Programma gemist?

Sport door staat centraal. Bijna op heel Nederland sport, de maar hoe hoor je het je tijdens precies te gedragen in de op tv sportschool? Jan, Katja in en Ajouad brengen je door de etiquette bij een tijdens over douchen na het sporten een en het maken naar van door vieze geluiden tijdens het van sporten.

Vrienden staan door centraal. Te gast naar is tijdens comedian Soundos el Ahmadi. Zij tijdens had in in Expeditie Robinson weinig het vrienden, maar de in het echte leven heeft het ze er op veel te veel. Vooral mannen. met Jan, Katja in en Ajouad bespreken met op tv Soundos uit wat je wel tijdens en niet uit kunt maken in vriendschappen, hoe je naar met vrienden uit verschillende op vriendschapscirkels moet begroeten op en natuurlijk of seks nog naar altijd een ding is in naar in gemengde vriendschappen.

Communicatie naar staat centraal. We zitten een de hele de dag op tijdens onze telefoon, maar op tv zijn er ook etiquette-regels voor online tijdens communicatie? Samen in met presentatrice Gwen tijdens van Poorten naar bespreken Jan, Katja en met Ajouad hoe het beste een een compliment naar gegeven kan tijdens worden, hoe iemand tijdens ontslagen moet worden de en hoe je tot de het een ideale profielfoto komt.

Buren van staan centraal. Samen met rapper/dichter het door Akwasi bespreken Jan, Katja en het Ajouad hoe een eindeloze de concurrentiestrijd op tussen buren voorkomen kan worden, het wat het allemaal geleend met mag worden van uit buren (dit is meer dan de je denkt) en de hoe met een viriele en luidruchtige met buurman het beste aangepakt uit kan de worden.

Mode het en uiterlijk met staan centraal. Ons uiterlijk zegt door alles over wie we uit zijn of uit willen zijn. Samen met in model Loïza een Lamers stellen Jan, in Katja en door Ajouad de regels het op voor tatoeages, het hoe men zich met moet gedragen een bij de kapper tijdens en wat er naar moet gebeuren aan die bekende plastic het door klompschoenen in het naar straatbeeld.

De van publieke ruimte staat centraal. Het naar is op tv de plek waar we door elkaar continu tijdens tegen het lijf lopen door en waar van dus van alles naar mis kan gaan. met Jan, Katja het en Ajouad bespreken met op tv hun gast Rick Brandsteder op tv hoe men zich het dient te gedragen door in de rij de bij de uit kassa, wat de regels een voor voordringen zijn en door hoe er het met een vreemde een in een lift op tv gestaan moet van worden.

Feestjes op tv en partijen staan centraal. in De op tv eregast in deze feestelijke door aflevering is op tv vlogster Nienke Plas. Jan, Katja op tv en Ajouad gaan van samen met Nienke op door op onderzoek uit hoe in het beste een met gastenlijst samen te stellen, op tv hoe een speech te geven uit en ze vertellen in tijdens precies wat het gepaste door gedrag is op naar feestjes die liever overgeslagen het worden.

We leven met door 17 miljoen op tv mensen naar op een klein stukje aarde, dan in is het logisch het dat op tv we elkaar af en een toe flink in de op tv weg lopen en met terecht komen een in allerlei van ongemakkelijke situaties. Wat van zijn nou de ongeschreven regels het van de omgang door met uit elkaar? Vakantie met staat centraal. Nederlanders op tv zijn dol op vakantie, maar een vakantie is niet per tijdens se dol door op hen. Waarom tijdens niet? Samen een met rapper en vakantiehater Brace het zoeken door Jan, Katja en op Ajouad uit wat op je nou wel en niet op tv een kunt maken tijdens de je twee weken uit respijt van de dagelijkse op werkelijkheid.

Sport in staat centraal. tijdens Bijna heel Nederland van sport, maar hoe hoor je het je op precies te gedragen in tijdens de sportschool? Jan, op Katja en Ajouad een brengen je de etiquette bij uit over douchen na met het sporten en in het maken uit van vieze geluiden in tijdens door het sporten.

Vrienden in staan centraal. Te gast is van naar comedian Soundos el naar Ahmadi. Zij had in Expeditie tijdens Robinson weinig uit vrienden, maar in het uit echte leven heeft ze in er veel te op tv door veel. Vooral mannen. Jan, tijdens Katja en Ajouad bespreken met op tv uit Soundos wat je wel van en niet naar kunt maken in vriendschappen, hoe door je vrienden uit verschillende naar uit vriendschapscirkels moet begroeten en door natuurlijk of seks het nog altijd van een ding is in gemengde door vriendschappen.

Communicatie staat naar centraal. We zitten tijdens de hele het dag op het onze telefoon, maar zijn uit er ook door etiquetteregels voor online communicatie? door Samen met in presentatrice Gwen van Poorten bespreken van Jan, Katja het en Ajouad hoe het beste de op een compliment gegeven kan worden, hoe door iemand ontslagen naar moet worden de en hoe je tot met de op ideale profielfoto komt.

Buren staan uit centraal. Samen met een rapper/dichter Akwasi bespreken tijdens Jan, Katja en in Ajouad hoe een met eindeloze concurrentiestrijd tussen buren een voorkomen het kan worden, op tv wat allemaal geleend mag worden in van buren (dit is tijdens meer dan het je denkt) de en hoe naar een viriele en luidruchtige buurman het tijdens beste uit aangepakt kan van worden.

Mode naar en uiterlijk staan het centraal. Ons uiterlijk zegt alles door op over wie we in zijn of willen zijn. op Samen met model naar Loïza Lamers stellen uit Jan, Katja met en Ajouad de regels op op voor het tatoeages en hoe men zich de moet met gedragen bij de kapper. door En er moet een iets gebeuren aan die bekende op plastic klompschoenen van in het het straatbeeld.

De tijdens publieke ruimte staat centraal. Het de is uit de plek op tv waar we elkaar continu de tegen het lijf lopen en op waar dus het van alles mis kan van gaan. op Jan, Katja en in Ajouad bespreken met hun gast naar Rick een Brandsteder hoe men zich in dient te het gedragen in de door rij bij tijdens de kassa, wat met de regels voor voordringen een zijn en hoe een er met een op tv vreemde in een uit lift gestaan moet met worden.

Feestjes naar en partijen staan centraal. uit De het eregast in deze feestelijke aflevering met is op tv vlogster Nienke Plas. Jan, tijdens Katja en Ajouad in gaan samen met de Nienke op onderzoek uit hoe uit het in beste een gastenlijst samen van te stellen, hoe een op tv speech te tijdens geven en ze de vertellen precies wat van het gepaste gedrag is naar met op feestjes die liever overgeslagen een worden.

januari 2020
23-10-2018 22:05

Sport

Echt niet OK - Sport

Sport staat centraal. Bijna heel Nederland sport, maar hoe hoor je je precies te gedragen in de sportschool? Jan, Katja en Ajouad brengen je de etiquette bij over douchen na het sporten en het maken van vieze geluiden tijdens het sporten.

16-10-2018 23:10

Vrienden

Echt niet OK - Vrienden

Vrienden staan centraal. Te gast is comedian Soundos el Ahmadi. Zij had in Expeditie Robinson weinig vrienden, maar in het echte leven heeft ze er veel te veel. Vooral mannen. Jan, Katja en Ajouad bespreken met Soundos wat je wel en niet ku...

09-10-2018 22:15

Communicatie

Echt niet OK - Communicatie

Communicatie staat centraal. We zitten de hele dag op onze telefoon, maar zijn er ook etiquette-regels voor online communicatie? Samen met presentatrice Gwen van Poorten bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe het beste een compliment gegeven ka...

02-10-2018 22:15

Buren

Echt niet OK - Buren

Buren staan centraal. Samen met rapper/dichter Akwasi bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe een eindeloze concurrentiestrijd tussen buren voorkomen kan worden, wat allemaal geleend mag worden van buren (dit is meer dan je denkt) en hoe een vir...

25-09-2018 22:15

Mode en uiterlijk

Echt niet OK - Mode en uiterlijk

Mode en uiterlijk staan centraal. Ons uiterlijk zegt alles over wie we zijn of willen zijn. Samen met model Loïza Lamers stellen Jan, Katja en Ajouad de regels op voor tatoeages, hoe men zich moet gedragen bij de kapper en wat er moet gebeu...

18-09-2018 22:05

Publieke ruimte

Echt niet OK - Publieke ruimte

De publieke ruimte staat centraal. Het is de plek waar we elkaar continu tegen het lijf lopen en waar dus van alles mis kan gaan. Jan, Katja en Ajouad bespreken met hun gast Rick Brandsteder hoe men zich dient te gedragen in de rij bij de k...

11-09-2018 22:10

Feestjes

Echt niet OK - Feestjes

Feestjes en partijen staan centraal. De eregast in deze feestelijke aflevering is vlogster Nienke Plas. Jan, Katja en Ajouad gaan samen met Nienke op onderzoek uit hoe het beste een gastenlijst samen te stellen, hoe een speech te geven en z...

04-09-2018 22:05

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

We leven met 17 miljoen mensen op een klein stukje aarde, dan is het logisch dat we elkaar af en toe flink in de weg lopen en terecht komen in allerlei ongemakkelijke situaties. Wat zijn nou de ongeschreven regels van de omgang met elkaar? ...

02-09-2018 23:00

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Sport staat centraal. Bijna heel Nederland sport, maar hoe hoor je je precies te gedragen in de sportschool? Jan, Katja en Ajouad brengen je de etiquette bij over douchen na het sporten en het maken van vieze geluiden tijdens het sporten.

26-08-2018 23:00

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Vrienden staan centraal. Te gast is comedian Soundos el Ahmadi. Zij had in Expeditie Robinson weinig vrienden, maar in het echte leven heeft ze er veel te veel. Vooral mannen. Jan, Katja en Ajouad bespreken met Soundos wat je wel en niet ku...

19-08-2018 22:55

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Communicatie staat centraal. We zitten de hele dag op onze telefoon, maar zijn er ook etiquetteregels voor online communicatie? Samen met presentatrice Gwen van Poorten bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe het beste een compliment gegeven kan...

12-08-2018 23:10

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Buren staan centraal. Samen met rapper/dichter Akwasi bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe een eindeloze concurrentiestrijd tussen buren voorkomen kan worden, wat allemaal geleend mag worden van buren (dit is meer dan je denkt) en hoe een vir...

05-08-2018 23:15

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Mode en uiterlijk staan centraal. Ons uiterlijk zegt alles over wie we zijn of willen zijn. Samen met model Loïza Lamers stellen Jan, Katja en Ajouad de regels op voor tatoeages en hoe men zich moet gedragen bij de kapper. En er moet iets g...

29-07-2018 23:10

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

De publieke ruimte staat centraal. Het is de plek waar we elkaar continu tegen het lijf lopen en waar dus van alles mis kan gaan. Jan, Katja en Ajouad bespreken met hun gast Rick Brandsteder hoe men zich dient te gedragen in de rij bij de k...

22-07-2018 23:00

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Feestjes en partijen staan centraal. De eregast in deze feestelijke aflevering is vlogster Nienke Plas. Jan, Katja en Ajouad gaan samen met Nienke op onderzoek uit hoe het beste een gastenlijst samen te stellen, hoe een speech te geven en z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Echt niet OK gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echt niet OK de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echt niet OK bij Echt niet OK liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echt niet OK. Heb je een uitzending van Echt niet OK gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echt niet OK gemist

Uitzending gemist van Echt niet OK? Hier kun je alle uitzendingen van Echt niet OK kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!