Programma gemist?

Aflevering 6 een - De bekendste make-up door artist en haarstylist door het van ons land, Mari van op de Ven, toont zijn het gigantische sneaker het collectie. Kim-Lian herleeft haar een uit jeugd bij een stel op tv die van hun hobby hun met een beroep heeft gemaakt. Inmiddels is op tv de verzameling door spelcomputers zo groot van dat ze een heus van museum zijn gestart. Ze met swingt de pan een uit wanneer ze het op bezoek op gaat het bij een verzamelaar die naar naast zijn huis een op tv loods heeft gebouwd uit voor zijn grote dansorgels. tijdens Er in is een soort op tv XXL formaat van de bekende uit straatorgel. Maar ook; op een huis van vol met tijdens reclamepennen en een verzamelaar door die zich met in zijn verzameling radioscanners, op tv de 'inspector gadget' op tv van de regio het noemt. op tv En Kim-Lian laat zich door verbazen bij naar een verzamelaar van dennenappels die het maar liefst 350 op tv verschillende soorten uit bezit.

Aflevering 5 - naar Vandaag gaat Kim-Lian van op bezoek bij de een de ware ABBA fan, leert op ze door de kneepjes van het op schildersvak bij een op verzamelaar van oude schildersambacht en op tv naar duikt ze in de wereld een van Nijntje naar Pluis. Ook horen tijdens we alles over het de sprookjesverhalen verzameling van van politicus van Henk Krol en tijdens gaan we op de nostalgische toer van met uit bijzondere Solex fietsen een en een indrukwekkende tijdens verzameling van oude het radio's.

Aflevering 4 het - Deze week het bezorgt Kim-Lian op tv een verzamelaar van theater op tv spullen op de verrassing van zijn leven uit met een bezoekje met van theater uit coryfee Carry Tefsen. Ook op gaat ze een op bezoek tijdens bij een opa en zijn kleinzoon van van die samen een Jan van tijdens Haasteren puzzel verzameling met hebben en als op klap op de vuurpijl op mogen ze van bij uit de meester zelf een kijkje in nemen bij door zijn tekentafel. Ze hoort alles de over op de Disney fetisj van radio het DJ Michiel Veenstra, uit tijdens belandt in een Aardewerk op tv walhalla en komt de thuis bij verzamelaars die het hun geluk vinden tijdens in het verzamelen van op duizenden drukpoppetjes door of miniatuur een parfumflesjes.

Aflevering 3 - in een Deze week zien we een verzameling in die groter is het van dan ooit! Bijna honderd verschillende tijdens soorten verzamelingen naar bij elkaar. van Acteur Guido Spek vertelt alles over met door zijn verzameling LP's, tijdens Kim-Lian wordt meegenomen op een reis tijdens door de de ruimte en van stapt letterlijk in een huis de vol met Pokémon in spullen. uit Maar ook zien door we een naar verzameling van maar liefst 8000 van krokodillen en heeft in een motorliefhebber van tijdens zijn de huis een heus museum gemaakt. het Hij is op tv zelfs met het zijn vrouw boven naar gaan wonen om plaats te naar maken voor zijn in geliefde het tweewielers.

Aflevering 2 - in In de tweede het het aflevering van Verzamelkoorts! valt met Kim-Lian van der Meij van op het de ene verbazing in van de andere. Zo bezoekt ze een uit een verzamelstel dat 365 dagen per op tv in jaar met hun op tv LEGO verzameling bezig in is. Naar eigen zeggen: "Is de het naar elke dag vakantie met tijdens de LEGO steentjes". Ook uit weet Kim uit niet wat ze ziet als een de ze binnenloopt in een van waar Eenden museum, vol op tv met maar door liefst 308 op tv Deuz-Chevaux. Ze bekijkt een indrukwekkende verzameling tijdens met objecten in uit de Tweede Wereldoorlog naar en Victoria Koblenko door een showt haar extravagante op schoenen collectie. Ook kijken op we binnen in een huis een vol met van fluitjes en in zit een 29-jarige van verzamelaarster over een van pinguïn in.

In door het nieuwe seizoen van het Verzamelkoorts, elke maandag op om 21:30 het uur op SBS6, gaat op Kim-Lian van der Meij tijdens in weer op zoek naar met de meest op tv fanatieke en bijzondere verzamelaars van Nederland, met die van hun op tv huis naar vaak een museum de maken. Wat is hun drijfveer het en waar komt in hun passie uit vandaan? Van de actiehelden-poppen van een op Raymond van Barneveld, in duizenden fluitjes, parfumflesjes en K3-gadgets tot door een een verzameling dennenappels, jukeboxen of alles de van Pokémon. met Van alles komt voorbij door in met Verzamelkoorts. Ook gooien de de komende door weken onder anderen Victoria Koblenko (kunstzinnige op tv het schoenen), Guido Spek (LP’s) en tijdens Henk Krol (sprookjesboeken) hun met van deuren open om te vertellen over in hun op verzameldrift.

Aflevering tijdens 5 - in Ruim drieduizend verschillende kikkers in tijdens huis, prachtige antieke in fietsen, glimmende in Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde met prehistorische uit botten; je in kunt het zo gek op niet bedenken of de Nederland verzamelt uit het. In Verzamelkoorts! uit zoekt Kim-Lian van der op tv Meij deze verzamelaars uit thuis op en van dompelt zich onder in in hun leven. op tv Wat is met hun drijfveer, waar met komt deze passie vandaan de en wat een is het verhaal achter de de verzameling? het Kim-Lian gaat samen de met een verzamelaarster op tv van poppenhuisminiaturen naar het Rijksmuseum in de Amsterdam naar om één naar van de duurste poppenhuizen ooit het te een bewonderen. Ook neemt Kim-Lian een kijkje het in een puddingvormenmuseum op tv op de in zolder van naar een verzamelaar. In de tijdens afgelopen 35 jaar tijdens heeft ze meer op tv dan 750 op verschillende vormen het verzamelt. Ook rapper met Brainpower heeft meerdere verzamelingen. het Zo heeft hij onder met andere 700 paar sneakers, de 150 het brillen en indrukwekkende op platen en van films.

Aflevering 4 van - van Ruim drieduizend verschillende uit kikkers in huis, prachtige op antieke fietsen, met glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen op tv en vreemde prehistorische botten; de je kunt het zo tijdens gek niet een bedenken of op tv Nederland verzamelt het. In Verzamelkoorts! met zoekt Kim-Lian tijdens van naar der Meij deze verzamelaars uit thuis op en op tv dompelt zich onder in hun een een leven. Kim-Lian gaat langs door bij een verzamelaar van een bakeliet. Hij laat van zien door wat allemaal van door deze kunststof wordt het gemaakt. Hij laat zijn indrukwekkende collectie de zien. Kim-Lian met neemt hem mee van naar tijdens een wereldberoemde tentoonstelling over van Bakeliet in de Kunsthal van op Rotterdam. Verder bezoekt van een Kim-Lian een stel in dat een plekje heeft in in het Guinness Book of het Records met in hun het schoenlepelverzameling. Inmiddels zijn ze de tel het in kwijt en Kim-Lian helpt hen met met uit een nieuwe telling om te zien uit of in ze een naar nieuw record kunnen op vestigen. En Jack Spijkerman neemt de in kijker mee in op tv zijn wereld in van de Lego uit architectuur.

Aflevering naar 3 - Ruim drieduizend verschillende de kikkers in naar huis, prachtige antieke op tv fietsen, glimmende Cadillac?s, uit 100.000 balpennen en vreemde naar uit prehistorische botten; je kunt naar het zo gek de niet bedenken of Nederland verzamelt op tv van het. In Verzamelkoorts! naar zoekt Kim-Lian van der op Meij deze verzamelaars naar thuis op en dompelt zich uit onder in hun van leven. Kim-Lian op reist af naar het Texel waar een bijzondere uit strandjutter woont. met In navolging van op zijn opa en tijdens vader naar is deze verzamelaar ook een echte naar strandjutter het en heeft de hij zijn tuin vol staan het met bijzondere van aangespoelde vondsten. met En in Epe komt door Kim-Lian terecht in de door droom van elke van jonge jongen; in een zolder vol met Playmobil. met Deze in 46-jarige verzamelaar beleeft met op tv zijn verzameling opnieuw zijn op tv jeugd. Hij tijdens gaat langs een echte in naar verzamelbeurs waar hij een trillend van opwinding van nieuwe aanwinsten aanschaft. op Ook rapper Brownie in Dutch heeft een verzameling. uit Hij is nooit van te zien zonder van zonnebril en dat is dan naar een ook precies datgene wat hij verzamelt. in de In Verzamelkoorts! vertelt de hij waarom.

Aflevering het 2 - Ruim drieduizend de verschillende kikkers in het huis, prachtige antieke fietsen, op glimmende het Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde naar prehistorische botten; je een naar kunt het zo gek niet het bedenken of van Nederland verzamelt het. In van Verzamelkoorts! met zoekt Kim-Lian van op der Meij deze verzamelaars de thuis op op en dompelt zich onder tijdens in hun leven. Wat is op tv hun drijfveer, met waar komt van deze passie vandaan en wat een het is het verhaal met achter de verzameling? Kim-Lian gaat de langs op tv bij een verzamelaar van politiespullen met die het sinds zijn verzamelwoede de van hele wereld over op tv reist op zoek met naar emblemen van verschillende politiecorpsen. op tv In het zuiden op van het tijdens land een komt Kim-Lian terecht bij een stel het met met een tuin vol brommers naar en kinderwagens. Ook de zien de we een indrukwekkende verzameling van uit oude microfoons zoals de die Hitler gebruikte tijdens een door eens van zijn ijzingwekkende op tv toespraken. En Eddy Zoey laat op zien in waar hij zijn vrije tijd naar aan op tv besteedt; een indrukwekkende door collectie gitaren.

Aflevering 6 - uit Ruim op drieduizend verschillende kikkers in huis, tijdens prachtige antieke fietsen, de het glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde met prehistorische botten; van je door kunt het zo gek niet bedenken het of uit Nederland verzamelt het. met In Verzamelkoorts! zoekt Kim-Lian van van der de Meij deze verzamelaars thuis op met en dompelt zich door onder in hun op tv leven. de Wat is een hun drijfveer, waar komt deze tijdens passie vandaan naar en wat is op tv het verhaal achter de de verzameling? In het de laatste aflevering van Verzamelkoorts een bezoekt Kim-Lian in een verzamelaar van op tv luchtballonen. Ook uit gaat ze langs naar bij iemand in met een ware mini Efteling uit in uit de achtertuin. Daarnaast laat de een fanatieke verzamelaar door aan Kim-Lian het zijn oude filmapparatuur tijdens zien. Samen brengen ze naar een bijzonder bezoekje van aan het Nederlands Instituut naar voor Beeld en Geluid. de in En Johan Vlemmix blijkt ook een uit in echte verzamelaar te zijn in uit verschillende het objecten.

Aflevering 5 - op Ruim drieduizend verschillende op tv kikkers de in huis, prachtige antieke een fietsen, van glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en op vreemde prehistorische botten; je de kunt het door zo op gek niet bedenken op of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoorts! het zoekt Kim-Lian door van der Meij in deze verzamelaars thuis het op naar en dompelt zich onder in in hun leven. Wat van is hun op tv drijfveer, waar komt deze op passie vandaan en uit wat is het met verhaal van achter de verzameling? Kim-Lian in gaat langs op tv bij een verzamelaar en groot fan een van naar André van op Duin. Ze ontmoet ook een verzamelstel op dat het van liefst in een de Romeinse tijd leeft. op tv Kim-Lian neemt hen uit mee door voor een bezoekje aan het naar Rijksmuseum voor oudheden in het Leiden, waar ze met een kijkje achter uit de schermen door krijgen. op Ook laat een met verzamelaar haar hoedenverzameling zien. door Ze heeft meer op dan duizend hoeden uit in huis. En van Stylist Bastiaan van Schaik in heeft een indrukwekkende uit tassencollectie.

Aflevering 4 met - Ruim drieduizend in verschillende kikkers in de huis, uit prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, de 100.000 balpennen en vreemde met op prehistorische botten; je kunt het door zo gek niet bedenken op het of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoorts! uit zoekt Kim-Lian van tijdens der Meij deze op verzamelaars van thuis op en dompelt naar zich onder in met hun leven. uit Wat is hun drijfveer, waar van naar komt deze passie vandaan van en wat is tijdens het verhaal naar achter de verzameling? Kim-Lian gaat een langs bij tijdens een verzamelaar van gedroogde planten. met Hij heeft het een met grootste privé herbarium op tv van Europa met naar maar liefst 100.000 het exemplaren. Samen met Kim op brengt deze verzamelaar door een bijzonder van bezoek aan het koninklijk Zaadhuis op tv van Paleis 't de Loo. Ook is uit ze het te gast bij een bevlogen Elvis de verzamelaar die van zelfs zijn van zoontje naar de naar King of rock 'n roll de heeft. JB Meijers, op de op gitarist van de Common uit Linnets, laat uit zijn indrukwekkende gitaren collectie naar van zien.

Aflevering 3 naar - in Ruim drieduizend verschillende naar kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, door glimmende Cadillac's, in 100.000 balpennen en het vreemde prehistorische botten; je tijdens op kunt het zo gek naar niet bedenken of Nederland verzamelt tijdens het. In uit Verzamelkoorts! zoekt Kim-Lian uit van der met Meij deze verzamelaars in thuis op en dompelt zich de onder in hun de tijdens leven. Wat is van hun drijfveer, waar komt deze passie door vandaan en wat met is het tijdens verhaal achter naar de verzameling? Kim-Lian van gaat langs in bij een verzamelaar van piratenmuziek van die tienduizenden een singles in zijn muziekbunker heeft tijdens staan. Als grote het een verrassing regelt Kim-Lian dat hij zijn door idool, radio-dj Gerard een Ekdom mag in ontmoeten. Daarnaast op raakt Kim-Lian van het spoor bijster bij een met mega verzameling spoorwegspullen. het Ook Erik op tv de Zwart laat zijn obsessie in voor in modeltreinen zien.

in het tweede uit seizoen op van Verzamelkoorts! zoekt presentatrice op Kim-Lian uit van der Meij fanatieke verzamelaars weer uit thuis op tijdens en dompelt zich op onder in hun in leven. Maar ook bekende in een Nederlanders zijn besmet naar met het verzamelvirus, in zoals onder andere Alexander Pechtold, Roy door op Donders en Erik een de Zwart. Wat drijft tijdens hun verzamelwoede en waar op komt van deze passie vandaan? Verzamelkoorts! door is vanaf vanavond iedere woensdag de een om 21:30 uur te een zien bij SBS in 6. Na elke van aflevering kunnen de kijkers online tijdens stemmen op wat het zij de meest naar bijzondere het of spraakmakende verzameling vinden. Per aflevering van krijgen de een twee verzamelaars met de van meeste stemmen, de in het weekend van op tv 21 en 22 door april, de de unieke kans om hun uit verzameling daadwerkelijk met tentoon uit te stellen tijdens het een feestelijke Verzamelkoorts!-Parade in het met Spoorwegmuseum in in Utrecht. Kim-Lian van der van Meij zal de op tv aftrap verrichten van deze door op unieke tentoonstelling. door Ruim 1400 naar verschillende stewardessenpakken, naar loodsen vol naar met brullende tractoren, 27.000 door zeepjes en door een verzamelaar met 1500 paar bijzondere met met sneakers; Verzamelkoorts! laat uit de meest bijzondere verzamelingen op tv zien.

augustus 2020
03-06-2019 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 6 - De bekendste make-up artist en haarstylist van ons land, Mari van de Ven, toont zijn gigantische sneaker collectie. Kim-Lian herleeft haar jeugd bij een stel die van hun hobby hun beroep heeft gemaakt. Inmiddels is de verzame...

27-05-2019 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 5 - Vandaag gaat Kim-Lian op bezoek bij een ware ABBA fan, leert ze de kneepjes van het schildersvak bij een verzamelaar van oude schildersambacht en duikt ze in de wereld van Nijntje Pluis. Ook horen we alles over de sprookjesve...

20-05-2019 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 4 - Deze week bezorgt Kim-Lian een verzamelaar van theater spullen de verrassing van zijn leven met een bezoekje van theater coryfee Carry Tefsen. Ook gaat ze op bezoek bij een opa en zijn kleinzoon die samen een Jan van Haastere...

13-05-2019 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 3 - Deze week zien we een verzameling die groter is dan ooit! Bijna honderd verschillende soorten verzamelingen bij elkaar. Acteur Guido Spek vertelt alles over zijn verzameling LP's, Kim-Lian wordt meegenomen op een reis door de...

06-05-2019 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 2 - In de tweede aflevering van Verzamelkoorts! valt Kim-Lian van der Meij van de ene verbazing in de andere. Zo bezoekt ze een verzamelstel dat 365 dagen per jaar met hun LEGO verzameling bezig is. Naar eigen zeggen: "Is het elk...

29-04-2019 21:30

Terug: Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Terug: Verzamelkoorts!

In het nieuwe seizoen van Verzamelkoorts, elke maandag om 21:30 uur op SBS6, gaat Kim-Lian van der Meij weer op zoek naar de meest fanatieke en bijzondere verzamelaars van Nederland, die van hun huis vaak een museum maken. Wat is hun drijfv...

21-08-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 5 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

14-08-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 4 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

07-08-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 3 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

31-07-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 2 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

11-04-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 6 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

04-04-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 5 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

28-03-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 4 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

21-03-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 3 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

07-03-2018 21:30

Terug: Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Terug: Verzamelkoorts!

in het tweede seizoen van Verzamelkoorts! zoekt presentatrice Kim-Lian van der Meij fanatieke verzamelaars weer thuis op en dompelt zich onder in hun leven. Maar ook bekende Nederlanders zijn besmet met het verzamelvirus, zoals onder andere...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Verzamelkoorts! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verzamelkoorts! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verzamelkoorts! bij Verzamelkoorts! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verzamelkoorts!. Heb je een uitzending van Verzamelkoorts! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verzamelkoorts! gemist

Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac’s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische...

Uitzending gemist van Verzamelkoorts!? Hier kun je alle uitzendingen van Verzamelkoorts! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 03-06-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!