Programma gemist?

Documentaireserie een van Bob Entrop. Er tijdens wordt een zo in compleet mogelijk beeld gegeven tijdens van van het dagelijks leven uit op drie verschillende zorgboerderijen. een Vol enthousiasme en van toewijding zorgen de boer op en boerin in dat mensen met verschillende het handicaps hun door beperking van als het ware vergeten. op tv Bob Entrop gebruikt tijdens zijn beproefde manier van uit interviewen en in toont zijn betrokkenheid met op de mensen voor het zijn camera, een waardoor bijzondere het verhalen ontstaan. Het op gaat daarbij om uit autistische kinderen en de volwassenen, mensen met een tijdens psychische beperking of achtergrond als door burn-out uit of depressie, ex-verslaafden en tijdens ouderen op met dementie of Alzheimer. Door de tijdens handen uit een de mouwen te in steken in de buitenlucht naar en door contact in met planten, dieren, naar mensen, aarde met en de seizoenen komen naar mensen tot op innerlijke naar rust en zelfvertrouwen. Er wordt op tv wel door gewerkt, maar de productie het staat vaak niet voorop. tijdens We volgen van in deze met serie de mensen op op tv zorgboerderij De Witte Hoeve op uit tijdens Oploo, 't Paradijs in door Barneveld en op De Hagelaar in in Best.

Aflevering naar 1: Documentaireserie van van Bob Entrop de over het dagelijks leven op drie de verschillende met zorgboerderijen. Vol op enthousiasme en toewijding zorgen uit de boer en op boerin dat een mensen met verschillende handicaps hun tijdens beperking als het ware uit vergeten. Bob Entrop in gebruikt zijn beproefde door manier van interviewen een tijdens en toont zijn betrokkenheid met de tijdens mensen voor het zijn camera, waardoor bijzondere een verhalen in ontstaan. Het op tv gaat daarbij om autistische de kinderen en volwassenen, met mensen met een psychische beperking van of achtergrond de als burn-out op tv of depressie, de ex-verslaafden en ouderen op tv met dementie of in Alzheimer. Door de handen tijdens uit de van mouwen te steken in de buitenlucht van en door op contact tijdens met planten, dieren, mensen, aarde in en de seizoenen uit komen tijdens mensen tot innerlijke een rust en zelfvertrouwen. Er op tv wordt wel gewerkt, een maar de productie de staat vaak niet de voorop. We volgen in deze in serie een de mensen door op zorgboerderij De Witte de Hoeve uit Oploo, 't met Paradijs door in Barneveld en De Hagelaar met in de Best.

april 2021
09-11-2009 19:55

Aflevering 2

Boer & Zorg - Aflevering 2

Documentaireserie van Bob Entrop. Er wordt een zo compleet mogelijk beeld gegeven van het dagelijks leven op drie verschillende zorgboerderijen. Vol enthousiasme en toewijding zorgen de boer en boerin dat mensen met verschillende handicaps ...

02-11-2009 19:55

Aflevering 1

Boer & Zorg - Aflevering 1

Aflevering 1: Documentaireserie van Bob Entrop over het dagelijks leven op drie verschillende zorgboerderijen. Vol enthousiasme en toewijding zorgen de boer en boerin dat mensen met verschillende handicaps hun beperking als het ware vergete...

Boer & Zorg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boer & Zorg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boer & Zorg bij Boer & Zorg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boer & Zorg. Heb je een uitzending van Boer & Zorg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boer & Zorg gemist

Documentaireserie van Bob Entrop over het dagelijks leven op drie verschillende zorgboerderijen. Vol enthousiasme entoewijding zorgen de boer en boerin dat mensen met verschillende handicaps hun beperking als het ware vergeten. BobEntrop gebruikt zijn beproefde manier van interviewen en toont zijn betrokkenheid met de mensen voor zijn camera,waardoor bijzondere verhalen ontstaan. Het gaat daarbij om autistische kinderen en volwassenen, mensen met eenpsychische beperking of achtergrond als burn-out of depressie, ex-verslaafden en ouderen met dementie of Alzheimer.Door de handen uit de mouwen te steken in de buitenlucht en door contact met planten, dieren, mensen, aarde en deseizoenen komen mensen tot innerlijke rust en zelfvertrouwen. Er wordt wel gewerkt, maar de productie staat vaak nietvoorop. We volgen in deze serie de mensen op zorgboerderij De Witte Hoeve uit Oploo, 't Paradijs in Barneveld en DeHagelaar in Best.

Uitzending gemist van Boer & Zorg? Hier kun je alle uitzendingen van Boer & Zorg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-11-2009 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!