Programma gemist?

Al op tv jarenlang is Halina Reijn een met van de Nederlands meest toonaangevende actrices. Ze door speelde op met de groten met der aarde als Tom Cruise met en Jude Law, in en reisde met door Toneelgroep Amsterdam de tijdens hele door wereld over. Ze vertelt nu, naar op in haar eigen woning, openhartig over de haar hectische uit leven, haar ambities tijdens en in de vroege dood van haar op tv vader. Maar in ook de vriendschap het met Carice van Houten, haar door kinderloosheid het en haar liefdesleven komen de aan door bod.

Al jarenlang is uit Halina de Reijn een van Nederlands uit meest toonaangevende actrices. het Ze uit speelde met de groten op der aarde van als Tom Cruise en op Jude Law, en reisde met tijdens Toneelgroep uit Amsterdam de hele naar wereld over. de Ze vertelt nu, op in haar eigen woning, in openhartig over haar uit hectische leven, haar ambities door en in de vroege dood van op tv haar vader. Maar in ook de vriendschap met Carice met van met Houten, haar kinderloosheid naar en haar liefdesleven komen aan tijdens uit bod.

Jarenlang door was Hugo Borst naar het enfant terrible op de door Nederlandse televisie, tot uit hij in 2010 naar doodmoe een van het medium en het zijn eigen meningen van naar van televisie verdween. Beau blikt met Hugo tijdens Borst terug het op die onstuimige met periode, de angsten die met hem teisteren, door de zeldzaam gelukkige een jeugd die naar hij had, zijn moeder op en zijn strijd op tv voor een menswaardiger leven een in Nederlandse in verpleeghuizen.

Jarenlang was Hugo een Borst het in enfant terrible op de de Nederlandse televisie, tot op tv hij in van 2010 doodmoe met van het op tv medium en zijn eigen meningen van op tv televisie verdween. door Beau blikt met in Hugo Borst van terug op een die onstuimige periode, de angsten die naar hem een teisteren, de zeldzaam op gelukkige jeugd die hij had, op van zijn moeder en zijn in strijd voor een een menswaardiger leven in de Nederlandse verpleeghuizen.

Samen naar met Olympisch kampioen Epke naar Zonderland blikt Beau tijdens van Erven Dorens terug met op de afgelopen op vijf op tv jaar. Ze bespreken de jaren met vol euforie op en wereldtitels die werden tijdens het opgevolgd door jaren op van blessures en door de dramatische Olympische Spelen van het Rio in de 2016. Een emotioneel op gesprek met de topsporter, die met zijn kwetsbare tijdens kant durft te tonen door op tv en al voorzichtig droomt van het de komende uit Olympische Spelen van Japan in in een 2020.

Samen naar met Olympisch kampioen Epke Zonderland naar blikt het Beau van Erven op Dorens terug op tv op de afgelopen vijf van jaar. Ze bespreken een de jaren het vol euforie en in wereldtitels die werden opgevolgd door op tv jaren van blessures op en de dramatische Olympische de Spelen van naar Rio in 2016. op Een emotioneel gesprek in met de topsporter, die op tv zijn kwetsbare de kant durft van te tonen en al voorzichtig het droomt van de de komende Olympische naar Spelen in van Japan in op 2020.

We blikken terug op naar op een aantal voorspellingen die in Susan Smit vijf van jaar geleden over op haar toekomst deed. Voor een een een schrijfster die ook bekend staat op het als 'troetelheks' bleken sommige op tv gebeurtenissen onvoorspelbaar. Haar liefdesleven was met de de reden voor van hartzeer en haar mooie op uiterlijk bleek niet altijd een naar voordeel. Beau bezoekt het Susan in een haar huis in de uit Jordaan een en ziet waar haar een bestsellers door geschreven worden. Ook krijgt hij met antwoord op de vraag op van of de vrouw door die verlaten werd een door de man van haar kinderen een door weer gelooft in de tijdens liefde

We van blikken terug op van een aantal voorspellingen het die Susan Smit vijf tijdens jaar geleden uit over haar toekomst deed. Voor van een schrijfster naar die ook bekend staat in als tijdens 'troetelheks' bleken sommige naar gebeurtenissen onvoorspelbaar. Haar liefdesleven naar was uit de reden voor hartzeer en haar naar mooie uiterlijk in bleek niet tijdens altijd een voordeel. Beau met bezoekt Susan in haar uit tijdens huis in de Jordaan en ziet tijdens waar door haar bestsellers geschreven tijdens worden. Ook krijgt hij antwoord door op tijdens de vraag of de de vrouw naar die verlaten werd door de man op tv van haar van kinderen de weer gelooft in de met liefde

Vijf jaar de geleden was met Jesse Klaver op een piepjong kamerlid van een politieke met splinterpartij. Toen al naar sprak hij in uit dit programma uit uit een dat hij in 2018 politiek op leider van een groter op GroenLinks zou op zijn. tijdens Beau van Erven Dorens het praat met Klaver naar over zijn ongebreidelde politieke ambities op tv en de de manier waarop uit hij politiek een bedrijft, maar vooral ook door over zijn gezin, zijn een vrouw, en zijn moeder, op die hij in afgelopen jaar plots met verloor. In dit door openhartige gesprek is Jesse van Klaver in persoonlijker dan van ooit.

Vijf jaar geleden van was op Jesse Klaver een piepjong kamerlid op tijdens van een politieke splinterpartij. uit Toen al met sprak hij in dit programma naar uit dat van hij in 2018 politiek door leider door van een groter GroenLinks op zou zijn. Beau naar van Erven Dorens tijdens praat met naar Klaver over zijn ongebreidelde politieke in ambities en uit de manier waarop hij van politiek bedrijft, op maar vooral ook over zijn op tv gezin, zijn het vrouw, en zijn een moeder, die een hij afgelopen jaar plots verloor. tijdens In dit een openhartige door gesprek is Jesse Klaver op persoonlijker dan met ooit.

Beau van van Erven Dorens blikt naar samen een met Linda de Mol terug op naar de met afgelopen vijf jaar. Ondanks tijdens de grote successen op van haar tijdschrift, televisieprogramma's door door en de LINDA.lijnt-actie, het waren de afgelopen vijf jaar uit van Linda vol persoonlijk de leed. naar Ze verloor haar ouders en tijdens werd samen de met haar naar broer en kinderen slachtoffer het van afpersing in en bedreiging. door In dit gesprek een vertelt Linda openhartig over haar angsten de en een verdriet.

Beau van het Erven met Dorens blikt samen met van Linda de Mol terug op op de afgelopen op tv vijf uit jaar. Ondanks de grote successen van op tv haar tijdschrift, naar televisieprogramma's en de LINDA.lijnt-actie, door het waren de afgelopen vijf jaar van tijdens Linda vol met persoonlijk leed. Ze verloor van een haar ouders en werd samen met in haar broer door en kinderen op slachtoffer van in afpersing en bedreiging. In in dit gesprek het vertelt Linda openhartig over haar angsten met en van verdriet.

Tien jaar een lang door was Sacha de Boer het naar gezicht van het 'NOS door Journaal'. een Ze maakte faam als onberispelijk op tv nieuwslezer, maar tijdens achter de schermen bleek een ze van apenkooiend over de redactie van te gaan. In in 2013 nam ze afscheid de om haar grote de het liefde te volgen: op tv fotografie. In dit programma vertelt van ze van openhartig over hoe door het haar de op tv afgelopen jaren verging, met over het gezin waarin ze met opgroeide op en over haar grote tijdens liefde naast fotografie: Rick de Nieman.

Tien met jaar lang was Sacha tijdens de Boer het op tv gezicht in van het 'NOS Journaal'. Ze maakte de van faam als onberispelijk tijdens nieuwslezer, maar achter de schermen bleek van op tv ze apenkooiend over de redactie te van gaan. In 2013 door in nam ze afscheid uit om haar grote een liefde te volgen: fotografie. In dit in programma vertelt op tv ze openhartig over uit hoe het door haar de afgelopen jaren naar verging, over met het gezin waarin ze opgroeide het het en over haar grote liefde naast een fotografie: het Rick Nieman.

Ten tijdens tijde van met het gesprek vijf jaar op tv geleden, was uit Bram Moskowicz nog de door bekendste advocaat van op tv ons land. Beau vraagt hem van hoe hij terugkijkt op op het de chaos van de naar afgelopen vijf tijdens jaar. Hij heeft zijn toga de moeten inleveren, zijn een liefdesleven nam naar een andere wending van en naar financieel ging het niet met over rozen. Een intiem en het emotioneel gesprek over op tv de strafpleiter die in geen strafpleiter meer in op mag zijn en de vechtlust het die daarmee gepaard van gaat.

november 2020
15-01-2018 13:53

Afl. 9

5 jaar later - Afl. 9

Al jarenlang is Halina Reijn een van Nederlands meest toonaangevende actrices. Ze speelde met de groten der aarde als Tom Cruise en Jude Law, en reisde met Toneelgroep Amsterdam de hele wereld over. Ze vertelt nu, in haar eigen woning, open...

12-01-2018 22:36

Afl. 9

5 jaar later - Afl. 9

Al jarenlang is Halina Reijn een van Nederlands meest toonaangevende actrices. Ze speelde met de groten der aarde als Tom Cruise en Jude Law, en reisde met Toneelgroep Amsterdam de hele wereld over. Ze vertelt nu, in haar eigen woning, open...

12-01-2018 13:59

Afl. 8

5 jaar later - Afl. 8

Jarenlang was Hugo Borst het enfant terrible op de Nederlandse televisie, tot hij in 2010 doodmoe van het medium en zijn eigen meningen van televisie verdween. Beau blikt met Hugo Borst terug op die onstuimige periode, de angsten die hem te...

11-01-2018 22:25

Afl. 8

5 jaar later - Afl. 8

Jarenlang was Hugo Borst het enfant terrible op de Nederlandse televisie, tot hij in 2010 doodmoe van het medium en zijn eigen meningen van televisie verdween. Beau blikt met Hugo Borst terug op die onstuimige periode, de angsten die hem te...

11-01-2018 13:57

Afl. 7

5 jaar later - Afl. 7

Samen met Olympisch kampioen Epke Zonderland blikt Beau van Erven Dorens terug op de afgelopen vijf jaar. Ze bespreken de jaren vol euforie en wereldtitels die werden opgevolgd door jaren van blessures en de dramatische Olympische Spelen va...

10-01-2018 22:30

Afl. 7

5 jaar later - Afl. 7

Samen met Olympisch kampioen Epke Zonderland blikt Beau van Erven Dorens terug op de afgelopen vijf jaar. Ze bespreken de jaren vol euforie en wereldtitels die werden opgevolgd door jaren van blessures en de dramatische Olympische Spelen va...

10-01-2018 13:57

Afl. 6

5 jaar later - Afl. 6

We blikken terug op een aantal voorspellingen die Susan Smit vijf jaar geleden over haar toekomst deed. Voor een schrijfster die ook bekend staat als 'troetelheks' bleken sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. Haar liefdesleven was de reden...

09-01-2018 22:30

Afl. 6

5 jaar later - Afl. 6

We blikken terug op een aantal voorspellingen die Susan Smit vijf jaar geleden over haar toekomst deed. Voor een schrijfster die ook bekend staat als 'troetelheks' bleken sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. Haar liefdesleven was de reden...

09-01-2018 13:58

Afl. 5

5 jaar later - Afl. 5

Vijf jaar geleden was Jesse Klaver een piepjong kamerlid van een politieke splinterpartij. Toen al sprak hij in dit programma uit dat hij in 2018 politiek leider van een groter GroenLinks zou zijn. Beau van Erven Dorens praat met Klaver ove...

08-01-2018 22:27

Afl. 5

5 jaar later - Afl. 5

Vijf jaar geleden was Jesse Klaver een piepjong kamerlid van een politieke splinterpartij. Toen al sprak hij in dit programma uit dat hij in 2018 politiek leider van een groter GroenLinks zou zijn. Beau van Erven Dorens praat met Klaver ove...

08-01-2018 13:56

Afl. 4

5 jaar later - Afl. 4

Beau van Erven Dorens blikt samen met Linda de Mol terug op de afgelopen vijf jaar. Ondanks de grote successen van haar tijdschrift, televisieprogramma's en de LINDA.lijnt-actie, waren de afgelopen vijf jaar van Linda vol persoonlijk leed. ...

05-01-2018 22:35

Afl. 4

5 jaar later - Afl. 4

Beau van Erven Dorens blikt samen met Linda de Mol terug op de afgelopen vijf jaar. Ondanks de grote successen van haar tijdschrift, televisieprogramma's en de LINDA.lijnt-actie, waren de afgelopen vijf jaar van Linda vol persoonlijk leed. ...

05-01-2018 13:37

Afl. 3

5 jaar later - Afl. 3

Tien jaar lang was Sacha de Boer het gezicht van het 'NOS Journaal'. Ze maakte faam als onberispelijk nieuwslezer, maar achter de schermen bleek ze apenkooiend over de redactie te gaan. In 2013 nam ze afscheid om haar grote liefde te volgen...

04-01-2018 22:27

Afl. 3

5 jaar later - Afl. 3

Tien jaar lang was Sacha de Boer het gezicht van het 'NOS Journaal'. Ze maakte faam als onberispelijk nieuwslezer, maar achter de schermen bleek ze apenkooiend over de redactie te gaan. In 2013 nam ze afscheid om haar grote liefde te volgen...

04-01-2018 13:56

Afl. 2

5 jaar later - Afl. 2

Ten tijde van het gesprek vijf jaar geleden, was Bram Moskowicz nog de bekendste advocaat van ons land. Beau vraagt hem hoe hij terugkijkt op de chaos van de afgelopen vijf jaar. Hij heeft zijn toga moeten inleveren, zijn liefdesleven nam e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

5 jaar later gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 5 jaar later de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 5 jaar later bij 5 jaar later liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 5 jaar later. Heb je een uitzending van 5 jaar later gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

5 jaar later gemist

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijkegesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen.Over de grote en kleine bewegingen in Nederland, de wereld en het leven. Van G8 tot nachtkastjesniveau. Al die tijdzijn deze interviews bewaard in een kluis. Nu is het moment aangebroken de mensen terug te vragen. Fragmenten uit hetgesprek van toen zijn de leidraad voor dit nieuwe gesprek. Resultaat is dit programma; een persoonlijk gesprek,afgewisseld met quotes uit het interview van vijf jaar geleden en fragmenten van (nieuws)gebeurtenissen en film- entelevisiebeelden die voor de gast de afgelopen vijf jaar zo bepalend waren. Is succes 'een keuze' en angst 'een slechteraadgever'? Worden we wijzer en milder? Kunnen we onszelf en onze omgeving beïnvloeden? Hoe kan het dat de één zijndromen waarmaakt en de ander gedwongen is een nieuwe koers te varen?

Uitzending gemist van 5 jaar later? Hier kun je alle uitzendingen van 5 jaar later kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 15-01-2018 om 13:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!