Programma gemist?

Honger door is een belangrijke tijdens drijfveer voor een de epische reizen tijdens die veel dieren maken. op tv Zeldzame woestijnolifanten, in Amerikaanse zeearenden, lichtgevende met kwallen, witte haaien: in allemaal zijn ze het in beweging, op weg naar een een betere uit plek.

Seizoenswisselingen en klimaatverandering door door dwingen talloze dieren tot migratie. Haast op tv is op geboden om in op tijd te de zijn voor voedsel, het krijgen van op nageslacht en op tv in leven te blijven. door Voor onder meer op tv walrussen, walvishaaien, van zebra's, orang-oetans en van plankton is iedere tijdens dag een race tegen door de de klok.

Iedere de dag maken migrerende dieren ongelofelijke op tv tochten. Ze tijdens riskeren tijdens hun leven om te van zorgen voor nageslacht of hun in nakomelingen te van beschermen. Van de van rotsstranden van de Falklandeilanden naar tot de tijdens dichte bossen van uit Costa het Rica en Australië en de desolate het savanne van Zuid-Soedan: op tv door overal zijn ontelbare dieren op de reis om de de toekomst uit van hun soort naar veilig te stellen.

Great met Migrations geeft nieuwe tijdens betekenis aan het woord 'bewegen'. het Deze de magistrale zevendelige serie neemt in de kijker het mee op de gevaarlijke het trek van miljoenen van dieren. tijdens Het doel: het voortbestaan van van de eigen soort. Met met de nieuwste op wetenschappelijke inzichten en van spectaculaire beelden vanaf land, op tv op tv vanuit de lucht en onder water tijdens vertelt Great Migrations op door het verhaal van een diersoorten en hun overlevingstocht. op Reizen die worden ingegeven tijdens door naar het meest basale instinct: uit overleven. Het documentaireteam werkte maar de liefst tweeënhalf het jaar aan de opnamen het en legde tijdens meer dan 650.000 kilometer het af op alle zeven op tv uit continenten. Het resultaat uit is een even ambitieuze door als indrukwekkende productie. Zes naar uur aan verbluffende opnamen van het en feiten over het van migratiegedrag van uit grote dieren zoals de met zebra's van Botswana, olifanten in de Mali op tv en de mensenhaai een in de Grote van Oceaan, tot kleinere naar wezens als rode krabben op een Christmas Island, met vleerhonden het in Australië, monarchvlinders, trekmieren, plankton uit en heel op tv veel meer. De eerste met aflevering kijkt hoe van uiteenlopende dieren zich bewegen, van op tv walvissen tot tijdens vlinders. Stephen Fry het verzorgt het met commentaar.

augustus 2021
09-06-2017 21:34

Feast or famine

Great Migrations - Feast or famine

Honger is een belangrijke drijfveer voor de epische reizen die veel dieren maken. Zeldzame woestijnolifanten, Amerikaanse zeearenden, lichtgevende kwallen, witte haaien: allemaal zijn ze in beweging, op weg naar een betere plek.

09-06-2017 20:30

Race to survive

Great Migrations - Race to survive

Seizoenswisselingen en klimaatverandering dwingen talloze dieren tot migratie. Haast is geboden om op tijd te zijn voor voedsel, het krijgen van nageslacht en in leven te blijven. Voor onder meer walrussen, walvishaaien, zebra's, orang-oeta...

02-06-2017 21:36

Need to breed

Great Migrations - Need to breed

Iedere dag maken migrerende dieren ongelofelijke tochten. Ze riskeren hun leven om te zorgen voor nageslacht of hun nakomelingen te beschermen. Van de rotsstranden van de Falklandeilanden tot de dichte bossen van Costa Rica en Australië en ...

02-06-2017 20:30

Born to move

Great Migrations - Born to move

Great Migrations geeft nieuwe betekenis aan het woord 'bewegen'. Deze magistrale zevendelige serie neemt de kijker mee op de gevaarlijke trek van miljoenen dieren. Het doel: het voortbestaan van de eigen soort. Met de nieuwste wetenschappel...

Great Migrations gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Great Migrations de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Great Migrations bij Great Migrations liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Great Migrations. Heb je een uitzending van Great Migrations gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Great Migrations gemist

Natuurdocumentaireserie over het migratiegedrag van dieren. Meer dan dertig filmmakers volgden drie jaar lang allerlei diersoorten tijdens hun trektochten over de continenten en door de oceanen. We zien rode krabben, zebra's, monarchvlinders, olifanten, plankton, walvissen en nog veel meer! De dieren worden gedreven door seizoenswisselingen, honger, klimaatverandering en voortplanting. Ze overwinnen talloze obstakels om de soort te laten overleven.

Uitzending gemist van Great Migrations? Hier kun je alle uitzendingen van Great Migrations kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 09-06-2017 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!