Programma gemist?

In de Britse met documentaireserie het Stacey Dooley de onderzoekt gaat Dooley deze week in op door zoek naar de een waarheid achter het uitgaansleven tijdens van Bulgarije. Stacey Dooley reist naar de het Bulgaarse Sunny tijdens op Beach, dé nieuwe tijdens partybestemming voor jonge Britten. Ze uit wordt naar er meteen geconfronteerd met de gevolgen een van de uitzonderlijk het goedkope de prijzen van met alcohol en de party scene de waarin uit alle grenzen vervagen.

In de Britse op tv documentaireserie 'Stacey Dooley uit uit onderzoekt' onderzoekt Stacey in deze op tv aflevering uit de waarheid achter foute feestjes in in Praag. Stacey Dooley door is tijdens te gast in Praag en brengt door het tijdens verhaal van naar toekomstige bruidegoms die door er hun laatste avond als uit 'vrij man' vieren naar en uit daarbij geen grenzen kennen. in Ze ontmoet enkele een jonge meisjes die op betaald worden door om mannelijke toeristen te entertainen en op praat met hen een openhartig naar over hun van job.

Stacey Dooley ontdekt door de door duistere kant van met feestbestemming Cancun door op het Mexicaanse schiereiland Yucatán. Jaarlijks op tv reizen meer met dan 2 miljoen jonge door vakantiegangers die kant met op om op tv een week de of twee compleet los het te gaan. Stacey gaat op op patrouille met tijdens de de lokale politie, kijkt mee de in ziekenhuizen waar gewonde van toeristen binnenkomen en uit op ontdekt welke ontberingen hotelmedewerkers moeten van doorstaan.

Stacey Dooley een ontdekt de duistere kant door naar van feestbestemming Cancun op het Mexicaanse tijdens het schiereiland Yucatán. Jaarlijks tijdens reizen meer dan 2 in miljoen jonge vakantiegangers die naar kant op om door een week of het twee compleet los te uit tijdens gaan. Stacey gaat op patrouille uit met de lokale met politie, kijkt mee een in ziekenhuizen waar van gewonde toeristen binnenkomen en uit ontdekt welke op tv ontberingen hotelmedewerkers moeten door doorstaan.

Sunny op tv Beach in Bulgarije is hard in op weg op om de meest naar populaire vakantiebestemming onder het jonge Britten naar te worden. Stacey legt het de consequenties bloot van de een feestbestemming naar waar een nauwelijks regels gelden, alcohol extreem op goedkoop is en een drugs makkelijk verkrijgbaar het zijn.

oktober 2019
20-04-2018 21:27

Stacey Dooley onderzoekt: het uitgaansleven in Bulgarije

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... - Stacey Dooley onderzoekt: het uitgaansleven in Bulgarije

In de Britse documentaireserie Stacey Dooley onderzoekt gaat Dooley deze week op zoek naar de waarheid achter het uitgaansleven van Bulgarije. Stacey Dooley reist naar het Bulgaarse Sunny Beach, dé nieuwe partybestemming voor jonge Britten...

13-04-2018 21:31

Docu: Stacey Dooley onderzoekt foute feestjes in Praag

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... - Docu: Stacey Dooley onderzoekt foute feestjes in Praag

In de Britse documentaireserie 'Stacey Dooley onderzoekt' onderzoekt Stacey in deze aflevering de waarheid achter foute feestjes in Praag. Stacey Dooley is te gast in Praag en brengt het verhaal van toekomstige bruidegoms die er hun laatst...

29-09-2017 21:36

De waarheid achter het criminele circuit in Cancun

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... - De waarheid achter het criminele circuit in Cancun

Stacey Dooley ontdekt de duistere kant van feestbestemming Cancun op het Mexicaanse schiereiland Yucatán. Jaarlijks reizen meer dan 2 miljoen jonge vakantiegangers die kant op om een week of twee compleet los te gaan. Stacey gaat op patroui...

26-05-2017 20:30

De waarheid achter het criminele circuit in Cancun

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... - De waarheid achter het criminele circuit in Cancun

Stacey Dooley ontdekt de duistere kant van feestbestemming Cancun op het Mexicaanse schiereiland Yucatán. Jaarlijks reizen meer dan 2 miljoen jonge vakantiegangers die kant op om een week of twee compleet los te gaan. Stacey gaat op patroui...

19-05-2017 20:27

De waarheid achter het uitgaansleven van Bulgarije

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... - De waarheid achter het uitgaansleven van Bulgarije

Sunny Beach in Bulgarije is hard op weg om de meest populaire vakantiebestemming onder jonge Britten te worden. Stacey legt de consequenties bloot van een feestbestemming waar nauwelijks regels gelden, alcohol extreem goedkoop is en drugs m...

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... bij Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter .... Heb je een uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... gemist

Britse documentaireserie waarin Stacey Dooley afreist naar een aantal favoriete vakantiebestemmingen van jonge Britten. Ze onderzoekt de donkere kant die schuilgaat achter deze populaire feestlocaties.

Uitzending gemist van Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ...? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 20-04-2018 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!