Programma gemist?

In op de Britse naar documentaireserie Stacey Dooley onderzoekt gaat naar Dooley deze week op het zoek een naar de waarheid achter van het uitgaansleven van van Bulgarije. Stacey Dooley reist naar uit naar het Bulgaarse Sunny Beach, dé het nieuwe partybestemming voor jonge op tv Britten. Ze naar wordt er meteen geconfronteerd een door met de gevolgen een van de uitzonderlijk goedkope prijzen van op tv alcohol en door de party scene op tv waarin naar alle grenzen vervagen.

In met de Britse documentaireserie 'Stacey op tv Dooley onderzoekt' onderzoekt een Stacey in deze naar aflevering de waarheid op tv achter foute op tv feestjes in het Praag. Stacey Dooley is te de gast in naar Praag en brengt het verhaal van op tv toekomstige met bruidegoms die de er hun laatste avond als 'vrij door man' vieren door en daarbij geen uit grenzen in kennen. Ze ontmoet enkele van jonge meisjes die betaald worden een om tijdens mannelijke toeristen door te entertainen en uit praat met hen openhartig over een hun uit job.

Stacey Dooley ontdekt met de duistere kant met van op feestbestemming Cancun op het door Mexicaanse schiereiland Yucatán. Jaarlijks tijdens uit reizen meer dan de 2 miljoen jonge vakantiegangers die kant op tv op om een op tv tijdens week of twee compleet een los te gaan. Stacey uit gaat op naar patrouille met door de lokale politie, kijkt mee een in ziekenhuizen op tv waar gewonde toeristen binnenkomen een en ontdekt op tv welke ontberingen hotelmedewerkers moeten tijdens doorstaan.

Stacey uit Dooley ontdekt een de duistere kant van feestbestemming Cancun tijdens op het Mexicaanse op tv schiereiland op Yucatán. Jaarlijks reizen van meer dan 2 miljoen jonge van uit vakantiegangers die kant op een om een het week of twee compleet los door te gaan. Stacey in gaat tijdens op patrouille met de lokale politie, door kijkt mee in naar met ziekenhuizen waar gewonde toeristen de binnenkomen en ontdekt uit welke ontberingen hotelmedewerkers moeten het doorstaan.

Sunny door Beach in Bulgarije is hard naar op weg de om de meest populaire het tijdens vakantiebestemming onder jonge van Britten te worden. Stacey in legt de consequenties bloot van van een feestbestemming het waar naar nauwelijks regels gelden, uit alcohol extreem goedkoop is een en drugs makkelijk uit verkrijgbaar zijn.

april 2020
20-04-2018 21:27

Stacey Dooley onderzoekt: het uitgaansleven in Bulgarije

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... - Stacey Dooley onderzoekt: het uitgaansleven in Bulgarije

In de Britse documentaireserie Stacey Dooley onderzoekt gaat Dooley deze week op zoek naar de waarheid achter het uitgaansleven van Bulgarije. Stacey Dooley reist naar het Bulgaarse Sunny Beach, dé nieuwe partybestemming voor jonge Britten...

13-04-2018 21:31

Docu: Stacey Dooley onderzoekt foute feestjes in Praag

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... - Docu: Stacey Dooley onderzoekt foute feestjes in Praag

In de Britse documentaireserie 'Stacey Dooley onderzoekt' onderzoekt Stacey in deze aflevering de waarheid achter foute feestjes in Praag. Stacey Dooley is te gast in Praag en brengt het verhaal van toekomstige bruidegoms die er hun laatst...

29-09-2017 21:36

De waarheid achter het criminele circuit in Cancun

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... - De waarheid achter het criminele circuit in Cancun

Stacey Dooley ontdekt de duistere kant van feestbestemming Cancun op het Mexicaanse schiereiland Yucatán. Jaarlijks reizen meer dan 2 miljoen jonge vakantiegangers die kant op om een week of twee compleet los te gaan. Stacey gaat op patroui...

26-05-2017 20:30

De waarheid achter het criminele circuit in Cancun

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... - De waarheid achter het criminele circuit in Cancun

Stacey Dooley ontdekt de duistere kant van feestbestemming Cancun op het Mexicaanse schiereiland Yucatán. Jaarlijks reizen meer dan 2 miljoen jonge vakantiegangers die kant op om een week of twee compleet los te gaan. Stacey gaat op patroui...

19-05-2017 20:27

De waarheid achter het uitgaansleven van Bulgarije

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... - De waarheid achter het uitgaansleven van Bulgarije

Sunny Beach in Bulgarije is hard op weg om de meest populaire vakantiebestemming onder jonge Britten te worden. Stacey legt de consequenties bloot van een feestbestemming waar nauwelijks regels gelden, alcohol extreem goedkoop is en drugs m...

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... bij Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter .... Heb je een uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... gemist

Britse documentaireserie waarin Stacey Dooley afreist naar een aantal favoriete vakantiebestemmingen van jonge Britten. Ze onderzoekt de donkere kant die schuilgaat achter deze populaire feestlocaties.

Uitzending gemist van Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ...? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 20-04-2018 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!