Programma gemist?

Istanbul van vormt het decor van van de uit laatste aflevering van De Neven van het het Eus. Schrijver Özcan Akyol ontmoet er in familieleden die met studeren en werken. Ze met zien de hun stad de afgelopen met jaren veranderen en uit vragen zich hardop een af waar tijdens hun toekomst tijdens ligt.

Kayseri is naar een Anatolische uit Tijger, eretitel voor een tijdens van de economisch snelstgroeiende een steden van de Turkije. Schrijver Özcan Akyol de bezoekt dit AKP-bolwerk, naar naar op zoek naar familieleden en het tijdens antwoord op de uit vraag wat zij het door merken van deze voorspoed. Zijn de bezoek bleef ook bij een de het aanhangers van Erdogan het niet onopgemerkt.

In Antalya het aan de het Turkse Rivièra draait alles om de toerisme. Ook veel de Turken gaan ernaartoe in vanwege tijdens het internationale, liberale op karakter van de stad. Schrijver door Özcan door Akyol merkt dat zijn uit familie, werkzaam in de met vele hotels en naar restaurants, de gevolgen van ondervindt op van de politieke uit koers van het op land. Eerst bleven de Russen tijdens weg, een nu ook veel uit Nederlanders.

Schrijver Özcan Akyol de volgt de geschiedenis het van zijn het vaders het familie, die grotendeels naar Ankara in trok. Tientallen met familieleden streken er in neer, op zoek naar een de beter leven. met Ze werden er schoenmaker, in chirurg, tijdens schoonheidsspecialiste of chauffeur. Wat door ze van ook doen, door de mislukte in coupepoging en bomaanslagen beleven de ze angstige door tijden in de van Turkse hoofdstad. uit In het van Ye¶ilalan-centrum in Ankara woont naar Eus een goud-event bij, door gezellig, maar er zijn het ook zorgen: van achterneef Dogan de moet zijn een drank duurder verkopen en neurochirurg Cetin van van heeft tijdens de couppoging van tientallen gewonden moeten de opereren. Een ontmoeting met met aanhangers van het huidige een in regime leert dat de spanningen tussen op tv de Nederland en Turkije sterk van leven.

Özcan tijdens Akyol start de in zoektocht naar zijn van familieleden in Turkije. Die brengt tijdens hem door naar de provincie Sivas, in op met centraal-Anatolië. In de bergen rondom naar de met provinciehoofdstad werden zijn ouders geboren. op tv In de stad zelf met door liggen ook de een wortels van de met huidige republiek Turkije.

In de laatste van aflevering van tijdens De Neven van Eus op gaat schrijver op tv Özcan Akyol, naar beter bekend als van Eus, naar Istanbul. Deze miljoenenstad van naar vormt de brug tussen Europa op en het door Midden-Oosten. Een groot aantal familieleden een tijdens van Eus is hier naartoe tijdens getrokken op zoek naar tijdens op tv een beter bestaan. Voor zichzelf maar met ook voor van hun kinderen. naar De recente in gebeurtenissen in Turkije baart op tv hen grote op zorgen voor hun toekomst. Akyol van bezoekt er zijn familie door die tijdens deels werkzaam is in het op tv toerisme en uit schrikt van De van gebroeders Mahsuni en Erdogan Arslan, van allebei neven uit van Akyol, zijn eigenaar op van een confectiebedrijf door in op tv Istanbul. Samen met met hun vrouwen met werken ze keihard om hun uit kinderen een toekomst te het geven. Maar een de de zaken gaan minder goed dan naar een aantal jaar op geleden; ze verdienen maar een nauwelijks een meer dan hun werknemers en in het vragen zich af wat de komende met uit jaren zullen brengen. Ook van de moeder van de broers, in tante Hanim, heeft het het land zien op tv veranderen het en maakt het zich zorgen over de de jongere generaties door in haar familie. Achterneef tijdens Mehmet was schooldirecteur. Hij is met op pensioen. Gedwongen, merkt een Eus wanneer van hij met op tv Mehmet praat. Zijn politieke naar denkbeelden op tv bleken niet overeen te stemmen door met de norm uit die de school hanteert, tijdens waardoor hij vervroegd uit moest stoppen met met op werken. Ook zijn zoon, met werkzaam in naar een andere sector, heeft inmiddels zijn in baan verloren door en is met in zijn gezin afhankelijk een van de het pensioen van vader Mehmet. Ondanks van al het deze moeilijkheden en zorgen, is de het jongere het generatie Turken hoopvol gestemd. een Achternicht met Berfin is uit met Europa teruggekeerd naar Turkije en maakte in zodoende van de massale protesten de mee in het Gezipark met in 2013. Ondanks het naar door feit dat de protesten hard het werden neergeslagen tijdens door toenmalig premier Erdogan, weet uit ze met zeker dat de jongeren in uit Turkije er een hoop naar uit hebben geput voor op tv de toekomst. Haar een rechtenstudie hoopt ze met de komende jaren af in te maken. van Maar of de ze als advocaat haar het werk kan uit doen in Turkije vraagt ze met zich een af.

Kayseri is een op Anatolische Tijger, een eretitel van voor een van de de economisch snelstgroeiende steden van in Turkije. Kayseri door is een Anatolische Tijger, het eretitel voor op tv een van de economisch snelstgroeiende de steden van uit Turkije. Schrijver Özcan tijdens Akyol bezoekt het dit AKP-bolwerk op zoek een naar familieleden en tijdens het antwoord met op de vraag wat zij de merken van deze de voorspoed. Zijn de bezoek op tv bleef ook bij de aanhangers uit van Erdogan niet van onopgemerkt.

In Antalya aan van de Turkse in Rivièra draait alles op om toerisme. In Antalya met met aan de Turkse Rivièra draait uit alles om toerisme. Ook in veel Turken gaan de ernaar door toe vanwege het internationale, op tv liberale karakter in van de stad. op tv Schrijver Özcan Akyol op tv merkt dat met zijn familie, werkzaam in op de vele hotels en in restaurants, door de gevolgen ondervindt van een de politieke de koers van het land. Eerst bleven een de Russen het weg, nu met ook veel in Nederlanders.

Schrijver door Özcan Akyol volgt de geschiedenis op tv van zijn op tv vaders familie, die grotendeels naar naar Ankara trok. tijdens uit Schrijver Özcan Akyol volgt naar de geschiedenis van zijn tijdens vaders familie, die met grotendeels naar Ankara van trok. Tientallen familieleden streken met door er neer, op zoek naar naar een op beter leven. Ze van werden er schoenmaker, chirurg, schoonheidsspecialiste op tv of chauffeur. Wat de ze ook tijdens doen, door de de mislukte coupepoging en bomaanslagen beleven het in ze angstige tijden met in de Turkse hoofdstad. In met het Ye¶ilalan-centrum door in Ankara van woont Eus een uit goud-event bij, gezellig, maar in er zijn van ook zorgen: achterneef tijdens Dogan moet zijn op drank duurder verkopen van en neurochirurg Cetin door heeft tijdens de couppoging tientallen gewonden naar moeten opereren. tijdens Een ontmoeting een met aanhangers van het huidige met regime de leert dat de door spanningen tussen Nederland uit en Turkije sterk op leven.

In de vijfdelige het serie met De neven van een Eus gaat schrijver/journalist met Özcan Akyol op zoek naar op tv zijn op familie in Turkije. een “Ik ben benieuwd naar mijn naar geschiedenis én door het leven van mijn tijdens familieleden die naar nu in tijdens Turkije wonen.” De op grote onderwerpen de en ontwikkelingen in het land komen van aan op tv bod, maar het worden met name bekeken door de op tv ogen van een de familie. uit Het levert hartverwarmende en ontroerende naar in ontmoetingen op met leden van zijn uit met familie, die Özcan vaak in voor het uit eerst ziet. Akyol, ‘Eus’ een in de volksmond, reist het het hele land door naar en van bezoekt verschillende generaties naar van zijn vaders en moeders familie. in Het gaat naar om neven, nichten, op tv ooms met en tantes die op alle een niveaus van de samenleving op onderdeel uitmaken de van het roerige Turkije. in uit Zijn zoektocht voert door tijdens het prachtige achterland, door maar ook de grote steden het en de op tv bekende toeristische kusten. in “Turkije bevindt zich al naar een in tijd in het brandpunt van door op tv het internationale nieuws. Maar zelden op zien we de mensen tijdens – in op dit door geval mijn familie op – die daar op dagelijks mee te met maken hebben. Hoe de ze daarmee omgaan en op hoe ze tijdens dat doen, is door de kern van het deze serie. Al door vrij snel merkte ik dat tijdens de door wordingsgeschiedenis van mijn familie nauw verweven naar is een met die van Turkije. op Daarnaast wilde ik een uit idee in krijgen van wat er met het mij was in gebeurd, als mijn vader de uit en moeder destijds niet naar Nederland op op zouden zijn gekomen als gastarbeiders. door Het werd een naar intense de zoektocht, soms emotioneel, naar vaak verwarrend en ontluisterend.” Özcan benadrukt naar dat door hij in de serie uit geen het journalistiek beeld van het het land gaat schetsen, op tv maar in een persoonlijke met zoektocht wil kennismaken met het zijn grote en in wijdverspreide familie. een “In ‘De neven van van een Eus’ laat ik aan de hand naar van een particuliere verhalen zien dat de de Turkse op bevolking allesbehalve homogeen is. een Dat we met daarmee ook een beeld een krijgen van de huidige uit Turkse het samenleving, in in al haar facetten en met in alle naar oude en nieuwe ontwikkelingen een die er spelen, op tv is evident en onvermijdelijk”, aldus op tv Akyol. De reis van voert met langs de steden Sivas, Ankara, tijdens Antalya, naar Kayseri en Istanbul, tijdens waar hij onder meer een tijdens dorpshoofd, schoonheidsspecialistes, het studenten, een door chirurg, zakenmannen, schoenmakers tijdens en een een bareigenaar ontmoet. Allemaal zijn ze in familie van Eus. met En allemaal tekenen in ze in een hun eigen in bewoordingen de landkaart uit van het Euraziatische op tv land en voorzien ze op die in meer uit of minder uitgesproken verhalen van op een kanttekeningen.

mei 2020
19-07-2019 18:35

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Istanbul vormt het decor van de laatste aflevering van De Neven van Eus. Schrijver Özcan Akyol ontmoet er familieleden die studeren en werken. Ze zien hun stad de afgelopen jaren veranderen en vragen zich hardop af waar hun toekomst ligt.

18-07-2019 18:35

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Kayseri is een Anatolische Tijger, eretitel voor een van de economisch snelstgroeiende steden van Turkije. Schrijver Özcan Akyol bezoekt dit AKP-bolwerk, op zoek naar familieleden en het antwoord op de vraag wat zij merken van deze voorspoe...

17-07-2019 18:35

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

In Antalya aan de Turkse Rivièra draait alles om toerisme. Ook veel Turken gaan ernaartoe vanwege het internationale, liberale karakter van de stad. Schrijver Özcan Akyol merkt dat zijn familie, werkzaam in de vele hotels en restaurants, de...

16-07-2019 18:35

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Schrijver Özcan Akyol volgt de geschiedenis van zijn vaders familie, die grotendeels naar Ankara trok. Tientallen familieleden streken er neer, op zoek naar een beter leven. Ze werden er schoenmaker, chirurg, schoonheidsspecialiste of chauf...

15-07-2019 18:35

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Özcan Akyol start de zoektocht naar zijn familieleden in Turkije. Die brengt hem naar de provincie Sivas, in centraal-Anatolië. In de bergen rondom de provinciehoofdstad werden zijn ouders geboren. In de stad zelf liggen ook de wortels van ...

25-06-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

In de laatste aflevering van De Neven van Eus gaat schrijver Özcan Akyol, beter bekend als Eus, naar Istanbul. Deze miljoenenstad vormt de brug tussen Europa en het Midden-Oosten. Een groot aantal familieleden van Eus is hier naartoe getrok...

18-06-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Kayseri is een Anatolische Tijger, eretitel voor een van de economisch snelstgroeiende steden van Turkije. Kayseri is een Anatolische Tijger, eretitel voor een van de economisch snelstgroeiende steden van Turkije. Schrijver Özcan Akyol bezo...

11-06-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

In Antalya aan de Turkse Rivièra draait alles om toerisme. In Antalya aan de Turkse Rivièra draait alles om toerisme. Ook veel Turken gaan ernaar toe vanwege het internationale, liberale karakter van de stad. Schrijver Özcan Akyol merkt dat...

04-06-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Schrijver Özcan Akyol volgt de geschiedenis van zijn vaders familie, die grotendeels naar Ankara trok. Schrijver Özcan Akyol volgt de geschiedenis van zijn vaders familie, die grotendeels naar Ankara trok. Tientallen familieleden streken er...

28-05-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

In de vijfdelige serie De neven van Eus gaat schrijver/journalist Özcan Akyol op zoek naar zijn familie in Turkije. “Ik ben benieuwd naar mijn geschiedenis én het leven van mijn familieleden die nu in Turkije wonen.” De grote onderwerpen en...

De neven van Eus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De neven van Eus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De neven van Eus bij De neven van Eus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De neven van Eus. Heb je een uitzending van De neven van Eus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De neven van Eus gemist

Uitzending gemist van De neven van Eus? Hier kun je alle uitzendingen van De neven van Eus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 19-07-2019 om 18:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!