Programma gemist?

De zomer in de Yellowstone van National Park biedt zowel op uitdagingen als kansen. naar De door flora komt tot leven en er het worden veel het jonge dieren geboren. Grizzlyberen op vechten met wolven, van van rivierotters en visarenden proberen een forel te vangen en tijdens kolibries verdedigen in hun territorium. Yellowstone op biedt de dieren op nog meer het uitdagingen, zoals overstromingen in de lente naar en een brandende op tv op tv zomerzon.

Deze epische natuurreeks in door van BBC volgt het met dramatische leven van de flora tijdens en fauna tijdens in Yellowstone National Park tijdens gedurende een drie seizoenen: de naar winter, de van zomer en de tijdens herfst. Yellowstone National Park, één van tijdens de oudste en naar grootste natuurreservaten ter het wereld. op Een 9000 km² grote op wereld van uitgestrekte uit vlaktes, groene weides het en eindeloze het bossen, aan alle op tv kanten ingesloten door torenhoge bergen. de Het uit is ook een naar van de meest thermische gebieden tijdens op aarde, tijdens met meer dan het 10.000 warmwaterbronnen in en fumarolen en meer geisers dan met elders een op aarde. Tussen deze wonderen de van de door natuur leeft een een keur aan op tv dierlijk leven, zoals de het laatste Amerikaanse bizonkudde, de grizzlybeer het en de op grijze wolf. Deze baanbrekende serie het toont niet alleen de de grandeur van de Yellowstone, met maar ook hoe deze dieren door door er overleven gedurende uit de spectaculaire seizoenen. uit De dagelijkse overlevingsstrijd van de wilde naar dieren naar is echter op tv niks vergeleken met het uit gevaar dat vlak onder naar de het sneeuw in Yellowstone schuilgaat: de grootste uit vulkaan ter op wereld…

juli 2020
26-05-2017 21:34

Grizzly summer

Wild Yellowstone - Grizzly summer

De zomer in Yellowstone National Park biedt zowel uitdagingen als kansen. De flora komt tot leven en er worden veel jonge dieren geboren. Grizzlyberen vechten met wolven, rivierotters en visarenden proberen forel te vangen en kolibries verd...

26-05-2017 20:30

Natuurdocu: Wild Yellowstone

Wild Yellowstone - The frozen frontier

Deze epische natuurreeks van BBC volgt het dramatische leven van de flora en fauna in Yellowstone National Park gedurende drie seizoenen: de winter, de zomer en de herfst. Yellowstone National Park, één van de oudste en grootste natuurrese...

Wild Yellowstone gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wild Yellowstone de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wild Yellowstone bij Wild Yellowstone liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wild Yellowstone. Heb je een uitzending van Wild Yellowstone gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wild Yellowstone gemist

Tweedelige natuurdocumentaire over Yellowstone National Park. Dit nationale park, een van de grootste van de VS, bevindt zich op een enorme vulkaan. In het gebied komen veel wilde dieren voor, zoals bevers, grizzlyberen, bizons, wolven, vossen en rivierotters. In de zomer is Yellowstone voor hen een ideale leefomgeving, maar in de winter is het er bar koud en valt er veel sneeuw. Beren gaan dan in winterslaap en bizons zoeken hun toevlucht tot de velden rondom de vele hete bronnen en geisers.

Uitzending gemist van Wild Yellowstone? Hier kun je alle uitzendingen van Wild Yellowstone kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-05-2017 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!