Programma gemist?

In de Britse op documentaireserie Stacey met Dooley onderzoekt gaat Dooley van deze week op op tv zoek naar de een waarheid in achter het het uitgaansleven van Bulgarije. Stacey Dooley reist naar naar het door Bulgaarse Sunny door Beach, dé nieuwe partybestemming naar voor jonge Britten. Ze wordt van op er meteen geconfronteerd met de een gevolgen van de op tv uitzonderlijk tijdens goedkope prijzen van alcohol uit en de party scene waarin uit alle grenzen naar vervagen.

In op tv de Britse documentaireserie 'Stacey uit Dooley van onderzoekt' onderzoekt Stacey in deze aflevering uit de waarheid achter een door foute feestjes in Praag. Stacey Dooley op is van te gast in Praag van en brengt het het verhaal van toekomstige bruidegoms op tv die er tijdens hun laatste avond als op tv 'vrij een man' vieren en daarbij op tv geen grenzen het kennen. Ze ontmoet enkele jonge op tv meisjes die in betaald worden om het mannelijke toeristen het te entertainen en op praat met hen openhartig over door hun op tv job.

Stacey Dooley een ontdekt de duistere tijdens kant van feestbestemming op tv Cancun op op het Mexicaanse van schiereiland Yucatán. Jaarlijks reizen met meer dan 2 miljoen van jonge vakantiegangers het die kant op de om een week het of twee compleet op los te gaan. Stacey gaat op op een patrouille met de van lokale politie, kijkt mee in naar op ziekenhuizen waar gewonde toeristen binnenkomen tijdens en ontdekt welke een ontberingen hotelmedewerkers moeten naar doorstaan.

Stacey Dooley ontdekt in door de duistere kant van feestbestemming in Cancun op door het Mexicaanse schiereiland Yucatán. door Jaarlijks het reizen meer dan 2 miljoen jonge de de vakantiegangers die kant op tv op om een week of twee een compleet los uit te gaan. in Stacey gaat een op patrouille met de lokale politie, de kijkt een mee in ziekenhuizen tijdens waar gewonde in toeristen binnenkomen en ontdekt een welke ontberingen hotelmedewerkers moeten een doorstaan.

Sunny op Beach in Bulgarije is hard het op op weg om tijdens de meest populaire vakantiebestemming op tv onder jonge Britten te worden. door Stacey tijdens legt de van consequenties bloot van een feestbestemming op waar nauwelijks regels in gelden, alcohol van extreem goedkoop een is en drugs het makkelijk verkrijgbaar zijn.

november 2019
20-04-2018 21:27

Stacey Dooley onderzoekt: het uitgaansleven in Bulgarije

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... - Stacey Dooley onderzoekt: het uitgaansleven in Bulgarije

In de Britse documentaireserie Stacey Dooley onderzoekt gaat Dooley deze week op zoek naar de waarheid achter het uitgaansleven van Bulgarije. Stacey Dooley reist naar het Bulgaarse Sunny Beach, dé nieuwe partybestemming voor jonge Britten...

13-04-2018 21:31

Docu: Stacey Dooley onderzoekt foute feestjes in Praag

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... - Docu: Stacey Dooley onderzoekt foute feestjes in Praag

In de Britse documentaireserie 'Stacey Dooley onderzoekt' onderzoekt Stacey in deze aflevering de waarheid achter foute feestjes in Praag. Stacey Dooley is te gast in Praag en brengt het verhaal van toekomstige bruidegoms die er hun laatst...

29-09-2017 21:36

De waarheid achter het criminele circuit in Cancun

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... - De waarheid achter het criminele circuit in Cancun

Stacey Dooley ontdekt de duistere kant van feestbestemming Cancun op het Mexicaanse schiereiland Yucatán. Jaarlijks reizen meer dan 2 miljoen jonge vakantiegangers die kant op om een week of twee compleet los te gaan. Stacey gaat op patroui...

26-05-2017 20:30

De waarheid achter het criminele circuit in Cancun

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... - De waarheid achter het criminele circuit in Cancun

Stacey Dooley ontdekt de duistere kant van feestbestemming Cancun op het Mexicaanse schiereiland Yucatán. Jaarlijks reizen meer dan 2 miljoen jonge vakantiegangers die kant op om een week of twee compleet los te gaan. Stacey gaat op patroui...

19-05-2017 20:27

De waarheid achter het uitgaansleven van Bulgarije

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... - De waarheid achter het uitgaansleven van Bulgarije

Sunny Beach in Bulgarije is hard op weg om de meest populaire vakantiebestemming onder jonge Britten te worden. Stacey legt de consequenties bloot van een feestbestemming waar nauwelijks regels gelden, alcohol extreem goedkoop is en drugs m...

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... bij Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter .... Heb je een uitzending van Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... gemist

Britse documentaireserie waarin Stacey Dooley afreist naar een aantal favoriete vakantiebestemmingen van jonge Britten. Ze onderzoekt de donkere kant die schuilgaat achter deze populaire feestlocaties.

Uitzending gemist van Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ...? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Onderzoekt: De Waarheid Achter ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 20-04-2018 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!