Programma gemist?

Honger is een tijdens op belangrijke drijfveer voor de epische reizen de die veel dieren op tv maken. op tv Zeldzame woestijnolifanten, Amerikaanse een zeearenden, lichtgevende met kwallen, witte haaien: allemaal zijn ze met een in beweging, op weg uit naar een betere op tv plek.

Seizoenswisselingen en klimaatverandering door dwingen talloze dieren op tot migratie. tijdens Haast is geboden tijdens om op op tijd te het zijn voor voedsel, het krijgen het van nageslacht en in met leven naar te blijven. naar Voor onder meer walrussen, de walvishaaien, zebra's, orang-oetans en plankton op tv van is iedere dag een van race tegen de het klok.

Iedere dag uit maken migrerende dieren door ongelofelijke tochten. van Ze riskeren hun een leven om te met zorgen voor nageslacht in of hun nakomelingen te in beschermen. Van de het rotsstranden van op tv de Falklandeilanden tot de dichte met bossen van Costa in in Rica en Australië en met de desolate savanne van uit Zuid-Soedan: overal zijn ontelbare uit een dieren op reis om de toekomst met van hun door soort tijdens veilig te stellen.

Great op Migrations geeft nieuwe in betekenis aan het woord het 'bewegen'. Deze magistrale zevendelige op serie neemt de een kijker mee een op de met gevaarlijke trek van naar miljoenen dieren. tijdens Het doel: het naar voortbestaan van de eigen soort. Met van de de nieuwste wetenschappelijke inzichten en van spectaculaire beelden op tv vanaf land, vanuit de lucht uit en onder tijdens water vertelt Great Migrations uit op het verhaal van diersoorten een en hun overlevingstocht. in Reizen die op tv worden ingegeven door het door meest basale instinct: met overleven. Het documentaireteam werkte het maar liefst tweeënhalf van jaar aan de op tv opnamen en legde het meer dan 650.000 het kilometer af op alle van zeven continenten. Het resultaat een door is een even ambitieuze door als indrukwekkende productie. de Zes uur aan verbluffende in opnamen en feiten op tv over het migratiegedrag van de uit grote dieren zoals de zebra's tijdens van op tv Botswana, olifanten in op Mali en de mensenhaai op tv in de Grote Oceaan, met tot kleinere wezens uit als rode krabben op naar een Christmas Island, vleerhonden tijdens in Australië, monarchvlinders, trekmieren, plankton en met op tv heel veel meer. De eerste aflevering naar kijkt met hoe uiteenlopende dieren zich met bewegen, van walvissen met tot vlinders. Stephen Fry verzorgt een het uit commentaar.

maart 2021
09-06-2017 21:34

Feast or famine

Great Migrations - Feast or famine

Honger is een belangrijke drijfveer voor de epische reizen die veel dieren maken. Zeldzame woestijnolifanten, Amerikaanse zeearenden, lichtgevende kwallen, witte haaien: allemaal zijn ze in beweging, op weg naar een betere plek.

09-06-2017 20:30

Race to survive

Great Migrations - Race to survive

Seizoenswisselingen en klimaatverandering dwingen talloze dieren tot migratie. Haast is geboden om op tijd te zijn voor voedsel, het krijgen van nageslacht en in leven te blijven. Voor onder meer walrussen, walvishaaien, zebra's, orang-oeta...

02-06-2017 21:36

Need to breed

Great Migrations - Need to breed

Iedere dag maken migrerende dieren ongelofelijke tochten. Ze riskeren hun leven om te zorgen voor nageslacht of hun nakomelingen te beschermen. Van de rotsstranden van de Falklandeilanden tot de dichte bossen van Costa Rica en Australië en ...

02-06-2017 20:30

Born to move

Great Migrations - Born to move

Great Migrations geeft nieuwe betekenis aan het woord 'bewegen'. Deze magistrale zevendelige serie neemt de kijker mee op de gevaarlijke trek van miljoenen dieren. Het doel: het voortbestaan van de eigen soort. Met de nieuwste wetenschappel...

Great Migrations gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Great Migrations de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Great Migrations bij Great Migrations liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Great Migrations. Heb je een uitzending van Great Migrations gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Great Migrations gemist

Natuurdocumentaireserie over het migratiegedrag van dieren. Meer dan dertig filmmakers volgden drie jaar lang allerlei diersoorten tijdens hun trektochten over de continenten en door de oceanen. We zien rode krabben, zebra's, monarchvlinders, olifanten, plankton, walvissen en nog veel meer! De dieren worden gedreven door seizoenswisselingen, honger, klimaatverandering en voortplanting. Ze overwinnen talloze obstakels om de soort te laten overleven.

Uitzending gemist van Great Migrations? Hier kun je alle uitzendingen van Great Migrations kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 09-06-2017 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!