Programma gemist?

Hoogleraar het Internationale Betrekkingen de aan de Universiteit uit Utrecht, Beatrice de Graaf, op is terug met een nieuw uit college van in 'DWDD University' over de de onzichtbare wereld van op de spionage. de De Graaf gaat een verder waar zij vorig van jaar het bij haar uit college over Terrorisme is opgehouden: door onze het inlichtingen- en veiligheidsdiensten het moeten ons beschermen met tegen aanslagen van het terroristen of cyberattacks op van buitenlandse mogendheden. Maar uit hoe zit op tv die wereld in elkaar? In DWDD door University: een Spionage ontsluiert Beatrice de Graaf op tv mysteries over inlichtingendiensten, tijdens geheime operaties uit en spionageschandalen. Beatrice van de Graaf belicht in haar door college wat inlichtingen- door en veiligheidsdiensten allemaal in kunnen, moeten en naar mogen doen. De de technologie wordt elke uit dag geavanceerder naar en ook steeds vaker de tegen uit de burgerbevolking ingezet. van Waar houdt door dat op? Maakt het de wereld de echt uit veiliger? En gaat die veiligheid met niet ten naar koste van onze door vrijheid? Beatrice de Graaf op tv legt de uit wat naar we als burgers moeten weten om op tv de het grens tussen vrijheid en veiligheid in te van bewaken.

januari 2021
25-05-2017 20:30

DWDD University: Spionage

DWDD University presenteert: Spionage - DWDD University presenteert: Spionage

Hoogleraar Internationale Betrekkingen aan de Universiteit Utrecht, Beatrice de Graaf, is terug met een nieuw college in 'DWDD University' over de onzichtbare wereld van de spionage. De Graaf gaat verder waar zij vorig jaar bij haar college...

DWDD University presenteert: Spionage gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD University presenteert: Spionage de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD University presenteert: Spionage bij DWDD University presenteert: Spionage liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD University presenteert: Spionage. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert: Spionage gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD University presenteert: Spionage gemist

Uitzending gemist van DWDD University presenteert: Spionage? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD University presenteert: Spionage kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-05-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!