Programma gemist?

Aflevering 5 het - het Ruim drieduizend verschillende kikkers met in huis, prachtige een antieke fietsen, glimmende door Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde door prehistorische botten; je in tijdens kunt het zo gek niet in bedenken of Nederland verzamelt door het. een In Verzamelkoorts! zoekt Kim-Lian een van van der Meij deze verzamelaars door thuis op en dompelt zich van onder op tv in hun leven. Wat met is hun drijfveer, uit waar de komt deze passie vandaan en wat door tijdens is het verhaal achter de verzameling? naar Kim-Lian gaat naar samen met door een verzamelaarster van de poppenhuisminiaturen naar het Rijksmuseum in met Amsterdam in om één van van de duurste poppenhuizen op ooit te bewonderen. Ook de neemt Kim-Lian naar een kijkje in op tv een puddingvormenmuseum op de van zolder van tijdens een verzamelaar. In de het afgelopen 35 jaar heeft door ze meer naar dan 750 verschillende vormen op verzamelt. Ook rapper tijdens Brainpower heeft op tv meerdere verzamelingen. van Zo heeft hij onder het andere 700 door paar sneakers, 150 brillen de en indrukwekkende platen tijdens en van films.

Aflevering 4 - uit Ruim naar drieduizend verschillende kikkers in het huis, prachtige antieke tijdens fietsen, glimmende door Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde van door prehistorische botten; je kunt het zo een met gek niet bedenken of Nederland naar verzamelt het. In op Verzamelkoorts! zoekt Kim-Lian op tv van der Meij in deze verzamelaars thuis op naar en op dompelt zich onder in hun de leven. op tv Kim-Lian gaat langs op tv bij een het verzamelaar van bakeliet. Hij laat het zien wat allemaal van naar deze in kunststof wordt gemaakt. Hij uit laat de zijn indrukwekkende collectie zien. Kim-Lian naar neemt hem mee naar door een de wereldberoemde tentoonstelling over een Bakeliet in de Kunsthal van op tijdens Rotterdam. Verder bezoekt Kim-Lian een uit stel naar dat een plekje heeft naar in het Guinness Book naar of Records met hun een schoenlepelverzameling. Inmiddels zijn uit ze het de tel kwijt en Kim-Lian op met helpt hen met een nieuwe telling een om door te zien het of ze een nieuw record kunnen op vestigen. En op tv Jack Spijkerman de neemt de kijker mee in het zijn in wereld van de de Lego architectuur.

Aflevering 3 van - Ruim met drieduizend verschillende kikkers door in huis, tijdens prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, met 100.000 balpennen en het vreemde prehistorische botten; een je uit kunt het zo gek niet bedenken naar of met Nederland verzamelt op tv het. In Verzamelkoorts! de zoekt Kim-Lian van door der Meij deze op tv verzamelaars thuis op de en dompelt zich met onder in hun leven. Kim-Lian het reist in af naar Texel waar een een bijzondere strandjutter in woont. In uit navolging van zijn van opa en vader een is deze verzamelaar ook een echte tijdens strandjutter een en heeft uit hij zijn tuin vol in staan met bijzondere aangespoelde vondsten. door En op in Epe komt Kim-Lian naar terecht in naar de droom van elke in jonge jongen; een zolder de vol het met Playmobil. Deze 46-jarige verzamelaar op tv beleeft met zijn op tv verzameling naar opnieuw zijn jeugd. op Hij gaat langs een met echte verzamelbeurs waar uit hij trillend van opwinding een een nieuwe aanwinsten aanschaft. Ook rapper van Brownie door Dutch heeft een verzameling. Hij is met nooit te de zien zonder op tv zonnebril en dat de is dan ook precies datgene tijdens wat hij verzamelt. in In Verzamelkoorts! vertelt door hij de waarom.

Aflevering 2 een - Ruim drieduizend verschillende uit kikkers in het huis, de prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 een balpennen en met vreemde prehistorische botten; van je tijdens kunt het zo gek een niet bedenken of Nederland de verzamelt het. In een Verzamelkoorts! zoekt Kim-Lian op tv van de der Meij deze met verzamelaars thuis op en dompelt zich van onder in de hun leven. Wat naar is hun drijfveer, waar door komt deze passie op op vandaan en wat is tijdens het verhaal door achter de verzameling? met Kim-Lian gaat langs bij een op tv verzamelaar van een politiespullen die sinds door zijn verzamelwoede de op hele wereld over met reist op zoek van naar emblemen van in verschillende politiecorpsen. op In het zuiden van het land met naar komt Kim-Lian terecht op bij een stel met een een tuin vol uit brommers en kinderwagens. Ook naar zien we een indrukwekkende door verzameling van de oude microfoons een zoals die Hitler gebruikte tijdens uit eens van zijn van ijzingwekkende door toespraken. En Eddy door Zoey laat zien naar waar hij de zijn vrije tijd in aan besteedt; een indrukwekkende met collectie gitaren.

Aflevering uit 6 - met Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, naar prachtige naar antieke fietsen, het glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde door prehistorische botten; je een kunt het naar zo gek niet van bedenken of Nederland met verzamelt het. naar In Verzamelkoorts! tijdens zoekt Kim-Lian van der Meij met deze verzamelaars thuis naar op en dompelt naar zich met onder in hun door leven. Wat is met hun drijfveer, waar komt met deze passie vandaan en wat uit is door het verhaal achter de verzameling? van In de de laatste aflevering van tijdens Verzamelkoorts het bezoekt Kim-Lian een verzamelaar een van luchtballonen. Ook naar gaat ze langs bij door iemand met een ware uit mini Efteling in van in de achtertuin. Daarnaast laat een op fanatieke verzamelaar door aan Kim-Lian zijn oude filmapparatuur een zien. Samen met brengen tijdens ze een bijzonder uit bezoekje aan het Nederlands de Instituut voor Beeld en de Geluid. En Johan met Vlemmix op tv blijkt ook een echte van verzamelaar te zijn in het verschillende in objecten.

Aflevering 5 met - Ruim drieduizend uit verschillende kikkers in huis, in prachtige antieke uit fietsen, de glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen op en vreemde prehistorische botten; je een tijdens kunt het zo gek niet bedenken door tijdens of Nederland verzamelt een het. In Verzamelkoorts! zoekt Kim-Lian door van der op Meij deze verzamelaars thuis op een en van dompelt zich onder in het hun met leven. Wat is tijdens hun drijfveer, waar komt uit deze passie vandaan door en wat is het verhaal het achter de verzameling? in Kim-Lian gaat de langs bij een verzamelaar door en groot fan uit van uit André van Duin. met Ze ontmoet ook een op verzamelstel dat van het liefst in de van Romeinse tijd leeft. in Kim-Lian neemt door hen mee een voor een bezoekje van aan het Rijksmuseum voor oudheden op tv in Leiden, in waar ze een kijkje in achter een de schermen krijgen. Ook laat op tv een verzamelaar haar hoedenverzameling het het zien. Ze heeft tijdens meer dan duizend door hoeden in huis. En Stylist een Bastiaan van Schaik uit heeft in een indrukwekkende tassencollectie.

Aflevering 4 - op Ruim uit drieduizend verschillende kikkers in huis, in prachtige antieke uit fietsen, glimmende de Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde de tijdens prehistorische botten; je kunt op tv het zo gek het niet bedenken of Nederland verzamelt van het. een In Verzamelkoorts! het zoekt Kim-Lian van der Meij deze op verzamelaars thuis de op en dompelt zich het onder in in hun leven. een Wat is hun drijfveer, op waar komt deze passie de vandaan en wat in is naar het verhaal achter met de verzameling? Kim-Lian gaat tijdens langs bij een van verzamelaar de van gedroogde planten. Hij heeft het uit grootste privé herbarium een van Europa op met maar op tv liefst 100.000 exemplaren. Samen met met Kim uit brengt deze van verzamelaar een bijzonder met bezoek aan het koninklijk een Zaadhuis van Paleis 't uit Loo. Ook is het ze te gast op bij het een bevlogen Elvis op verzamelaar die zelfs zijn zoontje van naar uit de King of rock 'n het roll heeft. JB Meijers, tijdens de met gitarist van de op Common Linnets, laat zijn door het indrukwekkende gitaren collectie met zien.

Aflevering 3 - door door Ruim drieduizend verschillende het kikkers in huis, prachtige antieke het fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 op balpennen en naar vreemde door prehistorische botten; je kunt het zo met gek niet op tv bedenken of op tv Nederland verzamelt het. tijdens In Verzamelkoorts! zoekt Kim-Lian van door der op tv Meij deze verzamelaars thuis op tijdens en dompelt op zich onder het in hun uit leven. Wat is hun drijfveer, uit waar komt op tv deze passie vandaan en naar wat het is het verhaal achter de naar verzameling? Kim-Lian uit gaat langs bij een verzamelaar met van door piratenmuziek die tienduizenden singles in door zijn in muziekbunker heeft staan. Als met grote verrassing regelt Kim-Lian met dat hij zijn naar idool, radio-dj naar Gerard van Ekdom mag ontmoeten. Daarnaast raakt Kim-Lian op het spoor bijster het bij een mega uit verzameling het spoorwegspullen. Ook Erik de Zwart een laat zijn obsessie een voor modeltreinen de zien.

in het tweede tijdens seizoen van de Verzamelkoorts! zoekt presentatrice Kim-Lian door van de der Meij fanatieke op verzamelaars weer op thuis op en dompelt met zich onder in een hun leven. de Maar ook bekende Nederlanders het zijn besmet met het van verzamelvirus, zoals naar onder andere Alexander door Pechtold, Roy Donders door en Erik de van Zwart. Wat drijft hun met verzamelwoede van en waar komt deze passie vandaan? een Verzamelkoorts! is in vanaf uit vanavond iedere woensdag om 21:30 de uur uit te zien bij SBS 6. Na naar elke aflevering kunnen in de kijkers online stemmen op een op wat zij de meest bijzondere met op of spraakmakende verzameling vinden. met Per aflevering krijgen de twee uit het verzamelaars met de het meeste stemmen, in het tijdens weekend van op 21 en 22 op april, de unieke kans om tijdens hun verzameling van daadwerkelijk tentoon te naar stellen tijdens een op tv feestelijke Verzamelkoorts!-Parade in een het Spoorwegmuseum in Utrecht. Kim-Lian op van in der Meij zal op de aftrap met verrichten van deze unieke tentoonstelling. door het Ruim 1400 verschillende het stewardessenpakken, loodsen vol op tv met brullende tractoren, op 27.000 tijdens zeepjes en een verzamelaar met op tv 1500 paar tijdens bijzondere sneakers; met Verzamelkoorts! laat de door meest bijzondere naar verzamelingen zien.

Ruim drieduizend verschillende door kikkers tijdens in huis, prachtige door antieke fietsen, glimmende de Cadillac’s, 100.000 de balpennen en vreemde in prehistorische botten; je kunt het zo op tv gek niet het bedenken of een Nederland verzamelt het. In van Verzamelkoorts! zoekt Kim-Lian van van der door Meij deze verzamelaars thuis tijdens op van en dompelt zich onder in in hun een leven. Wat is in hun drijfveer, waar komt deze tijdens passie vandaan en wat van is het verhaal op het achter de verzameling?

Ruim het drieduizend verschillende kikkers in huis, naar in prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac’s, 100.000 het balpennen uit en vreemde tijdens prehistorische botten; je kunt het naar zo gek niet bedenken in in of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoorts! door zoekt Kim-Lian het van der uit Meij deze verzamelaars thuis op een en in dompelt zich onder door in hun leven. Wat is uit hun met drijfveer, waar komt deze van passie vandaan de en wat is het in verhaal naar achter de verzameling?

Ruim drieduizend het verschillende in kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, met glimmende Cadillac’s, tijdens 100.000 balpennen en vreemde het prehistorische botten; uit je kunt het zo tijdens op tv gek niet bedenken of tijdens Nederland verzamelt het. In op tv Verzamelkoorts! zoekt Kim-Lian van van het der Meij deze verzamelaars thuis op op en dompelt zich door op onder in hun op tv leven. Wat is het hun drijfveer, waar komt de deze passie vandaan in en wat is het de verhaal achter door de verzameling? Het zijn op tv unieke mensen met de bijzondere collecties op tv die van van hun hobby hun levenswerk het hebben gemaakt. Hun tijdens hele leven draait maar het om één ding; door verzamelen met bloed zweet uit en tranen! Ook van bekende Nederlanders tijdens zijn uit besmet met dit virus, waaronder Jack een Spijkerman, een Eddy Zoëy en op Bobbi Eden. Na afloop van op de uitzending met kan de kijker via tijdens een de website van Verzamelkoorts! zijn het voorkeur uitspreken; welke verzameling met verdient het in om een plekje te van op tv krijgen in het op speciale pop-up museum het van het programma? Meteen op tv al in de eerste aflevering uit valt op tv de kijker van de ene door in de in andere verbazing. Kim-Lian gaat langs in bij door iemand die z’n het leven lang uit al verschillende botten verzamelt uit de van Prehistorisch tijdens tijd. Ruim op 7000 oude beenderen de nemen zijn huis in beslag van en volgens hem kan van er nog tijdens veel meer bij. met Dat vindt ook door de fanatieke verzamelaar van in naar glimmende Cadillac’s en naar jukeboxen uit de op jaren ’50 en ’60. naar Hij heeft er een loods naar met vol mee en bezit als klap naar op op tv de vuurpijl ook nog met een in originele oude Amerikaanse diner compleet met met leren banken van en verlichting. Kim-Lian tijdens gaat ook op bezoek op bij een een man met een in verzameling van de méér dan van 100.000 pennen. Ooit begon van hij hiermee als eerbetoon door aan zijn overleden vrouw door naar en dat is maar een heel door klein beetje naar uit de op tv hand gelopen. En waarom van zou je eigenlijk op tv duizenden door kikkers willen verzamelen? Een huis tijdens tot de nok toe de gevuld met grote, in op dikke, kleine, mooie het en lelijke kikkers. Verzamelen tijdens is van alle leeftijden naar en dat bewijst door ook de naar jongste verzamelaar van deze aflevering: naar 25 jaar met en helemaal bezeten van uit make-up. Tot slot door het doet bekend Nederland ook een het boekje open over hun in verzamelingen. Zo ook het een Bobbi Eden, zij op tv verzamelt iets heel door anders dan wat men van op tv haar zou de verwachten…

januari 2019
21-08-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 5 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

14-08-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 4 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

07-08-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 3 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

31-07-2018 20:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 2 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac?s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

11-04-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 6 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

04-04-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 5 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

28-03-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 4 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

21-03-2018 21:30

Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Verzamelkoorts!

Aflevering 3 - Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac's, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoor...

07-03-2018 21:30

Terug: Verzamelkoorts!

Verzamelkoorts! - Terug: Verzamelkoorts!

in het tweede seizoen van Verzamelkoorts! zoekt presentatrice Kim-Lian van der Meij fanatieke verzamelaars weer thuis op en dompelt zich onder in hun leven. Maar ook bekende Nederlanders zijn besmet met het verzamelvirus, zoals onder andere...

21-06-2017 21:30

Aflevering 4

Verzamelkoorts! - Aflevering 4

Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac’s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoorts! zoekt Kim-L...

14-06-2017 21:30

Aflevering 3

Verzamelkoorts! - Aflevering 3

Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac’s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoorts! zoekt Kim-L...

07-06-2017 21:30

Aflevering 2

Verzamelkoorts! - Aflevering 2

Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac’s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische...

31-05-2017 21:45

Aflevering 1

Verzamelkoorts! - Aflevering 1

Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac’s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoorts! zoekt Kim-L...

Verzamelkoorts! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verzamelkoorts! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verzamelkoorts! bij Verzamelkoorts! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verzamelkoorts!. Heb je een uitzending van Verzamelkoorts! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verzamelkoorts! gemist

Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac’s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische...

Uitzending gemist van Verzamelkoorts!? Hier kun je alle uitzendingen van Verzamelkoorts! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 21-08-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord