Programma gemist?

In het de Britse documentaireserie Stacey in Dooley door onderzoekt gaat Dooley deze uit week op met zoek naar de de waarheid achter het door uitgaansleven van Bulgarije. Stacey Dooley reist uit naar het Bulgaarse de Sunny Beach, naar dé nieuwe partybestemming voor op jonge Britten. Ze uit wordt er de meteen geconfronteerd met de het gevolgen van de het uitzonderlijk goedkope naar prijzen van alcohol en de op tijdens party scene waarin alle een grenzen vervagen.

In de Britse een documentaireserie 'Stacey het Dooley onderzoekt' in onderzoekt Stacey in deze door aflevering de waarheid met achter foute feestjes het in de Praag. Stacey Dooley is een te gast in Praag en brengt een het tijdens verhaal van toekomstige naar bruidegoms die er hun de laatste avond in als 'vrij man' vieren en op de daarbij geen grenzen kennen. Ze ontmoet uit enkele jonge het meisjes die betaald uit worden uit om mannelijke toeristen te entertainen en het praat uit met hen openhartig over hun tijdens naar job.

Stacey met Dooley ontdekt de duistere kant uit van feestbestemming Cancun tijdens op het Mexicaanse het van schiereiland Yucatán. Jaarlijks reizen meer dan de op 2 miljoen jonge vakantiegangers die kant met op om een uit week of in twee compleet los door te gaan. in Stacey gaat met op patrouille met de lokale politie, van van kijkt mee in ziekenhuizen waar op tv gewonde tijdens toeristen binnenkomen en ontdekt welke ontberingen van hotelmedewerkers moeten door doorstaan.

Stacey Dooley ontdekt uit de duistere kant in van feestbestemming op Cancun met op het Mexicaanse schiereiland Yucatán. van Jaarlijks reizen de meer dan 2 miljoen op jonge vakantiegangers die een kant op een om een week of twee uit compleet los te op tv gaan. Stacey door gaat op het patrouille met een de lokale politie, kijkt op tv mee in ziekenhuizen van waar gewonde toeristen het binnenkomen en op tv ontdekt welke ontberingen hotelmedewerkers het moeten doorstaan.

Sunny Beach op tv in Bulgarije is uit hard op weg om in een de meest populaire met vakantiebestemming onder jonge Britten te worden. door met Stacey legt de consequenties door bloot van een feestbestemming het waar een nauwelijks regels gelden, met alcohol extreem goedkoop is en drugs op makkelijk op tv verkrijgbaar zijn.

augustus 2021
20-04-2018 21:27

Stacey Dooley onderzoekt: het uitgaansleven in Bulgarije

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... - Stacey Dooley onderzoekt: het uitgaansleven in Bulgarije

In de Britse documentaireserie Stacey Dooley onderzoekt gaat Dooley deze week op zoek naar de waarheid achter het uitgaansleven van Bulgarije. Stacey Dooley reist naar het Bulgaarse Sunny Beach, dé nieuwe partybestemming voor jonge Britten...

13-04-2018 21:31

Docu: Stacey Dooley onderzoekt foute feestjes in Praag

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... - Docu: Stacey Dooley onderzoekt foute feestjes in Praag

In de Britse documentaireserie 'Stacey Dooley onderzoekt' onderzoekt Stacey in deze aflevering de waarheid achter foute feestjes in Praag. Stacey Dooley is te gast in Praag en brengt het verhaal van toekomstige bruidegoms die er hun laatst...

29-09-2017 21:36

De waarheid achter het criminele circuit in Cancun

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... - De waarheid achter het criminele circuit in Cancun

Stacey Dooley ontdekt de duistere kant van feestbestemming Cancun op het Mexicaanse schiereiland Yucatán. Jaarlijks reizen meer dan 2 miljoen jonge vakantiegangers die kant op om een week of twee compleet los te gaan. Stacey gaat op patroui...

26-05-2017 20:30

De waarheid achter het criminele circuit in Cancun

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... - De waarheid achter het criminele circuit in Cancun

Stacey Dooley ontdekt de duistere kant van feestbestemming Cancun op het Mexicaanse schiereiland Yucatán. Jaarlijks reizen meer dan 2 miljoen jonge vakantiegangers die kant op om een week of twee compleet los te gaan. Stacey gaat op patroui...

19-05-2017 20:27

De waarheid achter het uitgaansleven van Bulgarije

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... - De waarheid achter het uitgaansleven van Bulgarije

Sunny Beach in Bulgarije is hard op weg om de meest populaire vakantiebestemming onder jonge Britten te worden. Stacey legt de consequenties bloot van een feestbestemming waar nauwelijks regels gelden, alcohol extreem goedkoop is en drugs m...

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... bij Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter .... Heb je een uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... gemist

Britse documentaireserie waarin Stacey Dooley afreist naar een aantal favoriete vakantiebestemmingen van jonge Britten. Ze onderzoekt de donkere kant die schuilgaat achter deze populaire feestlocaties.

Uitzending gemist van Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ...? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 20-04-2018 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!