Programma gemist?

Diederik van van Vleuten probeert antwoord te met krijgen naar op de de vraag waarom zijn tijdens vader, in plaats van hem vertrouwelijk van in tijdens te wijden in de wereld tijdens van een seks, drank, voetbal door en geld, de onwrikbare pijlers het op van het mannenbestaan, zijn op zoon liever complete redevoeringen met van naar Winston Churchill leerde. En waarom tijdens hij meer dan vijftig op tv een jaar na het overlijden van Churchill een bijna iedere dag, op tv maar van zeker iedere nacht het aan de legendarische van oorlogsleider denkt. Zijn zoektocht naar de door naar antwoorden voert hem het op een vermakelijke, het confronterende en ontroerende manier terug naar met het de geestgronden van zijn kleurrijke familie een uit en het landgoed van de oude de Winston in zelf. In Chartwell door valt het kwartje. Dus dáárom het was het. Had op op dat meteen gezegd. Dat van had behoorlijk wat nachtrust gescheeld. door Een schat een aan verhalen, een uit smaakvol decor, stemmige muziek de en dat alles het het in de regie van Berend Boudewijn. een Dat is een Mijn nachten met uit Churchill.

mei 2020
04-06-2017 22:20

Diederik van Vleuten: Mijn nachten met Churchill

Diederik van Vleuten - Mijn nachten met Churchill

Diederik van Vleuten probeert antwoord te krijgen op de vraag waarom zijn vader, in plaats van hem vertrouwelijk in te wijden in de wereld van seks, drank, voetbal en geld, de onwrikbare pijlers van het mannenbestaan, zijn zoon liever compl...

Diederik van Vleuten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diederik van Vleuten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diederik van Vleuten bij Diederik van Vleuten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diederik van Vleuten. Heb je een uitzending van Diederik van Vleuten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diederik van Vleuten gemist

Uitzending gemist van Diederik van Vleuten? Hier kun je alle uitzendingen van Diederik van Vleuten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-06-2017 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!