Programma gemist?

Colombia - Acht tijdens hoogbejaarden die nog het in volop in het in leven staan, krijgen de kans naar om naar samen een wereldreis te maken. Allemaal uit hebben ze een een de droom die zich afspeelt ver buiten van de landsgrenzen. een Toch zijn de tijdens meesten nog uit nooit in het in buitenland geweest. Een paar het van hen zijn een zelfs niet verder op gekomen dan hun eigen van op tv dorp? De vier mannen en door vier vrouwen van kennen elkaar van tevoren op niet, met maar beleven dit unieke avontuur een met elkaar. Presentator van Dennis van op der Geest op tv reist met de ouderen mee het en in begeleidt hen tijdens de reis. Vandaag uit op tv reizen de hoogbejaarden naar Colombia. Columbia van de is een land in met twee gezichten. De bejaarden uit genieten van de naar schoonheid op op de berg van de uit Mount met Monserrate, maar ze naar zien ook de sloppenwijken van op tv Bogota. op tv Voor Rita is de dit land heel bijzonder, want haar op twee geadopteerde tijdens kleinkinderen komen hier vandaan. op een Diny krijgt last van hoogteziekte waardoor naar tijdens ze met spoed naar het ziekenhuis op moet. Zal op ze van de reis kunnen afmaken met uit de rest van de op tv van groep?

Canada tijdens - Acht hoogbejaarden die een nog volop op tv in het leven uit staan, krijgen de de kans om de samen een wereldreis van te maken. Allemaal hebben ze een door droom uit die zich afspeelt de ver buiten de landsgrenzen. Toch het zijn de meesten op tv nog nooit in op het buitenland door geweest. Een op paar van hen zijn zelfs van niet de verder gekomen van dan hun eigen naar dorp? De vier mannen de en vier het vrouwen kennen elkaar de van tevoren niet, met maar beleven dit unieke op tv avontuur met door elkaar. Presentator Dennis van der Geest met reist met de tijdens ouderen in mee en begeleidt hen tijdens van op tv de reis. Vandaag de reizen de hoogbejaarden van Thailand naar door Canada. Dit is van het van land van de immigranten uit en natuurlijk de het bevrijders. De bejaarden op hebben allemaal de Tweede uit Wereldoorlog naar meegemaakt. Ze hebben een van indrukwekkende ontmoeting met één van van van hun bevrijders. op Ze bezoeken de beroemde Capilano door Suspension Bridge waar Rita, op tv letterlijk, haar grenzen in verlegd en uit ze draaien van mee op de in boerderij van een de Nederlands migrantengezin. En welke op ultieme de droom komt uit een in dit prachtig gestrekte de land?

Thailand naar - Acht tijdens hoogbejaarden die nog volop in uit het door leven staan, krijgen tijdens de kans om samen een wereldreis met te een maken. Allemaal hebben ze een van droom op die zich afspeelt ver buiten naar de landsgrenzen. het Toch zijn de de meesten nog nooit een in op tv het buitenland geweest. Een op paar van hen met zijn zelfs niet door verder gekomen dan van hun eigen door dorp? De vier mannen het en vier vrouwen tijdens kennen elkaar van met tevoren niet, maar beleven dit op unieke een avontuur met elkaar. Presentator Dennis op van der door Geest reist met de van de ouderen mee en begeleidt hen het tijdens de reis. Vandaag met reizen de in hoogbejaarden van Zuid-Afrika door naar Thailand. Dit tijdens is het land van met het de glimlach. Thailand staat bekend van om het heerlijke maar naar pittige eten en tijdens de tempels. De een bejaarden bezoeken het een tempel, waarbij de met door gelovige Diny in op extase raakt. Verder bereiden ze door zelf op een pittige Thaise maaltijd. Ellis op tv hoopte in Zuid-Afrika op tv dat ze haar de lievelingsdier de op tv olifant in levende lijve uit zou zien. op Wellicht dat in Thailand tijdens haar het droom alsnog uit op tv komt.

Zuid-Afrika - Acht met hoogbejaarden die nog een een volop in het leven van staan, krijgen de kans de om samen een op tv wereldreis te maken. Allemaal het hebben op ze een droom die zich een afspeelt ver buiten door op tv de landsgrenzen. Toch zijn van de meesten op tv nog nooit in het buitenland geweest. door Een paar tijdens van hen zijn zelfs van niet op tv verder gekomen dan hun op tv eigen op dorp? De vier mannen tijdens en vier vrouwen kennen van elkaar van tevoren de niet, de maar beleven dit unieke uit avontuur met elkaar. Presentator Dennis naar van in der Geest reist in met de ouderen mee door en begeleidt naar hen tijdens op tv de reis. Vandaag in reizen de hoogbejaarden naar op Zuid-Afrika. Ze gaan in op safari en door hebben lol op op een authentieke uit braai. Hier blijken Ellis en een Paul een goede klik door te hebben tijdens met van de locals. Ellis is gek op in olifanten en uit ze hoopt dat in haar droom een uit komt naar om deze beesten tijdens in levende lijven in de natuur naar een te zien. Nelis wil ook door graag een wild dier de in met de ogen kijken. Hij de wil het in liefst met een haai uit zwemmen.

Dubai - tijdens Acht hoogbejaarden die op tv nog met volop in het leven staan, krijgen in de kans om op samen naar een wereldreis te van maken. Allemaal hebben ze een uit droom die een zich de afspeelt ver buiten de in landsgrenzen. Toch zijn de meesten een nog nooit in naar in het buitenland geweest. Een een paar van hen zijn de zelfs niet verder het gekomen dan hun eigen door tijdens dorp? De vier op mannen en vier vrouwen het kennen elkaar van tevoren niet, op tv naar maar beleven dit unieke in avontuur met met elkaar. Presentator Dennis een van der Geest naar reist met de ouderen met mee en de begeleidt hen tijdens de reis. De een hoogbejaarden op reizen door naar uit Dubai. Hier leven ze op tv als de het rijken. Ze slapen in het een 5-sterren hotel, bestellen naar roomservice en eten met sushi in een naar super chic restaurant. een Herman wil graag op het een keer skydiven, omdat een de eerdere parachutesprong hem bijna op van fataal werd. Willem wil ook op tv de lucht in maar tijdens dan tijdens met een naar helikopter. Welke droom op tv komt in Dubai in uit?

Moskou uit - Acht uit hoogbejaarden die nog van volop in het naar leven staan, krijgen de kans van om samen van een wereldreis te op tv maken. Allemaal hebben ze een op droom die zich naar door afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch op zijn op tv de meesten nog nooit in het naar het buitenland geweest. Een de paar van hen naar zijn zelfs niet verder de gekomen dan een hun eigen dorp? met De vier mannen naar en vier vrouwen in kennen elkaar de van tevoren niet, maar beleven van dit unieke avontuur op met elkaar. Presentator Dennis in naar van der Geest reist met op tv de ouderen mee tijdens en tijdens begeleidt hen tijdens de uit reis. Vandaag start de op wereldreis op Schiphol het en het na een emotioneel afscheid van de de (klein)kinderen op tv onthult Dennis de met allereerste bestemming: Moskou. De Brabantse van uit Paul heeft als ultieme van droom om een Russisch op tv circus te bezoeken en met hij hoopt op tv vurig tijdens dat deze bestemming voor hem op is uitgekozen. Maar de Herman wil naar graag parachutespingen uit en Ellis wil met een olifant wassen. En met dat kan de natuurlijk ook in met Moskou.

Frankrijk - Acht door hoogbejaarden die nog op volop in het van leven staan, krijgen van met de kans om een samen een wereldreis te maken. Allemaal met hebben ze tijdens een droom door die zich afspeelt ver buiten het de op tv landsgrenzen. Toch zijn op tv de meesten van nog nooit in het de buitenland geweest. Een paar van tijdens hen een zijn zelfs niet verder tijdens gekomen dan naar hun eigen dorp... De mannen een en vrouwen kennen op tv elkaar van op tevoren tijdens niet, maar beleven dit de unieke avontuur op met elkaar. Presentator in Dennis van der Geest reist tijdens met de ouderen mee een en uit begeleidt hen tijdens in de reis. uit De ouderen eindigen als laatste door bestemming op in de modestad Parijs waar Nelly de zo graag een heen wilde. De groep op bezoekt de de stad en bij op tv het Louvre van komen ze een tijdens oude bekende de tegen. Ze gaan met uit zijn allen van naar het Moulin Rouge. door De laatste dag met van de reis loopt Nelly in mee een in een modeshow. Daarnaast het staat er naar nog een grote verrassing te naar wachten, waardoor de naar tijdens reis eindigt met een door hoogtepunt.

Costa uit Rica - Acht hoogbejaarden die uit met nog volop in het leven staan, uit krijgen tijdens de kans om samen een van wereldreis te de maken. Allemaal hebben op tv ze een een droom die zich afspeelt ver een op tv buiten de landsgrenzen. Toch het zijn de meesten uit nog nooit in het buitenland tijdens geweest. Een paar uit van hen zijn naar zelfs niet verder een gekomen dan hun door eigen dorp... De van met mannen en vrouwen kennen een elkaar van tevoren niet, maar het beleven dit van unieke avontuur de met elkaar. Presentator Dennis het van der Geest door reist met de ouderen in door mee en begeleidt naar hen tijdens de reis. Deze de week gaat het tijdens hoogbejaarde een reisgezelschap naar het prachtige uit Costa Rica. op Dit is een in paradijs voor natuurliefhebbers zoals de Friese uit Freek. een Het liefst het zou hij nog een keer op op zee willen vissen. een De groep de bezoekt een wildpark een en daar durft de Nelly het op tv aan om een python in de haar nek te de leggen. Daarnaast gaan door de bejaarden langs door op tv bij een indianenstam op die alles van op plantenmedicatie weet. Dat op tv komt goed uit voor Annie, want van die heeft last uit van de haar opgezette door benen.

Argentinie - Acht tijdens hoogbejaarden met die nog volop in door het naar leven staan, krijgen naar de kans om samen een tijdens wereldreis te met maken. Allemaal hebben ze door een de droom die zich afspeelt ver uit buiten de landsgrenzen. een Toch zijn de meesten tijdens naar nog nooit in een het buitenland geweest. Een paar het van op tv hen zijn zelfs door niet verder gekomen een dan hun eigen dorp... De mannen op tv en vrouwen op kennen elkaar naar van tevoren niet, in maar beleven dit unieke een avontuur met elkaar. door Presentator een Dennis van der Geest door reist met een de ouderen mee met en begeleidt hen tijdens in de reis. uit Deze week gaat tijdens de groep naar Buenos op tv Aires in tijdens Argentinië. Dit land staat bekend door om de tango en het waar voetbal tijdens de door nationale religie is. Jopie houdt naar ook van veel van voetbal en uit is thuis van vier dagen per week te op tv vinden uit op zijn voetbalclub. Nelly een laat zich naar meerdere malen op tv verleiden om de op verleidelijke tango te dansen. een En de groep bezoekt met een de Gaucho's; traditionele Argentijnse de paardenmenners die op tv allerlei bijzondere dingen kunnen een met hun op tv dieren.

Nieuw het Zeeland - Acht op hoogbejaarden die nog het volop in het uit leven staan, krijgen de de kans om naar samen een op tv wereldreis te maken. Allemaal naar hebben ze een droom de die zich afspeelt uit ver in buiten de landsgrenzen. Toch uit zijn de meesten nog nooit de in het buitenland op tv geweest. Een in paar van hen zijn de tijdens zelfs niet verder uit gekomen dan hun eigen dorp... een De mannen het en vrouwen met kennen elkaar van tevoren de niet, maar beleven dit unieke op tv avontuur met elkaar. uit Presentator Dennis van een der Geest reist naar met de het ouderen in mee en begeleidt hen in tijdens de reis. op De ouderen gaan deze de week in naar 'The Bay de of Islands'. Dit is de plek naar in het Nieuw Zeeland om te watersporten. van door De groep gaat parasailen en met de dolfijnen de zwemmen. Alleen Nelly op tv heeft last van watervrees. Corrie het heeft een schoonzoon tijdens die geboren naar is in dit uit prachtige land. Graag hadden met zij en het haar man Frits op tv dit land een dan ook op samen bezocht, maar het lot besloot de van anders.

Aflevering 4 naar - Acht hoogbejaarden die tijdens een nog volop in het de leven staan, met krijgen de kans om de samen een wereldreis de te maken. op tv Allemaal hebben ze van een droom die zich tijdens afspeelt ver buiten de landsgrenzen. het Toch tijdens zijn de meesten op tv nog nooit in het buitenland in door geweest. Een paar van hen van zijn zelfs niet verder tijdens gekomen door dan hun het eigen dorp... De mannen de en vrouwen kennen elkaar tijdens van tevoren van niet, maar door beleven dit unieke de avontuur met elkaar. Presentator door Dennis van der Geest reist uit met door de ouderen mee en op begeleidt het hen tijdens de reis. In deze een van aflevering reist het gezelschap naar Australië naar en maken ze door kennis met het door in leven als backpacker. Ze overnachten in op door een hostel en koken hun eigen door maaltijd met in een beperkt in budget. De ouderen het maken kennis met de iconische op dieren het van Australië: een de koala en kangoeroe. Voor Annie de is op tv Australië ook in een bijzonder land. Haar broer tijdens Leo is 70 in jaar geleden een geëmigreerd en ze zou hem tijdens dolgraag nog naar een keer het in haar uit armen.

Aflevering door 3 - tijdens Acht hoogbejaarden die een nog volop in het leven naar staan, krijgen de het kans om samen een op wereldreis te met maken. Allemaal hebben de ze een droom van die zich afspeelt op tv ver buiten naar de landsgrenzen. Toch zijn de door meesten nog nooit uit in het naar buitenland geweest. van Een paar van hen zijn naar op zelfs niet verder tijdens gekomen dan hun eigen dorp... De de mannen en vrouwen tijdens tijdens kennen elkaar van tevoren niet, maar de beleven dit van unieke avontuur met naar elkaar. Presentator Dennis van tijdens met der Geest reist met het de ouderen uit mee en begeleidt hen tijdens op tv de reis. De een ouderen gaan met deze week naar het hypermoderne met Tokyo, waar tijdens ze het kennis maken met robots. Japan is een het land van de tradities. Een een theeceremonie mag daarom niet het ontbreken op een de to-dolijst. tijdens De senioren op maken ook kennis met de drukste uit metro op tv ter wereld en met de het culinaire de hoogtepunten van van het land. Japan staat ook bekend een om het in land waar karate van vandaan komt. op tv Deze vechtsport beoefent naar Betsy al 22 jaar. in Zij voelt door zich dan ook gelijk thuis door in een het land.

Aflevering 2 - tijdens Acht naar hoogbejaarden die nog op volop in door het leven staan, een krijgen de kans om in samen een wereldreis uit te maken. Allemaal hebben met ze een uit droom die in zich afspeelt ver tijdens buiten de landsgrenzen. Toch zijn de naar meesten op tv nog nooit in het van buitenland van geweest. Een paar van uit hen zijn zelfs niet verder met gekomen dan uit hun eigen dorp... op De mannen naar en vrouwen kennen elkaar van tijdens tevoren niet, maar op tv de beleven dit unieke avontuur tijdens met elkaar. de Presentator Dennis van der door Geest reist met de ouderen naar mee met en begeleidt hen tijdens van de reis. Deze in week vervolgen de senioren naar hun reis naar op tv Zambia; het het land op van de wilde dieren. tijdens Bij deze gedachte krijgt door Nelly op het doodsbenauwd. Gelukkig schieten de mannen op tv haar te hulp de van als ze een levensgevaarlijke door salamander in haar hutje aantreffen. de Als de in lokale dansgroep een langskomt gaan op de voetjes van de met vloer. De ouderen maken een ook op tv kennis met de soms harde realiteit uit van een het leven in Afrika. door En Lou valt twee een keer in Zambia, de waardoor hij zich in moet in laten checken in het lokale op tv met ziekenhuis.

Na een succesvol naar eerste seizoen, reist op presentator Dennis tijdens van der Geest van dit jaar opnieuw met door acht op tv hoogbejaarden de wereld op rond voor de het tweede reeks van De een wereld rond met tijdens 80-jarigen. met De oudjes staan nog het volop in het leven. Sommigen naar zijn nog nooit in over de op tv landsgrenzen gekomen maar op allemaal hebben ze een van droom die alleen een in het buitenland naar in vervulling kan een gaan. Om op tv deze uit naar te laten komen, reizen in de in vier mannen en vier vrouwen in door een een maand tijd door acht verschillende de landen. op tv Dat belooft uiteraard een door groot uit avontuur te worden. De wereld naar rond met 80-jarigen is door vanaf vanavond elke met woensdag om 20:30 op tv uur de te zien op SBS6. In in de eerste van aflevering maken we tijdens kennis in met de acht uit tachtigplussers die het het stiekem wel een beetje lastig vinden op om een maand van zonder hun een (klein)kinderen te moeten doorbrengen. op tv het Het afscheid op Schiphol van is dan tijdens ook emotioneel. Maar op veel tijd om bij de door pakken neer een te zitten hebben ze tijdens niet, want de oudjes in moeten naar meteen het vliegtuig de in op weg naar met hun de eerste bestemming: Jordanië. van Daar nemen de bejaarden op tv een duik in de dode van zee, brengen tijdens ze een nacht door uit in door een tentenkamp in de woestijn een en een scheuren ze met maximale snelheid uit op quads. Dennis op tv op tv trekt er samen met weduwnaar in Lou Middel op uit. in De 85-jarige uit amateur archeoloog van uit Zoutkamp ziet van daar zijn grootste wens uit in vervulling op gaan: het met eigen door ogen aanschouwen van in één van de met zeven van nieuwe wereldwonderen.

Acht het hoogbejaarden die nog volop in op tv het leven staan, de krijgen de tijdens kans om samen naar een wereldreis te maken. naar Allemaal hebben ze een een droom die naar zich afspeelt in ver buiten een de landsgrenzen. Toch zijn tijdens de meesten nog nooit van door in het buitenland tijdens geweest. Een paar van hen van zijn zelfs niet op tv verder gekomen dan hun een eigen uit dorp… De vier mannen en op tv vier vrouwen kennen met elkaar naar van tevoren niet, maar het beleven naar dit unieke avontuur met door elkaar. Presentator Dennis op tv van der Geest reist door met de ouderen mee met een en begeleidt hen tijdens de op reis. In deze naar laatste aflevering reizen op de hoogbejaarden naar naar Colombia. tijdens Columbia is een land op met twee in gezichten. De bejaarden genieten een van de schoonheid op de het berg van de uit Mount Monserrate, maar naar ze in zien ook de sloppenwijken van tijdens Bogota. met Voor Rita is dit een land heel op tv bijzonder, want uit haar twee geadopteerde kleinkinderen komen tijdens hier vandaan. Diny tijdens krijgt last met van hoogteziekte tijdens waardoor ze met spoed naar naar het ziekenhuis moet. Zal in ze de van reis kunnen afmaken op tv met de rest van met de in groep?

augustus 2018
01-08-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Colombia - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ge...

18-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Canada - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewe...

11-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Thailand - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ge...

04-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Zuid-Afrika - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland...

27-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Dubai - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewee...

20-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Moskou - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewe...

13-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Frankrijk - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland g...

06-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Costa Rica - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ...

30-05-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Argentinie - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ...

23-05-2018 20:25

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Nieuw Zeeland - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenla...

16-05-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 4 - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenlan...

09-05-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 3 - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenlan...

02-05-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 2 - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenlan...

25-04-2018 20:30

Terug: De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - Terug: De wereld rond met 80-jarigen

Na een succesvol eerste seizoen, reist presentator Dennis van der Geest dit jaar opnieuw met acht hoogbejaarden de wereld rond voor de tweede reeks van De wereld rond met 80-jarigen. De oudjes staan nog volop in het leven. Sommigen zijn nog...

06-07-2017 21:30

Lapland

De wereld rond met 80-jarigen - Lapland

Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland geweest. Een ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De wereld rond met 80-jarigen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De wereld rond met 80-jarigen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De wereld rond met 80-jarigen bij De wereld rond met 80-jarigen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De wereld rond met 80-jarigen. Heb je een uitzending van De wereld rond met 80-jarigen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De wereld rond met 80-jarigen gemist

Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich...

Uitzending gemist van De wereld rond met 80-jarigen? Hier kun je alle uitzendingen van De wereld rond met 80-jarigen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 01-08-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord