Programma gemist?

Seizoen van 1 - naar Aflevering 1 - Realityshow. Moskou. Vandaag tijdens start de wereldreis op Schiphol door en na een in emotioneel afscheid tijdens van op de (klein)kinderen onthult tijdens Dennis de allereerste van bestemming: Moskou.

Frankrijk - Acht van hoogbejaarden door die nog volop op in het het leven staan, krijgen de kans om de samen een tijdens wereldreis te maken. van Allemaal met hebben ze een droom die uit zich uit afspeelt ver buiten de landsgrenzen. het Toch zijn de meesten het nog nooit in tijdens het de buitenland geweest. op Een paar van het hen zijn zelfs niet in verder gekomen dan de hun eigen dorp... De van mannen het en vrouwen kennen door elkaar van tevoren van niet, maar beleven dit unieke van avontuur met elkaar. Presentator naar Dennis van tijdens der Geest een reist met de ouderen op tv mee en begeleidt hen uit tijdens de reis. in De door ouderen eindigen als laatste met bestemming de in de modestad Parijs tijdens waar Nelly zo graag de heen het wilde. De groep bezoekt de stad uit en bij het de Louvre de komen ze een oude bekende uit van tegen. Ze gaan van met zijn allen naar het Moulin van door Rouge. De laatste dag van op tv de reis loopt met Nelly mee in van een op modeshow. Daarnaast staat de er nog een het grote verrassing te wachten, door waardoor de reis eindigt met de een naar hoogtepunt.

Costa Rica - uit Acht in hoogbejaarden die nog volop het in het leven staan, op tv krijgen van de kans in om samen een wereldreis te door maken. op Allemaal hebben ze een naar droom die een zich afspeelt ver buiten de op landsgrenzen. Toch zijn de uit tijdens meesten nog nooit uit in het buitenland geweest. Een paar op tv op tv van hen zijn zelfs niet verder het gekomen dan met hun eigen in dorp... De van mannen en vrouwen op kennen elkaar van tevoren niet, maar met beleven uit dit unieke avontuur door met elkaar. Presentator op Dennis van der Geest reist uit met tijdens de ouderen mee en met begeleidt hen tijdens op tv de het reis. Deze week tijdens gaat het hoogbejaarde reisgezelschap naar het op tv prachtige Costa tijdens Rica. door Dit is een paradijs voor natuurliefhebbers de zoals in de Friese van Freek. Het liefst zou hij nog uit een door keer op zee willen vissen. door van De groep bezoekt een wildpark en op daar durft Nelly het het door aan om op tv een python in haar nek in te leggen. Daarnaast de gaan in de bejaarden langs bij met een indianenstam die alles in van plantenmedicatie van weet. Dat komt goed uit met voor Annie, met want die heeft last met van haar in opgezette op tv benen.

Argentinie de - Acht hoogbejaarden tijdens die nog volop in het op leven staan, krijgen de de kans van om samen een tijdens wereldreis te de maken. Allemaal hebben ze een het droom die zich tijdens afspeelt ver buiten uit de landsgrenzen. op tv Toch zijn de meesten tijdens nog nooit met in het buitenland het geweest. op Een paar van hen zijn op zelfs niet van verder gekomen dan hun eigen de van dorp... De mannen en uit vrouwen kennen elkaar op tv van tevoren niet, maar beleven in dit op tv unieke avontuur met van elkaar. Presentator Dennis van der de Geest in reist met de op ouderen mee en uit begeleidt hen tijdens tijdens de reis. Deze het week gaat tijdens de groep naar van Buenos Aires in Argentinië. in Dit land staat op bekend om de tango en naar waar voetbal uit de nationale religie is. met Jopie houdt door ook veel het van voetbal het en is thuis vier tijdens dagen per week het te vinden op tv op zijn voetbalclub. op tv Nelly laat zich door meerdere malen verleiden om de uit verleidelijke met tango te dansen. met En de groep tijdens bezoekt met de Gaucho's; traditionele Argentijnse in paardenmenners die allerlei bijzondere dingen op tv kunnen met hun tijdens uit dieren.

Nieuw een Zeeland - Acht hoogbejaarden die tijdens nog een volop in het van leven staan, op tv krijgen de kans om met samen een wereldreis te van maken. met Allemaal hebben ze een droom die tijdens zich van afspeelt ver buiten de een landsgrenzen. uit Toch zijn de meesten nog door nooit in het buitenland tijdens geweest. Een paar in van hen zijn op op tv zelfs niet verder een gekomen dan hun eigen dorp... De in mannen en op vrouwen kennen elkaar tijdens van tevoren niet, door maar op tv beleven dit unieke avontuur met het elkaar. Presentator Dennis van op der met Geest reist met op de ouderen mee door en begeleidt hen tijdens de de reis. met De ouderen gaan een deze week naar van 'The Bay of Islands'. de Dit is de naar plek in Nieuw in Zeeland om een te watersporten. De groep gaat het parasailen en met in dolfijnen de zwemmen. Alleen Nelly heeft last met van van watervrees. Corrie tijdens heeft een schoonzoon die geboren is uit in in dit prachtige land. Graag op hadden zij en op haar man Frits dit op tv land dan ook naar samen bezocht, maar naar het lot de besloot op tv anders.

Aflevering 4 - een Acht hoogbejaarden op tv die nog volop op in het leven staan, uit krijgen de kans door om samen het een wereldreis te door maken. Allemaal tijdens hebben ze een droom op tv die zich afspeelt een ver buiten de tijdens landsgrenzen. het Toch zijn de meesten nog door nooit uit in het buitenland geweest. Een op tv paar van hen zijn het zelfs niet verder van van gekomen dan hun eigen dorp... De uit mannen en de vrouwen tijdens kennen elkaar van op tv tevoren niet, maar beleven dit unieke van avontuur met met elkaar. Presentator Dennis van in der Geest reist uit met de ouderen uit mee tijdens en begeleidt hen tijdens de door uit reis. In deze aflevering reist tijdens het in gezelschap naar Australië en maken in ze kennis met het van de leven als backpacker. Ze overnachten in uit een hostel het en koken hun van eigen maaltijd naar met een een beperkt budget. De ouderen maken de kennis met met de iconische dieren van uit Australië: de koala in en kangoeroe. een Voor Annie is Australië ook naar van een bijzonder land. Haar broer Leo tijdens is 70 jaar van geleden geëmigreerd en tijdens tijdens ze zou hem dolgraag tijdens nog een de keer in haar een armen.

Aflevering het 3 - Acht op tv hoogbejaarden die nog volop het in het leven tijdens staan, krijgen de naar kans naar om samen een tijdens wereldreis te maken. Allemaal hebben van ze op tv een droom die zich afspeelt ver de buiten de op tv landsgrenzen. uit Toch zijn de meesten nog nooit met in het buitenland tijdens geweest. Een het paar van hen tijdens zijn zelfs niet naar verder gekomen dan hun het eigen dorp... De in mannen door en vrouwen kennen elkaar de van op tevoren niet, maar beleven dit op unieke avontuur met elkaar. naar Presentator door Dennis van der met Geest reist met met de ouderen mee en door begeleidt hen tijdens naar de reis. met De ouderen gaan een deze week naar het hypermoderne tijdens Tokyo, waar in ze kennis maken met door door robots. Japan is het van land van tradities. Een theeceremonie met mag tijdens daarom niet ontbreken op uit de to-dolijst. op De senioren in maken ook kennis met de drukste de metro uit ter wereld en met door de culinaire door hoogtepunten van het land. naar Japan staat ook bekend uit om het land op tv de waar karate vandaan komt. een Deze vechtsport beoefent Betsy al naar 22 jaar. Zij op voelt tijdens zich dan ook een gelijk thuis in het tijdens land.

Aflevering 2 door - Acht hoogbejaarden uit die de nog volop in het leven staan, van krijgen de het kans de om samen een door wereldreis te maken. Allemaal in hebben ze een droom die in de zich afspeelt ver buiten de een landsgrenzen. Toch zijn de in meesten nog nooit een in het buitenland met geweest. Een paar naar op van hen zijn zelfs niet verder op tv gekomen in dan hun eigen dorp... De uit mannen en een vrouwen kennen elkaar van met tevoren op niet, maar beleven dit door unieke tijdens avontuur met elkaar. Presentator Dennis van van tijdens der Geest reist met naar de ouderen mee uit en begeleidt hen tijdens de het met reis. Deze week vervolgen van de senioren hun reis uit naar Zambia; het land een van in de wilde dieren. met Bij deze gedachte krijgt een Nelly op het doodsbenauwd. Gelukkig schieten uit de mannen haar te hulp de op tv als ze een levensgevaarlijke salamander een in haar hutje van aantreffen. Als de lokale op dansgroep langskomt gaan door de voetjes een van de vloer. met De ouderen in maken ook kennis met een de soms harde naar realiteit van het leven in in Afrika. En de door Lou valt twee keer in op tv Zambia, in waardoor hij zich moet laten het checken in naar het lokale op tv ziekenhuis.

Na op tv een succesvol naar eerste seizoen, reist presentator Dennis van het in der Geest dit van jaar opnieuw met een acht hoogbejaarden de wereld een rond voor de in tweede reeks van De tijdens wereld rond met op tv 80-jarigen. De in oudjes staan nog volop in van het leven. Sommigen in in zijn nog nooit van over de landsgrenzen op tv gekomen maar allemaal hebben uit ze een met droom die alleen in de het buitenland de in vervulling kan van gaan. Om deze uit de te laten komen, met reizen de vier mannen de en naar vier vrouwen in de een maand tijd door acht in verschillende landen. de Dat belooft van uiteraard een groot avontuur te op tv worden. De wereld door rond met 80-jarigen in is vanaf vanavond uit elke woensdag om naar 20:30 uur te naar zien op SBS6. In de de eerste aflevering door op maken we kennis met door de acht tachtigplussers die op tv het stiekem wel een op tv beetje lastig tijdens vinden om een maand op zonder hun (klein)kinderen de te moeten door doorbrengen. Het afscheid op met Schiphol is van dan ook door emotioneel. Maar veel tijdens tijd om tijdens bij de pakken de neer te zitten hebben naar ze niet, in want de oudjes op tv moeten meteen het vliegtuig uit in op op tv weg naar hun met eerste bestemming: Jordanië. Daar nemen de door bejaarden een duik in in de dode tijdens zee, brengen ze een een nacht door door in een tentenkamp naar in uit de woestijn en scheuren ze van met maximale op tv snelheid een op quads. Dennis trekt er op samen met met weduwnaar Lou Middel tijdens op uit. De 85-jarige door amateur archeoloog uit Zoutkamp met ziet daar door zijn de grootste wens in uit vervulling gaan: het met naar eigen ogen aanschouwen van één in van de zeven het nieuwe de wereldwonderen.

Acht van hoogbejaarden die nog volop in de met het leven staan, met krijgen de kans van om samen een wereldreis te maken. met Allemaal hebben ze een een droom die een naar zich afspeelt ver tijdens buiten de landsgrenzen. Toch zijn de een meesten uit nog nooit in het buitenland een geweest. Een op paar op van hen zijn zelfs niet het verder gekomen dan naar hun eigen dorp… door De vier mannen en van vier vrouwen van kennen van elkaar van tevoren niet, uit maar beleven met dit unieke avontuur met elkaar. uit Presentator Dennis van van der tijdens Geest reist met de van ouderen mee en van begeleidt hen op tv tijdens de reis. In de deze laatste op tv aflevering reizen de hoogbejaarden op naar Colombia. Columbia is een een land met op twee gezichten. De bejaarden door genieten van een de schoonheid op de door op berg van de op Mount Monserrate, maar ze zien met ook de sloppenwijken tijdens van het Bogota. Voor Rita is van dit land heel in bijzonder, want in haar twee geadopteerde kleinkinderen van komen hier uit vandaan. Diny krijgt uit last van hoogteziekte waardoor op tv ze met spoed op naar het ziekenhuis moet. Zal het ze op tv de reis kunnen afmaken een met de rest van van in de groep?

Acht hoogbejaarden op tv die nog volop het in het leven door staan, krijgen het de kans uit om samen een wereldreis te een maken. Allemaal hebben het ze een droom met die zich de afspeelt ver uit buiten de landsgrenzen. Toch zijn naar de op tv meesten nog nooit in het op tv buitenland geweest. Een uit paar van hen zijn uit het zelfs niet verder naar gekomen dan hun eigen dorp… De tijdens vier mannen en een het vier vrouwen kennen elkaar van op tevoren niet, het maar beleven dit unieke avontuur de met een elkaar. Presentator Dennis van van der Geest reist met de de ouderen mee het en begeleidt hen in tijdens de reis. een Vandaag reizen de een hoogbejaarden naar in Colombia. Columbia is de een de land met twee gezichten. De de bejaarden op genieten van de schoonheid op op tv de op berg van de Mount Monserrate, in maar ze zien naar ook het de sloppenwijken van op tv Bogota. Voor Rita is het dit land heel van bijzonder, want haar twee geadopteerde op door kleinkinderen komen hier de vandaan. Diny krijgt in last van hoogteziekte waardoor ze door met spoed naar het uit ziekenhuis moet. Zal op ze de reis tijdens kunnen afmaken op met de rest door van de van groep?

Acht hoogbejaarden die de nog met volop in het leven staan, door krijgen de een kans om een samen een wereldreis te in maken. Allemaal uit hebben ze een droom die op naar zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. het op Toch zijn de van meesten nog nooit in de het buitenland geweest. tijdens Een paar van hen door zijn door zelfs niet verder gekomen dan hun uit van eigen dorp… De vier mannen en van in vier vrouwen kennen elkaar van de tevoren niet, maar beleven uit dit door unieke avontuur een met elkaar. Presentator met Dennis van der van Geest reist met uit de ouderen mee en begeleidt de hen tijdens de de reis. Vandaag reist de uit groep bejaarden de van Canada naar Guatemala, naar en uit wel naar de stad Antigua. uit Deze stad tijdens staat op de op Werelderfgoedlijst van UNESCO, uit maar een de ouderen zijn niet direct door onder op de indruk. Verder draaien met ze mee in een de traditionele mayafamilie door en wagen letterlijk de op sprong tijdens van hun leven op als ze gaan ziplinen. met En wiens op ultieme droom zal uit uitkomen in dit naar prachtige kleurrijke land?

Acht hoogbejaarden die op tv nog volop het in op het leven staan, krijgen de kans op tv om samen met een wereldreis te maken. het de Allemaal hebben ze een droom die de zich een afspeelt ver tijdens buiten de landsgrenzen. op Toch zijn de meesten nog in nooit in het buitenland op tv tijdens geweest. Een paar van hen van zijn zelfs niet met verder gekomen de dan hun eigen dorp… met De vier mannen en het vier het vrouwen kennen elkaar van door tevoren niet, maar beleven uit dit naar unieke avontuur met elkaar. Presentator naar Dennis van der met Geest reist met op tv de ouderen mee op en uit begeleidt hen tijdens de op tv reis. in Vandaag reizen de hoogbejaarden van Thailand het naar Canada. tijdens Dit is het land naar van door de immigranten en met natuurlijk de bevrijders. De bejaarden van hebben op tv allemaal de Tweede Wereldoorlog het meegemaakt. Ze hebben een de indrukwekkende ontmoeting op tv met één van hun in bevrijders. Ze een bezoeken de beroemde in Capilano Suspension tijdens Bridge waar Rita, letterlijk, haar tijdens grenzen verlegd en met ze draaien uit mee op van de boerderij van tijdens een Nederlands migrantengezin. En met welke ultieme droom komt tijdens uit in naar dit prachtig gestrekte de land?

juni 2018
20-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Realityshow. Moskou. Vandaag start de wereldreis op Schiphol en na een emotioneel afscheid van de (klein)kinderen onthult Dennis de allereerste bestemming: Moskou.

13-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Frankrijk - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland g...

06-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Costa Rica - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ...

30-05-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Argentinie - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ...

23-05-2018 20:25

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Nieuw Zeeland - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenla...

16-05-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 4 - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenlan...

09-05-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 3 - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenlan...

02-05-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 2 - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenlan...

25-04-2018 20:30

Terug: De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - Terug: De wereld rond met 80-jarigen

Na een succesvol eerste seizoen, reist presentator Dennis van der Geest dit jaar opnieuw met acht hoogbejaarden de wereld rond voor de tweede reeks van De wereld rond met 80-jarigen. De oudjes staan nog volop in het leven. Sommigen zijn nog...

06-07-2017 21:30

Lapland

De wereld rond met 80-jarigen - Lapland

Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland geweest. Een ...

29-06-2017 21:30

Colombia

De wereld rond met 80-jarigen - Colombia

Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland geweest. Een ...

22-06-2017 21:30

Guatemala

De wereld rond met 80-jarigen - Guatemala

Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland geweest. Een ...

15-06-2017 21:30

Canada

De wereld rond met 80-jarigen - Canada

Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland geweest. Een ...

08-06-2017 21:30

Thailand

De wereld rond met 80-jarigen - Thailand

Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich...

01-06-2017 21:30

Zuid-Afrika

De wereld rond met 80-jarigen - Zuid-Afrika

Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De wereld rond met 80-jarigen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De wereld rond met 80-jarigen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De wereld rond met 80-jarigen bij De wereld rond met 80-jarigen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De wereld rond met 80-jarigen. Heb je een uitzending van De wereld rond met 80-jarigen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De wereld rond met 80-jarigen gemist

Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich...

Uitzending gemist van De wereld rond met 80-jarigen? Hier kun je alle uitzendingen van De wereld rond met 80-jarigen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 20-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord