Programma gemist?

Helpt tijdens sambal tegen wintertenen? Is appelazijn op tv de tijdens remedie tegen psoriasis? Is door het oosterse wonderdrankje van van onder andere gember, van rode peper en uit op tv knoflook de oplossing voor bijholteontsteking? uit En wie heeft dé tijdens van tip tegen een kater na het met het kerstdiner? De deelnemers geloven heilig uit in de geneeskracht van hun de eigen van middeltjes. Het artsenpanel beoordeelt of van van zij er ook heil in van ziet en of van het de tijdens remedie wetenschappelijk wil testen. een Welke remedies werken van daadwerkelijk?

Is de colloïdaal zilver de nieuwe antibiotica? uit Barbara naar is er van door overtuigd. Helpt zuiveringszout tegen het een slechte op tv adem? Volgens tandarts naar Frank zeker! Ook ontmoet een Martine van Os het Jochem. Hij naar is met zijn 15 jaar op tv de jongste door deelnemer van Gezond Verstand uit en heeft door nu al het een grote interesse een voor huisremedies. Zit er een door wondermiddel met tussen?

Is gras naar het de middel tegen smetplekken en van zou spoelen met olie tandontstekingen in tegen kunnen uit gaan? het Het artsenpanel van Gezond uit Verstand heeft al veel het mooie en opmerkelijke de remedies voorbij tijdens zien komen, maar ook het nu weten de deelnemers het hen weer te het verbazen. Zo denkt het Vanessa het wondermiddel uit in handen in te hebben tegen hoofdluis. een tijdens Haar oom Ruben heeft een huisremedie op tegen een een hoog van cholesterol.

Soukaïna op (23) gebruikt naar houtskool om haar tanden met wit te krijgen. in En Trees (75) denkt in dé oplossing te een hebben tegen nachtelijke beenkrampen. tijdens Martine van Os tijdens ontmoet onder meer naar tijdens de 23-jarige Soukaïna uit België. het Zij gebruikt houtskool van om op haar tanden wit op te krijgen. Vervolgens denkt in Trees (75) de op tv oplossing te op hebben tegen nachtelijke beenkrampen. De oudste door een deelneemster van het programma, tijdens mevrouw de Callafon (88), tijdens heeft een recept op tegen keelpijn dat al een generaties meegaat. op tv Kunnen zij met het artsenpanel overtuigen van in hun door wondermiddel?

Moeder Nga de (49) en het dochter Tu (17) hebben naar een familierecept uit Vietnam door op meegenomen: een goudmasker tegen acné. het Marco (46) op tv heeft bijen op bij zich, want bijengif is naar zijn wondermiddel. naar Tot slot komt mevrouw Habing naar (78) haar het zelf ontwikkelde hoestdrank presenteren. van door Kunnen zij het artsenpanel in overtuigen om tijdens hun middel wetenschappelijk te laten testen? In tijdens Gezond de Verstand komen met kandidaten uit het hele tijdens land langs om hun een originele huis-, tuin- in en keukenremedies te presenteren uit het aan een panel door van 3 huisartsen. met Helpt een bananenschil de tegen wratten, zingen tegen van snurken en een speciale van ketting met tegen de pijn van doorkomende op tv tandjes bij het baby’s? De deelnemers geloven van heilig in de op tv geneeskracht van hun eigen van middeltjes. tijdens Het artsenpanel zal beoordelen op tv of zij er van ook van heil in zien en of uit het de remedie wetenschappelijk uit wil testen. Werkten uit ze ook het echt?

Elly een zweert bij met de genezende werking van de tijdens bananenschil. Martine van door Os en van de artsen ontmoeten een onder anderen met Elly. Zij zweert bij op de genezende werking van naar de bananenschil. in Dit zou een helpen tegen wratten. Maar op tv ook Bert denkt door een oplossing door te hebben voor van deze kwaal, de stinkende gouwe. Zou de het ook echt op tv kunnen op werken?

Vanavond het start het gloednieuwe programma Gezond van Verstand, gepresenteerd door een Martine van het Os. In dit uit programma komen kandidaten uit op het hele land uit langs om naar hun originele huis-, door tuin- op en keukenremedies te door presenteren aan een panel de van drie de huisartsen. Werken de het zelfbedachte remedies ook in echt? Helpt een bananenschil tegen tijdens wratten, zingen een tegen snurken en een speciale ketting naar tegen de pijn van van doorkomende tandjes in bij baby’s? De met deelnemers van op tv Gezond het Verstand geloven heilig in het de geneeskracht van van hun eigen middeltjes. Maar van werken ze van ook echt?Het artsenpanel beoordeelt of op zij er op ook heil het in ziet én of een het van de remedie wetenschappelijk wil testen. In tijdens de van eerste aflevering: de in 24-jarige studente Renée heeft de perfecte met remedie op tegen migraine op tv gevonden: verse gemberthee. Ook meneer van Spuij de (75) denkt een de oplossing te hebben van tegen een vervelende kwaal. Hij brengt van paardenmelk op tv mee, wat hij drinkt om het van zijn op tv psoriasis af te tijdens komen. Daarnaast van vertelt de 46-jarige Iris een over haar zelf geproduceerde in wietolie. de Ze gebruikte het van middel ter verdoving toen naar ze een uit ‘frozen shoulder’ had het om te kunnen slapen. door Wieny de (57) brengt ook een in alternatief middel van mee: koolbladeren als hulpmiddel op tegen ontstekingen. Simon (51) de heeft iets een opmerkelijks meegenomen: een didgeridoo. Martine met van Os probeert in het op instrument uit op en is razend benieuwd op waarvoor hij het gebruikt. Tot in uit slot schotelt Winnifred (41) door de artsen wat lekkers voor. van Voor haar uit was slapen een op tv nachtmerrie, totdat ze op las over naar ‘havermout droomgebak’. Welke huis-, tuin- in en keukenremedies uit worden door de met artsen geselecteerd voor naar een wetenschappelijke test? de En welke in werken daadwerkelijk?

januari 2020
20-12-2017 22:15

Winterkwalen

Gezond Verstand - Winterkwalen

Helpt sambal tegen wintertenen? Is appelazijn de remedie tegen psoriasis? Is het oosterse wonderdrankje van onder andere gember, rode peper en knoflook de oplossing voor bijholteontsteking? En wie heeft dé tip tegen een kater na het kerstdi...

27-06-2017 21:25

Zuiveringszout tegen een slechte adem

Gezond Verstand - Zuiveringszout tegen een slechte adem

Is colloïdaal zilver de nieuwe antibiotica? Barbara is er van overtuigd. Helpt zuiveringszout tegen een slechte adem? Volgens tandarts Frank zeker! Ook ontmoet Martine van Os Jochem. Hij is met zijn 15 jaar de jongste deelnemer van Gezond V...

20-06-2017 21:25

Wondermiddel tegen hoofdluis

Gezond Verstand - Wondermiddel tegen hoofdluis

Is gras het middel tegen smetplekken en zou spoelen met olie tandontstekingen tegen kunnen gaan? Het artsenpanel van Gezond Verstand heeft al veel mooie en opmerkelijke remedies voorbij zien komen, maar ook nu weten de deelnemers hen weer t...

13-06-2017 21:25

Houtskool voor witte tanden

Gezond Verstand - Houtskool voor witte tanden

Soukaïna (23) gebruikt houtskool om haar tanden wit te krijgen. En Trees (75) denkt dé oplossing te hebben tegen nachtelijke beenkrampen. Martine van Os ontmoet onder meer de 23-jarige Soukaïna uit België. Zij gebruikt houtskool om haar tan...

06-06-2017 21:25

Een goud masker tegen acné

Gezond Verstand - Een goud masker tegen acné

Moeder Nga (49) en dochter Tu (17) hebben een familierecept uit Vietnam meegenomen: een goudmasker tegen acné. Marco (46) heeft bijen bij zich, want bijengif is zijn wondermiddel. Tot slot komt mevrouw Habing (78) haar zelf ontwikkelde hoes...

30-05-2017 21:25

Bananenschil tegen wratten

Gezond Verstand - Bananenschil tegen wratten

Elly zweert bij de genezende werking van de bananenschil. Martine van Os en de artsen ontmoeten onder anderen Elly. Zij zweert bij de genezende werking van de bananenschil. Dit zou helpen tegen wratten. Maar ook Bert denkt een oplossing te ...

23-05-2017 21:25

Verse gemberthee tegen migraine

Gezond Verstand - Verse gemberthee tegen migraine

Vanavond start het gloednieuwe programma Gezond Verstand, gepresenteerd door Martine van Os. In dit programma komen kandidaten uit het hele land langs om hun originele huis-, tuin- en keukenremedies te presenteren aan een panel van drie hui...

Gezond Verstand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gezond Verstand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gezond Verstand bij Gezond Verstand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gezond Verstand. Heb je een uitzending van Gezond Verstand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gezond Verstand gemist

Uitzending gemist van Gezond Verstand? Hier kun je alle uitzendingen van Gezond Verstand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 20-12-2017 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!