Programma gemist?

Diederik door van Vleuten probeert antwoord een te krijgen op de een vraag waarom zijn de vader, in plaats uit van van hem vertrouwelijk in te wijden door in de op tv wereld tijdens van seks, drank, voetbal van en geld, de een onwrikbare pijlers van het uit mannenbestaan, zijn op tv zoon liever complete redevoeringen tijdens van het Winston Churchill leerde. op tv En waarom hij meer dan uit vijftig jaar na het van overlijden van op Churchill een bijna iedere dag, maar zeker iedere op nacht de aan de legendarische oorlogsleider door denkt. Zijn zoektocht naar de van antwoorden voert hem door op een vermakelijke, uit op confronterende en ontroerende manier terug naar naar de geestgronden van de zijn kleurrijke in familie en het op tv landgoed tijdens van de oude Winston zelf. de In met Chartwell valt het kwartje. de Dus dáárom was het. Had het dat naar meteen gezegd. Dat met had behoorlijk wat naar nachtrust gescheeld. uit Een schat aan van verhalen, een smaakvol decor, door stemmige muziek en op tv dat alles in de regie door van Berend naar Boudewijn. Dat op tv is Mijn nachten met met Churchill.

november 2019
04-06-2017 22:20

Diederik van Vleuten: Mijn nachten met Churchill

Diederik van Vleuten - Mijn nachten met Churchill

Diederik van Vleuten probeert antwoord te krijgen op de vraag waarom zijn vader, in plaats van hem vertrouwelijk in te wijden in de wereld van seks, drank, voetbal en geld, de onwrikbare pijlers van het mannenbestaan, zijn zoon liever compl...

Diederik van Vleuten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diederik van Vleuten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diederik van Vleuten bij Diederik van Vleuten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diederik van Vleuten. Heb je een uitzending van Diederik van Vleuten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diederik van Vleuten gemist

Uitzending gemist van Diederik van Vleuten? Hier kun je alle uitzendingen van Diederik van Vleuten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-06-2017 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!