Programma gemist?

Diederik op tv van Vleuten probeert antwoord te een krijgen op op de vraag op tv waarom zijn vader, in van plaats van uit hem vertrouwelijk in de te wijden in de in wereld van seks, drank, tijdens met voetbal en geld, de onwrikbare pijlers op tv van het mannenbestaan, naar zijn op tv zoon liever complete redevoeringen tijdens van Winston Churchill leerde. op En waarom hij op meer dan vijftig met jaar tijdens na het overlijden uit van Churchill bijna iedere op dag, het maar zeker iedere nacht aan de in legendarische oorlogsleider van denkt. Zijn zoektocht naar op de op antwoorden voert hem op een een vermakelijke, confronterende het en ontroerende manier op terug naar de geestgronden van uit zijn kleurrijke op familie en het met landgoed van van de oude Winston in zelf. In Chartwell door valt het op tv kwartje. Dus dáárom de was het. Had dat meteen gezegd. naar het Dat had behoorlijk wat nachtrust uit gescheeld. Een schat aan naar op tv verhalen, een smaakvol uit decor, stemmige muziek en dat alles van in de regie in van met Berend Boudewijn. Dat tijdens is Mijn nachten de met Churchill.

januari 2021
04-06-2017 22:20

Diederik van Vleuten: Mijn nachten met Churchill

Diederik van Vleuten - Mijn nachten met Churchill

Diederik van Vleuten probeert antwoord te krijgen op de vraag waarom zijn vader, in plaats van hem vertrouwelijk in te wijden in de wereld van seks, drank, voetbal en geld, de onwrikbare pijlers van het mannenbestaan, zijn zoon liever compl...

Diederik van Vleuten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diederik van Vleuten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diederik van Vleuten bij Diederik van Vleuten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diederik van Vleuten. Heb je een uitzending van Diederik van Vleuten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diederik van Vleuten gemist

Uitzending gemist van Diederik van Vleuten? Hier kun je alle uitzendingen van Diederik van Vleuten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-06-2017 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!