Programma gemist?

Sport staat centraal. een Bijna heel naar Nederland door sport, maar hoe hoor je naar je van precies te gedragen in door de sportschool? Jan, Katja en het Ajouad op brengen je de uit etiquette bij over douchen door na het sporten en op het uit maken van vieze door geluiden tijdens het op sporten.

Vrienden op tv staan centraal. Te gast is met comedian Soundos el het Ahmadi. Zij had door in in Expeditie Robinson weinig vrienden, maar uit in het met echte leven heeft ze naar er veel een te veel. Vooral mannen. door Jan, Katja en uit Ajouad bespreken tijdens met Soundos wat uit je wel op tv en niet kunt maken het in vriendschappen, van hoe je vrienden uit uit verschillende vriendschapscirkels op moet begroeten en naar natuurlijk of op seks nog altijd een uit ding is in naar gemengde vriendschappen.

Communicatie in staat centraal. We van zitten de hele het dag op onze telefoon, maar een zijn er het ook etiquette-regels voor online een uit communicatie? Samen met presentatrice Gwen door van Poorten het bespreken Jan, Katja en Ajouad tijdens uit hoe het beste een op compliment gegeven kan worden, hoe de iemand ontslagen moet door worden en hoe tijdens je tot de door ideale profielfoto van komt.

Buren door staan centraal. op Samen met rapper/dichter Akwasi bespreken Jan, door Katja en Ajouad een in hoe een eindeloze concurrentiestrijd een tussen buren voorkomen kan worden, op tv wat allemaal met geleend door mag worden van buren (dit is de meer dan de je denkt) en hoe de op een viriele en met luidruchtige buurman het in beste aangepakt kan uit worden.

Mode een en uiterlijk staan met centraal. Ons uiterlijk op tv zegt alles over wie uit we zijn naar of willen het zijn. Samen met model uit Loïza Lamers stellen Jan, in Katja en Ajouad de in een regels op voor uit tatoeages, hoe men zich moet gedragen in bij de kapper het en wat de er moet tijdens gebeuren aan tijdens die bekende plastic klompschoenen in het op tv de straatbeeld.

De publieke ruimte het staat centraal. tijdens Het is in de plek op tv waar we elkaar continu tegen het op tv lijf lopen tijdens en waar dus op van alles mis kan tijdens gaan. Jan, Katja op tv en met Ajouad bespreken met hun gast een Rick Brandsteder naar hoe men zich dient tijdens te van gedragen in de rij bij een de met kassa, wat uit de regels voor voordringen zijn en naar hoe er met op tv uit een vreemde in van een lift gestaan moet door worden.

Feestjes en partijen op tv uit staan centraal. De eregast in een deze feestelijke met aflevering is vlogster Nienke Plas. op tv op tv Jan, Katja en op Ajouad gaan samen met Nienke op in op tv onderzoek uit hoe het beste met een gastenlijst op tv samen te tijdens stellen, hoe een speech de te geven tijdens en ze vertellen precies wat tijdens het gepaste gedrag is met op op feestjes die liever van overgeslagen worden.

We op tv leven met met 17 miljoen mensen op een in klein stukje aarde, dan het is het het logisch op dat we elkaar met af en toe flink het in de weg lopen en op tv terecht komen de in allerlei ongemakkelijke de situaties. het Wat zijn nou een de ongeschreven regels het van de omgang met in elkaar? Vakantie naar staat centraal. Nederlanders zijn dol op door vakantie, een maar vakantie is niet uit per se met dol op van hen. Waarom niet? Samen met op tv rapper en vakantiehater in Brace zoeken naar Jan, Katja en met Ajouad uit wat je tijdens nou wel en de niet kunt maken tijdens door je twee weken uit respijt van de op tv dagelijkse uit werkelijkheid.

Sport staat centraal. in Bijna een heel Nederland sport, uit maar hoe hoor je je uit precies te gedragen op naar in de sportschool? Jan, Katja en tijdens het Ajouad brengen je tijdens de etiquette bij over een douchen na op tv het sporten en het maken van op tv vieze een geluiden tijdens het in sporten.

Vrienden staan centraal. op Te gast is op comedian Soundos in el Ahmadi. Zij had het naar in Expeditie Robinson weinig vrienden, maar uit in het echte het leven heeft ze uit er veel te in veel. Vooral mannen. van Jan, Katja het en met Ajouad bespreken met Soundos wat uit je door wel en niet kunt de maken in vriendschappen, een hoe je uit vrienden uit verschillende vriendschapscirkels uit moet begroeten en natuurlijk of in seks nog altijd in een de ding is in gemengde het vriendschappen.

Communicatie staat centraal. op tv We zitten de het tijdens hele dag op onze telefoon, de maar zijn er in ook etiquetteregels uit voor online communicatie? Samen uit met een presentatrice Gwen van Poorten bespreken de Jan, Katja op tv en Ajouad van hoe het beste naar een compliment gegeven kan worden, het hoe iemand ontslagen moet van worden in en hoe op tv je tot de ideale profielfoto een komt.

Buren staan centraal. uit Samen met naar rapper/dichter Akwasi op tv bespreken Jan, Katja en Ajouad tijdens hoe uit een eindeloze concurrentiestrijd uit tussen buren een voorkomen kan worden, wat allemaal de geleend mag worden de van op tv buren (dit is meer dan op je denkt) en naar hoe naar een viriele en met luidruchtige buurman het naar beste aangepakt kan in worden.

Mode door en uiterlijk staan op centraal. Ons uiterlijk zegt alles het op tv over wie we zijn of willen de zijn. Samen met op tv een model Loïza Lamers stellen Jan, Katja het en een Ajouad de regels van op voor tatoeages en hoe de naar men zich moet het gedragen bij de kapper. En in er moet van iets gebeuren aan in die bekende plastic klompschoenen door in het op straatbeeld.

De publieke ruimte een staat centraal. Het naar door is de plek waar we elkaar door continu door tegen het lijf lopen tijdens en waar dus van met alles met mis kan gaan. tijdens Jan, Katja en Ajouad op tv bespreken met hun gast het door Rick Brandsteder hoe men zich het dient te gedragen in een de tijdens rij bij de kassa, wat op tv de een regels voor op tv voordringen zijn en hoe een er met een vreemde tijdens in in een lift gestaan het moet worden.

Feestjes naar en partijen staan van centraal. De eregast in door deze feestelijke in aflevering is vlogster Nienke tijdens Plas. Jan, Katja en met Ajouad op gaan samen op tv met Nienke op onderzoek uit op hoe het beste met een gastenlijst samen op tv te stellen, in hoe een speech naar te geven en ze vertellen tijdens precies wat een het gepaste tijdens gedrag is op feestjes die door door liever overgeslagen worden.

december 2021
23-10-2018 22:05

Sport

Echt niet OK - Sport

Sport staat centraal. Bijna heel Nederland sport, maar hoe hoor je je precies te gedragen in de sportschool? Jan, Katja en Ajouad brengen je de etiquette bij over douchen na het sporten en het maken van vieze geluiden tijdens het sporten.

16-10-2018 23:10

Vrienden

Echt niet OK - Vrienden

Vrienden staan centraal. Te gast is comedian Soundos el Ahmadi. Zij had in Expeditie Robinson weinig vrienden, maar in het echte leven heeft ze er veel te veel. Vooral mannen. Jan, Katja en Ajouad bespreken met Soundos wat je wel en niet ku...

09-10-2018 22:15

Communicatie

Echt niet OK - Communicatie

Communicatie staat centraal. We zitten de hele dag op onze telefoon, maar zijn er ook etiquette-regels voor online communicatie? Samen met presentatrice Gwen van Poorten bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe het beste een compliment gegeven ka...

02-10-2018 22:15

Buren

Echt niet OK - Buren

Buren staan centraal. Samen met rapper/dichter Akwasi bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe een eindeloze concurrentiestrijd tussen buren voorkomen kan worden, wat allemaal geleend mag worden van buren (dit is meer dan je denkt) en hoe een vir...

25-09-2018 22:15

Mode en uiterlijk

Echt niet OK - Mode en uiterlijk

Mode en uiterlijk staan centraal. Ons uiterlijk zegt alles over wie we zijn of willen zijn. Samen met model Loïza Lamers stellen Jan, Katja en Ajouad de regels op voor tatoeages, hoe men zich moet gedragen bij de kapper en wat er moet gebeu...

18-09-2018 22:05

Publieke ruimte

Echt niet OK - Publieke ruimte

De publieke ruimte staat centraal. Het is de plek waar we elkaar continu tegen het lijf lopen en waar dus van alles mis kan gaan. Jan, Katja en Ajouad bespreken met hun gast Rick Brandsteder hoe men zich dient te gedragen in de rij bij de k...

11-09-2018 22:10

Feestjes

Echt niet OK - Feestjes

Feestjes en partijen staan centraal. De eregast in deze feestelijke aflevering is vlogster Nienke Plas. Jan, Katja en Ajouad gaan samen met Nienke op onderzoek uit hoe het beste een gastenlijst samen te stellen, hoe een speech te geven en z...

04-09-2018 22:05

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

We leven met 17 miljoen mensen op een klein stukje aarde, dan is het logisch dat we elkaar af en toe flink in de weg lopen en terecht komen in allerlei ongemakkelijke situaties. Wat zijn nou de ongeschreven regels van de omgang met elkaar? ...

02-09-2018 23:00

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Sport staat centraal. Bijna heel Nederland sport, maar hoe hoor je je precies te gedragen in de sportschool? Jan, Katja en Ajouad brengen je de etiquette bij over douchen na het sporten en het maken van vieze geluiden tijdens het sporten.

26-08-2018 23:00

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Vrienden staan centraal. Te gast is comedian Soundos el Ahmadi. Zij had in Expeditie Robinson weinig vrienden, maar in het echte leven heeft ze er veel te veel. Vooral mannen. Jan, Katja en Ajouad bespreken met Soundos wat je wel en niet ku...

19-08-2018 22:55

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Communicatie staat centraal. We zitten de hele dag op onze telefoon, maar zijn er ook etiquetteregels voor online communicatie? Samen met presentatrice Gwen van Poorten bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe het beste een compliment gegeven kan...

12-08-2018 23:10

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Buren staan centraal. Samen met rapper/dichter Akwasi bespreken Jan, Katja en Ajouad hoe een eindeloze concurrentiestrijd tussen buren voorkomen kan worden, wat allemaal geleend mag worden van buren (dit is meer dan je denkt) en hoe een vir...

05-08-2018 23:15

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Mode en uiterlijk staan centraal. Ons uiterlijk zegt alles over wie we zijn of willen zijn. Samen met model Loïza Lamers stellen Jan, Katja en Ajouad de regels op voor tatoeages en hoe men zich moet gedragen bij de kapper. En er moet iets g...

29-07-2018 23:10

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

De publieke ruimte staat centraal. Het is de plek waar we elkaar continu tegen het lijf lopen en waar dus van alles mis kan gaan. Jan, Katja en Ajouad bespreken met hun gast Rick Brandsteder hoe men zich dient te gedragen in de rij bij de k...

22-07-2018 23:00

Echt niet OK

Echt niet OK - Echt niet OK

Feestjes en partijen staan centraal. De eregast in deze feestelijke aflevering is vlogster Nienke Plas. Jan, Katja en Ajouad gaan samen met Nienke op onderzoek uit hoe het beste een gastenlijst samen te stellen, hoe een speech te geven en z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Echt niet OK gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echt niet OK de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echt niet OK bij Echt niet OK liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echt niet OK. Heb je een uitzending van Echt niet OK gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echt niet OK gemist

Uitzending gemist van Echt niet OK? Hier kun je alle uitzendingen van Echt niet OK kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!