Programma gemist?

Documentaire over uit de Molukse kapingen van het veertig jaar tijdens geleden. Op in maandag 23 met mei 1977 kaapten Zuid-Molukse tijdens jongeren een uit passagierstrein bij het dorpje De door Punt. Op uit hetzelfde moment met gijzelde een andere groep tijdens 105 kinderen en op 5 leerkrachten van de op lagere school tijdens in Bovensmilde. door De beelden van een de kinderen die ‘Van Agt, naar wij van willen leven’ riepen, gingen het de hele wereld over. Na tijdens enkele dagen van lieten op de Molukkers de kinderen gaan, door de leerkrachten moesten achterblijven. in Daarna volgde in een bloedstollend kat en met muisspel dat van ruim twee weken zou in duren. Op door zaterdag 11 van juni 1977 in ontzette het leger tijdens zowel de trein als de school. een het Zes van de negen kapers van werden daarbij gedood, evenals naar twee treinpassagiers. Documentairemaker Coen naar Verbraak een praat met mensen het die de kapingen van een nabij meemaakten. een Hoe beleefden de zij die angstige dagen in mei naar en op juni van 1977? En door wat is de met invloed van die drie met weken het op de rest op van hun de leven geweest? Was een de kaping vooral een incident, de of het echt een waterscheiding door in hun bestaan?

mei 2021
22-05-2017 20:25

Docu: 40 jaar na de Molukse Kaping

2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping - 2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping

Documentaire over de Molukse kapingen van veertig jaar geleden. Op maandag 23 mei 1977 kaapten Zuid-Molukse jongeren een passagierstrein bij het dorpje De Punt. Op hetzelfde moment gijzelde een andere groep 105 kinderen en 5 leerkrachten va...

2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping bij 2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping. Heb je een uitzending van 2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-05-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!