Programma gemist?

Een humoristische kenniskwis. van het Over de zin en onzin de van de recht, opvallende regels en bizarre op wetten.

De Kleine met Lettertjes is uit een humoristische kwis, over de de zin en onzin de van recht. Thomas naar v naar Luyn en Peter van Heerschop gaan naar de strijd aan in met Pieter Derks het en Martine Sandifort. op tv Teamcaptains Thomas van in Luyn en Pieter tijdens Derks gaan samen met Peter door Heerschop en naar Martine Sandifort de strijd aan tijdens in De op tv Kleine het Lettertjes.

Humoristische quiz over uit met de zin en op tv onzin van recht. Thomas van van Luyn op tv en Imanuelle Grives op gaan de strijd aan op tv met Pieter Derks en Eric op van Sauers. een Humoristische door kennisquiz over de een zin en onzin in van recht. Over opvallende regels en tijdens tijdens bizarre wetten. Over op de ellenlange gebruiksvoorwaarden de die we meestal op tv niet lezen, maar simpelweg accepteren. uit Teamcaptains de Thomas van Luyn en Pieter Derks in gaan samen met met Eric met van Sauers en Imanuelle Grives tijdens de strijd de aan.

Teamcaptains Thomas op tv van Luyn en Pieter op het Derks gaan samen met Erik tijdens van tijdens Muiswinkel en Paulien tijdens Cornelisse de strijd op aan.

Teamcaptains in Thomas van Luyn de en Pieter Derks gaan samen met in met Daan Nieber en Marlijn van op tv Weerdenburg de strijd door op aan.

Vanavond start de een nieuwe humoristische kenniskwis van De op Kleine Lettertjes op tv met presentator Jörgen Raymann. Twee de prominente het Nederlanders (waaronder Marlijn Weerdenburg, het Erik van Muiswinkel, Anita Witzier, een Martine Sandifort, Irene het tijdens Moors en Daan uit Nieber) testen elke aflevering hun kennis het op het in gebied van regels met en in wetgeving: van politieverordening tot grondrecht, naar van huisregel van tot Algemene Voorwaarden. ‘Raadsmannen’ in Thomas van Luyn op en Pieter Derks staan naar de op BN’ers bij. Rechter Martine op van Rijn, van in het dagelijks leven door werkzaam als kantonrechter, op geeft deskundig commentaar de op de soms door onbegrijpelijke regels. Michel Nillesen, manager Video uit KRO-NCRV: “Onze op tv wereld uit zit vol met uit opzienbarende wetten, kleine lettertjes die uit je nooit leest, onduidelijke de regels de en bijzondere in contracten. De Kleine het Lettertjes zal 6 naar zaterdagavonden met veel humor de zin uit in en onzin van op tv recht en regels proberen te door ontwarren”.

januari 2020
24-06-2017 21:20

De Kleine Lettertjes

De Kleine Lettertjes - De Kleine Lettertjes

Een humoristische kenniskwis. Over de zin en onzin van recht, opvallende regels en bizarre wetten.

17-06-2017 21:25

De Kleine Lettertjes

De Kleine Lettertjes - De Kleine Lettertjes

De Kleine Lettertjes is een humoristische kwis, over de zin en onzin van recht. Thomas v Luyn en Peter Heerschop gaan de strijd aan met Pieter Derks en Martine Sandifort. Teamcaptains Thomas van Luyn en Pieter Derks gaan samen met Peter Hee...

10-06-2017 21:25

De Kleine Lettertjes

De Kleine Lettertjes - De Kleine Lettertjes

Humoristische quiz over de zin en onzin van recht. Thomas van Luyn en Imanuelle Grives gaan de strijd aan met Pieter Derks en Eric van Sauers. Humoristische kennisquiz over de zin en onzin van recht. Over opvallende regels en bizarre wetten...

03-06-2017 21:20

De Kleine Lettertjes

De Kleine Lettertjes - De Kleine Lettertjes

Teamcaptains Thomas van Luyn en Pieter Derks gaan samen met Erik van Muiswinkel en Paulien Cornelisse de strijd aan.

27-05-2017 21:20

De Kleine Lettertjes

De Kleine Lettertjes - De Kleine Lettertjes

Teamcaptains Thomas van Luyn en Pieter Derks gaan samen met Daan Nieber en Marlijn van Weerdenburg de strijd aan.

20-05-2017 21:20

De Kleine Lettertjes

De Kleine Lettertjes - De Kleine Lettertjes

Vanavond start de nieuwe humoristische kenniskwis De Kleine Lettertjes met presentator Jörgen Raymann. Twee prominente Nederlanders (waaronder Marlijn Weerdenburg, Erik van Muiswinkel, Anita Witzier, Martine Sandifort, Irene Moors en Daan N...

De Kleine Lettertjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kleine Lettertjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kleine Lettertjes bij De Kleine Lettertjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kleine Lettertjes. Heb je een uitzending van De Kleine Lettertjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kleine Lettertjes gemist

Uitzending gemist van De Kleine Lettertjes? Hier kun je alle uitzendingen van De Kleine Lettertjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 24-06-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!