Programma gemist?

Er is, uit met name in Europa, op met een sterke weerstand tegen in het genetisch modificeren van van landbouwgewassen. Waar komt die een weerstand het toch vandaan? En vooral: op welke een impact heeft de weerstand in het het Westen, van op mensen in de armere landen, voor van wie de aanwezigheid van van voldoende voedsel uit niet zo'n zekerheid van is als door hier? De documentaire volgt Hidde tijdens Boersma en op tv Karsten de Vreugd in door hun zoektocht naar antwoorden uit in op dit debat. het Hidde is een overtuigd voorstander van tijdens gentech, Karsten iemand uit die er op tv eigenlijk niet veel de van af weet, het maar iedereen om een hem heen hoort ageren het op tv tegen de techniek. Mensen door die net als hij met 'groen' zijn een en begaan met de wereld. een in Hun zoektocht brengt hun zowel bij van experts, die uit diep van in de materie zitten, als bij op arme, in kleine boeren in Bangladesh, die door de sinds kort met op genetische gemodificeerde gewassen werken. op Zo hopen ze een antwoord tijdens te een krijgen op op tv de belangrijke vraag: Is van het moreel met wel verdedigbaar om op tv tegen genetische modificatie te naar zijn?

september 2020
31-05-2017 22:35

Groen Licht presenteert: Well Fed

Groen Licht presenteert: Well Fed - Groen Licht presenteert: Well Fed

Er is, met name in Europa, een sterke weerstand tegen het genetisch modificeren van landbouwgewassen. Waar komt die weerstand toch vandaan? En vooral: welke impact heeft de weerstand in het Westen, op mensen in armere landen, voor wie de aa...

Groen Licht presenteert: Well Fed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groen Licht presenteert: Well Fed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groen Licht presenteert: Well Fed bij Groen Licht presenteert: Well Fed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groen Licht presenteert: Well Fed. Heb je een uitzending van Groen Licht presenteert: Well Fed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groen Licht presenteert: Well Fed gemist

Uitzending gemist van Groen Licht presenteert: Well Fed? Hier kun je alle uitzendingen van Groen Licht presenteert: Well Fed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-05-2017 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!