Programma gemist?

De zomer met in op Yellowstone National Park biedt zowel de uitdagingen tijdens als kansen. De flora komt tot het leven en de er worden veel in jonge dieren geboren. tijdens Grizzlyberen vechten op tv met wolven, rivierotters en met visarenden uit proberen forel te vangen op en kolibries verdedigen hun territorium. tijdens Yellowstone biedt een de dieren nog meer naar het uitdagingen, zoals overstromingen in de het lente uit en een brandende door zomerzon.

Deze epische natuurreeks de van BBC volgt op het dramatische leven naar van de van flora en fauna in een Yellowstone met National Park gedurende drie naar seizoenen: de het winter, de zomer en de de naar herfst. Yellowstone National Park, in één van de oudste en tijdens grootste natuurreservaten ter op tv wereld. door Een 9000 km² van grote wereld van een uitgestrekte vlaktes, groene weides en op eindeloze bossen, aan alle het kanten ingesloten door tijdens torenhoge bergen. van Het is ook tijdens een van de meest tijdens thermische gebieden het op aarde, met een meer dan op tv 10.000 warmwaterbronnen en met fumarolen en meer op tv geisers dan elders op tijdens aarde. Tussen deze wonderen van tijdens op tv de natuur leeft een een keur aan dierlijk leven, uit zoals de laatste het Amerikaanse de bizonkudde, de grizzlybeer en de grijze het wolf. Deze baanbrekende de serie toont niet alleen de de grandeur tijdens van Yellowstone, maar de ook hoe deze van dieren er overleven gedurende een de spectaculaire tijdens seizoenen. De dagelijkse op tv overlevingsstrijd van de in wilde dieren is met echter niks vergeleken met uit het gevaar dat op tv met vlak onder de met sneeuw in Yellowstone schuilgaat: de door grootste vulkaan ter in wereld…

juni 2021
26-05-2017 21:34

Grizzly summer

Wild Yellowstone - Grizzly summer

De zomer in Yellowstone National Park biedt zowel uitdagingen als kansen. De flora komt tot leven en er worden veel jonge dieren geboren. Grizzlyberen vechten met wolven, rivierotters en visarenden proberen forel te vangen en kolibries verd...

26-05-2017 20:30

Natuurdocu: Wild Yellowstone

Wild Yellowstone - The frozen frontier

Deze epische natuurreeks van BBC volgt het dramatische leven van de flora en fauna in Yellowstone National Park gedurende drie seizoenen: de winter, de zomer en de herfst. Yellowstone National Park, één van de oudste en grootste natuurrese...

Wild Yellowstone gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wild Yellowstone de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wild Yellowstone bij Wild Yellowstone liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wild Yellowstone. Heb je een uitzending van Wild Yellowstone gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wild Yellowstone gemist

Tweedelige natuurdocumentaire over Yellowstone National Park. Dit nationale park, een van de grootste van de VS, bevindt zich op een enorme vulkaan. In het gebied komen veel wilde dieren voor, zoals bevers, grizzlyberen, bizons, wolven, vossen en rivierotters. In de zomer is Yellowstone voor hen een ideale leefomgeving, maar in de winter is het er bar koud en valt er veel sneeuw. Beren gaan dan in winterslaap en bizons zoeken hun toevlucht tot de velden rondom de vele hete bronnen en geisers.

Uitzending gemist van Wild Yellowstone? Hier kun je alle uitzendingen van Wild Yellowstone kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-05-2017 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!