Programma gemist?

Aflevering van 6 - De bekendste make-up uit artist op en haarstylist van van ons land, op tv Mari van de Ven, toont uit zijn gigantische sneaker uit collectie. Kim-Lian in herleeft haar jeugd uit bij een uit stel die van hun de hobby hun met beroep heeft gemaakt. Inmiddels op is de verzameling uit spelcomputers zo groot dat op ze met een heus museum op zijn gestart. Ze uit swingt de pan uit door wanneer ze op bezoek naar gaat bij een verzamelaar naar die naast door zijn naar huis een loods heeft gebouwd voor uit van zijn grote dansorgels. Er tijdens is een tijdens soort XXL formaat van de bekende uit straatorgel. Maar in ook; een huis vol door met uit reclamepennen en een de verzamelaar die zich met met zijn verzameling radioscanners, door de 'inspector gadget' door van de in regio noemt. En door Kim-Lian laat het zich verbazen bij een verzamelaar van met dennenappels die op maar liefst 350 verschillende in in soorten bezit.

Aflevering naar 5 - Vandaag naar gaat Kim-Lian op uit bezoek bij een naar ware ABBA fan, leert naar ze de kneepjes van met het schildersvak bij naar een een verzamelaar van oude schildersambacht en in duikt ze de in de wereld van van Nijntje Pluis. een Ook op tv horen we alles een over de sprookjesverhalen een verzameling van politicus Henk tijdens Krol en gaan we een op de in nostalgische toer met bijzondere Solex van fietsen een en een de indrukwekkende verzameling van oude met radio's.

Aflevering van 4 - Deze week op bezorgt een Kim-Lian een verzamelaar van theater spullen met op tv de verrassing van zijn leven in met van een bezoekje van theater coryfee Carry het Tefsen. uit Ook gaat ze op tijdens bezoek bij de een opa en zijn kleinzoon van die de samen een Jan van Haasteren op tv puzzel verzameling de hebben en als op klap van op de vuurpijl uit mogen ze bij de het meester zelf de een kijkje nemen bij zijn tekentafel. in Ze hoort alles van over de Disney met fetisj van tijdens radio DJ uit Michiel Veenstra, belandt in een het Aardewerk de walhalla en komt door thuis bij verzamelaars op tv die hun van geluk vinden in het verzamelen het van de duizenden drukpoppetjes of miniatuur door parfumflesjes.

Aflevering van 3 - Deze tijdens week zien de we een verzameling in die groter is met dan ooit! Bijna honderd door verschillende soorten verzamelingen het bij elkaar. Acteur Guido uit Spek vertelt alles in over zijn een verzameling LP's, Kim-Lian van wordt meegenomen op een reis uit door uit de ruimte en op tv stapt letterlijk in naar een huis vol met Pokémon uit spullen. tijdens Maar ook zien naar we een verzameling van maar het liefst 8000 krokodillen door en heeft door een door motorliefhebber van zijn huis met een heus museum gemaakt. Hij een is tijdens zelfs met door zijn vrouw boven gaan wonen om in plaats te maken tijdens van voor zijn geliefde in tweewielers.

Aflevering naar 2 - In uit de tweede aflevering tijdens van Verzamelkoorts! valt Kim-Lian door van der naar Meij van de op tv ene verbazing in de andere. op Zo in bezoekt ze op tv een verzamelstel dat 365 het dagen per jaar met hun de LEGO verzameling de bezig is. op Naar eigen zeggen: tijdens "Is het elke met dag vakantie op met de LEGO steentjes". Ook weet naar Kim niet op wat door ze ziet als ze het binnenloopt in een waar uit Eenden museum, het vol met maar liefst 308 van Deuz-Chevaux. door Ze bekijkt een indrukwekkende verzameling een met de objecten uit de Tweede Wereldoorlog op tv en Victoria door Koblenko showt haar extravagante met schoenen collectie. op tv Ook de kijken we binnen in een huis door het vol met fluitjes en zit een naar 29-jarige verzamelaarster het over een pinguïn de in.

In op het nieuwe seizoen van van Verzamelkoorts, elke met maandag om 21:30 naar uur op een SBS6, gaat Kim-Lian van der de Meij op tv weer op zoek naar van de meest fanatieke en naar bijzondere verzamelaars van op Nederland, een die van hun huis de vaak een museum op tv maken. Wat is van hun drijfveer en waar een komt hun op passie vandaan? Van de het actiehelden-poppen van het Raymond van Barneveld, duizenden in fluitjes, parfumflesjes en K3-gadgets tot met een verzameling op dennenappels, jukeboxen met of alles een van Pokémon. Van alles komt voorbij naar in in Verzamelkoorts. Ook naar gooien de komende weken in onder anderen Victoria Koblenko (kunstzinnige met schoenen), Guido tijdens Spek op tv (LP’s) en Henk Krol (sprookjesboeken) hun uit deuren open met om in te vertellen over hun in verzameldrift.

Aflevering 5 - van Ruim drieduizend verschillende door kikkers in huis, door prachtige antieke van fietsen, glimmende Cadillac?s, de 100.000 balpennen tijdens en vreemde prehistorische uit botten; je kunt het op zo gek naar niet bedenken of Nederland verzamelt het het. In Verzamelkoorts! de zoekt tijdens Kim-Lian van het der Meij deze verzamelaars thuis in op en dompelt de zich onder in hun tijdens leven. Wat het is van hun drijfveer, waar komt deze passie van vandaan en de wat is in het verhaal met achter de verzameling? Kim-Lian op tv gaat samen met een verzamelaarster een in van poppenhuisminiaturen naar het Rijksmuseum in door Amsterdam om één op uit van de duurste poppenhuizen uit ooit te een bewonderen. Ook neemt Kim-Lian een naar kijkje uit in een puddingvormenmuseum op de op zolder van in een verzamelaar. een In de afgelopen 35 van jaar heeft ze meer dan met 750 verschillende in vormen door verzamelt. Ook rapper de Brainpower heeft meerdere een verzamelingen. Zo heeft de hij onder andere van 700 paar sneakers, de 150 brillen en indrukwekkende platen en de het films.

Aflevering met 4 - Ruim drieduizend verschillende op in kikkers in huis, prachtige antieke door fietsen, glimmende Cadillac?s, op tv 100.000 balpennen uit en vreemde prehistorische de botten; je naar kunt het zo gek niet op bedenken of een Nederland verzamelt een het. In Verzamelkoorts! zoekt het Kim-Lian van der Meij deze op tv uit verzamelaars thuis op en een dompelt zich onder tijdens in hun leven. het Kim-Lian gaat op tv langs bij een verzamelaar van naar bakeliet. Hij laat zien uit wat allemaal uit van deze kunststof wordt de gemaakt. uit Hij laat uit zijn indrukwekkende collectie door zien. Kim-Lian neemt hem mee naar een een wereldberoemde tentoonstelling een over Bakeliet tijdens in de Kunsthal naar van Rotterdam. Verder bezoekt door Kim-Lian in een stel dat door een plekje heeft in tijdens het Guinness Book of uit Records met hun in schoenlepelverzameling. op tv Inmiddels zijn ze met de tel de kwijt en Kim-Lian een helpt hen met een de nieuwe telling om door te zien of ze een het nieuw van record kunnen vestigen. En in Jack Spijkerman met neemt de kijker mee in de zijn wereld op van uit de Lego architectuur.

Aflevering uit 3 - de Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, op op prachtige antieke fietsen, glimmende de Cadillac?s, 100.000 balpennen door en vreemde prehistorische met botten; je de kunt het zo gek op tv niet bedenken met of Nederland verzamelt het. een In Verzamelkoorts! de zoekt Kim-Lian van der Meij van deze verzamelaars thuis op tv op en dompelt tijdens zich onder de in hun leven. op tv Kim-Lian reist in af naar Texel waar een op tv bijzondere strandjutter woont. met In navolging van tijdens zijn opa en uit vader is deze uit verzamelaar ook een met echte met strandjutter en heeft hij zijn een tuin op vol staan met bijzondere aangespoelde vondsten. in En op tv in Epe door komt Kim-Lian terecht tijdens in de droom van elke het jonge het jongen; een zolder vol door met Playmobil. Deze 46-jarige in verzamelaar beleeft in met zijn van verzameling opnieuw zijn jeugd. in Hij gaat in langs een echte verzamelbeurs waar met hij trillend door van opwinding nieuwe aanwinsten aanschaft. het Ook rapper Brownie de op tv Dutch heeft een verzameling. Hij is op tv nooit met te zien van zonder zonnebril en dat is op tv dan ook precies datgene de wat hij de verzamelt. In Verzamelkoorts! het vertelt in hij waarom.

Aflevering 2 - van naar Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, van prachtige antieke naar fietsen, glimmende een Cadillac?s, 100.000 balpennen en de vreemde van prehistorische botten; je kunt het het zo gek niet bedenken door of door Nederland verzamelt het. In Verzamelkoorts! een zoekt Kim-Lian uit van der door Meij deze verzamelaars thuis op met en een dompelt zich onder in naar hun leven. op Wat is hun drijfveer, waar met komt deze naar passie in vandaan en wat is op het verhaal achter de verzameling? het Kim-Lian naar gaat langs met bij een verzamelaar van politiespullen die de van sinds zijn verzamelwoede de hele op wereld over door reist op zoek een naar emblemen in van verschillende politiecorpsen. In het van zuiden van het in land komt Kim-Lian terecht in op tv bij een stel met op een tuin vol de brommers en kinderwagens. Ook zien in we een uit indrukwekkende verzameling van van oude met microfoons zoals die Hitler uit gebruikte tijdens de eens van zijn het ijzingwekkende toespraken. En Eddy Zoey uit laat zien waar tijdens hij zijn een vrije tijd tijdens aan besteedt; een indrukwekkende collectie een gitaren.

Aflevering 6 uit - Ruim met drieduizend verschillende tijdens kikkers in huis, prachtige antieke uit fietsen, glimmende in Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde uit van prehistorische botten; je kunt het met zo met gek niet bedenken of van Nederland verzamelt in het. In Verzamelkoorts! de zoekt Kim-Lian van der Meij naar deze verzamelaars thuis van op en dompelt zich uit onder in hun van leven. Wat door is hun drijfveer, waar in komt deze door passie vandaan en wat uit is het met verhaal achter de naar verzameling? In de de laatste aflevering van Verzamelkoorts op tv bezoekt in Kim-Lian een verzamelaar van luchtballonen. een Ook de gaat ze langs bij tijdens iemand met een het ware op tv mini Efteling in de achtertuin. Daarnaast de uit laat een fanatieke verzamelaar aan het Kim-Lian zijn oude filmapparatuur tijdens zien. op Samen brengen ze een bijzonder een bezoekje van aan het uit Nederlands Instituut voor op Beeld en Geluid. En door Johan Vlemmix een blijkt ook een echte verzamelaar te van zijn van in verschillende op objecten.

Aflevering het 5 - door Ruim drieduizend verschillende de kikkers in huis, prachtige antieke met fietsen, glimmende tijdens Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde op prehistorische tijdens botten; je kunt het de zo gek niet bedenken op tv of het Nederland verzamelt op tv het. In Verzamelkoorts! zoekt door Kim-Lian van der Meij tijdens deze verzamelaars het thuis op met en dompelt zich onder in door hun leven. Wat op tv is hun drijfveer, het waar komt deze passie door vandaan en wat met is het met verhaal achter de het verzameling? Kim-Lian tijdens gaat langs de bij een verzamelaar en groot fan op tv van van André van Duin. Ze ontmoet van ook het een verzamelstel dat van het liefst in door de Romeinse tijd leeft. Kim-Lian naar neemt hen mee op tv voor met een bezoekje aan het het Rijksmuseum voor oudheden tijdens in Leiden, een waar ze een van kijkje achter uit de schermen krijgen. de Ook laat een verzamelaar haar de hoedenverzameling zien. Ze heeft op tv meer naar dan duizend op hoeden in huis. En Stylist op Bastiaan van op tv Schaik heeft een indrukwekkende op tassencollectie.

Aflevering 4 - door het Ruim drieduizend verschillende in kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, tijdens glimmende uit Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde uit prehistorische botten; uit je kunt het zo op tv op tv gek niet bedenken of Nederland door verzamelt het. In het Verzamelkoorts! met zoekt Kim-Lian van op tv der Meij deze naar verzamelaars thuis op en op tv dompelt zich onder in hun tijdens leven. door Wat is hun drijfveer, de waar op komt deze passie naar vandaan en wat is met het verhaal achter de het verzameling? Kim-Lian gaat op langs bij een verzamelaar het van gedroogde tijdens planten. Hij heeft op het grootste privé herbarium in van Europa tijdens met maar de liefst 100.000 exemplaren. Samen naar met door Kim brengt deze verzamelaar een tijdens bijzonder bezoek aan het het koninklijk het Zaadhuis van Paleis 't met Loo. Ook is ze naar te gast van bij tijdens een bevlogen Elvis op tv verzamelaar die zelfs zijn zoontje naar de de King op of rock tijdens 'n roll heeft. op tv JB Meijers, op tv de gitarist van de door Common Linnets, laat de zijn indrukwekkende gitaren collectie tijdens de zien.

Aflevering 3 - het Ruim drieduizend verschillende door kikkers het in huis, prachtige antieke tijdens fietsen, glimmende Cadillac's, de 100.000 balpennen en vreemde naar een prehistorische botten; je kunt in het zo gek op niet bedenken op tv of Nederland verzamelt het. in In Verzamelkoorts! zoekt naar Kim-Lian van der Meij deze tijdens verzamelaars op thuis op en dompelt zich naar onder met in hun van leven. Wat is op tv hun drijfveer, waar komt deze het passie van vandaan en wat is op tv het verhaal achter de uit verzameling? in Kim-Lian gaat langs bij een verzamelaar in van piratenmuziek uit die tienduizenden singles het in zijn muziekbunker in heeft staan. Als grote naar in verrassing regelt Kim-Lian op dat hij zijn idool, op radio-dj Gerard Ekdom mag ontmoeten. de in Daarnaast raakt Kim-Lian het spoor naar bijster bij een in mega verzameling tijdens spoorwegspullen. Ook Erik de Zwart het laat tijdens zijn obsessie voor met modeltreinen zien.

in naar het tweede op tv seizoen van Verzamelkoorts! zoekt presentatrice Kim-Lian op tijdens van der Meij fanatieke door verzamelaars weer thuis op en in dompelt zich onder op tv door in hun leven. Maar ook van bekende Nederlanders zijn naar besmet met het verzamelvirus, tijdens zoals onder op andere Alexander op tv Pechtold, Roy Donders en op Erik de Zwart. naar Wat drijft hun op verzamelwoede en waar door komt deze op passie vandaan? Verzamelkoorts! is op tv vanaf vanavond van iedere woensdag om 21:30 door uur te zien bij het met SBS 6. Na elke aflevering kunnen de van kijkers het online stemmen naar op wat zij de naar meest bijzondere in of spraakmakende verzameling vinden. uit Per aflevering krijgen de twee het verzamelaars een met de naar meeste stemmen, in het weekend van in van 21 en 22 april, de unieke tijdens kans om hun van verzameling daadwerkelijk tentoon uit naar te stellen tijdens een feestelijke Verzamelkoorts!-Parade op in het het Spoorwegmuseum in Utrecht. Kim-Lian van de van der Meij een zal de aftrap verrichten van een deze unieke tentoonstelling. in de Ruim 1400 tijdens verschillende stewardessenpakken, loodsen met vol met naar brullende tractoren, 27.000 zeepjes en een een verzamelaar een met door 1500 paar bijzondere sneakers; in Verzamelkoorts! laat de met meest bijzondere verzamelingen van zien.

maart 2021
03-06-2019 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 6 - De bekendste make-up artist en haarstylist van ons land, Mari van de Ven, toont zijn gigantische sneaker collectie. Kim-Lian herleeft haar jeugd bij een stel die van hun hobby hun beroep heeft gemaakt. Inmiddels is de verzame...

27-05-2019 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 5 - Vandaag gaat Kim-Lian op bezoek bij een ware ABBA fan, leert ze de kneepjes van het schildersvak bij een verzamelaar van oude schildersambacht en duikt ze in de wereld van Nijntje Pluis. Ook horen we alles over de sprookjesve...

20-05-2019 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 4 - Deze week bezorgt Kim-Lian een verzamelaar van theater spullen de verrassing van zijn leven met een bezoekje van theater coryfee Carry Tefsen. Ook gaat ze op bezoek bij een opa en zijn kleinzoon die samen een Jan van Haastere...

13-05-2019 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 3 - Deze week zien we een verzameling die groter is dan ooit! Bijna honderd verschillende soorten verzamelingen bij elkaar. Acteur Guido Spek vertelt alles over zijn verzameling LP's, Kim-Lian wordt meegenomen op een reis door de...

06-05-2019 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 2 - In de tweede aflevering van Verzamelkoorts! valt Kim-Lian van der Meij van de ene verbazing in de andere. Zo bezoekt ze een verzamelstel dat 365 dagen per jaar met hun LEGO verzameling bezig is. Naar eigen zeggen: "Is het elk...

29-04-2019 21:30

Terug: Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Terug: Verzamelkoorts!

In het nieuwe seizoen van Verzamelkoorts, elke maandag om 21:30 uur op SBS6, gaat Kim-Lian van der Meij weer op zoek naar de meest fanatieke en bijzondere verzamelaars van Nederland, die van hun huis vaak een museum maken. Wat is hun drijfv...

21-08-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 5 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

14-08-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 4 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

07-08-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 3 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

31-07-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 2 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

11-04-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 6 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

04-04-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 5 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

28-03-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 4 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

21-03-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 3 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

07-03-2018 21:30

Terug: Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Terug: Verzamelkoorts!

in het tweede seizoen van Verzamelkoorts! zoekt presentatrice Kim-Lian van der Meij fanatieke verzamelaars weer thuis op en dompelt zich onder in hun leven. Maar ook bekende Nederlanders zijn besmet met het verzamelvirus, zoals onder andere...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Verzamelkoorts! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verzamelkoorts! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verzamelkoorts! bij Verzamelkoorts! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verzamelkoorts!. Heb je een uitzending van Verzamelkoorts! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verzamelkoorts! gemist

Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac’s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische...

Uitzending gemist van Verzamelkoorts!? Hier kun je alle uitzendingen van Verzamelkoorts! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 03-06-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!