Programma gemist?

Ronnie Flex op is de door huidige frontman van een nieuwe op generatie Nederlandse rappers. de Deze door 3Doc portretteert Ronnie tijdens op tv een belangrijke periode tijdens in zijn leven: naar het maken van zijn naar tweede een album en zijn op tv zoektocht naar uit zijn muzikale identiteit. Je ziet Ronnie in het het zijn privé-omgeving. Een jongen naar die zich graag terugtrekt op en alleen is te in midden in van alle mensen om op hem heen. Een uit jonge uit artiest met grootse ambities, in een van tijd uit waarin de concurrentie op tv groter is de dan ooit. Ronnie Flex in is de popprins van de streaming-generatie de en uit een getalenteerde door rapper uit de New Wave-stal (Winnaar met Popprijs het 2015), die zijn eigen uit weg naar de top met volgt. met Hij is met de meest gestreamde artiest tijdens van eigen bodem, zijn drie op best bekeken video de clips zijn samen tijdens de goed voor meer dan 80.000.000 views van van op Youtube. Zijn nummers worden meer van beluisterd dan op tv dj het Martin Garrix en de band Kensington. Waar door radio en MTV door vroeger het medium van waren om muziek met over de te brengen naar de tijdens mainstream, op tv vinden artiesten en jongeren van nu zelf een weg met via de verschillende platforms. op tv Ronnie Flex is op tv tijdens de 'aanstichter' van de door nieuwe generatie uit hip-hoppers, die het geluid van uit de Nederlandse uit popmuziek bepaalt en hij uit is hèt op voorbeeld van iemand die met via in de nieuwe manier van mediagebruik groot door is op geworden.

oktober 2020
27-05-2017 21:20

Docu: Ronnie Flex, alleen met iedereen

3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen - 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen

Ronnie Flex is de huidige frontman van een nieuwe generatie Nederlandse rappers. Deze 3Doc portretteert Ronnie tijdens een belangrijke periode in zijn leven: het maken van zijn tweede album en zijn zoektocht naar zijn muzikale identiteit. ...

3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen bij 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen. Heb je een uitzending van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-05-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!