Programma gemist?

Documentaireserie van Bob met Entrop. Er wordt de een zo compleet met mogelijk van beeld gegeven van het dagelijks van leven op de drie verschillende van zorgboerderijen. Vol enthousiasme uit en toewijding op tv zorgen de boer in en boerin dat mensen met verschillende een handicaps hun de beperking naar als het ware vergeten. Bob met Entrop gebruikt zijn op beproefde manier van op interviewen en toont met zijn betrokkenheid met de uit op tv mensen voor zijn camera, een waardoor bijzondere verhalen ontstaan. Het van een gaat daarbij om autistische kinderen en het volwassenen, mensen van met een psychische beperking op of achtergrond het als burn-out met of depressie, op tv ex-verslaafden en ouderen op met dementie of Alzheimer. op tv Door de handen op tv uit de mouwen te steken van in de buitenlucht naar en door uit contact met op planten, dieren, mensen, aarde het en de seizoenen komen op tv mensen tot naar innerlijke rust door en zelfvertrouwen. Er wordt wel op gewerkt, maar de een door productie staat vaak niet voorop. We de volgen in deze naar serie de uit mensen op zorgboerderij op tv De Witte het Hoeve uit Oploo, 't door Paradijs tijdens in Barneveld en op De Hagelaar in op tv Best.

Aflevering door 1: Documentaireserie van het Bob Entrop over het dagelijks met leven op van drie de verschillende zorgboerderijen. Vol enthousiasme en toewijding de zorgen een de boer en op tv boerin dat mensen met verschillende met in handicaps hun beperking als tijdens het ware vergeten. Bob op tv Entrop tijdens gebruikt zijn beproefde manier van interviewen tijdens in en toont zijn betrokkenheid met naar de mensen naar voor zijn camera, waardoor het bijzondere verhalen ontstaan. Het met gaat door daarbij om op autistische kinderen en volwassenen, mensen met het een psychische beperking met of achtergrond uit als het burn-out of depressie, ex-verslaafden uit en ouderen van met dementie of Alzheimer. op Door de handen uit de uit in mouwen te steken naar in de buitenlucht en de door contact met door planten, dieren, mensen, aarde en het van de seizoenen komen mensen het tot innerlijke naar rust en zelfvertrouwen. Er wordt een wel gewerkt, de maar de productie staat vaak een niet naar voorop. We tijdens volgen in deze serie van de mensen een op zorgboerderij De Witte Hoeve uit het Oploo, 't het Paradijs in Barneveld en naar het De Hagelaar in op Best.

september 2020
09-11-2009 19:55

Aflevering 2

Boer & Zorg - Aflevering 2

Documentaireserie van Bob Entrop. Er wordt een zo compleet mogelijk beeld gegeven van het dagelijks leven op drie verschillende zorgboerderijen. Vol enthousiasme en toewijding zorgen de boer en boerin dat mensen met verschillende handicaps ...

02-11-2009 19:55

Aflevering 1

Boer & Zorg - Aflevering 1

Aflevering 1: Documentaireserie van Bob Entrop over het dagelijks leven op drie verschillende zorgboerderijen. Vol enthousiasme en toewijding zorgen de boer en boerin dat mensen met verschillende handicaps hun beperking als het ware vergete...

Boer & Zorg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boer & Zorg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boer & Zorg bij Boer & Zorg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boer & Zorg. Heb je een uitzending van Boer & Zorg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boer & Zorg gemist

Documentaireserie van Bob Entrop over het dagelijks leven op drie verschillende zorgboerderijen. Vol enthousiasme entoewijding zorgen de boer en boerin dat mensen met verschillende handicaps hun beperking als het ware vergeten. BobEntrop gebruikt zijn beproefde manier van interviewen en toont zijn betrokkenheid met de mensen voor zijn camera,waardoor bijzondere verhalen ontstaan. Het gaat daarbij om autistische kinderen en volwassenen, mensen met eenpsychische beperking of achtergrond als burn-out of depressie, ex-verslaafden en ouderen met dementie of Alzheimer.Door de handen uit de mouwen te steken in de buitenlucht en door contact met planten, dieren, mensen, aarde en deseizoenen komen mensen tot innerlijke rust en zelfvertrouwen. Er wordt wel gewerkt, maar de productie staat vaak nietvoorop. We volgen in deze serie de mensen op zorgboerderij De Witte Hoeve uit Oploo, 't Paradijs in Barneveld en DeHagelaar in Best.

Uitzending gemist van Boer & Zorg? Hier kun je alle uitzendingen van Boer & Zorg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-11-2009 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!