Programma gemist?

Deze op tv keer over eten en op tv drinken.

Aflevering uit met Leonie op ter Braak over met onderweg zijn.

Katja Schuurman, naar Jan Kooijman en Stijn uit van van Vliet behandelen situaties naar uit het dagelijks leven op die naar iedereen herkent en die, als je het naar niet oppast, heel tijdens ongemakkelijk kunnen worden. Deze op tv keer met in Marlijn Weerdenburg over het door lichaam.

Katja in Schuurman, Jan Kooijman, Stijn in van Vliet en Ajouad van El Miloudi behandelen naar het situaties uit het in dagelijks leven die iedereen naar herkent en die, als je uit niet oppast, tijdens heel ongemakkelijk kunnen worden. van op Deze keer met Sofie van den in Enk over in werk.

Katja Schuurman, in Jan Kooijman, Stijn in van op Vliet en Ajouad El op tv Miloudi behandelen situaties een uit het dagelijks leven die het met iedereen herkent en die, naar als je niet oppast, heel uit naar ongemakkelijk kunnen worden. uit Deze keer met Jennifer door Hofman over nieuwe en social op in media.

Katja met Schuurman, Jan Kooijman, een Stijn van Vliet en Ajouad in El op Miloudi behandelen situaties naar uit het dagelijks leven een die iedereen tijdens herkent en die, als van je niet oppast, heel tijdens ongemakkelijk kunnen van worden. Deze keer met door Leonie ter Braake naar over uit seks.

Katja Schuurman, van Jan in Kooijman en Stijn door van Vliet situaties uit het tijdens dagelijks leven die iedereen tijdens herkent en die, door als je niet in oppast, uit heel ongemakkelijk kunnen uit worden. Aan de het hand van naar openhartige gesprekken en op hilarische sketches verkennen Jan, uit Katja en Stijn de op tv grens tussen uit gepast en ongepast.Ze een vragen wekelijks ook een van gast het hemd van van het op lijf, zoals Jennifer Hoffman, door Sofie van op tv den Enk of het Tess Milne, en het in de op tv sketches worden ze bijgestaan door een naar topcast van van Nederlandse in acteurs en actrices. Deze keer met een Jennifer Hofman tijdens over de geld.

Bijna tijdens heel Nederland uit sport, maar hoe hoor je je tijdens precies te van gedragen in de in sportschool? Jan, met Katja en met Ajouad brengen je de etiquette bij naar over door douchen na het sporten en een in het maken van de vieze geluiden tijdens het tijdens sporten.

Vrienden door staan centraal. tijdens Deze week is de comedian Soundos el uit Ahmadi te gast. Zij had in van Expeditie tijdens Robinson weinig vrienden, met maar in het echte tijdens leven een heeft ze er veel te het veel. Vooral mannen. Jan, de Katja en Ajouad van bespreken met Soundos het wat je wel van en een niet kunt maken in op vriendschappen, hoe je op tv vrienden naar uit verschillende vriendschapscirkels moet begroeten tijdens en natuurlijk of in seks door nog altijd een ding is in tijdens gemengde naar vriendschappen.

Samen door met rapper-dichter Akwasi bespreken Jan, uit uit Katja en Ajouad hoe tijdens een eindeloze concurrentiestrijd met tussen buren voorkomen kan door worden, wat uit allemaal van buren geleend mag tijdens worden (dit in is tijdens meer dan je denkt) een en hoe een viriele tijdens en luidruchtige buurman op het beste aangepakt in kan uit worden.

Mode van en uiterlijk staan centraal. door Ons de uiterlijk zegt alles op over wie we zijn of willen naar zijn. Samen met op tv model Loïza uit Lamers tijdens stellen Jan, Katja en Ajouad de tijdens regels tijdens op voor tatoeages, hoe men door zich moet gedragen naar bij de door kapper en wat er het moet gebeuren van aan die bekende plastic door klompschoenen in een het het straatbeeld.

De het publieke ruimte het is de plek waar we elkaar op de continu tegen het het lijf lopen en er dus van van alles mis kan een gaan. Jan, Katja van en Ajouad bespreken een met op tv hun gast Rick Brandsteder hoe op men het zich dient te op gedragen in de op rij bij de in kassa, wat de regels uit voor voordringen zijn en op hoe er naar met een door vreemde in een tijdens lift gestaan moet het worden.

Feestjes de en partijen het staan centraal. De met eregast in deze het feestelijke aflevering is tijdens vlogster Nienke Plas. Jan, Katja en een Ajouad gaan samen op tv met Nienke het op onderzoek uit uit hoe met het beste een gastenlijst samen te van stellen, hoe door een speech te een geven in en ze vertellen precies wat op tv het door gepaste gedrag is op met feestjes die het liever overgeslagen worden.

We leven door met 17 miljoen op mensen op een een klein stukje aarde, op dan is tijdens het logisch dat we elkaar naar op af en toe flink in de de uit weg lopen en terechtkomen in allerlei tijdens ongemakkelijke het situaties. Wat zijn door nou de in ongeschreven regels van met de omgang met de elkaar? In deze aflevering op staat vakantie centraal. Nederlanders zijn tijdens dol op tv op vakantie, maar vakantie is naar met niet per se dol in op hen. Waarom naar niet? Samen met tijdens rapper en vakantiehater Brace een zoeken Jan, Katja en op Ajouad uit de wat je op nou wel en in niet kunt maken tijdens je het twee weken respijt in van de dagelijkse naar naar werkelijkheid.

mei 2020
27-08-2019 12:20

Eten en drinken

Echt niet OK - Eten en drinken

Deze keer over eten en drinken.

20-08-2019 12:15

Onderweg zijn

Echt niet OK - Onderweg zijn

Aflevering met Leonie ter Braak over onderweg zijn.

13-08-2019 12:20

Lichaam

Echt niet OK - Lichaam

Katja Schuurman, Jan Kooijman en Stijn van Vliet behandelen situaties uit het dagelijks leven die iedereen herkent en die, als je niet oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden. Deze keer met Marlijn Weerdenburg over het lichaam.

06-08-2019 12:20

Werk

Echt niet OK - Werk

Katja Schuurman, Jan Kooijman, Stijn van Vliet en Ajouad El Miloudi behandelen situaties uit het dagelijks leven die iedereen herkent en die, als je niet oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden. Deze keer met Sofie van den Enk over werk.

30-07-2019 12:15

Social media

Echt niet OK - Social media

Katja Schuurman, Jan Kooijman, Stijn van Vliet en Ajouad El Miloudi behandelen situaties uit het dagelijks leven die iedereen herkent en die, als je niet oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden. Deze keer met Jennifer Hofman over nieuwe en...

23-07-2019 12:25

Seks

Echt niet OK - Seks

Katja Schuurman, Jan Kooijman, Stijn van Vliet en Ajouad El Miloudi behandelen situaties uit het dagelijks leven die iedereen herkent en die, als je niet oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden. Deze keer met Leonie ter Braake over seks.

16-07-2019 12:25

Geld

Echt niet OK - Geld

Katja Schuurman, Jan Kooijman en Stijn van Vliet situaties uit het dagelijks leven die iedereen herkent en die, als je niet oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden. Aan de hand van openhartige gesprekken en hilarische sketches verkennen Ja...

09-07-2019 12:25

Sport

Echt niet OK - Sport

Bijna heel Nederland sport, maar hoe hoor je je precies te gedragen in de sportschool? Jan, Katja en Ajouad brengen je de etiquette bij over douchen na het sporten en het maken van vieze geluiden tijdens het sporten.

02-07-2019 12:20

Vrienden

Echt niet OK - Vrienden

Vrienden staan centraal. Deze week is comedian Soundos el Ahmadi te gast. Zij had in Expeditie Robinson weinig vrienden, maar in het echte leven heeft ze er veel te veel. Vooral mannen. Jan, Katja en Ajouad bespreken met Soundos wat je wel ...

25-06-2019 12:20

Buren

Echt niet OK - Buren

Samen met rapper-dichter Akwasi bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe een eindeloze concurrentiestrijd tussen buren voorkomen kan worden, wat allemaal van buren geleend mag worden (dit is meer dan je denkt) en hoe een viriele en luidruchtige b...

18-06-2019 12:20

Mode en uiterlijk

Echt niet OK - Mode en uiterlijk

Mode en uiterlijk staan centraal. Ons uiterlijk zegt alles over wie we zijn of willen zijn. Samen met model Loïza Lamers stellen Jan, Katja en Ajouad de regels op voor tatoeages, hoe men zich moet gedragen bij de kapper en wat er moet gebeu...

11-06-2019 12:20

Publieke ruimte

Echt niet OK - Publieke ruimte

De publieke ruimte is de plek waar we elkaar continu tegen het lijf lopen en er dus van alles mis kan gaan. Jan, Katja en Ajouad bespreken met hun gast Rick Brandsteder hoe men zich dient te gedragen in de rij bij de kassa, wat de regels vo...

04-06-2019 12:20

Feestjes

Echt niet OK - Feestjes

Feestjes en partijen staan centraal. De eregast in deze feestelijke aflevering is vlogster Nienke Plas. Jan, Katja en Ajouad gaan samen met Nienke op onderzoek uit hoe het beste een gastenlijst samen te stellen, hoe een speech te geven en z...

28-05-2019 12:20

Vakantie

Echt niet OK - Vakantie

We leven met 17 miljoen mensen op een klein stukje aarde, dan is het logisch dat we elkaar af en toe flink in de weg lopen en terechtkomen in allerlei ongemakkelijke situaties. Wat zijn nou de ongeschreven regels van de omgang met elkaar? I...

Echt niet OK gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echt niet OK de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echt niet OK bij Echt niet OK liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echt niet OK. Heb je een uitzending van Echt niet OK gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echt niet OK gemist

Uitzending gemist van Echt niet OK? Hier kun je alle uitzendingen van Echt niet OK kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!