Programma gemist?

De met zomer in Yellowstone National op Park biedt zowel in uitdagingen als kansen. met De door flora komt tot leven en door er worden veel met jonge dieren geboren. Grizzlyberen het vechten met wolven, op tv rivierotters en op visarenden proberen in forel te in vangen en kolibries verdedigen een hun territorium. Yellowstone biedt met de dieren nog op tv meer uitdagingen, zoals overstromingen een tijdens in de lente en het een brandende uit zomerzon.

Deze met epische natuurreeks van BBC tijdens volgt door het dramatische leven van op de flora door en fauna in in Yellowstone National Park gedurende de drie seizoenen: de winter, de van zomer en uit de herfst. Yellowstone National Park, een één van de door oudste de en grootste natuurreservaten ter op tv wereld. door Een 9000 km² tijdens grote wereld van uitgestrekte vlaktes, op tv groene weides met en eindeloze bossen, aan alle een tijdens kanten ingesloten door van torenhoge bergen. Het is ook in een van de meest tijdens tijdens thermische gebieden op aarde, met met meer dan 10.000 warmwaterbronnen het en fumarolen en op meer geisers dan van elders in op aarde. Tussen de deze wonderen van de natuur leeft tijdens een keur door aan dierlijk leven, op tv zoals de laatste van Amerikaanse bizonkudde, op tv de grizzlybeer en van de grijze wolf. Deze baanbrekende serie met toont niet alleen op de grandeur naar van op tv Yellowstone, maar ook hoe deze dieren in er overleven gedurende van de spectaculaire de seizoenen. een De dagelijkse overlevingsstrijd een van de wilde dieren is echter met niks vergeleken met een het gevaar dat op vlak tijdens onder de uit sneeuw in Yellowstone schuilgaat: de grootste op tv het vulkaan ter wereld…

oktober 2020
26-05-2017 21:34

Grizzly summer

Wild Yellowstone - Grizzly summer

De zomer in Yellowstone National Park biedt zowel uitdagingen als kansen. De flora komt tot leven en er worden veel jonge dieren geboren. Grizzlyberen vechten met wolven, rivierotters en visarenden proberen forel te vangen en kolibries verd...

26-05-2017 20:30

Natuurdocu: Wild Yellowstone

Wild Yellowstone - The frozen frontier

Deze epische natuurreeks van BBC volgt het dramatische leven van de flora en fauna in Yellowstone National Park gedurende drie seizoenen: de winter, de zomer en de herfst. Yellowstone National Park, één van de oudste en grootste natuurrese...

Wild Yellowstone gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wild Yellowstone de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wild Yellowstone bij Wild Yellowstone liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wild Yellowstone. Heb je een uitzending van Wild Yellowstone gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wild Yellowstone gemist

Tweedelige natuurdocumentaire over Yellowstone National Park. Dit nationale park, een van de grootste van de VS, bevindt zich op een enorme vulkaan. In het gebied komen veel wilde dieren voor, zoals bevers, grizzlyberen, bizons, wolven, vossen en rivierotters. In de zomer is Yellowstone voor hen een ideale leefomgeving, maar in de winter is het er bar koud en valt er veel sneeuw. Beren gaan dan in winterslaap en bizons zoeken hun toevlucht tot de velden rondom de vele hete bronnen en geisers.

Uitzending gemist van Wild Yellowstone? Hier kun je alle uitzendingen van Wild Yellowstone kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-05-2017 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!