Programma gemist?

Al jarenlang op is Halina Reijn een van van Nederlands uit meest toonaangevende actrices. Ze in in speelde met de groten door der aarde als Tom door Cruise en Jude naar Law, en reisde met het Toneelgroep Amsterdam de het hele wereld naar over. Ze vertelt met nu, naar in haar eigen naar woning, openhartig over op haar hectische leven, haar ambities met en het de vroege dood van haar uit vader. Maar de ook de tijdens vriendschap met Carice naar van Houten, haar kinderloosheid een en haar liefdesleven de komen aan tijdens bod.

Al naar jarenlang is Halina op Reijn een van Nederlands met meest toonaangevende actrices. Ze op tv speelde met de op in groten der aarde als Tom Cruise de en Jude in Law, en een reisde met Toneelgroep Amsterdam naar de hele wereld de over. Ze naar vertelt nu, in uit haar eigen woning, in openhartig over haar hectische het leven, haar op ambities en de vroege dood een in van haar vader. Maar op tv ook de vriendschap met Carice uit van Houten, haar op kinderloosheid en haar op op tv liefdesleven komen aan tijdens bod.

Jarenlang was een Hugo Borst het enfant van terrible met op de Nederlandse van televisie, tot hij in 2010 naar naar doodmoe van het van medium en zijn van eigen meningen van televisie verdween. de Beau blikt met Hugo door Borst terug op van die onstuimige de periode, de naar angsten die hem van teisteren, de zeldzaam in gelukkige jeugd die hij door had, de zijn moeder en zijn strijd voor een met een menswaardiger leven op tv in Nederlandse verpleeghuizen.

Jarenlang de was Hugo een Borst het enfant terrible het op de tijdens Nederlandse televisie, tot op tv hij in 2010 doodmoe van met het in medium en zijn eigen meningen van de tijdens televisie verdween. Beau blikt met met Hugo Borst terug op op op die onstuimige periode, de angsten naar die naar hem teisteren, de zeldzaam uit gelukkige jeugd die hij had, met het zijn moeder en de zijn strijd voor een menswaardiger op tv leven in Nederlandse door verpleeghuizen.

Samen op tv met Olympisch kampioen in Epke Zonderland van blikt Beau van Erven Dorens op tv terug door op de afgelopen vijf jaar. de Ze bespreken de jaren op tv vol euforie en uit wereldtitels het die werden opgevolgd een door jaren van blessures en met de dramatische een Olympische door Spelen van Rio naar in 2016. Een met emotioneel gesprek met uit de topsporter, die zijn in kwetsbare kant durft te op tonen tijdens en al voorzichtig droomt van de in van komende Olympische Spelen van van Japan in op 2020.

Samen de met Olympisch kampioen Epke in Zonderland de blikt Beau van Erven Dorens terug het op van de afgelopen vijf het jaar. Ze bespreken de een jaren vol tijdens euforie en wereldtitels die werden de opgevolgd een door jaren uit van blessures en de dramatische in Olympische Spelen van Rio het op tv in 2016. Een een emotioneel gesprek met in de topsporter, die zijn een kwetsbare kant durft te tonen van en al voorzichtig van droomt van de in komende Olympische uit Spelen van op tv Japan in uit 2020.

We blikken door terug op een uit aantal voorspellingen de die Susan de Smit vijf jaar geleden over haar het toekomst deed. Voor met een naar schrijfster die ook bekend een staat als tijdens 'troetelheks' bleken in sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. met Haar liefdesleven was de reden voor naar hartzeer en haar het mooie uiterlijk bleek met op tv niet altijd een voordeel. Beau bezoekt naar Susan in naar haar huis naar in de tijdens Jordaan en ziet met waar haar bestsellers geschreven worden. Ook op krijgt hij door antwoord op de met vraag of de op tv vrouw die uit verlaten werd door op tv de man van haar op tv kinderen een weer gelooft in op de liefde

We blikken terug de op tv op een aantal voorspellingen die door Susan Smit vijf de jaar geleden over haar een toekomst deed. de Voor een schrijfster die naar ook bekend op staat als uit 'troetelheks' bleken sommige van gebeurtenissen onvoorspelbaar. Haar door liefdesleven was de de reden voor hartzeer en op haar mooie de uiterlijk bleek tijdens niet altijd een tijdens voordeel. Beau bezoekt Susan in op tv haar het huis in de Jordaan en ziet met naar waar haar bestsellers geschreven worden. met Ook krijgt hij antwoord op op in de vraag of de vrouw op tv met die verlaten werd door de man de door van haar kinderen weer gelooft op tv in op tv de liefde

Vijf jaar van geleden op tv was Jesse Klaver een piepjong naar kamerlid van naar een politieke splinterpartij. Toen uit al een sprak hij in dit programma uit door dat uit hij in 2018 politiek leider uit op tv van een groter GroenLinks zou de zijn. Beau de van Erven Dorens praat in met Klaver van over zijn ongebreidelde de politieke ambities en de op tv manier waarop hij van politiek bedrijft, de maar vooral ook over zijn met gezin, zijn met vrouw, van en zijn moeder, die hij afgelopen met jaar tijdens plots verloor. In dit openhartige op tv gesprek is Jesse tijdens Klaver persoonlijker uit dan naar ooit.

Vijf jaar geleden de door was Jesse Klaver tijdens een piepjong kamerlid van naar een politieke splinterpartij. Toen tijdens al sprak tijdens hij in dit programma uit door dat hij in de het 2018 politiek leider een van een groter GroenLinks zou naar zijn. Beau van Erven tijdens Dorens praat van met Klaver over van zijn ongebreidelde politieke ambities in en op de manier waarop hij politiek door bedrijft, maar op tv vooral een ook over zijn tijdens gezin, zijn vrouw, en zijn op tv moeder, die hij door afgelopen jaar op tv plots verloor. In dit openhartige op gesprek is Jesse op Klaver persoonlijker het dan op ooit.

Beau van een Erven Dorens de blikt samen met Linda de een Mol van terug op de uit afgelopen vijf jaar. Ondanks het de de grote successen van haar tijdschrift, televisieprogramma's uit en de LINDA.lijnt-actie, door waren de afgelopen het vijf van jaar van Linda uit vol persoonlijk naar leed. Ze verloor haar tijdens ouders en op tv werd samen met haar broer het en kinderen slachtoffer van met afpersing en tijdens bedreiging. In dit van gesprek vertelt Linda van openhartig door over haar angsten en het verdriet.

Beau van op Erven naar Dorens blikt samen met Linda de op tv op Mol terug op de een afgelopen vijf jaar. op Ondanks de grote successen het van haar tijdschrift, tijdens televisieprogramma's en de het LINDA.lijnt-actie, waren de uit afgelopen vijf jaar de van een Linda vol persoonlijk op leed. Ze verloor haar de ouders en naar werd samen met haar in broer en kinderen het slachtoffer van afpersing en bedreiging. met In met dit gesprek vertelt Linda openhartig in door over haar angsten en een verdriet.

Tien de jaar lang was Sacha de op tijdens Boer het gezicht van het door 'NOS Journaal'. Ze een maakte faam tijdens als onberispelijk een nieuwslezer, maar achter naar de schermen bleek naar ze apenkooiend over de redactie te tijdens gaan. In 2013 tijdens nam op ze afscheid om haar het grote liefde in te volgen: fotografie. In uit dit programma door vertelt ze openhartig over door hoe op het haar de afgelopen uit jaren verging, over het door gezin waarin ze opgroeide naar en over haar van grote liefde naast naar met fotografie: Rick Nieman.

Tien tijdens jaar lang op was Sacha de Boer uit het gezicht van het 'NOS het Journaal'. Ze maakte op tv faam als een onberispelijk nieuwslezer, maar het achter de schermen op bleek ze het apenkooiend over een de redactie te gaan. In met 2013 met nam ze afscheid van om haar grote liefde te het volgen: fotografie. van In dit programma vertelt ze de in openhartig over hoe het haar tijdens de afgelopen door jaren verging, over het gezin door waarin van ze opgroeide en over naar haar grote liefde naast van fotografie: Rick op tv Nieman.

Ten door tijde van het gesprek op vijf jaar geleden, was de Bram met Moskowicz nog de bekendste advocaat op tv van ons door land. Beau vraagt hem van hoe hij naar terugkijkt op de naar chaos van de op afgelopen vijf jaar. Hij een heeft zijn op toga met moeten inleveren, zijn op liefdesleven nam een andere in wending en financieel ging met het niet over het rozen. Een intiem uit en emotioneel gesprek over het op tv de strafpleiter die geen strafpleiter de meer mag zijn en met de vechtlust van die daarmee gepaard op tv gaat.

augustus 2020
15-01-2018 13:53

Afl. 9

5 jaar later - Afl. 9

Al jarenlang is Halina Reijn een van Nederlands meest toonaangevende actrices. Ze speelde met de groten der aarde als Tom Cruise en Jude Law, en reisde met Toneelgroep Amsterdam de hele wereld over. Ze vertelt nu, in haar eigen woning, open...

12-01-2018 22:36

Afl. 9

5 jaar later - Afl. 9

Al jarenlang is Halina Reijn een van Nederlands meest toonaangevende actrices. Ze speelde met de groten der aarde als Tom Cruise en Jude Law, en reisde met Toneelgroep Amsterdam de hele wereld over. Ze vertelt nu, in haar eigen woning, open...

12-01-2018 13:59

Afl. 8

5 jaar later - Afl. 8

Jarenlang was Hugo Borst het enfant terrible op de Nederlandse televisie, tot hij in 2010 doodmoe van het medium en zijn eigen meningen van televisie verdween. Beau blikt met Hugo Borst terug op die onstuimige periode, de angsten die hem te...

11-01-2018 22:25

Afl. 8

5 jaar later - Afl. 8

Jarenlang was Hugo Borst het enfant terrible op de Nederlandse televisie, tot hij in 2010 doodmoe van het medium en zijn eigen meningen van televisie verdween. Beau blikt met Hugo Borst terug op die onstuimige periode, de angsten die hem te...

11-01-2018 13:57

Afl. 7

5 jaar later - Afl. 7

Samen met Olympisch kampioen Epke Zonderland blikt Beau van Erven Dorens terug op de afgelopen vijf jaar. Ze bespreken de jaren vol euforie en wereldtitels die werden opgevolgd door jaren van blessures en de dramatische Olympische Spelen va...

10-01-2018 22:30

Afl. 7

5 jaar later - Afl. 7

Samen met Olympisch kampioen Epke Zonderland blikt Beau van Erven Dorens terug op de afgelopen vijf jaar. Ze bespreken de jaren vol euforie en wereldtitels die werden opgevolgd door jaren van blessures en de dramatische Olympische Spelen va...

10-01-2018 13:57

Afl. 6

5 jaar later - Afl. 6

We blikken terug op een aantal voorspellingen die Susan Smit vijf jaar geleden over haar toekomst deed. Voor een schrijfster die ook bekend staat als 'troetelheks' bleken sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. Haar liefdesleven was de reden...

09-01-2018 22:30

Afl. 6

5 jaar later - Afl. 6

We blikken terug op een aantal voorspellingen die Susan Smit vijf jaar geleden over haar toekomst deed. Voor een schrijfster die ook bekend staat als 'troetelheks' bleken sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. Haar liefdesleven was de reden...

09-01-2018 13:58

Afl. 5

5 jaar later - Afl. 5

Vijf jaar geleden was Jesse Klaver een piepjong kamerlid van een politieke splinterpartij. Toen al sprak hij in dit programma uit dat hij in 2018 politiek leider van een groter GroenLinks zou zijn. Beau van Erven Dorens praat met Klaver ove...

08-01-2018 22:27

Afl. 5

5 jaar later - Afl. 5

Vijf jaar geleden was Jesse Klaver een piepjong kamerlid van een politieke splinterpartij. Toen al sprak hij in dit programma uit dat hij in 2018 politiek leider van een groter GroenLinks zou zijn. Beau van Erven Dorens praat met Klaver ove...

08-01-2018 13:56

Afl. 4

5 jaar later - Afl. 4

Beau van Erven Dorens blikt samen met Linda de Mol terug op de afgelopen vijf jaar. Ondanks de grote successen van haar tijdschrift, televisieprogramma's en de LINDA.lijnt-actie, waren de afgelopen vijf jaar van Linda vol persoonlijk leed. ...

05-01-2018 22:35

Afl. 4

5 jaar later - Afl. 4

Beau van Erven Dorens blikt samen met Linda de Mol terug op de afgelopen vijf jaar. Ondanks de grote successen van haar tijdschrift, televisieprogramma's en de LINDA.lijnt-actie, waren de afgelopen vijf jaar van Linda vol persoonlijk leed. ...

05-01-2018 13:37

Afl. 3

5 jaar later - Afl. 3

Tien jaar lang was Sacha de Boer het gezicht van het 'NOS Journaal'. Ze maakte faam als onberispelijk nieuwslezer, maar achter de schermen bleek ze apenkooiend over de redactie te gaan. In 2013 nam ze afscheid om haar grote liefde te volgen...

04-01-2018 22:27

Afl. 3

5 jaar later - Afl. 3

Tien jaar lang was Sacha de Boer het gezicht van het 'NOS Journaal'. Ze maakte faam als onberispelijk nieuwslezer, maar achter de schermen bleek ze apenkooiend over de redactie te gaan. In 2013 nam ze afscheid om haar grote liefde te volgen...

04-01-2018 13:56

Afl. 2

5 jaar later - Afl. 2

Ten tijde van het gesprek vijf jaar geleden, was Bram Moskowicz nog de bekendste advocaat van ons land. Beau vraagt hem hoe hij terugkijkt op de chaos van de afgelopen vijf jaar. Hij heeft zijn toga moeten inleveren, zijn liefdesleven nam e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

5 jaar later gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 5 jaar later de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 5 jaar later bij 5 jaar later liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 5 jaar later. Heb je een uitzending van 5 jaar later gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

5 jaar later gemist

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijkegesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen.Over de grote en kleine bewegingen in Nederland, de wereld en het leven. Van G8 tot nachtkastjesniveau. Al die tijdzijn deze interviews bewaard in een kluis. Nu is het moment aangebroken de mensen terug te vragen. Fragmenten uit hetgesprek van toen zijn de leidraad voor dit nieuwe gesprek. Resultaat is dit programma; een persoonlijk gesprek,afgewisseld met quotes uit het interview van vijf jaar geleden en fragmenten van (nieuws)gebeurtenissen en film- entelevisiebeelden die voor de gast de afgelopen vijf jaar zo bepalend waren. Is succes 'een keuze' en angst 'een slechteraadgever'? Worden we wijzer en milder? Kunnen we onszelf en onze omgeving beïnvloeden? Hoe kan het dat de één zijndromen waarmaakt en de ander gedwongen is een nieuwe koers te varen?

Uitzending gemist van 5 jaar later? Hier kun je alle uitzendingen van 5 jaar later kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 15-01-2018 om 13:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!