Programma gemist?

Istanbul vormt een het decor van de in laatste naar aflevering van De tijdens Neven van naar Eus. Schrijver Özcan Akyol ontmoet er uit in familieleden die studeren in en werken. Ze zien hun door stad de afgelopen een jaren veranderen en vragen naar zich hardop af door waar hun toekomst een naar ligt.

Kayseri de is een Anatolische in Tijger, eretitel voor een op van de de economisch snelstgroeiende steden van Turkije. van een Schrijver Özcan Akyol tijdens bezoekt dit AKP-bolwerk, op zoek het naar de familieleden en het antwoord op de met vraag wat in zij merken van deze met voorspoed. Zijn de bezoek bleef uit ook bij de aanhangers van in Erdogan niet de onopgemerkt.

In Antalya op aan de Turkse Rivièra op tv draait alles de om toerisme. Ook op veel Turken van gaan ernaartoe vanwege uit het internationale, liberale karakter van door de stad. Schrijver door Özcan Akyol op merkt dat naar zijn familie, werkzaam in met de vele hotels en uit restaurants, de op gevolgen ondervindt van het de politieke koers op van op tv het land. Eerst bleven door de Russen weg, uit nu ook veel op tv Nederlanders.

Schrijver op tv Özcan Akyol volgt de uit geschiedenis van zijn van vaders in familie, die grotendeels naar met Ankara trok. Tientallen familieleden streken van er neer, op van zoek naar een uit beter leven. Ze door in werden er schoenmaker, chirurg, schoonheidsspecialiste door of chauffeur. Wat in ze ook doen, door door de mislukte tijdens coupepoging en bomaanslagen op tv beleven ze angstige tijdens tijden in de Turkse op in hoofdstad. In het Ye¶ilalan-centrum in door Ankara woont Eus naar een van goud-event bij, gezellig, maar er tijdens zijn ook met zorgen: achterneef Dogan moet zijn het drank duurder van verkopen en neurochirurg van Cetin heeft tijdens de een naar couppoging tientallen gewonden moeten tijdens opereren. Een naar ontmoeting met aanhangers een van het huidige regime op leert dat de spanningen met tussen Nederland en Turkije in sterk uit leven.

Özcan in Akyol start de zoektocht naar op tv zijn in familieleden in in Turkije. Die brengt hem op naar de provincie in Sivas, in centraal-Anatolië. In de op tv bergen rondom de uit provinciehoofdstad door werden zijn naar ouders geboren. In op de stad zelf liggen in ook de wortels van door de op huidige republiek Turkije.

In de laatste uit aflevering van De op op Neven van Eus gaat de schrijver Özcan op Akyol, beter bekend als naar Eus, naar Istanbul. Deze het miljoenenstad vormt de de brug tussen Europa de en een het Midden-Oosten. Een groot aantal tijdens familieleden uit van Eus is hier naartoe getrokken in op zoek in naar een beter bestaan. de uit Voor zichzelf maar ook voor tijdens hun kinderen. uit De recente gebeurtenissen het in Turkije het baart hen grote een zorgen voor hun toekomst. Akyol tijdens bezoekt er zijn familie die naar deels werkzaam door is op tv in het toerisme op tv en schrikt van De gebroeders Mahsuni in en Erdogan Arslan, de door allebei neven van Akyol, zijn met eigenaar met van een confectiebedrijf naar in Istanbul. Samen met hun naar vrouwen werken ze keihard naar om hun kinderen door het een toekomst te op geven. Maar de zaken gaan tijdens minder goed dan op tv een aantal jaar geleden; op tv ze verdienen van maar nauwelijks met meer dan in hun werknemers en vragen een zich af wat van de komende in jaren zullen brengen. Ook de moeder van van tijdens de broers, tante het Hanim, heeft het het land zien veranderen en maakt op zich zorgen over uit de jongere op tv generaties in haar familie. Achterneef de Mehmet was schooldirecteur. de van Hij is met tijdens pensioen. Gedwongen, merkt Eus wanneer hij het met Mehmet praat. in Zijn politieke denkbeelden een bleken niet de overeen te stemmen met uit de norm die op de school op tv hanteert, waardoor hij door vervroegd door moest stoppen met werken. in Ook zijn zoon, een werkzaam in een andere uit sector, heeft inmiddels zijn een baan verloren uit en is met zijn de gezin van afhankelijk van de het pensioen van vader Mehmet. Ondanks tijdens al deze moeilijkheden door en zorgen, is met de jongere generatie uit Turken hoopvol op tv gestemd. Achternicht Berfin is met uit Europa teruggekeerd een naar Turkije op en maakte zodoende de op massale protesten mee in op het Gezipark in een 2013. op tv Ondanks het naar feit dat de in protesten hard werden neergeslagen door toenmalig met premier Erdogan, op tv weet een ze zeker dat de jongeren in van Turkije er op hoop uit hebben geput door op tv voor de toekomst. op Haar rechtenstudie hoopt ze de met komende op tv jaren af te maken. Maar of op tv door ze als advocaat haar werk kan tijdens doen in naar Turkije vraagt ze van zich door af.

Kayseri het is een Anatolische Tijger, met eretitel naar voor een van uit de economisch snelstgroeiende steden op tv van Turkije. Kayseri is in een Anatolische Tijger, eretitel tijdens voor van een van de economisch uit snelstgroeiende het steden van Turkije. Schrijver Özcan Akyol in bezoekt in dit AKP-bolwerk op op zoek naar familieleden en het op tv antwoord op het de naar vraag wat zij merken op van deze in voorspoed. Zijn bezoek bleef ook de bij de aanhangers van van de Erdogan niet onopgemerkt.

In Antalya aan in tijdens de Turkse Rivièra draait het alles om toerisme. In Antalya naar aan de Turkse van de Rivièra draait alles om toerisme. in Ook veel een Turken gaan door ernaar toe vanwege het door internationale, liberale op karakter van de stad. op Schrijver Özcan Akyol merkt een dat zijn familie, werkzaam in in de een vele op hotels en restaurants, de gevolgen een ondervindt van de politieke door koers van het van land. Eerst bleven op tv de Russen van weg, een nu ook veel tijdens Nederlanders.

Schrijver Özcan het Akyol volgt de op geschiedenis van door zijn vaders familie, die op tv grotendeels naar naar Ankara trok. Schrijver Özcan met Akyol volgt de geschiedenis van op van zijn vaders op tv familie, die grotendeels in naar Ankara trok. op Tientallen familieleden streken er uit neer, op zoek tijdens naar een door beter leven. Ze werden door er schoenmaker, van chirurg, schoonheidsspecialiste of chauffeur. in Wat ze op ook doen, door de mislukte tijdens coupepoging op tv en bomaanslagen beleven het ze angstige tijden door in de Turkse uit hoofdstad. In het Ye¶ilalan-centrum in Ankara met naar woont Eus een goud-event bij, naar gezellig, maar er naar zijn op ook zorgen: achterneef uit Dogan moet zijn op drank duurder verkopen en een neurochirurg Cetin uit heeft tijdens de couppoging tientallen gewonden een moeten opereren. uit Een het ontmoeting met aanhangers van het het huidige regime de leert dat uit de spanningen tussen Nederland en met Turkije van sterk leven.

In uit de vijfdelige een serie De neven van tijdens Eus gaat schrijver/journalist op tv Özcan Akyol op zoek naar op tv zijn familie het in Turkije. “Ik ben op benieuwd naar mijn op geschiedenis én uit het van leven van mijn familieleden met die nu in op Turkije wonen.” De grote door onderwerpen en ontwikkelingen naar in het land komen in aan op tv bod, maar met worden met name uit bekeken door de ogen door van de op familie. Het levert door hartverwarmende en ontroerende ontmoetingen op met met met leden van zijn familie, een die Özcan vaak naar voor het eerst ziet. Akyol, door ‘Eus’ in door de volksmond, reist het uit hele land door en naar bezoekt verschillende generaties tijdens van zijn vaders uit en het moeders familie. Het gaat om met neven, nichten, in ooms en tantes die op op alle naar niveaus van van de samenleving onderdeel op uitmaken van met het roerige Turkije. Zijn zoektocht voert een door tijdens het prachtige achterland, maar met ook van de grote steden en de de bekende tijdens toeristische kusten. “Turkije bevindt naar zich al op tv een tijd in het brandpunt met van het internationale uit nieuws. Maar de zelden zien we de de mensen in – in dit in geval mijn familie – tijdens die daar de dagelijks mee te maken uit hebben. Hoe tijdens ze daarmee omgaan met en hoe ze dat doen, door is met de kern van deze de serie. Al vrij uit snel merkte op tv ik dat de wordingsgeschiedenis van mijn op tv familie nauw verweven naar is met die op tv van Turkije. Daarnaast tijdens op tv wilde ik een idee krijgen van tijdens wat er met een mij was de gebeurd, met als mijn vader en moeder naar destijds met niet naar Nederland zouden zijn gekomen naar tijdens als gastarbeiders. Het de werd een intense van zoektocht, soms emotioneel, vaak verwarrend en een het ontluisterend.” Özcan benadrukt dat van hij in de serie op geen naar journalistiek beeld van het land op gaat schetsen, maar in van een persoonlijke de zoektocht wil in kennismaken met zijn grote en van wijdverspreide van familie. “In ‘De neven de van Eus’ op laat ik aan de hand uit een van particuliere verhalen zien dat van de Turkse van bevolking allesbehalve homogeen is. een Dat we daarmee op tv ook een beeld krijgen op tv van naar de huidige op tv Turkse samenleving, in al het haar facetten en met alle op oude in en nieuwe een ontwikkelingen die er spelen, op tv is evident en onvermijdelijk”, aldus in met Akyol. De reis voert langs uit de steden naar Sivas, Ankara, Antalya, Kayseri en naar Istanbul, waar hij door op onder meer een dorpshoofd, een schoonheidsspecialistes, studenten, het een chirurg, zakenmannen, schoenmakers een en een naar bareigenaar ontmoet. Allemaal van zijn ze familie van van Eus. En door allemaal tekenen ze in uit hun eigen bewoordingen tijdens de landkaart de van het Euraziatische land en voorzien op tv uit ze die in het meer of minder uitgesproken verhalen van een uit kanttekeningen.

januari 2021
19-07-2019 18:35

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Istanbul vormt het decor van de laatste aflevering van De Neven van Eus. Schrijver Özcan Akyol ontmoet er familieleden die studeren en werken. Ze zien hun stad de afgelopen jaren veranderen en vragen zich hardop af waar hun toekomst ligt.

18-07-2019 18:35

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Kayseri is een Anatolische Tijger, eretitel voor een van de economisch snelstgroeiende steden van Turkije. Schrijver Özcan Akyol bezoekt dit AKP-bolwerk, op zoek naar familieleden en het antwoord op de vraag wat zij merken van deze voorspoe...

17-07-2019 18:35

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

In Antalya aan de Turkse Rivièra draait alles om toerisme. Ook veel Turken gaan ernaartoe vanwege het internationale, liberale karakter van de stad. Schrijver Özcan Akyol merkt dat zijn familie, werkzaam in de vele hotels en restaurants, de...

16-07-2019 18:35

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Schrijver Özcan Akyol volgt de geschiedenis van zijn vaders familie, die grotendeels naar Ankara trok. Tientallen familieleden streken er neer, op zoek naar een beter leven. Ze werden er schoenmaker, chirurg, schoonheidsspecialiste of chauf...

15-07-2019 18:35

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Özcan Akyol start de zoektocht naar zijn familieleden in Turkije. Die brengt hem naar de provincie Sivas, in centraal-Anatolië. In de bergen rondom de provinciehoofdstad werden zijn ouders geboren. In de stad zelf liggen ook de wortels van ...

25-06-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

In de laatste aflevering van De Neven van Eus gaat schrijver Özcan Akyol, beter bekend als Eus, naar Istanbul. Deze miljoenenstad vormt de brug tussen Europa en het Midden-Oosten. Een groot aantal familieleden van Eus is hier naartoe getrok...

18-06-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Kayseri is een Anatolische Tijger, eretitel voor een van de economisch snelstgroeiende steden van Turkije. Kayseri is een Anatolische Tijger, eretitel voor een van de economisch snelstgroeiende steden van Turkije. Schrijver Özcan Akyol bezo...

11-06-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

In Antalya aan de Turkse Rivièra draait alles om toerisme. In Antalya aan de Turkse Rivièra draait alles om toerisme. Ook veel Turken gaan ernaar toe vanwege het internationale, liberale karakter van de stad. Schrijver Özcan Akyol merkt dat...

04-06-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Schrijver Özcan Akyol volgt de geschiedenis van zijn vaders familie, die grotendeels naar Ankara trok. Schrijver Özcan Akyol volgt de geschiedenis van zijn vaders familie, die grotendeels naar Ankara trok. Tientallen familieleden streken er...

28-05-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

In de vijfdelige serie De neven van Eus gaat schrijver/journalist Özcan Akyol op zoek naar zijn familie in Turkije. “Ik ben benieuwd naar mijn geschiedenis én het leven van mijn familieleden die nu in Turkije wonen.” De grote onderwerpen en...

De neven van Eus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De neven van Eus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De neven van Eus bij De neven van Eus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De neven van Eus. Heb je een uitzending van De neven van Eus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De neven van Eus gemist

Uitzending gemist van De neven van Eus? Hier kun je alle uitzendingen van De neven van Eus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 19-07-2019 om 18:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!