Programma gemist?

Istanbul vormt uit het op tv decor van de laatste aflevering van het De op Neven van Eus. Schrijver het Özcan Akyol ontmoet naar er familieleden met die studeren met en werken. Ze zien hun in stad naar de afgelopen jaren veranderen en vragen met zich tijdens hardop af een waar hun toekomst van ligt.

Kayseri is een op Anatolische op tv Tijger, eretitel voor een een van met de economisch snelstgroeiende steden van Turkije. het Schrijver Özcan Akyol van bezoekt in dit AKP-bolwerk, op een zoek naar op familieleden en het antwoord op de op vraag wat van zij merken op van deze voorspoed. van Zijn bezoek tijdens bleef ook bij door de aanhangers van Erdogan met niet onopgemerkt.

In naar Antalya aan de Turkse op tv Rivièra draait alles met om toerisme. door Ook veel in Turken gaan ernaartoe vanwege de het internationale, liberale op tv karakter van de stad. van Schrijver uit Özcan Akyol merkt een dat zijn familie, werkzaam met in de vele hotels met en restaurants, met de gevolgen ondervindt van de met op tv politieke koers van het land. op Eerst bleven de een Russen weg, nu een ook in veel Nederlanders.

Schrijver de Özcan Akyol volgt de de geschiedenis van zijn vaders naar familie, die van grotendeels naar een Ankara trok. Tientallen een familieleden streken van er neer, op zoek uit naar een van beter leven. Ze werden er tijdens schoenmaker, het chirurg, schoonheidsspecialiste of chauffeur. Wat ze van ook doen, door de de op tv mislukte coupepoging en de bomaanslagen beleven ze op angstige tijden in met de Turkse hoofdstad. In in het Ye¶ilalan-centrum in naar Ankara naar woont Eus een goud-event bij, uit gezellig, het maar er zijn ook zorgen: het achterneef Dogan moet zijn de drank op tv duurder verkopen en uit neurochirurg Cetin het heeft tijdens de naar couppoging tientallen gewonden moeten opereren. Een op ontmoeting met aanhangers van van het door huidige regime leert dat de de een spanningen tussen het Nederland en Turkije sterk de leven.

Özcan tijdens Akyol start de zoektocht naar het zijn familieleden door in Turkije. door Die brengt hem naar de op tv provincie Sivas, in in centraal-Anatolië. tijdens In de bergen rondom door de naar provinciehoofdstad werden zijn ouders geboren. In van de stad door zelf liggen het ook de wortels van uit de huidige republiek op Turkije.

In van de laatste aflevering van De tijdens Neven van Eus op tv met gaat schrijver Özcan Akyol, beter de bekend als Eus, naar het Istanbul. Deze miljoenenstad de vormt de naar brug op tussen Europa en het Midden-Oosten. Een met groot de aantal familieleden van Eus op tv is hier de naartoe getrokken op zoek naar door een beter met bestaan. Voor tijdens zichzelf maar ook voor hun met kinderen. De recente op tv gebeurtenissen in met Turkije naar baart hen grote zorgen in voor hun op toekomst. Akyol bezoekt er zijn op tv familie die deels op werkzaam is in op tv het toerisme en schrikt van door De gebroeders door Mahsuni en Erdogan de Arslan, allebei neven van in uit Akyol, zijn eigenaar van van een confectiebedrijf in Istanbul. met Samen met hun vrouwen uit werken uit ze keihard om hun kinderen van in een toekomst te geven. Maar met de tijdens zaken gaan minder door goed dan een aantal jaar geleden; een ze de verdienen maar nauwelijks op tv meer dan hun werknemers in en vragen zich af van wat door de komende jaren zullen brengen. een Ook het de moeder van van de broers, tante Hanim, heeft naar het land op zien veranderen en de maakt zich zorgen de over een de jongere generaties in haar familie. Achterneef met Mehmet was schooldirecteur. door Hij is met de van pensioen. Gedwongen, merkt Eus wanneer hij door het met Mehmet praat. Zijn tijdens politieke denkbeelden bleken niet op overeen te stemmen met met naar de norm die de van school hanteert, een waardoor hij vervroegd moest stoppen met van werken. van Ook zijn zoon, werkzaam op tv in een in andere sector, met heeft inmiddels zijn baan verloren en naar is op tv met zijn gezin afhankelijk in van naar het pensioen van vader Mehmet. Ondanks al met in deze moeilijkheden en zorgen, op tv is de jongere met generatie Turken hoopvol gestemd. naar Achternicht Berfin op tv is uit Europa teruggekeerd naar naar Turkije en maakte naar zodoende de massale naar van protesten mee in in het Gezipark in 2013. tijdens Ondanks het feit dat de tijdens protesten op hard werden met neergeslagen door toenmalig premier Erdogan, een weet ze zeker een dat de jongeren op in Turkije er hoop in uit door hebben geput voor de toekomst. naar Haar rechtenstudie door hoopt de ze de komende jaren af te naar de maken. Maar of ze in als advocaat op haar werk kan doen in in Turkije vraagt ze uit zich het af.

Kayseri de is een Anatolische door Tijger, eretitel een voor een van de economisch de snelstgroeiende steden het van Turkije. Kayseri is naar een Anatolische Tijger, naar eretitel voor een met van de van economisch snelstgroeiende steden van van Turkije. Schrijver op tv Özcan Akyol bezoekt dit AKP-bolwerk in op zoek in naar familieleden en het in antwoord op op tv de van vraag wat zij van merken van deze op voorspoed. Zijn bezoek bleef ook bij naar de aanhangers uit van Erdogan niet van onopgemerkt.

In op Antalya aan de Turkse Rivièra op tv draait alles door om toerisme. In Antalya naar aan met de Turkse Rivièra draait naar alles om de toerisme. Ook veel Turken in gaan ernaar van toe vanwege het internationale, liberale met met karakter van de stad. Schrijver een Özcan Akyol merkt door dat het zijn familie, werkzaam in de vele het van hotels en restaurants, het de gevolgen ondervindt met van de politieke van koers van het land. in Eerst bleven de uit Russen weg, nu op tv ook veel met Nederlanders.

Schrijver uit Özcan Akyol volgt de geschiedenis een van zijn vaders een familie, van die grotendeels naar Ankara naar trok. van Schrijver Özcan Akyol volgt de geschiedenis op van zijn vaders op familie, een die grotendeels naar Ankara trok. met Tientallen familieleden streken de er neer, op met zoek naar een uit beter leven. op tv Ze werden er schoenmaker, het van chirurg, schoonheidsspecialiste of chauffeur. Wat ze van ook doen, door op de mislukte op coupepoging en bomaanslagen een beleven ze angstige tijden in het in de Turkse hoofdstad. In de het Ye¶ilalan-centrum uit in Ankara woont Eus een met goud-event bij, uit gezellig, maar op tv er zijn ook zorgen: achterneef een Dogan moet een zijn op tv drank duurder verkopen en van neurochirurg Cetin in heeft tijdens de door couppoging tientallen gewonden in moeten opereren. Een ontmoeting met tijdens aanhangers van naar het huidige regime leert dat op tv de spanningen door tussen Nederland uit en Turkije sterk door leven.

In het de vijfdelige de serie De neven van Eus gaat door schrijver/journalist Özcan met Akyol op zoek op tv naar zijn een familie in Turkije. “Ik tijdens ben benieuwd de naar mijn geschiedenis én op het leven door van mijn van familieleden die nu van in Turkije wonen.” De grote op onderwerpen en de ontwikkelingen in het land de komen aan door bod, maar worden naar met name bekeken door de uit ogen de van de familie. Het naar levert hartverwarmende en door ontroerende op tv ontmoetingen op met leden van een zijn op familie, die Özcan in vaak voor het eerst ziet. Akyol, ‘Eus’ het een in de volksmond, de reist het hele land met door en bezoekt verschillende van generaties van zijn op vaders en moeders de familie. Het gaat naar om neven, met nichten, ooms en op tv tantes die op van alle niveaus een van de samenleving onderdeel met uitmaken van het roerige het Turkije. van Zijn zoektocht voert door het prachtige het achterland, met maar ook de grote steden uit het en de bekende toeristische naar kusten. “Turkije bevindt zich het al uit een tijd in het een brandpunt van het internationale nieuws. door Maar zelden met zien we de mensen het – naar in dit geval tijdens mijn familie op – die daar dagelijks mee op tv te maken hebben. op Hoe ze uit daarmee omgaan de en hoe ze dat doen, is in de in kern van deze serie. op tv Al vrij met snel merkte ik dat met de wordingsgeschiedenis van mijn tijdens familie op nauw verweven is van met die van uit Turkije. Daarnaast de wilde ik een idee krijgen met van op wat er met van mij was gebeurd, als mijn vader uit en moeder destijds door niet op tv naar Nederland het zouden zijn gekomen als gastarbeiders. tijdens Het werd uit een intense zoektocht, tijdens soms emotioneel, vaak verwarrend het en ontluisterend.” een Özcan benadrukt dat naar hij in in de serie geen journalistiek van beeld van het land gaat in schetsen, door maar in naar een persoonlijke zoektocht wil tijdens kennismaken met zijn grote tijdens en met wijdverspreide familie. “In een ‘De neven van Eus’ het laat ik met aan de hand uit van particuliere verhalen uit zien dat de een Turkse bevolking allesbehalve homogeen de is. Dat we het daarmee ook een beeld krijgen een van de huidige een de Turkse samenleving, in al haar op facetten van en met alle oude en van nieuwe een ontwikkelingen die er spelen, is evident in en op onvermijdelijk”, aldus met Akyol. De reis voert uit langs de steden Sivas, Ankara, in Antalya, Kayseri en uit Istanbul, het waar hij onder het meer een een dorpshoofd, schoonheidsspecialistes, studenten, uit een chirurg, zakenmannen, schoenmakers en uit een bareigenaar op tv ontmoet. Allemaal zijn ze uit familie van Eus. naar En allemaal tekenen ze het in hun naar eigen bewoordingen de landkaart een van naar het Euraziatische land en voorzien op uit ze die in meer of uit minder uitgesproken verhalen op tv van in kanttekeningen.

mei 2021
19-07-2019 18:35

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Istanbul vormt het decor van de laatste aflevering van De Neven van Eus. Schrijver Özcan Akyol ontmoet er familieleden die studeren en werken. Ze zien hun stad de afgelopen jaren veranderen en vragen zich hardop af waar hun toekomst ligt.

18-07-2019 18:35

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Kayseri is een Anatolische Tijger, eretitel voor een van de economisch snelstgroeiende steden van Turkije. Schrijver Özcan Akyol bezoekt dit AKP-bolwerk, op zoek naar familieleden en het antwoord op de vraag wat zij merken van deze voorspoe...

17-07-2019 18:35

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

In Antalya aan de Turkse Rivièra draait alles om toerisme. Ook veel Turken gaan ernaartoe vanwege het internationale, liberale karakter van de stad. Schrijver Özcan Akyol merkt dat zijn familie, werkzaam in de vele hotels en restaurants, de...

16-07-2019 18:35

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Schrijver Özcan Akyol volgt de geschiedenis van zijn vaders familie, die grotendeels naar Ankara trok. Tientallen familieleden streken er neer, op zoek naar een beter leven. Ze werden er schoenmaker, chirurg, schoonheidsspecialiste of chauf...

15-07-2019 18:35

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Özcan Akyol start de zoektocht naar zijn familieleden in Turkije. Die brengt hem naar de provincie Sivas, in centraal-Anatolië. In de bergen rondom de provinciehoofdstad werden zijn ouders geboren. In de stad zelf liggen ook de wortels van ...

25-06-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

In de laatste aflevering van De Neven van Eus gaat schrijver Özcan Akyol, beter bekend als Eus, naar Istanbul. Deze miljoenenstad vormt de brug tussen Europa en het Midden-Oosten. Een groot aantal familieleden van Eus is hier naartoe getrok...

18-06-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Kayseri is een Anatolische Tijger, eretitel voor een van de economisch snelstgroeiende steden van Turkije. Kayseri is een Anatolische Tijger, eretitel voor een van de economisch snelstgroeiende steden van Turkije. Schrijver Özcan Akyol bezo...

11-06-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

In Antalya aan de Turkse Rivièra draait alles om toerisme. In Antalya aan de Turkse Rivièra draait alles om toerisme. Ook veel Turken gaan ernaar toe vanwege het internationale, liberale karakter van de stad. Schrijver Özcan Akyol merkt dat...

04-06-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Schrijver Özcan Akyol volgt de geschiedenis van zijn vaders familie, die grotendeels naar Ankara trok. Schrijver Özcan Akyol volgt de geschiedenis van zijn vaders familie, die grotendeels naar Ankara trok. Tientallen familieleden streken er...

28-05-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

In de vijfdelige serie De neven van Eus gaat schrijver/journalist Özcan Akyol op zoek naar zijn familie in Turkije. “Ik ben benieuwd naar mijn geschiedenis én het leven van mijn familieleden die nu in Turkije wonen.” De grote onderwerpen en...

De neven van Eus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De neven van Eus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De neven van Eus bij De neven van Eus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De neven van Eus. Heb je een uitzending van De neven van Eus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De neven van Eus gemist

Uitzending gemist van De neven van Eus? Hier kun je alle uitzendingen van De neven van Eus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 19-07-2019 om 18:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!