Programma gemist?

Er is, met naar name naar in Europa, een sterke weerstand een tegen het in genetisch een modificeren van landbouwgewassen. Waar komt van die de weerstand toch vandaan? tijdens En vooral: welke impact heeft door de weerstand in met het op tv Westen, op mensen in armere in landen, voor wie naar de aanwezigheid van uit voldoende voedsel niet zo'n op zekerheid is op als hier? De naar documentaire volgt op Hidde Boersma en het Karsten de Vreugd in de hun zoektocht naar antwoorden naar in dit door debat. Hidde op is een overtuigd door voorstander van gentech, Karsten iemand door die er een eigenlijk niet veel het van een af weet, maar iedereen door om hem heen de hoort ageren tegen de een techniek. Mensen die net met als hij 'groen' naar de zijn en begaan met een de wereld. Hun zoektocht van brengt hun zowel bij met experts, door die diep in uit de materie zitten, een als bij arme, kleine met boeren in Bangladesh, die op sinds kort tijdens met genetische gemodificeerde gewassen de werken. Zo in hopen ze een op antwoord te krijgen met op de in belangrijke vraag: tijdens Is het moreel wel verdedigbaar op tv om tegen genetische modificatie in te van zijn?

september 2021
31-05-2017 22:35

Groen Licht presenteert: Well Fed

Groen Licht presenteert: Well Fed - Groen Licht presenteert: Well Fed

Er is, met name in Europa, een sterke weerstand tegen het genetisch modificeren van landbouwgewassen. Waar komt die weerstand toch vandaan? En vooral: welke impact heeft de weerstand in het Westen, op mensen in armere landen, voor wie de aa...

Groen Licht presenteert: Well Fed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groen Licht presenteert: Well Fed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groen Licht presenteert: Well Fed bij Groen Licht presenteert: Well Fed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groen Licht presenteert: Well Fed. Heb je een uitzending van Groen Licht presenteert: Well Fed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groen Licht presenteert: Well Fed gemist

Uitzending gemist van Groen Licht presenteert: Well Fed? Hier kun je alle uitzendingen van Groen Licht presenteert: Well Fed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-05-2017 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!