Programma gemist?

Sport staat centraal. naar Bijna de heel Nederland sport, door maar hoe de hoor je je precies te een gedragen in van de sportschool? met Jan, Katja en Ajouad op brengen je de een etiquette bij over douchen uit na het sporten uit en van het maken van uit vieze geluiden tijdens het in sporten.

Vrienden staan op centraal. Te gast is met comedian van Soundos el Ahmadi. een Zij had in door Expeditie Robinson weinig vrienden, op maar in het echte op tv leven heeft ze naar tijdens er veel te veel. een Vooral mannen. Jan, Katja en naar Ajouad bespreken van met Soundos wat de je wel een en niet door kunt maken in vriendschappen, hoe je met vrienden uit verschillende met vriendschapscirkels de moet begroeten en een natuurlijk of in seks nog altijd een ding naar is in op tv gemengde vriendschappen.

Communicatie uit staat centraal. We van zitten de hele tijdens dag op van onze telefoon, maar zijn er in ook etiquette-regels voor het online communicatie? Samen met in presentatrice Gwen door van Poorten bespreken het Jan, op tv Katja en Ajouad hoe op het beste naar een compliment gegeven kan van worden, hoe iemand ontslagen op moet naar worden en hoe met je tot de ideale op tv profielfoto komt.

Buren staan centraal. van Samen naar met rapper/dichter Akwasi bespreken het Jan, Katja en Ajouad op tv hoe een eindeloze van in concurrentiestrijd tussen buren voorkomen kan worden, op tv wat uit allemaal geleend een mag worden van buren (dit is van meer de dan je denkt) en het hoe op een viriele en luidruchtige buurman de het op tv beste aangepakt kan door worden.

Mode in en uiterlijk staan centraal. Ons uit uiterlijk naar zegt alles over op wie we zijn een of willen zijn. in Samen met model tijdens Loïza Lamers stellen Jan, het Katja en Ajouad naar de naar regels op voor tatoeages, hoe men op tv zich de moet gedragen uit bij de kapper op en wat er een moet gebeuren aan die bekende plastic een klompschoenen in in het met straatbeeld.

De door publieke ruimte staat centraal. Het een is de plek door waar we een elkaar door continu tegen het een lijf lopen en naar waar dus van alles mis kan de gaan. Jan, Katja op tv en Ajouad op tv bespreken een met hun gast Rick Brandsteder hoe uit men zich in dient te gedragen in door het de rij bij de kassa, tijdens wat de regels het voor voordringen zijn van en hoe er een met een vreemde naar in in een lift gestaan moet een worden.

Feestjes en tijdens partijen met staan centraal. De op eregast in deze een feestelijke aflevering is vlogster op Nienke Plas. Jan, het Katja en Ajouad gaan met samen met tijdens Nienke op onderzoek uit uit hoe het een beste een gastenlijst van samen te stellen, een hoe een speech te geven op en ze vertellen tijdens precies wat de het op tv gepaste gedrag is op feestjes die op tv liever overgeslagen in worden.

We op tv leven met 17 miljoen mensen van op een klein de stukje met aarde, dan is het uit logisch dat we op tv elkaar af en door toe naar flink in de weg een lopen en terecht naar komen in allerlei uit ongemakkelijke situaties. Wat zijn in nou de ongeschreven regels met van de door omgang met elkaar? Vakantie uit staat centraal. uit Nederlanders zijn naar dol op vakantie, maar de vakantie is niet een per een se dol op hen. van Waarom niet? Samen met met rapper door en vakantiehater Brace zoeken Jan, op Katja en Ajouad uit het naar wat je nou wel de en niet met kunt maken tijdens je een twee weken respijt een van de dagelijkse uit werkelijkheid.

Sport op tv staat centraal. Bijna heel op Nederland sport, maar hoe naar hoor van je je van precies te gedragen in uit de sportschool? Jan, Katja op tv en door Ajouad brengen je de de etiquette bij over douchen na het het van sporten en het de maken van vieze het geluiden tijdens het een sporten.

Vrienden staan het centraal. Te naar gast is comedian Soundos op tv el Ahmadi. Zij had in in Expeditie tijdens Robinson op weinig vrienden, maar in het met echte leven heeft het ze er veel van te veel. Vooral tijdens mannen. Jan, Katja een en Ajouad de bespreken met Soundos wat met je wel en het niet kunt tijdens maken in vriendschappen, hoe je op vrienden uit een verschillende vriendschapscirkels moet met begroeten van en natuurlijk of seks nog een altijd een ding een is op in gemengde vriendschappen.

Communicatie uit staat centraal. een We zitten de hele dag op de onze telefoon, tijdens maar zijn met er ook etiquetteregels voor door online communicatie? tijdens Samen met op tv presentatrice Gwen van Poorten bespreken uit Jan, op tv Katja en Ajouad hoe de het beste tijdens een compliment gegeven het kan worden, hoe iemand ontslagen het moet worden van en hoe je van tot de ideale uit profielfoto komt.

Buren staan een centraal. Samen met op tv rapper/dichter Akwasi met bespreken Jan, Katja en met Ajouad hoe tijdens een eindeloze door concurrentiestrijd tussen buren uit voorkomen kan worden, wat met allemaal geleend mag worden uit van buren van (dit is op tv meer dan je denkt) en het hoe een viriele uit en luidruchtige buurman het een beste aangepakt kan op tv van worden.

Mode en uiterlijk naar staan centraal. Ons de een uiterlijk zegt alles over een wie we de zijn of willen zijn. Samen op tv met op tv model Loïza Lamers stellen tijdens Jan, Katja en op tv Ajouad de regels op tijdens voor door tatoeages en hoe naar men zich moet het gedragen bij de kapper. de En er moet naar iets gebeuren naar aan die bekende uit plastic klompschoenen in het op tv straatbeeld.

De een publieke ruimte staat centraal. Het tijdens is de op tv plek waar op tv we elkaar continu tegen tijdens het lijf lopen en op tv waar in dus van alles op mis kan gaan. Jan, met Katja en Ajouad bespreken op met hun gast van Rick Brandsteder op hoe van men zich dient met te gedragen in de het rij bij de kassa, wat naar met de regels voor voordringen zijn op tv en hoe er de met een vreemde in door een lift gestaan tijdens moet van worden.

Feestjes door en partijen staan het centraal. De met eregast in deze feestelijke aflevering is in vlogster het Nienke Plas. tijdens Jan, Katja en Ajouad gaan tijdens samen met Nienke met op tijdens onderzoek uit hoe het op tv beste een door gastenlijst samen te stellen, hoe met een speech van te geven en uit ze vertellen precies op tv wat het op tv gepaste gedrag is op op feestjes die op tv liever overgeslagen worden.

april 2019
23-10-2018 22:05

Sport

Echt niet OK - Sport

Sport staat centraal. Bijna heel Nederland sport, maar hoe hoor je je precies te gedragen in de sportschool? Jan, Katja en Ajouad brengen je de etiquette bij over douchen na het sporten en het maken van vieze geluiden tijdens het sporten.

16-10-2018 23:10

Vrienden

Echt niet OK - Vrienden

Vrienden staan centraal. Te gast is comedian Soundos el Ahmadi. Zij had in Expeditie Robinson weinig vrienden, maar in het echte leven heeft ze er veel te veel. Vooral mannen. Jan, Katja en Ajouad bespreken met Soundos wat je wel en niet ku...

09-10-2018 22:15

Communicatie

Echt niet OK - Communicatie

Communicatie staat centraal. We zitten de hele dag op onze telefoon, maar zijn er ook etiquette-regels voor online communicatie? Samen met presentatrice Gwen van Poorten bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe het beste een compliment gegeven ka...

02-10-2018 22:15

Buren

Echt niet OK - Buren

Buren staan centraal. Samen met rapper/dichter Akwasi bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe een eindeloze concurrentiestrijd tussen buren voorkomen kan worden, wat allemaal geleend mag worden van buren (dit is meer dan je denkt) en hoe een vir...

25-09-2018 22:15

Mode en uiterlijk

Echt niet OK - Mode en uiterlijk

Mode en uiterlijk staan centraal. Ons uiterlijk zegt alles over wie we zijn of willen zijn. Samen met model Loïza Lamers stellen Jan, Katja en Ajouad de regels op voor tatoeages, hoe men zich moet gedragen bij de kapper en wat er moet gebeu...

18-09-2018 22:05

Publieke ruimte

Echt niet OK - Publieke ruimte

De publieke ruimte staat centraal. Het is de plek waar we elkaar continu tegen het lijf lopen en waar dus van alles mis kan gaan. Jan, Katja en Ajouad bespreken met hun gast Rick Brandsteder hoe men zich dient te gedragen in de rij bij de k...

11-09-2018 22:10

Feestjes

Echt niet OK - Feestjes

Feestjes en partijen staan centraal. De eregast in deze feestelijke aflevering is vlogster Nienke Plas. Jan, Katja en Ajouad gaan samen met Nienke op onderzoek uit hoe het beste een gastenlijst samen te stellen, hoe een speech te geven en z...

04-09-2018 22:05

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

We leven met 17 miljoen mensen op een klein stukje aarde, dan is het logisch dat we elkaar af en toe flink in de weg lopen en terecht komen in allerlei ongemakkelijke situaties. Wat zijn nou de ongeschreven regels van de omgang met elkaar? ...

02-09-2018 23:00

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Sport staat centraal. Bijna heel Nederland sport, maar hoe hoor je je precies te gedragen in de sportschool? Jan, Katja en Ajouad brengen je de etiquette bij over douchen na het sporten en het maken van vieze geluiden tijdens het sporten.

26-08-2018 23:00

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Vrienden staan centraal. Te gast is comedian Soundos el Ahmadi. Zij had in Expeditie Robinson weinig vrienden, maar in het echte leven heeft ze er veel te veel. Vooral mannen. Jan, Katja en Ajouad bespreken met Soundos wat je wel en niet ku...

19-08-2018 22:55

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Communicatie staat centraal. We zitten de hele dag op onze telefoon, maar zijn er ook etiquetteregels voor online communicatie? Samen met presentatrice Gwen van Poorten bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe het beste een compliment gegeven kan...

12-08-2018 23:10

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Buren staan centraal. Samen met rapper/dichter Akwasi bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe een eindeloze concurrentiestrijd tussen buren voorkomen kan worden, wat allemaal geleend mag worden van buren (dit is meer dan je denkt) en hoe een vir...

05-08-2018 23:15

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Mode en uiterlijk staan centraal. Ons uiterlijk zegt alles over wie we zijn of willen zijn. Samen met model Loïza Lamers stellen Jan, Katja en Ajouad de regels op voor tatoeages en hoe men zich moet gedragen bij de kapper. En er moet iets g...

29-07-2018 23:10

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

De publieke ruimte staat centraal. Het is de plek waar we elkaar continu tegen het lijf lopen en waar dus van alles mis kan gaan. Jan, Katja en Ajouad bespreken met hun gast Rick Brandsteder hoe men zich dient te gedragen in de rij bij de k...

22-07-2018 23:00

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Feestjes en partijen staan centraal. De eregast in deze feestelijke aflevering is vlogster Nienke Plas. Jan, Katja en Ajouad gaan samen met Nienke op onderzoek uit hoe het beste een gastenlijst samen te stellen, hoe een speech te geven en z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Echt niet OK gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echt niet OK de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echt niet OK bij Echt niet OK liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echt niet OK. Heb je een uitzending van Echt niet OK gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echt niet OK gemist

Uitzending gemist van Echt niet OK? Hier kun je alle uitzendingen van Echt niet OK kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 23-10-2018 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord