Programma gemist?

Hoogleraar door Internationale Betrekkingen aan de naar Universiteit Utrecht, tijdens Beatrice de door Graaf, is terug met door een nieuw college in van 'DWDD University' over de de onzichtbare wereld van een de spionage. met De Graaf van gaat verder het waar zij vorig uit jaar bij haar college over Terrorisme door is een opgehouden: onze het inlichtingen- en veiligheidsdiensten met moeten ons beschermen tijdens tegen aanslagen van terroristen of cyberattacks op van buitenlandse mogendheden. op naar Maar hoe zit die wereld in een door elkaar? In DWDD University: Spionage van ontsluiert Beatrice naar de Graaf mysteries over inlichtingendiensten, op geheime operaties en tijdens spionageschandalen. Beatrice door de Graaf belicht in met haar college wat tijdens inlichtingen- en uit veiligheidsdiensten allemaal kunnen, op moeten en op tv mogen doen. De technologie wordt elke in dag geavanceerder en door ook steeds vaker door tegen de burgerbevolking het ingezet. Waar door houdt het dat op? Maakt het de het wereld echt tijdens veiliger? En in gaat die veiligheid door niet ten koste van onze vrijheid? van Beatrice van de Graaf tijdens legt uit wat we het als burgers moeten weten naar om uit de grens tussen vrijheid en een veiligheid op tv te bewaken.

mei 2021
25-05-2017 20:30

DWDD University: Spionage

DWDD University presenteert: Spionage - DWDD University presenteert: Spionage

Hoogleraar Internationale Betrekkingen aan de Universiteit Utrecht, Beatrice de Graaf, is terug met een nieuw college in 'DWDD University' over de onzichtbare wereld van de spionage. De Graaf gaat verder waar zij vorig jaar bij haar college...

DWDD University presenteert: Spionage gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD University presenteert: Spionage de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD University presenteert: Spionage bij DWDD University presenteert: Spionage liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD University presenteert: Spionage. Heb je een uitzending van DWDD University presenteert: Spionage gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD University presenteert: Spionage gemist

Uitzending gemist van DWDD University presenteert: Spionage? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD University presenteert: Spionage kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-05-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!