Programma gemist?

Honger is op tv een belangrijke drijfveer voor van de tijdens epische reizen in die veel dieren maken. Zeldzame woestijnolifanten, van Amerikaanse een zeearenden, lichtgevende tijdens kwallen, witte haaien: allemaal zijn de ze in beweging, op de weg naar een een betere met plek.

Seizoenswisselingen in en klimaatverandering dwingen talloze het dieren op tv tot migratie. Haast is geboden door om op tijd op te op zijn voor voedsel, in het krijgen van het nageslacht en in leven tijdens te blijven. Voor onder op tv meer walrussen, walvishaaien, uit zebra's, de orang-oetans en plankton is iedere tijdens dag een race tegen naar de uit klok.

Iedere tijdens dag maken migrerende dieren op tv ongelofelijke op tv tochten. Ze riskeren hun leven door om te met zorgen voor nageslacht of door hun nakomelingen te uit beschermen. Van de rotsstranden het van op de Falklandeilanden tot de de dichte bossen op van Costa Rica het en Australië en de uit desolate savanne van Zuid-Soedan: het overal zijn naar ontelbare dieren een op reis om van de toekomst van hun met soort veilig door te stellen.

Great Migrations van geeft naar nieuwe betekenis aan het woord met 'bewegen'. Deze in magistrale zevendelige serie neemt op tv de kijker mee op door de gevaarlijke trek van van miljoenen van dieren. Het het doel: het het voortbestaan van de eigen soort. Met een de nieuwste wetenschappelijke naar inzichten en in spectaculaire beelden op vanaf land, vanuit met de lucht uit en onder water vertelt Great tijdens Migrations het het verhaal van diersoorten en met hun overlevingstocht. Reizen uit die worden op tv ingegeven door het meest basale een instinct: overleven. Het tijdens documentaireteam werkte maar in liefst tweeënhalf tijdens jaar aan de van opnamen en legde meer door dan 650.000 kilometer af uit op alle zeven van continenten. Het op tv resultaat is een het even ambitieuze als in indrukwekkende productie. Zes door uur aan verbluffende opnamen op tv en feiten over met het tijdens migratiegedrag van grote dieren de zoals de zebra's het van Botswana, olifanten van in Mali en de het mensenhaai in van de Grote Oceaan, van tot kleinere naar wezens als op rode krabben op Christmas Island, vleerhonden door in Australië, monarchvlinders, naar trekmieren, plankton van en met heel veel meer. De eerste aflevering kijkt uit hoe uiteenlopende een dieren zich bewegen, met van walvissen een tot vlinders. Stephen uit Fry verzorgt naar het commentaar.

april 2021
09-06-2017 21:34

Feast or famine

Great Migrations - Feast or famine

Honger is een belangrijke drijfveer voor de epische reizen die veel dieren maken. Zeldzame woestijnolifanten, Amerikaanse zeearenden, lichtgevende kwallen, witte haaien: allemaal zijn ze in beweging, op weg naar een betere plek.

09-06-2017 20:30

Race to survive

Great Migrations - Race to survive

Seizoenswisselingen en klimaatverandering dwingen talloze dieren tot migratie. Haast is geboden om op tijd te zijn voor voedsel, het krijgen van nageslacht en in leven te blijven. Voor onder meer walrussen, walvishaaien, zebra's, orang-oeta...

02-06-2017 21:36

Need to breed

Great Migrations - Need to breed

Iedere dag maken migrerende dieren ongelofelijke tochten. Ze riskeren hun leven om te zorgen voor nageslacht of hun nakomelingen te beschermen. Van de rotsstranden van de Falklandeilanden tot de dichte bossen van Costa Rica en Australië en ...

02-06-2017 20:30

Born to move

Great Migrations - Born to move

Great Migrations geeft nieuwe betekenis aan het woord 'bewegen'. Deze magistrale zevendelige serie neemt de kijker mee op de gevaarlijke trek van miljoenen dieren. Het doel: het voortbestaan van de eigen soort. Met de nieuwste wetenschappel...

Great Migrations gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Great Migrations de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Great Migrations bij Great Migrations liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Great Migrations. Heb je een uitzending van Great Migrations gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Great Migrations gemist

Natuurdocumentaireserie over het migratiegedrag van dieren. Meer dan dertig filmmakers volgden drie jaar lang allerlei diersoorten tijdens hun trektochten over de continenten en door de oceanen. We zien rode krabben, zebra's, monarchvlinders, olifanten, plankton, walvissen en nog veel meer! De dieren worden gedreven door seizoenswisselingen, honger, klimaatverandering en voortplanting. Ze overwinnen talloze obstakels om de soort te laten overleven.

Uitzending gemist van Great Migrations? Hier kun je alle uitzendingen van Great Migrations kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 09-06-2017 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!