Programma gemist?

Hoogleraar Internationale Betrekkingen naar op aan de Universiteit Utrecht, Beatrice de van Graaf, is op tv terug met een nieuw de college in 'DWDD op University' over de uit onzichtbare wereld van door de de spionage. De Graaf een gaat verder waar zij de vorig jaar op tv bij haar college over op tv Terrorisme is opgehouden: in onze met inlichtingen- en veiligheidsdiensten moeten ons beschermen op tv de tegen aanslagen van op tv terroristen of cyberattacks van buitenlandse mogendheden. in Maar hoe zit het op die wereld in elkaar? een In DWDD University: Spionage ontsluiert naar Beatrice op tv de Graaf mysteries over op inlichtingendiensten, geheime in operaties en de spionageschandalen. Beatrice de Graaf belicht in haar het op tv college wat inlichtingen- door en veiligheidsdiensten allemaal kunnen, moeten tijdens en mogen uit doen. De technologie wordt elke op tv dag naar geavanceerder en ook een steeds vaker tegen de tijdens burgerbevolking ingezet. Waar tijdens houdt naar dat op? Maakt op het de wereld echt veiliger? En met gaat die naar veiligheid door niet ten koste van het onze vrijheid? Beatrice de met Graaf legt uit wat op het we als burgers moeten de weten om de grens tussen met vrijheid en veiligheid uit te uit bewaken.

juni 2020
25-05-2017 20:30

DWDD University: Spionage

DWDD University presenteert: Spionage - DWDD University presenteert: Spionage

Hoogleraar Internationale Betrekkingen aan de Universiteit Utrecht, Beatrice de Graaf, is terug met een nieuw college in 'DWDD University' over de onzichtbare wereld van de spionage. De Graaf gaat verder waar zij vorig jaar bij haar college...

DWDD University presenteert: Spionage gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD University presenteert: Spionage de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD University presenteert: Spionage bij DWDD University presenteert: Spionage liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD University presenteert: Spionage. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert: Spionage gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD University presenteert: Spionage gemist

Uitzending gemist van DWDD University presenteert: Spionage? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD University presenteert: Spionage kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-05-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!