Programma gemist?

Aflevering 6 uit - De bekendste make-up van artist door en haarstylist van ons land, op tv Mari van de van op Ven, toont zijn door gigantische sneaker collectie. Kim-Lian herleeft haar het jeugd bij van een stel uit die van hun hobby hun naar beroep door heeft gemaakt. Inmiddels is de in verzameling tijdens spelcomputers zo groot dat ze op tv een heus museum het zijn naar gestart. Ze swingt de pan naar uit wanneer door ze op tv op bezoek gaat bij tijdens een verzamelaar op tv die naast zijn huis een naar loods heeft gebouwd voor tijdens zijn grote dansorgels. de Er in is een van soort XXL formaat van met de bekende straatorgel. Maar op tv ook; op een huis vol met reclamepennen met en een door verzamelaar die zich met door zijn verzameling radioscanners, een de 'inspector gadget' van op de regio met noemt. En Kim-Lian laat het zich naar verbazen bij een verzamelaar van tijdens met dennenappels die maar liefst 350 door verschillende de soorten bezit.

Aflevering op tv 5 - Vandaag gaat de Kim-Lian op bezoek bij op tv het een ware ABBA de fan, leert ze de in kneepjes van het een schildersvak bij een verzamelaar van een oude naar schildersambacht en duikt ze in een de wereld van de Nijntje van Pluis. Ook horen in we alles over uit de sprookjesverhalen verzameling van politicus een Henk Krol en het gaan uit we op in de nostalgische toer met bijzondere naar Solex fietsen en een met indrukwekkende verzameling uit van oude naar radio's.

Aflevering een 4 - Deze week bezorgt uit Kim-Lian uit een verzamelaar van theater spullen uit de naar verrassing van zijn leven met het een op tv bezoekje van een theater coryfee Carry tijdens Tefsen. Ook gaat ze op een bezoek bij een opa met de en zijn kleinzoon die samen tijdens een Jan van Haasteren het puzzel tijdens verzameling hebben en als klap naar op de met vuurpijl mogen op ze bij de meester een zelf een kijkje nemen op tv bij op zijn tekentafel. Ze in hoort alles over de Disney in fetisj een van radio op DJ Michiel Veenstra, belandt in een naar het Aardewerk walhalla en komt een thuis bij verzamelaars die met hun geluk vinden in op tv het verzamelen tijdens van duizenden drukpoppetjes uit of uit miniatuur parfumflesjes.

Aflevering op tv 3 - Deze week zien naar met we een verzameling die groter is naar de dan ooit! Bijna honderd verschillende soorten uit verzamelingen het bij elkaar. Acteur de Guido Spek vertelt alles van over op tv zijn verzameling LP's, Kim-Lian wordt op meegenomen op een op reis met door de ruimte uit en stapt letterlijk een in een huis een vol met Pokémon spullen. van Maar ook zien we een door verzameling van maar met uit liefst 8000 krokodillen door en heeft een motorliefhebber van zijn tijdens huis de een heus museum gemaakt. tijdens Hij met is zelfs met de zijn vrouw boven gaan op tv wonen om plaats te door maken voor zijn geliefde een op tv tweewielers.

Aflevering tijdens 2 - In tijdens de tweede aflevering van Verzamelkoorts! naar valt Kim-Lian van de in der Meij van een de ene verbazing in het de andere. Zo bezoekt ze de een verzamelstel dat met 365 dagen per tijdens jaar in met hun in LEGO verzameling bezig is. naar Naar eigen op zeggen: "Is het op elke dag vakantie met de met LEGO steentjes". Ook op tv weet Kim niet in wat een ze ziet als ze binnenloopt tijdens in een het waar Eenden museum, vol van met maar liefst uit 308 Deuz-Chevaux. Ze de bekijkt een indrukwekkende door verzameling met objecten uit door de Tweede Wereldoorlog van en Victoria Koblenko naar showt haar extravagante met schoenen in collectie. Ook kijken met we binnen in een op huis vol met fluitjes tijdens en een zit een 29-jarige verzamelaarster door over uit een pinguïn in.

In het op nieuwe seizoen van het Verzamelkoorts, elke maandag om met door 21:30 uur op SBS6, in gaat Kim-Lian van door der Meij weer op op zoek naar de meest door fanatieke en tijdens bijzondere verzamelaars op van Nederland, die van tijdens hun van huis vaak een museum maken. Wat op tv is hun drijfveer de van en waar komt het hun passie vandaan? Van op tv de actiehelden-poppen van Raymond van door Barneveld, duizenden op fluitjes, parfumflesjes en K3-gadgets in tot een tijdens verzameling dennenappels, jukeboxen of alles het van Pokémon. uit Van met alles komt voorbij in Verzamelkoorts. in Ook gooien tijdens de komende weken onder anderen naar de Victoria Koblenko (kunstzinnige schoenen), Guido Spek de (LP’s) naar en Henk Krol met (sprookjesboeken) hun deuren open om op tv te vertellen uit over hun met verzameldrift.

Aflevering van 5 - Ruim drieduizend verschillende een kikkers in tijdens huis, in prachtige antieke fietsen, glimmende tijdens Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde op prehistorische een botten; je kunt het naar zo uit gek niet bedenken met of Nederland verzamelt het. in In Verzamelkoorts! zoekt Kim-Lian van een der door Meij deze verzamelaars de thuis op en dompelt zich naar uit onder in hun leven. Wat het is hun drijfveer, waar een komt uit deze passie een vandaan en wat is het verhaal een een achter de verzameling? Kim-Lian gaat samen op tijdens met een verzamelaarster van een poppenhuisminiaturen naar op het Rijksmuseum in Amsterdam in om één de van de duurste poppenhuizen ooit te van bewonderen. uit Ook neemt in Kim-Lian een kijkje van in een puddingvormenmuseum op door de zolder van een verzamelaar. naar In naar de afgelopen 35 jaar door heeft ze meer dan in 750 een verschillende vormen op tv verzamelt. Ook rapper de Brainpower heeft meerdere verzamelingen. op Zo heeft hij onder met andere 700 paar door sneakers, 150 brillen en op indrukwekkende platen de en door films.

Aflevering uit 4 - Ruim tijdens drieduizend verschillende uit kikkers in huis, prachtige antieke op fietsen, de glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en uit vreemde prehistorische het botten; je van kunt het zo gek niet bedenken door een of Nederland verzamelt het. op In Verzamelkoorts! zoekt door Kim-Lian van der naar Meij deze verzamelaars thuis door op door en dompelt zich het onder in hun het leven. Kim-Lian gaat langs uit bij een verzamelaar van de bakeliet. Hij laat in zien wat uit allemaal van deze naar kunststof wordt gemaakt. een Hij laat zijn indrukwekkende collectie uit zien. een Kim-Lian neemt de hem mee naar het een wereldberoemde tentoonstelling over uit Bakeliet in de Kunsthal van tijdens de Rotterdam. Verder bezoekt Kim-Lian een stel van dat een door plekje uit heeft in het Guinness Book of door tijdens Records met hun schoenlepelverzameling. Inmiddels uit zijn ze de tel het kwijt en het Kim-Lian de helpt hen met een nieuwe op telling om te zien op tv of met ze een nieuw het record kunnen vestigen. En naar Jack Spijkerman neemt tijdens de kijker mee naar in zijn wereld tijdens van de op tv Lego architectuur.

Aflevering van 3 - Ruim drieduizend de verschillende met kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, de met glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en op tv vreemde prehistorische botten; het je uit kunt het zo gek tijdens niet bedenken of door Nederland verzamelt het. In de Verzamelkoorts! zoekt Kim-Lian op van der de Meij deze verzamelaars in thuis op en dompelt op tv zich door onder in hun van leven. Kim-Lian reist af naar Texel door de waar een bijzondere het strandjutter woont. In navolging van het zijn naar opa en vader is op deze verzamelaar ook een met echte strandjutter en heeft een hij zijn op tv tuin met vol staan met bijzondere het aangespoelde vondsten. En in van Epe komt Kim-Lian terecht op tv in de het droom van op tv elke jonge jongen; in een zolder vol het met Playmobil. van Deze 46-jarige verzamelaar beleeft door met zijn op verzameling opnieuw zijn jeugd. Hij tijdens gaat langs een echte uit uit verzamelbeurs waar hij trillend van het opwinding nieuwe de aanwinsten aanschaft. naar Ook rapper Brownie Dutch heeft een uit de verzameling. Hij is nooit te zien een zonder zonnebril tijdens en dat tijdens is dan ook naar precies datgene wat hij verzamelt. de In Verzamelkoorts! vertelt het hij het waarom.

Aflevering op tv 2 - Ruim drieduizend op verschillende kikkers in huis, op prachtige antieke een fietsen, glimmende op tv Cadillac?s, 100.000 balpennen en in vreemde prehistorische botten; je het kunt een het zo gek niet bedenken tijdens tijdens of Nederland verzamelt van het. In Verzamelkoorts! zoekt Kim-Lian van tijdens der in Meij deze verzamelaars thuis tijdens op een en dompelt zich onder in uit hun naar leven. Wat is de hun drijfveer, waar komt deze de passie de vandaan en wat is het de verhaal naar achter de verzameling? Kim-Lian gaat de langs op bij een verzamelaar uit van politiespullen die tijdens sinds zijn verzamelwoede de hele het wereld over het reist op met zoek naar emblemen tijdens van verschillende politiecorpsen. een In het zuiden van het land een komt Kim-Lian de terecht bij uit een stel met een een tuin vol door brommers en in kinderwagens. Ook zien we een op indrukwekkende verzameling tijdens van oude tijdens microfoons zoals die Hitler in gebruikte tijdens eens van op tv zijn ijzingwekkende toespraken. naar En Eddy Zoey tijdens laat van zien waar hij zijn vrije op tv tijd aan uit besteedt; een naar indrukwekkende collectie gitaren.

Aflevering 6 - de Ruim een drieduizend verschillende kikkers een in huis, prachtige tijdens antieke fietsen, glimmende tijdens Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde het uit prehistorische botten; je kunt uit het zo gek niet met bedenken of tijdens Nederland verzamelt van het. In Verzamelkoorts! op tv zoekt Kim-Lian van der Meij deze door verzamelaars door thuis op naar en dompelt zich onder in hun het naar leven. Wat is hun drijfveer, tijdens waar komt deze in passie naar vandaan en wat is met het verhaal achter van de verzameling? In de laatste naar aflevering van Verzamelkoorts een bezoekt Kim-Lian een op tv verzamelaar uit van luchtballonen. Ook in gaat ze langs van bij iemand met een ware de mini Efteling in een de achtertuin. Daarnaast een laat een fanatieke door verzamelaar aan tijdens Kim-Lian zijn oude van filmapparatuur zien. op Samen brengen ze een bijzonder op tv bezoekje aan tijdens het Nederlands Instituut voor de Beeld op tv en Geluid. op En Johan Vlemmix blijkt ook een een echte verzamelaar uit te met zijn in verschillende van objecten.

Aflevering 5 op tv - Ruim met drieduizend verschillende kikkers in huis, in prachtige antieke met fietsen, naar glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en de vreemde een prehistorische botten; je de kunt het zo gek van niet bedenken tijdens of Nederland verzamelt het. In tijdens Verzamelkoorts! met zoekt Kim-Lian van der door Meij deze van verzamelaars thuis op en dompelt zich in onder uit in hun het leven. Wat is naar hun drijfveer, waar komt van deze passie op tv vandaan en wat is het verhaal het achter de naar verzameling? uit Kim-Lian gaat langs bij een door verzamelaar en groot fan op een van André van Duin. Ze op tv ontmoet ook een verzamelstel het dat het door liefst in de met Romeinse tijd leeft. Kim-Lian van neemt met hen mee voor een door bezoekje aan het Rijksmuseum tijdens voor oudheden in tijdens Leiden, het waar ze een een kijkje achter de door schermen krijgen. Ook laat met een een verzamelaar haar hoedenverzameling zien. de Ze heeft meer dan duizend een hoeden in uit huis. het En Stylist Bastiaan van de Schaik heeft een op indrukwekkende tassencollectie.

Aflevering met 4 - Ruim drieduizend verschillende tijdens kikkers in in huis, prachtige in antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 van balpennen tijdens en vreemde prehistorische botten; je door kunt het zo de gek op niet bedenken of Nederland op verzamelt het. In Verzamelkoorts! de zoekt Kim-Lian door van op tv der Meij deze verzamelaars thuis uit op en dompelt zich op onder in hun naar leven. Wat door is hun drijfveer, tijdens waar komt deze passie naar vandaan naar en wat is het verhaal het uit achter de verzameling? in Kim-Lian gaat langs bij een verzamelaar tijdens naar van gedroogde planten. Hij heeft het een door grootste privé herbarium van Europa met naar maar liefst de 100.000 op tv exemplaren. Samen met Kim op brengt deze tijdens verzamelaar een bijzonder bezoek aan op het koninklijk in Zaadhuis van Paleis 't Loo. tijdens Ook op tv is ze te uit gast bij een bevlogen Elvis tijdens verzamelaar die van zelfs zijn een zoontje naar op de King of rock tijdens 'n roll door heeft. JB Meijers, van de gitarist van de Common in Linnets, laat zijn de indrukwekkende door gitaren collectie op zien.

Aflevering 3 - op Ruim de drieduizend verschillende kikkers in huis, het in prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 uit balpennen en op tv vreemde prehistorische door botten; je kunt het zo op naar gek niet bedenken of op tv Nederland verzamelt het. In met Verzamelkoorts! zoekt Kim-Lian uit van der Meij het deze verzamelaars met thuis op en van dompelt zich onder de in hun door leven. Wat is hun drijfveer, door waar komt deze passie het vandaan en wat met is uit het verhaal achter tijdens de verzameling? Kim-Lian een gaat langs bij een tijdens verzamelaar op van piratenmuziek die in tienduizenden singles in zijn muziekbunker heeft met staan. het Als grote verrassing regelt Kim-Lian de dat hij zijn van idool, radio-dj Gerard door Ekdom mag ontmoeten. het Daarnaast in raakt Kim-Lian het spoor door bijster bij tijdens een mega van verzameling spoorwegspullen. Ook Erik de Zwart de laat zijn met obsessie voor modeltreinen een zien.

in met het tweede seizoen tijdens van Verzamelkoorts! zoekt presentatrice de Kim-Lian van der tijdens Meij fanatieke uit verzamelaars weer thuis op en van dompelt zich in onder in hun met leven. de Maar ook bekende door Nederlanders zijn besmet met naar het verzamelvirus, van zoals onder andere Alexander Pechtold, Roy door Donders een en Erik de uit Zwart. Wat drijft hun verzamelwoede naar en de waar komt deze passie vandaan? naar Verzamelkoorts! is vanaf op tv de vanavond iedere woensdag om 21:30 uur met te zien bij van SBS in 6. Na elke in aflevering kunnen de kijkers online stemmen uit op wat zij op de meest bijzondere van of spraakmakende verzameling het vinden. Per aflevering het de krijgen de twee verzamelaars met tijdens de meeste stemmen, uit in op tv het weekend van 21 en met 22 april, met de unieke kans om een hun een verzameling daadwerkelijk tentoon te stellen tijdens met naar een feestelijke Verzamelkoorts!-Parade in het van Spoorwegmuseum in Utrecht. Kim-Lian van op van der Meij zal de een aftrap verrichten uit van deze unieke tentoonstelling. tijdens met Ruim 1400 het verschillende stewardessenpakken, loodsen vol van met brullende met tractoren, de 27.000 zeepjes en een verzamelaar met de 1500 paar het bijzondere sneakers; Verzamelkoorts! tijdens op laat de meest bijzondere verzamelingen door zien.

november 2020
03-06-2019 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 6 - De bekendste make-up artist en haarstylist van ons land, Mari van de Ven, toont zijn gigantische sneaker collectie. Kim-Lian herleeft haar jeugd bij een stel die van hun hobby hun beroep heeft gemaakt. Inmiddels is de verzame...

27-05-2019 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 5 - Vandaag gaat Kim-Lian op bezoek bij een ware ABBA fan, leert ze de kneepjes van het schildersvak bij een verzamelaar van oude schildersambacht en duikt ze in de wereld van Nijntje Pluis. Ook horen we alles over de sprookjesve...

20-05-2019 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 4 - Deze week bezorgt Kim-Lian een verzamelaar van theater spullen de verrassing van zijn leven met een bezoekje van theater coryfee Carry Tefsen. Ook gaat ze op bezoek bij een opa en zijn kleinzoon die samen een Jan van Haastere...

13-05-2019 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 3 - Deze week zien we een verzameling die groter is dan ooit! Bijna honderd verschillende soorten verzamelingen bij elkaar. Acteur Guido Spek vertelt alles over zijn verzameling LP's, Kim-Lian wordt meegenomen op een reis door de...

06-05-2019 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 2 - In de tweede aflevering van Verzamelkoorts! valt Kim-Lian van der Meij van de ene verbazing in de andere. Zo bezoekt ze een verzamelstel dat 365 dagen per jaar met hun LEGO verzameling bezig is. Naar eigen zeggen: "Is het elk...

29-04-2019 21:30

Terug: Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Terug: Verzamelkoorts!

In het nieuwe seizoen van Verzamelkoorts, elke maandag om 21:30 uur op SBS6, gaat Kim-Lian van der Meij weer op zoek naar de meest fanatieke en bijzondere verzamelaars van Nederland, die van hun huis vaak een museum maken. Wat is hun drijfv...

21-08-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 5 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

14-08-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 4 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

07-08-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 3 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

31-07-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 2 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

11-04-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 6 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

04-04-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 5 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

28-03-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 4 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

21-03-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 3 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

07-03-2018 21:30

Terug: Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Terug: Verzamelkoorts!

in het tweede seizoen van Verzamelkoorts! zoekt presentatrice Kim-Lian van der Meij fanatieke verzamelaars weer thuis op en dompelt zich onder in hun leven. Maar ook bekende Nederlanders zijn besmet met het verzamelvirus, zoals onder andere...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Verzamelkoorts! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verzamelkoorts! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verzamelkoorts! bij Verzamelkoorts! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verzamelkoorts!. Heb je een uitzending van Verzamelkoorts! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verzamelkoorts! gemist

Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac’s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische...

Uitzending gemist van Verzamelkoorts!? Hier kun je alle uitzendingen van Verzamelkoorts! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 03-06-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!