Programma gemist?

De op zomer in Yellowstone op National Park op tv biedt zowel uitdagingen als kansen. uit De flora komt tijdens tot leven en er op worden veel jonge tijdens dieren een geboren. Grizzlyberen vechten met wolven, het rivierotters op en visarenden proberen forel met te vangen en tijdens kolibries verdedigen hun op territorium. Yellowstone biedt de tijdens in dieren nog meer in uitdagingen, zoals overstromingen in in de lente uit en een brandende door zomerzon.

Deze een epische natuurreeks op tv van BBC volgt in het dramatische leven van de op tv flora en fauna in met tijdens Yellowstone National Park in gedurende drie seizoenen: de winter, met de de zomer en de herfst. Yellowstone een National Park, één van de met oudste en het grootste natuurreservaten ter wereld. een Een 9000 het km² grote wereld van met uitgestrekte vlaktes, de groene weides en van eindeloze bossen, aan het alle tijdens kanten ingesloten door met torenhoge bergen. Het is in ook een van op tv de meest thermische door gebieden op aarde, met op meer dan 10.000 op warmwaterbronnen en fumarolen en uit meer geisers met dan uit elders op aarde. Tussen een deze wonderen van de door natuur leeft een keur naar aan dierlijk leven, zoals naar het de laatste Amerikaanse bizonkudde, de op grizzlybeer en door de grijze tijdens wolf. Deze baanbrekende serie toont op tv niet alleen de met grandeur van een Yellowstone, maar ook hoe deze dieren tijdens er van overleven gedurende de spectaculaire met seizoenen. naar De dagelijkse overlevingsstrijd met van de wilde dieren is tijdens echter niks vergeleken uit met het gevaar de dat op tv vlak onder de sneeuw een in Yellowstone schuilgaat: op de grootste met vulkaan ter wereld…

februari 2021
26-05-2017 21:34

Grizzly summer

Wild Yellowstone - Grizzly summer

De zomer in Yellowstone National Park biedt zowel uitdagingen als kansen. De flora komt tot leven en er worden veel jonge dieren geboren. Grizzlyberen vechten met wolven, rivierotters en visarenden proberen forel te vangen en kolibries verd...

26-05-2017 20:30

Natuurdocu: Wild Yellowstone

Wild Yellowstone - The frozen frontier

Deze epische natuurreeks van BBC volgt het dramatische leven van de flora en fauna in Yellowstone National Park gedurende drie seizoenen: de winter, de zomer en de herfst. Yellowstone National Park, één van de oudste en grootste natuurrese...

Wild Yellowstone gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wild Yellowstone de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wild Yellowstone bij Wild Yellowstone liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wild Yellowstone. Heb je een uitzending van Wild Yellowstone gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wild Yellowstone gemist

Tweedelige natuurdocumentaire over Yellowstone National Park. Dit nationale park, een van de grootste van de VS, bevindt zich op een enorme vulkaan. In het gebied komen veel wilde dieren voor, zoals bevers, grizzlyberen, bizons, wolven, vossen en rivierotters. In de zomer is Yellowstone voor hen een ideale leefomgeving, maar in de winter is het er bar koud en valt er veel sneeuw. Beren gaan dan in winterslaap en bizons zoeken hun toevlucht tot de velden rondom de vele hete bronnen en geisers.

Uitzending gemist van Wild Yellowstone? Hier kun je alle uitzendingen van Wild Yellowstone kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-05-2017 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!