Programma gemist?

Al jarenlang het is door Halina Reijn een van Nederlands meest door toonaangevende actrices. met Ze speelde met uit de groten der aarde op tv op tv als Tom Cruise en in Jude Law, en door reisde met Toneelgroep Amsterdam de het hele wereld over. een Ze vertelt nu, naar in haar eigen door woning, tijdens openhartig over haar hectische op tv leven, haar ambities met en van de vroege dood van tijdens haar vader. Maar ook de van de vriendschap met Carice van op tv Houten, haar kinderloosheid en haar het in liefdesleven komen aan met bod.

Al jarenlang met is Halina Reijn een een van Nederlands meest het het toonaangevende actrices. Ze speelde met op tv de groten der op tv aarde als Tom Cruise op tv naar en Jude Law, en reisde het met Toneelgroep Amsterdam van de hele wereld een over. Ze vertelt nu, tijdens door in haar eigen woning, openhartig over op haar hectische op tv leven, met haar ambities en de vroege dood een van haar van vader. Maar ook de met vriendschap met Carice het van Houten, haar een met kinderloosheid en haar liefdesleven komen aan met de bod.

Jarenlang van was Hugo Borst het in enfant terrible op de naar in Nederlandse televisie, tot hij in 2010 tijdens op doodmoe van het medium en zijn het de eigen meningen van het televisie verdween. Beau blikt met van Hugo Borst naar terug op die onstuimige het periode, de angsten naar die hem van teisteren, de zeldzaam gelukkige door jeugd naar die hij had, zijn moeder en uit zijn strijd voor het een menswaardiger door leven in Nederlandse de verpleeghuizen.

Jarenlang naar was Hugo tijdens Borst het enfant naar terrible op de door Nederlandse televisie, tot hij in het 2010 doodmoe van het een medium de en zijn tijdens eigen meningen van televisie verdween. op tv Beau blikt op tv met Hugo Borst terug met op die onstuimige periode, in de angsten naar die hem teisteren, de op tv op tv zeldzaam gelukkige jeugd die hij op tv had, zijn moeder in en in zijn strijd voor het een menswaardiger leven in Nederlandse de verpleeghuizen.

Samen met Olympisch tijdens kampioen van Epke Zonderland blikt Beau naar van Erven op tv Dorens terug op de afgelopen door vijf jaar. Ze met bespreken de een jaren vol van euforie en wereldtitels die werden een opgevolgd het door jaren van het blessures en de van dramatische Olympische Spelen van op tv Rio in met 2016. Een emotioneel in gesprek met naar de topsporter, die zijn kwetsbare de kant durft naar te tonen en tijdens al voorzichtig droomt van op de het komende Olympische Spelen van een Japan in uit 2020.

Samen het met Olympisch kampioen op tv Epke Zonderland blikt Beau met van Erven Dorens terug een tijdens op de afgelopen vijf tijdens jaar. Ze bespreken de tijdens jaren vol naar euforie en naar wereldtitels die werden opgevolgd door jaren naar van van blessures en naar de dramatische Olympische Spelen van op tv Rio in de 2016. Een emotioneel gesprek met met de op topsporter, die zijn kwetsbare kant de in durft te tonen en de al voorzichtig droomt van van de komende Olympische in Spelen van op Japan in door 2020.

We blikken terug van op een aantal met voorspellingen die op Susan Smit de vijf jaar geleden over naar haar toekomst deed. naar Voor een naar schrijfster die ook bekend staat in als met 'troetelheks' bleken sommige door gebeurtenissen onvoorspelbaar. in Haar liefdesleven was de reden voor met hartzeer en van haar een mooie uiterlijk bleek de niet altijd een voordeel. Beau tijdens bezoekt Susan in haar door huis in met de Jordaan de en ziet waar haar op tv bestsellers geschreven een worden. Ook met krijgt hij antwoord op de vraag door of van de vrouw het die verlaten werd door door de man van op haar kinderen de weer gelooft in de naar liefde

We tijdens blikken terug op tijdens een aantal voorspellingen die Susan uit Smit vijf het jaar geleden uit over haar toekomst op tv deed. Voor het een schrijfster die ook bekend uit staat als 'troetelheks' bleken uit sommige een gebeurtenissen onvoorspelbaar. op tv Haar liefdesleven was een de reden voor hartzeer en uit haar mooie uiterlijk bleek van naar niet altijd een voordeel. Beau bezoekt naar Susan in haar naar huis op tv in de Jordaan en ziet door waar haar op bestsellers geschreven worden. op tv Ook krijgt hij op antwoord op op tv de vraag van of de vrouw die verlaten werd in het door de man van haar kinderen van weer gelooft in tijdens de in liefde

Vijf jaar geleden van uit was Jesse Klaver een piepjong kamerlid op door van een politieke in splinterpartij. Toen al sprak uit hij in dit programma uit het met dat hij in met 2018 politiek leider van een van groter GroenLinks zou zijn. het van Beau van Erven Dorens in praat met Klaver over zijn van ongebreidelde politieke in ambities en de tijdens manier waarop in hij politiek bedrijft, maar vooral op tv ook over op tv zijn door gezin, zijn vrouw, in en zijn moeder, op die hij afgelopen uit jaar plots verloor. met In dit openhartige gesprek uit is Jesse Klaver persoonlijker met dan een ooit.

Vijf jaar geleden op tv was op Jesse Klaver een door piepjong kamerlid van een politieke uit splinterpartij. Toen op tv al van sprak hij in dit programma uit de dat hij in in 2018 tijdens politiek leider van een groter naar GroenLinks zou zijn. een Beau van Erven de op tv Dorens praat met Klaver in over zijn door ongebreidelde politieke ambities en de een manier waarop hij het politiek door bedrijft, maar vooral ook het over zijn gezin, zijn vrouw, het en door zijn moeder, die hij naar afgelopen jaar plots een verloor. In van dit openhartige gesprek is Jesse van een Klaver persoonlijker dan door ooit.

Beau van Erven op tv Dorens op tv blikt samen met Linda de door Mol terug de op de afgelopen vijf in jaar. Ondanks de van tijdens grote successen van haar van tijdschrift, televisieprogramma's het en de LINDA.lijnt-actie, het waren de afgelopen vijf op tv jaar van Linda uit vol persoonlijk leed. Ze verloor een tijdens haar ouders en werd samen de met haar de broer en kinderen slachtoffer de van op tv afpersing en bedreiging. In dit gesprek in op vertelt Linda openhartig over haar angsten uit en van verdriet.

Beau van Erven uit uit Dorens blikt samen het met Linda de Mol uit terug op de afgelopen de vijf jaar. Ondanks op de grote op tv successen van haar tijdschrift, een televisieprogramma's en de op tv LINDA.lijnt-actie, waren de afgelopen van vijf jaar in van op Linda vol persoonlijk leed. uit Ze verloor door haar ouders en werd samen door met met haar broer en kinderen slachtoffer van met de afpersing en bedreiging. met In dit gesprek uit vertelt Linda openhartig over haar angsten door op tv en verdriet.

Tien jaar lang op tv was Sacha tijdens de Boer het op tv gezicht uit van het 'NOS Journaal'. Ze op maakte faam als onberispelijk door op nieuwslezer, maar achter in de schermen bleek ze apenkooiend met over de redactie het te gaan. In een 2013 nam tijdens ze afscheid om het haar grote met liefde te volgen: fotografie. In dit van programma vertelt ze naar openhartig over hoe uit het het haar de op tv afgelopen jaren verging, over het gezin op het waarin ze opgroeide uit en over haar grote liefde naar naast op fotografie: Rick Nieman.

Tien tijdens jaar lang was Sacha de een Boer op tv het gezicht van het een 'NOS het Journaal'. Ze maakte faam als op onberispelijk naar nieuwslezer, maar achter door de schermen bleek ze apenkooiend in over de een redactie te naar gaan. In 2013 nam ze naar afscheid om haar door grote de liefde te volgen: fotografie. In dit door programma tijdens vertelt ze openhartig over hoe op tv het haar op tv de door afgelopen jaren verging, over de het gezin waarin door ze opgroeide en over een haar grote liefde in naast fotografie: Rick de Nieman.

Ten op tv tijde van het een gesprek vijf jaar geleden, het was Bram Moskowicz nog in de op tv bekendste advocaat van op ons land. uit Beau vraagt hem hoe hij terugkijkt op tv op de chaos op tv van de in afgelopen vijf het jaar. Hij heeft zijn toga naar moeten inleveren, zijn op tv van liefdesleven nam een andere naar wending en financieel ging op het niet over rozen. op tv Een op intiem en emotioneel gesprek over een op tv de strafpleiter die geen strafpleiter meer naar mag tijdens zijn en de vechtlust uit die een daarmee gepaard gaat.

juni 2021
15-01-2018 13:53

Afl. 9

5 jaar later - Afl. 9

Al jarenlang is Halina Reijn een van Nederlands meest toonaangevende actrices. Ze speelde met de groten der aarde als Tom Cruise en Jude Law, en reisde met Toneelgroep Amsterdam de hele wereld over. Ze vertelt nu, in haar eigen woning, open...

12-01-2018 22:36

Afl. 9

5 jaar later - Afl. 9

Al jarenlang is Halina Reijn een van Nederlands meest toonaangevende actrices. Ze speelde met de groten der aarde als Tom Cruise en Jude Law, en reisde met Toneelgroep Amsterdam de hele wereld over. Ze vertelt nu, in haar eigen woning, open...

12-01-2018 13:59

Afl. 8

5 jaar later - Afl. 8

Jarenlang was Hugo Borst het enfant terrible op de Nederlandse televisie, tot hij in 2010 doodmoe van het medium en zijn eigen meningen van televisie verdween. Beau blikt met Hugo Borst terug op die onstuimige periode, de angsten die hem te...

11-01-2018 22:25

Afl. 8

5 jaar later - Afl. 8

Jarenlang was Hugo Borst het enfant terrible op de Nederlandse televisie, tot hij in 2010 doodmoe van het medium en zijn eigen meningen van televisie verdween. Beau blikt met Hugo Borst terug op die onstuimige periode, de angsten die hem te...

11-01-2018 13:57

Afl. 7

5 jaar later - Afl. 7

Samen met Olympisch kampioen Epke Zonderland blikt Beau van Erven Dorens terug op de afgelopen vijf jaar. Ze bespreken de jaren vol euforie en wereldtitels die werden opgevolgd door jaren van blessures en de dramatische Olympische Spelen va...

10-01-2018 22:30

Afl. 7

5 jaar later - Afl. 7

Samen met Olympisch kampioen Epke Zonderland blikt Beau van Erven Dorens terug op de afgelopen vijf jaar. Ze bespreken de jaren vol euforie en wereldtitels die werden opgevolgd door jaren van blessures en de dramatische Olympische Spelen va...

10-01-2018 13:57

Afl. 6

5 jaar later - Afl. 6

We blikken terug op een aantal voorspellingen die Susan Smit vijf jaar geleden over haar toekomst deed. Voor een schrijfster die ook bekend staat als 'troetelheks' bleken sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. Haar liefdesleven was de reden...

09-01-2018 22:30

Afl. 6

5 jaar later - Afl. 6

We blikken terug op een aantal voorspellingen die Susan Smit vijf jaar geleden over haar toekomst deed. Voor een schrijfster die ook bekend staat als 'troetelheks' bleken sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. Haar liefdesleven was de reden...

09-01-2018 13:58

Afl. 5

5 jaar later - Afl. 5

Vijf jaar geleden was Jesse Klaver een piepjong kamerlid van een politieke splinterpartij. Toen al sprak hij in dit programma uit dat hij in 2018 politiek leider van een groter GroenLinks zou zijn. Beau van Erven Dorens praat met Klaver ove...

08-01-2018 22:27

Afl. 5

5 jaar later - Afl. 5

Vijf jaar geleden was Jesse Klaver een piepjong kamerlid van een politieke splinterpartij. Toen al sprak hij in dit programma uit dat hij in 2018 politiek leider van een groter GroenLinks zou zijn. Beau van Erven Dorens praat met Klaver ove...

08-01-2018 13:56

Afl. 4

5 jaar later - Afl. 4

Beau van Erven Dorens blikt samen met Linda de Mol terug op de afgelopen vijf jaar. Ondanks de grote successen van haar tijdschrift, televisieprogramma's en de LINDA.lijnt-actie, waren de afgelopen vijf jaar van Linda vol persoonlijk leed. ...

05-01-2018 22:35

Afl. 4

5 jaar later - Afl. 4

Beau van Erven Dorens blikt samen met Linda de Mol terug op de afgelopen vijf jaar. Ondanks de grote successen van haar tijdschrift, televisieprogramma's en de LINDA.lijnt-actie, waren de afgelopen vijf jaar van Linda vol persoonlijk leed. ...

05-01-2018 13:37

Afl. 3

5 jaar later - Afl. 3

Tien jaar lang was Sacha de Boer het gezicht van het 'NOS Journaal'. Ze maakte faam als onberispelijk nieuwslezer, maar achter de schermen bleek ze apenkooiend over de redactie te gaan. In 2013 nam ze afscheid om haar grote liefde te volgen...

04-01-2018 22:27

Afl. 3

5 jaar later - Afl. 3

Tien jaar lang was Sacha de Boer het gezicht van het 'NOS Journaal'. Ze maakte faam als onberispelijk nieuwslezer, maar achter de schermen bleek ze apenkooiend over de redactie te gaan. In 2013 nam ze afscheid om haar grote liefde te volgen...

04-01-2018 13:56

Afl. 2

5 jaar later - Afl. 2

Ten tijde van het gesprek vijf jaar geleden, was Bram Moskowicz nog de bekendste advocaat van ons land. Beau vraagt hem hoe hij terugkijkt op de chaos van de afgelopen vijf jaar. Hij heeft zijn toga moeten inleveren, zijn liefdesleven nam e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

5 jaar later gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 5 jaar later de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 5 jaar later bij 5 jaar later liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 5 jaar later. Heb je een uitzending van 5 jaar later gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

5 jaar later gemist

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijkegesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen.Over de grote en kleine bewegingen in Nederland, de wereld en het leven. Van G8 tot nachtkastjesniveau. Al die tijdzijn deze interviews bewaard in een kluis. Nu is het moment aangebroken de mensen terug te vragen. Fragmenten uit hetgesprek van toen zijn de leidraad voor dit nieuwe gesprek. Resultaat is dit programma; een persoonlijk gesprek,afgewisseld met quotes uit het interview van vijf jaar geleden en fragmenten van (nieuws)gebeurtenissen en film- entelevisiebeelden die voor de gast de afgelopen vijf jaar zo bepalend waren. Is succes 'een keuze' en angst 'een slechteraadgever'? Worden we wijzer en milder? Kunnen we onszelf en onze omgeving beïnvloeden? Hoe kan het dat de één zijndromen waarmaakt en de ander gedwongen is een nieuwe koers te varen?

Uitzending gemist van 5 jaar later? Hier kun je alle uitzendingen van 5 jaar later kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 15-01-2018 om 13:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!