Programma gemist?

We tijdens leven met door zeventien miljoen mensen de op een klein stukje aarde, tijdens dan is het uit logisch tijdens dat we elkaar uit af en toe uit flink in de de weg lopen en terecht komen in door allerlei de ongemakkelijke situaties. Wat zijn met nou de naar ongeschreven regels van door de omgang in met elkaar? Vakantie uit staat centraal. Nederlanders zijn dol tijdens op vakantie, de maar vakantie is niet per een se uit dol op een hen. Waarom niet? Samen in met rapper en uit vakantiehater Brace zoeken Jan, door Katja en het Ajouad uit in wat je nou wel van en niet kunt maken tijdens uit je twee uit weken respijt van een de dagelijkse op tv werkelijkheid.

Vanavond is uit de laatste de aflevering van door Echt niet OK, waarin Katja op tv Schuurman, Jan op Kooijman en Stijn van tijdens Vliet ongemakkelijke thema's aan van van de orde brengen. de Deze keer over eten en door drinken. Situaties het uit het dagelijks leven uit die iedereen herkent en die, uit als je niet in op tv oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden, worden tijdens met in dit programma in behandeld. Hoe dicht op mag je met je de naakte lichaam tijdens bij een vreemde komen door in de kleedkamer? tijdens Hoe reageer je als op tv de pasgeboren baby van de je op collega écht niet knap is? op Wat naar zet je het wel en niet op op tv social media? een Aan de hand van openhartige op gesprekken en op hilarische sketches wordt de grens naar tussen gepast en uit ongepast verkend. naar Wekelijks wordt tijdens ook een in gast het hemd van uit het lijf gevraagd. Echt niet het met OK is dé grappige gids over het wat er een wel en vooral door ook níet een kan anno het 2017.

Deze tijdens keer over onderweg op tv zijn.

Katja op Schuurman, Jan Kooijman tijdens en Stijn van Vliet behandelen in uit situaties uit het dagelijks leven een die iedereen met herkent en die, naar als je uit niet oppast, heel ongemakkelijk kunnen tijdens worden. Deze keer met naar door Marlijn Weerdenburg over het op tv lichaam.

Deze een keer over een werk.

Deze met keer over nieuwe en in social uit media.

In het het nieuwe programma van Echt niet OK tijdens behandelen Katja Schuurman, van Jan Kooijman naar en Stijn van Vliet situaties op tv uit het dagelijks leven op die iedereen herkent tijdens en die, als het je tijdens niet oppast, heel ongemakkelijk kunnen met worden. Hoe dicht mag in je met van je naakte het lichaam bij een vreemde komen het in de kleedkamer? met Hoe reageer je in als de in pasgeboren baby van je met naar collega écht niet knap het is? Wat de zet je wel en niet op tijdens social media? op tv Aan de hand van een de openhartige gesprekken en hilarische sketches verkennen op Jan, het Katja en Stijn de grens tijdens tussen gepast op tv en ongepast. Ze een vragen wekelijks ook met een gast het hemd door van van het lijf, zoals Jennifer Hoffman, Sofie tijdens van den op tv Enk of Tess met Milne en in op tv de op sketches worden ze bijgestaan de door een topcast van Nederlandse van acteurs en het actrices. Echt niet OK het is dé grappige tijdens het nieuwe gids over tijdens wat er wel en vooral ook naar níet op kan anno met 2017.

februari 2020
15-07-2018 23:00

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

We leven met zeventien miljoen mensen op een klein stukje aarde, dan is het logisch dat we elkaar af en toe flink in de weg lopen en terecht komen in allerlei ongemakkelijke situaties. Wat zijn nou de ongeschreven regels van de omgang met e...

11-07-2017 20:30

Slot: Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Vanavond is de laatste aflevering van Echt niet OK, waarin Katja Schuurman, Jan Kooijman en Stijn van Vliet ongemakkelijke thema's aan de orde brengen. Deze keer over eten en drinken. Situaties uit het dagelijks leven die iedereen herkent ...

04-07-2017 20:30

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Deze keer over onderweg zijn.

27-06-2017 20:25

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Katja Schuurman, Jan Kooijman en Stijn van Vliet behandelen situaties uit het dagelijks leven die iedereen herkent en die, als je niet oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden. Deze keer met Marlijn Weerdenburg over het lichaam.

20-06-2017 20:25

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Deze keer over werk.

13-06-2017 20:25

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Deze keer over nieuwe en social media.

06-06-2017 20:25

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

30-05-2017 20:30

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

23-05-2017 20:25

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

In het nieuwe programma Echt niet OK behandelen Katja Schuurman, Jan Kooijman en Stijn van Vliet situaties uit het dagelijks leven die iedereen herkent en die, als je niet oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden. Hoe dicht mag je met je n...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Echt niet OK gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echt niet OK de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echt niet OK bij Echt niet OK liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echt niet OK. Heb je een uitzending van Echt niet OK gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echt niet OK gemist

Uitzending gemist van Echt niet OK? Hier kun je alle uitzendingen van Echt niet OK kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!