Programma gemist?

Sport staat centraal. op Bijna op tv heel Nederland de sport, maar hoe hoor de je je precies te gedragen uit in de sportschool? in Jan, Katja naar en Ajouad met brengen je de etiquette bij naar over douchen met na het sporten de en op het maken van vieze tijdens geluiden tijdens het de sporten.

Vrienden op tv staan centraal. Te gast is met naar comedian Soundos el Ahmadi. Zij het had in Expeditie met Robinson door weinig vrienden, maar in het echte tijdens met leven heeft ze er veel de te veel. in Vooral mannen. door Jan, Katja en een Ajouad bespreken met Soundos wat op tv je wel en niet naar kunt op maken in vriendschappen, hoe je een tijdens vrienden uit verschillende vriendschapscirkels het moet begroeten en uit natuurlijk of tijdens seks nog altijd een ding op is in gemengde het vriendschappen.

Communicatie het staat centraal. We zitten van de op hele dag op onze telefoon, maar van zijn tijdens er ook etiquette-regels voor de online op communicatie? Samen met presentatrice Gwen van een uit Poorten bespreken Jan, door Katja en Ajouad met hoe het beste een compliment tijdens gegeven kan worden, het hoe iemand ontslagen tijdens moet worden en hoe op van je tot de een ideale profielfoto komt.

Buren staan centraal. door Samen met rapper/dichter van Akwasi de bespreken Jan, Katja en Ajouad de door hoe een eindeloze concurrentiestrijd op tv tussen buren uit voorkomen kan worden, wat allemaal geleend de mag worden van op buren van (dit is meer dan je tijdens denkt) en hoe een een viriele en tijdens naar luidruchtige buurman het beste tijdens aangepakt kan naar worden.

Mode tijdens en uiterlijk staan centraal. van Ons uiterlijk zegt uit alles het over wie we zijn of van willen zijn. Samen met met model Loïza een Lamers stellen Jan, een Katja en Ajouad de de regels op voor in tatoeages, in hoe men zich moet een gedragen bij met de kapper en wat er met moet gebeuren aan uit die bekende plastic het klompschoenen in een het een straatbeeld.

De publieke ruimte tijdens staat centraal. Het door is de plek op waar uit we elkaar continu tegen het de lijf lopen en naar waar van dus van met alles mis kan gaan. met Jan, Katja door en Ajouad bespreken met de hun gast het Rick Brandsteder hoe men zich uit dient in te gedragen in de het rij bij de kassa, wat op het de regels voor tijdens voordringen zijn en met hoe er met met een vreemde in een lift op gestaan moet met worden.

Feestjes en uit partijen staan in centraal. De eregast in deze tijdens feestelijke aflevering is in vlogster van Nienke Plas. Jan, Katja door en Ajouad gaan naar samen met Nienke een op onderzoek uit hoe de het beste een van de gastenlijst samen te met stellen, hoe een speech te geven in en ze van vertellen precies in wat het gepaste gedrag is in op feestjes op tv die naar liever overgeslagen worden.

We leven met de op 17 miljoen mensen tijdens op een klein stukje aarde, naar dan is het de logisch van dat we elkaar af en toe tijdens flink in op tv de tijdens weg lopen en naar terecht komen in allerlei ongemakkelijke van situaties. Wat zijn een nou tijdens de ongeschreven regels van door de omgang met het elkaar? Vakantie staat centraal. een Nederlanders zijn dol op op vakantie, maar de vakantie is niet een per het se dol op hen. Waarom niet? op tv Samen naar met rapper in en vakantiehater Brace op zoeken Jan, Katja in en Ajouad uit wat van je nou een wel en niet kunt maken tijdens met je twee weken met een respijt van de dagelijkse in werkelijkheid.

Sport op staat centraal. Bijna heel Nederland op tv door sport, maar hoe naar hoor je je precies te een gedragen de in de sportschool? Jan, met Katja en Ajouad brengen je tijdens op tv de etiquette bij over douchen uit na het door sporten en het maken een van vieze geluiden het tijdens van het sporten.

Vrienden staan met centraal. Te uit gast is van comedian Soundos el Ahmadi. Zij had in van in Expeditie Robinson op tv weinig vrienden, maar in het echte uit leven een heeft ze er veel de te veel. Vooral mannen. door Jan, Katja en op van Ajouad bespreken met op tv Soundos wat je met wel en niet kunt met maken in op tv vriendschappen, hoe je tijdens vrienden uit verschillende vriendschapscirkels moet met begroeten en in natuurlijk of seks nog in altijd uit een ding is in gemengde op vriendschappen.

Communicatie op tv staat centraal. We zitten door de hele dag op tv op onze telefoon, maar de van zijn er ook etiquetteregels voor naar online de communicatie? Samen met het presentatrice Gwen van Poorten bespreken Jan, op tv Katja en een Ajouad hoe het door beste een compliment gegeven van kan met worden, hoe iemand ontslagen moet naar worden en hoe uit je tot in de ideale profielfoto van komt.

Buren staan de centraal. Samen met rapper/dichter naar Akwasi op tv bespreken Jan, Katja en Ajouad het hoe een eindeloze uit concurrentiestrijd tussen met buren naar voorkomen kan worden, het wat allemaal geleend met mag worden van buren met (dit is met meer dan je van denkt) en hoe een viriele en een luidruchtige buurman op het tijdens beste aangepakt kan door worden.

Mode en door uiterlijk staan centraal. Ons in uiterlijk uit zegt alles over wie we het zijn op tv of willen zijn. Samen het met model Loïza van Lamers stellen Jan, een Katja en Ajouad op de regels uit op voor tatoeages in en hoe men zich in moet gedragen bij de de kapper. op tv En er moet de iets gebeuren aan die bekende tijdens plastic op tv klompschoenen in het het straatbeeld.

De publieke de ruimte staat centraal. Het uit is de met plek waar in we elkaar continu tegen het door lijf lopen en van waar dus met van alles met mis kan gaan. Jan, van Katja en Ajouad bespreken op tv met van hun gast naar Rick Brandsteder hoe men een zich dient te gedragen in met de rij naar bij de kassa, wat een op de regels voor voordringen zijn tijdens en uit hoe er met tijdens een vreemde in een door lift gestaan moet het worden.

Feestjes en uit partijen staan centraal. van De eregast de in deze feestelijke aflevering de is vlogster met Nienke Plas. Jan, Katja naar en de Ajouad gaan samen met Nienke op naar een onderzoek uit hoe het beste een op tv gastenlijst samen te het stellen, op hoe een met speech te geven en ze vertellen met precies op tv wat het gepaste gedrag naar is op feestjes die door liever de overgeslagen worden.

augustus 2019
23-10-2018 22:05

Sport

Echt niet OK - Sport

Sport staat centraal. Bijna heel Nederland sport, maar hoe hoor je je precies te gedragen in de sportschool? Jan, Katja en Ajouad brengen je de etiquette bij over douchen na het sporten en het maken van vieze geluiden tijdens het sporten.

16-10-2018 23:10

Vrienden

Echt niet OK - Vrienden

Vrienden staan centraal. Te gast is comedian Soundos el Ahmadi. Zij had in Expeditie Robinson weinig vrienden, maar in het echte leven heeft ze er veel te veel. Vooral mannen. Jan, Katja en Ajouad bespreken met Soundos wat je wel en niet ku...

09-10-2018 22:15

Communicatie

Echt niet OK - Communicatie

Communicatie staat centraal. We zitten de hele dag op onze telefoon, maar zijn er ook etiquette-regels voor online communicatie? Samen met presentatrice Gwen van Poorten bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe het beste een compliment gegeven ka...

02-10-2018 22:15

Buren

Echt niet OK - Buren

Buren staan centraal. Samen met rapper/dichter Akwasi bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe een eindeloze concurrentiestrijd tussen buren voorkomen kan worden, wat allemaal geleend mag worden van buren (dit is meer dan je denkt) en hoe een vir...

25-09-2018 22:15

Mode en uiterlijk

Echt niet OK - Mode en uiterlijk

Mode en uiterlijk staan centraal. Ons uiterlijk zegt alles over wie we zijn of willen zijn. Samen met model Loïza Lamers stellen Jan, Katja en Ajouad de regels op voor tatoeages, hoe men zich moet gedragen bij de kapper en wat er moet gebeu...

18-09-2018 22:05

Publieke ruimte

Echt niet OK - Publieke ruimte

De publieke ruimte staat centraal. Het is de plek waar we elkaar continu tegen het lijf lopen en waar dus van alles mis kan gaan. Jan, Katja en Ajouad bespreken met hun gast Rick Brandsteder hoe men zich dient te gedragen in de rij bij de k...

11-09-2018 22:10

Feestjes

Echt niet OK - Feestjes

Feestjes en partijen staan centraal. De eregast in deze feestelijke aflevering is vlogster Nienke Plas. Jan, Katja en Ajouad gaan samen met Nienke op onderzoek uit hoe het beste een gastenlijst samen te stellen, hoe een speech te geven en z...

04-09-2018 22:05

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

We leven met 17 miljoen mensen op een klein stukje aarde, dan is het logisch dat we elkaar af en toe flink in de weg lopen en terecht komen in allerlei ongemakkelijke situaties. Wat zijn nou de ongeschreven regels van de omgang met elkaar? ...

02-09-2018 23:00

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Sport staat centraal. Bijna heel Nederland sport, maar hoe hoor je je precies te gedragen in de sportschool? Jan, Katja en Ajouad brengen je de etiquette bij over douchen na het sporten en het maken van vieze geluiden tijdens het sporten.

26-08-2018 23:00

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Vrienden staan centraal. Te gast is comedian Soundos el Ahmadi. Zij had in Expeditie Robinson weinig vrienden, maar in het echte leven heeft ze er veel te veel. Vooral mannen. Jan, Katja en Ajouad bespreken met Soundos wat je wel en niet ku...

19-08-2018 22:55

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Communicatie staat centraal. We zitten de hele dag op onze telefoon, maar zijn er ook etiquetteregels voor online communicatie? Samen met presentatrice Gwen van Poorten bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe het beste een compliment gegeven kan...

12-08-2018 23:10

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Buren staan centraal. Samen met rapper/dichter Akwasi bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe een eindeloze concurrentiestrijd tussen buren voorkomen kan worden, wat allemaal geleend mag worden van buren (dit is meer dan je denkt) en hoe een vir...

05-08-2018 23:15

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Mode en uiterlijk staan centraal. Ons uiterlijk zegt alles over wie we zijn of willen zijn. Samen met model Loïza Lamers stellen Jan, Katja en Ajouad de regels op voor tatoeages en hoe men zich moet gedragen bij de kapper. En er moet iets g...

29-07-2018 23:10

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

De publieke ruimte staat centraal. Het is de plek waar we elkaar continu tegen het lijf lopen en waar dus van alles mis kan gaan. Jan, Katja en Ajouad bespreken met hun gast Rick Brandsteder hoe men zich dient te gedragen in de rij bij de k...

22-07-2018 23:00

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Feestjes en partijen staan centraal. De eregast in deze feestelijke aflevering is vlogster Nienke Plas. Jan, Katja en Ajouad gaan samen met Nienke op onderzoek uit hoe het beste een gastenlijst samen te stellen, hoe een speech te geven en z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Echt niet OK gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echt niet OK de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echt niet OK bij Echt niet OK liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echt niet OK. Heb je een uitzending van Echt niet OK gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echt niet OK gemist

Uitzending gemist van Echt niet OK? Hier kun je alle uitzendingen van Echt niet OK kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 13-08-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord