Programma gemist?

Vijf uit jaar geleden naar voerde Jeroen Pauw op gesprekken met spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke het gesprekken door over de toekomst. met Over heimelijke verlangens, serieuze tijdens angsten, op tv keiharde ambities en de zuivere voorspellingen. Over de grote en het kleine bewegingen in in Nederland, met de wereld en het leven. uit op tv Van G8- tot nachtkastjesniveau. op tv Al die van tijd zijn deze het interviews bewaard in een kluis. Nu van is tijdens het moment aangebroken om de uit mensen op tv terug te vragen. naar Fragmenten uit het naar gesprek van toen tijdens vormen de leidraad voor dit naar op nieuwe gesprek. Resultaat is het programma uit naar 5 Jaar Later; een persoonlijk de gesprek, afgewisseld met uit quotes uit het op tv interview het van vijf jaar uit geleden en fragmenten van tijdens (nieuws)gebeurtenissen en film- een en televisiebeelden de die voor de gast de met afgelopen met vijf jaar zo bepalend waren. Afl.: door het Alexander Pechtold. Een gesprek met door Alexander Pechtold: 'Over een 5 tijdens jaar hebben we minimaal 8 zetels, door tijdens anders bestaan we niet meer'. van Dit zei Alexander op tv Pechtold vijf jaar met geleden. Wat zegt hij op op nu? Presentatie: Jeroen op Pauw.

Vijf op jaar geleden voerde de Jeroen Pauw gesprekken met spraakmakende met op tv bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken naar over de toekomst. Over door heimelijke verlangens, serieuze uit angsten, keiharde ambities tijdens en zuivere voorspellingen. Over op de op grote en op tv kleine bewegingen in Nederland, in de wereld en het tijdens leven. Van G8- tot van nachtkastjesniveau. Al op tv die tijd zijn naar deze interviews bewaard uit in een uit kluis. Nu is het door moment aangebroken om het de mensen terug in te door vragen. Fragmenten uit van het gesprek van toen vormen de van leidraad tijdens voor dit nieuwe gesprek. Resultaat het is het een programma 5 in Jaar Later; een persoonlijk uit gesprek, afgewisseld met quotes in uit het in interview van vijf op jaar geleden en van fragmenten van (nieuws)gebeurtenissen het en in film- en televisiebeelden die op voor de gast de afgelopen een vijf in jaar zo bepalend waren. Presentatie: uit tijdens Jeroen Pauw.

Vijf jaar tijdens geleden voerde uit Jeroen Pauw gesprekken met in spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke het gesprekken op tv over de toekomst. Over heimelijke op verlangens, serieuze het angsten, de keiharde ambities en op zuivere voorspellingen. Over de uit grote en op kleine bewegingen in Nederland, de op tv wereld en de het leven. met Van G8- tot nachtkastjesniveau. door Al die tijd zijn deze naar op interviews bewaard in op een kluis. Nu is het moment naar aangebroken om de tijdens naar mensen terug te vragen. tijdens Fragmenten uit door het gesprek van toen uit vormen de leidraad voor dit naar nieuwe door gesprek. Resultaat is het van programma 5 een Jaar Later; door een persoonlijk gesprek, afgewisseld tijdens met quotes uit tijdens het interview van vijf op jaar geleden en fragmenten op tv van (nieuws)gebeurtenissen en op naar film- en televisiebeelden met die voor de gast de door afgelopen vijf in jaar zo bepalend waren. van Afl.: Hilbrand tijdens Nawijn & Joost tijdens Eerdmans. Presentatie: Jeroen met Pauw.

Vijf jaar tijdens geleden voerde Jeroen Pauw uit gesprekken uit met spraakmakende op tv bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over het de toekomst. Over de heimelijke het verlangens, serieuze angsten, keiharde met ambities en zuivere van voorspellingen. Over de grote naar en kleine bewegingen door in Nederland, van de wereld en het tijdens leven. Van G8- tot met nachtkastjesniveau. tijdens Al die tijd zijn deze op de interviews bewaard in op een kluis. Nu is het het moment aangebroken om in de tijdens mensen terug te met vragen. Fragmenten uit het naar gesprek van toen vormen met de leidraad voor in dit nieuwe gesprek. Resultaat het op is het programma 5 het Jaar Later; door een persoonlijk gesprek, op afgewisseld met quotes uit het interview tijdens van vijf met jaar geleden en fragmenten door een van (nieuws)gebeurtenissen en film- en televisiebeelden het die voor de een gast met de afgelopen vijf jaar zo uit uit bepalend waren. Afl.: Ayaan Hirsi Ali. een Jeroen Pauw van ging met naar Amerika en sprak met Ayaan op Hirsi Ali over door de het dood, een gezinsleven en haar uit vertrek de uit Nederland. Presentatie: Jeroen op tv Pauw.

Vijf jaar geleden een voerde Jeroen Pauw op tv gesprekken met spraakmakende op tv bekende Nederlanders. naar Persoonlijke gesprekken op over de toekomst. Over heimelijke een verlangens, op tv serieuze angsten, keiharde op ambities en zuivere voorspellingen. Over in een de grote en kleine bewegingen de in van Nederland, de wereld en in het leven. Van van G8- tot nachtkastjesniveau. Al in die tijd zijn deze naar interviews bewaard in op een tijdens kluis. Nu is het tijdens moment aangebroken het om de mensen terug te de vragen. in Fragmenten uit het gesprek van met toen op vormen de naar leidraad voor dit nieuwe op gesprek. Resultaat is door het programma 5 Jaar Later; op een persoonlijk gesprek, in afgewisseld het met quotes op uit het interview op van vijf jaar geleden en fragmenten in van in (nieuws)gebeurtenissen en film- en televisiebeelden uit die het voor de gast de afgelopen een tijdens vijf jaar zo bepalend waren. Afl.: uit Bernard van Welten. Hoofdcommissaris van de op tv regiopolitie Amsterdam Amstelland: in Bernard naar Welten. Hoe dicht waren we in met de afgelopen vijf naar jaar bij met een aanslag en de hoe kijkt uit hij terug op door de vele liquidaties van in de afgelopen door jaren. Presentatie: Jeroen het Pauw.

Vijf jaar met geleden op tv voerde Jeroen Pauw gesprekken met uit spraakmakende op tv bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de met toekomst. Over door heimelijke verlangens, tijdens serieuze angsten, keiharde met ambities en een zuivere voorspellingen. Over de grote en met kleine bewegingen in met Nederland, de het wereld en het leven. met Van G8- naar tot nachtkastjesniveau. door Al die op tv tijd zijn deze met interviews bewaard in in een kluis. Nu in is het moment aangebroken een om de op mensen terug te vragen. Fragmenten uit een het gesprek van door het toen vormen de leidraad voor dit op nieuwe gesprek. op Resultaat op tv is het programma 5 Jaar Later; de naar een persoonlijk gesprek, afgewisseld met van quotes uit het interview van uit van vijf jaar geleden het en fragmenten van (nieuws)gebeurtenissen en op film- en naar televisiebeelden die voor het de gast tijdens de afgelopen naar vijf jaar zo door bepalend waren. Afl.: Gerd Leers. Presentatie: tijdens Jeroen tijdens Pauw.

Vijf op tv jaar geleden heeft een Jeroen Pauw gesprekken gevoerd tijdens met tientallen tijdens spraakmakende bekende door Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de uit toekomst. het Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, het keiharde ambities naar en zuivere uit voorspellingen. Over de grote en naar kleine bewegingen een in Nederland, naar de wereld en het leven. tijdens Van G8 tot door nachtkastjesniveau. tijdens Al die tijd in zijn deze interviews uit bewaard in een tijdens kluis. Nu is het moment uit aangebroken de mensen terug een te vragen. op tv Fragmenten uit het gesprek uit van toen zijn naar de leidraad voor in dit met nieuwe gesprek. Resultaat is op tv dit programma; een uit persoonlijk gesprek, afgewisseld met uit quotes uit het van interview tijdens van vijf jaar naar geleden en fragmenten van (nieuws)gebeurtenissen op en film- en de televisiebeelden tijdens die voor de gast de uit afgelopen vijf in jaar zo het bepalend waren. uit Is succes 'een keuze' en angst naar 'een de slechte raadgever'? Worden we het wijzer en van milder? Kunnen we uit onszelf en onze van omgeving beïnvloeden? Hoe kan het op dat de één door zijn van dromen waarmaakt en uit de ander gedwongen een is een nieuwe door koers te varen? Afl.: door Joop van den Ende. op tv 'Ik naar ben nu de bijna 63. Ik tijdens denk dat ik in er binnen vijf jaar wel een met punt achter moet door tijdens zetten.' Dit zei Joop van den op Ende vijf jaar met geleden. Wat zegt de hij nu? Joop in van den Ende op praat in met Jeroen Pauw o.a. het over zijn gezondheid, musicals, op het terugtreden bij door Stageholding, van John de Mol, problemen met bij Theater in Zuidas, zijn nieuwe rol als naar tv-producent door en zijn nalatenschap. Presentatie: een Jeroen van Pauw.

Vijf een jaar geleden door heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd uit met tientallen spraakmakende van bekende Nederlanders. Persoonlijke tijdens gesprekken de over de toekomst. Over uit heimelijke verlangens, serieuze een angsten, keiharde het ambities en zuivere voorspellingen. uit Over de grote en in kleine bewegingen in Nederland, op tv de wereld het en het leven. Van van G8 tot nachtkastjesniveau. op Al die tijd op tv van zijn deze interviews bewaard in een een kluis. Nu van is het moment uit aangebroken op de mensen terug te vragen. Fragmenten op tv uit het gesprek naar een van toen zijn de van leidraad voor dit nieuwe op tv gesprek. Resultaat is naar dit door programma; een persoonlijk gesprek, afgewisseld de met uit quotes uit het interview van vijf de jaar door geleden en fragmenten door van (nieuws)gebeurtenissen en film- en het televisiebeelden die voor tijdens de het gast de afgelopen vijf jaar op zo bepalend naar waren. Is succes 'een met keuze' en in angst een 'een slechte raadgever'? Worden we in wijzer en milder? het Kunnen we op onszelf en onze omgeving met beïnvloeden? Hoe op tv kan het dat tijdens de één zijn dromen door waarmaakt en de uit ander tijdens gedwongen is een nieuwe koers de te door varen? Afl.: Femke op tv Halsema. Presentatie: Jeroen in Pauw.

Vijf jaar geleden het het heeft Jeroen Pauw uit gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende het bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken tijdens over de in toekomst. naar Over heimelijke verlangens, serieuze met angsten, keiharde op tv ambities en zuivere voorspellingen. het Over de grote en kleine de bewegingen in een Nederland, tijdens de wereld en het leven. tijdens Van G8 tot nachtkastjesniveau. uit Al die tijd tijdens door zijn deze interviews bewaard naar in een in kluis. Nu is op tv het moment aangebroken de mensen in terug te vragen. Fragmenten naar uit een het gesprek van het toen zijn de leidraad voor op tv dit nieuwe een gesprek. de Resultaat is dit programma; een op tv persoonlijk door gesprek, afgewisseld met een quotes uit het interview van de vijf jaar geleden de en door fragmenten van (nieuws)gebeurtenissen en film- tijdens en televisiebeelden die van voor de gast de van afgelopen vijf van jaar uit zo bepalend waren. Is succes een 'een keuze' en angst naar 'een slechte raadgever'? naar Worden in we wijzer de en milder? Kunnen we onszelf door en onze door omgeving beïnvloeden? Hoe uit kan het dat van de één zijn dromen waarmaakt het en de van ander het gedwongen is een met nieuwe koers te uit varen? Afl.: Paul met de Leeuw. Presentatie: Jeroen naar Pauw.

Vijf jaar door geleden heeft Jeroen tijdens Pauw gesprekken het gevoerd met tientallen spraakmakende tijdens bekende Nederlanders. uit Persoonlijke gesprekken het over de toekomst. Over op heimelijke verlangens, serieuze angsten, in keiharde ambities met en zuivere voorspellingen. Over door de grote op en kleine bewegingen door in Nederland, de de wereld en op tv het leven. Van G8 met tot nachtkastjesniveau. Al die tijd in tijdens zijn deze interviews bewaard op tv in een kluis. Nu is de het op tv moment aangebroken in de mensen terug te vragen. Fragmenten met uit het gesprek van naar van toen zijn de leidraad met voor dit naar nieuwe gesprek. van Resultaat is dit programma; de een persoonlijk gesprek, afgewisseld door met quotes uit naar het interview van vijf van jaar geleden en het fragmenten van (nieuws)gebeurtenissen van en film- het en televisiebeelden die voor het de gast de op afgelopen vijf jaar het zo bepalend waren. tijdens Is uit succes 'een keuze' en angst van 'een met slechte raadgever'? in Worden we wijzer en milder? het Kunnen we onszelf en een met onze omgeving beïnvloeden? Hoe kan het in dat naar de één zijn dromen op waarmaakt en naar de ander op tv gedwongen is een uit nieuwe koers te varen? een Afl.: Beau van Erven het Dorens. Presentatie: naar Jeroen Pauw.

Vijf op tv jaar geleden heeft Jeroen Pauw met naar gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende uit Nederlanders. Persoonlijke het gesprekken uit over de toekomst. Over heimelijke van verlangens, in serieuze angsten, keiharde ambities en met zuivere voorspellingen. van Over de grote op tv en kleine bewegingen in Nederland, tijdens de wereld het en het uit leven. Van G8 de tot nachtkastjesniveau. Al die een tijd zijn een deze interviews bewaard in een door kluis. Nu is uit het moment met aangebroken de mensen terug een op tv te vragen. Fragmenten uit het door gesprek van toen zijn naar het de leidraad voor dit nieuwe gesprek. door Resultaat op is dit een programma; een persoonlijk gesprek, door afgewisseld met quotes uit tijdens het interview van vijf de jaar geleden van en fragmenten op tv van (nieuws)gebeurtenissen uit en film- en televisiebeelden van die voor de in gast de afgelopen op vijf jaar zo bepalend de waren. door Is succes 'een keuze' en angst in 'een naar slechte raadgever'? Worden we wijzer op tv en naar milder? Kunnen we onszelf en het een onze omgeving beïnvloeden? Hoe kan naar het dat de een één zijn dromen de waarmaakt en op de ander gedwongen is een van tijdens nieuwe koers te varen? Afl.: Maurice met de Hond. Presentatie: uit de Jeroen Pauw.

Vijf het jaar geleden heeft Jeroen Pauw in door gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende met bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken tijdens door over de toekomst. Over van heimelijke verlangens, serieuze angsten, door keiharde ambities en zuivere op voorspellingen. op Over de de grote en kleine bewegingen in in Nederland, met de wereld en het leven. Van met G8 een tot nachtkastjesniveau. Al die tijd van zijn door deze interviews bewaard in een naar in kluis. Nu is het moment aangebroken tijdens in de mensen terug te vragen. op tv Fragmenten uit de het gesprek van toen zijn van de met leidraad voor dit de nieuwe gesprek. Resultaat is een op persoonlijk in gesprek, afgewisseld met door quotes uit het interview van naar vijf op tv jaar geleden en fragmenten van van (nieuws)gebeurtenissen met en film- naar en televisiebeelden die de voor de gast de in afgelopen vijf van jaar zo bepalend waren. Is van succes 'een van keuze' en angst van 'een slechte raadgever'? het Worden we wijzer met en milder? Kunnen we onszelf op en in onze omgeving uit beïnvloeden? Hoe kan het dat de uit één uit zijn dromen waarmaakt het en de ander gedwongen is de een het nieuwe koers te varen? Afl.: uit Jack Spijkerman. Presentatie: uit Jeroen in Pauw.

Speciale uitzending in over vijf jaar door na de moord op met de Theo van Gogh. -'Van der Laan naar naar en Pechtold handlangers een Mohammed B.' Nadat afgelopen zaterdag de het met Volkskrant een concept-onderzoek het van wetenschappers publiceerde waarin staat dat op van Geert Wilders een de gevaar is voor uit de democratie, openen vandaag minister het voor Integratie door Eberhard van der in Laan (PvdA) en uit D66-leider Alexander tijdens Pechtold de aanval op Wilders naar en op tv noemen hem respectievelijk een gevaar uit voor de op rechtsstaat en extreem rechts. Geert op tv Wilders reageert een ziedend en in noemt hen 'politieke handlangers' van van Mohammed met B., de man die precies uit vijf jaar een geleden in Theo van Gogh van vermoordde. Een uitspraak die door Van der Laan en een Pechtold direct uit pareerden met de woorden 'grof' het en 'onzinnig'. in -Aan tafel een debatteren onder meer met de volgende op gasten over de aanval van het de twee met politici op Geert op tv Wilders en op tv zijn PVV, de moord op Theo de van Gogh, de tijdens maatschappelijke onrust in en het de gevolgen van de aanslag in voor met de Nederlandse samenleving: de burgemeester van met Amsterdam naar Job Cohen, uit minister voor Wonen, Werken en op Integratie Eberhard het van der op Laan, Farid Azarkan van van het Samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders, naar Marco Pastors van op tv Leefbaar op Rotterdam en met Paul Scheffer, schrijver van van Het multicultureel drama. Presentatie: Twan uit naar Huys.

april 2018
30-12-2011 23:05

Alexander Pechtold

5 jaar later - Alexander Pechtold

Vijf jaar geleden voerde Jeroen Pauw gesprekken met spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. Over de grote en kl...

07-01-2011 23:05

Aflevering 17

5 jaar later - Aflevering 17

Vijf jaar geleden voerde Jeroen Pauw gesprekken met spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. Over de grote en kl...

06-01-2011 23:00

Hilbrand Nawijn & Joost Eerdmans

5 jaar later - Hilbrand Nawijn & Joost Eerdmans

Vijf jaar geleden voerde Jeroen Pauw gesprekken met spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. Over de grote en kl...

05-01-2011 23:10

Ayaan Hirsi Ali

5 jaar later - Ayaan Hirsi Ali

Vijf jaar geleden voerde Jeroen Pauw gesprekken met spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. Over de grote en kl...

04-01-2011 23:00

Bernard Welten

5 jaar later - Bernard Welten

Vijf jaar geleden voerde Jeroen Pauw gesprekken met spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. Over de grote en kl...

03-01-2011 23:05

Gerd Leers

5 jaar later - Gerd Leers

Vijf jaar geleden voerde Jeroen Pauw gesprekken met spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. Over de grote en kl...

30-12-2009 23:00

Joop van den Ende

5 jaar later - Joop van den Ende

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. O...

29-12-2009 23:10

Femke Halsema

5 jaar later - Femke Halsema

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. O...

28-12-2009 23:05

Paul de Leeuw

5 jaar later - Paul de Leeuw

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. O...

23-12-2009 22:45

Beau van Erven Dorens

5 jaar later - Beau van Erven Dorens

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. O...

22-12-2009 23:00

Maurice de Hond

5 jaar later - Maurice de Hond

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. O...

21-12-2009 23:00

Jack Spijkerman

5 jaar later - Jack Spijkerman

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. O...

02-11-2009 22:15

Aflevering 6

5 jaar later - Aflevering 6

Speciale uitzending over vijf jaar na de moord op Theo van Gogh. -'Van der Laan en Pechtold handlangers Mohammed B.' Nadat afgelopen zaterdag de Volkskrant een concept-onderzoek van wetenschappers publiceerde waarin staat dat Geert Wilders ...

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

5 jaar later gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 5 jaar later de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 5 jaar later bij 5 jaar later liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 5 jaar later. Heb je een uitzending van 5 jaar later gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

5 jaar later gemist

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijkegesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen.Over de grote en kleine bewegingen in Nederland, de wereld en het leven. Van G8 tot nachtkastjesniveau. Al die tijdzijn deze interviews bewaard in een kluis. Nu is het moment aangebroken de mensen terug te vragen. Fragmenten uit hetgesprek van toen zijn de leidraad voor dit nieuwe gesprek. Resultaat is dit programma; een persoonlijk gesprek,afgewisseld met quotes uit het interview van vijf jaar geleden en fragmenten van (nieuws)gebeurtenissen en film- entelevisiebeelden die voor de gast de afgelopen vijf jaar zo bepalend waren. Is succes 'een keuze' en angst 'een slechteraadgever'? Worden we wijzer en milder? Kunnen we onszelf en onze omgeving beïnvloeden? Hoe kan het dat de één zijndromen waarmaakt en de ander gedwongen is een nieuwe koers te varen?

Uitzending gemist van 5 jaar later? Hier kun je alle uitzendingen van 5 jaar later kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 43
  • Laatste uitzending op 15-01-2018 om 13:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord