Programma gemist?

Een in humoristische kenniskwis. Over de van zin en het onzin van recht, op tv opvallende regels het en bizarre wetten.

De Kleine op tv Lettertjes is een een humoristische kwis, over de op van zin en onzin van recht. Thomas uit v Luyn en op tv door Peter Heerschop gaan de strijd in aan uit met Pieter Derks en met Martine Sandifort. Teamcaptains Thomas tijdens van Luyn en in Pieter Derks gaan op samen met met Peter Heerschop op tv en Martine Sandifort de strijd aan het in De Kleine met op Lettertjes.

Humoristische met quiz over de zin uit en uit onzin van recht. naar Thomas van Luyn en het Imanuelle Grives in gaan de strijd uit aan met Pieter Derks en Eric het van Sauers. met Humoristische een kennisquiz over de het zin en onzin van in recht. Over de opvallende regels en bizarre wetten. met Over de ellenlange van gebruiksvoorwaarden die we het meestal niet lezen, maar de de simpelweg accepteren. Teamcaptains door Thomas van Luyn de en Pieter Derks van gaan samen met Eric van in Sauers en de Imanuelle Grives de strijd uit aan.

Teamcaptains uit Thomas van Luyn de en Pieter het Derks gaan samen op tv met Erik van Muiswinkel een en Paulien Cornelisse uit de strijd van aan.

Teamcaptains naar Thomas van op Luyn en Pieter Derks gaan samen door met Daan Nieber van tijdens en Marlijn van Weerdenburg de de strijd naar aan.

Vanavond start op tv de een nieuwe humoristische kenniskwis van De Kleine Lettertjes met presentator Jörgen van van Raymann. Twee prominente Nederlanders (waaronder van Marlijn met Weerdenburg, Erik van Muiswinkel, van Anita Witzier, op Martine Sandifort, Irene Moors door en Daan Nieber) testen elke naar aflevering van hun kennis op door het gebied van van regels en wetgeving: van politieverordening op tv tot uit grondrecht, van huisregel tot met Algemene Voorwaarden. ‘Raadsmannen’ Thomas van de Luyn en van Pieter Derks staan de de BN’ers bij. Rechter naar Martine van tijdens Rijn, in het dagelijks uit leven een werkzaam als kantonrechter, geeft een deskundig het commentaar op de soms onbegrijpelijke op regels. Michel uit Nillesen, manager Video KRO-NCRV: “Onze tijdens wereld zit vol een met opzienbarende wetten, op tv kleine lettertjes de die je nooit leest, de onduidelijke regels en met bijzondere een contracten. De Kleine Lettertjes zal door 6 op zaterdagavonden met veel met humor de zin en onzin tijdens van recht en het regels proberen in te ontwarren”.

januari 2021
24-06-2017 21:20

De Kleine Lettertjes

De Kleine Lettertjes - De Kleine Lettertjes

Een humoristische kenniskwis. Over de zin en onzin van recht, opvallende regels en bizarre wetten.

17-06-2017 21:25

De Kleine Lettertjes

De Kleine Lettertjes - De Kleine Lettertjes

De Kleine Lettertjes is een humoristische kwis, over de zin en onzin van recht. Thomas v Luyn en Peter Heerschop gaan de strijd aan met Pieter Derks en Martine Sandifort. Teamcaptains Thomas van Luyn en Pieter Derks gaan samen met Peter Hee...

10-06-2017 21:25

De Kleine Lettertjes

De Kleine Lettertjes - De Kleine Lettertjes

Humoristische quiz over de zin en onzin van recht. Thomas van Luyn en Imanuelle Grives gaan de strijd aan met Pieter Derks en Eric van Sauers. Humoristische kennisquiz over de zin en onzin van recht. Over opvallende regels en bizarre wetten...

03-06-2017 21:20

De Kleine Lettertjes

De Kleine Lettertjes - De Kleine Lettertjes

Teamcaptains Thomas van Luyn en Pieter Derks gaan samen met Erik van Muiswinkel en Paulien Cornelisse de strijd aan.

27-05-2017 21:20

De Kleine Lettertjes

De Kleine Lettertjes - De Kleine Lettertjes

Teamcaptains Thomas van Luyn en Pieter Derks gaan samen met Daan Nieber en Marlijn van Weerdenburg de strijd aan.

20-05-2017 21:20

De Kleine Lettertjes

De Kleine Lettertjes - De Kleine Lettertjes

Vanavond start de nieuwe humoristische kenniskwis De Kleine Lettertjes met presentator Jörgen Raymann. Twee prominente Nederlanders (waaronder Marlijn Weerdenburg, Erik van Muiswinkel, Anita Witzier, Martine Sandifort, Irene Moors en Daan N...

De Kleine Lettertjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kleine Lettertjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kleine Lettertjes bij De Kleine Lettertjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kleine Lettertjes. Heb je een uitzending van De Kleine Lettertjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kleine Lettertjes gemist

Uitzending gemist van De Kleine Lettertjes? Hier kun je alle uitzendingen van De Kleine Lettertjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 24-06-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!