Programma gemist?

Met o.a. tijdens fractievoorzitter van 50PLUS Henk naar Krol vast een een in dag mee en de Afghaan naar Eqbal Mangal uit bakt de tijdens hele dag patat en in mag niets eten. Met: Fractievoorzitter in van 50PLUS Henk met uit Krol vast een dag mee. met 's Avonds tijdens verbreekt hij op tv het vasten bij de Turks-Nederlandse door familie Eren in uit Eindhoven. * de De Afghaan Eqbal Mangal het bakt een de hele dag patat en een mag niets eten. Verslaggever op tv Emil Andel zocht het uit hem op. * een De Ramadanhelden in deze een aflevering zijn de demonstrerende vrouwen van in uit de Rif in Marokko. door Met name Silyia van Ziani en Bouchra El in op Yahyaoui, die gevangen zijn op genomen omdat ze met hervormingen eisen van de Marokkaanse door een overheid. * Verslaggever Bud Wichers op tv bezocht de Gazastrook, waar naar het vergeleken met door van de ramadan van het 2014 nu rustig is. Onderhuids zijn met er echter nog uit grote met spanneningen.

Reportages van over de op tv vele activiteiten rondom op de ramadan die door het naar hele land plaatsvinden, van met door o.a. Adelheid Roosen uit en Healthy Sisters Rachida en met Najima Kharbouch. uit Theatermaker Adelheid Roosen vast een tijdens tijdens dag mee, vlak voor de op tv start van haar in nieuwe wijksafari door in Amsterdam-Noord. Emil Andel ontmoet door verpleegkundige Aya Selman van uit Libanon. Tassenontwerper met Omar Munie richtte uit tijdens Dutch Tulip op, op dat vluchtelingen en door werkgevers bij elkaar brengt. Etnische ondernemers een op de Kruiskade het in Rotterdam de spelen in handig in op in de behoefte aan een ijsje na van middernacht. het Bud Wichers bezocht door vluchtelingenkamp Kawergosk een in Noord-Irak, waar de meer een dan 12.000 vluchtelingen zo naar goed en tijdens kwaad als het gaat in de van ramadan vieren.

Reportages het over de vele activiteiten rondom in een de ramadan die door het hele met land plaatsvinden, tijdens gepresenteerd door Healthy op tv Sisters Rachida en Najima het Kharbouch. In Ramadanontmoeting de vasten Henk Krol, uit Barbara in Barend, Addy van den Krommenacker van in en Adelheid Roosen tijdens een dag mee. met Salima Bouchtaoui bezocht de Diabeteszorg op in het MC Slotervaart op tv in tijdens Amsterdam, dat samen met van de Nederlandse Diabetes de Federatie informatiemateriaal heeft ontwikkeld op tv met over diabetes en ramadan. naar In Ramadanhelden een portret tijdens van Rabia Amezian op en Karim Boulidam, boegbeelden een door van Stichting #DoYouCare. Emil uit Andel stuit met op een bijzondere groep: de uit Ahmadiyya, de een islamitische gemeenschap die werd gesticht tijdens met door Mirza Ghulam Ahmad, de die leefde van met 1835 tot 1908. op Bud Wichers door doet verslag over hoe de bewoners van in met het bevrijde deel van uit Mosul op tv de ramadan vieren.

Van met 27 mei tot tijdens 25 juni tijdens 2017 vieren moslims de heilige tijdens maand ramadan. In deze naar maand in wordt herdacht dat de een profeet Mohammed de eerste tijdens van van de openbaringen ontving die samen het de koran vormden. van Voor moslims op is de ramadan de van belangrijkste en gezelligste op tv op maand van het jaar. tijdens Het wordt op gezien als een periode het van bezinning een en van reiniging van lichaam en op tv ziel. Maar ook naar het als een maand van op tv solidariteit, verbroedering en gastvrijheid. de Daarmee biedt van de ramadan bij uitstek op gelegenheid om de kloof op tussen moslims en met niet-moslims tijdens kleiner te het maken. Het Ramadanjournaal van de uit NTR doet verslag van deze van bijzondere maand tijdens met actuele een reportages over tijdens de vele activiteiten en festiviteiten die op tv door uit het hele van land plaatsvinden. In de rubriek door Ramadanontmoeting vasten Henk Krol, op tv het Barbara Barend, Addy van den de van Krommenacker en Adelheid Roosen het een dag mee en ontmoeten door ze in na zonsondergang een moslimfamilie met op wie het ze het met vasten verbreken. In het Ramadanhelden worden moslims in geportretteerd die zich tijdens de vastenmaand een inzetten voor op goede op tv doelen. Ook brengen naar we reportages over de het ramadan in het Midden-Oosten. in Het een Ramadanjournaal wordt gepresenteerd door op Healthy Sisters Rachida en met van Najima Kharbouch. Zij het geven tips om op tv de vastenmaand op een gezonde van manier uit door te komen.

maart 2020
11-06-2018 23:45

Ramadanjournaal

Ramadanjournaal - Ramadanjournaal

04-06-2018 23:50

Ramadanjournaal

Ramadanjournaal - Ramadanjournaal

28-05-2018 23:50

Ramadanjournaal

Ramadanjournaal - Ramadanjournaal

21-05-2018 23:45

Ramadanjournaal

Ramadanjournaal - Ramadanjournaal

24-06-2017 23:20

Ramadanjournaal

Ramadanjournaal - Ramadanjournaal

Met o.a. fractievoorzitter van 50PLUS Henk Krol vast een dag mee en de Afghaan Eqbal Mangal bakt de hele dag patat en mag niets eten. Met: Fractievoorzitter van 50PLUS Henk Krol vast een dag mee. 's Avonds verbreekt hij het vasten bij de Tu...

17-06-2017 23:20

Ramadanjournaal

Ramadanjournaal - Ramadanjournaal

Reportages over de vele activiteiten rondom de ramadan die door het hele land plaatsvinden, met o.a. Adelheid Roosen en Healthy Sisters Rachida en Najima Kharbouch. Theatermaker Adelheid Roosen vast een dag mee, vlak voor de start van haar ...

10-06-2017 23:20

Ramadanjournaal

Ramadanjournaal - Ramadanjournaal

Reportages over de vele activiteiten rondom de ramadan die door het hele land plaatsvinden, gepresenteerd door Healthy Sisters Rachida en Najima Kharbouch. In Ramadanontmoeting vasten Henk Krol, Barbara Barend, Addy van den Krommenacker en ...

03-06-2017 23:25

Ramadanjournaal

Ramadanjournaal - Ramadanjournaal

Van 27 mei tot 25 juni 2017 vieren moslims de heilige maand ramadan. In deze maand wordt herdacht dat de profeet Mohammed de eerste van de openbaringen ontving die samen de koran vormden. Voor moslims is de ramadan de belangrijkste en gezel...

Ramadanjournaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ramadanjournaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ramadanjournaal bij Ramadanjournaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ramadanjournaal. Heb je een uitzending van Ramadanjournaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ramadanjournaal gemist

Uitzending gemist van Ramadanjournaal? Hier kun je alle uitzendingen van Ramadanjournaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 11-06-2018 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!