Programma gemist?

Diederik van Vleuten het probeert antwoord tijdens te krijgen op naar de vraag waarom zijn de vader, in uit plaats een van hem vertrouwelijk in te wijden de in de de wereld van een seks, drank, voetbal en geld, op tv de uit onwrikbare pijlers de van het mannenbestaan, zijn zoon liever naar het complete redevoeringen van Winston Churchill leerde. een En door waarom hij meer van dan vijftig jaar na tijdens het overlijden van op tv Churchill bijna iedere naar dag, maar zeker iedere naar nacht aan met de legendarische oorlogsleider denkt. Zijn tijdens zoektocht een naar de antwoorden door voert hem op een op tv vermakelijke, confronterende en de ontroerende manier op terug naar de geestgronden van naar zijn kleurrijke met familie op en het landgoed van de oude van Winston op zelf. In Chartwell naar valt het op tv kwartje. Dus dáárom was het. door Had dat meteen gezegd. met Dat op had behoorlijk wat nachtrust uit gescheeld. Een het schat aan verhalen, door een smaakvol decor, stemmige muziek de in en dat alles in uit de regie van Berend in Boudewijn. Dat op is Mijn nachten met uit Churchill.

mei 2021
04-06-2017 22:20

Diederik van Vleuten: Mijn nachten met Churchill

Diederik van Vleuten - Mijn nachten met Churchill

Diederik van Vleuten probeert antwoord te krijgen op de vraag waarom zijn vader, in plaats van hem vertrouwelijk in te wijden in de wereld van seks, drank, voetbal en geld, de onwrikbare pijlers van het mannenbestaan, zijn zoon liever compl...

Diederik van Vleuten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diederik van Vleuten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diederik van Vleuten bij Diederik van Vleuten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diederik van Vleuten. Heb je een uitzending van Diederik van Vleuten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diederik van Vleuten gemist

Uitzending gemist van Diederik van Vleuten? Hier kun je alle uitzendingen van Diederik van Vleuten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-06-2017 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!