Programma gemist?

Sport staat centraal. op Bijna heel uit Nederland in sport, maar hoe hoor je je met precies te de gedragen in de sportschool? door Jan, Katja op tv en Ajouad brengen van je tijdens de etiquette bij over een douchen na door het sporten en van het maken van vieze geluiden tijdens naar tijdens het sporten.

Vrienden de staan centraal. Te door gast is comedian uit Soundos el Ahmadi. de Zij had in Expeditie Robinson de weinig vrienden, tijdens maar in het tijdens echte met leven heeft ze er veel te in van veel. Vooral mannen. tijdens Jan, Katja en Ajouad het bespreken met Soundos door wat je wel en niet de kunt maken tijdens in vriendschappen, uit hoe je een vrienden uit verschillende vriendschapscirkels moet een begroeten de en natuurlijk of seks met nog altijd een een ding is met in gemengde vriendschappen.

Communicatie staat een centraal. We zitten de op met hele dag op onze tijdens telefoon, maar zijn er het ook etiquette-regels naar voor online communicatie? van Samen met het presentatrice Gwen van tijdens Poorten bespreken Jan, Katja en Ajouad een hoe het beste het een op tv compliment gegeven kan worden, hoe op tv iemand ontslagen uit moet worden een en hoe met je tot de ideale profielfoto van komt.

Buren staan de centraal. Samen met naar rapper/dichter Akwasi op bespreken Jan, tijdens Katja en Ajouad hoe tijdens een eindeloze concurrentiestrijd tussen buren door voorkomen kan worden, op tv op tv wat allemaal geleend mag door worden van met buren (dit is meer dan je van op denkt) en hoe een het viriele en luidruchtige buurman het van beste aangepakt in kan een worden.

Mode en door uiterlijk staan met centraal. Ons uiterlijk zegt door alles naar over wie we zijn of willen het zijn. naar Samen met van model Loïza Lamers stellen Jan, Katja een en Ajouad naar de regels op door voor tatoeages, het hoe men zich moet op gedragen bij de kapper een en wat de er moet gebeuren door aan in die bekende plastic klompschoenen in het in tijdens straatbeeld.

De op publieke ruimte van staat centraal. Het is de plek een waar van we elkaar naar continu tegen het lijf op lopen en waar dus van op uit alles mis kan gaan. het Jan, Katja en Ajouad bespreken tijdens met hun gast het Rick Brandsteder in hoe men zich naar dient te gedragen in een de rij bij op de een kassa, wat de regels op tv voor voordringen zijn tijdens en op tv hoe er met een uit vreemde in een lift een gestaan op tv moet worden.

Feestjes en partijen met op tv staan centraal. De eregast in in deze feestelijke van aflevering is vlogster Nienke Plas. tijdens Jan, Katja en tijdens Ajouad gaan samen uit met Nienke op door het onderzoek uit hoe uit het beste een gastenlijst een samen te op tv stellen, hoe een een speech te geven een en ze vertellen precies wat het op door gepaste gedrag is op feestjes die het liever overgeslagen in worden.

We door leven met 17 miljoen mensen van op met een klein stukje naar aarde, dan het is het logisch dat we elkaar het af en toe een op flink in de uit weg lopen en terecht komen van in allerlei ongemakkelijke situaties. door tijdens Wat zijn nou de ongeschreven regels tijdens uit van de omgang met elkaar? Vakantie door staat centraal. Nederlanders van zijn dol op naar door vakantie, maar vakantie is niet het per op tv se dol op hen. met Waarom niet? Samen met op tv rapper en vakantiehater Brace een naar zoeken Jan, Katja en een Ajouad uit wat van je nou wel en niet een kunt uit maken tijdens je twee de weken respijt van de de met dagelijkse werkelijkheid.

Sport uit staat centraal. Bijna naar heel Nederland sport, maar hoe naar hoor uit je je precies te gedragen door in de sportschool? tijdens Jan, Katja door en op tv Ajouad brengen je de etiquette uit bij over douchen na op tv het sporten en in een het maken van vieze een geluiden tijdens het naar sporten.

Vrienden tijdens staan centraal. Te gast een is met comedian Soundos el Ahmadi. het Zij had in Expeditie door Robinson weinig vrienden, maar op tv de in het echte leven heeft in ze er tijdens veel te veel. Vooral mannen. op tv op Jan, Katja en Ajouad bespreken uit met door Soundos wat je wel en niet in kunt maken in het vriendschappen, door hoe je vrienden uit verschillende de vriendschapscirkels moet begroeten in en tijdens natuurlijk of op seks nog altijd een ding is uit in uit gemengde vriendschappen.

Communicatie een staat centraal. We zitten de van tijdens hele dag op onze telefoon, maar door met zijn er ook etiquetteregels voor op online communicatie? Samen naar met presentatrice Gwen van met op Poorten bespreken Jan, met Katja en Ajouad hoe het beste met een een compliment gegeven kan worden, tijdens hoe iemand ontslagen van moet door worden en hoe je tot de door ideale tijdens profielfoto komt.

Buren staan het centraal. Samen met rapper/dichter op Akwasi door bespreken Jan, Katja en een Ajouad door hoe een eindeloze concurrentiestrijd tussen buren op voorkomen de kan worden, wat naar allemaal geleend op mag worden van buren (dit is op naar meer dan je de denkt) en hoe een tijdens viriele en luidruchtige buurman door het beste aangepakt kan op tv de worden.

Mode van en uiterlijk van staan centraal. Ons uiterlijk van zegt alles over wie een we zijn of naar willen zijn. naar Samen met model Loïza Lamers van stellen Jan, op tv Katja en Ajouad het de regels op voor uit op tv tatoeages en hoe met men zich moet gedragen bij de het de kapper. En er het moet iets gebeuren aan die bekende het plastic klompschoenen in op tv het het straatbeeld.

De publieke ruimte door tijdens staat centraal. Het is de op plek waar we elkaar uit continu tegen het het op tv lijf lopen en waar dus een van alles mis kan met de gaan. Jan, Katja en Ajouad een bespreken met hun gast in Rick op tv Brandsteder hoe men een zich dient van te gedragen in de rij bij op tv de kassa, het wat door de regels voor op tv voordringen zijn en hoe er met tijdens met een vreemde in naar een lift gestaan moet op worden.

Feestjes en in partijen staan centraal. De de eregast in uit deze feestelijke aflevering in is vlogster naar Nienke Plas. een Jan, Katja en Ajouad naar gaan samen met Nienke de op onderzoek uit hoe op het beste een op gastenlijst naar samen te stellen, hoe het een speech te geven tijdens en ze vertellen een precies wat het tijdens naar gepaste gedrag is op feestjes die het liever overgeslagen naar worden.

januari 2021
23-10-2018 22:05

Sport

Echt niet OK - Sport

Sport staat centraal. Bijna heel Nederland sport, maar hoe hoor je je precies te gedragen in de sportschool? Jan, Katja en Ajouad brengen je de etiquette bij over douchen na het sporten en het maken van vieze geluiden tijdens het sporten.

16-10-2018 23:10

Vrienden

Echt niet OK - Vrienden

Vrienden staan centraal. Te gast is comedian Soundos el Ahmadi. Zij had in Expeditie Robinson weinig vrienden, maar in het echte leven heeft ze er veel te veel. Vooral mannen. Jan, Katja en Ajouad bespreken met Soundos wat je wel en niet ku...

09-10-2018 22:15

Communicatie

Echt niet OK - Communicatie

Communicatie staat centraal. We zitten de hele dag op onze telefoon, maar zijn er ook etiquette-regels voor online communicatie? Samen met presentatrice Gwen van Poorten bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe het beste een compliment gegeven ka...

02-10-2018 22:15

Buren

Echt niet OK - Buren

Buren staan centraal. Samen met rapper/dichter Akwasi bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe een eindeloze concurrentiestrijd tussen buren voorkomen kan worden, wat allemaal geleend mag worden van buren (dit is meer dan je denkt) en hoe een vir...

25-09-2018 22:15

Mode en uiterlijk

Echt niet OK - Mode en uiterlijk

Mode en uiterlijk staan centraal. Ons uiterlijk zegt alles over wie we zijn of willen zijn. Samen met model Loïza Lamers stellen Jan, Katja en Ajouad de regels op voor tatoeages, hoe men zich moet gedragen bij de kapper en wat er moet gebeu...

18-09-2018 22:05

Publieke ruimte

Echt niet OK - Publieke ruimte

De publieke ruimte staat centraal. Het is de plek waar we elkaar continu tegen het lijf lopen en waar dus van alles mis kan gaan. Jan, Katja en Ajouad bespreken met hun gast Rick Brandsteder hoe men zich dient te gedragen in de rij bij de k...

11-09-2018 22:10

Feestjes

Echt niet OK - Feestjes

Feestjes en partijen staan centraal. De eregast in deze feestelijke aflevering is vlogster Nienke Plas. Jan, Katja en Ajouad gaan samen met Nienke op onderzoek uit hoe het beste een gastenlijst samen te stellen, hoe een speech te geven en z...

04-09-2018 22:05

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

We leven met 17 miljoen mensen op een klein stukje aarde, dan is het logisch dat we elkaar af en toe flink in de weg lopen en terecht komen in allerlei ongemakkelijke situaties. Wat zijn nou de ongeschreven regels van de omgang met elkaar? ...

02-09-2018 23:00

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Sport staat centraal. Bijna heel Nederland sport, maar hoe hoor je je precies te gedragen in de sportschool? Jan, Katja en Ajouad brengen je de etiquette bij over douchen na het sporten en het maken van vieze geluiden tijdens het sporten.

26-08-2018 23:00

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Vrienden staan centraal. Te gast is comedian Soundos el Ahmadi. Zij had in Expeditie Robinson weinig vrienden, maar in het echte leven heeft ze er veel te veel. Vooral mannen. Jan, Katja en Ajouad bespreken met Soundos wat je wel en niet ku...

19-08-2018 22:55

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Communicatie staat centraal. We zitten de hele dag op onze telefoon, maar zijn er ook etiquetteregels voor online communicatie? Samen met presentatrice Gwen van Poorten bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe het beste een compliment gegeven kan...

12-08-2018 23:10

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Buren staan centraal. Samen met rapper/dichter Akwasi bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe een eindeloze concurrentiestrijd tussen buren voorkomen kan worden, wat allemaal geleend mag worden van buren (dit is meer dan je denkt) en hoe een vir...

05-08-2018 23:15

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Mode en uiterlijk staan centraal. Ons uiterlijk zegt alles over wie we zijn of willen zijn. Samen met model Loïza Lamers stellen Jan, Katja en Ajouad de regels op voor tatoeages en hoe men zich moet gedragen bij de kapper. En er moet iets g...

29-07-2018 23:10

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

De publieke ruimte staat centraal. Het is de plek waar we elkaar continu tegen het lijf lopen en waar dus van alles mis kan gaan. Jan, Katja en Ajouad bespreken met hun gast Rick Brandsteder hoe men zich dient te gedragen in de rij bij de k...

22-07-2018 23:00

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Feestjes en partijen staan centraal. De eregast in deze feestelijke aflevering is vlogster Nienke Plas. Jan, Katja en Ajouad gaan samen met Nienke op onderzoek uit hoe het beste een gastenlijst samen te stellen, hoe een speech te geven en z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Echt niet OK gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echt niet OK de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echt niet OK bij Echt niet OK liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echt niet OK. Heb je een uitzending van Echt niet OK gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echt niet OK gemist

Uitzending gemist van Echt niet OK? Hier kun je alle uitzendingen van Echt niet OK kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!