Programma gemist?

Pontificale eucharistieviering een bij op gelegenheid van de naar bisschopswijding van Ron van een den Hout op tv en het in bezitnemen van met de zetel van de het uit bisdom Groningen-Leeuwarden. Pontificale van eucharistieviering vanuit de Sint Jozefkathedraal in een Groningen in bij gelegenheid van naar de bisschopswijding van door mgr. Ron van van den Hout en het in tijdens bezitnemen van met de zetel van op tv het bisdom Groningen-Leeuwarden. op tv Hoofdcelebrant en op eerst-wijdende bisschop: Kardinaal uit Wim Eijk, op concelebrerende en wijdende bisschoppen: mgr. De door de Korte en mgr. op tv Mutsaerts. Muzikale ondersteuning: Sint Jozefkoor door o.l.v. uit Sjoerd Ruisch.

oktober 2021
03-06-2017 11:00

Bisschopswijding Groningen-Leeuwarden

Bisschopswijding Groningen-Leeuwarden - Bisschopswijding Groningen-Leeuwarden

Pontificale eucharistieviering bij gelegenheid van de bisschopswijding van Ron van den Hout en het in bezitnemen van de zetel van het bisdom Groningen-Leeuwarden. Pontificale eucharistieviering vanuit de Sint Jozefkathedraal in Groningen bi...

Bisschopswijding Groningen-Leeuwarden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bisschopswijding Groningen-Leeuwarden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bisschopswijding Groningen-Leeuwarden bij Bisschopswijding Groningen-Leeuwarden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bisschopswijding Groningen-Leeuwarden. Heb je een uitzending van Bisschopswijding Groningen-Leeuwarden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bisschopswijding Groningen-Leeuwarden gemist

Uitzending gemist van Bisschopswijding Groningen-Leeuwarden? Hier kun je alle uitzendingen van Bisschopswijding Groningen-Leeuwarden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-06-2017 om 11:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!