Programma gemist?

Deze uitzending: een het konijn. door Een regelrechte plaag, een omdat hij van door zijn gegraaf op hele straten laat naar verzakken, maar je een kan nooit lang boos blijven de op dit op schattige beestje.

Deze uitzending: de in halsbandparkiet. Een op tv exotisch gekleurde van vogel die iedere avond in een de parken een van de stad op voor een prachtig van tropisch spektakel naar zorgt, totdat van je fiets onder naar die boom staat.

Deze tijdens uitzending: de een meerkoet. Deze heetgebakerde grachtenbewoner tijdens staat bekend van om zijn korte tijdens lontje en is daarmee eigenlijk op tv de ultieme door Amsterdammer.

De een uitzending: de muis. In met je koektrommel het kom je hem tijdens liever niet tegen, met maar waar tijdens hangt hij uit als tijdens je hem een tijdje niet uit de ziet?

De uitzending: op tv de ooievaar. Door een de hele stad staan met grote een nesten van naar waaruit deze vreemde vogel de stad tijdens en haar een bewoners met overziet.

Deze op uitzending: de vos. door In Londen is op tv hij een ware plaag en van ook op in Amsterdam komt hij in vaker het voor dan je denkt, loopt dit een sluwe prachtbeest binnenkort van op uit de Dam?

In de tijdens laatste aflevering van met Stadsmormels het het konijn: met zijn aaibare vachtje het en het lieve koppie komt op tv hij overal mee weg. uit Ondertussen laat met hij met de zijn graverij complete straten van verzakken en knaagt hij alle het bloemen op tv kaal. Op begraafplaats Sint Barbara op weten ze er door met alles van. Geen grafstukje is veilig. door Behalve de de hortensia’s, die lusten konijnen op tv niet. door Gelukkig heeft Peter tijdens van Poelgeest vernuftige methoden de om konijnen op tv te verdrijven; diervriendelijk van en duurzaam. uit We maken ook naar kennis met konijn Spleetoor. Hij de houdt de zich op in een Amsterdams Stadspark op tv waar door een heftige strijd gaande is met op om het beste het veldje én de van mooiste vrouwen…en daar de wordt geen middel bij in geschuwd! Voor deze zesdelige reeks volgde door natuurfilmer Marc van met het Fucht zes verschillende dieren op die van Amsterdam op een thuis hebben van gemaakt. Iedere week in staat een ander dier een centraal. Achtereenvolgend passeren de in uit vos, de ooievaar, de muis, de door meerkoet, de parkiet tijdens en het het konijn de revue. Met op tv mild-ironische naar blik laat StadsMormels ook zien op hoe uit wij mensen ons enorm druk de uit maken over de de dieren en verschrikkelijk ons met best doen om de alles te reguleren, af te het stemmen en op tv in een juiste banen te leiden, door én hoe de dieren op tv zich daar helemaal niets een van tijdens aantrekken.

In de vijfde op aflevering van Stadsmormels een op tv staat de halsbandparkiet centraal. de Met zijn tropische, groene op kleur scheert hij tijdens langs de de bomen en verzorgt hij uit spectaculaire tijdens luchtshows, totdat je uit fiets onder die op tv boom staat. Ze tijdens komen oorspronkelijk uit Azië, maar tijdens zijn inmiddels behoorlijk op ingeburgerd. Toch is niet met van iedereen blij met de een komst van de groene met fladderaars. Wilfred Reinhold van van Platform Stop op tv de Invasieve het Exoten is naar van mening dat naar de beestjes hier niet door thuishoren. Ze jagen inheemse met soorten door uit hun nest en op veroorzaken veel schade in op tv de fruitteelt. Willa Koetse van met woont aan het Oosterpark en heeft de juist warme gevoelens uit voor de de halsbandjes. op Als ze naar naar haar fluiten voelt het ze zich voor de even weer jong. Stiekem zou ze het zelf ook wel uit willen vliegen… Voor met deze door zesdelige reeks volgde met natuurfilmer Marc van van Fucht zes verschillende dieren die van van met Amsterdam een thuis in hebben gemaakt. Iedere week uit staat een ander dier centraal. uit Achtereenvolgend passeren de met vos, de ooievaar, het de muis, de door meerkoet, een de parkiet en het naar konijn de revue. Met tijdens mild-ironische blik naar laat StadsMormels ook zien tijdens uit hoe wij mensen ons enorm een druk maken over met de dieren en naar verschrikkelijk ons best naar doen van om alles te reguleren, af uit te uit stemmen en in juiste op tv banen te de leiden, én hoe in de dieren zich daar helemaal een niets van het aantrekken.

De meerkoet: deze naar heetgebakerde naar grachtenbewoner staat bekend om naar zijn het korte lontje en is naar daarmee eigenlijk de ultieme een Amsterdammer.

De muis: door in je koektrommel kom een op tv je hem liever niet tegen, uit maar waar hangt hij door uit als je naar door hem een tijdje niet naar ziet?

De ooievaar: door van naar de hele stad uit staan grote nesten van waaruit deze naar vreemde vogel de met de stad en haar op tv bewoners overziet.

In Amsterdam in wonen niet alleen uit bijna één miljoen naar mensen, maar zij het delen op tv de stad met van minstens net zoveel op dieren. Vanaf vanavond schetst de nieuwe tijdens VARA-serie StadsMormels een op tv de uniek beeld van uit de hoofdstad door niet alleen met de stad en haar tijdens tijdens mensen, maar juist op tv ook de vele wilde uit Amsterdamse dieren in door beeld te brengen. Natuurfilmer uit Marc van Fucht, op tv onder meer met bekend van zijn met IDFA-documentaire Schoffies, volgde maandenlang met zes verschillende door stadsmormels die van onze hoofdstad met op een thuis hebben gemaakt. Becommentarieerd de door Aart Staartjes, belicht een de met documentaireserie iedere week het de wereld met van een ander door dier: de vos, de naar ooievaar, de muis, de meerkoet, van op de parkiet en het konijn. uit Met mildironische blik met laat StadsMormels het ook zien hoe met wij mensen ons enorm druk de maken over de van dieren en van verschrikkelijk ons best doen op om alles te tijdens reguleren, af in te stemmen en met in juiste banen te van leiden, én tijdens hoe de dieren zich tijdens daar helemaal op tv niets van aantrekken. In Amsterdam door op leven zo’n 10.000 met verschillende diersoorten. Van sommige de dieren weten we maar al tijdens te goed dat op tv ze een in de stad rondzwerven, het van andere juist niet. tijdens Hoe met divers de dieren ook op zijn, ze hebben op één naar ding gemeen: ze leven het letterlijk naast, tijdens onder en boven ons en dat op tv kost soms enige tijdens moeite. met Niet iedereen uit is blij met de mormels, al door helemaal met niet wanneer ze in je oogst opeten of het tijdens graf van oma de bevuilen. de Maar er zijn ook naar Amsterdammers die met juist alles doen om die op tv beestjes naar van zich toe een te lokken. De serie naar laat zien hoe met het de leven van die dieren en de de op tv mensen met elkaar is vervlochten, op vaak zonder dat we een dat op tv zelf doorhebben.

augustus 2019
03-08-2017 17:10

Konijn

Stadsmormels - Konijn

Deze uitzending: het konijn. Een regelrechte plaag, omdat hij door zijn gegraaf hele straten laat verzakken, maar je kan nooit lang boos blijven op dit schattige beestje.

02-08-2017 16:30

Parkiet

Stadsmormels - Parkiet

Deze uitzending: de halsbandparkiet. Een exotisch gekleurde vogel die iedere avond in de parken van de stad voor een prachtig tropisch spektakel zorgt, totdat je fiets onder die boom staat.

01-08-2017 16:25

Meerkoet

Stadsmormels - Meerkoet

Deze uitzending: de meerkoet. Deze heetgebakerde grachtenbewoner staat bekend om zijn korte lontje en is daarmee eigenlijk de ultieme Amsterdammer.

31-07-2017 16:25

Muis

Stadsmormels - Muis

De uitzending: de muis. In je koektrommel kom je hem liever niet tegen, maar waar hangt hij uit als je hem een tijdje niet ziet?

29-07-2017 16:25

Ooievaar

Stadsmormels - Ooievaar

De uitzending: de ooievaar. Door de hele stad staan grote nesten van waaruit deze vreemde vogel de stad en haar bewoners overziet.

28-07-2017 16:25

Vos

Stadsmormels - Vos

Deze uitzending: de vos. In Londen is hij een ware plaag en ook in Amsterdam komt hij vaker voor dan je denkt, loopt dit sluwe prachtbeest binnenkort op de Dam?

24-06-2017 22:05

Konijn

Stadsmormels - Konijn

In de laatste aflevering van Stadsmormels het konijn: met zijn aaibare vachtje en lieve koppie komt hij overal mee weg. Ondertussen laat hij met zijn graverij complete straten verzakken en knaagt hij alle bloemen kaal. Op begraafplaats Sint...

17-06-2017 22:10

Parkiet

Stadsmormels - Parkiet

In de vijfde aflevering van Stadsmormels staat de halsbandparkiet centraal. Met zijn tropische, groene kleur scheert hij langs de bomen en verzorgt hij spectaculaire luchtshows, totdat je fiets onder die boom staat. Ze komen oorspronkelijk ...

10-06-2017 22:15

Meerkoet

Stadsmormels - Meerkoet

De meerkoet: deze heetgebakerde grachtenbewoner staat bekend om zijn korte lontje en is daarmee eigenlijk de ultieme Amsterdammer.

03-06-2017 22:05

Muis

Stadsmormels - Muis

De muis: in je koektrommel kom je hem liever niet tegen, maar waar hangt hij uit als je hem een tijdje niet ziet?

27-05-2017 22:05

Ooievaar

Stadsmormels - Ooievaar

De ooievaar: door de hele stad staan grote nesten van waaruit deze vreemde vogel de stad en haar bewoners overziet.

20-05-2017 22:05

Vos

Stadsmormels - Vos

In Amsterdam wonen niet alleen bijna één miljoen mensen, maar zij delen de stad met minstens net zoveel dieren. Vanaf vanavond schetst de nieuwe VARA-serie StadsMormels een uniek beeld van de hoofdstad door niet alleen de stad en haar mense...

Stadsmormels gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stadsmormels de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stadsmormels bij Stadsmormels liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stadsmormels. Heb je een uitzending van Stadsmormels gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stadsmormels gemist

Uitzending gemist van Stadsmormels? Hier kun je alle uitzendingen van Stadsmormels kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 26-07-2018 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord