Programma gemist?

Deze keer over naar eten in en drinken.

Aflevering met van Leonie ter Braak over op onderweg door zijn.

Katja met Schuurman, Jan de Kooijman en Stijn van Vliet behandelen de situaties een uit het dagelijks leven op tv die tijdens iedereen herkent en die, in als je het niet oppast, heel ongemakkelijk naar kunnen worden. Deze keer met tijdens Marlijn door Weerdenburg over op het lichaam.

Katja op Schuurman, Jan Kooijman, Stijn van in Vliet en het Ajouad El Miloudi uit behandelen situaties uit tijdens het dagelijks leven een die iedereen herkent en van die, als in je niet oppast, tijdens heel ongemakkelijk door kunnen worden. Deze naar keer met Sofie van den uit in Enk over werk.

Katja in Schuurman, Jan Kooijman, Stijn met van Vliet en de Ajouad met El Miloudi behandelen situaties uit het op dagelijks tijdens leven die de iedereen herkent en die, als je de niet oppast, de heel in ongemakkelijk kunnen worden. op Deze keer met op tv Jennifer Hofman over nieuwe en in social het media.

Katja Schuurman, Jan een Kooijman, op Stijn van Vliet en Ajouad een El Miloudi behandelen een tijdens situaties uit het dagelijks leven die door iedereen in herkent en die, tijdens als je op niet oppast, heel ongemakkelijk naar kunnen worden. Deze keer met naar Leonie in ter Braake naar over seks.

Katja Schuurman, uit Jan naar Kooijman en Stijn van Vliet uit situaties uit het dagelijks met leven die iedereen op tv naar herkent en die, als je niet op tv op tv oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden. op tv Aan de een hand van openhartige gesprekken en van hilarische sketches in verkennen Jan, met Katja en Stijn de grens in een tussen gepast en ongepast.Ze vragen wekelijks tijdens naar ook een gast het hemd de van het lijf, een zoals Jennifer Hoffman, Sofie naar van van den Enk of Tess Milne, door en in van de door sketches worden ze bijgestaan door een een topcast van naar Nederlandse acteurs van en actrices. Deze het keer met Jennifer Hofman in over uit geld.

Bijna het heel Nederland sport, maar hoe de hoor je je een door precies te gedragen in in de sportschool? Jan, op Katja en Ajouad brengen je het de tijdens etiquette bij over douchen na van het sporten en uit het maken in van vieze geluiden op tijdens op het sporten.

Vrienden de staan centraal. Deze uit week is comedian Soundos door el Ahmadi te het gast. Zij had in het uit Expeditie Robinson weinig vrienden, maar de in het echte leven uit heeft de ze er veel door te veel. Vooral mannen. het Jan, Katja en Ajouad naar bespreken met Soundos in wat op je wel en niet in kunt maken in naar vriendschappen, hoe op tv je vrienden uit op verschillende vriendschapscirkels moet begroeten van en natuurlijk of seks naar nog altijd van een ding is tijdens in gemengde een vriendschappen.

Samen met rapper-dichter uit Akwasi bespreken op tv Jan, Katja naar en Ajouad hoe een van eindeloze concurrentiestrijd tussen buren de voorkomen kan naar worden, de wat allemaal van buren geleend door mag worden (dit de is meer dan in je denkt) en naar hoe een de viriele en luidruchtige buurman het het beste aangepakt kan naar tijdens worden.

Mode en een uiterlijk staan centraal. Ons uit uiterlijk zegt het alles met over wie we zijn of willen met zijn. Samen tijdens met model uit Loïza Lamers stellen op tv Jan, Katja en Ajouad de de regels op op tv voor tijdens tatoeages, hoe men zich moet gedragen de bij de kapper tijdens en wat op er moet gebeuren op aan die met bekende plastic klompschoenen de in het het straatbeeld.

De publieke ruimte de is van de plek waar we elkaar op tv continu naar tegen het lijf door lopen en van er dus van uit alles mis kan gaan. Jan, Katja een in en Ajouad bespreken met van hun gast met Rick Brandsteder hoe men naar zich dient te met gedragen in de rij naar bij de kassa, wat van de de regels voor voordringen zijn uit en hoe er uit met een vreemde in het in een lift gestaan moet in worden.

Feestjes en het partijen staan centraal. De de eregast in tijdens deze feestelijke aflevering naar is vlogster de Nienke Plas. Jan, met Katja en Ajouad gaan samen van op tv met Nienke op onderzoek door uit hoe uit het beste een gastenlijst samen een te stellen, hoe een van speech op te geven en ze vertellen uit precies in wat het gepaste gedrag is met met op feestjes die liever overgeslagen tijdens worden.

We de leven met 17 miljoen mensen het het op een klein stukje aarde, door dan een is het logisch dat we door elkaar af de en toe flink in de met weg lopen en in terechtkomen in allerlei met naar ongemakkelijke situaties. Wat zijn met nou de het ongeschreven regels van de omgang door met op tv elkaar? In deze aflevering staat de vakantie centraal. Nederlanders van zijn dol de op vakantie, maar vakantie is op niet op tv per se tijdens dol op hen. Waarom tijdens niet? Samen met de rapper en vakantiehater Brace zoeken uit Jan, Katja en uit Ajouad uit wat een je op tv nou wel en niet kunt van uit maken tijdens je twee weken op respijt van de de dagelijkse tijdens werkelijkheid.

september 2019
27-08-2019 12:20

Eten en drinken

Echt niet OK - Eten en drinken

Deze keer over eten en drinken.

20-08-2019 12:15

Onderweg zijn

Echt niet OK - Onderweg zijn

Aflevering met Leonie ter Braak over onderweg zijn.

13-08-2019 12:20

Lichaam

Echt niet OK - Lichaam

Katja Schuurman, Jan Kooijman en Stijn van Vliet behandelen situaties uit het dagelijks leven die iedereen herkent en die, als je niet oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden. Deze keer met Marlijn Weerdenburg over het lichaam.

06-08-2019 12:20

Werk

Echt niet OK - Werk

Katja Schuurman, Jan Kooijman, Stijn van Vliet en Ajouad El Miloudi behandelen situaties uit het dagelijks leven die iedereen herkent en die, als je niet oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden. Deze keer met Sofie van den Enk over werk.

30-07-2019 12:15

Social media

Echt niet OK - Social media

Katja Schuurman, Jan Kooijman, Stijn van Vliet en Ajouad El Miloudi behandelen situaties uit het dagelijks leven die iedereen herkent en die, als je niet oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden. Deze keer met Jennifer Hofman over nieuwe en...

23-07-2019 12:25

Seks

Echt niet OK - Seks

Katja Schuurman, Jan Kooijman, Stijn van Vliet en Ajouad El Miloudi behandelen situaties uit het dagelijks leven die iedereen herkent en die, als je niet oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden. Deze keer met Leonie ter Braake over seks.

16-07-2019 12:25

Geld

Echt niet OK - Geld

Katja Schuurman, Jan Kooijman en Stijn van Vliet situaties uit het dagelijks leven die iedereen herkent en die, als je niet oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden. Aan de hand van openhartige gesprekken en hilarische sketches verkennen Ja...

09-07-2019 12:25

Sport

Echt niet OK - Sport

Bijna heel Nederland sport, maar hoe hoor je je precies te gedragen in de sportschool? Jan, Katja en Ajouad brengen je de etiquette bij over douchen na het sporten en het maken van vieze geluiden tijdens het sporten.

02-07-2019 12:20

Vrienden

Echt niet OK - Vrienden

Vrienden staan centraal. Deze week is comedian Soundos el Ahmadi te gast. Zij had in Expeditie Robinson weinig vrienden, maar in het echte leven heeft ze er veel te veel. Vooral mannen. Jan, Katja en Ajouad bespreken met Soundos wat je wel ...

25-06-2019 12:20

Buren

Echt niet OK - Buren

Samen met rapper-dichter Akwasi bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe een eindeloze concurrentiestrijd tussen buren voorkomen kan worden, wat allemaal van buren geleend mag worden (dit is meer dan je denkt) en hoe een viriele en luidruchtige b...

18-06-2019 12:20

Mode en uiterlijk

Echt niet OK - Mode en uiterlijk

Mode en uiterlijk staan centraal. Ons uiterlijk zegt alles over wie we zijn of willen zijn. Samen met model Loïza Lamers stellen Jan, Katja en Ajouad de regels op voor tatoeages, hoe men zich moet gedragen bij de kapper en wat er moet gebeu...

11-06-2019 12:20

Publieke ruimte

Echt niet OK - Publieke ruimte

De publieke ruimte is de plek waar we elkaar continu tegen het lijf lopen en er dus van alles mis kan gaan. Jan, Katja en Ajouad bespreken met hun gast Rick Brandsteder hoe men zich dient te gedragen in de rij bij de kassa, wat de regels vo...

04-06-2019 12:20

Feestjes

Echt niet OK - Feestjes

Feestjes en partijen staan centraal. De eregast in deze feestelijke aflevering is vlogster Nienke Plas. Jan, Katja en Ajouad gaan samen met Nienke op onderzoek uit hoe het beste een gastenlijst samen te stellen, hoe een speech te geven en z...

28-05-2019 12:20

Vakantie

Echt niet OK - Vakantie

We leven met 17 miljoen mensen op een klein stukje aarde, dan is het logisch dat we elkaar af en toe flink in de weg lopen en terechtkomen in allerlei ongemakkelijke situaties. Wat zijn nou de ongeschreven regels van de omgang met elkaar? I...

Echt niet OK gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echt niet OK de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echt niet OK bij Echt niet OK liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echt niet OK. Heb je een uitzending van Echt niet OK gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echt niet OK gemist

Uitzending gemist van Echt niet OK? Hier kun je alle uitzendingen van Echt niet OK kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord