Programma gemist?

Sport op tv staat centraal. Bijna heel het Nederland sport, op maar hoe hoor je je naar precies te uit gedragen in de sportschool? de Jan, Katja door en Ajouad met brengen je de etiquette bij de over de douchen na het sporten op tv en het maken van van vieze geluiden tijdens met het een sporten.

Vrienden de staan centraal. Te door gast is comedian Soundos naar el Ahmadi. Zij had op naar in Expeditie Robinson weinig het vrienden, maar in het tijdens echte leven in heeft ze het er veel te veel. door Vooral mannen. Jan, Katja door en Ajouad bespreken met met een Soundos wat je wel en niet het kunt maken het in vriendschappen, hoe in je in vrienden uit verschillende met vriendschapscirkels moet begroeten en natuurlijk of de op tv seks nog altijd een de ding is in gemengde van vriendschappen.

Communicatie van staat centraal. We van zitten de hele dag op tv op onze uit telefoon, maar in zijn er ook naar etiquette-regels voor online communicatie? Samen met op tv presentatrice Gwen de van het Poorten bespreken Jan, het Katja en Ajouad in hoe het beste een compliment van gegeven kan worden, door hoe iemand tijdens ontslagen moet worden en de hoe door je tot de ideale profielfoto naar komt.

Buren staan tijdens centraal. Samen met rapper/dichter uit Akwasi op bespreken Jan, Katja en een Ajouad hoe van een eindeloze concurrentiestrijd op tussen buren voorkomen op kan worden, met wat allemaal geleend mag worden van met buren op tv (dit is uit meer dan je denkt) op en hoe met een viriele en luidruchtige buurman naar het beste aangepakt uit kan uit worden.

Mode op tv en uiterlijk naar staan centraal. Ons uiterlijk het zegt alles over wie we in zijn of naar willen zijn. Samen door met model uit Loïza Lamers op stellen Jan, Katja en in Ajouad de door regels op voor tatoeages, hoe met men zich moet naar gedragen bij de uit kapper en wat er in moet gebeuren aan in die bekende uit plastic klompschoenen in het op tv op tv straatbeeld.

De publieke ruimte uit staat centraal. een Het tijdens is de plek tijdens waar we elkaar continu tegen het een lijf lopen een en waar op tv dus van alles mis kan uit gaan. Jan, naar Katja naar en Ajouad bespreken met in hun gast Rick met Brandsteder hoe men het zich dient een te gedragen in de uit rij bij de de kassa, wat op de regels voor voordringen zijn en de hoe er in met uit een vreemde in de een lift gestaan moet tijdens worden.

Feestjes de en partijen staan het centraal. De eregast in uit deze het feestelijke aflevering is een vlogster Nienke Plas. Jan, tijdens Katja en Ajouad uit gaan samen met Nienke de op onderzoek uit op tv hoe het beste met een gastenlijst samen te door stellen, hoe een op tv speech te geven uit op tv en ze vertellen precies wat de het gepaste op tv gedrag is op feestjes het die liever overgeslagen door worden.

We leven met op 17 het miljoen mensen op een klein op tv stukje op tv aarde, dan de is het logisch dat naar we elkaar af en uit toe flink in uit de het weg lopen en terecht komen door in allerlei ongemakkelijke situaties. het naar Wat zijn nou de de ongeschreven regels van de omgang het met elkaar? de Vakantie staat centraal. Nederlanders van zijn dol op het vakantie, van maar vakantie door is niet per se dol op tijdens hen. Waarom niet? naar Samen de met rapper en vakantiehater door Brace op zoeken Jan, Katja en Ajouad door uit wat je nou met de wel en niet kunt het maken tijdens je twee weken tijdens respijt van het de dagelijkse de werkelijkheid.

Sport een staat centraal. naar Bijna heel Nederland sport, maar hoe van hoor op tv je je op tv precies te gedragen in met de sportschool? Jan, Katja op en Ajouad brengen uit je het de etiquette bij door over douchen na het op sporten en het maken van uit vieze geluiden tijdens tijdens het uit sporten.

Vrienden staan centraal. de Te van gast is op tv comedian Soundos el Ahmadi. Zij op had in tijdens Expeditie Robinson weinig met vrienden, maar in de het echte tijdens leven heeft ze er van veel te veel. in Vooral mannen. Jan, Katja en tijdens op tv Ajouad bespreken met Soundos wat je de de wel en niet kunt maken van in vriendschappen, naar hoe je vrienden uit verschillende op vriendschapscirkels moet begroeten uit en natuurlijk met of seks tijdens nog altijd een ding een is in gemengde naar vriendschappen.

Communicatie met staat centraal. een We zitten de hele van dag op onze telefoon, maar het zijn er van ook het etiquetteregels voor online uit communicatie? Samen met presentatrice Gwen uit van Poorten bespreken Jan, in Katja en Ajouad tijdens hoe uit het beste op tv een compliment gegeven kan worden, met hoe iemand tijdens ontslagen moet worden en op hoe je met tot de ideale van profielfoto komt.

Buren staan een centraal. Samen door met rapper/dichter uit Akwasi bespreken Jan, Katja en uit Ajouad hoe van een eindeloze concurrentiestrijd tussen door buren voorkomen kan worden, door wat allemaal op tv geleend mag worden van het door buren (dit is meer dan op tv je denkt) naar en hoe een viriele door en luidruchtige de buurman het beste aangepakt op kan tijdens worden.

Mode de en uiterlijk staan centraal. Ons op uiterlijk zegt naar alles over wie we tijdens zijn of in willen zijn. Samen een met model met Loïza Lamers stellen Jan, Katja de en het Ajouad de regels op voor op tv tatoeages en tijdens hoe men zich moet van gedragen bij de op door kapper. En er moet iets uit gebeuren naar aan die bekende plastic klompschoenen uit in het de straatbeeld.

De van publieke ruimte staat van centraal. Het uit is de plek waar in we elkaar continu tegen uit het lijf naar lopen en waar dus van op alles mis kan op gaan. van Jan, Katja en Ajouad bespreken van met op hun gast Rick Brandsteder in hoe men zich op dient te gedragen in tijdens met de rij bij van de kassa, wat in de regels voor voordringen zijn tijdens en hoe er met van een vreemde in in de een lift gestaan moet tijdens worden.

Feestjes op en partijen staan een centraal. De eregast in het deze feestelijke aflevering is naar op vlogster Nienke Plas. Jan, tijdens Katja en op Ajouad gaan samen met naar Nienke op onderzoek uit op tv hoe de het beste een gastenlijst het samen te in stellen, hoe een met speech te geven en ze het vertellen precies wat naar het gepaste het gedrag is een op feestjes die liever het overgeslagen worden.

september 2020
23-10-2018 22:05

Sport

Echt niet OK - Sport

Sport staat centraal. Bijna heel Nederland sport, maar hoe hoor je je precies te gedragen in de sportschool? Jan, Katja en Ajouad brengen je de etiquette bij over douchen na het sporten en het maken van vieze geluiden tijdens het sporten.

16-10-2018 23:10

Vrienden

Echt niet OK - Vrienden

Vrienden staan centraal. Te gast is comedian Soundos el Ahmadi. Zij had in Expeditie Robinson weinig vrienden, maar in het echte leven heeft ze er veel te veel. Vooral mannen. Jan, Katja en Ajouad bespreken met Soundos wat je wel en niet ku...

09-10-2018 22:15

Communicatie

Echt niet OK - Communicatie

Communicatie staat centraal. We zitten de hele dag op onze telefoon, maar zijn er ook etiquette-regels voor online communicatie? Samen met presentatrice Gwen van Poorten bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe het beste een compliment gegeven ka...

02-10-2018 22:15

Buren

Echt niet OK - Buren

Buren staan centraal. Samen met rapper/dichter Akwasi bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe een eindeloze concurrentiestrijd tussen buren voorkomen kan worden, wat allemaal geleend mag worden van buren (dit is meer dan je denkt) en hoe een vir...

25-09-2018 22:15

Mode en uiterlijk

Echt niet OK - Mode en uiterlijk

Mode en uiterlijk staan centraal. Ons uiterlijk zegt alles over wie we zijn of willen zijn. Samen met model Loïza Lamers stellen Jan, Katja en Ajouad de regels op voor tatoeages, hoe men zich moet gedragen bij de kapper en wat er moet gebeu...

18-09-2018 22:05

Publieke ruimte

Echt niet OK - Publieke ruimte

De publieke ruimte staat centraal. Het is de plek waar we elkaar continu tegen het lijf lopen en waar dus van alles mis kan gaan. Jan, Katja en Ajouad bespreken met hun gast Rick Brandsteder hoe men zich dient te gedragen in de rij bij de k...

11-09-2018 22:10

Feestjes

Echt niet OK - Feestjes

Feestjes en partijen staan centraal. De eregast in deze feestelijke aflevering is vlogster Nienke Plas. Jan, Katja en Ajouad gaan samen met Nienke op onderzoek uit hoe het beste een gastenlijst samen te stellen, hoe een speech te geven en z...

04-09-2018 22:05

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

We leven met 17 miljoen mensen op een klein stukje aarde, dan is het logisch dat we elkaar af en toe flink in de weg lopen en terecht komen in allerlei ongemakkelijke situaties. Wat zijn nou de ongeschreven regels van de omgang met elkaar? ...

02-09-2018 23:00

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Sport staat centraal. Bijna heel Nederland sport, maar hoe hoor je je precies te gedragen in de sportschool? Jan, Katja en Ajouad brengen je de etiquette bij over douchen na het sporten en het maken van vieze geluiden tijdens het sporten.

26-08-2018 23:00

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Vrienden staan centraal. Te gast is comedian Soundos el Ahmadi. Zij had in Expeditie Robinson weinig vrienden, maar in het echte leven heeft ze er veel te veel. Vooral mannen. Jan, Katja en Ajouad bespreken met Soundos wat je wel en niet ku...

19-08-2018 22:55

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Communicatie staat centraal. We zitten de hele dag op onze telefoon, maar zijn er ook etiquetteregels voor online communicatie? Samen met presentatrice Gwen van Poorten bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe het beste een compliment gegeven kan...

12-08-2018 23:10

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Buren staan centraal. Samen met rapper/dichter Akwasi bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe een eindeloze concurrentiestrijd tussen buren voorkomen kan worden, wat allemaal geleend mag worden van buren (dit is meer dan je denkt) en hoe een vir...

05-08-2018 23:15

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Mode en uiterlijk staan centraal. Ons uiterlijk zegt alles over wie we zijn of willen zijn. Samen met model Loïza Lamers stellen Jan, Katja en Ajouad de regels op voor tatoeages en hoe men zich moet gedragen bij de kapper. En er moet iets g...

29-07-2018 23:10

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

De publieke ruimte staat centraal. Het is de plek waar we elkaar continu tegen het lijf lopen en waar dus van alles mis kan gaan. Jan, Katja en Ajouad bespreken met hun gast Rick Brandsteder hoe men zich dient te gedragen in de rij bij de k...

22-07-2018 23:00

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Feestjes en partijen staan centraal. De eregast in deze feestelijke aflevering is vlogster Nienke Plas. Jan, Katja en Ajouad gaan samen met Nienke op onderzoek uit hoe het beste een gastenlijst samen te stellen, hoe een speech te geven en z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Echt niet OK gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echt niet OK de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echt niet OK bij Echt niet OK liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echt niet OK. Heb je een uitzending van Echt niet OK gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echt niet OK gemist

Uitzending gemist van Echt niet OK? Hier kun je alle uitzendingen van Echt niet OK kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!