Programma gemist?

Documentaireserie van het Bob Entrop. Er uit wordt door een zo compleet mogelijk beeld gegeven met van het dagelijks tijdens naar leven op drie verschillende zorgboerderijen. Vol op tv enthousiasme en toewijding door uit zorgen de boer en boerin met dat mensen met verschillende op het handicaps hun beperking als het ware in vergeten. uit Bob Entrop uit gebruikt zijn beproefde manier uit van interviewen en toont zijn uit betrokkenheid op met de mensen door voor zijn camera, waardoor bijzondere uit verhalen ontstaan. op Het gaat uit daarbij om autistische uit kinderen en volwassenen, naar mensen met op een psychische beperking door of achtergrond als burn-out of depressie, op tv ex-verslaafden van en ouderen met dementie op tv of Alzheimer. Door de in uit handen uit de mouwen te de steken in de buitenlucht met en door contact tijdens in met planten, dieren, mensen, aarde en een de tijdens seizoenen komen mensen uit tot innerlijke het rust en zelfvertrouwen. Er op tv wordt wel gewerkt, maar tijdens de productie de staat vaak niet voorop. We met volgen in deze het in serie de mensen een op zorgboerderij De Witte de Hoeve uit Oploo, naar 't Paradijs in Barneveld en een naar De Hagelaar in de Best.

Aflevering van 1: Documentaireserie van Bob op tv Entrop over de het dagelijks leven op drie een in verschillende zorgboerderijen. Vol enthousiasme en toewijding uit zorgen de uit boer en boerin tijdens dat mensen door met verschillende uit handicaps hun beperking als naar het ware vergeten. het Bob Entrop gebruikt zijn een beproefde manier van interviewen van en toont zijn door betrokkenheid met de in mensen voor zijn door camera, in waardoor bijzondere verhalen ontstaan. Het een gaat daarbij de om autistische op kinderen en volwassenen, mensen met een op een psychische beperking of achtergrond als in in burn-out of depressie, ex-verslaafden en een ouderen met dementie of in Alzheimer. Door met de handen uit tijdens de van mouwen te steken in de een buitenlucht en de door contact met planten, dieren, het mensen, de aarde en de seizoenen het komen mensen het tot innerlijke rust en zelfvertrouwen. met Er wordt in wel naar gewerkt, maar de op productie staat vaak de niet voorop. We met volgen in deze uit serie de mensen op zorgboerderij de De Witte Hoeve uit uit Oploo, 't het Paradijs in Barneveld en tijdens De Hagelaar in in door Best.

juli 2021
09-11-2009 19:55

Aflevering 2

Boer & Zorg - Aflevering 2

Documentaireserie van Bob Entrop. Er wordt een zo compleet mogelijk beeld gegeven van het dagelijks leven op drie verschillende zorgboerderijen. Vol enthousiasme en toewijding zorgen de boer en boerin dat mensen met verschillende handicaps ...

02-11-2009 19:55

Aflevering 1

Boer & Zorg - Aflevering 1

Aflevering 1: Documentaireserie van Bob Entrop over het dagelijks leven op drie verschillende zorgboerderijen. Vol enthousiasme en toewijding zorgen de boer en boerin dat mensen met verschillende handicaps hun beperking als het ware vergete...

Boer & Zorg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boer & Zorg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boer & Zorg bij Boer & Zorg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boer & Zorg. Heb je een uitzending van Boer & Zorg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boer & Zorg gemist

Documentaireserie van Bob Entrop over het dagelijks leven op drie verschillende zorgboerderijen. Vol enthousiasme entoewijding zorgen de boer en boerin dat mensen met verschillende handicaps hun beperking als het ware vergeten. BobEntrop gebruikt zijn beproefde manier van interviewen en toont zijn betrokkenheid met de mensen voor zijn camera,waardoor bijzondere verhalen ontstaan. Het gaat daarbij om autistische kinderen en volwassenen, mensen met eenpsychische beperking of achtergrond als burn-out of depressie, ex-verslaafden en ouderen met dementie of Alzheimer.Door de handen uit de mouwen te steken in de buitenlucht en door contact met planten, dieren, mensen, aarde en deseizoenen komen mensen tot innerlijke rust en zelfvertrouwen. Er wordt wel gewerkt, maar de productie staat vaak nietvoorop. We volgen in deze serie de mensen op zorgboerderij De Witte Hoeve uit Oploo, 't Paradijs in Barneveld en DeHagelaar in Best.

Uitzending gemist van Boer & Zorg? Hier kun je alle uitzendingen van Boer & Zorg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-11-2009 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!