Programma gemist?

Colombia - tijdens Acht hoogbejaarden op tv die nog uit volop in het naar leven staan, krijgen de door kans om op tv samen een wereldreis te maken. naar Allemaal met hebben ze een met droom die zich afspeelt het ver buiten een de landsgrenzen. Toch zijn de het meesten door nog nooit in het een buitenland geweest. op Een paar van door hen zijn zelfs niet van verder gekomen dan hun in eigen dorp? De vier een mannen en de vier vrouwen met kennen elkaar van tevoren niet, van maar beleven dit op tv unieke avontuur het met de elkaar. Presentator Dennis van der een Geest reist uit met de ouderen uit mee en begeleidt hen tijdens het een de reis. Vandaag reizen tijdens de hoogbejaarden naar Colombia. naar Columbia is een op land met twee het gezichten. De bejaarden genieten op van de schoonheid op op de berg het van de door Mount Monserrate, maar met ze zien met ook de sloppenwijken van Bogota. op Voor door Rita is in dit land heel op bijzonder, want haar twee op tv geadopteerde kleinkinderen komen hier op tv vandaan. Diny krijgt van last van hoogteziekte waardoor op tv ze met op spoed naar het tijdens ziekenhuis moet. Zal ze door de reis door kunnen afmaken met de tijdens rest op van de in groep?

Canada in - Acht hoogbejaarden die de nog op tv volop in het naar leven staan, krijgen de kans om op tv samen met een wereldreis te maken. van Allemaal hebben een ze een droom in die zich afspeelt ver op tv buiten de landsgrenzen. Toch naar zijn met de meesten met nog nooit in naar het buitenland geweest. Een tijdens paar van hen zijn naar zelfs niet naar verder gekomen dan hun eigen op een dorp? De vier mannen en van vier vrouwen kennen op elkaar van een tevoren niet, maar tijdens beleven dit unieke avontuur met uit elkaar. het Presentator Dennis van naar der Geest reist met uit de ouderen mee en in begeleidt hen in tijdens de de reis. Vandaag reizen de hoogbejaarden het op tv van Thailand naar Canada. Dit is de het land van in de een immigranten en natuurlijk de bevrijders. uit de De bejaarden hebben allemaal de met Tweede het Wereldoorlog meegemaakt. Ze hebben op een indrukwekkende ontmoeting met één van van hun bevrijders. tijdens Ze in bezoeken de in beroemde Capilano Suspension Bridge met waar Rita, letterlijk, haar naar grenzen verlegd en op ze door draaien mee op op tv de boerderij van een op Nederlands migrantengezin. het En welke ultieme droom komt op tv uit tijdens in dit prachtig gestrekte door land?

Thailand - Acht met op hoogbejaarden die nog volop van in het leven staan, krijgen het uit de kans om samen de een wereldreis te op maken. Allemaal hebben uit ze een droom die zich de afspeelt ver uit buiten de landsgrenzen. op Toch zijn op de meesten nog nooit in met het met buitenland geweest. Een naar paar van hen zijn zelfs tijdens niet op tv verder gekomen dan op tv hun eigen dorp? De vier op mannen en in vier vrouwen een kennen elkaar van tevoren niet, het maar beleven dit uit unieke avontuur met van met elkaar. Presentator Dennis van van der Geest reist de met de ouderen op mee en begeleidt hen tijdens in de de reis. Vandaag reizen door de hoogbejaarden van tijdens Zuid-Afrika naar Thailand. Dit is een het land de van de glimlach. Thailand van staat tijdens bekend om het heerlijke op maar pittige eten naar en de tempels. op De bejaarden bezoeken door een tijdens tempel, waarbij de gelovige Diny in op tv de extase raakt. Verder naar bereiden ze zelf een pittige Thaise op tv maaltijd. van Ellis hoopte in tijdens Zuid-Afrika dat ze tijdens haar lievelingsdier de olifant met in levende lijve zou in met zien. Wellicht dat in Thailand haar de droom alsnog uit het op komt.

Zuid-Afrika - op tv Acht hoogbejaarden die uit nog volop een in het leven staan, naar krijgen de kans om tijdens samen een een wereldreis te maken. een Allemaal hebben op tv ze een droom die zich van afspeelt ver buiten een de landsgrenzen. op Toch zijn de tijdens meesten nog een nooit in het een buitenland geweest. Een paar van de hen zijn zelfs door niet verder uit gekomen dan in hun eigen dorp? De een vier tijdens mannen en vier vrouwen kennen met elkaar naar van tevoren niet, maar in beleven dit op tv unieke avontuur met elkaar. op Presentator Dennis van naar der Geest reist door met de ouderen mee en de begeleidt hen tijdens uit de reis. van Vandaag reizen de tijdens hoogbejaarden naar op tv Zuid-Afrika. Ze een gaan op safari en hebben een lol op een authentieke naar braai. in Hier blijken Ellis en Paul in op tv een goede klik op te hebben met de locals. in Ellis is gek op de olifanten en een ze hoopt dat haar van van droom uit komt door om deze beesten door in levende lijven in in de natuur te zien. Nelis tijdens het wil ook graag een uit wild dier in met de ogen kijken. de Hij wil door het liefst met van een haai zwemmen.

Dubai - met Acht hoogbejaarden die het nog volop in het met leven staan, op krijgen door de kans om samen uit een wereldreis te maken. Allemaal de hebben ze een door droom die door zich afspeelt van ver buiten de tijdens landsgrenzen. Toch door zijn de meesten met nog nooit in het buitenland uit geweest. Een paar van tijdens hen zijn een zelfs niet tijdens verder gekomen dan op hun eigen dorp? De de vier mannen en op tv vier vrouwen van kennen elkaar van tevoren in niet, de maar beleven dit unieke avontuur met de elkaar. Presentator op tv Dennis van der de Geest reist door met de ouderen mee uit en naar begeleidt hen tijdens de reis. het De hoogbejaarden reizen door door naar Dubai. Hier met leven ze in als de rijken. door Ze slapen in de een 5-sterren hotel, van bestellen door roomservice en eten sushi tijdens in een super chic restaurant. op tv met Herman wil graag een keer skydiven, op tv naar omdat een eerdere parachutesprong hem met bijna fataal werd. Willem tijdens de wil ook de lucht op in maar dan met tijdens een helikopter. Welke droom met van komt in Dubai de uit?

Moskou op - Acht hoogbejaarden uit die nog volop met in het leven staan, krijgen op tv de naar kans om samen een wereldreis op tv te in maken. Allemaal hebben naar ze een droom die op tv zich naar afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch de zijn in de meesten van nog nooit in het buitenland door geweest. Een paar op van hen zijn door zelfs niet verder naar gekomen in dan hun eigen de dorp? De vier mannen uit en vier vrouwen kennen elkaar in tijdens van tevoren niet, maar tijdens beleven dit naar unieke avontuur met elkaar. Presentator een Dennis van naar der Geest reist met de tijdens van ouderen mee en in begeleidt hen tijdens de door reis. Vandaag start uit de wereldreis op Schiphol uit en na een op tv emotioneel afscheid van op de (klein)kinderen onthult tijdens Dennis de in allereerste bestemming: Moskou. De door Brabantse Paul het heeft als met ultieme droom om van een Russisch circus te op bezoeken en hij hoopt vurig op tv naar dat deze bestemming voor hem naar is uitgekozen. Maar op Herman wil naar graag parachutespingen en naar Ellis wil een olifant met wassen. op En dat kan natuurlijk ook de in tijdens Moskou.

Frankrijk met - Acht hoogbejaarden die van nog volop met in het leven op staan, krijgen de kans het om de samen een wereldreis te maken. Allemaal door hebben door ze een droom de die zich afspeelt ver van buiten de landsgrenzen. Toch een zijn de meesten uit nog het nooit in het buitenland geweest. in Een paar uit van hen tijdens zijn zelfs niet verder gekomen uit dan hun eigen van dorp... tijdens De mannen en vrouwen het kennen op tv elkaar van tevoren niet, het maar beleven dit unieke de avontuur met elkaar. door Presentator Dennis van naar der Geest door reist met de ouderen naar mee en begeleidt hen op tv tijdens de tijdens reis. De ouderen een eindigen als laatste op bestemming in de door modestad een Parijs waar Nelly zo graag door heen wilde. De op groep door bezoekt de stad en bij een het van Louvre komen ze met een oude bekende tegen. Ze een gaan met door zijn allen naar het Moulin het het Rouge. De laatste dag van de in een reis loopt Nelly mee in het een modeshow. Daarnaast staat het er nog op tv een grote verrassing te naar het wachten, waardoor de reis naar eindigt met een op tv hoogtepunt.

Costa Rica - op Acht met hoogbejaarden die nog volop van in het het leven staan, krijgen met de kans om op tv samen een wereldreis te maken. van Allemaal een hebben ze een droom het die zich afspeelt uit ver buiten in de landsgrenzen. Toch zijn de de meesten nog nooit met in het met buitenland een geweest. Een paar van hen in zijn zelfs niet de verder gekomen dan uit hun eigen een dorp... De mannen en vrouwen naar kennen elkaar van in tevoren niet, maar het beleven het dit unieke avontuur met elkaar. in Presentator Dennis van het der Geest de reist met de ouderen een mee en begeleidt op uit hen tijdens de reis. Deze van week gaat uit het hoogbejaarde reisgezelschap naar op tv het prachtige Costa Rica. in tijdens Dit is een paradijs op voor natuurliefhebbers zoals naar de Friese Freek. Het liefst op tv zou hij nog uit een keer op het zee willen uit vissen. De groep op tv bezoekt een wildpark naar en het daar durft Nelly het aan om met tijdens een python in het haar nek te leggen. Daarnaast gaan de de bejaarden in langs bij de een indianenstam die alles van een plantenmedicatie in weet. Dat uit komt goed uit op tv voor Annie, want die heeft last met van tijdens haar opgezette een benen.

Argentinie - naar Acht hoogbejaarden die nog op tv volop uit in het leven uit staan, krijgen de het kans om samen uit een wereldreis te maken. tijdens Allemaal hebben ze een een tijdens droom die zich met afspeelt ver buiten op tv de landsgrenzen. Toch zijn door de meesten van nog nooit in met het buitenland geweest. Een paar van uit in hen zijn zelfs niet verder een gekomen dan in hun eigen dorp... De mannen uit en vrouwen kennen uit elkaar tijdens van tevoren niet, met maar beleven in dit unieke avontuur door met elkaar. Presentator door Dennis van der Geest reist met naar de ouderen op tv mee op en begeleidt hen tijdens de reis. op tv Deze week van gaat van de groep naar Buenos Aires in in Argentinië. Dit land in het staat bekend om de het tango en waar naar voetbal de het nationale religie is. uit Jopie houdt ook veel van het voetbal en naar is thuis tijdens vier dagen per week te uit vinden op zijn op tv voetbalclub. Nelly laat het op zich meerdere malen verleiden door om de op tv verleidelijke tango te dansen. een En de groep bezoekt het de Gaucho's; uit traditionele met Argentijnse paardenmenners die op allerlei bijzondere dingen kunnen met tijdens hun uit dieren.

Nieuw Zeeland - naar Acht het hoogbejaarden die nog volop in naar met het leven staan, krijgen de de kans naar om samen een naar wereldreis te maken. Allemaal hebben ze op tv een droom die van zich afspeelt uit ver op tv buiten de landsgrenzen. een Toch zijn de meesten nog van nooit in door het buitenland geweest. Een paar naar het van hen zijn een zelfs niet verder gekomen dan de hun tijdens eigen dorp... De mannen en met vrouwen uit kennen elkaar van tevoren niet, maar op tv beleven in dit unieke avontuur met een elkaar. Presentator door Dennis van der van Geest reist met uit de ouderen van mee en begeleidt van hen tijdens de reis. De van ouderen gaan deze week de een naar 'The Bay of naar Islands'. Dit is met de plek in Nieuw van Zeeland om te watersporten. uit De groep door gaat parasailen en met het dolfijnen het zwemmen. Alleen Nelly heeft het last van watervrees. Corrie met heeft een schoonzoon een die van geboren is in dit prachtige met land. Graag hadden de zij en met haar man Frits dit door land dan de ook samen bezocht, tijdens maar het lot besloot door op tv anders.

Aflevering 4 - door Acht hoogbejaarden de die op nog volop in het op leven staan, krijgen de tijdens kans om samen de een wereldreis in te maken. Allemaal hebben door ze een op droom die zich afspeelt ver uit buiten de op tv landsgrenzen. Toch door zijn de meesten op tv nog nooit naar in het buitenland geweest. Een paar door een van hen zijn zelfs in niet verder gekomen dan door hun tijdens eigen dorp... De mannen en van vrouwen kennen elkaar van op tv tevoren niet, de maar beleven van dit unieke avontuur op met elkaar. Presentator Dennis van naar der Geest reist uit van met de ouderen tijdens mee en begeleidt hen van tijdens de reis. In deze een aflevering reist tijdens het van gezelschap naar Australië en maken ze door kennis met een het uit leven als backpacker. Ze overnachten in op een hostel en het koken in hun eigen met maaltijd met een beperkt budget. op tv De ouderen maken de kennis met een de iconische op dieren van Australië: de koala en van kangoeroe. Voor Annie naar op is Australië ook uit een bijzonder land. Haar broer Leo door door is 70 jaar in geleden geëmigreerd en ze zou uit hem dolgraag nog een op tv keer in een haar naar armen.

Aflevering met 3 - het Acht hoogbejaarden die nog volop de in het naar leven staan, krijgen de uit kans om het samen een wereldreis te de maken. Allemaal hebben ze in een de droom die zich afspeelt in ver buiten de landsgrenzen. van met Toch zijn de meesten tijdens nog nooit in het buitenland uit geweest. Een paar uit van hen een zijn zelfs van niet verder gekomen door dan hun door eigen dorp... De de mannen en vrouwen met kennen elkaar van op tv tevoren niet, maar met beleven dit unieke avontuur door met elkaar. Presentator Dennis in van der tijdens Geest reist het met de ouderen met mee en begeleidt hen door tijdens de reis. De ouderen op tv gaan van deze week op naar het hypermoderne Tokyo, waar ze uit kennis maken met de robots. het Japan is het op land van naar tradities. Een theeceremonie mag in daarom niet een ontbreken op de uit to-dolijst. De senioren maken ook op tv kennis met de door drukste metro ter uit wereld en met tijdens de uit culinaire hoogtepunten van het van land. Japan staat een ook bekend de om het land waar karate vandaan het komt. Deze in vechtsport op tv beoefent Betsy al 22 van jaar. Zij voelt zich dan met ook gelijk thuis op in het het land.

Aflevering 2 - in naar Acht hoogbejaarden die nog de volop in in het leven staan, krijgen de de kans om op tv samen een wereldreis van te maken. door Allemaal hebben ze een droom de die zich de afspeelt ver buiten uit de landsgrenzen. Toch zijn de een tijdens meesten nog nooit in het buitenland van geweest. door Een paar een van hen zijn zelfs de niet verder het gekomen dan hun een eigen dorp... De mannen uit en vrouwen kennen elkaar van uit tevoren tijdens niet, maar van beleven dit unieke avontuur de met elkaar. in Presentator Dennis van het der Geest reist met met de ouderen mee en met begeleidt hen tijdens tijdens de reis. Deze een week door vervolgen de senioren hun reis een naar van Zambia; het land op tv van de wilde dieren. van Bij deze gedachte krijgt Nelly op tv in het doodsbenauwd. Gelukkig schieten de het mannen haar te in hulp in als ze een levensgevaarlijke het salamander in haar hutje het aantreffen. Als de de lokale dansgroep langskomt op gaan van de voetjes van de vloer. De op het ouderen maken ook kennis met de naar soms harde van realiteit van het leven op in Afrika. in En Lou valt twee door naar keer in Zambia, waardoor hij zich met tijdens moet laten checken in het uit lokale uit ziekenhuis.

Na met een succesvol eerste seizoen, het reist presentator Dennis van tijdens der op tv Geest dit met jaar opnieuw met acht hoogbejaarden de van wereld rond op tv voor de door tweede reeks van van De wereld rond uit met 80-jarigen. De oudjes in staan nog volop in het het leven. de Sommigen zijn nog nooit uit over de landsgrenzen naar gekomen met maar allemaal de hebben ze een droom met die alleen uit in het buitenland het in vervulling kan gaan. Om tijdens deze uit te van laten komen, uit reizen de vier een mannen en vier een vrouwen in een op maand tijd door acht tijdens verschillende landen. Dat door belooft uiteraard een een groot een avontuur te worden. De wereld op rond met 80-jarigen is op vanaf vanavond elke naar woensdag om uit 20:30 uur uit te zien tijdens op SBS6. In met de eerste aflevering maken we kennis de met uit de acht tachtigplussers die uit het stiekem wel een met beetje lastig vinden naar om een door maand zonder hun op tv (klein)kinderen te moeten doorbrengen. met Het van afscheid op Schiphol is dan in ook emotioneel. Maar op tv op veel tijd om in bij de pakken neer te zitten door hebben ze niet, de op want de oudjes moeten meteen het de vliegtuig in op van naar weg naar hun eerste met bestemming: Jordanië. Daar nemen met de bejaarden op een duik uit in de dode zee, brengen ze op een nacht door door in een een tentenkamp in de door woestijn een en scheuren ze de met maximale snelheid op het quads. Dennis trekt er met samen met weduwnaar Lou met Middel op uit. op tv De 85-jarige met amateur archeoloog op uit Zoutkamp ziet de daar zijn grootste een wens in het vervulling gaan: het met eigen ogen uit aanschouwen van één met met van de zeven nieuwe het wereldwonderen.

Acht uit hoogbejaarden die nog uit volop in het leven van staan, tijdens krijgen de kans om samen een uit wereldreis te door maken. Allemaal in hebben ze een van droom die zich afspeelt ver op tv buiten de landsgrenzen. het Toch zijn de de meesten met nog nooit tijdens in het buitenland geweest. Een een paar van hen zijn het zelfs niet een verder uit gekomen dan hun eigen dorp… De het vier door mannen en vier vrouwen van kennen elkaar een van tevoren niet, maar naar beleven een dit unieke avontuur met het elkaar. Presentator Dennis van uit der Geest door reist met de van ouderen mee en begeleidt op hen tijdens naar de reis. tijdens In deze laatste met aflevering reizen de hoogbejaarden naar Colombia. op tv Columbia is een uit tijdens land met twee gezichten. De een bejaarden uit genieten van de schoonheid op de in naar berg van de Mount Monserrate, van maar in ze zien ook de tijdens sloppenwijken van Bogota. Voor Rita met is dit naar land heel op bijzonder, want uit haar twee geadopteerde kleinkinderen komen hier de uit vandaan. Diny krijgt last van hoogteziekte op waardoor ze van met spoed naar uit het een ziekenhuis moet. Zal ze de reis op tv tijdens kunnen afmaken met de de rest van op tv de groep?

januari 2019
01-08-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Colombia - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ge...

18-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Canada - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewe...

11-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Thailand - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ge...

04-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Zuid-Afrika - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland...

27-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Dubai - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewee...

20-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Moskou - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewe...

13-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Frankrijk - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland g...

06-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Costa Rica - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ...

30-05-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Argentinie - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ...

23-05-2018 20:25

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Nieuw Zeeland - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenla...

16-05-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 4 - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenlan...

09-05-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 3 - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenlan...

02-05-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 2 - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenlan...

25-04-2018 20:30

Terug: De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - Terug: De wereld rond met 80-jarigen

Na een succesvol eerste seizoen, reist presentator Dennis van der Geest dit jaar opnieuw met acht hoogbejaarden de wereld rond voor de tweede reeks van De wereld rond met 80-jarigen. De oudjes staan nog volop in het leven. Sommigen zijn nog...

06-07-2017 21:30

Lapland

De wereld rond met 80-jarigen - Lapland

Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland geweest. Een ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De wereld rond met 80-jarigen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De wereld rond met 80-jarigen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De wereld rond met 80-jarigen bij De wereld rond met 80-jarigen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De wereld rond met 80-jarigen. Heb je een uitzending van De wereld rond met 80-jarigen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De wereld rond met 80-jarigen gemist

Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich...

Uitzending gemist van De wereld rond met 80-jarigen? Hier kun je alle uitzendingen van De wereld rond met 80-jarigen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 01-08-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord