Programma gemist?

Ronnie naar Flex is van de huidige frontman van een een nieuwe in generatie Nederlandse rappers. Deze met 3Doc portretteert met Ronnie tijdens een een belangrijke periode in zijn leven: het tijdens maken van van zijn tweede album en uit de zijn zoektocht naar met zijn muzikale identiteit. Je ziet uit Ronnie in zijn privé-omgeving. naar Een jongen die zich met op tv graag terugtrekt en alleen is naar te midden uit van alle mensen op tv om hem heen. Een jonge een artiest met grootse de van ambities, in een tijd de waarin de concurrentie groter op is dan de ooit. Ronnie Flex met is de popprins van de een streaming-generatie en tijdens een getalenteerde rapper uit uit de op tv New Wave-stal (Winnaar Popprijs 2015), een die zijn eigen weg de naar van de top volgt. van Hij is de meest gestreamde een artiest van uit eigen bodem, zijn de drie best bekeken video op clips zijn samen uit goed voor meer in dan 80.000.000 views tijdens het op Youtube. Zijn nummers worden uit meer beluisterd tijdens dan dj Martin Garrix en het de door band Kensington. Waar radio en MTV uit vroeger het op medium door waren om muziek over te brengen door op tv naar de mainstream, van vinden artiesten en jongeren nu zelf naar tijdens een weg via de op verschillende platforms. Ronnie Flex van is van de 'aanstichter' van de naar nieuwe generatie hip-hoppers, van die het van geluid van de door Nederlandse popmuziek bepaalt het en hij is hèt een voorbeeld van iemand die via tijdens door de nieuwe manier van door mediagebruik groot is door geworden.

oktober 2019
27-05-2017 21:20

Docu: Ronnie Flex, alleen met iedereen

3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen - 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen

Ronnie Flex is de huidige frontman van een nieuwe generatie Nederlandse rappers. Deze 3Doc portretteert Ronnie tijdens een belangrijke periode in zijn leven: het maken van zijn tweede album en zijn zoektocht naar zijn muzikale identiteit. ...

3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen bij 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen. Heb je een uitzending van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-05-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!