Programma gemist?

Helpt sambal de tegen wintertenen? de Is appelazijn de de remedie tegen psoriasis? van Is het oosterse wonderdrankje de van onder andere gember, naar rode peper en de knoflook de op oplossing voor bijholteontsteking? En op wie van heeft dé de tip tegen een het kater na het van kerstdiner? De deelnemers geloven heilig tijdens in de door geneeskracht van hun eigen middeltjes. Het van artsenpanel beoordeelt in of zij met er ook een heil in ziet en of het de op tv de remedie wetenschappelijk uit wil testen. Welke remedies werken met daadwerkelijk?

Is colloïdaal zilver met de nieuwe antibiotica? door op Barbara is er van overtuigd. van Helpt naar zuiveringszout tegen een slechte tijdens adem? Volgens tandarts Frank zeker! door Ook naar ontmoet Martine in van Os Jochem. Hij is met met naar zijn 15 jaar de jongste deelnemer in van Gezond tijdens Verstand en op heeft nu al een uit grote interesse voor huisremedies. de Zit er een uit wondermiddel door tussen?

Is gras het op tv middel op tv tegen smetplekken en zou een spoelen met olie op tv tandontstekingen tegen kunnen een gaan? door Het artsenpanel van Gezond het Verstand heeft al veel mooie een en tijdens opmerkelijke remedies voorbij zien komen, door maar een ook nu weten tijdens de deelnemers hen weer van te verbazen. door Zo denkt Vanessa het van wondermiddel de in handen te hebben tegen hoofdluis. op het Haar oom Ruben heeft naar een huisremedie op tv tegen een hoog het cholesterol.

Soukaïna van (23) gebruikt houtskool om met haar tanden wit het te krijgen. En op Trees (75) denkt dé met een oplossing te hebben tegen door nachtelijke beenkrampen. Martine door van Os ontmoet van onder meer de 23-jarige Soukaïna in uit België. in Zij gebruikt houtskool met om haar tanden naar wit op te krijgen. Vervolgens naar denkt Trees (75) de oplossing te uit van hebben tegen nachtelijke beenkrampen. in De oudste deelneemster in van het programma, mevrouw in de Callafon een (88), heeft een recept tegen naar keelpijn dat al van generaties meegaat. op Kunnen zij het een artsenpanel de overtuigen van hun op tv wondermiddel?

Moeder van Nga (49) en dochter de Tu (17) de hebben een familierecept met uit Vietnam meegenomen: door een goudmasker op tv tegen acné. Marco (46) heeft door bijen bij zich, want naar bijengif is naar zijn wondermiddel. Tot slot van komt mevrouw het Habing (78) haar de zelf ontwikkelde hoestdrank van presenteren. op Kunnen zij het artsenpanel overtuigen naar om van hun middel wetenschappelijk te van laten testen? In Gezond een Verstand komen op tv kandidaten uit het hele tijdens land langs om hun een originele huis-, door tuin- en keukenremedies te presenteren het aan een het panel van naar 3 huisartsen. Helpt een naar bananenschil naar tegen wratten, zingen tegen snurken met en uit een speciale ketting tegen de op pijn van op doorkomende tandjes op tv bij baby’s? De deelnemers geloven uit heilig in een de geneeskracht met van hun eigen de middeltjes. Het artsenpanel zal uit beoordelen of zij er uit ook met heil in zien en of met het de remedie wetenschappelijk een met wil testen. Werkten ze op tv ook echt?

Elly zweert bij door met de genezende werking van tijdens de bananenschil. Martine van Os uit en de artsen met ontmoeten onder anderen met Elly. Zij zweert uit bij de genezende met werking van naar de bananenschil. Dit zou de in helpen tegen wratten. Maar ook uit Bert denkt een oplossing naar te naar hebben voor deze kwaal, de door stinkende door gouwe. Zou de het ook echt kunnen de werken?

Vanavond start het een gloednieuwe programma Gezond het het Verstand, gepresenteerd door Martine van Os. van het In dit programma komen op kandidaten uit het hele uit land een langs om hun originele huis-, tuin- op tv en keukenremedies uit te presenteren uit aan een een panel van drie huisartsen. Werken de tijdens zelfbedachte remedies ook op tv echt? Helpt een bananenschil een tegen wratten, zingen in tegen snurken naar en tijdens een speciale ketting een tegen de pijn de van doorkomende tandjes bij baby’s? in De deelnemers van door Gezond Verstand met geloven heilig in de geneeskracht met van hun naar eigen middeltjes. uit Maar werken van ze ook echt?Het artsenpanel door beoordeelt of zij met er ook de heil in ziet van én of het de remedie een wetenschappelijk wil in testen. In de van eerste aflevering: de 24-jarige een studente Renée heeft de de perfecte remedie tegen een migraine gevonden: in verse gemberthee. naar Ook meneer Spuij (75) denkt in een oplossing te de hebben op tegen een vervelende door kwaal. Hij brengt naar paardenmelk mee, wat hij op tv drinkt om van zijn van psoriasis af te komen. in Daarnaast vertelt de het 46-jarige Iris het over haar tijdens zelf geproduceerde wietolie. Ze gebruikte naar het middel op tv ter verdoving tijdens toen ze een ‘frozen shoulder’ op tv had het om te kunnen de slapen. Wieny (57) brengt naar ook tijdens een alternatief middel uit mee: koolbladeren als een hulpmiddel tegen ontstekingen. Simon (51) heeft in in iets opmerkelijks meegenomen: een in didgeridoo. Martine van Os tijdens probeert het door instrument uit in en is razend benieuwd met waarvoor hij het gebruikt. Tot de slot schotelt met Winnifred (41) de artsen in wat uit lekkers voor. Voor haar was in slapen met een nachtmerrie, totdat ze las naar over op ‘havermout droomgebak’. Welke huis-, tuin- en in keukenremedies worden door op door de artsen geselecteerd voor een op tv wetenschappelijke test? En van welke in werken daadwerkelijk?

januari 2021
20-12-2017 22:15

Winterkwalen

Gezond Verstand - Winterkwalen

Helpt sambal tegen wintertenen? Is appelazijn de remedie tegen psoriasis? Is het oosterse wonderdrankje van onder andere gember, rode peper en knoflook de oplossing voor bijholteontsteking? En wie heeft dé tip tegen een kater na het kerstdi...

27-06-2017 21:25

Zuiveringszout tegen een slechte adem

Gezond Verstand - Zuiveringszout tegen een slechte adem

Is colloïdaal zilver de nieuwe antibiotica? Barbara is er van overtuigd. Helpt zuiveringszout tegen een slechte adem? Volgens tandarts Frank zeker! Ook ontmoet Martine van Os Jochem. Hij is met zijn 15 jaar de jongste deelnemer van Gezond V...

20-06-2017 21:25

Wondermiddel tegen hoofdluis

Gezond Verstand - Wondermiddel tegen hoofdluis

Is gras het middel tegen smetplekken en zou spoelen met olie tandontstekingen tegen kunnen gaan? Het artsenpanel van Gezond Verstand heeft al veel mooie en opmerkelijke remedies voorbij zien komen, maar ook nu weten de deelnemers hen weer t...

13-06-2017 21:25

Houtskool voor witte tanden

Gezond Verstand - Houtskool voor witte tanden

Soukaïna (23) gebruikt houtskool om haar tanden wit te krijgen. En Trees (75) denkt dé oplossing te hebben tegen nachtelijke beenkrampen. Martine van Os ontmoet onder meer de 23-jarige Soukaïna uit België. Zij gebruikt houtskool om haar tan...

06-06-2017 21:25

Een goud masker tegen acné

Gezond Verstand - Een goud masker tegen acné

Moeder Nga (49) en dochter Tu (17) hebben een familierecept uit Vietnam meegenomen: een goudmasker tegen acné. Marco (46) heeft bijen bij zich, want bijengif is zijn wondermiddel. Tot slot komt mevrouw Habing (78) haar zelf ontwikkelde hoes...

30-05-2017 21:25

Bananenschil tegen wratten

Gezond Verstand - Bananenschil tegen wratten

Elly zweert bij de genezende werking van de bananenschil. Martine van Os en de artsen ontmoeten onder anderen Elly. Zij zweert bij de genezende werking van de bananenschil. Dit zou helpen tegen wratten. Maar ook Bert denkt een oplossing te ...

23-05-2017 21:25

Verse gemberthee tegen migraine

Gezond Verstand - Verse gemberthee tegen migraine

Vanavond start het gloednieuwe programma Gezond Verstand, gepresenteerd door Martine van Os. In dit programma komen kandidaten uit het hele land langs om hun originele huis-, tuin- en keukenremedies te presenteren aan een panel van drie hui...

Gezond Verstand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gezond Verstand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gezond Verstand bij Gezond Verstand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gezond Verstand. Heb je een uitzending van Gezond Verstand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gezond Verstand gemist

Uitzending gemist van Gezond Verstand? Hier kun je alle uitzendingen van Gezond Verstand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 20-12-2017 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!