Programma gemist?

Penelope bezoek met een selectie van tijdens haar favoriete dorpen uit in Devon en het Cornwall, de prachtige op tv stranden van het Lake tijdens op District en de natuurgebieden van door Schotland.

Penelope doorkruist het door tijdens prachtige schiereiland Pembrokeshire en bezoekt afgelegen het door kliffen, Welsh-sprekende gemeenschappen en theekamers, tijdens en belandt op naar een de locatie voor 'Cliff Diving.' Dit is een uit herhaling van de 12 een juni 2017.

Penelope trekt uit over de met heide en langs een ruige met op kustlijn. Ze bezoekt op Viking zwaarddansen in Goathland het en vertrekt een daarna naar Brompton-by-Sawdon.

Penelope is gek op op een veerboten, bergen uit en meren en van dit brengt haar in deze op tv aflevering naar een een bijzonder afgelegen plek naar van de op tv gemeenschappen Argyll en in Bute.

Penelope bezoekt deze van aflevering Bibury de en ontmoet de schrijver met Jilly het Cooper. Ze bekijkt ook het het huis van door William door Morris, een ontwerper en utopisch met denker van door het 19de-eeuwse Engeland met die aan de wieg de stond van de de arts-and-craftsbeweging. Daarna bezoekt met Penelope een geweldig dorpsfeest naar in op tv Ebrington.

We nemen op tv een op tv kijkje in de dorpen in Dorset, Somerset en Wiltshire. Penelope door Keith bezoekt de de op tv dorpen Dorset, Somerset en een Wiltshire. Deze op tv dorpen waren te zien de in de series uit 'To The Manor Born' op tv en 'Castle Combe' én het in de film op 'War tijdens Horse'.

Penelope bezoekt tijdens een tijdens selectie van haar door favoriete dorpen. Penelope tijdens bezoekt een selectie van een haar favoriete met dorpen in Devon en Cornwall, de de prachtige met stranden van het Lake met District een en de natuurgebieden van het Schotland.

Penelope Keith tijdens belandt op in een locatie de voor Cliff Diving. Penelope doorkruist in op tv op tv deze aflevering het prachtige uit schiereiland Pembrokeshire en bezoekt naar afgelegen kliffen, in Welsh-sprekende gemeenschappen en met theekamers.

Penelope Keith trekt het over door de heide en in langs een ruige op tv kustlijn. Penelope de Keith bekijkt een indrukwekkende tijdens Viking-zwaardendans in Goathland en de vertrekt daarna naar op tv Brompton-by-Sawdon.

Penelope van Keith reist naar het de bijzondere en afgelegen gemeenschappen tijdens Argyll naar en Bute. De Britse Penelope naar is gek door op veerboten, bergen naar en meren, dit brengt met haar naar de in bijzondere en afgelegen tijdens gemeenschappen Argyll en in op Bute.

Penelope een bezoekt Bibury en ontmoet de de schrijver een Jilly Cooper. Penelope bekijkt het het huis van William met Morris, op tv een ontwerper en utopisch denker het naar van het 19e eeuwse van Engeland. William Morris stond door aan uit de wieg van de arts-and-craftsbeweging. het Daarna in bezoekt Penelope een geweldig dorpsfeest in door het Ebrington.

Penelope van Keith reist naar met East Sussex en Kent, een tijdens landelijk, ongerept van gebied in het tijdens drukke zuidoosten. Penelope Keith tijdens met vindt een dorpje dat afgelopen eeuw naar bijna niet is op tv tijdens veranderd en ziet uit een oorlogsmonument dat opgericht een werd door een de Britse schrijver en door dichter Rudyard Kipling. de Met de stoomtrein van bezoekt Penelope de een mooiste dorpjes een van Kent.

Penelope tijdens reist door tijdens Royal Deeside, een afgelegen streek in het Aberdeenshire. op Royal Deeside is een op tv streek met naar enorme landgoederen. Penelope Keith bezoekt naar de weinige tijdens dorpen die er tijdens zijn. Ze een bezoekt het station van dat in 1860 een voor Queen Victoria naar is gebouwd en gaat naar in de naar Highland Games de arena.

We maken het kennis de met het beroemde tijdens landschap van Cumbria. In door het Lake District uit trekt Penelope Keith uit van Morecambe Bay door naar Pennines. Ze bezoekt het hier onder meer het op tv een huis van de Sticky Toffee van Pudding.

Penelope het bezoekt een in voormalig zilveren mijndorp, een rotsvisserij in en een bijzonder theater. op tv Penelope de Keith reist een af naar Devon en door Cornwal. Deze graafschappen liggen in van een gebied van naar eeuwenoude ruige door kustgemeenschappen. de De streek trekt jaarlijks naar ruim 5 miljoen in bezoekers. Toch zijn op tv de tradities in leven naar gebleven.

september 2020
02-08-2019 18:05

Penelope Keiths favoriete dorpen

Verborgen dorpen - Penelope Keiths favoriete dorpen

Penelope bezoek een selectie van haar favoriete dorpen in Devon en Cornwall, de prachtige stranden van het Lake District en de natuurgebieden van Schotland.

01-08-2019 18:05

Pembrokeshire

Verborgen dorpen - Pembrokeshire

Penelope doorkruist het prachtige schiereiland Pembrokeshire en bezoekt afgelegen kliffen, Welsh-sprekende gemeenschappen en theekamers, en belandt op een locatie voor 'Cliff Diving.' Dit is een herhaling van 12 juni 2017.

31-07-2019 18:05

Noord-Yorkshire

Verborgen dorpen - Noord-Yorkshire

Penelope trekt over de heide en langs een ruige kustlijn. Ze bezoekt Viking zwaarddansen in Goathland en vertrekt daarna naar Brompton-by-Sawdon.

30-07-2019 18:05

Argyll en Bute

Verborgen dorpen - Argyll en Bute

Penelope is gek op veerboten, bergen en meren en dit brengt haar in deze aflevering naar een bijzonder afgelegen plek van de gemeenschappen Argyll en Bute.

29-07-2019 18:05

De Cotswolds

Verborgen dorpen - De Cotswolds

Penelope bezoekt deze aflevering Bibury en ontmoet de schrijver Jilly Cooper. Ze bekijkt ook het huis van William Morris, een ontwerper en utopisch denker van het 19de-eeuwse Engeland die aan de wieg stond van de arts-and-craftsbeweging. Da...

14-06-2017 19:00

Dorset, Somerset & Wiltshire

Verborgen dorpen - Dorset, Somerset & Wiltshire

We nemen een kijkje in de dorpen Dorset, Somerset en Wiltshire. Penelope Keith bezoekt de dorpen Dorset, Somerset en Wiltshire. Deze dorpen waren te zien in de series 'To The Manor Born' en 'Castle Combe' én in de film 'War Horse'.

13-06-2017 19:00

Penelope Keiths favoriete dorpen

Verborgen dorpen - Penelope Keiths favoriete dorpen

Penelope bezoekt een selectie van haar favoriete dorpen. Penelope bezoekt een selectie van haar favoriete dorpen in Devon en Cornwall, de prachtige stranden van het Lake District en de natuurgebieden van Schotland.

12-06-2017 19:00

Pembrokeshire

Verborgen dorpen - Pembrokeshire

Penelope Keith belandt op een locatie voor Cliff Diving. Penelope doorkruist in deze aflevering het prachtige schiereiland Pembrokeshire en bezoekt afgelegen kliffen, Welsh-sprekende gemeenschappen en theekamers.

09-06-2017 19:00

Goathland & Brompton-by-Sawdon.

Verborgen dorpen - Goathland & Brompton-by-Sawdon.

Penelope Keith trekt over de heide en langs een ruige kustlijn. Penelope Keith bekijkt een indrukwekkende Viking-zwaardendans in Goathland en vertrekt daarna naar Brompton-by-Sawdon.

08-06-2017 19:00

Argyll & Bute

Verborgen dorpen - Argyll & Bute

Penelope Keith reist naar de bijzondere en afgelegen gemeenschappen Argyll en Bute. De Britse Penelope is gek op veerboten, bergen en meren, dit brengt haar naar de bijzondere en afgelegen gemeenschappen Argyll en Bute.

07-06-2017 19:00

Bibury & Ebrington

Verborgen dorpen - Bibury & Ebrington

Penelope bezoekt Bibury en ontmoet de schrijver Jilly Cooper. Penelope bekijkt het huis van William Morris, een ontwerper en utopisch denker van het 19e eeuwse Engeland. William Morris stond aan de wieg van de arts-and-craftsbeweging. Daarn...

06-06-2017 19:00

East Sussex & Kent

Verborgen dorpen - East Sussex & Kent

Penelope Keith reist naar East Sussex en Kent, een landelijk, ongerept gebied in het drukke zuidoosten. Penelope Keith vindt een dorpje dat afgelopen eeuw bijna niet is veranderd en ziet een oorlogsmonument dat opgericht werd door de Britse...

05-06-2017 19:00

Royal Deeside & Aberdeenshire

Verborgen dorpen - Royal Deeside & Aberdeenshire

Penelope reist door Royal Deeside, een afgelegen streek in Aberdeenshire. Royal Deeside is een streek met enorme landgoederen. Penelope Keith bezoekt de weinige dorpen die er zijn. Ze bezoekt het station dat in 1860 voor Queen Victoria is g...

02-06-2017 19:00

Cumbria & Lake District

Verborgen dorpen - Cumbria & Lake District

We maken kennis met het beroemde landschap van Cumbria. In het Lake District trekt Penelope Keith van Morecambe Bay naar Pennines. Ze bezoekt hier onder meer het huis van de Sticky Toffee Pudding.

01-06-2017 19:00

Devon & Cornwal

Verborgen dorpen - Devon & Cornwal

Penelope bezoekt een voormalig zilveren mijndorp, een rotsvisserij en een bijzonder theater. Penelope Keith reist af naar Devon en Cornwal. Deze graafschappen liggen in een gebied van eeuwenoude ruige kustgemeenschappen. De streek trekt jaa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Verborgen dorpen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verborgen dorpen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verborgen dorpen bij Verborgen dorpen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verborgen dorpen. Heb je een uitzending van Verborgen dorpen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verborgen dorpen gemist

Uitzending gemist van Verborgen dorpen? Hier kun je alle uitzendingen van Verborgen dorpen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 02-08-2019 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!