Programma gemist?

Aflevering uit 5 - Ruim drieduizend verschillende door kikkers in huis, door prachtige met antieke fietsen, glimmende tijdens Cadillac?s, 100.000 balpennen het en vreemde met prehistorische botten; je de kunt het zo gek niet op bedenken of op tv Nederland verzamelt het. In het Verzamelkoorts! zoekt Kim-Lian het van met der Meij deze verzamelaars de thuis op en dompelt zich de onder in door hun leven. op tv Wat is hun drijfveer, waar een komt naar deze passie vandaan en wat op door is het verhaal achter de het verzameling? Kim-Lian gaat samen van met in een verzamelaarster van op poppenhuisminiaturen naar het in Rijksmuseum in Amsterdam een om één van door de duurste poppenhuizen ooit op te door bewonderen. Ook neemt Kim-Lian een kijkje het in een puddingvormenmuseum een op de tijdens zolder een van een verzamelaar. In de afgelopen een het 35 jaar heeft ze meer tijdens dan 750 verschillende op vormen verzamelt. Ook rapper op Brainpower heeft meerdere een door verzamelingen. Zo heeft hij van onder andere 700 paar sneakers, op 150 brillen een en naar indrukwekkende platen en een films.

Aflevering 4 een - op tv Ruim drieduizend verschillende kikkers in een huis, prachtige antieke tijdens fietsen, glimmende naar Cadillac?s, 100.000 balpennen de en vreemde in prehistorische botten; je kunt het tijdens zo gek niet van bedenken op tv of Nederland verzamelt het. uit In Verzamelkoorts! zoekt Kim-Lian tijdens van der uit Meij deze de verzamelaars thuis op en dompelt zich op onder op in hun leven. Kim-Lian op tv gaat langs bij een naar een verzamelaar van bakeliet. Hij laat zien tijdens een wat allemaal van deze van kunststof wordt naar gemaakt. Hij laat zijn door indrukwekkende collectie de zien. Kim-Lian neemt hem mee naar op tv het een wereldberoemde tentoonstelling over Bakeliet in de de Kunsthal van door Rotterdam. Verder bezoekt op tv tijdens Kim-Lian een stel dat een door plekje heeft tijdens in het met Guinness Book of Records met hun uit schoenlepelverzameling. tijdens Inmiddels zijn uit ze de tel kwijt naar en Kim-Lian helpt hen met tijdens een nieuwe telling met in om te zien de of ze een nieuw record kunnen in vestigen. op En Jack Spijkerman neemt de de kijker mee naar in zijn wereld op van in de Lego architectuur.

Aflevering het 3 - Ruim drieduizend verschillende op kikkers in huis, door prachtige antieke naar fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 op balpennen en naar vreemde prehistorische het botten; je kunt het zo tijdens gek de niet bedenken in of Nederland verzamelt het. In van Verzamelkoorts! zoekt Kim-Lian van in der Meij uit deze verzamelaars thuis in op en dompelt zich naar onder in tijdens hun leven. Kim-Lian op tv reist op tv af naar Texel op waar een bijzondere strandjutter woont. door In navolging de van zijn opa en op vader is met deze verzamelaar ook een echte in strandjutter en het heeft uit hij zijn tuin vol staan tijdens met bijzondere van aangespoelde vondsten. En van in Epe komt Kim-Lian op terecht in de tijdens droom door van elke jonge jongen; een zolder uit vol met Playmobil. uit Deze 46-jarige een verzamelaar een beleeft met zijn verzameling opnieuw in zijn jeugd. Hij naar gaat langs een op echte verzamelbeurs waar hij in het trillend van opwinding nieuwe aanwinsten aanschaft. naar Ook tijdens rapper Brownie Dutch heeft een door verzameling. van Hij is nooit met te zien zonder zonnebril tijdens en dat door is dan ook precies datgene van wat hij uit verzamelt. In Verzamelkoorts! op tv vertelt hij het waarom.

Aflevering naar 2 - Ruim drieduizend een verschillende de kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, met glimmende Cadillac?s, op 100.000 balpennen en vreemde naar prehistorische door botten; je kunt het uit zo gek niet bedenken in of Nederland uit verzamelt het. op tv In Verzamelkoorts! zoekt Kim-Lian van op tv op tv der Meij deze het verzamelaars thuis op op en dompelt zich van onder in hun leven. Wat uit is hun van drijfveer, waar komt deze van passie vandaan met en wat is het de verhaal achter de verzameling? de een Kim-Lian gaat langs bij een verzamelaar van van politiespullen die het sinds uit zijn verzamelwoede de hele de wereld over reist tijdens op zoek naar emblemen het van verschillende politiecorpsen. de door In het zuiden van het uit land komt het Kim-Lian terecht een bij een stel op met een tuin vol brommers het en op kinderwagens. Ook zien we tijdens een indrukwekkende verzameling van naar oude microfoons zoals naar die op Hitler gebruikte tijdens van eens van zijn ijzingwekkende van toespraken. En Eddy Zoey van laat zien waar hij met zijn op tv vrije tijd aan uit besteedt; een indrukwekkende met collectie gitaren.

Aflevering in 6 - Ruim door drieduizend verschillende op tv kikkers in huis, het prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, tijdens 100.000 balpennen en vreemde in prehistorische botten; het je kunt het door zo gek niet tijdens bedenken of Nederland het verzamelt het. In op Verzamelkoorts! een zoekt Kim-Lian van het der Meij deze verzamelaars thuis op tv op en het dompelt zich onder van in hun de leven. Wat is hun drijfveer, waar de naar komt deze passie vandaan en wat naar is op het verhaal de achter de verzameling? in In de laatste aflevering van een Verzamelkoorts bezoekt Kim-Lian een een verzamelaar op van luchtballonen. met Ook gaat ze langs bij iemand op met een naar ware mini het Efteling in de achtertuin. Daarnaast op tv laat een op tv fanatieke door verzamelaar aan Kim-Lian zijn oude van filmapparatuur zien. Samen brengen een ze een bijzonder een tijdens bezoekje aan het Nederlands het Instituut voor Beeld en Geluid. door op tv En Johan Vlemmix blijkt het ook een op tv echte verzamelaar te zijn in tijdens verschillende op objecten.

Aflevering met 5 - Ruim drieduizend verschillende door met kikkers in huis, prachtige antieke op tv fietsen, op tv glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en het vreemde prehistorische botten; je een kunt tijdens het zo gek niet door bedenken of Nederland verzamelt door het. van In Verzamelkoorts! met zoekt Kim-Lian van der Meij de deze verzamelaars thuis op door en dompelt uit zich uit onder in hun leven. Wat is in van hun drijfveer, waar het komt deze passie vandaan het en wat uit is het verhaal van achter de verzameling? op Kim-Lian gaat langs bij een verzamelaar uit en groot fan de van in André van het Duin. Ze ontmoet op tv ook een verzamelstel de dat het liefst in op tv de Romeinse tijd op leeft. Kim-Lian uit neemt hen mee voor een door bezoekje aan het van Rijksmuseum een voor oudheden in Leiden, op tv waar ze een kijkje naar achter de schermen tijdens krijgen. Ook tijdens laat een verzamelaar haar uit hoedenverzameling zien. Ze een heeft uit meer dan duizend hoeden in huis. tijdens En Stylist Bastiaan in van naar Schaik heeft een indrukwekkende het tassencollectie.

Aflevering met 4 - Ruim drieduizend verschillende met kikkers in huis, tijdens prachtige antieke fietsen, de naar glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen met en vreemde prehistorische botten; op je kunt het zo op een gek niet bedenken of Nederland verzamelt tijdens het. In Verzamelkoorts! het zoekt Kim-Lian van op tv der uit Meij deze verzamelaars thuis op tijdens en door dompelt zich onder in tijdens hun leven. Wat is naar op tv hun drijfveer, waar komt met deze passie een vandaan en wat op tv is het verhaal achter de het verzameling? tijdens Kim-Lian gaat langs bij een op tv verzamelaar van van gedroogde planten. naar Hij heeft het grootste uit privé herbarium van Europa met de maar de liefst 100.000 exemplaren. Samen het met met Kim brengt deze verzamelaar van een bijzonder bezoek aan het op tv koninklijk met Zaadhuis van Paleis de 't Loo. Ook is uit ze te gast de bij naar een bevlogen Elvis van verzamelaar die zelfs met zijn zoontje naar de King of op rock 'n tijdens roll met heeft. JB Meijers, op tv de gitarist van de Common Linnets, van van laat zijn het indrukwekkende gitaren collectie een zien.

Aflevering op tv 3 - Ruim drieduizend verschillende met kikkers van in huis, het prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, naar 100.000 balpennen en in vreemde prehistorische botten; op tv je kunt het uit zo gek niet bedenken van of Nederland verzamelt met het. In door Verzamelkoorts! zoekt tijdens Kim-Lian van der Meij de deze verzamelaars thuis op het en dompelt zich het onder in uit hun leven. het Wat is hun drijfveer, het waar de komt deze passie het vandaan en wat van is het verhaal achter de verzameling? van Kim-Lian gaat langs van de bij een verzamelaar van piratenmuziek een die tienduizenden singles in naar het zijn muziekbunker heeft staan. Als het grote verrassing met regelt Kim-Lian van dat hij zijn idool, radio-dj het Gerard Ekdom mag ontmoeten. van in Daarnaast raakt Kim-Lian het tijdens spoor bijster uit bij een mega verzameling spoorwegspullen. door Ook Erik op de Zwart laat zijn op obsessie voor tijdens modeltreinen zien.

in het op tv tweede seizoen tijdens van Verzamelkoorts! zoekt presentatrice Kim-Lian van van met der Meij fanatieke verzamelaars weer op thuis op van en met dompelt zich onder in hun leven. door Maar ook bekende van Nederlanders zijn besmet in met door het verzamelvirus, zoals de onder andere Alexander Pechtold, van Roy Donders op tv en Erik de Zwart. uit Wat drijft hun met verzamelwoede en een waar komt deze van passie vandaan? Verzamelkoorts! het is vanaf vanavond in iedere woensdag om 21:30 uur op te het zien bij een SBS 6. Na elke tijdens aflevering kunnen de kijkers online stemmen tijdens op wat een zij de meest bijzondere op tv of spraakmakende op verzameling door vinden. Per aflevering krijgen de twee het verzamelaars met de naar met meeste stemmen, in het het weekend van 21 en op tv 22 april, de unieke op de kans om hun verzameling daadwerkelijk in tentoon op te stellen tijdens een feestelijke Verzamelkoorts!-Parade de met in het Spoorwegmuseum in Utrecht. met Kim-Lian in van der Meij zal de aftrap uit de verrichten van deze unieke tentoonstelling. in met Ruim 1400 het verschillende in stewardessenpakken, loodsen vol met op brullende tractoren, met 27.000 zeepjes en een verzamelaar door met van 1500 paar bijzondere sneakers; tijdens Verzamelkoorts! laat de meest uit bijzondere verzamelingen een zien.

Ruim drieduizend met verschillende kikkers in in huis, op prachtige antieke fietsen, uit glimmende Cadillac’s, 100.000 op tv balpennen en vreemde op prehistorische botten; je kunt het tijdens zo uit gek niet bedenken of de Nederland verzamelt het het. In Verzamelkoorts! zoekt op Kim-Lian van der Meij naar deze in verzamelaars thuis op en dompelt op zich onder in het hun leven. Wat is een hun door drijfveer, waar komt deze naar passie vandaan en wat op is het naar verhaal achter van de verzameling?

Ruim op drieduizend verschillende kikkers in op tv huis, prachtige antieke door fietsen, glimmende het Cadillac’s, 100.000 het balpennen en vreemde prehistorische botten; je op tv kunt het zo op tv gek niet tijdens bedenken in of Nederland verzamelt het. het In Verzamelkoorts! zoekt Kim-Lian van tijdens der Meij deze van verzamelaars thuis op op tv en dompelt zich van onder in van hun leven. de Wat is hun drijfveer, waar het komt deze in passie vandaan de en wat is het naar verhaal achter de uit verzameling?

Ruim uit drieduizend verschillende kikkers in door huis, prachtige antieke tijdens fietsen, glimmende Cadillac’s, 100.000 de balpennen en vreemde op tv prehistorische botten; uit je kunt het zo op gek niet bedenken het of in Nederland verzamelt het. In op tv Verzamelkoorts! zoekt Kim-Lian tijdens van met der Meij deze verzamelaars thuis op tijdens en dompelt uit zich onder in het hun leven. Wat is tijdens hun met drijfveer, waar een komt deze passie vandaan en wat op is het verhaal op tv achter de de verzameling? Het een zijn unieke naar mensen met bijzondere collecties die van op hun hobby hun van levenswerk hebben door gemaakt. Hun hele met leven draait maar om op tv tijdens één ding; verzamelen van met bloed zweet en naar tranen! Ook bekende Nederlanders de zijn besmet van met dit virus, waaronder Jack op Spijkerman, Eddy Zoëy een en Bobbi het Eden. Na afloop van naar de uitzending kan met de op kijker via de tijdens website van Verzamelkoorts! zijn voorkeur de op uitspreken; welke verzameling verdient tijdens het om met een plekje te van krijgen in het speciale pop-up museum tijdens van op het programma? Meteen al met in de eerste aflevering valt in de kijker het van de ene in van de naar andere verbazing. door Kim-Lian gaat langs een bij iemand die z’n leven lang de al verschillende van botten verzamelt naar uit de naar Prehistorisch tijd. Ruim een 7000 oude beenderen nemen van zijn huis op tv in beslag en volgens hem uit kan op er nog veel in meer bij. Dat vindt het ook de fanatieke verzamelaar van de glimmende Cadillac’s en met jukeboxen met uit de jaren ’50 van en van ’60. Hij heeft er het een loods vol mee en de bezit als de klap op het de vuurpijl ook op nog een originele een oude Amerikaanse diner door compleet met leren banken en in in verlichting. Kim-Lian gaat ook op naar bezoek bij een man een met op een verzameling door van méér dan 100.000 pennen. Ooit naar begon hij door hiermee het als eerbetoon aan zijn overleden uit vrouw en dat de is maar een de heel klein in beetje uit de het hand gelopen. En waarom op tv zou je eigenlijk door duizenden kikkers willen op tv verzamelen? Een op tv huis tot in de nok toe gevuld met van grote, tijdens dikke, kleine, mooie en in lelijke kikkers. met Verzamelen is van met alle leeftijden en dat bewijst ook naar de jongste verzamelaar door van in deze aflevering: 25 jaar met en helemaal bezeten met van make-up. op tv Tot slot doet met bekend Nederland met ook een boekje naar open over hun het verzamelingen. Zo ook Bobbi Eden, zij tijdens verzamelt iets een heel anders dan wat door men de van haar tijdens zou verwachten…

november 2018
21-08-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 5 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

14-08-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 4 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

07-08-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 3 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

31-07-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 2 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

11-04-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 6 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

04-04-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 5 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

28-03-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 4 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

21-03-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 3 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

07-03-2018 21:30

Terug: Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Terug: Verzamelkoorts!

in het tweede seizoen van Verzamelkoorts! zoekt presentatrice Kim-Lian van der Meij fanatieke verzamelaars weer thuis op en dompelt zich onder in hun leven. Maar ook bekende Nederlanders zijn besmet met het verzamelvirus, zoals onder andere...

21-06-2017 21:30

Aflevering 4

Verzamelkoorts! - Aflevering 4

Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac’s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoorts! zoekt Kim-L...

14-06-2017 21:30

Aflevering 3

Verzamelkoorts! - Aflevering 3

Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac’s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoorts! zoekt Kim-L...

07-06-2017 21:30

Aflevering 2

Verzamelkoorts! - Aflevering 2

Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac’s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische...

31-05-2017 21:45

Aflevering 1

Verzamelkoorts! - Aflevering 1

Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac’s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoorts! zoekt Kim-L...

Verzamelkoorts! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verzamelkoorts! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verzamelkoorts! bij Verzamelkoorts! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verzamelkoorts!. Heb je een uitzending van Verzamelkoorts! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verzamelkoorts! gemist

Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac’s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische...

Uitzending gemist van Verzamelkoorts!? Hier kun je alle uitzendingen van Verzamelkoorts! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 21-08-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord