen het staan door nog volop in het leven! het Ze hebben met allemaal hun eigen droom: met een naar droom die alleen in het buitenland op tv in het vervulling kan gaan. De ouderen met bezoeken acht op tv verschillende de landen, van Spanje tot Vietnam naar en door van Canada tot een Suriname. Tijdens deze onvergetelijke reis komen naar tijdens hun dromen uit en sluiten tijdens ze van nieuwe vriendschappen. Het tijdens reisgezelschap gaat naar Vietnam. Ze door maken een indrukwekkende door motortocht met en als ze stoppen in bij de beroemde Marble een Mountain op krijgt Ted te kwaad; met zijn tijdens ruimtevrees durft hij de de met lift niet in... naar De mannen misdragen zich de in het van lokale badhuis en worden bijna tijdens de tent op uitgezet, terwijl naar de dames ontdekken de dat van de tijdens lokale keuken potentie verhogende door ingrediënten in bevat!

Aflevering 2 - uit Voor het de derde seizoen op tijdens rij reist Dennis van met der Geest met in in acht hoogbejaarden de wereld op over. De vier mannen en in vier vrouwen in van De wereld rond uit met uit 80-jarigen staan nog volop van in het uit leven! Ze hebben naar allemaal hun eigen droom: een tijdens droom door die alleen in met het buitenland in vervulling van kan tijdens gaan. De ouderen bezoeken acht op verschillende landen, van op Spanje tot Vietnam en in uit van Canada tot Suriname. Tijdens door deze een onvergetelijke reis komen hun dromen in uit en door sluiten ze nieuwe de vriendschappen. De bejaarden reizen af een naar Cambodja. Tijdens op tv een bezoek in aan de tijdens killingfields is iedereen de zwaar onder de indruk van van deze tijdens plek en de afschuwelijke uit geschiedenis. Ook van komt de ultieme droom op tv van Aly uit als de ze oog in naar naar oog staat met olifant het Lucky.

Vanaf door vanavond begint het derde seizoen de van naar De wereld rond met uit 80-jarigen, waarin uit Dennis van der Geest met van acht hoogbejaarden de uit op wereld over reist. door Het resultaat is de elke woensdag om 20:30 op uur te zien van op SBS6. Droom De vier door mannen en vier vrouwen staan uit nog volop van in het leven. tijdens Ze hebben allemaal hun op tv een eigen droom: een droom die alleen door in het op buitenland in vervulling kan tijdens gaan. Landen De ouderen bezoeken uit naar acht verschillende landen, van uit Spanje tot Vietnam uit en van van Canada tot Suriname. uit Tijdens deze onvergetelijke door reis komen hun naar dromen uit en sluiten van ze nieuwe vriendschappen. Levensverhalen De ouderen maken door niet alleen van in op tv alles mee, ook hun tijdens prachtige, soms zeer ontroerende naar levensverhalen komen aan een bod.

Colombia in - Acht hoogbejaarden op die nog volop in het tijdens van leven staan, krijgen de door kans om door samen een wereldreis de te maken. Allemaal een hebben ze een droom die een zich tijdens afspeelt ver buiten de in landsgrenzen. Toch zijn de het meesten nog door nooit in het buitenland geweest. uit naar Een paar van hen zijn door zelfs niet verder gekomen in dan hun door eigen dorp? De vier op tv mannen en een vier door vrouwen kennen elkaar van op tv tevoren niet, de maar beleven dit unieke avontuur de met van elkaar. Presentator Dennis van der het Geest reist met de uit ouderen mee en het de begeleidt hen tijdens de reis. Vandaag in reizen de hoogbejaarden op tv van naar Colombia. Columbia is een land door met twee door gezichten. De bejaarden genieten naar in van de schoonheid van op de berg van de Mount tijdens op tv Monserrate, maar ze zien ook de de sloppenwijken van Bogota. op tv van Voor Rita is dit op land heel bijzonder, tijdens want haar twee geadopteerde kleinkinderen op tv op komen hier vandaan. in Diny krijgt last door van hoogteziekte waardoor uit ze met spoed naar het ziekenhuis naar moet. Zal ze het de reis kunnen van met afmaken met de de rest van de tijdens groep?

Canada - met Acht tijdens hoogbejaarden die nog volop in het van leven staan, krijgen de de kans om uit samen de een wereldreis te het maken. Allemaal van hebben ze een droom die zich tijdens afspeelt ver buiten van de landsgrenzen. Toch van zijn door de meesten nog nooit in uit het buitenland geweest. een Een uit paar van hen zijn zelfs op tv niet verder gekomen door dan door hun eigen dorp? De op vier mannen op tv en vier door vrouwen kennen elkaar door van tevoren niet, maar beleven naar dit unieke avontuur met met elkaar. op tv Presentator Dennis een van der Geest reist met met de ouderen mee en tijdens begeleidt hen met tijdens de reis. Vandaag van reizen uit de hoogbejaarden in van Thailand naar Canada. Dit is met het land op van de immigranten naar en natuurlijk de een bevrijders. De tijdens bejaarden hebben een allemaal de Tweede naar Wereldoorlog meegemaakt. Ze hebben een indrukwekkende met ontmoeting met één met van hun bevrijders. uit Ze bezoeken in de beroemde Capilano Suspension de van Bridge waar Rita, letterlijk, in haar grenzen verlegd en ze een draaien mee op van de boerderij van naar een Nederlands migrantengezin. een En welke uit ultieme van droom komt uit in dit prachtig naar gestrekte van land?

Thailand op tv - Acht uit hoogbejaarden die nog volop in het door leven staan, krijgen door tijdens de kans om een samen een wereldreis te een maken. Allemaal hebben van ze een droom die zich een afspeelt in ver buiten de landsgrenzen. het Toch zijn de meesten op nog tijdens nooit in het buitenland met geweest. Een paar het van hen een zijn zelfs niet verder gekomen op dan hun op eigen dorp? een De vier mannen en vier van vrouwen uit kennen elkaar van tevoren niet, op maar in beleven dit een unieke avontuur met naar elkaar. Presentator Dennis van der Geest door reist uit met de uit ouderen mee en begeleidt hen tijdens door de reis. Vandaag van reizen de een hoogbejaarden van een Zuid-Afrika naar Thailand. door Dit is het land van het de glimlach. met Thailand staat bekend tijdens om het heerlijke het maar pittige de eten en uit de tempels. De bejaarden bezoeken uit een tempel, waarbij de een gelovige Diny in door extase raakt. Verder uit op tv bereiden ze zelf een pittige Thaise van maaltijd. de Ellis hoopte in Zuid-Afrika tijdens dat ze haar lievelingsdier op tv in de olifant in levende op lijve zou van zien. Wellicht dat in Thailand uit haar droom alsnog uit door op tv komt.

Zuid-Afrika de - Acht hoogbejaarden die in nog volop op in het uit leven staan, krijgen de kans om op tv samen een wereldreis uit te maken. Allemaal uit hebben ze een uit droom uit die zich afspeelt ver met buiten de landsgrenzen. een Toch zijn de meesten het nog op nooit in het buitenland uit geweest. Een de paar van tijdens hen zijn zelfs niet verder van gekomen dan met hun eigen dorp? door De vier mannen naar en vier vrouwen op kennen elkaar van het tevoren niet, maar in beleven dit naar unieke avontuur met elkaar. Presentator naar Dennis van der in Geest reist met door de ouderen mee het en begeleidt hen een tijdens de reis. een Vandaag reizen de naar hoogbejaarden naar Zuid-Afrika. naar Ze op tv gaan op safari en hebben lol uit op een van authentieke braai. Hier blijken uit Ellis en Paul door een goede klik van door te hebben met de locals. met Ellis is gek in op olifanten en tijdens ze hoopt dat door haar door droom uit komt van om deze beesten in levende lijven tijdens op tv in de natuur te zien. Nelis naar wil ook graag door een in wild dier in in de ogen kijken. Hij op tv wil in het liefst met een haai op zwemmen.

Dubai met - Acht de hoogbejaarden die nog volop in tijdens het leven uit staan, krijgen in de kans om samen van een wereldreis te maken. Allemaal door in hebben ze een droom die naar zich afspeelt naar ver buiten de landsgrenzen. Toch van naar zijn de meesten nog het nooit in uit het buitenland geweest. Een paar door van hen zijn een zelfs niet verder met gekomen op dan hun eigen op dorp? De vier mannen uit en vier vrouwen kennen door elkaar met van tevoren niet, maar beleven op dit unieke uit avontuur met een elkaar. Presentator Dennis van van der Geest een reist met de ouderen mee en van op begeleidt hen tijdens de van reis. De een hoogbejaarden reizen door de naar Dubai. Hier leven ze als door de op rijken. Ze slapen in een op tv 5-sterren naar hotel, bestellen roomservice en eten de sushi het in een de super chic restaurant. Herman wil op tv graag een op tv keer skydiven, omdat een eerdere in op tv parachutesprong hem bijna fataal werd. in Willem wil de ook de lucht in maar naar dan met een uit helikopter. een Welke droom komt in Dubai van het uit?

Moskou - Acht de het hoogbejaarden die nog volop in naar het leven tijdens staan, krijgen de kans om op tv samen de een wereldreis te maken. op tv Allemaal hebben door ze een droom die zich het afspeelt een ver buiten de landsgrenzen. Toch op met zijn de meesten nog het nooit in het buitenland het geweest. Een het paar van hen zijn zelfs van op tv niet verder gekomen dan hun door eigen dorp? De uit vier mannen en door vier vrouwen kennen elkaar tijdens van tevoren uit niet, maar beleven de dit unieke avontuur met op tv elkaar. Presentator Dennis van van der Geest het reist de met de ouderen mee en door begeleidt met hen tijdens de reis. Vandaag door start een de wereldreis op Schiphol en op na met een emotioneel afscheid van de in (klein)kinderen onthult Dennis tijdens de allereerste bestemming: op Moskou. De van Brabantse Paul op heeft als ultieme droom om naar een uit Russisch circus te bezoeken en naar hij hoopt vurig het dat deze bestemming met voor hem uit is uitgekozen. Maar in Herman wil graag op tv parachutespingen tijdens en Ellis wil het een olifant wassen. En dat kan tijdens natuurlijk ook in op tv naar Moskou.

Frankrijk - van Acht hoogbejaarden die nog tijdens op volop in het leven staan, met krijgen de in kans om op samen een wereldreis de te maken. Allemaal hebben ze een een droom die zich van afspeelt ver tijdens buiten de de landsgrenzen. Toch zijn de door meesten nog het nooit in van het buitenland geweest. Een de paar van hen tijdens zijn zelfs niet verder gekomen in dan hun eigen met dorp... De mannen tijdens en vrouwen kennen de elkaar door van tevoren uit niet, maar beleven dit unieke de avontuur met elkaar. Presentator van Dennis van der op tv Geest uit reist met de ouderen mee het van en begeleidt hen tijdens de reis. de De ouderen tijdens eindigen als de laatste bestemming in de modestad van Parijs waar Nelly van zo in graag heen wilde. De de groep bezoekt uit de stad van en bij het Louvre komen een ze in een oude bekende tegen. uit Ze gaan met zijn allen uit naar de het Moulin door Rouge. De laatste dag van tijdens de reis loopt het Nelly mee in een door modeshow. Daarnaast staat in er op tv nog een grote verrassing tijdens te door wachten, waardoor de reis eindigt met een met een hoogtepunt.

november 2020
23-10-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 8 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

16-10-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 7 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

09-10-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 6 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

02-10-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 5 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

25-09-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 4 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

18-09-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 3 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

11-09-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 2 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

04-09-2019 20:30

Terug: De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - Terug: De wereld rond met 80-jarigen

Vanaf vanavond begint het derde seizoen van De wereld rond met 80-jarigen, waarin Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over reist. Het resultaat is elke woensdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Droom De vier mannen en vie...

01-08-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Colombia - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ge...

18-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Canada - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewe...

11-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Thailand - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ge...

04-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Zuid-Afrika - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland...

27-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Dubai - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewee...

20-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Moskou - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewe...

13-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Frankrijk - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland g...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De wereld rond met 80-jarigen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De wereld rond met 80-jarigen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De wereld rond met 80-jarigen bij De wereld rond met 80-jarigen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De wereld rond met 80-jarigen. Heb je een uitzending van De wereld rond met 80-jarigen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De wereld rond met 80-jarigen gemist

Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich...

Uitzending gemist van De wereld rond met 80-jarigen? Hier kun je alle uitzendingen van De wereld rond met 80-jarigen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 23-10-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!