Programma gemist?

Al jarenlang in is Halina door Reijn een van Nederlands op tv meest toonaangevende door actrices. Ze speelde met de het groten der met aarde als een Tom Cruise en Jude Law, naar en reisde met in Toneelgroep Amsterdam de het op hele wereld over. Ze door vertelt nu, in haar eigen door woning, uit openhartig over haar door hectische leven, haar ambities en naar de uit vroege dood op tv van haar vader. van Maar ook de vriendschap met van Carice tijdens van Houten, haar kinderloosheid en haar de liefdesleven komen in aan op tv bod.

Al jarenlang naar is Halina Reijn een door van op Nederlands meest toonaangevende actrices. op Ze uit speelde met de groten der op aarde als naar Tom Cruise en van Jude Law, het en reisde met Toneelgroep Amsterdam de op hele wereld tijdens over. Ze vertelt in nu, op tv in haar eigen woning, van openhartig over haar hectische leven, een haar ambities naar en naar de vroege dood van haar tijdens vader. Maar tijdens ook de vriendschap met Carice van het van Houten, haar kinderloosheid en haar het liefdesleven komen met aan tijdens bod.

Jarenlang met was Hugo Borst het enfant tijdens door terrible op de Nederlandse een televisie, tot de hij in 2010 het doodmoe van het een medium en zijn eigen de meningen van uit televisie verdween. Beau blikt met de Hugo tijdens Borst terug op die uit onstuimige periode, de naar angsten die met hem teisteren, de op tv zeldzaam gelukkige jeugd tijdens die hij had, zijn moeder de en zijn uit strijd voor een tijdens menswaardiger leven uit in Nederlandse verpleeghuizen.

Jarenlang was de Hugo Borst het enfant van terrible tijdens op de op Nederlandse televisie, tot hij in 2010 een doodmoe door van het medium en zijn de uit eigen meningen van televisie verdween. in Beau het blikt met Hugo Borst het terug op een die onstuimige periode, de in angsten die hem teisteren, de in zeldzaam gelukkige jeugd op die tijdens hij had, zijn moeder en op tv zijn strijd voor uit een een menswaardiger leven in naar Nederlandse verpleeghuizen.

Samen op met Olympisch naar kampioen Epke Zonderland blikt naar Beau van Erven Dorens terug een op op de afgelopen vijf op tv jaar. Ze bespreken de jaren naar een vol euforie en wereldtitels die de werden opgevolgd door jaren door op tv van blessures en de dramatische Olympische naar uit Spelen van Rio in 2016. van Een emotioneel naar gesprek met de met topsporter, die van zijn kwetsbare kant durft te tonen tijdens en al voorzichtig van droomt van de de komende Olympische op tv Spelen van met Japan in op tv 2020.

Samen op met Olympisch kampioen Epke uit Zonderland blikt met Beau van op tv Erven Dorens terug van op de afgelopen vijf jaar. Ze van naar bespreken de jaren vol euforie een en wereldtitels die in werden een opgevolgd door jaren een van blessures en de een dramatische Olympische Spelen op tv van Rio in 2016. een Een emotioneel een gesprek met de op tv topsporter, die zijn kwetsbare kant een durft te tonen tijdens en al van voorzichtig droomt een van de komende Olympische Spelen een van op tv Japan in naar 2020.

We van blikken terug op een door aantal voorspellingen die Susan naar Smit vijf het jaar het geleden over haar toekomst in deed. Voor de een schrijfster die ook bekend op staat als in 'troetelheks' bleken in sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. Haar liefdesleven was door de reden een voor hartzeer en van haar mooie uiterlijk tijdens bleek het niet altijd een voordeel. op tv Beau bezoekt Susan in op tv haar huis in de de Jordaan op en ziet op waar haar bestsellers tijdens geschreven worden. Ook krijgt een hij antwoord op de vraag tijdens op tv of de vrouw de die verlaten werd op door de man met van haar kinderen weer met gelooft in de op tv liefde

We naar blikken terug op een aantal naar voorspellingen die tijdens Susan naar Smit vijf jaar door geleden over haar toekomst deed. de Voor een door schrijfster die ook door bekend staat als 'troetelheks' bleken van sommige gebeurtenissen in onvoorspelbaar. Haar liefdesleven in was naar de reden voor hartzeer naar en haar mooie uiterlijk de bleek tijdens niet altijd een voordeel. naar Beau bezoekt Susan in uit haar huis in de tijdens Jordaan en uit ziet waar op tv haar bestsellers geschreven het worden. Ook een krijgt hij antwoord op de van vraag of de van vrouw die verlaten werd naar door de man met van haar in kinderen weer gelooft in de op de liefde

Vijf jaar uit geleden was Jesse Klaver de van een piepjong kamerlid met van een politieke splinterpartij. van Toen al tijdens sprak hij in naar dit programma uit dat hij op tv in tijdens 2018 politiek leider van een van groter GroenLinks zou zijn. met Beau op van Erven Dorens praat met door Klaver naar over zijn ongebreidelde in politieke ambities naar en de manier met waarop hij politiek de bedrijft, maar vooral in ook over zijn gezin, zijn door vrouw, en zijn het moeder, die in hij afgelopen jaar plots verloor. met op In dit openhartige gesprek is Jesse tijdens Klaver persoonlijker op dan tijdens ooit.

Vijf de jaar geleden een was Jesse Klaver een piepjong kamerlid het van de een politieke splinterpartij. Toen al in sprak hij van in dit programma uit uit dat hij in uit 2018 politiek leider een van een groter naar op tv GroenLinks zou zijn. Beau van Erven uit het Dorens praat met Klaver over van zijn uit ongebreidelde politieke ambities op tv en de manier waarop hij op politiek bedrijft, in maar vooral ook over naar zijn in gezin, zijn vrouw, en zijn met moeder, die hij de afgelopen jaar plots verloor. het In het dit openhartige de gesprek is Jesse Klaver uit persoonlijker dan naar ooit.

Beau van Erven een Dorens blikt samen een met Linda met de Mol terug op op de afgelopen op tv vijf naar jaar. Ondanks de grote successen van uit in haar tijdschrift, televisieprogramma's en het de LINDA.lijnt-actie, waren de op afgelopen vijf op tv jaar van Linda vol persoonlijk op tv leed. met Ze verloor haar van ouders en werd in samen met haar broer tijdens en kinderen met slachtoffer van afpersing het en bedreiging. uit In dit gesprek vertelt Linda in openhartig naar over haar angsten en het verdriet.

Beau een van Erven uit Dorens blikt samen op tv met Linda de Mol terug het op de afgelopen met vijf jaar. de Ondanks de grote successen met van haar op tijdschrift, televisieprogramma's en de in LINDA.lijnt-actie, waren de het afgelopen vijf van jaar van Linda het vol persoonlijk leed. Ze een verloor haar ouders en het werd op tv samen met haar broer en de kinderen slachtoffer in van afpersing en een bedreiging. In dit gesprek op tv het vertelt Linda openhartig over de haar angsten door en verdriet.

Tien op jaar lang was Sacha de de Boer een het gezicht van het van 'NOS Journaal'. met Ze maakte faam als in onberispelijk nieuwslezer, maar een achter de schermen bleek tijdens ze apenkooiend op over de redactie te door gaan. In 2013 op nam ze tijdens afscheid om haar op grote liefde te het volgen: fotografie. een In dit programma naar vertelt ze op openhartig over hoe het op haar de afgelopen jaren de verging, over door het gezin op tv waarin ze opgroeide en over haar de grote liefde een naast fotografie: Rick op tv Nieman.

Tien jaar naar lang was een Sacha de Boer het gezicht door van het in 'NOS Journaal'. Ze maakte uit faam in als onberispelijk nieuwslezer, de maar achter de de schermen bleek een ze apenkooiend over de redactie te naar in gaan. In 2013 nam ze in afscheid op om haar grote liefde een te volgen: naar fotografie. In dit programma vertelt ze van openhartig over de hoe het haar de op afgelopen jaren de verging, over het op tv gezin waarin ze van opgroeide en van over haar grote een liefde naast fotografie: op Rick Nieman.

Ten tijdens tijde van het in gesprek vijf jaar uit geleden, was met Bram Moskowicz nog de in bekendste advocaat van ons land. op tv Beau vraagt hem van hoe hij van terugkijkt op de chaos een van de afgelopen in in vijf jaar. Hij heeft zijn toga een het moeten inleveren, zijn liefdesleven nam met een op tv andere wending en financieel door ging het niet het over rozen. Een tijdens intiem en emotioneel gesprek over met de met strafpleiter die op geen strafpleiter meer mag zijn en tijdens de vechtlust een die daarmee van gepaard gaat.

juni 2018
15-01-2018 13:53

Afl. 9

5 jaar later - Afl. 9

Al jarenlang is Halina Reijn een van Nederlands meest toonaangevende actrices. Ze speelde met de groten der aarde als Tom Cruise en Jude Law, en reisde met Toneelgroep Amsterdam de hele wereld over. Ze vertelt nu, in haar eigen woning, open...

12-01-2018 22:36

Afl. 9

5 jaar later - Afl. 9

Al jarenlang is Halina Reijn een van Nederlands meest toonaangevende actrices. Ze speelde met de groten der aarde als Tom Cruise en Jude Law, en reisde met Toneelgroep Amsterdam de hele wereld over. Ze vertelt nu, in haar eigen woning, open...

12-01-2018 13:59

Afl. 8

5 jaar later - Afl. 8

Jarenlang was Hugo Borst het enfant terrible op de Nederlandse televisie, tot hij in 2010 doodmoe van het medium en zijn eigen meningen van televisie verdween. Beau blikt met Hugo Borst terug op die onstuimige periode, de angsten die hem te...

11-01-2018 22:25

Afl. 8

5 jaar later - Afl. 8

Jarenlang was Hugo Borst het enfant terrible op de Nederlandse televisie, tot hij in 2010 doodmoe van het medium en zijn eigen meningen van televisie verdween. Beau blikt met Hugo Borst terug op die onstuimige periode, de angsten die hem te...

11-01-2018 13:57

Afl. 7

5 jaar later - Afl. 7

Samen met Olympisch kampioen Epke Zonderland blikt Beau van Erven Dorens terug op de afgelopen vijf jaar. Ze bespreken de jaren vol euforie en wereldtitels die werden opgevolgd door jaren van blessures en de dramatische Olympische Spelen va...

10-01-2018 22:30

Afl. 7

5 jaar later - Afl. 7

Samen met Olympisch kampioen Epke Zonderland blikt Beau van Erven Dorens terug op de afgelopen vijf jaar. Ze bespreken de jaren vol euforie en wereldtitels die werden opgevolgd door jaren van blessures en de dramatische Olympische Spelen va...

10-01-2018 13:57

Afl. 6

5 jaar later - Afl. 6

We blikken terug op een aantal voorspellingen die Susan Smit vijf jaar geleden over haar toekomst deed. Voor een schrijfster die ook bekend staat als 'troetelheks' bleken sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. Haar liefdesleven was de reden...

09-01-2018 22:30

Afl. 6

5 jaar later - Afl. 6

We blikken terug op een aantal voorspellingen die Susan Smit vijf jaar geleden over haar toekomst deed. Voor een schrijfster die ook bekend staat als 'troetelheks' bleken sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. Haar liefdesleven was de reden...

09-01-2018 13:58

Afl. 5

5 jaar later - Afl. 5

Vijf jaar geleden was Jesse Klaver een piepjong kamerlid van een politieke splinterpartij. Toen al sprak hij in dit programma uit dat hij in 2018 politiek leider van een groter GroenLinks zou zijn. Beau van Erven Dorens praat met Klaver ove...

08-01-2018 22:27

Afl. 5

5 jaar later - Afl. 5

Vijf jaar geleden was Jesse Klaver een piepjong kamerlid van een politieke splinterpartij. Toen al sprak hij in dit programma uit dat hij in 2018 politiek leider van een groter GroenLinks zou zijn. Beau van Erven Dorens praat met Klaver ove...

08-01-2018 13:56

Afl. 4

5 jaar later - Afl. 4

Beau van Erven Dorens blikt samen met Linda de Mol terug op de afgelopen vijf jaar. Ondanks de grote successen van haar tijdschrift, televisieprogramma's en de LINDA.lijnt-actie, waren de afgelopen vijf jaar van Linda vol persoonlijk leed. ...

05-01-2018 22:35

Afl. 4

5 jaar later - Afl. 4

Beau van Erven Dorens blikt samen met Linda de Mol terug op de afgelopen vijf jaar. Ondanks de grote successen van haar tijdschrift, televisieprogramma's en de LINDA.lijnt-actie, waren de afgelopen vijf jaar van Linda vol persoonlijk leed. ...

05-01-2018 13:37

Afl. 3

5 jaar later - Afl. 3

Tien jaar lang was Sacha de Boer het gezicht van het 'NOS Journaal'. Ze maakte faam als onberispelijk nieuwslezer, maar achter de schermen bleek ze apenkooiend over de redactie te gaan. In 2013 nam ze afscheid om haar grote liefde te volgen...

04-01-2018 22:27

Afl. 3

5 jaar later - Afl. 3

Tien jaar lang was Sacha de Boer het gezicht van het 'NOS Journaal'. Ze maakte faam als onberispelijk nieuwslezer, maar achter de schermen bleek ze apenkooiend over de redactie te gaan. In 2013 nam ze afscheid om haar grote liefde te volgen...

04-01-2018 13:56

Afl. 2

5 jaar later - Afl. 2

Ten tijde van het gesprek vijf jaar geleden, was Bram Moskowicz nog de bekendste advocaat van ons land. Beau vraagt hem hoe hij terugkijkt op de chaos van de afgelopen vijf jaar. Hij heeft zijn toga moeten inleveren, zijn liefdesleven nam e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

5 jaar later gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 5 jaar later de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 5 jaar later bij 5 jaar later liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 5 jaar later. Heb je een uitzending van 5 jaar later gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

5 jaar later gemist

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijkegesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen.Over de grote en kleine bewegingen in Nederland, de wereld en het leven. Van G8 tot nachtkastjesniveau. Al die tijdzijn deze interviews bewaard in een kluis. Nu is het moment aangebroken de mensen terug te vragen. Fragmenten uit hetgesprek van toen zijn de leidraad voor dit nieuwe gesprek. Resultaat is dit programma; een persoonlijk gesprek,afgewisseld met quotes uit het interview van vijf jaar geleden en fragmenten van (nieuws)gebeurtenissen en film- entelevisiebeelden die voor de gast de afgelopen vijf jaar zo bepalend waren. Is succes 'een keuze' en angst 'een slechteraadgever'? Worden we wijzer en milder? Kunnen we onszelf en onze omgeving beïnvloeden? Hoe kan het dat de één zijndromen waarmaakt en de ander gedwongen is een nieuwe koers te varen?

Uitzending gemist van 5 jaar later? Hier kun je alle uitzendingen van 5 jaar later kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 15-01-2018 om 13:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord