Programma gemist?

Al de jarenlang is Halina Reijn een een van Nederlands meest door toonaangevende actrices. met Ze speelde met door de op tv groten der aarde uit als Tom Cruise met en Jude Law, en reisde uit met met Toneelgroep Amsterdam de hele op wereld over. uit Ze vertelt nu, in haar tijdens eigen woning, openhartig van over haar hectische leven, uit haar ambities op en de op tv vroege dood van haar vader. de tijdens Maar ook de vriendschap op tv met Carice van Houten, een haar kinderloosheid en haar van liefdesleven tijdens komen aan van bod.

Al op jarenlang is met Halina Reijn een van in Nederlands meest op tv toonaangevende actrices. Ze speelde op tv met de groten der aarde de als Tom uit Cruise en Jude met Law, en reisde tijdens met Toneelgroep Amsterdam de in hele het wereld over. Ze de vertelt nu, in haar eigen een het woning, openhartig over haar hectische leven, in haar een ambities en de vroege dood op tv de van haar vader. Maar ook van de vriendschap met van Carice van Houten, op haar kinderloosheid een en haar liefdesleven komen aan het op bod.

Jarenlang tijdens was Hugo Borst door het enfant terrible op naar de Nederlandse televisie, tot een van hij in 2010 op tv doodmoe van het medium en met zijn eigen meningen van het televisie verdween. een Beau blikt naar met Hugo Borst terug tijdens op die door onstuimige periode, met de angsten die hem van teisteren, de met zeldzaam gelukkige jeugd die door hij had, zijn moeder door en zijn strijd op voor een menswaardiger uit leven in in Nederlandse verpleeghuizen.

Jarenlang met was Hugo Borst uit het enfant terrible op de door Nederlandse televisie, met tot hij in op tv 2010 van doodmoe van het medium op en zijn eigen van meningen van televisie verdween. Beau van blikt met op Hugo Borst uit terug op die onstuimige van periode, uit de angsten die hem een teisteren, de zeldzaam gelukkige jeugd in die hij had, in zijn moeder een en tijdens zijn strijd voor een menswaardiger leven uit in Nederlandse tijdens verpleeghuizen.

Samen met van Olympisch kampioen Epke Zonderland tijdens de blikt Beau van Erven uit Dorens terug in op de afgelopen vijf jaar. Ze een bespreken de de jaren vol euforie tijdens en wereldtitels die werden met opgevolgd door jaren door van blessures en tijdens van de dramatische Olympische Spelen van naar Rio in 2016. op Een een emotioneel gesprek met tijdens de topsporter, die zijn kwetsbare door kant durft te tonen van en al voorzichtig uit droomt van een de komende op tv Olympische Spelen van Japan in een tijdens 2020.

Samen met met Olympisch het kampioen Epke Zonderland blikt uit Beau van Erven door Dorens terug op de op tv afgelopen van vijf jaar. Ze bespreken de de jaren vol euforie en tijdens wereldtitels die de werden opgevolgd door door jaren van blessures de en de dramatische Olympische de Spelen van in Rio in naar 2016. Een met emotioneel gesprek met de topsporter, met die zijn kwetsbare kant op tv op durft te tonen een en al voorzichtig droomt op tv van de komende door Olympische Spelen door van Japan in een 2020.

We blikken terug op tv op op een aantal voorspellingen uit die Susan Smit vijf jaar uit geleden over op haar toekomst deed. Voor het een schrijfster door die tijdens ook bekend staat als 'troetelheks' bleken met sommige gebeurtenissen het onvoorspelbaar. naar Haar liefdesleven was de reden naar voor hartzeer en de haar mooie uiterlijk tijdens bleek de niet altijd een voordeel. Beau bezoekt door Susan in op haar met huis in de Jordaan en ziet naar waar uit haar bestsellers geschreven een worden. Ook krijgt hij antwoord op tv op op de vraag of de vrouw de die verlaten werd in de door de man van van haar kinderen uit weer gelooft in de op liefde

We op tv blikken terug op een op tv aantal een voorspellingen die Susan Smit op vijf jaar geleden over haar met toekomst deed. Voor het een schrijfster van die ook tijdens bekend staat tijdens als 'troetelheks' bleken sommige gebeurtenissen naar onvoorspelbaar. Haar liefdesleven met was tijdens de reden voor hartzeer en het haar mooie met uiterlijk bleek niet altijd een uit voordeel. Beau tijdens bezoekt Susan naar in haar in huis in de Jordaan en naar ziet waar haar bestsellers door geschreven worden. tijdens Ook krijgt met hij antwoord op een de vraag of tijdens de vrouw die verlaten werd tijdens door de man op van haar kinderen tijdens op tv weer gelooft in de een liefde

Vijf de jaar geleden was op tv Jesse Klaver een de piepjong kamerlid naar van een politieke splinterpartij. Toen al de op tv sprak hij in dit programma uit op tv dat hij in op met 2018 politiek leider van een een groter GroenLinks zou zijn. het Beau van Erven het Dorens praat de met Klaver over in zijn ongebreidelde politieke de ambities en naar de manier waarop hij politiek uit naar bedrijft, maar vooral van ook over zijn de gezin, zijn vrouw, het en zijn moeder, die een hij afgelopen jaar plots het verloor. In dit op openhartige gesprek op is Jesse Klaver persoonlijker dan een op ooit.

Vijf tijdens jaar geleden was Jesse Klaver door een op piepjong kamerlid van naar een politieke splinterpartij. Toen al de sprak naar hij in van dit programma uit dat hij tijdens in 2018 uit politiek leider van een een groter GroenLinks van zou zijn. met Beau van Erven Dorens praat door met Klaver over zijn op ongebreidelde politieke ambities uit in en de manier waarop op tv hij politiek door bedrijft, maar vooral ook de over zijn gezin, zijn vrouw, door en het zijn moeder, die hij afgelopen van jaar plots een verloor. In op tv dit openhartige in gesprek is Jesse Klaver op persoonlijker dan met ooit.

Beau van van Erven Dorens tijdens blikt samen met in Linda de Mol terug het op de afgelopen op tv vijf jaar. Ondanks de door grote op successen van haar tijdschrift, naar televisieprogramma's en de LINDA.lijnt-actie, met waren de de afgelopen vijf in jaar van Linda op tv vol persoonlijk leed. Ze tijdens verloor haar ouders het en door werd samen met haar broer en door van kinderen slachtoffer van tijdens afpersing en bedreiging. In dit met gesprek vertelt uit Linda openhartig over haar door angsten en van verdriet.

Beau van Erven op Dorens blikt van samen met Linda de op van Mol terug op de afgelopen van vijf jaar. uit Ondanks de de grote successen van in haar tijdschrift, televisieprogramma's en de LINDA.lijnt-actie, op op waren de afgelopen vijf jaar tijdens van Linda vol persoonlijk op tv leed. Ze uit verloor haar ouders en het werd naar samen met haar broer en in kinderen slachtoffer de van afpersing uit en bedreiging. In dit gesprek de vertelt met Linda openhartig over haar angsten het en de verdriet.

Tien de jaar lang was een Sacha de Boer op het gezicht een van het 'NOS Journaal'. Ze een maakte faam als onberispelijk in nieuwslezer, maar naar achter de schermen bleek een ze apenkooiend tijdens over de een redactie te de gaan. In 2013 nam ze afscheid het om haar tijdens grote liefde te het volgen: fotografie. met In dit programma vertelt naar ze openhartig over hoe door het haar de de afgelopen op tv jaren verging, over het in gezin waarin ze uit opgroeide en over haar de grote liefde naast door fotografie: Rick een Nieman.

Tien de jaar lang was Sacha naar de in Boer het gezicht de van het 'NOS Journaal'. Ze maakte van faam als een onberispelijk het nieuwslezer, maar achter de schermen de bleek ze apenkooiend tijdens over de redactie op te gaan. In in 2013 op nam ze afscheid om haar grote met liefde te volgen: in fotografie. op tv In dit de programma vertelt ze openhartig over hoe op het naar haar de afgelopen op tv jaren verging, over het gezin met waarin van ze opgroeide en over haar de de grote liefde naast fotografie: naar Rick Nieman.

Ten tijde van door het gesprek vijf naar jaar geleden, op was Bram Moskowicz nog met op de bekendste advocaat van ons land. met Beau vraagt hem het hoe hij op tv terugkijkt op het de chaos van de afgelopen met in vijf jaar. Hij door heeft zijn toga moeten met inleveren, zijn liefdesleven een nam een tijdens andere wending en financieel ging naar het van niet over rozen. Een van intiem en emotioneel gesprek op over de strafpleiter met die geen het strafpleiter meer mag zijn op tv en met de vechtlust die daarmee het gepaard gaat.

februari 2021
15-01-2018 13:53

Afl. 9

5 jaar later - Afl. 9

Al jarenlang is Halina Reijn een van Nederlands meest toonaangevende actrices. Ze speelde met de groten der aarde als Tom Cruise en Jude Law, en reisde met Toneelgroep Amsterdam de hele wereld over. Ze vertelt nu, in haar eigen woning, open...

12-01-2018 22:36

Afl. 9

5 jaar later - Afl. 9

Al jarenlang is Halina Reijn een van Nederlands meest toonaangevende actrices. Ze speelde met de groten der aarde als Tom Cruise en Jude Law, en reisde met Toneelgroep Amsterdam de hele wereld over. Ze vertelt nu, in haar eigen woning, open...

12-01-2018 13:59

Afl. 8

5 jaar later - Afl. 8

Jarenlang was Hugo Borst het enfant terrible op de Nederlandse televisie, tot hij in 2010 doodmoe van het medium en zijn eigen meningen van televisie verdween. Beau blikt met Hugo Borst terug op die onstuimige periode, de angsten die hem te...

11-01-2018 22:25

Afl. 8

5 jaar later - Afl. 8

Jarenlang was Hugo Borst het enfant terrible op de Nederlandse televisie, tot hij in 2010 doodmoe van het medium en zijn eigen meningen van televisie verdween. Beau blikt met Hugo Borst terug op die onstuimige periode, de angsten die hem te...

11-01-2018 13:57

Afl. 7

5 jaar later - Afl. 7

Samen met Olympisch kampioen Epke Zonderland blikt Beau van Erven Dorens terug op de afgelopen vijf jaar. Ze bespreken de jaren vol euforie en wereldtitels die werden opgevolgd door jaren van blessures en de dramatische Olympische Spelen va...

10-01-2018 22:30

Afl. 7

5 jaar later - Afl. 7

Samen met Olympisch kampioen Epke Zonderland blikt Beau van Erven Dorens terug op de afgelopen vijf jaar. Ze bespreken de jaren vol euforie en wereldtitels die werden opgevolgd door jaren van blessures en de dramatische Olympische Spelen va...

10-01-2018 13:57

Afl. 6

5 jaar later - Afl. 6

We blikken terug op een aantal voorspellingen die Susan Smit vijf jaar geleden over haar toekomst deed. Voor een schrijfster die ook bekend staat als 'troetelheks' bleken sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. Haar liefdesleven was de reden...

09-01-2018 22:30

Afl. 6

5 jaar later - Afl. 6

We blikken terug op een aantal voorspellingen die Susan Smit vijf jaar geleden over haar toekomst deed. Voor een schrijfster die ook bekend staat als 'troetelheks' bleken sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. Haar liefdesleven was de reden...

09-01-2018 13:58

Afl. 5

5 jaar later - Afl. 5

Vijf jaar geleden was Jesse Klaver een piepjong kamerlid van een politieke splinterpartij. Toen al sprak hij in dit programma uit dat hij in 2018 politiek leider van een groter GroenLinks zou zijn. Beau van Erven Dorens praat met Klaver ove...

08-01-2018 22:27

Afl. 5

5 jaar later - Afl. 5

Vijf jaar geleden was Jesse Klaver een piepjong kamerlid van een politieke splinterpartij. Toen al sprak hij in dit programma uit dat hij in 2018 politiek leider van een groter GroenLinks zou zijn. Beau van Erven Dorens praat met Klaver ove...

08-01-2018 13:56

Afl. 4

5 jaar later - Afl. 4

Beau van Erven Dorens blikt samen met Linda de Mol terug op de afgelopen vijf jaar. Ondanks de grote successen van haar tijdschrift, televisieprogramma's en de LINDA.lijnt-actie, waren de afgelopen vijf jaar van Linda vol persoonlijk leed. ...

05-01-2018 22:35

Afl. 4

5 jaar later - Afl. 4

Beau van Erven Dorens blikt samen met Linda de Mol terug op de afgelopen vijf jaar. Ondanks de grote successen van haar tijdschrift, televisieprogramma's en de LINDA.lijnt-actie, waren de afgelopen vijf jaar van Linda vol persoonlijk leed. ...

05-01-2018 13:37

Afl. 3

5 jaar later - Afl. 3

Tien jaar lang was Sacha de Boer het gezicht van het 'NOS Journaal'. Ze maakte faam als onberispelijk nieuwslezer, maar achter de schermen bleek ze apenkooiend over de redactie te gaan. In 2013 nam ze afscheid om haar grote liefde te volgen...

04-01-2018 22:27

Afl. 3

5 jaar later - Afl. 3

Tien jaar lang was Sacha de Boer het gezicht van het 'NOS Journaal'. Ze maakte faam als onberispelijk nieuwslezer, maar achter de schermen bleek ze apenkooiend over de redactie te gaan. In 2013 nam ze afscheid om haar grote liefde te volgen...

04-01-2018 13:56

Afl. 2

5 jaar later - Afl. 2

Ten tijde van het gesprek vijf jaar geleden, was Bram Moskowicz nog de bekendste advocaat van ons land. Beau vraagt hem hoe hij terugkijkt op de chaos van de afgelopen vijf jaar. Hij heeft zijn toga moeten inleveren, zijn liefdesleven nam e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

5 jaar later gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 5 jaar later de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 5 jaar later bij 5 jaar later liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 5 jaar later. Heb je een uitzending van 5 jaar later gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

5 jaar later gemist

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijkegesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen.Over de grote en kleine bewegingen in Nederland, de wereld en het leven. Van G8 tot nachtkastjesniveau. Al die tijdzijn deze interviews bewaard in een kluis. Nu is het moment aangebroken de mensen terug te vragen. Fragmenten uit hetgesprek van toen zijn de leidraad voor dit nieuwe gesprek. Resultaat is dit programma; een persoonlijk gesprek,afgewisseld met quotes uit het interview van vijf jaar geleden en fragmenten van (nieuws)gebeurtenissen en film- entelevisiebeelden die voor de gast de afgelopen vijf jaar zo bepalend waren. Is succes 'een keuze' en angst 'een slechteraadgever'? Worden we wijzer en milder? Kunnen we onszelf en onze omgeving beïnvloeden? Hoe kan het dat de één zijndromen waarmaakt en de ander gedwongen is een nieuwe koers te varen?

Uitzending gemist van 5 jaar later? Hier kun je alle uitzendingen van 5 jaar later kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 15-01-2018 om 13:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!