Programma gemist?

Colombia - op tv Acht van hoogbejaarden die nog tijdens volop in het leven door staan, krijgen de op kans om samen een wereldreis door tijdens te maken. Allemaal naar hebben ze een droom op tv die zich afspeelt ver het buiten de landsgrenzen. de Toch zijn de meesten door op nog nooit in het buitenland geweest. het naar Een paar van hen zijn op zelfs niet verder in gekomen dan hun met eigen dorp? de De vier mannen in en vier vrouwen op tv kennen elkaar van het tevoren niet, maar beleven in dit van unieke avontuur met elkaar. van Presentator Dennis van der met Geest reist met de de naar ouderen mee en op tv begeleidt hen tijdens de reis. een Vandaag reizen de op tv hoogbejaarden naar Colombia. Columbia uit is op tv een land met twee gezichten. met naar De bejaarden genieten een van de schoonheid op de berg de van de op Mount op tv Monserrate, maar ze zien ook de op tv sloppenwijken van met Bogota. Voor Rita op is het dit land heel de bijzonder, want haar het twee geadopteerde kleinkinderen komen hier van vandaan. Diny naar krijgt last van hoogteziekte waardoor van ze op met spoed van naar het ziekenhuis moet. het Zal ze de tijdens reis kunnen de afmaken met de rest het van de uit groep?

Canada van - Acht met hoogbejaarden die nog volop in het naar leven staan, krijgen in de kans de om samen een op wereldreis te maken. tijdens Allemaal hebben ze in een droom die het zich afspeelt ver buiten uit de landsgrenzen. van Toch zijn de de meesten nog nooit met in het buitenland geweest. naar Een paar tijdens van een hen zijn zelfs niet op tv verder gekomen dan uit hun eigen dorp? in De vier mannen en vier op tv vrouwen kennen een elkaar van een tevoren niet, uit maar beleven dit unieke avontuur met op elkaar. Presentator Dennis door uit van der Geest reist met met de ouderen mee door en begeleidt hen door tijdens de op tv reis. Vandaag reizen op de hoogbejaarden van Thailand naar op tv uit Canada. Dit is het land van de de immigranten op en natuurlijk op de bevrijders. De bejaarden hebben tijdens allemaal de met Tweede het Wereldoorlog meegemaakt. Ze hebben het een indrukwekkende ontmoeting met één door op tv van hun bevrijders. Ze bezoeken de uit beroemde Capilano naar Suspension Bridge waar naar Rita, letterlijk, naar haar grenzen tijdens verlegd en ze draaien door mee op een de boerderij van een Nederlands migrantengezin. het En op tv welke ultieme droom het komt uit in dit door prachtig gestrekte in land?

Thailand - door Acht hoogbejaarden een die nog volop in het het leven staan, van krijgen de kans om van samen een een wereldreis te uit maken. Allemaal met hebben ze een droom die zich het de afspeelt ver buiten de van landsgrenzen. Toch zijn het de meesten nog nooit naar in het met buitenland geweest. Een paar op van een hen zijn zelfs niet verder naar gekomen dan de hun eigen dorp? De in vier mannen en vier van vrouwen tijdens kennen elkaar van tevoren van niet, maar beleven tijdens dit met unieke avontuur met elkaar. Presentator door Dennis van der tijdens Geest reist met de met ouderen door mee en uit begeleidt hen tijdens de de reis. Vandaag reizen de een hoogbejaarden van Zuid-Afrika naar met Thailand. door Dit is het land van op uit de glimlach. Thailand staat bekend om de op het heerlijke maar pittige eten en het de naar tempels. De bejaarden met bezoeken een tempel, uit waarbij de gelovige Diny in van extase raakt. van Verder bereiden ze door zelf een pittige tijdens Thaise maaltijd. Ellis uit hoopte in naar Zuid-Afrika dat ze haar lievelingsdier het de olifant in op tv levende lijve een zou zien. Wellicht tijdens dat in tijdens Thailand haar droom alsnog een uit het komt.

Zuid-Afrika - Acht het hoogbejaarden de die nog volop in door het leven staan, krijgen het de kans om op tv samen een naar wereldreis te maken. Allemaal in hebben ze een op een droom die zich afspeelt ver buiten op tv de met landsgrenzen. Toch zijn de een meesten nog nooit op tv in tijdens het buitenland geweest. Een in paar van hen een zijn zelfs niet verder gekomen in dan hun eigen met dorp? een De vier mannen en uit vier de vrouwen kennen elkaar van tevoren de niet, door maar beleven dit unieke op tv avontuur met van elkaar. Presentator Dennis van in der Geest uit reist met de van ouderen mee en begeleidt een hen tijdens een de reis. Vandaag reizen de door hoogbejaarden naar Zuid-Afrika. Ze de gaan op op tv safari de en hebben lol op de een authentieke braai. Hier een blijken naar Ellis en Paul een naar goede klik door te hebben met het de locals. Ellis is gek op een olifanten en ze met hoopt dat het haar droom uit komt met om deze beesten met in uit levende lijven van in de natuur door te zien. Nelis wil het ook graag een wild dier door in een de ogen kijken. Hij op wil van het liefst met het een haai zwemmen.

Dubai - naar Acht hoogbejaarden in die nog volop door in het leven op tv staan, krijgen de naar kans om het samen een wereldreis te maken. een Allemaal hebben het ze een tijdens droom die zich uit afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch op tv op zijn de meesten nog op tv nooit in de het buitenland geweest. naar Een paar van hen op tv zijn zelfs niet verder op tv gekomen op dan hun eigen dorp? De tijdens vier op mannen en vier op vrouwen kennen elkaar van tevoren niet, het maar beleven dit op tv het unieke avontuur met op tv elkaar. Presentator Dennis van naar der Geest reist met door de ouderen mee op tv en begeleidt hen tijdens op tv op tv de reis. De hoogbejaarden reizen door met naar naar Dubai. Hier leven ze op tv als de rijken. Ze in van slapen in een 5-sterren hotel, naar bestellen door roomservice en eten sushi in een tijdens naar super chic restaurant. tijdens Herman wil graag een keer skydiven, tijdens omdat uit een eerdere door parachutesprong hem bijna een fataal werd. Willem wil in ook de tijdens lucht in maar dan het met een helikopter. Welke droom met komt in met Dubai een uit?

Moskou - Acht naar hoogbejaarden de die nog volop in het uit in leven staan, krijgen uit de kans om met samen een wereldreis te naar maken. Allemaal het hebben ze een droom die zich op afspeelt ver buiten uit de tijdens landsgrenzen. Toch in zijn de meesten door nog nooit in naar het buitenland geweest. Een paar van tijdens hen zijn tijdens zelfs niet verder gekomen naar van dan hun eigen dorp? De een vier mannen de en vier vrouwen het kennen elkaar van op tevoren niet, maar beleven de dit unieke avontuur met uit met elkaar. Presentator Dennis van op tv der Geest reist met de de ouderen met mee en begeleidt hen tijdens uit de reis. Vandaag van start de een wereldreis op Schiphol het en door na een emotioneel afscheid van de de (klein)kinderen onthult naar Dennis de tijdens allereerste bestemming: Moskou. in De Brabantse Paul het heeft als ultieme droom om op een een Russisch circus te bezoeken en tijdens hij hoopt vurig met dat deze door bestemming een voor hem is op tv uitgekozen. Maar Herman wil graag parachutespingen van en Ellis op wil een olifant met wassen. En op tv dat kan natuurlijk ook tijdens in uit Moskou.

Frankrijk op - Acht hoogbejaarden die op tv nog door volop in het leven staan, naar krijgen de in kans om samen met een wereldreis te maken. Allemaal naar door hebben ze een droom die in zich afspeelt uit ver buiten de met landsgrenzen. Toch zijn de op tv meesten nog nooit in tijdens het door buitenland geweest. Een paar de van hen zijn het zelfs niet verder gekomen het op dan hun eigen dorp... een De mannen en door vrouwen kennen door elkaar van tevoren niet, maar naar beleven dit unieke avontuur door op tv met elkaar. Presentator Dennis door van der Geest reist naar met de met ouderen mee en begeleidt van hen de tijdens de reis. De naar ouderen eindigen als laatste tijdens bestemming op tv in de modestad Parijs waar Nelly uit zo graag heen uit wilde. door De groep naar bezoekt de stad met en bij het Louvre tijdens komen ze een oude bekende een tegen. Ze gaan in met zijn door allen naar het Moulin in Rouge. De laatste met dag in van de door reis loopt Nelly mee in een met op tv modeshow. Daarnaast staat er van nog een het grote verrassing te in wachten, waardoor de reis tijdens eindigt met een tijdens hoogtepunt.

Costa het Rica - Acht hoogbejaarden het die nog volop tijdens in het met leven staan, krijgen van de kans op tv om samen een wereldreis te het maken. Allemaal hebben ze met een droom tijdens die zich afspeelt het ver op tv buiten de landsgrenzen. uit Toch zijn de uit meesten nog nooit in tijdens het buitenland tijdens geweest. Een paar van van hen zijn zelfs de niet verder gekomen dan hun met op eigen dorp... De mannen en tijdens vrouwen kennen met elkaar van tevoren niet, maar naar op beleven dit unieke avontuur met elkaar. door Presentator Dennis op van der de Geest reist met de de ouderen mee in en begeleidt hen het tijdens de reis. Deze met week gaat het hoogbejaarde het reisgezelschap naar het tijdens prachtige Costa een Rica. Dit is de een paradijs voor van natuurliefhebbers zoals de op tv Friese van Freek. Het liefst zou hij nog met een keer op van zee willen de vissen. De groep de bezoekt een een wildpark en daar door durft Nelly het uit aan om op een python in haar nek te een met leggen. Daarnaast gaan de op tv bejaarden langs bij een indianenstam uit die alles van uit plantenmedicatie weet. Dat uit op komt goed uit voor de Annie, want die het heeft last van haar in opgezette het benen.

Argentinie - het Acht hoogbejaarden in die nog volop in de het leven staan, een krijgen de de kans om op tv samen een wereldreis te in maken. Allemaal hebben tijdens ze een droom van die zich afspeelt ver op buiten de landsgrenzen. Toch door zijn tijdens de meesten nog nooit met in het buitenland geweest. het Een van paar van hen uit zijn zelfs niet de verder gekomen dan hun eigen op dorp... de De mannen en in vrouwen kennen elkaar van tijdens tevoren het niet, maar beleven tijdens dit unieke avontuur met elkaar. Presentator naar uit Dennis van der Geest reist met op tv de ouderen uit mee naar en begeleidt hen tijdens door de reis. Deze met week gaat de groep met naar Buenos op Aires in Argentinië. Dit in land uit staat bekend om een de tango en waar voetbal de op nationale religie is. in Jopie het houdt ook het veel van voetbal en in is thuis vier dagen van per week te vinden naar op een zijn voetbalclub. Nelly het laat zich meerdere tijdens malen verleiden om de een verleidelijke tango naar te dansen. uit En de uit groep bezoekt de Gaucho's; traditionele op Argentijnse paardenmenners op tv die op tv allerlei bijzondere dingen van kunnen met hun de dieren.

Nieuw naar Zeeland - Acht hoogbejaarden die naar nog volop in van het met leven staan, op tv krijgen de kans om samen een tijdens wereldreis te van maken. op tv Allemaal hebben ze op tv een droom die zich afspeelt een ver buiten de in landsgrenzen. Toch zijn in de meesten nog met nooit het in het buitenland het geweest. Een paar door van hen zijn zelfs niet verder op tv gekomen dan hun door eigen dorp... een De mannen en met vrouwen kennen elkaar van op tv tijdens tevoren niet, maar beleven met dit unieke avontuur met naar elkaar. Presentator op tv Dennis van der Geest met reist met in de ouderen mee door en begeleidt hen door tijdens de reis. de De ouderen gaan deze het week naar 'The Bay op tv of Islands'. tijdens Dit is de van plek in Nieuw op tv Zeeland om te op tv watersporten. De groep gaat een parasailen en naar met dolfijnen zwemmen. Alleen het Nelly heeft last tijdens van uit watervrees. Corrie heeft een van schoonzoon die geboren is door in dit prachtige tijdens land. Graag uit hadden het zij en haar man Frits een dit land dan van ook samen de bezocht, maar op het lot besloot de anders.

Aflevering 4 door - Acht hoogbejaarden tijdens die nog volop in door het een leven staan, krijgen de kans in om op samen een wereldreis naar te maken. op tv Allemaal hebben ze door een droom die zich afspeelt op tv ver tijdens buiten de landsgrenzen. Toch op tv zijn de op tv meesten nog nooit in het een buitenland geweest. van Een paar van hen op tv zijn zelfs van niet verder een gekomen dan hun eigen dorp... op De mannen en naar vrouwen kennen elkaar tijdens van tevoren niet, maar tijdens beleven dit unieke met op tv avontuur met elkaar. naar Presentator Dennis van der Geest het reist met de ouderen door mee door en begeleidt hen een tijdens de reis. In deze een aflevering reist de het gezelschap uit naar Australië de en maken ze kennis met het naar leven als backpacker. een op Ze overnachten in in een hostel en koken hun eigen de de maaltijd met een beperkt met budget. De ouderen op maken kennis met op de iconische dieren van Australië: uit uit de koala en kangoeroe. Voor Annie op is Australië ook op uit een bijzonder land. tijdens Haar broer Leo is 70 op tv jaar geleden door geëmigreerd en ze zou hem een in dolgraag nog een in keer in haar van armen.

Aflevering van 3 - in Acht hoogbejaarden die nog volop op tv in het op leven staan, krijgen de kans naar op om samen een wereldreis te maken. uit Allemaal naar hebben ze de een droom die de zich afspeelt ver buiten de met landsgrenzen. Toch zijn de met meesten nog van nooit in het buitenland op geweest. Een paar de van hen op tv zijn naar zelfs niet verder gekomen dan met hun eigen van dorp... De het mannen en vrouwen kennen op tv elkaar van tevoren niet, op maar beleven de dit unieke avontuur op tv met elkaar. Presentator Dennis van met door der Geest reist door met de ouderen mee en begeleidt tijdens hen tijdens de op tv reis. door De ouderen gaan deze een week naar het hypermoderne door Tokyo, waar naar ze kennis maken met op robots. Japan is een het land naar van op tradities. Een theeceremonie mag daarom op niet ontbreken op de naar to-dolijst. De senioren door maken ook kennis de met een de drukste uit metro ter wereld tijdens en met de culinaire door hoogtepunten van het land. Japan een staat ook bekend in om in het land waar op karate vandaan komt. Deze op vechtsport beoefent door Betsy al op 22 jaar. Zij voelt zich dan een ook gelijk tijdens thuis in het de land.

Aflevering door 2 - Acht met hoogbejaarden die door nog volop in van het leven staan, krijgen de van kans om samen met een wereldreis te maken. met Allemaal hebben ze het in een droom die van zich afspeelt ver de buiten de landsgrenzen. Toch van zijn de meesten nog nooit in in het tijdens buitenland geweest. Een paar in van hen zijn door zelfs tijdens niet verder gekomen dan uit hun eigen dorp... de De mannen van en vrouwen kennen uit elkaar van tevoren niet, door maar beleven dit een unieke avontuur met elkaar. de Presentator Dennis van uit der in Geest reist met de de ouderen mee en de begeleidt hen tijdens het de reis. Deze week door vervolgen in de senioren hun reis naar door Zambia; het op land van het de wilde in dieren. Bij deze gedachte tijdens krijgt Nelly het op doodsbenauwd. Gelukkig schieten de uit mannen haar te hulp door als ze een een uit levensgevaarlijke salamander in uit haar hutje aantreffen. Als de op lokale dansgroep langskomt op tv gaan de voetjes van een de vloer. het De ouderen maken uit ook op kennis met de soms uit harde realiteit de van het leven op tv in Afrika. En door Lou valt twee keer in Zambia, het op waardoor hij zich moet laten van checken in het van lokale de ziekenhuis.

Na in een succesvol eerste op seizoen, reist tijdens presentator Dennis van der Geest naar dit het jaar opnieuw met tijdens acht hoogbejaarden de in wereld rond voor de een tweede reeks van De naar wereld tijdens rond met 80-jarigen. De uit oudjes staan nog volop in op het leven. Sommigen uit zijn met nog nooit over de landsgrenzen van gekomen uit maar allemaal hebben ze een van droom die door alleen de in het buitenland in in vervulling kan gaan. op tv Om deze uit te een laten komen, de reizen de vier mannen en in vier vrouwen in van door een maand tijd tijdens door acht verschillende de landen. Dat belooft uiteraard een een groot avontuur te worden. in De wereld tijdens rond naar met 80-jarigen is vanaf vanavond van elke woensdag van om 20:30 uur op tv te zien op SBS6. In op tv door de eerste aflevering een maken we kennis met de acht tijdens in tachtigplussers die het stiekem wel een een beetje uit lastig vinden om een naar maand zonder naar hun (klein)kinderen te moeten doorbrengen. op Het afscheid op door Schiphol is dan met een ook emotioneel. Maar veel tijd om naar bij op tv de pakken neer uit te zitten op hebben ze niet, het want de oudjes moeten meteen het met vliegtuig in in op weg naar het hun eerste in bestemming: Jordanië. op Daar nemen de bejaarden een het duik in de van dode in zee, brengen ze een nacht op tv door in het een tentenkamp in de woestijn een en scheuren ze naar met maximale snelheid van op quads. Dennis de in trekt er samen met weduwnaar met Lou Middel op tijdens uit. De 85-jarige een amateur archeoloog uit Zoutkamp tijdens ziet daar zijn in grootste wens in van vervulling gaan: het het met eigen tijdens ogen aanschouwen van van één van de de zeven nieuwe op wereldwonderen.

Acht op tv hoogbejaarden die nog volop in uit het een leven staan, krijgen van de kans met om samen een wereldreis te in maken. Allemaal hebben ze een een droom die de zich afspeelt ver op tv door buiten de landsgrenzen. Toch zijn de van meesten nog met nooit in naar het buitenland geweest. Een paar van van hen in zijn uit zelfs niet verder gekomen de dan hun de eigen dorp… De vier mannen en met vier vrouwen kennen op tv elkaar van tevoren een niet, van maar beleven in dit unieke avontuur in met elkaar. Presentator het Dennis van der op tv Geest reist met de ouderen mee het en begeleidt hen uit tijdens de uit reis. In deze laatste op aflevering de reizen de hoogbejaarden naar in Colombia. Columbia het is een naar land met twee op tv gezichten. De bejaarden genieten van de op schoonheid op het de berg naar van de Mount Monserrate, van maar ze zien op ook de een sloppenwijken van tijdens Bogota. Voor Rita een is dit land de heel bijzonder, want haar twee uit geadopteerde kleinkinderen naar komen hier met vandaan. Diny krijgt met last van hoogteziekte van waardoor ze met spoed naar door het ziekenhuis moet. het Zal ze op tv de reis door kunnen afmaken met op tv de rest van uit de groep?

november 2018
01-08-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Colombia - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ge...

18-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Canada - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewe...

11-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Thailand - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ge...

04-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Zuid-Afrika - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland...

27-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Dubai - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewee...

20-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Moskou - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewe...

13-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Frankrijk - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland g...

06-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Costa Rica - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ...

30-05-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Argentinie - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ...

23-05-2018 20:25

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Nieuw Zeeland - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenla...

16-05-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 4 - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenlan...

09-05-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 3 - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenlan...

02-05-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 2 - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenlan...

25-04-2018 20:30

Terug: De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - Terug: De wereld rond met 80-jarigen

Na een succesvol eerste seizoen, reist presentator Dennis van der Geest dit jaar opnieuw met acht hoogbejaarden de wereld rond voor de tweede reeks van De wereld rond met 80-jarigen. De oudjes staan nog volop in het leven. Sommigen zijn nog...

06-07-2017 21:30

Lapland

De wereld rond met 80-jarigen - Lapland

Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland geweest. Een ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De wereld rond met 80-jarigen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De wereld rond met 80-jarigen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De wereld rond met 80-jarigen bij De wereld rond met 80-jarigen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De wereld rond met 80-jarigen. Heb je een uitzending van De wereld rond met 80-jarigen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De wereld rond met 80-jarigen gemist

Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich...

Uitzending gemist van De wereld rond met 80-jarigen? Hier kun je alle uitzendingen van De wereld rond met 80-jarigen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 01-08-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord