Programma gemist?

Ronnie door Flex is de huidige frontman een van op tv een nieuwe met generatie Nederlandse rappers. van Deze 3Doc portretteert Ronnie tijdens een door de belangrijke periode in met zijn leven: het tijdens maken van zijn tweede album op en zijn zoektocht door naar zijn muzikale identiteit. Je in ziet Ronnie op in zijn privé-omgeving. met Een jongen die zich de graag terugtrekt met en door alleen is te midden van alle tijdens mensen van om hem heen. Een jonge naar het artiest met grootse ambities, op tv in een tijd waarin van de concurrentie groter naar is het dan ooit. Ronnie Flex is de popprins naar van de op streaming-generatie en op tv een getalenteerde rapper uit de de New Wave-stal het (Winnaar een Popprijs 2015), die zijn van eigen weg naar op de top volgt. Hij op tv is de meest op tv gestreamde artiest van eigen van bodem, een zijn drie best bekeken video het clips naar zijn samen op goed voor meer dan 80.000.000 een views op Youtube. het Zijn nummers worden naar meer in beluisterd dan dj Martin Garrix en naar de band Kensington. Waar op tv een radio en MTV vroeger het medium op tv het waren om muziek door over te brengen naar de mainstream, naar vinden artiesten de en met jongeren nu zelf in een weg via de verschillende door platforms. Ronnie Flex van is met de 'aanstichter' van de nieuwe door generatie hip-hoppers, die uit het geluid van de door Nederlandse de popmuziek bepaalt en hij naar is hèt voorbeeld in van iemand door die via de nieuwe manier het van mediagebruik naar groot van is geworden.

oktober 2021
27-05-2017 21:20

Docu: Ronnie Flex, alleen met iedereen

3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen - 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen

Ronnie Flex is de huidige frontman van een nieuwe generatie Nederlandse rappers. Deze 3Doc portretteert Ronnie tijdens een belangrijke periode in zijn leven: het maken van zijn tweede album en zijn zoektocht naar zijn muzikale identiteit. ...

3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen bij 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen. Heb je een uitzending van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-05-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!