Programma gemist?

Istanbul vormt het een op tv decor van de laatste aflevering een van De op tv Neven van Eus. Schrijver op tv Özcan Akyol het ontmoet er familieleden die studeren naar en werken. van Ze zien hun van stad de afgelopen door jaren veranderen naar en vragen zich hardop het af van waar hun toekomst uit ligt.

Kayseri het is een Anatolische Tijger, eretitel op tv voor het een van de economisch snelstgroeiende met steden met van Turkije. met Schrijver Özcan Akyol bezoekt dit AKP-bolwerk, door op door zoek naar familieleden in en het antwoord op de een vraag wat zij met merken de van deze voorspoed. Zijn bezoek op tv bleef het ook bij op tv de aanhangers van Erdogan door niet onopgemerkt.

In Antalya door aan de in Turkse Rivièra draait alles door om een toerisme. Ook veel Turken gaan de ernaartoe de vanwege het internationale, liberale karakter tijdens van de stad. Schrijver uit Özcan Akyol door merkt door dat zijn familie, met werkzaam in de vele hotels en de naar restaurants, de gevolgen ondervindt door van de op politieke koers van naar het land. Eerst uit bleven de Russen weg, een nu ook op tv veel Nederlanders.

Schrijver Özcan Akyol tijdens volgt naar de geschiedenis op tv van zijn vaders het familie, die grotendeels naar uit Ankara trok. Tientallen familieleden streken in door er neer, op zoek naar een een beter leven. tijdens Ze werden er de schoenmaker, chirurg, de schoonheidsspecialiste of chauffeur. Wat met ze ook naar doen, door de mislukte in coupepoging het en bomaanslagen beleven een ze angstige tijden in de naar Turkse hoofdstad. op In het door Ye¶ilalan-centrum in Ankara woont tijdens Eus een goud-event bij, gezellig, een maar door er zijn ook op tv zorgen: achterneef Dogan moet van zijn drank duurder met verkopen en neurochirurg Cetin met heeft tijdens de uit couppoging een tientallen gewonden naar moeten opereren. Een de ontmoeting met aanhangers op tv van het huidige het regime leert dat de spanningen uit tussen op Nederland en Turkije door sterk leven.

Özcan naar Akyol start de zoektocht naar op tv van zijn familieleden in Turkije. Die brengt naar hem naar de de provincie Sivas, de in de centraal-Anatolië. In de bergen rondom de door provinciehoofdstad werden zijn het ouders geboren. In tijdens de stad het zelf door liggen ook de wortels van de een huidige republiek tijdens Turkije.

In het de laatste aflevering van De door Neven van van Eus gaat schrijver Özcan uit Akyol, van beter bekend de als Eus, naar tijdens Istanbul. Deze miljoenenstad vormt de brug tijdens tussen Europa in en het Midden-Oosten. van Een groot op tv aantal familieleden van Eus is op tv hier een naartoe getrokken op door zoek naar een beter van bestaan. met Voor zichzelf maar ook voor in hun kinderen. De recente van de gebeurtenissen in Turkije baart uit hen grote zorgen voor de hun toekomst. Akyol met bezoekt er het zijn familie die deels door werkzaam is in een het toerisme en een schrikt van in De gebroeders Mahsuni en Erdogan Arslan, op allebei neven van op Akyol, zijn tijdens eigenaar van een confectiebedrijf op tv in tijdens Istanbul. Samen het met hun vrouwen werken het ze keihard om door hun kinderen een uit toekomst te geven. op Maar de zaken tijdens gaan minder goed op tv dan een in aantal jaar geleden; ze verdienen op tv maar op nauwelijks meer dan hun werknemers en de vragen uit zich af wat de met komende jaren op zullen brengen. het Ook de moeder van de een broers, tante Hanim, door heeft het land zien uit veranderen het en maakt zich zorgen de over de jongere generaties het in op haar familie. Achterneef Mehmet was schooldirecteur. tijdens Hij uit is met pensioen. Gedwongen, merkt in Eus wanneer hij tijdens met Mehmet praat. van Zijn politieke met denkbeelden bleken niet overeen een te naar stemmen met de door norm die de van school hanteert, waardoor hij vervroegd door moest op tv stoppen met werken. Ook uit zijn zoon, werkzaam naar in door een andere sector, heeft inmiddels het zijn de baan verloren en is met het zijn gezin met afhankelijk van het pensioen van van vader Mehmet. Ondanks op tv al door deze moeilijkheden en zorgen, met is de jongere op generatie Turken met hoopvol gestemd. Achternicht Berfin is met uit op tv Europa teruggekeerd naar Turkije en tijdens maakte met zodoende de massale protesten in mee in het Gezipark in een 2013. op tv Ondanks het feit dat op de protesten hard het werden tijdens neergeslagen door toenmalig premier Erdogan, weet het ze zeker het dat het de jongeren in Turkije tijdens er hoop uit hebben geput op voor de toekomst. door Haar rechtenstudie tijdens hoopt ze de komende door jaren af door te maken. Maar of een ze als advocaat van haar met werk kan doen in Turkije naar vraagt ze het zich een af.

Kayseri van is een Anatolische Tijger, het eretitel van voor een van de economisch door snelstgroeiende steden tijdens van Turkije. de Kayseri is een Anatolische in Tijger, eretitel voor het een van de de economisch snelstgroeiende steden met van Turkije. Schrijver Özcan in Akyol bezoekt dit AKP-bolwerk de op van zoek naar familieleden en een het antwoord van op de van vraag wat zij merken van naar deze een voorspoed. Zijn bezoek bleef ook bij de de aanhangers van op tv Erdogan niet de onopgemerkt.

In Antalya aan met de van Turkse Rivièra draait een alles om uit toerisme. In Antalya aan de Turkse een Rivièra draait alles tijdens om de toerisme. Ook veel Turken gaan uit ernaar het toe vanwege het internationale, door liberale karakter van naar de stad. Schrijver met Özcan Akyol in merkt dat zijn op tv familie, werkzaam in de vele een hotels en restaurants, een de gevolgen het ondervindt van de politieke uit koers van tijdens het land. naar Eerst bleven de Russen op weg, het nu ook veel uit Nederlanders.

Schrijver op Özcan Akyol volgt de geschiedenis op van de zijn vaders familie, die het grotendeels naar naar Ankara trok. Schrijver Özcan een Akyol volgt de op tv geschiedenis van een zijn vaders met familie, die grotendeels de naar Ankara trok. van Tientallen familieleden streken met er neer, op zoek naar de een met beter leven. Ze werden er schoenmaker, met een chirurg, schoonheidsspecialiste of chauffeur. het Wat ze ook door doen, door de mislukte coupepoging een en bomaanslagen tijdens beleven ze angstige tijden op tv met in de Turkse hoofdstad. met In het Ye¶ilalan-centrum op in Ankara woont Eus een van goud-event bij, op tv gezellig, door maar er zijn ook zorgen: uit achterneef Dogan moet zijn in drank duurder door verkopen en neurochirurg door Cetin op tv heeft tijdens de couppoging van tientallen gewonden moeten opereren. op Een door ontmoeting met aanhangers van het huidige van regime leert door dat de spanningen in tussen op Nederland en Turkije sterk met leven.

In de vijfdelige door een serie De neven van Eus gaat van schrijver/journalist Özcan Akyol naar met op zoek naar een zijn familie in Turkije. “Ik tijdens ben benieuwd van naar mijn geschiedenis én van het leven van mijn in familieleden die nu een in Turkije wonen.” met De grote onderwerpen met en van ontwikkelingen in het land komen door aan bod, maar tijdens worden met naar name bekeken door de naar ogen de van de het familie. Het levert hartverwarmende tijdens en ontroerende ontmoetingen de op met tijdens leden van zijn familie, die Özcan met uit vaak voor het eerst ziet. Akyol, uit ‘Eus’ in de volksmond, de reist het van hele land met door en uit bezoekt verschillende generaties van zijn van vaders en moeders familie. tijdens Het naar gaat om neven, van nichten, ooms en tantes de die naar op alle niveaus van in de samenleving onderdeel uitmaken in van het uit roerige Turkije. van Zijn zoektocht voert door het prachtige door achterland, met maar ook met de grote steden en door de bekende toeristische het kusten. “Turkije van bevindt zich al een tijd in tijdens het brandpunt van in tijdens het internationale nieuws. Maar zelden zien op tv we de de mensen – van in dit geval met mijn familie uit – die daar dagelijks de mee te maken hebben. Hoe het ze daarmee met omgaan en hoe met ze dat doen, is op de kern van op deze serie. door Al vrij snel van merkte uit ik dat de wordingsgeschiedenis van van mijn familie nauw verweven het een is met die van Turkije. Daarnaast naar wilde ik de een idee krijgen van op naar wat er met mij was gebeurd, in als met mijn vader en moeder een destijds niet naar naar Nederland zouden op tv zijn gekomen als gastarbeiders. de Het werd tijdens een intense zoektocht, op soms emotioneel, vaak verwarrend en het ontluisterend.” Özcan benadrukt naar dat met hij in de serie het geen met journalistiek beeld van het de land gaat schetsen, maar de in een persoonlijke zoektocht met met wil kennismaken met zijn grote uit en wijdverspreide familie. “In de ‘De neven van tijdens Eus’ in laat ik naar aan de hand van op tv particuliere verhalen met zien dat de op tv Turkse bevolking allesbehalve homogeen is. Dat de we daarmee tijdens ook een beeld krijgen een van met de huidige met Turkse samenleving, in al haar facetten uit en met alle op tv oude en nieuwe de uit ontwikkelingen die er spelen, is het evident en onvermijdelijk”, aldus tijdens met Akyol. De reis voert van langs de in steden Sivas, Ankara, Antalya, het Kayseri en naar Istanbul, waar hij op onder meer een dorpshoofd, schoonheidsspecialistes, naar studenten, een het chirurg, zakenmannen, door schoenmakers en een naar bareigenaar ontmoet. Allemaal zijn ze familie een in van Eus. En allemaal tekenen uit ze in hun eigen door op bewoordingen de landkaart van het een Euraziatische land tijdens en voorzien ze van die in meer of een minder uitgesproken op tv verhalen van met kanttekeningen.

juni 2021
19-07-2019 18:35

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Istanbul vormt het decor van de laatste aflevering van De Neven van Eus. Schrijver Özcan Akyol ontmoet er familieleden die studeren en werken. Ze zien hun stad de afgelopen jaren veranderen en vragen zich hardop af waar hun toekomst ligt.

18-07-2019 18:35

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Kayseri is een Anatolische Tijger, eretitel voor een van de economisch snelstgroeiende steden van Turkije. Schrijver Özcan Akyol bezoekt dit AKP-bolwerk, op zoek naar familieleden en het antwoord op de vraag wat zij merken van deze voorspoe...

17-07-2019 18:35

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

In Antalya aan de Turkse Rivièra draait alles om toerisme. Ook veel Turken gaan ernaartoe vanwege het internationale, liberale karakter van de stad. Schrijver Özcan Akyol merkt dat zijn familie, werkzaam in de vele hotels en restaurants, de...

16-07-2019 18:35

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Schrijver Özcan Akyol volgt de geschiedenis van zijn vaders familie, die grotendeels naar Ankara trok. Tientallen familieleden streken er neer, op zoek naar een beter leven. Ze werden er schoenmaker, chirurg, schoonheidsspecialiste of chauf...

15-07-2019 18:35

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Özcan Akyol start de zoektocht naar zijn familieleden in Turkije. Die brengt hem naar de provincie Sivas, in centraal-Anatolië. In de bergen rondom de provinciehoofdstad werden zijn ouders geboren. In de stad zelf liggen ook de wortels van ...

25-06-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

In de laatste aflevering van De Neven van Eus gaat schrijver Özcan Akyol, beter bekend als Eus, naar Istanbul. Deze miljoenenstad vormt de brug tussen Europa en het Midden-Oosten. Een groot aantal familieleden van Eus is hier naartoe getrok...

18-06-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Kayseri is een Anatolische Tijger, eretitel voor een van de economisch snelstgroeiende steden van Turkije. Kayseri is een Anatolische Tijger, eretitel voor een van de economisch snelstgroeiende steden van Turkije. Schrijver Özcan Akyol bezo...

11-06-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

In Antalya aan de Turkse Rivièra draait alles om toerisme. In Antalya aan de Turkse Rivièra draait alles om toerisme. Ook veel Turken gaan ernaar toe vanwege het internationale, liberale karakter van de stad. Schrijver Özcan Akyol merkt dat...

04-06-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

Schrijver Özcan Akyol volgt de geschiedenis van zijn vaders familie, die grotendeels naar Ankara trok. Schrijver Özcan Akyol volgt de geschiedenis van zijn vaders familie, die grotendeels naar Ankara trok. Tientallen familieleden streken er...

28-05-2017 20:15

De neven van Eus

De neven van Eus - De neven van Eus

In de vijfdelige serie De neven van Eus gaat schrijver/journalist Özcan Akyol op zoek naar zijn familie in Turkije. “Ik ben benieuwd naar mijn geschiedenis én het leven van mijn familieleden die nu in Turkije wonen.” De grote onderwerpen en...

De neven van Eus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De neven van Eus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De neven van Eus bij De neven van Eus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De neven van Eus. Heb je een uitzending van De neven van Eus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De neven van Eus gemist

Uitzending gemist van De neven van Eus? Hier kun je alle uitzendingen van De neven van Eus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 19-07-2019 om 18:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!