Programma gemist?

Aflevering het 7 - in Voor het derde seizoen op tv op rij reist Dennis uit van der Geest in met acht hoogbejaarden het de wereld over. De tijdens vier mannen en op de vier vrouwen in De naar wereld rond met de 80-jarigen staan nog volop in tijdens het leven! Ze in hebben allemaal hun in eigen droom: tijdens een droom die op alleen in het buitenland in in naar vervulling kan gaan. het De ouderen bezoeken acht in verschillende landen, van uit Spanje tot Vietnam en op tv in van Canada tot Suriname. op tv Tijdens deze onvergetelijke op tv reis komen hun dromen van uit en sluiten het ze nieuwe vriendschappen. in De op reizigers gaan terug in de tijd uit op het door communistische eiland het Cuba. Rum, sigaren met en salsa, de wereldreizigers worden het met helemaal ondergedompeld in deze vrolijke cultuur. de Ook krijgen op ze tijdens een lesje geschiedenis de van één van de kompanen van een Fidel op Castro en tot het slot komt de droom van met Eene naar uit.

Aflevering op 6 - van Voor het derde seizoen naar op rij reist Dennis van het der met Geest met acht hoogbejaarden de uit wereld over. De van vier op mannen en vier vrouwen in tijdens De wereld rond het het met 80-jarigen staan tijdens nog volop in het tijdens leven! Ze hebben allemaal uit hun eigen droom: door een door droom die alleen in naar het buitenland in vervulling op kan gaan. De in ouderen uit bezoeken acht verschillende landen, van van Spanje tot Vietnam en het van Canada op tv tot Suriname. van Tijdens deze op tv onvergetelijke reis komen hun dromen uit met door en sluiten ze op tv nieuwe vriendschappen. In deze op aflevering strijkt het reisgezelschap neer op in naar Mexico. Het door land van zon, op tv zee en tequila. En een die vloeit dan tijdens ook rijkelijk onder op tv het genot van op een hapje en een een dansje en bij de de in klanken van een heuse mariachiband! het Het land is natuurlijk met naar zeer in trek door bij de toeristen vanwege op tv de watersport en door de ouderen gaan op tv dan ook koppie onder naar tijdens een snubadive! tijdens Ook in met Mexico komt een ultieme in droom het uit; Sophia heeft haar moeder beloofd door op tv om ooit uit een vliegtuig de te van springen.

Aflevering 5 naar - Voor het door derde seizoen op met rij reist Dennis van tijdens der Geest tijdens met naar acht hoogbejaarden de wereld over. De op tv vier mannen en op tv vier vrouwen in tijdens De wereld in rond met door 80-jarigen staan op tv nog volop in het het leven! Ze hebben uit allemaal hun door eigen droom: een droom die alleen op op tv in het buitenland in in vervulling kan op tv gaan. De ouderen bezoeken op acht verschillende landen, van tijdens Spanje tot Vietnam met en van Canada tot een Suriname. naar Tijdens deze met onvergetelijke reis komen hun dromen op uit en sluiten op tv ze nieuwe vriendschappen. naar In deze aflevering vliegt naar het reisgezelschap van op Zuid-Korea naar uit Canada. Maar ze het lopen vertraging op tv op en missen hun in aansluitende vlucht. Wanneer de ze aankomen mogen op tv ze direct weer op tv de op lucht in want van er staat een helikoptervlucht op tijdens de in agenda. Wanneer ze in de van helikopter zitten naar ervaart Truus de aanwezigheid van op tv haar overleden op man. En met dit is extra bijzonder naar omdat Canada tijdens het land is waar tijdens de ultieme naar droom van Truus gaat op uitkomen. Zij in ontmoet indianen, uit een bevolkingsgroep waar haar overleden man met een uit bijzondere band mee op had.

Aflevering 4 - de de Voor het derde op tv seizoen op rij reist Dennis van met der Geest met van de acht hoogbejaarden de wereld over. op tv De het vier mannen en vier vrouwen de in De wereld rond op met een 80-jarigen staan nog volop op tv in het naar leven! Ze hebben allemaal hun op eigen droom: een van droom met die alleen in het het buitenland in vervulling op kan gaan. in De ouderen bezoeken op acht verschillende landen, van Spanje tijdens tot Vietnam een en van Canada tot een Suriname. met Tijdens deze tijdens onvergetelijke reis komen hun dromen uit door op en sluiten ze nieuwe een vriendschappen.

Aflevering 3 door - Voor het derde op seizoen op rij van reist Dennis van een der Geest met een acht hoogbejaarden de van een wereld over. De met vier mannen en vier vrouwen in een De wereld rond uit met tijdens 80-jarigen staan nog volop de in het leven! Ze het op tv hebben allemaal hun eigen uit droom: een van droom die alleen in het in buitenland in vervulling een kan gaan. De het ouderen bezoeken acht uit verschillende landen, van van Spanje tot door Vietnam en van Canada tot uit door Suriname. Tijdens deze de onvergetelijke reis komen hun een dromen uit en sluiten uit ze op tv nieuwe vriendschappen. Het reisgezelschap gaat naar met Vietnam. met Ze maken een indrukwekkende motortocht het en met als ze de stoppen bij de beroemde het Marble Mountain krijgt op Ted te op tv kwaad; met zijn van ruimtevrees durft hij de lift een niet in... De tijdens mannen misdragen zich in op tv het lokale badhuis het door en worden bijna de tent van uitgezet, terwijl uit de dames ontdekken de op tv dat de lokale naar keuken potentie verhogende op ingrediënten op tv bevat!

Aflevering met 2 - Voor tijdens het derde seizoen naar op rij reist van Dennis van op der Geest met acht hoogbejaarden de door door wereld over. De vier mannen en uit vier het vrouwen in De wereld met rond op tv met 80-jarigen staan nog volop in naar het het leven! Ze hebben allemaal hun door eigen droom: een door droom die van alleen in het buitenland een in vervulling kan naar gaan. De ouderen de op bezoeken acht verschillende landen, door van Spanje naar tot Vietnam en van Canada tot tijdens Suriname. Tijdens deze van onvergetelijke de reis komen hun dromen de uit in en sluiten ze nieuwe vriendschappen. op tv De bejaarden reizen af van naar in Cambodja. Tijdens een op bezoek aan de killingfields in is iedereen zwaar onder uit uit de indruk van deze plek een en de door afschuwelijke geschiedenis. Ook komt met de ultieme droom van in een Aly uit als de ze oog in oog uit staat met met olifant Lucky.

Vanaf van vanavond begint het derde seizoen op tv van De uit wereld rond met 80-jarigen, uit de waarin Dennis van der Geest naar met op tv acht hoogbejaarden de wereld over reist. de Het resultaat op tv is elke woensdag naar om 20:30 uur in te zien op SBS6. Droom De het vier mannen tijdens en vier vrouwen staan de nog volop met in uit het leven. Ze met hebben allemaal hun eigen droom: op tv een droom die het alleen van in het buitenland door in vervulling kan gaan. Landen De naar ouderen bezoeken acht verschillende van landen, uit van Spanje tot Vietnam van en van Canada tot Suriname. uit Tijdens deze uit onvergetelijke reis van komen hun dromen uit en van sluiten op ze nieuwe vriendschappen. Levensverhalen De ouderen de maken niet het alleen van de alles mee, ook hun prachtige, door soms zeer door ontroerende levensverhalen een komen aan bod.

Colombia een - Acht hoogbejaarden die nog tijdens volop in het van leven staan, het krijgen de een kans om een samen een wereldreis te van maken. Allemaal hebben ze een in naar droom die zich afspeelt ver buiten door naar de landsgrenzen. Toch zijn de meesten uit nog nooit in uit in het buitenland geweest. Een paar op tv van hen op tv zijn zelfs niet verder gekomen op tv dan hun eigen een dorp? de De vier mannen van en vier vrouwen kennen naar elkaar van tevoren niet, in maar beleven op dit unieke de avontuur met elkaar. Presentator van Dennis uit van der Geest reist met tijdens de tijdens ouderen mee en begeleidt hen een tijdens de de reis. Vandaag reizen de uit hoogbejaarden naar in Colombia. Columbia is het een land met uit twee gezichten. op De bejaarden genieten van de schoonheid op uit op de berg het van de Mount een Monserrate, maar ze zien ook op de sloppenwijken van tijdens Bogota. naar Voor Rita is dit land de heel bijzonder, het want haar twee naar geadopteerde kleinkinderen van komen hier vandaan. een Diny krijgt last van hoogteziekte waardoor van ze de met spoed naar de het ziekenhuis moet. Zal ze door uit de reis kunnen afmaken op tv met de de rest van de een groep?

Canada door - Acht hoogbejaarden die nog het volop in op tv het door leven staan, krijgen de kans om naar samen een het wereldreis te maken. Allemaal tijdens hebben ze uit een droom die van zich afspeelt van ver buiten de landsgrenzen. op tv Toch zijn de meesten het nog nooit de in het buitenland geweest. in Een paar van de hen zijn tijdens zelfs niet een verder gekomen met dan hun eigen dorp? het De vier mannen van en vier door vrouwen kennen elkaar met van tevoren niet, maar beleven op tv dit unieke avontuur met met elkaar. Presentator Dennis in in van der Geest reist met de op tv door ouderen mee en begeleidt hen de tijdens de reis. van Vandaag reizen de hoogbejaarden uit van naar Thailand naar Canada. Dit is met het land tijdens van de van immigranten en natuurlijk naar de bevrijders. de De bejaarden hebben allemaal de van Tweede Wereldoorlog een meegemaakt. Ze hebben het een indrukwekkende ontmoeting met de één van hun door bevrijders. Ze bezoeken de de door beroemde Capilano Suspension naar Bridge waar Rita, letterlijk, haar grenzen op tv het verlegd en ze draaien mee op op de uit boerderij van tijdens een Nederlands migrantengezin. En welke ultieme van droom komt uit uit in dit een prachtig gestrekte met land?

Thailand - Acht het hoogbejaarden die van nog met volop in het leven staan, krijgen in de kans om van uit samen een wereldreis te maken. met Allemaal hebben ze een tijdens droom die van zich afspeelt ver tijdens buiten de landsgrenzen. door Toch zijn de meesten uit op nog nooit in het het buitenland geweest. het Een paar van hen zijn op tv zelfs niet verder een gekomen met dan hun eigen dorp? op De vier mannen en een vier vrouwen kennen uit elkaar van tevoren niet, op maar het beleven dit unieke avontuur naar met elkaar. Presentator met Dennis van der Geest een reist met door de ouderen mee en op tv begeleidt hen het tijdens de in reis. Vandaag in reizen de hoogbejaarden van het Zuid-Afrika naar Thailand. Dit op tv is het door land van uit de glimlach. Thailand staat bekend om naar het heerlijke in maar pittige eten en uit de tempels. De met bejaarden naar bezoeken een tempel, waarbij de naar gelovige Diny in het extase raakt. Verder van bereiden ze zelf in een pittige Thaise een maaltijd. Ellis tijdens hoopte in op tv Zuid-Afrika dat ze haar lievelingsdier tijdens de de olifant in levende uit lijve zou zien. Wellicht dat een in Thailand haar van droom tijdens alsnog uit de komt.

Zuid-Afrika - door Acht hoogbejaarden op die nog volop in het op leven door staan, krijgen de kans om door samen een wereldreis op tijdens te maken. Allemaal hebben in ze een droom tijdens die zich afspeelt ver het buiten de landsgrenzen. uit Toch een zijn de meesten op nog nooit in door het buitenland geweest. Een paar van van uit hen zijn zelfs niet verder op tv gekomen dan door hun eigen dorp? De door vier mannen en in vier naar vrouwen kennen elkaar van tevoren niet, op tv maar het beleven dit tijdens unieke avontuur met elkaar. uit Presentator Dennis van op der Geest reist met de naar ouderen op tv mee en begeleidt op tv hen tijdens een de reis. Vandaag reizen de de hoogbejaarden uit naar Zuid-Afrika. Ze naar gaan op safari en hebben lol op tv in op een authentieke braai. Hier van blijken Ellis en een Paul naar een goede klik te hebben door met de locals. Ellis de op tv is gek op op olifanten en ze hoopt in dat haar droom uit in komt om deze in beesten in van levende lijven in de natuur tijdens op te zien. Nelis wil ook het graag een het wild dier in de ogen met kijken. Hij van wil het liefst met een met een haai zwemmen.

Dubai - de Acht door hoogbejaarden die nog volop in uit het leven naar staan, krijgen naar de kans om samen een wereldreis het een te maken. Allemaal hebben ze een een droom die zich van afspeelt ver naar buiten de van landsgrenzen. Toch zijn de meesten op nog nooit de in het naar buitenland geweest. de Een paar van hen zijn uit zelfs niet verder gekomen op dan hun eigen met dorp? een De vier mannen het en vier vrouwen kennen elkaar een van tevoren niet, in een maar beleven dit unieke een avontuur met het elkaar. Presentator Dennis van der Geest op tv reist met op de van ouderen mee en begeleidt hen tijdens naar de reis. De tijdens hoogbejaarden reizen uit door van naar Dubai. Hier op tv leven ze als de tijdens rijken. Ze tijdens slapen in een 5-sterren hotel, door bestellen roomservice uit en eten sushi in een het super chic restaurant. in Herman in wil graag een keer skydiven, op op tv omdat een eerdere tijdens parachutesprong hem bijna fataal werd. Willem een wil ook het de lucht in maar op tv een dan met een helikopter. Welke droom met komt in Dubai door tijdens uit?

Moskou op tv - Acht hoogbejaarden die het nog volop in het naar de leven staan, krijgen de kans om op samen in een wereldreis door te maken. Allemaal hebben ze een tijdens droom die het zich afspeelt het ver buiten de uit landsgrenzen. Toch zijn de meesten op nog in nooit in het naar buitenland geweest. Een paar van op tv hen zijn zelfs met niet verder gekomen een dan op tv hun eigen een dorp? De vier mannen het en vier op vrouwen kennen elkaar van naar tevoren niet, uit maar beleven dit unieke naar avontuur met elkaar. Presentator Dennis van op van der Geest reist met de door ouderen mee een en begeleidt in hen tijdens het de reis. Vandaag in start de wereldreis op Schiphol en in de na een emotioneel afscheid van van de (klein)kinderen onthult Dennis op de allereerste bestemming: uit Moskou. De met Brabantse Paul heeft als een door ultieme droom om met een Russisch circus te bezoeken uit en hij uit hoopt vurig dat deze bestemming in voor hem is met uitgekozen. een Maar Herman wil graag op tv parachutespingen en op Ellis wil een olifant op wassen. En dat op kan natuurlijk ook uit in de Moskou.

Frankrijk in - Acht hoogbejaarden die door nog volop tijdens in het met leven staan, krijgen de kans om naar op tv samen een wereldreis te maken. Allemaal in hebben door ze een droom op tv die zich afspeelt ver tijdens buiten de uit landsgrenzen. Toch door zijn de meesten nog het nooit in het buitenland de geweest. door Een paar van hen op zijn zelfs van niet verder gekomen dan met hun eigen dorp... De mannen op tv en uit vrouwen kennen elkaar van door tevoren niet, maar beleven op tv uit dit unieke avontuur met een elkaar. Presentator Dennis de van der Geest reist tijdens met de ouderen mee naar en begeleidt hen tijdens tijdens naar de reis. De ouderen tijdens eindigen tijdens als laatste bestemming in de tijdens modestad tijdens Parijs waar Nelly tijdens zo graag heen wilde. een De groep op bezoekt de stad en bij de het Louvre komen uit ze tijdens een oude bekende tegen. Ze door gaan met tijdens zijn allen op naar het Moulin Rouge. door De laatste dag van de de reis op tv loopt Nelly mee in een in modeshow. Daarnaast in staat een er nog een uit grote verrassing te wachten, waardoor naar de reis eindigt het met een op hoogtepunt.

Costa door Rica - Acht hoogbejaarden die met nog door volop in het van leven staan, op tv krijgen de kans een om samen een van wereldreis te maken. op Allemaal hebben ze een droom van die zich uit afspeelt ver buiten de landsgrenzen. een Toch de zijn de meesten nog met nooit in op tv het buitenland naar geweest. Een paar van op hen zijn zelfs de niet verder gekomen met dan hun eigen in dorp... De de mannen en vrouwen kennen van elkaar van met tevoren niet, maar beleven dit op unieke avontuur met van elkaar. uit Presentator Dennis van op der Geest reist met de met ouderen mee en in begeleidt hen tijdens op tv de op reis. Deze week gaat het door hoogbejaarde reisgezelschap van naar het prachtige een Costa Rica. Dit is naar een paradijs voor natuurliefhebbers een zoals de van Friese tijdens Freek. Het liefst zou hij nog een een keer op met zee van willen vissen. De groep bezoekt op een wildpark en door daar durft een Nelly het de aan om een python het in haar naar nek te leggen. op Daarnaast gaan de bejaarden op langs bij een indianenstam tijdens die alles op tv van plantenmedicatie weet. Dat door komt een goed uit uit voor Annie, want een die heeft last tijdens van haar opgezette uit benen.

oktober 2019
16-10-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 7 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

09-10-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 6 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

02-10-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 5 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

25-09-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 4 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

18-09-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 3 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

11-09-2019 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Aflevering 2 - Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in De wereld rond met 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom:...

04-09-2019 20:30

Terug: De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - Terug: De wereld rond met 80-jarigen

Vanaf vanavond begint het derde seizoen van De wereld rond met 80-jarigen, waarin Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over reist. Het resultaat is elke woensdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Droom De vier mannen en vie...

01-08-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Colombia - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ge...

18-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Canada - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewe...

11-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Thailand - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ge...

04-07-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Zuid-Afrika - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland...

27-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Dubai - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewee...

20-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Moskou - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland gewe...

13-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Frankrijk - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland g...

06-06-2018 20:30

De wereld rond met 80-jarigen

De wereld rond met 80-jarigen - De wereld rond met 80-jarigen

Costa Rica - Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De wereld rond met 80-jarigen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De wereld rond met 80-jarigen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De wereld rond met 80-jarigen bij De wereld rond met 80-jarigen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De wereld rond met 80-jarigen. Heb je een uitzending van De wereld rond met 80-jarigen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De wereld rond met 80-jarigen gemist

Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich...

Uitzending gemist van De wereld rond met 80-jarigen? Hier kun je alle uitzendingen van De wereld rond met 80-jarigen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 16-10-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!