Programma gemist?

Istanbul vormt een het decor van met de laatste aflevering een van De Neven van tijdens Eus. uit Schrijver Özcan in Akyol ontmoet er uit familieleden die studeren op en werken. Ze zien hun stad met met de afgelopen jaren veranderen en vragen tijdens zich een hardop af waar hun toekomst naar in ligt.

Kayseri het is een Anatolische Tijger, eretitel van voor in een van de tijdens economisch snelstgroeiende steden van Turkije. het Schrijver door Özcan Akyol bezoekt dit AKP-bolwerk, op tv op zoek naar op tv het familieleden en het antwoord op op tv de door vraag wat zij merken van deze met voorspoed. de Zijn bezoek bleef tijdens ook bij de aanhangers tijdens van de Erdogan niet onopgemerkt.

In Antalya uit aan de Turkse Rivièra tijdens draait alles naar om toerisme. Ook veel een tijdens Turken gaan ernaartoe vanwege het met internationale, liberale karakter op tv van de stad. op tv Schrijver Özcan Akyol merkt op tv dat een zijn familie, werkzaam op in de in vele hotels en restaurants, de gevolgen in ondervindt van de op tv politieke van koers van het de land. Eerst tijdens bleven de Russen naar weg, nu ook van veel Nederlanders.

Schrijver Özcan Akyol naar volgt de een geschiedenis van de zijn vaders familie, een die grotendeels naar naar Ankara trok. uit Tientallen familieleden streken er neer, op een zoek door naar een beter met leven. Ze werden er uit schoenmaker, chirurg, schoonheidsspecialiste of een chauffeur. Wat ze op ook doen, naar door de mislukte tijdens coupepoging en bomaanslagen beleven uit ze uit angstige tijden van in de Turkse hoofdstad. door In het tijdens Ye¶ilalan-centrum in Ankara op tv woont Eus een goud-event bij, gezellig, op maar er de zijn in ook zorgen: achterneef Dogan moet zijn in door drank duurder verkopen en van neurochirurg Cetin heeft met tijdens de couppoging tientallen gewonden tijdens moeten uit opereren. Een ontmoeting met op tv aanhangers van het de huidige regime leert het dat de spanningen de tussen van Nederland en Turkije sterk tijdens leven.

Özcan Akyol naar start de zoektocht naar door in zijn familieleden in Turkije. tijdens Die brengt hem naar door de provincie Sivas, in het met centraal-Anatolië. In de bergen rondom van de provinciehoofdstad tijdens werden zijn ouders een geboren. In de stad zelf naar liggen ook de de wortels van op de huidige republiek tijdens Turkije.

In in de laatste aflevering van De naar een Neven van Eus op tv gaat schrijver Özcan Akyol, beter tijdens bekend tijdens als Eus, naar Istanbul. Deze op tv miljoenenstad vormt de brug een tussen Europa van en het tijdens Midden-Oosten. Een groot aantal uit familieleden van Eus van is naar hier naartoe getrokken op zoek een naar een beter op tv bestaan. Voor van zichzelf maar ook voor hun in kinderen. tijdens De recente gebeurtenissen in Turkije het baart hen naar grote zorgen uit voor hun toekomst. Akyol bezoekt er in zijn familie die van deels op werkzaam is van in het toerisme op tv en schrikt van De gebroeders Mahsuni op van en Erdogan Arslan, tijdens allebei neven van Akyol, zijn met eigenaar op van een confectiebedrijf in Istanbul. van Samen met hun vrouwen naar werken ze keihard een om een hun kinderen een op toekomst te geven. Maar naar de zaken gaan minder op goed dan een het het aantal jaar geleden; ze verdienen op tv maar de nauwelijks meer dan hun werknemers en de naar vragen zich af wat de komende een jaren de zullen brengen. uit Ook de moeder van een de broers, tante Hanim, een heeft het land zien een veranderen en maakt door zich zorgen op over de met jongere generaties in haar familie. Achterneef het Mehmet was schooldirecteur. de Hij naar is met pensioen. het Gedwongen, merkt Eus in wanneer hij tijdens met Mehmet praat. Zijn een politieke denkbeelden bleken door niet overeen te uit stemmen met de norm die een in de school hanteert, op waardoor hij vervroegd moest stoppen tijdens met werken. Ook van zijn zoon, in werkzaam in een de andere sector, heeft inmiddels zijn met baan verloren de en is met zijn naar gezin afhankelijk van door met het pensioen van door vader Mehmet. Ondanks al deze op moeilijkheden en zorgen, is de op tv op jongere generatie Turken naar hoopvol gestemd. Achternicht de Berfin is uit Europa teruggekeerd uit naar Turkije tijdens en maakte zodoende de een massale protesten uit mee in het het Gezipark in 2013. Ondanks het op feit dat van de protesten in hard werden een neergeslagen door toenmalig een premier Erdogan, weet ze zeker op dat de jongeren van in Turkije op tv er hoop uit hebben het geput de voor de toekomst. Haar rechtenstudie de hoopt ze een de komende met jaren af te maken. Maar met of van ze als advocaat op haar werk kan doen in in Turkije van vraagt ze zich het af.

Kayseri op tv is een Anatolische het Tijger, eretitel voor een in van de op economisch snelstgroeiende steden van Turkije. op tv Kayseri is een naar Anatolische Tijger, tijdens eretitel voor een van op de het economisch snelstgroeiende tijdens steden van Turkije. Schrijver Özcan Akyol het bezoekt op tv dit AKP-bolwerk op zoek naar naar familieleden en in het antwoord op een de vraag wat zij door merken van op tv deze voorspoed. Zijn bezoek op tv bleef ook bij een in de aanhangers van Erdogan niet een onopgemerkt.

In van Antalya aan de op Turkse Rivièra draait het alles om toerisme. In Antalya door aan de op tv Turkse Rivièra een draait alles tijdens om toerisme. Ook veel Turken op gaan ernaar op toe vanwege het internationale, liberale tijdens karakter naar van de stad. in Schrijver Özcan Akyol van merkt dat zijn de familie, werkzaam in naar de vele hotels in en restaurants, de van gevolgen ondervindt van op de politieke koers van het de in land. Eerst bleven de met Russen weg, nu ook door veel door Nederlanders.

Schrijver van Özcan Akyol met volgt de geschiedenis van zijn door vaders familie, naar die grotendeels uit naar Ankara trok. Schrijver Özcan van Akyol volgt de van geschiedenis van zijn een vaders het familie, die grotendeels naar Ankara de trok. door Tientallen familieleden streken er tijdens neer, op tijdens zoek naar een met beter leven. Ze werden op tv er schoenmaker, het chirurg, schoonheidsspecialiste of chauffeur. op tv Wat ze ook doen, door de de mislukte op tv coupepoging en bomaanslagen beleven door ze een angstige tijden uit in de Turkse een hoofdstad. In het Ye¶ilalan-centrum in op Ankara woont Eus door een goud-event bij, tijdens gezellig, maar er zijn door ook zorgen: van achterneef Dogan met moet zijn drank duurder een verkopen uit en neurochirurg Cetin heeft tijdens de op tv couppoging tientallen gewonden op door moeten opereren. Een ontmoeting door met aanhangers naar van het huidige regime leert dat naar uit de spanningen tussen Nederland op en Turkije sterk naar leven.

In van de vijfdelige serie De neven tijdens van Eus in gaat het schrijver/journalist Özcan Akyol op zoek uit naar zijn familie tijdens in Turkije. de “Ik ben benieuwd naar mijn in geschiedenis én het een leven uit van mijn door familieleden die nu op tv in Turkije wonen.” door De grote onderwerpen en ontwikkelingen door in het land komen een aan een bod, maar worden naar met name bekeken de door de ogen op tv van de familie. een Het levert tijdens hartverwarmende en ontroerende ontmoetingen op tijdens met met leden van zijn in familie, die Özcan vaak voor in het eerst ziet. Akyol, op ‘Eus’ in in de volksmond, reist het uit hele in land door en bezoekt verschillende van generaties van zijn vaders door en moeders familie. het Het gaat uit om neven, nichten, door ooms en tantes op tv die op alle niveaus naar van naar de samenleving onderdeel uitmaken de van uit het roerige Turkije. Zijn zoektocht voert met door het het prachtige achterland, maar de ook de in grote steden en de bekende met naar toeristische kusten. “Turkije bevindt zich al met een in tijd in met het brandpunt van het internationale naar nieuws. Maar zelden op tv zien we door de mensen – de in dit geval op mijn familie – die daar op met dagelijks mee te maken op tv hebben. Hoe ze op daarmee omgaan en hoe ze uit in dat doen, is de kern van met deze het serie. Al in vrij snel merkte de ik dat de tijdens wordingsgeschiedenis van mijn naar familie nauw verweven met is met die in van Turkije. Daarnaast wilde de ik een idee tijdens krijgen van wat er met met op mij was gebeurd, van als mijn vader de en moeder destijds in niet naar Nederland zouden zijn de gekomen als gastarbeiders. een Het werd van een intense van zoektocht, soms emotioneel, vaak verwarrend in en op ontluisterend.” Özcan benadrukt dat hij in door de serie op tv geen journalistiek beeld van het het het land gaat schetsen, maar in in een een persoonlijke zoektocht wil tijdens kennismaken met zijn grote met en naar wijdverspreide familie. “In ‘De neven het van Eus’ laat op tv ik in aan de hand van op tv particuliere verhalen zien dat door de Turkse bevolking op tv allesbehalve homogeen is. Dat naar we een daarmee ook van een beeld krijgen van door de huidige in Turkse samenleving, in van al haar facetten en met met alle oude en tijdens nieuwe ontwikkelingen die er door spelen, een is evident en onvermijdelijk”, een aldus in Akyol. De reis voert langs uit de steden door Sivas, Ankara, Antalya, Kayseri een en Istanbul, door waar hij onder meer door een dorpshoofd, van schoonheidsspecialistes, studenten, een chirurg, zakenmannen, op tv op tv schoenmakers en een tijdens bareigenaar ontmoet. Allemaal het zijn ze familie van Eus. En een met allemaal tekenen ze met in hun eigen bewoordingen de landkaart uit van het Euraziatische van land in en voorzien ze die door in meer of het minder uitgesproken verhalen de van van kanttekeningen.

januari 2020
19-07-2019 18:35

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Istanbul vormt het decor van de laatste aflevering van De Neven van Eus. Schrijver Özcan Akyol ontmoet er familieleden die studeren en werken. Ze zien hun stad de afgelopen jaren veranderen en vragen zich hardop af waar hun toekomst ligt.

18-07-2019 18:35

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Kayseri is een Anatolische Tijger, eretitel voor een van de economisch snelstgroeiende steden van Turkije. Schrijver Özcan Akyol bezoekt dit AKP-bolwerk, op zoek naar familieleden en het antwoord op de vraag wat zij merken van deze voorspoe...

17-07-2019 18:35

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

In Antalya aan de Turkse Rivièra draait alles om toerisme. Ook veel Turken gaan ernaartoe vanwege het internationale, liberale karakter van de stad. Schrijver Özcan Akyol merkt dat zijn familie, werkzaam in de vele hotels en restaurants, de...

16-07-2019 18:35

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Schrijver Özcan Akyol volgt de geschiedenis van zijn vaders familie, die grotendeels naar Ankara trok. Tientallen familieleden streken er neer, op zoek naar een beter leven. Ze werden er schoenmaker, chirurg, schoonheidsspecialiste of chauf...

15-07-2019 18:35

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Özcan Akyol start de zoektocht naar zijn familieleden in Turkije. Die brengt hem naar de provincie Sivas, in centraal-Anatolië. In de bergen rondom de provinciehoofdstad werden zijn ouders geboren. In de stad zelf liggen ook de wortels van ...

25-06-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

In de laatste aflevering van De Neven van Eus gaat schrijver Özcan Akyol, beter bekend als Eus, naar Istanbul. Deze miljoenenstad vormt de brug tussen Europa en het Midden-Oosten. Een groot aantal familieleden van Eus is hier naartoe getrok...

18-06-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Kayseri is een Anatolische Tijger, eretitel voor een van de economisch snelstgroeiende steden van Turkije. Kayseri is een Anatolische Tijger, eretitel voor een van de economisch snelstgroeiende steden van Turkije. Schrijver Özcan Akyol bezo...

11-06-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

In Antalya aan de Turkse Rivièra draait alles om toerisme. In Antalya aan de Turkse Rivièra draait alles om toerisme. Ook veel Turken gaan ernaar toe vanwege het internationale, liberale karakter van de stad. Schrijver Özcan Akyol merkt dat...

04-06-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Schrijver Özcan Akyol volgt de geschiedenis van zijn vaders familie, die grotendeels naar Ankara trok. Schrijver Özcan Akyol volgt de geschiedenis van zijn vaders familie, die grotendeels naar Ankara trok. Tientallen familieleden streken er...

28-05-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

In de vijfdelige serie De neven van Eus gaat schrijver/journalist Özcan Akyol op zoek naar zijn familie in Turkije. “Ik ben benieuwd naar mijn geschiedenis én het leven van mijn familieleden die nu in Turkije wonen.” De grote onderwerpen en...

De neven van Eus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De neven van Eus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De neven van Eus bij De neven van Eus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De neven van Eus. Heb je een uitzending van De neven van Eus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De neven van Eus gemist

Uitzending gemist van De neven van Eus? Hier kun je alle uitzendingen van De neven van Eus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 19-07-2019 om 18:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!