Programma gemist?

In het de Britse documentaireserie Stacey Dooley de onderzoekt gaat uit Dooley deze week op naar tijdens zoek naar de waarheid van achter het van uitgaansleven van Bulgarije. Stacey Dooley uit reist naar het op Bulgaarse Sunny Beach, dé nieuwe de partybestemming voor tijdens jonge Britten. Ze wordt op er door meteen geconfronteerd het met de gevolgen van uit de uitzonderlijk van goedkope prijzen van alcohol en de de party de scene waarin alle een grenzen vervagen.

In de de Britse documentaireserie 'Stacey Dooley van onderzoekt' op tv onderzoekt Stacey in deze aflevering op tv de op tv waarheid achter foute feestjes in een Praag. Stacey Dooley is in te met gast in Praag in en brengt het verhaal van op tv toekomstige een bruidegoms die er hun laatste in avond als naar 'vrij uit man' vieren en uit daarbij geen grenzen kennen. van Ze ontmoet enkele naar jonge meisjes met die betaald worden om uit mannelijke toeristen het te entertainen en praat met uit hen de openhartig over hun het job.

Stacey Dooley ontdekt uit de een duistere kant van feestbestemming Cancun tijdens op het de Mexicaanse schiereiland Yucatán. op Jaarlijks reizen meer dan een 2 miljoen op jonge vakantiegangers die kant tijdens een op om een op week of twee compleet op tv los te de gaan. Stacey gaat de op patrouille met de lokale op tv politie, kijkt naar mee in de ziekenhuizen waar gewonde toeristen binnenkomen en van op ontdekt welke ontberingen hotelmedewerkers moeten op doorstaan.

Stacey door Dooley ontdekt met de duistere kant van feestbestemming uit Cancun op het Mexicaanse tijdens schiereiland de Yucatán. Jaarlijks in reizen meer dan 2 miljoen door jonge vakantiegangers die tijdens kant op om op tv een uit week of twee compleet los te van gaan. Stacey gaat uit uit op patrouille met op tv de lokale politie, een kijkt mee in ziekenhuizen een waar gewonde toeristen binnenkomen de en ontdekt van welke ontberingen hotelmedewerkers in moeten doorstaan.

Sunny op tv Beach in naar Bulgarije is hard op naar weg om de meest op tv populaire vakantiebestemming op onder jonge uit Britten te worden. Stacey tijdens legt de consequenties bloot van in een feestbestemming waar naar nauwelijks regels gelden, met alcohol op tv extreem goedkoop tijdens is en drugs makkelijk verkrijgbaar van zijn.

december 2020
20-04-2018 21:27

Stacey Dooley onderzoekt: het uitgaansleven in Bulgarije

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... - Stacey Dooley onderzoekt: het uitgaansleven in Bulgarije

In de Britse documentaireserie Stacey Dooley onderzoekt gaat Dooley deze week op zoek naar de waarheid achter het uitgaansleven van Bulgarije. Stacey Dooley reist naar het Bulgaarse Sunny Beach, dé nieuwe partybestemming voor jonge Britten...

13-04-2018 21:31

Docu: Stacey Dooley onderzoekt foute feestjes in Praag

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... - Docu: Stacey Dooley onderzoekt foute feestjes in Praag

In de Britse documentaireserie 'Stacey Dooley onderzoekt' onderzoekt Stacey in deze aflevering de waarheid achter foute feestjes in Praag. Stacey Dooley is te gast in Praag en brengt het verhaal van toekomstige bruidegoms die er hun laatst...

29-09-2017 21:36

De waarheid achter het criminele circuit in Cancun

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... - De waarheid achter het criminele circuit in Cancun

Stacey Dooley ontdekt de duistere kant van feestbestemming Cancun op het Mexicaanse schiereiland Yucatán. Jaarlijks reizen meer dan 2 miljoen jonge vakantiegangers die kant op om een week of twee compleet los te gaan. Stacey gaat op patroui...

26-05-2017 20:30

De waarheid achter het criminele circuit in Cancun

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... - De waarheid achter het criminele circuit in Cancun

Stacey Dooley ontdekt de duistere kant van feestbestemming Cancun op het Mexicaanse schiereiland Yucatán. Jaarlijks reizen meer dan 2 miljoen jonge vakantiegangers die kant op om een week of twee compleet los te gaan. Stacey gaat op patroui...

19-05-2017 20:27

De waarheid achter het uitgaansleven van Bulgarije

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... - De waarheid achter het uitgaansleven van Bulgarije

Sunny Beach in Bulgarije is hard op weg om de meest populaire vakantiebestemming onder jonge Britten te worden. Stacey legt de consequenties bloot van een feestbestemming waar nauwelijks regels gelden, alcohol extreem goedkoop is en drugs m...

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... bij Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter .... Heb je een uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... gemist

Britse documentaireserie waarin Stacey Dooley afreist naar een aantal favoriete vakantiebestemmingen van jonge Britten. Ze onderzoekt de donkere kant die schuilgaat achter deze populaire feestlocaties.

Uitzending gemist van Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ...? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 20-04-2018 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!