Programma gemist?

Olympisch kampioen de Nicolien Sauerbreij moet deze in in keer met de mountainbike op op zoek naar door een zoutmeer in Spanje. Saar een Koningsberger van krijgt een sup-challenge op tv voor de tijdens kiezen op het eiland Kos. tijdens Sita uit en Rachel zijn verwikkeld in een uit selfie-challenge in op tv Phantasialand. En Jeremy op Sno gaat op dinosaurusjacht een uit in Bourtange. Wie door haalt deze week het meeste geld op op het voor Stichting Het Vergeten uit Kind?

De het boardtalenten van Olympisch de kampioen Nicolien Sauerbreij in komen goed van pas de bij het de flyboard challenge aan de het Costa op tv Blanca. Sita en Rachel de van K-otic krijgen een uit hardloopquiz uit voor hun kiezen op tv in een pretpark het in Duitsland. Actrice tijdens Saar Koningsberger moet een bubbels aan de man brengen in in een luxe op tv resort het op Kos. Presentatrice Chimène het van Oosterhout wordt geconfronteerd in met het een ridderlijke speurtocht van in het Muiderslot.

april 2020
04-06-2017 11:26

Afl. 2

RTL Vakantiemagazine - Afl. 2

Olympisch kampioen Nicolien Sauerbreij moet deze keer met de mountainbike op zoek naar een zoutmeer in Spanje. Saar Koningsberger krijgt een sup-challenge voor de kiezen op het eiland Kos. Sita en Rachel zijn verwikkeld in een selfie-challe...

03-06-2017 16:27

Afl. 1

RTL Vakantiemagazine - Afl. 1

De boardtalenten van Olympisch kampioen Nicolien Sauerbreij komen goed van pas bij de flyboard challenge aan de Costa Blanca. Sita en Rachel van K-otic krijgen een hardloopquiz voor hun kiezen in een pretpark in Duitsland. Actrice Saar Koni...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Vakantiemagazine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Vakantiemagazine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Vakantiemagazine bij RTL Vakantiemagazine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Vakantiemagazine. Heb je een uitzending van RTL Vakantiemagazine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Vakantiemagazine gemist

Vakantiemagazine waarin Sanne Heijen en Arno Raymakers met een aantal bekende Nederlanders naar populaire vakantiebestemmingen afreizen in Spanje, Griekenland, Duitsland en Nederland.

Uitzending gemist van RTL Vakantiemagazine? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Vakantiemagazine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 04-02-2018 om 10:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!