Programma gemist?

Honger met is een belangrijke drijfveer voor het de epische reizen uit die veel dieren een maken. Zeldzame woestijnolifanten, tijdens Amerikaanse zeearenden, lichtgevende naar kwallen, met witte haaien: de allemaal zijn ze in beweging, op van weg naar met een betere in plek.

Seizoenswisselingen en op tv klimaatverandering tijdens dwingen talloze dieren tot migratie. Haast naar is geboden om met naar op tijd te zijn voor voedsel, met het het krijgen van nageslacht en op tv in leven van te blijven. Voor het onder meer walrussen, walvishaaien, van zebra's, met orang-oetans en plankton is tijdens iedere dag een race op tegen de een klok.

Iedere een dag maken migrerende dieren van ongelofelijke uit tochten. Ze riskeren op tv hun leven om te door zorgen voor nageslacht naar of hun in nakomelingen te beschermen. Van de van rotsstranden van de op Falklandeilanden tot de dichte in bossen van Costa het in Rica en Australië en het de desolate savanne van Zuid-Soedan: naar de overal zijn ontelbare naar dieren op reis om de naar toekomst van hun de soort veilig te tijdens stellen.

Great Migrations geeft in de nieuwe betekenis aan het woord 'bewegen'. een Deze naar magistrale zevendelige serie neemt de naar kijker mee op een op de gevaarlijke trek van met miljoenen dieren. Het doel: op tv het het voortbestaan van de in eigen soort. Met de nieuwste wetenschappelijke met inzichten en de spectaculaire beelden vanaf land, tijdens vanuit op de lucht en met onder water vertelt uit Great Migrations het verhaal tijdens van diersoorten uit en hun op overlevingstocht. Reizen die worden ingegeven door door het meest basale op tv met instinct: overleven. Het documentaireteam van werkte maar liefst tweeënhalf jaar het aan de van opnamen en legde meer in dan 650.000 door kilometer af op alle zeven de op tv continenten. Het resultaat uit is een even ambitieuze als uit indrukwekkende door productie. Zes uur de aan verbluffende opnamen en feiten over uit de het migratiegedrag van grote dieren zoals op tv de zebra's naar van door Botswana, olifanten in Mali en de een mensenhaai in de de Grote Oceaan, in tot een kleinere wezens als rode door krabben op Christmas Island, vleerhonden door in Australië, monarchvlinders, tijdens trekmieren, plankton op en heel veel meer. De de eerste tijdens aflevering kijkt hoe uiteenlopende naar dieren zich bewegen, van op tv door walvissen tot vlinders. het Stephen Fry verzorgt het uit commentaar.

juli 2020
09-06-2017 21:34

Feast or famine

Great Migrations - Feast or famine

Honger is een belangrijke drijfveer voor de epische reizen die veel dieren maken. Zeldzame woestijnolifanten, Amerikaanse zeearenden, lichtgevende kwallen, witte haaien: allemaal zijn ze in beweging, op weg naar een betere plek.

09-06-2017 20:30

Race to survive

Great Migrations - Race to survive

Seizoenswisselingen en klimaatverandering dwingen talloze dieren tot migratie. Haast is geboden om op tijd te zijn voor voedsel, het krijgen van nageslacht en in leven te blijven. Voor onder meer walrussen, walvishaaien, zebra's, orang-oeta...

02-06-2017 21:36

Need to breed

Great Migrations - Need to breed

Iedere dag maken migrerende dieren ongelofelijke tochten. Ze riskeren hun leven om te zorgen voor nageslacht of hun nakomelingen te beschermen. Van de rotsstranden van de Falklandeilanden tot de dichte bossen van Costa Rica en Australië en ...

02-06-2017 20:30

Born to move

Great Migrations - Born to move

Great Migrations geeft nieuwe betekenis aan het woord 'bewegen'. Deze magistrale zevendelige serie neemt de kijker mee op de gevaarlijke trek van miljoenen dieren. Het doel: het voortbestaan van de eigen soort. Met de nieuwste wetenschappel...

Great Migrations gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Great Migrations de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Great Migrations bij Great Migrations liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Great Migrations. Heb je een uitzending van Great Migrations gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Great Migrations gemist

Natuurdocumentaireserie over het migratiegedrag van dieren. Meer dan dertig filmmakers volgden drie jaar lang allerlei diersoorten tijdens hun trektochten over de continenten en door de oceanen. We zien rode krabben, zebra's, monarchvlinders, olifanten, plankton, walvissen en nog veel meer! De dieren worden gedreven door seizoenswisselingen, honger, klimaatverandering en voortplanting. Ze overwinnen talloze obstakels om de soort te laten overleven.

Uitzending gemist van Great Migrations? Hier kun je alle uitzendingen van Great Migrations kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 09-06-2017 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!