Programma gemist?

Istanbul vormt het de decor van een de laatste het aflevering van uit De Neven van door Eus. Schrijver Özcan Akyol ontmoet naar er familieleden in die studeren uit en werken. Ze zien hun naar stad de afgelopen van jaren veranderen op tv en vragen zich hardop af naar waar hun tijdens toekomst door ligt.

Kayseri is naar een Anatolische tijdens Tijger, eretitel een voor een van het de economisch snelstgroeiende steden een van Turkije. Schrijver Özcan Akyol op bezoekt op dit AKP-bolwerk, met op zoek naar familieleden en het tijdens door antwoord op de met vraag wat zij uit merken van deze voorspoed. Zijn bezoek een bleef ook door bij de aanhangers van op Erdogan niet op tv onopgemerkt.

In Antalya naar aan de uit Turkse Rivièra draait alles van om toerisme. de Ook veel Turken op gaan ernaartoe vanwege van het internationale, liberale karakter van van de door stad. Schrijver Özcan een Akyol merkt in dat zijn familie, werkzaam op in de vele tijdens hotels en restaurants, de met gevolgen uit ondervindt van de uit politieke koers van naar het land. Eerst bleven van de Russen weg, nu tijdens ook met veel Nederlanders.

Schrijver Özcan Akyol het volgt de geschiedenis een van zijn door vaders familie, die grotendeels een op tv naar Ankara trok. Tientallen familieleden streken op tv er uit neer, op zoek naar met een beter de leven. Ze werden in er schoenmaker, chirurg, schoonheidsspecialiste of uit chauffeur. Wat ze in ook doen, het door de de mislukte coupepoging naar en bomaanslagen beleven ze in angstige tijden een in de Turkse de hoofdstad. In het op tv Ye¶ilalan-centrum in Ankara woont Eus een in goud-event door bij, gezellig, maar er van zijn ook zorgen: van achterneef door Dogan moet zijn drank duurder op verkopen uit en neurochirurg Cetin heeft van tijdens de couppoging het tientallen gewonden moeten het opereren. Een ontmoeting met met aanhangers van het huidige tijdens op regime leert dat de spanningen tussen uit de Nederland en Turkije sterk met leven.

Özcan van Akyol start de zoektocht naar op zijn een familieleden in met Turkije. Die brengt van hem naar de op tv provincie Sivas, in centraal-Anatolië. met In de bergen rondom van de provinciehoofdstad werden zijn naar de ouders geboren. In de van stad zelf in liggen ook de wortels van de op tv huidige het republiek Turkije.

In de laatste van aflevering van De tijdens Neven van Eus het de gaat schrijver Özcan de Akyol, beter bekend als Eus, in naar Istanbul. Deze miljoenenstad op tv vormt de tijdens brug tussen van Europa en het de Midden-Oosten. Een groot uit aantal familieleden van Eus is in hier naartoe getrokken uit op zoek door naar een beter van bestaan. Voor zichzelf maar van uit ook voor hun kinderen. De naar recente gebeurtenissen in op Turkije baart hen grote een zorgen voor hun op van toekomst. Akyol bezoekt er zijn naar familie die deels de werkzaam is in het de toerisme en schrikt tijdens van De gebroeders Mahsuni door in en Erdogan Arslan, de allebei neven van op Akyol, zijn eigenaar van een een confectiebedrijf in Istanbul. door Samen met hun vrouwen in werken ze keihard uit om een hun kinderen naar een toekomst te geven. tijdens Maar de zaken naar gaan minder goed dan door een aantal jaar geleden; met ze verdienen door maar nauwelijks meer naar dan hun werknemers door en het vragen zich af wat een de komende tijdens jaren zullen brengen. Ook de moeder de van van de broers, tante Hanim, in heeft het land het zien veranderen door en maakt zich zorgen over een de jongere de generaties in met haar familie. Achterneef een Mehmet was schooldirecteur. met Hij is met pensioen. Gedwongen, uit merkt Eus wanneer hij met met Mehmet een praat. Zijn politieke het denkbeelden bleken naar niet overeen te van stemmen met de norm die een de school tijdens hanteert, waardoor een hij vervroegd moest stoppen met met werken. op Ook zijn zoon, van werkzaam in een het andere sector, heeft inmiddels zijn op tv baan verloren op tv en een is met zijn gezin afhankelijk door van het pensioen van op tv vader Mehmet. Ondanks in al deze moeilijkheden een en zorgen, is uit de jongere generatie met Turken hoopvol gestemd. met Achternicht Berfin is tijdens uit door Europa teruggekeerd naar van Turkije en maakte zodoende met de massale tijdens protesten mee in het Gezipark uit in uit 2013. Ondanks het feit uit dat de protesten hard op tv werden neergeslagen door toenmalig van premier Erdogan, het weet van ze zeker dat de jongeren in door Turkije er hoop door uit hebben een geput voor de toekomst. naar Haar tijdens rechtenstudie hoopt ze de komende uit naar jaren af te maken. een Maar of het ze als advocaat haar werk in kan doen in naar Turkije vraagt ze op tv zich door af.

Kayseri is een met Anatolische de Tijger, eretitel voor een van van de economisch tijdens snelstgroeiende steden van Turkije. een Kayseri is het een Anatolische Tijger, eretitel tijdens voor een een van de door economisch snelstgroeiende steden van in Turkije. Schrijver Özcan uit Akyol bezoekt dit tijdens AKP-bolwerk op zoek naar uit familieleden en van het antwoord naar op de vraag wat zij op tv uit merken van deze voorspoed. op tv Zijn bezoek bleef ook bij de de aanhangers van van Erdogan door niet onopgemerkt.

In met Antalya aan de in Turkse Rivièra draait alles om naar toerisme. In Antalya van aan tijdens de Turkse Rivièra draait een alles om in toerisme. Ook veel een Turken gaan ernaar in toe vanwege het internationale, tijdens liberale karakter van op de stad. Schrijver Özcan op Akyol merkt van dat zijn familie, van werkzaam in in de vele hotels en de restaurants, de gevolgen ondervindt door van van de politieke koers door van het land. Eerst het bleven met de Russen weg, van nu ook veel uit Nederlanders.

Schrijver Özcan naar Akyol volgt de geschiedenis naar van tijdens zijn vaders uit familie, die grotendeels naar met Ankara trok. Schrijver Özcan Akyol op volgt van de geschiedenis van zijn vaders op familie, die grotendeels een uit naar Ankara trok. op tv Tientallen familieleden streken er neer, uit op naar zoek naar een beter leven. uit Ze werden er in schoenmaker, tijdens chirurg, schoonheidsspecialiste of chauffeur. een Wat ze ook door doen, door tijdens de mislukte coupepoging op tv en bomaanslagen beleven ze angstige tijden uit uit in de Turkse de hoofdstad. In het Ye¶ilalan-centrum in Ankara het woont Eus een uit goud-event bij, een gezellig, maar er met zijn ook zorgen: een achterneef Dogan van moet zijn drank duurder verkopen uit tijdens en neurochirurg Cetin heeft tijdens de de naar couppoging tientallen gewonden moeten opereren. met Een van ontmoeting met aanhangers van het huidige op tv regime leert dat door door de spanningen tussen Nederland en uit Turkije sterk een leven.

In de vijfdelige uit serie het De neven tijdens van Eus gaat schrijver/journalist Özcan Akyol van op zoek op naar zijn op tv familie in Turkije. uit “Ik ben benieuwd naar van mijn geschiedenis én het op tv leven van naar mijn familieleden het die nu van in Turkije wonen.” De grote onderwerpen naar en uit ontwikkelingen in het land naar komen aan de bod, maar worden met name een uit bekeken door de ogen van de een familie. door Het levert in hartverwarmende en ontroerende ontmoetingen naar op met leden van zijn door familie, die uit Özcan vaak voor het het eerst ziet. Akyol, ‘Eus’ van in de volksmond, op met reist het hele met land door en in bezoekt verschillende generaties van zijn het vaders en moeders familie. uit Het gaat om met neven, met nichten, ooms en op tantes die op alle niveaus het met van de samenleving door onderdeel uitmaken van het roerige het Turkije. Zijn zoektocht voert op tv door een het prachtige naar achterland, maar ook de naar grote steden en naar de bekende toeristische tijdens kusten. “Turkije bevindt zich door al een tijd in de het brandpunt uit van het de internationale nieuws. een Maar zelden zien we de een mensen – in door dit geval mijn door familie – die door daar dagelijks mee te uit maken hebben. op tv Hoe ze tijdens daarmee omgaan en hoe naar ze dat doen, naar is de met kern van door deze serie. Al uit vrij snel merkte het ik dat de wordingsgeschiedenis van mijn op tv familie in nauw verweven is met die in van Turkije. door Daarnaast wilde door ik een idee uit krijgen van wat er in met mij was gebeurd, naar als mijn vader naar en moeder door destijds met niet naar Nederland zouden zijn tijdens gekomen als het gastarbeiders. Het werd een intense op zoektocht, op soms emotioneel, vaak verwarrend tijdens en ontluisterend.” naar Özcan benadrukt dat door hij in de serie geen in journalistiek beeld van van door het land gaat schetsen, maar op in een persoonlijke het zoektocht wil kennismaken met op tv zijn grote en op tv wijdverspreide familie. tijdens “In uit ‘De neven van op tv Eus’ laat ik aan op de hand van in particuliere verhalen zien tijdens dat de Turkse met bevolking allesbehalve homogeen is. Dat op tijdens we daarmee ook een uit beeld krijgen van de huidige met Turkse samenleving, de in al haar facetten de en met alle van oude en nieuwe het tijdens ontwikkelingen die er spelen, is evident met naar en onvermijdelijk”, aldus Akyol. door De reis voert met langs de steden in Sivas, Ankara, Antalya, Kayseri het en op Istanbul, waar hij onder meer op een dorpshoofd, schoonheidsspecialistes, studenten, door een de chirurg, zakenmannen, op schoenmakers en een bareigenaar ontmoet. van Allemaal naar zijn ze familie van in Eus. En allemaal tekenen op ze het in hun eigen bewoordingen de van landkaart van het Euraziatische op tv land en op voorzien naar ze die in meer of minder met uitgesproken verhalen van in op kanttekeningen.

augustus 2019
19-07-2019 18:35

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Istanbul vormt het decor van de laatste aflevering van De Neven van Eus. Schrijver Özcan Akyol ontmoet er familieleden die studeren en werken. Ze zien hun stad de afgelopen jaren veranderen en vragen zich hardop af waar hun toekomst ligt.

18-07-2019 18:35

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Kayseri is een Anatolische Tijger, eretitel voor een van de economisch snelstgroeiende steden van Turkije. Schrijver Özcan Akyol bezoekt dit AKP-bolwerk, op zoek naar familieleden en het antwoord op de vraag wat zij merken van deze voorspoe...

17-07-2019 18:35

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

In Antalya aan de Turkse Rivièra draait alles om toerisme. Ook veel Turken gaan ernaartoe vanwege het internationale, liberale karakter van de stad. Schrijver Özcan Akyol merkt dat zijn familie, werkzaam in de vele hotels en restaurants, de...

16-07-2019 18:35

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Schrijver Özcan Akyol volgt de geschiedenis van zijn vaders familie, die grotendeels naar Ankara trok. Tientallen familieleden streken er neer, op zoek naar een beter leven. Ze werden er schoenmaker, chirurg, schoonheidsspecialiste of chauf...

15-07-2019 18:35

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Özcan Akyol start de zoektocht naar zijn familieleden in Turkije. Die brengt hem naar de provincie Sivas, in centraal-Anatolië. In de bergen rondom de provinciehoofdstad werden zijn ouders geboren. In de stad zelf liggen ook de wortels van ...

25-06-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

In de laatste aflevering van De Neven van Eus gaat schrijver Özcan Akyol, beter bekend als Eus, naar Istanbul. Deze miljoenenstad vormt de brug tussen Europa en het Midden-Oosten. Een groot aantal familieleden van Eus is hier naartoe getrok...

18-06-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Kayseri is een Anatolische Tijger, eretitel voor een van de economisch snelstgroeiende steden van Turkije. Kayseri is een Anatolische Tijger, eretitel voor een van de economisch snelstgroeiende steden van Turkije. Schrijver Özcan Akyol bezo...

11-06-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

In Antalya aan de Turkse Rivièra draait alles om toerisme. In Antalya aan de Turkse Rivièra draait alles om toerisme. Ook veel Turken gaan ernaar toe vanwege het internationale, liberale karakter van de stad. Schrijver Özcan Akyol merkt dat...

04-06-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Schrijver Özcan Akyol volgt de geschiedenis van zijn vaders familie, die grotendeels naar Ankara trok. Schrijver Özcan Akyol volgt de geschiedenis van zijn vaders familie, die grotendeels naar Ankara trok. Tientallen familieleden streken er...

28-05-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

In de vijfdelige serie De neven van Eus gaat schrijver/journalist Özcan Akyol op zoek naar zijn familie in Turkije. “Ik ben benieuwd naar mijn geschiedenis én het leven van mijn familieleden die nu in Turkije wonen.” De grote onderwerpen en...

De neven van Eus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De neven van Eus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De neven van Eus bij De neven van Eus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De neven van Eus. Heb je een uitzending van De neven van Eus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De neven van Eus gemist

Uitzending gemist van De neven van Eus? Hier kun je alle uitzendingen van De neven van Eus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 19-07-2019 om 18:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord