Programma gemist?

Helpt sambal tegen tijdens wintertenen? Is appelazijn met de remedie van tegen psoriasis? Is het het oosterse wonderdrankje van in onder op andere gember, rode peper de en knoflook de oplossing op tv voor bijholteontsteking? de En wie heeft uit dé met tip tegen een kater na het van kerstdiner? De deelnemers geloven met heilig in de van geneeskracht van hun op eigen middeltjes. Het op artsenpanel op tv beoordeelt of zij er ook naar heil in ziet tijdens en of naar het een de remedie wetenschappelijk in wil testen. Welke remedies werken in daadwerkelijk?

Is colloïdaal zilver op de nieuwe antibiotica? door door Barbara is er van overtuigd. Helpt op tv op tv zuiveringszout tegen een slechte adem? Volgens van tandarts Frank met zeker! Ook ontmoet Martine het van Os van Jochem. Hij is naar met zijn 15 jaar uit op de jongste deelnemer van Gezond Verstand tijdens en op tv heeft nu al een grote uit interesse een voor huisremedies. op Zit er een wondermiddel van tussen?

Is een gras het naar middel tegen smetplekken en zou tijdens spoelen met olie tijdens tandontstekingen tegen het kunnen gaan? met Het artsenpanel van Gezond Verstand op heeft al op tv veel mooie en opmerkelijke remedies op tv voorbij zien komen, met maar ook nu in op weten de deelnemers hen weer te door verbazen. Zo denkt het Vanessa het wondermiddel uit in handen van te door hebben tegen hoofdluis. Haar met oom Ruben heeft een het huisremedie tegen een hoog door naar cholesterol.

Soukaïna een (23) gebruikt van houtskool om haar tanden wit te met in krijgen. En Trees (75) denkt dé tijdens oplossing te hebben op tegen nachtelijke beenkrampen. het Martine van een Os ontmoet het onder meer de 23-jarige Soukaïna op tv met uit België. Zij gebruikt houtskool om op tv haar tanden wit op te krijgen. Vervolgens van denkt Trees op (75) het de oplossing te hebben tegen nachtelijke met een beenkrampen. De oudste deelneemster een van het programma, mevrouw uit de door Callafon (88), heeft door een recept tegen keelpijn dat al naar tijdens generaties meegaat. Kunnen het zij het artsenpanel overtuigen van hun naar tijdens wondermiddel?

Moeder Nga een (49) en op dochter Tu (17) op tv hebben een uit familierecept uit Vietnam meegenomen: tijdens een goudmasker tegen acné. tijdens Marco (46) heeft bijen met bij op tv zich, want bijengif is zijn door wondermiddel. door Tot slot uit komt mevrouw Habing (78) haar op zelf ontwikkelde hoestdrank op presenteren. Kunnen zij het door artsenpanel het overtuigen om tijdens hun middel wetenschappelijk op tv te laten testen? In Gezond op tv Verstand komen naar kandidaten uit het op tv hele land langs om hun de originele op tv huis-, tuin- en keukenremedies een te presenteren aan met een panel een van 3 huisartsen. Helpt op tv een bananenschil tegen wratten, zingen uit tegen snurken van en een naar speciale ketting op tv tegen de pijn van doorkomende de tandjes bij baby’s? een De deelnemers tijdens geloven heilig in een de geneeskracht van het hun eigen middeltjes. Het van artsenpanel zal beoordelen of het zij er ook in heil in op tv zien en de of het de remedie van wetenschappelijk door wil testen. Werkten ze door ook echt?

Elly met zweert bij de genezende werking met op tv van de bananenschil. Martine van Os in en in de artsen ontmoeten onder in anderen Elly. met Zij zweert bij in de genezende werking van door de een bananenschil. Dit zou een helpen tegen wratten. een Maar ook Bert naar denkt een oplossing te hebben door voor deze kwaal, met de stinkende gouwe. met Zou tijdens het ook echt kunnen naar werken?

Vanavond tijdens start het gloednieuwe programma Gezond uit Verstand, gepresenteerd door een Martine van Os. op tv In op dit programma komen kandidaten met uit het van hele land langs om door hun originele huis-, de tuin- op tv en keukenremedies te presenteren aan een op tv panel door van drie huisartsen. Werken de het zelfbedachte remedies ook op tv echt? Helpt een bananenschil uit tegen wratten, het zingen een tegen snurken en een speciale door ketting op tegen de pijn van doorkomende met tandjes het bij baby’s? De deelnemers op van Gezond Verstand op geloven heilig in de door geneeskracht van hun eigen de middeltjes. op tv Maar werken ze ook echt?Het op tv tijdens artsenpanel beoordeelt of uit zij er ook heil in op ziet én of op tv het de naar remedie wetenschappelijk een wil testen. In de eerste aflevering: de het 24-jarige studente Renée op van heeft de perfecte remedie door tegen migraine gevonden: een verse gemberthee. Ook meneer Spuij tijdens een (75) denkt een oplossing te hebben met uit tegen een vervelende kwaal. Hij brengt uit paardenmelk de mee, wat met hij drinkt om van zijn psoriasis tijdens de af te komen. Daarnaast met vertelt de 46-jarige tijdens Iris over een haar zelf geproduceerde wietolie. op Ze gebruikte het middel ter in verdoving toen ze op tv een ‘frozen met shoulder’ had een om te kunnen de slapen. Wieny (57) brengt tijdens ook een alternatief middel uit naar mee: koolbladeren als hulpmiddel tegen uit ontstekingen. Simon (51) met heeft naar iets opmerkelijks meegenomen: een op tv didgeridoo. Martine van Os in probeert het instrument de uit en is razend op tv benieuwd waarvoor op tv hij het gebruikt. op tv Tot slot schotelt Winnifred van op (41) de artsen wat lekkers op tv voor. Voor haar van was slapen een het nachtmerrie, totdat ze tijdens las over ‘havermout het droomgebak’. Welke huis-, tuin- in en keukenremedies worden door met de artsen geselecteerd op tv voor de een wetenschappelijke test? En welke door in werken daadwerkelijk?

juni 2021
20-12-2017 22:15

Winterkwalen

Gezond Verstand - Winterkwalen

Helpt sambal tegen wintertenen? Is appelazijn de remedie tegen psoriasis? Is het oosterse wonderdrankje van onder andere gember, rode peper en knoflook de oplossing voor bijholteontsteking? En wie heeft dé tip tegen een kater na het kerstdi...

27-06-2017 21:25

Zuiveringszout tegen een slechte adem

Gezond Verstand - Zuiveringszout tegen een slechte adem

Is colloïdaal zilver de nieuwe antibiotica? Barbara is er van overtuigd. Helpt zuiveringszout tegen een slechte adem? Volgens tandarts Frank zeker! Ook ontmoet Martine van Os Jochem. Hij is met zijn 15 jaar de jongste deelnemer van Gezond V...

20-06-2017 21:25

Wondermiddel tegen hoofdluis

Gezond Verstand - Wondermiddel tegen hoofdluis

Is gras het middel tegen smetplekken en zou spoelen met olie tandontstekingen tegen kunnen gaan? Het artsenpanel van Gezond Verstand heeft al veel mooie en opmerkelijke remedies voorbij zien komen, maar ook nu weten de deelnemers hen weer t...

13-06-2017 21:25

Houtskool voor witte tanden

Gezond Verstand - Houtskool voor witte tanden

Soukaïna (23) gebruikt houtskool om haar tanden wit te krijgen. En Trees (75) denkt dé oplossing te hebben tegen nachtelijke beenkrampen. Martine van Os ontmoet onder meer de 23-jarige Soukaïna uit België. Zij gebruikt houtskool om haar tan...

06-06-2017 21:25

Een goud masker tegen acné

Gezond Verstand - Een goud masker tegen acné

Moeder Nga (49) en dochter Tu (17) hebben een familierecept uit Vietnam meegenomen: een goudmasker tegen acné. Marco (46) heeft bijen bij zich, want bijengif is zijn wondermiddel. Tot slot komt mevrouw Habing (78) haar zelf ontwikkelde hoes...

30-05-2017 21:25

Bananenschil tegen wratten

Gezond Verstand - Bananenschil tegen wratten

Elly zweert bij de genezende werking van de bananenschil. Martine van Os en de artsen ontmoeten onder anderen Elly. Zij zweert bij de genezende werking van de bananenschil. Dit zou helpen tegen wratten. Maar ook Bert denkt een oplossing te ...

23-05-2017 21:25

Verse gemberthee tegen migraine

Gezond Verstand - Verse gemberthee tegen migraine

Vanavond start het gloednieuwe programma Gezond Verstand, gepresenteerd door Martine van Os. In dit programma komen kandidaten uit het hele land langs om hun originele huis-, tuin- en keukenremedies te presenteren aan een panel van drie hui...

Gezond Verstand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gezond Verstand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gezond Verstand bij Gezond Verstand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gezond Verstand. Heb je een uitzending van Gezond Verstand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gezond Verstand gemist

Uitzending gemist van Gezond Verstand? Hier kun je alle uitzendingen van Gezond Verstand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 20-12-2017 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!