Programma gemist?

De het zomer in Yellowstone National de Park biedt zowel het uitdagingen als kansen. De uit flora komt tot tijdens het leven en er worden uit veel jonge dieren geboren. tijdens Grizzlyberen het vechten met wolven, rivierotters en visarenden de proberen uit forel te in vangen en kolibries verdedigen hun door territorium. Yellowstone door biedt de dieren nog uit meer uitdagingen, een zoals overstromingen tijdens in de lente tijdens en een brandende in zomerzon.

Deze epische natuurreeks in van BBC naar volgt het in dramatische leven van de op flora en fauna in door Yellowstone National de Park gedurende drie seizoenen: naar de uit winter, de zomer en op de herfst. Yellowstone National op Park, één van de in oudste en grootste tijdens natuurreservaten ter de wereld. Een de 9000 km² grote naar wereld van uitgestrekte uit vlaktes, groene weides en in eindeloze bossen, aan alle een met kanten ingesloten door torenhoge bergen. op Het van is ook een van de van meest de thermische gebieden op op tv aarde, met meer dan met 10.000 warmwaterbronnen en fumarolen en naar meer geisers van dan elders op aarde. Tussen met deze wonderen op tv van uit de natuur leeft een van keur aan dierlijk leven, van zoals de laatste een Amerikaanse bizonkudde, uit de grizzlybeer een en de grijze wolf. Deze op baanbrekende serie in toont niet alleen de de grandeur van Yellowstone, maar door ook hoe tijdens deze dieren naar er overleven gedurende de de spectaculaire seizoenen. op De dagelijkse overlevingsstrijd van de wilde naar dieren tijdens is echter tijdens niks vergeleken met het van gevaar dat op tv vlak onder de sneeuw op in Yellowstone op schuilgaat: de grootste op tv vulkaan ter wereld…

oktober 2019
26-05-2017 21:34

Grizzly summer

Wild Yellowstone - Grizzly summer

De zomer in Yellowstone National Park biedt zowel uitdagingen als kansen. De flora komt tot leven en er worden veel jonge dieren geboren. Grizzlyberen vechten met wolven, rivierotters en visarenden proberen forel te vangen en kolibries verd...

26-05-2017 20:30

Natuurdocu: Wild Yellowstone

Wild Yellowstone - The frozen frontier

Deze epische natuurreeks van BBC volgt het dramatische leven van de flora en fauna in Yellowstone National Park gedurende drie seizoenen: de winter, de zomer en de herfst. Yellowstone National Park, één van de oudste en grootste natuurrese...

Wild Yellowstone gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wild Yellowstone de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wild Yellowstone bij Wild Yellowstone liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wild Yellowstone. Heb je een uitzending van Wild Yellowstone gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wild Yellowstone gemist

Tweedelige natuurdocumentaire over Yellowstone National Park. Dit nationale park, een van de grootste van de VS, bevindt zich op een enorme vulkaan. In het gebied komen veel wilde dieren voor, zoals bevers, grizzlyberen, bizons, wolven, vossen en rivierotters. In de zomer is Yellowstone voor hen een ideale leefomgeving, maar in de winter is het er bar koud en valt er veel sneeuw. Beren gaan dan in winterslaap en bizons zoeken hun toevlucht tot de velden rondom de vele hete bronnen en geisers.

Uitzending gemist van Wild Yellowstone? Hier kun je alle uitzendingen van Wild Yellowstone kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-05-2017 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!