Programma gemist?

Al de jarenlang is Halina in Reijn een een van Nederlands meest uit toonaangevende actrices. Ze speelde met de door groten der aarde in op als Tom Cruise en uit Jude Law, met en reisde met Toneelgroep Amsterdam de de het hele wereld over. Ze de vertelt nu, in op haar eigen woning, openhartig over door haar van hectische leven, in haar ambities en door de vroege dood met van haar vader. Maar ook met de vriendschap met Carice op tv van Houten, op haar kinderloosheid het en haar liefdesleven komen aan naar met bod.

Al jarenlang naar is Halina Reijn de een van Nederlands van meest toonaangevende actrices. Ze tijdens speelde met op de een groten der aarde als uit Tom Cruise en Jude Law, van en in reisde met Toneelgroep van Amsterdam de hele wereld uit over. Ze vertelt nu, naar in haar eigen door woning, openhartig naar over haar hectische leven, naar haar met ambities en de vroege op tv dood van haar vader. op tv Maar ook naar de met vriendschap met Carice van met Houten, haar kinderloosheid en haar op tv liefdesleven komen naar aan de bod.

Jarenlang was tijdens Hugo de Borst het enfant terrible op tijdens de Nederlandse televisie, op tv tot hij de in 2010 op tv doodmoe van het medium door en zijn eigen op tv meningen van op televisie verdween. Beau het blikt met Hugo Borst op terug op die onstuimige periode, uit op de angsten die hem teisteren, de een zeldzaam gelukkige van jeugd door die hij had, zijn moeder en in zijn strijd voor uit een menswaardiger een leven op tv in Nederlandse verpleeghuizen.

Jarenlang was Hugo met Borst in het enfant terrible op de een Nederlandse het televisie, tot van hij in 2010 doodmoe uit van het naar medium en zijn eigen door meningen van televisie in verdween. Beau blikt met tijdens Hugo Borst door terug op de die onstuimige periode, de door angsten die hem uit teisteren, de zeldzaam gelukkige met jeugd de die hij had, zijn moeder en door zijn strijd voor uit op een menswaardiger leven in in Nederlandse verpleeghuizen.

Samen met Olympisch door op tv kampioen Epke Zonderland blikt Beau op van Erven op Dorens terug op de met afgelopen vijf jaar. de Ze bespreken op de jaren vol euforie en uit wereldtitels die in werden opgevolgd door jaren met van in blessures en de door dramatische Olympische Spelen van met Rio in 2016. Een naar tijdens emotioneel gesprek met de topsporter, die tijdens zijn naar kwetsbare kant op tv durft te tonen en al naar voorzichtig droomt van de op op tv komende Olympische Spelen van Japan de in uit 2020.

Samen door met Olympisch kampioen door Epke Zonderland blikt Beau van op Erven Dorens terug uit het op de afgelopen vijf jaar. door Ze bespreken van de jaren vol euforie op tv en wereldtitels die werden van opgevolgd naar door jaren van blessures door en uit de dramatische Olympische Spelen tijdens van Rio in 2016. van Een emotioneel gesprek met naar de topsporter, die een zijn door kwetsbare kant durft te tonen tijdens en al het voorzichtig droomt uit van de komende Olympische Spelen uit van Japan in in op 2020.

We door blikken terug op op tv een aantal voorspellingen een die Susan een Smit vijf jaar geleden over haar op toekomst deed. op Voor door een schrijfster die ook op bekend staat als 'troetelheks' bleken met sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. een Haar liefdesleven uit was de met reden voor hartzeer op en haar een mooie uiterlijk bleek niet altijd een een voordeel. Beau in bezoekt Susan in haar het huis in van de het Jordaan en ziet met waar haar bestsellers geschreven worden. door Ook krijgt van hij antwoord op de vraag tijdens of de uit vrouw die verlaten een werd door van de man in van haar kinderen weer gelooft naar in met de liefde

We op tv blikken terug op door een aantal voorspellingen die Susan een Smit vijf jaar uit geleden over haar in door toekomst deed. Voor een door schrijfster die ook bekend staat op tv als 'troetelheks' in bleken sommige in gebeurtenissen onvoorspelbaar. Haar een liefdesleven was de reden met voor hartzeer en naar haar mooie uiterlijk bleek naar niet altijd op tv een voordeel. Beau op bezoekt het Susan in haar huis het in de Jordaan en in ziet waar een haar bestsellers geschreven in worden. Ook van krijgt hij antwoord op tijdens de vraag of de vrouw de uit die verlaten werd een door de man van haar kinderen naar op weer gelooft in de op liefde

Vijf jaar geleden door was Jesse op Klaver een door piepjong kamerlid in van een politieke splinterpartij. Toen al van sprak hij in op dit programma op tv uit dat hij in tijdens tijdens 2018 politiek leider van een groter een GroenLinks zou tijdens zijn. Beau van Erven met Dorens praat het met Klaver door over zijn uit ongebreidelde politieke ambities op en de manier door waarop hij politiek bedrijft, een maar vooral de ook over zijn gezin, zijn met vrouw, en een zijn moeder, die hij afgelopen op tv jaar plots verloor. naar In dit door openhartige gesprek is Jesse naar Klaver persoonlijker naar dan een ooit.

Vijf jaar in geleden door was Jesse Klaver tijdens een piepjong kamerlid uit van een politieke splinterpartij. het Toen al sprak hij het in de dit programma uit dat hij de in 2018 het politiek leider tijdens van een groter GroenLinks zou zijn. op tv Beau van een Erven Dorens een praat met Klaver over een zijn ongebreidelde politieke ambities op tv in en de manier waarop hij uit politiek van bedrijft, maar vooral tijdens ook over zijn op gezin, zijn vrouw, en zijn naar moeder, in die hij afgelopen jaar plots de verloor. In dit openhartige naar gesprek is op tv Jesse Klaver persoonlijker door dan een ooit.

Beau van in Erven door Dorens blikt samen met Linda uit de Mol terug op op de afgelopen vijf naar jaar. Ondanks op tv de door grote successen van haar tijdschrift, tijdens televisieprogramma's en de LINDA.lijnt-actie, op tv waren door de afgelopen tijdens vijf jaar van met Linda vol persoonlijk leed. Ze verloor op tv haar ouders en door werd samen op tv met haar uit broer en kinderen slachtoffer met van afpersing en door bedreiging. In dit tijdens gesprek uit vertelt Linda openhartig over haar angsten op tv en door verdriet.

Beau uit van Erven op tv Dorens blikt samen met Linda de een Mol met terug op met de afgelopen vijf jaar. met Ondanks de grote successen naar van van haar tijdschrift, televisieprogramma's en van de LINDA.lijnt-actie, waren op tv de afgelopen vijf jaar de van op tv Linda vol persoonlijk leed. in Ze verloor haar ouders en met werd de samen met haar broer het en kinderen slachtoffer uit van op tv afpersing en bedreiging. In dit gesprek van vertelt Linda openhartig op tv over haar angsten in en op tv verdriet.

Tien een jaar lang van was Sacha de op Boer het gezicht van het 'NOS het door Journaal'. Ze maakte faam met als onberispelijk nieuwslezer, een maar achter met de schermen bleek ze apenkooiend over een op tv de redactie te gaan. In in 2013 nam ze afscheid in om haar de grote tijdens liefde te volgen: fotografie. In van dit met programma vertelt ze openhartig over van hoe het haar het de afgelopen uit jaren verging, over het gezin het met waarin ze opgroeide en door over haar grote liefde naast uit fotografie: Rick een Nieman.

Tien jaar op tv lang op was Sacha de Boer het gezicht op van het op 'NOS Journaal'. met Ze maakte de faam als onberispelijk nieuwslezer, maar achter uit de schermen bleek naar ze van apenkooiend over de redactie te op gaan. In naar 2013 nam ze het afscheid om haar grote uit liefde in te volgen: fotografie. door In dit programma vertelt tijdens ze openhartig tijdens over hoe het haar de tijdens afgelopen jaren verging, in over het gezin het waarin ze een opgroeide en over op haar grote liefde naast tijdens fotografie: een Rick Nieman.

Ten tijde van naar het gesprek vijf op jaar door geleden, was naar Bram Moskowicz nog de bekendste advocaat van uit van ons land. Beau vraagt hem met de hoe hij terugkijkt op de chaos met van de uit afgelopen vijf jaar. van Hij heeft zijn door toga moeten inleveren, zijn van liefdesleven nam een uit andere wending tijdens en financieel ging in het niet over tijdens rozen. Een op intiem en emotioneel van gesprek over de strafpleiter die tijdens geen strafpleiter uit meer mag op zijn en de vechtlust die uit daarmee gepaard tijdens gaat.

januari 2018
15-01-2018 13:53

Afl. 9

5 jaar later - Afl. 9

Al jarenlang is Halina Reijn een van Nederlands meest toonaangevende actrices. Ze speelde met de groten der aarde als Tom Cruise en Jude Law, en reisde met Toneelgroep Amsterdam de hele wereld over. Ze vertelt nu, in haar eigen woning, open...

12-01-2018 22:36

Afl. 9

5 jaar later - Afl. 9

Al jarenlang is Halina Reijn een van Nederlands meest toonaangevende actrices. Ze speelde met de groten der aarde als Tom Cruise en Jude Law, en reisde met Toneelgroep Amsterdam de hele wereld over. Ze vertelt nu, in haar eigen woning, open...

12-01-2018 13:59

Afl. 8

5 jaar later - Afl. 8

Jarenlang was Hugo Borst het enfant terrible op de Nederlandse televisie, tot hij in 2010 doodmoe van het medium en zijn eigen meningen van televisie verdween. Beau blikt met Hugo Borst terug op die onstuimige periode, de angsten die hem te...

11-01-2018 22:25

Afl. 8

5 jaar later - Afl. 8

Jarenlang was Hugo Borst het enfant terrible op de Nederlandse televisie, tot hij in 2010 doodmoe van het medium en zijn eigen meningen van televisie verdween. Beau blikt met Hugo Borst terug op die onstuimige periode, de angsten die hem te...

11-01-2018 13:57

Afl. 7

5 jaar later - Afl. 7

Samen met Olympisch kampioen Epke Zonderland blikt Beau van Erven Dorens terug op de afgelopen vijf jaar. Ze bespreken de jaren vol euforie en wereldtitels die werden opgevolgd door jaren van blessures en de dramatische Olympische Spelen va...

10-01-2018 22:30

Afl. 7

5 jaar later - Afl. 7

Samen met Olympisch kampioen Epke Zonderland blikt Beau van Erven Dorens terug op de afgelopen vijf jaar. Ze bespreken de jaren vol euforie en wereldtitels die werden opgevolgd door jaren van blessures en de dramatische Olympische Spelen va...

10-01-2018 13:57

Afl. 6

5 jaar later - Afl. 6

We blikken terug op een aantal voorspellingen die Susan Smit vijf jaar geleden over haar toekomst deed. Voor een schrijfster die ook bekend staat als 'troetelheks' bleken sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. Haar liefdesleven was de reden...

09-01-2018 22:30

Afl. 6

5 jaar later - Afl. 6

We blikken terug op een aantal voorspellingen die Susan Smit vijf jaar geleden over haar toekomst deed. Voor een schrijfster die ook bekend staat als 'troetelheks' bleken sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. Haar liefdesleven was de reden...

09-01-2018 13:58

Afl. 5

5 jaar later - Afl. 5

Vijf jaar geleden was Jesse Klaver een piepjong kamerlid van een politieke splinterpartij. Toen al sprak hij in dit programma uit dat hij in 2018 politiek leider van een groter GroenLinks zou zijn. Beau van Erven Dorens praat met Klaver ove...

08-01-2018 22:27

Afl. 5

5 jaar later - Afl. 5

Vijf jaar geleden was Jesse Klaver een piepjong kamerlid van een politieke splinterpartij. Toen al sprak hij in dit programma uit dat hij in 2018 politiek leider van een groter GroenLinks zou zijn. Beau van Erven Dorens praat met Klaver ove...

08-01-2018 13:56

Afl. 4

5 jaar later - Afl. 4

Beau van Erven Dorens blikt samen met Linda de Mol terug op de afgelopen vijf jaar. Ondanks de grote successen van haar tijdschrift, televisieprogramma's en de LINDA.lijnt-actie, waren de afgelopen vijf jaar van Linda vol persoonlijk leed. ...

05-01-2018 22:35

Afl. 4

5 jaar later - Afl. 4

Beau van Erven Dorens blikt samen met Linda de Mol terug op de afgelopen vijf jaar. Ondanks de grote successen van haar tijdschrift, televisieprogramma's en de LINDA.lijnt-actie, waren de afgelopen vijf jaar van Linda vol persoonlijk leed. ...

05-01-2018 13:37

Afl. 3

5 jaar later - Afl. 3

Tien jaar lang was Sacha de Boer het gezicht van het 'NOS Journaal'. Ze maakte faam als onberispelijk nieuwslezer, maar achter de schermen bleek ze apenkooiend over de redactie te gaan. In 2013 nam ze afscheid om haar grote liefde te volgen...

04-01-2018 22:27

Afl. 3

5 jaar later - Afl. 3

Tien jaar lang was Sacha de Boer het gezicht van het 'NOS Journaal'. Ze maakte faam als onberispelijk nieuwslezer, maar achter de schermen bleek ze apenkooiend over de redactie te gaan. In 2013 nam ze afscheid om haar grote liefde te volgen...

04-01-2018 13:56

Afl. 2

5 jaar later - Afl. 2

Ten tijde van het gesprek vijf jaar geleden, was Bram Moskowicz nog de bekendste advocaat van ons land. Beau vraagt hem hoe hij terugkijkt op de chaos van de afgelopen vijf jaar. Hij heeft zijn toga moeten inleveren, zijn liefdesleven nam e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

5 jaar later gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 5 jaar later de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 5 jaar later bij 5 jaar later liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 5 jaar later. Heb je een uitzending van 5 jaar later gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

5 jaar later gemist

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijkegesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen.Over de grote en kleine bewegingen in Nederland, de wereld en het leven. Van G8 tot nachtkastjesniveau. Al die tijdzijn deze interviews bewaard in een kluis. Nu is het moment aangebroken de mensen terug te vragen. Fragmenten uit hetgesprek van toen zijn de leidraad voor dit nieuwe gesprek. Resultaat is dit programma; een persoonlijk gesprek,afgewisseld met quotes uit het interview van vijf jaar geleden en fragmenten van (nieuws)gebeurtenissen en film- entelevisiebeelden die voor de gast de afgelopen vijf jaar zo bepalend waren. Is succes 'een keuze' en angst 'een slechteraadgever'? Worden we wijzer en milder? Kunnen we onszelf en onze omgeving beïnvloeden? Hoe kan het dat de één zijndromen waarmaakt en de ander gedwongen is een nieuwe koers te varen?

Uitzending gemist van 5 jaar later? Hier kun je alle uitzendingen van 5 jaar later kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 15-01-2018 om 13:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord