Programma gemist?

Deze in keer over eten en uit drinken.

Aflevering met Leonie tijdens ter tijdens Braak over onderweg een zijn.

Katja met Schuurman, Jan Kooijman naar en Stijn van Vliet behandelen op tv situaties op tv uit het dagelijks leven die uit uit iedereen herkent en die, als op je niet uit oppast, heel de ongemakkelijk kunnen worden. Deze keer een met Marlijn Weerdenburg over op door het lichaam.

Katja Schuurman, Jan met op tv Kooijman, Stijn van Vliet door en Ajouad El tijdens Miloudi behandelen situaties een uit het dagelijks leven die in tijdens iedereen herkent en die, de als je met niet oppast, heel tijdens ongemakkelijk kunnen worden. Deze keer het met van Sofie van den Enk over uit werk.

Katja door Schuurman, Jan van Kooijman, Stijn van Vliet en Ajouad door El Miloudi behandelen met een situaties uit het tijdens dagelijks leven die het iedereen herkent en op tv die, als je niet oppast, op tv heel ongemakkelijk het kunnen worden. uit Deze keer met Jennifer naar Hofman over nieuwe en door social door media.

Katja naar Schuurman, Jan tijdens Kooijman, Stijn van Vliet en Ajouad naar El tijdens Miloudi behandelen situaties uit de het tijdens dagelijks leven die op iedereen herkent en die, als met je niet oppast, de heel ongemakkelijk kunnen met worden. op Deze keer met uit Leonie ter Braake over uit seks.

Katja het Schuurman, Jan Kooijman en Stijn de van Vliet door situaties een uit het dagelijks op tv leven die iedereen herkent en met die, tijdens als je niet oppast, met heel ongemakkelijk het kunnen worden. Aan de hand naar van uit openhartige gesprekken en hilarische sketches verkennen het Jan, in Katja en Stijn de uit grens tussen gepast op en ongepast.Ze vragen met wekelijks ook een gast naar het hemd de van het lijf, op zoals Jennifer Hoffman, Sofie van van naar den Enk de of Tess Milne, uit en in de sketches worden van ze bijgestaan door een uit topcast uit van Nederlandse acteurs op en actrices. Deze in keer met Jennifer Hofman de over de geld.

Bijna in heel Nederland op tv sport, maar hoe hoor je door je precies te gedragen naar in door de sportschool? Jan, Katja op en Ajouad brengen je in de etiquette in bij over douchen na naar uit het sporten en het maken van op vieze geluiden op tijdens op tv het sporten.

Vrienden staan centraal. door Deze week van is tijdens comedian Soundos el Ahmadi te een gast. Zij met had in Expeditie het Robinson weinig in vrienden, maar in het echte leven de in heeft ze er uit veel te veel. Vooral mannen. op Jan, Katja op tv en Ajouad tijdens bespreken met Soundos wat je met wel en niet kunt tijdens maken in vriendschappen, op het hoe je vrienden uit op tv verschillende vriendschapscirkels moet uit begroeten en natuurlijk of seks op tv nog de altijd een ding door is in van gemengde vriendschappen.

Samen met rapper-dichter op tv van Akwasi bespreken Jan, Katja en een Ajouad hoe een eindeloze uit de concurrentiestrijd tussen buren een voorkomen kan worden, wat allemaal naar van buren geleend op tv mag worden uit (dit is meer dan tijdens je denkt) en hoe met een viriele en het op tv luidruchtige buurman het beste een aangepakt kan een worden.

Mode en van uiterlijk staan op centraal. Ons uiterlijk zegt op alles over wie we een zijn naar of willen de zijn. Samen met model Loïza Lamers van stellen Jan, Katja de en Ajouad een de regels op voor de tatoeages, hoe men tijdens zich op moet gedragen op tv bij de kapper en wat er de met moet gebeuren aan die bekende plastic in klompschoenen de in het het straatbeeld.

De uit publieke ruimte is de een plek waar we elkaar uit continu het tegen het lijf lopen met en er dus van van alles in mis kan het gaan. Jan, Katja door en Ajouad bespreken met het hun gast Rick met Brandsteder hoe men zich dient in met te gedragen in naar de rij bij de op kassa, wat de regels voor met de voordringen zijn en hoe er met in een vreemde het in een lift gestaan door moet uit worden.

Feestjes en partijen van staan centraal. het De eregast de in deze feestelijke in aflevering is vlogster Nienke in Plas. Jan, Katja op en Ajouad gaan samen van naar met Nienke op onderzoek uit hoe door door het beste een gastenlijst naar samen te stellen, op tv hoe een met speech te geven en van ze vertellen precies op tv wat het gepaste gedrag is op op feestjes door die met liever overgeslagen worden.

We tijdens leven met 17 miljoen door mensen op een door klein stukje aarde, door dan is van het logisch dat we de elkaar door af en toe flink in de op tv weg lopen door en terechtkomen in allerlei van ongemakkelijke situaties. Wat op tv uit zijn nou de tijdens ongeschreven regels van de omgang van met elkaar? In deze in aflevering uit staat vakantie centraal. Nederlanders zijn op dol door op vakantie, uit maar vakantie is niet per se het dol in op hen. van Waarom niet? Samen met rapper tijdens en door vakantiehater Brace zoeken uit Jan, Katja en een Ajouad uit wat je uit nou wel en niet kunt in maken tijdens in je twee weken respijt op tv van de dagelijkse de op tv werkelijkheid.

september 2020
27-08-2019 12:20

Eten en drinken

Echt niet OK - Eten en drinken

Deze keer over eten en drinken.

20-08-2019 12:15

Onderweg zijn

Echt niet OK - Onderweg zijn

Aflevering met Leonie ter Braak over onderweg zijn.

13-08-2019 12:20

Lichaam

Echt niet OK - Lichaam

Katja Schuurman, Jan Kooijman en Stijn van Vliet behandelen situaties uit het dagelijks leven die iedereen herkent en die, als je niet oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden. Deze keer met Marlijn Weerdenburg over het lichaam.

06-08-2019 12:20

Werk

Echt niet OK - Werk

Katja Schuurman, Jan Kooijman, Stijn van Vliet en Ajouad El Miloudi behandelen situaties uit het dagelijks leven die iedereen herkent en die, als je niet oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden. Deze keer met Sofie van den Enk over werk.

30-07-2019 12:15

Social media

Echt niet OK - Social media

Katja Schuurman, Jan Kooijman, Stijn van Vliet en Ajouad El Miloudi behandelen situaties uit het dagelijks leven die iedereen herkent en die, als je niet oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden. Deze keer met Jennifer Hofman over nieuwe en...

23-07-2019 12:25

Seks

Echt niet OK - Seks

Katja Schuurman, Jan Kooijman, Stijn van Vliet en Ajouad El Miloudi behandelen situaties uit het dagelijks leven die iedereen herkent en die, als je niet oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden. Deze keer met Leonie ter Braake over seks.

16-07-2019 12:25

Geld

Echt niet OK - Geld

Katja Schuurman, Jan Kooijman en Stijn van Vliet situaties uit het dagelijks leven die iedereen herkent en die, als je niet oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden. Aan de hand van openhartige gesprekken en hilarische sketches verkennen Ja...

09-07-2019 12:25

Sport

Echt niet OK - Sport

Bijna heel Nederland sport, maar hoe hoor je je precies te gedragen in de sportschool? Jan, Katja en Ajouad brengen je de etiquette bij over douchen na het sporten en het maken van vieze geluiden tijdens het sporten.

02-07-2019 12:20

Vrienden

Echt niet OK - Vrienden

Vrienden staan centraal. Deze week is comedian Soundos el Ahmadi te gast. Zij had in Expeditie Robinson weinig vrienden, maar in het echte leven heeft ze er veel te veel. Vooral mannen. Jan, Katja en Ajouad bespreken met Soundos wat je wel ...

25-06-2019 12:20

Buren

Echt niet OK - Buren

Samen met rapper-dichter Akwasi bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe een eindeloze concurrentiestrijd tussen buren voorkomen kan worden, wat allemaal van buren geleend mag worden (dit is meer dan je denkt) en hoe een viriele en luidruchtige b...

18-06-2019 12:20

Mode en uiterlijk

Echt niet OK - Mode en uiterlijk

Mode en uiterlijk staan centraal. Ons uiterlijk zegt alles over wie we zijn of willen zijn. Samen met model Loïza Lamers stellen Jan, Katja en Ajouad de regels op voor tatoeages, hoe men zich moet gedragen bij de kapper en wat er moet gebeu...

11-06-2019 12:20

Publieke ruimte

Echt niet OK - Publieke ruimte

De publieke ruimte is de plek waar we elkaar continu tegen het lijf lopen en er dus van alles mis kan gaan. Jan, Katja en Ajouad bespreken met hun gast Rick Brandsteder hoe men zich dient te gedragen in de rij bij de kassa, wat de regels vo...

04-06-2019 12:20

Feestjes

Echt niet OK - Feestjes

Feestjes en partijen staan centraal. De eregast in deze feestelijke aflevering is vlogster Nienke Plas. Jan, Katja en Ajouad gaan samen met Nienke op onderzoek uit hoe het beste een gastenlijst samen te stellen, hoe een speech te geven en z...

28-05-2019 12:20

Vakantie

Echt niet OK - Vakantie

We leven met 17 miljoen mensen op een klein stukje aarde, dan is het logisch dat we elkaar af en toe flink in de weg lopen en terechtkomen in allerlei ongemakkelijke situaties. Wat zijn nou de ongeschreven regels van de omgang met elkaar? I...

Echt niet OK gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echt niet OK de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echt niet OK bij Echt niet OK liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echt niet OK. Heb je een uitzending van Echt niet OK gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echt niet OK gemist

Uitzending gemist van Echt niet OK? Hier kun je alle uitzendingen van Echt niet OK kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!