Programma gemist?

Documentaire door over de van Molukse kapingen van veertig jaar in geleden. Op maandag in 23 mei 1977 tijdens kaapten Zuid-Molukse jongeren een op tv een passagierstrein bij het uit dorpje De Punt. een Op hetzelfde moment gijzelde de een andere uit groep 105 kinderen op tv en 5 leerkrachten van de van lagere met school in Bovensmilde. De beelden tijdens van in de kinderen die ‘Van Agt, wij een tijdens willen leven’ riepen, gingen de met hele wereld over. Na de met enkele dagen lieten de door Molukkers de kinderen gaan, door de leerkrachten moesten achterblijven. op tv Daarna op volgde een bloedstollend kat en een muisspel dat ruim naar een twee weken zou duren. Op zaterdag op tv de 11 juni 1977 naar ontzette het leger van zowel de trein als de met school. Zes van de door negen kapers werden in daarbij gedood, de evenals twee treinpassagiers. Documentairemaker van Coen Verbraak naar praat met mensen uit die de kapingen van tijdens nabij meemaakten. Hoe beleefden door zij in die angstige dagen in mei het op tv en juni van op tv 1977? En wat met is de invloed van die drie op weken op de op rest in van hun leven geweest? van Was in de kaping vooral een incident, op tv of echt een waterscheiding van in hun door bestaan?

september 2020
22-05-2017 20:25

Docu: 40 jaar na de Molukse Kaping

2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping - 2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping

Documentaire over de Molukse kapingen van veertig jaar geleden. Op maandag 23 mei 1977 kaapten Zuid-Molukse jongeren een passagierstrein bij het dorpje De Punt. Op hetzelfde moment gijzelde een andere groep 105 kinderen en 5 leerkrachten va...

2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping bij 2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping. Heb je een uitzending van 2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-05-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!