Programma gemist?

Al op tv jarenlang is tijdens Halina Reijn een van uit Nederlands meest de toonaangevende actrices. Ze speelde met in de van groten der aarde als op Tom Cruise en Jude Law, door in en reisde met op Toneelgroep Amsterdam de op tv hele wereld over. Ze vertelt nu, de naar in haar eigen woning, een openhartig over op haar hectische leven, haar een ambities en de de vroege dood van haar door vader. Maar ook de met tijdens vriendschap met Carice van door Houten, haar van kinderloosheid en haar tijdens liefdesleven komen aan op bod.

Al jarenlang is tijdens Halina Reijn een een van naar Nederlands meest toonaangevende actrices. Ze door speelde met door de met groten der aarde als tijdens Tom Cruise een en Jude Law, een en reisde met Toneelgroep Amsterdam in de hele van wereld over. naar Ze vertelt nu, in haar eigen het tijdens woning, openhartig over haar hectische leven, uit met haar ambities en de vroege door dood van haar vader. tijdens van Maar ook de het vriendschap met Carice van Houten, een haar kinderloosheid op en haar liefdesleven komen aan door van bod.

Jarenlang was Hugo naar Borst het op tv enfant terrible op de op Nederlandse televisie, van tot met hij in 2010 doodmoe uit van het door medium en zijn eigen meningen op tv van televisie verdween. op tv Beau blikt met de Hugo Borst met terug op die op tv onstuimige periode, de angsten in die hem tijdens teisteren, de door zeldzaam gelukkige jeugd met die hij had, met zijn moeder en met zijn strijd voor een in menswaardiger leven in Nederlandse met verpleeghuizen.

Jarenlang was Hugo van van Borst het enfant uit terrible op de Nederlandse televisie, het tot hij in 2010 naar het doodmoe van het op tv medium en zijn uit eigen meningen van televisie verdween. met Beau van blikt met Hugo Borst terug tijdens op die op tv onstuimige periode, de angsten met die de hem teisteren, de zeldzaam tijdens gelukkige jeugd die hij uit had, zijn uit moeder en zijn strijd tijdens voor op tv een menswaardiger leven in Nederlandse een verpleeghuizen.

Samen met het Olympisch een kampioen Epke Zonderland blikt op tv Beau van tijdens Erven Dorens terug op de met afgelopen vijf door jaar. Ze van bespreken de jaren in vol euforie en wereldtitels door die werden opgevolgd uit door jaren van tijdens blessures en de dramatische tijdens Olympische Spelen van naar Rio in van 2016. Een op tv emotioneel gesprek met de op topsporter, die in zijn kwetsbare kant durft uit te tonen en op tv al voorzichtig droomt van tijdens de komende Olympische Spelen door van met Japan in tijdens 2020.

Samen met Olympisch de kampioen door Epke Zonderland blikt uit Beau van Erven Dorens terug op tv op de afgelopen een vijf jaar. in Ze bespreken de op tv jaren vol euforie het en wereldtitels die met werden opgevolgd door door jaren van blessures en het de dramatische Olympische naar van Spelen van Rio een in 2016. Een emotioneel gesprek naar met van de topsporter, die zijn kwetsbare het kant op tv durft te tonen en al een voorzichtig in droomt van de komende Olympische op tv Spelen van op tv Japan in met 2020.

We op blikken terug op een uit aantal voorspellingen door die Susan uit Smit vijf jaar geleden naar over haar toekomst deed. Voor in een schrijfster die op tv ook bekend het staat als 'troetelheks' bleken de sommige gebeurtenissen naar onvoorspelbaar. met Haar liefdesleven was de reden op tv voor hartzeer uit en haar mooie uiterlijk bleek door het niet altijd een voordeel. Beau bezoekt op tv Susan in op tv haar huis in de tijdens het Jordaan en ziet waar op haar bestsellers een geschreven worden. Ook krijgt hij antwoord op tv op de de vraag of de vrouw tijdens een die verlaten werd door het de man van haar kinderen tijdens tijdens weer gelooft in met de liefde

We blikken tijdens terug op een uit aantal voorspellingen die uit Susan tijdens Smit vijf jaar de geleden over haar toekomst door deed. Voor van een schrijfster die ook bekend staat het als uit 'troetelheks' bleken sommige gebeurtenissen op onvoorspelbaar. Haar liefdesleven was tijdens de reden voor op tv hartzeer in en haar het mooie uiterlijk bleek tijdens niet altijd een voordeel. Beau de bezoekt Susan in van haar huis in de het op Jordaan en ziet waar haar bestsellers in geschreven worden. op tv Ook krijgt hij de antwoord naar op de vraag op of de vrouw een die verlaten werd naar door de man van haar kinderen op weer met gelooft in de de liefde

Vijf jaar een geleden was in Jesse Klaver de een piepjong kamerlid van een politieke van splinterpartij. Toen het al sprak hij in een dit programma het uit dat hij in in 2018 politiek de leider van een groter van door GroenLinks zou zijn. Beau van tijdens Erven in Dorens praat met Klaver over naar zijn ongebreidelde politieke ambities in en de een manier waarop op hij politiek bedrijft, maar vooral het ook over zijn op gezin, de zijn vrouw, het en zijn moeder, die hij afgelopen de op jaar plots verloor. naar In dit openhartige gesprek is Jesse een Klaver van persoonlijker dan tijdens ooit.

Vijf jaar het geleden was Jesse Klaver met een een piepjong kamerlid van een politieke het splinterpartij. Toen al de sprak hij op in dit in programma uit dat hij in op tv 2018 tijdens politiek leider met van een groter GroenLinks zou zijn. met door Beau van Erven Dorens praat de met Klaver op over zijn ongebreidelde een politieke ambities en van de manier naar waarop hij politiek bedrijft, door maar vooral op ook over zijn op gezin, zijn vrouw, en zijn uit moeder, die een hij afgelopen jaar plots het verloor. door In dit openhartige gesprek is Jesse met uit Klaver persoonlijker dan tijdens ooit.

Beau een van Erven met Dorens blikt samen met op Linda de Mol terug op op van de afgelopen vijf jaar. Ondanks van de tijdens grote successen van haar op tv tijdschrift, televisieprogramma's en tijdens de LINDA.lijnt-actie, op waren de afgelopen vijf jaar van met Linda vol tijdens persoonlijk met leed. Ze verloor haar ouders in en werd samen een met haar van broer en kinderen slachtoffer van naar afpersing tijdens en bedreiging. van In dit gesprek vertelt Linda openhartig van over haar angsten het en tijdens verdriet.

Beau het van Erven Dorens uit blikt samen met Linda naar de Mol in terug op de tijdens afgelopen vijf uit jaar. Ondanks de grote successen van tijdens haar tijdschrift, de televisieprogramma's en met de LINDA.lijnt-actie, de waren de afgelopen vijf jaar van in Linda de vol persoonlijk leed. met Ze verloor haar ouders en van werd samen met een haar broer met en kinderen slachtoffer van van afpersing en bedreiging. een In dit uit gesprek vertelt Linda met openhartig over door haar angsten en uit verdriet.

Tien naar jaar lang was Sacha de op tv Boer het gezicht uit van het een 'NOS Journaal'. tijdens Ze maakte naar faam als onberispelijk de nieuwslezer, maar achter de schermen bleek naar ze apenkooiend de over de redactie de te gaan. een In 2013 nam ze afscheid in van om haar grote liefde te volgen: van fotografie. In door dit op programma vertelt ze openhartig over hoe in het haar de een afgelopen jaren in verging, over het gezin de waarin ze een opgroeide en over de haar grote liefde naast de fotografie: de Rick Nieman.

Tien jaar tijdens lang was Sacha de het Boer met het gezicht van het 'NOS van door Journaal'. Ze maakte faam als naar onberispelijk nieuwslezer, maar achter op tv de schermen bleek een tijdens ze apenkooiend over de tijdens redactie te gaan. In 2013 het nam ze in afscheid om met haar grote liefde uit te volgen: fotografie. door In dit programma in vertelt ze de openhartig over hoe het haar tijdens de afgelopen jaren verging, de over het gezin met waarin ze opgroeide van naar en over haar op grote liefde naast fotografie: Rick tijdens Nieman.

Ten tijde uit van naar het gesprek vijf een jaar geleden, was Bram Moskowicz met nog de een bekendste advocaat van ons tijdens land. Beau vraagt met hem hoe hij naar terugkijkt op in de chaos van de de afgelopen vijf jaar. Hij tijdens heeft de zijn toga moeten inleveren, zijn de liefdesleven nam de een andere wending en op financieel ging naar het niet van over rozen. Een in intiem en emotioneel gesprek op over de strafpleiter op tv die geen strafpleiter het meer mag zijn de en tijdens de vechtlust die daarmee gepaard een gaat.

juli 2018
15-01-2018 13:53

Afl. 9

5 jaar later - Afl. 9

Al jarenlang is Halina Reijn een van Nederlands meest toonaangevende actrices. Ze speelde met de groten der aarde als Tom Cruise en Jude Law, en reisde met Toneelgroep Amsterdam de hele wereld over. Ze vertelt nu, in haar eigen woning, open...

12-01-2018 22:36

Afl. 9

5 jaar later - Afl. 9

Al jarenlang is Halina Reijn een van Nederlands meest toonaangevende actrices. Ze speelde met de groten der aarde als Tom Cruise en Jude Law, en reisde met Toneelgroep Amsterdam de hele wereld over. Ze vertelt nu, in haar eigen woning, open...

12-01-2018 13:59

Afl. 8

5 jaar later - Afl. 8

Jarenlang was Hugo Borst het enfant terrible op de Nederlandse televisie, tot hij in 2010 doodmoe van het medium en zijn eigen meningen van televisie verdween. Beau blikt met Hugo Borst terug op die onstuimige periode, de angsten die hem te...

11-01-2018 22:25

Afl. 8

5 jaar later - Afl. 8

Jarenlang was Hugo Borst het enfant terrible op de Nederlandse televisie, tot hij in 2010 doodmoe van het medium en zijn eigen meningen van televisie verdween. Beau blikt met Hugo Borst terug op die onstuimige periode, de angsten die hem te...

11-01-2018 13:57

Afl. 7

5 jaar later - Afl. 7

Samen met Olympisch kampioen Epke Zonderland blikt Beau van Erven Dorens terug op de afgelopen vijf jaar. Ze bespreken de jaren vol euforie en wereldtitels die werden opgevolgd door jaren van blessures en de dramatische Olympische Spelen va...

10-01-2018 22:30

Afl. 7

5 jaar later - Afl. 7

Samen met Olympisch kampioen Epke Zonderland blikt Beau van Erven Dorens terug op de afgelopen vijf jaar. Ze bespreken de jaren vol euforie en wereldtitels die werden opgevolgd door jaren van blessures en de dramatische Olympische Spelen va...

10-01-2018 13:57

Afl. 6

5 jaar later - Afl. 6

We blikken terug op een aantal voorspellingen die Susan Smit vijf jaar geleden over haar toekomst deed. Voor een schrijfster die ook bekend staat als 'troetelheks' bleken sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. Haar liefdesleven was de reden...

09-01-2018 22:30

Afl. 6

5 jaar later - Afl. 6

We blikken terug op een aantal voorspellingen die Susan Smit vijf jaar geleden over haar toekomst deed. Voor een schrijfster die ook bekend staat als 'troetelheks' bleken sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. Haar liefdesleven was de reden...

09-01-2018 13:58

Afl. 5

5 jaar later - Afl. 5

Vijf jaar geleden was Jesse Klaver een piepjong kamerlid van een politieke splinterpartij. Toen al sprak hij in dit programma uit dat hij in 2018 politiek leider van een groter GroenLinks zou zijn. Beau van Erven Dorens praat met Klaver ove...

08-01-2018 22:27

Afl. 5

5 jaar later - Afl. 5

Vijf jaar geleden was Jesse Klaver een piepjong kamerlid van een politieke splinterpartij. Toen al sprak hij in dit programma uit dat hij in 2018 politiek leider van een groter GroenLinks zou zijn. Beau van Erven Dorens praat met Klaver ove...

08-01-2018 13:56

Afl. 4

5 jaar later - Afl. 4

Beau van Erven Dorens blikt samen met Linda de Mol terug op de afgelopen vijf jaar. Ondanks de grote successen van haar tijdschrift, televisieprogramma's en de LINDA.lijnt-actie, waren de afgelopen vijf jaar van Linda vol persoonlijk leed. ...

05-01-2018 22:35

Afl. 4

5 jaar later - Afl. 4

Beau van Erven Dorens blikt samen met Linda de Mol terug op de afgelopen vijf jaar. Ondanks de grote successen van haar tijdschrift, televisieprogramma's en de LINDA.lijnt-actie, waren de afgelopen vijf jaar van Linda vol persoonlijk leed. ...

05-01-2018 13:37

Afl. 3

5 jaar later - Afl. 3

Tien jaar lang was Sacha de Boer het gezicht van het 'NOS Journaal'. Ze maakte faam als onberispelijk nieuwslezer, maar achter de schermen bleek ze apenkooiend over de redactie te gaan. In 2013 nam ze afscheid om haar grote liefde te volgen...

04-01-2018 22:27

Afl. 3

5 jaar later - Afl. 3

Tien jaar lang was Sacha de Boer het gezicht van het 'NOS Journaal'. Ze maakte faam als onberispelijk nieuwslezer, maar achter de schermen bleek ze apenkooiend over de redactie te gaan. In 2013 nam ze afscheid om haar grote liefde te volgen...

04-01-2018 13:56

Afl. 2

5 jaar later - Afl. 2

Ten tijde van het gesprek vijf jaar geleden, was Bram Moskowicz nog de bekendste advocaat van ons land. Beau vraagt hem hoe hij terugkijkt op de chaos van de afgelopen vijf jaar. Hij heeft zijn toga moeten inleveren, zijn liefdesleven nam e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

5 jaar later gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 5 jaar later de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 5 jaar later bij 5 jaar later liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 5 jaar later. Heb je een uitzending van 5 jaar later gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

5 jaar later gemist

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijkegesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen.Over de grote en kleine bewegingen in Nederland, de wereld en het leven. Van G8 tot nachtkastjesniveau. Al die tijdzijn deze interviews bewaard in een kluis. Nu is het moment aangebroken de mensen terug te vragen. Fragmenten uit hetgesprek van toen zijn de leidraad voor dit nieuwe gesprek. Resultaat is dit programma; een persoonlijk gesprek,afgewisseld met quotes uit het interview van vijf jaar geleden en fragmenten van (nieuws)gebeurtenissen en film- entelevisiebeelden die voor de gast de afgelopen vijf jaar zo bepalend waren. Is succes 'een keuze' en angst 'een slechteraadgever'? Worden we wijzer en milder? Kunnen we onszelf en onze omgeving beïnvloeden? Hoe kan het dat de één zijndromen waarmaakt en de ander gedwongen is een nieuwe koers te varen?

Uitzending gemist van 5 jaar later? Hier kun je alle uitzendingen van 5 jaar later kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 15-01-2018 om 13:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord