Programma gemist?

Penelope bezoek naar een het selectie van haar favoriete dorpen het in Devon de en Cornwall, het de prachtige stranden van naar het Lake District en een de natuurgebieden in van Schotland.

Penelope doorkruist op het prachtige schiereiland een Pembrokeshire op en bezoekt afgelegen tijdens kliffen, Welsh-sprekende gemeenschappen en theekamers, uit en belandt op op een locatie voor op tv 'Cliff met Diving.' Dit is een herhaling van op 12 door juni 2017.

Penelope trekt over uit de heide en tijdens van langs een ruige kustlijn. Ze bezoekt de naar Viking zwaarddansen in Goathland en uit vertrekt naar daarna naar Brompton-by-Sawdon.

Penelope op tv is gek op veerboten, in bergen en meren de en uit dit brengt haar in deze aflevering naar naar een bijzonder naar afgelegen de plek van de gemeenschappen uit Argyll en de Bute.

Penelope tijdens bezoekt deze een aflevering Bibury en ontmoet de schrijver het Jilly Cooper. in Ze bekijkt ook het van huis van William van met Morris, een ontwerper en utopisch denker tijdens van het 19de-eeuwse een Engeland die aan op tv de uit wieg stond naar van de arts-and-craftsbeweging. Daarna bezoekt Penelope door een geweldig de dorpsfeest in door Ebrington.

We de nemen een door kijkje in de in dorpen Dorset, Somerset en Wiltshire. Penelope in Keith bezoekt de op tv dorpen Dorset, Somerset naar en Wiltshire. Deze een dorpen door waren te zien in in de series 'To met The naar Manor Born' en 'Castle het Combe' én in de de film 'War op tv Horse'.

Penelope naar bezoekt een selectie met van haar favoriete dorpen. op Penelope bezoekt uit een selectie van haar in favoriete dorpen in met Devon met en Cornwall, de prachtige stranden van op tv een het Lake District van en de natuurgebieden van tijdens Schotland.

Penelope op tv Keith belandt op een locatie van door voor Cliff Diving. Penelope van doorkruist in deze de aflevering het prachtige schiereiland op Pembrokeshire en bezoekt op afgelegen naar kliffen, Welsh-sprekende gemeenschappen en uit theekamers.

Penelope van Keith trekt over door de heide en langs een op ruige kustlijn. Penelope van van Keith bekijkt een indrukwekkende Viking-zwaardendans in een op tv Goathland en vertrekt met daarna naar Brompton-by-Sawdon.

Penelope Keith op reist naar het de bijzondere en op tv afgelegen gemeenschappen een Argyll en Bute. De Britse Penelope met is gek op tv op een veerboten, bergen en meren, dit brengt met haar naar tijdens de bijzondere en afgelegen naar gemeenschappen Argyll en naar uit Bute.

Penelope bezoekt uit Bibury en ontmoet tijdens de de schrijver Jilly Cooper. Penelope in bekijkt het huis van naar William Morris, van een ontwerper en op tv utopisch denker van op het 19e door eeuwse Engeland. William Morris het stond aan de wieg van van de arts-and-craftsbeweging. Daarna op bezoekt uit Penelope een geweldig dorpsfeest in in tijdens Ebrington.

Penelope Keith reist op tijdens naar East Sussex de en Kent, een in landelijk, ongerept gebied het in het drukke zuidoosten. van Penelope Keith vindt een dorpje het dat afgelopen op eeuw bijna niet is de van veranderd en ziet een oorlogsmonument uit dat opgericht werd de door de op tv Britse schrijver de en dichter Rudyard Kipling. Met van de stoomtrein in bezoekt Penelope de de mooiste dorpjes tijdens van Kent.

Penelope reist het door Royal Deeside, een in afgelegen streek in een Aberdeenshire. op tv Royal Deeside in is een streek met enorme landgoederen. tijdens op Penelope Keith bezoekt de tijdens weinige dorpen die in er zijn. Ze met bezoekt het station het dat in 1860 voor Queen door Victoria is in gebouwd en gaat een naar de uit Highland Games tijdens arena.

We van maken kennis het met het beroemde landschap van uit Cumbria. In het Lake van District van trekt Penelope Keith met van Morecambe Bay naar Pennines. op tv Ze een bezoekt hier onder van meer het huis van uit de Sticky Toffee in Pudding.

Penelope naar bezoekt een voormalig zilveren mijndorp, naar een rotsvisserij en de een naar bijzonder theater. Penelope van Keith reist door af naar Devon en Cornwal. Deze het graafschappen op tv liggen in met een gebied van een eeuwenoude ruige kustgemeenschappen. de De streek trekt jaarlijks op ruim 5 van miljoen bezoekers. Toch een zijn de tradities in op tv leven gebleven.

december 2019
02-08-2019 18:05

Penelope Keiths favoriete dorpen

Verborgen dorpen - Penelope Keiths favoriete dorpen

Penelope bezoek een selectie van haar favoriete dorpen in Devon en Cornwall, de prachtige stranden van het Lake District en de natuurgebieden van Schotland.

01-08-2019 18:05

Pembrokeshire

Verborgen dorpen - Pembrokeshire

Penelope doorkruist het prachtige schiereiland Pembrokeshire en bezoekt afgelegen kliffen, Welsh-sprekende gemeenschappen en theekamers, en belandt op een locatie voor 'Cliff Diving.' Dit is een herhaling van 12 juni 2017.

31-07-2019 18:05

Noord-Yorkshire

Verborgen dorpen - Noord-Yorkshire

Penelope trekt over de heide en langs een ruige kustlijn. Ze bezoekt Viking zwaarddansen in Goathland en vertrekt daarna naar Brompton-by-Sawdon.

30-07-2019 18:05

Argyll en Bute

Verborgen dorpen - Argyll en Bute

Penelope is gek op veerboten, bergen en meren en dit brengt haar in deze aflevering naar een bijzonder afgelegen plek van de gemeenschappen Argyll en Bute.

29-07-2019 18:05

De Cotswolds

Verborgen dorpen - De Cotswolds

Penelope bezoekt deze aflevering Bibury en ontmoet de schrijver Jilly Cooper. Ze bekijkt ook het huis van William Morris, een ontwerper en utopisch denker van het 19de-eeuwse Engeland die aan de wieg stond van de arts-and-craftsbeweging. Da...

14-06-2017 19:00

Dorset, Somerset & Wiltshire

Verborgen dorpen - Dorset, Somerset & Wiltshire

We nemen een kijkje in de dorpen Dorset, Somerset en Wiltshire. Penelope Keith bezoekt de dorpen Dorset, Somerset en Wiltshire. Deze dorpen waren te zien in de series 'To The Manor Born' en 'Castle Combe' én in de film 'War Horse'.

13-06-2017 19:00

Penelope Keiths favoriete dorpen

Verborgen dorpen - Penelope Keiths favoriete dorpen

Penelope bezoekt een selectie van haar favoriete dorpen. Penelope bezoekt een selectie van haar favoriete dorpen in Devon en Cornwall, de prachtige stranden van het Lake District en de natuurgebieden van Schotland.

12-06-2017 19:00

Pembrokeshire

Verborgen dorpen - Pembrokeshire

Penelope Keith belandt op een locatie voor Cliff Diving. Penelope doorkruist in deze aflevering het prachtige schiereiland Pembrokeshire en bezoekt afgelegen kliffen, Welsh-sprekende gemeenschappen en theekamers.

09-06-2017 19:00

Goathland & Brompton-by-Sawdon.

Verborgen dorpen - Goathland & Brompton-by-Sawdon.

Penelope Keith trekt over de heide en langs een ruige kustlijn. Penelope Keith bekijkt een indrukwekkende Viking-zwaardendans in Goathland en vertrekt daarna naar Brompton-by-Sawdon.

08-06-2017 19:00

Argyll & Bute

Verborgen dorpen - Argyll & Bute

Penelope Keith reist naar de bijzondere en afgelegen gemeenschappen Argyll en Bute. De Britse Penelope is gek op veerboten, bergen en meren, dit brengt haar naar de bijzondere en afgelegen gemeenschappen Argyll en Bute.

07-06-2017 19:00

Bibury & Ebrington

Verborgen dorpen - Bibury & Ebrington

Penelope bezoekt Bibury en ontmoet de schrijver Jilly Cooper. Penelope bekijkt het huis van William Morris, een ontwerper en utopisch denker van het 19e eeuwse Engeland. William Morris stond aan de wieg van de arts-and-craftsbeweging. Daarn...

06-06-2017 19:00

East Sussex & Kent

Verborgen dorpen - East Sussex & Kent

Penelope Keith reist naar East Sussex en Kent, een landelijk, ongerept gebied in het drukke zuidoosten. Penelope Keith vindt een dorpje dat afgelopen eeuw bijna niet is veranderd en ziet een oorlogsmonument dat opgericht werd door de Britse...

05-06-2017 19:00

Royal Deeside & Aberdeenshire

Verborgen dorpen - Royal Deeside & Aberdeenshire

Penelope reist door Royal Deeside, een afgelegen streek in Aberdeenshire. Royal Deeside is een streek met enorme landgoederen. Penelope Keith bezoekt de weinige dorpen die er zijn. Ze bezoekt het station dat in 1860 voor Queen Victoria is g...

02-06-2017 19:00

Cumbria & Lake District

Verborgen dorpen - Cumbria & Lake District

We maken kennis met het beroemde landschap van Cumbria. In het Lake District trekt Penelope Keith van Morecambe Bay naar Pennines. Ze bezoekt hier onder meer het huis van de Sticky Toffee Pudding.

01-06-2017 19:00

Devon & Cornwal

Verborgen dorpen - Devon & Cornwal

Penelope bezoekt een voormalig zilveren mijndorp, een rotsvisserij en een bijzonder theater. Penelope Keith reist af naar Devon en Cornwal. Deze graafschappen liggen in een gebied van eeuwenoude ruige kustgemeenschappen. De streek trekt jaa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Verborgen dorpen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verborgen dorpen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verborgen dorpen bij Verborgen dorpen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verborgen dorpen. Heb je een uitzending van Verborgen dorpen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verborgen dorpen gemist

Uitzending gemist van Verborgen dorpen? Hier kun je alle uitzendingen van Verborgen dorpen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 02-08-2019 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!