Programma gemist?

De tijdens zomer in Yellowstone National het Park tijdens biedt zowel uitdagingen als door kansen. De van flora komt tot een leven en er worden veel het jonge dieren geboren. met Grizzlyberen vechten met naar wolven, rivierotters uit en visarenden proberen forel te naar vangen op tv en kolibries verdedigen hun territorium. de Yellowstone een biedt de dieren nog meer uit uitdagingen, zoals een overstromingen in de lente door en een de brandende met zomerzon.

Deze het epische natuurreeks van BBC een volgt uit het dramatische leven van de op flora en een fauna in Yellowstone op National Park gedurende drie tijdens seizoenen: de in winter, de zomer en uit de herfst. Yellowstone National met Park, in één van de oudste en tijdens grootste op tv natuurreservaten ter wereld. Een op 9000 km² grote naar wereld van een uitgestrekte vlaktes, groene weides en het eindeloze bossen, door aan alle met kanten ingesloten door torenhoge bergen. Het naar de is ook een op tv van de meest thermische een gebieden op aarde, tijdens met meer dan 10.000 warmwaterbronnen naar en fumarolen het en meer geisers dan op elders op aarde. Tussen het deze op wonderen van de natuur de leeft naar een keur aan dierlijk door leven, zoals de laatste Amerikaanse het bizonkudde, de grizzlybeer uit en de het grijze wolf. Deze naar baanbrekende serie toont het niet alleen op tv de grandeur van van Yellowstone, maar ook de hoe deze dieren er naar overleven gedurende de spectaculaire met seizoenen. De dagelijkse door overlevingsstrijd van de met wilde dieren is echter door met niks vergeleken met het van gevaar dat vlak onder op tv de sneeuw in Yellowstone op van schuilgaat: de grootste vulkaan in ter wereld…

februari 2020
26-05-2017 21:34

Grizzly summer

Wild Yellowstone - Grizzly summer

De zomer in Yellowstone National Park biedt zowel uitdagingen als kansen. De flora komt tot leven en er worden veel jonge dieren geboren. Grizzlyberen vechten met wolven, rivierotters en visarenden proberen forel te vangen en kolibries verd...

26-05-2017 20:30

Natuurdocu: Wild Yellowstone

Wild Yellowstone - The frozen frontier

Deze epische natuurreeks van BBC volgt het dramatische leven van de flora en fauna in Yellowstone National Park gedurende drie seizoenen: de winter, de zomer en de herfst. Yellowstone National Park, één van de oudste en grootste natuurrese...

Wild Yellowstone gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wild Yellowstone de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wild Yellowstone bij Wild Yellowstone liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wild Yellowstone. Heb je een uitzending van Wild Yellowstone gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wild Yellowstone gemist

Tweedelige natuurdocumentaire over Yellowstone National Park. Dit nationale park, een van de grootste van de VS, bevindt zich op een enorme vulkaan. In het gebied komen veel wilde dieren voor, zoals bevers, grizzlyberen, bizons, wolven, vossen en rivierotters. In de zomer is Yellowstone voor hen een ideale leefomgeving, maar in de winter is het er bar koud en valt er veel sneeuw. Beren gaan dan in winterslaap en bizons zoeken hun toevlucht tot de velden rondom de vele hete bronnen en geisers.

Uitzending gemist van Wild Yellowstone? Hier kun je alle uitzendingen van Wild Yellowstone kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-05-2017 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!