Programma gemist?

Helpt sambal een tegen wintertenen? Is appelazijn op uit de remedie tegen psoriasis? de Is het oosterse wonderdrankje van van onder andere door gember, tijdens rode peper en knoflook de tijdens oplossing voor tijdens bijholteontsteking? En wie heeft dé tijdens tip met tegen een kater na een het kerstdiner? De in deelnemers geloven heilig in de door geneeskracht van hun tijdens naar eigen middeltjes. Het artsenpanel beoordeelt of uit in zij er ook heil in ziet met en of door het het de remedie wetenschappelijk wil testen. de Welke remedies met werken daadwerkelijk?

Is colloïdaal tijdens zilver de nieuwe antibiotica? de Barbara op tv is er naar van overtuigd. Helpt zuiveringszout op tv tegen een in slechte adem? Volgens tandarts Frank naar zeker! Ook ontmoet Martine tijdens van door Os Jochem. Hij is met op zijn door 15 jaar de van jongste deelnemer op tv van Gezond Verstand en heeft nu van al een grote op tv interesse uit voor huisremedies. Zit er van een wondermiddel de tussen?

Is gras op tv het middel tegen met smetplekken en zou spoelen uit met olie tandontstekingen op tv een tegen kunnen gaan? Het door artsenpanel van Gezond Verstand door heeft al van veel mooie en naar opmerkelijke remedies voorbij een zien komen, maar ook naar nu weten door de deelnemers hen weer te de tijdens verbazen. Zo denkt naar Vanessa het wondermiddel in handen te de hebben tegen uit hoofdluis. Haar een oom Ruben heeft een huisremedie het tegen een tijdens hoog van cholesterol.

Soukaïna (23) naar gebruikt houtskool naar om haar tanden wit naar te krijgen. met En Trees (75) denkt de dé in oplossing te hebben tegen op tv nachtelijke beenkrampen. Martine uit van Os naar ontmoet onder meer de op 23-jarige Soukaïna uit België. op tv Zij gebruikt houtskool om door met haar tanden wit te tijdens krijgen. Vervolgens denkt Trees met (75) de door oplossing te hebben met tegen nachtelijke tijdens beenkrampen. De oudste deelneemster van op tv het programma, mevrouw de de Callafon op tv (88), heeft op een recept tegen keelpijn door dat al generaties meegaat. het Kunnen zij het een artsenpanel overtuigen van tijdens hun een wondermiddel?

Moeder Nga (49) in en naar dochter Tu uit (17) hebben een familierecept uit Vietnam het het meegenomen: een goudmasker tijdens tegen acné. Marco (46) heeft bijen de bij in zich, want bijengif een is zijn wondermiddel. Tot slot op komt mevrouw met Habing (78) haar zelf in ontwikkelde hoestdrank op tv presenteren. op tv Kunnen zij het artsenpanel overtuigen de om hun middel de wetenschappelijk te laten door testen? In een Gezond Verstand komen kandidaten uit tijdens het hele land met langs door om hun originele het huis-, tuin- en keukenremedies te de presenteren aan een panel tijdens van op tv 3 huisartsen. Helpt een het bananenschil tegen een wratten, zingen tijdens tegen snurken en een speciale ketting met tegen uit de pijn van doorkomende met tandjes bij baby’s? een De deelnemers het geloven heilig in de geneeskracht tijdens het van hun eigen middeltjes. op tv Het artsenpanel zal beoordelen of tijdens zij tijdens er ook heil in zien van en in of het de remedie wetenschappelijk door wil testen. Werkten op ze ook door echt?

Elly zweert bij op de genezende werking uit van de bananenschil. de Martine van met Os een en de artsen ontmoeten onder het anderen door Elly. Zij zweert bij de de genezende naar werking van de bananenschil. het Dit zou helpen de tegen wratten. van Maar ook Bert denkt de een oplossing te een hebben voor deze kwaal, de op tv stinkende door gouwe. Zou het uit ook echt door kunnen werken?

Vanavond start het naar in gloednieuwe programma Gezond Verstand, gepresenteerd door door Martine uit van Os. in In dit programma komen kandidaten uit van het hele uit land langs om naar hun met originele huis-, tuin- en op tv keukenremedies te presenteren aan uit een panel van het drie huisartsen. Werken de het zelfbedachte door remedies ook echt? Helpt een bananenschil de met tegen wratten, zingen tegen snurken en de een uit speciale ketting tegen de pijn in van doorkomende tandjes de bij baby’s? naar De de deelnemers van Gezond Verstand geloven van heilig in in de geneeskracht van op tv hun eigen de middeltjes. Maar werken ze door ook echt?Het artsenpanel beoordeelt of van zij er in ook de heil in ziet én op tv of het de remedie een wetenschappelijk wil in testen. In de eerste tijdens aflevering: de 24-jarige studente Renée door uit heeft de perfecte remedie uit tegen migraine gevonden: verse de gemberthee. de Ook meneer Spuij (75) denkt een van in oplossing te hebben door tegen een vervelende kwaal. Hij het brengt tijdens paardenmelk mee, wat hij door drinkt om van zijn psoriasis met af een te komen. Daarnaast van vertelt de 46-jarige Iris over van haar zelf geproduceerde door wietolie. Ze gebruikte in het middel ter uit door verdoving toen ze met een ‘frozen shoulder’ had om een te kunnen slapen. op Wieny tijdens (57) brengt ook het een alternatief middel mee: met koolbladeren als een hulpmiddel tegen ontstekingen. Simon de (51) heeft iets opmerkelijks meegenomen: het een didgeridoo. Martine uit van een Os probeert het instrument de uit en is met razend benieuwd waarvoor hij het het gebruikt. op tv Tot slot in schotelt Winnifred (41) de uit artsen wat lekkers door voor. Voor uit haar was op slapen een nachtmerrie, totdat ze door las over ‘havermout de droomgebak’. Welke huis-, tuin- en op tv keukenremedies worden door naar de het artsen geselecteerd voor een wetenschappelijke de test? En welke de werken van daadwerkelijk?

september 2020
20-12-2017 22:15

Winterkwalen

Gezond Verstand - Winterkwalen

Helpt sambal tegen wintertenen? Is appelazijn de remedie tegen psoriasis? Is het oosterse wonderdrankje van onder andere gember, rode peper en knoflook de oplossing voor bijholteontsteking? En wie heeft dé tip tegen een kater na het kerstdi...

27-06-2017 21:25

Zuiveringszout tegen een slechte adem

Gezond Verstand - Zuiveringszout tegen een slechte adem

Is colloïdaal zilver de nieuwe antibiotica? Barbara is er van overtuigd. Helpt zuiveringszout tegen een slechte adem? Volgens tandarts Frank zeker! Ook ontmoet Martine van Os Jochem. Hij is met zijn 15 jaar de jongste deelnemer van Gezond V...

20-06-2017 21:25

Wondermiddel tegen hoofdluis

Gezond Verstand - Wondermiddel tegen hoofdluis

Is gras het middel tegen smetplekken en zou spoelen met olie tandontstekingen tegen kunnen gaan? Het artsenpanel van Gezond Verstand heeft al veel mooie en opmerkelijke remedies voorbij zien komen, maar ook nu weten de deelnemers hen weer t...

13-06-2017 21:25

Houtskool voor witte tanden

Gezond Verstand - Houtskool voor witte tanden

Soukaïna (23) gebruikt houtskool om haar tanden wit te krijgen. En Trees (75) denkt dé oplossing te hebben tegen nachtelijke beenkrampen. Martine van Os ontmoet onder meer de 23-jarige Soukaïna uit België. Zij gebruikt houtskool om haar tan...

06-06-2017 21:25

Een goud masker tegen acné

Gezond Verstand - Een goud masker tegen acné

Moeder Nga (49) en dochter Tu (17) hebben een familierecept uit Vietnam meegenomen: een goudmasker tegen acné. Marco (46) heeft bijen bij zich, want bijengif is zijn wondermiddel. Tot slot komt mevrouw Habing (78) haar zelf ontwikkelde hoes...

30-05-2017 21:25

Bananenschil tegen wratten

Gezond Verstand - Bananenschil tegen wratten

Elly zweert bij de genezende werking van de bananenschil. Martine van Os en de artsen ontmoeten onder anderen Elly. Zij zweert bij de genezende werking van de bananenschil. Dit zou helpen tegen wratten. Maar ook Bert denkt een oplossing te ...

23-05-2017 21:25

Verse gemberthee tegen migraine

Gezond Verstand - Verse gemberthee tegen migraine

Vanavond start het gloednieuwe programma Gezond Verstand, gepresenteerd door Martine van Os. In dit programma komen kandidaten uit het hele land langs om hun originele huis-, tuin- en keukenremedies te presenteren aan een panel van drie hui...

Gezond Verstand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gezond Verstand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gezond Verstand bij Gezond Verstand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gezond Verstand. Heb je een uitzending van Gezond Verstand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gezond Verstand gemist

Uitzending gemist van Gezond Verstand? Hier kun je alle uitzendingen van Gezond Verstand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 20-12-2017 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!