Programma gemist?

Deze uitzending: uit het tijdens konijn. Een regelrechte plaag, het omdat hij uit door zijn gegraaf hele straten tijdens laat verzakken, op tv maar je kan nooit het lang boos blijven van op dit op schattige beestje.

Deze op uitzending: de halsbandparkiet. Een exotisch in met gekleurde vogel die de iedere avond in de parken van een het de stad voor een het prachtig tropisch spektakel zorgt, op tv totdat je door fiets onder die boom door staat.

Deze door uitzending: de meerkoet. Deze heetgebakerde naar grachtenbewoner een staat bekend om het zijn korte in lontje en is de daarmee eigenlijk de op tv ultieme Amsterdammer.

De op uitzending: de uit muis. In je van koektrommel kom je hem liever niet de tegen, maar waar in uit hangt hij uit als je een hem een tijdje niet uit op ziet?

De van uitzending: de ooievaar. Door het de op hele stad staan grote nesten door van waaruit naar deze vreemde vogel de stad in en haar bewoners door uit overziet.

Deze uitzending: de van vos. In Londen tijdens is hij een het het ware plaag en ook uit in Amsterdam komt hij vaker naar voor dan je van van denkt, loopt dit sluwe prachtbeest op binnenkort op de de Dam?

In de laatste het aflevering van in Stadsmormels het konijn: met het zijn aaibare vachtje in en lieve koppie in op tv komt hij overal mee in weg. Ondertussen laat hij met door zijn graverij complete op tv straten op verzakken en knaagt hij alle op tv bloemen kaal. uit Op begraafplaats Sint in Barbara weten ze op tv er alles de van. Geen grafstukje is op tv veilig. uit Behalve de hortensia’s, die lusten in konijnen niet. in Gelukkig heeft het Peter van Poelgeest een vernuftige methoden om konijnen te verdrijven; door naar diervriendelijk en duurzaam. door We maken ook kennis door met konijn Spleetoor. naar Hij houdt zich naar op in een in Amsterdams Stadspark waar een door heftige strijd gaande het is om op het beste veldje door én de mooiste vrouwen…en daar op wordt een geen middel tijdens bij geschuwd! Voor deze zesdelige reeks op volgde natuurfilmer door Marc van Fucht zes verschillende met naar dieren die van in Amsterdam een thuis de hebben gemaakt. Iedere week met staat een ander het dier centraal. Achtereenvolgend passeren het de vos, de ooievaar, naar de muis, het de meerkoet, op tv de parkiet en op het konijn de revue. Met het mild-ironische blik laat de StadsMormels ook uit zien uit hoe wij mensen ons tijdens enorm druk maken over de in dieren in en verschrikkelijk ons door best doen om alles te een reguleren, af uit te stemmen en in een met juiste banen te leiden, én hoe met tijdens de dieren zich daar van helemaal niets van een aantrekken.

In de naar vijfde aflevering door van Stadsmormels staat de op tv halsbandparkiet centraal. Met zijn van tropische, groene kleur in scheert hij langs van de bomen en de verzorgt hij spectaculaire het luchtshows, totdat in je fiets onder die naar boom staat. Ze uit op tv komen oorspronkelijk uit het Azië, maar zijn inmiddels behoorlijk ingeburgerd. met Toch is niet het iedereen blij van met het de komst van een de groene fladderaars. uit Wilfred Reinhold van met Platform Stop de Invasieve Exoten tijdens is van mening dat uit de beestjes de hier niet naar thuishoren. Ze van jagen inheemse soorten uit op tv hun nest en veroorzaken veel de op schade in de fruitteelt. Willa Koetse op tv woont een aan het Oosterpark en naar heeft juist warme gevoelens op tv voor de halsbandjes. uit Als ze naar een haar fluiten van voelt ze het zich voor even weer met jong. Stiekem zou ze van zelf naar ook wel willen met vliegen… Voor deze zesdelige een reeks volgde natuurfilmer Marc op van Fucht zes met verschillende dieren die van naar Amsterdam een uit thuis hebben met gemaakt. Iedere naar week staat een ander dier het centraal. Achtereenvolgend passeren van de vos, het de ooievaar, de naar muis, de van meerkoet, de parkiet door en het konijn de revue. Met in tijdens mild-ironische blik laat StadsMormels met ook zien hoe wij mensen een ons uit enorm druk het maken over de door dieren en verschrikkelijk ons naar best doen op om alles te reguleren, af te op stemmen en in naar juiste naar banen te leiden, én op hoe de uit dieren zich daar helemaal het niets van op tv aantrekken.

De van meerkoet: deze heetgebakerde grachtenbewoner staat het bekend om met zijn korte uit lontje en is een daarmee eigenlijk de door ultieme Amsterdammer.

De van muis: in je koektrommel kom met je met hem liever niet tegen, het maar naar waar hangt hij naar uit als je hem door een tijdje niet met ziet?

De naar ooievaar: door de hele stad uit staan grote nesten naar in van waaruit deze een vreemde vogel de stad en haar de bewoners van overziet.

In Amsterdam van wonen niet het alleen bijna op één miljoen mensen, maar uit zij delen van de stad met minstens net zoveel naar dieren. Vanaf vanavond tijdens schetst de nieuwe het VARA-serie StadsMormels een op uit uniek beeld van de hoofdstad naar door niet van alleen de stad tijdens en haar in mensen, maar juist door ook de vele van wilde Amsterdamse dieren uit in beeld te brengen. Natuurfilmer met Marc van Fucht, onder door meer bekend tijdens van zijn IDFA-documentaire het Schoffies, volgde op tv maandenlang zes verschillende stadsmormels door die van tijdens onze hoofdstad een thuis het hebben gemaakt. Becommentarieerd door van Aart Staartjes, op belicht de uit documentaireserie iedere week uit de wereld van met een ander op tv dier: de vos, de ooievaar, een de een muis, de meerkoet, op de parkiet en het uit konijn. Met de mildironische blik laat StadsMormels ook met zien tijdens hoe wij mensen ons enorm druk uit maken over de de met dieren en verschrikkelijk ons best doen een om alles te het reguleren, af te uit met stemmen en in juiste banen op te leiden, én hoe op de dieren zich met daar helemaal tijdens niets van aantrekken. In een Amsterdam leven van zo’n 10.000 verschillende diersoorten. Van in sommige dieren weten naar we maar al de te goed dat op tv ze van in de stad rondzwerven, van door uit andere juist niet. Hoe door divers de dieren ook tijdens zijn, ze hebben één door uit ding gemeen: ze leven tijdens letterlijk naast, onder en naar boven ons en dat uit het kost soms enige moeite. Niet tijdens iedereen is blij met in met de mormels, al helemaal niet wanneer uit ze de je oogst opeten van of het tijdens graf van oma bevuilen. tijdens Maar er zijn ook de Amsterdammers die juist alles op doen de om die in beestjes naar zich toe te lokken. het het De serie laat zien hoe van het met leven van die dieren en op de mensen met met elkaar uit is vervlochten, vaak zonder in dat we dat zelf uit doorhebben.

november 2018
03-08-2017 17:10

Konijn

Stadsmormels - Konijn

Deze uitzending: het konijn. Een regelrechte plaag, omdat hij door zijn gegraaf hele straten laat verzakken, maar je kan nooit lang boos blijven op dit schattige beestje.

02-08-2017 16:30

Parkiet

Stadsmormels - Parkiet

Deze uitzending: de halsbandparkiet. Een exotisch gekleurde vogel die iedere avond in de parken van de stad voor een prachtig tropisch spektakel zorgt, totdat je fiets onder die boom staat.

01-08-2017 16:25

Meerkoet

Stadsmormels - Meerkoet

Deze uitzending: de meerkoet. Deze heetgebakerde grachtenbewoner staat bekend om zijn korte lontje en is daarmee eigenlijk de ultieme Amsterdammer.

31-07-2017 16:25

Muis

Stadsmormels - Muis

De uitzending: de muis. In je koektrommel kom je hem liever niet tegen, maar waar hangt hij uit als je hem een tijdje niet ziet?

29-07-2017 16:25

Ooievaar

Stadsmormels - Ooievaar

De uitzending: de ooievaar. Door de hele stad staan grote nesten van waaruit deze vreemde vogel de stad en haar bewoners overziet.

28-07-2017 16:25

Vos

Stadsmormels - Vos

Deze uitzending: de vos. In Londen is hij een ware plaag en ook in Amsterdam komt hij vaker voor dan je denkt, loopt dit sluwe prachtbeest binnenkort op de Dam?

24-06-2017 22:05

Konijn

Stadsmormels - Konijn

In de laatste aflevering van Stadsmormels het konijn: met zijn aaibare vachtje en lieve koppie komt hij overal mee weg. Ondertussen laat hij met zijn graverij complete straten verzakken en knaagt hij alle bloemen kaal. Op begraafplaats Sint...

17-06-2017 22:10

Parkiet

Stadsmormels - Parkiet

In de vijfde aflevering van Stadsmormels staat de halsbandparkiet centraal. Met zijn tropische, groene kleur scheert hij langs de bomen en verzorgt hij spectaculaire luchtshows, totdat je fiets onder die boom staat. Ze komen oorspronkelijk ...

10-06-2017 22:15

Meerkoet

Stadsmormels - Meerkoet

De meerkoet: deze heetgebakerde grachtenbewoner staat bekend om zijn korte lontje en is daarmee eigenlijk de ultieme Amsterdammer.

03-06-2017 22:05

Muis

Stadsmormels - Muis

De muis: in je koektrommel kom je hem liever niet tegen, maar waar hangt hij uit als je hem een tijdje niet ziet?

27-05-2017 22:05

Ooievaar

Stadsmormels - Ooievaar

De ooievaar: door de hele stad staan grote nesten van waaruit deze vreemde vogel de stad en haar bewoners overziet.

20-05-2017 22:05

Vos

Stadsmormels - Vos

In Amsterdam wonen niet alleen bijna één miljoen mensen, maar zij delen de stad met minstens net zoveel dieren. Vanaf vanavond schetst de nieuwe VARA-serie StadsMormels een uniek beeld van de hoofdstad door niet alleen de stad en haar mense...

Stadsmormels gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stadsmormels de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stadsmormels bij Stadsmormels liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stadsmormels. Heb je een uitzending van Stadsmormels gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stadsmormels gemist

Uitzending gemist van Stadsmormels? Hier kun je alle uitzendingen van Stadsmormels kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 26-07-2018 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord