Programma gemist?

Ronnie Flex is in in de huidige frontman uit van een nieuwe generatie uit Nederlandse rappers. uit Deze 3Doc portretteert Ronnie tijdens een door belangrijke periode met in zijn met leven: het maken van tijdens zijn tweede van album en zijn zoektocht op tv naar zijn muzikale identiteit. Je door ziet uit Ronnie in zijn op privé-omgeving. Een jongen op die zich een graag terugtrekt en alleen met is te midden van alle door mensen tijdens om hem heen. het Een jonge artiest met grootse op ambities, in het een tijd tijdens waarin de concurrentie naar groter is dan ooit. Ronnie Flex op is de popprins met van de streaming-generatie door en de een getalenteerde rapper uit de door uit New Wave-stal (Winnaar Popprijs 2015), die van zijn met eigen weg naar het de top volgt. Hij is op tv de meest gestreamde het artiest van eigen een bodem, zijn drie in best bekeken van video clips zijn samen naar goed voor meer de dan 80.000.000 in views een op Youtube. Zijn nummers worden met meer beluisterd dan een dj Martin Garrix in en de naar band Kensington. Waar radio en MTV uit tijdens vroeger het medium waren om met muziek over te de brengen naar de door mainstream, vinden artiesten het en jongeren nu zelf het tijdens een weg via in de verschillende platforms. Ronnie door Flex is de 'aanstichter' het van de het nieuwe generatie hip-hoppers, die uit het geluid van van de op tv Nederlandse popmuziek bepaalt en van hij is hèt voorbeeld tijdens van iemand die het via de in nieuwe manier van uit mediagebruik groot is een geworden.

september 2020
27-05-2017 21:20

Docu: Ronnie Flex, alleen met iedereen

3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen - 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen

Ronnie Flex is de huidige frontman van een nieuwe generatie Nederlandse rappers. Deze 3Doc portretteert Ronnie tijdens een belangrijke periode in zijn leven: het maken van zijn tweede album en zijn zoektocht naar zijn muzikale identiteit. ...

3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen bij 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen. Heb je een uitzending van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-05-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!