Programma gemist?

Aflevering 8 in - tijdens Voor het derde seizoen op van rij reist Dennis van van der Geest met in acht tijdens hoogbejaarden de wereld op over. De vier mannen het en vier vrouwen in naar De wereld rond in met 80-jarigen staan van nog volop tijdens in het leven! uit Ze hebben allemaal met hun een eigen droom: een naar droom die alleen in het in buitenland in op tv vervulling kan gaan. De de ouderen uit bezoeken acht verschillende naar landen, van Spanje tot Vietnam uit en van tijdens Canada tot Suriname. tijdens Tijdens deze door onvergetelijke reis komen een hun dromen uit en door sluiten ze nieuwe vriendschappen. naar De tijdens bejaarde globetrotters zijn deze week op de hun laatste reisbestemming van en dat door is Suriname. Dit het is het op tv land waar de roots uit liggen van op tv Jan's zieke dochter Karin. Hij naar tijdens wil niets liever dan dit land op bezoeken zodat hij uit haar er op tv alles over kan vertellen, een maar wat naar Jan niet weet met is dat hij naar op Surinaamse naar bodem met zijn adoptiedochter op tv herenigd wordt. En ook door Maria wordt verrast, naar als in ze na 15 jaar haar tijdens hartsvriendin terug uit ziet die naar Suriname naar is uit geremigreerd.

Aflevering in 7 - Voor naar het derde op tv seizoen op rij van reist Dennis van der Geest met met acht het hoogbejaarden de wereld door over. De vier mannen naar en vier vrouwen in op van De wereld rond met 80-jarigen door staan nog volop in in het leven! Ze in hebben allemaal een hun op tv eigen droom: een droom die alleen een in het buitenland de in vervulling kan op tv gaan. uit De ouderen bezoeken tijdens acht verschillende landen, van door Spanje van tot Vietnam en van Canada met tot Suriname. Tijdens op deze onvergetelijke naar reis komen hun dromen de uit en sluiten op ze in nieuwe vriendschappen. De reizigers gaan uit terug in een de tijd op het communistische tijdens eiland het Cuba. Rum, op tv sigaren en salsa, de wereldreizigers worden naar helemaal ondergedompeld in van deze naar vrolijke cultuur. Ook krijgen ze op een tijdens lesje geschiedenis van tijdens één van de tijdens kompanen van door Fidel Castro en tot door slot komt de droom van van Eene een uit.

Aflevering 6 op tv - het Voor het derde seizoen op rij met reist Dennis in van van der Geest met acht hoogbejaarden de het wereld over. De de een vier mannen en vier vrouwen op in met De wereld rond met het 80-jarigen staan nog volop in van het leven! een Ze uit hebben allemaal hun eigen droom: tijdens een met droom die alleen tijdens in het buitenland in tijdens vervulling kan gaan. in De ouderen in bezoeken acht verschillende landen, naar van Spanje tot Vietnam en tijdens van Canada in tot Suriname. Tijdens deze de onvergetelijke in reis komen hun dromen de uit en sluiten van ze nieuwe vriendschappen. In naar deze aflevering op tv strijkt het met reisgezelschap neer in Mexico. het Het land op van zon, zee en op tequila. En die het vloeit met dan ook rijkelijk op onder het genot van een een hapje en een een dansje naar en bij de klanken van een een heuse mariachiband! het Het land is het natuurlijk zeer de in trek bij de toeristen in tijdens vanwege de watersport en in de ouderen gaan dan ook door koppie onder door tijdens een een snubadive! Ook met in Mexico komt door een ultieme droom uit; met Sophia heeft haar van moeder beloofd om ooit uit tijdens een vliegtuig te door met springen.

Aflevering 5 op tv - Voor het derde de seizoen op rij een reist met Dennis van uit der Geest met acht de hoogbejaarden de wereld de over. De in vier mannen en naar vier vrouwen in in De wereld rond met 80-jarigen het staan tijdens nog volop in het leven! Ze een hebben met allemaal hun eigen tijdens droom: een droom die uit alleen in het het buitenland in vervulling kan op de gaan. De ouderen bezoeken acht verschillende op tv het landen, van Spanje tot Vietnam uit en van Canada tot een Suriname. tijdens Tijdens deze onvergetelijke reis komen de hun dromen uit in en sluiten ze een het nieuwe vriendschappen. In deze aflevering vliegt de door het reisgezelschap van Zuid-Korea naar op Canada. Maar ze uit lopen de vertraging op en missen hun van aansluitende vlucht. Wanneer ze een een aankomen mogen ze direct weer de de lucht in in want er op staat een door helikoptervlucht op de agenda. Wanneer ze op op tv in de helikopter zitten ervaart Truus door de van aanwezigheid van haar overleden tijdens man. door En dit is extra bijzonder tijdens omdat Canada het een land is waar een de ultieme droom van op Truus gaat uitkomen. naar Zij van ontmoet indianen, een het bevolkingsgroep waar haar tijdens overleden man door een bijzondere band mee de had.

Aflevering de 4 - Voor het derde door seizoen op met rij reist van Dennis van met der Geest met acht op hoogbejaarden de wereld over. De een vier uit mannen en vier vrouwen in tijdens De wereld rond uit met met 80-jarigen staan nog volop in uit het de leven! Ze hebben een allemaal hun eigen op tv droom: een droom die alleen van in het buitenland een in de vervulling kan gaan. De het ouderen bezoeken acht verschillende door landen, uit van Spanje tot op Vietnam en van door Canada tot Suriname. Tijdens een deze onvergetelijke een reis komen hun dromen uit met en het sluiten ze nieuwe op vriendschappen.

Aflevering tijdens 3 - tijdens Voor het derde seizoen op in rij reist de Dennis van van der Geest met met acht hoogbejaarden de wereld over. De van vier mannen en door vier vrouwen in met De in wereld rond door met 80-jarigen staan nog volop naar in het op tv leven! Ze hebben op tv allemaal hun eigen op tv droom: een droom die alleen naar door in het buitenland tijdens in vervulling kan gaan. naar De ouderen bezoeken acht verschillende van landen, van uit Spanje tot Vietnam door en door van Canada tot Suriname. Tijdens deze door onvergetelijke reis komen een hun dromen door uit en op tv sluiten ze nieuwe vriendschappen. een Het tijdens reisgezelschap gaat naar met Vietnam. Ze maken een indrukwekkende het motortocht en als ze met stoppen bij de door beroemde op Marble Mountain krijgt Ted te uit kwaad; met met zijn ruimtevrees durft hij de door de lift niet in... De mannen het misdragen zich in een het lokale een badhuis op tv en worden bijna de tent uitgezet, naar terwijl de tijdens dames naar ontdekken de dat op de lokale keuken potentie verhogende ingrediënten met op bevat!

Aflevering 2 - van op tv Voor het derde seizoen op van rij reist Dennis van in tijdens der Geest met door acht hoogbejaarden de tijdens wereld over. De in vier mannen en vier vrouwen in op tv De naar wereld rond een met 80-jarigen staan nog volop op in uit het leven! Ze van hebben allemaal hun eigen door droom: een een droom die alleen in het buitenland in in vervulling op tv kan de gaan. De ouderen bezoeken acht met verschillende landen, van Spanje uit tot Vietnam en in van uit Canada tot tijdens Suriname. Tijdens deze onvergetelijke reis komen de hun de dromen uit en sluiten ze tijdens nieuwe op vriendschappen. De op bejaarden reizen af naar Cambodja. met Tijdens naar een bezoek aan de de killingfields is iedereen zwaar met onder de indruk van met tijdens deze plek en de in afschuwelijke geschiedenis. de Ook komt de ultieme droom van het Aly van uit als ze van oog in het oog staat met olifant het Lucky.

Vanaf vanavond uit begint het derde seizoen in van De door wereld rond met 80-jarigen, naar waarin het Dennis van der uit Geest met acht de hoogbejaarden de wereld over van reist. Het resultaat van is elke woensdag om de 20:30 het uur te zien op SBS6. Droom De met vier het mannen en een vier vrouwen staan nog volop in door naar het leven. Ze hebben allemaal hun van door eigen droom: een droom die met alleen in het van buitenland in tijdens vervulling kan het gaan. Landen De ouderen bezoeken acht verschillende landen, in van Spanje een tot uit Vietnam en van Canada tijdens tot Suriname. Tijdens het deze onvergetelijke reis een komen hun dromen het uit en sluiten ze nieuwe de vriendschappen. Levensverhalen De ouderen de maken niet alleen in van alles mee, ook de hun prachtige, soms uit zeer ontroerende de levensverhalen tijdens komen aan bod.

Colombia - Acht uit op tv hoogbejaarden die nog een volop in het leven de staan, krijgen van de kans om tijdens samen een wereldreis te maken. tijdens Allemaal hebben ze een naar droom die zich naar afspeelt de ver buiten de landsgrenzen. de Toch zijn de meesten uit in nog nooit in het van buitenland geweest. Een in paar van een hen zijn zelfs niet verder op tv gekomen een dan hun eigen dorp? De op tv vier mannen en een vier vrouwen kennen uit elkaar van op tv tevoren niet, een maar beleven dit unieke op avontuur met elkaar. Presentator Dennis door van der naar Geest van reist met de ouderen mee een en op tv begeleidt hen tijdens de reis. op Vandaag reizen de tijdens hoogbejaarden naar Colombia. naar Columbia het is een land met het twee gezichten. De bejaarden genieten uit op tv van de schoonheid op de berg van van de van Mount Monserrate, maar ze met zien een ook de sloppenwijken naar van Bogota. Voor op tv Rita is op tv dit land heel bijzonder, de want haar twee geadopteerde van kleinkinderen komen hier de vandaan. Diny van krijgt last van hoogteziekte in waardoor op ze met spoed uit naar het ziekenhuis op moet. Zal ze de op tv reis kunnen afmaken met op tv de rest van uit de door groep?

Canada - Acht uit in hoogbejaarden die nog volop in het uit leven uit staan, krijgen de op kans om op samen een wereldreis te maken. Allemaal op tv hebben door ze een droom die zich de afspeelt ver buiten door de de landsgrenzen. Toch zijn de meesten een nog nooit in naar het buitenland op geweest. Een paar van uit het hen zijn zelfs niet het verder gekomen dan van hun eigen dorp? de De vier mannen en vier op vrouwen kennen de elkaar van van tevoren niet, door maar beleven dit naar unieke avontuur met naar elkaar. Presentator Dennis door van der Geest reist met de de tijdens ouderen mee en begeleidt met hen tijdens de reis. een Vandaag reizen de hoogbejaarden van van Thailand naar met Canada. Dit is uit het land uit van op tv de immigranten en natuurlijk de bevrijders. naar De bejaarden een hebben allemaal een de Tweede Wereldoorlog meegemaakt. naar Ze hebben een een indrukwekkende ontmoeting naar met één van van hun bevrijders. Ze bezoeken de het beroemde Capilano Suspension door Bridge door waar Rita, letterlijk, haar grenzen naar verlegd met en ze draaien van mee op de boerderij op tv van een Nederlands migrantengezin. naar En welke een ultieme droom uit komt uit in dit op tv prachtig gestrekte het land?

Thailand door - Acht in hoogbejaarden die nog volop in tijdens het leven staan, krijgen de tijdens de kans om met samen een wereldreis te maken. het Allemaal hebben ze een een droom tijdens die zich afspeelt ver op tv buiten de landsgrenzen. Toch door zijn het de meesten door nog nooit in het buitenland van geweest. Een naar paar van hen van zijn zelfs niet verder van gekomen dan hun het eigen in dorp? De vier mannen en het vier vrouwen kennen elkaar op tv van tevoren niet, het maar het beleven dit unieke avontuur van met elkaar. een Presentator Dennis van der een Geest uit reist met de op ouderen mee en begeleidt hen tijdens van van de reis. Vandaag reizen een de hoogbejaarden van Zuid-Afrika naar op naar Thailand. Dit is het land van op tv met de glimlach. Thailand tijdens staat bekend om het naar heerlijke maar pittige eten met en de tempels. De van bejaarden bezoeken een uit tempel, waarbij op tv de gelovige Diny in met extase in raakt. Verder uit bereiden ze zelf een pittige Thaise een naar maaltijd. Ellis hoopte door in Zuid-Afrika dat ze haar lievelingsdier met het de olifant in levende lijve in zou zien. Wellicht tijdens dat in Thailand in haar droom in alsnog uit uit komt.

Zuid-Afrika met - Acht hoogbejaarden die nog door volop het in het leven staan, tijdens krijgen de het kans om samen een een wereldreis te een maken. Allemaal naar hebben ze een droom tijdens die zich afspeelt ver op tv buiten de landsgrenzen. met Toch zijn op de meesten nog nooit een in het tijdens buitenland geweest. Een paar van op tv hen zijn tijdens zelfs niet door verder gekomen dan het hun eigen dorp? De in vier mannen in en vier vrouwen kennen op tv elkaar door van tevoren niet, maar beleven met dit unieke avontuur met in elkaar. tijdens Presentator Dennis van der van Geest reist een met de ouderen mee en het begeleidt hen tijdens tijdens in de reis. Vandaag reizen de hoogbejaarden in naar in Zuid-Afrika. Ze gaan de op safari en hebben lol het op tijdens een authentieke braai. Hier door blijken Ellis en Paul uit een goede klik naar naar te hebben met de locals. Ellis het door is gek op olifanten en ze in hoopt dat het haar droom met uit komt om door deze beesten in levende naar lijven in de met natuur te zien. met Nelis wil ook graag in naar een wild dier in de in ogen kijken. op Hij wil het liefst met op een haai op tv zwemmen.

Dubai tijdens - Acht hoogbejaarden uit die nog volop in op tv het van leven staan, krijgen de kans om het samen een het wereldreis te door maken. Allemaal hebben ze op tv een van droom die zich met afspeelt ver buiten de het landsgrenzen. Toch de zijn de meesten nog nooit naar in de het buitenland geweest. de Een paar van hen zijn de zelfs niet verder tijdens gekomen dan naar hun eigen dorp? De vier in mannen en op vier met vrouwen kennen elkaar op van tevoren niet, maar het beleven dit unieke met avontuur met naar elkaar. Presentator Dennis van der van Geest reist met naar de uit ouderen mee en op tv begeleidt hen tijdens de reis. De het hoogbejaarden reizen door door het naar Dubai. Hier in leven ze als de rijken. op Ze door slapen in een 5-sterren een hotel, bestellen roomservice uit en eten sushi de in een super tijdens chic restaurant. Herman in wil graag door een keer skydiven, omdat een eerdere het op parachutesprong hem bijna fataal werd. Willem een wil door ook de lucht tijdens in maar dan met een tijdens op helikopter. Welke droom komt in Dubai in tijdens uit?

Moskou - Acht tijdens hoogbejaarden een die nog volop uit in het leven staan, de krijgen de op tv kans om samen een wereldreis op door te maken. Allemaal hebben uit ze een droom die van zich afspeelt ver buiten in de landsgrenzen. Toch uit zijn de meesten van nog uit nooit in het buitenland op tv geweest. Een tijdens paar van hen zijn van zelfs niet verder gekomen in het dan hun eigen dorp? De vier uit mannen en vier tijdens vrouwen kennen elkaar een van van tevoren niet, maar beleven dit tijdens unieke door avontuur met op tv elkaar. Presentator Dennis van der Geest tijdens reist naar met de tijdens ouderen mee en begeleidt tijdens hen tijdens van de reis. Vandaag start de tijdens wereldreis op op tv Schiphol en door na een emotioneel afscheid op tv van de (klein)kinderen op tv onthult Dennis de naar allereerste bestemming: de Moskou. De Brabantse Paul heeft uit als ultieme droom om naar een Russisch naar circus het te bezoeken en hij hoopt een vurig dat deze bestemming uit voor hem is uit uitgekozen. Maar van Herman wil op graag parachutespingen op tv en Ellis wil een olifant wassen. met En dat kan door natuurlijk ook de in in Moskou.

Frankrijk met - Acht hoogbejaarden die naar nog volop in het op leven tijdens staan, krijgen de kans tijdens om samen op tv een wereldreis te maken. Allemaal door de hebben ze een droom die in zich afspeelt ver buiten op tv de landsgrenzen. Toch een zijn de meesten uit nog op nooit in het buitenland geweest. met Een paar van naar hen zijn een zelfs niet verder gekomen door dan hun naar eigen dorp... De uit mannen en vrouwen kennen van elkaar van tevoren het niet, maar op beleven dit unieke avontuur op tv uit met elkaar. Presentator van Dennis van der Geest reist uit met de tijdens ouderen mee en begeleidt hen tijdens tijdens de naar reis. De ouderen eindigen door als laatste bestemming naar de in de modestad Parijs waar het Nelly zo in graag heen wilde. De groep het bezoekt door de stad en bij op tv het Louvre van komen ze in een oude bekende tegen. op Ze gaan met van zijn allen naar tijdens het Moulin Rouge. door De laatste dag door van de reis loopt uit Nelly op tv mee in een modeshow. tijdens Daarnaast staat in er nog een grote verrassing tijdens te wachten, waardoor op de reis de eindigt met een het hoogtepunt.

april 2020
23-10-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 8 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

16-10-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 7 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

09-10-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 6 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

02-10-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 5 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

25-09-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 4 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

18-09-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 3 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

11-09-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 2 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

04-09-2019 20:30

Terug: De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - Terug: De wereld rond met 80-jarigen

Vanaf vanavond begint het derde seizoen van De wereld rond met 80-jarigen, waarin Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over reist. Het resultaat is elke woensdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Droom De vier mannen en vie...

01-08-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Colombia - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ge...

18-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Canada - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewe...

11-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Thailand - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ge...

04-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Zuid-Afrika - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland...

27-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Dubai - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewee...

20-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Moskou - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewe...

13-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Frankrijk - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland g...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De wereld rond met 80-jarigen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De wereld rond met 80-jarigen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De wereld rond met 80-jarigen bij De wereld rond met 80-jarigen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De wereld rond met 80-jarigen. Heb je een uitzending van De wereld rond met 80-jarigen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De wereld rond met 80-jarigen gemist

Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich...

Uitzending gemist van De wereld rond met 80-jarigen? Hier kun je alle uitzendingen van De wereld rond met 80-jarigen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 23-10-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!