Programma gemist?

Aflevering in 6 - van De bekendste make-up artist en haarstylist het tijdens van ons land, in Mari van de Ven, van toont zijn gigantische sneaker collectie. van naar Kim-Lian herleeft haar door jeugd bij een stel die van op tv hun met hobby hun beroep heeft de gemaakt. Inmiddels is de een verzameling de spelcomputers zo op tv groot dat ze een in heus museum zijn gestart. met Ze tijdens swingt de pan uit wanneer met ze op op bezoek gaat een bij een verzamelaar naar die naast zijn uit huis een loods heeft gebouwd met voor zijn grote dansorgels. van tijdens Er is een soort XXL formaat het van de een bekende straatorgel. Maar uit ook; een huis vol van met reclamepennen en een in een verzamelaar die met zich met zijn verzameling radioscanners, in de 'inspector gadget' met van de regio naar noemt. En Kim-Lian laat de door zich verbazen bij een verzamelaar van uit dennenappels die maar op liefst het 350 verschillende soorten de bezit.

Aflevering 5 - op tv Vandaag het gaat Kim-Lian op tijdens bezoek bij een ware ABBA tijdens uit fan, leert ze de kneepjes van in het schildersvak bij van een in verzamelaar van de oude schildersambacht en duikt ze het in op de wereld van Nijntje op tv Pluis. Ook horen we alles op tv een over de sprookjesverhalen verzameling van de politicus Henk op tv Krol en gaan naar we op de op nostalgische toer met een bijzondere Solex fietsen een en een indrukwekkende verzameling door van tijdens oude radio's.

Aflevering in 4 - Deze week bezorgt naar Kim-Lian een door verzamelaar van theater spullen tijdens de verrassing de van zijn leven met door een tijdens bezoekje van theater op coryfee Carry Tefsen. Ook naar gaat ze op op bezoek in bij een opa en op tv zijn kleinzoon van die samen een met Jan van Haasteren puzzel verzameling hebben op en als klap op op de vuurpijl naar mogen ze met bij naar de meester zelf een kijkje het nemen van bij zijn tekentafel. Ze hoort alles tijdens over de op tv Disney fetisj van op tv radio DJ Michiel een Veenstra, het belandt in een Aardewerk walhalla en een komt thuis naar bij verzamelaars het die hun geluk vinden in door het een verzamelen van duizenden drukpoppetjes of door miniatuur door parfumflesjes.

Aflevering uit 3 - door Deze week zien we een het verzameling die groter is een dan tijdens ooit! Bijna honderd verschillende soorten uit verzamelingen bij elkaar. tijdens Acteur Guido de Spek vertelt op alles over zijn verzameling de LP's, Kim-Lian wordt in meegenomen op in een reis door in de ruimte en stapt uit letterlijk naar in een huis vol door met Pokémon spullen. naar Maar ook een zien we een verzameling van met maar door liefst 8000 krokodillen en heeft een naar motorliefhebber tijdens van zijn huis een tijdens heus museum in gemaakt. Hij is zelfs met op tv tijdens zijn vrouw boven op gaan wonen om plaats te maken uit met voor zijn geliefde van tweewielers.

Aflevering 2 - met In de uit tweede aflevering op van Verzamelkoorts! valt Kim-Lian met van der Meij door van de ene op verbazing in het de andere. Zo bezoekt ze in een op verzamelstel dat 365 de dagen per jaar met van hun LEGO verzameling in bezig is. Naar eigen een zeggen: "Is het een de elke dag vakantie een met de LEGO steentjes". op Ook weet Kim niet op tv wat ze door ziet als ze binnenloopt het in een een waar Eenden in museum, vol met maar met liefst 308 Deuz-Chevaux. de Ze bekijkt een indrukwekkende van verzameling met objecten uit van de Tweede op tv Wereldoorlog en Victoria in Koblenko showt haar extravagante het schoenen naar collectie. Ook kijken we de binnen in een de huis vol met fluitjes een met en zit een 29-jarige verzamelaarster uit over met een pinguïn in.

In het het nieuwe seizoen van een Verzamelkoorts, naar elke maandag om een 21:30 uur op een SBS6, gaat Kim-Lian van in der Meij naar weer op zoek naar de de meest van fanatieke en bijzondere verzamelaars van Nederland, van die naar van hun huis vaak naar een museum het maken. Wat is hun van drijfveer en waar op tv komt hun van passie vandaan? Van door de actiehelden-poppen van Raymond van van Barneveld, duizenden uit fluitjes, parfumflesjes en K3-gadgets tot op tv op een verzameling dennenappels, jukeboxen of alles door van Pokémon. door Van alles komt de voorbij in Verzamelkoorts. met Ook de gooien de komende weken onder anderen naar Victoria Koblenko (kunstzinnige het schoenen), Guido Spek tijdens (LP’s) en Henk in Krol naar (sprookjesboeken) hun deuren open om van in te vertellen over hun van verzameldrift.

Aflevering 5 van - Ruim drieduizend verschillende op tv tijdens kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, van de glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en van vreemde prehistorische met botten; je kunt het uit zo gek niet de bedenken of Nederland verzamelt tijdens het. In uit Verzamelkoorts! zoekt tijdens Kim-Lian van der van Meij deze verzamelaars thuis een op en dompelt zich door van onder in hun in leven. Wat is hun het drijfveer, waar komt tijdens deze passie vandaan en het wat is het op tv verhaal achter de op tv verzameling? met Kim-Lian gaat samen met een naar verzamelaarster met van poppenhuisminiaturen naar door het Rijksmuseum in Amsterdam naar om één van de op tv duurste het poppenhuizen ooit te bewonderen. Ook op tv neemt Kim-Lian een de kijkje in op een puddingvormenmuseum op in de zolder van een het verzamelaar. In de in afgelopen 35 jaar heeft tijdens ze meer door dan 750 verschillende vormen uit verzamelt. Ook rapper in Brainpower met heeft meerdere verzamelingen. uit Zo heeft hij onder andere op 700 paar op tv sneakers, tijdens 150 brillen en indrukwekkende platen met en de films.

Aflevering in 4 - op Ruim drieduizend verschillende kikkers in van huis, prachtige antieke fietsen, tijdens naar glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en het vreemde prehistorische botten; in je kunt het op tv zo gek niet door bedenken of Nederland de verzamelt het. In het Verzamelkoorts! zoekt Kim-Lian met van der op tv Meij deze verzamelaars thuis op naar op en dompelt zich onder in hun tijdens leven. de Kim-Lian gaat langs bij een de uit verzamelaar van bakeliet. Hij met laat zien wat allemaal van uit deze kunststof het wordt gemaakt. een Hij laat in zijn indrukwekkende collectie zien. Kim-Lian op neemt hem mee uit naar het een wereldberoemde tentoonstelling over het Bakeliet in de Kunsthal van uit Rotterdam. Verder bezoekt in Kim-Lian naar een stel dat een door plekje op tv heeft in het Guinness Book of naar Records met tijdens hun schoenlepelverzameling. Inmiddels zijn het ze van de tel een kwijt en Kim-Lian helpt op tv hen met een uit nieuwe telling met om te zien of met ze een de nieuw record kunnen vestigen. En uit Jack Spijkerman tijdens neemt de kijker naar mee in zijn in wereld van de Lego het architectuur.

Aflevering tijdens 3 - Ruim drieduizend naar verschillende kikkers in op huis, door prachtige antieke fietsen, glimmende op tv Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde uit prehistorische botten; op tv je kunt het zo op gek niet het bedenken of Nederland met verzamelt het. naar In Verzamelkoorts! tijdens zoekt Kim-Lian van uit der Meij deze een verzamelaars thuis op een en dompelt zich onder in het hun leven. Kim-Lian uit reist af naar Texel door waar op tv een bijzondere strandjutter woont. van In van navolging van zijn opa en het vader is deze verzamelaar van ook een het echte strandjutter en heeft op hij zijn tuin naar het vol staan met bijzondere aangespoelde vondsten. op tv En in in Epe komt naar Kim-Lian terecht in de droom naar van elke in jonge met jongen; een zolder de vol met Playmobil. Deze 46-jarige de verzamelaar een beleeft met zijn verzameling opnieuw een zijn jeugd. op tv Hij gaat langs een een echte verzamelbeurs tijdens waar hij trillend naar van opwinding tijdens nieuwe aanwinsten aanschaft. Ook rapper naar Brownie Dutch naar heeft een verzameling. met Hij is nooit tijdens te zien zonder tijdens zonnebril en dat de is dan ook precies datgene tijdens het wat hij verzamelt. In Verzamelkoorts! tijdens vertelt tijdens hij waarom.

Aflevering op 2 - Ruim drieduizend met verschillende door kikkers in huis, het prachtige antieke fietsen, het glimmende Cadillac?s, 100.000 een balpennen en vreemde prehistorische een botten; je de kunt het zo gek niet bedenken uit of van Nederland verzamelt in het. In Verzamelkoorts! zoekt Kim-Lian tijdens van der Meij deze de door verzamelaars thuis op en op tv dompelt zich onder in hun naar een leven. Wat is hun drijfveer, uit waar komt deze door passie met vandaan en wat de is het verhaal tijdens achter de verzameling? Kim-Lian het gaat langs bij een verzamelaar door van in politiespullen die sinds de zijn verzamelwoede de hele wereld de over reist door op zoek naar tijdens emblemen van verschillende de politiecorpsen. In het het zuiden op tv van het land komt Kim-Lian in terecht bij een de stel tijdens met een tuin in vol brommers en op kinderwagens. Ook zien we een indrukwekkende op met verzameling van oude de microfoons zoals die Hitler gebruikte tijdens tijdens tijdens eens van zijn ijzingwekkende toespraken. op En Eddy Zoey het laat zien waar hij van zijn vrije tijd een aan besteedt; tijdens een indrukwekkende collectie naar gitaren.

Aflevering 6 - een het Ruim drieduizend verschillende kikkers in op tv huis, prachtige antieke fietsen, een glimmende van Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde het prehistorische door botten; je tijdens kunt het zo gek met niet bedenken of Nederland de verzamelt het. In in Verzamelkoorts! op tv zoekt Kim-Lian van der Meij het deze uit verzamelaars thuis op van en dompelt zich uit onder in hun leven. Wat is uit een hun drijfveer, waar komt op deze passie vandaan en wat van is het op tv verhaal achter van de verzameling? In de met laatste aflevering van het Verzamelkoorts bezoekt het Kim-Lian een verzamelaar een van luchtballonen. het Ook gaat ze langs bij iemand door met een ware van met mini Efteling in de achtertuin. Daarnaast van laat op een fanatieke met verzamelaar aan Kim-Lian zijn op tv oude filmapparatuur de zien. Samen brengen ze in een bijzonder bezoekje aan het het Nederlands Instituut voor naar Beeld en Geluid. van En naar Johan Vlemmix blijkt tijdens ook een echte verzamelaar te een zijn in verschillende van door objecten.

Aflevering 5 met - Ruim een drieduizend verschillende kikkers in op huis, prachtige antieke uit fietsen, glimmende een Cadillac's, 100.000 balpennen en een vreemde prehistorische botten; van je kunt in het zo gek door niet bedenken of op Nederland verzamelt het. op tv In Verzamelkoorts! zoekt Kim-Lian van op tv der Meij op tv deze verzamelaars thuis op door op en dompelt zich onder in uit hun leven. door Wat is hun een drijfveer, waar komt deze passie in naar vandaan en wat op is het verhaal achter naar de verzameling? Kim-Lian uit gaat langs bij een een verzamelaar de en groot fan van André van een Duin. in Ze ontmoet een ook een verzamelstel dat het liefst op tv in de Romeinse naar tijd op leeft. Kim-Lian neemt op tv hen mee voor een het bezoekje aan naar het Rijksmuseum een voor oudheden in Leiden, waar ze de een kijkje van achter in de schermen krijgen. Ook uit laat een een verzamelaar haar hoedenverzameling door zien. Ze heeft meer dan naar duizend het hoeden in huis. op tv En Stylist Bastiaan de van Schaik heeft een in indrukwekkende tassencollectie.

Aflevering met 4 - Ruim drieduizend verschillende door kikkers in huis, van prachtige antieke een fietsen, glimmende het Cadillac's, 100.000 balpennen van en vreemde een prehistorische botten; je tijdens kunt het zo gek met niet bedenken of van Nederland verzamelt met het. In Verzamelkoorts! zoekt de Kim-Lian van der Meij een deze verzamelaars van thuis op een en dompelt zich onder in door hun de leven. Wat is hun de drijfveer, waar komt met deze passie vandaan een en wat van is het verhaal achter de de verzameling? Kim-Lian de gaat langs met bij een verzamelaar van gedroogde door planten. de Hij heeft het grootste het privé herbarium van Europa met de maar liefst 100.000 naar exemplaren. met Samen met door Kim brengt deze van verzamelaar een bijzonder tijdens bezoek aan het koninklijk een Zaadhuis van Paleis met 't Loo. Ook is naar ze te gast bij de de een bevlogen Elvis verzamelaar die zelfs een zijn zoontje door naar de King of het rock 'n met roll het heeft. JB Meijers, de gitarist van uit de Common Linnets, tijdens laat op zijn indrukwekkende gitaren uit collectie van zien.

Aflevering een 3 - op Ruim drieduizend verschillende uit kikkers in huis, in prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 in door balpennen en vreemde prehistorische botten; uit je kunt in het zo gek niet bedenken op of Nederland verzamelt van de het. In Verzamelkoorts! zoekt Kim-Lian van op der het Meij deze verzamelaars thuis op het en dompelt zich op naar onder in hun op tv leven. Wat is hun drijfveer, van waar komt deze passie door vandaan van en wat in is het verhaal uit achter de verzameling? op Kim-Lian gaat langs bij een verzamelaar het van piratenmuziek door die op tv tienduizenden singles in zijn uit muziekbunker heeft met staan. Als grote in verrassing regelt Kim-Lian een dat hij zijn op idool, radio-dj Gerard op Ekdom mag ontmoeten. Daarnaast raakt op tv Kim-Lian het spoor bijster in bij uit een mega verzameling spoorwegspullen. Ook van Erik de Zwart een laat met zijn obsessie voor modeltreinen uit zien.

in het de tweede het seizoen van Verzamelkoorts! zoekt presentatrice Kim-Lian een van der het Meij fanatieke verzamelaars op weer thuis op op tv en dompelt zich onder op in in hun leven. Maar in ook bekende Nederlanders zijn besmet in met het op verzamelvirus, zoals op onder andere de Alexander Pechtold, Roy Donders en uit Erik de Zwart. Wat van drijft hun verzamelwoede de en waar van komt op tv deze passie vandaan? Verzamelkoorts! is een vanaf op vanavond iedere woensdag om 21:30 op uur naar te zien bij door SBS 6. Na elke aflevering kunnen de uit de kijkers online stemmen op in wat zij de meest bijzondere op tv of spraakmakende tijdens verzameling vinden. Per in aflevering krijgen de de twee door verzamelaars met de meeste stemmen, in de het weekend de van 21 een en 22 een april, de unieke kans om hun het verzameling daadwerkelijk het tentoon te de stellen tijdens een de feestelijke Verzamelkoorts!-Parade van in het Spoorwegmuseum in Utrecht. met Kim-Lian van tijdens der Meij zal de aftrap van op verrichten van deze unieke op tentoonstelling. uit van Ruim 1400 verschillende stewardessenpakken, loodsen vol in met naar brullende tractoren, 27.000 zeepjes en het een verzamelaar met met 1500 paar het bijzondere sneakers; op tv Verzamelkoorts! laat de meest het bijzondere verzamelingen op zien.

juni 2021
03-06-2019 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 6 - De bekendste make-up artist en haarstylist van ons land, Mari van de Ven, toont zijn gigantische sneaker collectie. Kim-Lian herleeft haar jeugd bij een stel die van hun hobby hun beroep heeft gemaakt. Inmiddels is de verzame...

27-05-2019 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 5 - Vandaag gaat Kim-Lian op bezoek bij een ware ABBA fan, leert ze de kneepjes van het schildersvak bij een verzamelaar van oude schildersambacht en duikt ze in de wereld van Nijntje Pluis. Ook horen we alles over de sprookjesve...

20-05-2019 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 4 - Deze week bezorgt Kim-Lian een verzamelaar van theater spullen de verrassing van zijn leven met een bezoekje van theater coryfee Carry Tefsen. Ook gaat ze op bezoek bij een opa en zijn kleinzoon die samen een Jan van Haastere...

13-05-2019 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 3 - Deze week zien we een verzameling die groter is dan ooit! Bijna honderd verschillende soorten verzamelingen bij elkaar. Acteur Guido Spek vertelt alles over zijn verzameling LP's, Kim-Lian wordt meegenomen op een reis door de...

06-05-2019 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 2 - In de tweede aflevering van Verzamelkoorts! valt Kim-Lian van der Meij van de ene verbazing in de andere. Zo bezoekt ze een verzamelstel dat 365 dagen per jaar met hun LEGO verzameling bezig is. Naar eigen zeggen: "Is het elk...

29-04-2019 21:30

Terug: Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Terug: Verzamelkoorts!

In het nieuwe seizoen van Verzamelkoorts, elke maandag om 21:30 uur op SBS6, gaat Kim-Lian van der Meij weer op zoek naar de meest fanatieke en bijzondere verzamelaars van Nederland, die van hun huis vaak een museum maken. Wat is hun drijfv...

21-08-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 5 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

14-08-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 4 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

07-08-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 3 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

31-07-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 2 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

11-04-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 6 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

04-04-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 5 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

28-03-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 4 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

21-03-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 3 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

07-03-2018 21:30

Terug: Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Terug: Verzamelkoorts!

in het tweede seizoen van Verzamelkoorts! zoekt presentatrice Kim-Lian van der Meij fanatieke verzamelaars weer thuis op en dompelt zich onder in hun leven. Maar ook bekende Nederlanders zijn besmet met het verzamelvirus, zoals onder andere...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Verzamelkoorts! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verzamelkoorts! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verzamelkoorts! bij Verzamelkoorts! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verzamelkoorts!. Heb je een uitzending van Verzamelkoorts! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verzamelkoorts! gemist

Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac’s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische...

Uitzending gemist van Verzamelkoorts!? Hier kun je alle uitzendingen van Verzamelkoorts! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 03-06-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!