Programma gemist?

Al jarenlang van is Halina Reijn een een van Nederlands op tv meest toonaangevende op tv actrices. Ze speelde met de naar groten der een aarde als uit Tom Cruise uit en Jude Law, en reisde op tv met Toneelgroep Amsterdam tijdens de naar hele wereld over. Ze vertelt tijdens nu, in door haar eigen woning, openhartig van over haar hectische leven, op haar het ambities en de op tv vroege dood van haar vader. het van Maar ook de vriendschap met Carice een tijdens van Houten, haar naar kinderloosheid en haar liefdesleven op komen aan naar bod.

Al uit jarenlang is Halina Reijn een uit uit van Nederlands meest toonaangevende actrices. Ze op speelde met een de groten der op tv aarde op tv als Tom Cruise en in Jude Law, en reisde met naar Toneelgroep Amsterdam de met hele wereld op over. Ze vertelt nu, uit door in haar eigen woning, openhartig over naar haar hectische van leven, haar ambities en een de vroege tijdens dood van haar tijdens vader. een Maar ook de vriendschap van met Carice van Houten, haar uit kinderloosheid de en haar liefdesleven met komen aan naar bod.

Jarenlang in was Hugo Borst het enfant op door terrible op de Nederlandse televisie, naar tot hij in 2010 een doodmoe van het tijdens van medium en zijn eigen meningen van op tv televisie het verdween. Beau blikt met Hugo op Borst het terug op op tv die onstuimige periode, de het angsten die hem op teisteren, de zeldzaam gelukkige door jeugd die op tv hij had, zijn moeder en op tv zijn strijd voor uit een menswaardiger leven een in Nederlandse een verpleeghuizen.

Jarenlang was Hugo met van Borst het enfant terrible op door de in Nederlandse televisie, tot hij in 2010 de tijdens doodmoe van het medium en zijn in uit eigen meningen van een televisie verdween. Beau blikt een met Hugo Borst op tv terug op die onstuimige in periode, de angsten die in hem het teisteren, de zeldzaam tijdens gelukkige jeugd een die hij had, in zijn moeder en zijn strijd een voor een menswaardiger het leven tijdens in Nederlandse verpleeghuizen.

Samen met Olympisch naar kampioen de Epke Zonderland blikt de Beau van Erven Dorens tijdens terug op de afgelopen de vijf jaar. door Ze op bespreken de jaren vol euforie op en wereldtitels die werden op tv een opgevolgd door jaren van blessures en uit de dramatische door Olympische van Spelen van Rio in 2016. Een door emotioneel gesprek met van de tijdens topsporter, die zijn kwetsbare kant van durft te naar tonen in en al voorzichtig droomt van met de van komende Olympische Spelen op van Japan in op tv 2020.

Samen in met Olympisch kampioen Epke naar Zonderland blikt Beau van op tv Erven Dorens in terug op in de afgelopen naar vijf jaar. Ze op tv bespreken de jaren vol euforie in en wereldtitels die werden van opgevolgd door jaren op naar van blessures en door de dramatische Olympische Spelen van uit Rio een in 2016. Een emotioneel gesprek in met de topsporter, uit die zijn kwetsbare op kant durft met te tonen en met al voorzichtig droomt op tv van de komende Olympische Spelen van op van Japan in een 2020.

We blikken terug het met op een aantal het voorspellingen die Susan Smit met vijf jaar geleden over haar naar in toekomst deed. Voor een het schrijfster die ook bekend op tv staat als tijdens 'troetelheks' bleken sommige gebeurtenissen door onvoorspelbaar. Haar liefdesleven was in de reden voor het de hartzeer en haar mooie uiterlijk in bleek niet altijd op een voordeel. met Beau bezoekt het Susan in haar huis door in de van Jordaan en ziet naar waar haar bestsellers geschreven worden. een Ook krijgt hij uit antwoord op de uit vraag of in de vrouw die verlaten werd een door de man in van haar door kinderen weer gelooft de in de van liefde

We blikken op terug op een aantal tijdens voorspellingen die tijdens Susan Smit uit vijf jaar geleden het over haar toekomst van deed. Voor een schrijfster die van ook de bekend staat als 'troetelheks' bleken door sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. de Haar een liefdesleven was de reden de voor hartzeer en op tv haar het mooie uiterlijk bleek niet altijd een de voordeel. Beau op tv bezoekt Susan een in haar huis in tijdens de het Jordaan en ziet waar haar bestsellers op tv geschreven worden. Ook het krijgt hij op tv antwoord het op de vraag of de vrouw met het die verlaten werd door op tv de man door van haar kinderen weer gelooft in de de de liefde

Vijf met jaar geleden was Jesse Klaver een een piepjong tijdens kamerlid van een politieke op splinterpartij. door Toen al sprak hij een in dit programma uit een dat hij in het 2018 de politiek leider van van een groter met GroenLinks zou zijn. uit Beau van Erven Dorens praat met naar Klaver over de zijn ongebreidelde een politieke ambities en de een manier waarop hij op tv politiek bedrijft, maar vooral op ook over zijn de gezin, zijn het vrouw, op tv en zijn moeder, op tv die hij afgelopen jaar plots verloor. een In dit openhartige naar gesprek is tijdens Jesse Klaver uit persoonlijker dan uit ooit.

Vijf naar jaar geleden was Jesse Klaver van een piepjong naar kamerlid van in een politieke splinterpartij. Toen naar al sprak hij in van op dit programma uit een dat hij in 2018 politiek leider op tv van een het groter GroenLinks tijdens zou zijn. Beau uit van Erven op tv Dorens praat met Klaver over op tv zijn door ongebreidelde politieke ambities en de manier uit waarop hij door politiek bedrijft, maar vooral de ook op over zijn gezin, zijn vrouw, de en zijn moeder, uit die hij met afgelopen jaar plots het verloor. in In dit openhartige gesprek is van Jesse Klaver een persoonlijker dan met ooit.

Beau tijdens van Erven Dorens naar blikt samen met de Linda de Mol naar terug op het de afgelopen vijf de jaar. Ondanks de naar grote successen van haar tijdens tijdschrift, televisieprogramma's en de LINDA.lijnt-actie, op tv waren de een afgelopen vijf jaar op van Linda naar vol persoonlijk leed. Ze door verloor haar ouders de en werd in samen met haar broer en in kinderen slachtoffer tijdens van het afpersing en bedreiging. In naar dit gesprek op tv vertelt Linda openhartig over haar de angsten in en verdriet.

Beau uit van Erven Dorens naar blikt samen met Linda de de Mol terug in op de met afgelopen vijf jaar. Ondanks de in een grote successen van haar tijdschrift, televisieprogramma's het en de tijdens LINDA.lijnt-actie, tijdens waren de afgelopen vijf jaar door van de Linda vol persoonlijk met leed. Ze verloor haar ouders uit en werd met samen met haar op tv broer en op kinderen slachtoffer van op tv afpersing en bedreiging. de In dit gesprek vertelt Linda door openhartig over haar naar angsten op en verdriet.

Tien jaar het lang was Sacha uit de Boer het in gezicht van het in 'NOS Journaal'. Ze het maakte faam als op onberispelijk nieuwslezer, maar de achter de schermen op tv bleek tijdens ze apenkooiend over de redactie te op tv tijdens gaan. In 2013 nam door ze afscheid om in haar grote liefde te in volgen: fotografie. In met dit programma vertelt naar ze uit openhartig over hoe het uit haar de de afgelopen jaren verging, over door het gezin in waarin ze opgroeide en naar over haar grote liefde naast naar fotografie: een Rick Nieman.

Tien het jaar lang was de Sacha de Boer het het gezicht van het 'NOS uit in Journaal'. Ze maakte faam tijdens als onberispelijk op tv nieuwslezer, maar achter de schermen bleek uit ze met apenkooiend over tijdens de redactie te tijdens gaan. In 2013 nam een ze afscheid om haar grote van liefde te volgen: naar van fotografie. In dit programma vertelt in ze openhartig over hoe het uit het haar de afgelopen jaren verging, op door over het gezin waarin uit ze opgroeide en over haar op grote een liefde naast door fotografie: Rick Nieman.

Ten een tijde van het gesprek naar vijf jaar het geleden, was Bram op tv Moskowicz nog de bekendste naar advocaat van ons land. naar op tv Beau vraagt hem hoe hij terugkijkt op tv op de op chaos van de afgelopen van vijf jaar. Hij uit heeft zijn toga van een moeten inleveren, zijn liefdesleven van nam een door andere wending en financieel op ging het op niet over rozen. Een intiem de en emotioneel de gesprek over tijdens de strafpleiter die geen strafpleiter meer uit mag op tv zijn en de vechtlust van die daarmee gepaard de gaat.

september 2019
15-01-2018 13:53

Afl. 9

5 jaar later - Afl. 9

Al jarenlang is Halina Reijn een van Nederlands meest toonaangevende actrices. Ze speelde met de groten der aarde als Tom Cruise en Jude Law, en reisde met Toneelgroep Amsterdam de hele wereld over. Ze vertelt nu, in haar eigen woning, open...

12-01-2018 22:36

Afl. 9

5 jaar later - Afl. 9

Al jarenlang is Halina Reijn een van Nederlands meest toonaangevende actrices. Ze speelde met de groten der aarde als Tom Cruise en Jude Law, en reisde met Toneelgroep Amsterdam de hele wereld over. Ze vertelt nu, in haar eigen woning, open...

12-01-2018 13:59

Afl. 8

5 jaar later - Afl. 8

Jarenlang was Hugo Borst het enfant terrible op de Nederlandse televisie, tot hij in 2010 doodmoe van het medium en zijn eigen meningen van televisie verdween. Beau blikt met Hugo Borst terug op die onstuimige periode, de angsten die hem te...

11-01-2018 22:25

Afl. 8

5 jaar later - Afl. 8

Jarenlang was Hugo Borst het enfant terrible op de Nederlandse televisie, tot hij in 2010 doodmoe van het medium en zijn eigen meningen van televisie verdween. Beau blikt met Hugo Borst terug op die onstuimige periode, de angsten die hem te...

11-01-2018 13:57

Afl. 7

5 jaar later - Afl. 7

Samen met Olympisch kampioen Epke Zonderland blikt Beau van Erven Dorens terug op de afgelopen vijf jaar. Ze bespreken de jaren vol euforie en wereldtitels die werden opgevolgd door jaren van blessures en de dramatische Olympische Spelen va...

10-01-2018 22:30

Afl. 7

5 jaar later - Afl. 7

Samen met Olympisch kampioen Epke Zonderland blikt Beau van Erven Dorens terug op de afgelopen vijf jaar. Ze bespreken de jaren vol euforie en wereldtitels die werden opgevolgd door jaren van blessures en de dramatische Olympische Spelen va...

10-01-2018 13:57

Afl. 6

5 jaar later - Afl. 6

We blikken terug op een aantal voorspellingen die Susan Smit vijf jaar geleden over haar toekomst deed. Voor een schrijfster die ook bekend staat als 'troetelheks' bleken sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. Haar liefdesleven was de reden...

09-01-2018 22:30

Afl. 6

5 jaar later - Afl. 6

We blikken terug op een aantal voorspellingen die Susan Smit vijf jaar geleden over haar toekomst deed. Voor een schrijfster die ook bekend staat als 'troetelheks' bleken sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. Haar liefdesleven was de reden...

09-01-2018 13:58

Afl. 5

5 jaar later - Afl. 5

Vijf jaar geleden was Jesse Klaver een piepjong kamerlid van een politieke splinterpartij. Toen al sprak hij in dit programma uit dat hij in 2018 politiek leider van een groter GroenLinks zou zijn. Beau van Erven Dorens praat met Klaver ove...

08-01-2018 22:27

Afl. 5

5 jaar later - Afl. 5

Vijf jaar geleden was Jesse Klaver een piepjong kamerlid van een politieke splinterpartij. Toen al sprak hij in dit programma uit dat hij in 2018 politiek leider van een groter GroenLinks zou zijn. Beau van Erven Dorens praat met Klaver ove...

08-01-2018 13:56

Afl. 4

5 jaar later - Afl. 4

Beau van Erven Dorens blikt samen met Linda de Mol terug op de afgelopen vijf jaar. Ondanks de grote successen van haar tijdschrift, televisieprogramma's en de LINDA.lijnt-actie, waren de afgelopen vijf jaar van Linda vol persoonlijk leed. ...

05-01-2018 22:35

Afl. 4

5 jaar later - Afl. 4

Beau van Erven Dorens blikt samen met Linda de Mol terug op de afgelopen vijf jaar. Ondanks de grote successen van haar tijdschrift, televisieprogramma's en de LINDA.lijnt-actie, waren de afgelopen vijf jaar van Linda vol persoonlijk leed. ...

05-01-2018 13:37

Afl. 3

5 jaar later - Afl. 3

Tien jaar lang was Sacha de Boer het gezicht van het 'NOS Journaal'. Ze maakte faam als onberispelijk nieuwslezer, maar achter de schermen bleek ze apenkooiend over de redactie te gaan. In 2013 nam ze afscheid om haar grote liefde te volgen...

04-01-2018 22:27

Afl. 3

5 jaar later - Afl. 3

Tien jaar lang was Sacha de Boer het gezicht van het 'NOS Journaal'. Ze maakte faam als onberispelijk nieuwslezer, maar achter de schermen bleek ze apenkooiend over de redactie te gaan. In 2013 nam ze afscheid om haar grote liefde te volgen...

04-01-2018 13:56

Afl. 2

5 jaar later - Afl. 2

Ten tijde van het gesprek vijf jaar geleden, was Bram Moskowicz nog de bekendste advocaat van ons land. Beau vraagt hem hoe hij terugkijkt op de chaos van de afgelopen vijf jaar. Hij heeft zijn toga moeten inleveren, zijn liefdesleven nam e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

5 jaar later gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 5 jaar later de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 5 jaar later bij 5 jaar later liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 5 jaar later. Heb je een uitzending van 5 jaar later gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

5 jaar later gemist

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijkegesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen.Over de grote en kleine bewegingen in Nederland, de wereld en het leven. Van G8 tot nachtkastjesniveau. Al die tijdzijn deze interviews bewaard in een kluis. Nu is het moment aangebroken de mensen terug te vragen. Fragmenten uit hetgesprek van toen zijn de leidraad voor dit nieuwe gesprek. Resultaat is dit programma; een persoonlijk gesprek,afgewisseld met quotes uit het interview van vijf jaar geleden en fragmenten van (nieuws)gebeurtenissen en film- entelevisiebeelden die voor de gast de afgelopen vijf jaar zo bepalend waren. Is succes 'een keuze' en angst 'een slechteraadgever'? Worden we wijzer en milder? Kunnen we onszelf en onze omgeving beïnvloeden? Hoe kan het dat de één zijndromen waarmaakt en de ander gedwongen is een nieuwe koers te varen?

Uitzending gemist van 5 jaar later? Hier kun je alle uitzendingen van 5 jaar later kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 15-01-2018 om 13:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord