Programma gemist?

Al jarenlang in is Halina naar Reijn een van Nederlands meest tijdens toonaangevende actrices. op Ze speelde een met de groten uit der aarde als Tom Cruise met en naar Jude Law, en reisde met uit Toneelgroep Amsterdam in de hele wereld over. naar Ze vertelt op tv nu, in door haar eigen woning, op openhartig over haar door hectische leven, haar ambities uit en met de vroege dood in van haar vader. Maar door ook de vriendschap op met Carice van uit Houten, haar kinderloosheid het en haar liefdesleven komen aan door de bod.

Al jarenlang is door Halina door Reijn een van op tv Nederlands meest toonaangevende tijdens actrices. Ze speelde met door de groten een der aarde als Tom uit Cruise en Jude het Law, en reisde door met Toneelgroep Amsterdam de een in hele wereld over. Ze een vertelt nu, in haar eigen van woning, openhartig in over haar op tv hectische leven, haar naar ambities en de in vroege dood van haar vader. door Maar ook de het vriendschap door met Carice op van Houten, haar het kinderloosheid en haar op liefdesleven komen aan op bod.

Jarenlang was Hugo de Borst het het enfant terrible op op de Nederlandse televisie, tot met hij in van 2010 doodmoe tijdens van het uit medium en zijn eigen meningen de van televisie verdween. Beau de blikt met Hugo tijdens op Borst terug op die onstuimige periode, op de angsten die een hem teisteren, de een zeldzaam gelukkige met jeugd die hij had, met van zijn moeder en zijn strijd in voor een het menswaardiger leven in op Nederlandse verpleeghuizen.

Jarenlang op was Hugo een Borst het enfant terrible op de op tv Nederlandse televisie, tot uit hij in in 2010 doodmoe van het tijdens medium en met zijn naar eigen meningen van televisie verdween. Beau met blikt met Hugo op tv Borst terug naar op die de onstuimige periode, op tv de angsten die van hem teisteren, de zeldzaam gelukkige jeugd uit die hij had, op zijn moeder een en zijn strijd de voor een menswaardiger leven op tv in Nederlandse van verpleeghuizen.

Samen in met Olympisch kampioen Epke door Zonderland blikt Beau van door Erven Dorens met terug tijdens op de afgelopen door vijf jaar. Ze door bespreken de jaren in vol euforie en wereldtitels die tijdens werden opgevolgd op tv door jaren op tv van blessures en de met dramatische Olympische Spelen de van Rio in 2016. naar Een emotioneel van gesprek met de topsporter, van die in zijn kwetsbare kant een durft te tonen en uit al voorzichtig tijdens droomt van de komende Olympische op tv Spelen van Japan in naar naar 2020.

Samen met de Olympisch kampioen Epke Zonderland door blikt Beau van naar op Erven Dorens terug in op de afgelopen vijf jaar. Ze op tv bespreken naar de jaren vol uit euforie en op tv wereldtitels die werden opgevolgd door uit jaren van blessures en de de dramatische met Olympische de Spelen van Rio in 2016. Een de emotioneel het gesprek met de topsporter, die de zijn tijdens kwetsbare kant op tv durft te tonen tijdens en al voorzichtig droomt van de de komende Olympische uit Spelen van Japan in het in 2020.

We tijdens blikken terug op met een aantal de voorspellingen die Susan op tv Smit vijf jaar geleden over haar in toekomst deed. het Voor een schrijfster die met ook door bekend staat tijdens als 'troetelheks' bleken sommige naar gebeurtenissen onvoorspelbaar. de Haar liefdesleven was de reden voor tijdens hartzeer het en haar mooie uiterlijk bleek van niet altijd de een een voordeel. Beau bezoekt Susan in op tv haar van huis in de Jordaan van en ziet waar haar bestsellers op geschreven worden. Ook in krijgt hij antwoord in op de de vraag of de vrouw naar die op tv verlaten werd door de man met van op tv haar kinderen het weer gelooft in de met liefde

We een blikken terug uit op een aantal voorspellingen door die Susan Smit vijf tijdens jaar geleden over op haar toekomst deed. op Voor een schrijfster naar die ook bekend staat het als met 'troetelheks' bleken sommige gebeurtenissen van onvoorspelbaar. Haar liefdesleven was naar de naar reden voor op tv hartzeer en haar mooie op uiterlijk bleek niet naar altijd een voordeel. Beau naar bezoekt Susan een in haar op huis in de Jordaan en tijdens ziet waar haar bestsellers in tijdens geschreven worden. Ook krijgt hij antwoord op tv op de vraag het op tv of de vrouw van die verlaten werd door de op tv man van haar kinderen door weer gelooft op tv in de in liefde

Vijf op jaar geleden was op tv Jesse Klaver een piepjong kamerlid tijdens van een naar politieke splinterpartij. uit Toen al op sprak hij in tijdens dit programma uit dat hij het in 2018 politiek leider het door van een groter naar GroenLinks zou zijn. Beau van op Erven Dorens praat met op het Klaver over zijn ongebreidelde in politieke ambities en de manier tijdens waarop hij van politiek bedrijft, maar vooral naar in ook over zijn gezin, zijn het vrouw, van en zijn moeder, die hij afgelopen een jaar plots verloor. op tv In van dit openhartige gesprek door is Jesse Klaver de persoonlijker dan uit ooit.

Vijf op jaar geleden was Jesse Klaver een een piepjong kamerlid een met van een politieke splinterpartij. tijdens Toen al sprak uit hij in met dit programma uit dat hij in uit 2018 tijdens politiek leider tijdens van een groter GroenLinks zou de zijn. Beau van in Erven Dorens op praat met Klaver over een zijn ongebreidelde politieke ambities met uit en de manier waarop hij in politiek bedrijft, maar met vooral ook over met zijn gezin, zijn vrouw, op en zijn uit moeder, die hij afgelopen het op jaar plots verloor. naar In dit openhartige gesprek tijdens is Jesse Klaver op persoonlijker dan op ooit.

Beau op van Erven Dorens blikt de samen met Linda in de naar Mol terug op van de afgelopen vijf jaar. uit Ondanks de grote successen op tv van haar tijdschrift, televisieprogramma's door en de uit LINDA.lijnt-actie, naar waren de afgelopen een vijf jaar van een Linda vol persoonlijk leed. Ze de verloor haar op ouders en werd in samen met naar haar broer en een kinderen slachtoffer van afpersing en bedreiging. het de In dit gesprek vertelt op tv Linda openhartig over haar van angsten en het verdriet.

Beau van Erven het Dorens blikt een samen met de Linda de Mol terug op een de afgelopen vijf uit jaar. Ondanks de de grote successen het van haar tijdschrift, televisieprogramma's met in en de LINDA.lijnt-actie, waren de afgelopen het vijf het jaar van met Linda vol persoonlijk leed. van Ze verloor haar van ouders en op tv werd samen met haar in broer en kinderen uit slachtoffer van het afpersing en bedreiging. naar In dit gesprek vertelt Linda het openhartig over haar angsten van en op verdriet.

Tien jaar lang de was Sacha de naar Boer het van gezicht van een het 'NOS Journaal'. Ze met maakte faam als onberispelijk tijdens nieuwslezer, van maar achter uit de schermen bleek ze apenkooiend tijdens over de redactie een te gaan. In 2013 uit nam op tv ze afscheid om haar naar grote liefde te door volgen: op fotografie. In dit programma in vertelt ze openhartig over hoe op naar het haar de afgelopen naar jaren verging, over het gezin met waarin door ze opgroeide en over naar haar grote met liefde naast fotografie: Rick op tv Nieman.

Tien jaar lang uit was op tv Sacha de het Boer het gezicht van het 'NOS naar naar Journaal'. Ze maakte faam tijdens als onberispelijk nieuwslezer, naar maar achter de schermen bleek door ze apenkooiend over in de redactie te tijdens gaan. In 2013 op tv nam ze afscheid op tv om op tv haar grote liefde te op volgen: een fotografie. In dit programma vertelt op ze openhartig over de hoe het haar de een afgelopen jaren verging, met over het gezin door waarin op ze opgroeide van en over haar grote liefde de naast fotografie: Rick naar Nieman.

Ten tijde van van het gesprek door vijf in jaar geleden, was Bram Moskowicz de nog de bekendste advocaat in van ons land. van Beau vraagt hem door hoe van hij terugkijkt op een de chaos van de afgelopen in vijf jaar. op Hij heeft zijn naar toga moeten op tv inleveren, zijn door liefdesleven nam een andere een wending en financieel naar ging het niet over de rozen. Een intiem en op emotioneel de gesprek over de strafpleiter die van geen met strafpleiter meer mag door zijn en de vechtlust die naar daarmee gepaard tijdens gaat.

december 2018
15-01-2018 13:53

Afl. 9

5 jaar later - Afl. 9

Al jarenlang is Halina Reijn een van Nederlands meest toonaangevende actrices. Ze speelde met de groten der aarde als Tom Cruise en Jude Law, en reisde met Toneelgroep Amsterdam de hele wereld over. Ze vertelt nu, in haar eigen woning, open...

12-01-2018 22:36

Afl. 9

5 jaar later - Afl. 9

Al jarenlang is Halina Reijn een van Nederlands meest toonaangevende actrices. Ze speelde met de groten der aarde als Tom Cruise en Jude Law, en reisde met Toneelgroep Amsterdam de hele wereld over. Ze vertelt nu, in haar eigen woning, open...

12-01-2018 13:59

Afl. 8

5 jaar later - Afl. 8

Jarenlang was Hugo Borst het enfant terrible op de Nederlandse televisie, tot hij in 2010 doodmoe van het medium en zijn eigen meningen van televisie verdween. Beau blikt met Hugo Borst terug op die onstuimige periode, de angsten die hem te...

11-01-2018 22:25

Afl. 8

5 jaar later - Afl. 8

Jarenlang was Hugo Borst het enfant terrible op de Nederlandse televisie, tot hij in 2010 doodmoe van het medium en zijn eigen meningen van televisie verdween. Beau blikt met Hugo Borst terug op die onstuimige periode, de angsten die hem te...

11-01-2018 13:57

Afl. 7

5 jaar later - Afl. 7

Samen met Olympisch kampioen Epke Zonderland blikt Beau van Erven Dorens terug op de afgelopen vijf jaar. Ze bespreken de jaren vol euforie en wereldtitels die werden opgevolgd door jaren van blessures en de dramatische Olympische Spelen va...

10-01-2018 22:30

Afl. 7

5 jaar later - Afl. 7

Samen met Olympisch kampioen Epke Zonderland blikt Beau van Erven Dorens terug op de afgelopen vijf jaar. Ze bespreken de jaren vol euforie en wereldtitels die werden opgevolgd door jaren van blessures en de dramatische Olympische Spelen va...

10-01-2018 13:57

Afl. 6

5 jaar later - Afl. 6

We blikken terug op een aantal voorspellingen die Susan Smit vijf jaar geleden over haar toekomst deed. Voor een schrijfster die ook bekend staat als 'troetelheks' bleken sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. Haar liefdesleven was de reden...

09-01-2018 22:30

Afl. 6

5 jaar later - Afl. 6

We blikken terug op een aantal voorspellingen die Susan Smit vijf jaar geleden over haar toekomst deed. Voor een schrijfster die ook bekend staat als 'troetelheks' bleken sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. Haar liefdesleven was de reden...

09-01-2018 13:58

Afl. 5

5 jaar later - Afl. 5

Vijf jaar geleden was Jesse Klaver een piepjong kamerlid van een politieke splinterpartij. Toen al sprak hij in dit programma uit dat hij in 2018 politiek leider van een groter GroenLinks zou zijn. Beau van Erven Dorens praat met Klaver ove...

08-01-2018 22:27

Afl. 5

5 jaar later - Afl. 5

Vijf jaar geleden was Jesse Klaver een piepjong kamerlid van een politieke splinterpartij. Toen al sprak hij in dit programma uit dat hij in 2018 politiek leider van een groter GroenLinks zou zijn. Beau van Erven Dorens praat met Klaver ove...

08-01-2018 13:56

Afl. 4

5 jaar later - Afl. 4

Beau van Erven Dorens blikt samen met Linda de Mol terug op de afgelopen vijf jaar. Ondanks de grote successen van haar tijdschrift, televisieprogramma's en de LINDA.lijnt-actie, waren de afgelopen vijf jaar van Linda vol persoonlijk leed. ...

05-01-2018 22:35

Afl. 4

5 jaar later - Afl. 4

Beau van Erven Dorens blikt samen met Linda de Mol terug op de afgelopen vijf jaar. Ondanks de grote successen van haar tijdschrift, televisieprogramma's en de LINDA.lijnt-actie, waren de afgelopen vijf jaar van Linda vol persoonlijk leed. ...

05-01-2018 13:37

Afl. 3

5 jaar later - Afl. 3

Tien jaar lang was Sacha de Boer het gezicht van het 'NOS Journaal'. Ze maakte faam als onberispelijk nieuwslezer, maar achter de schermen bleek ze apenkooiend over de redactie te gaan. In 2013 nam ze afscheid om haar grote liefde te volgen...

04-01-2018 22:27

Afl. 3

5 jaar later - Afl. 3

Tien jaar lang was Sacha de Boer het gezicht van het 'NOS Journaal'. Ze maakte faam als onberispelijk nieuwslezer, maar achter de schermen bleek ze apenkooiend over de redactie te gaan. In 2013 nam ze afscheid om haar grote liefde te volgen...

04-01-2018 13:56

Afl. 2

5 jaar later - Afl. 2

Ten tijde van het gesprek vijf jaar geleden, was Bram Moskowicz nog de bekendste advocaat van ons land. Beau vraagt hem hoe hij terugkijkt op de chaos van de afgelopen vijf jaar. Hij heeft zijn toga moeten inleveren, zijn liefdesleven nam e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

5 jaar later gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 5 jaar later de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 5 jaar later bij 5 jaar later liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 5 jaar later. Heb je een uitzending van 5 jaar later gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

5 jaar later gemist

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijkegesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen.Over de grote en kleine bewegingen in Nederland, de wereld en het leven. Van G8 tot nachtkastjesniveau. Al die tijdzijn deze interviews bewaard in een kluis. Nu is het moment aangebroken de mensen terug te vragen. Fragmenten uit hetgesprek van toen zijn de leidraad voor dit nieuwe gesprek. Resultaat is dit programma; een persoonlijk gesprek,afgewisseld met quotes uit het interview van vijf jaar geleden en fragmenten van (nieuws)gebeurtenissen en film- entelevisiebeelden die voor de gast de afgelopen vijf jaar zo bepalend waren. Is succes 'een keuze' en angst 'een slechteraadgever'? Worden we wijzer en milder? Kunnen we onszelf en onze omgeving beïnvloeden? Hoe kan het dat de één zijndromen waarmaakt en de ander gedwongen is een nieuwe koers te varen?

Uitzending gemist van 5 jaar later? Hier kun je alle uitzendingen van 5 jaar later kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 15-01-2018 om 13:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord