Programma gemist?

Er is, door met name op in Europa, op tv een sterke weerstand tegen tijdens het genetisch modificeren van landbouwgewassen. een Waar het komt die tijdens weerstand toch vandaan? En vooral: tijdens welke impact een heeft de weerstand in op het Westen, op naar mensen in van armere landen, met voor wie de aanwezigheid van het voldoende voedsel niet zo'n tijdens zekerheid is als door hier? op De documentaire volgt door Hidde Boersma en Karsten tijdens de het Vreugd in hun op zoektocht naar antwoorden in dit debat. op tv op tv Hidde is een overtuigd voorstander van een gentech, naar Karsten iemand die er eigenlijk op tv niet veel tijdens van af weet, maar naar op iedereen om hem heen hoort ageren naar tegen de een techniek. Mensen het die net als hij 'groen' op zijn naar en begaan met tijdens de wereld. Hun zoektocht het brengt hun van zowel bij experts, door die diep in het de materie de zitten, als bij met arme, kleine boeren in Bangladesh, van die sinds kort uit met genetische door gemodificeerde gewassen uit werken. Zo hopen ze een door antwoord te op tv krijgen op de belangrijke vraag: op Is het naar moreel wel verdedigbaar door om tegen in genetische modificatie te met zijn?

januari 2020
31-05-2017 22:35

Groen Licht presenteert: Well Fed

Groen Licht presenteert: Well Fed - Groen Licht presenteert: Well Fed

Er is, met name in Europa, een sterke weerstand tegen het genetisch modificeren van landbouwgewassen. Waar komt die weerstand toch vandaan? En vooral: welke impact heeft de weerstand in het Westen, op mensen in armere landen, voor wie de aa...

Groen Licht presenteert: Well Fed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groen Licht presenteert: Well Fed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groen Licht presenteert: Well Fed bij Groen Licht presenteert: Well Fed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groen Licht presenteert: Well Fed. Heb je een uitzending van Groen Licht presenteert: Well Fed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groen Licht presenteert: Well Fed gemist

Uitzending gemist van Groen Licht presenteert: Well Fed? Hier kun je alle uitzendingen van Groen Licht presenteert: Well Fed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-05-2017 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!