Programma gemist?

In in de laatste aflevering van van De Neven van Eus van op gaat schrijver Özcan Akyol, op beter bekend als het Eus, naar de Istanbul. Deze miljoenenstad door vormt de brug tussen Europa en tijdens het Midden-Oosten. Een met groot op tv aantal familieleden van Eus is naar hier van naartoe getrokken op uit zoek naar tijdens een beter bestaan. Voor zichzelf op maar ook uit voor hun kinderen. van De recente gebeurtenissen in Turkije door baart hen grote uit zorgen voor met hun toekomst. Akyol naar bezoekt er zijn op familie die deels naar werkzaam is in het een toerisme en op tv schrikt van De gebroeders Mahsuni het en uit Erdogan Arslan, allebei neven van in Akyol, naar zijn eigenaar van een confectiebedrijf een met in Istanbul. Samen met hun door vrouwen werken naar ze keihard naar om hun kinderen een een toekomst te geven. Maar een de het zaken gaan minder goed dan een van aantal jaar geleden; tijdens ze een verdienen maar nauwelijks meer op dan hun op tv werknemers en met vragen zich af wat de uit komende de jaren zullen brengen. Ook uit de moeder van de broers, naar tante het Hanim, heeft het land met zien veranderen en uit maakt tijdens zich zorgen over op de jongere generaties in met haar familie. Achterneef Mehmet was schooldirecteur. door Hij is met van pensioen. Gedwongen, merkt een met Eus wanneer hij met met Mehmet praat. met Zijn politieke denkbeelden een bleken niet overeen met te stemmen met de de norm die de het school hanteert, in waardoor hij vervroegd moest stoppen het met tijdens werken. Ook zijn op tv zoon, werkzaam in een andere door sector, heeft inmiddels zijn naar de baan verloren en een is met zijn gezin naar afhankelijk van het pensioen op van vader Mehmet. Ondanks op al deze moeilijkheden en met zorgen, is de een uit jongere generatie Turken tijdens hoopvol gestemd. Achternicht op tv Berfin is uit Europa teruggekeerd door naar Turkije en maakte door zodoende naar de massale een protesten mee in het het Gezipark in een 2013. Ondanks het feit dat de de protesten in hard werden neergeslagen met door toenmalig premier met Erdogan, weet ze zeker van dat de jongeren in op tv Turkije er van hoop de uit hebben geput voor de toekomst. op Haar rechtenstudie hoopt op tv ze de de komende door jaren af te maken. Maar of op tv uit ze als advocaat haar werk kan op doen in Turkije in vraagt ze uit zich tijdens af.

Kayseri is met een Anatolische Tijger, het eretitel voor een van de het de economisch snelstgroeiende steden de van Turkije. Kayseri op tv is een Anatolische met Tijger, eretitel voor een van in de met economisch snelstgroeiende steden de van Turkije. Schrijver Özcan op tv Akyol bezoekt dit op AKP-bolwerk op zoek naar in familieleden en met het naar antwoord op de vraag wat naar zij een merken van deze voorspoed. in Zijn bezoek bleef ook bij naar van de aanhangers van Erdogan niet in onopgemerkt.

In naar Antalya aan de Turkse Rivièra op tv draait alles om naar toerisme. door In Antalya aan de naar Turkse Rivièra in draait alles om door toerisme. Ook veel op Turken gaan ernaar toe op vanwege het op internationale, liberale het karakter van de door stad. Schrijver Özcan Akyol merkt met dat zijn familie, werkzaam van in de vele het hotels en restaurants, door de gevolgen ondervindt de van de de politieke koers van de het land. Eerst bleven op op tv de Russen weg, nu uit ook veel tijdens Nederlanders.

Schrijver in Özcan Akyol volgt de geschiedenis het van een zijn vaders naar familie, die grotendeels naar van Ankara trok. uit Schrijver Özcan Akyol volgt op de geschiedenis van zijn vaders het uit familie, die grotendeels naar door Ankara trok. Tientallen een familieleden streken er neer, op met zoek naar naar een beter leven. met Ze van werden er schoenmaker, chirurg, schoonheidsspecialiste het of chauffeur. Wat op tv ze ook tijdens doen, door de mislukte coupepoging op tv en uit bomaanslagen beleven ze angstige de tijden in de Turkse naar hoofdstad. een In het in Ye¶ilalan-centrum in Ankara woont Eus uit een goud-event bij, de gezellig, maar op er zijn ook op tv zorgen: achterneef Dogan op tv moet zijn drank een duurder verkopen en neurochirurg Cetin de heeft van tijdens de couppoging met tientallen gewonden moeten opereren. Een met ontmoeting met aanhangers het van het huidige met naar regime leert dat de van spanningen tussen Nederland het en Turkije de sterk leven.

In de vijfdelige tijdens op tv serie De neven van op tv Eus gaat schrijver/journalist de Özcan Akyol het op zoek naar uit zijn familie in Turkije. “Ik ben uit door benieuwd naar mijn geschiedenis én het in leven van uit mijn familieleden op die nu in in Turkije wonen.” De naar grote onderwerpen in en ontwikkelingen in het naar land komen met aan bod, maar worden met name een tijdens bekeken door de ogen van de door familie. Het levert met hartverwarmende en ontroerende op tv op tv ontmoetingen op met leden van met zijn familie, die Özcan het tijdens vaak voor het eerst naar ziet. Akyol, ‘Eus’ in de volksmond, van reist het hele met land door en de bezoekt verschillende generaties van van zijn vaders tijdens uit en moeders familie. Het gaat in om neven, nichten, ooms met en een tantes die op door alle niveaus een van de samenleving onderdeel uitmaken in van het roerige het Turkije. in Zijn zoektocht voert door het prachtige op tv achterland, maar ook door de grote steden van een en de bekende toeristische kusten. uit “Turkije bevindt het zich al een op tijd in op tv het brandpunt van het internationale nieuws. met Maar zelden de zien we met de mensen – door in dit geval mijn met familie – in die daar een dagelijks mee te door maken hebben. Hoe tijdens ze daarmee omgaan en hoe ze tijdens dat doen, is op tv in de kern van deze serie. door Al vrij snel de merkte ik dat de op tv wordingsgeschiedenis van mijn op tv familie nauw verweven de het is met die van door Turkije. Daarnaast wilde ik met een idee de krijgen van wat van er met tijdens mij was gebeurd, als mijn vader op en het moeder destijds niet op naar Nederland zouden zijn in gekomen tijdens als gastarbeiders. Het werd in een intense zoektocht, soms uit emotioneel, vaak verwarrend en naar uit ontluisterend.” Özcan benadrukt dat van hij in de serie geen een journalistiek beeld van naar het land een gaat schetsen, maar in op een persoonlijke uit zoektocht wil door kennismaken met zijn grote op en met wijdverspreide familie. “In op ‘De neven van Eus’ laat naar ik aan de met hand van particuliere een verhalen zien dat de de op Turkse bevolking allesbehalve homogeen uit is. Dat we daarmee ook de een op tv beeld krijgen van de het huidige Turkse samenleving, in het al het haar facetten en met alle van door oude en nieuwe met ontwikkelingen die er spelen, de is evident tijdens en onvermijdelijk”, aldus Akyol. op tv De reis voert langs van de steden Sivas, Ankara, uit Antalya, Kayseri en door Istanbul, waar in hij onder meer door een dorpshoofd, schoonheidsspecialistes, studenten, met een van chirurg, zakenmannen, schoenmakers en door een bareigenaar ontmoet. Allemaal tijdens zijn ze een familie van Eus. een En het allemaal tekenen ze in uit hun eigen bewoordingen de een landkaart op van het Euraziatische land in en voorzien ze op tv die in meer of in minder uitgesproken verhalen van een het kanttekeningen.

mei 2019
25-06-2017 20:15

Slot: De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

In de laatste aflevering van De Neven van Eus gaat schrijver Özcan Akyol, beter bekend als Eus, naar Istanbul. Deze miljoenenstad vormt de brug tussen Europa en het Midden-Oosten. Een groot aantal familieleden van Eus is hier naartoe getrok...

18-06-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Kayseri is een Anatolische Tijger, eretitel voor een van de economisch snelstgroeiende steden van Turkije. Kayseri is een Anatolische Tijger, eretitel voor een van de economisch snelstgroeiende steden van Turkije. Schrijver Özcan Akyol bezo...

11-06-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

In Antalya aan de Turkse Rivièra draait alles om toerisme. In Antalya aan de Turkse Rivièra draait alles om toerisme. Ook veel Turken gaan ernaar toe vanwege het internationale, liberale karakter van de stad. Schrijver Özcan Akyol merkt dat...

04-06-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Schrijver Özcan Akyol volgt de geschiedenis van zijn vaders familie, die grotendeels naar Ankara trok. Schrijver Özcan Akyol volgt de geschiedenis van zijn vaders familie, die grotendeels naar Ankara trok. Tientallen familieleden streken er...

28-05-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

In de vijfdelige serie De neven van Eus gaat schrijver/journalist Özcan Akyol op zoek naar zijn familie in Turkije. “Ik ben benieuwd naar mijn geschiedenis én het leven van mijn familieleden die nu in Turkije wonen.” De grote onderwerpen en...

De neven van Eus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De neven van Eus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De neven van Eus bij De neven van Eus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De neven van Eus. Heb je een uitzending van De neven van Eus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De neven van Eus gemist

Uitzending gemist van De neven van Eus? Hier kun je alle uitzendingen van De neven van Eus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 25-06-2017 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord