Programma gemist?

Aflevering op 6 - De bekendste make-up op tv artist en haarstylist van van ons land, met Mari van van de Ven, toont door zijn een gigantische sneaker collectie. Kim-Lian herleeft haar in door jeugd bij een stel die een van hun hobby hun uit beroep heeft naar gemaakt. Inmiddels is van de verzameling spelcomputers uit zo groot dat ze de een heus een museum zijn van gestart. Ze swingt de van pan uit wanneer ze in op door bezoek gaat bij een een verzamelaar die naast zijn op tv huis een loods uit heeft naar gebouwd voor zijn met grote dansorgels. Er is in een soort XXL formaat door van door de bekende straatorgel. Maar ook; de een huis op tv vol met reclamepennen en een een uit verzamelaar die zich met de zijn op verzameling radioscanners, de 'inspector gadget' door van de regio door noemt. En Kim-Lian door laat in zich verbazen bij naar een verzamelaar van dennenappels die maar op liefst 350 het verschillende op tv soorten bezit.

Aflevering 5 een - uit Vandaag gaat Kim-Lian op de bezoek bij een ware in ABBA fan, uit leert ze de kneepjes van tijdens het een schildersvak bij een verzamelaar van op oude naar schildersambacht en duikt ze in in de wereld van de Nijntje Pluis. Ook naar horen door we alles over met de sprookjesverhalen verzameling de van politicus het Henk Krol en gaan we op tijdens de nostalgische toer op tv met uit bijzondere Solex fietsen en het een indrukwekkende verzameling een van oude op radio's.

Aflevering het 4 - met Deze week bezorgt Kim-Lian een verzamelaar tijdens van op tv theater spullen de verrassing van het zijn van leven met naar een bezoekje van theater met coryfee Carry Tefsen. op Ook gaat ze op bezoek tijdens bij een opa op en zijn kleinzoon tijdens op die samen een Jan van Haasteren tijdens puzzel verzameling de hebben en in als klap op de vuurpijl naar mogen ze bij de de van meester zelf een kijkje naar nemen bij zijn tekentafel. in Ze uit hoort alles over de Disney op fetisj naar van radio in DJ Michiel Veenstra, belandt op in een met Aardewerk walhalla en komt naar thuis bij verzamelaars die hun uit geluk vinden in op tv van het verzamelen van duizenden een drukpoppetjes of miniatuur van parfumflesjes.

Aflevering 3 op tv - Deze door week zien we van een verzameling die de groter is op tv dan ooit! Bijna honderd verschillende soorten door verzamelingen bij naar elkaar. op Acteur Guido Spek vertelt alles van over op tv zijn verzameling LP's, Kim-Lian tijdens wordt meegenomen op een een reis door de ruimte op tv en van stapt letterlijk in met een huis vol in met Pokémon spullen. Maar op tv ook zien we tijdens een verzameling van de maar liefst naar 8000 krokodillen en heeft een naar motorliefhebber van op tv zijn met huis een heus museum naar gemaakt. Hij is zelfs door met zijn uit vrouw boven gaan wonen om op tv uit plaats te maken de voor zijn geliefde op tweewielers.

Aflevering op 2 - In de tweede uit op tv aflevering van Verzamelkoorts! valt Kim-Lian van door der Meij de van op tv de ene verbazing in de andere. op tv Zo uit bezoekt ze een verzamelstel dat tijdens uit 365 dagen per de jaar met hun LEGO verzameling tijdens bezig is. Naar eigen in zeggen: "Is het tijdens elke dag naar vakantie met de LEGO op tv steentjes". Ook door weet Kim niet een wat ze met ziet als ze door binnenloopt in een waar op Eenden uit museum, vol met maar het liefst 308 de Deuz-Chevaux. Ze bekijkt een het indrukwekkende verzameling met objecten van uit de Tweede op tv Wereldoorlog en Victoria Koblenko uit showt haar extravagante een schoenen collectie. een Ook naar kijken we binnen in in een huis vol met fluitjes de en de zit een uit 29-jarige verzamelaarster over een het pinguïn in.

In het nieuwe naar seizoen van Verzamelkoorts, op elke maandag in om 21:30 op tv uur op SBS6, gaat Kim-Lian naar van van der Meij weer op zoek op tijdens naar de meest fanatieke naar en bijzondere verzamelaars van met Nederland, op tv die van hun huis vaak een het museum maken. Wat op met is hun drijfveer het en waar komt in hun passie vandaan? Van de actiehelden-poppen door van Raymond naar van Barneveld, duizenden fluitjes, parfumflesjes met en K3-gadgets tot van een op tv verzameling dennenappels, jukeboxen of het alles de van Pokémon. Van uit alles komt voorbij in Verzamelkoorts. naar Ook gooien uit de komende weken op tv onder anderen Victoria Koblenko de (kunstzinnige schoenen), Guido tijdens Spek (LP’s) naar en Henk Krol in (sprookjesboeken) hun naar deuren open om te door vertellen over hun in verzameldrift.

Aflevering 5 naar - uit Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, op op tv prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 met balpennen en vreemde de prehistorische botten; met je kunt het zo de gek niet bedenken een of Nederland in verzamelt het. In het Verzamelkoorts! op tv zoekt Kim-Lian van met der Meij deze verzamelaars thuis op op en op tv dompelt zich onder in hun naar leven. tijdens Wat is hun in drijfveer, waar een komt deze passie vandaan op tv en wat is het verhaal tijdens uit achter de verzameling? tijdens Kim-Lian gaat samen tijdens met een verzamelaarster van de poppenhuisminiaturen naar het Rijksmuseum in op Amsterdam om in één van een de duurste poppenhuizen ooit te een een bewonderen. Ook neemt Kim-Lian een kijkje het in op tv een puddingvormenmuseum op de de zolder tijdens van een verzamelaar. In de de afgelopen 35 jaar de heeft van ze meer dan in 750 verschillende vormen op tv verzamelt. Ook rapper Brainpower het heeft meerdere verzamelingen. Zo van heeft het hij onder andere 700 paar een sneakers, 150 brillen en tijdens indrukwekkende uit platen en van films.

Aflevering naar 4 - Ruim drieduizend op verschillende kikkers in huis, op tv tijdens prachtige antieke fietsen, met glimmende Cadillac?s, 100.000 met balpennen en vreemde van prehistorische botten; je kunt het zo met gek tijdens niet bedenken of Nederland het verzamelt het. In op Verzamelkoorts! zoekt Kim-Lian de van der Meij deze in verzamelaars op thuis op in en dompelt zich van onder in hun leven. Kim-Lian gaat door naar langs bij een verzamelaar van op tv bakeliet. Hij laat het zien tijdens wat allemaal van deze kunststof tijdens wordt gemaakt. Hij laat het zijn indrukwekkende een collectie zien. Kim-Lian neemt het hem op tv mee naar een tijdens wereldberoemde tentoonstelling over Bakeliet in met op de Kunsthal van Rotterdam. Verder op tv bezoekt uit Kim-Lian een stel dat met een plekje tijdens heeft in het van Guinness Book of Records naar met hun schoenlepelverzameling. Inmiddels zijn naar ze de naar tel op tv kwijt en Kim-Lian helpt tijdens hen met een een nieuwe telling om het te zien of ze naar een nieuw door record kunnen vestigen. En Jack naar Spijkerman neemt de naar kijker mee in naar zijn wereld van op tv de Lego uit architectuur.

Aflevering op 3 - tijdens Ruim drieduizend verschillende kikkers met in huis, op tv prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, een 100.000 balpennen door en vreemde prehistorische het botten; je kunt met het zo gek niet naar bedenken van of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoorts! op tv het zoekt Kim-Lian van der Meij de deze op verzamelaars thuis op en dompelt de zich onder in naar hun leven. Kim-Lian met reist af naar Texel op tv waar een tijdens bijzondere strandjutter woont. een In navolging van zijn op in opa en vader is deze verzamelaar op tv uit ook een echte strandjutter en heeft de hij zijn het tuin vol het staan met met bijzondere aangespoelde vondsten. En in Epe de komt van Kim-Lian terecht in door de droom van elke jonge uit jongen; een zolder uit vol met Playmobil. van met Deze 46-jarige verzamelaar tijdens beleeft met zijn door verzameling opnieuw zijn jeugd. de Hij gaat langs een echte door verzamelbeurs uit waar hij naar trillend van opwinding nieuwe van aanwinsten aanschaft. Ook op tv rapper Brownie Dutch uit heeft een verzameling. Hij is door de nooit te zien uit zonder zonnebril en dat uit is dan ook precies datgene uit wat hij de verzamelt. in In Verzamelkoorts! vertelt de hij waarom.

Aflevering 2 een - Ruim drieduizend uit verschillende uit kikkers in huis, naar prachtige antieke fietsen, op tv glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en uit vreemde prehistorische in botten; je kunt het naar zo gek niet bedenken door tijdens of Nederland verzamelt tijdens het. In Verzamelkoorts! zoekt Kim-Lian van door der Meij deze een verzamelaars thuis tijdens op en dompelt zich op tv onder in naar hun het leven. Wat is hun tijdens drijfveer, waar tijdens komt deze passie vandaan en wat tijdens met is het verhaal achter de verzameling? op Kim-Lian gaat tijdens langs bij met een verzamelaar van politiespullen op tv die sinds uit zijn verzamelwoede de het hele wereld over reist naar op de zoek naar emblemen van van verschillende politiecorpsen. In uit het zuiden de van het land komt Kim-Lian op terecht bij een tijdens stel met een op tv tuin van vol brommers en kinderwagens. Ook zien naar in we een indrukwekkende verzameling van oude in microfoons in zoals die Hitler door gebruikte tijdens door eens van zijn door ijzingwekkende toespraken. En Eddy een Zoey laat zien naar waar hij op zijn vrije tijd naar aan besteedt; een het indrukwekkende collectie gitaren.

Aflevering 6 - van tijdens Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, op prachtige antieke op tv fietsen, glimmende Cadillac's, met 100.000 balpennen en vreemde het door prehistorische botten; je kunt het op zo tijdens gek niet bedenken of een Nederland verzamelt het. In Verzamelkoorts! het zoekt door Kim-Lian van op tv der Meij deze met verzamelaars thuis op en dompelt van zich naar onder in hun in leven. Wat is in hun drijfveer, waar komt een deze passie vandaan en op tv wat op is het verhaal op achter de verzameling? In de laatste een aflevering uit van Verzamelkoorts met bezoekt Kim-Lian een verzamelaar van luchtballonen. een Ook op tv gaat ze langs bij iemand door met een tijdens ware mini naar Efteling in de achtertuin. Daarnaast op laat een van fanatieke verzamelaar op tv aan Kim-Lian zijn oude door filmapparatuur zien. Samen brengen van ze tijdens een bijzonder tijdens bezoekje aan het Nederlands tijdens Instituut voor naar Beeld en Geluid. En Johan in Vlemmix blijkt uit ook een op tv echte verzamelaar te zijn met in verschillende het objecten.

Aflevering met 5 - de Ruim drieduizend verschillende kikkers in op tv huis, prachtige het antieke fietsen, op tv glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en de vreemde prehistorische met botten; je kunt het zo door gek de niet bedenken met of Nederland verzamelt het. In door Verzamelkoorts! van zoekt Kim-Lian van naar der Meij deze verzamelaars thuis op op en dompelt zich een door onder in hun leven. van Wat is hun drijfveer, in waar uit komt deze passie vandaan en het wat is in het verhaal achter naar de verzameling? Kim-Lian gaat door langs bij een verzamelaar het en groot door fan van André in van Duin. Ze het ontmoet ook op een verzamelstel dat het op tv liefst in de met Romeinse tijd leeft. het Kim-Lian neemt hen mee in voor tijdens een bezoekje in aan het Rijksmuseum voor oudheden in naar Leiden, waar ze uit een kijkje achter op de schermen krijgen. uit Ook laat een het verzamelaar op tv haar hoedenverzameling zien. Ze door heeft meer dan op tv duizend hoeden door in huis. het En Stylist Bastiaan van Schaik tijdens heeft met een indrukwekkende tassencollectie.

Aflevering 4 - de Ruim met drieduizend verschillende kikkers in huis, naar prachtige de antieke fietsen, glimmende Cadillac's, tijdens 100.000 balpennen de en vreemde prehistorische botten; je in kunt het zo het naar gek niet bedenken de of Nederland verzamelt het. de In Verzamelkoorts! zoekt Kim-Lian van het der door Meij deze verzamelaars thuis op het en dompelt door zich in onder in hun van leven. Wat is hun een drijfveer, waar op komt deze passie vandaan en wat een is het verhaal een met achter de verzameling? Kim-Lian gaat langs uit bij het een verzamelaar van gedroogde naar planten. op Hij heeft het grootste met privé herbarium van Europa door met maar liefst 100.000 met exemplaren. het Samen met Kim brengt tijdens deze verzamelaar een bijzonder in bezoek aan met het koninklijk Zaadhuis in van Paleis 't door Loo. Ook naar is ze te in gast bij een op tv bevlogen Elvis verzamelaar die zelfs het zijn zoontje van naar uit de King of rock 'n roll naar heeft. JB de Meijers, de gitarist de van de Common Linnets, op een laat zijn indrukwekkende op gitaren collectie de zien.

Aflevering in 3 - het Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, met prachtige naar antieke fietsen, op glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde het met prehistorische botten; je kunt het met zo gek niet bedenken het of Nederland in verzamelt uit het. In Verzamelkoorts! zoekt Kim-Lian van met der Meij naar deze verzamelaars thuis in op en een dompelt zich onder in hun naar leven. Wat het is hun drijfveer, naar waar komt deze passie op vandaan en naar wat tijdens is het verhaal achter de tijdens verzameling? Kim-Lian een gaat langs op tv bij een verzamelaar uit van piratenmuziek die met tienduizenden singles in door zijn muziekbunker heeft staan. Als grote in verrassing op regelt Kim-Lian dat hij zijn uit idool, op radio-dj Gerard Ekdom mag ontmoeten. door Daarnaast de raakt Kim-Lian het spoor bijster het het bij een mega verzameling spoorwegspullen. Ook tijdens Erik de Zwart op tv een laat zijn obsessie het voor modeltreinen zien.

in het uit tweede seizoen van Verzamelkoorts! het van zoekt presentatrice Kim-Lian van der Meij naar fanatieke verzamelaars weer op tv een thuis op en dompelt zich op onder in hun leven. van Maar ook het bekende Nederlanders zijn een besmet door met het verzamelvirus, zoals onder op tv andere van Alexander Pechtold, Roy naar Donders en Erik de Zwart. Wat van uit drijft hun verzamelwoede naar en waar komt deze tijdens passie vandaan? Verzamelkoorts! is het vanaf vanavond op tv iedere woensdag om 21:30 tijdens uur het te zien bij met SBS 6. Na elke aflevering tijdens kunnen de kijkers de online stemmen op op wat zij de op meest bijzondere of de spraakmakende verzameling vinden. naar Per aflevering een krijgen de twee een verzamelaars met de meeste uit stemmen, in het weekend naar van 21 met en 22 april, de unieke tijdens kans naar om hun verzameling daadwerkelijk tentoon in te stellen tijdens de een feestelijke Verzamelkoorts!-Parade van in het door Spoorwegmuseum in Utrecht. met Kim-Lian van der Meij op zal de aftrap op tv het verrichten van deze unieke tentoonstelling. uit van Ruim 1400 verschillende tijdens stewardessenpakken, loodsen vol met met brullende tractoren, op tv 27.000 zeepjes tijdens en een verzamelaar met naar 1500 paar in bijzondere naar sneakers; Verzamelkoorts! laat de meest uit met bijzondere verzamelingen zien.

maart 2020
03-06-2019 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 6 - De bekendste make-up artist en haarstylist van ons land, Mari van de Ven, toont zijn gigantische sneaker collectie. Kim-Lian herleeft haar jeugd bij een stel die van hun hobby hun beroep heeft gemaakt. Inmiddels is de verzame...

27-05-2019 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 5 - Vandaag gaat Kim-Lian op bezoek bij een ware ABBA fan, leert ze de kneepjes van het schildersvak bij een verzamelaar van oude schildersambacht en duikt ze in de wereld van Nijntje Pluis. Ook horen we alles over de sprookjesve...

20-05-2019 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 4 - Deze week bezorgt Kim-Lian een verzamelaar van theater spullen de verrassing van zijn leven met een bezoekje van theater coryfee Carry Tefsen. Ook gaat ze op bezoek bij een opa en zijn kleinzoon die samen een Jan van Haastere...

13-05-2019 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 3 - Deze week zien we een verzameling die groter is dan ooit! Bijna honderd verschillende soorten verzamelingen bij elkaar. Acteur Guido Spek vertelt alles over zijn verzameling LP's, Kim-Lian wordt meegenomen op een reis door de...

06-05-2019 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 2 - In de tweede aflevering van Verzamelkoorts! valt Kim-Lian van der Meij van de ene verbazing in de andere. Zo bezoekt ze een verzamelstel dat 365 dagen per jaar met hun LEGO verzameling bezig is. Naar eigen zeggen: "Is het elk...

29-04-2019 21:30

Terug: Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Terug: Verzamelkoorts!

In het nieuwe seizoen van Verzamelkoorts, elke maandag om 21:30 uur op SBS6, gaat Kim-Lian van der Meij weer op zoek naar de meest fanatieke en bijzondere verzamelaars van Nederland, die van hun huis vaak een museum maken. Wat is hun drijfv...

21-08-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 5 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

14-08-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 4 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

07-08-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 3 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

31-07-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 2 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

11-04-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 6 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

04-04-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 5 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

28-03-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 4 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

21-03-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 3 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

07-03-2018 21:30

Terug: Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Terug: Verzamelkoorts!

in het tweede seizoen van Verzamelkoorts! zoekt presentatrice Kim-Lian van der Meij fanatieke verzamelaars weer thuis op en dompelt zich onder in hun leven. Maar ook bekende Nederlanders zijn besmet met het verzamelvirus, zoals onder andere...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Verzamelkoorts! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verzamelkoorts! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verzamelkoorts! bij Verzamelkoorts! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verzamelkoorts!. Heb je een uitzending van Verzamelkoorts! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verzamelkoorts! gemist

Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac’s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische...

Uitzending gemist van Verzamelkoorts!? Hier kun je alle uitzendingen van Verzamelkoorts! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 03-06-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!