Programma gemist?

Diederik van van Vleuten probeert antwoord met te krijgen van op de vraag waarom uit zijn vader, in tijdens plaats van van hem vertrouwelijk in uit te wijden in de wereld het van het seks, drank, voetbal en geld, naar de onwrikbare pijlers op van door het mannenbestaan, zijn zoon liever door tijdens complete redevoeringen van Winston het Churchill leerde. En het waarom hij meer op tv dan vijftig jaar na van het overlijden van in Churchill bijna op iedere dag, maar zeker met iedere van nacht aan de legendarische oorlogsleider op tv denkt. Zijn zoektocht uit naar de antwoorden voert tijdens hem van op een vermakelijke, confronterende en ontroerende door manier terug door naar de geestgronden van het zijn kleurrijke familie tijdens in en het landgoed van naar de oude een Winston zelf. In Chartwell door valt het kwartje. Dus met dáárom was het. op tv Had op dat meteen gezegd. Dat had behoorlijk op wat een nachtrust gescheeld. Een schat de aan de verhalen, een smaakvol decor, uit stemmige muziek van en dat alles in tijdens de regie het van Berend Boudewijn. Dat is Mijn in nachten met op Churchill.

september 2021
04-06-2017 22:20

Diederik van Vleuten: Mijn nachten met Churchill

Diederik van Vleuten - Mijn nachten met Churchill

Diederik van Vleuten probeert antwoord te krijgen op de vraag waarom zijn vader, in plaats van hem vertrouwelijk in te wijden in de wereld van seks, drank, voetbal en geld, de onwrikbare pijlers van het mannenbestaan, zijn zoon liever compl...

Diederik van Vleuten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diederik van Vleuten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diederik van Vleuten bij Diederik van Vleuten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diederik van Vleuten. Heb je een uitzending van Diederik van Vleuten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diederik van Vleuten gemist

Uitzending gemist van Diederik van Vleuten? Hier kun je alle uitzendingen van Diederik van Vleuten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-06-2017 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!