Programma gemist?

We leven het met zeventien van miljoen mensen op een klein naar stukje tijdens aarde, dan met is het logisch dat we tijdens elkaar af en tijdens toe flink in van de weg in lopen en terecht met komen in naar allerlei ongemakkelijke situaties. Wat van zijn nou de de ongeschreven regels uit van de omgang de met elkaar? Vakantie staat het centraal. Nederlanders zijn op dol op naar vakantie, maar vakantie is niet per op van se dol op hen. het Waarom niet? het Samen met rapper en vakantiehater in Brace zoeken Jan, Katja met en van Ajouad uit het wat je nou tijdens wel en niet kunt maken van tijdens je twee weken een respijt van in de dagelijkse door werkelijkheid.

Vanavond uit is de een laatste aflevering van uit Echt niet OK, naar waarin Katja Schuurman, de Jan Kooijman en Stijn van in Vliet met ongemakkelijke thema's aan de orde uit brengen. Deze keer een over eten uit en drinken. Situaties uit een het dagelijks in leven die iedereen herkent en het die, als je een niet het oppast, heel ongemakkelijk kunnen door worden, worden in dit het programma een behandeld. Hoe dicht de mag je met tijdens je naakte lichaam op tv bij een vreemde komen in de uit kleedkamer? Hoe reageer de je uit als de pasgeboren baby van uit je collega écht op niet knap tijdens is? Wat zet je door wel en naar niet op social uit media? Aan de een hand van met openhartige gesprekken en hilarische door sketches een wordt de grens tussen gepast het en ongepast van verkend. Wekelijks wordt ook de een gast het hemd op tv door van het lijf gevraagd. Echt het niet OK is uit dé grappige de gids over van wat er wel en vooral ook door níet naar kan anno van 2017.

Deze tijdens keer over van onderweg zijn.

Katja met Schuurman, Jan Kooijman en op Stijn van het Vliet behandelen situaties uit naar het dagelijks leven naar die de iedereen herkent en die, van als je niet oppast, heel de ongemakkelijk kunnen van worden. Deze tijdens keer met de Marlijn Weerdenburg over de het lichaam.

Deze keer over de een werk.

Deze keer over uit nieuwe op en social door media.

In naar het nieuwe programma van Echt niet OK behandelen Katja tijdens Schuurman, een Jan Kooijman en Stijn van tijdens een Vliet situaties uit het naar dagelijks leven die iedereen in herkent en die, uit als uit je niet oppast, heel door ongemakkelijk kunnen worden. Hoe dicht van mag je met van je naakte naar lichaam bij een op vreemde komen in de kleedkamer? door Hoe reageer je in als de in pasgeboren baby een van je een collega écht niet knap is? de Wat op tv zet je wel en niet naar op social van media? Aan de hand van een openhartige gesprekken in en hilarische sketches verkennen de Jan, Katja naar en Stijn de op tv grens tussen gepast en naar ongepast. Ze vragen op wekelijks ook een gast in het hemd in van het een lijf, zoals in Jennifer Hoffman, Sofie van den met Enk of Tess tijdens Milne en in de de tijdens sketches worden ze bijgestaan door een met tijdens topcast van Nederlandse acteurs van en actrices. in Echt niet OK is naar dé grappige naar nieuwe gids over naar wat er wel en vooral uit ook níet kan naar anno van 2017.

december 2021
15-07-2018 23:00

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

We leven met zeventien miljoen mensen op een klein stukje aarde, dan is het logisch dat we elkaar af en toe flink in de weg lopen en terecht komen in allerlei ongemakkelijke situaties. Wat zijn nou de ongeschreven regels van de omgang met e...

11-07-2017 20:30

Slot: Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Vanavond is de laatste aflevering van Echt niet OK, waarin Katja Schuurman, Jan Kooijman en Stijn van Vliet ongemakkelijke thema's aan de orde brengen. Deze keer over eten en drinken. Situaties uit het dagelijks leven die iedereen herkent ...

04-07-2017 20:30

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Deze keer over onderweg zijn.

27-06-2017 20:25

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Katja Schuurman, Jan Kooijman en Stijn van Vliet behandelen situaties uit het dagelijks leven die iedereen herkent en die, als je niet oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden. Deze keer met Marlijn Weerdenburg over het lichaam.

20-06-2017 20:25

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Deze keer over werk.

13-06-2017 20:25

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Deze keer over nieuwe en social media.

06-06-2017 20:25

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

30-05-2017 20:30

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

23-05-2017 20:25

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

In het nieuwe programma Echt niet OK behandelen Katja Schuurman, Jan Kooijman en Stijn van Vliet situaties uit het dagelijks leven die iedereen herkent en die, als je niet oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden. Hoe dicht mag je met je n...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Echt niet OK gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echt niet OK de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echt niet OK bij Echt niet OK liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echt niet OK. Heb je een uitzending van Echt niet OK gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echt niet OK gemist

Uitzending gemist van Echt niet OK? Hier kun je alle uitzendingen van Echt niet OK kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!