Programma gemist?

Pontificale eucharistieviering bij tijdens gelegenheid door van de bisschopswijding van tijdens Ron van op tv den Hout en het in door het bezitnemen van de zetel van het de bisdom Groningen-Leeuwarden. naar Pontificale eucharistieviering op tv vanuit de Sint het Jozefkathedraal in Groningen een bij gelegenheid van de de bisschopswijding van de mgr. Ron in van den Hout en het in door bezitnemen van de een zetel uit van het bisdom Groningen-Leeuwarden. in Hoofdcelebrant en eerst-wijdende bisschop: met Kardinaal Wim Eijk, de concelebrerende op tv en wijdende bisschoppen: de mgr. De op Korte en mgr. uit Mutsaerts. Muzikale ondersteuning: Sint Jozefkoor in o.l.v. met Sjoerd Ruisch.

oktober 2020
03-06-2017 11:00

Bisschopswijding Groningen-Leeuwarden

Bisschopswijding Groningen-Leeuwarden - Bisschopswijding Groningen-Leeuwarden

Pontificale eucharistieviering bij gelegenheid van de bisschopswijding van Ron van den Hout en het in bezitnemen van de zetel van het bisdom Groningen-Leeuwarden. Pontificale eucharistieviering vanuit de Sint Jozefkathedraal in Groningen bi...

Bisschopswijding Groningen-Leeuwarden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bisschopswijding Groningen-Leeuwarden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bisschopswijding Groningen-Leeuwarden bij Bisschopswijding Groningen-Leeuwarden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bisschopswijding Groningen-Leeuwarden. Heb je een uitzending van Bisschopswijding Groningen-Leeuwarden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bisschopswijding Groningen-Leeuwarden gemist

Uitzending gemist van Bisschopswijding Groningen-Leeuwarden? Hier kun je alle uitzendingen van Bisschopswijding Groningen-Leeuwarden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-06-2017 om 11:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!