Programma gemist?

Aflevering door 6 - De bekendste het make-up tijdens artist en haarstylist van ons land, naar Mari van van de Ven, toont naar zijn gigantische sneaker collectie. naar van Kim-Lian herleeft haar jeugd bij een het stel in die van in hun hobby hun beroep op tv heeft gemaakt. Inmiddels is uit de verzameling spelcomputers zo in groot dat het ze van een heus museum naar zijn gestart. Ze met swingt de pan uit wanneer ze op tv op bezoek gaat in bij een verzamelaar tijdens tijdens die naast zijn door huis een loods heeft gebouwd voor een zijn grote naar dansorgels. Er met is een soort XXL tijdens formaat van met de bekende een straatorgel. Maar ook; een huis uit vol door met reclamepennen en een met verzamelaar die zich de met zijn verzameling radioscanners, van de 'inspector gadget' met van de regio noemt. met op En Kim-Lian laat zich tijdens verbazen bij een naar verzamelaar van dennenappels naar die maar liefst 350 de verschillende op tv soorten bezit.

Aflevering 5 het - Vandaag gaat Kim-Lian door op van bezoek bij de een ware ABBA fan, leert de ze de kneepjes met van het naar schildersvak bij een met verzamelaar van oude de schildersambacht en op tv duikt ze in de wereld in van Nijntje Pluis. Ook uit naar horen we alles over de sprookjesverhalen op verzameling van door politicus Henk Krol de en gaan het we op in de nostalgische toer met met bijzondere Solex naar fietsen en een indrukwekkende verzameling van tijdens oude naar radio's.

Aflevering met 4 - Deze met week bezorgt Kim-Lian in een verzamelaar van theater naar spullen de in verrassing van zijn de leven met de een bezoekje van theater coryfee een Carry Tefsen. Ook gaat op ze op bezoek op tv bij van een opa en zijn op tv kleinzoon die samen uit een de Jan van Haasteren puzzel verzameling hebben door en door als klap op naar de vuurpijl op mogen ze bij de meester op zelf een het kijkje nemen bij met zijn tekentafel. in Ze hoort alles op over de Disney fetisj van radio in DJ Michiel Veenstra, een belandt in een met Aardewerk walhalla en de een komt thuis bij verzamelaars van die hun tijdens geluk vinden in het een verzamelen van duizenden drukpoppetjes of de naar miniatuur parfumflesjes.

Aflevering tijdens 3 - Deze week zien van we een van verzameling uit die groter is dan ooit! Bijna de honderd verschillende het soorten verzamelingen bij uit elkaar. Acteur Guido op tv Spek vertelt het alles over de zijn verzameling LP's, Kim-Lian wordt meegenomen uit op tijdens een reis door de ruimte in en stapt op tv letterlijk in een huis een vol met Pokémon op tv spullen. tijdens Maar ook zien we een op tv verzameling door van maar liefst 8000 door krokodillen en heeft een met motorliefhebber van met zijn huis een uit heus museum de gemaakt. Hij op tv is zelfs met zijn vrouw boven op tv in gaan wonen om plaats op tv te maken voor zijn geliefde de de tweewielers.

Aflevering op 2 - In de tweede door aflevering van op Verzamelkoorts! door valt Kim-Lian van der Meij van het de ene verbazing op in de andere. in Zo in bezoekt ze een verzamelstel een dat 365 een dagen per jaar met op hun LEGO verzameling bezig van het is. Naar eigen zeggen: "Is het door elke dag uit vakantie met met de LEGO steentjes". Ook door weet uit Kim niet wat uit ze ziet als naar ze binnenloopt in een waar uit Eenden museum, vol op met maar door liefst 308 Deuz-Chevaux. Ze bekijkt van een indrukwekkende verzameling naar met objecten uit de de de Tweede Wereldoorlog en Victoria de Koblenko showt haar het extravagante schoenen collectie. het Ook uit kijken we binnen in een huis het met vol met fluitjes op en zit een naar 29-jarige verzamelaarster over een door pinguïn in.

In van het nieuwe seizoen van door Verzamelkoorts, de elke maandag om 21:30 de uur op SBS6, gaat Kim-Lian tijdens van der Meij uit weer op tv op zoek door naar de meest fanatieke en de bijzondere van verzamelaars van Nederland, die van van hun met huis vaak een museum tijdens maken. Wat is hun drijfveer uit op tv en waar komt hun passie vandaan? Van naar met de actiehelden-poppen van Raymond van Barneveld, met duizenden fluitjes, parfumflesjes door en K3-gadgets tot een een het verzameling dennenappels, jukeboxen of alles op tv van Pokémon. Van op alles komt op voorbij in Verzamelkoorts. tijdens Ook gooien met de komende weken onder anderen de Victoria Koblenko (kunstzinnige naar schoenen), Guido met Spek (LP’s) en uit Henk Krol (sprookjesboeken) hun uit deuren open om naar uit te vertellen over hun met verzameldrift.

Aflevering een 5 - Ruim drieduizend verschillende naar kikkers in huis, op tv prachtige antieke fietsen, op glimmende Cadillac?s, 100.000 een balpennen met en vreemde prehistorische botten; je met kunt het zo een gek niet bedenken door van of Nederland verzamelt het. een In Verzamelkoorts! het zoekt Kim-Lian van der van Meij deze verzamelaars door thuis op en naar dompelt zich onder in hun met leven. op tv Wat is hun drijfveer, waar van komt tijdens deze passie vandaan en de wat tijdens is het verhaal achter de met verzameling? Kim-Lian gaat samen met met een verzamelaarster van van poppenhuisminiaturen in naar het een Rijksmuseum in van Amsterdam om één van de duurste op tv poppenhuizen ooit te op bewonderen. Ook neemt op tv door Kim-Lian een kijkje in een de puddingvormenmuseum op de zolder van van door een verzamelaar. In de van afgelopen uit 35 jaar heeft ze meer door dan 750 een verschillende vormen verzamelt. Ook in rapper Brainpower heeft meerdere uit verzamelingen. een Zo heeft hij onder van andere op tv 700 paar sneakers, 150 brillen met en indrukwekkende platen tijdens en door films.

Aflevering de 4 - de Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, door prachtige antieke naar fietsen, in glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen de en vreemde uit prehistorische botten; je een kunt het zo gek door niet bedenken uit of Nederland verzamelt het. In van Verzamelkoorts! tijdens zoekt Kim-Lian van der met Meij deze verzamelaars het thuis op en dompelt zich uit tijdens onder in hun leven. Kim-Lian naar gaat langs bij een een verzamelaar van bakeliet. tijdens Hij laat zien een wat allemaal van met met deze kunststof wordt een gemaakt. Hij laat zijn indrukwekkende collectie in zien. Kim-Lian tijdens neemt hem mee het naar een tijdens wereldberoemde tentoonstelling over in Bakeliet in de met Kunsthal van uit Rotterdam. Verder bezoekt Kim-Lian met een stel dat een plekje op heeft in de het Guinness Book of in door Records met hun schoenlepelverzameling. van Inmiddels zijn ze met de tel kwijt en Kim-Lian een helpt door hen met een nieuwe tijdens telling om te zien tijdens of ze van een met nieuw record kunnen vestigen. En Jack uit Spijkerman neemt de het kijker op mee in door zijn wereld van de een Lego architectuur.

Aflevering een 3 - Ruim naar drieduizend verschillende kikkers in met huis, prachtige antieke fietsen, naar glimmende tijdens Cadillac?s, 100.000 balpennen en een vreemde prehistorische botten; je tijdens op kunt het zo gek een niet bedenken of Nederland met verzamelt tijdens het. In Verzamelkoorts! een zoekt Kim-Lian van der Meij deze de verzamelaars thuis de op tijdens en dompelt zich onder in hun naar leven. de Kim-Lian reist af naar Texel door waar een het bijzondere van strandjutter woont. In op navolging van zijn de opa en vader is deze verzamelaar op tv ook door een echte met strandjutter en heeft hij op zijn tuin vol van staan met bijzondere aangespoelde vondsten. uit En een in Epe tijdens komt Kim-Lian terecht in de de droom van met elke jonge jongen; met een zolder vol met op Playmobil. tijdens Deze 46-jarige verzamelaar op beleeft met zijn verzameling opnieuw de zijn door jeugd. Hij gaat met langs een echte op verzamelbeurs waar hij een trillend van opwinding nieuwe op aanwinsten aanschaft. Ook rapper Brownie op tv uit Dutch heeft een verzameling. Hij in is uit nooit te zien zonder zonnebril met en dat is in dan ook op tv precies datgene door wat hij verzamelt. In een Verzamelkoorts! vertelt hij door waarom.

Aflevering 2 - tijdens Ruim met drieduizend verschillende kikkers in huis, het prachtige het antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, met 100.000 naar balpennen en vreemde prehistorische botten; op tv je met kunt het zo gek niet bedenken naar of Nederland verzamelt uit het. de In Verzamelkoorts! zoekt Kim-Lian tijdens van der op Meij deze verzamelaars thuis van op op tv en dompelt zich uit onder in hun leven. naar Wat is hun tijdens drijfveer, waar naar komt deze passie vandaan het en wat is tijdens het verhaal achter de verzameling? uit Kim-Lian gaat langs met bij een door verzamelaar uit van politiespullen die sinds zijn verzamelwoede tijdens de hele wereld op met over reist op zoek naar naar emblemen van van verschillende politiecorpsen. In tijdens het zuiden van het land in komt Kim-Lian uit terecht bij een stel het met een tuin op tv een vol brommers en kinderwagens. Ook zien tijdens we een tijdens indrukwekkende verzameling van oude tijdens microfoons zoals die van Hitler in gebruikte tijdens eens van op tv zijn ijzingwekkende in toespraken. En in Eddy Zoey laat zien waar hij uit zijn de vrije tijd aan besteedt; een van indrukwekkende collectie een gitaren.

Aflevering 6 in - Ruim van drieduizend verschillende kikkers uit in huis, prachtige antieke fietsen, in glimmende het Cadillac's, 100.000 balpennen uit en vreemde de prehistorische botten; je kunt het zo uit gek niet uit bedenken of Nederland het verzamelt het. In op Verzamelkoorts! naar zoekt Kim-Lian van der het Meij deze met verzamelaars thuis op door en dompelt zich onder in hun door leven. uit Wat is de hun drijfveer, waar komt de deze passie vandaan van en wat naar is het verhaal de achter de verzameling? door In de laatste aflevering van door Verzamelkoorts een bezoekt Kim-Lian een naar verzamelaar van luchtballonen. met Ook gaat ze langs bij iemand in uit met een ware mini met Efteling in op tv de achtertuin. Daarnaast uit laat een fanatieke verzamelaar aan in Kim-Lian zijn op tv oude filmapparatuur een zien. Samen brengen ze het een bijzonder bezoekje op aan het Nederlands het Instituut voor Beeld tijdens en Geluid. En Johan Vlemmix uit blijkt ook een door echte verzamelaar te door zijn naar in verschillende een objecten.

Aflevering tijdens 5 - Ruim op drieduizend verschillende kikkers in van huis, prachtige antieke fietsen, met glimmende Cadillac's, 100.000 op balpennen en door vreemde prehistorische een botten; je op kunt het zo gek niet tijdens bedenken op tv of Nederland verzamelt uit het. In Verzamelkoorts! zoekt op tv Kim-Lian van der Meij deze naar verzamelaars thuis op van en dompelt zich het uit onder in hun leven. een Wat is hun op drijfveer, waar komt deze in passie vandaan en naar wat is van het verhaal achter de de verzameling? Kim-Lian uit gaat langs de bij een verzamelaar en groot het fan van André op tv van Duin. Ze ontmoet het ook een naar verzamelstel van dat het liefst in op de Romeinse tijd leeft. Kim-Lian in neemt hen mee van voor een bezoekje uit aan het naar Rijksmuseum voor oudheden in de van Leiden, waar ze een kijkje achter van de schermen krijgen. tijdens Ook op tv laat een verzamelaar haar de hoedenverzameling zien. Ze door heeft door meer dan duizend hoeden in op huis. op tv En Stylist Bastiaan naar van Schaik heeft een indrukwekkende met tassencollectie.

Aflevering 4 - uit Ruim drieduizend verschillende tijdens kikkers in huis, in prachtige antieke van fietsen, glimmende Cadillac's, in 100.000 uit balpennen en vreemde prehistorische botten; naar je kunt het zo met gek op tv niet bedenken of Nederland verzamelt op tv op tv het. In Verzamelkoorts! zoekt Kim-Lian op van der Meij de deze verzamelaars thuis op door de en dompelt zich onder in door hun leven. op Wat is hun drijfveer, met waar op komt deze passie vandaan met en wat is door het verhaal op tv achter de verzameling? Kim-Lian uit gaat langs op bij een verzamelaar tijdens van gedroogde planten. Hij naar heeft het de grootste privé herbarium van Europa het met maar liefst uit 100.000 in exemplaren. Samen met Kim een brengt deze met verzamelaar een bijzonder bezoek aan door het koninklijk naar Zaadhuis van tijdens Paleis 't Loo. Ook is ze in te gast uit bij een de bevlogen Elvis verzamelaar een die zelfs zijn zoontje met naar in de King of rock een 'n roll heeft. JB op Meijers, de gitarist door van een de Common Linnets, met laat zijn het indrukwekkende gitaren collectie uit zien.

Aflevering met 3 - van Ruim drieduizend verschillende in kikkers in huis, tijdens prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, uit 100.000 balpennen en op tv vreemde van prehistorische botten; je kunt het met zo gek niet naar bedenken of Nederland met verzamelt van het. In Verzamelkoorts! zoekt Kim-Lian door van der met Meij deze verzamelaars thuis op op en dompelt zich het het onder in hun leven. tijdens Wat is hun uit drijfveer, waar komt deze op tv passie vandaan en op wat is het verhaal een achter een de verzameling? Kim-Lian op gaat langs bij een uit verzamelaar van piratenmuziek die uit tienduizenden de singles in zijn uit muziekbunker heeft staan. Als een grote verrassing regelt de Kim-Lian het dat hij zijn idool, radio-dj Gerard naar Ekdom mag ontmoeten. van Daarnaast raakt uit Kim-Lian het op tv spoor bijster bij een mega met verzameling met spoorwegspullen. Ook een Erik de Zwart laat zijn obsessie met voor modeltreinen naar zien.

in het naar tweede seizoen naar van Verzamelkoorts! zoekt presentatrice Kim-Lian uit van der Meij tijdens op fanatieke verzamelaars weer door thuis op en dompelt zich onder van in door hun leven. Maar ook bekende naar Nederlanders zijn op tv besmet met tijdens het verzamelvirus, naar zoals onder andere Alexander Pechtold, op Roy Donders en Erik op tv de Zwart. door Wat naar drijft hun verzamelwoede en waar komt naar met deze passie vandaan? Verzamelkoorts! een is vanaf vanavond iedere het woensdag om 21:30 een uur in te zien bij SBS 6. Na naar elke aflevering kunnen de het met kijkers online stemmen op wat met zij door de meest bijzondere of tijdens spraakmakende verzameling de vinden. Per aflevering krijgen de twee in verzamelaars met de naar meeste stemmen, in in het weekend het van op tv 21 en 22 april, de een unieke in kans om hun met verzameling daadwerkelijk tentoon te door stellen tijdens op tv een feestelijke Verzamelkoorts!-Parade van in het Spoorwegmuseum in het Utrecht. Kim-Lian op tv van der Meij in zal de aftrap verrichten van deze een unieke van tentoonstelling. met Ruim uit 1400 verschillende stewardessenpakken, loodsen door vol met brullende uit tractoren, 27.000 zeepjes in en een verzamelaar met in 1500 paar bijzondere op tv sneakers; op tv Verzamelkoorts! laat de met meest bijzondere verzamelingen naar zien.

december 2021
03-06-2019 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 6 - De bekendste make-up artist en haarstylist van ons land, Mari van de Ven, toont zijn gigantische sneaker collectie. Kim-Lian herleeft haar jeugd bij een stel die van hun hobby hun beroep heeft gemaakt. Inmiddels is de verzame...

27-05-2019 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 5 - Vandaag gaat Kim-Lian op bezoek bij een ware ABBA fan, leert ze de kneepjes van het schildersvak bij een verzamelaar van oude schildersambacht en duikt ze in de wereld van Nijntje Pluis. Ook horen we alles over de sprookjesve...

20-05-2019 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 4 - Deze week bezorgt Kim-Lian een verzamelaar van theater spullen de verrassing van zijn leven met een bezoekje van theater coryfee Carry Tefsen. Ook gaat ze op bezoek bij een opa en zijn kleinzoon die samen een Jan van Haastere...

13-05-2019 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 3 - Deze week zien we een verzameling die groter is dan ooit! Bijna honderd verschillende soorten verzamelingen bij elkaar. Acteur Guido Spek vertelt alles over zijn verzameling LP's, Kim-Lian wordt meegenomen op een reis door de...

06-05-2019 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 2 - In de tweede aflevering van Verzamelkoorts! valt Kim-Lian van der Meij van de ene verbazing in de andere. Zo bezoekt ze een verzamelstel dat 365 dagen per jaar met hun LEGO verzameling bezig is. Naar eigen zeggen: "Is het elk...

29-04-2019 21:30

Terug: Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Terug: Verzamelkoorts!

In het nieuwe seizoen van Verzamelkoorts, elke maandag om 21:30 uur op SBS6, gaat Kim-Lian van der Meij weer op zoek naar de meest fanatieke en bijzondere verzamelaars van Nederland, die van hun huis vaak een museum maken. Wat is hun drijfv...

21-08-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 5 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

14-08-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 4 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

07-08-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 3 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

31-07-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 2 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

11-04-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 6 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

04-04-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 5 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

28-03-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 4 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

21-03-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 3 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

07-03-2018 21:30

Terug: Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Terug: Verzamelkoorts!

in het tweede seizoen van Verzamelkoorts! zoekt presentatrice Kim-Lian van der Meij fanatieke verzamelaars weer thuis op en dompelt zich onder in hun leven. Maar ook bekende Nederlanders zijn besmet met het verzamelvirus, zoals onder andere...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Verzamelkoorts! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verzamelkoorts! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verzamelkoorts! bij Verzamelkoorts! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verzamelkoorts!. Heb je een uitzending van Verzamelkoorts! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verzamelkoorts! gemist

Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac’s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische...

Uitzending gemist van Verzamelkoorts!? Hier kun je alle uitzendingen van Verzamelkoorts! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 03-06-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!