Programma gemist?

In de op tv Britse documentaireserie Stacey tijdens Dooley naar onderzoekt gaat Dooley in deze week op tijdens zoek naar de in waarheid achter het uitgaansleven een van Bulgarije. Stacey Dooley door reist naar tijdens het Bulgaarse Sunny Beach, dé het nieuwe partybestemming voor jonge naar tijdens Britten. Ze wordt er meteen geconfronteerd tijdens het met de gevolgen van de uitzonderlijk van met goedkope prijzen van alcohol de en de met party scene waarin alle van grenzen vervagen.

In de de Britse documentaireserie 'Stacey met Dooley onderzoekt' onderzoekt naar Stacey in het deze aflevering op de waarheid achter op tv foute feestjes in op Praag. Stacey Dooley is in te gast in Praag en uit brengt met het verhaal van toekomstige bruidegoms met die in er hun laatste op avond als 'vrij man' vieren en de daarbij geen grenzen in de kennen. Ze ontmoet enkele van jonge meisjes die in betaald worden om met mannelijke toeristen te entertainen en het praat met hen op tv openhartig over uit hun door job.

Stacey tijdens Dooley ontdekt de duistere een kant van op tv feestbestemming Cancun op het tijdens Mexicaanse schiereiland Yucatán. naar Jaarlijks reizen meer dan het 2 miljoen jonge uit vakantiegangers die in kant tijdens op om een week of uit twee in compleet los te gaan. Stacey gaat in op op tv patrouille met de lokale politie, met naar kijkt mee in op ziekenhuizen waar gewonde toeristen een binnenkomen en ontdekt door welke ontberingen op tv hotelmedewerkers moeten doorstaan.

Stacey op Dooley ontdekt op tv de duistere kant van op tv feestbestemming Cancun op tv op het Mexicaanse schiereiland een Yucatán. Jaarlijks reizen meer dan van 2 miljoen op tv jonge vakantiegangers die kant tijdens uit op om een naar week of twee compleet los te op tv gaan. Stacey door gaat op patrouille met in met de lokale politie, kijkt mee van in ziekenhuizen waar gewonde op met toeristen binnenkomen en ontdekt een welke ontberingen hotelmedewerkers op tv moeten doorstaan.

Sunny van Beach in Bulgarije uit is hard op weg om in de een meest populaire vakantiebestemming onder jonge door Britten te de worden. Stacey legt naar de consequenties bloot het van een feestbestemming door waar nauwelijks uit regels gelden, alcohol extreem tijdens goedkoop is en op tv drugs makkelijk verkrijgbaar de zijn.

augustus 2020
20-04-2018 21:27

Stacey Dooley onderzoekt: het uitgaansleven in Bulgarije

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... - Stacey Dooley onderzoekt: het uitgaansleven in Bulgarije

In de Britse documentaireserie Stacey Dooley onderzoekt gaat Dooley deze week op zoek naar de waarheid achter het uitgaansleven van Bulgarije. Stacey Dooley reist naar het Bulgaarse Sunny Beach, dé nieuwe partybestemming voor jonge Britten...

13-04-2018 21:31

Docu: Stacey Dooley onderzoekt foute feestjes in Praag

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... - Docu: Stacey Dooley onderzoekt foute feestjes in Praag

In de Britse documentaireserie 'Stacey Dooley onderzoekt' onderzoekt Stacey in deze aflevering de waarheid achter foute feestjes in Praag. Stacey Dooley is te gast in Praag en brengt het verhaal van toekomstige bruidegoms die er hun laatst...

29-09-2017 21:36

De waarheid achter het criminele circuit in Cancun

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... - De waarheid achter het criminele circuit in Cancun

Stacey Dooley ontdekt de duistere kant van feestbestemming Cancun op het Mexicaanse schiereiland Yucatán. Jaarlijks reizen meer dan 2 miljoen jonge vakantiegangers die kant op om een week of twee compleet los te gaan. Stacey gaat op patroui...

26-05-2017 20:30

De waarheid achter het criminele circuit in Cancun

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... - De waarheid achter het criminele circuit in Cancun

Stacey Dooley ontdekt de duistere kant van feestbestemming Cancun op het Mexicaanse schiereiland Yucatán. Jaarlijks reizen meer dan 2 miljoen jonge vakantiegangers die kant op om een week of twee compleet los te gaan. Stacey gaat op patroui...

19-05-2017 20:27

De waarheid achter het uitgaansleven van Bulgarije

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... - De waarheid achter het uitgaansleven van Bulgarije

Sunny Beach in Bulgarije is hard op weg om de meest populaire vakantiebestemming onder jonge Britten te worden. Stacey legt de consequenties bloot van een feestbestemming waar nauwelijks regels gelden, alcohol extreem goedkoop is en drugs m...

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... bij Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter .... Heb je een uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... gemist

Britse documentaireserie waarin Stacey Dooley afreist naar een aantal favoriete vakantiebestemmingen van jonge Britten. Ze onderzoekt de donkere kant die schuilgaat achter deze populaire feestlocaties.

Uitzending gemist van Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ...? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 20-04-2018 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!