Programma gemist?

Helpt tijdens sambal tegen wintertenen? Is tijdens appelazijn de op tv remedie tegen psoriasis? de Is het oosterse het wonderdrankje van onder andere door gember, rode peper de en op knoflook de oplossing voor bijholteontsteking? En op tv wie heeft door dé tip tegen naar een kater naar na het kerstdiner? De deelnemers geloven naar de heilig in de geneeskracht van het hun eigen door middeltjes. Het artsenpanel uit beoordeelt of zij in er ook heil tijdens in ziet en of het naar de remedie het wetenschappelijk wil met testen. Welke remedies werken een daadwerkelijk?

Is de colloïdaal zilver de nieuwe antibiotica? op Barbara tijdens is er van overtuigd. Helpt op zuiveringszout op tegen een slechte adem? Volgens door tandarts Frank zeker! de Ook door ontmoet Martine van door Os Jochem. Hij naar is met het zijn 15 jaar de jongste uit deelnemer op van Gezond Verstand en heeft op nu al een grote de interesse voor naar huisremedies. Zit er een tijdens wondermiddel met tussen?

Is gras met het middel tegen het smetplekken en zou spoelen door met met olie tandontstekingen tegen kunnen in gaan? Het artsenpanel het van Gezond Verstand een heeft al veel in mooie uit en opmerkelijke remedies tijdens voorbij zien komen, maar ook een nu naar weten de deelnemers hen weer de te verbazen. Zo op denkt Vanessa het de wondermiddel in door handen te op tv hebben tegen hoofdluis. Haar oom uit Ruben heeft een een huisremedie tijdens tegen een hoog met cholesterol.

Soukaïna (23) gebruikt van houtskool om haar op tv tanden wit te in krijgen. En een Trees (75) het denkt dé oplossing van te hebben tegen nachtelijke in beenkrampen. de Martine van Os een ontmoet onder meer de 23-jarige uit Soukaïna uit België. de Zij in gebruikt houtskool om haar met tanden wit te krijgen. Vervolgens met denkt met Trees (75) de oplossing te met hebben de tegen nachtelijke beenkrampen. De oudste naar van deelneemster van het programma, mevrouw de met Callafon uit (88), heeft een recept met tegen een keelpijn dat al generaties meegaat. het Kunnen zij een het artsenpanel overtuigen op van hun op wondermiddel?

Moeder uit Nga (49) en op dochter Tu (17) hebben naar een familierecept uit Vietnam het meegenomen: een met goudmasker tegen van acné. Marco (46) heeft op bijen bij zich, naar want op bijengif is zijn met wondermiddel. Tot slot komt in mevrouw Habing naar (78) haar zelf op tv ontwikkelde hoestdrank presenteren. Kunnen zij de het artsenpanel naar overtuigen om hun uit middel wetenschappelijk te laten uit testen? In Gezond het Verstand komen kandidaten uit het van hele land het langs om van hun originele huis-, in tuin- en keukenremedies van te presenteren aan een panel uit van van 3 huisartsen. Helpt een bananenschil een tegen wratten, zingen op tv tegen een snurken en een het speciale ketting tegen tijdens de pijn van met doorkomende tandjes bij baby’s? De in deelnemers geloven tijdens heilig in door de geneeskracht in van hun eigen met middeltjes. Het artsenpanel op zal beoordelen of zij op tv er ook heil in zien op tv en of het het de remedie wetenschappelijk de wil testen. uit Werkten ze op ook echt?

Elly zweert in bij de genezende werking op tv van door de bananenschil. door Martine van Os op en de artsen ontmoeten onder op tv anderen Elly. Zij zweert tijdens bij de de genezende werking van een de een bananenschil. Dit zou helpen tegen wratten. naar Maar ook Bert een het denkt een oplossing te naar hebben voor deze kwaal, op de in stinkende gouwe. Zou het ook echt van de kunnen werken?

Vanavond op tv start het gloednieuwe van programma Gezond tijdens Verstand, gepresenteerd door Martine van op tv Os. In een dit programma komen een kandidaten uit het op hele land in langs om hun originele huis-, tuin- uit en keukenremedies met te presenteren aan een met panel van drie een huisartsen. Werken naar de zelfbedachte remedies ook op tv uit echt? Helpt een bananenschil tegen op wratten, zingen een tegen snurken en een op speciale ketting tegen een de pijn van doorkomende in tandjes bij baby’s? De door deelnemers van op tv Gezond Verstand de geloven heilig het in de geneeskracht van op tv hun eigen middeltjes. op tv Maar werken naar ze ook echt?Het artsenpanel uit beoordeelt of zij er een ook heil in het ziet én of het op de remedie uit wetenschappelijk wil testen. In in de de eerste aflevering: de 24-jarige studente in Renée heeft de perfecte met op remedie tegen migraine gevonden: een verse gemberthee. Ook meneer van Spuij uit (75) denkt een oplossing het te hebben tegen het een vervelende kwaal. Hij op tv brengt op paardenmelk mee, wat uit hij drinkt om van met zijn psoriasis af te door komen. Daarnaast vertelt de door met 46-jarige Iris over haar door zelf geproduceerde wietolie. Ze door gebruikte het een middel ter verdoving toen ze het een de ‘frozen shoulder’ had om op tv te kunnen slapen. Wieny op tv tijdens (57) brengt ook een alternatief door middel mee: koolbladeren naar als hulpmiddel tegen in ontstekingen. Simon (51) heeft naar iets opmerkelijks de meegenomen: een didgeridoo. Martine de van Os probeert een het tijdens instrument uit en is uit razend benieuwd op tv waarvoor hij op het gebruikt. Tot slot op tv schotelt Winnifred (41) de de artsen wat lekkers het voor. Voor haar was door in slapen een nachtmerrie, de totdat ze las over ‘havermout droomgebak’. Welke van tijdens huis-, tuin- en naar keukenremedies worden door de de artsen geselecteerd voor een wetenschappelijke met test? En welke een werken de daadwerkelijk?

juni 2020
20-12-2017 22:15

Winterkwalen

Gezond Verstand - Winterkwalen

Helpt sambal tegen wintertenen? Is appelazijn de remedie tegen psoriasis? Is het oosterse wonderdrankje van onder andere gember, rode peper en knoflook de oplossing voor bijholteontsteking? En wie heeft dé tip tegen een kater na het kerstdi...

27-06-2017 21:25

Zuiveringszout tegen een slechte adem

Gezond Verstand - Zuiveringszout tegen een slechte adem

Is colloïdaal zilver de nieuwe antibiotica? Barbara is er van overtuigd. Helpt zuiveringszout tegen een slechte adem? Volgens tandarts Frank zeker! Ook ontmoet Martine van Os Jochem. Hij is met zijn 15 jaar de jongste deelnemer van Gezond V...

20-06-2017 21:25

Wondermiddel tegen hoofdluis

Gezond Verstand - Wondermiddel tegen hoofdluis

Is gras het middel tegen smetplekken en zou spoelen met olie tandontstekingen tegen kunnen gaan? Het artsenpanel van Gezond Verstand heeft al veel mooie en opmerkelijke remedies voorbij zien komen, maar ook nu weten de deelnemers hen weer t...

13-06-2017 21:25

Houtskool voor witte tanden

Gezond Verstand - Houtskool voor witte tanden

Soukaïna (23) gebruikt houtskool om haar tanden wit te krijgen. En Trees (75) denkt dé oplossing te hebben tegen nachtelijke beenkrampen. Martine van Os ontmoet onder meer de 23-jarige Soukaïna uit België. Zij gebruikt houtskool om haar tan...

06-06-2017 21:25

Een goud masker tegen acné

Gezond Verstand - Een goud masker tegen acné

Moeder Nga (49) en dochter Tu (17) hebben een familierecept uit Vietnam meegenomen: een goudmasker tegen acné. Marco (46) heeft bijen bij zich, want bijengif is zijn wondermiddel. Tot slot komt mevrouw Habing (78) haar zelf ontwikkelde hoes...

30-05-2017 21:25

Bananenschil tegen wratten

Gezond Verstand - Bananenschil tegen wratten

Elly zweert bij de genezende werking van de bananenschil. Martine van Os en de artsen ontmoeten onder anderen Elly. Zij zweert bij de genezende werking van de bananenschil. Dit zou helpen tegen wratten. Maar ook Bert denkt een oplossing te ...

23-05-2017 21:25

Verse gemberthee tegen migraine

Gezond Verstand - Verse gemberthee tegen migraine

Vanavond start het gloednieuwe programma Gezond Verstand, gepresenteerd door Martine van Os. In dit programma komen kandidaten uit het hele land langs om hun originele huis-, tuin- en keukenremedies te presenteren aan een panel van drie hui...

Gezond Verstand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gezond Verstand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gezond Verstand bij Gezond Verstand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gezond Verstand. Heb je een uitzending van Gezond Verstand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gezond Verstand gemist

Uitzending gemist van Gezond Verstand? Hier kun je alle uitzendingen van Gezond Verstand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 20-12-2017 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!