Programma gemist?

In een document het uit uit 1668 worden 2 portretten een genoemd van die geschilderd zouden zijn door de door in beroemde meester Frans het Hals. Echter komen deze het 2 portretten in geen enkel tijdens overzichtswerk naar van de schilder naar naar boven. Ze kunnen toch op tv op tv niet zomaar verdwenen met zijn? Het is zoeken op naar een speld door in een hooiberg. Waar een zijn deze 2 portretten? van Professor Frans Grijzenhout de met en zijn team proberen naar dit ingewikkelde kunstraadsel te ontrafelen. het Komen zij op erachter waar deze portretten een door van Frans Hals hangen? Dit het is een herhaling van naar 6 juli een 2017.

Sinds naar het schilderij Het straatje van met Vermeer in uit het uit Rijksmuseum hangt, is er discussie de over op tv die ene vraag: waar bevindt het de échte het straatje zich? Professor Frans Grijzenhout op deed uitgebreid onderzoek. Dit de is een de herhaling de van 29 juni naar 2017.

Op dit uit schilderij staat een met echtpaar met met 5 kinderen afgebeeld, de naam met van de de familie is niet bekend. op Men is met er altijd op tv vanuit gegaan naar dat er 2 tweelingen door op het schilderij te met zien zijn; vrij uniek met in de Gouden uit Eeuw. Maar in zijn het inderdaad meerlingen? door En kan het dit van professor Frans Grijzenhout verder helpen in door zijn tijdens zoektocht naar de identiteit uit van de familie? Het de fraaie schilderij is naar aan op een grondige opknapbeurt onderworpen. het De vernislaag van het tijdens schilderij heeft het met namelijk het in de loop der jaren aardig door te verduren met gehad. De resultaten waren het verbluffend en verrassend. met de De schoonmaakbeurt gaf op tv de zoektocht ineens een naar andere wending. Dit is op tv een herhaling van 22 juni van een 2017.

Het van gaat om een zogenaamd portrait op tv tijdens historié, waarop personen door in de gedaante van op Bijbelse, historische of mythologische figuren tijdens zijn van afgebeeld. Dit Huwelijksportret het van een onbekend echtpaar hangt op in de Hermitage in in naar Sint Petersburg in onder de titel ?Bacchus en op tv Ariadne?. Komt professor Frans met de Grijzenhout erachter wie het door echtpaar is op dit op schilderij? En kan hij de ontrafelen welk uit mythologisch verhaal in er afgebeeld wordt? Dit is een op met herhaling van 15 juni door 2017.

Een tijdens kunstraadsel dat 12 jaar uit teruggaat de in de tijd, naar het moment op tv dat het naar Rijksmuseum de tot dan tijdens toe grootste naar aankoop uit de de geschiedenis van in het museum deed. het Van een naar familie in Wales van werd het wereldberoemde een doek 'De Burgemeester van op Delft en zijn door Dochter' van Jan Steen uit aangekocht, voor het recordbedrag door van 11,9 miljoen een door euro. Maar zijn het wel de met burgemeester van Delft op tv en zijn met dochter die zo trots een met en in volle pracht zijn afgebeeld? uit uit Professor Frans Grijzenhout het twijfelt en probeert een het kunstraadsel te ontrafelen. Dit is een naar herhaling de van 8 juni in 2017.

Het een is een prachtig een portret van een 8-jarige op jongen. van Er wordt al in eeuwen verondersteld dat het om de naar zoon van tijdens de de schilder zou gaan. Professor door Grijzenhout en zijn van team van onderzoekers tijdens kunnen in op tv ieder geval vaststellen dat dit niet een uit het geval is. Maar wie is een in het dan wel? Dit is een tijdens herhaling het van 1 juni door 2017.

In uit een document uit 1668 worden van met 2 portretten genoemd die op tv geschilderd zouden zijn door de tijdens beroemde meester Frans het Hals. Echter het komen deze 2 portretten uit met in geen enkel overzichtswerk de van de schilder naar een boven. Ze uit kunnen toch niet zomaar verdwenen door van zijn? Het is zoeken naar een van speld in naar een hooiberg. Waar zijn naar deze tijdens 2 portretten? Professor Frans uit Grijzenhout uit en zijn team in proberen dit ingewikkelde kunstraadsel tijdens te ontrafelen. Komen het zij erachter waar een deze portretten van Frans Hals op tv naar hangen?

Het straatje van uit Vermeer, een van uit de een bekendste schilderijen op tv uit de Gouden het Eeuw, geschilderd door de de beroemde Hollandse meester tijdens Johannes Vermeer, staat centraal. Sinds tijdens het schilderij de Het in straatje van Vermeer in de het Rijksmuseum uit hangt, is er discussie over door die ene vraag: waar uit bevindt in het échte in straatje zich? Professor Frans met Grijzenhout deed uitgebreid uit onderzoek.

Een van bijzonder familieportret van een tijdens onbekende met schilder wordt aan de een grondig onderzoek onderworpen. Op dit de schilderij staat een tijdens echtpaar met met 5 in kinderen afgebeeld, de door naam van de familie is op tv niet bekend. op Men is van er altijd vanuit gegaan dat de er een 2 tweelingen op het schilderij te in uit zien zijn; vrij uniek in de van Gouden met Eeuw. Maar zijn het een inderdaad op meerlingen? En kan dit professor het Frans naar Grijzenhout verder helpen in zijn zoektocht in naar op de identiteit van de op familie? Het in fraaie schilderij is aan door een grondige opknapbeurt onderworpen. een De vernislaag op tv van het schilderij heeft op het namelijk in van de loop in der met jaren aardig te op tv verduren gehad. De resultaten waren verbluffend de op tv en verrassend. De schoonmaakbeurt een gaf de tijdens zoektocht ineens een een andere wending.

Een bekend uit schilderij van de op tv beroemde 17e-eeuwse met schilder Ferdinand Bol tijdens wordt aan op een grondig onderzoek onderworpen. Het gaat op om een in zogenaamd portrait historié, van waarop de personen in de in gedaante van Bijbelse, historische of naar mythologische figuren zijn op tv afgebeeld. een Dit Huwelijksportret van een onbekend op tv echtpaar met hangt in de Hermitage het in Sint Petersburg onder met de titel ‘Bacchus en van een Ariadne’. Komt professor Frans Grijzenhout erachter op wie het echtpaar de tijdens is op dit op schilderij? En kan hij het ontrafelen welk het mythologisch verhaal er door afgebeeld wordt?

Zijn door het wel de door burgemeester van Delft en zijn op tv de dochter die zo trots en in de volle pracht zijn in afgebeeld? Een kunstraadsel een dat 12 jaar op tv teruggaat naar in de tijd, door naar het de moment dat het Rijksmuseum de tot de de dan toe grootste in aankoop uit de geschiedenis van het een museum deed. Van uit een tijdens familie in door Wales werd het wereldberoemde doek 'De op Burgemeester van op tv Delft tijdens en zijn Dochter' van het Jan Steen aangekocht, voor op tv het recordbedrag door van 11,9 miljoen euro. Maar het uit zijn het wel de burgemeester op van Delft en naar zijn dochter die zo het met trots en in het volle pracht zijn naar afgebeeld? Professor Frans Grijzenhout twijfelt door en probeert uit het kunstraadsel te het ontrafelen.

In met het nieuwe MAX-programma Kunstraadsels staat het het iedere aflevering een van nooit eerder opgehelderd vraagstuk rond een een schilderij uit het de uit Gouden Eeuw centraal. In het programma het wordt van de kunstwereld op van z’n kop gezet door baanbrekende op ontdekkingen. In naar de eerste de aflevering wordt een bekend schilderij van met van de beroemde 17e-eeuwse met schilder Ferdinand Bol aan een grondig een onderzoek uit onderworpen. Het is op een prachtig portret van een op achtjarige jongen. Er tijdens wordt al eeuwen het verondersteld dat het op om de een zoon van de schilder door zou gaan. Professor in Grijzenhout en het zijn team van naar onderzoekers kunnen in ieder naar een geval vaststellen dat dit niet het een tijdens geval is. Maar wie een is het de dan wel? Het antwoord naar is vanavond te zien in met Kunstraadsels. In de zesdelige een serie Kunstraadsels staat op tv iedere van aflevering een nooit eerder opgehelderd het vraagstuk rond een op schilderij naar uit de van Gouden Eeuw centraal. Samen met een tijdens team van van kunsthistorici, bestaande uit Sophia naar Thomassen en Julia van het van Marissing, raadpleegt professor Grijzenhout archieven, met op deskundigen en gebruikt hij technische middelen in om uit uit te vinden wie van de afgebeelde personen op naar de beroemde de portretten de zijn of waar de geschilderde de locaties in zich bevinden. Aan het het eind van iedere aflevering het blijkt wat op de maandenlange uitgebreide speurtocht in heeft opgeleverd. Je wordt het meegenomen in fascinerende door zoektochten, vol van met dwaalsporen en van valkuilen.

augustus 2019
25-06-2018 11:40

Onbekend echtpaar

Kunstraadsels - Onbekend echtpaar

In een document uit 1668 worden 2 portretten genoemd die geschilderd zouden zijn door de beroemde meester Frans Hals. Echter komen deze 2 portretten in geen enkel overzichtswerk van de schilder naar boven. Ze kunnen toch niet zomaar verdwen...

22-06-2018 11:45

Het straatje

Kunstraadsels - Het straatje

Sinds het schilderij Het straatje van Vermeer in het Rijksmuseum hangt, is er discussie over die ene vraag: waar bevindt het échte straatje zich? Professor Frans Grijzenhout deed uitgebreid onderzoek. Dit is een herhaling van 29 juni 2017.

21-06-2018 11:45

Portret met twee tweelingen

Kunstraadsels - Portret met twee tweelingen

Op dit schilderij staat een echtpaar met 5 kinderen afgebeeld, de naam van de familie is niet bekend. Men is er altijd vanuit gegaan dat er 2 tweelingen op het schilderij te zien zijn; vrij uniek in de Gouden Eeuw. Maar zijn het inderdaad m...

19-06-2018 11:40

Huwelijksportret

Kunstraadsels - Huwelijksportret

Het gaat om een zogenaamd portrait historié, waarop personen in de gedaante van Bijbelse, historische of mythologische figuren zijn afgebeeld. Dit Huwelijksportret van een onbekend echtpaar hangt in de Hermitage in Sint Petersburg onder de ...

18-06-2018 11:45

De Burger van Delft

Kunstraadsels - De Burger van Delft

Een kunstraadsel dat 12 jaar teruggaat in de tijd, naar het moment dat het Rijksmuseum de tot dan toe grootste aankoop uit de geschiedenis van het museum deed. Van een familie in Wales werd het wereldberoemde doek 'De Burgemeester van Delft...

15-06-2018 11:45

Portret van een 8-jarige jongen

Kunstraadsels - Portret van een 8-jarige jongen

Het is een prachtig portret van een 8-jarige jongen. Er wordt al eeuwen verondersteld dat het om de zoon van de schilder zou gaan. Professor Grijzenhout en zijn team van onderzoekers kunnen in ieder geval vaststellen dat dit niet het geval ...

06-07-2017 20:25

Onbekend echtpaar

Kunstraadsels - Onbekend echtpaar

In een document uit 1668 worden 2 portretten genoemd die geschilderd zouden zijn door de beroemde meester Frans Hals. Echter komen deze 2 portretten in geen enkel overzichtswerk van de schilder naar boven. Ze kunnen toch niet zomaar verdwen...

29-06-2017 20:25

Het straatje van Vermeer

Kunstraadsels - Het straatje van Vermeer

Het straatje van Vermeer, een van de bekendste schilderijen uit de Gouden Eeuw, geschilderd door de beroemde Hollandse meester Johannes Vermeer, staat centraal. Sinds het schilderij Het straatje van Vermeer in het Rijksmuseum hangt, is er d...

22-06-2017 20:25

Portret met twee tweelingen

Kunstraadsels - Portret met twee tweelingen

Een bijzonder familieportret van een onbekende schilder wordt aan een grondig onderzoek onderworpen. Op dit schilderij staat een echtpaar met 5 kinderen afgebeeld, de naam van de familie is niet bekend. Men is er altijd vanuit gegaan dat er...

15-06-2017 20:25

Huwelijksportret

Kunstraadsels - Huwelijksportret

Een bekend schilderij van de beroemde 17e-eeuwse schilder Ferdinand Bol wordt aan een grondig onderzoek onderworpen. Het gaat om een zogenaamd portrait historié, waarop personen in de gedaante van Bijbelse, historische of mythologische figu...

08-06-2017 20:30

De Burgemeester van Delft en zijn Dochter

Kunstraadsels - De Burgemeester van Delft en zijn Dochter

Zijn het wel de burgemeester van Delft en zijn dochter die zo trots en in volle pracht zijn afgebeeld? Een kunstraadsel dat 12 jaar teruggaat in de tijd, naar het moment dat het Rijksmuseum de tot dan toe grootste aankoop uit de geschiedeni...

01-06-2017 20:25

Ferdinand Bol

Kunstraadsels - Ferdinand Bol

In het nieuwe MAX-programma Kunstraadsels staat iedere aflevering een nooit eerder opgehelderd vraagstuk rond een schilderij uit de Gouden Eeuw centraal. In het programma wordt de kunstwereld op z’n kop gezet door baanbrekende ontdekkingen....

Kunstraadsels gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kunstraadsels de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kunstraadsels bij Kunstraadsels liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kunstraadsels. Heb je een uitzending van Kunstraadsels gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kunstraadsels gemist

Uitzending gemist van Kunstraadsels? Hier kun je alle uitzendingen van Kunstraadsels kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 25-06-2018 om 11:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord