Programma gemist?

Hoogleraar tijdens Internationale Betrekkingen aan de Universiteit op tv Utrecht, Beatrice de met Graaf, is terug een met een nieuw op tijdens college in 'DWDD op tv University' over de in onzichtbare wereld van de spionage. De op Graaf gaat verder in het waar zij vorig jaar bij haar de college over van Terrorisme in is opgehouden: onze inlichtingen- en veiligheidsdiensten in moeten tijdens ons beschermen tegen door aanslagen van terroristen naar of cyberattacks van met buitenlandse mogendheden. Maar hoe zit een die wereld in naar elkaar? uit In DWDD University: Spionage ontsluiert uit de Beatrice de Graaf tijdens mysteries over inlichtingendiensten, de geheime operaties en spionageschandalen. Beatrice de van Graaf belicht in op haar college wat uit inlichtingen- en veiligheidsdiensten in allemaal kunnen, het moeten en mogen doen. in De technologie wordt elke in dag tijdens geavanceerder en ook steeds vaker in tegen een de burgerbevolking ingezet. Waar houdt in dat de op? Maakt in het de wereld met echt veiliger? En gaat die het veiligheid niet met ten koste van onze vrijheid? van Beatrice de van Graaf legt uit wat op we als het burgers moeten weten de om de tijdens grens tussen vrijheid op tv en veiligheid te de bewaken.

december 2021
25-05-2017 20:30

DWDD University: Spionage

DWDD University presenteert: Spionage - DWDD University presenteert: Spionage

Hoogleraar Internationale Betrekkingen aan de Universiteit Utrecht, Beatrice de Graaf, is terug met een nieuw college in 'DWDD University' over de onzichtbare wereld van de spionage. De Graaf gaat verder waar zij vorig jaar bij haar college...

DWDD University presenteert: Spionage gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD University presenteert: Spionage de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD University presenteert: Spionage bij DWDD University presenteert: Spionage liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD University presenteert: Spionage. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert: Spionage gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD University presenteert: Spionage gemist

Uitzending gemist van DWDD University presenteert: Spionage? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD University presenteert: Spionage kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-05-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!