Programma gemist?

Ronnie Flex is de het de huidige frontman van een naar nieuwe generatie Nederlandse rappers. op tv Deze 3Doc met portretteert Ronnie tijdens het een belangrijke periode een in zijn tijdens leven: het maken van zijn de het tweede album en zijn een zoektocht naar zijn de muzikale identiteit. Je ziet Ronnie de in zijn de privé-omgeving. Een jongen die op tv zich graag terugtrekt en uit door alleen is te midden van alle uit mensen een om hem heen. Een de jonge artiest tijdens met grootse ambities, in een op tijd van waarin de concurrentie groter met is dan met ooit. Ronnie Flex de is de popprins van met de streaming-generatie en een in getalenteerde rapper uit naar de New het Wave-stal (Winnaar uit Popprijs 2015), die zijn eigen door weg naar op de top volgt. tijdens Hij is de meest gestreamde het artiest van op eigen een bodem, zijn drie naar best bekeken video clips tijdens zijn samen goed een voor meer dan met 80.000.000 views op uit Youtube. Zijn nummers worden op tv meer beluisterd dan in dj Martin Garrix en op naar de band Kensington. Waar radio en op tv MTV op tv vroeger het medium waren uit om muziek over te brengen op naar op tv de mainstream, vinden artiesten uit en jongeren nu op zelf een weg op via de verschillende naar platforms. met Ronnie Flex is de 'aanstichter' van van de nieuwe met generatie van hip-hoppers, die het geluid in van de Nederlandse popmuziek bepaalt het en hij is uit hèt voorbeeld van een iemand die via op tijdens de nieuwe manier het van mediagebruik groot is van geworden.

januari 2021
27-05-2017 21:20

Docu: Ronnie Flex, alleen met iedereen

3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen - 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen

Ronnie Flex is de huidige frontman van een nieuwe generatie Nederlandse rappers. Deze 3Doc portretteert Ronnie tijdens een belangrijke periode in zijn leven: het maken van zijn tweede album en zijn zoektocht naar zijn muzikale identiteit. ...

3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen bij 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen. Heb je een uitzending van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-05-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!