Programma gemist?

Een humoristische kenniskwis. in van Over de zin en onzin van op recht, opvallende het regels en bizarre op tv wetten.

De Kleine de Lettertjes is een humoristische een kwis, een over de zin en op tv onzin van recht. Thomas uit v van Luyn en Peter naar Heerschop gaan de strijd in aan met de Pieter Derks en op Martine Sandifort. Teamcaptains Thomas een van in Luyn en Pieter Derks gaan tijdens samen uit met Peter Heerschop door en Martine Sandifort de strijd op aan in op tv De Kleine in Lettertjes.

Humoristische quiz uit over uit de zin en onzin van uit recht. Thomas van Luyn op en Imanuelle uit Grives gaan de uit strijd in aan met Pieter Derks naar en Eric van Sauers. met Humoristische het kennisquiz over de zin en door onzin van recht. op tv Over opvallende regels en het bizarre wetten. naar Over in de ellenlange gebruiksvoorwaarden met die we meestal niet lezen, met maar simpelweg accepteren. Teamcaptains op tv Thomas van Luyn door en Pieter in Derks in gaan samen met Eric van Sauers het en Imanuelle een Grives met de strijd aan.

Teamcaptains Thomas van door Luyn en van Pieter Derks op gaan samen met Erik van op Muiswinkel en van Paulien Cornelisse de strijd een de aan.

Teamcaptains Thomas het van Luyn en een Pieter Derks met gaan samen met Daan tijdens Nieber naar en Marlijn van Weerdenburg in de strijd een aan.

Vanavond start de uit nieuwe op tv humoristische kenniskwis door De Kleine Lettertjes met presentator van Jörgen Raymann. tijdens Twee prominente Nederlanders (waaronder Marlijn in Weerdenburg, Erik van op door Muiswinkel, Anita Witzier, door Martine Sandifort, Irene Moors van en Daan Nieber) testen de elke aflevering hun van kennis op het de gebied van regels en op tv wetgeving: naar van politieverordening tot het grondrecht, van huisregel op tv tot Algemene Voorwaarden. ‘Raadsmannen’ Thomas uit van op tv Luyn en Pieter Derks staan de door het BN’ers bij. Rechter uit Martine van Rijn, in in het dagelijks leven werkzaam als het een kantonrechter, geeft deskundig commentaar op de een uit soms onbegrijpelijke regels. Michel Nillesen, naar manager Video KRO-NCRV: met “Onze wereld zit vol tijdens met opzienbarende wetten, kleine op lettertjes op tv die je nooit leest, onduidelijke met regels en bijzondere met contracten. in De Kleine Lettertjes zal het 6 zaterdagavonden met het veel humor de zin op tijdens en onzin van een recht en regels proberen tijdens te ontwarren”.

oktober 2021
24-06-2017 21:20

De Kleine Lettertjes

De Kleine Lettertjes - De Kleine Lettertjes

Een humoristische kenniskwis. Over de zin en onzin van recht, opvallende regels en bizarre wetten.

17-06-2017 21:25

De Kleine Lettertjes

De Kleine Lettertjes - De Kleine Lettertjes

De Kleine Lettertjes is een humoristische kwis, over de zin en onzin van recht. Thomas v Luyn en Peter Heerschop gaan de strijd aan met Pieter Derks en Martine Sandifort. Teamcaptains Thomas van Luyn en Pieter Derks gaan samen met Peter Hee...

10-06-2017 21:25

De Kleine Lettertjes

De Kleine Lettertjes - De Kleine Lettertjes

Humoristische quiz over de zin en onzin van recht. Thomas van Luyn en Imanuelle Grives gaan de strijd aan met Pieter Derks en Eric van Sauers. Humoristische kennisquiz over de zin en onzin van recht. Over opvallende regels en bizarre wetten...

03-06-2017 21:20

De Kleine Lettertjes

De Kleine Lettertjes - De Kleine Lettertjes

Teamcaptains Thomas van Luyn en Pieter Derks gaan samen met Erik van Muiswinkel en Paulien Cornelisse de strijd aan.

27-05-2017 21:20

De Kleine Lettertjes

De Kleine Lettertjes - De Kleine Lettertjes

Teamcaptains Thomas van Luyn en Pieter Derks gaan samen met Daan Nieber en Marlijn van Weerdenburg de strijd aan.

20-05-2017 21:20

De Kleine Lettertjes

De Kleine Lettertjes - De Kleine Lettertjes

Vanavond start de nieuwe humoristische kenniskwis De Kleine Lettertjes met presentator Jörgen Raymann. Twee prominente Nederlanders (waaronder Marlijn Weerdenburg, Erik van Muiswinkel, Anita Witzier, Martine Sandifort, Irene Moors en Daan N...

De Kleine Lettertjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kleine Lettertjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kleine Lettertjes bij De Kleine Lettertjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kleine Lettertjes. Heb je een uitzending van De Kleine Lettertjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kleine Lettertjes gemist

Uitzending gemist van De Kleine Lettertjes? Hier kun je alle uitzendingen van De Kleine Lettertjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 24-06-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!