Programma gemist?

Sport staat centraal. het Bijna uit heel Nederland sport, het maar hoe de hoor je je precies te door gedragen in naar de sportschool? Jan, Katja en van de Ajouad brengen je de etiquette door bij over douchen na een het naar sporten en een het maken van vieze geluiden op tijdens het het sporten.

Vrienden staan centraal. van naar Te gast is comedian naar Soundos el Ahmadi. tijdens Zij had met in Expeditie Robinson weinig vrienden, met maar naar in het echte leven heeft ze in er met veel te een veel. Vooral mannen. Jan, uit Katja en Ajouad een bespreken met Soundos wat je de het wel en niet kunt maken in op een vriendschappen, hoe je vrienden op tv uit verschillende vriendschapscirkels moet door begroeten en natuurlijk uit of door seks nog altijd een ding is het in gemengde door vriendschappen.

Communicatie een staat centraal. op We zitten de hele op tv dag op onze telefoon, maar uit zijn er ook op tv etiquette-regels voor online op tv communicatie? naar Samen met presentatrice door Gwen van Poorten bespreken de Jan, naar Katja en Ajouad naar hoe het beste een compliment gegeven door kan een worden, hoe iemand ontslagen de moet worden in en hoe je uit tot de ideale tijdens profielfoto komt.

Buren staan naar centraal. Samen met naar rapper/dichter tijdens Akwasi bespreken Jan, Katja uit en Ajouad hoe een de eindeloze concurrentiestrijd tussen tijdens buren uit voorkomen kan worden, op wat allemaal geleend mag worden op tv van een buren (dit is meer dan het je denkt) en hoe de uit een viriele en luidruchtige buurman op het beste aangepakt kan op tv naar worden.

Mode de en uiterlijk van staan centraal. Ons uiterlijk zegt van alles over wie we van zijn of willen tijdens zijn. Samen door met model Loïza de Lamers van stellen Jan, Katja en Ajouad op tv de regels op voor van tatoeages, in hoe men zich tijdens moet gedragen bij de in kapper en tijdens wat er moet gebeuren aan op tv die bekende plastic in op klompschoenen in het uit straatbeeld.

De op tv publieke ruimte staat centraal. een Het in is de plek op waar we elkaar het continu tegen het lijf lopen en de waar dus het van alles door mis kan gaan. Jan, Katja uit en op Ajouad bespreken met hun gast het een Rick Brandsteder hoe op tv men zich dient een te gedragen in de naar rij bij de kassa, wat tijdens het de regels voor voordringen zijn en een hoe er in met een vreemde in naar uit een lift gestaan moet naar worden.

Feestjes uit en partijen van staan centraal. De eregast in tijdens deze feestelijke aflevering is in tijdens vlogster Nienke Plas. in Jan, Katja en door Ajouad gaan samen met Nienke tijdens op onderzoek uit tijdens hoe het beste op tv een gastenlijst samen op tv te stellen, hoe een op speech door te geven en ze vertellen de uit precies wat het in gepaste gedrag is op feestjes in die liever overgeslagen uit worden.

We leven uit met naar 17 miljoen mensen uit op een klein stukje aarde, naar dan in is het logisch dat we uit elkaar af en uit toe naar flink in de weg lopen en op tv terecht komen door in allerlei in ongemakkelijke situaties. Wat tijdens zijn nou de een ongeschreven regels van van de omgang tijdens met elkaar? Vakantie op staat centraal. Nederlanders uit zijn dol op vakantie, een maar vakantie door is niet per se dol op op hen. Waarom door niet? Samen met het rapper en vakantiehater Brace een een zoeken Jan, Katja en op tv Ajouad uit wat je nou de wel en niet op tv kunt maken een tijdens een je twee weken respijt van de met dagelijkse op werkelijkheid.

Sport staat centraal. van Bijna heel Nederland in sport, door maar hoe hoor je de je precies te door gedragen in uit de sportschool? Jan, Katja een en Ajouad brengen het je de etiquette bij het over douchen met na het in sporten en het maken een van vieze geluiden tijdens op met het sporten.

Vrienden staan van centraal. Te naar gast is op comedian Soundos el Ahmadi. Zij uit had in op Expeditie Robinson weinig in vrienden, maar in het echte uit leven heeft door ze er veel op tv te veel. Vooral van mannen. Jan, Katja en door Ajouad bespreken door met Soundos wat je met wel en op tv niet kunt het maken in de vriendschappen, hoe je vrienden uit verschillende op tv vriendschapscirkels moet begroeten uit de en natuurlijk of seks nog op altijd een ding is de in gemengde uit vriendschappen.

Communicatie tijdens staat centraal. We zitten de uit hele met dag op onze telefoon, maar door zijn er ook met tijdens etiquetteregels voor online naar communicatie? Samen met presentatrice Gwen van uit Poorten bespreken Jan, tijdens Katja en op tv Ajouad hoe de het beste op tv een compliment gegeven kan tijdens worden, hoe iemand de ontslagen moet worden en uit hoe je van tot de ideale profielfoto een komt.

Buren staan centraal. naar Samen op met rapper/dichter Akwasi door bespreken Jan, Katja en Ajouad het op hoe een eindeloze concurrentiestrijd tussen op tv buren voorkomen kan worden, met wat allemaal geleend op van mag worden van op tv buren (dit is meer dan je uit denkt) en hoe op tv een viriele en de luidruchtige buurman door het het beste aangepakt kan op tv worden.

Mode en uiterlijk met staan centraal. Ons met uiterlijk een zegt alles over wie in we zijn de of willen zijn. in Samen met model door Loïza Lamers tijdens stellen Jan, Katja op tv en Ajouad de het regels op voor tatoeages een en hoe men zich moet een in gedragen bij de kapper. En met er moet iets op gebeuren aan die het bekende plastic klompschoenen in met het naar straatbeeld.

De publieke een ruimte staat centraal. van Het is de plek met waar we tijdens elkaar continu naar tegen het lijf lopen naar en waar dus door van alles mis kan een gaan. Jan, in Katja en Ajouad de bespreken met hun de gast Rick Brandsteder naar hoe men zich op dient te gedragen een in een de rij bij van de kassa, wat de regels de voor tijdens voordringen zijn en hoe er door met een vreemde in door een uit lift gestaan in moet worden.

Feestjes en in partijen een staan centraal. De eregast in deze de feestelijke aflevering is naar vlogster Nienke Plas. uit Jan, Katja de en Ajouad gaan uit samen met Nienke van op onderzoek uit tijdens hoe op tv het beste een het gastenlijst samen te stellen, hoe een het speech op te geven en ze vertellen uit naar precies wat het gepaste gedrag een is op feestjes die de het liever overgeslagen worden.

oktober 2021
23-10-2018 22:05

Sport

Echt niet OK - Sport

Sport staat centraal. Bijna heel Nederland sport, maar hoe hoor je je precies te gedragen in de sportschool? Jan, Katja en Ajouad brengen je de etiquette bij over douchen na het sporten en het maken van vieze geluiden tijdens het sporten.

16-10-2018 23:10

Vrienden

Echt niet OK - Vrienden

Vrienden staan centraal. Te gast is comedian Soundos el Ahmadi. Zij had in Expeditie Robinson weinig vrienden, maar in het echte leven heeft ze er veel te veel. Vooral mannen. Jan, Katja en Ajouad bespreken met Soundos wat je wel en niet ku...

09-10-2018 22:15

Communicatie

Echt niet OK - Communicatie

Communicatie staat centraal. We zitten de hele dag op onze telefoon, maar zijn er ook etiquette-regels voor online communicatie? Samen met presentatrice Gwen van Poorten bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe het beste een compliment gegeven ka...

02-10-2018 22:15

Buren

Echt niet OK - Buren

Buren staan centraal. Samen met rapper/dichter Akwasi bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe een eindeloze concurrentiestrijd tussen buren voorkomen kan worden, wat allemaal geleend mag worden van buren (dit is meer dan je denkt) en hoe een vir...

25-09-2018 22:15

Mode en uiterlijk

Echt niet OK - Mode en uiterlijk

Mode en uiterlijk staan centraal. Ons uiterlijk zegt alles over wie we zijn of willen zijn. Samen met model Loïza Lamers stellen Jan, Katja en Ajouad de regels op voor tatoeages, hoe men zich moet gedragen bij de kapper en wat er moet gebeu...

18-09-2018 22:05

Publieke ruimte

Echt niet OK - Publieke ruimte

De publieke ruimte staat centraal. Het is de plek waar we elkaar continu tegen het lijf lopen en waar dus van alles mis kan gaan. Jan, Katja en Ajouad bespreken met hun gast Rick Brandsteder hoe men zich dient te gedragen in de rij bij de k...

11-09-2018 22:10

Feestjes

Echt niet OK - Feestjes

Feestjes en partijen staan centraal. De eregast in deze feestelijke aflevering is vlogster Nienke Plas. Jan, Katja en Ajouad gaan samen met Nienke op onderzoek uit hoe het beste een gastenlijst samen te stellen, hoe een speech te geven en z...

04-09-2018 22:05

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

We leven met 17 miljoen mensen op een klein stukje aarde, dan is het logisch dat we elkaar af en toe flink in de weg lopen en terecht komen in allerlei ongemakkelijke situaties. Wat zijn nou de ongeschreven regels van de omgang met elkaar? ...

02-09-2018 23:00

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Sport staat centraal. Bijna heel Nederland sport, maar hoe hoor je je precies te gedragen in de sportschool? Jan, Katja en Ajouad brengen je de etiquette bij over douchen na het sporten en het maken van vieze geluiden tijdens het sporten.

26-08-2018 23:00

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Vrienden staan centraal. Te gast is comedian Soundos el Ahmadi. Zij had in Expeditie Robinson weinig vrienden, maar in het echte leven heeft ze er veel te veel. Vooral mannen. Jan, Katja en Ajouad bespreken met Soundos wat je wel en niet ku...

19-08-2018 22:55

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Communicatie staat centraal. We zitten de hele dag op onze telefoon, maar zijn er ook etiquetteregels voor online communicatie? Samen met presentatrice Gwen van Poorten bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe het beste een compliment gegeven kan...

12-08-2018 23:10

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Buren staan centraal. Samen met rapper/dichter Akwasi bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe een eindeloze concurrentiestrijd tussen buren voorkomen kan worden, wat allemaal geleend mag worden van buren (dit is meer dan je denkt) en hoe een vir...

05-08-2018 23:15

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Mode en uiterlijk staan centraal. Ons uiterlijk zegt alles over wie we zijn of willen zijn. Samen met model Loïza Lamers stellen Jan, Katja en Ajouad de regels op voor tatoeages en hoe men zich moet gedragen bij de kapper. En er moet iets g...

29-07-2018 23:10

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

De publieke ruimte staat centraal. Het is de plek waar we elkaar continu tegen het lijf lopen en waar dus van alles mis kan gaan. Jan, Katja en Ajouad bespreken met hun gast Rick Brandsteder hoe men zich dient te gedragen in de rij bij de k...

22-07-2018 23:00

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Feestjes en partijen staan centraal. De eregast in deze feestelijke aflevering is vlogster Nienke Plas. Jan, Katja en Ajouad gaan samen met Nienke op onderzoek uit hoe het beste een gastenlijst samen te stellen, hoe een speech te geven en z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Echt niet OK gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echt niet OK de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echt niet OK bij Echt niet OK liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echt niet OK. Heb je een uitzending van Echt niet OK gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echt niet OK gemist

Uitzending gemist van Echt niet OK? Hier kun je alle uitzendingen van Echt niet OK kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!