Programma gemist?

Diederik van tijdens Vleuten het probeert antwoord te het krijgen op de vraag waarom zijn een vader, de in plaats van hem vertrouwelijk tijdens op in te wijden het in de wereld van seks, uit drank, voetbal en op tv geld, de een onwrikbare pijlers van het mannenbestaan, met zijn naar zoon liever complete redevoeringen van in Winston Churchill met leerde. En tijdens waarom hij uit meer dan vijftig jaar na het naar overlijden van van Churchill bijna iedere de dag, maar zeker door iedere de nacht aan de het legendarische oorlogsleider denkt. Zijn een zoektocht naar de antwoorden een voert hem op een van vermakelijke, het confronterende en ontroerende manier met terug naar de geestgronden het van zijn kleurrijke familie uit en het tijdens landgoed van van de oude Winston zelf. In op naar Chartwell valt het kwartje. Dus op dáárom was in het. Had dat de meteen gezegd. Dat had uit behoorlijk van wat nachtrust gescheeld. Een schat het aan verhalen, een smaakvol de decor, stemmige tijdens muziek en op tv dat alles in door de regie van van Berend Boudewijn. Dat is Mijn de nachten met het Churchill.

september 2020
04-06-2017 22:20

Diederik van Vleuten: Mijn nachten met Churchill

Diederik van Vleuten - Mijn nachten met Churchill

Diederik van Vleuten probeert antwoord te krijgen op de vraag waarom zijn vader, in plaats van hem vertrouwelijk in te wijden in de wereld van seks, drank, voetbal en geld, de onwrikbare pijlers van het mannenbestaan, zijn zoon liever compl...

Diederik van Vleuten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diederik van Vleuten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diederik van Vleuten bij Diederik van Vleuten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diederik van Vleuten. Heb je een uitzending van Diederik van Vleuten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diederik van Vleuten gemist

Uitzending gemist van Diederik van Vleuten? Hier kun je alle uitzendingen van Diederik van Vleuten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-06-2017 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!