Programma gemist?

Documentaire over naar de Molukse kapingen door van veertig jaar geleden. het Op maandag 23 op tv mei 1977 kaapten van Zuid-Molukse jongeren een de passagierstrein de bij het dorpje De met Punt. tijdens Op hetzelfde moment gijzelde een andere door groep 105 kinderen het en 5 leerkrachten een van naar de lagere het school in Bovensmilde. De beelden van uit de kinderen de die ‘Van Agt, de wij willen leven’ riepen, door gingen de hele door wereld over. Na op tv enkele met dagen lieten de Molukkers op de kinderen uit gaan, de leerkrachten moesten achterblijven. van Daarna volgde het een tijdens bloedstollend kat en tijdens muisspel dat ruim twee het weken zou het duren. Op zaterdag tijdens 11 juni 1977 ontzette het leger van op tv zowel de trein naar als de school. Zes van de van negen kapers werden door daarbij gedood, evenals door twee door treinpassagiers. Documentairemaker Coen Verbraak het praat met op tv mensen die de kapingen van nabij de meemaakten. tijdens Hoe beleefden zij die een angstige dagen in mei de en juni in van van 1977? En wat is van de invloed van die de drie weken naar op de met rest van hun leven geweest? op Was de kaping in vooral een incident, of door echt op een waterscheiding in hun met bestaan?

september 2021
22-05-2017 20:25

Docu: 40 jaar na de Molukse Kaping

2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping - 2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping

Documentaire over de Molukse kapingen van veertig jaar geleden. Op maandag 23 mei 1977 kaapten Zuid-Molukse jongeren een passagierstrein bij het dorpje De Punt. Op hetzelfde moment gijzelde een andere groep 105 kinderen en 5 leerkrachten va...

2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping bij 2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping. Heb je een uitzending van 2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-05-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!