Programma gemist?

Hoogleraar uit Internationale Betrekkingen aan de Universiteit tijdens Utrecht, Beatrice de een Graaf, is naar terug met de een nieuw college in een 'DWDD University' over de naar onzichtbare wereld van met de spionage. De van Graaf gaat verder naar waar het zij vorig jaar met bij haar college over tijdens Terrorisme het is opgehouden: onze inlichtingen- en veiligheidsdiensten op de moeten ons beschermen tegen aanslagen met van terroristen of met cyberattacks van buitenlandse het mogendheden. Maar hoe door zit die wereld in de elkaar? tijdens In DWDD University: met Spionage ontsluiert Beatrice uit de Graaf mysteries over door inlichtingendiensten, geheime met operaties en spionageschandalen. Beatrice de Graaf het belicht in tijdens haar college wat naar inlichtingen- en veiligheidsdiensten met allemaal in kunnen, moeten en mogen doen. op tv De technologie van wordt elke dag geavanceerder en de ook de steeds vaker tegen de burgerbevolking de naar ingezet. Waar houdt dat op? Maakt door het de wereld de echt veiliger? naar En gaat die veiligheid op niet tijdens ten koste van onze vrijheid? door Beatrice de de Graaf legt een uit wat we op als burgers moeten weten met om de door grens tussen vrijheid en op veiligheid door te bewaken.

januari 2020
25-05-2017 20:30

DWDD University: Spionage

DWDD University presenteert: Spionage - DWDD University presenteert: Spionage

Hoogleraar Internationale Betrekkingen aan de Universiteit Utrecht, Beatrice de Graaf, is terug met een nieuw college in 'DWDD University' over de onzichtbare wereld van de spionage. De Graaf gaat verder waar zij vorig jaar bij haar college...

DWDD University presenteert: Spionage gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD University presenteert: Spionage de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD University presenteert: Spionage bij DWDD University presenteert: Spionage liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD University presenteert: Spionage. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert: Spionage gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD University presenteert: Spionage gemist

Uitzending gemist van DWDD University presenteert: Spionage? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD University presenteert: Spionage kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-05-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!