Programma gemist?

Documentaireserie een van Bob in Entrop. Er wordt een zo op compleet een mogelijk beeld gegeven van door het dagelijks in leven op drie verschillende zorgboerderijen. op tv Vol enthousiasme en toewijding het met zorgen de boer en boerin naar dat met mensen met verschillende handicaps hun op tv beperking als het uit ware vergeten. tijdens Bob Entrop op tv gebruikt zijn beproefde in manier van interviewen naar en toont zijn in betrokkenheid met de mensen voor uit zijn op camera, waardoor bijzondere verhalen in ontstaan. Het gaat van daarbij om autistische kinderen met en volwassenen, mensen het met een een psychische beperking of achtergrond als op burn-out of tijdens depressie, ex-verslaafden en ouderen een door met dementie of Alzheimer. Door de in handen uit de tijdens mouwen een te steken in de een buitenlucht de en door contact met van planten, dieren, mensen, aarde en op de seizoenen het komen mensen de tot innerlijke rust door en zelfvertrouwen. Er op tv wordt wel gewerkt, maar door de productie een staat vaak naar niet voorop. We in volgen in deze serie op de mensen op van zorgboerderij De een Witte Hoeve uit Oploo, uit 't Paradijs in van Barneveld en De op tv Hagelaar in uit Best.

Aflevering het 1: Documentaireserie van van Bob Entrop over door het dagelijks leven op het drie verschillende zorgboerderijen. naar Vol enthousiasme en van toewijding zorgen de de boer en op tv boerin dat uit mensen met verschillende handicaps hun op tv beperking als op tv het ware vergeten. Bob door Entrop gebruikt zijn de beproefde manier met van interviewen en toont zijn met betrokkenheid met de uit mensen van voor zijn op tv camera, waardoor bijzondere verhalen ontstaan. van Het gaat tijdens daarbij om autistische van kinderen en volwassenen, tijdens mensen met de een psychische beperking of achtergrond door als met burn-out of depressie, ex-verslaafden en het ouderen met dementie of de Alzheimer. een Door de een handen uit de mouwen te op steken in tijdens de buitenlucht en van door contact met met planten, dieren, mensen, aarde het en de door seizoenen komen mensen tot in innerlijke rust en van zelfvertrouwen. een Er wordt wel gewerkt, maar de de productie staat vaak op het niet voorop. We volgen in het deze serie de tijdens mensen op zorgboerderij naar De een Witte Hoeve uit Oploo, 't in Paradijs op tv in Barneveld en De Hagelaar in met van Best.

juni 2020
09-11-2009 19:55

Aflevering 2

Boer & Zorg - Aflevering 2

Documentaireserie van Bob Entrop. Er wordt een zo compleet mogelijk beeld gegeven van het dagelijks leven op drie verschillende zorgboerderijen. Vol enthousiasme en toewijding zorgen de boer en boerin dat mensen met verschillende handicaps ...

02-11-2009 19:55

Aflevering 1

Boer & Zorg - Aflevering 1

Aflevering 1: Documentaireserie van Bob Entrop over het dagelijks leven op drie verschillende zorgboerderijen. Vol enthousiasme en toewijding zorgen de boer en boerin dat mensen met verschillende handicaps hun beperking als het ware vergete...

Boer & Zorg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boer & Zorg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boer & Zorg bij Boer & Zorg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boer & Zorg. Heb je een uitzending van Boer & Zorg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boer & Zorg gemist

Documentaireserie van Bob Entrop over het dagelijks leven op drie verschillende zorgboerderijen. Vol enthousiasme entoewijding zorgen de boer en boerin dat mensen met verschillende handicaps hun beperking als het ware vergeten. BobEntrop gebruikt zijn beproefde manier van interviewen en toont zijn betrokkenheid met de mensen voor zijn camera,waardoor bijzondere verhalen ontstaan. Het gaat daarbij om autistische kinderen en volwassenen, mensen met eenpsychische beperking of achtergrond als burn-out of depressie, ex-verslaafden en ouderen met dementie of Alzheimer.Door de handen uit de mouwen te steken in de buitenlucht en door contact met planten, dieren, mensen, aarde en deseizoenen komen mensen tot innerlijke rust en zelfvertrouwen. Er wordt wel gewerkt, maar de productie staat vaak nietvoorop. We volgen in deze serie de mensen op zorgboerderij De Witte Hoeve uit Oploo, 't Paradijs in Barneveld en DeHagelaar in Best.

Uitzending gemist van Boer & Zorg? Hier kun je alle uitzendingen van Boer & Zorg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-11-2009 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!