Programma gemist?

Honger met is een belangrijke drijfveer uit voor de epische reizen de die veel dieren uit maken. Zeldzame woestijnolifanten, op Amerikaanse zeearenden, naar lichtgevende in kwallen, witte haaien: allemaal zijn ze met een in beweging, op weg naar een tijdens betere met plek.

Seizoenswisselingen op en klimaatverandering dwingen naar talloze dieren tot op tv migratie. Haast is uit geboden om op van tijd te zijn op voor voedsel, het krijgen van de nageslacht het en in het leven te blijven. tijdens Voor onder meer walrussen, walvishaaien, uit zebra's, uit orang-oetans en plankton is op iedere dag een race tegen door de de klok.

Iedere van dag maken migrerende dieren in ongelofelijke tochten. Ze door riskeren op tv hun leven om de te zorgen voor nageslacht of hun op tv nakomelingen te door beschermen. de Van de rotsstranden naar van de Falklandeilanden van tot de dichte bossen van Costa met tijdens Rica en Australië en de desolate op uit savanne van Zuid-Soedan: naar overal zijn ontelbare dieren op reis tijdens om de toekomst een van met hun soort veilig te met stellen.

Great naar Migrations geeft nieuwe met betekenis aan tijdens het woord 'bewegen'. Deze magistrale zevendelige tijdens op tv serie neemt de kijker mee tijdens op de van gevaarlijke trek van miljoenen dieren. op Het doel: tijdens het voortbestaan van de de eigen op tv soort. Met de nieuwste wetenschappelijke de inzichten en een spectaculaire met beelden vanaf land, vanuit tijdens de lucht en onder naar water vertelt Great Migrations de het verhaal van in uit diersoorten en hun overlevingstocht. met Reizen die worden in ingegeven door van het meest basale door instinct: overleven. Het documentaireteam werkte maar liefst uit tweeënhalf jaar van aan de opnamen en door de legde meer dan 650.000 op tv kilometer af op door alle zeven continenten. de Het resultaat is een even door door ambitieuze als indrukwekkende productie. uit Zes uur aan verbluffende op opnamen uit en feiten over het migratiegedrag de van grote dieren zoals op tv de naar zebra's van Botswana, olifanten in met Mali en de met naar mensenhaai in de op tv Grote Oceaan, tot tijdens kleinere wezens als rode krabben op met naar Christmas Island, vleerhonden het in Australië, monarchvlinders, trekmieren, plankton uit en op heel veel meer. De de eerste aflevering kijkt hoe uiteenlopende door dieren zich bewegen, door van walvissen op tot vlinders. Stephen het Fry verzorgt het in commentaar.

oktober 2020
09-06-2017 21:34

Feast or famine

Great Migrations - Feast or famine

Honger is een belangrijke drijfveer voor de epische reizen die veel dieren maken. Zeldzame woestijnolifanten, Amerikaanse zeearenden, lichtgevende kwallen, witte haaien: allemaal zijn ze in beweging, op weg naar een betere plek.

09-06-2017 20:30

Race to survive

Great Migrations - Race to survive

Seizoenswisselingen en klimaatverandering dwingen talloze dieren tot migratie. Haast is geboden om op tijd te zijn voor voedsel, het krijgen van nageslacht en in leven te blijven. Voor onder meer walrussen, walvishaaien, zebra's, orang-oeta...

02-06-2017 21:36

Need to breed

Great Migrations - Need to breed

Iedere dag maken migrerende dieren ongelofelijke tochten. Ze riskeren hun leven om te zorgen voor nageslacht of hun nakomelingen te beschermen. Van de rotsstranden van de Falklandeilanden tot de dichte bossen van Costa Rica en Australië en ...

02-06-2017 20:30

Born to move

Great Migrations - Born to move

Great Migrations geeft nieuwe betekenis aan het woord 'bewegen'. Deze magistrale zevendelige serie neemt de kijker mee op de gevaarlijke trek van miljoenen dieren. Het doel: het voortbestaan van de eigen soort. Met de nieuwste wetenschappel...

Great Migrations gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Great Migrations de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Great Migrations bij Great Migrations liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Great Migrations. Heb je een uitzending van Great Migrations gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Great Migrations gemist

Natuurdocumentaireserie over het migratiegedrag van dieren. Meer dan dertig filmmakers volgden drie jaar lang allerlei diersoorten tijdens hun trektochten over de continenten en door de oceanen. We zien rode krabben, zebra's, monarchvlinders, olifanten, plankton, walvissen en nog veel meer! De dieren worden gedreven door seizoenswisselingen, honger, klimaatverandering en voortplanting. Ze overwinnen talloze obstakels om de soort te laten overleven.

Uitzending gemist van Great Migrations? Hier kun je alle uitzendingen van Great Migrations kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 09-06-2017 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!