Programma gemist?

Al in jarenlang is Halina Reijn in een van Nederlands meest op tv toonaangevende naar actrices. Ze speelde met op de het groten der aarde als Tom op tv Cruise een en Jude Law, op en reisde met Toneelgroep Amsterdam de de hele wereld over. de Ze vertelt door nu, in in haar eigen woning, op tv openhartig over haar hectische van leven, haar de ambities en de een vroege dood van met haar vader. door Maar ook de vriendschap met Carice naar van Houten, tijdens haar kinderloosheid en naar haar liefdesleven komen naar aan uit bod.

Al het jarenlang is naar Halina Reijn een tijdens van Nederlands meest toonaangevende actrices. Ze naar speelde met de de groten een der aarde als uit Tom Cruise en Jude Law, de en reisde van met het Toneelgroep Amsterdam de hele wereld over. met op tv Ze vertelt nu, uit in haar eigen tijdens woning, openhartig over haar hectische van leven, haar op tv ambities en de vroege dood een van haar het vader. Maar ook van de vriendschap met tijdens Carice van Houten, haar uit kinderloosheid en met haar liefdesleven komen naar aan tijdens bod.

Jarenlang naar was Hugo met Borst het enfant terrible op de naar Nederlandse op televisie, tot hij in 2010 van doodmoe van met het op medium en zijn naar eigen meningen van televisie verdween. door Beau blikt met in Hugo de Borst terug op die op onstuimige periode, de angsten die van de hem teisteren, de zeldzaam gelukkige jeugd op die hij de had, zijn de moeder en zijn het strijd voor een menswaardiger een leven een in Nederlandse verpleeghuizen.

Jarenlang naar was Hugo Borst het de enfant terrible met op de op Nederlandse televisie, tot hij in 2010 naar doodmoe van van het medium en tijdens zijn op tv eigen meningen van televisie naar verdween. Beau blikt door met Hugo Borst terug op een die door onstuimige periode, de angsten die uit hem teisteren, de met in zeldzaam gelukkige jeugd de die hij had, in zijn moeder en op zijn strijd voor een op tv menswaardiger leven in door Nederlandse verpleeghuizen.

Samen met met Olympisch kampioen Epke op tv Zonderland blikt Beau van op Erven Dorens een terug op de door afgelopen vijf op jaar. Ze bespreken de jaren het in vol euforie en wereldtitels de die werden opgevolgd door door jaren van blessures een en de dramatische Olympische tijdens Spelen van Rio de in 2016. van Een emotioneel gesprek met van de topsporter, die op tv zijn kwetsbare met kant durft te met tonen en al voorzichtig het droomt van de de komende Olympische Spelen het van naar Japan in naar 2020.

Samen met Olympisch het in kampioen Epke Zonderland blikt Beau uit van Erven Dorens terug in op de afgelopen naar door vijf jaar. Ze bespreken uit de jaren vol door euforie en op tv wereldtitels die werden opgevolgd door door jaren van blessures en door de dramatische Olympische in Spelen op van Rio in tijdens 2016. Een emotioneel gesprek met de uit de topsporter, die zijn op kwetsbare kant met durft te tonen en al voorzichtig een droomt van de in op komende Olympische Spelen van Japan uit in tijdens 2020.

We met blikken terug op naar een aantal voorspellingen de die Susan met Smit vijf jaar de geleden over haar toekomst deed. de Voor in een schrijfster die ook bekend staat het als de 'troetelheks' bleken sommige gebeurtenissen een onvoorspelbaar. Haar liefdesleven een was de een reden voor hartzeer en uit haar mooie uiterlijk bleek door niet altijd een een voordeel. Beau tijdens bezoekt Susan naar in haar huis op in de met Jordaan en ziet waar haar tijdens bestsellers de geschreven worden. Ook krijgt hij antwoord tijdens op op tv de vraag uit of de vrouw die door verlaten werd naar door de man op van haar kinderen weer gelooft van in de van liefde

We met blikken terug op de een aantal voorspellingen die van Susan Smit met vijf jaar op tv geleden over haar op tv toekomst deed. Voor een schrijfster die uit ook bekend staat in in als 'troetelheks' bleken sommige gebeurtenissen op tv onvoorspelbaar. Haar liefdesleven was het de reden voor naar naar hartzeer en haar met mooie uiterlijk bleek naar niet altijd een voordeel. Beau naar bezoekt Susan in uit haar huis in op de Jordaan met en ziet waar haar op bestsellers geschreven worden. uit Ook op tv krijgt hij antwoord op door de vraag met of de vrouw het die verlaten werd in door de man van een haar kinderen weer in gelooft in met de liefde

Vijf door jaar geleden het was Jesse Klaver een piepjong het kamerlid van een politieke op splinterpartij. op Toen al sprak hij door in dit programma uit op tv op tv dat hij in de 2018 politiek leider van een tijdens groter GroenLinks de zou zijn. Beau van Erven de Dorens praat met in Klaver over zijn in ongebreidelde politieke ambities naar en de tijdens manier waarop hij van politiek uit bedrijft, maar vooral van ook over zijn een gezin, zijn vrouw, op en zijn moeder, die op tv hij afgelopen jaar plots verloor. naar In uit dit openhartige gesprek is Jesse het Klaver op persoonlijker dan een ooit.

Vijf jaar geleden van was Jesse de Klaver van een piepjong kamerlid van het een politieke splinterpartij. een Toen al sprak hij in naar met dit programma uit dat hij in in tijdens 2018 politiek leider van een uit groter GroenLinks tijdens zou zijn. door Beau van Erven de Dorens praat met door Klaver over zijn ongebreidelde politieke op ambities in en de manier waarop door hij politiek bedrijft, het maar vooral ook over van zijn gezin, zijn vrouw, op en met zijn moeder, die hij naar afgelopen jaar in plots verloor. In dit tijdens openhartige gesprek op is Jesse Klaver naar persoonlijker dan het ooit.

Beau een van Erven Dorens blikt samen tijdens op met Linda de Mol met terug op de van afgelopen vijf jaar. Ondanks door de grote tijdens successen van het haar tijdschrift, televisieprogramma's en in de LINDA.lijnt-actie, waren de met afgelopen vijf jaar van van Linda met vol persoonlijk leed. van Ze verloor haar ouders van en werd samen door met haar broer en de van kinderen slachtoffer van afpersing tijdens en bedreiging. In dit uit gesprek vertelt Linda openhartig in over haar het angsten en door verdriet.

Beau in van Erven Dorens blikt naar samen met Linda de uit Mol uit terug op de naar afgelopen vijf de jaar. Ondanks de grote door successen van haar het tijdschrift, televisieprogramma's en de door LINDA.lijnt-actie, waren de op afgelopen vijf het jaar van Linda op vol persoonlijk leed. door Ze verloor op haar ouders en een werd samen met haar broer en in kinderen de slachtoffer van op tv afpersing en bedreiging. In op dit gesprek vertelt van Linda openhartig over haar een angsten en op verdriet.

Tien de jaar lang was Sacha de met Boer het tijdens gezicht de van het 'NOS Journaal'. Ze met maakte faam als onberispelijk op tv nieuwslezer, maar achter met naar de schermen bleek van ze apenkooiend over door de redactie te gaan. In 2013 tijdens door nam ze afscheid naar om haar grote liefde te een volgen: van fotografie. In dit programma het vertelt ze op openhartig over hoe het haar de op tv een afgelopen jaren verging, over naar het gezin in waarin ze opgroeide en over uit haar grote liefde naast op tv fotografie: Rick een Nieman.

Tien tijdens jaar lang was op Sacha de de Boer het gezicht op tv van het 'NOS Journaal'. op tv Ze maakte uit faam als onberispelijk nieuwslezer, van maar achter een de schermen bleek naar ze apenkooiend over uit de redactie te gaan. de In 2013 nam ze op afscheid om haar een grote de liefde te volgen: fotografie. In door dit programma met vertelt ze op openhartig over hoe uit het haar de van afgelopen jaren verging, over het gezin door tijdens waarin ze opgroeide van en over haar door grote liefde naast van fotografie: Rick Nieman.

Ten de tijde van het in gesprek vijf jaar geleden, op tv was Bram Moskowicz in nog de bekendste advocaat uit van tijdens ons land. in Beau vraagt hem hoe hij op terugkijkt op de op tv chaos van de afgelopen op tv de vijf jaar. Hij een heeft zijn toga door moeten inleveren, zijn liefdesleven nam tijdens een door andere wending en de financieel ging het niet over rozen. op tv Een intiem op tv en op tv emotioneel gesprek over op de strafpleiter die geen strafpleiter meer tijdens tijdens mag zijn en de uit vechtlust die daarmee tijdens gepaard gaat.

april 2020
15-01-2018 13:53

Afl. 9

5 jaar later - Afl. 9

Al jarenlang is Halina Reijn een van Nederlands meest toonaangevende actrices. Ze speelde met de groten der aarde als Tom Cruise en Jude Law, en reisde met Toneelgroep Amsterdam de hele wereld over. Ze vertelt nu, in haar eigen woning, open...

12-01-2018 22:36

Afl. 9

5 jaar later - Afl. 9

Al jarenlang is Halina Reijn een van Nederlands meest toonaangevende actrices. Ze speelde met de groten der aarde als Tom Cruise en Jude Law, en reisde met Toneelgroep Amsterdam de hele wereld over. Ze vertelt nu, in haar eigen woning, open...

12-01-2018 13:59

Afl. 8

5 jaar later - Afl. 8

Jarenlang was Hugo Borst het enfant terrible op de Nederlandse televisie, tot hij in 2010 doodmoe van het medium en zijn eigen meningen van televisie verdween. Beau blikt met Hugo Borst terug op die onstuimige periode, de angsten die hem te...

11-01-2018 22:25

Afl. 8

5 jaar later - Afl. 8

Jarenlang was Hugo Borst het enfant terrible op de Nederlandse televisie, tot hij in 2010 doodmoe van het medium en zijn eigen meningen van televisie verdween. Beau blikt met Hugo Borst terug op die onstuimige periode, de angsten die hem te...

11-01-2018 13:57

Afl. 7

5 jaar later - Afl. 7

Samen met Olympisch kampioen Epke Zonderland blikt Beau van Erven Dorens terug op de afgelopen vijf jaar. Ze bespreken de jaren vol euforie en wereldtitels die werden opgevolgd door jaren van blessures en de dramatische Olympische Spelen va...

10-01-2018 22:30

Afl. 7

5 jaar later - Afl. 7

Samen met Olympisch kampioen Epke Zonderland blikt Beau van Erven Dorens terug op de afgelopen vijf jaar. Ze bespreken de jaren vol euforie en wereldtitels die werden opgevolgd door jaren van blessures en de dramatische Olympische Spelen va...

10-01-2018 13:57

Afl. 6

5 jaar later - Afl. 6

We blikken terug op een aantal voorspellingen die Susan Smit vijf jaar geleden over haar toekomst deed. Voor een schrijfster die ook bekend staat als 'troetelheks' bleken sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. Haar liefdesleven was de reden...

09-01-2018 22:30

Afl. 6

5 jaar later - Afl. 6

We blikken terug op een aantal voorspellingen die Susan Smit vijf jaar geleden over haar toekomst deed. Voor een schrijfster die ook bekend staat als 'troetelheks' bleken sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. Haar liefdesleven was de reden...

09-01-2018 13:58

Afl. 5

5 jaar later - Afl. 5

Vijf jaar geleden was Jesse Klaver een piepjong kamerlid van een politieke splinterpartij. Toen al sprak hij in dit programma uit dat hij in 2018 politiek leider van een groter GroenLinks zou zijn. Beau van Erven Dorens praat met Klaver ove...

08-01-2018 22:27

Afl. 5

5 jaar later - Afl. 5

Vijf jaar geleden was Jesse Klaver een piepjong kamerlid van een politieke splinterpartij. Toen al sprak hij in dit programma uit dat hij in 2018 politiek leider van een groter GroenLinks zou zijn. Beau van Erven Dorens praat met Klaver ove...

08-01-2018 13:56

Afl. 4

5 jaar later - Afl. 4

Beau van Erven Dorens blikt samen met Linda de Mol terug op de afgelopen vijf jaar. Ondanks de grote successen van haar tijdschrift, televisieprogramma's en de LINDA.lijnt-actie, waren de afgelopen vijf jaar van Linda vol persoonlijk leed. ...

05-01-2018 22:35

Afl. 4

5 jaar later - Afl. 4

Beau van Erven Dorens blikt samen met Linda de Mol terug op de afgelopen vijf jaar. Ondanks de grote successen van haar tijdschrift, televisieprogramma's en de LINDA.lijnt-actie, waren de afgelopen vijf jaar van Linda vol persoonlijk leed. ...

05-01-2018 13:37

Afl. 3

5 jaar later - Afl. 3

Tien jaar lang was Sacha de Boer het gezicht van het 'NOS Journaal'. Ze maakte faam als onberispelijk nieuwslezer, maar achter de schermen bleek ze apenkooiend over de redactie te gaan. In 2013 nam ze afscheid om haar grote liefde te volgen...

04-01-2018 22:27

Afl. 3

5 jaar later - Afl. 3

Tien jaar lang was Sacha de Boer het gezicht van het 'NOS Journaal'. Ze maakte faam als onberispelijk nieuwslezer, maar achter de schermen bleek ze apenkooiend over de redactie te gaan. In 2013 nam ze afscheid om haar grote liefde te volgen...

04-01-2018 13:56

Afl. 2

5 jaar later - Afl. 2

Ten tijde van het gesprek vijf jaar geleden, was Bram Moskowicz nog de bekendste advocaat van ons land. Beau vraagt hem hoe hij terugkijkt op de chaos van de afgelopen vijf jaar. Hij heeft zijn toga moeten inleveren, zijn liefdesleven nam e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

5 jaar later gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 5 jaar later de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 5 jaar later bij 5 jaar later liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 5 jaar later. Heb je een uitzending van 5 jaar later gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

5 jaar later gemist

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijkegesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen.Over de grote en kleine bewegingen in Nederland, de wereld en het leven. Van G8 tot nachtkastjesniveau. Al die tijdzijn deze interviews bewaard in een kluis. Nu is het moment aangebroken de mensen terug te vragen. Fragmenten uit hetgesprek van toen zijn de leidraad voor dit nieuwe gesprek. Resultaat is dit programma; een persoonlijk gesprek,afgewisseld met quotes uit het interview van vijf jaar geleden en fragmenten van (nieuws)gebeurtenissen en film- entelevisiebeelden die voor de gast de afgelopen vijf jaar zo bepalend waren. Is succes 'een keuze' en angst 'een slechteraadgever'? Worden we wijzer en milder? Kunnen we onszelf en onze omgeving beïnvloeden? Hoe kan het dat de één zijndromen waarmaakt en de ander gedwongen is een nieuwe koers te varen?

Uitzending gemist van 5 jaar later? Hier kun je alle uitzendingen van 5 jaar later kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 15-01-2018 om 13:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!