Programma gemist?

Colombia - Acht van hoogbejaarden met die nog volop in het tijdens leven staan, krijgen uit de in kans om samen een wereldreis naar te door maken. Allemaal hebben ze uit een droom die zich het afspeelt ver buiten een uit de landsgrenzen. Toch zijn de meesten in nog nooit de in op het buitenland geweest. de Een paar van hen zijn door zelfs niet naar verder gekomen dan hun eigen uit dorp? De naar vier mannen en met vier met vrouwen kennen elkaar van tevoren niet, een tijdens maar beleven dit unieke avontuur naar met van elkaar. Presentator Dennis van der in Geest reist met een de ouderen mee en het begeleidt hen tijdens uit de reis. tijdens Vandaag reizen van de hoogbejaarden naar Colombia. van Columbia uit is een land met twee gezichten. de De bejaarden genieten een van van de schoonheid op de door berg van de Mount tijdens Monserrate, maar door ze de zien ook de sloppenwijken de van Bogota. Voor Rita is met dit land heel uit bijzonder, want haar uit twee geadopteerde op kleinkinderen komen hier vandaan. een Diny krijgt met last naar van hoogteziekte waardoor op ze met spoed door naar het ziekenhuis moet. op tv Zal ze de reis op tv kunnen afmaken met de naar rest in van de tijdens groep?

Canada - in Acht hoogbejaarden met die nog volop in het uit leven staan, krijgen door de het kans om samen een wereldreis de te maken. de Allemaal hebben ze een van droom een die zich afspeelt op ver buiten de landsgrenzen. Toch in met zijn de meesten nog de nooit in het buitenland geweest. met op Een paar van naar hen zijn zelfs niet met verder gekomen dan hun eigen naar dorp? De tijdens vier mannen en op vier door vrouwen kennen elkaar van tevoren op niet, maar beleven door dit unieke naar avontuur met elkaar. Presentator een Dennis van der Geest in de reist met de ouderen mee op en begeleidt uit hen tijdens de reis. Vandaag in reizen met de hoogbejaarden van Thailand naar het Canada. Dit is door het land uit van de immigranten uit en natuurlijk naar de bevrijders. De bejaarden hebben naar de allemaal de Tweede Wereldoorlog meegemaakt. Ze door hebben de een indrukwekkende ontmoeting naar met één van hun van bevrijders. Ze bezoeken de de beroemde Capilano uit Suspension Bridge tijdens waar Rita, letterlijk, met haar grenzen verlegd en ze op tv draaien van mee op de boerderij van de een Nederlands migrantengezin. in En de welke ultieme droom een komt uit in de dit prachtig gestrekte uit land?

Thailand een - Acht hoogbejaarden die op tv nog door volop in het leven staan, krijgen van de kans met om met samen een wereldreis te het maken. Allemaal hebben in ze een het droom die zich afspeelt de ver buiten tijdens de landsgrenzen. Toch zijn op tv de meesten nog nooit in met het buitenland van geweest. Een paar op tv van hen zijn zelfs van niet verder gekomen het dan hun met eigen dorp? De vier van mannen en vier door vrouwen kennen elkaar op tv door van tevoren niet, maar beleven uit dit van unieke avontuur met een elkaar. Presentator Dennis van op der Geest het reist met de ouderen mee met en begeleidt hen tijdens uit van de reis. Vandaag reizen de hoogbejaarden tijdens van Zuid-Afrika naar naar Thailand. Dit op is het land van door de naar glimlach. Thailand de staat bekend om het op heerlijke maar pittige uit eten en het de tempels. De het bejaarden bezoeken een tempel, waarbij de met gelovige het Diny in extase raakt. tijdens Verder bereiden ze zelf een een van pittige Thaise maaltijd. Ellis in hoopte in een Zuid-Afrika dat tijdens ze haar lievelingsdier de een olifant in uit levende lijve zou zien. tijdens Wellicht dat op in Thailand haar droom alsnog op uit de komt.

Zuid-Afrika het - Acht hoogbejaarden die nog op tv volop van in het leven staan, krijgen door de kans van om de samen een wereldreis te maken. Allemaal van hebben in ze een tijdens droom die zich afspeelt de ver buiten de landsgrenzen. door Toch de zijn de meesten nog nooit in naar het buitenland geweest. uit Een de paar van het hen zijn zelfs niet verder gekomen de dan hun door eigen op dorp? De vier mannen in en vier vrouwen op kennen elkaar de van tevoren niet, maar beleven dit de unieke avontuur met het elkaar. Presentator Dennis op van der Geest tijdens op tv reist met de ouderen uit mee en door begeleidt hen tijdens de reis. Vandaag de reizen de de hoogbejaarden van naar Zuid-Afrika. Ze gaan op safari de en hebben tijdens lol op een met authentieke braai. Hier met blijken van Ellis en Paul een goede uit klik te hebben op met het de locals. Ellis is gek op tv op olifanten in en ze hoopt dat tijdens haar droom uit op tv komt om op deze beesten in op tv levende lijven de in de natuur in te zien. Nelis wil uit ook graag een wild in dier in de ogen de kijken. Hij wil het het van liefst met een naar haai zwemmen.

Dubai - Acht een hoogbejaarden die van nog volop in het op leven staan, krijgen naar de kans een om samen een wereldreis door met te maken. Allemaal hebben ze een met uit droom die zich afspeelt ver van buiten de landsgrenzen. Toch uit een zijn de meesten met nog nooit in het buitenland geweest. met Een paar van de hen zijn zelfs op tv niet verder gekomen het dan het hun eigen dorp? in De vier mannen en door vier vrouwen kennen elkaar met van tijdens tevoren niet, met maar beleven dit unieke avontuur naar met elkaar. naar Presentator Dennis van der Geest met reist met de van ouderen op tv mee en begeleidt hen de tijdens de reis. door De hoogbejaarden reizen de door naar naar Dubai. Hier de leven ze als de rijken. op Ze slapen op in een uit 5-sterren hotel, bestellen roomservice en op tv eten sushi in een de super van chic restaurant. met Herman wil graag een keer skydiven, op tv omdat een in eerdere parachutesprong hem bijna op van fataal werd. Willem wil ook de op tv lucht in maar op tv dan met een een helikopter. tijdens Welke droom komt in het Dubai de uit?

Moskou - Acht uit hoogbejaarden die nog van volop in het het leven staan, in krijgen in de kans om samen een de wereldreis te maken. Allemaal uit de hebben ze een droom die zich een afspeelt ver door buiten de op tv landsgrenzen. Toch zijn met de meesten van nog nooit in het buitenland op geweest. Een paar van het hen zijn tijdens zelfs niet door verder gekomen dan hun eigen uit dorp? van De vier mannen op tv en vier door vrouwen kennen elkaar in van tevoren niet, maar beleven dit op unieke avontuur naar met elkaar. naar Presentator Dennis van het der Geest op reist met de het ouderen mee en begeleidt hen tijdens tijdens de reis. Vandaag op start in de wereldreis met op Schiphol en na een op tv emotioneel afscheid van de het (klein)kinderen onthult van Dennis de allereerste bestemming: naar Moskou. De Brabantse het Paul heeft als uit ultieme droom om met door een Russisch circus met te bezoeken en hij hoopt vurig een uit dat deze bestemming tijdens voor hem is uitgekozen. Maar uit Herman wil op graag parachutespingen en op tv Ellis wil een tijdens olifant wassen. het En dat kan natuurlijk ook in op naar Moskou.

Frankrijk uit - Acht een hoogbejaarden die nog op volop in het het leven staan, krijgen de kans om uit met samen een wereldreis te naar maken. Allemaal hebben uit ze een droom met die zich de afspeelt ver buiten de landsgrenzen. de Toch zijn een de meesten nog op nooit in het buitenland tijdens geweest. Een uit paar van hen zijn zelfs in op niet verder gekomen dan van hun eigen tijdens dorp... De mannen en tijdens vrouwen kennen elkaar van tevoren met niet, maar van beleven dit unieke avontuur in met elkaar. de Presentator op Dennis van der Geest reist met een de ouderen mee met en begeleidt hen op tijdens de uit reis. de De ouderen eindigen als uit laatste bestemming in op de modestad Parijs waar de Nelly zo van graag heen wilde. De door groep bezoekt de de stad en bij het van Louvre komen ze door een oude bekende uit door tegen. Ze gaan met zijn allen met naar het Moulin door Rouge. naar De laatste dag van van de reis loopt Nelly op mee in een een de modeshow. Daarnaast staat er nog een naar grote verrassing te in met wachten, waardoor de reis op eindigt met een een hoogtepunt.

Costa een Rica - Acht op hoogbejaarden die nog volop door in het leven staan, de de krijgen de kans om samen met een van wereldreis te maken. Allemaal op tv hebben ze een droom een die door zich afspeelt ver buiten in de landsgrenzen. Toch van zijn de de meesten nog nooit in het in buitenland geweest. Een met paar van van hen zijn zelfs niet het verder gekomen dan van hun eigen dorp... de De mannen een en vrouwen de kennen elkaar van tevoren in niet, maar beleven dit een unieke avontuur met elkaar. van op Presentator Dennis van der Geest reist uit met de ouderen op tv mee op en begeleidt hen tijdens de tijdens de reis. Deze week gaat het op hoogbejaarde door reisgezelschap naar het prachtige in Costa Rica. Dit is een het paradijs voor uit natuurliefhebbers zoals de Friese een Freek. Het op tv liefst zou in hij nog een keer op het zee willen vissen. op tv De groep op tv bezoekt een wildpark het en door daar durft Nelly het door aan om van een python in haar nek te het tijdens leggen. Daarnaast gaan de bejaarden langs in bij een door indianenstam die alles in van plantenmedicatie weet. het Dat komt goed uit een voor uit Annie, want die op tv heeft last van haar opgezette tijdens op benen.

Argentinie een - Acht hoogbejaarden die van nog door volop in het leven door staan, krijgen het de kans om samen een wereldreis het te maken. Allemaal op hebben ze door een droom die zich in afspeelt ver buiten naar door de landsgrenzen. Toch zijn in de meesten nog nooit in een op tv het buitenland geweest. door Een paar van tijdens hen zijn zelfs niet verder gekomen tijdens dan tijdens hun eigen dorp... De een mannen en vrouwen tijdens kennen elkaar van naar tevoren niet, maar een beleven met dit unieke avontuur met elkaar. Presentator het Dennis op tv van der Geest de reist met de ouderen mee op en begeleidt hen op tijdens de op reis. Deze week naar gaat op tv de groep naar Buenos Aires in met Argentinië. Dit land tijdens de staat bekend om de tango en naar op waar voetbal de nationale door religie is. op tv Jopie houdt ook veel van door voetbal en op tv is thuis vier dagen per naar week te het vinden op het zijn voetbalclub. op tv Nelly laat zich meerdere op tv malen op verleiden om de verleidelijke tango te uit dansen. En in de groep met bezoekt de Gaucho's; het traditionele een Argentijnse paardenmenners die op allerlei bijzondere dingen kunnen met in hun op dieren.

Nieuw op tv Zeeland - Acht hoogbejaarden van die nog volop in uit het leven naar staan, tijdens krijgen de kans om samen een in wereldreis te maken. de Allemaal hebben van ze een in droom die naar zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. een Toch zijn op de een meesten nog nooit in door het buitenland geweest. op Een paar van hen de zijn zelfs op niet verder gekomen dan naar hun met eigen dorp... De op mannen en vrouwen tijdens kennen elkaar van de tevoren niet, maar tijdens beleven dit unieke avontuur het met elkaar. Presentator in Dennis van der Geest de reist naar met de ouderen mee en begeleidt door hen naar tijdens de reis. De tijdens ouderen gaan deze naar week op naar 'The Bay of Islands'. de Dit is de tijdens plek in Nieuw de Zeeland naar om te watersporten. De groep een gaat parasailen en tijdens met dolfijnen zwemmen. Alleen uit Nelly op heeft last van watervrees. naar Corrie heeft een tijdens schoonzoon op die geboren is naar in dit prachtige het land. Graag hadden zij en haar van man Frits dit tijdens land een dan ook samen bezocht, uit maar het de lot besloot uit anders.

Aflevering 4 op tv - Acht hoogbejaarden die de nog volop in op tv het in leven staan, krijgen de tijdens kans om samen een met het wereldreis te maken. Allemaal hebben op tv ze een droom die uit zich met afspeelt ver buiten de landsgrenzen. van Toch zijn de uit meesten het nog nooit in het door buitenland geweest. Een een paar van hen het zijn zelfs van niet verder gekomen dan hun in door eigen dorp... De een mannen en vrouwen met kennen elkaar van door tevoren niet, maar beleven dit tijdens unieke avontuur op tv met elkaar. Presentator Dennis naar van naar der Geest reist met de ouderen van mee en begeleidt van hen naar tijdens de de reis. In deze aflevering reist met het gezelschap naar de Australië en maken ze op kennis een met het leven als backpacker. op tv Ze met overnachten in een hostel van en koken hun door eigen maaltijd met door een beperkt budget. De naar ouderen maken kennis op met op tv de iconische dieren van Australië: een de koala door en kangoeroe. Voor Annie op is Australië ook naar een bijzonder de land. door Haar broer Leo is 70 jaar uit tijdens geleden geëmigreerd en tijdens ze zou hem dolgraag nog een tijdens keer naar in haar het armen.

Aflevering een 3 - Acht hoogbejaarden die het nog van volop in tijdens het leven staan, krijgen de kans in om samen een op tv wereldreis door te maken. Allemaal hebben door ze een droom die door zich afspeelt naar ver buiten de landsgrenzen. het Toch zijn de de meesten nog de nooit in het buitenland van geweest. Een paar een van hen van zijn zelfs niet tijdens verder gekomen dan naar hun op eigen dorp... De mannen en tijdens vrouwen kennen elkaar van op tevoren in niet, maar beleven dit unieke de de avontuur met elkaar. Presentator Dennis met van der Geest reist het met uit de ouderen mee en tijdens begeleidt hen tijdens de het reis. naar De ouderen gaan het deze week naar het van hypermoderne Tokyo, tijdens waar ze kennis maken met door robots. Japan tijdens is het op tv land van tradities. Een theeceremonie uit mag daarom niet de ontbreken op het de to-dolijst. het De senioren maken ook door kennis de met de drukste metro op ter wereld en met de uit culinaire hoogtepunten naar van een het land. Japan staat ook met bekend om het op tv land waar karate vandaan uit komt. de Deze vechtsport op beoefent Betsy al een 22 jaar. Zij voelt zich dan het ook tijdens gelijk thuis in het uit land.

Aflevering van 2 - tijdens Acht hoogbejaarden die nog volop het in op tv het leven staan, krijgen de de kans om samen door een wereldreis een te maken. Allemaal in hebben ze een een droom die zich afspeelt met ver buiten naar de landsgrenzen. tijdens Toch zijn de tijdens meesten nog nooit in het een buitenland geweest. door Een paar van van hen zijn zelfs tijdens niet verder gekomen dan in hun eigen dorp... De uit mannen en van vrouwen op kennen elkaar van naar tevoren niet, maar de beleven dit unieke uit avontuur met elkaar. Presentator op Dennis van der Geest reist met met de in ouderen mee het en begeleidt op tv hen tijdens de het reis. Deze week vervolgen met de senioren hun tijdens reis naar Zambia; het land een van de de wilde dieren. het Bij deze gedachte krijgt Nelly door naar het doodsbenauwd. Gelukkig schieten tijdens de mannen haar te het hulp met als ze een de levensgevaarlijke salamander in haar naar hutje aantreffen. met Als de lokale dansgroep de langskomt gaan de voetjes van van de vloer. de De ouderen maken op ook de kennis met de door soms harde realiteit van het het leven in een Afrika. En het Lou valt twee keer in Zambia, het waardoor van hij zich moet in laten checken met in het lokale tijdens ziekenhuis.

Na op een succesvol eerste seizoen, reist in presentator Dennis van uit der op tv Geest dit de jaar opnieuw met acht uit hoogbejaarden de wereld rond uit voor de het tweede reeks van De in wereld rond met door 80-jarigen. De door oudjes staan nog volop in in het leven. een Sommigen door zijn nog nooit over de landsgrenzen met gekomen maar van allemaal hebben ze een in droom door die alleen in het door buitenland de in vervulling kan tijdens gaan. Om deze tijdens uit te laten komen, reizen de van vier mannen naar en vier naar vrouwen in een maand tijd de door acht verschillende op tv landen. Dat belooft een uiteraard een door groot avontuur te worden. een De naar wereld rond met het 80-jarigen is vanaf vanavond elke naar woensdag om op 20:30 uur te zien op op SBS6. In met door de eerste aflevering maken uit we kennis met de acht tijdens een tachtigplussers die het stiekem wel een de beetje lastig een vinden uit om een maand zonder hun het (klein)kinderen te moeten doorbrengen. door Het afscheid op op uit Schiphol is dan ook emotioneel. Maar op tv veel uit tijd om bij de de pakken neer te het zitten hebben de ze niet, want in de oudjes moeten tijdens meteen het vliegtuig de in op weg naar de hun eerste bestemming: in Jordanië. Daar nemen de het met bejaarden een duik in de dode door in zee, brengen ze een naar nacht door op tv in een tentenkamp in de woestijn van en scheuren uit ze met maximale uit snelheid op quads. Dennis naar trekt de er samen met weduwnaar Lou met Middel op uit. uit De van 85-jarige amateur archeoloog uit Zoutkamp in ziet daar het zijn grootste wens in uit vervulling gaan: in het met eigen een ogen door aanschouwen van één van de zeven van nieuwe met wereldwonderen.

Acht hoogbejaarden die in nog volop in door op het leven staan, krijgen de op kans van om samen een wereldreis het te maken. Allemaal het hebben ze de een droom die uit zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. met naar Toch zijn de meesten nog nooit tijdens in het buitenland op tv uit geweest. Een paar met van hen zijn zelfs niet naar verder gekomen in dan hun eigen uit dorp… De vier mannen door en vier vrouwen kennen naar elkaar van met tevoren niet, maar naar beleven dit unieke de avontuur met naar elkaar. Presentator een Dennis van der uit Geest reist met de ouderen mee naar en begeleidt een hen op tv tijdens de reis. In deze tijdens laatste aflevering reizen in de hoogbejaarden in naar Colombia. Columbia is een van land met twee naar gezichten. De bejaarden naar genieten van de de naar schoonheid op de berg van de van Mount Monserrate, met maar ze zien met ook de sloppenwijken naar van in Bogota. Voor Rita het is dit land heel bijzonder, want uit haar twee geadopteerde in kleinkinderen komen hier tijdens vandaan. Diny naar krijgt uit last van hoogteziekte waardoor ze de met spoed naar op het van ziekenhuis moet. Zal ze de door reis kunnen afmaken uit met de rest met van door de groep?

oktober 2018
01-08-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Colombia - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ge...

18-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Canada - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewe...

11-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Thailand - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ge...

04-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Zuid-Afrika - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland...

27-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Dubai - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewee...

20-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Moskou - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewe...

13-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Frankrijk - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland g...

06-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Costa Rica - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ...

30-05-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Argentinie - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ...

23-05-2018 20:25

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Nieuw Zeeland - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenla...

16-05-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 4 - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenlan...

09-05-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 3 - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenlan...

02-05-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 2 - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenlan...

25-04-2018 20:30

Terug: De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - Terug: De wereld rond met 80-jarigen

Na een succesvol eerste seizoen, reist presentator Dennis van der Geest dit jaar opnieuw met acht hoogbejaarden de wereld rond voor de tweede reeks van De wereld rond met 80-jarigen. De oudjes staan nog volop in het leven. Sommigen zijn nog...

06-07-2017 21:30

Lapland

De wereld rond met 80-jarigen - Lapland

Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland geweest. Een ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De wereld rond met 80-jarigen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De wereld rond met 80-jarigen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De wereld rond met 80-jarigen bij De wereld rond met 80-jarigen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De wereld rond met 80-jarigen. Heb je een uitzending van De wereld rond met 80-jarigen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De wereld rond met 80-jarigen gemist

Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich...

Uitzending gemist van De wereld rond met 80-jarigen? Hier kun je alle uitzendingen van De wereld rond met 80-jarigen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 01-08-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord