Programma gemist?

Istanbul op tv vormt het decor van de een laatste een aflevering van De een Neven van Eus. uit Schrijver Özcan Akyol uit ontmoet er familieleden die een studeren en werken. Ze door tijdens zien hun stad de afgelopen in jaren veranderen en vragen de zich hardop in af waar hun tijdens toekomst naar ligt.

Kayseri op is een Anatolische Tijger, naar eretitel voor een van uit op tv de economisch snelstgroeiende naar steden van Turkije. tijdens Schrijver Özcan Akyol bezoekt dit op tv AKP-bolwerk, naar op zoek naar familieleden en in het antwoord op van de vraag in wat zij merken van door deze naar voorspoed. Zijn bezoek bleef ook uit bij de aanhangers op tv van Erdogan niet naar onopgemerkt.

In Antalya aan door de Turkse Rivièra met van draait alles om naar toerisme. Ook veel Turken gaan in ernaartoe vanwege het internationale, op liberale karakter uit van de stad. Schrijver van tijdens Özcan Akyol merkt op dat zijn familie, werkzaam in de het vele hotels de en restaurants, de gevolgen op ondervindt van de het uit politieke koers van het land. Eerst naar bleven de Russen tijdens weg, nu uit ook veel tijdens Nederlanders.

Schrijver Özcan Akyol het de volgt de geschiedenis van zijn uit vaders familie, door die grotendeels naar Ankara in trok. Tientallen op tv familieleden streken er neer, een op zoek naar een het beter leven. de Ze werden er met schoenmaker, chirurg, schoonheidsspecialiste of met chauffeur. Wat uit ze ook doen, door door naar de mislukte coupepoging en bomaanslagen beleven op een ze angstige tijden in de de Turkse een hoofdstad. In het Ye¶ilalan-centrum in een Ankara woont in Eus een naar goud-event bij, gezellig, maar in er zijn ook zorgen: op tv achterneef Dogan moet zijn in drank tijdens duurder verkopen en neurochirurg het Cetin heeft tijdens de op op couppoging tientallen gewonden moeten opereren. op Een ontmoeting op met aanhangers uit van het huidige de regime leert dat het de spanningen tussen Nederland van en Turkije de sterk leven.

Özcan op Akyol start door de zoektocht naar tijdens zijn familieleden in met Turkije. Die brengt hem naar de een provincie de Sivas, in tijdens centraal-Anatolië. In de tijdens bergen rondom de provinciehoofdstad werden op tv zijn een ouders geboren. In de stad zelf een op liggen ook de wortels op tv van de huidige republiek een Turkije.

In uit de laatste aflevering een van De Neven van Eus de gaat schrijver naar Özcan Akyol, beter bekend tijdens als Eus, door naar Istanbul. Deze een miljoenenstad vormt de met brug tussen met Europa en het Midden-Oosten. de Een groot op aantal familieleden op van Eus is het hier naartoe getrokken op tijdens zoek naar een beter bestaan. van Voor de zichzelf maar ook voor hun door kinderen. De recente van gebeurtenissen in tijdens Turkije baart op tv hen grote zorgen voor hun in toekomst. Akyol bezoekt er de zijn familie in die deels werkzaam de is in het toerisme op tv en schrikt van op tv op tv De gebroeders Mahsuni op en Erdogan Arslan, allebei neven van de Akyol, zijn met eigenaar in van een confectiebedrijf in Istanbul. door Samen met hun op vrouwen werken naar ze keihard om hun door kinderen de een toekomst te geven. op tv Maar de zaken gaan het minder goed dan van een op tv aantal jaar geleden; een ze verdienen maar nauwelijks op tv meer dan hun werknemers en het het vragen zich af wat uit de komende jaren in zullen brengen. Ook de op tv moeder van de met broers, tante van Hanim, heeft het land zien een veranderen en tijdens maakt tijdens zich zorgen over de jongere tijdens generaties in in haar familie. Achterneef naar Mehmet was schooldirecteur. Hij is uit met pensioen. Gedwongen, het merkt Eus wanneer van hij de met Mehmet praat. Zijn politieke denkbeelden naar uit bleken niet overeen van te stemmen met de norm een die de school hanteert, op tv waardoor van hij vervroegd moest op tv stoppen met werken. Ook in zijn zoon, werkzaam tijdens in een andere sector, een heeft inmiddels de zijn baan verloren door en is met met zijn gezin afhankelijk van door het pensioen van tijdens vader Mehmet. Ondanks al uit deze moeilijkheden naar en zorgen, op is de jongere het generatie Turken hoopvol gestemd. Achternicht de uit Berfin is uit Europa uit teruggekeerd naar met Turkije en maakte zodoende de massale van protesten naar mee in het de Gezipark in 2013. Ondanks op het een feit dat de protesten hard het werden neergeslagen door door toenmalig premier Erdogan, op tv weet het ze zeker dat de jongeren naar in Turkije er met hoop uit uit hebben geput voor het de toekomst. Haar in rechtenstudie hoopt ze de komende tijdens jaren door af te maken. Maar of een op tv ze als advocaat het haar werk kan doen in Turkije met tijdens vraagt ze zich een af.

Kayseri is een de het Anatolische Tijger, eretitel voor een uit van met de economisch snelstgroeiende steden van van Turkije. naar Kayseri is een Anatolische Tijger, eretitel tijdens voor een een van naar de economisch snelstgroeiende steden van tijdens Turkije. met Schrijver Özcan Akyol bezoekt door dit AKP-bolwerk op zoek op naar familieleden door en het op tv antwoord op de vraag wat de zij merken van deze in voorspoed. van Zijn bezoek bleef ook naar bij de van aanhangers van Erdogan niet de onopgemerkt.

In het Antalya aan op tv de Turkse Rivièra draait het alles om de toerisme. In Antalya aan de Turkse naar Rivièra draait alles op tv om de toerisme. Ook het veel Turken gaan door ernaar toe vanwege het internationale, liberale op tv karakter van door de stad. Schrijver Özcan op Akyol merkt dat op op zijn familie, werkzaam in de van vele hotels een en restaurants, de tijdens gevolgen ondervindt van de politieke het een koers van het land. Eerst van bleven met de Russen weg, nu met ook veel het Nederlanders.

Schrijver naar Özcan Akyol volgt de geschiedenis door van zijn vaders naar familie, de die grotendeels naar naar Ankara trok. Schrijver tijdens Özcan Akyol het volgt de geschiedenis van zijn in vaders familie, die grotendeels een naar naar Ankara trok. Tientallen familieleden streken uit er neer, op op tv zoek naar een van beter leven. Ze naar werden er schoenmaker, op chirurg, door schoonheidsspecialiste of door chauffeur. Wat ze ook doen, door op tv de mislukte tijdens coupepoging een en bomaanslagen beleven ze een angstige tijden in een de Turkse uit hoofdstad. In het Ye¶ilalan-centrum in Ankara van woont Eus in een goud-event naar bij, gezellig, maar door er zijn ook zorgen: achterneef tijdens Dogan moet in zijn drank duurder uit verkopen en de neurochirurg Cetin heeft tijdens de op op couppoging tientallen gewonden uit moeten opereren. Een ontmoeting met aanhangers op van het huidige tijdens regime tijdens leert dat de spanningen tussen het Nederland op en Turkije in sterk leven.

In de de vijfdelige serie van De neven met van Eus gaat schrijver/journalist tijdens Özcan Akyol het op zoek naar zijn in familie in Turkije. uit “Ik ben benieuwd naar met mijn geschiedenis én een het op leven van mijn familieleden die nu een in een Turkije wonen.” met De grote onderwerpen en ontwikkelingen in in de het land komen aan naar bod, maar in worden met name uit bekeken door de naar ogen van de de familie. Het levert met hartverwarmende en ontroerende ontmoetingen op met uit leden van van zijn familie, die Özcan in met vaak voor het eerst ziet. Akyol, tijdens ‘Eus’ in de een volksmond, reist het hele op land door tijdens en door bezoekt verschillende generaties van zijn in vaders en moeders familie. in op tv Het gaat om neven, een nichten, ooms en met tantes die op alle niveaus de van van de samenleving onderdeel uit uitmaken van het roerige op tv Turkije. een Zijn zoektocht voert door het een prachtige een achterland, maar ook de de grote steden op en de bekende toeristische kusten. de “Turkije in bevindt zich al een tijd in de door het brandpunt van het uit internationale nieuws. op tv Maar zelden zien de we de mensen – van in dit geval in mijn familie – die van daar dagelijks de mee te maken hebben. uit Hoe op tv ze daarmee omgaan en hoe op ze door dat doen, is het de kern van in deze serie. Al vrij door snel merkte ik dat het de wordingsgeschiedenis van mijn uit familie nauw verweven van is met die het van Turkije. Daarnaast van wilde ik een van idee krijgen naar van naar wat er met mij was op gebeurd, als mijn vader met een en moeder destijds niet naar Nederland op zouden zijn door gekomen door als gastarbeiders. Het werd een in intense zoektocht, soms emotioneel, een vaak verwarrend tijdens en ontluisterend.” tijdens Özcan benadrukt dat naar hij in de serie geen uit journalistiek beeld van de het land een gaat schetsen, van maar in een tijdens persoonlijke zoektocht wil op tv kennismaken met zijn grote en uit wijdverspreide familie. een “In ‘De neven in van Eus’ laat op ik aan de naar hand van de particuliere verhalen zien dat door de Turkse bevolking door allesbehalve homogeen is. uit Dat we in daarmee ook een beeld in krijgen van de huidige door Turkse het samenleving, in al met haar facetten de en met alle op oude en nieuwe ontwikkelingen die er met van spelen, is evident en onvermijdelijk”, met aldus Akyol. De het reis tijdens voert langs de tijdens steden Sivas, Ankara, Antalya, Kayseri en naar Istanbul, waar hij in onder meer uit een dorpshoofd, het schoonheidsspecialistes, studenten, een chirurg, van zakenmannen, schoenmakers en een het bareigenaar ontmoet. Allemaal met zijn ze familie met van van Eus. En allemaal tekenen ze uit een in hun eigen op tv bewoordingen de landkaart van het Euraziatische op tv land tijdens en voorzien ze die uit in meer met of minder naar uitgesproken verhalen van op tv kanttekeningen.

september 2020
19-07-2019 18:35

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Istanbul vormt het decor van de laatste aflevering van De Neven van Eus. Schrijver Özcan Akyol ontmoet er familieleden die studeren en werken. Ze zien hun stad de afgelopen jaren veranderen en vragen zich hardop af waar hun toekomst ligt.

18-07-2019 18:35

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Kayseri is een Anatolische Tijger, eretitel voor een van de economisch snelstgroeiende steden van Turkije. Schrijver Özcan Akyol bezoekt dit AKP-bolwerk, op zoek naar familieleden en het antwoord op de vraag wat zij merken van deze voorspoe...

17-07-2019 18:35

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

In Antalya aan de Turkse Rivièra draait alles om toerisme. Ook veel Turken gaan ernaartoe vanwege het internationale, liberale karakter van de stad. Schrijver Özcan Akyol merkt dat zijn familie, werkzaam in de vele hotels en restaurants, de...

16-07-2019 18:35

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Schrijver Özcan Akyol volgt de geschiedenis van zijn vaders familie, die grotendeels naar Ankara trok. Tientallen familieleden streken er neer, op zoek naar een beter leven. Ze werden er schoenmaker, chirurg, schoonheidsspecialiste of chauf...

15-07-2019 18:35

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Özcan Akyol start de zoektocht naar zijn familieleden in Turkije. Die brengt hem naar de provincie Sivas, in centraal-Anatolië. In de bergen rondom de provinciehoofdstad werden zijn ouders geboren. In de stad zelf liggen ook de wortels van ...

25-06-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

In de laatste aflevering van De Neven van Eus gaat schrijver Özcan Akyol, beter bekend als Eus, naar Istanbul. Deze miljoenenstad vormt de brug tussen Europa en het Midden-Oosten. Een groot aantal familieleden van Eus is hier naartoe getrok...

18-06-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Kayseri is een Anatolische Tijger, eretitel voor een van de economisch snelstgroeiende steden van Turkije. Kayseri is een Anatolische Tijger, eretitel voor een van de economisch snelstgroeiende steden van Turkije. Schrijver Özcan Akyol bezo...

11-06-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

In Antalya aan de Turkse Rivièra draait alles om toerisme. In Antalya aan de Turkse Rivièra draait alles om toerisme. Ook veel Turken gaan ernaar toe vanwege het internationale, liberale karakter van de stad. Schrijver Özcan Akyol merkt dat...

04-06-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Schrijver Özcan Akyol volgt de geschiedenis van zijn vaders familie, die grotendeels naar Ankara trok. Schrijver Özcan Akyol volgt de geschiedenis van zijn vaders familie, die grotendeels naar Ankara trok. Tientallen familieleden streken er...

28-05-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

In de vijfdelige serie De neven van Eus gaat schrijver/journalist Özcan Akyol op zoek naar zijn familie in Turkije. “Ik ben benieuwd naar mijn geschiedenis én het leven van mijn familieleden die nu in Turkije wonen.” De grote onderwerpen en...

De neven van Eus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De neven van Eus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De neven van Eus bij De neven van Eus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De neven van Eus. Heb je een uitzending van De neven van Eus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De neven van Eus gemist

Uitzending gemist van De neven van Eus? Hier kun je alle uitzendingen van De neven van Eus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 19-07-2019 om 18:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!