Programma gemist?

Documentaireserie een van Bob Entrop. Er wordt door een zo door compleet uit mogelijk beeld gegeven van het dagelijks een leven op naar drie verschillende zorgboerderijen. Vol uit enthousiasme en van toewijding zorgen een de boer en boerin dat in mensen met verschillende met handicaps hun naar beperking als het ware tijdens naar vergeten. Bob Entrop uit gebruikt zijn beproefde manier van met interviewen en met toont zijn betrokkenheid met de een mensen voor zijn op het camera, waardoor bijzondere met verhalen ontstaan. Het gaat daarbij om in door autistische kinderen en volwassenen, tijdens mensen met een tijdens psychische beperking het of achtergrond als burn-out of depressie, op ex-verslaafden en van ouderen met dementie of het naar Alzheimer. Door de handen uit van de mouwen te tijdens steken in de buitenlucht in en door uit contact met planten, tijdens dieren, mensen, aarde in en met de seizoenen komen mensen tot innerlijke van rust en het zelfvertrouwen. Er het wordt wel gewerkt, naar maar de productie staat het vaak niet voorop. tijdens We met volgen in deze serie het de mensen op zorgboerderij De op op tv Witte Hoeve uit Oploo, uit 't Paradijs in op tv Barneveld en De Hagelaar in een naar Best.

Aflevering op tv 1: Documentaireserie van uit Bob Entrop over in het dagelijks leven op drie de verschillende zorgboerderijen. Vol de enthousiasme en van toewijding zorgen de op tv boer en een boerin dat mensen in met verschillende handicaps hun tijdens beperking als het naar ware de vergeten. Bob Entrop gebruikt met zijn beproefde manier van interviewen een door en toont zijn betrokkenheid een met de mensen op tv voor zijn camera, waardoor het bijzondere verhalen de ontstaan. Het gaat daarbij van om het autistische kinderen en volwassenen, de mensen met uit een psychische beperking of in achtergrond als burn-out of depressie, door ex-verslaafden het en ouderen met dementie op of naar Alzheimer. Door de handen van uit de mouwen uit te steken in in de buitenlucht en tijdens door contact met planten, met dieren, mensen, naar aarde en door de seizoenen komen mensen op tot innerlijke van rust en zelfvertrouwen. een Er wordt wel het gewerkt, maar de productie van staat vaak naar niet voorop. We tijdens volgen in deze op tv serie de mensen een op zorgboerderij De Witte Hoeve met uit Oploo, 't tijdens Paradijs in Barneveld en het De Hagelaar de in de Best.

januari 2021
09-11-2009 19:55

Aflevering 2

Boer & Zorg - Aflevering 2

Documentaireserie van Bob Entrop. Er wordt een zo compleet mogelijk beeld gegeven van het dagelijks leven op drie verschillende zorgboerderijen. Vol enthousiasme en toewijding zorgen de boer en boerin dat mensen met verschillende handicaps ...

02-11-2009 19:55

Aflevering 1

Boer & Zorg - Aflevering 1

Aflevering 1: Documentaireserie van Bob Entrop over het dagelijks leven op drie verschillende zorgboerderijen. Vol enthousiasme en toewijding zorgen de boer en boerin dat mensen met verschillende handicaps hun beperking als het ware vergete...

Boer & Zorg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boer & Zorg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boer & Zorg bij Boer & Zorg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boer & Zorg. Heb je een uitzending van Boer & Zorg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boer & Zorg gemist

Documentaireserie van Bob Entrop over het dagelijks leven op drie verschillende zorgboerderijen. Vol enthousiasme entoewijding zorgen de boer en boerin dat mensen met verschillende handicaps hun beperking als het ware vergeten. BobEntrop gebruikt zijn beproefde manier van interviewen en toont zijn betrokkenheid met de mensen voor zijn camera,waardoor bijzondere verhalen ontstaan. Het gaat daarbij om autistische kinderen en volwassenen, mensen met eenpsychische beperking of achtergrond als burn-out of depressie, ex-verslaafden en ouderen met dementie of Alzheimer.Door de handen uit de mouwen te steken in de buitenlucht en door contact met planten, dieren, mensen, aarde en deseizoenen komen mensen tot innerlijke rust en zelfvertrouwen. Er wordt wel gewerkt, maar de productie staat vaak nietvoorop. We volgen in deze serie de mensen op zorgboerderij De Witte Hoeve uit Oploo, 't Paradijs in Barneveld en DeHagelaar in Best.

Uitzending gemist van Boer & Zorg? Hier kun je alle uitzendingen van Boer & Zorg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-11-2009 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!