Programma gemist?

Al jarenlang het is Halina Reijn een op tv van uit Nederlands meest met toonaangevende actrices. Ze speelde met de een groten het der aarde als Tom de Cruise en Jude Law, naar van en reisde met naar Toneelgroep Amsterdam de hele wereld over. tijdens het Ze vertelt nu, uit in haar eigen een woning, openhartig over haar door hectische leven, haar ambities en op de door vroege dood tijdens van haar vader. Maar ook de met vriendschap door met Carice van Houten, haar het het kinderloosheid en haar liefdesleven komen uit aan een bod.

Al jarenlang van is Halina tijdens Reijn een van van Nederlands meest toonaangevende actrices. Ze op speelde met een de groten der met aarde als Tom de Cruise en op tv Jude Law, en reisde met een Toneelgroep de Amsterdam de het hele wereld over. Ze vertelt nu, een het in haar eigen woning, met openhartig over haar hectische leven, van uit haar ambities en de vroege op dood van haar uit vader. Maar ook naar de vriendschap met met Carice van Houten, haar in het kinderloosheid en haar op liefdesleven komen aan met bod.

Jarenlang op was Hugo Borst het de enfant terrible naar op de Nederlandse tijdens televisie, tot hij met in 2010 doodmoe van het naar medium en naar zijn eigen met meningen van televisie op verdween. Beau blikt met Hugo een met Borst terug op een die onstuimige periode, de angsten die in hem teisteren, op tv de zeldzaam uit gelukkige jeugd die hij had, met zijn moeder en tijdens met zijn strijd voor een uit menswaardiger leven in het Nederlandse verpleeghuizen.

Jarenlang was Hugo de Borst het naar enfant terrible in op de Nederlandse televisie, tot met hij het in 2010 de doodmoe van het naar medium en zijn eigen meningen van op tv televisie verdween. Beau tijdens blikt met naar Hugo Borst in terug op die uit onstuimige periode, de angsten die naar hem teisteren, tijdens de zeldzaam in gelukkige jeugd die hij had, een het zijn moeder en zijn naar strijd voor een menswaardiger op leven in Nederlandse op verpleeghuizen.

Samen met Olympisch door kampioen Epke naar Zonderland blikt Beau op van het Erven Dorens terug op een de afgelopen vijf tijdens jaar. Ze bespreken de door jaren vol op euforie en wereldtitels door die werden opgevolgd naar door jaren van blessures en door de in dramatische Olympische Spelen van van Rio in op tv 2016. Een emotioneel gesprek met tijdens een de topsporter, die van zijn kwetsbare kant door durft te tonen en al door voorzichtig uit droomt van de komende de Olympische Spelen van Japan op in van 2020.

Samen met Olympisch tijdens kampioen Epke Zonderland naar uit blikt Beau van Erven Dorens naar terug op een de afgelopen van vijf jaar. Ze het bespreken de jaren vol euforie en met wereldtitels op tv die werden tijdens opgevolgd door jaren op van blessures en de dramatische Olympische het Spelen van Rio van in door 2016. Een emotioneel gesprek met het de het topsporter, die zijn kwetsbare met kant durft te tonen door naar en al voorzichtig met droomt van de komende het Olympische Spelen tijdens van Japan in op tv 2020.

We van blikken terug op een aantal op voorspellingen een die Susan Smit vijf op tv jaar geleden een over haar toekomst op tv deed. Voor een schrijfster die het ook naar bekend staat als 'troetelheks' tijdens bleken sommige gebeurtenissen de onvoorspelbaar. Haar liefdesleven door was de reden met voor met hartzeer en haar mooie door uiterlijk bleek niet altijd een van voordeel. Beau op bezoekt Susan in haar de huis in het de Jordaan en een ziet op waar haar bestsellers geschreven worden. Ook uit krijgt op hij antwoord op de vraag van met of de vrouw die verlaten de werd door de man van van een haar kinderen uit weer gelooft in de de liefde

We een blikken terug op een naar aantal voorspellingen die Susan op tv Smit van vijf jaar geleden uit over haar toekomst deed. Voor tijdens een schrijfster met die ook bekend staat tijdens uit als 'troetelheks' bleken sommige van gebeurtenissen onvoorspelbaar. Haar in liefdesleven was de met reden voor hartzeer en naar haar mooie uiterlijk bleek met niet in altijd een voordeel. Beau met bezoekt Susan in haar met naar huis in de Jordaan van en ziet waar van haar bestsellers geschreven een worden. Ook krijgt uit hij antwoord het op de vraag of de vrouw het de die verlaten werd door de man een van haar het kinderen weer gelooft in in de een liefde

Vijf tijdens jaar geleden was Jesse het Klaver een door piepjong kamerlid van een politieke van splinterpartij. Toen tijdens al sprak op hij in dit programma een uit dat uit hij in 2018 politiek leider een van een groter door door GroenLinks zou zijn. Beau van de Erven Dorens naar praat met Klaver over zijn de van ongebreidelde politieke ambities en de manier op waarop uit hij politiek bedrijft, tijdens maar vooral ook over een zijn gezin, door zijn vrouw, en het zijn moeder, die de hij afgelopen jaar plots verloor. op In dit de openhartige gesprek van is Jesse Klaver persoonlijker dan in tijdens ooit.

Vijf jaar met geleden was Jesse Klaver op op tv een piepjong kamerlid de van een politieke splinterpartij. Toen met al sprak op tv hij in dit programma uit tijdens dat hij op tv in tijdens 2018 politiek leider van door een groter GroenLinks de zou zijn. Beau van in Erven Dorens naar praat met het Klaver over zijn ongebreidelde politieke ambities tijdens en op de manier waarop hij een politiek bedrijft, een maar vooral van ook over zijn de gezin, zijn vrouw, en naar zijn moeder, die hij afgelopen het jaar plots de verloor. In dit openhartige tijdens een gesprek is Jesse in Klaver persoonlijker dan door ooit.

Beau naar van Erven Dorens blikt een samen met op tv Linda de met Mol terug op tijdens de afgelopen vijf een jaar. Ondanks de de grote successen van tijdens haar tijdschrift, televisieprogramma's en de LINDA.lijnt-actie, door waren de naar afgelopen vijf jaar het van Linda op vol persoonlijk leed. Ze verloor tijdens haar van ouders en van werd samen met door haar broer en kinderen slachtoffer uit van afpersing tijdens en bedreiging. op In dit gesprek vertelt Linda naar openhartig over tijdens haar angsten en door verdriet.

Beau door van Erven van Dorens blikt samen met Linda tijdens de Mol terug op op een de afgelopen vijf jaar. Ondanks de uit grote in successen van haar tijdschrift, televisieprogramma's in en de met LINDA.lijnt-actie, waren de de afgelopen vijf jaar door van het Linda vol persoonlijk leed. Ze in verloor haar de ouders en werd samen met een haar broer en op op tv kinderen slachtoffer van afpersing op tv en bedreiging. een In dit gesprek vertelt tijdens Linda openhartig het over haar angsten op en verdriet.

Tien jaar lang naar was met Sacha de Boer het van gezicht van het 'NOS op Journaal'. Ze maakte tijdens faam met als onberispelijk van nieuwslezer, maar achter de schermen in bleek ze een apenkooiend over de redactie op tv te gaan. een In 2013 nam uit ze afscheid om haar grote een liefde te op tv volgen: een fotografie. In dit op programma vertelt ze openhartig over hoe met door het haar de op tv afgelopen jaren verging, over het gezin het op waarin ze opgroeide en over met haar grote uit liefde naast fotografie: Rick door Nieman.

Tien naar jaar lang was Sacha naar de Boer het op tv gezicht van het van 'NOS Journaal'. Ze een maakte faam in als onberispelijk nieuwslezer, maar achter een de schermen uit bleek ze op apenkooiend over de redactie te een gaan. In op 2013 nam tijdens ze afscheid om haar grote van liefde naar te volgen: fotografie. In dit met een programma vertelt ze openhartig met over hoe het haar uit de afgelopen jaren op verging, over het op tv gezin waarin de ze opgroeide op en over haar grote door liefde naast op tv fotografie: Rick Nieman.

Ten tijde met van het de gesprek vijf jaar van geleden, was het Bram Moskowicz nog de door bekendste advocaat van naar ons land. Beau vraagt hem uit hoe hij terugkijkt naar op op de chaos van de afgelopen van vijf jaar. Hij op tv heeft het zijn toga moeten inleveren, op zijn liefdesleven nam een tijdens andere wending en op financieel ging naar het niet het over rozen. Een intiem van en emotioneel een gesprek over de een strafpleiter die geen strafpleiter meer een door mag zijn en het de vechtlust die daarmee de gepaard gaat.

december 2019
15-01-2018 13:53

Afl. 9

5 jaar later - Afl. 9

Al jarenlang is Halina Reijn een van Nederlands meest toonaangevende actrices. Ze speelde met de groten der aarde als Tom Cruise en Jude Law, en reisde met Toneelgroep Amsterdam de hele wereld over. Ze vertelt nu, in haar eigen woning, open...

12-01-2018 22:36

Afl. 9

5 jaar later - Afl. 9

Al jarenlang is Halina Reijn een van Nederlands meest toonaangevende actrices. Ze speelde met de groten der aarde als Tom Cruise en Jude Law, en reisde met Toneelgroep Amsterdam de hele wereld over. Ze vertelt nu, in haar eigen woning, open...

12-01-2018 13:59

Afl. 8

5 jaar later - Afl. 8

Jarenlang was Hugo Borst het enfant terrible op de Nederlandse televisie, tot hij in 2010 doodmoe van het medium en zijn eigen meningen van televisie verdween. Beau blikt met Hugo Borst terug op die onstuimige periode, de angsten die hem te...

11-01-2018 22:25

Afl. 8

5 jaar later - Afl. 8

Jarenlang was Hugo Borst het enfant terrible op de Nederlandse televisie, tot hij in 2010 doodmoe van het medium en zijn eigen meningen van televisie verdween. Beau blikt met Hugo Borst terug op die onstuimige periode, de angsten die hem te...

11-01-2018 13:57

Afl. 7

5 jaar later - Afl. 7

Samen met Olympisch kampioen Epke Zonderland blikt Beau van Erven Dorens terug op de afgelopen vijf jaar. Ze bespreken de jaren vol euforie en wereldtitels die werden opgevolgd door jaren van blessures en de dramatische Olympische Spelen va...

10-01-2018 22:30

Afl. 7

5 jaar later - Afl. 7

Samen met Olympisch kampioen Epke Zonderland blikt Beau van Erven Dorens terug op de afgelopen vijf jaar. Ze bespreken de jaren vol euforie en wereldtitels die werden opgevolgd door jaren van blessures en de dramatische Olympische Spelen va...

10-01-2018 13:57

Afl. 6

5 jaar later - Afl. 6

We blikken terug op een aantal voorspellingen die Susan Smit vijf jaar geleden over haar toekomst deed. Voor een schrijfster die ook bekend staat als 'troetelheks' bleken sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. Haar liefdesleven was de reden...

09-01-2018 22:30

Afl. 6

5 jaar later - Afl. 6

We blikken terug op een aantal voorspellingen die Susan Smit vijf jaar geleden over haar toekomst deed. Voor een schrijfster die ook bekend staat als 'troetelheks' bleken sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. Haar liefdesleven was de reden...

09-01-2018 13:58

Afl. 5

5 jaar later - Afl. 5

Vijf jaar geleden was Jesse Klaver een piepjong kamerlid van een politieke splinterpartij. Toen al sprak hij in dit programma uit dat hij in 2018 politiek leider van een groter GroenLinks zou zijn. Beau van Erven Dorens praat met Klaver ove...

08-01-2018 22:27

Afl. 5

5 jaar later - Afl. 5

Vijf jaar geleden was Jesse Klaver een piepjong kamerlid van een politieke splinterpartij. Toen al sprak hij in dit programma uit dat hij in 2018 politiek leider van een groter GroenLinks zou zijn. Beau van Erven Dorens praat met Klaver ove...

08-01-2018 13:56

Afl. 4

5 jaar later - Afl. 4

Beau van Erven Dorens blikt samen met Linda de Mol terug op de afgelopen vijf jaar. Ondanks de grote successen van haar tijdschrift, televisieprogramma's en de LINDA.lijnt-actie, waren de afgelopen vijf jaar van Linda vol persoonlijk leed. ...

05-01-2018 22:35

Afl. 4

5 jaar later - Afl. 4

Beau van Erven Dorens blikt samen met Linda de Mol terug op de afgelopen vijf jaar. Ondanks de grote successen van haar tijdschrift, televisieprogramma's en de LINDA.lijnt-actie, waren de afgelopen vijf jaar van Linda vol persoonlijk leed. ...

05-01-2018 13:37

Afl. 3

5 jaar later - Afl. 3

Tien jaar lang was Sacha de Boer het gezicht van het 'NOS Journaal'. Ze maakte faam als onberispelijk nieuwslezer, maar achter de schermen bleek ze apenkooiend over de redactie te gaan. In 2013 nam ze afscheid om haar grote liefde te volgen...

04-01-2018 22:27

Afl. 3

5 jaar later - Afl. 3

Tien jaar lang was Sacha de Boer het gezicht van het 'NOS Journaal'. Ze maakte faam als onberispelijk nieuwslezer, maar achter de schermen bleek ze apenkooiend over de redactie te gaan. In 2013 nam ze afscheid om haar grote liefde te volgen...

04-01-2018 13:56

Afl. 2

5 jaar later - Afl. 2

Ten tijde van het gesprek vijf jaar geleden, was Bram Moskowicz nog de bekendste advocaat van ons land. Beau vraagt hem hoe hij terugkijkt op de chaos van de afgelopen vijf jaar. Hij heeft zijn toga moeten inleveren, zijn liefdesleven nam e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

5 jaar later gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 5 jaar later de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 5 jaar later bij 5 jaar later liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 5 jaar later. Heb je een uitzending van 5 jaar later gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

5 jaar later gemist

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijkegesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen.Over de grote en kleine bewegingen in Nederland, de wereld en het leven. Van G8 tot nachtkastjesniveau. Al die tijdzijn deze interviews bewaard in een kluis. Nu is het moment aangebroken de mensen terug te vragen. Fragmenten uit hetgesprek van toen zijn de leidraad voor dit nieuwe gesprek. Resultaat is dit programma; een persoonlijk gesprek,afgewisseld met quotes uit het interview van vijf jaar geleden en fragmenten van (nieuws)gebeurtenissen en film- entelevisiebeelden die voor de gast de afgelopen vijf jaar zo bepalend waren. Is succes 'een keuze' en angst 'een slechteraadgever'? Worden we wijzer en milder? Kunnen we onszelf en onze omgeving beïnvloeden? Hoe kan het dat de één zijndromen waarmaakt en de ander gedwongen is een nieuwe koers te varen?

Uitzending gemist van 5 jaar later? Hier kun je alle uitzendingen van 5 jaar later kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 15-01-2018 om 13:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!