Programma gemist?

Aflevering naar 5 - Ruim drieduizend op tv verschillende kikkers een in huis, prachtige antieke door fietsen, glimmende Cadillac?s, uit 100.000 balpennen en vreemde door prehistorische botten; door je kunt het zo op tv in gek niet bedenken of Nederland verzamelt in het. van In Verzamelkoorts! zoekt naar Kim-Lian van der uit Meij deze op tv verzamelaars thuis op tijdens en dompelt zich op tv onder in hun leven. in Wat is hun de drijfveer, waar komt deze een passie vandaan en naar wat met is het verhaal door achter de verzameling? Kim-Lian het gaat samen met met een verzamelaarster van uit poppenhuisminiaturen naar het Rijksmuseum de in Amsterdam tijdens om één met van de duurste poppenhuizen een ooit te bewonderen. op Ook neemt Kim-Lian een kijkje tijdens in een het puddingvormenmuseum op van de zolder van een verzamelaar. in van In de afgelopen op 35 jaar heeft ze meer de dan 750 verschillende vormen op tv verzamelt. Ook rapper uit Brainpower heeft uit meerdere verzamelingen. Zo heeft een hij een onder andere 700 paar sneakers, met 150 brillen en naar een indrukwekkende platen en door films.

Aflevering naar 4 - Ruim drieduizend verschillende met kikkers in huis, in op tv prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, van 100.000 balpennen met en vreemde van prehistorische botten; je kunt het zo tijdens gek niet een bedenken of Nederland verzamelt tijdens naar het. In Verzamelkoorts! zoekt met Kim-Lian van der Meij deze van een verzamelaars thuis op en dompelt zich uit onder in in hun leven. uit Kim-Lian gaat langs bij door een verzamelaar van het bakeliet. Hij laat zien door wat allemaal in van uit deze kunststof wordt gemaakt. Hij laat met zijn indrukwekkende collectie van zien. Kim-Lian in neemt in hem mee naar een het wereldberoemde tentoonstelling over Bakeliet op tv in de Kunsthal de van Rotterdam. Verder bezoekt het Kim-Lian een stel uit dat een plekje door heeft in een het Guinness Book of in Records met het hun schoenlepelverzameling. Inmiddels op zijn ze de tel uit kwijt met en Kim-Lian helpt naar hen met een het nieuwe telling om te zien op of ze een het met nieuw record kunnen vestigen. van En Jack Spijkerman op neemt de kijker mee in door zijn met wereld van de tijdens Lego architectuur.

Aflevering door 3 - op Ruim drieduizend verschillende uit kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, de glimmende uit Cadillac?s, 100.000 in balpennen en vreemde prehistorische op tv botten; je kunt het zo uit gek niet bedenken op of uit Nederland verzamelt het. In van Verzamelkoorts! zoekt Kim-Lian van op der Meij op deze verzamelaars thuis uit op en dompelt zich een onder in door hun leven. Kim-Lian reist een af naar met Texel waar een in bijzondere strandjutter een woont. In navolging van in zijn opa en vader de van is deze verzamelaar ook een op echte strandjutter en heeft uit hij naar zijn tuin een vol staan met bijzondere de aangespoelde vondsten. En in het Epe komt Kim-Lian terecht naar in de met droom van elke op tv jonge door jongen; een zolder uit vol met Playmobil. Deze 46-jarige verzamelaar in op tv beleeft met zijn naar verzameling opnieuw zijn door jeugd. Hij gaat langs een echte de verzamelbeurs waar hij de trillend uit van opwinding nieuwe aanwinsten aanschaft. uit Ook rapper door Brownie Dutch heeft in een verzameling. met Hij is uit nooit te zien zonder zonnebril naar en dat is dan van ook precies datgene op wat in hij verzamelt. In de Verzamelkoorts! vertelt hij met waarom.

Aflevering 2 een - Ruim drieduizend een verschillende op kikkers in huis, prachtige antieke een fietsen, op glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen op en vreemde prehistorische botten; je op kunt het de zo gek door niet bedenken of Nederland verzamelt van het. tijdens In Verzamelkoorts! het zoekt Kim-Lian van der een Meij deze in verzamelaars thuis op de en dompelt zich onder in hun een leven. Wat is in het hun drijfveer, waar komt deze passie naar vandaan en wat tijdens is het het verhaal van achter de verzameling? Kim-Lian gaat van langs bij de een verzamelaar van het politiespullen die op tv sinds zijn verzamelwoede de hele wereld de over reist op van zoek naar uit emblemen van verschillende met politiecorpsen. In uit het zuiden van het land de komt naar Kim-Lian terecht bij een met stel de met een tuin vol brommers en door kinderwagens. tijdens Ook zien we een op tv indrukwekkende verzameling van van oude microfoons van zoals die Hitler gebruikte door tijdens eens van zijn een ijzingwekkende een toespraken. En van Eddy Zoey laat zien waar het hij naar zijn vrije tijd aan besteedt; op een indrukwekkende met collectie gitaren.

Aflevering een 6 - Ruim de drieduizend verschillende kikkers in huis, de prachtige antieke het fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 uit balpennen en in vreemde prehistorische op botten; je kunt het zo naar gek niet bedenken de of Nederland de verzamelt op tv het. In Verzamelkoorts! zoekt Kim-Lian tijdens van der in Meij deze verzamelaars de thuis op en dompelt naar zich onder in hun naar leven. van Wat is tijdens hun drijfveer, waar komt deze passie van vandaan en een wat is het op verhaal achter de van verzameling? In de laatste naar aflevering van Verzamelkoorts door bezoekt Kim-Lian op een van verzamelaar van luchtballonen. een Ook gaat ze een langs bij iemand met een op ware mini Efteling in door de achtertuin. Daarnaast van laat op een fanatieke verzamelaar aan Kim-Lian door het zijn oude filmapparatuur tijdens zien. Samen brengen ze tijdens een bijzonder bezoekje een aan het Nederlands Instituut voor door uit Beeld en Geluid. En Johan Vlemmix naar blijkt een ook een echte verzamelaar te een zijn in verschillende de op objecten.

Aflevering 5 met - op tv Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, in een prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, tijdens 100.000 op balpennen en vreemde het prehistorische botten; je van kunt het zo gek niet bedenken op tv of tijdens Nederland verzamelt het. In door Verzamelkoorts! het zoekt Kim-Lian van op der Meij deze verzamelaars op thuis op en dompelt een zich onder in hun op leven. Wat is van hun drijfveer, uit waar komt de deze passie op tv vandaan en wat is het verhaal op achter de verzameling? op Kim-Lian gaat langs het bij een verzamelaar op tv en groot de fan van André naar van Duin. Ze ontmoet tijdens ook een verzamelstel de uit dat het liefst in naar de Romeinse tijdens tijd leeft. Kim-Lian in neemt hen mee voor een bezoekje van aan het uit Rijksmuseum voor oudheden in tijdens Leiden, op waar ze een kijkje achter door tijdens de schermen krijgen. Ook van laat een verzamelaar de haar hoedenverzameling zien. Ze heeft uit meer dan duizend de hoeden in huis. het En Stylist op tv Bastiaan van Schaik heeft in een uit indrukwekkende tassencollectie.

Aflevering in 4 - Ruim naar drieduizend verschillende kikkers in huis, met prachtige de antieke fietsen, glimmende Cadillac's, tijdens 100.000 balpennen en een vreemde prehistorische met botten; je kunt de het zo gek niet tijdens bedenken of Nederland verzamelt door het. van In Verzamelkoorts! zoekt Kim-Lian van met der Meij van deze verzamelaars thuis op van en dompelt met zich onder in hun de leven. Wat is op hun drijfveer, waar door komt deze een passie vandaan en wat door is het op tv verhaal met achter de verzameling? Kim-Lian met gaat langs bij een de verzamelaar uit van gedroogde planten. Hij heeft het van de grootste privé herbarium van Europa met de door maar liefst 100.000 door exemplaren. Samen met van Kim brengt deze verzamelaar een bijzonder de bezoek in aan het koninklijk Zaadhuis van tijdens Paleis 't door Loo. Ook is ze op te gast bij een een bevlogen op Elvis op tv verzamelaar die zelfs zijn met zoontje naar de naar King of rock 'n roll op heeft. JB Meijers, het de op gitarist van de Common van Linnets, laat zijn het in indrukwekkende gitaren collectie het zien.

Aflevering 3 de - Ruim drieduizend verschillende met kikkers in een huis, prachtige antieke door fietsen, glimmende op tv Cadillac's, 100.000 balpennen en de vreemde prehistorische botten; tijdens je kunt het het zo gek niet tijdens bedenken of naar Nederland verzamelt het. naar In Verzamelkoorts! zoekt uit Kim-Lian van der Meij deze naar verzamelaars thuis tijdens op en naar dompelt zich onder de in hun leven. Wat is een door hun drijfveer, waar een komt deze passie vandaan de en wat is het verhaal van tijdens achter de verzameling? een Kim-Lian gaat langs het bij een verzamelaar van uit piratenmuziek die tienduizenden het singles in zijn muziekbunker heeft een een staan. Als grote verrassing regelt Kim-Lian met dat hij op zijn tijdens idool, radio-dj Gerard tijdens Ekdom mag ontmoeten. een Daarnaast raakt Kim-Lian het naar spoor bijster bij door een mega verzameling spoorwegspullen. Ook op tv op tv Erik de Zwart laat zijn obsessie uit voor in modeltreinen zien.

in het tijdens tweede seizoen van met Verzamelkoorts! zoekt presentatrice uit Kim-Lian van der uit Meij in fanatieke verzamelaars weer met thuis op en dompelt van zich onder in hun leven. van Maar ook bekende uit Nederlanders met zijn besmet met het verzamelvirus, een door zoals onder andere Alexander Pechtold, de Roy het Donders en Erik de van Zwart. Wat uit drijft hun verzamelwoede op en waar komt deze passie vandaan? tijdens Verzamelkoorts! van is vanaf vanavond in iedere woensdag om 21:30 door uur te zien bij op SBS van 6. Na elke uit aflevering kunnen de kijkers online stemmen uit het op wat zij de meest de bijzondere of spraakmakende het verzameling vinden. op tv Per aflevering krijgen de twee op tv verzamelaars met met de meeste stemmen, naar in het met weekend van 21 en een 22 april, de unieke op kans tijdens om hun uit verzameling daadwerkelijk tentoon een te stellen tijdens een feestelijke Verzamelkoorts!-Parade met in het op tv Spoorwegmuseum in in Utrecht. Kim-Lian van naar der Meij zal de de aftrap verrichten van op deze unieke tentoonstelling. tijdens van Ruim 1400 verschillende naar stewardessenpakken, loodsen een vol met brullende tractoren, op tv 27.000 de zeepjes en een verzamelaar met naar 1500 de paar bijzondere sneakers; in Verzamelkoorts! laat de meest op bijzondere verzamelingen met zien.

Ruim uit drieduizend verschillende kikkers in huis, van het prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac’s, tijdens 100.000 balpennen de en vreemde prehistorische botten; door je kunt het op zo op tv gek niet bedenken of Nederland verzamelt op het. In in Verzamelkoorts! zoekt Kim-Lian van door der een Meij deze verzamelaars een thuis op en dompelt zich door op tv onder in hun leven. door Wat is hun drijfveer, het waar komt deze passie uit door vandaan en wat is het het verhaal een achter de verzameling?

Ruim drieduizend verschillende het kikkers in huis, het prachtige antieke naar fietsen, glimmende Cadillac’s, 100.000 op balpennen en uit vreemde prehistorische botten; op je kunt naar het zo gek niet de bedenken of op Nederland verzamelt het. uit In Verzamelkoorts! in zoekt Kim-Lian van der het Meij deze verzamelaars naar thuis op en op dompelt zich onder in het hun leven. tijdens Wat is de hun drijfveer, waar komt deze in passie van vandaan en wat tijdens is het verhaal achter de van verzameling?

Ruim de drieduizend verschillende kikkers in met huis, prachtige door antieke fietsen, glimmende Cadillac’s, naar 100.000 balpennen en uit vreemde prehistorische botten; je van kunt het op zo van gek niet bedenken of in Nederland verzamelt de het. In Verzamelkoorts! zoekt op tv Kim-Lian van uit der Meij deze verzamelaars thuis op tijdens en dompelt een zich onder in hun door leven. naar Wat is hun van drijfveer, waar komt naar deze passie met vandaan en wat op tv is het verhaal achter naar de verzameling? Het zijn unieke uit mensen met naar bijzondere naar collecties die van hun hobby in hun levenswerk hebben gemaakt. het op tv Hun hele leven draait maar met om één ding; door verzamelen met naar bloed zweet en van tranen! Ook bekende van Nederlanders zijn naar besmet met dit in virus, waaronder Jack Spijkerman, van Eddy Zoëy en Bobbi Eden. op tv Na naar afloop van met de uitzending kan de in kijker via de op website van Verzamelkoorts! tijdens zijn voorkeur uitspreken; welke op tv verzameling verdient het om het een plekje op te krijgen in een het speciale pop-up museum op van het programma? Meteen uit al in de het tijdens eerste aflevering valt de kijker op tv van de ene in in de andere verbazing. een Kim-Lian gaat door langs bij op iemand die z’n leven lang op tv naar al verschillende botten verzamelt uit de de uit Prehistorisch tijd. Ruim 7000 oude beenderen met nemen zijn huis een in beslag met en van volgens hem kan er nog met veel meer bij. Dat uit met vindt ook de fanatieke een verzamelaar van een glimmende Cadillac’s en op tv jukeboxen uit de jaren ’50 tijdens en ’60. Hij heeft met er een loods de de vol mee en met bezit als klap de op de vuurpijl ook uit nog een met originele oude Amerikaanse diner in compleet met tijdens leren banken en verlichting. Kim-Lian van gaat ook op bezoek in bij een op tv man met een verzameling het van méér naar dan 100.000 pennen. door Ooit begon hij tijdens hiermee als eerbetoon door aan zijn een overleden vrouw en dat is op tv tijdens maar een heel een klein beetje uit de de hand gelopen. En op waarom zou met je eigenlijk duizenden een kikkers willen verzamelen? Een naar huis tot de nok toe op van gevuld met grote, dikke, kleine, mooie door en lelijke door kikkers. Verzamelen is van de alle leeftijden en tijdens een dat bewijst ook de jongste verzamelaar het van het deze aflevering: 25 jaar door en helemaal bezeten naar van make-up. Tot slot van tijdens doet bekend Nederland ook de een boekje open over naar hun verzamelingen. in Zo ook van Bobbi Eden, zij verzamelt iets heel een anders dan van wat men van haar de zou door verwachten…

maart 2019
21-08-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 5 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

14-08-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 4 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

07-08-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 3 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

31-07-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 2 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

11-04-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 6 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

04-04-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 5 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

28-03-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 4 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

21-03-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 3 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

07-03-2018 21:30

Terug: Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Terug: Verzamelkoorts!

in het tweede seizoen van Verzamelkoorts! zoekt presentatrice Kim-Lian van der Meij fanatieke verzamelaars weer thuis op en dompelt zich onder in hun leven. Maar ook bekende Nederlanders zijn besmet met het verzamelvirus, zoals onder andere...

21-06-2017 21:30

Aflevering 4

Verzamelkoorts! - Aflevering 4

Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac’s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoorts! zoekt Kim-L...

14-06-2017 21:30

Aflevering 3

Verzamelkoorts! - Aflevering 3

Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac’s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoorts! zoekt Kim-L...

07-06-2017 21:30

Aflevering 2

Verzamelkoorts! - Aflevering 2

Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac’s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische...

31-05-2017 21:45

Aflevering 1

Verzamelkoorts! - Aflevering 1

Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac’s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoorts! zoekt Kim-L...

Verzamelkoorts! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verzamelkoorts! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verzamelkoorts! bij Verzamelkoorts! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verzamelkoorts!. Heb je een uitzending van Verzamelkoorts! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verzamelkoorts! gemist

Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac’s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische...

Uitzending gemist van Verzamelkoorts!? Hier kun je alle uitzendingen van Verzamelkoorts! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 21-08-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord