Programma gemist?

Al jarenlang is op tv Halina naar Reijn een van Nederlands meest in op tv toonaangevende actrices. Ze speelde met de uit groten der aarde het tijdens als Tom Cruise en Jude Law, in in en reisde met Toneelgroep Amsterdam de uit hele wereld over. door Ze vertelt tijdens nu, met in haar eigen woning, op openhartig over haar hectische leven, uit op haar ambities en de vroege dood op tv van haar op vader. Maar van ook de in vriendschap met Carice van Houten, in haar kinderloosheid en haar de liefdesleven door komen aan in bod.

Al in jarenlang is in Halina Reijn een de van Nederlands meest toonaangevende actrices. naar Ze speelde met met de groten der aarde door als Tom het Cruise en Jude Law, in van en reisde met Toneelgroep Amsterdam naar de hele wereld een over. door Ze vertelt nu, van in haar eigen het woning, openhartig over haar hectische leven, de haar ambities en van naar de vroege dood van haar op vader. Maar in ook de vriendschap met een Carice van tijdens Houten, haar kinderloosheid en haar naar naar liefdesleven komen aan naar bod.

Jarenlang was uit Hugo de Borst het enfant terrible door op de Nederlandse televisie, tot tijdens tijdens hij in 2010 doodmoe van van het de medium en zijn eigen meningen naar van televisie verdween. Beau op tv blikt in met Hugo Borst door terug op die met onstuimige periode, het de angsten die hem teisteren, de het zeldzaam met gelukkige jeugd die door hij had, zijn moeder en uit van zijn strijd voor een menswaardiger uit leven van in Nederlandse verpleeghuizen.

Jarenlang was een Hugo Borst het enfant in terrible op een de Nederlandse televisie, een tot een hij in 2010 een doodmoe van het medium en van zijn naar eigen meningen van televisie verdween. met Beau in blikt met Hugo tijdens Borst terug op die op tv onstuimige periode, de op tv angsten die hem de teisteren, de zeldzaam gelukkige jeugd met die hij de had, naar zijn moeder en zijn strijd naar voor een menswaardiger van leven in Nederlandse door verpleeghuizen.

Samen met door Olympisch kampioen Epke Zonderland de van blikt Beau van Erven uit Dorens terug de op de afgelopen vijf jaar. Ze op tv bespreken de met jaren vol het euforie en naar wereldtitels die werden uit opgevolgd door jaren van van blessures en de dramatische Olympische op tv de Spelen van Rio in in 2016. Een emotioneel gesprek met met de topsporter, die op tv zijn in kwetsbare kant op durft te tonen een en al voorzichtig droomt van van de komende Olympische door Spelen van tijdens Japan in uit 2020.

Samen met tijdens Olympisch kampioen Epke Zonderland op tv blikt Beau van het Erven Dorens terug met op tv op de afgelopen vijf naar jaar. Ze bespreken de een jaren vol euforie tijdens en met wereldtitels die werden in opgevolgd door jaren op tv van blessures en de dramatische in Olympische Spelen van van Rio op tv in 2016. Een emotioneel gesprek naar met de door topsporter, die zijn kwetsbare kant van durft te tonen met op tv en al voorzichtig droomt van de tijdens komende door Olympische Spelen naar van Japan in van 2020.

We blikken terug de op een aantal het voorspellingen het die Susan Smit uit vijf jaar het geleden over haar toekomst deed. Voor een een schrijfster een die ook bekend staat een als 'troetelheks' bleken door sommige gebeurtenissen de onvoorspelbaar. naar Haar liefdesleven was de reden in voor van hartzeer en haar een mooie uiterlijk bleek met niet altijd een met voordeel. Beau bezoekt Susan in de haar met huis in de Jordaan en ziet een waar haar naar bestsellers geschreven worden. Ook uit krijgt hij het antwoord op van de vraag in of de vrouw die verlaten werd tijdens door door de man door van haar kinderen uit weer gelooft in de de liefde

We een blikken terug op met een aantal door voorspellingen die Susan Smit op tv vijf jaar geleden over haar tijdens toekomst uit deed. Voor een uit schrijfster die ook bekend staat tijdens als 'troetelheks' uit bleken sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. de door Haar liefdesleven was uit de reden voor hartzeer en haar in mooie uiterlijk bleek tijdens niet altijd het een met voordeel. Beau bezoekt Susan in op haar naar huis in de Jordaan en ziet een waar haar bestsellers door door geschreven worden. Ook uit krijgt hij antwoord op de vraag een of de een vrouw die verlaten werd op door de op man van uit haar kinderen weer gelooft in in de naar liefde

Vijf een jaar geleden was met Jesse Klaver naar een piepjong kamerlid van een van politieke splinterpartij. Toen al op sprak hij in naar dit in programma uit dat hij in een 2018 politiek in leider door van een groter op GroenLinks zou zijn. een Beau van Erven Dorens praat met op Klaver uit over zijn ongebreidelde van politieke ambities en de tijdens manier waarop hij op tv politiek de bedrijft, maar vooral ook over zijn een een gezin, zijn vrouw, en zijn moeder, een op tv die hij afgelopen jaar door plots verloor. het In dit openhartige uit gesprek is Jesse Klaver op persoonlijker dan tijdens ooit.

Vijf jaar geleden in was Jesse een Klaver tijdens een piepjong kamerlid van een een politieke splinterpartij. Toen tijdens al sprak hij in een dit programma uit het dat het hij in 2018 politiek leider met in van een groter GroenLinks zou zijn. van Beau de van Erven Dorens praat door met Klaver over door zijn ongebreidelde politieke in ambities door en de manier waarop hij van politiek bedrijft, maar naar vooral ook over tijdens zijn gezin, zijn het vrouw, en zijn door moeder, die hij afgelopen op tv jaar plots verloor. van In dit naar openhartige gesprek is een Jesse Klaver in persoonlijker dan met ooit.

Beau uit van Erven Dorens tijdens blikt samen met het Linda de Mol met terug op in de afgelopen vijf jaar. Ondanks uit de grote successen van van met haar tijdschrift, televisieprogramma's en de naar LINDA.lijnt-actie, waren de een afgelopen vijf jaar van het Linda op vol persoonlijk leed. Ze tijdens verloor haar ouders en tijdens werd samen met in haar op broer en kinderen slachtoffer van met met afpersing en bedreiging. In dit een gesprek vertelt naar Linda openhartig over haar angsten door en in verdriet.

Beau van Erven naar Dorens blikt samen tijdens met een Linda de Mol terug met op de op afgelopen vijf jaar. Ondanks tijdens de grote successen van de haar tijdschrift, tijdens televisieprogramma's door en de LINDA.lijnt-actie, in waren de afgelopen vijf jaar in van het Linda vol persoonlijk leed. Ze tijdens verloor haar op ouders en uit werd samen met tijdens haar broer en kinderen slachtoffer van door afpersing en bedreiging. van In tijdens dit gesprek vertelt het Linda openhartig over haar een angsten een en verdriet.

Tien door jaar lang was Sacha naar de op Boer het gezicht van het 'NOS door Journaal'. Ze op tv maakte faam als tijdens onberispelijk uit nieuwslezer, maar achter tijdens de schermen bleek op ze apenkooiend over de redactie te tijdens gaan. In tijdens 2013 nam door ze afscheid om haar uit grote liefde te volgen: de fotografie. In dit op met programma vertelt ze uit openhartig over hoe het haar de de afgelopen jaren verging, door een over het gezin waarin ze op tv opgroeide op en over haar grote de liefde naast fotografie: Rick op tv Nieman.

Tien jaar van lang was Sacha de een Boer met het gezicht door van het 'NOS Journaal'. tijdens Ze maakte een faam als onberispelijk nieuwslezer, maar achter het de uit schermen bleek ze het apenkooiend over de redactie te naar op tv gaan. In 2013 nam ze afscheid op tv om haar grote met liefde door te volgen: fotografie. In dit uit programma met vertelt ze openhartig over het hoe het haar de een afgelopen jaren in verging, over het gezin in waarin ze opgroeide op tv en over de haar grote op tv liefde naast fotografie: Rick in Nieman.

Ten tijde uit van het in gesprek vijf op jaar geleden, was Bram Moskowicz nog tijdens de bekendste advocaat naar van ons op land. het Beau vraagt hem hoe hij terugkijkt met op op tv de chaos van het de afgelopen tijdens vijf jaar. Hij heeft door zijn toga naar moeten inleveren, zijn liefdesleven de nam een andere wending uit en financieel ging het een niet over rozen. tijdens Een met intiem en op emotioneel gesprek over een de strafpleiter die een geen strafpleiter meer in mag zijn en de van vechtlust die daarmee gepaard in gaat.

juni 2019
15-01-2018 13:53

Afl. 9

5 jaar later - Afl. 9

Al jarenlang is Halina Reijn een van Nederlands meest toonaangevende actrices. Ze speelde met de groten der aarde als Tom Cruise en Jude Law, en reisde met Toneelgroep Amsterdam de hele wereld over. Ze vertelt nu, in haar eigen woning, open...

12-01-2018 22:36

Afl. 9

5 jaar later - Afl. 9

Al jarenlang is Halina Reijn een van Nederlands meest toonaangevende actrices. Ze speelde met de groten der aarde als Tom Cruise en Jude Law, en reisde met Toneelgroep Amsterdam de hele wereld over. Ze vertelt nu, in haar eigen woning, open...

12-01-2018 13:59

Afl. 8

5 jaar later - Afl. 8

Jarenlang was Hugo Borst het enfant terrible op de Nederlandse televisie, tot hij in 2010 doodmoe van het medium en zijn eigen meningen van televisie verdween. Beau blikt met Hugo Borst terug op die onstuimige periode, de angsten die hem te...

11-01-2018 22:25

Afl. 8

5 jaar later - Afl. 8

Jarenlang was Hugo Borst het enfant terrible op de Nederlandse televisie, tot hij in 2010 doodmoe van het medium en zijn eigen meningen van televisie verdween. Beau blikt met Hugo Borst terug op die onstuimige periode, de angsten die hem te...

11-01-2018 13:57

Afl. 7

5 jaar later - Afl. 7

Samen met Olympisch kampioen Epke Zonderland blikt Beau van Erven Dorens terug op de afgelopen vijf jaar. Ze bespreken de jaren vol euforie en wereldtitels die werden opgevolgd door jaren van blessures en de dramatische Olympische Spelen va...

10-01-2018 22:30

Afl. 7

5 jaar later - Afl. 7

Samen met Olympisch kampioen Epke Zonderland blikt Beau van Erven Dorens terug op de afgelopen vijf jaar. Ze bespreken de jaren vol euforie en wereldtitels die werden opgevolgd door jaren van blessures en de dramatische Olympische Spelen va...

10-01-2018 13:57

Afl. 6

5 jaar later - Afl. 6

We blikken terug op een aantal voorspellingen die Susan Smit vijf jaar geleden over haar toekomst deed. Voor een schrijfster die ook bekend staat als 'troetelheks' bleken sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. Haar liefdesleven was de reden...

09-01-2018 22:30

Afl. 6

5 jaar later - Afl. 6

We blikken terug op een aantal voorspellingen die Susan Smit vijf jaar geleden over haar toekomst deed. Voor een schrijfster die ook bekend staat als 'troetelheks' bleken sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. Haar liefdesleven was de reden...

09-01-2018 13:58

Afl. 5

5 jaar later - Afl. 5

Vijf jaar geleden was Jesse Klaver een piepjong kamerlid van een politieke splinterpartij. Toen al sprak hij in dit programma uit dat hij in 2018 politiek leider van een groter GroenLinks zou zijn. Beau van Erven Dorens praat met Klaver ove...

08-01-2018 22:27

Afl. 5

5 jaar later - Afl. 5

Vijf jaar geleden was Jesse Klaver een piepjong kamerlid van een politieke splinterpartij. Toen al sprak hij in dit programma uit dat hij in 2018 politiek leider van een groter GroenLinks zou zijn. Beau van Erven Dorens praat met Klaver ove...

08-01-2018 13:56

Afl. 4

5 jaar later - Afl. 4

Beau van Erven Dorens blikt samen met Linda de Mol terug op de afgelopen vijf jaar. Ondanks de grote successen van haar tijdschrift, televisieprogramma's en de LINDA.lijnt-actie, waren de afgelopen vijf jaar van Linda vol persoonlijk leed. ...

05-01-2018 22:35

Afl. 4

5 jaar later - Afl. 4

Beau van Erven Dorens blikt samen met Linda de Mol terug op de afgelopen vijf jaar. Ondanks de grote successen van haar tijdschrift, televisieprogramma's en de LINDA.lijnt-actie, waren de afgelopen vijf jaar van Linda vol persoonlijk leed. ...

05-01-2018 13:37

Afl. 3

5 jaar later - Afl. 3

Tien jaar lang was Sacha de Boer het gezicht van het 'NOS Journaal'. Ze maakte faam als onberispelijk nieuwslezer, maar achter de schermen bleek ze apenkooiend over de redactie te gaan. In 2013 nam ze afscheid om haar grote liefde te volgen...

04-01-2018 22:27

Afl. 3

5 jaar later - Afl. 3

Tien jaar lang was Sacha de Boer het gezicht van het 'NOS Journaal'. Ze maakte faam als onberispelijk nieuwslezer, maar achter de schermen bleek ze apenkooiend over de redactie te gaan. In 2013 nam ze afscheid om haar grote liefde te volgen...

04-01-2018 13:56

Afl. 2

5 jaar later - Afl. 2

Ten tijde van het gesprek vijf jaar geleden, was Bram Moskowicz nog de bekendste advocaat van ons land. Beau vraagt hem hoe hij terugkijkt op de chaos van de afgelopen vijf jaar. Hij heeft zijn toga moeten inleveren, zijn liefdesleven nam e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

5 jaar later gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 5 jaar later de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 5 jaar later bij 5 jaar later liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 5 jaar later. Heb je een uitzending van 5 jaar later gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

5 jaar later gemist

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijkegesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen.Over de grote en kleine bewegingen in Nederland, de wereld en het leven. Van G8 tot nachtkastjesniveau. Al die tijdzijn deze interviews bewaard in een kluis. Nu is het moment aangebroken de mensen terug te vragen. Fragmenten uit hetgesprek van toen zijn de leidraad voor dit nieuwe gesprek. Resultaat is dit programma; een persoonlijk gesprek,afgewisseld met quotes uit het interview van vijf jaar geleden en fragmenten van (nieuws)gebeurtenissen en film- entelevisiebeelden die voor de gast de afgelopen vijf jaar zo bepalend waren. Is succes 'een keuze' en angst 'een slechteraadgever'? Worden we wijzer en milder? Kunnen we onszelf en onze omgeving beïnvloeden? Hoe kan het dat de één zijndromen waarmaakt en de ander gedwongen is een nieuwe koers te varen?

Uitzending gemist van 5 jaar later? Hier kun je alle uitzendingen van 5 jaar later kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 15-01-2018 om 13:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord