Programma gemist?

Ronnie Flex is naar op de huidige frontman van een nieuwe op tv van generatie Nederlandse rappers. Deze op 3Doc portretteert met Ronnie tijdens een een belangrijke periode in zijn leven: naar het naar maken van zijn tweede album van en zijn zoektocht naar op tv zijn muzikale identiteit. Je door ziet Ronnie in in zijn privé-omgeving. met Een jongen die zich op tv graag het terugtrekt en alleen een is te midden van een alle mensen om hem door heen. Een jonge van artiest met met grootse tijdens ambities, in een tijd waarin de de concurrentie de groter is van dan ooit. Ronnie Flex is de van popprins van de tijdens streaming-generatie en het een getalenteerde rapper met uit de New Wave-stal door (Winnaar uit Popprijs 2015), die zijn eigen naar weg naar naar de top volgt. Hij door is een de meest gestreamde door artiest van eigen bodem, zijn met drie best bekeken op tv video clips zijn samen het goed naar voor meer van dan 80.000.000 views op de Youtube. Zijn nummers door worden meer beluisterd door dan dj Martin Garrix door en op de band Kensington. Waar radio en met MTV vroeger het op tv medium waren om muziek door over door te brengen naar van de mainstream, door vinden artiesten en jongeren de nu zelf een van weg via uit de verschillende platforms. de Ronnie Flex is de uit 'aanstichter' van de nieuwe generatie met hip-hoppers, die uit het geluid van de de tijdens Nederlandse popmuziek bepaalt en van hij is hèt voorbeeld van door iemand de die via de op nieuwe manier van mediagebruik met groot is met geworden.

december 2021
27-05-2017 21:20

Docu: Ronnie Flex, alleen met iedereen

3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen - 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen

Ronnie Flex is de huidige frontman van een nieuwe generatie Nederlandse rappers. Deze 3Doc portretteert Ronnie tijdens een belangrijke periode in zijn leven: het maken van zijn tweede album en zijn zoektocht naar zijn muzikale identiteit. ...

3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen bij 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen. Heb je een uitzending van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-05-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!