Programma gemist?

Documentaire op tv over de het Molukse kapingen van veertig jaar op geleden. Op de maandag 23 mei door 1977 kaapten naar Zuid-Molukse jongeren een naar passagierstrein bij het dorpje in De Punt. Op tijdens hetzelfde moment gijzelde een van andere groep 105 uit kinderen in en 5 leerkrachten van het de lagere school in Bovensmilde. in De beelden het van de kinderen die door naar ‘Van Agt, wij uit willen leven’ riepen, gingen de hele door wereld over. Na het met enkele dagen lieten de op Molukkers de kinderen gaan, de in leerkrachten moesten een achterblijven. Daarna volgde een een met bloedstollend kat en muisspel dat ruim van op twee weken zou duren. op Op zaterdag 11 juni 1977 tijdens ontzette het leger op zowel naar de trein op als de school. Zes de van de negen kapers werden met uit daarbij gedood, evenals twee treinpassagiers. Documentairemaker op Coen Verbraak praat het met mensen die de een het kapingen van nabij meemaakten. Hoe beleefden een zij uit die angstige dagen in mei uit en juni van tijdens 1977? een En wat is van de invloed van de die drie weken op op de rest van het hun het leven geweest? Was de van kaping vooral een met incident, of met echt een waterscheiding in een hun bestaan?

januari 2021
22-05-2017 20:25

Docu: 40 jaar na de Molukse Kaping

2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping - 2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping

Documentaire over de Molukse kapingen van veertig jaar geleden. Op maandag 23 mei 1977 kaapten Zuid-Molukse jongeren een passagierstrein bij het dorpje De Punt. Op hetzelfde moment gijzelde een andere groep 105 kinderen en 5 leerkrachten va...

2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping bij 2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping. Heb je een uitzending van 2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-05-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!