Programma gemist?

Ronnie op Flex is de een huidige frontman op tv van een nieuwe generatie Nederlandse op rappers. Deze 3Doc portretteert van naar Ronnie tijdens een belangrijke periode in naar zijn leven: het van maken van tijdens zijn tweede album en met zijn met zoektocht naar zijn muzikale in identiteit. Je ziet Ronnie in op tv zijn privé-omgeving. Een naar jongen het die zich in graag terugtrekt en de alleen is te midden een van alle een mensen om hem heen. Een op tv jonge artiest met grootse het ambities, in de een tijd waarin door de de concurrentie groter is dan ooit. Ronnie naar Flex is de uit popprins van de streaming-generatie in van en een getalenteerde rapper een uit de New in Wave-stal (Winnaar Popprijs het 2015), die zijn eigen weg met naar de een top volgt. Hij op tv is de meest gestreamde naar artiest van op eigen bodem, naar zijn drie best bekeken de video clips zijn samen door goed tijdens voor meer van dan 80.000.000 views op met Youtube. Zijn nummers worden meer het met beluisterd dan dj Martin Garrix uit en op tv de band Kensington. Waar radio en tijdens MTV het vroeger het medium de waren om muziek uit over te brengen naar naar de mainstream, vinden artiesten van en jongeren nu het zelf een het weg via naar de verschillende platforms. van Ronnie Flex is een de 'aanstichter' van een de nieuwe generatie hip-hoppers, op tv die het geluid een van de Nederlandse popmuziek de bepaalt en hij is door hèt uit voorbeeld van iemand die uit via de op tv nieuwe manier de van mediagebruik groot is uit geworden.

mei 2020
27-05-2017 21:20

Docu: Ronnie Flex, alleen met iedereen

3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen - 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen

Ronnie Flex is de huidige frontman van een nieuwe generatie Nederlandse rappers. Deze 3Doc portretteert Ronnie tijdens een belangrijke periode in zijn leven: het maken van zijn tweede album en zijn zoektocht naar zijn muzikale identiteit. ...

3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen bij 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen. Heb je een uitzending van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-05-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!