Programma gemist?

Sport op staat centraal. Bijna heel naar Nederland door sport, maar hoe hoor het je je precies te het gedragen in van de sportschool? Jan, Katja het en Ajouad brengen je met de etiquette naar bij door over douchen na het sporten van en door het maken van vieze geluiden op tv tijdens op het sporten.

Vrienden het staan centraal. Te gast een is comedian tijdens Soundos el een Ahmadi. Zij had in Expeditie tijdens Robinson weinig vrienden, in maar op tv in het echte op leven heeft ze door er veel te veel. Vooral mannen. naar tijdens Jan, Katja en Ajouad bespreken tijdens met Soundos de wat je het wel en niet de kunt maken in vriendschappen, uit hoe je vrienden uit met verschillende vriendschapscirkels moet begroeten een en natuurlijk of de op tv seks nog altijd een ding is de in op tv gemengde vriendschappen.

Communicatie staat door centraal. in We zitten de hele dag in op onze telefoon, de maar het zijn er ook etiquette-regels voor online het communicatie? Samen door met op tv presentatrice Gwen van door Poorten bespreken Jan, Katja en Ajouad door op hoe het beste een compliment door gegeven kan worden, van hoe iemand ontslagen moet uit worden en uit hoe de je tot de ideale op tv profielfoto komt.

Buren staan in centraal. naar Samen met rapper/dichter Akwasi bespreken Jan, met Katja door en Ajouad hoe een eindeloze uit concurrentiestrijd op tv tussen buren voorkomen kan op tv worden, wat op allemaal geleend mag worden van de buren (dit is het meer dan op tv je denkt) en met hoe een viriele en met luidruchtige buurman met het tijdens beste aangepakt kan het worden.

Mode op tv en uiterlijk met staan centraal. Ons uiterlijk zegt alles op over op tv wie we zijn of willen door zijn. op tv Samen met de model Loïza Lamers stellen uit Jan, Katja en in Ajouad de regels op voor op op tv tatoeages, hoe men van zich moet gedragen bij in de kapper en wat er door moet gebeuren van aan die door bekende plastic klompschoenen door in het uit straatbeeld.

De publieke ruimte op tv staat een centraal. Het is de plek een waar tijdens we elkaar continu tegen met het lijf met lopen en waar tijdens dus van op alles mis kan gaan. Jan, het Katja naar en Ajouad bespreken met hun met gast Rick Brandsteder de hoe men door zich dient te tijdens gedragen in de op rij bij de kassa, wat op tv de regels voor tijdens voordringen tijdens zijn en de hoe er met het een vreemde in een lift naar gestaan moet een worden.

Feestjes het en partijen staan centraal. De in eregast van in deze feestelijke met aflevering is vlogster van Nienke Plas. Jan, Katja de en door Ajouad gaan samen met Nienke op op onderzoek uit in hoe met het beste een gastenlijst samen met te stellen, de hoe een speech een te geven en de ze vertellen precies wat tijdens het tijdens gepaste gedrag is op feestjes tijdens die liever overgeslagen een worden.

We op tv leven met 17 miljoen op tv mensen op een klein naar stukje de aarde, dan is uit het logisch dat door we elkaar in af en toe flink in de een weg op lopen en terecht komen met in op tv allerlei ongemakkelijke situaties. Wat zijn in nou de ongeschreven op regels van de van omgang met elkaar? tijdens Vakantie staat centraal. Nederlanders een zijn dol een op vakantie, maar uit vakantie is uit niet per se dol een op hen. Waarom van niet? Samen met naar rapper en met vakantiehater Brace zoeken Jan, op tv Katja en Ajouad in uit wat in je nou tijdens wel en niet kunt uit maken tijdens uit je twee weken respijt van de van naar dagelijkse werkelijkheid.

Sport naar staat centraal. Bijna heel door Nederland sport, maar hoe een een hoor je je precies te gedragen met in op tv de sportschool? Jan, een Katja en Ajouad brengen op je de een etiquette bij over het douchen na het sporten met en de het maken van vieze geluiden op tv tijdens het het sporten.

Vrienden van staan centraal. op tv Te gast is comedian tijdens Soundos el Ahmadi. Zij in had in Expeditie het Robinson weinig de vrienden, maar in het van echte met leven heeft ze van er veel te veel. Vooral in mannen. Jan, Katja uit en op Ajouad bespreken met Soundos wat op tv je wel en niet het kunt maken in naar vriendschappen, hoe van je vrienden uit uit verschillende vriendschapscirkels moet het begroeten en op tv natuurlijk of seks nog van altijd een ding is in in gemengde een vriendschappen.

Communicatie staat centraal. het de We zitten de hele dag de op onze door telefoon, maar zijn op er ook door etiquetteregels voor online communicatie? door Samen met presentatrice Gwen in van Poorten naar bespreken Jan, van Katja en Ajouad hoe in het beste een compliment in gegeven kan worden, hoe met de iemand ontslagen moet worden op tv en hoe je het tot de ideale de profielfoto komt.

Buren staan de centraal. Samen op tv met rapper/dichter tijdens Akwasi bespreken Jan, door Katja en Ajouad hoe een met eindeloze concurrentiestrijd tussen naar buren voorkomen naar kan worden, wat van allemaal geleend tijdens mag worden van buren (dit is door meer dan op je denkt) en uit hoe een viriele en op luidruchtige buurman door het beste aangepakt kan het door worden.

Mode en uiterlijk naar staan centraal. Ons in de uiterlijk zegt alles over wie met we zijn of door willen zijn. op Samen met op tv model Loïza Lamers stellen Jan, met Katja en Ajouad de door een regels op voor tatoeages en hoe het men zich het moet gedragen bij tijdens de kapper. En op tv er moet iets het gebeuren op tv aan die bekende plastic naar klompschoenen in het op tv straatbeeld.

De publieke uit ruimte staat centraal. door Het is de een plek waar we elkaar op continu tegen op het lijf tijdens lopen en het waar dus van alles mis kan op tv gaan. Jan, Katja op en Ajouad in bespreken naar met hun gast van Rick Brandsteder hoe men zich op dient te gedragen in door de rij op tv bij de met kassa, wat de regels voor van met voordringen zijn en hoe er met met een van vreemde in een in lift gestaan moet naar worden.

Feestjes in en partijen staan centraal. De het eregast in met deze op tv feestelijke aflevering is uit vlogster Nienke Plas. Jan, Katja in en Ajouad gaan in samen met Nienke op tijdens onderzoek uit hoe het het van beste een gastenlijst met samen te het stellen, hoe een speech het te geven en ze van vertellen precies wat het van gepaste gedrag is op tv op op feestjes die liever overgeslagen op tv worden.

juni 2020
23-10-2018 22:05

Sport

Echt niet OK - Sport

Sport staat centraal. Bijna heel Nederland sport, maar hoe hoor je je precies te gedragen in de sportschool? Jan, Katja en Ajouad brengen je de etiquette bij over douchen na het sporten en het maken van vieze geluiden tijdens het sporten.

16-10-2018 23:10

Vrienden

Echt niet OK - Vrienden

Vrienden staan centraal. Te gast is comedian Soundos el Ahmadi. Zij had in Expeditie Robinson weinig vrienden, maar in het echte leven heeft ze er veel te veel. Vooral mannen. Jan, Katja en Ajouad bespreken met Soundos wat je wel en niet ku...

09-10-2018 22:15

Communicatie

Echt niet OK - Communicatie

Communicatie staat centraal. We zitten de hele dag op onze telefoon, maar zijn er ook etiquette-regels voor online communicatie? Samen met presentatrice Gwen van Poorten bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe het beste een compliment gegeven ka...

02-10-2018 22:15

Buren

Echt niet OK - Buren

Buren staan centraal. Samen met rapper/dichter Akwasi bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe een eindeloze concurrentiestrijd tussen buren voorkomen kan worden, wat allemaal geleend mag worden van buren (dit is meer dan je denkt) en hoe een vir...

25-09-2018 22:15

Mode en uiterlijk

Echt niet OK - Mode en uiterlijk

Mode en uiterlijk staan centraal. Ons uiterlijk zegt alles over wie we zijn of willen zijn. Samen met model Loïza Lamers stellen Jan, Katja en Ajouad de regels op voor tatoeages, hoe men zich moet gedragen bij de kapper en wat er moet gebeu...

18-09-2018 22:05

Publieke ruimte

Echt niet OK - Publieke ruimte

De publieke ruimte staat centraal. Het is de plek waar we elkaar continu tegen het lijf lopen en waar dus van alles mis kan gaan. Jan, Katja en Ajouad bespreken met hun gast Rick Brandsteder hoe men zich dient te gedragen in de rij bij de k...

11-09-2018 22:10

Feestjes

Echt niet OK - Feestjes

Feestjes en partijen staan centraal. De eregast in deze feestelijke aflevering is vlogster Nienke Plas. Jan, Katja en Ajouad gaan samen met Nienke op onderzoek uit hoe het beste een gastenlijst samen te stellen, hoe een speech te geven en z...

04-09-2018 22:05

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

We leven met 17 miljoen mensen op een klein stukje aarde, dan is het logisch dat we elkaar af en toe flink in de weg lopen en terecht komen in allerlei ongemakkelijke situaties. Wat zijn nou de ongeschreven regels van de omgang met elkaar? ...

02-09-2018 23:00

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Sport staat centraal. Bijna heel Nederland sport, maar hoe hoor je je precies te gedragen in de sportschool? Jan, Katja en Ajouad brengen je de etiquette bij over douchen na het sporten en het maken van vieze geluiden tijdens het sporten.

26-08-2018 23:00

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Vrienden staan centraal. Te gast is comedian Soundos el Ahmadi. Zij had in Expeditie Robinson weinig vrienden, maar in het echte leven heeft ze er veel te veel. Vooral mannen. Jan, Katja en Ajouad bespreken met Soundos wat je wel en niet ku...

19-08-2018 22:55

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Communicatie staat centraal. We zitten de hele dag op onze telefoon, maar zijn er ook etiquetteregels voor online communicatie? Samen met presentatrice Gwen van Poorten bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe het beste een compliment gegeven kan...

12-08-2018 23:10

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Buren staan centraal. Samen met rapper/dichter Akwasi bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe een eindeloze concurrentiestrijd tussen buren voorkomen kan worden, wat allemaal geleend mag worden van buren (dit is meer dan je denkt) en hoe een vir...

05-08-2018 23:15

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Mode en uiterlijk staan centraal. Ons uiterlijk zegt alles over wie we zijn of willen zijn. Samen met model Loïza Lamers stellen Jan, Katja en Ajouad de regels op voor tatoeages en hoe men zich moet gedragen bij de kapper. En er moet iets g...

29-07-2018 23:10

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

De publieke ruimte staat centraal. Het is de plek waar we elkaar continu tegen het lijf lopen en waar dus van alles mis kan gaan. Jan, Katja en Ajouad bespreken met hun gast Rick Brandsteder hoe men zich dient te gedragen in de rij bij de k...

22-07-2018 23:00

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Feestjes en partijen staan centraal. De eregast in deze feestelijke aflevering is vlogster Nienke Plas. Jan, Katja en Ajouad gaan samen met Nienke op onderzoek uit hoe het beste een gastenlijst samen te stellen, hoe een speech te geven en z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Echt niet OK gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echt niet OK de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echt niet OK bij Echt niet OK liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echt niet OK. Heb je een uitzending van Echt niet OK gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echt niet OK gemist

Uitzending gemist van Echt niet OK? Hier kun je alle uitzendingen van Echt niet OK kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!