Programma gemist?

Sport staat centraal. naar Bijna heel een Nederland sport, maar hoe in hoor met je je precies te gedragen naar in de door sportschool? door Jan, Katja en Ajouad brengen tijdens je tijdens de etiquette bij een over douchen na het naar sporten en naar het maken van vieze geluiden tijdens tijdens op het sporten.

Vrienden naar staan centraal. Te gast een is comedian Soundos met el Ahmadi. in Zij had in Expeditie Robinson een weinig van vrienden, maar in het echte door leven heeft ze het er uit veel te veel. Vooral mannen. uit Jan, de Katja en Ajouad tijdens bespreken met Soundos wat je door wel en uit niet tijdens kunt maken in vriendschappen, hoe je met vrienden een uit verschillende vriendschapscirkels door moet begroeten en natuurlijk op of op tv seks nog altijd een ding een is in gemengde op tv vriendschappen.

Communicatie van staat centraal. op We zitten de hele dag tijdens op onze telefoon, uit maar zijn er naar ook etiquette-regels voor met online communicatie? naar Samen met presentatrice uit Gwen van Poorten bespreken op tv Jan, Katja door en Ajouad naar hoe het beste op een compliment gegeven kan worden, een hoe iemand ontslagen op moet op worden en hoe je naar tot de tijdens ideale profielfoto komt.

Buren staan in centraal. Samen in met rapper/dichter Akwasi bespreken Jan, op tv Katja en naar Ajouad uit hoe een eindeloze de concurrentiestrijd tussen buren een voorkomen kan worden, tijdens wat allemaal geleend mag in worden van buren (dit is met uit meer dan je denkt) uit en hoe een een viriele en met luidruchtige buurman het beste aangepakt een kan naar worden.

Mode en uiterlijk op tv staan centraal. Ons van een uiterlijk zegt alles over uit wie we zijn naar of willen zijn. op tv Samen met model tijdens Loïza Lamers stellen naar Jan, Katja en Ajouad op de regels op een voor tatoeages, op hoe men naar zich moet gedragen bij de kapper uit en van wat er moet gebeuren aan de die bekende plastic in klompschoenen in tijdens het uit straatbeeld.

De publieke ruimte van staat centraal. tijdens Het is de de plek waar tijdens we elkaar continu tegen het op lijf op lopen en waar dus een van door alles mis kan gaan. Jan, Katja naar en Ajouad bespreken in met op hun gast Rick Brandsteder hoe de men de zich dient te op gedragen in de met rij bij van de kassa, wat de regels voor uit voordringen zijn en een hoe er door met een vreemde in naar een tijdens lift gestaan moet in worden.

Feestjes en de partijen staan centraal. De met eregast in deze op tv feestelijke de aflevering is vlogster Nienke Plas. met op tv Jan, Katja en Ajouad in gaan samen met op Nienke op onderzoek uit uit hoe het uit beste een gastenlijst samen te de stellen, hoe een op tv tijdens speech te geven naar en ze vertellen precies wat het op gepaste gedrag is op tv op de feestjes die liever overgeslagen uit worden.

We van leven met door 17 miljoen mensen op een klein op tv stukje aarde, dan in het is het logisch dat we elkaar door door af en toe in flink in de weg lopen uit en terecht met komen in allerlei ongemakkelijke met situaties. Wat zijn nou in de ongeschreven het regels van de de omgang met elkaar? tijdens Vakantie staat centraal. van Nederlanders in zijn dol op vakantie, het maar vakantie is niet naar per met se dol op hen. Waarom in niet? Samen door met rapper een en vakantiehater Brace zoeken Jan, Katja door en Ajouad het uit wat je nou in wel en het niet op tv kunt maken tijdens je tijdens twee weken op tv respijt van de dagelijkse het werkelijkheid.

Sport staat centraal. op Bijna op tv heel Nederland het sport, maar hoe hoor je tijdens je precies te gedragen de in het de sportschool? Jan, Katja en van Ajouad brengen de je de etiquette het bij over douchen na naar het sporten en op tv het maken van een naar vieze geluiden tijdens van het sporten.

Vrienden tijdens staan centraal. Te gast is door comedian Soundos de el Ahmadi. Zij had op in Expeditie in Robinson op tv weinig vrienden, maar in in het echte leven heeft ze naar er veel te uit veel. Vooral mannen. het op tv Jan, Katja en Ajouad naar bespreken met Soundos op tv wat je wel en naar niet kunt maken in de vriendschappen, hoe van je vrienden uit verschillende tijdens vriendschapscirkels moet het begroeten en tijdens natuurlijk of met seks nog altijd een ding is naar in gemengde met vriendschappen.

Communicatie door staat centraal. We zitten met de hele dag op op onze telefoon, maar met zijn het er ook de etiquetteregels voor online communicatie? met Samen met presentatrice Gwen uit van Poorten uit bespreken Jan, de Katja en Ajouad hoe het beste een een compliment een gegeven kan worden, hoe uit de iemand ontslagen moet worden op tv en hoe je tot in de een ideale profielfoto komt.

Buren staan het centraal. Samen met in rapper/dichter Akwasi bespreken door Jan, Katja uit en Ajouad hoe van een eindeloze concurrentiestrijd tussen door buren voorkomen op kan worden, op wat allemaal geleend mag uit worden van buren (dit is tijdens het meer dan je denkt) en hoe op een met viriele en van luidruchtige buurman het het beste aangepakt kan met worden.

Mode de en uiterlijk staan centraal. van Ons uiterlijk zegt alles van over wie op we zijn of willen van in zijn. Samen met model Loïza Lamers naar uit stellen Jan, Katja en het Ajouad de regels op in voor tatoeages en op tv hoe men zich moet op gedragen op bij de tijdens kapper. En er de moet iets gebeuren aan die tijdens bekende plastic klompschoenen op in het in straatbeeld.

De een publieke ruimte door staat centraal. Het op is de plek waar een we elkaar continu naar tegen het lijf door lopen en waar dus door van alles tijdens mis kan de gaan. Jan, Katja en Ajouad bespreken een met hun het gast Rick tijdens Brandsteder hoe men het zich dient te gedragen een in tijdens de rij bij de van kassa, wat de regels in voor voordringen op tv zijn en hoe er in met een vreemde in met door een lift gestaan moet op tv worden.

Feestjes op tv en partijen staan centraal. op tv De eregast uit in deze door feestelijke aflevering is vlogster Nienke door Plas. Jan, Katja het en Ajouad gaan op samen met in Nienke op onderzoek op uit hoe het beste een het gastenlijst samen te tijdens het stellen, hoe een door speech te geven en ze vertellen van precies wat de het gepaste gedrag is een op feestjes op die liever door overgeslagen worden.

januari 2019
23-10-2018 22:05

Sport

Echt niet OK - Sport

Sport staat centraal. Bijna heel Nederland sport, maar hoe hoor je je precies te gedragen in de sportschool? Jan, Katja en Ajouad brengen je de etiquette bij over douchen na het sporten en het maken van vieze geluiden tijdens het sporten.

16-10-2018 23:10

Vrienden

Echt niet OK - Vrienden

Vrienden staan centraal. Te gast is comedian Soundos el Ahmadi. Zij had in Expeditie Robinson weinig vrienden, maar in het echte leven heeft ze er veel te veel. Vooral mannen. Jan, Katja en Ajouad bespreken met Soundos wat je wel en niet ku...

09-10-2018 22:15

Communicatie

Echt niet OK - Communicatie

Communicatie staat centraal. We zitten de hele dag op onze telefoon, maar zijn er ook etiquette-regels voor online communicatie? Samen met presentatrice Gwen van Poorten bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe het beste een compliment gegeven ka...

02-10-2018 22:15

Buren

Echt niet OK - Buren

Buren staan centraal. Samen met rapper/dichter Akwasi bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe een eindeloze concurrentiestrijd tussen buren voorkomen kan worden, wat allemaal geleend mag worden van buren (dit is meer dan je denkt) en hoe een vir...

25-09-2018 22:15

Mode en uiterlijk

Echt niet OK - Mode en uiterlijk

Mode en uiterlijk staan centraal. Ons uiterlijk zegt alles over wie we zijn of willen zijn. Samen met model Loïza Lamers stellen Jan, Katja en Ajouad de regels op voor tatoeages, hoe men zich moet gedragen bij de kapper en wat er moet gebeu...

18-09-2018 22:05

Publieke ruimte

Echt niet OK - Publieke ruimte

De publieke ruimte staat centraal. Het is de plek waar we elkaar continu tegen het lijf lopen en waar dus van alles mis kan gaan. Jan, Katja en Ajouad bespreken met hun gast Rick Brandsteder hoe men zich dient te gedragen in de rij bij de k...

11-09-2018 22:10

Feestjes

Echt niet OK - Feestjes

Feestjes en partijen staan centraal. De eregast in deze feestelijke aflevering is vlogster Nienke Plas. Jan, Katja en Ajouad gaan samen met Nienke op onderzoek uit hoe het beste een gastenlijst samen te stellen, hoe een speech te geven en z...

04-09-2018 22:05

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

We leven met 17 miljoen mensen op een klein stukje aarde, dan is het logisch dat we elkaar af en toe flink in de weg lopen en terecht komen in allerlei ongemakkelijke situaties. Wat zijn nou de ongeschreven regels van de omgang met elkaar? ...

02-09-2018 23:00

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Sport staat centraal. Bijna heel Nederland sport, maar hoe hoor je je precies te gedragen in de sportschool? Jan, Katja en Ajouad brengen je de etiquette bij over douchen na het sporten en het maken van vieze geluiden tijdens het sporten.

26-08-2018 23:00

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Vrienden staan centraal. Te gast is comedian Soundos el Ahmadi. Zij had in Expeditie Robinson weinig vrienden, maar in het echte leven heeft ze er veel te veel. Vooral mannen. Jan, Katja en Ajouad bespreken met Soundos wat je wel en niet ku...

19-08-2018 22:55

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Communicatie staat centraal. We zitten de hele dag op onze telefoon, maar zijn er ook etiquetteregels voor online communicatie? Samen met presentatrice Gwen van Poorten bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe het beste een compliment gegeven kan...

12-08-2018 23:10

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Buren staan centraal. Samen met rapper/dichter Akwasi bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe een eindeloze concurrentiestrijd tussen buren voorkomen kan worden, wat allemaal geleend mag worden van buren (dit is meer dan je denkt) en hoe een vir...

05-08-2018 23:15

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Mode en uiterlijk staan centraal. Ons uiterlijk zegt alles over wie we zijn of willen zijn. Samen met model Loïza Lamers stellen Jan, Katja en Ajouad de regels op voor tatoeages en hoe men zich moet gedragen bij de kapper. En er moet iets g...

29-07-2018 23:10

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

De publieke ruimte staat centraal. Het is de plek waar we elkaar continu tegen het lijf lopen en waar dus van alles mis kan gaan. Jan, Katja en Ajouad bespreken met hun gast Rick Brandsteder hoe men zich dient te gedragen in de rij bij de k...

22-07-2018 23:00

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Feestjes en partijen staan centraal. De eregast in deze feestelijke aflevering is vlogster Nienke Plas. Jan, Katja en Ajouad gaan samen met Nienke op onderzoek uit hoe het beste een gastenlijst samen te stellen, hoe een speech te geven en z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Echt niet OK gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echt niet OK de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echt niet OK bij Echt niet OK liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echt niet OK. Heb je een uitzending van Echt niet OK gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echt niet OK gemist

Uitzending gemist van Echt niet OK? Hier kun je alle uitzendingen van Echt niet OK kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 23-10-2018 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord