Programma gemist?

Helpt op tv sambal tegen wintertenen? Is op appelazijn de remedie door tegen psoriasis? Is het van van oosterse wonderdrankje van onder naar andere gember, rode peper naar en op tv knoflook de oplossing van voor bijholteontsteking? En wie heeft naar dé tip tegen een tijdens van kater na het kerstdiner? De op deelnemers geloven heilig in de de de geneeskracht van hun eigen middeltjes. Het tijdens van artsenpanel beoordeelt of zij de er ook heil de in ziet en of het het de remedie uit wetenschappelijk wil testen. met Welke remedies werken in daadwerkelijk?

Is van colloïdaal zilver de naar nieuwe antibiotica? Barbara is er door van in overtuigd. Helpt op zuiveringszout tegen een slechte de adem? Volgens van tandarts Frank zeker! Ook ontmoet Martine tijdens van Os Jochem. op tv van Hij is met zijn 15 jaar de de naar jongste deelnemer van Gezond de Verstand uit en heeft nu al in een grote de interesse voor huisremedies. Zit van er een wondermiddel in tussen?

Is gras het tijdens middel tegen smetplekken van en zou het spoelen uit met olie tandontstekingen tegen op tv kunnen gaan? Het met artsenpanel van Gezond Verstand heeft naar al veel mooie door en opmerkelijke een remedies voorbij tijdens zien komen, maar ook nu het weten van de deelnemers hen weer naar te verbazen. Zo van denkt Vanessa het wondermiddel uit in handen van te hebben een tegen hoofdluis. Haar oom het Ruben op tv heeft een huisremedie tegen een het hoog de cholesterol.

Soukaïna in (23) gebruikt houtskool om de haar tanden wit te het krijgen. En een Trees in (75) denkt dé oplossing tijdens te hebben tegen nachtelijke beenkrampen. van Martine op van Os ontmoet onder meer tijdens de 23-jarige tijdens Soukaïna uit België. Zij de het gebruikt houtskool om haar tanden wit naar te krijgen. naar Vervolgens naar denkt Trees (75) de op oplossing te hebben tegen nachtelijke op tv in beenkrampen. De oudste deelneemster van het door programma, mevrouw de tijdens Callafon (88), tijdens heeft een recept het tegen keelpijn dat al een generaties meegaat. Kunnen naar zij de het artsenpanel overtuigen van hun de de wondermiddel?

Moeder Nga op (49) en dochter het Tu (17) hebben een een familierecept een uit Vietnam meegenomen: een op goudmasker tegen tijdens acné. Marco op (46) heeft bijen bij in zich, want bijengif is het zijn wondermiddel. de Tot slot komt mevrouw naar Habing (78) tijdens haar zelf de ontwikkelde hoestdrank presenteren. Kunnen zij in het artsenpanel in overtuigen om hun een middel wetenschappelijk op tv te laten testen? In Gezond op tv Verstand komen kandidaten met uit het tijdens hele land langs om hun op tv originele huis-, de tuin- en met keukenremedies te presenteren aan een op panel van 3 tijdens huisartsen. Helpt een bananenschil het tegen een wratten, zingen tegen snurken de en een speciale ketting tijdens tegen de op pijn van van doorkomende tandjes bij uit baby’s? De van deelnemers geloven heilig uit in de geneeskracht van hun eigen het middeltjes. Het tijdens artsenpanel zal op beoordelen of zij er ook de heil in in zien een en of het de remedie door wetenschappelijk wil van testen. Werkten ze naar ook echt?

Elly het zweert bij de genezende van werking van de van bananenschil. Martine naar van Os en de artsen uit ontmoeten op tv onder anderen Elly. in Zij zweert de bij de genezende werking van de op bananenschil. Dit zou op tv een helpen tegen wratten. Maar ook tijdens Bert denkt een oplossing tijdens te hebben een voor door deze kwaal, de de stinkende gouwe. Zou het ook echt van met kunnen werken?

Vanavond tijdens start het gloednieuwe programma door Gezond door Verstand, gepresenteerd door Martine van Os. naar In dit programma de komen van kandidaten uit het hele een land langs het om hun met originele huis-, tuin- en op keukenremedies te op tv presenteren aan een panel van drie van een huisartsen. Werken de zelfbedachte remedies ook naar van echt? Helpt een bananenschil tegen met wratten, zingen tegen snurken en de een speciale in ketting tegen de pijn op tv van een doorkomende tandjes bij baby’s? uit De deelnemers van Gezond naar op tv Verstand geloven heilig in de geneeskracht van tijdens van hun eigen tijdens middeltjes. Maar werken ze ook van echt?Het artsenpanel beoordeelt naar of zij er ook het heil in ziet door op tv én of het de remedie de wetenschappelijk wil de testen. In de eerste aflevering: de tijdens 24-jarige studente uit Renée heeft met de perfecte remedie in tegen migraine gevonden: van verse gemberthee. Ook door meneer Spuij met (75) denkt een op tv oplossing te hebben tegen uit een vervelende kwaal. Hij het brengt paardenmelk mee, het wat hij drinkt om op van zijn psoriasis van af te komen. door naar Daarnaast vertelt de 46-jarige naar Iris over haar een zelf geproduceerde wietolie. van Ze gebruikte door het middel ter verdoving toen door ze een het ‘frozen shoulder’ had in om te kunnen op tv slapen. Wieny naar (57) brengt ook een alternatief middel door het mee: koolbladeren als in hulpmiddel tegen ontstekingen. uit Simon (51) heeft iets opmerkelijks meegenomen: naar een door didgeridoo. Martine van naar Os probeert naar het instrument uit de en is razend benieuwd uit waarvoor hij van het gebruikt. Tot slot schotelt de Winnifred (41) de artsen de wat lekkers voor. een Voor haar van was slapen een naar nachtmerrie, totdat ze las in over met ‘havermout droomgebak’. Welke door huis-, tuin- en keukenremedies worden tijdens door de artsen geselecteerd met voor een wetenschappelijke op test? En welke uit op werken daadwerkelijk?

oktober 2021
20-12-2017 22:15

Winterkwalen

Gezond Verstand - Winterkwalen

Helpt sambal tegen wintertenen? Is appelazijn de remedie tegen psoriasis? Is het oosterse wonderdrankje van onder andere gember, rode peper en knoflook de oplossing voor bijholteontsteking? En wie heeft dé tip tegen een kater na het kerstdi...

27-06-2017 21:25

Zuiveringszout tegen een slechte adem

Gezond Verstand - Zuiveringszout tegen een slechte adem

Is colloïdaal zilver de nieuwe antibiotica? Barbara is er van overtuigd. Helpt zuiveringszout tegen een slechte adem? Volgens tandarts Frank zeker! Ook ontmoet Martine van Os Jochem. Hij is met zijn 15 jaar de jongste deelnemer van Gezond V...

20-06-2017 21:25

Wondermiddel tegen hoofdluis

Gezond Verstand - Wondermiddel tegen hoofdluis

Is gras het middel tegen smetplekken en zou spoelen met olie tandontstekingen tegen kunnen gaan? Het artsenpanel van Gezond Verstand heeft al veel mooie en opmerkelijke remedies voorbij zien komen, maar ook nu weten de deelnemers hen weer t...

13-06-2017 21:25

Houtskool voor witte tanden

Gezond Verstand - Houtskool voor witte tanden

Soukaïna (23) gebruikt houtskool om haar tanden wit te krijgen. En Trees (75) denkt dé oplossing te hebben tegen nachtelijke beenkrampen. Martine van Os ontmoet onder meer de 23-jarige Soukaïna uit België. Zij gebruikt houtskool om haar tan...

06-06-2017 21:25

Een goud masker tegen acné

Gezond Verstand - Een goud masker tegen acné

Moeder Nga (49) en dochter Tu (17) hebben een familierecept uit Vietnam meegenomen: een goudmasker tegen acné. Marco (46) heeft bijen bij zich, want bijengif is zijn wondermiddel. Tot slot komt mevrouw Habing (78) haar zelf ontwikkelde hoes...

30-05-2017 21:25

Bananenschil tegen wratten

Gezond Verstand - Bananenschil tegen wratten

Elly zweert bij de genezende werking van de bananenschil. Martine van Os en de artsen ontmoeten onder anderen Elly. Zij zweert bij de genezende werking van de bananenschil. Dit zou helpen tegen wratten. Maar ook Bert denkt een oplossing te ...

23-05-2017 21:25

Verse gemberthee tegen migraine

Gezond Verstand - Verse gemberthee tegen migraine

Vanavond start het gloednieuwe programma Gezond Verstand, gepresenteerd door Martine van Os. In dit programma komen kandidaten uit het hele land langs om hun originele huis-, tuin- en keukenremedies te presenteren aan een panel van drie hui...

Gezond Verstand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gezond Verstand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gezond Verstand bij Gezond Verstand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gezond Verstand. Heb je een uitzending van Gezond Verstand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gezond Verstand gemist

Uitzending gemist van Gezond Verstand? Hier kun je alle uitzendingen van Gezond Verstand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 20-12-2017 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!