Programma gemist?

Documentaireserie met van Bob Entrop. Er op wordt een zo uit compleet in mogelijk beeld gegeven met van het dagelijks leven op op drie verschillende de zorgboerderijen. Vol enthousiasme en op toewijding zorgen door de boer en boerin dat van door mensen met verschillende handicaps hun beperking op tv op als het ware vergeten. Bob tijdens Entrop gebruikt van zijn beproefde manier van het interviewen en toont door zijn uit betrokkenheid met de mensen voor door zijn camera, waardoor uit bijzondere verhalen het ontstaan. Het gaat naar daarbij om autistische op tv kinderen en volwassenen, mensen met naar een psychische beperking naar of achtergrond op tv als burn-out van of depressie, van ex-verslaafden en ouderen met dementie of op tv Alzheimer. Door uit de handen uit van de mouwen te steken een in de buitenlucht op het en door contact met naar planten, dieren, mensen, in aarde en de seizoenen een komen mensen tot met innerlijke op tv rust en zelfvertrouwen. Er op tv wordt wel gewerkt, op tv maar de op productie staat vaak een niet voorop. We op volgen in deze serie de mensen op tv op uit zorgboerderij De van Witte Hoeve uit een Oploo, 't Paradijs in Barneveld met en het De Hagelaar in uit Best.

Aflevering tijdens 1: Documentaireserie van Bob een Entrop over het dagelijks de leven op drie de verschillende zorgboerderijen. met Vol van enthousiasme en toewijding zorgen de de boer en boerin dat tijdens met mensen met verschillende handicaps naar hun beperking als het ware uit vergeten. de Bob Entrop gebruikt zijn tijdens beproefde manier van interviewen de en toont zijn het betrokkenheid met op tv de het mensen voor zijn op camera, waardoor bijzondere verhalen ontstaan. Het op gaat daarbij om in tijdens autistische kinderen en volwassenen, mensen in met een psychische beperking naar op tv of achtergrond als burn-out of depressie, het door ex-verslaafden en ouderen met dementie of het Alzheimer. op tv Door de op handen uit de naar mouwen te steken in het de buitenlucht en van door contact een met planten, dieren, mensen, van aarde en de op seizoenen komen mensen tot tijdens innerlijke rust op tv en zelfvertrouwen. Er wordt op wel gewerkt, maar tijdens de productie staat vaak uit uit niet voorop. We volgen op tv in deze serie de mensen met op zorgboerderij uit De Witte Hoeve uit op het Oploo, 't Paradijs in Barneveld en naar De Hagelaar de in de Best.

november 2019
09-11-2009 19:55

Aflevering 2

Boer & Zorg - Aflevering 2

Documentaireserie van Bob Entrop. Er wordt een zo compleet mogelijk beeld gegeven van het dagelijks leven op drie verschillende zorgboerderijen. Vol enthousiasme en toewijding zorgen de boer en boerin dat mensen met verschillende handicaps ...

02-11-2009 19:55

Aflevering 1

Boer & Zorg - Aflevering 1

Aflevering 1: Documentaireserie van Bob Entrop over het dagelijks leven op drie verschillende zorgboerderijen. Vol enthousiasme en toewijding zorgen de boer en boerin dat mensen met verschillende handicaps hun beperking als het ware vergete...

Boer & Zorg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boer & Zorg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boer & Zorg bij Boer & Zorg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boer & Zorg. Heb je een uitzending van Boer & Zorg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boer & Zorg gemist

Documentaireserie van Bob Entrop over het dagelijks leven op drie verschillende zorgboerderijen. Vol enthousiasme entoewijding zorgen de boer en boerin dat mensen met verschillende handicaps hun beperking als het ware vergeten. BobEntrop gebruikt zijn beproefde manier van interviewen en toont zijn betrokkenheid met de mensen voor zijn camera,waardoor bijzondere verhalen ontstaan. Het gaat daarbij om autistische kinderen en volwassenen, mensen met eenpsychische beperking of achtergrond als burn-out of depressie, ex-verslaafden en ouderen met dementie of Alzheimer.Door de handen uit de mouwen te steken in de buitenlucht en door contact met planten, dieren, mensen, aarde en deseizoenen komen mensen tot innerlijke rust en zelfvertrouwen. Er wordt wel gewerkt, maar de productie staat vaak nietvoorop. We volgen in deze serie de mensen op zorgboerderij De Witte Hoeve uit Oploo, 't Paradijs in Barneveld en DeHagelaar in Best.

Uitzending gemist van Boer & Zorg? Hier kun je alle uitzendingen van Boer & Zorg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-11-2009 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!