Programma gemist?

Helpt sambal van tegen wintertenen? met Is appelazijn de remedie tegen door psoriasis? Is het in oosterse wonderdrankje van met onder andere tijdens gember, op tv rode peper en knoflook uit de oplossing door voor bijholteontsteking? En wie heeft met dé naar tip tegen een kater na het op kerstdiner? De deelnemers geloven van op heilig in de geneeskracht van hun met een eigen middeltjes. Het met artsenpanel beoordeelt of zij er in ook heil in op tv ziet en of uit het van de remedie wetenschappelijk wil testen. Welke door remedies werken op tv daadwerkelijk?

Is colloïdaal van zilver de nieuwe antibiotica? op in Barbara is er van overtuigd. een Helpt zuiveringszout op tv tegen een slechte adem? op Volgens tandarts Frank zeker! naar Ook ontmoet Martine op van Os naar Jochem. Hij met is met zijn van 15 jaar de jongste deelnemer naar van Gezond Verstand tijdens en heeft nu de een al een grote interesse voor uit huisremedies. Zit er uit een wondermiddel uit tussen?

Is een gras het van middel tegen smetplekken door en zou spoelen met olie op tandontstekingen tegen kunnen van gaan? Het artsenpanel in van Gezond een Verstand heeft al veel een mooie en opmerkelijke op remedies een voorbij zien komen, maar ook nu uit uit weten de deelnemers uit hen weer te verbazen. Zo denkt op tv Vanessa het door wondermiddel in handen te door hebben tegen hoofdluis. een Haar oom Ruben op tv heeft uit een huisremedie tegen op een hoog in cholesterol.

Soukaïna het (23) gebruikt houtskool om in haar tanden wit te op krijgen. En op Trees (75) denkt dé tijdens oplossing uit te hebben tijdens tegen nachtelijke beenkrampen. van Martine van Os op tv ontmoet onder meer de van 23-jarige Soukaïna uit België. Zij op door gebruikt houtskool om haar tanden door wit te krijgen. op Vervolgens van denkt Trees (75) de oplossing een te naar hebben tegen nachtelijke beenkrampen. in De oudste deelneemster van het het programma, uit mevrouw de Callafon (88), op tv heeft een van recept tegen keelpijn dat al de generaties tijdens meegaat. Kunnen zij het artsenpanel de een overtuigen van hun uit wondermiddel?

Moeder door Nga (49) en dochter Tu uit (17) van hebben een uit familierecept uit Vietnam meegenomen: op tv een goudmasker tegen acné. Marco uit (46) op heeft bijen bij met zich, want bijengif is zijn de wondermiddel. Tot door slot met komt mevrouw Habing (78) door haar zelf ontwikkelde hoestdrank van presenteren. Kunnen zij het het artsenpanel overtuigen naar om hun middel wetenschappelijk een te naar laten testen? In Gezond Verstand komen uit kandidaten uit op het hele land langs het om hun originele naar een huis-, tuin- en keukenremedies te het presenteren aan een een panel van 3 huisartsen. op Helpt in een bananenschil tegen van wratten, zingen tegen de snurken en een speciale ketting in tegen de met pijn op van doorkomende tandjes bij baby’s? De uit deelnemers geloven heilig tijdens in de het geneeskracht van hun eigen van middeltjes. Het artsenpanel op tv zal beoordelen uit of zij er met ook heil op tv in zien en of het met de remedie wetenschappelijk op wil tijdens testen. Werkten ze de ook echt?

Elly in zweert bij de genezende werking op het van de bananenschil. Martine van naar Os op tv en de artsen in ontmoeten onder anderen Elly. Zij in zweert bij de een genezende werking van de de bananenschil. de Dit zou helpen tegen wratten. een Maar ook naar Bert denkt door een oplossing te hebben van voor deze naar kwaal, de door stinkende gouwe. Zou het op ook echt kunnen in werken?

Vanavond start het een gloednieuwe een programma Gezond Verstand, gepresenteerd van door op Martine van Os. In uit dit programma komen kandidaten uit uit tijdens het hele land een langs om hun tijdens originele huis-, tuin- en keukenremedies tijdens te presenteren aan een op tv panel met van drie huisartsen. van Werken de zelfbedachte tijdens remedies ook echt? Helpt naar een bananenschil tegen tijdens wratten, zingen tegen naar snurken en naar een speciale ketting tegen de pijn op van doorkomende op tandjes bij een baby’s? De deelnemers van op Gezond Verstand geloven de heilig in de naar geneeskracht van naar hun eigen middeltjes. van Maar werken ze van ook echt?Het het artsenpanel beoordeelt of zij naar er ook heil het in ziet van én of het een de remedie wetenschappelijk wil testen. In het de eerste aflevering: van de 24-jarige van studente Renée het heeft de perfecte remedie in tegen migraine gevonden: verse het gemberthee. van Ook meneer Spuij (75) met denkt een oplossing uit te hebben een tegen een vervelende kwaal. Hij brengt in paardenmelk mee, wat een in hij drinkt om tijdens van zijn psoriasis tijdens af te komen. door Daarnaast vertelt de 46-jarige Iris over de haar zelf geproduceerde door wietolie. met Ze gebruikte het middel met ter verdoving het toen ze op een ‘frozen shoulder’ had om naar te kunnen slapen. het Wieny (57) brengt op ook een alternatief middel het mee: koolbladeren als naar hulpmiddel tegen ontstekingen. de Simon (51) het heeft iets opmerkelijks meegenomen: in een didgeridoo. Martine op tv uit van Os probeert het instrument met uit en is door razend benieuwd uit waarvoor hij het het gebruikt. Tot slot schotelt Winnifred met (41) de in artsen wat lekkers de voor. Voor haar op tv was met slapen een nachtmerrie, totdat ze uit las over ‘havermout droomgebak’. Welke in huis-, tijdens tuin- en keukenremedies worden met door de artsen geselecteerd in voor een wetenschappelijke een test? En welke tijdens werken in daadwerkelijk?

augustus 2021
20-12-2017 22:15

Winterkwalen

Gezond Verstand - Winterkwalen

Helpt sambal tegen wintertenen? Is appelazijn de remedie tegen psoriasis? Is het oosterse wonderdrankje van onder andere gember, rode peper en knoflook de oplossing voor bijholteontsteking? En wie heeft dé tip tegen een kater na het kerstdi...

27-06-2017 21:25

Zuiveringszout tegen een slechte adem

Gezond Verstand - Zuiveringszout tegen een slechte adem

Is colloïdaal zilver de nieuwe antibiotica? Barbara is er van overtuigd. Helpt zuiveringszout tegen een slechte adem? Volgens tandarts Frank zeker! Ook ontmoet Martine van Os Jochem. Hij is met zijn 15 jaar de jongste deelnemer van Gezond V...

20-06-2017 21:25

Wondermiddel tegen hoofdluis

Gezond Verstand - Wondermiddel tegen hoofdluis

Is gras het middel tegen smetplekken en zou spoelen met olie tandontstekingen tegen kunnen gaan? Het artsenpanel van Gezond Verstand heeft al veel mooie en opmerkelijke remedies voorbij zien komen, maar ook nu weten de deelnemers hen weer t...

13-06-2017 21:25

Houtskool voor witte tanden

Gezond Verstand - Houtskool voor witte tanden

Soukaïna (23) gebruikt houtskool om haar tanden wit te krijgen. En Trees (75) denkt dé oplossing te hebben tegen nachtelijke beenkrampen. Martine van Os ontmoet onder meer de 23-jarige Soukaïna uit België. Zij gebruikt houtskool om haar tan...

06-06-2017 21:25

Een goud masker tegen acné

Gezond Verstand - Een goud masker tegen acné

Moeder Nga (49) en dochter Tu (17) hebben een familierecept uit Vietnam meegenomen: een goudmasker tegen acné. Marco (46) heeft bijen bij zich, want bijengif is zijn wondermiddel. Tot slot komt mevrouw Habing (78) haar zelf ontwikkelde hoes...

30-05-2017 21:25

Bananenschil tegen wratten

Gezond Verstand - Bananenschil tegen wratten

Elly zweert bij de genezende werking van de bananenschil. Martine van Os en de artsen ontmoeten onder anderen Elly. Zij zweert bij de genezende werking van de bananenschil. Dit zou helpen tegen wratten. Maar ook Bert denkt een oplossing te ...

23-05-2017 21:25

Verse gemberthee tegen migraine

Gezond Verstand - Verse gemberthee tegen migraine

Vanavond start het gloednieuwe programma Gezond Verstand, gepresenteerd door Martine van Os. In dit programma komen kandidaten uit het hele land langs om hun originele huis-, tuin- en keukenremedies te presenteren aan een panel van drie hui...

Gezond Verstand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gezond Verstand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gezond Verstand bij Gezond Verstand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gezond Verstand. Heb je een uitzending van Gezond Verstand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gezond Verstand gemist

Uitzending gemist van Gezond Verstand? Hier kun je alle uitzendingen van Gezond Verstand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 20-12-2017 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!