Programma gemist?

Sport staat uit centraal. Bijna heel Nederland een op tv sport, maar hoe het hoor je je precies op te gedragen in de sportschool? een Jan, Katja en in op tv Ajouad brengen je de etiquette bij op tv over tijdens douchen na het op sporten en het met maken van vieze geluiden tijdens tijdens het het sporten.

Vrienden de staan centraal. Te van gast is op tv comedian Soundos el Ahmadi. Zij het had tijdens in Expeditie Robinson weinig vrienden, op tv maar in tijdens het echte tijdens leven heeft ze er veel te door met veel. Vooral mannen. Jan, Katja en uit Ajouad tijdens bespreken met Soundos wat op je wel en met niet kunt in maken in vriendschappen, door hoe je vrienden uit met verschillende vriendschapscirkels moet begroeten op tv het en natuurlijk of seks nog naar altijd het een ding is op tv in gemengde vriendschappen.

Communicatie een staat centraal. We het zitten de in hele dag op onze in telefoon, maar zijn er op tv ook etiquette-regels voor het online communicatie? Samen met naar in presentatrice Gwen van Poorten het bespreken Jan, Katja en tijdens Ajouad hoe het met beste een een compliment gegeven kan worden, het hoe iemand ontslagen moet de worden en op tv hoe in je tot de ideale profielfoto het komt.

Buren staan op centraal. Samen op met rapper/dichter Akwasi bespreken in Jan, Katja en Ajouad naar hoe een eindeloze op tv concurrentiestrijd tussen op buren voorkomen kan door worden, wat allemaal geleend tijdens in mag worden van tijdens buren (dit is het meer dan je denkt) en op hoe een viriele en het luidruchtige buurman op het beste aangepakt van kan door worden.

Mode en de uiterlijk staan centraal. Ons op tv uiterlijk zegt op alles over wie we op tv zijn de of willen zijn. Samen met op model Loïza Lamers een stellen Jan, met Katja in en Ajouad de naar regels op voor tatoeages, hoe men een zich moet in gedragen bij de tijdens kapper en wat er uit moet gebeuren door aan die bekende het plastic naar klompschoenen in het door straatbeeld.

De in publieke ruimte staat op tv centraal. Het is de van plek op waar we elkaar continu de tegen het lijf lopen op en waar dus van op op tv alles mis kan van gaan. Jan, Katja en Ajouad op bespreken met hun op tv gast op tv Rick Brandsteder hoe men zich dient naar te gedragen in naar een de rij bij met de kassa, wat de naar regels voor voordringen zijn uit en uit hoe er met een vreemde met in een lift gestaan op moet het worden.

Feestjes en het partijen staan centraal. naar De eregast in deze door naar feestelijke aflevering is vlogster Nienke het Plas. van Jan, Katja en Ajouad gaan samen het op met Nienke op onderzoek uit hoe door het het beste een met gastenlijst samen te stellen, hoe een een uit speech te geven het en ze vertellen op precies wat het gepaste naar gedrag is op een feestjes die op liever overgeslagen worden.

We leven met de naar 17 miljoen mensen op een een klein stukje aarde, dan tijdens op is het logisch dat we door elkaar af in en toe in flink in de weg lopen tijdens en de terecht komen in uit allerlei ongemakkelijke situaties. Wat zijn nou een de ongeschreven van regels van de een omgang met door elkaar? Vakantie staat centraal. met Nederlanders zijn in dol op vakantie, in maar vakantie is niet op tv per se dol op de een hen. Waarom niet? Samen met van rapper van en vakantiehater Brace met zoeken Jan, Katja en een Ajouad uit wat je nou op wel en van niet kunt maken tijdens tijdens je twee de weken tijdens respijt van de dagelijkse op werkelijkheid.

Sport van staat centraal. Bijna op tv heel Nederland sport, maar hoe tijdens hoor je op tv je met precies te gedragen in uit de sportschool? met Jan, Katja en Ajouad brengen uit je de door etiquette bij over een douchen na het het sporten en de het maken van vieze geluiden tijdens uit het door sporten.

Vrienden staan door centraal. Te op gast is comedian op tv Soundos el Ahmadi. naar Zij had in Expeditie Robinson een weinig vrienden, maar in in het echte uit leven heeft ze tijdens tijdens er veel te op tv veel. Vooral mannen. Jan, Katja en op tijdens Ajouad bespreken met Soundos wat op tv je wel naar en niet kunt maken in van naar vriendschappen, hoe je vrienden door uit verschillende door vriendschapscirkels moet begroeten en natuurlijk of door een seks nog altijd een op ding is uit in gemengde vriendschappen.

Communicatie uit staat centraal. We zitten van de van hele dag op onze op tv telefoon, maar van zijn er ook etiquetteregels voor online met communicatie? Samen op tv met presentatrice in Gwen van Poorten bespreken Jan, de naar Katja en Ajouad hoe het beste in door een compliment gegeven kan tijdens worden, hoe naar iemand ontslagen moet worden en hoe een een je tot de ideale profielfoto naar komt.

Buren met staan centraal. Samen met rapper/dichter uit Akwasi uit bespreken Jan, van Katja en Ajouad hoe een van eindeloze concurrentiestrijd tussen buren op voorkomen kan de worden, wat allemaal geleend op tv mag worden van het buren tijdens (dit is meer dan je met denkt) en de hoe een viriele en een tijdens luidruchtige buurman het beste aangepakt met kan naar worden.

Mode naar en uiterlijk staan centraal. Ons tijdens uiterlijk zegt de alles over uit wie we zijn door of willen zijn. het Samen met model Loïza tijdens Lamers stellen Jan, tijdens Katja en Ajouad de de regels door op voor tatoeages en van hoe men op tv zich moet gedragen bij met de kapper. En op er moet iets gebeuren op tv op aan die bekende op plastic klompschoenen in het uit straatbeeld.

De publieke ruimte tijdens het staat centraal. Het is de plek tijdens waar we de elkaar continu tegen het een lijf naar lopen en op waar dus van alles mis kan op gaan. Jan, Katja op op en Ajouad bespreken met hun gast met een Rick Brandsteder hoe het men zich dient in te gedragen in de rij met bij uit de kassa, wat de de regels voor voordringen in zijn en hoe er met door een vreemde in in het een lift gestaan moet in worden.

Feestjes tijdens en partijen staan centraal. een De eregast de in deze feestelijke aflevering is uit vlogster Nienke Plas. met op Jan, Katja en Ajouad gaan samen tijdens met Nienke op een onderzoek uit uit hoe het beste op een de gastenlijst samen te stellen, hoe een de speech te op geven en het ze vertellen precies wat het op tv gepaste gedrag de is een op feestjes die naar liever overgeslagen worden.

mei 2021
23-10-2018 22:05

Sport

Echt niet OK - Sport

Sport staat centraal. Bijna heel Nederland sport, maar hoe hoor je je precies te gedragen in de sportschool? Jan, Katja en Ajouad brengen je de etiquette bij over douchen na het sporten en het maken van vieze geluiden tijdens het sporten.

16-10-2018 23:10

Vrienden

Echt niet OK - Vrienden

Vrienden staan centraal. Te gast is comedian Soundos el Ahmadi. Zij had in Expeditie Robinson weinig vrienden, maar in het echte leven heeft ze er veel te veel. Vooral mannen. Jan, Katja en Ajouad bespreken met Soundos wat je wel en niet ku...

09-10-2018 22:15

Communicatie

Echt niet OK - Communicatie

Communicatie staat centraal. We zitten de hele dag op onze telefoon, maar zijn er ook etiquette-regels voor online communicatie? Samen met presentatrice Gwen van Poorten bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe het beste een compliment gegeven ka...

02-10-2018 22:15

Buren

Echt niet OK - Buren

Buren staan centraal. Samen met rapper/dichter Akwasi bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe een eindeloze concurrentiestrijd tussen buren voorkomen kan worden, wat allemaal geleend mag worden van buren (dit is meer dan je denkt) en hoe een vir...

25-09-2018 22:15

Mode en uiterlijk

Echt niet OK - Mode en uiterlijk

Mode en uiterlijk staan centraal. Ons uiterlijk zegt alles over wie we zijn of willen zijn. Samen met model Loïza Lamers stellen Jan, Katja en Ajouad de regels op voor tatoeages, hoe men zich moet gedragen bij de kapper en wat er moet gebeu...

18-09-2018 22:05

Publieke ruimte

Echt niet OK - Publieke ruimte

De publieke ruimte staat centraal. Het is de plek waar we elkaar continu tegen het lijf lopen en waar dus van alles mis kan gaan. Jan, Katja en Ajouad bespreken met hun gast Rick Brandsteder hoe men zich dient te gedragen in de rij bij de k...

11-09-2018 22:10

Feestjes

Echt niet OK - Feestjes

Feestjes en partijen staan centraal. De eregast in deze feestelijke aflevering is vlogster Nienke Plas. Jan, Katja en Ajouad gaan samen met Nienke op onderzoek uit hoe het beste een gastenlijst samen te stellen, hoe een speech te geven en z...

04-09-2018 22:05

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

We leven met 17 miljoen mensen op een klein stukje aarde, dan is het logisch dat we elkaar af en toe flink in de weg lopen en terecht komen in allerlei ongemakkelijke situaties. Wat zijn nou de ongeschreven regels van de omgang met elkaar? ...

02-09-2018 23:00

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Sport staat centraal. Bijna heel Nederland sport, maar hoe hoor je je precies te gedragen in de sportschool? Jan, Katja en Ajouad brengen je de etiquette bij over douchen na het sporten en het maken van vieze geluiden tijdens het sporten.

26-08-2018 23:00

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Vrienden staan centraal. Te gast is comedian Soundos el Ahmadi. Zij had in Expeditie Robinson weinig vrienden, maar in het echte leven heeft ze er veel te veel. Vooral mannen. Jan, Katja en Ajouad bespreken met Soundos wat je wel en niet ku...

19-08-2018 22:55

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Communicatie staat centraal. We zitten de hele dag op onze telefoon, maar zijn er ook etiquetteregels voor online communicatie? Samen met presentatrice Gwen van Poorten bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe het beste een compliment gegeven kan...

12-08-2018 23:10

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Buren staan centraal. Samen met rapper/dichter Akwasi bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe een eindeloze concurrentiestrijd tussen buren voorkomen kan worden, wat allemaal geleend mag worden van buren (dit is meer dan je denkt) en hoe een vir...

05-08-2018 23:15

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Mode en uiterlijk staan centraal. Ons uiterlijk zegt alles over wie we zijn of willen zijn. Samen met model Loïza Lamers stellen Jan, Katja en Ajouad de regels op voor tatoeages en hoe men zich moet gedragen bij de kapper. En er moet iets g...

29-07-2018 23:10

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

De publieke ruimte staat centraal. Het is de plek waar we elkaar continu tegen het lijf lopen en waar dus van alles mis kan gaan. Jan, Katja en Ajouad bespreken met hun gast Rick Brandsteder hoe men zich dient te gedragen in de rij bij de k...

22-07-2018 23:00

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Feestjes en partijen staan centraal. De eregast in deze feestelijke aflevering is vlogster Nienke Plas. Jan, Katja en Ajouad gaan samen met Nienke op onderzoek uit hoe het beste een gastenlijst samen te stellen, hoe een speech te geven en z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Echt niet OK gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echt niet OK de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echt niet OK bij Echt niet OK liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echt niet OK. Heb je een uitzending van Echt niet OK gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echt niet OK gemist

Uitzending gemist van Echt niet OK? Hier kun je alle uitzendingen van Echt niet OK kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!