Programma gemist?

Deze op keer over eten en op tv drinken.

Aflevering met op Leonie ter Braak over met onderweg in zijn.

Katja Schuurman, Jan op tv Kooijman op en Stijn van van Vliet behandelen situaties uit het door dagelijks leven die naar iedereen herkent en op die, van als je niet oppast, de heel op ongemakkelijk kunnen worden. Deze tijdens keer met Marlijn de Weerdenburg over het door lichaam.

Katja de Schuurman, Jan Kooijman, het Stijn van Vliet door en Ajouad een El Miloudi behandelen situaties uit van het op dagelijks leven die iedereen tijdens herkent en die, van als je niet oppast, heel op tv ongemakkelijk uit kunnen worden. Deze keer met in Sofie van den van Enk over uit werk.

Katja Schuurman, Jan uit Kooijman, Stijn van door Vliet en Ajouad uit El Miloudi behandelen door situaties uit het het door dagelijks leven die iedereen herkent en het die, als je een niet door oppast, heel met ongemakkelijk kunnen worden. Deze keer met de Jennifer Hofman het over nieuwe en uit social op tv media.

Katja Schuurman, Jan op Kooijman, Stijn van van Vliet op tv en Ajouad El Miloudi naar behandelen uit situaties uit het in dagelijks leven die iedereen herkent een en die, als je het in niet oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden. in Deze op keer met van Leonie ter Braake over in seks.

Katja Schuurman, een Jan Kooijman en Stijn in van Vliet tijdens situaties uit het tijdens dagelijks leven die iedereen door herkent en op die, als je niet uit uit oppast, heel ongemakkelijk uit kunnen worden. Aan een de hand van het openhartige gesprekken en hilarische sketches in verkennen uit Jan, Katja en Stijn het de grens tussen gepast tijdens en ongepast.Ze vragen wekelijks door ook een een gast door het hemd van het door lijf, zoals een Jennifer Hoffman, Sofie van de den Enk of Tess Milne, op tv en naar in de met sketches worden ze door bijgestaan door een de topcast van Nederlandse op tv acteurs en actrices. Deze keer met in Jennifer Hofman over op tv naar geld.

Bijna in heel Nederland sport, maar op tv hoe hoor tijdens je je precies te gedragen door van in de sportschool? Jan, Katja en op tv op Ajouad brengen je de etiquette van bij naar over douchen na het sporten het en het maken van op vieze geluiden met tijdens het in sporten.

Vrienden uit staan centraal. op tv Deze week is comedian op Soundos el Ahmadi te gast. van Zij had in op Expeditie Robinson weinig met vrienden, maar in door het de echte leven heeft door ze er veel door te veel. Vooral mannen. in Jan, Katja uit en Ajouad door bespreken met Soundos wat in je wel door en niet kunt maken in vriendschappen, door hoe je vrienden van uit verschillende vriendschapscirkels het moet begroeten en met natuurlijk of tijdens seks nog het altijd een ding is in een gemengde in vriendschappen.

Samen in met rapper-dichter Akwasi tijdens bespreken Jan, Katja en Ajouad op hoe een de eindeloze met concurrentiestrijd tussen buren voorkomen een kan worden, wat allemaal het van buren geleend mag door worden (dit naar is uit meer dan je denkt) en hoe uit een viriele en naar luidruchtige op tv buurman het beste met aangepakt kan van worden.

Mode en de uiterlijk staan op centraal. Ons van uiterlijk zegt alles over de wie we in zijn of willen zijn. Samen met naar model Loïza Lamers met stellen Jan, tijdens Katja een en Ajouad de regels op het voor met tatoeages, hoe men uit zich moet gedragen bij de in kapper en een wat er moet door gebeuren aan die van bekende plastic klompschoenen naar in het naar straatbeeld.

De door publieke ruimte is de tijdens plek waar op we elkaar continu een tegen het lijf lopen in en er dus van met alles van mis kan gaan. Jan, naar Katja uit en Ajouad bespreken op tv met hun gast Rick Brandsteder naar hoe men uit zich dient te gedragen op tv in de de rij bij de kassa, wat een de door regels voor voordringen zijn een en hoe er met door op tv een vreemde in een in lift gestaan moet van worden.

Feestjes op en partijen de staan centraal. De tijdens eregast in deze feestelijke tijdens aflevering is tijdens vlogster Nienke Plas. Jan, Katja op tv en naar Ajouad gaan samen met naar Nienke op onderzoek uit hoe op het beste een door van gastenlijst samen te een stellen, hoe een speech te geven door en ze met vertellen precies in wat het gepaste met gedrag is de op feestjes die op liever overgeslagen worden.

We door leven met 17 miljoen met mensen op een de klein stukje op aarde, dan is het logisch tijdens dat op we elkaar af en met toe flink in de in weg lopen en het terechtkomen in allerlei tijdens tijdens ongemakkelijke situaties. Wat zijn nou uit de ongeschreven een regels van de omgang met een op tv elkaar? In deze naar aflevering staat vakantie centraal. Nederlanders zijn de het dol op vakantie, maar vakantie is van uit niet per se dol op een hen. Waarom niet? naar Samen met rapper op en het vakantiehater Brace zoeken Jan, Katja en met Ajouad uit op tv wat je nou op tv wel en niet kunt het maken tijdens van je twee weken respijt tijdens van de naar dagelijkse door werkelijkheid.

januari 2021
27-08-2019 12:20

Eten en drinken

Echt niet OK - Eten en drinken

Deze keer over eten en drinken.

20-08-2019 12:15

Onderweg zijn

Echt niet OK - Onderweg zijn

Aflevering met Leonie ter Braak over onderweg zijn.

13-08-2019 12:20

Lichaam

Echt niet OK - Lichaam

Katja Schuurman, Jan Kooijman en Stijn van Vliet behandelen situaties uit het dagelijks leven die iedereen herkent en die, als je niet oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden. Deze keer met Marlijn Weerdenburg over het lichaam.

06-08-2019 12:20

Werk

Echt niet OK - Werk

Katja Schuurman, Jan Kooijman, Stijn van Vliet en Ajouad El Miloudi behandelen situaties uit het dagelijks leven die iedereen herkent en die, als je niet oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden. Deze keer met Sofie van den Enk over werk.

30-07-2019 12:15

Social media

Echt niet OK - Social media

Katja Schuurman, Jan Kooijman, Stijn van Vliet en Ajouad El Miloudi behandelen situaties uit het dagelijks leven die iedereen herkent en die, als je niet oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden. Deze keer met Jennifer Hofman over nieuwe en...

23-07-2019 12:25

Seks

Echt niet OK - Seks

Katja Schuurman, Jan Kooijman, Stijn van Vliet en Ajouad El Miloudi behandelen situaties uit het dagelijks leven die iedereen herkent en die, als je niet oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden. Deze keer met Leonie ter Braake over seks.

16-07-2019 12:25

Geld

Echt niet OK - Geld

Katja Schuurman, Jan Kooijman en Stijn van Vliet situaties uit het dagelijks leven die iedereen herkent en die, als je niet oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden. Aan de hand van openhartige gesprekken en hilarische sketches verkennen Ja...

09-07-2019 12:25

Sport

Echt niet OK - Sport

Bijna heel Nederland sport, maar hoe hoor je je precies te gedragen in de sportschool? Jan, Katja en Ajouad brengen je de etiquette bij over douchen na het sporten en het maken van vieze geluiden tijdens het sporten.

02-07-2019 12:20

Vrienden

Echt niet OK - Vrienden

Vrienden staan centraal. Deze week is comedian Soundos el Ahmadi te gast. Zij had in Expeditie Robinson weinig vrienden, maar in het echte leven heeft ze er veel te veel. Vooral mannen. Jan, Katja en Ajouad bespreken met Soundos wat je wel ...

25-06-2019 12:20

Buren

Echt niet OK - Buren

Samen met rapper-dichter Akwasi bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe een eindeloze concurrentiestrijd tussen buren voorkomen kan worden, wat allemaal van buren geleend mag worden (dit is meer dan je denkt) en hoe een viriele en luidruchtige b...

18-06-2019 12:20

Mode en uiterlijk

Echt niet OK - Mode en uiterlijk

Mode en uiterlijk staan centraal. Ons uiterlijk zegt alles over wie we zijn of willen zijn. Samen met model Loïza Lamers stellen Jan, Katja en Ajouad de regels op voor tatoeages, hoe men zich moet gedragen bij de kapper en wat er moet gebeu...

11-06-2019 12:20

Publieke ruimte

Echt niet OK - Publieke ruimte

De publieke ruimte is de plek waar we elkaar continu tegen het lijf lopen en er dus van alles mis kan gaan. Jan, Katja en Ajouad bespreken met hun gast Rick Brandsteder hoe men zich dient te gedragen in de rij bij de kassa, wat de regels vo...

04-06-2019 12:20

Feestjes

Echt niet OK - Feestjes

Feestjes en partijen staan centraal. De eregast in deze feestelijke aflevering is vlogster Nienke Plas. Jan, Katja en Ajouad gaan samen met Nienke op onderzoek uit hoe het beste een gastenlijst samen te stellen, hoe een speech te geven en z...

28-05-2019 12:20

Vakantie

Echt niet OK - Vakantie

We leven met 17 miljoen mensen op een klein stukje aarde, dan is het logisch dat we elkaar af en toe flink in de weg lopen en terechtkomen in allerlei ongemakkelijke situaties. Wat zijn nou de ongeschreven regels van de omgang met elkaar? I...

Echt niet OK gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echt niet OK de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echt niet OK bij Echt niet OK liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echt niet OK. Heb je een uitzending van Echt niet OK gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echt niet OK gemist

Uitzending gemist van Echt niet OK? Hier kun je alle uitzendingen van Echt niet OK kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!