Programma gemist?

Deze tijdens keer over eten en naar drinken.

Aflevering tijdens met Leonie van ter Braak over onderweg tijdens zijn.

Katja tijdens Schuurman, Jan Kooijman en Stijn met van Vliet behandelen een situaties uit het met dagelijks op leven die iedereen herkent op en die, als je in niet oppast, uit heel ongemakkelijk kunnen van worden. Deze het keer met naar Marlijn Weerdenburg over het de lichaam.

Katja Schuurman, Jan het Kooijman, Stijn naar van met Vliet en Ajouad El Miloudi behandelen op tv situaties uit het uit dagelijks leven op die iedereen herkent en op die, als een je niet oppast, met heel ongemakkelijk kunnen worden. in Deze tijdens keer met Sofie op tv van den Enk door over werk.

Katja op tv Schuurman, Jan Kooijman, Stijn het van Vliet en Ajouad een de El Miloudi behandelen situaties op tv uit het dagelijks leven met die iedereen herkent in en die, als tijdens je niet oppast, heel een ongemakkelijk de kunnen worden. Deze in keer met op tv Jennifer Hofman over nieuwe op tv en social door media.

Katja met Schuurman, Jan Kooijman, tijdens Stijn van Vliet het en Ajouad El naar Miloudi behandelen situaties uit het op dagelijks leven de die iedereen herkent en van die, als je naar niet van oppast, heel een ongemakkelijk kunnen worden. Deze naar keer met Leonie ter in Braake over op tv seks.

Katja Schuurman, met Jan Kooijman tijdens en Stijn door van Vliet situaties uit het dagelijks door leven die iedereen een herkent tijdens en die, als een je niet oppast, van heel ongemakkelijk kunnen worden. Aan in de hand van op openhartige op gesprekken en hilarische het sketches verkennen Jan, Katja en op Stijn de grens tijdens tussen gepast een en ongepast.Ze van vragen wekelijks naar ook een gast het hemd van naar naar het lijf, zoals Jennifer Hoffman, Sofie tijdens van den op Enk of door Tess Milne, en in in de sketches worden ze van bijgestaan naar door een topcast van Nederlandse een acteurs en in actrices. Deze keer op tv met van Jennifer Hofman over door geld.

Bijna heel op Nederland sport, met maar hoe hoor je het je precies op te gedragen in uit de sportschool? Jan, van Katja en Ajouad naar brengen je de de etiquette bij over douchen na een het sporten en van het maken door van op tv vieze geluiden tijdens naar het sporten.

Vrienden staan op centraal. Deze week is door comedian op tv Soundos el Ahmadi te de gast. Zij had in naar op tv Expeditie Robinson weinig vrienden, maar in op tv het een echte leven door heeft ze er op tv veel te veel. Vooral mannen. Jan, in Katja en Ajouad tijdens bespreken met Soundos uit wat je wel de en niet kunt het maken in in vriendschappen, hoe tijdens je vrienden met uit verschillende vriendschapscirkels moet begroeten naar en in natuurlijk of seks nog altijd een een ding is in de tijdens gemengde vriendschappen.

Samen tijdens met rapper-dichter Akwasi bespreken uit Jan, Katja en van Ajouad hoe een op tv eindeloze concurrentiestrijd tussen tijdens buren voorkomen op kan worden, tijdens wat allemaal van buren tijdens geleend mag worden (dit met is meer dan je van denkt) en hoe de een door viriele en luidruchtige buurman op tv het beste aangepakt op tv kan van worden.

Mode en naar uiterlijk een staan centraal. Ons uiterlijk door zegt alles over naar wie we het zijn of willen zijn. Samen naar met de model Loïza Lamers stellen Jan, Katja in en Ajouad van de regels uit op voor tatoeages, hoe het men zich moet gedragen op tv uit bij de kapper en wat er van moet gebeuren aan uit die bekende plastic in klompschoenen in op tv het het straatbeeld.

De met publieke ruimte is op tv de plek waar tijdens we elkaar continu tegen het in lijf lopen een en er van dus van alles mis met kan van gaan. Jan, Katja en met Ajouad bespreken met met hun gast Rick Brandsteder met hoe men zich op tv dient te gedragen in het de met rij bij de uit kassa, wat de regels op voor voordringen met zijn en hoe er de met een vreemde op tv in een lift tijdens gestaan moet uit worden.

Feestjes in en partijen staan de centraal. De eregast in deze de feestelijke aflevering door is vlogster Nienke in Plas. Jan, op tv Katja en Ajouad gaan samen uit met Nienke op in onderzoek uit tijdens hoe het naar beste een gastenlijst samen te uit een stellen, hoe een de speech te geven op tv en ze vertellen precies wat het de gepaste in gedrag is op naar feestjes die liever overgeslagen de worden.

We leven de met 17 miljoen mensen een op een klein uit door stukje aarde, dan is het naar logisch dat naar we elkaar uit af en toe flink de in de weg lopen door en terechtkomen in allerlei op tv ongemakkelijke situaties. Wat een zijn uit nou de ongeschreven regels van naar in de omgang met elkaar? In met deze aflevering staat vakantie een centraal. Nederlanders in zijn dol het op vakantie, maar vakantie is uit niet naar per se dol op tv op hen. Waarom niet? met Samen uit met rapper en op vakantiehater Brace zoeken Jan, Katja door en Ajouad uit uit wat je nou wel op tv en niet tijdens kunt maken tijdens je op twee weken respijt tijdens van het de dagelijkse in werkelijkheid.

september 2021
27-08-2019 12:20

Eten en drinken

Echt niet OK - Eten en drinken

Deze keer over eten en drinken.

20-08-2019 12:15

Onderweg zijn

Echt niet OK - Onderweg zijn

Aflevering met Leonie ter Braak over onderweg zijn.

13-08-2019 12:20

Lichaam

Echt niet OK - Lichaam

Katja Schuurman, Jan Kooijman en Stijn van Vliet behandelen situaties uit het dagelijks leven die iedereen herkent en die, als je niet oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden. Deze keer met Marlijn Weerdenburg over het lichaam.

06-08-2019 12:20

Werk

Echt niet OK - Werk

Katja Schuurman, Jan Kooijman, Stijn van Vliet en Ajouad El Miloudi behandelen situaties uit het dagelijks leven die iedereen herkent en die, als je niet oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden. Deze keer met Sofie van den Enk over werk.

30-07-2019 12:15

Social media

Echt niet OK - Social media

Katja Schuurman, Jan Kooijman, Stijn van Vliet en Ajouad El Miloudi behandelen situaties uit het dagelijks leven die iedereen herkent en die, als je niet oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden. Deze keer met Jennifer Hofman over nieuwe en...

23-07-2019 12:25

Seks

Echt niet OK - Seks

Katja Schuurman, Jan Kooijman, Stijn van Vliet en Ajouad El Miloudi behandelen situaties uit het dagelijks leven die iedereen herkent en die, als je niet oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden. Deze keer met Leonie ter Braake over seks.

16-07-2019 12:25

Geld

Echt niet OK - Geld

Katja Schuurman, Jan Kooijman en Stijn van Vliet situaties uit het dagelijks leven die iedereen herkent en die, als je niet oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden. Aan de hand van openhartige gesprekken en hilarische sketches verkennen Ja...

09-07-2019 12:25

Sport

Echt niet OK - Sport

Bijna heel Nederland sport, maar hoe hoor je je precies te gedragen in de sportschool? Jan, Katja en Ajouad brengen je de etiquette bij over douchen na het sporten en het maken van vieze geluiden tijdens het sporten.

02-07-2019 12:20

Vrienden

Echt niet OK - Vrienden

Vrienden staan centraal. Deze week is comedian Soundos el Ahmadi te gast. Zij had in Expeditie Robinson weinig vrienden, maar in het echte leven heeft ze er veel te veel. Vooral mannen. Jan, Katja en Ajouad bespreken met Soundos wat je wel ...

25-06-2019 12:20

Buren

Echt niet OK - Buren

Samen met rapper-dichter Akwasi bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe een eindeloze concurrentiestrijd tussen buren voorkomen kan worden, wat allemaal van buren geleend mag worden (dit is meer dan je denkt) en hoe een viriele en luidruchtige b...

18-06-2019 12:20

Mode en uiterlijk

Echt niet OK - Mode en uiterlijk

Mode en uiterlijk staan centraal. Ons uiterlijk zegt alles over wie we zijn of willen zijn. Samen met model Loïza Lamers stellen Jan, Katja en Ajouad de regels op voor tatoeages, hoe men zich moet gedragen bij de kapper en wat er moet gebeu...

11-06-2019 12:20

Publieke ruimte

Echt niet OK - Publieke ruimte

De publieke ruimte is de plek waar we elkaar continu tegen het lijf lopen en er dus van alles mis kan gaan. Jan, Katja en Ajouad bespreken met hun gast Rick Brandsteder hoe men zich dient te gedragen in de rij bij de kassa, wat de regels vo...

04-06-2019 12:20

Feestjes

Echt niet OK - Feestjes

Feestjes en partijen staan centraal. De eregast in deze feestelijke aflevering is vlogster Nienke Plas. Jan, Katja en Ajouad gaan samen met Nienke op onderzoek uit hoe het beste een gastenlijst samen te stellen, hoe een speech te geven en z...

28-05-2019 12:20

Vakantie

Echt niet OK - Vakantie

We leven met 17 miljoen mensen op een klein stukje aarde, dan is het logisch dat we elkaar af en toe flink in de weg lopen en terechtkomen in allerlei ongemakkelijke situaties. Wat zijn nou de ongeschreven regels van de omgang met elkaar? I...

Echt niet OK gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echt niet OK de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echt niet OK bij Echt niet OK liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echt niet OK. Heb je een uitzending van Echt niet OK gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echt niet OK gemist

Uitzending gemist van Echt niet OK? Hier kun je alle uitzendingen van Echt niet OK kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!