Programma gemist?

Honger is van een belangrijke drijfveer een voor uit de epische reizen tijdens die veel dieren maken. Zeldzame in woestijnolifanten, Amerikaanse zeearenden, op lichtgevende kwallen, uit witte haaien: van allemaal zijn ze de in beweging, op weg tijdens naar een betere uit plek.

Seizoenswisselingen en klimaatverandering het dwingen talloze dieren met tot tijdens migratie. Haast op is geboden om op tijd te op zijn voor voedsel, de het krijgen het van nageslacht in en in leven te de blijven. Voor onder op meer walrussen, walvishaaien, zebra's, het van orang-oetans en plankton is iedere naar dag in een race tegen de op tv klok.

Iedere van dag maken migrerende dieren door ongelofelijke tochten. Ze riskeren van hun uit leven om te zorgen voor het een nageslacht of hun nakomelingen te beschermen. met de Van de rotsstranden van een de Falklandeilanden met tot de dichte bossen in van Costa Rica en het Australië met en de desolate savanne van de Zuid-Soedan: overal zijn ontelbare tijdens op tv dieren op reis om de toekomst op van hun het soort veilig te een stellen.

Great door Migrations geeft nieuwe een betekenis aan het woord een 'bewegen'. Deze een magistrale zevendelige serie neemt de door met kijker mee op de gevaarlijke naar trek van miljoenen van dieren. Het doel: met het voortbestaan van de van eigen op tv soort. Met de het nieuwste wetenschappelijke inzichten en een spectaculaire beelden vanaf land, naar een vanuit de lucht en onder uit water vertelt tijdens Great Migrations het verhaal van van diersoorten op tv en hun overlevingstocht. met Reizen die van worden ingegeven door het van meest basale instinct: op overleven. Het documentaireteam werkte maar liefst met tweeënhalf in jaar aan de opnamen het en legde tijdens meer dan 650.000 kilometer af van met op alle zeven met continenten. Het resultaat is tijdens een even ambitieuze de als indrukwekkende productie. in Zes uur aan verbluffende de opnamen en met feiten over op het migratiegedrag van uit grote dieren zoals de op zebra's van Botswana, in olifanten in Mali in en de mensenhaai in het de Grote Oceaan, tot een kleinere door wezens als de rode krabben op naar Christmas Island, vleerhonden het in Australië, monarchvlinders, trekmieren, plankton op en door heel veel meer. De door eerste aflevering kijkt hoe uiteenlopende tijdens dieren tijdens zich bewegen, van op walvissen tot vlinders. Stephen Fry verzorgt van het op tv commentaar.

februari 2020
09-06-2017 21:34

Feast or famine

Great Migrations - Feast or famine

Honger is een belangrijke drijfveer voor de epische reizen die veel dieren maken. Zeldzame woestijnolifanten, Amerikaanse zeearenden, lichtgevende kwallen, witte haaien: allemaal zijn ze in beweging, op weg naar een betere plek.

09-06-2017 20:30

Race to survive

Great Migrations - Race to survive

Seizoenswisselingen en klimaatverandering dwingen talloze dieren tot migratie. Haast is geboden om op tijd te zijn voor voedsel, het krijgen van nageslacht en in leven te blijven. Voor onder meer walrussen, walvishaaien, zebra's, orang-oeta...

02-06-2017 21:36

Need to breed

Great Migrations - Need to breed

Iedere dag maken migrerende dieren ongelofelijke tochten. Ze riskeren hun leven om te zorgen voor nageslacht of hun nakomelingen te beschermen. Van de rotsstranden van de Falklandeilanden tot de dichte bossen van Costa Rica en Australië en ...

02-06-2017 20:30

Born to move

Great Migrations - Born to move

Great Migrations geeft nieuwe betekenis aan het woord 'bewegen'. Deze magistrale zevendelige serie neemt de kijker mee op de gevaarlijke trek van miljoenen dieren. Het doel: het voortbestaan van de eigen soort. Met de nieuwste wetenschappel...

Great Migrations gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Great Migrations de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Great Migrations bij Great Migrations liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Great Migrations. Heb je een uitzending van Great Migrations gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Great Migrations gemist

Natuurdocumentaireserie over het migratiegedrag van dieren. Meer dan dertig filmmakers volgden drie jaar lang allerlei diersoorten tijdens hun trektochten over de continenten en door de oceanen. We zien rode krabben, zebra's, monarchvlinders, olifanten, plankton, walvissen en nog veel meer! De dieren worden gedreven door seizoenswisselingen, honger, klimaatverandering en voortplanting. Ze overwinnen talloze obstakels om de soort te laten overleven.

Uitzending gemist van Great Migrations? Hier kun je alle uitzendingen van Great Migrations kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 09-06-2017 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!