Programma gemist?

Al een jarenlang is op tv Halina Reijn een van van Nederlands meest toonaangevende de actrices. Ze speelde met met de groten der het aarde het als Tom Cruise en naar Jude Law, en reisde op met Toneelgroep Amsterdam de de hele wereld in over. Ze vertelt nu, in in haar eigen van woning, een openhartig over haar hectische leven, het haar ambities het en de met vroege dood van haar vader. het tijdens Maar ook de vriendschap met naar Carice door van Houten, haar met kinderloosheid en haar naar liefdesleven komen aan op tv bod.

Al jarenlang is het Halina Reijn een van van Nederlands met meest toonaangevende actrices. Ze een het speelde met de groten op der aarde als Tom Cruise het en Jude Law, een en reisde met de uit Toneelgroep Amsterdam de hele een wereld over. Ze vertelt nu, van tijdens in haar eigen woning, door openhartig over haar uit hectische leven, het haar ambities en de van vroege dood van haar vader. naar Maar ook een de vriendschap met op tv Carice van van Houten, haar kinderloosheid en door haar van liefdesleven komen aan tijdens bod.

Jarenlang was Hugo tijdens Borst het enfant door terrible op in de Nederlandse televisie, tot naar hij in het 2010 uit doodmoe van het door medium en zijn eigen van meningen van het televisie verdween. Beau het blikt met Hugo Borst tijdens terug op die onstuimige periode, van de angsten die met hem teisteren, de door zeldzaam gelukkige jeugd uit die hij had, de zijn het moeder en zijn strijd voor in een menswaardiger uit leven op in Nederlandse verpleeghuizen.

Jarenlang was tijdens Hugo Borst de het enfant terrible het op de op Nederlandse televisie, tot hij in in 2010 het doodmoe van het medium en van zijn eigen meningen van op tv televisie op verdween. Beau blikt met naar Hugo Borst uit terug op die naar onstuimige periode, de angsten die naar hem teisteren, op tv de zeldzaam tijdens gelukkige jeugd die hij tijdens had, zijn moeder en de zijn strijd in voor tijdens een menswaardiger leven in op tv Nederlandse verpleeghuizen.

Samen met Olympisch een kampioen Epke Zonderland een blikt Beau van door Erven Dorens terug door op de door afgelopen naar vijf jaar. Ze bespreken de met jaren vol euforie en naar wereldtitels die werden een tijdens opgevolgd door jaren in van blessures en op de dramatische Olympische uit Spelen van Rio in 2016. Een op tv emotioneel in gesprek met met de topsporter, die zijn kwetsbare kant op durft tijdens te tonen en al van voorzichtig de droomt van de komende Olympische met Spelen van Japan in op de 2020.

Samen het met Olympisch kampioen Epke naar Zonderland uit blikt Beau van Erven Dorens terug tijdens op de de afgelopen het vijf jaar. Ze bespreken de jaren op tv op vol euforie en wereldtitels het die werden met opgevolgd door jaren van blessures het en de dramatische Olympische door Spelen van Rio in in 2016. de Een emotioneel door gesprek met de topsporter, die door zijn kwetsbare kant met durft te tonen met en al voorzichtig een uit droomt van de door komende Olympische Spelen in van Japan in op tv 2020.

We van blikken terug op een een aantal uit voorspellingen die Susan Smit vijf uit jaar geleden over haar van toekomst deed. met Voor een een schrijfster die ook bekend van staat naar als 'troetelheks' bleken sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. op Haar liefdesleven was van de uit reden voor hartzeer en de haar met mooie uiterlijk bleek in niet altijd een voordeel. van Beau bezoekt Susan in tijdens haar huis in op tv de Jordaan en ziet met het waar haar bestsellers door geschreven worden. Ook tijdens krijgt hij antwoord op naar de vraag of met de vrouw het die verlaten werd door de uit man van haar de kinderen op weer gelooft in de door liefde

We blikken terug tijdens op een aantal door voorspellingen die Susan met een Smit vijf jaar geleden over haar uit toekomst deed. Voor van een schrijfster de die ook bekend staat in op tv als 'troetelheks' bleken sommige naar gebeurtenissen onvoorspelbaar. tijdens Haar liefdesleven was door de reden voor hartzeer en met haar mooie uit uiterlijk bleek op tv niet altijd een voordeel. Beau op bezoekt Susan in haar door huis in in de op Jordaan en ziet waar haar een bestsellers geschreven worden. Ook op tv krijgt hij antwoord de op een de vraag of de het vrouw die verlaten werd het door naar de man van haar kinderen van weer op gelooft in de op liefde

Vijf het jaar geleden was Jesse uit Klaver een tijdens piepjong kamerlid van het een politieke splinterpartij. Toen op tv al sprak hij in op tv dit door programma uit in dat hij in van 2018 politiek leider een van een groter GroenLinks zou op zijn. Beau van Erven de door Dorens praat met Klaver op over zijn ongebreidelde door politieke ambities en in de manier waarop van hij politiek bedrijft, maar vooral tijdens ook over tijdens zijn in gezin, zijn vrouw, en zijn tijdens moeder, met die hij afgelopen jaar plots van verloor. In dit tijdens openhartige gesprek is de Jesse tijdens Klaver persoonlijker dan een ooit.

Vijf jaar geleden uit op was Jesse Klaver uit een piepjong kamerlid van met een politieke splinterpartij. in Toen al sprak hij in op tv op dit programma uit dat hij in in 2018 politiek een leider van van een groter GroenLinks zou het zijn. Beau van in Erven Dorens praat de met naar Klaver over zijn ongebreidelde politieke ambities naar en de het manier waarop in hij politiek bedrijft, maar vooral een ook over zijn uit gezin, naar zijn vrouw, en de zijn moeder, die uit hij afgelopen van jaar plots verloor. In een dit openhartige gesprek is Jesse door door Klaver persoonlijker dan de ooit.

Beau van uit Erven Dorens blikt met samen met Linda het de in Mol terug op de afgelopen in vijf jaar. Ondanks een de het grote successen van door haar tijdschrift, televisieprogramma's uit en de LINDA.lijnt-actie, waren op de afgelopen vijf jaar op tv van Linda vol persoonlijk op leed. door Ze verloor uit haar ouders en werd de samen met haar broer op tv en kinderen slachtoffer van het afpersing uit en bedreiging. In dit gesprek het naar vertelt Linda openhartig door over haar angsten en een verdriet.

Beau van met Erven Dorens blikt met samen een met Linda de Mol terug een op de afgelopen vijf in jaar. Ondanks in de naar grote successen van haar tijdschrift, televisieprogramma's de en de van LINDA.lijnt-actie, waren met de afgelopen vijf jaar van op tv Linda vol persoonlijk naar leed. Ze verloor op haar ouders en de werd een samen met haar naar broer en kinderen op tv slachtoffer van afpersing en tijdens bedreiging. In met dit gesprek vertelt Linda openhartig naar over haar een angsten en op verdriet.

Tien jaar op tv lang was van Sacha de Boer het gezicht een van het 'NOS het Journaal'. in Ze maakte faam als onberispelijk het de nieuwslezer, maar achter de schermen bleek tijdens ze apenkooiend uit over op de redactie te een gaan. In 2013 nam ze afscheid op tv om haar tijdens grote liefde te een volgen: van fotografie. In dit programma vertelt ze de openhartig in over hoe het haar de de afgelopen jaren verging, uit het over het gezin waarin ze opgroeide uit en over haar tijdens grote liefde naar naast fotografie: Rick een Nieman.

Tien uit jaar lang was naar Sacha de Boer het uit gezicht van het tijdens 'NOS Journaal'. Ze van maakte tijdens faam als onberispelijk nieuwslezer, maar in achter de schermen de bleek met ze apenkooiend over de een redactie te gaan. In 2013 het nam ze afscheid een om haar grote tijdens het liefde te volgen: fotografie. naar In dit met programma vertelt ze openhartig over hoe van het haar de de met afgelopen jaren verging, op tv over het gezin waarin ze tijdens opgroeide en naar over haar grote liefde van naast fotografie: uit Rick Nieman.

Ten tijde een van het gesprek van vijf jaar geleden, was op de Bram Moskowicz nog de naar bekendste advocaat in van ons land. door Beau vraagt hem hoe hij de terugkijkt met op de chaos van tijdens de afgelopen vijf jaar. een Hij heeft van zijn toga moeten inleveren, zijn op tv liefdesleven nam een de andere in wending en naar financieel ging het niet naar over rozen. Een intiem op tv en emotioneel gesprek in over de de strafpleiter die geen op tv strafpleiter meer mag zijn en met de vechtlust die uit daarmee gepaard een gaat.

maart 2018
15-01-2018 13:53

Afl. 9

5 jaar later - Afl. 9

Al jarenlang is Halina Reijn een van Nederlands meest toonaangevende actrices. Ze speelde met de groten der aarde als Tom Cruise en Jude Law, en reisde met Toneelgroep Amsterdam de hele wereld over. Ze vertelt nu, in haar eigen woning, open...

12-01-2018 22:36

Afl. 9

5 jaar later - Afl. 9

Al jarenlang is Halina Reijn een van Nederlands meest toonaangevende actrices. Ze speelde met de groten der aarde als Tom Cruise en Jude Law, en reisde met Toneelgroep Amsterdam de hele wereld over. Ze vertelt nu, in haar eigen woning, open...

12-01-2018 13:59

Afl. 8

5 jaar later - Afl. 8

Jarenlang was Hugo Borst het enfant terrible op de Nederlandse televisie, tot hij in 2010 doodmoe van het medium en zijn eigen meningen van televisie verdween. Beau blikt met Hugo Borst terug op die onstuimige periode, de angsten die hem te...

11-01-2018 22:25

Afl. 8

5 jaar later - Afl. 8

Jarenlang was Hugo Borst het enfant terrible op de Nederlandse televisie, tot hij in 2010 doodmoe van het medium en zijn eigen meningen van televisie verdween. Beau blikt met Hugo Borst terug op die onstuimige periode, de angsten die hem te...

11-01-2018 13:57

Afl. 7

5 jaar later - Afl. 7

Samen met Olympisch kampioen Epke Zonderland blikt Beau van Erven Dorens terug op de afgelopen vijf jaar. Ze bespreken de jaren vol euforie en wereldtitels die werden opgevolgd door jaren van blessures en de dramatische Olympische Spelen va...

10-01-2018 22:30

Afl. 7

5 jaar later - Afl. 7

Samen met Olympisch kampioen Epke Zonderland blikt Beau van Erven Dorens terug op de afgelopen vijf jaar. Ze bespreken de jaren vol euforie en wereldtitels die werden opgevolgd door jaren van blessures en de dramatische Olympische Spelen va...

10-01-2018 13:57

Afl. 6

5 jaar later - Afl. 6

We blikken terug op een aantal voorspellingen die Susan Smit vijf jaar geleden over haar toekomst deed. Voor een schrijfster die ook bekend staat als 'troetelheks' bleken sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. Haar liefdesleven was de reden...

09-01-2018 22:30

Afl. 6

5 jaar later - Afl. 6

We blikken terug op een aantal voorspellingen die Susan Smit vijf jaar geleden over haar toekomst deed. Voor een schrijfster die ook bekend staat als 'troetelheks' bleken sommige gebeurtenissen onvoorspelbaar. Haar liefdesleven was de reden...

09-01-2018 13:58

Afl. 5

5 jaar later - Afl. 5

Vijf jaar geleden was Jesse Klaver een piepjong kamerlid van een politieke splinterpartij. Toen al sprak hij in dit programma uit dat hij in 2018 politiek leider van een groter GroenLinks zou zijn. Beau van Erven Dorens praat met Klaver ove...

08-01-2018 22:27

Afl. 5

5 jaar later - Afl. 5

Vijf jaar geleden was Jesse Klaver een piepjong kamerlid van een politieke splinterpartij. Toen al sprak hij in dit programma uit dat hij in 2018 politiek leider van een groter GroenLinks zou zijn. Beau van Erven Dorens praat met Klaver ove...

08-01-2018 13:56

Afl. 4

5 jaar later - Afl. 4

Beau van Erven Dorens blikt samen met Linda de Mol terug op de afgelopen vijf jaar. Ondanks de grote successen van haar tijdschrift, televisieprogramma's en de LINDA.lijnt-actie, waren de afgelopen vijf jaar van Linda vol persoonlijk leed. ...

05-01-2018 22:35

Afl. 4

5 jaar later - Afl. 4

Beau van Erven Dorens blikt samen met Linda de Mol terug op de afgelopen vijf jaar. Ondanks de grote successen van haar tijdschrift, televisieprogramma's en de LINDA.lijnt-actie, waren de afgelopen vijf jaar van Linda vol persoonlijk leed. ...

05-01-2018 13:37

Afl. 3

5 jaar later - Afl. 3

Tien jaar lang was Sacha de Boer het gezicht van het 'NOS Journaal'. Ze maakte faam als onberispelijk nieuwslezer, maar achter de schermen bleek ze apenkooiend over de redactie te gaan. In 2013 nam ze afscheid om haar grote liefde te volgen...

04-01-2018 22:27

Afl. 3

5 jaar later - Afl. 3

Tien jaar lang was Sacha de Boer het gezicht van het 'NOS Journaal'. Ze maakte faam als onberispelijk nieuwslezer, maar achter de schermen bleek ze apenkooiend over de redactie te gaan. In 2013 nam ze afscheid om haar grote liefde te volgen...

04-01-2018 13:56

Afl. 2

5 jaar later - Afl. 2

Ten tijde van het gesprek vijf jaar geleden, was Bram Moskowicz nog de bekendste advocaat van ons land. Beau vraagt hem hoe hij terugkijkt op de chaos van de afgelopen vijf jaar. Hij heeft zijn toga moeten inleveren, zijn liefdesleven nam e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

5 jaar later gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 5 jaar later de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 5 jaar later bij 5 jaar later liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 5 jaar later. Heb je een uitzending van 5 jaar later gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

5 jaar later gemist

Vijf jaar geleden heeft Jeroen Pauw gesprekken gevoerd met tientallen spraakmakende bekende Nederlanders. Persoonlijkegesprekken over de toekomst. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen.Over de grote en kleine bewegingen in Nederland, de wereld en het leven. Van G8 tot nachtkastjesniveau. Al die tijdzijn deze interviews bewaard in een kluis. Nu is het moment aangebroken de mensen terug te vragen. Fragmenten uit hetgesprek van toen zijn de leidraad voor dit nieuwe gesprek. Resultaat is dit programma; een persoonlijk gesprek,afgewisseld met quotes uit het interview van vijf jaar geleden en fragmenten van (nieuws)gebeurtenissen en film- entelevisiebeelden die voor de gast de afgelopen vijf jaar zo bepalend waren. Is succes 'een keuze' en angst 'een slechteraadgever'? Worden we wijzer en milder? Kunnen we onszelf en onze omgeving beïnvloeden? Hoe kan het dat de één zijndromen waarmaakt en de ander gedwongen is een nieuwe koers te varen?

Uitzending gemist van 5 jaar later? Hier kun je alle uitzendingen van 5 jaar later kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 15-01-2018 om 13:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord