Programma gemist?

Helpt tijdens sambal tegen wintertenen? Is op appelazijn de remedie tegen tijdens psoriasis? Is het een oosterse wonderdrankje de van onder andere gember, tijdens rode peper met en knoflook de oplossing in voor bijholteontsteking? op tv En wie heeft dé uit tip tegen tijdens een kater tijdens na het het kerstdiner? De deelnemers geloven heilig in de op tv geneeskracht van hun door eigen middeltjes. uit Het naar artsenpanel beoordeelt of zij er een ook heil op in ziet en of het in met de remedie wetenschappelijk wil een testen. Welke remedies tijdens werken daadwerkelijk?

Is colloïdaal in zilver de in nieuwe antibiotica? Barbara is in er van naar overtuigd. Helpt zuiveringszout tegen het een tijdens slechte adem? Volgens in tandarts Frank zeker! in Ook ontmoet Martine van Os Jochem. in Hij is met tijdens zijn 15 op tv jaar de door jongste deelnemer van Gezond in Verstand en heeft nu door naar al een grote interesse voor tijdens huisremedies. Zit uit er een wondermiddel op tussen?

Is gras het naar middel tegen smetplekken op het en zou spoelen met olie het tandontstekingen tegen op tv kunnen gaan? door Het artsenpanel van Gezond Verstand heeft op tv al veel naar mooie en opmerkelijke remedies van voorbij zien op tv komen, maar ook naar nu weten de deelnemers de hen op tv weer te verbazen. Zo het denkt Vanessa door het wondermiddel in met handen te hebben tegen naar hoofdluis. Haar in oom Ruben in heeft een huisremedie tegen een het hoog op cholesterol.

Soukaïna op (23) gebruikt houtskool het om haar tanden met wit te krijgen. de En Trees (75) denkt dé op tv oplossing te hebben een tegen nachtelijke naar beenkrampen. een Martine van Os met ontmoet onder meer de 23-jarige uit Soukaïna uit België. Zij met de gebruikt houtskool om haar tanden wit uit de te krijgen. Vervolgens denkt op Trees (75) de door oplossing te hebben een tegen nachtelijke beenkrampen. op De oudste deelneemster van het op tv programma, mevrouw de van Callafon (88), heeft naar een uit recept tegen op keelpijn dat al op tv generaties meegaat. Kunnen zij het artsenpanel op uit overtuigen van hun tijdens wondermiddel?

Moeder in Nga (49) en dochter Tu op (17) hebben met een familierecept uit Vietnam een meegenomen: een naar goudmasker tegen met acné. Marco met (46) heeft bijen door bij zich, want bijengif is op zijn naar wondermiddel. Tot slot komt mevrouw Habing door op tv (78) haar zelf ontwikkelde hoestdrank presenteren. naar Kunnen zij het het artsenpanel uit overtuigen om uit hun middel wetenschappelijk te laten testen? In van Gezond Verstand komen van kandidaten het uit het tijdens hele land langs om hun naar originele huis-, tuin- en het keukenremedies te de presenteren aan een op panel van door 3 huisartsen. Helpt door een bananenschil tegen wratten, zingen op tegen snurken en door een het speciale ketting tegen de pijn een van doorkomende tandjes door bij een baby’s? De deelnemers geloven in heilig in de geneeskracht door in van hun eigen middeltjes. Het door artsenpanel naar zal beoordelen of zij er van ook heil in in zien en of met het van de remedie wetenschappelijk een wil testen. Werkten ze naar ook echt?

Elly zweert bij uit de genezende werking van van het de bananenschil. Martine van Os het en de een artsen ontmoeten de onder anderen Elly. met Zij zweert bij de uit genezende werking op van de met bananenschil. Dit zou helpen tegen wratten. van Maar ook een Bert tijdens denkt een oplossing te hebben voor uit deze kwaal, van de stinkende gouwe. Zou van door het ook echt kunnen het werken?

Vanavond op tv start het met gloednieuwe programma Gezond door Verstand, gepresenteerd door Martine van Os. de In dit programma door komen kandidaten het uit het hele van land langs om hun in originele uit huis-, tuin- en keukenremedies in te presenteren aan een een naar panel van drie huisartsen. van Werken de zelfbedachte remedies ook met echt? Helpt tijdens een bananenschil op tegen wratten, zingen met tegen snurken en een door speciale ketting tegen de de pijn van in doorkomende tandjes bij baby’s? uit De deelnemers van op Gezond tijdens Verstand geloven heilig in de met geneeskracht van hun van eigen middeltjes. Maar van werken ze ook door echt?Het artsenpanel beoordeelt de of zij uit er ook in heil in ziet én of het het de remedie wetenschappelijk het wil testen. In het de eerste van aflevering: de 24-jarige studente van Renée heeft de perfecte de remedie tegen migraine de gevonden: uit verse gemberthee. Ook de meneer Spuij (75) denkt een op oplossing het te hebben tegen een naar vervelende kwaal. Hij brengt de paardenmelk een mee, wat hij drinkt in om van zijn naar psoriasis door af te komen. met Daarnaast vertelt de 46-jarige Iris over op tv haar zelf op geproduceerde met wietolie. Ze gebruikte tijdens het middel ter verdoving in toen ze van een ‘frozen shoulder’ had op tv om te kunnen slapen. het Wieny (57) brengt ook een een alternatief tijdens middel mee: met koolbladeren als hulpmiddel tegen een ontstekingen. Simon in (51) heeft op tv iets opmerkelijks meegenomen: een uit didgeridoo. Martine van Os probeert op tv het van instrument uit en is razend in benieuwd waarvoor hij van uit het gebruikt. Tot slot schotelt uit Winnifred het (41) de artsen wat lekkers voor. de Voor haar het was slapen de een nachtmerrie, een totdat ze las over ‘havermout droomgebak’. Welke op naar huis-, tuin- en keukenremedies worden door op tv van de artsen geselecteerd voor een wetenschappelijke met de test? En welke werken op tv daadwerkelijk?

april 2021
20-12-2017 22:15

Winterkwalen

Gezond Verstand - Winterkwalen

Helpt sambal tegen wintertenen? Is appelazijn de remedie tegen psoriasis? Is het oosterse wonderdrankje van onder andere gember, rode peper en knoflook de oplossing voor bijholteontsteking? En wie heeft dé tip tegen een kater na het kerstdi...

27-06-2017 21:25

Zuiveringszout tegen een slechte adem

Gezond Verstand - Zuiveringszout tegen een slechte adem

Is colloïdaal zilver de nieuwe antibiotica? Barbara is er van overtuigd. Helpt zuiveringszout tegen een slechte adem? Volgens tandarts Frank zeker! Ook ontmoet Martine van Os Jochem. Hij is met zijn 15 jaar de jongste deelnemer van Gezond V...

20-06-2017 21:25

Wondermiddel tegen hoofdluis

Gezond Verstand - Wondermiddel tegen hoofdluis

Is gras het middel tegen smetplekken en zou spoelen met olie tandontstekingen tegen kunnen gaan? Het artsenpanel van Gezond Verstand heeft al veel mooie en opmerkelijke remedies voorbij zien komen, maar ook nu weten de deelnemers hen weer t...

13-06-2017 21:25

Houtskool voor witte tanden

Gezond Verstand - Houtskool voor witte tanden

Soukaïna (23) gebruikt houtskool om haar tanden wit te krijgen. En Trees (75) denkt dé oplossing te hebben tegen nachtelijke beenkrampen. Martine van Os ontmoet onder meer de 23-jarige Soukaïna uit België. Zij gebruikt houtskool om haar tan...

06-06-2017 21:25

Een goud masker tegen acné

Gezond Verstand - Een goud masker tegen acné

Moeder Nga (49) en dochter Tu (17) hebben een familierecept uit Vietnam meegenomen: een goudmasker tegen acné. Marco (46) heeft bijen bij zich, want bijengif is zijn wondermiddel. Tot slot komt mevrouw Habing (78) haar zelf ontwikkelde hoes...

30-05-2017 21:25

Bananenschil tegen wratten

Gezond Verstand - Bananenschil tegen wratten

Elly zweert bij de genezende werking van de bananenschil. Martine van Os en de artsen ontmoeten onder anderen Elly. Zij zweert bij de genezende werking van de bananenschil. Dit zou helpen tegen wratten. Maar ook Bert denkt een oplossing te ...

23-05-2017 21:25

Verse gemberthee tegen migraine

Gezond Verstand - Verse gemberthee tegen migraine

Vanavond start het gloednieuwe programma Gezond Verstand, gepresenteerd door Martine van Os. In dit programma komen kandidaten uit het hele land langs om hun originele huis-, tuin- en keukenremedies te presenteren aan een panel van drie hui...

Gezond Verstand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gezond Verstand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gezond Verstand bij Gezond Verstand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gezond Verstand. Heb je een uitzending van Gezond Verstand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gezond Verstand gemist

Uitzending gemist van Gezond Verstand? Hier kun je alle uitzendingen van Gezond Verstand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 20-12-2017 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!