Programma gemist?

Er met is, met name in Europa, in een sterke op weerstand in tegen het genetisch modificeren van landbouwgewassen. op tv Waar komt die tijdens weerstand toch vandaan? een in En vooral: welke naar impact heeft de een weerstand in het Westen, op tijdens mensen in armere het landen, voor uit wie de aanwezigheid van voldoende door voedsel niet zo'n in zekerheid is op als naar hier? De documentaire uit volgt Hidde Boersma tijdens en Karsten de Vreugd in de hun zoektocht naar op antwoorden in dit debat. een Hidde is de een overtuigd voorstander in van uit gentech, Karsten iemand die er met eigenlijk niet veel van van op af weet, maar in iedereen om hem heen uit hoort ageren tegen het de techniek. Mensen op die net als hij op 'groen' de zijn en begaan tijdens met de wereld. Hun een zoektocht brengt hun zowel op tv bij experts, van die diep door in de materie zitten, als op tv bij arme, kleine boeren naar in tijdens Bangladesh, die naar sinds kort met van genetische gemodificeerde gewassen werken. de Zo hopen ze met een antwoord te krijgen de op de belangrijke vraag: in in Is het moreel wel de verdedigbaar om op tv tegen genetische modificatie te uit zijn?

mei 2021
31-05-2017 22:35

Groen Licht presenteert: Well Fed

Groen Licht presenteert: Well Fed - Groen Licht presenteert: Well Fed

Er is, met name in Europa, een sterke weerstand tegen het genetisch modificeren van landbouwgewassen. Waar komt die weerstand toch vandaan? En vooral: welke impact heeft de weerstand in het Westen, op mensen in armere landen, voor wie de aa...

Groen Licht presenteert: Well Fed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groen Licht presenteert: Well Fed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groen Licht presenteert: Well Fed bij Groen Licht presenteert: Well Fed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groen Licht presenteert: Well Fed. Heb je een uitzending van Groen Licht presenteert: Well Fed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groen Licht presenteert: Well Fed gemist

Uitzending gemist van Groen Licht presenteert: Well Fed? Hier kun je alle uitzendingen van Groen Licht presenteert: Well Fed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-05-2017 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!