Programma gemist?

Al het jarenlang is Halina met Reijn een van Nederlands met meest door toonaangevende actrices. Ze speelde uit met de groten der in aarde als Tom Cruise door op en Jude Law, en reisde met naar op Toneelgroep Amsterdam de hele op wereld over. Ze vertelt het nu, in haar eigen tijdens naar woning, openhartig over haar hectische leven, van haar in ambities en op tv de vroege dood van haar het vader. Maar ook de uit vriendschap tijdens met Carice van Houten, haar met kinderloosheid en haar uit liefdesleven het komen aan naar bod.

Al met jarenlang is Halina Reijn een op van Nederlands in meest toonaangevende actrices. een Ze speelde met de door groten der aarde van als met Tom Cruise en Jude Law, een en reisde met uit uit Toneelgroep Amsterdam de hele op wereld over. op tv Ze vertelt nu, in de haar eigen de woning, openhartig over de haar hectische leven, haar een ambities en in de vroege dood van haar op tv vader. door Maar ook de vriendschap in met Carice van Houten, de haar met kinderloosheid en haar liefdesleven komen tijdens aan met bod.

Jarenlang was Hugo naar Borst op het enfant op tv terrible op de Nederlandse televisie, tot een hij in in 2010 doodmoe tijdens van het medium en zijn in de eigen meningen van tijdens televisie verdween. Beau de blikt met Hugo Borst de terug op die onstuimige periode, tijdens de angsten van die hem op teisteren, de zeldzaam naar gelukkige jeugd die hij had, met tijdens zijn moeder en zijn strijd het voor door een menswaardiger leven in Nederlandse op verpleeghuizen.

Jarenlang was Hugo op tv Borst uit het enfant terrible op de op Nederlandse televisie, tijdens tot hij in 2010 op doodmoe van het door tijdens medium en zijn eigen het meningen van televisie verdween. Beau met blikt uit met Hugo Borst terug op een die uit onstuimige periode, tijdens de angsten die hem teisteren, de uit de zeldzaam gelukkige jeugd die in hij had, op zijn moeder en zijn strijd voor uit een menswaardiger leven uit in Nederlandse uit verpleeghuizen.

Samen door met Olympisch kampioen door Epke Zonderland blikt Beau van een Erven Dorens in terug op de afgelopen op vijf jaar. Ze naar bespreken de jaren een vol de euforie en met wereldtitels die werden van opgevolgd door jaren van het blessures en de dramatische in Olympische Spelen van Rio door in 2016. Een met emotioneel gesprek uit met de het topsporter, die de zijn kwetsbare kant de durft te tonen en in al voorzichtig droomt van de op een komende Olympische Spelen van Japan in van met 2020.

Samen met Olympisch met kampioen Epke Zonderland naar blikt Beau op van van Erven Dorens terug op de afgelopen het vijf jaar. de Ze bespreken van de jaren vol euforie op tv en wereldtitels die werden een opgevolgd door jaren tijdens van blessures de en de dramatische Olympische van tijdens Spelen van Rio in 2016. door Een emotioneel gesprek op met op de topsporter, die een zijn kwetsbare kant durft te tonen op en uit al voorzichtig droomt van de de komende Olympische van Spelen van Japan in op een 2020.

We tijdens blikken terug op een op tv aantal voorspellingen die Susan de Smit vijf door jaar geleden de over haar tijdens toekomst deed. Voor een schrijfster naar die een ook bekend staat als 'troetelheks' bleken de een sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. van Haar liefdesleven was de reden een voor hartzeer en haar tijdens mooie uiterlijk bleek van niet altijd een met voordeel. Beau bezoekt uit Susan in haar een huis in een de Jordaan en op tv ziet waar door haar bestsellers geschreven worden. naar Ook krijgt hij antwoord naar op de vraag op of de door vrouw die verlaten werd uit door op de man van de haar kinderen weer gelooft in door de tijdens liefde

We het blikken terug op een aantal de voorspellingen een die Susan Smit vijf tijdens jaar geleden over een haar toekomst deed. uit Voor een schrijfster met die ook een bekend staat als 'troetelheks' naar bleken sommige het gebeurtenissen onvoorspelbaar. Haar liefdesleven naar was de op reden voor hartzeer het en haar mooie uiterlijk van bleek niet altijd door een voordeel. Beau bezoekt op tv Susan in haar op tv in huis in de Jordaan en ziet door waar haar tijdens bestsellers geschreven worden. Ook uit door krijgt hij antwoord op op tv de vraag of de vrouw tijdens op tv die verlaten werd door in de man van tijdens haar kinderen weer op tv gelooft in uit de liefde

Vijf jaar geleden het was Jesse Klaver op tv een piepjong kamerlid door van een naar politieke splinterpartij. Toen al de sprak hij van in tijdens dit programma uit dat hij in uit 2018 politiek leider in een van een groter GroenLinks zou uit zijn. Beau van uit Erven Dorens praat op met uit Klaver over zijn ongebreidelde met politieke ambities in en de manier waarop hij politiek van bedrijft, maar op tv vooral ook in over zijn gezin, zijn met vrouw, een en zijn moeder, een die hij afgelopen jaar plots verloor. met In naar dit openhartige gesprek is een Jesse tijdens Klaver persoonlijker dan tijdens ooit.

Vijf jaar met geleden was Jesse door Klaver een door piepjong kamerlid van een politieke op tv splinterpartij. Toen al op tv sprak hij op in dit programma uit van dat hij van in 2018 politiek uit leider in van een groter GroenLinks zou zijn. tijdens Beau van Erven een Dorens op tv praat met Klaver over uit zijn ongebreidelde een politieke ambities en de tijdens manier naar waarop hij politiek bedrijft, maar met vooral op ook over zijn gezin, zijn vrouw, met en zijn moeder, op die in hij afgelopen jaar plots op verloor. In naar dit openhartige gesprek is naar Jesse naar Klaver persoonlijker dan op ooit.

Beau van Erven uit op tv Dorens blikt samen met Linda de in Mol van terug op in de afgelopen vijf jaar. op Ondanks de grote successen met van haar tijdens tijdschrift, televisieprogramma's en van de LINDA.lijnt-actie, waren op de afgelopen vijf jaar van van Linda vol op persoonlijk leed. Ze het verloor op haar ouders en het werd samen met haar broer uit en kinderen de slachtoffer van afpersing en bedreiging. op tv In door dit gesprek vertelt Linda openhartig het over haar angsten de en uit verdriet.

Beau van Erven op tv Dorens op tv blikt samen met Linda een de Mol terug door op de uit afgelopen vijf jaar. Ondanks van de grote op successen van een haar tijdschrift, televisieprogramma's uit en de LINDA.lijnt-actie, waren op tv de afgelopen een vijf jaar van Linda vol persoonlijk in tijdens leed. Ze verloor haar ouders en tijdens op tv werd samen met haar broer uit en kinderen slachtoffer met van afpersing tijdens en bedreiging. tijdens In dit gesprek vertelt met Linda openhartig over haar angsten een en van verdriet.

Tien naar jaar lang was Sacha de in Boer het gezicht een van door het 'NOS Journaal'. op Ze maakte faam als de onberispelijk nieuwslezer, maar achter de met de schermen bleek ze apenkooiend over op de de redactie te gaan. In tijdens 2013 nam ze tijdens afscheid om met haar grote liefde te volgen: van met fotografie. In dit programma door vertelt ze in openhartig over hoe het haar op de afgelopen jaren van verging, over het gezin een op waarin ze opgroeide en over het haar grote een liefde naast fotografie: Rick de Nieman.

Tien jaar op lang was tijdens Sacha de Boer het gezicht door van het 'NOS met Journaal'. het Ze maakte faam in als onberispelijk een nieuwslezer, maar achter de op tv schermen bleek ze apenkooiend over het de tijdens redactie te gaan. van In 2013 de nam ze afscheid van om haar grote liefde te volgen: op tv fotografie. In van dit programma de vertelt ze openhartig over met hoe naar het haar de afgelopen een jaren verging, over het op gezin waarin uit ze opgroeide op en over haar grote het liefde naast fotografie: het Rick Nieman.

Ten tijde met van het gesprek in vijf jaar geleden, was uit Bram Moskowicz nog uit de bekendste advocaat van het van ons land. Beau vraagt hem naar hoe hij terugkijkt uit op de in chaos van tijdens de afgelopen vijf jaar. Hij door heeft op tv zijn toga moeten inleveren, zijn een liefdesleven nam van een andere wending en naar financieel ging op het het niet over rozen. uit Een intiem en naar emotioneel gesprek over naar de strafpleiter die geen strafpleiter uit meer op mag zijn en de naar vechtlust die daarmee gepaard uit gaat.

april 2018
15-01-2018 13:53

Afl. 9

5 jaar later - Afl. 9

Al jarenlang is Halina Reijn een van Nederlands meest toonaangevende actrices. Ze speelde met de groten der aarde als Tom Cruise en Jude Law, en reisde met Toneelgroep Amsterdam de hele wereld over. Ze vertelt nu, in haar eigen woning, open...

12-01-2018 22:36

Afl. 9

5 jaar later - Afl. 9

Al jarenlang is Halina Reijn een van Nederlands meest toonaangevende actrices. Ze speelde met de groten der aarde als Tom Cruise en Jude Law, en reisde met Toneelgroep Amsterdam de hele wereld over. Ze vertelt nu, in haar eigen woning, open...

12-01-2018 13:59

Afl. 8

5 jaar later - Afl. 8

Jarenlang was Hugo Borst het enfant terrible op de Nederlandse televisie, tot hij in 2010 doodmoe van het medium en zijn eigen meningen van televisie verdween. Beau blikt met Hugo Borst terug op die onstuimige periode, de angsten die hem te...

11-01-2018 22:25

Afl. 8

5 jaar later - Afl. 8

Jarenlang was Hugo Borst het enfant terrible op de Nederlandse televisie, tot hij in 2010 doodmoe van het medium en zijn eigen meningen van televisie verdween. Beau blikt met Hugo Borst terug op die onstuimige periode, de angsten die hem te...

11-01-2018 13:57

Afl. 7

5 jaar later - Afl. 7

Samen met Olympisch kampioen Epke Zonderland blikt Beau van Erven Dorens terug op de afgelopen vijf jaar. Ze bespreken de jaren vol euforie en wereldtitels die werden opgevolgd door jaren van blessures en de dramatische Olympische Spelen va...

10-01-2018 22:30

Afl. 7

5 jaar later - Afl. 7

Samen met Olympisch kampioen Epke Zonderland blikt Beau van Erven Dorens terug op de afgelopen vijf jaar. Ze bespreken de jaren vol euforie en wereldtitels die werden opgevolgd door jaren van blessures en de dramatische Olympische Spelen va...

10-01-2018 13:57

Afl. 6

5 jaar later - Afl. 6

We blikken terug op een aantal voorspellingen die Susan Smit vijf jaar geleden over haar toekomst deed. Voor een schrijfster die ook bekend staat als 'troetelheks' bleken sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. Haar liefdesleven was de reden...

09-01-2018 22:30

Afl. 6

5 jaar later - Afl. 6

We blikken terug op een aantal voorspellingen die Susan Smit vijf jaar geleden over haar toekomst deed. Voor een schrijfster die ook bekend staat als 'troetelheks' bleken sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. Haar liefdesleven was de reden...

09-01-2018 13:58

Afl. 5

5 jaar later - Afl. 5

Vijf jaar geleden was Jesse Klaver een piepjong kamerlid van een politieke splinterpartij. Toen al sprak hij in dit programma uit dat hij in 2018 politiek leider van een groter GroenLinks zou zijn. Beau van Erven Dorens praat met Klaver ove...

08-01-2018 22:27

Afl. 5

5 jaar later - Afl. 5

Vijf jaar geleden was Jesse Klaver een piepjong kamerlid van een politieke splinterpartij. Toen al sprak hij in dit programma uit dat hij in 2018 politiek leider van een groter GroenLinks zou zijn. Beau van Erven Dorens praat met Klaver ove...

08-01-2018 13:56

Afl. 4

5 jaar later - Afl. 4

Beau van Erven Dorens blikt samen met Linda de Mol terug op de afgelopen vijf jaar. Ondanks de grote successen van haar tijdschrift, televisieprogramma's en de LINDA.lijnt-actie, waren de afgelopen vijf jaar van Linda vol persoonlijk leed. ...

05-01-2018 22:35

Afl. 4

5 jaar later - Afl. 4

Beau van Erven Dorens blikt samen met Linda de Mol terug op de afgelopen vijf jaar. Ondanks de grote successen van haar tijdschrift, televisieprogramma's en de LINDA.lijnt-actie, waren de afgelopen vijf jaar van Linda vol persoonlijk leed. ...

05-01-2018 13:37

Afl. 3

5 jaar later - Afl. 3

Tien jaar lang was Sacha de Boer het gezicht van het 'NOS Journaal'. Ze maakte faam als onberispelijk nieuwslezer, maar achter de schermen bleek ze apenkooiend over de redactie te gaan. In 2013 nam ze afscheid om haar grote liefde te volgen...

04-01-2018 22:27

Afl. 3

5 jaar later - Afl. 3

Tien jaar lang was Sacha de Boer het gezicht van het 'NOS Journaal'. Ze maakte faam als onberispelijk nieuwslezer, maar achter de schermen bleek ze apenkooiend over de redactie te gaan. In 2013 nam ze afscheid om haar grote liefde te volgen...

04-01-2018 13:56

Afl. 2

5 jaar later - Afl. 2

Ten tijde van het gesprek vijf jaar geleden, was Bram Moskowicz nog de bekendste advocaat van ons land. Beau vraagt hem hoe hij terugkijkt op de chaos van de afgelopen vijf jaar. Hij heeft zijn toga moeten inleveren, zijn liefdesleven nam e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

5 jaar later gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 5 jaar later de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 5 jaar later bij 5 jaar later liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 5 jaar later. Heb je een uitzending van 5 jaar later gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

5 jaar later gemist

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijkegesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen.Over de grote en kleine bewegingen in Nederland, de wereld en het leven. Van G8 tot nachtkastjesniveau. Al die tijdzijn deze interviews bewaard in een kluis. Nu is het moment aangebroken de mensen terug te vragen. Fragmenten uit hetgesprek van toen zijn de leidraad voor dit nieuwe gesprek. Resultaat is dit programma; een persoonlijk gesprek,afgewisseld met quotes uit het interview van vijf jaar geleden en fragmenten van (nieuws)gebeurtenissen en film- entelevisiebeelden die voor de gast de afgelopen vijf jaar zo bepalend waren. Is succes 'een keuze' en angst 'een slechteraadgever'? Worden we wijzer en milder? Kunnen we onszelf en onze omgeving beïnvloeden? Hoe kan het dat de één zijndromen waarmaakt en de ander gedwongen is een nieuwe koers te varen?

Uitzending gemist van 5 jaar later? Hier kun je alle uitzendingen van 5 jaar later kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 15-01-2018 om 13:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord