Programma gemist?

De van zomer in Yellowstone National Park tijdens biedt zowel uitdagingen naar als kansen. de De flora komt tot met met leven en er worden uit veel jonge dieren geboren. Grizzlyberen met vechten tijdens met wolven, rivierotters een en visarenden proberen forel te op tv vangen en een kolibries verdedigen hun territorium. met tijdens Yellowstone biedt de dieren nog meer een uitdagingen, de zoals overstromingen met in de lente en een brandende uit van zomerzon.

Deze in epische natuurreeks van BBC volgt naar het dramatische een leven van de op flora op en fauna in Yellowstone op National Park gedurende drie seizoenen: in de winter, de de zomer en de de het herfst. Yellowstone National Park, één met van de oudste en grootste een natuurreservaten ter in wereld. Een 9000 met km² van grote wereld van uitgestrekte vlaktes, groene op tv weides tijdens en eindeloze bossen, een aan alle kanten ingesloten naar door torenhoge bergen. Het een is in ook een het van de meest thermische gebieden naar op een aarde, met meer dan een 10.000 warmwaterbronnen en fumarolen een en meer geisers dan het elders op aarde. Tussen naar deze wonderen van van op tv de natuur leeft een keur uit aan dierlijk leven, zoals naar de een laatste Amerikaanse naar bizonkudde, de grizzlybeer en in de grijze wolf. Deze tijdens baanbrekende serie toont op niet alleen in de grandeur van Yellowstone, maar ook naar van hoe deze dieren naar er overleven gedurende de spectaculaire op seizoenen. De dagelijkse overlevingsstrijd een van de wilde een dieren is door echter niks vergeleken met met het gevaar dat het vlak onder de op sneeuw in naar Yellowstone schuilgaat: de grootste het vulkaan ter het wereld…

november 2021
26-05-2017 21:34

Grizzly summer

Wild Yellowstone - Grizzly summer

De zomer in Yellowstone National Park biedt zowel uitdagingen als kansen. De flora komt tot leven en er worden veel jonge dieren geboren. Grizzlyberen vechten met wolven, rivierotters en visarenden proberen forel te vangen en kolibries verd...

26-05-2017 20:30

Natuurdocu: Wild Yellowstone

Wild Yellowstone - The frozen frontier

Deze epische natuurreeks van BBC volgt het dramatische leven van de flora en fauna in Yellowstone National Park gedurende drie seizoenen: de winter, de zomer en de herfst. Yellowstone National Park, één van de oudste en grootste natuurrese...

Wild Yellowstone gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wild Yellowstone de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wild Yellowstone bij Wild Yellowstone liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wild Yellowstone. Heb je een uitzending van Wild Yellowstone gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wild Yellowstone gemist

Tweedelige natuurdocumentaire over Yellowstone National Park. Dit nationale park, een van de grootste van de VS, bevindt zich op een enorme vulkaan. In het gebied komen veel wilde dieren voor, zoals bevers, grizzlyberen, bizons, wolven, vossen en rivierotters. In de zomer is Yellowstone voor hen een ideale leefomgeving, maar in de winter is het er bar koud en valt er veel sneeuw. Beren gaan dan in winterslaap en bizons zoeken hun toevlucht tot de velden rondom de vele hete bronnen en geisers.

Uitzending gemist van Wild Yellowstone? Hier kun je alle uitzendingen van Wild Yellowstone kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-05-2017 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!