Programma gemist?

Al jarenlang is in in Halina Reijn een van Nederlands meest van toonaangevende actrices. Ze op naar speelde met de groten der aarde uit als Tom in Cruise de en Jude Law, en reisde met de tijdens Toneelgroep Amsterdam de hele wereld op over. Ze in vertelt nu, in haar tijdens eigen woning, openhartig op over haar hectische leven, van een haar ambities en de vroege van dood van op haar vader. met Maar ook de vriendschap met Carice met van Houten, haar in met kinderloosheid en haar liefdesleven komen tijdens aan een bod.

Al uit jarenlang is Halina op Reijn een van Nederlands een meest de toonaangevende actrices. Ze door speelde met de groten op tv der aarde als Tom met Cruise en Jude Law, in door en reisde met Toneelgroep de Amsterdam de hele met wereld over. op Ze vertelt nu, in haar eigen naar naar woning, openhartig over een haar hectische leven, haar ambities een en naar de vroege dood van van haar vader. op Maar ook de vriendschap tijdens met Carice van Houten, haar met de kinderloosheid en haar tijdens liefdesleven komen aan met bod.

Jarenlang naar was Hugo het Borst het enfant terrible op de de uit Nederlandse televisie, tot hij in in 2010 doodmoe een van het tijdens medium en zijn eigen meningen met van televisie naar verdween. Beau blikt tijdens met Hugo Borst terug een op het die onstuimige periode, uit de angsten die hem teisteren, de in zeldzaam gelukkige het jeugd die hij had, de tijdens zijn moeder en zijn in strijd voor een van menswaardiger leven in uit Nederlandse verpleeghuizen.

Jarenlang was Hugo het Borst het enfant de terrible tijdens op de Nederlandse televisie, uit tot met hij in 2010 doodmoe van het van medium en zijn met eigen meningen naar van televisie in verdween. Beau een blikt met Hugo op tv Borst terug op die onstuimige periode, in de angsten het die hem teisteren, op tv de zeldzaam de gelukkige jeugd het die hij had, zijn het moeder en zijn strijd een voor op een menswaardiger leven in in Nederlandse verpleeghuizen.

Samen tijdens met Olympisch kampioen Epke in Zonderland blikt in Beau van Erven in Dorens terug op de een afgelopen vijf het jaar. Ze bespreken de jaren in vol naar euforie en wereldtitels die tijdens werden opgevolgd door met jaren van blessures en de de in dramatische Olympische Spelen van Rio door in 2016. een Een emotioneel gesprek met het de topsporter, door die zijn kwetsbare op tv kant op tv durft te tonen en al voorzichtig in uit droomt van de komende met Olympische Spelen naar van Japan in een 2020.

Samen met Olympisch tijdens kampioen Epke uit Zonderland op blikt Beau van het Erven Dorens terug op de in afgelopen vijf met jaar. Ze tijdens bespreken de jaren vol euforie door en wereldtitels die werden de op tv opgevolgd door jaren van blessures naar en de dramatische Olympische op Spelen van Rio op tijdens in 2016. Een emotioneel op gesprek met de topsporter, uit die op tv zijn kwetsbare kant durft te tijdens tonen door en al voorzichtig droomt op tv van de komende Olympische Spelen in van Japan op tv in door 2020.

We naar blikken terug uit op een aantal door voorspellingen die Susan de Smit vijf jaar geleden de over haar toekomst deed. Voor naar een uit schrijfster die ook bekend met staat als 'troetelheks' op tv bleken sommige gebeurtenissen door onvoorspelbaar. Haar liefdesleven was op tv de reden door voor hartzeer en tijdens haar mooie uiterlijk naar bleek niet altijd naar een voordeel. uit Beau bezoekt door Susan in haar huis in tijdens de tijdens Jordaan en ziet waar haar uit bestsellers geschreven worden. Ook de door krijgt hij antwoord op de vraag in van of de vrouw die verlaten met werd door de man de een van haar kinderen weer gelooft tijdens in de op liefde

We de blikken terug de op een aantal voorspellingen die door Susan door Smit vijf jaar geleden met over haar het toekomst deed. Voor een op schrijfster die ook bekend op staat tijdens als 'troetelheks' bleken uit sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. door Haar liefdesleven was de in reden voor van hartzeer en haar mooie uiterlijk in bleek niet altijd een naar het voordeel. Beau bezoekt uit Susan in haar met huis in de Jordaan en de ziet waar haar een bestsellers geschreven worden. Ook tijdens krijgt hij van antwoord van op de vraag of van de vrouw in die verlaten werd door door de man van haar kinderen in weer door gelooft in het de liefde

Vijf jaar geleden door was Jesse Klaver in een met piepjong kamerlid van een een politieke splinterpartij. Toen al een sprak naar hij in dit programma uit het dat hij het in in 2018 politiek leider van een in groter GroenLinks zou zijn. op tv op Beau van Erven op tv Dorens praat met door Klaver over zijn ongebreidelde met politieke ambities en de manier van waarop uit hij politiek bedrijft, maar vooral op ook in over zijn gezin, door zijn vrouw, en zijn naar moeder, die op tv hij afgelopen naar jaar plots verloor. In dit tijdens openhartige op gesprek is Jesse met Klaver persoonlijker dan op tv ooit.

Vijf naar jaar geleden was met Jesse Klaver een van piepjong kamerlid van een politieke tijdens splinterpartij. Toen al naar sprak hij in van dit programma uit een dat hij uit in 2018 politiek op tv leider van een groter tijdens GroenLinks zou zijn. de Beau van Erven op Dorens het praat met Klaver over zijn het tijdens ongebreidelde politieke ambities en de manier met waarop hij door politiek de bedrijft, maar vooral ook over tijdens zijn gezin, zijn vrouw, op tv en zijn moeder, met op tv die hij afgelopen jaar plots verloor. de In dit van openhartige gesprek is Jesse met Klaver persoonlijker dan in op tv ooit.

Beau een van Erven Dorens blikt samen tijdens met Linda een de Mol met terug op het de afgelopen vijf op tv jaar. Ondanks de grote successen van de haar op tijdschrift, televisieprogramma's een en de LINDA.lijnt-actie, waren op tv de afgelopen van vijf jaar van Linda naar vol persoonlijk leed. Ze verloor tijdens haar ouders en met door werd samen met haar broer van en kinderen slachtoffer van op tv afpersing en bedreiging. op In dit naar gesprek vertelt Linda openhartig op over haar tijdens angsten en naar verdriet.

Beau de van Erven Dorens uit blikt samen tijdens met Linda de Mol terug op een de uit afgelopen vijf jaar. Ondanks de op grote successen uit van haar op tijdschrift, televisieprogramma's en een de LINDA.lijnt-actie, door waren de afgelopen vijf jaar de van Linda vol persoonlijk tijdens leed. Ze verloor uit haar ouders en de werd samen met op tv haar het broer en kinderen slachtoffer de van door afpersing en bedreiging. naar In dit gesprek vertelt de Linda openhartig de over haar angsten en een verdriet.

Tien een jaar lang was Sacha de op tv de Boer het gezicht van het het 'NOS Journaal'. Ze maakte van door faam als onberispelijk met nieuwslezer, maar achter de de schermen bleek ze door apenkooiend over de redactie te naar gaan. In 2013 het uit nam ze afscheid om tijdens haar grote liefde te volgen: het het fotografie. In dit programma vertelt van ze openhartig over hoe naar het haar op tv de afgelopen jaren naar verging, over het gezin met waarin naar ze opgroeide en over de haar op grote liefde naast fotografie: in Rick Nieman.

Tien met jaar lang het was Sacha de tijdens Boer het gezicht een van het 'NOS Journaal'. een Ze maakte faam als onberispelijk uit nieuwslezer, maar achter naar de schermen op tv bleek ze apenkooiend over op de met redactie te tijdens gaan. In 2013 nam de ze afscheid om haar grote naar liefde te het volgen: op fotografie. In dit programma vertelt op tv ze openhartig over hoe op het haar de naar afgelopen de jaren verging, over tijdens het gezin waarin een ze opgroeide en over haar op tv grote liefde naast tijdens fotografie: Rick door Nieman.

Ten tijde op tv van het gesprek de vijf jaar geleden, was een Bram een Moskowicz nog de bekendste advocaat op tv van van ons land. Beau het vraagt hem hoe een hij terugkijkt op de chaos tijdens van de afgelopen de vijf jaar. Hij met heeft zijn toga de moeten met inleveren, zijn liefdesleven nam van een andere naar wending en een financieel ging het niet over rozen. van Een uit intiem en emotioneel gesprek de over de strafpleiter tijdens die geen strafpleiter meer een mag zijn tijdens en de vechtlust uit die daarmee een gepaard gaat.

september 2018
15-01-2018 13:53

Afl. 9

5 jaar later - Afl. 9

Al jarenlang is Halina Reijn een van Nederlands meest toonaangevende actrices. Ze speelde met de groten der aarde als Tom Cruise en Jude Law, en reisde met Toneelgroep Amsterdam de hele wereld over. Ze vertelt nu, in haar eigen woning, open...

12-01-2018 22:36

Afl. 9

5 jaar later - Afl. 9

Al jarenlang is Halina Reijn een van Nederlands meest toonaangevende actrices. Ze speelde met de groten der aarde als Tom Cruise en Jude Law, en reisde met Toneelgroep Amsterdam de hele wereld over. Ze vertelt nu, in haar eigen woning, open...

12-01-2018 13:59

Afl. 8

5 jaar later - Afl. 8

Jarenlang was Hugo Borst het enfant terrible op de Nederlandse televisie, tot hij in 2010 doodmoe van het medium en zijn eigen meningen van televisie verdween. Beau blikt met Hugo Borst terug op die onstuimige periode, de angsten die hem te...

11-01-2018 22:25

Afl. 8

5 jaar later - Afl. 8

Jarenlang was Hugo Borst het enfant terrible op de Nederlandse televisie, tot hij in 2010 doodmoe van het medium en zijn eigen meningen van televisie verdween. Beau blikt met Hugo Borst terug op die onstuimige periode, de angsten die hem te...

11-01-2018 13:57

Afl. 7

5 jaar later - Afl. 7

Samen met Olympisch kampioen Epke Zonderland blikt Beau van Erven Dorens terug op de afgelopen vijf jaar. Ze bespreken de jaren vol euforie en wereldtitels die werden opgevolgd door jaren van blessures en de dramatische Olympische Spelen va...

10-01-2018 22:30

Afl. 7

5 jaar later - Afl. 7

Samen met Olympisch kampioen Epke Zonderland blikt Beau van Erven Dorens terug op de afgelopen vijf jaar. Ze bespreken de jaren vol euforie en wereldtitels die werden opgevolgd door jaren van blessures en de dramatische Olympische Spelen va...

10-01-2018 13:57

Afl. 6

5 jaar later - Afl. 6

We blikken terug op een aantal voorspellingen die Susan Smit vijf jaar geleden over haar toekomst deed. Voor een schrijfster die ook bekend staat als 'troetelheks' bleken sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. Haar liefdesleven was de reden...

09-01-2018 22:30

Afl. 6

5 jaar later - Afl. 6

We blikken terug op een aantal voorspellingen die Susan Smit vijf jaar geleden over haar toekomst deed. Voor een schrijfster die ook bekend staat als 'troetelheks' bleken sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. Haar liefdesleven was de reden...

09-01-2018 13:58

Afl. 5

5 jaar later - Afl. 5

Vijf jaar geleden was Jesse Klaver een piepjong kamerlid van een politieke splinterpartij. Toen al sprak hij in dit programma uit dat hij in 2018 politiek leider van een groter GroenLinks zou zijn. Beau van Erven Dorens praat met Klaver ove...

08-01-2018 22:27

Afl. 5

5 jaar later - Afl. 5

Vijf jaar geleden was Jesse Klaver een piepjong kamerlid van een politieke splinterpartij. Toen al sprak hij in dit programma uit dat hij in 2018 politiek leider van een groter GroenLinks zou zijn. Beau van Erven Dorens praat met Klaver ove...

08-01-2018 13:56

Afl. 4

5 jaar later - Afl. 4

Beau van Erven Dorens blikt samen met Linda de Mol terug op de afgelopen vijf jaar. Ondanks de grote successen van haar tijdschrift, televisieprogramma's en de LINDA.lijnt-actie, waren de afgelopen vijf jaar van Linda vol persoonlijk leed. ...

05-01-2018 22:35

Afl. 4

5 jaar later - Afl. 4

Beau van Erven Dorens blikt samen met Linda de Mol terug op de afgelopen vijf jaar. Ondanks de grote successen van haar tijdschrift, televisieprogramma's en de LINDA.lijnt-actie, waren de afgelopen vijf jaar van Linda vol persoonlijk leed. ...

05-01-2018 13:37

Afl. 3

5 jaar later - Afl. 3

Tien jaar lang was Sacha de Boer het gezicht van het 'NOS Journaal'. Ze maakte faam als onberispelijk nieuwslezer, maar achter de schermen bleek ze apenkooiend over de redactie te gaan. In 2013 nam ze afscheid om haar grote liefde te volgen...

04-01-2018 22:27

Afl. 3

5 jaar later - Afl. 3

Tien jaar lang was Sacha de Boer het gezicht van het 'NOS Journaal'. Ze maakte faam als onberispelijk nieuwslezer, maar achter de schermen bleek ze apenkooiend over de redactie te gaan. In 2013 nam ze afscheid om haar grote liefde te volgen...

04-01-2018 13:56

Afl. 2

5 jaar later - Afl. 2

Ten tijde van het gesprek vijf jaar geleden, was Bram Moskowicz nog de bekendste advocaat van ons land. Beau vraagt hem hoe hij terugkijkt op de chaos van de afgelopen vijf jaar. Hij heeft zijn toga moeten inleveren, zijn liefdesleven nam e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

5 jaar later gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 5 jaar later de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 5 jaar later bij 5 jaar later liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 5 jaar later. Heb je een uitzending van 5 jaar later gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

5 jaar later gemist

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijkegesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen.Over de grote en kleine bewegingen in Nederland, de wereld en het leven. Van G8 tot nachtkastjesniveau. Al die tijdzijn deze interviews bewaard in een kluis. Nu is het moment aangebroken de mensen terug te vragen. Fragmenten uit hetgesprek van toen zijn de leidraad voor dit nieuwe gesprek. Resultaat is dit programma; een persoonlijk gesprek,afgewisseld met quotes uit het interview van vijf jaar geleden en fragmenten van (nieuws)gebeurtenissen en film- entelevisiebeelden die voor de gast de afgelopen vijf jaar zo bepalend waren. Is succes 'een keuze' en angst 'een slechteraadgever'? Worden we wijzer en milder? Kunnen we onszelf en onze omgeving beïnvloeden? Hoe kan het dat de één zijndromen waarmaakt en de ander gedwongen is een nieuwe koers te varen?

Uitzending gemist van 5 jaar later? Hier kun je alle uitzendingen van 5 jaar later kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 15-01-2018 om 13:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord