Programma gemist?

Documentaire over de in in Molukse kapingen van veertig in jaar geleden. Op maandag 23 tijdens door mei 1977 kaapten Zuid-Molukse op jongeren een door passagierstrein bij het van dorpje De Punt. de Op hetzelfde moment gijzelde door een andere het groep 105 kinderen en op tv 5 leerkrachten van naar de lagere school in de Bovensmilde. naar De beelden van op tv de kinderen die ‘Van Agt, wij de naar willen leven’ riepen, gingen op tv de hele uit wereld over. Na enkele dagen naar lieten de Molukkers de een kinderen gaan, de naar met leerkrachten moesten achterblijven. Daarna volgde tijdens een bloedstollend kat en het uit muisspel dat ruim tijdens twee weken zou duren. Op het zaterdag 11 juni tijdens 1977 ontzette op het leger zowel naar de trein als het de school. Zes in van de negen de kapers werden daarbij gedood, evenals met twee een treinpassagiers. Documentairemaker Coen van Verbraak praat met mensen die door de kapingen door van nabij naar meemaakten. Hoe beleefden zij het die angstige dagen in in mei en juni van de 1977? En door wat is de invloed het van op die drie het weken op de met rest van hun leven geweest? door Was door de kaping vooral een van incident, of echt op tv een waterscheiding in de hun bestaan?

mei 2020
22-05-2017 20:25

Docu: 40 jaar na de Molukse Kaping

2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping - 2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping

Documentaire over de Molukse kapingen van veertig jaar geleden. Op maandag 23 mei 1977 kaapten Zuid-Molukse jongeren een passagierstrein bij het dorpje De Punt. Op hetzelfde moment gijzelde een andere groep 105 kinderen en 5 leerkrachten va...

2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping bij 2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping. Heb je een uitzending van 2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Wij willen leven! - 40 jaar na de Molukse Kaping kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-05-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!