Programma gemist?

In de naar Britse documentaireserie Stacey Dooley van onderzoekt uit gaat Dooley deze week op uit zoek naar naar de waarheid de achter het in uitgaansleven van Bulgarije. Stacey Dooley reist op naar tijdens het Bulgaarse Sunny van Beach, dé nieuwe het partybestemming voor jonge in Britten. Ze wordt er meteen in geconfronteerd met van de gevolgen van op tv de uitzonderlijk op tv goedkope prijzen van alcohol en op tv de de party scene waarin alle grenzen een vervagen.

In op de Britse naar documentaireserie 'Stacey Dooley onderzoekt' een onderzoekt Stacey in deze aflevering in de waarheid van achter foute feestjes in naar Praag. Stacey Dooley een is te gast tijdens in Praag en een brengt het verhaal het van toekomstige bruidegoms die tijdens er hun laatste de avond met als 'vrij een man' vieren en daarbij in geen grenzen kennen. Ze ontmoet naar enkele jonge op meisjes die van betaald worden op om mannelijke toeristen te op entertainen en op tv praat met hen met openhartig over hun van job.

Stacey Dooley ontdekt het de duistere kant naar van feestbestemming Cancun op tv op het Mexicaanse tijdens schiereiland Yucatán. Jaarlijks op door reizen meer dan 2 miljoen jonge van vakantiegangers die van kant de op om een week een of twee naar compleet los te op gaan. Stacey gaat een op patrouille met de lokale met politie, in kijkt mee in een ziekenhuizen waar gewonde toeristen binnenkomen en door ontdekt welke naar ontberingen hotelmedewerkers moeten in doorstaan.

Stacey Dooley de ontdekt de uit duistere kant met van feestbestemming Cancun uit op het Mexicaanse schiereiland het Yucatán. Jaarlijks reizen uit meer dan 2 miljoen een jonge het vakantiegangers die kant op om een de week door of twee naar compleet los te gaan. tijdens Stacey gaat door op patrouille met de lokale politie, uit op tv kijkt mee in ziekenhuizen waar gewonde naar toeristen met binnenkomen en uit ontdekt welke ontberingen hotelmedewerkers moeten op doorstaan.

Sunny Beach door in Bulgarije uit is hard op weg om het naar de meest populaire vakantiebestemming onder naar jonge Britten te op tv worden. de Stacey legt de consequenties bloot van een een van feestbestemming waar nauwelijks met regels gelden, door alcohol extreem goedkoop naar is en drugs de makkelijk verkrijgbaar zijn.

april 2021
20-04-2018 21:27

Stacey Dooley onderzoekt: het uitgaansleven in Bulgarije

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... - Stacey Dooley onderzoekt: het uitgaansleven in Bulgarije

In de Britse documentaireserie Stacey Dooley onderzoekt gaat Dooley deze week op zoek naar de waarheid achter het uitgaansleven van Bulgarije. Stacey Dooley reist naar het Bulgaarse Sunny Beach, dé nieuwe partybestemming voor jonge Britten...

13-04-2018 21:31

Docu: Stacey Dooley onderzoekt foute feestjes in Praag

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... - Docu: Stacey Dooley onderzoekt foute feestjes in Praag

In de Britse documentaireserie 'Stacey Dooley onderzoekt' onderzoekt Stacey in deze aflevering de waarheid achter foute feestjes in Praag. Stacey Dooley is te gast in Praag en brengt het verhaal van toekomstige bruidegoms die er hun laatst...

29-09-2017 21:36

De waarheid achter het criminele circuit in Cancun

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... - De waarheid achter het criminele circuit in Cancun

Stacey Dooley ontdekt de duistere kant van feestbestemming Cancun op het Mexicaanse schiereiland Yucatán. Jaarlijks reizen meer dan 2 miljoen jonge vakantiegangers die kant op om een week of twee compleet los te gaan. Stacey gaat op patroui...

26-05-2017 20:30

De waarheid achter het criminele circuit in Cancun

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... - De waarheid achter het criminele circuit in Cancun

Stacey Dooley ontdekt de duistere kant van feestbestemming Cancun op het Mexicaanse schiereiland Yucatán. Jaarlijks reizen meer dan 2 miljoen jonge vakantiegangers die kant op om een week of twee compleet los te gaan. Stacey gaat op patroui...

19-05-2017 20:27

De waarheid achter het uitgaansleven van Bulgarije

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... - De waarheid achter het uitgaansleven van Bulgarije

Sunny Beach in Bulgarije is hard op weg om de meest populaire vakantiebestemming onder jonge Britten te worden. Stacey legt de consequenties bloot van een feestbestemming waar nauwelijks regels gelden, alcohol extreem goedkoop is en drugs m...

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... bij Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter .... Heb je een uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... gemist

Britse documentaireserie waarin Stacey Dooley afreist naar een aantal favoriete vakantiebestemmingen van jonge Britten. Ze onderzoekt de donkere kant die schuilgaat achter deze populaire feestlocaties.

Uitzending gemist van Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ...? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 20-04-2018 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!