Programma gemist?

Ronnie Flex door is tijdens de huidige frontman van een nieuwe een generatie Nederlandse op rappers. uit Deze 3Doc portretteert Ronnie tijdens een op een belangrijke periode in op tv zijn leven: het maken van zijn met tweede tijdens album en zijn zoektocht tijdens naar zijn in muzikale identiteit. Je ziet Ronnie in uit zijn de privé-omgeving. Een jongen die het zich tijdens graag terugtrekt en het alleen is te midden van alle naar een mensen om hem heen. Een jonge van artiest met grootse een ambities, in van een tijd waarin de naar door concurrentie groter is dan een ooit. Ronnie Flex is de de popprins van de streaming-generatie op en de een getalenteerde rapper uit het de New het Wave-stal (Winnaar op tv Popprijs 2015), die een zijn eigen weg naar de top op tv volgt. Hij is de de meest gestreamde op tv artiest van eigen op tv bodem, zijn een drie best bekeken het video clips zijn samen van goed tijdens voor meer dan 80.000.000 tijdens views op Youtube. Zijn uit door nummers worden meer door beluisterd dan dj Martin Garrix en door een de band Kensington. Waar radio tijdens en MTV vroeger het medium de waren om door muziek van over te brengen naar uit de mainstream, vinden artiesten en naar een jongeren nu zelf een weg via door de verschillende platforms. tijdens Ronnie Flex is uit tijdens de 'aanstichter' van uit de nieuwe generatie naar hip-hoppers, die het een geluid van de Nederlandse popmuziek het bepaalt en hij is met uit hèt voorbeeld van iemand die via naar op de nieuwe manier van van mediagebruik groot tijdens is geworden.

juni 2021
27-05-2017 21:20

Docu: Ronnie Flex, alleen met iedereen

3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen - 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen

Ronnie Flex is de huidige frontman van een nieuwe generatie Nederlandse rappers. Deze 3Doc portretteert Ronnie tijdens een belangrijke periode in zijn leven: het maken van zijn tweede album en zijn zoektocht naar zijn muzikale identiteit. ...

3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen bij 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen. Heb je een uitzending van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Ronnie Flex, alleen met iedereen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-05-2017 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!