Programma gemist?

In in de laatste in aflevering van De Neven met van Eus gaat een schrijver Özcan Akyol, beter een bekend als Eus, naar van Istanbul. Deze met miljoenenstad tijdens vormt de brug tussen in Europa en het Midden-Oosten. Een op groot aantal uit familieleden van van Eus is hier op tv naartoe getrokken door op zoek naar met een beter bestaan. Voor zichzelf de maar uit ook voor hun kinderen. De naar recente op tv gebeurtenissen in Turkije baart hen grote het in zorgen voor hun toekomst. Akyol met bezoekt er zijn familie die naar het deels werkzaam is in het toerisme in en schrikt van naar De gebroeders Mahsuni de en Erdogan op Arslan, allebei neven op tv van Akyol, zijn een eigenaar een van een confectiebedrijf in Istanbul. een Samen uit met hun vrouwen werken met ze keihard om hun kinderen uit een toekomst te het geven. Maar het de zaken gaan een minder goed de dan een aantal jaar uit geleden; ze verdienen maar door nauwelijks meer op dan hun werknemers op en vragen tijdens zich af wat de komende een jaren zullen brengen. op tv Ook met de moeder van de uit broers, tante uit Hanim, heeft van het land zien veranderen en maakt door zich zorgen op tv over de door jongere generaties in haar familie. Achterneef met Mehmet was schooldirecteur. van Hij is op met pensioen. Gedwongen, merkt op tijdens Eus wanneer hij van met Mehmet praat. Zijn met politieke denkbeelden door bleken niet overeen te met stemmen met de norm de die de het school hanteert, door waardoor hij vervroegd het moest stoppen met het werken. Ook zijn zoon, op werkzaam in een andere sector, met heeft in inmiddels zijn van baan verloren en is met het zijn gezin met afhankelijk van tijdens het pensioen van vader de Mehmet. Ondanks al een deze moeilijkheden en naar zorgen, is de jongere uit generatie Turken hoopvol met gestemd. Achternicht Berfin is uit een Europa teruggekeerd in naar door Turkije en maakte tijdens zodoende de massale protesten op tv mee in een het Gezipark in 2013. Ondanks het uit feit dat de van protesten op hard werden op neergeslagen door toenmalig premier Erdogan, weet het ze op zeker dat de jongeren in de Turkije er hoop in uit hebben geput op tv voor de toekomst. de Haar van rechtenstudie hoopt ze de het komende jaren af een te maken. Maar of de ze als advocaat door de haar werk kan doen in een Turkije vraagt ze zich het in af.

Kayseri is de een een Anatolische Tijger, eretitel voor een van met de economisch met snelstgroeiende steden door van Turkije. Kayseri een is een Anatolische uit Tijger, eretitel voor van een van de op economisch snelstgroeiende steden met van Turkije. Schrijver Özcan Akyol met door bezoekt dit AKP-bolwerk op zoek de naar familieleden en in het antwoord op de met vraag wat zij op tv op merken van deze voorspoed. de Zijn bezoek bleef ook naar bij de aanhangers tijdens van Erdogan niet tijdens onopgemerkt.

In door Antalya aan de van Turkse Rivièra draait een alles om toerisme. In Antalya op aan de Turkse naar Rivièra tijdens draait alles om toerisme. Ook het veel Turken in gaan ernaar toe vanwege uit door het internationale, liberale op karakter van de stad. Schrijver Özcan een Akyol van merkt dat in zijn familie, werkzaam in de vele in hotels en restaurants, de de tijdens gevolgen ondervindt van van de politieke koers van het op tv land. Eerst bleven op tv de door Russen weg, nu in ook veel naar Nederlanders.

Schrijver Özcan naar Akyol volgt de geschiedenis op van naar zijn vaders familie, uit die grotendeels naar naar Ankara trok. in Schrijver Özcan Akyol volgt in de geschiedenis van zijn vaders op een familie, die grotendeels naar Ankara trok. van Tientallen door familieleden streken er naar neer, op zoek naar op een beter leven. Ze uit werden op er schoenmaker, chirurg, schoonheidsspecialiste of uit chauffeur. Wat ze uit ook doen, in door door de mislukte coupepoging en het bomaanslagen beleven ze angstige door tijden tijdens in de Turkse hoofdstad. met In het op Ye¶ilalan-centrum in Ankara woont van Eus een goud-event bij, gezellig, op tv van maar er zijn in ook zorgen: achterneef Dogan op moet zijn in drank duurder verkopen en neurochirurg op Cetin heeft tijdens in de couppoging tientallen het gewonden moeten opereren. Een op tv ontmoeting op met aanhangers van het huidige van regime leert dat op de spanningen op tv tussen Nederland en uit Turkije sterk van leven.

In uit de vijfdelige serie De neven tijdens op van Eus gaat schrijver/journalist Özcan Akyol van op zoek naar op tv zijn familie de in Turkije. “Ik het ben benieuwd het naar mijn geschiedenis uit én het leven van mijn tijdens familieleden op tv die nu in Turkije naar wonen.” op De grote onderwerpen en ontwikkelingen het in het land uit komen aan bod, het maar worden uit met name bekeken door de van door ogen van de familie. Het levert het hartverwarmende en naar ontroerende ontmoetingen op op met leden uit van zijn familie, die Özcan op vaak voor het naar eerst ziet. Akyol, ‘Eus’ de het in de volksmond, reist met het hele land een door en in bezoekt verschillende generaties van zijn door vaders van en moeders familie. Het tijdens gaat om neven, nichten, ooms met en de tantes die op alle niveaus van van op de samenleving onderdeel een uitmaken van het roerige uit Turkije. Zijn zoektocht voert tijdens door door het prachtige achterland, maar van ook de grote op steden en de uit bekende toeristische kusten. “Turkije uit bevindt zich tijdens al een tijd op tv in in het brandpunt van een het internationale nieuws. Maar een zelden zien naar we de mensen – in het dit het geval mijn familie de – die daar dagelijks mee met te maken op tv hebben. Hoe uit ze daarmee omgaan en hoe de ze in dat doen, is de kern het van deze serie. Al naar naar vrij snel merkte ik dat de met naar wordingsgeschiedenis van mijn op familie nauw verweven tijdens is met die op tv van Turkije. Daarnaast wilde ik op een idee het krijgen van op tv wat er met mij door was gebeurd, als mijn vader op tv en moeder destijds van niet naar Nederland met zouden zijn op gekomen als gastarbeiders. Het de werd een op intense met zoektocht, soms emotioneel, vaak verwarrend en het ontluisterend.” Özcan uit benadrukt dat tijdens hij in uit de serie geen van journalistiek beeld van het land tijdens gaat op schetsen, maar in een een persoonlijke zoektocht door wil kennismaken met een zijn grote en tijdens wijdverspreide familie. “In tijdens ‘De neven van Eus’ laat ik tijdens aan uit de hand van in particuliere verhalen in zien dat de naar Turkse bevolking allesbehalve homogeen op is. Dat we daarmee ook naar een beeld krijgen met van de op huidige Turkse samenleving, in een al tijdens haar facetten en op tv met alle oude en nieuwe van ontwikkelingen die door er spelen, is evident naar en in onvermijdelijk”, aldus Akyol. De reis in uit voert langs de steden Sivas, Ankara, uit Antalya, Kayseri in en Istanbul, op waar hij onder meer een een dorpshoofd, uit schoonheidsspecialistes, studenten, een chirurg, zakenmannen, door schoenmakers een en een bareigenaar ontmoet. op Allemaal zijn het ze familie van Eus. En door het allemaal tekenen ze in naar hun eigen bewoordingen op de landkaart door van het Euraziatische land en tijdens voorzien naar ze die in meer naar of minder uitgesproken in verhalen van op kanttekeningen.

januari 2019
25-06-2017 20:15

Slot: De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

In de laatste aflevering van De Neven van Eus gaat schrijver Özcan Akyol, beter bekend als Eus, naar Istanbul. Deze miljoenenstad vormt de brug tussen Europa en het Midden-Oosten. Een groot aantal familieleden van Eus is hier naartoe getrok...

18-06-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Kayseri is een Anatolische Tijger, eretitel voor een van de economisch snelstgroeiende steden van Turkije. Kayseri is een Anatolische Tijger, eretitel voor een van de economisch snelstgroeiende steden van Turkije. Schrijver Özcan Akyol bezo...

11-06-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

In Antalya aan de Turkse Rivièra draait alles om toerisme. In Antalya aan de Turkse Rivièra draait alles om toerisme. Ook veel Turken gaan ernaar toe vanwege het internationale, liberale karakter van de stad. Schrijver Özcan Akyol merkt dat...

04-06-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Schrijver Özcan Akyol volgt de geschiedenis van zijn vaders familie, die grotendeels naar Ankara trok. Schrijver Özcan Akyol volgt de geschiedenis van zijn vaders familie, die grotendeels naar Ankara trok. Tientallen familieleden streken er...

28-05-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

In de vijfdelige serie De neven van Eus gaat schrijver/journalist Özcan Akyol op zoek naar zijn familie in Turkije. “Ik ben benieuwd naar mijn geschiedenis én het leven van mijn familieleden die nu in Turkije wonen.” De grote onderwerpen en...

De neven van Eus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De neven van Eus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De neven van Eus bij De neven van Eus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De neven van Eus. Heb je een uitzending van De neven van Eus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De neven van Eus gemist

Uitzending gemist van De neven van Eus? Hier kun je alle uitzendingen van De neven van Eus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 25-06-2017 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord