Programma gemist?

Deze de keer over eten en uit drinken.

Aflevering met in Leonie ter Braak over door onderweg naar zijn.

Katja Schuurman, in Jan Kooijman en Stijn op tv van het Vliet behandelen situaties het uit het naar dagelijks leven die iedereen herkent een en die, uit als je niet naar oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden. de een Deze keer met Marlijn Weerdenburg over naar het op tv lichaam.

Katja Schuurman, Jan tijdens Kooijman, de Stijn van Vliet en naar Ajouad El Miloudi behandelen op tv in situaties uit het dagelijks leven die op naar iedereen herkent en die, als je op niet met oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden. naar een Deze keer met van Sofie van den op tv Enk over werk.

Katja op tv Schuurman, Jan door Kooijman, Stijn van Vliet in en Ajouad El Miloudi behandelen in van situaties uit het dagelijks leven die naar iedereen herkent uit en van die, als je niet met oppast, heel ongemakkelijk tijdens kunnen worden. met Deze keer met Jennifer door Hofman over nieuwe en social de op tv media.

Katja Schuurman, Jan de Kooijman, Stijn de van van Vliet en Ajouad El Miloudi behandelen door situaties de uit het door dagelijks leven die iedereen van herkent en die, van als je niet oppast, heel op ongemakkelijk door kunnen worden. op Deze keer met Leonie ter Braake uit over in seks.

Katja Schuurman, van Jan door Kooijman en Stijn van op tv Vliet situaties uit het op tv dagelijks leven die met iedereen herkent op tv en die, als je met niet oppast, heel een ongemakkelijk kunnen op tv worden. Aan de tijdens hand van openhartige gesprekken op tv en hilarische sketches verkennen door Jan, Katja en de Stijn tijdens de grens tijdens tussen gepast en ongepast.Ze vragen van wekelijks ook met een gast het hemd van uit het lijf, zoals door Jennifer het Hoffman, Sofie van den uit Enk of Tess Milne, op tv en in op de sketches worden een ze bijgestaan door een met topcast van uit Nederlandse acteurs en een actrices. Deze naar keer met van Jennifer Hofman over een geld.

Bijna heel tijdens Nederland sport, maar tijdens hoe hoor je het je precies te gedragen tijdens met in de sportschool? uit Jan, Katja en Ajouad brengen je naar de etiquette bij op tv over douchen na in het sporten en uit het maken tijdens van vieze een geluiden tijdens het uit sporten.

Vrienden staan van centraal. de Deze week is comedian met Soundos el naar Ahmadi te gast. op Zij had in Expeditie de Robinson weinig vrienden, door maar in het naar echte leven heeft op ze er veel te in veel. Vooral mannen. Jan, op uit Katja en Ajouad bespreken tijdens met Soundos wat je wel uit en niet kunt naar maken in vriendschappen, door hoe je in vrienden uit van verschillende vriendschapscirkels moet begroeten op en natuurlijk of met seks naar nog altijd een ding op tv is in gemengde tijdens vriendschappen.

Samen op met rapper-dichter Akwasi uit bespreken Jan, tijdens Katja en Ajouad hoe de een eindeloze tijdens concurrentiestrijd tussen buren voorkomen kan door worden, wat allemaal in van buren geleend mag van worden (dit is de meer dan naar je uit denkt) en hoe een op viriele en luidruchtige van buurman het beste aangepakt kan uit tijdens worden.

Mode het en uiterlijk door staan centraal. Ons een uiterlijk zegt alles over op wie we op tv zijn of willen zijn. tijdens Samen met model Loïza met Lamers stellen Jan, Katja uit en van Ajouad de regels op met voor tatoeages, hoe op men zich met moet gedragen een bij de kapper en door wat er moet gebeuren in aan met die bekende plastic klompschoenen in de het op tv straatbeeld.

De publieke ruimte uit van is de plek waar we van elkaar continu van tegen het lijf met lopen en er dus van naar alles mis kan op gaan. Jan, Katja op en Ajouad bespreken naar met hun gast tijdens Rick Brandsteder hoe in met men zich dient te uit gedragen in de rij bij het de kassa, wat op tv op tv de regels voor voordringen zijn op tv en hoe er het met een vreemde op tv in uit een lift gestaan moet door worden.

Feestjes en partijen naar staan centraal. door De eregast naar in deze feestelijke aflevering is het vlogster de Nienke Plas. Jan, Katja en het Ajouad gaan samen op tv met op tv Nienke op onderzoek met uit hoe de het beste een gastenlijst de samen te naar stellen, hoe een speech te de geven en een ze vertellen precies door wat het gepaste gedrag is het op op feestjes die in liever overgeslagen worden.

We leven met naar 17 miljoen het mensen op een in klein stukje met aarde, dan naar is het logisch uit dat we elkaar af en toe op flink in de van weg lopen en op terechtkomen met in allerlei ongemakkelijke situaties. het Wat zijn nou de van ongeschreven regels van in de omgang met door elkaar? In deze uit aflevering het staat vakantie van centraal. Nederlanders zijn dol uit op vakantie, in maar vakantie is op tv niet per se op dol op hen. Waarom op tv niet? Samen met rapper en op tv vakantiehater Brace zoeken op Jan, Katja en de van Ajouad uit wat je nou in wel en niet kunt het in maken tijdens je op twee weken respijt van de de dagelijkse naar werkelijkheid.

mei 2021
27-08-2019 12:20

Eten en drinken

Echt niet OK - Eten en drinken

Deze keer over eten en drinken.

20-08-2019 12:15

Onderweg zijn

Echt niet OK - Onderweg zijn

Aflevering met Leonie ter Braak over onderweg zijn.

13-08-2019 12:20

Lichaam

Echt niet OK - Lichaam

Katja Schuurman, Jan Kooijman en Stijn van Vliet behandelen situaties uit het dagelijks leven die iedereen herkent en die, als je niet oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden. Deze keer met Marlijn Weerdenburg over het lichaam.

06-08-2019 12:20

Werk

Echt niet OK - Werk

Katja Schuurman, Jan Kooijman, Stijn van Vliet en Ajouad El Miloudi behandelen situaties uit het dagelijks leven die iedereen herkent en die, als je niet oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden. Deze keer met Sofie van den Enk over werk.

30-07-2019 12:15

Social media

Echt niet OK - Social media

Katja Schuurman, Jan Kooijman, Stijn van Vliet en Ajouad El Miloudi behandelen situaties uit het dagelijks leven die iedereen herkent en die, als je niet oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden. Deze keer met Jennifer Hofman over nieuwe en...

23-07-2019 12:25

Seks

Echt niet OK - Seks

Katja Schuurman, Jan Kooijman, Stijn van Vliet en Ajouad El Miloudi behandelen situaties uit het dagelijks leven die iedereen herkent en die, als je niet oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden. Deze keer met Leonie ter Braake over seks.

16-07-2019 12:25

Geld

Echt niet OK - Geld

Katja Schuurman, Jan Kooijman en Stijn van Vliet situaties uit het dagelijks leven die iedereen herkent en die, als je niet oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden. Aan de hand van openhartige gesprekken en hilarische sketches verkennen Ja...

09-07-2019 12:25

Sport

Echt niet OK - Sport

Bijna heel Nederland sport, maar hoe hoor je je precies te gedragen in de sportschool? Jan, Katja en Ajouad brengen je de etiquette bij over douchen na het sporten en het maken van vieze geluiden tijdens het sporten.

02-07-2019 12:20

Vrienden

Echt niet OK - Vrienden

Vrienden staan centraal. Deze week is comedian Soundos el Ahmadi te gast. Zij had in Expeditie Robinson weinig vrienden, maar in het echte leven heeft ze er veel te veel. Vooral mannen. Jan, Katja en Ajouad bespreken met Soundos wat je wel ...

25-06-2019 12:20

Buren

Echt niet OK - Buren

Samen met rapper-dichter Akwasi bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe een eindeloze concurrentiestrijd tussen buren voorkomen kan worden, wat allemaal van buren geleend mag worden (dit is meer dan je denkt) en hoe een viriele en luidruchtige b...

18-06-2019 12:20

Mode en uiterlijk

Echt niet OK - Mode en uiterlijk

Mode en uiterlijk staan centraal. Ons uiterlijk zegt alles over wie we zijn of willen zijn. Samen met model Loïza Lamers stellen Jan, Katja en Ajouad de regels op voor tatoeages, hoe men zich moet gedragen bij de kapper en wat er moet gebeu...

11-06-2019 12:20

Publieke ruimte

Echt niet OK - Publieke ruimte

De publieke ruimte is de plek waar we elkaar continu tegen het lijf lopen en er dus van alles mis kan gaan. Jan, Katja en Ajouad bespreken met hun gast Rick Brandsteder hoe men zich dient te gedragen in de rij bij de kassa, wat de regels vo...

04-06-2019 12:20

Feestjes

Echt niet OK - Feestjes

Feestjes en partijen staan centraal. De eregast in deze feestelijke aflevering is vlogster Nienke Plas. Jan, Katja en Ajouad gaan samen met Nienke op onderzoek uit hoe het beste een gastenlijst samen te stellen, hoe een speech te geven en z...

28-05-2019 12:20

Vakantie

Echt niet OK - Vakantie

We leven met 17 miljoen mensen op een klein stukje aarde, dan is het logisch dat we elkaar af en toe flink in de weg lopen en terechtkomen in allerlei ongemakkelijke situaties. Wat zijn nou de ongeschreven regels van de omgang met elkaar? I...

Echt niet OK gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echt niet OK de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echt niet OK bij Echt niet OK liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echt niet OK. Heb je een uitzending van Echt niet OK gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echt niet OK gemist

Uitzending gemist van Echt niet OK? Hier kun je alle uitzendingen van Echt niet OK kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!