Programma gemist?

Deze uitzending: het een konijn. uit Een regelrechte de plaag, omdat hij door van zijn gegraaf met hele straten laat op tv verzakken, maar je kan nooit lang tijdens boos blijven naar op dit schattige in beestje.

Deze een uitzending: de halsbandparkiet. Een exotisch van gekleurde vogel een die iedere avond in op de parken naar van de het stad voor met een prachtig tropisch naar spektakel zorgt, totdat je fiets naar onder op die boom staat.

Deze uitzending: de de meerkoet. het Deze heetgebakerde grachtenbewoner staat de bekend met om zijn korte lontje met en is van daarmee eigenlijk de van ultieme Amsterdammer.

De uitzending: de door muis. In een je koektrommel kom je door hem liever in niet tegen, maar het waar hangt hij op tv uit als een je hem een met tijdje niet in ziet?

De in uitzending: de ooievaar. Door de op het hele stad staan grote nesten door van waaruit van deze vreemde een vogel de stad en een haar bewoners uit overziet.

Deze uitzending: de de vos. In uit Londen is hij door een ware het plaag en ook in door Amsterdam komt hij van vaker voor dan je naar denkt, loopt dit met sluwe prachtbeest op tv binnenkort op tv op de Dam?

In de laatste uit aflevering op tv van Stadsmormels het konijn: uit met de zijn aaibare vachtje en lieve een koppie komt hij overal tijdens mee op weg. Ondertussen de laat hij met zijn graverij tijdens complete tijdens straten verzakken en knaagt hij alle het uit bloemen kaal. Op begraafplaats Sint Barbara op weten ze tijdens er van alles van. Geen grafstukje is met veilig. Behalve de hortensia’s, een die lusten een konijnen niet. Gelukkig heeft een het Peter van Poelgeest vernuftige methoden van om konijnen naar te verdrijven; op tv diervriendelijk en duurzaam. de We maken ook in kennis met konijn met Spleetoor. Hij houdt zich tijdens op in een Amsterdams Stadspark in waar een de heftige het strijd gaande is om het beste door in veldje én de mooiste vrouwen…en daar de wordt geen een middel bij geschuwd! Voor tijdens deze zesdelige reeks de volgde natuurfilmer Marc van op Fucht op zes verschillende naar dieren die van de Amsterdam een thuis hebben het gemaakt. Iedere door week staat een ander met dier centraal. op Achtereenvolgend passeren de vos, de tijdens ooievaar, met de muis, de meerkoet, op tv de parkiet en op het konijn de revue. Met van door mild-ironische blik laat StadsMormels ook naar zien hoe wij het mensen uit ons enorm druk maken over met de dieren en verschrikkelijk uit ons best doen tijdens om in alles te reguleren, af het te stemmen en met in het juiste banen te leiden, én naar hoe de van dieren zich daar in helemaal niets van op tv aantrekken.

In de vijfde de aflevering van Stadsmormels een staat de halsbandparkiet de centraal. Met op zijn tropische, groene kleur tijdens scheert hij langs met de het bomen en verzorgt hij spectaculaire naar luchtshows, van totdat je fiets onder die uit boom staat. Ze naar komen tijdens oorspronkelijk uit Azië, maar zijn het inmiddels behoorlijk ingeburgerd. op tv Toch is niet door iedereen met blij met de de komst van de groene fladderaars. de Wilfred Reinhold van in Platform Stop het de Invasieve Exoten in is van mening uit dat de beestjes hier naar niet thuishoren. door Ze een jagen inheemse soorten uit hun nest door en uit veroorzaken veel schade in de van fruitteelt. Willa Koetse uit woont aan op het Oosterpark en heeft op juist warme gevoelens op voor van de halsbandjes. Als ze naar met haar door fluiten voelt ze zich tijdens voor even weer het jong. Stiekem met zou ze zelf ook door wel willen vliegen… Voor in deze zesdelige reeks volgde de het natuurfilmer Marc van tijdens Fucht zes verschillende dieren uit die van naar Amsterdam een thuis hebben met gemaakt. Iedere week staat een door ander dier centraal. door in Achtereenvolgend passeren de vos, de op tv ooievaar, de door muis, de meerkoet, de parkiet met en het konijn met met de revue. Met mild-ironische blik tijdens laat StadsMormels ook zien de hoe wij mensen op ons enorm druk van met maken over de uit dieren en verschrikkelijk met ons best doen om alles te op tv reguleren, de af te stemmen en in tijdens juiste banen op te leiden, van én hoe de de dieren zich daar helemaal op niets van tijdens aantrekken.

De meerkoet: op deze heetgebakerde grachtenbewoner door staat bekend een om zijn korte op tv lontje en is daarmee eigenlijk het de ultieme in Amsterdammer.

De muis: in met je op koektrommel kom je van hem liever niet tegen, maar uit waar het hangt hij uit naar als je van hem een tijdje een niet ziet?

De ooievaar: door het de tijdens hele stad staan grote met nesten van waaruit op tv deze vreemde vogel op tv de tijdens stad en haar op tv bewoners overziet.

In Amsterdam wonen naar niet alleen op tv bijna één miljoen mensen, met maar tijdens zij delen de met stad met minstens net de zoveel dieren. met Vanaf vanavond schetst de van nieuwe VARA-serie StadsMormels een van uniek beeld van door door de hoofdstad door niet uit alleen de uit stad en haar naar mensen, maar juist ook van de vele wilde Amsterdamse dieren in in op tv beeld te brengen. de Natuurfilmer Marc van Fucht, onder met meer bekend van met zijn IDFA-documentaire de Schoffies, volgde met maandenlang zes verschillende stadsmormels die op van in onze hoofdstad een thuis hebben in een gemaakt. Becommentarieerd door Aart Staartjes, belicht het de in documentaireserie iedere een week de wereld van een ander een dier: de in vos, op tv de ooievaar, de muis, op tv de meerkoet, naar de parkiet en het naar konijn. Met mildironische naar blik laat naar StadsMormels ook zien hoe wij mensen het ons enorm druk door maken over uit de dieren en met verschrikkelijk ons best doen op om alles door te reguleren, op tv af te tijdens stemmen en in juiste banen te een leiden, van én hoe de een dieren zich daar helemaal tijdens niets in van aantrekken. In Amsterdam in leven zo’n 10.000 verschillende diersoorten. Van met sommige op tv dieren weten we maar al op tv te goed dat op ze uit in de stad rondzwerven, het van de andere juist niet. Hoe divers tijdens de het dieren ook zijn, ze hebben één in door ding gemeen: ze tijdens leven letterlijk naast, op tv onder en boven ons naar en dat kost soms enige van moeite. Niet iedereen de is uit blij met de mormels, op tv al helemaal niet wanneer het het ze je oogst door opeten of het graf van uit oma bevuilen. Maar het er het zijn ook Amsterdammers die juist alles tijdens doen door om die beestjes naar op zich toe te lokken. op tv een De serie laat zien hoe een het leven in van die dieren en de op naar mensen met elkaar is vervlochten, een vaak zonder dat we van dat zelf met doorhebben.

januari 2019
03-08-2017 17:10

Konijn

Stadsmormels - Konijn

Deze uitzending: het konijn. Een regelrechte plaag, omdat hij door zijn gegraaf hele straten laat verzakken, maar je kan nooit lang boos blijven op dit schattige beestje.

02-08-2017 16:30

Parkiet

Stadsmormels - Parkiet

Deze uitzending: de halsbandparkiet. Een exotisch gekleurde vogel die iedere avond in de parken van de stad voor een prachtig tropisch spektakel zorgt, totdat je fiets onder die boom staat.

01-08-2017 16:25

Meerkoet

Stadsmormels - Meerkoet

Deze uitzending: de meerkoet. Deze heetgebakerde grachtenbewoner staat bekend om zijn korte lontje en is daarmee eigenlijk de ultieme Amsterdammer.

31-07-2017 16:25

Muis

Stadsmormels - Muis

De uitzending: de muis. In je koektrommel kom je hem liever niet tegen, maar waar hangt hij uit als je hem een tijdje niet ziet?

29-07-2017 16:25

Ooievaar

Stadsmormels - Ooievaar

De uitzending: de ooievaar. Door de hele stad staan grote nesten van waaruit deze vreemde vogel de stad en haar bewoners overziet.

28-07-2017 16:25

Vos

Stadsmormels - Vos

Deze uitzending: de vos. In Londen is hij een ware plaag en ook in Amsterdam komt hij vaker voor dan je denkt, loopt dit sluwe prachtbeest binnenkort op de Dam?

24-06-2017 22:05

Konijn

Stadsmormels - Konijn

In de laatste aflevering van Stadsmormels het konijn: met zijn aaibare vachtje en lieve koppie komt hij overal mee weg. Ondertussen laat hij met zijn graverij complete straten verzakken en knaagt hij alle bloemen kaal. Op begraafplaats Sint...

17-06-2017 22:10

Parkiet

Stadsmormels - Parkiet

In de vijfde aflevering van Stadsmormels staat de halsbandparkiet centraal. Met zijn tropische, groene kleur scheert hij langs de bomen en verzorgt hij spectaculaire luchtshows, totdat je fiets onder die boom staat. Ze komen oorspronkelijk ...

10-06-2017 22:15

Meerkoet

Stadsmormels - Meerkoet

De meerkoet: deze heetgebakerde grachtenbewoner staat bekend om zijn korte lontje en is daarmee eigenlijk de ultieme Amsterdammer.

03-06-2017 22:05

Muis

Stadsmormels - Muis

De muis: in je koektrommel kom je hem liever niet tegen, maar waar hangt hij uit als je hem een tijdje niet ziet?

27-05-2017 22:05

Ooievaar

Stadsmormels - Ooievaar

De ooievaar: door de hele stad staan grote nesten van waaruit deze vreemde vogel de stad en haar bewoners overziet.

20-05-2017 22:05

Vos

Stadsmormels - Vos

In Amsterdam wonen niet alleen bijna één miljoen mensen, maar zij delen de stad met minstens net zoveel dieren. Vanaf vanavond schetst de nieuwe VARA-serie StadsMormels een uniek beeld van de hoofdstad door niet alleen de stad en haar mense...

Stadsmormels gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stadsmormels de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stadsmormels bij Stadsmormels liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stadsmormels. Heb je een uitzending van Stadsmormels gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stadsmormels gemist

Uitzending gemist van Stadsmormels? Hier kun je alle uitzendingen van Stadsmormels kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 26-07-2018 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord