Programma gemist?

Aflevering 6 met - De bekendste make-up op het artist en haarstylist van het ons land, tijdens Mari van de Ven, toont zijn naar gigantische op tv sneaker collectie. Kim-Lian herleeft haar een jeugd bij door een stel die naar van hun hobby hun een beroep met heeft gemaakt. Inmiddels is uit de het verzameling spelcomputers zo groot dat ze door een heus museum in zijn gestart. uit Ze naar swingt de pan uit wanneer uit ze op bezoek uit gaat bij een verzamelaar uit die naast zijn van huis een een loods heeft gebouwd op voor zijn grote dansorgels. op uit Er is een soort XXL formaat een van de de bekende straatorgel. Maar ook; een een huis het vol met reclamepennen in en een een verzamelaar die zich met zijn in van verzameling radioscanners, de 'inspector gadget' tijdens van de regio tijdens noemt. En Kim-Lian van laat zich naar verbazen bij een tijdens verzamelaar van dennenappels die maar tijdens liefst 350 op tv verschillende soorten het bezit.

Aflevering door 5 - Vandaag gaat Kim-Lian tijdens op bezoek bij op een ware ABBA met fan, leert op tv ze de kneepjes van tijdens het schildersvak met bij een verzamelaar van uit oude schildersambacht door en duikt ze in de de wereld van het een Nijntje Pluis. Ook door horen we alles tijdens over de sprookjesverhalen verzameling uit van politicus Henk Krol en uit gaan we op tijdens de de nostalgische toer met de bijzondere Solex fietsen en een een indrukwekkende verzameling van het het oude radio's.

Aflevering 4 op - Deze met week bezorgt Kim-Lian op een verzamelaar van theater het spullen de verrassing op tv van zijn leven in met een op tv bezoekje van theater coryfee met Carry Tefsen. Ook gaat een ze op op bezoek bij een op opa en zijn in kleinzoon het die samen een Jan van Haasteren naar puzzel uit verzameling hebben en het als klap op de op vuurpijl mogen een ze bij de meester op tv zelf een de kijkje nemen bij zijn uit tekentafel. op Ze hoort alles over de Disney van fetisj met van radio op DJ Michiel Veenstra, belandt in op een Aardewerk walhalla en uit naar komt thuis bij verzamelaars de die hun geluk vinden in het het op verzamelen van in duizenden drukpoppetjes of uit miniatuur parfumflesjes.

Aflevering een 3 - Deze week zien op tv van we een verzameling die met groter is op tv dan ooit! Bijna honderd naar verschillende soorten verzamelingen bij elkaar. door Acteur Guido in Spek in vertelt alles over zijn verzameling LP's, de in Kim-Lian wordt meegenomen op een reis met door de tijdens ruimte en met stapt letterlijk een in een huis vol met op tv Pokémon spullen. Maar de ook zien we uit een verzameling in van maar uit liefst 8000 krokodillen en op tv heeft een op tv motorliefhebber van zijn door huis een heus met museum gemaakt. Hij is zelfs uit met zijn vrouw boven tijdens in gaan wonen om plaats te tijdens maken voor zijn geliefde de tijdens tweewielers.

Aflevering 2 - de In de met tweede aflevering van door Verzamelkoorts! valt van Kim-Lian van der het Meij van de de ene verbazing in op tv de andere. Zo de bezoekt ze een verzamelstel dat een 365 dagen uit per jaar met op tv hun LEGO verzameling bezig het een is. Naar eigen op tv zeggen: "Is het elke tijdens dag vakantie met de in LEGO een steentjes". Ook weet Kim niet tijdens wat met ze ziet als ze binnenloopt tijdens in een waar Eenden tijdens museum, vol het met maar door liefst 308 Deuz-Chevaux. Ze een bekijkt een met indrukwekkende verzameling met uit objecten uit naar de Tweede Wereldoorlog en Victoria Koblenko tijdens met showt haar extravagante het schoenen collectie. Ook het kijken we binnen in een huis uit vol met op tv fluitjes en zit de een naar 29-jarige verzamelaarster over een pinguïn de in.

In het nieuwe door seizoen van van Verzamelkoorts, elke maandag naar om met 21:30 uur op het SBS6, gaat Kim-Lian een van der Meij weer op op zoek naar de met meest fanatieke en bijzondere van verzamelaars van een Nederland, uit die van hun huis naar vaak een museum maken. het Wat is tijdens hun drijfveer naar en waar komt hun van passie vandaan? Van een de actiehelden-poppen van Raymond van Barneveld, de duizenden van fluitjes, parfumflesjes en K3-gadgets met tot een de verzameling dennenappels, in jukeboxen of alles van uit Pokémon. Van alles komt de voorbij in Verzamelkoorts. door Ook gooien op de komende weken onder van anderen van Victoria Koblenko (kunstzinnige schoenen), Guido Spek het (LP’s) en Henk de Krol (sprookjesboeken) het hun deuren tijdens open om door te vertellen over hun op verzameldrift.

Aflevering 5 - op Ruim uit drieduizend verschillende kikkers in een huis, prachtige antieke fietsen, op glimmende met Cadillac?s, 100.000 balpennen en een vreemde prehistorische met botten; je kunt het van zo gek de niet bedenken op tv of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoorts! op op zoekt Kim-Lian van der uit Meij deze verzamelaars thuis op door en dompelt door zich onder in hun tijdens leven. Wat uit is hun op tv drijfveer, waar komt deze passie een vandaan en wat in is het verhaal tijdens achter de uit verzameling? Kim-Lian gaat samen met met met een verzamelaarster van poppenhuisminiaturen op naar het in Rijksmuseum in op tv Amsterdam om één een van de duurste poppenhuizen op ooit te bewonderen. door Ook neemt op Kim-Lian een kijkje in tijdens een puddingvormenmuseum op van de zolder een van een verzamelaar. het In de afgelopen 35 jaar heeft uit ze meer dan in 750 in verschillende vormen verzamelt. Ook rapper tijdens Brainpower heeft meerdere van verzamelingen. Zo heeft op hij onder tijdens andere het 700 paar sneakers, 150 brillen en de indrukwekkende uit platen en met films.

Aflevering in 4 - met Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, door naar prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, van 100.000 balpennen en van vreemde uit prehistorische botten; je kunt een het zo gek in niet bedenken of Nederland verzamelt op het. In het Verzamelkoorts! het zoekt Kim-Lian van der op Meij deze verzamelaars thuis op tijdens en op dompelt zich op onder in hun leven. op Kim-Lian gaat langs bij op een door verzamelaar van bakeliet. op Hij laat zien in wat allemaal van deze een kunststof wordt met gemaakt. Hij laat zijn indrukwekkende een collectie zien. Kim-Lian een neemt hem mee naar tijdens een wereldberoemde een tentoonstelling over op tv Bakeliet in de Kunsthal van het Rotterdam. Verder het bezoekt Kim-Lian een stel naar dat een een plekje heeft in het van Guinness Book het of op Records met hun schoenlepelverzameling. de Inmiddels zijn door ze de tel van kwijt en Kim-Lian helpt in hen met een nieuwe telling het om van te zien of het ze een nieuw record kunnen tijdens vestigen. van En Jack uit Spijkerman neemt de kijker naar mee in zijn op wereld van de het Lego architectuur.

Aflevering een 3 - het Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, een prachtige antieke fietsen, het van glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen in en vreemde prehistorische botten; je een kunt het zo naar gek niet tijdens bedenken tijdens of Nederland verzamelt een het. In Verzamelkoorts! zoekt Kim-Lian van het der Meij een deze verzamelaars de thuis op en naar dompelt zich onder in hun op tv leven. Kim-Lian op reist af naar Texel naar waar een bijzondere op het strandjutter woont. In door navolging van zijn opa en vader naar is door deze verzamelaar ook van een echte strandjutter en in heeft hij zijn de tuin naar vol staan met bijzondere aangespoelde vondsten. in En in Epe naar komt de Kim-Lian terecht in op tv de droom van elke jonge door jongen; een het zolder vol met Playmobil. op tv Deze 46-jarige verzamelaar uit beleeft in met zijn verzameling de opnieuw zijn door jeugd. Hij gaat langs een echte in verzamelbeurs waar de hij trillend van opwinding de nieuwe aanwinsten aanschaft. tijdens tijdens Ook rapper Brownie Dutch heeft op tv een verzameling. Hij het is het nooit te zien van zonder zonnebril en dat is van dan ook precies datgene uit wat hij naar verzamelt. op In Verzamelkoorts! vertelt hij een waarom.

Aflevering het 2 - Ruim drieduizend de verschillende kikkers in met huis, prachtige antieke fietsen, door glimmende met Cadillac?s, 100.000 balpennen van en vreemde in prehistorische botten; je kunt door het zo gek niet bedenken op tv of Nederland het verzamelt naar het. In Verzamelkoorts! zoekt Kim-Lian van door der Meij deze door verzamelaars het thuis op en dompelt zich tijdens met onder in hun met leven. Wat is het hun drijfveer, waar komt in deze passie vandaan en van wat naar is het verhaal achter de verzameling? met Kim-Lian tijdens gaat langs bij een verzamelaar op van een politiespullen die sinds zijn verzamelwoede op de hele wereld in van over reist op zoek naar emblemen uit van op verschillende politiecorpsen. In het het zuiden van het uit land komt een Kim-Lian terecht bij een stel een met een in tuin in vol brommers en kinderwagens. Ook zien tijdens we een door indrukwekkende verzameling van oude naar microfoons zoals die uit een Hitler gebruikte tijdens eens van door zijn ijzingwekkende toespraken. En met het Eddy Zoey laat het zien waar hij zijn van vrije tijd aan tijdens besteedt; een in indrukwekkende collectie gitaren.

Aflevering op tv 6 - Ruim drieduizend verschillende op kikkers in huis, tijdens een prachtige antieke fietsen, in glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde op tv prehistorische de botten; je van kunt het zo gek niet bedenken op of Nederland door verzamelt het het. In Verzamelkoorts! zoekt Kim-Lian van op tv tijdens der Meij deze verzamelaars thuis op op en tijdens dompelt zich onder in met hun leven. Wat uit is hun drijfveer, waar tijdens komt van deze passie van vandaan en wat is het verhaal uit achter de op tv verzameling? In de laatste op tv met aflevering van Verzamelkoorts uit bezoekt Kim-Lian een verzamelaar van een luchtballonen. met Ook gaat ze langs bij iemand het met een ware de door mini Efteling in de naar achtertuin. Daarnaast laat een naar fanatieke op tv verzamelaar aan Kim-Lian zijn uit oude filmapparatuur zien. uit Samen brengen uit ze een bijzonder bezoekje aan van het Nederlands Instituut voor tijdens Beeld en Geluid. van En Johan op tv Vlemmix blijkt de ook een echte verzamelaar het te zijn de in verschillende in objecten.

Aflevering 5 - de Ruim drieduizend tijdens verschillende kikkers in huis, met prachtige antieke fietsen, in op glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en op tv vreemde prehistorische van botten; je kunt het naar zo gek door niet bedenken of Nederland tijdens verzamelt het. In Verzamelkoorts! een zoekt Kim-Lian op van der Meij deze het verzamelaars thuis op de en uit dompelt zich onder door in hun leven. tijdens Wat is naar hun drijfveer, waar komt deze passie de vandaan en wat met is het op verhaal achter de het verzameling? een Kim-Lian gaat langs de bij een verzamelaar en groot fan de uit van André van Duin. de Ze ontmoet naar ook een verzamelstel op tv dat het liefst in de Romeinse van tijd leeft. Kim-Lian door neemt van hen mee voor een van bezoekje aan op tv het Rijksmuseum voor met oudheden in Leiden, met waar ze in een kijkje achter de schermen krijgen. uit uit Ook laat een op verzamelaar haar hoedenverzameling zien. een Ze heeft in meer dan duizend de hoeden in huis. op tv En Stylist Bastiaan van op Schaik heeft een met indrukwekkende tassencollectie.

Aflevering de 4 - het Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, in uit prachtige antieke fietsen, de glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde door prehistorische uit botten; je kunt uit het zo gek niet op tv bedenken of Nederland verzamelt het het. het In Verzamelkoorts! zoekt Kim-Lian het van van der Meij deze in verzamelaars thuis op en dompelt met zich onder de in hun van leven. Wat is op hun drijfveer, waar komt deze passie van vandaan en naar wat is het verhaal op tv in achter de verzameling? Kim-Lian op tv gaat langs bij naar een verzamelaar van gedroogde planten. naar de Hij heeft het grootste een privé herbarium van Europa met tijdens door maar liefst 100.000 exemplaren. Samen met op tv het Kim brengt deze verzamelaar een bijzonder door bezoek aan het de koninklijk het Zaadhuis van Paleis 't een Loo. op tv Ook is ze te gast bij naar uit een bevlogen Elvis verzamelaar die zelfs het zijn zoontje naar de de King tijdens of rock 'n de roll heeft. JB Meijers, door de gitarist van de de Common Linnets, op uit laat zijn indrukwekkende gitaren collectie op van zien.

Aflevering tijdens 3 - Ruim op drieduizend verschillende kikkers in met huis, prachtige antieke door fietsen, op tv glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en de vreemde prehistorische botten; een je kunt een het zo gek een niet bedenken of de Nederland verzamelt het. In naar Verzamelkoorts! naar zoekt Kim-Lian van der Meij tijdens deze verzamelaars tijdens thuis op tijdens en dompelt zich onder in op tv hun leven. Wat tijdens is hun drijfveer, waar tijdens komt deze passie uit vandaan naar en wat is het het verhaal van achter de verzameling? Kim-Lian gaat langs in de bij een verzamelaar van uit piratenmuziek die tienduizenden singles in in zijn uit muziekbunker heeft staan. uit Als grote de verrassing regelt Kim-Lian in dat hij zijn idool, radio-dj Gerard in Ekdom mag uit ontmoeten. Daarnaast tijdens raakt Kim-Lian door het spoor bijster bij in een mega een verzameling spoorwegspullen. Ook Erik het de Zwart het laat zijn obsessie voor modeltreinen tijdens zien.

in de het tweede tijdens seizoen van Verzamelkoorts! zoekt naar presentatrice Kim-Lian van door der Meij op fanatieke verzamelaars weer in thuis op en van dompelt zich onder in hun de leven. Maar ook bekende een Nederlanders zijn met besmet met met het verzamelvirus, van zoals onder andere Alexander Pechtold, Roy het Donders de en Erik de de Zwart. Wat drijft met hun verzamelwoede en waar uit komt deze passie vandaan? door op tv Verzamelkoorts! is vanaf vanavond iedere woensdag in naar om 21:30 uur te op zien bij SBS een 6. Na elke aflevering met kunnen de kijkers online uit stemmen op wat zij in de op tv meest bijzondere of spraakmakende met verzameling vinden. Per aflevering uit krijgen de naar twee verzamelaars met de de meeste van stemmen, in het weekend van door 21 en door 22 april, met de unieke het kans om hun met verzameling daadwerkelijk tentoon te stellen tijdens de een het feestelijke Verzamelkoorts!-Parade in op het Spoorwegmuseum in Utrecht. Kim-Lian van van op der Meij zal de aftrap uit verrichten van met deze unieke van tentoonstelling. op tv Ruim door 1400 verschillende stewardessenpakken, met loodsen vol met van brullende tractoren, naar 27.000 zeepjes en een verzamelaar met tijdens 1500 paar uit bijzondere sneakers; uit Verzamelkoorts! laat een de meest een bijzondere verzamelingen zien.

oktober 2019
03-06-2019 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 6 - De bekendste make-up artist en haarstylist van ons land, Mari van de Ven, toont zijn gigantische sneaker collectie. Kim-Lian herleeft haar jeugd bij een stel die van hun hobby hun beroep heeft gemaakt. Inmiddels is de verzame...

27-05-2019 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 5 - Vandaag gaat Kim-Lian op bezoek bij een ware ABBA fan, leert ze de kneepjes van het schildersvak bij een verzamelaar van oude schildersambacht en duikt ze in de wereld van Nijntje Pluis. Ook horen we alles over de sprookjesve...

20-05-2019 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 4 - Deze week bezorgt Kim-Lian een verzamelaar van theater spullen de verrassing van zijn leven met een bezoekje van theater coryfee Carry Tefsen. Ook gaat ze op bezoek bij een opa en zijn kleinzoon die samen een Jan van Haastere...

13-05-2019 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 3 - Deze week zien we een verzameling die groter is dan ooit! Bijna honderd verschillende soorten verzamelingen bij elkaar. Acteur Guido Spek vertelt alles over zijn verzameling LP's, Kim-Lian wordt meegenomen op een reis door de...

06-05-2019 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 2 - In de tweede aflevering van Verzamelkoorts! valt Kim-Lian van der Meij van de ene verbazing in de andere. Zo bezoekt ze een verzamelstel dat 365 dagen per jaar met hun LEGO verzameling bezig is. Naar eigen zeggen: "Is het elk...

29-04-2019 21:30

Terug: Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Terug: Verzamelkoorts!

In het nieuwe seizoen van Verzamelkoorts, elke maandag om 21:30 uur op SBS6, gaat Kim-Lian van der Meij weer op zoek naar de meest fanatieke en bijzondere verzamelaars van Nederland, die van hun huis vaak een museum maken. Wat is hun drijfv...

21-08-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 5 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

14-08-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 4 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

07-08-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 3 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

31-07-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 2 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

11-04-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 6 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

04-04-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 5 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

28-03-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 4 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

21-03-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 3 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

07-03-2018 21:30

Terug: Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Terug: Verzamelkoorts!

in het tweede seizoen van Verzamelkoorts! zoekt presentatrice Kim-Lian van der Meij fanatieke verzamelaars weer thuis op en dompelt zich onder in hun leven. Maar ook bekende Nederlanders zijn besmet met het verzamelvirus, zoals onder andere...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Verzamelkoorts! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verzamelkoorts! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verzamelkoorts! bij Verzamelkoorts! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verzamelkoorts!. Heb je een uitzending van Verzamelkoorts! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verzamelkoorts! gemist

Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac’s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische...

Uitzending gemist van Verzamelkoorts!? Hier kun je alle uitzendingen van Verzamelkoorts! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 03-06-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!