Programma gemist?

Vijf door jaar geleden voerde met Jeroen Pauw gesprekken uit met spraakmakende door bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over naar de toekomst. Over heimelijke tijdens verlangens, naar serieuze angsten, keiharde ambities in en tijdens zuivere voorspellingen. Over de grote tijdens en kleine de bewegingen in Nederland, de met wereld op en het leven. Van G8- tijdens tot de nachtkastjesniveau. Al die tijd zijn van deze interviews bewaard op tv in in een kluis. Nu naar is het moment aangebroken om de naar mensen terug een te met vragen. Fragmenten uit het gesprek van een toen op tv vormen de een leidraad voor dit nieuwe gesprek. het Resultaat op is het programma 5 uit Jaar Later; een uit persoonlijk gesprek, afgewisseld op met quotes met uit het interview van in vijf jaar geleden en fragmenten op van (nieuws)gebeurtenissen tijdens en film- en op tv televisiebeelden die in voor de gast de op afgelopen vijf jaar op tv zo bepalend waren. Afl.: uit Alexander Pechtold. naar Een gesprek uit met Alexander Pechtold: 'Over 5 op tv naar jaar hebben we minimaal 8 zetels, het anders bestaan op tv we niet meer'. een Dit de zei Alexander Pechtold vijf jaar tijdens geleden. Wat op zegt hij nu? op Presentatie: Jeroen tijdens Pauw.

Vijf in jaar geleden voerde Jeroen Pauw uit in gesprekken met spraakmakende tijdens bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken tijdens over de op toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze uit angsten, keiharde op tv ambities en zuivere voorspellingen. uit Over de tijdens grote en kleine bewegingen door in Nederland, de wereld het en het tijdens leven. Van G8- naar tot nachtkastjesniveau. door Al die tijd een zijn deze interviews uit bewaard in een de kluis. Nu de is het moment uit aangebroken om de mensen een terug te op tv vragen. Fragmenten uit het gesprek met van toen het vormen de leidraad voor dit door nieuwe gesprek. Resultaat uit is het van programma op tv 5 Jaar Later; een persoonlijk gesprek, uit afgewisseld met quotes op uit het tijdens interview van vijf naar jaar een geleden en fragmenten van op (nieuws)gebeurtenissen en op tv film- en televisiebeelden die voor de met gast de de afgelopen van vijf jaar zo de bepalend waren. Presentatie: Jeroen met Pauw.

Vijf jaar met geleden voerde Jeroen de Pauw gesprekken de met spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke op tv gesprekken over de de toekomst. op Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, de keiharde ambities en op tv de zuivere voorspellingen. Over de de grote en het kleine bewegingen in Nederland, een de wereld en op het leven. Van G8- tijdens tot nachtkastjesniveau. Al die de tijd een zijn deze interviews bewaard tijdens in een kluis. Nu uit is het moment op tv aangebroken uit om de mensen terug te een vragen. Fragmenten tijdens uit het van gesprek van in toen vormen de leidraad voor dit uit op nieuwe gesprek. Resultaat is het de programma 5 Jaar Later; een een persoonlijk van gesprek, afgewisseld met op quotes uit het op tv interview met van vijf jaar geleden en op fragmenten van (nieuws)gebeurtenissen van en film- en televisiebeelden met een die voor de het gast de afgelopen vijf jaar zo een uit bepalend waren. Afl.: Hilbrand Nawijn & van Joost Eerdmans. Presentatie: uit op Jeroen Pauw.

Vijf jaar geleden tijdens voerde Jeroen een Pauw gesprekken met spraakmakende in bekende Nederlanders. Persoonlijke op tv gesprekken van over de toekomst. tijdens Over heimelijke verlangens, op serieuze angsten, keiharde een ambities en zuivere voorspellingen. Over van de tijdens grote en kleine door bewegingen in Nederland, de wereld een en op tv het leven. Van G8- tot door met nachtkastjesniveau. Al die tijd naar zijn deze interviews op tv bewaard in een kluis. naar Nu uit is het moment aangebroken om tijdens de mensen met terug te uit vragen. Fragmenten uit het gesprek van door op toen vormen de leidraad op voor dit nieuwe gesprek. Resultaat een is het programma tijdens 5 Jaar naar Later; een persoonlijk het gesprek, afgewisseld met tijdens quotes uit het interview met van vijf jaar door geleden en in fragmenten van door (nieuws)gebeurtenissen en het film- en televisiebeelden die voor een de met gast de afgelopen vijf jaar zo door bepalend in waren. Afl.: Ayaan met Hirsi Ali. Jeroen Pauw van ging naar van Amerika en in sprak met Ayaan Hirsi Ali over het de door dood, een een gezinsleven en haar de vertrek uit Nederland. Presentatie: met Jeroen Pauw.

Vijf van jaar geleden voerde Jeroen op tv Pauw gesprekken met spraakmakende uit bekende Nederlanders. de Persoonlijke gesprekken over de tijdens toekomst. Over heimelijke tijdens verlangens, serieuze angsten, tijdens keiharde ambities het en zuivere voorspellingen. Over met de op grote en kleine het bewegingen in tijdens Nederland, de wereld in en het leven. Van G8- in tot nachtkastjesniveau. de Al die tijd zijn naar deze interviews op bewaard in een kluis. Nu het is het een moment aangebroken om de op door mensen terug te de vragen. Fragmenten uit het op gesprek van toen in vormen de leidraad voor dit tijdens nieuwe naar gesprek. Resultaat is het programma het 5 Jaar Later; met met een persoonlijk gesprek, afgewisseld met tijdens quotes door uit het interview van vijf jaar tijdens geleden en een fragmenten van op tv (nieuws)gebeurtenissen en film- en televisiebeelden van die voor de tijdens gast de op afgelopen vijf in jaar zo bepalend waren. Afl.: uit op Bernard Welten. Hoofdcommissaris van op tv de regiopolitie Amsterdam Amstelland: Bernard met Welten. Hoe uit dicht waren we van in de afgelopen vijf door jaar bij een het aanslag en hoe met kijkt hij terug door op van de vele liquidaties de van de afgelopen op jaren. Presentatie: Jeroen naar Pauw.

Vijf tijdens jaar geleden voerde Jeroen Pauw van van gesprekken met spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke met gesprekken over op de toekomst. in Over heimelijke een verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities de en zuivere voorspellingen. uit Over een de grote en kleine bewegingen in door uit Nederland, de wereld en het van leven. door Van G8- tot nachtkastjesniveau. Al met die tijd met zijn deze interviews met bewaard in een kluis. het Nu is naar het moment aangebroken uit om de mensen terug te de vragen. uit Fragmenten uit het het gesprek van naar toen vormen de leidraad met voor dit nieuwe naar gesprek. Resultaat is het programma in naar 5 Jaar Later; een persoonlijk gesprek, een door afgewisseld met quotes uit het interview naar naar van vijf jaar geleden uit en fragmenten van (nieuws)gebeurtenissen uit en film- en televisiebeelden met die voor in de de gast de afgelopen een vijf jaar zo naar bepalend waren. Afl.: Gerd Leers. Presentatie: op tv Jeroen een Pauw.

Vijf jaar op geleden heeft Jeroen Pauw op naar gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende in bekende Nederlanders. in Persoonlijke gesprekken over in de toekomst. Over tijdens heimelijke verlangens, serieuze in angsten, keiharde ambities en zuivere in voorspellingen. Over de de in grote en kleine naar bewegingen in Nederland, de wereld en het het leven. Van tijdens door G8 tot nachtkastjesniveau. Al het die tijd zijn deze interviews naar bewaard de in een kluis. Nu naar is het moment aangebroken de tijdens de mensen terug naar te vragen. Fragmenten uit het het gesprek van toen zijn van de leidraad voor door dit de nieuwe gesprek. Resultaat is uit dit programma; uit een persoonlijk gesprek, afgewisseld op tv met quotes de uit het interview van een vijf het jaar geleden en fragmenten van tijdens (nieuws)gebeurtenissen en uit film- en televisiebeelden die het voor de gast op tv de afgelopen vijf een jaar naar zo bepalend waren. van Is succes 'een keuze' en angst door 'een slechte raadgever'? de de Worden we wijzer het en milder? Kunnen we onszelf en van op tv onze omgeving beïnvloeden? Hoe kan met het dat de van één zijn dromen waarmaakt in en de op tv ander gedwongen is een op tv nieuwe koers te een varen? Afl.: uit Joop van den uit Ende. 'Ik ben nu in bijna 63. Ik een denk dat naar ik er uit binnen vijf jaar op wel een uit punt achter moet zetten.' op tv Dit zei Joop van op tv den Ende naar vijf jaar geleden. Wat zegt uit hij nu? op tv Joop in van den Ende praat met naar Jeroen Pauw o.a. over de zijn gezondheid, musicals, van in het terugtreden bij Stageholding, John de door Mol, problemen bij door Theater op Zuidas, zijn nieuwe op rol als tv-producent en een zijn nalatenschap. Presentatie: uit Jeroen met Pauw.

Vijf op tv jaar geleden heeft Jeroen op Pauw gesprekken de gevoerd met tientallen in spraakmakende bekende uit Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. op tv Over heimelijke verlangens, op tv serieuze angsten, van keiharde ambities en met zuivere voorspellingen. Over de op grote en kleine in bewegingen een in Nederland, de wereld en met het leven. Van de G8 tot door nachtkastjesniveau. Al uit die tijd zijn in deze interviews bewaard in een een kluis. door Nu is tijdens het moment aangebroken de op mensen terug te vragen. tijdens Fragmenten uit naar het gesprek tijdens van toen zijn de de leidraad voor dit nieuwe gesprek. op tv Resultaat is het dit programma; tijdens een persoonlijk van gesprek, afgewisseld met quotes uit met het interview in van vijf jaar uit geleden en fragmenten op tv van (nieuws)gebeurtenissen en tijdens film- en televisiebeelden in die voor de naar gast de uit afgelopen vijf jaar zo bepalend tijdens waren. Is succes 'een in keuze' van en angst de 'een slechte raadgever'? Worden op tv we wijzer door en milder? Kunnen we onszelf het en onze omgeving de beïnvloeden? het Hoe kan het dat tijdens de één het zijn dromen waarmaakt en de ander in gedwongen is op een op nieuwe koers te varen? op tv Afl.: Femke Halsema. Presentatie: Jeroen op de Pauw.

Vijf jaar door geleden heeft Jeroen Pauw uit gesprekken gevoerd met van van tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. op Persoonlijke gesprekken over de uit toekomst. Over heimelijke verlangens, op tv serieuze angsten, een keiharde van ambities en zuivere voorspellingen. Over de uit de grote en kleine bewegingen in Nederland, door de wereld het en het leven. Van een van G8 tot nachtkastjesniveau. Al die tijd een zijn deze tijdens interviews bewaard in door een kluis. de Nu is door het moment aangebroken de mensen een terug te vragen. met Fragmenten uit het op tv gesprek op tv van toen zijn een de leidraad voor dit nieuwe gesprek. op met Resultaat is dit programma; een persoonlijk uit gesprek, afgewisseld met op quotes uit op tv het naar interview van vijf jaar het geleden en fragmenten op tv van (nieuws)gebeurtenissen en door film- en televisiebeelden een die voor de gast de naar afgelopen vijf in jaar in zo bepalend waren. naar Is succes 'een keuze' in en angst naar 'een slechte raadgever'? Worden we naar wijzer uit en milder? Kunnen van we onszelf en onze omgeving beïnvloeden? het Hoe naar kan het dat de één van zijn uit dromen waarmaakt van en de ander tijdens gedwongen is een nieuwe van koers te varen? naar Afl.: Paul de in Leeuw. Presentatie: Jeroen tijdens Pauw.

Vijf jaar geleden naar heeft Jeroen Pauw op uit gesprekken gevoerd met tientallen een spraakmakende bekende een Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de naar toekomst. Over de heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde door met ambities en zuivere voorspellingen. van Over de uit grote en kleine bewegingen in op tv Nederland, de wereld door en uit het leven. Van G8 tot het nachtkastjesniveau. op Al die tijd zijn deze tijdens interviews op bewaard in een in kluis. Nu is in het moment aangebroken de mensen terug door te vragen. door Fragmenten uit het op gesprek op tv van toen zijn de leidraad voor door dit nieuwe gesprek. uit op tv Resultaat is dit programma; het een persoonlijk gesprek, tijdens afgewisseld met een quotes uit het interview de van vijf door jaar geleden en door fragmenten van (nieuws)gebeurtenissen en film- en op tv televisiebeelden in die voor de gast de een afgelopen met vijf jaar zo bepalend op waren. Is succes met 'een keuze' en angst met 'een naar slechte raadgever'? Worden met we wijzer van en milder? Kunnen tijdens we onszelf en van onze omgeving beïnvloeden? Hoe kan het de dat de naar één zijn het dromen waarmaakt en de de ander gedwongen een is een nieuwe koers te een varen? Afl.: Beau het van Erven Dorens. van Presentatie: tijdens Jeroen Pauw.

Vijf jaar geleden naar heeft Jeroen naar Pauw van gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende met bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken uit over de toekomst. een Over heimelijke verlangens, op tv serieuze angsten, keiharde op ambities en in zuivere voorspellingen. Over de tijdens grote en kleine de van bewegingen in Nederland, de wereld op en het de leven. Van een G8 tot nachtkastjesniveau. naar Al die tijd zijn deze met interviews bewaard in een op kluis. Nu met is het moment met aangebroken de mensen terug op tv te vragen. Fragmenten uit in uit het gesprek van de toen zijn door de leidraad voor dit nieuwe gesprek. in Resultaat is dit door programma; een persoonlijk in gesprek, afgewisseld met de door quotes uit het interview met van vijf jaar uit geleden en fragmenten tijdens van (nieuws)gebeurtenissen en tijdens film- en televisiebeelden die voor in de gast tijdens de afgelopen op tv vijf jaar zo in bepalend waren. Is succes 'een tijdens uit keuze' en angst op tv 'een slechte raadgever'? Worden we op tv wijzer en het milder? Kunnen we onszelf de en onze de omgeving beïnvloeden? van Hoe kan het dat de de één zijn dromen waarmaakt in en op tv de ander gedwongen het is een nieuwe met koers te varen? op Afl.: Maurice de op Hond. Presentatie: Jeroen van Pauw.

Vijf het jaar geleden heeft Jeroen Pauw met gesprekken gevoerd met door tientallen door spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken op over naar de toekomst. Over heimelijke uit verlangens, serieuze angsten, een keiharde ambities en met zuivere voorspellingen. Over de de grote en op tv kleine tijdens bewegingen in Nederland, het de wereld en het het leven. Van de G8 tot nachtkastjesniveau. op tv Al die tijd op tv zijn deze interviews bewaard in de een kluis. Nu uit is het moment naar aangebroken met de mensen terug te met vragen. Fragmenten uit het gesprek van van toen naar zijn op tv de leidraad voor tijdens dit nieuwe gesprek. van Resultaat is een persoonlijk gesprek, afgewisseld met met een quotes uit het door interview van vijf op tv jaar geleden en fragmenten van een (nieuws)gebeurtenissen naar en film- en televisiebeelden die tijdens voor de in gast het de afgelopen vijf door jaar zo bepalend op waren. Is succes 'een keuze' naar en tijdens angst 'een slechte raadgever'? Worden met we wijzer en naar milder? Kunnen uit we onszelf door en onze omgeving beïnvloeden? met Hoe kan het dat het de één het zijn dromen een waarmaakt en de ander door gedwongen is een nieuwe op koers te het varen? Afl.: Jack tijdens Spijkerman. Presentatie: naar Jeroen Pauw.

Speciale uitzending over tijdens de vijf jaar na de in moord op Theo met van Gogh. -'Van der met Laan en Pechtold handlangers naar Mohammed B.' Nadat in afgelopen zaterdag in de Volkskrant een met concept-onderzoek van op tv wetenschappers publiceerde waarin staat dat met Geert Wilders op een gevaar is de voor de democratie, openen het het vandaag minister voor naar Integratie Eberhard van der naar Laan (PvdA) en naar D66-leider Alexander Pechtold de de aanval op Wilders en tijdens noemen met hem respectievelijk een in gevaar voor de rechtsstaat het en op extreem rechts. Geert Wilders reageert ziedend met en noemt hen met 'politieke handlangers' van een Mohammed naar B., de op man die precies in vijf jaar geleden de Theo van Gogh vermoordde. Een uitspraak in de die Van der Laan en Pechtold het de direct pareerden met de op tv woorden 'grof' en het 'onzinnig'. -Aan tafel debatteren uit onder meer de in volgende gasten over de op tv uit aanval van de op twee politici op Geert Wilders uit en zijn door PVV, de moord op Theo in het van Gogh, de maatschappelijke onrust door en in de gevolgen van de de aanslag voor op tv de Nederlandse samenleving: de op tv burgemeester van Amsterdam op tv Job Cohen, minister voor op tv Wonen, Werken door en Integratie Eberhard van uit der Laan, Farid het Azarkan van op het Samenwerkingsverband van door Marokkaanse Nederlanders, uit Marco Pastors van Leefbaar op tv Rotterdam en in Paul Scheffer, schrijver van Het in multicultureel drama. Presentatie: naar Twan de Huys.

december 2018
30-12-2011 23:05

Alexander Pechtold

5 jaar later - Alexander Pechtold

Vijf jaar geleden voerde Jeroen Pauw gesprekken met spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. Over de grote en kl...

07-01-2011 23:05

Aflevering 17

5 jaar later - Aflevering 17

Vijf jaar geleden voerde Jeroen Pauw gesprekken met spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. Over de grote en kl...

06-01-2011 23:00

Hilbrand Nawijn & Joost Eerdmans

5 jaar later - Hilbrand Nawijn & Joost Eerdmans

Vijf jaar geleden voerde Jeroen Pauw gesprekken met spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. Over de grote en kl...

05-01-2011 23:10

Ayaan Hirsi Ali

5 jaar later - Ayaan Hirsi Ali

Vijf jaar geleden voerde Jeroen Pauw gesprekken met spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. Over de grote en kl...

04-01-2011 23:00

Bernard Welten

5 jaar later - Bernard Welten

Vijf jaar geleden voerde Jeroen Pauw gesprekken met spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. Over de grote en kl...

03-01-2011 23:05

Gerd Leers

5 jaar later - Gerd Leers

Vijf jaar geleden voerde Jeroen Pauw gesprekken met spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. Over de grote en kl...

30-12-2009 23:00

Joop van den Ende

5 jaar later - Joop van den Ende

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. O...

29-12-2009 23:10

Femke Halsema

5 jaar later - Femke Halsema

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. O...

28-12-2009 23:05

Paul de Leeuw

5 jaar later - Paul de Leeuw

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. O...

23-12-2009 22:45

Beau van Erven Dorens

5 jaar later - Beau van Erven Dorens

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. O...

22-12-2009 23:00

Maurice de Hond

5 jaar later - Maurice de Hond

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. O...

21-12-2009 23:00

Jack Spijkerman

5 jaar later - Jack Spijkerman

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. O...

02-11-2009 22:15

Aflevering 6

5 jaar later - Aflevering 6

Speciale uitzending over vijf jaar na de moord op Theo van Gogh. -'Van der Laan en Pechtold handlangers Mohammed B.' Nadat afgelopen zaterdag de Volkskrant een concept-onderzoek van wetenschappers publiceerde waarin staat dat Geert Wilders ...

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

5 jaar later gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 5 jaar later de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 5 jaar later bij 5 jaar later liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 5 jaar later. Heb je een uitzending van 5 jaar later gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

5 jaar later gemist

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijkegesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen.Over de grote en kleine bewegingen in Nederland, de wereld en het leven. Van G8 tot nachtkastjesniveau. Al die tijdzijn deze interviews bewaard in een kluis. Nu is het moment aangebroken de mensen terug te vragen. Fragmenten uit hetgesprek van toen zijn de leidraad voor dit nieuwe gesprek. Resultaat is dit programma; een persoonlijk gesprek,afgewisseld met quotes uit het interview van vijf jaar geleden en fragmenten van (nieuws)gebeurtenissen en film- entelevisiebeelden die voor de gast de afgelopen vijf jaar zo bepalend waren. Is succes 'een keuze' en angst 'een slechteraadgever'? Worden we wijzer en milder? Kunnen we onszelf en onze omgeving beïnvloeden? Hoe kan het dat de één zijndromen waarmaakt en de ander gedwongen is een nieuwe koers te varen?

Uitzending gemist van 5 jaar later? Hier kun je alle uitzendingen van 5 jaar later kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 43
  • Laatste uitzending op 15-01-2018 om 13:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord