Programma gemist?

Er een is, met name in door Europa, een sterke naar weerstand tegen het van genetisch modificeren van landbouwgewassen. uit Waar uit komt die weerstand toch uit vandaan? En vooral: welke door impact heeft de op tv weerstand in tijdens het Westen, op op mensen in armere de landen, voor wie naar de op tv aanwezigheid van voldoende voedsel niet zo'n met zekerheid is als de hier? De documentaire het volgt in Hidde Boersma en Karsten naar de Vreugd naar in hun zoektocht naar antwoorden uit in dit naar debat. Hidde is naar een overtuigd voorstander van een het gentech, Karsten iemand een die er eigenlijk tijdens niet veel van een af weet, maar van iedereen om hem heen hoort ageren uit tegen uit de techniek. Mensen die in net als hij door 'groen' naar zijn en begaan met de met wereld. Hun zoektocht brengt door hun naar zowel bij op experts, die diep in de de materie zitten, als bij naar arme, uit kleine boeren in Bangladesh, die de sinds kort met met genetische het gemodificeerde gewassen een werken. Zo hopen ze met een antwoord te krijgen uit op de belangrijke vraag: met Is het moreel op wel verdedigbaar door om tegen genetische van modificatie door te zijn?

juni 2020
31-05-2017 22:35

Groen Licht presenteert: Well Fed

Groen Licht presenteert: Well Fed - Groen Licht presenteert: Well Fed

Er is, met name in Europa, een sterke weerstand tegen het genetisch modificeren van landbouwgewassen. Waar komt die weerstand toch vandaan? En vooral: welke impact heeft de weerstand in het Westen, op mensen in armere landen, voor wie de aa...

Groen Licht presenteert: Well Fed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groen Licht presenteert: Well Fed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groen Licht presenteert: Well Fed bij Groen Licht presenteert: Well Fed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groen Licht presenteert: Well Fed. Heb je een uitzending van Groen Licht presenteert: Well Fed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groen Licht presenteert: Well Fed gemist

Uitzending gemist van Groen Licht presenteert: Well Fed? Hier kun je alle uitzendingen van Groen Licht presenteert: Well Fed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-05-2017 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!