Programma gemist?

Er is, met de name in het Europa, een sterke weerstand op tv tegen het genetisch met modificeren in van landbouwgewassen. Waar komt die de weerstand in toch vandaan? uit En vooral: welke impact heeft in de weerstand van in het Westen, door op mensen in armere op landen, de voor wie de aanwezigheid met van voldoende voedsel het niet zo'n zekerheid is als door hier? De een documentaire op tv volgt Hidde Boersma in en Karsten de tijdens Vreugd in hun door zoektocht naar antwoorden in dit debat. van Hidde is een tijdens overtuigd voorstander van tijdens gentech, Karsten iemand op die er met eigenlijk tijdens niet veel van op af weet, maar iedereen een om hem op tv heen hoort ageren tegen de naar techniek. Mensen die naar net als hij tijdens 'groen' zijn en begaan op tv met de wereld. uit Hun zoektocht door brengt hun zowel tijdens bij experts, die het diep van in de materie zitten, van als bij het arme, kleine boeren in van Bangladesh, die sinds kort het met genetische gemodificeerde in gewassen werken. uit Zo hopen ze uit een antwoord te krijgen op met van de belangrijke vraag: Is een het moreel met wel verdedigbaar om tegen door genetische modificatie te de zijn?

januari 2021
31-05-2017 22:35

Groen Licht presenteert: Well Fed

Groen Licht presenteert: Well Fed - Groen Licht presenteert: Well Fed

Er is, met name in Europa, een sterke weerstand tegen het genetisch modificeren van landbouwgewassen. Waar komt die weerstand toch vandaan? En vooral: welke impact heeft de weerstand in het Westen, op mensen in armere landen, voor wie de aa...

Groen Licht presenteert: Well Fed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groen Licht presenteert: Well Fed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groen Licht presenteert: Well Fed bij Groen Licht presenteert: Well Fed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groen Licht presenteert: Well Fed. Heb je een uitzending van Groen Licht presenteert: Well Fed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groen Licht presenteert: Well Fed gemist

Uitzending gemist van Groen Licht presenteert: Well Fed? Hier kun je alle uitzendingen van Groen Licht presenteert: Well Fed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-05-2017 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!