Programma gemist?

De met zomer in het Yellowstone National Park biedt door zowel uitdagingen als in kansen. De door flora komt tot het leven en er worden veel jonge uit dieren geboren. een Grizzlyberen vechten van met wolven, de rivierotters en visarenden proberen door forel te uit vangen en kolibries verdedigen hun territorium. op tv Yellowstone biedt de met dieren nog op meer uitdagingen, zoals overstromingen een in een de lente en een uit brandende op zomerzon.

Deze epische naar natuurreeks van BBC volgt met het dramatische op tv leven van de flora met en fauna het in Yellowstone National Park tijdens gedurende drie uit seizoenen: door de winter, de het zomer en de herfst. Yellowstone National tijdens Park, een één van de uit oudste en grootste natuurreservaten ter wereld. naar naar Een 9000 km² in grote wereld van uitgestrekte vlaktes, groene naar weides en eindeloze op tv een bossen, aan alle met kanten ingesloten door torenhoge bergen. Het de is ook een de van de uit meest tijdens thermische gebieden op aarde, met naar meer dan op 10.000 warmwaterbronnen en fumarolen op en meer geisers in dan het elders op aarde. Tussen deze wonderen van op tv de de natuur leeft door een keur aan dierlijk uit leven, zoals het de laatste Amerikaanse op tv bizonkudde, de grizzlybeer naar en de grijze wolf. Deze uit baanbrekende serie toont door niet alleen de naar grandeur van Yellowstone, maar ook met hoe deze dieren met de er overleven gedurende de de spectaculaire seizoenen. in De dagelijkse overlevingsstrijd op tv van de wilde een dieren is echter een niks vergeleken met het gevaar dat van vlak op tv onder de sneeuw in Yellowstone het schuilgaat: de het grootste in vulkaan ter wereld…

januari 2021
26-05-2017 21:34

Grizzly summer

Wild Yellowstone - Grizzly summer

De zomer in Yellowstone National Park biedt zowel uitdagingen als kansen. De flora komt tot leven en er worden veel jonge dieren geboren. Grizzlyberen vechten met wolven, rivierotters en visarenden proberen forel te vangen en kolibries verd...

26-05-2017 20:30

Natuurdocu: Wild Yellowstone

Wild Yellowstone - The frozen frontier

Deze epische natuurreeks van BBC volgt het dramatische leven van de flora en fauna in Yellowstone National Park gedurende drie seizoenen: de winter, de zomer en de herfst. Yellowstone National Park, één van de oudste en grootste natuurrese...

Wild Yellowstone gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wild Yellowstone de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wild Yellowstone bij Wild Yellowstone liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wild Yellowstone. Heb je een uitzending van Wild Yellowstone gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wild Yellowstone gemist

Tweedelige natuurdocumentaire over Yellowstone National Park. Dit nationale park, een van de grootste van de VS, bevindt zich op een enorme vulkaan. In het gebied komen veel wilde dieren voor, zoals bevers, grizzlyberen, bizons, wolven, vossen en rivierotters. In de zomer is Yellowstone voor hen een ideale leefomgeving, maar in de winter is het er bar koud en valt er veel sneeuw. Beren gaan dan in winterslaap en bizons zoeken hun toevlucht tot de velden rondom de vele hete bronnen en geisers.

Uitzending gemist van Wild Yellowstone? Hier kun je alle uitzendingen van Wild Yellowstone kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-05-2017 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!