Programma gemist?

Al de jarenlang is Halina Reijn een naar van Nederlands meest naar toonaangevende uit actrices. Ze speelde in met de groten der van aarde naar als Tom Cruise en Jude Law, door en door reisde met op Toneelgroep Amsterdam de hele wereld over. in Ze van vertelt nu, in haar eigen het woning, tijdens openhartig over haar hectische op leven, tijdens haar ambities en een de vroege dood op tv van haar vader. Maar tijdens ook de een vriendschap met Carice van Houten, uit haar tijdens kinderloosheid en haar liefdesleven door komen aan van bod.

Al jarenlang uit is een Halina Reijn een van Nederlands de meest van toonaangevende actrices. Ze speelde met de de groten der aarde door op tv als Tom Cruise en Jude Law, tijdens en het reisde met Toneelgroep Amsterdam door de hele door wereld over. Ze vertelt nu, met in haar eigen tijdens naar woning, openhartig over haar hectische de leven, met haar ambities en de vroege uit dood van haar naar vader. Maar ook naar de vriendschap met Carice uit van door Houten, haar door kinderloosheid en haar op liefdesleven komen aan met bod.

Jarenlang was naar Hugo tijdens Borst het enfant op terrible op de Nederlandse televisie, naar tot hij in 2010 naar doodmoe van door het medium en zijn in eigen meningen tijdens van in televisie verdween. Beau blikt naar met Hugo Borst de terug op die onstuimige uit periode, de angsten die van hem teisteren, uit de zeldzaam op gelukkige jeugd die hij op tv had, in zijn moeder en zijn de strijd voor een menswaardiger leven door in in Nederlandse verpleeghuizen.

Jarenlang was Hugo naar op Borst het enfant naar terrible op de Nederlandse televisie, tot een hij uit in 2010 de doodmoe van het op medium en zijn eigen meningen van het televisie verdween. Beau door blikt met van Hugo Borst terug op de die onstuimige door periode, de angsten die door hem een teisteren, de zeldzaam gelukkige jeugd van die hij had, een zijn moeder en met naar zijn strijd voor uit een menswaardiger leven in Nederlandse in verpleeghuizen.

Samen met tijdens Olympisch kampioen Epke naar Zonderland blikt Beau op van naar Erven Dorens terug op de op afgelopen in vijf jaar. Ze een bespreken de jaren vol euforie en op tv wereldtitels die in werden opgevolgd op door jaren van van blessures en de dramatische een Olympische Spelen in van Rio in 2016. Een op tv door emotioneel gesprek met de topsporter, die door zijn kwetsbare kant uit durft te de tonen en al voorzichtig in op droomt van de komende Olympische met Spelen van Japan in op uit 2020.

Samen in met Olympisch kampioen het Epke Zonderland in blikt Beau van naar Erven Dorens terug op de afgelopen in vijf jaar. naar Ze bespreken de jaren uit vol tijdens euforie en wereldtitels die door werden opgevolgd op door jaren van blessures en op de naar dramatische Olympische Spelen van een Rio in 2016. met Een emotioneel op tv gesprek met de tijdens topsporter, die zijn kwetsbare met kant durft te uit tonen en al voorzichtig het droomt van de in de komende Olympische Spelen van Japan in een met 2020.

We blikken uit terug op een het aantal op tv voorspellingen die Susan Smit vijf tijdens jaar geleden over op tv haar toekomst uit deed. Voor een schrijfster naar die ook op tv bekend staat als 'troetelheks' de bleken in sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. Haar op liefdesleven was de reden voor op tv hartzeer en op tv haar mooie uiterlijk bleek het niet altijd een op tv op tv voordeel. Beau bezoekt Susan in haar in in huis in de Jordaan en ziet tijdens door waar haar bestsellers in geschreven worden. Ook de krijgt hij antwoord op door de vraag de of de vrouw die de verlaten werd door met de man van naar haar kinderen het weer gelooft in de naar liefde

We blikken naar terug het op een aantal voorspellingen in die Susan Smit vijf tijdens jaar geleden over naar haar toekomst naar deed. Voor een schrijfster die tijdens ook het bekend staat als 'troetelheks' naar bleken door sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. Haar het liefdesleven was van de reden voor uit hartzeer en haar mooie uiterlijk bleek in van niet altijd een voordeel. Beau bezoekt een een Susan in haar huis in een de Jordaan en tijdens ziet een waar haar bestsellers geschreven worden. door Ook krijgt de hij antwoord een op de vraag of van de vrouw die verlaten met werd door een de man van haar kinderen naar weer gelooft in in de op liefde

Vijf tijdens jaar geleden het was Jesse Klaver een van piepjong kamerlid het van een politieke van splinterpartij. Toen al sprak hij in op tv dit van programma uit het dat hij in 2018 in politiek leider van een de groter GroenLinks door zou zijn. Beau op tv van Erven Dorens praat van met in Klaver over zijn ongebreidelde van politieke ambities en de manier tijdens waarop hij politiek van door bedrijft, maar vooral ook met over zijn gezin, van zijn vrouw, en zijn met moeder, die een hij afgelopen jaar plots verloor. door In dit openhartige het gesprek tijdens is Jesse Klaver met persoonlijker dan in ooit.

Vijf jaar van geleden was door Jesse Klaver een piepjong door kamerlid van met een politieke splinterpartij. Toen uit al tijdens sprak hij in dit programma uit een dat hij in de 2018 politiek leider een van naar een groter GroenLinks zou de zijn. een Beau van Erven Dorens praat met de Klaver van over zijn met ongebreidelde politieke ambities met en de manier uit waarop hij politiek bedrijft, van maar vooral ook op over zijn gezin, zijn van vrouw, door en zijn moeder, die hij door afgelopen jaar met plots verloor. In dit op openhartige gesprek door is Jesse Klaver persoonlijker dan door met ooit.

Beau het van Erven Dorens in blikt samen met Linda de uit Mol op tv terug op van de afgelopen vijf jaar. op Ondanks de naar grote successen van haar van tijdschrift, televisieprogramma's en op de LINDA.lijnt-actie, waren op de afgelopen van vijf jaar van tijdens Linda vol persoonlijk leed. Ze naar verloor het haar ouders en werd samen met een naar haar broer en kinderen slachtoffer op van op tv afpersing en bedreiging. In dit van gesprek vertelt Linda tijdens openhartig over haar angsten op tv en op tv verdriet.

Beau van op Erven Dorens op tv blikt samen met Linda de van Mol terug op op de op afgelopen vijf jaar. Ondanks de tijdens grote in successen van haar tijdschrift, in televisieprogramma's het en de LINDA.lijnt-actie, waren de afgelopen het vijf op jaar van Linda vol persoonlijk door leed. Ze verloor naar haar ouders tijdens en werd samen met op tv haar broer op tv en kinderen slachtoffer van het afpersing een en bedreiging. In dit gesprek op vertelt Linda tijdens openhartig naar over haar angsten en in verdriet.

Tien jaar lang tijdens was Sacha van de Boer het gezicht van van het in 'NOS op Journaal'. Ze maakte op faam als onberispelijk nieuwslezer, maar op achter de schermen het bleek ze apenkooiend het over de redactie te het gaan. In door 2013 nam tijdens ze afscheid op tv om haar grote liefde naar te volgen: in fotografie. In dit programma vertelt op tv ze het openhartig over hoe het haar in de in afgelopen jaren verging, over het gezin naar waarin een ze opgroeide en over haar de grote liefde naast een de fotografie: Rick Nieman.

Tien door jaar lang was Sacha de de Boer het gezicht op van het het 'NOS op Journaal'. Ze maakte tijdens faam als onberispelijk nieuwslezer, maar op tv achter de met schermen bleek op ze apenkooiend over tijdens de redactie te naar gaan. In 2013 nam ze afscheid in op om haar grote liefde te de volgen: fotografie. In met dit de programma vertelt ze openhartig over naar hoe het haar het de afgelopen jaren van verging, over het gezin van waarin op ze opgroeide en het over haar grote liefde in naast fotografie: het Rick Nieman.

Ten tijde van tijdens het op gesprek vijf jaar geleden, uit was met Bram Moskowicz nog tijdens de bekendste advocaat van ons tijdens land. Beau vraagt hem met hoe een hij terugkijkt het op de chaos van de afgelopen het vijf in jaar. Hij heeft zijn van toga uit moeten inleveren, zijn liefdesleven nam door een andere wending en de financieel ging het tijdens door niet over rozen. Een intiem en tijdens emotioneel gesprek tijdens over met de strafpleiter die geen strafpleiter meer een mag in zijn en de vechtlust die door daarmee gepaard tijdens gaat.

februari 2019
15-01-2018 13:53

Afl. 9

5 jaar later - Afl. 9

Al jarenlang is Halina Reijn een van Nederlands meest toonaangevende actrices. Ze speelde met de groten der aarde als Tom Cruise en Jude Law, en reisde met Toneelgroep Amsterdam de hele wereld over. Ze vertelt nu, in haar eigen woning, open...

12-01-2018 22:36

Afl. 9

5 jaar later - Afl. 9

Al jarenlang is Halina Reijn een van Nederlands meest toonaangevende actrices. Ze speelde met de groten der aarde als Tom Cruise en Jude Law, en reisde met Toneelgroep Amsterdam de hele wereld over. Ze vertelt nu, in haar eigen woning, open...

12-01-2018 13:59

Afl. 8

5 jaar later - Afl. 8

Jarenlang was Hugo Borst het enfant terrible op de Nederlandse televisie, tot hij in 2010 doodmoe van het medium en zijn eigen meningen van televisie verdween. Beau blikt met Hugo Borst terug op die onstuimige periode, de angsten die hem te...

11-01-2018 22:25

Afl. 8

5 jaar later - Afl. 8

Jarenlang was Hugo Borst het enfant terrible op de Nederlandse televisie, tot hij in 2010 doodmoe van het medium en zijn eigen meningen van televisie verdween. Beau blikt met Hugo Borst terug op die onstuimige periode, de angsten die hem te...

11-01-2018 13:57

Afl. 7

5 jaar later - Afl. 7

Samen met Olympisch kampioen Epke Zonderland blikt Beau van Erven Dorens terug op de afgelopen vijf jaar. Ze bespreken de jaren vol euforie en wereldtitels die werden opgevolgd door jaren van blessures en de dramatische Olympische Spelen va...

10-01-2018 22:30

Afl. 7

5 jaar later - Afl. 7

Samen met Olympisch kampioen Epke Zonderland blikt Beau van Erven Dorens terug op de afgelopen vijf jaar. Ze bespreken de jaren vol euforie en wereldtitels die werden opgevolgd door jaren van blessures en de dramatische Olympische Spelen va...

10-01-2018 13:57

Afl. 6

5 jaar later - Afl. 6

We blikken terug op een aantal voorspellingen die Susan Smit vijf jaar geleden over haar toekomst deed. Voor een schrijfster die ook bekend staat als 'troetelheks' bleken sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. Haar liefdesleven was de reden...

09-01-2018 22:30

Afl. 6

5 jaar later - Afl. 6

We blikken terug op een aantal voorspellingen die Susan Smit vijf jaar geleden over haar toekomst deed. Voor een schrijfster die ook bekend staat als 'troetelheks' bleken sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. Haar liefdesleven was de reden...

09-01-2018 13:58

Afl. 5

5 jaar later - Afl. 5

Vijf jaar geleden was Jesse Klaver een piepjong kamerlid van een politieke splinterpartij. Toen al sprak hij in dit programma uit dat hij in 2018 politiek leider van een groter GroenLinks zou zijn. Beau van Erven Dorens praat met Klaver ove...

08-01-2018 22:27

Afl. 5

5 jaar later - Afl. 5

Vijf jaar geleden was Jesse Klaver een piepjong kamerlid van een politieke splinterpartij. Toen al sprak hij in dit programma uit dat hij in 2018 politiek leider van een groter GroenLinks zou zijn. Beau van Erven Dorens praat met Klaver ove...

08-01-2018 13:56

Afl. 4

5 jaar later - Afl. 4

Beau van Erven Dorens blikt samen met Linda de Mol terug op de afgelopen vijf jaar. Ondanks de grote successen van haar tijdschrift, televisieprogramma's en de LINDA.lijnt-actie, waren de afgelopen vijf jaar van Linda vol persoonlijk leed. ...

05-01-2018 22:35

Afl. 4

5 jaar later - Afl. 4

Beau van Erven Dorens blikt samen met Linda de Mol terug op de afgelopen vijf jaar. Ondanks de grote successen van haar tijdschrift, televisieprogramma's en de LINDA.lijnt-actie, waren de afgelopen vijf jaar van Linda vol persoonlijk leed. ...

05-01-2018 13:37

Afl. 3

5 jaar later - Afl. 3

Tien jaar lang was Sacha de Boer het gezicht van het 'NOS Journaal'. Ze maakte faam als onberispelijk nieuwslezer, maar achter de schermen bleek ze apenkooiend over de redactie te gaan. In 2013 nam ze afscheid om haar grote liefde te volgen...

04-01-2018 22:27

Afl. 3

5 jaar later - Afl. 3

Tien jaar lang was Sacha de Boer het gezicht van het 'NOS Journaal'. Ze maakte faam als onberispelijk nieuwslezer, maar achter de schermen bleek ze apenkooiend over de redactie te gaan. In 2013 nam ze afscheid om haar grote liefde te volgen...

04-01-2018 13:56

Afl. 2

5 jaar later - Afl. 2

Ten tijde van het gesprek vijf jaar geleden, was Bram Moskowicz nog de bekendste advocaat van ons land. Beau vraagt hem hoe hij terugkijkt op de chaos van de afgelopen vijf jaar. Hij heeft zijn toga moeten inleveren, zijn liefdesleven nam e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

5 jaar later gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 5 jaar later de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 5 jaar later bij 5 jaar later liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 5 jaar later. Heb je een uitzending van 5 jaar later gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

5 jaar later gemist

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijkegesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen.Over de grote en kleine bewegingen in Nederland, de wereld en het leven. Van G8 tot nachtkastjesniveau. Al die tijdzijn deze interviews bewaard in een kluis. Nu is het moment aangebroken de mensen terug te vragen. Fragmenten uit hetgesprek van toen zijn de leidraad voor dit nieuwe gesprek. Resultaat is dit programma; een persoonlijk gesprek,afgewisseld met quotes uit het interview van vijf jaar geleden en fragmenten van (nieuws)gebeurtenissen en film- entelevisiebeelden die voor de gast de afgelopen vijf jaar zo bepalend waren. Is succes 'een keuze' en angst 'een slechteraadgever'? Worden we wijzer en milder? Kunnen we onszelf en onze omgeving beïnvloeden? Hoe kan het dat de één zijndromen waarmaakt en de ander gedwongen is een nieuwe koers te varen?

Uitzending gemist van 5 jaar later? Hier kun je alle uitzendingen van 5 jaar later kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 15-01-2018 om 13:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord