Programma gemist?

Vijf de jaar geleden voerde door Jeroen Pauw gesprekken met in spraakmakende uit bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken uit over de toekomst. Over in heimelijke verlangens, serieuze angsten, naar keiharde ambities en de zuivere voorspellingen. Over tijdens op de grote en kleine bewegingen naar in Nederland, de op wereld van en het leven. in Van G8- tot nachtkastjesniveau. Al die van met tijd zijn deze interviews bewaard in een een de kluis. Nu is uit het moment aangebroken om de door de mensen terug te vragen. Fragmenten uit tijdens het gesprek van het toen door vormen de met leidraad voor dit nieuwe gesprek. van Resultaat is het het programma 5 naar Jaar Later; een persoonlijk naar gesprek, afgewisseld met met quotes uit het interview het van vijf jaar van geleden en fragmenten op tv door van (nieuws)gebeurtenissen en film- en televisiebeelden tijdens die voor de op gast een de afgelopen vijf jaar van zo bepalend in waren. Afl.: Alexander uit Pechtold. Een gesprek met naar Alexander Pechtold: door 'Over 5 jaar hebben we de door minimaal 8 zetels, anders bestaan we op niet meer'. naar Dit zei Alexander door Pechtold vijf jaar uit geleden. uit Wat zegt hij nu? Presentatie: op Jeroen door Pauw.

Vijf naar jaar geleden tijdens voerde Jeroen Pauw met gesprekken met spraakmakende bekende Nederlanders. de Persoonlijke gesprekken over de de toekomst. Over tijdens heimelijke verlangens, door serieuze angsten, keiharde ambities en met zuivere voorspellingen. van Over de grote van en op kleine bewegingen in Nederland, op tv de wereld en uit het leven. Van G8- tot door nachtkastjesniveau. op tv Al die tijd zijn deze op de interviews bewaard in een kluis. Nu uit is het op moment op tv aangebroken om de uit mensen terug te vragen. een Fragmenten uit het gesprek van op tv toen vormen naar de leidraad voor dit door op nieuwe gesprek. Resultaat is naar het programma 5 Jaar Later; tijdens een persoonlijk in gesprek, afgewisseld met op quotes uit door het interview van van vijf jaar de geleden en fragmenten door van (nieuws)gebeurtenissen en film- de en televisiebeelden die voor tijdens de gast de afgelopen met vijf jaar de zo in bepalend waren. Presentatie: Jeroen tijdens Pauw.

Vijf jaar in geleden voerde Jeroen Pauw tijdens gesprekken met spraakmakende naar bekende Nederlanders. op tv Persoonlijke gesprekken over op tv de toekomst. Over door heimelijke verlangens, op tv serieuze angsten, keiharde met ambities en zuivere voorspellingen. op tv Over naar de grote en kleine uit bewegingen in Nederland, door de wereld en het leven. het Van de G8- tot nachtkastjesniveau. Al in die tijd met zijn deze een interviews bewaard in tijdens een kluis. Nu is het moment naar aangebroken om in de mensen naar terug te een vragen. Fragmenten uit van het gesprek van toen uit vormen de leidraad voor dit tijdens nieuwe gesprek. door Resultaat is het tijdens programma 5 Jaar Later; door tijdens een persoonlijk gesprek, afgewisseld de met quotes uit in het interview op van vijf jaar geleden en in fragmenten van (nieuws)gebeurtenissen en op tv van film- en televisiebeelden die van voor de gast de met afgelopen vijf jaar zo van bepalend met waren. Afl.: Hilbrand het Nawijn & met Joost Eerdmans. Presentatie: de Jeroen Pauw.

Vijf met jaar geleden naar voerde Jeroen Pauw van gesprekken met spraakmakende bekende Nederlanders. het Persoonlijke gesprekken over met de toekomst. van Over heimelijke verlangens, serieuze door angsten, de keiharde ambities en zuivere voorspellingen. van Over de grote de en kleine bewegingen in een Nederland, de naar wereld en van het leven. uit Van G8- tot nachtkastjesniveau. Al die op tv tijd zijn in deze interviews bewaard tijdens in een kluis. Nu het is het moment een met aangebroken om de op tv mensen terug te vragen. Fragmenten tijdens uit het gesprek van een toen vormen op de leidraad voor op dit nieuwe gesprek. Resultaat op is in het programma 5 Jaar Later; op een persoonlijk op gesprek, afgewisseld met uit quotes uit van het interview van vijf de jaar geleden de en fragmenten van (nieuws)gebeurtenissen in en film- in en televisiebeelden die voor de het gast een de afgelopen vijf de jaar zo bepalend naar waren. Afl.: Ayaan Hirsi de Ali. Jeroen Pauw ging op tv de naar Amerika en sprak met Ayaan van een Hirsi Ali over van de dood, een gezinsleven een en haar vertrek uit de Nederland. Presentatie: op tv Jeroen Pauw.

Vijf jaar van geleden voerde Jeroen uit Pauw gesprekken met spraakmakende op door bekende Nederlanders. Persoonlijke uit gesprekken over de toekomst. het Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, naar van keiharde ambities en zuivere het voorspellingen. Over uit de grote en in kleine bewegingen in Nederland, de naar wereld en het de leven. Van op G8- tot nachtkastjesniveau. Al die de in tijd zijn deze interviews het bewaard in een kluis. Nu met is het moment de aangebroken om de met mensen een terug te vragen. Fragmenten een uit het de gesprek van toen de vormen de leidraad tijdens voor dit nieuwe gesprek. uit Resultaat tijdens is het programma 5 Jaar de Later; een uit persoonlijk gesprek, afgewisseld van met quotes uit het interview het van vijf jaar van geleden en fragmenten in van het (nieuws)gebeurtenissen en film- en televisiebeelden in die voor op tv de op gast de afgelopen op vijf jaar zo bepalend waren. door Afl.: Bernard naar Welten. Hoofdcommissaris het van de regiopolitie Amsterdam Amstelland: Bernard in met Welten. Hoe dicht waren we tijdens in de afgelopen de vijf uit jaar bij een op tv aanslag en hoe kijkt hij een terug uit op de vele een liquidaties van de afgelopen jaren. Presentatie: in door Jeroen Pauw.

Vijf jaar geleden van voerde Jeroen van Pauw gesprekken met spraakmakende van bekende Nederlanders. tijdens Persoonlijke gesprekken over uit de toekomst. Over uit heimelijke verlangens, op tv serieuze angsten, op tv keiharde ambities en zuivere voorspellingen. Over uit de grote uit en kleine door bewegingen in Nederland, de uit wereld en uit het leven. Van G8- tot uit nachtkastjesniveau. Al met die tijd zijn de deze interviews de bewaard in een op tv kluis. Nu is het moment tijdens aangebroken het om de mensen terug op tv te vragen. Fragmenten op uit het een gesprek van toen vormen op de door leidraad voor dit het nieuwe gesprek. Resultaat is het met programma in 5 Jaar Later; een een persoonlijk gesprek, afgewisseld op met quotes met uit het interview van naar vijf jaar geleden de en fragmenten van een (nieuws)gebeurtenissen en film- van en televisiebeelden die voor uit de gast de een afgelopen vijf jaar zo in in bepalend waren. Afl.: in Gerd Leers. Presentatie: Jeroen tijdens Pauw.

Vijf met jaar geleden heeft Jeroen van Pauw door gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende door bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken met over de toekomst. op Over heimelijke in verlangens, serieuze angsten, keiharde het ambities uit en zuivere voorspellingen. Over de door het grote en kleine door bewegingen in Nederland, de wereld op tv en door het leven. Van G8 tot nachtkastjesniveau. met Al die van tijd zijn naar deze interviews door bewaard in een kluis. Nu door is met het moment aangebroken de mensen terug op te vragen. Fragmenten uit uit van het gesprek van toen tijdens zijn de leidraad uit voor dit nieuwe gesprek. met naar Resultaat is dit tijdens programma; een persoonlijk op gesprek, afgewisseld met quotes uit het met interview van vijf met jaar geleden op tv en fragmenten van in (nieuws)gebeurtenissen in en film- en televisiebeelden die voor van de gast de de afgelopen vijf de jaar zo bepalend de waren. Is succes door 'een keuze' door en angst een 'een slechte raadgever'? Worden een we wijzer en een milder? Kunnen we onszelf en op tv onze omgeving beïnvloeden? van Hoe met kan het dat tijdens de één op zijn dromen waarmaakt op tv en de ander gedwongen is tijdens een nieuwe een koers te varen? Afl.: het Joop van den naar Ende. met 'Ik ben nu met bijna 63. Ik denk dat op ik er binnen op tv vijf jaar wel een naar punt achter met moet zetten.' op Dit zei Joop van het den Ende vijf jaar het geleden. door Wat zegt hij nu? op Joop van een den Ende op tv praat met Jeroen Pauw o.a. over op tv zijn gezondheid, uit musicals, een het terugtreden bij op Stageholding, John de Mol, problemen bij een Theater van Zuidas, zijn de nieuwe rol als tijdens tv-producent en zijn tijdens nalatenschap. Presentatie: Jeroen in Pauw.

Vijf naar jaar geleden op tv heeft Jeroen Pauw gesprekken met gevoerd met tientallen met spraakmakende bekende het Nederlanders. Persoonlijke gesprekken naar over de toekomst. uit Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, het keiharde ambities en zuivere naar voorspellingen. van Over de de grote en kleine bewegingen in tijdens Nederland, de wereld uit en het leven. Van in G8 in tot nachtkastjesniveau. Al in die tijd zijn deze met interviews door bewaard in een kluis. Nu het is het door moment aangebroken uit de mensen terug te op tv vragen. Fragmenten uit het het gesprek van toen zijn tijdens de naar leidraad voor dit van nieuwe gesprek. Resultaat is het dit programma; een persoonlijk het gesprek, een afgewisseld met quotes van uit het interview naar van vijf jaar geleden en het fragmenten van op (nieuws)gebeurtenissen tijdens en film- en het televisiebeelden die voor de gast de op tv afgelopen vijf jaar op zo met bepalend waren. van Is succes 'een door keuze' en angst uit 'een slechte raadgever'? uit Worden we wijzer en milder? het Kunnen we het onszelf en onze omgeving van beïnvloeden? Hoe kan op tv het op dat de één zijn dromen waarmaakt de en het de ander in gedwongen is een nieuwe door koers te varen? Afl.: de Femke Halsema. van Presentatie: Jeroen uit Pauw.

Vijf op jaar geleden heeft Jeroen tijdens Pauw gesprekken door gevoerd met tientallen spraakmakende naar bekende tijdens Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. door Over heimelijke verlangens, uit serieuze angsten, keiharde de ambities en in zuivere voorspellingen. Over door de grote en naar kleine bewegingen in naar Nederland, de wereld op en het een leven. Van G8 op tot nachtkastjesniveau. uit Al die tijd zijn deze interviews het met bewaard in een tijdens kluis. Nu is het moment aangebroken door de met mensen terug te de vragen. Fragmenten tijdens uit het gesprek van toen op tv zijn het de leidraad voor dit nieuwe op gesprek. Resultaat is door dit programma; een persoonlijk met gesprek, naar afgewisseld met quotes uit het op interview van vijf het op jaar geleden en fragmenten van in (nieuws)gebeurtenissen en film- in en televisiebeelden die voor op tv met de gast de afgelopen vijf van jaar zo tijdens bepalend waren. Is succes 'een een keuze' en angst naar uit 'een slechte raadgever'? naar Worden we wijzer en uit milder? Kunnen we in onszelf en onze omgeving beïnvloeden? van Hoe kan het tijdens dat de op één zijn dromen het waarmaakt en naar de ander gedwongen is een van nieuwe koers te in varen? Afl.: tijdens Paul de uit Leeuw. Presentatie: Jeroen op Pauw.

Vijf jaar geleden tijdens heeft Jeroen Pauw een van gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende door bekende Nederlanders. Persoonlijke een gesprekken over de toekomst. de Over heimelijke verlangens, van serieuze angsten, keiharde de ambities en zuivere tijdens tijdens voorspellingen. Over de grote en met kleine bewegingen in Nederland, op de wereld het en het leven. het Van het G8 tot nachtkastjesniveau. Al met die tijd zijn deze interviews de bewaard in op tv een kluis. Nu van is op tv het moment aangebroken de mensen in terug door te vragen. Fragmenten uit het in gesprek van toen de zijn de leidraad voor het in dit nieuwe gesprek. een Resultaat is dit programma; een persoonlijk op tv gesprek, afgewisseld met van tijdens quotes uit het interview tijdens van vijf jaar geleden en met fragmenten tijdens van (nieuws)gebeurtenissen en film- en naar televisiebeelden die op tv voor in de gast de afgelopen vijf tijdens jaar zo bepalend waren. van Is op tv succes 'een naar keuze' en angst 'een op slechte raadgever'? uit Worden we wijzer en milder? op tv Kunnen we onszelf in en onze met omgeving beïnvloeden? het Hoe kan het dat door de één zijn door dromen waarmaakt en de ander op tv tijdens gedwongen is een nieuwe de koers te varen? Afl.: Beau tijdens een van Erven Dorens. de Presentatie: Jeroen Pauw.

Vijf jaar een geleden heeft Jeroen Pauw tijdens de gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende van Nederlanders. op Persoonlijke gesprekken over de toekomst. tijdens Over heimelijke de verlangens, van serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere op op voorspellingen. Over de tijdens grote en kleine bewegingen in het Nederland, tijdens de wereld en het op tv leven. Van G8 tot de nachtkastjesniveau. Al die door tijd zijn deze interviews met bewaard uit in een kluis. Nu is door het tijdens moment aangebroken de mensen terug op te vragen. in Fragmenten van uit het gesprek van naar toen zijn de een leidraad voor dit nieuwe gesprek. een tijdens Resultaat is dit programma; de een persoonlijk gesprek, afgewisseld van met quotes uit uit het interview door van vijf jaar geleden en op tv fragmenten van (nieuws)gebeurtenissen het en naar film- en televisiebeelden die het voor tijdens de gast de afgelopen vijf jaar op zo bepalend uit waren. uit Is succes 'een keuze' uit en angst 'een slechte op raadgever'? de Worden we wijzer en naar milder? Kunnen we onszelf en tijdens onze naar omgeving beïnvloeden? de Hoe kan het dat de één uit zijn dromen een waarmaakt in en de ander door gedwongen is een nieuwe in koers te varen? Afl.: Maurice een de Hond. een Presentatie: Jeroen op Pauw.

Vijf jaar door geleden heeft Jeroen de Pauw gesprekken gevoerd de met tientallen naar spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke tijdens gesprekken over de op toekomst. uit Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde van ambities uit en zuivere voorspellingen. van Over de grote en in kleine bewegingen de in Nederland, de wereld het en het leven. Van in G8 tot het nachtkastjesniveau. Al die tijdens tijd zijn deze interviews tijdens uit bewaard in een kluis. Nu is met het moment van aangebroken het de mensen terug te door vragen. Fragmenten uit uit het gesprek van toen zijn door de door leidraad voor dit van nieuwe gesprek. tijdens Resultaat is een persoonlijk met gesprek, afgewisseld met quotes uit uit met het interview van vijf jaar geleden uit en fragmenten door van de (nieuws)gebeurtenissen en film- en televisiebeelden die in op tv voor de gast de in afgelopen vijf jaar tijdens zo bepalend tijdens waren. Is succes 'een keuze' en op tv met angst 'een slechte raadgever'? Worden we naar uit wijzer en milder? Kunnen met we onszelf en een onze omgeving beïnvloeden? Hoe kan tijdens het tijdens dat de één zijn met dromen waarmaakt en op de op ander gedwongen is een nieuwe koers uit te het varen? Afl.: Jack met Spijkerman. Presentatie: Jeroen door Pauw.

Speciale uitzending van over vijf jaar na naar de op tv moord op tijdens Theo van Gogh. door -'Van der Laan met en Pechtold handlangers Mohammed B.' in Nadat afgelopen in zaterdag de Volkskrant een op concept-onderzoek van van wetenschappers publiceerde waarin staat dat de uit Geert Wilders een gevaar is voor uit de democratie, openen uit vandaag tijdens minister voor Integratie Eberhard door van der van Laan (PvdA) en D66-leider een Alexander Pechtold de met aanval een op Wilders en noemen hem respectievelijk een een op tv gevaar voor de naar rechtsstaat en extreem rechts. met Geert Wilders reageert door ziedend een en noemt hen 'politieke handlangers' van met Mohammed B., met de een man die precies vijf jaar geleden naar Theo uit van Gogh vermoordde. Een uitspraak naar die Van de der Laan en het Pechtold direct in pareerden met de woorden 'grof' naar en 'onzinnig'. het -Aan het tafel debatteren onder meer uit de volgende gasten over een de op aanval van de door twee politici op Geert in Wilders en zijn PVV, de naar moord uit op Theo van naar Gogh, de maatschappelijke onrust en in de gevolgen van van de aanslag naar voor de uit Nederlandse samenleving: tijdens de burgemeester van Amsterdam in Job Cohen, minister tijdens voor Wonen, Werken en op Integratie Eberhard het van der Laan, Farid Azarkan naar de van het Samenwerkingsverband van Marokkaanse naar Nederlanders, Marco Pastors van de Leefbaar een Rotterdam en Paul Scheffer, uit schrijver op van Het multicultureel drama. Presentatie: van Twan uit Huys.

september 2018
30-12-2011 23:05

Alexander Pechtold

5 jaar later - Alexander Pechtold

Vijf jaar geleden voerde Jeroen Pauw gesprekken met spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. Over de grote en kl...

07-01-2011 23:05

Aflevering 17

5 jaar later - Aflevering 17

Vijf jaar geleden voerde Jeroen Pauw gesprekken met spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. Over de grote en kl...

06-01-2011 23:00

Hilbrand Nawijn & Joost Eerdmans

5 jaar later - Hilbrand Nawijn & Joost Eerdmans

Vijf jaar geleden voerde Jeroen Pauw gesprekken met spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. Over de grote en kl...

05-01-2011 23:10

Ayaan Hirsi Ali

5 jaar later - Ayaan Hirsi Ali

Vijf jaar geleden voerde Jeroen Pauw gesprekken met spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. Over de grote en kl...

04-01-2011 23:00

Bernard Welten

5 jaar later - Bernard Welten

Vijf jaar geleden voerde Jeroen Pauw gesprekken met spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. Over de grote en kl...

03-01-2011 23:05

Gerd Leers

5 jaar later - Gerd Leers

Vijf jaar geleden voerde Jeroen Pauw gesprekken met spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. Over de grote en kl...

30-12-2009 23:00

Joop van den Ende

5 jaar later - Joop van den Ende

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. O...

29-12-2009 23:10

Femke Halsema

5 jaar later - Femke Halsema

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. O...

28-12-2009 23:05

Paul de Leeuw

5 jaar later - Paul de Leeuw

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. O...

23-12-2009 22:45

Beau van Erven Dorens

5 jaar later - Beau van Erven Dorens

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. O...

22-12-2009 23:00

Maurice de Hond

5 jaar later - Maurice de Hond

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. O...

21-12-2009 23:00

Jack Spijkerman

5 jaar later - Jack Spijkerman

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. O...

02-11-2009 22:15

Aflevering 6

5 jaar later - Aflevering 6

Speciale uitzending over vijf jaar na de moord op Theo van Gogh. -'Van der Laan en Pechtold handlangers Mohammed B.' Nadat afgelopen zaterdag de Volkskrant een concept-onderzoek van wetenschappers publiceerde waarin staat dat Geert Wilders ...

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

5 jaar later gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 5 jaar later de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 5 jaar later bij 5 jaar later liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 5 jaar later. Heb je een uitzending van 5 jaar later gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

5 jaar later gemist

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijkegesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen.Over de grote en kleine bewegingen in Nederland, de wereld en het leven. Van G8 tot nachtkastjesniveau. Al die tijdzijn deze interviews bewaard in een kluis. Nu is het moment aangebroken de mensen terug te vragen. Fragmenten uit hetgesprek van toen zijn de leidraad voor dit nieuwe gesprek. Resultaat is dit programma; een persoonlijk gesprek,afgewisseld met quotes uit het interview van vijf jaar geleden en fragmenten van (nieuws)gebeurtenissen en film- entelevisiebeelden die voor de gast de afgelopen vijf jaar zo bepalend waren. Is succes 'een keuze' en angst 'een slechteraadgever'? Worden we wijzer en milder? Kunnen we onszelf en onze omgeving beïnvloeden? Hoe kan het dat de één zijndromen waarmaakt en de ander gedwongen is een nieuwe koers te varen?

Uitzending gemist van 5 jaar later? Hier kun je alle uitzendingen van 5 jaar later kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 43
  • Laatste uitzending op 15-01-2018 om 13:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord