Programma gemist?

Sport naar staat centraal. van Bijna heel Nederland tijdens sport, maar hoe hoor het je je precies te gedragen op tv in de op sportschool? Jan, het Katja en Ajouad brengen je tijdens met de etiquette bij over douchen op tv na het sporten en met het maken van met vieze in geluiden tijdens naar het sporten.

Vrienden op staan centraal. Te gast een is comedian Soundos el naar Ahmadi. Zij de had met in Expeditie Robinson weinig vrienden, maar een in het echte het leven een heeft ze er van veel te veel. Vooral mannen. met Jan, Katja in en Ajouad bespreken met de tijdens Soundos wat je wel en niet op tv kunt de maken in het vriendschappen, hoe je een vrienden uit verschillende op tv vriendschapscirkels moet begroeten en op tv natuurlijk of van seks nog altijd op tv een ding is in gemengde van vriendschappen.

Communicatie de staat centraal. op tv We zitten de hele uit dag op onze telefoon, maar op zijn op er ook etiquette-regels voor in online communicatie? met Samen met op presentatrice Gwen van Poorten bespreken met Jan, Katja van en Ajouad hoe het beste uit een een compliment gegeven kan worden, het hoe door iemand ontslagen moet worden en hoe door je tot door de uit ideale profielfoto komt.

Buren naar staan centraal. Samen uit met rapper/dichter Akwasi tijdens bespreken Jan, Katja en op Ajouad op tv hoe een eindeloze concurrentiestrijd tussen de buren voorkomen de kan worden, wat in allemaal geleend mag op worden van tijdens buren (dit is van meer dan je denkt) en van hoe een viriele door en luidruchtige buurman op tv het op beste aangepakt kan op worden.

Mode en uiterlijk op tv door staan centraal. Ons uiterlijk tijdens zegt alles over wie we het zijn van of willen zijn. de Samen met model Loïza van Lamers uit stellen Jan, Katja en door Ajouad de regels op voor het op tv tatoeages, hoe men zich moet van gedragen bij de kapper in en tijdens wat er moet op gebeuren aan die door bekende plastic klompschoenen in het een met straatbeeld.

De in publieke ruimte staat tijdens centraal. Het is de plek op tijdens waar we elkaar continu tegen het in op tv lijf lopen en waar dus van van alles mis kan tijdens gaan. op tv Jan, Katja en tijdens Ajouad bespreken in met hun gast het Rick Brandsteder hoe men zich dient op te gedragen in tijdens de een rij bij de kassa, wat op de regels voor tijdens voordringen zijn het en hoe er met van door een vreemde in een lift gestaan naar een moet worden.

Feestjes en het partijen staan centraal. uit De eregast in in deze feestelijke aflevering is door vlogster Nienke naar Plas. Jan, Katja en uit Ajouad gaan samen op tv met Nienke met op onderzoek uit hoe op het beste een op tv gastenlijst een samen te stellen, het hoe een speech te geven met en door ze vertellen precies op tv wat het gepaste gedrag tijdens is op feestjes een die liever in overgeslagen worden.

We de leven met 17 een miljoen mensen op een door klein stukje aarde, dan een is het tijdens logisch dat we elkaar uit tijdens af en toe flink in door de weg lopen uit en terecht komen in in allerlei ongemakkelijke situaties. naar Wat op tv zijn nou de ongeschreven regels naar van de omgang een met op tv elkaar? Vakantie staat het centraal. Nederlanders naar zijn dol op door vakantie, maar vakantie naar is niet per se dol op tv op een hen. Waarom niet? naar Samen met rapper en vakantiehater Brace de op zoeken Jan, Katja en Ajouad door uit wat je nou een wel en op niet kunt maken tijdens met door je twee weken naar respijt van de dagelijkse op tv werkelijkheid.

Sport staat centraal. van uit Bijna heel Nederland een sport, maar hoe hoor je je in precies te op gedragen in de met sportschool? Jan, tijdens Katja en Ajouad brengen je op in de etiquette bij op over douchen na het sporten en van het maken van een vieze geluiden uit tijdens het tijdens sporten.

Vrienden door staan centraal. uit Te gast is in comedian Soundos el Ahmadi. Zij op tv had in Expeditie naar Robinson op weinig vrienden, maar in het echte op tv leven heeft ze naar door er veel te veel. Vooral mannen. tijdens Jan, Katja en de een Ajouad bespreken met Soundos wat je door wel het en niet kunt maken in een vriendschappen, hoe je op tv vrienden uit verschillende door de vriendschapscirkels moet begroeten en natuurlijk een of seks nog op tv altijd een ding tijdens is in gemengde uit vriendschappen.

Communicatie staat tijdens centraal. We in zitten de hele dag op in onze telefoon, maar het het zijn er ook etiquetteregels in voor online communicatie? Samen de met presentatrice tijdens Gwen van Poorten bespreken Jan, uit Katja en van Ajouad hoe een het beste een een compliment gegeven kan worden, van hoe iemand ontslagen moet op tv worden en hoe van je door tot de ideale profielfoto in komt.

Buren staan centraal. door het Samen met rapper/dichter Akwasi bespreken Jan, het Katja en op Ajouad hoe een het eindeloze concurrentiestrijd tussen het buren voorkomen kan op worden, uit wat allemaal geleend naar mag worden van in buren (dit is meer dan je tijdens denkt) en hoe de een uit viriele en het luidruchtige buurman het beste aangepakt een kan van worden.

Mode op en uiterlijk uit staan centraal. Ons uiterlijk zegt alles met over wie op we zijn de of willen zijn. Samen met in tijdens model Loïza Lamers een stellen Jan, Katja door en Ajouad de tijdens regels op voor tatoeages het en hoe men met zich moet gedragen bij de uit kapper. En het er moet iets op tv gebeuren aan die met bekende plastic klompschoenen door in door het straatbeeld.

De in publieke ruimte op staat centraal. Het is op tv de plek waar we elkaar het continu een tegen het lijf lopen naar en waar dus van in de alles mis kan gaan. Jan, Katja op tv en met Ajouad bespreken met hun gast uit Rick Brandsteder hoe een men zich op dient te gedragen van in in de rij bij de kassa, wat een de de regels voor voordringen zijn en van hoe er met met met een vreemde in een lift gestaan door op moet worden.

Feestjes en partijen de staan centraal. De een de eregast in deze feestelijke aflevering de is vlogster Nienke Plas. tijdens Jan, Katja en van Ajouad gaan samen van met Nienke op met onderzoek uit hoe door het beste uit een gastenlijst met samen te stellen, hoe op tv een speech het te geven naar en ze vertellen uit precies wat het gepaste gedrag door is op feestjes op tv die liever overgeslagen door worden.

november 2018
23-10-2018 22:05

Sport

Echt niet OK - Sport

Sport staat centraal. Bijna heel Nederland sport, maar hoe hoor je je precies te gedragen in de sportschool? Jan, Katja en Ajouad brengen je de etiquette bij over douchen na het sporten en het maken van vieze geluiden tijdens het sporten.

16-10-2018 23:10

Vrienden

Echt niet OK - Vrienden

Vrienden staan centraal. Te gast is comedian Soundos el Ahmadi. Zij had in Expeditie Robinson weinig vrienden, maar in het echte leven heeft ze er veel te veel. Vooral mannen. Jan, Katja en Ajouad bespreken met Soundos wat je wel en niet ku...

09-10-2018 22:15

Communicatie

Echt niet OK - Communicatie

Communicatie staat centraal. We zitten de hele dag op onze telefoon, maar zijn er ook etiquette-regels voor online communicatie? Samen met presentatrice Gwen van Poorten bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe het beste een compliment gegeven ka...

02-10-2018 22:15

Buren

Echt niet OK - Buren

Buren staan centraal. Samen met rapper/dichter Akwasi bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe een eindeloze concurrentiestrijd tussen buren voorkomen kan worden, wat allemaal geleend mag worden van buren (dit is meer dan je denkt) en hoe een vir...

25-09-2018 22:15

Mode en uiterlijk

Echt niet OK - Mode en uiterlijk

Mode en uiterlijk staan centraal. Ons uiterlijk zegt alles over wie we zijn of willen zijn. Samen met model Loïza Lamers stellen Jan, Katja en Ajouad de regels op voor tatoeages, hoe men zich moet gedragen bij de kapper en wat er moet gebeu...

18-09-2018 22:05

Publieke ruimte

Echt niet OK - Publieke ruimte

De publieke ruimte staat centraal. Het is de plek waar we elkaar continu tegen het lijf lopen en waar dus van alles mis kan gaan. Jan, Katja en Ajouad bespreken met hun gast Rick Brandsteder hoe men zich dient te gedragen in de rij bij de k...

11-09-2018 22:10

Feestjes

Echt niet OK - Feestjes

Feestjes en partijen staan centraal. De eregast in deze feestelijke aflevering is vlogster Nienke Plas. Jan, Katja en Ajouad gaan samen met Nienke op onderzoek uit hoe het beste een gastenlijst samen te stellen, hoe een speech te geven en z...

04-09-2018 22:05

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

We leven met 17 miljoen mensen op een klein stukje aarde, dan is het logisch dat we elkaar af en toe flink in de weg lopen en terecht komen in allerlei ongemakkelijke situaties. Wat zijn nou de ongeschreven regels van de omgang met elkaar? ...

02-09-2018 23:00

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Sport staat centraal. Bijna heel Nederland sport, maar hoe hoor je je precies te gedragen in de sportschool? Jan, Katja en Ajouad brengen je de etiquette bij over douchen na het sporten en het maken van vieze geluiden tijdens het sporten.

26-08-2018 23:00

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Vrienden staan centraal. Te gast is comedian Soundos el Ahmadi. Zij had in Expeditie Robinson weinig vrienden, maar in het echte leven heeft ze er veel te veel. Vooral mannen. Jan, Katja en Ajouad bespreken met Soundos wat je wel en niet ku...

19-08-2018 22:55

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Communicatie staat centraal. We zitten de hele dag op onze telefoon, maar zijn er ook etiquetteregels voor online communicatie? Samen met presentatrice Gwen van Poorten bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe het beste een compliment gegeven kan...

12-08-2018 23:10

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Buren staan centraal. Samen met rapper/dichter Akwasi bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe een eindeloze concurrentiestrijd tussen buren voorkomen kan worden, wat allemaal geleend mag worden van buren (dit is meer dan je denkt) en hoe een vir...

05-08-2018 23:15

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Mode en uiterlijk staan centraal. Ons uiterlijk zegt alles over wie we zijn of willen zijn. Samen met model Loïza Lamers stellen Jan, Katja en Ajouad de regels op voor tatoeages en hoe men zich moet gedragen bij de kapper. En er moet iets g...

29-07-2018 23:10

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

De publieke ruimte staat centraal. Het is de plek waar we elkaar continu tegen het lijf lopen en waar dus van alles mis kan gaan. Jan, Katja en Ajouad bespreken met hun gast Rick Brandsteder hoe men zich dient te gedragen in de rij bij de k...

22-07-2018 23:00

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Feestjes en partijen staan centraal. De eregast in deze feestelijke aflevering is vlogster Nienke Plas. Jan, Katja en Ajouad gaan samen met Nienke op onderzoek uit hoe het beste een gastenlijst samen te stellen, hoe een speech te geven en z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Echt niet OK gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echt niet OK de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echt niet OK bij Echt niet OK liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echt niet OK. Heb je een uitzending van Echt niet OK gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echt niet OK gemist

Uitzending gemist van Echt niet OK? Hier kun je alle uitzendingen van Echt niet OK kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 23-10-2018 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord