Programma gemist?

Hoogleraar door Internationale Betrekkingen aan de Universiteit in Utrecht, Beatrice de een van Graaf, is terug met een nieuw door tijdens college in 'DWDD University' over de uit onzichtbare wereld op van de spionage. De een tijdens Graaf gaat verder met waar zij vorig jaar bij op haar college over uit Terrorisme van is opgehouden: onze uit inlichtingen- en veiligheidsdiensten moeten een ons beschermen tegen aanslagen met van terroristen door of cyberattacks van buitenlandse op mogendheden. Maar in hoe zit die wereld in naar elkaar? het In DWDD University: het Spionage ontsluiert Beatrice de op tv Graaf mysteries in over inlichtingendiensten, geheime operaties en de de spionageschandalen. Beatrice de Graaf belicht naar in haar college het wat inlichtingen- en veiligheidsdiensten allemaal de kunnen, moeten en het mogen doen. De met technologie door wordt elke dag geavanceerder en een naar ook steeds vaker tegen de burgerbevolking uit ingezet. van Waar houdt dat het op? Maakt een het de wereld echt het veiliger? En gaat die op veiligheid door niet ten koste de van onze vrijheid? Beatrice de de Graaf legt op tv uit wat we door als burgers moeten weten uit om de op grens tussen met vrijheid en veiligheid te een bewaken.

september 2020
25-05-2017 20:30

DWDD University: Spionage

DWDD University presenteert: Spionage - DWDD University presenteert: Spionage

Hoogleraar Internationale Betrekkingen aan de Universiteit Utrecht, Beatrice de Graaf, is terug met een nieuw college in 'DWDD University' over de onzichtbare wereld van de spionage. De Graaf gaat verder waar zij vorig jaar bij haar college...

DWDD University presenteert: Spionage gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD University presenteert: Spionage de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD University presenteert: Spionage bij DWDD University presenteert: Spionage liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD University presenteert: Spionage. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert: Spionage gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD University presenteert: Spionage gemist

Uitzending gemist van DWDD University presenteert: Spionage? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD University presenteert: Spionage kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-05-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!