Programma gemist?

Ronnie Flex is naar de met huidige frontman van een nieuwe de op generatie Nederlandse rappers. tijdens Deze 3Doc portretteert Ronnie tijdens door een tijdens belangrijke periode in zijn het leven: het maken van van zijn tweede in album en de zijn zoektocht naar zijn op tv muzikale identiteit. Je met ziet Ronnie in zijn de privé-omgeving. Een jongen die zich naar graag terugtrekt de en alleen is te op midden van alle een mensen om hem een heen. Een de jonge artiest met grootse het ambities, in een in van tijd waarin de concurrentie groter is met dan in ooit. Ronnie Flex een is de popprins van een de streaming-generatie en een op getalenteerde op tv rapper uit de New Wave-stal (Winnaar met Popprijs uit 2015), die zijn eigen van weg naar de top de volgt. Hij het is uit de meest gestreamde artiest uit van eigen bodem, een zijn drie best bekeken video de clips zijn een samen goed voor op tv meer het dan 80.000.000 views op Youtube. het Zijn nummers de worden meer een beluisterd dan dj Martin op tv Garrix en de band Kensington. Waar van radio op tv en MTV tijdens vroeger het medium waren de om muziek over te brengen op naar door de mainstream, vinden artiesten de en jongeren nu zelf tijdens een weg op tv via de verschillende platforms. naar Ronnie Flex is naar van de 'aanstichter' van de nieuwe een generatie hip-hoppers, naar die het geluid door van de Nederlandse in popmuziek bepaalt uit en hij is hèt voorbeeld naar van naar iemand die via de de nieuwe manier van mediagebruik van groot is door geworden.

mei 2021
27-05-2017 21:20

Docu: Ronnie Flex, alleen met iedereen

3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen - 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen

Ronnie Flex is de huidige frontman van een nieuwe generatie Nederlandse rappers. Deze 3Doc portretteert Ronnie tijdens een belangrijke periode in zijn leven: het maken van zijn tweede album en zijn zoektocht naar zijn muzikale identiteit. ...

3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen bij 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen. Heb je een uitzending van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-05-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!