Programma gemist?

Sport uit staat centraal. Bijna heel Nederland tijdens sport, maar van hoe hoor je in je tijdens precies te gedragen in de sportschool? het Jan, Katja en door Ajouad brengen je uit de etiquette bij naar over op douchen na het sporten en met de het maken van vieze geluiden tijdens tijdens uit het sporten.

Vrienden staan centraal. naar Te gast door is comedian van Soundos el Ahmadi. Zij had in in Expeditie Robinson door weinig vrienden, naar maar in op tv het echte leven uit heeft ze tijdens er veel te door veel. Vooral mannen. met Jan, Katja en door Ajouad bespreken met met Soundos wat je op tv wel en niet kunt een maken in vriendschappen, door hoe je vrienden door uit verschillende vriendschapscirkels moet van begroeten door en natuurlijk of seks nog altijd het het een ding is in in gemengde vriendschappen.

Communicatie van staat centraal. We zitten in de hele dag een op onze telefoon, tijdens maar zijn het er ook van etiquette-regels voor online met communicatie? Samen met het presentatrice Gwen van Poorten bespreken Jan, uit Katja en tijdens Ajouad de hoe het beste een uit compliment gegeven kan worden, een hoe iemand het ontslagen moet worden op en hoe je op tv tot de ideale het profielfoto komt.

Buren van staan centraal. een Samen met rapper/dichter Akwasi uit bespreken Jan, Katja in en Ajouad hoe een eindeloze met concurrentiestrijd een tussen buren voorkomen kan de worden, wat allemaal geleend het mag worden uit van buren (dit is op meer dan op je denkt) en in hoe een viriele en door luidruchtige buurman het tijdens op beste aangepakt kan met worden.

Mode van en uiterlijk staan tijdens centraal. Ons uiterlijk zegt alles naar over wie uit we tijdens zijn of willen zijn. Samen met in model Loïza Lamers tijdens stellen op tv Jan, Katja en tijdens Ajouad de regels op op voor tatoeages, hoe men uit zich moet op tv gedragen bij het de kapper en wat met er moet op tv gebeuren aan die bekende plastic in klompschoenen in het in met straatbeeld.

De publieke ruimte uit staat centraal. het Het naar is de plek in waar we elkaar continu tegen tijdens het met lijf lopen en waar dus naar van met alles mis kan de gaan. Jan, Katja door en Ajouad bespreken tijdens met hun gast Rick Brandsteder hoe een men zich door dient te gedragen met in de rij met bij de kassa, op wat de regels voor door naar voordringen zijn en hoe er met in een vreemde de in een lift gestaan uit moet de worden.

Feestjes een en partijen staan naar centraal. De op tv eregast in deze feestelijke met aflevering is tijdens vlogster Nienke Plas. Jan, Katja en de met Ajouad gaan samen met Nienke op door onderzoek op tv uit hoe het beste een door gastenlijst uit samen te stellen, hoe een naar speech te op tv geven van en ze vertellen precies wat van het op gepaste gedrag is op het feestjes die liever op overgeslagen worden.

We leven met een 17 miljoen mensen op tv op een in klein stukje tijdens aarde, dan is uit het logisch dat we elkaar uit af en toe uit met flink in de weg lopen en de terecht komen door in allerlei ongemakkelijke op tv situaties. een Wat zijn nou de ongeschreven in regels van uit de omgang met elkaar? van Vakantie staat centraal. op tv Nederlanders met zijn dol op vakantie, maar vakantie naar is niet per door tijdens se dol op een hen. Waarom niet? Samen uit met rapper en vakantiehater de Brace in zoeken Jan, Katja en uit Ajouad uit naar wat je nou wel en in niet op kunt maken tijdens je twee weken een respijt van uit de dagelijkse op tv werkelijkheid.

Sport staat op tv centraal. Bijna heel Nederland in sport, op tv maar hoe het hoor je je precies te gedragen naar in de met sportschool? tijdens Jan, Katja en Ajouad brengen je met de op etiquette bij over douchen na van het door sporten en het in maken van naar vieze geluiden tijdens het op tv sporten.

Vrienden staan centraal. naar Te gast de is comedian Soundos el door Ahmadi. op Zij had in met Expeditie Robinson weinig vrienden, maar op tv een in het echte leven heeft van ze er in veel te veel. Vooral de mannen. Jan, Katja naar en Ajouad bespreken op tv met Soundos op tv wat je van wel en niet kunt maken in van vriendschappen, hoe je op tv vrienden uit het verschillende vriendschapscirkels moet door begroeten en natuurlijk of door met seks nog altijd een ding uit is in gemengde van vriendschappen.

Communicatie staat van centraal. met We zitten de hele dag op door onze telefoon, door maar zijn er op ook op etiquetteregels voor online communicatie? Samen op tv met presentatrice Gwen door van Poorten bespreken tijdens Jan, Katja en Ajouad tijdens hoe het uit beste een compliment op tv gegeven kan worden, hoe uit iemand van ontslagen moet worden en hoe tijdens je tot de het ideale profielfoto van komt.

Buren staan naar centraal. op tv Samen met rapper/dichter Akwasi bespreken op Jan, Katja en naar Ajouad hoe een uit eindeloze concurrentiestrijd in tussen buren voorkomen kan worden, door wat op allemaal geleend door mag worden van buren (dit uit is meer dan op tv je op denkt) en hoe een viriele en door luidruchtige buurman uit het beste een aangepakt kan uit worden.

Mode uit en uiterlijk staan centraal. Ons een uiterlijk op tv zegt alles over wie we door zijn naar of willen zijn. Samen een met model Loïza op tv Lamers stellen Jan, het Katja tijdens en Ajouad de regels door op voor tatoeages en met hoe men zich moet naar gedragen de bij de kapper. een En er moet iets tijdens gebeuren aan die bekende met plastic klompschoenen in van het de straatbeeld.

De publieke ruimte door staat tijdens centraal. Het tijdens is de plek waar we tijdens elkaar continu tegen op het lijf het lopen en waar dus een van alles mis op kan gaan. Jan, Katja in en het Ajouad bespreken een met hun gast Rick Brandsteder hoe de men naar zich dient te gedragen in tijdens de in rij bij de kassa, wat uit de regels een voor voordringen zijn en tijdens hoe van er met op tv een vreemde in door een lift gestaan moet een worden.

Feestjes en door partijen de staan centraal. De tijdens eregast in deze feestelijke aflevering is naar in vlogster Nienke Plas. op Jan, Katja en uit Ajouad gaan samen met Nienke de op een onderzoek uit hoe het beste een uit op gastenlijst samen te stellen, hoe een in speech te uit geven en ze vertellen in met precies wat het gepaste gedrag is in in op feestjes die liever overgeslagen van worden.

februari 2020
23-10-2018 22:05

Sport

Echt niet OK - Sport

Sport staat centraal. Bijna heel Nederland sport, maar hoe hoor je je precies te gedragen in de sportschool? Jan, Katja en Ajouad brengen je de etiquette bij over douchen na het sporten en het maken van vieze geluiden tijdens het sporten.

16-10-2018 23:10

Vrienden

Echt niet OK - Vrienden

Vrienden staan centraal. Te gast is comedian Soundos el Ahmadi. Zij had in Expeditie Robinson weinig vrienden, maar in het echte leven heeft ze er veel te veel. Vooral mannen. Jan, Katja en Ajouad bespreken met Soundos wat je wel en niet ku...

09-10-2018 22:15

Communicatie

Echt niet OK - Communicatie

Communicatie staat centraal. We zitten de hele dag op onze telefoon, maar zijn er ook etiquette-regels voor online communicatie? Samen met presentatrice Gwen van Poorten bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe het beste een compliment gegeven ka...

02-10-2018 22:15

Buren

Echt niet OK - Buren

Buren staan centraal. Samen met rapper/dichter Akwasi bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe een eindeloze concurrentiestrijd tussen buren voorkomen kan worden, wat allemaal geleend mag worden van buren (dit is meer dan je denkt) en hoe een vir...

25-09-2018 22:15

Mode en uiterlijk

Echt niet OK - Mode en uiterlijk

Mode en uiterlijk staan centraal. Ons uiterlijk zegt alles over wie we zijn of willen zijn. Samen met model Loïza Lamers stellen Jan, Katja en Ajouad de regels op voor tatoeages, hoe men zich moet gedragen bij de kapper en wat er moet gebeu...

18-09-2018 22:05

Publieke ruimte

Echt niet OK - Publieke ruimte

De publieke ruimte staat centraal. Het is de plek waar we elkaar continu tegen het lijf lopen en waar dus van alles mis kan gaan. Jan, Katja en Ajouad bespreken met hun gast Rick Brandsteder hoe men zich dient te gedragen in de rij bij de k...

11-09-2018 22:10

Feestjes

Echt niet OK - Feestjes

Feestjes en partijen staan centraal. De eregast in deze feestelijke aflevering is vlogster Nienke Plas. Jan, Katja en Ajouad gaan samen met Nienke op onderzoek uit hoe het beste een gastenlijst samen te stellen, hoe een speech te geven en z...

04-09-2018 22:05

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

We leven met 17 miljoen mensen op een klein stukje aarde, dan is het logisch dat we elkaar af en toe flink in de weg lopen en terecht komen in allerlei ongemakkelijke situaties. Wat zijn nou de ongeschreven regels van de omgang met elkaar? ...

02-09-2018 23:00

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Sport staat centraal. Bijna heel Nederland sport, maar hoe hoor je je precies te gedragen in de sportschool? Jan, Katja en Ajouad brengen je de etiquette bij over douchen na het sporten en het maken van vieze geluiden tijdens het sporten.

26-08-2018 23:00

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Vrienden staan centraal. Te gast is comedian Soundos el Ahmadi. Zij had in Expeditie Robinson weinig vrienden, maar in het echte leven heeft ze er veel te veel. Vooral mannen. Jan, Katja en Ajouad bespreken met Soundos wat je wel en niet ku...

19-08-2018 22:55

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Communicatie staat centraal. We zitten de hele dag op onze telefoon, maar zijn er ook etiquetteregels voor online communicatie? Samen met presentatrice Gwen van Poorten bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe het beste een compliment gegeven kan...

12-08-2018 23:10

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Buren staan centraal. Samen met rapper/dichter Akwasi bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe een eindeloze concurrentiestrijd tussen buren voorkomen kan worden, wat allemaal geleend mag worden van buren (dit is meer dan je denkt) en hoe een vir...

05-08-2018 23:15

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Mode en uiterlijk staan centraal. Ons uiterlijk zegt alles over wie we zijn of willen zijn. Samen met model Loïza Lamers stellen Jan, Katja en Ajouad de regels op voor tatoeages en hoe men zich moet gedragen bij de kapper. En er moet iets g...

29-07-2018 23:10

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

De publieke ruimte staat centraal. Het is de plek waar we elkaar continu tegen het lijf lopen en waar dus van alles mis kan gaan. Jan, Katja en Ajouad bespreken met hun gast Rick Brandsteder hoe men zich dient te gedragen in de rij bij de k...

22-07-2018 23:00

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Feestjes en partijen staan centraal. De eregast in deze feestelijke aflevering is vlogster Nienke Plas. Jan, Katja en Ajouad gaan samen met Nienke op onderzoek uit hoe het beste een gastenlijst samen te stellen, hoe een speech te geven en z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Echt niet OK gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echt niet OK de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echt niet OK bij Echt niet OK liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echt niet OK. Heb je een uitzending van Echt niet OK gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echt niet OK gemist

Uitzending gemist van Echt niet OK? Hier kun je alle uitzendingen van Echt niet OK kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!