Programma gemist?

Aflevering 6 uit - met De bekendste make-up artist en het haarstylist van ons op land, Mari naar van de Ven, toont zijn tijdens gigantische sneaker van collectie. Kim-Lian herleeft tijdens haar door jeugd bij een stel die in van hun hobby hun naar tijdens beroep heeft gemaakt. Inmiddels is het de verzameling met spelcomputers zo van groot dat ze een heus de museum zijn gestart. tijdens Ze swingt de pan naar op tv uit wanneer ze op bezoek met gaat bij het een verzamelaar die naast een zijn huis met een loods heeft door gebouwd voor zijn grote met dansorgels. Er is een door op tv soort XXL formaat naar van de bekende de straatorgel. Maar ook; een huis vol naar met reclamepennen naar en een verzamelaar die op naar zich met zijn verzameling radioscanners, op de 'inspector gadget' van op tv de regio de noemt. naar En Kim-Lian laat zich verbazen op tv bij een verzamelaar van in dennenappels die maar tijdens liefst een 350 verschillende tijdens soorten bezit.

Aflevering 5 - de Vandaag gaat naar Kim-Lian op op bezoek bij een ware ABBA op fan, leert ze door de kneepjes in van het schildersvak uit bij een de verzamelaar van oude schildersambacht en naar duikt ze in tijdens de wereld van op tv Nijntje Pluis. Ook door horen we door alles het over de sprookjesverhalen de verzameling van politicus Henk Krol en naar een gaan we op op de nostalgische toer tijdens met bijzondere Solex fietsen en een van indrukwekkende verzameling naar van oude de radio's.

Aflevering uit 4 - met Deze week bezorgt Kim-Lian het een verzamelaar de van theater spullen de verrassing uit van zijn leven met in een bezoekje van met de theater coryfee Carry Tefsen. van Ook gaat ze op bezoek door bij naar een opa en een zijn kleinzoon die op tv samen een uit Jan van Haasteren puzzel verzameling hebben van en naar als klap op de vuurpijl de mogen ze door bij de meester zelf het een kijkje nemen in een bij zijn tekentafel. Ze hoort alles op tv door over de Disney fetisj van naar radio DJ Michiel Veenstra, uit belandt een in een op Aardewerk walhalla en het komt thuis bij verzamelaars die de hun geluk vinden met in het op tv verzamelen van duizenden drukpoppetjes van of miniatuur door parfumflesjes.

Aflevering naar 3 - Deze week zien op we met een verzameling die groter in is dan ooit! Bijna de honderd op verschillende soorten verzamelingen uit bij elkaar. Acteur Guido Spek tijdens vertelt alles van over zijn verzameling LP's, met Kim-Lian wordt tijdens meegenomen op een reis een door de naar ruimte en stapt letterlijk uit in uit een huis vol met op tv Pokémon spullen. Maar ook in zien door we een verzameling van in maar liefst naar 8000 krokodillen uit en heeft een motorliefhebber de van zijn huis een in heus museum uit gemaakt. Hij is zelfs met van door zijn vrouw boven van gaan wonen om plaats te de maken voor het zijn geliefde op tv tweewielers.

Aflevering tijdens 2 - In naar de tweede tijdens aflevering van Verzamelkoorts! valt naar Kim-Lian van de der Meij van uit de ene verbazing in het de andere. naar Zo bezoekt ze een verzamelstel door dat 365 dagen van per jaar met het hun LEGO een verzameling bezig tijdens is. Naar eigen zeggen: "Is uit het elke dag vakantie door met het de LEGO steentjes". Ook op weet uit Kim niet wat ze het ziet als ze binnenloopt in van een waar een Eenden museum, vol met van op tv maar liefst 308 Deuz-Chevaux. door Ze bekijkt een tijdens indrukwekkende verzameling met objecten met uit de Tweede Wereldoorlog door en Victoria met Koblenko showt haar naar extravagante schoenen collectie. Ook op de kijken we binnen in een huis door vol met fluitjes het en naar zit een 29-jarige verzamelaarster over tijdens een op tv pinguïn in.

In op het nieuwe seizoen naar van Verzamelkoorts, elke maandag met om 21:30 uur op op SBS6, gaat tijdens Kim-Lian van der Meij de weer op zoek op naar de meest op naar fanatieke en bijzondere het verzamelaars van Nederland, tijdens die van hun de huis vaak een museum maken. naar Wat is hun drijfveer een en waar komt het hun passie de vandaan? Van een de actiehelden-poppen van Raymond van op tv Barneveld, duizenden fluitjes, parfumflesjes in en uit K3-gadgets tot een verzameling dennenappels, door jukeboxen of alles uit van Pokémon. Van op tv alles het komt voorbij door in Verzamelkoorts. Ook gooien de komende het weken onder op anderen Victoria van Koblenko (kunstzinnige schoenen), Guido op tv Spek van (LP’s) en Henk naar Krol (sprookjesboeken) hun deuren open om in te vertellen van over het hun verzameldrift.

Aflevering tijdens 5 - van Ruim drieduizend verschillende kikkers in met huis, prachtige antieke in fietsen, glimmende het Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde op prehistorische door botten; je kunt het zo de gek niet bedenken tijdens of naar Nederland verzamelt het. uit In Verzamelkoorts! zoekt Kim-Lian van uit der Meij deze met verzamelaars thuis op op tv en naar dompelt zich onder in hun een leven. Wat is een hun drijfveer, op tv waar komt op tv deze passie vandaan en op wat met is het verhaal achter de het verzameling? Kim-Lian gaat van samen met met een verzamelaarster van poppenhuisminiaturen naar uit het Rijksmuseum op in Amsterdam om tijdens één van van de duurste poppenhuizen ooit te op tv bewonderen. in Ook neemt Kim-Lian een kijkje op tv de in een puddingvormenmuseum op van de zolder van een verzamelaar. op tv In op de afgelopen tijdens 35 jaar heeft ze meer door dan van 750 verschillende vormen verzamelt. Ook met rapper in Brainpower heeft meerdere verzamelingen. Zo heeft naar het hij onder andere op 700 paar sneakers, met 150 brillen en indrukwekkende platen de en met films.

Aflevering tijdens 4 - Ruim in drieduizend verschillende kikkers in in huis, prachtige antieke in fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 in balpennen en vreemde van in prehistorische botten; je kunt het tijdens zo naar gek niet bedenken of op Nederland verzamelt het. een In Verzamelkoorts! zoekt het Kim-Lian van der Meij in deze naar verzamelaars thuis op en dompelt zich van op tv onder in hun leven. Kim-Lian op tv gaat op langs bij een verzamelaar van een bakeliet. naar Hij laat zien wat allemaal van op tijdens deze kunststof wordt op tv gemaakt. Hij laat zijn in indrukwekkende collectie het zien. Kim-Lian neemt hem mee op tv naar een wereldberoemde tentoonstelling de over tijdens Bakeliet in uit de Kunsthal van Rotterdam. Verder bezoekt tijdens Kim-Lian een stel uit dat een plekje op tv heeft de in het Guinness tijdens Book of Records met hun door schoenlepelverzameling. door Inmiddels zijn door ze de tel kwijt en in Kim-Lian helpt hen met tijdens in een nieuwe telling om tijdens te zien of ze op een nieuw door record kunnen vestigen. tijdens En Jack Spijkerman neemt de het kijker mee door in zijn wereld het van de Lego een architectuur.

Aflevering 3 - op tv Ruim op drieduizend verschillende kikkers in huis, uit prachtige antieke uit fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 door van balpennen en vreemde prehistorische botten; je de door kunt het zo gek niet bedenken op tv of Nederland het verzamelt de het. In Verzamelkoorts! zoekt Kim-Lian met van der Meij op tv deze verzamelaars naar thuis op en dompelt op zich onder uit in hun leven. naar Kim-Lian reist af naar een Texel de waar een bijzondere strandjutter woont. de In op tv navolging van zijn opa en op tv vader de is deze verzamelaar ook van een echte strandjutter en van heeft hij zijn tuin in vol staan met tijdens bijzondere aangespoelde door vondsten. een En in Epe komt Kim-Lian terecht met in de droom met van elke jonge op het jongen; een zolder vol met een Playmobil. Deze 46-jarige verzamelaar naar beleeft met zijn door het verzameling opnieuw zijn jeugd. het Hij gaat tijdens langs een echte verzamelbeurs waar hij uit trillend van door opwinding nieuwe aanwinsten op aanschaft. tijdens Ook rapper Brownie Dutch heeft naar een verzameling. uit Hij is in nooit te zien zonder tijdens zonnebril en naar dat is dan ook precies datgene van wat hij in verzamelt. In Verzamelkoorts! op vertelt hij tijdens waarom.

Aflevering in 2 - op Ruim drieduizend verschillende door kikkers in huis, prachtige tijdens antieke fietsen, glimmende naar Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde op tv prehistorische uit botten; je kunt het zo een gek niet bedenken met of Nederland uit verzamelt in het. In Verzamelkoorts! zoekt door Kim-Lian van door der Meij deze op tv verzamelaars thuis op en dompelt zich uit onder in hun de leven. het Wat is hun drijfveer, waar van komt deze passie door vandaan en door wat op tv is het verhaal achter de verzameling? van Kim-Lian gaat een langs bij een met verzamelaar van politiespullen die van naar sinds zijn verzamelwoede de hele wereld van over door reist op zoek naar emblemen op tv door van verschillende politiecorpsen. In met het zuiden van het op land van komt Kim-Lian terecht bij een stel het met een tuin uit vol brommers met en kinderwagens. Ook zien uit we een een indrukwekkende verzameling van oude tijdens microfoons zoals op tv die een Hitler gebruikte tijdens eens de van zijn ijzingwekkende van toespraken. En Eddy van Zoey laat zien waar van hij zijn vrije tijd op aan met besteedt; een indrukwekkende collectie door gitaren.

Aflevering 6 - de Ruim drieduizend de verschillende kikkers in de huis, prachtige een antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 op tv balpennen en van vreemde van prehistorische botten; je kunt het met zo door gek niet bedenken of Nederland verzamelt de het. In Verzamelkoorts! op zoekt Kim-Lian het van der tijdens Meij deze van verzamelaars thuis op de en dompelt zich onder in tijdens hun leven. Wat met is op hun drijfveer, waar komt deze uit passie vandaan uit en wat is het verhaal op achter met de verzameling? In de naar laatste aflevering van tijdens Verzamelkoorts naar bezoekt Kim-Lian een verzamelaar van luchtballonen. in Ook gaat ze door langs bij tijdens iemand met het een ware naar mini Efteling in door de achtertuin. Daarnaast laat een fanatieke naar de verzamelaar aan Kim-Lian zijn oude filmapparatuur van zien. Samen met brengen ze een een bijzonder bezoekje aan met het met Nederlands Instituut voor Beeld en uit Geluid. En Johan Vlemmix in door blijkt ook een echte verzamelaar op te zijn in op verschillende door objecten.

Aflevering het 5 - Ruim van drieduizend verschillende kikkers in huis, in met prachtige antieke fietsen, op tv glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen op en vreemde prehistorische een botten; je kunt het op zo uit gek niet bedenken of Nederland verzamelt op tv het. In van Verzamelkoorts! zoekt Kim-Lian van door der Meij deze in verzamelaars uit thuis op en een dompelt zich het onder in hun leven. Wat een is hun drijfveer, door waar komt naar deze passie vandaan door en wat door is het verhaal achter op tv de verzameling? Kim-Lian gaat langs naar bij een verzamelaar de en groot fan met van André van de Duin. naar Ze ontmoet ook een een verzamelstel dat het door liefst in uit de Romeinse tijd leeft. Kim-Lian tijdens op tv neemt hen mee naar voor een bezoekje aan het Rijksmuseum op voor een oudheden in in Leiden, waar ze naar een kijkje achter de schermen krijgen. in Ook laat op een het verzamelaar haar hoedenverzameling zien. Ze van heeft meer dan op duizend hoeden in huis. op tv En uit Stylist Bastiaan van Schaik heeft in de een indrukwekkende tassencollectie.

Aflevering tijdens 4 - Ruim drieduizend verschillende van kikkers in huis, tijdens de prachtige antieke fietsen, het glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde de prehistorische botten; tijdens je een kunt het zo gek niet door bedenken of Nederland verzamelt een het. op In Verzamelkoorts! tijdens zoekt Kim-Lian van der Meij de deze verzamelaars door thuis op en uit dompelt zich de onder in hun op tv leven. Wat is hun drijfveer, naar waar komt deze passie op tijdens vandaan en wat is het uit verhaal achter de door verzameling? Kim-Lian gaat langs van bij een verzamelaar met van gedroogde planten. in Hij op heeft het grootste privé herbarium in van Europa met uit maar op liefst 100.000 exemplaren. Samen met van Kim brengt deze de verzamelaar een tijdens bijzonder bezoek aan de het koninklijk Zaadhuis tijdens van Paleis op tv 't Loo. Ook is naar ze de te gast bij een het bevlogen Elvis verzamelaar een die zelfs zijn zoontje de naar de King of op rock uit 'n roll heeft. JB de Meijers, naar de gitarist van de Common Linnets, door een laat zijn indrukwekkende uit gitaren collectie door zien.

Aflevering tijdens 3 - Ruim drieduizend een verschillende kikkers in door huis, prachtige antieke tijdens fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 uit in balpennen en vreemde prehistorische de botten; je kunt het de zo gek niet bedenken in van of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoorts! van zoekt Kim-Lian uit van der Meij naar deze verzamelaars thuis op op tv en dompelt zich in naar onder in hun leven. Wat is op in hun drijfveer, waar komt deze passie op naar vandaan en wat is het verhaal door tijdens achter de verzameling? Kim-Lian gaat de langs bij een tijdens verzamelaar een van piratenmuziek die tienduizenden tijdens singles in zijn muziekbunker heeft uit op staan. Als grote verrassing tijdens regelt Kim-Lian dat hij zijn op tv idool, in radio-dj Gerard Ekdom mag ontmoeten. van Daarnaast de raakt Kim-Lian het spoor het bijster naar bij een mega verzameling spoorwegspullen. het Ook Erik in de Zwart tijdens laat zijn obsessie tijdens voor modeltreinen zien.

in tijdens het tweede uit seizoen van Verzamelkoorts! zoekt met presentatrice Kim-Lian van op der Meij fanatieke verzamelaars weer het thuis de op en dompelt zich door onder in het hun leven. naar Maar ook bekende Nederlanders met zijn besmet met het uit verzamelvirus, van zoals onder andere Alexander de Pechtold, Roy door Donders en Erik de Zwart. Wat de drijft het hun verzamelwoede en waar komt de deze met passie vandaan? Verzamelkoorts! is vanaf op vanavond iedere woensdag op tv om 21:30 een uur te naar zien bij SBS tijdens 6. Na elke aflevering kunnen de door kijkers online tijdens stemmen op wat naar zij op de meest bijzondere of spraakmakende met verzameling vinden. Per aflevering uit krijgen de de twee verzamelaars met het de meeste stemmen, een in het weekend naar van door 21 en 22 een april, de unieke tijdens kans om hun verzameling op daadwerkelijk tentoon te stellen tijdens op tv een in feestelijke Verzamelkoorts!-Parade in het op Spoorwegmuseum in Utrecht. uit Kim-Lian van van der Meij door zal de aftrap verrichten van de deze unieke tentoonstelling. een op tv Ruim 1400 een verschillende stewardessenpakken, loodsen tijdens vol uit met brullende tractoren, met 27.000 zeepjes en door een verzamelaar met 1500 paar bijzondere door naar sneakers; Verzamelkoorts! uit laat de meest bijzondere verzamelingen naar zien.

juli 2019
03-06-2019 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 6 - De bekendste make-up artist en haarstylist van ons land, Mari van de Ven, toont zijn gigantische sneaker collectie. Kim-Lian herleeft haar jeugd bij een stel die van hun hobby hun beroep heeft gemaakt. Inmiddels is de verzame...

27-05-2019 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 5 - Vandaag gaat Kim-Lian op bezoek bij een ware ABBA fan, leert ze de kneepjes van het schildersvak bij een verzamelaar van oude schildersambacht en duikt ze in de wereld van Nijntje Pluis. Ook horen we alles over de sprookjesve...

20-05-2019 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 4 - Deze week bezorgt Kim-Lian een verzamelaar van theater spullen de verrassing van zijn leven met een bezoekje van theater coryfee Carry Tefsen. Ook gaat ze op bezoek bij een opa en zijn kleinzoon die samen een Jan van Haastere...

13-05-2019 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 3 - Deze week zien we een verzameling die groter is dan ooit! Bijna honderd verschillende soorten verzamelingen bij elkaar. Acteur Guido Spek vertelt alles over zijn verzameling LP's, Kim-Lian wordt meegenomen op een reis door de...

06-05-2019 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 2 - In de tweede aflevering van Verzamelkoorts! valt Kim-Lian van der Meij van de ene verbazing in de andere. Zo bezoekt ze een verzamelstel dat 365 dagen per jaar met hun LEGO verzameling bezig is. Naar eigen zeggen: "Is het elk...

29-04-2019 21:30

Terug: Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Terug: Verzamelkoorts!

In het nieuwe seizoen van Verzamelkoorts, elke maandag om 21:30 uur op SBS6, gaat Kim-Lian van der Meij weer op zoek naar de meest fanatieke en bijzondere verzamelaars van Nederland, die van hun huis vaak een museum maken. Wat is hun drijfv...

21-08-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 5 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

14-08-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 4 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

07-08-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 3 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

31-07-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 2 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

11-04-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 6 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

04-04-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 5 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

28-03-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 4 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

21-03-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 3 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

07-03-2018 21:30

Terug: Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Terug: Verzamelkoorts!

in het tweede seizoen van Verzamelkoorts! zoekt presentatrice Kim-Lian van der Meij fanatieke verzamelaars weer thuis op en dompelt zich onder in hun leven. Maar ook bekende Nederlanders zijn besmet met het verzamelvirus, zoals onder andere...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Verzamelkoorts! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verzamelkoorts! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verzamelkoorts! bij Verzamelkoorts! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verzamelkoorts!. Heb je een uitzending van Verzamelkoorts! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verzamelkoorts! gemist

Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac’s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische...

Uitzending gemist van Verzamelkoorts!? Hier kun je alle uitzendingen van Verzamelkoorts! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 03-06-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord