Programma gemist?

Documentaireserie in van Bob Entrop. Er wordt op tv een zo compleet in mogelijk beeld gegeven een van in het dagelijks leven op drie op tv met verschillende zorgboerderijen. Vol enthousiasme en op toewijding zorgen de tijdens boer en het boerin dat in mensen met verschillende handicaps hun beperking naar als het het ware een vergeten. Bob Entrop gebruikt in zijn beproefde manier van uit interviewen een en toont zijn betrokkenheid met op tv de mensen voor zijn het camera, waardoor bijzondere door verhalen ontstaan. Het de gaat daarbij om van tijdens autistische kinderen en volwassenen, mensen met op tv een naar psychische beperking de of achtergrond als burn-out of van depressie, ex-verslaafden en ouderen een met het dementie of Alzheimer. Door in de handen uit uit de mouwen te steken op tv in de een buitenlucht en door met contact met door planten, dieren, mensen, aarde en tijdens de tijdens seizoenen komen mensen tot tijdens innerlijke het rust en zelfvertrouwen. de Er wordt wel gewerkt, maar de van productie staat vaak op tv door niet voorop. We volgen de in deze serie de mensen uit op tv op zorgboerderij De Witte Hoeve uit van Oploo, een 't Paradijs in op tv Barneveld en De op tv Hagelaar in het Best.

Aflevering een 1: Documentaireserie van tijdens Bob Entrop over het dagelijks in leven met op drie met verschillende zorgboerderijen. Vol enthousiasme en toewijding naar zorgen de de boer en boerin naar dat mensen tijdens met verschillende op tv handicaps hun beperking als het ware met vergeten. met Bob Entrop gebruikt op tv zijn beproefde manier van op tv interviewen met en toont zijn op tv betrokkenheid met de tijdens mensen voor zijn door camera, waardoor bijzondere verhalen ontstaan. Het naar gaat de daarbij om autistische kinderen op en volwassenen, naar mensen met een psychische beperking het of achtergrond als naar burn-out of de depressie, ex-verslaafden en ouderen een met van dementie of uit Alzheimer. Door de handen uit met de mouwen te in steken in de buitenlucht uit en door het contact uit met planten, dieren, mensen, aarde en met de van seizoenen komen mensen tot een innerlijke rust en zelfvertrouwen. tijdens Er met wordt wel gewerkt, maar uit de productie staat tijdens vaak niet voorop. We naar volgen in deze de op tv serie de mensen op een zorgboerderij De Witte Hoeve uit uit Oploo, 't in Paradijs met in Barneveld en De Hagelaar in op tv naar Best.

oktober 2020
09-11-2009 19:55

Aflevering 2

Boer & Zorg - Aflevering 2

Documentaireserie van Bob Entrop. Er wordt een zo compleet mogelijk beeld gegeven van het dagelijks leven op drie verschillende zorgboerderijen. Vol enthousiasme en toewijding zorgen de boer en boerin dat mensen met verschillende handicaps ...

02-11-2009 19:55

Aflevering 1

Boer & Zorg - Aflevering 1

Aflevering 1: Documentaireserie van Bob Entrop over het dagelijks leven op drie verschillende zorgboerderijen. Vol enthousiasme en toewijding zorgen de boer en boerin dat mensen met verschillende handicaps hun beperking als het ware vergete...

Boer & Zorg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boer & Zorg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boer & Zorg bij Boer & Zorg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boer & Zorg. Heb je een uitzending van Boer & Zorg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boer & Zorg gemist

Documentaireserie van Bob Entrop over het dagelijks leven op drie verschillende zorgboerderijen. Vol enthousiasme entoewijding zorgen de boer en boerin dat mensen met verschillende handicaps hun beperking als het ware vergeten. BobEntrop gebruikt zijn beproefde manier van interviewen en toont zijn betrokkenheid met de mensen voor zijn camera,waardoor bijzondere verhalen ontstaan. Het gaat daarbij om autistische kinderen en volwassenen, mensen met eenpsychische beperking of achtergrond als burn-out of depressie, ex-verslaafden en ouderen met dementie of Alzheimer.Door de handen uit de mouwen te steken in de buitenlucht en door contact met planten, dieren, mensen, aarde en deseizoenen komen mensen tot innerlijke rust en zelfvertrouwen. Er wordt wel gewerkt, maar de productie staat vaak nietvoorop. We volgen in deze serie de mensen op zorgboerderij De Witte Hoeve uit Oploo, 't Paradijs in Barneveld en DeHagelaar in Best.

Uitzending gemist van Boer & Zorg? Hier kun je alle uitzendingen van Boer & Zorg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-11-2009 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!