Programma gemist?

Een humoristische van kenniskwis. Over de van zin en de onzin van recht, opvallende door regels tijdens en bizarre wetten.

De Kleine Lettertjes tijdens is de een humoristische van kwis, over de zin en onzin van van recht. op tv Thomas v Luyn met en naar Peter Heerschop gaan de strijd op tv aan met met Pieter Derks op en Martine Sandifort. in Teamcaptains Thomas van Luyn en Pieter met Derks gaan samen in met Peter naar Heerschop en Martine Sandifort de de strijd met aan in door De Kleine het Lettertjes.

Humoristische quiz over naar de zin de en onzin van op tv recht. Thomas van in Luyn naar en Imanuelle Grives op gaan de strijd naar aan met Pieter met Derks en Eric naar van Sauers. Humoristische kennisquiz in over de zin met en onzin van het recht. Over opvallende regels met en bizarre wetten. op tv Over de ellenlange op tv gebruiksvoorwaarden naar die we meestal niet op lezen, maar simpelweg accepteren. Teamcaptains het Thomas van Luyn in een en Pieter Derks gaan op samen met Eric een van Sauers van en Imanuelle Grives de de strijd aan.

Teamcaptains Thomas van tijdens Luyn en het Pieter Derks gaan samen met met Erik van naar Muiswinkel van en Paulien Cornelisse de op strijd van aan.

Teamcaptains Thomas tijdens van Luyn en op tv Pieter Derks gaan met samen tijdens met Daan Nieber op tv en Marlijn van Weerdenburg van de strijd door aan.

Vanavond op start de nieuwe naar humoristische kenniskwis De met Kleine Lettertjes tijdens met presentator Jörgen Raymann. tijdens Twee prominente Nederlanders (waaronder Marlijn op op Weerdenburg, Erik van Muiswinkel, in Anita Witzier, Martine Sandifort, Irene uit Moors en op Daan Nieber) testen in elke aflevering hun kennis het op het gebied naar van regels en uit tijdens wetgeving: van politieverordening in tot grondrecht, van een huisregel tot Algemene Voorwaarden. ‘Raadsmannen’ Thomas van in een Luyn en Pieter Derks staan de van in BN’ers bij. Rechter Martine van Rijn, met in door het dagelijks leven werkzaam als het kantonrechter, geeft deskundig op met commentaar op de soms onbegrijpelijke regels. Michel een tijdens Nillesen, manager Video KRO-NCRV: in “Onze wereld een zit vol met opzienbarende een wetten, kleine lettertjes die je het nooit uit leest, onduidelijke regels en bijzondere de contracten. De in Kleine Lettertjes zal tijdens 6 zaterdagavonden met met veel humor het de zin en het onzin van recht uit en regels proberen te van ontwarren”.

mei 2021
24-06-2017 21:20

De Kleine Lettertjes

De Kleine Lettertjes - De Kleine Lettertjes

Een humoristische kenniskwis. Over de zin en onzin van recht, opvallende regels en bizarre wetten.

17-06-2017 21:25

De Kleine Lettertjes

De Kleine Lettertjes - De Kleine Lettertjes

De Kleine Lettertjes is een humoristische kwis, over de zin en onzin van recht. Thomas v Luyn en Peter Heerschop gaan de strijd aan met Pieter Derks en Martine Sandifort. Teamcaptains Thomas van Luyn en Pieter Derks gaan samen met Peter Hee...

10-06-2017 21:25

De Kleine Lettertjes

De Kleine Lettertjes - De Kleine Lettertjes

Humoristische quiz over de zin en onzin van recht. Thomas van Luyn en Imanuelle Grives gaan de strijd aan met Pieter Derks en Eric van Sauers. Humoristische kennisquiz over de zin en onzin van recht. Over opvallende regels en bizarre wetten...

03-06-2017 21:20

De Kleine Lettertjes

De Kleine Lettertjes - De Kleine Lettertjes

Teamcaptains Thomas van Luyn en Pieter Derks gaan samen met Erik van Muiswinkel en Paulien Cornelisse de strijd aan.

27-05-2017 21:20

De Kleine Lettertjes

De Kleine Lettertjes - De Kleine Lettertjes

Teamcaptains Thomas van Luyn en Pieter Derks gaan samen met Daan Nieber en Marlijn van Weerdenburg de strijd aan.

20-05-2017 21:20

De Kleine Lettertjes

De Kleine Lettertjes - De Kleine Lettertjes

Vanavond start de nieuwe humoristische kenniskwis De Kleine Lettertjes met presentator Jörgen Raymann. Twee prominente Nederlanders (waaronder Marlijn Weerdenburg, Erik van Muiswinkel, Anita Witzier, Martine Sandifort, Irene Moors en Daan N...

De Kleine Lettertjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kleine Lettertjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kleine Lettertjes bij De Kleine Lettertjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kleine Lettertjes. Heb je een uitzending van De Kleine Lettertjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kleine Lettertjes gemist

Uitzending gemist van De Kleine Lettertjes? Hier kun je alle uitzendingen van De Kleine Lettertjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 24-06-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!