Programma gemist?

Een humoristische kenniskwis. tijdens Over de zin van en onzin op van van recht, opvallende regels en bizarre op wetten.

De uit Kleine Lettertjes is een een humoristische kwis, over de op tv zin en op tv onzin van recht. tijdens Thomas v Luyn en uit Peter Heerschop gaan in de het strijd aan naar met Pieter Derks en Martine op tv Sandifort. Teamcaptains Thomas van naar Luyn en de Pieter Derks gaan naar samen met Peter door Heerschop en Martine Sandifort op de strijd uit aan tijdens in De Kleine een Lettertjes.

Humoristische quiz in over de zin op tv en de onzin van recht. Thomas op tv van Luyn en Imanuelle Grives in gaan de strijd van aan met in Pieter Derks en Eric op tv van Sauers. tijdens Humoristische kennisquiz over uit de zin en op tv onzin van recht. Over op tv opvallende regels op tv en bizarre wetten. door Over met de ellenlange gebruiksvoorwaarden die we meestal naar niet lezen, maar het tijdens simpelweg accepteren. Teamcaptains Thomas met van Luyn en Pieter Derks het gaan samen met op tv Eric op tv van Sauers in en Imanuelle Grives de met strijd aan.

Teamcaptains in Thomas van Luyn en naar Pieter een Derks gaan samen met Erik de van Muiswinkel een en Paulien Cornelisse de strijd van uit aan.

Teamcaptains in Thomas van Luyn naar en Pieter een Derks gaan samen de met Daan Nieber en Marlijn van met Weerdenburg de op tv strijd op aan.

Vanavond start de tijdens het nieuwe humoristische kenniskwis De Kleine uit Lettertjes in met presentator Jörgen in Raymann. Twee prominente Nederlanders van (waaronder Marlijn Weerdenburg, Erik op tv van Muiswinkel, met Anita Witzier, Martine Sandifort, Irene uit Moors en Daan met Nieber) testen elke de aflevering hun kennis met op het het gebied van tijdens regels en wetgeving: van politieverordening naar op tv tot grondrecht, van huisregel tot een Algemene naar Voorwaarden. ‘Raadsmannen’ Thomas van Luyn en van Pieter Derks de staan de BN’ers van bij. Rechter Martine naar van Rijn, in van het dagelijks uit leven werkzaam als tijdens kantonrechter, geeft deskundig commentaar met op de soms in onbegrijpelijke regels. Michel Nillesen, manager Video een KRO-NCRV: “Onze wereld in zit vol met door van opzienbarende wetten, kleine lettertjes naar die je uit nooit leest, onduidelijke tijdens regels en bijzondere in contracten. De Kleine Lettertjes zal 6 een zaterdagavonden met het veel naar humor de zin in en onzin van recht en regels door proberen uit te ontwarren”.

september 2020
24-06-2017 21:20

De Kleine Lettertjes

De Kleine Lettertjes - De Kleine Lettertjes

Een humoristische kenniskwis. Over de zin en onzin van recht, opvallende regels en bizarre wetten.

17-06-2017 21:25

De Kleine Lettertjes

De Kleine Lettertjes - De Kleine Lettertjes

De Kleine Lettertjes is een humoristische kwis, over de zin en onzin van recht. Thomas v Luyn en Peter Heerschop gaan de strijd aan met Pieter Derks en Martine Sandifort. Teamcaptains Thomas van Luyn en Pieter Derks gaan samen met Peter Hee...

10-06-2017 21:25

De Kleine Lettertjes

De Kleine Lettertjes - De Kleine Lettertjes

Humoristische quiz over de zin en onzin van recht. Thomas van Luyn en Imanuelle Grives gaan de strijd aan met Pieter Derks en Eric van Sauers. Humoristische kennisquiz over de zin en onzin van recht. Over opvallende regels en bizarre wetten...

03-06-2017 21:20

De Kleine Lettertjes

De Kleine Lettertjes - De Kleine Lettertjes

Teamcaptains Thomas van Luyn en Pieter Derks gaan samen met Erik van Muiswinkel en Paulien Cornelisse de strijd aan.

27-05-2017 21:20

De Kleine Lettertjes

De Kleine Lettertjes - De Kleine Lettertjes

Teamcaptains Thomas van Luyn en Pieter Derks gaan samen met Daan Nieber en Marlijn van Weerdenburg de strijd aan.

20-05-2017 21:20

De Kleine Lettertjes

De Kleine Lettertjes - De Kleine Lettertjes

Vanavond start de nieuwe humoristische kenniskwis De Kleine Lettertjes met presentator Jörgen Raymann. Twee prominente Nederlanders (waaronder Marlijn Weerdenburg, Erik van Muiswinkel, Anita Witzier, Martine Sandifort, Irene Moors en Daan N...

De Kleine Lettertjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kleine Lettertjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kleine Lettertjes bij De Kleine Lettertjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kleine Lettertjes. Heb je een uitzending van De Kleine Lettertjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kleine Lettertjes gemist

Uitzending gemist van De Kleine Lettertjes? Hier kun je alle uitzendingen van De Kleine Lettertjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 24-06-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!