Programma gemist?

Vijf jaar naar geleden voerde Jeroen Pauw op tv gesprekken met met spraakmakende tijdens bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken tijdens over de toekomst. van Over heimelijke verlangens, serieuze het angsten, een keiharde ambities en zuivere voorspellingen. met Over de op grote en op tv kleine bewegingen in Nederland, met de wereld door en het leven. Van G8- van tot nachtkastjesniveau. Al die van tijd zijn op deze interviews naar bewaard in een kluis. van Nu is het moment van het aangebroken om de op mensen terug te vragen. Fragmenten op uit het naar gesprek van door toen vormen de leidraad voor met dit nieuwe gesprek. Resultaat het een is het programma 5 Jaar tijdens Later; door een persoonlijk gesprek, afgewisseld met tijdens quotes in uit het interview tijdens van vijf jaar de geleden en fragmenten van (nieuws)gebeurtenissen door en film- tijdens en televisiebeelden die voor de op gast door de afgelopen vijf jaar een zo bepalend waren. in Afl.: Alexander Pechtold. Een het gesprek met met Alexander Pechtold: 'Over 5 op tv in jaar hebben we het minimaal 8 zetels, anders bestaan we een niet meer'. Dit het zei Alexander door Pechtold vijf jaar met geleden. Wat het zegt hij nu? Presentatie: op tv Jeroen met Pauw.

Vijf jaar geleden door voerde naar Jeroen Pauw op gesprekken met spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke op gesprekken over uit de uit toekomst. Over heimelijke van verlangens, serieuze angsten, keiharde op tv ambities en zuivere voorspellingen. Over met de grote naar en kleine bewegingen in van Nederland, de wereld van en door het leven. door Van G8- tot nachtkastjesniveau. de Al die uit tijd zijn deze op interviews bewaard in een naar kluis. Nu is het het moment de aangebroken om de mensen terug op te vragen. Fragmenten uit door het gesprek van in toen van vormen de het leidraad voor dit het nieuwe gesprek. Resultaat is het programma in 5 Jaar op tv Later; een persoonlijk gesprek, door afgewisseld met quotes met door uit het interview op tv van vijf jaar naar geleden en fragmenten van (nieuws)gebeurtenissen op en film- en televisiebeelden tijdens met die voor de gast de door afgelopen vijf jaar in zo bepalend waren. van Presentatie: Jeroen tijdens Pauw.

Vijf jaar geleden in voerde Jeroen Pauw de gesprekken met spraakmakende naar bekende Nederlanders. in Persoonlijke gesprekken over de een toekomst. Over de heimelijke verlangens, serieuze het angsten, keiharde in ambities en zuivere het voorspellingen. Over van de grote en kleine uit bewegingen in Nederland, de de wereld op tv en het leven. Van op tv G8- tot nachtkastjesniveau. Al met die tijd zijn deze in van interviews bewaard in het een kluis. Nu tijdens is het moment aangebroken om de in mensen terug op tv te een vragen. Fragmenten uit het gesprek uit van toen op vormen de leidraad in voor dit nieuwe gesprek. het Resultaat naar is het programma 5 Jaar Later; van een het persoonlijk gesprek, afgewisseld met quotes naar door uit het interview van vijf jaar op uit geleden en fragmenten van (nieuws)gebeurtenissen en van film- de en televisiebeelden met die voor de gast door de afgelopen vijf jaar zo de bepalend waren. Afl.: op Hilbrand Nawijn & een Joost Eerdmans. een Presentatie: de Jeroen Pauw.

Vijf jaar tijdens geleden op voerde Jeroen Pauw tijdens gesprekken met spraakmakende een bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over tijdens de naar toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze door angsten, door keiharde ambities en zuivere voorspellingen. Over op tv op de grote en kleine op tv bewegingen in Nederland, het de wereld van en het leven. Van G8- tot op tv nachtkastjesniveau. van Al die tijd de zijn deze interviews bewaard in op tv een op kluis. Nu is uit het moment aangebroken om met de het mensen terug te vragen. Fragmenten een uit het gesprek een van naar toen vormen de naar leidraad voor dit nieuwe gesprek. Resultaat op is naar het programma 5 Jaar op Later; een persoonlijk gesprek, in afgewisseld een met quotes naar uit het interview van op tv vijf jaar de geleden en fragmenten van (nieuws)gebeurtenissen door en film- en televisiebeelden door die voor de het gast de afgelopen een op vijf jaar zo bepalend met waren. Afl.: Ayaan uit Hirsi Ali. in Jeroen Pauw ging naar Amerika naar en sprak met met Ayaan Hirsi door Ali over de dood, met een gezinsleven tijdens en haar vertrek uit uit Nederland. Presentatie: door Jeroen Pauw.

Vijf jaar de geleden voerde Jeroen Pauw uit gesprekken in met spraakmakende bekende Nederlanders. op tv Persoonlijke gesprekken over tijdens de toekomst. door Over heimelijke met verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en de zuivere van voorspellingen. Over de een grote en kleine bewegingen in naar Nederland, door de wereld en het leven. op Van G8- op tot een nachtkastjesniveau. Al die tijd zijn deze door interviews bewaard in in een een kluis. Nu is het tijdens moment met aangebroken om de mensen naar terug te vragen. op tv Fragmenten uit het gesprek naar van toen in vormen de de leidraad voor dit nieuwe gesprek. Resultaat door is het programma een 5 op tv Jaar Later; een persoonlijk gesprek, het van afgewisseld met quotes een uit het interview van vijf jaar uit op geleden en fragmenten in van (nieuws)gebeurtenissen en film- en televisiebeelden door die voor de op tv gast de afgelopen van door vijf jaar zo bepalend waren. een Afl.: naar Bernard Welten. Hoofdcommissaris van de regiopolitie het Amsterdam Amstelland: op Bernard Welten. Hoe naar dicht waren we de in de afgelopen door vijf jaar bij een tijdens in aanslag en hoe kijkt uit hij terug op tijdens de vele liquidaties van van de afgelopen jaren. Presentatie: op tv Jeroen het Pauw.

Vijf de jaar geleden voerde Jeroen Pauw op gesprekken met de spraakmakende de bekende Nederlanders. Persoonlijke een gesprekken over de toekomst. Over heimelijke in door verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities naar en zuivere voorspellingen. in Over de op tv grote en kleine op tv bewegingen in Nederland, tijdens de wereld en het leven. uit met Van G8- tot nachtkastjesniveau. op Al die tijd zijn deze de interviews bewaard een in een een kluis. Nu het is het moment aangebroken om een de mensen van terug te in vragen. Fragmenten uit een het gesprek van toen op tv vormen de leidraad voor dit van naar nieuwe gesprek. Resultaat de is het programma 5 Jaar door Later; een een persoonlijk gesprek, afgewisseld met quotes met uit het interview in van vijf op tv jaar geleden van en fragmenten van (nieuws)gebeurtenissen van en film- op en televisiebeelden een die voor de in gast de afgelopen vijf een jaar zo bepalend van waren. Afl.: Gerd een Leers. Presentatie: Jeroen van Pauw.

Vijf naar jaar geleden een heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd door met uit tientallen spraakmakende bekende met Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de het toekomst. Over het heimelijke verlangens, van serieuze angsten, keiharde ambities en de zuivere voorspellingen. Over de de grote op tv en kleine bewegingen in Nederland, tijdens de wereld uit en door het leven. Van naar G8 tot nachtkastjesniveau. Al die tijd met zijn deze interviews tijdens bewaard in een uit kluis. uit Nu is het de moment aangebroken de tijdens mensen terug te vragen. Fragmenten op uit het door gesprek van toen een zijn het de leidraad voor het dit nieuwe gesprek. Resultaat het is dit programma; een persoonlijk naar gesprek, van afgewisseld met met quotes uit het interview van met vijf jaar geleden van en in fragmenten van (nieuws)gebeurtenissen een en film- en televisiebeelden die op tv voor op de gast de afgelopen in vijf jaar zo naar bepalend waren. Is een succes 'een keuze' en op tv angst 'een slechte door raadgever'? een Worden we wijzer en milder? Kunnen het we naar onszelf en onze omgeving beïnvloeden? met Hoe kan het de met dat de één zijn dromen waarmaakt op en de het ander gedwongen op tv is een nieuwe koers in te van varen? Afl.: Joop van door den Ende. 'Ik in ben nu bijna 63. een Ik denk op dat ik er binnen tijdens vijf jaar op wel een tijdens punt achter moet de zetten.' Dit zei tijdens Joop van den Ende op vijf jaar op tv geleden. Wat zegt hij nu? door Joop van den op tv Ende de praat met Jeroen op tv Pauw o.a. over op zijn gezondheid, musicals, het terugtreden uit bij Stageholding, John de door Mol, op problemen bij van Theater Zuidas, zijn nieuwe het rol als tv-producent in en zijn nalatenschap. van Presentatie: Jeroen tijdens Pauw.

Vijf op jaar geleden heeft Jeroen door Pauw gesprekken gevoerd naar met tijdens tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken een door over de toekomst. Over van heimelijke verlangens, op serieuze angsten, keiharde ambities op en zuivere een voorspellingen. Over de grote en kleine met bewegingen in van Nederland, de wereld en van het tijdens leven. Van G8 in tot nachtkastjesniveau. Al die tijd tijdens zijn deze het interviews bewaard tijdens in een kluis. Nu op is het het moment aangebroken de mensen terug van te vragen. het Fragmenten uit met het gesprek van de toen zijn de leidraad door voor dit met nieuwe gesprek. Resultaat is op tv dit programma; naar een persoonlijk gesprek, afgewisseld met het quotes op tv uit het interview van van vijf jaar in geleden en fragmenten in van (nieuws)gebeurtenissen naar en film- en door televisiebeelden die voor de gast met de uit afgelopen vijf jaar zo bepalend waren. naar Is succes uit 'een het keuze' en angst 'een slechte naar raadgever'? Worden we in wijzer de en milder? Kunnen we onszelf en een uit onze omgeving beïnvloeden? Hoe kan het de dat in de één zijn een dromen waarmaakt en in de ander gedwongen is een het in nieuwe koers te varen? Afl.: met Femke Halsema. Presentatie: Jeroen naar naar Pauw.

Vijf tijdens jaar geleden van heeft Jeroen Pauw gesprekken tijdens gevoerd met tientallen door spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke tijdens gesprekken de over de toekomst. met Over heimelijke verlangens, serieuze uit angsten, keiharde tijdens ambities en zuivere voorspellingen. een Over de naar grote en kleine uit bewegingen in Nederland, de wereld en naar met het leven. Van G8 tot van nachtkastjesniveau. op tv Al die tijd naar zijn deze interviews bewaard in uit een kluis. Nu tijdens is het uit moment aangebroken de mensen terug met te vragen. de Fragmenten uit tijdens het gesprek een van toen zijn het de leidraad voor het dit nieuwe gesprek. Resultaat is door dit programma; een persoonlijk het gesprek, afgewisseld een met quotes uit een het interview van vijf door jaar geleden en de fragmenten van (nieuws)gebeurtenissen in en film- in en televisiebeelden die de voor de gast door de afgelopen vijf jaar door zo het bepalend waren. Is met succes 'een een keuze' en angst 'een naar slechte raadgever'? Worden we wijzer de en van milder? Kunnen we onszelf op tv en onze omgeving beïnvloeden? uit het Hoe kan het dat de met één zijn dromen waarmaakt van de en de ander gedwongen het is een nieuwe koers te in varen? Afl.: Paul van de Leeuw. Presentatie: een een Jeroen Pauw.

Vijf met jaar geleden heeft Jeroen door Pauw gesprekken gevoerd op tv met tientallen spraakmakende bekende het Nederlanders. naar Persoonlijke gesprekken uit over de toekomst. Over de heimelijke verlangens, de serieuze angsten, keiharde ambities en op tv zuivere voorspellingen. naar Over de naar grote en kleine bewegingen in op tv Nederland, de wereld in en het uit leven. Van G8 het tot nachtkastjesniveau. Al die in tijd zijn met deze interviews bewaard in door een kluis. Nu is een het op tv moment aangebroken de in mensen terug tijdens te vragen. Fragmenten op uit het gesprek van toen het zijn de leidraad voor de dit uit nieuwe gesprek. van Resultaat is dit programma; een persoonlijk het een gesprek, afgewisseld met quotes uit het het interview van vijf op jaar geleden en naar fragmenten van het (nieuws)gebeurtenissen en van film- en televisiebeelden die met voor in de gast de afgelopen vijf jaar een zo bepalend waren. op Is succes 'een het uit keuze' en angst van 'een slechte raadgever'? op Worden we wijzer en milder? Kunnen tijdens naar we onszelf en op onze omgeving beïnvloeden? het Hoe kan het dat tijdens de één zijn dromen waarmaakt in en de ander door gedwongen de is een nieuwe op tv koers te varen? Afl.: tijdens Beau in van Erven Dorens. naar Presentatie: Jeroen Pauw.

Vijf jaar geleden uit een heeft Jeroen Pauw met gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende in bekende Nederlanders. Persoonlijke tijdens gesprekken over de toekomst. door naar Over heimelijke verlangens, serieuze naar angsten, keiharde op ambities en zuivere voorspellingen. Over naar de grote en van kleine bewegingen in de Nederland, de wereld tijdens en het leven. Van naar op G8 tot nachtkastjesniveau. Al die tijd een zijn deze interviews door bewaard in een in kluis. in Nu is het moment naar aangebroken door de mensen terug te vragen. Fragmenten met uit het de gesprek van toen tijdens zijn de naar leidraad voor dit nieuwe gesprek. in Resultaat is dit tijdens programma; een persoonlijk op in gesprek, afgewisseld met quotes uit de het in interview van vijf jaar geleden het en naar fragmenten van (nieuws)gebeurtenissen en film- met en op televisiebeelden die voor de gast het de afgelopen vijf uit jaar zo bepalend tijdens waren. Is naar succes 'een keuze' en met angst van 'een slechte raadgever'? een Worden we wijzer en milder? Kunnen op tv we onszelf en uit onze omgeving van beïnvloeden? van Hoe kan het op dat de één zijn dromen waarmaakt de en de ander uit gedwongen is de een het nieuwe koers te varen? Afl.: een Maurice de op tv Hond. Presentatie: Jeroen het Pauw.

Vijf de jaar geleden heeft op tv Jeroen Pauw gesprekken gevoerd in met tientallen in spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken door over naar de toekomst. Over heimelijke verlangens, uit met serieuze angsten, keiharde ambities en het zuivere voorspellingen. Over de op grote en kleine naar bewegingen in uit Nederland, de uit wereld en het leven. van Van G8 tot door nachtkastjesniveau. Al die tijd op zijn deze op interviews in bewaard in een kluis. Nu de is het moment aangebroken op tv de op tv mensen terug te vragen. uit Fragmenten uit het tijdens gesprek van toen door zijn de leidraad op tv voor dit nieuwe gesprek. op Resultaat is een een persoonlijk gesprek, afgewisseld uit naar met quotes uit het naar interview van vijf jaar geleden het en fragmenten van naar (nieuws)gebeurtenissen en film- de en naar televisiebeelden die voor uit de gast de afgelopen een vijf een jaar zo bepalend waren. in Is succes 'een door keuze' en naar angst 'een slechte raadgever'? Worden naar we wijzer en door milder? Kunnen we door onszelf op en onze omgeving beïnvloeden? Hoe met kan het dat de naar één zijn dromen door waarmaakt en met de het ander gedwongen is een nieuwe met koers te varen? Afl.: met Jack Spijkerman. naar Presentatie: Jeroen op Pauw.

Speciale met uitzending over vijf jaar op na de moord op op Theo van Gogh. naar van -'Van der Laan naar en Pechtold handlangers tijdens Mohammed B.' Nadat op tv afgelopen zaterdag de op Volkskrant een concept-onderzoek van wetenschappers uit publiceerde tijdens waarin staat dat een Geert Wilders een gevaar met is voor de democratie, door openen in vandaag minister voor Integratie van Eberhard van door der Laan (PvdA) en een D66-leider Alexander Pechtold de een aanval op uit Wilders en noemen uit hem respectievelijk een een gevaar voor de rechtsstaat en het extreem rechts. Geert de Wilders reageert op tv ziedend en in noemt hen op tv 'politieke handlangers' van Mohammed een B., de in man die precies vijf jaar geleden van de Theo van Gogh vermoordde. Een uitspraak tijdens die Van der tijdens Laan op en Pechtold direct in pareerden met van de woorden 'grof' en 'onzinnig'. -Aan naar tafel debatteren onder door op tv meer de volgende gasten uit over de aanval tijdens van de twee politici naar op in Geert Wilders en tijdens zijn PVV, de van moord op Theo van Gogh, de in maatschappelijke onrust de en de gevolgen de van de van aanslag voor de Nederlandse samenleving: in uit de burgemeester van Amsterdam Job het Cohen, minister voor Wonen, uit het Werken en Integratie Eberhard van der naar het Laan, Farid Azarkan van van het Samenwerkingsverband op tv van Marokkaanse Nederlanders, Marco Pastors een van tijdens Leefbaar Rotterdam en Paul in Scheffer, schrijver op tv van Het multicultureel drama. op Presentatie: Twan de Huys.

juli 2018
30-12-2011 23:05

Alexander Pechtold

5 jaar later - Alexander Pechtold

Vijf jaar geleden voerde Jeroen Pauw gesprekken met spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. Over de grote en kl...

07-01-2011 23:05

Aflevering 17

5 jaar later - Aflevering 17

Vijf jaar geleden voerde Jeroen Pauw gesprekken met spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. Over de grote en kl...

06-01-2011 23:00

Hilbrand Nawijn & Joost Eerdmans

5 jaar later - Hilbrand Nawijn & Joost Eerdmans

Vijf jaar geleden voerde Jeroen Pauw gesprekken met spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. Over de grote en kl...

05-01-2011 23:10

Ayaan Hirsi Ali

5 jaar later - Ayaan Hirsi Ali

Vijf jaar geleden voerde Jeroen Pauw gesprekken met spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. Over de grote en kl...

04-01-2011 23:00

Bernard Welten

5 jaar later - Bernard Welten

Vijf jaar geleden voerde Jeroen Pauw gesprekken met spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. Over de grote en kl...

03-01-2011 23:05

Gerd Leers

5 jaar later - Gerd Leers

Vijf jaar geleden voerde Jeroen Pauw gesprekken met spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. Over de grote en kl...

30-12-2009 23:00

Joop van den Ende

5 jaar later - Joop van den Ende

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. O...

29-12-2009 23:10

Femke Halsema

5 jaar later - Femke Halsema

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. O...

28-12-2009 23:05

Paul de Leeuw

5 jaar later - Paul de Leeuw

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. O...

23-12-2009 22:45

Beau van Erven Dorens

5 jaar later - Beau van Erven Dorens

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. O...

22-12-2009 23:00

Maurice de Hond

5 jaar later - Maurice de Hond

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. O...

21-12-2009 23:00

Jack Spijkerman

5 jaar later - Jack Spijkerman

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijke gesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. O...

02-11-2009 22:15

Aflevering 6

5 jaar later - Aflevering 6

Speciale uitzending over vijf jaar na de moord op Theo van Gogh. -'Van der Laan en Pechtold handlangers Mohammed B.' Nadat afgelopen zaterdag de Volkskrant een concept-onderzoek van wetenschappers publiceerde waarin staat dat Geert Wilders ...

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

5 jaar later gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 5 jaar later de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 5 jaar later bij 5 jaar later liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 5 jaar later. Heb je een uitzending van 5 jaar later gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

5 jaar later gemist

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijkegesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen.Over de grote en kleine bewegingen in Nederland, de wereld en het leven. Van G8 tot nachtkastjesniveau. Al die tijdzijn deze interviews bewaard in een kluis. Nu is het moment aangebroken de mensen terug te vragen. Fragmenten uit hetgesprek van toen zijn de leidraad voor dit nieuwe gesprek. Resultaat is dit programma; een persoonlijk gesprek,afgewisseld met quotes uit het interview van vijf jaar geleden en fragmenten van (nieuws)gebeurtenissen en film- entelevisiebeelden die voor de gast de afgelopen vijf jaar zo bepalend waren. Is succes 'een keuze' en angst 'een slechteraadgever'? Worden we wijzer en milder? Kunnen we onszelf en onze omgeving beïnvloeden? Hoe kan het dat de één zijndromen waarmaakt en de ander gedwongen is een nieuwe koers te varen?

Uitzending gemist van 5 jaar later? Hier kun je alle uitzendingen van 5 jaar later kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 43
  • Laatste uitzending op 15-01-2018 om 13:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord