Programma gemist?

Een uit humoristische kenniskwis. Over de de zin en onzin naar van recht, opvallende een regels en bizarre naar wetten.

De met Kleine Lettertjes is een humoristische een de kwis, over de zin en van onzin van recht. Thomas van een v Luyn en Peter op Heerschop gaan de strijd aan naar met Pieter Derks uit en Martine naar Sandifort. Teamcaptains Thomas van met Luyn op en Pieter Derks gaan samen het met in Peter Heerschop en tijdens Martine Sandifort de strijd in aan in De Kleine het het Lettertjes.

Humoristische uit quiz over de zin van en op tv onzin van recht. uit Thomas van Luyn en Imanuelle Grives naar gaan tijdens de strijd aan met met Pieter Derks en Eric met van Sauers. met Humoristische kennisquiz op over de zin en tijdens onzin tijdens van recht. Over opvallende regels en het bizarre naar wetten. Over de ellenlange tijdens gebruiksvoorwaarden die we meestal de niet lezen, in maar simpelweg accepteren. Teamcaptains naar tijdens Thomas van Luyn en tijdens Pieter Derks op tv gaan samen met Eric van van Sauers en Imanuelle het Grives de strijd een aan.

Teamcaptains Thomas van met Luyn en met Pieter Derks met gaan samen met met Erik van Muiswinkel en in Paulien Cornelisse op de strijd tijdens aan.

Teamcaptains Thomas tijdens van Luyn en Pieter met Derks gaan met samen naar met Daan Nieber en Marlijn door van Weerdenburg de door strijd door aan.

Vanavond op start de nieuwe humoristische in kenniskwis De Kleine naar Lettertjes door met presentator Jörgen Raymann. op tv Twee prominente Nederlanders (waaronder uit Marlijn Weerdenburg, Erik in van door Muiswinkel, Anita Witzier, op Martine Sandifort, Irene Moors en uit Daan Nieber) testen door elke op tv aflevering hun kennis op het gebied op van naar regels en wetgeving: van politieverordening in tijdens tot grondrecht, van huisregel op tv tot Algemene een Voorwaarden. ‘Raadsmannen’ Thomas van Luyn en tijdens Pieter Derks tijdens staan de het BN’ers bij. Rechter Martine van in Rijn, in het de dagelijks leven een werkzaam als kantonrechter, geeft deskundig op commentaar op op de soms onbegrijpelijke regels. Michel uit Nillesen, de manager Video KRO-NCRV: op tv “Onze wereld zit vol in met opzienbarende wetten, een kleine lettertjes die uit je van nooit leest, onduidelijke regels naar en bijzondere contracten. door De Kleine Lettertjes zal op 6 op zaterdagavonden met veel humor de zin de en onzin van tijdens recht en met regels proberen te uit ontwarren”.

juni 2020
24-06-2017 21:20

De Kleine Lettertjes

De Kleine Lettertjes - De Kleine Lettertjes

Een humoristische kenniskwis. Over de zin en onzin van recht, opvallende regels en bizarre wetten.

17-06-2017 21:25

De Kleine Lettertjes

De Kleine Lettertjes - De Kleine Lettertjes

De Kleine Lettertjes is een humoristische kwis, over de zin en onzin van recht. Thomas v Luyn en Peter Heerschop gaan de strijd aan met Pieter Derks en Martine Sandifort. Teamcaptains Thomas van Luyn en Pieter Derks gaan samen met Peter Hee...

10-06-2017 21:25

De Kleine Lettertjes

De Kleine Lettertjes - De Kleine Lettertjes

Humoristische quiz over de zin en onzin van recht. Thomas van Luyn en Imanuelle Grives gaan de strijd aan met Pieter Derks en Eric van Sauers. Humoristische kennisquiz over de zin en onzin van recht. Over opvallende regels en bizarre wetten...

03-06-2017 21:20

De Kleine Lettertjes

De Kleine Lettertjes - De Kleine Lettertjes

Teamcaptains Thomas van Luyn en Pieter Derks gaan samen met Erik van Muiswinkel en Paulien Cornelisse de strijd aan.

27-05-2017 21:20

De Kleine Lettertjes

De Kleine Lettertjes - De Kleine Lettertjes

Teamcaptains Thomas van Luyn en Pieter Derks gaan samen met Daan Nieber en Marlijn van Weerdenburg de strijd aan.

20-05-2017 21:20

De Kleine Lettertjes

De Kleine Lettertjes - De Kleine Lettertjes

Vanavond start de nieuwe humoristische kenniskwis De Kleine Lettertjes met presentator Jörgen Raymann. Twee prominente Nederlanders (waaronder Marlijn Weerdenburg, Erik van Muiswinkel, Anita Witzier, Martine Sandifort, Irene Moors en Daan N...

De Kleine Lettertjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kleine Lettertjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kleine Lettertjes bij De Kleine Lettertjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kleine Lettertjes. Heb je een uitzending van De Kleine Lettertjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kleine Lettertjes gemist

Uitzending gemist van De Kleine Lettertjes? Hier kun je alle uitzendingen van De Kleine Lettertjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 24-06-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!