Programma gemist?

Registratie op van het jaarlijkse het gratis optreden van de op Wiener Philharmoniker naar in de tuinen van slot op Schönbrunn, met in het doel de klassieke muziek toegankelijk op tv te maken voor een door zo breed van mogelijk publiek. Sinds door 2004 treedt de uit Wiener Philharmoniker, op het befaamde orkest achter het uit Nieuwjaarsconcert, eind mei naar gratis op in met de tuinen van slot van Schönbrunn, tegenwoordig Unesco de werelderfgoed. Doel op van het op optreden: klassieke met muziek toegankelijk maken op tv voor een zo met breed mogelijk publiek. door In het verleden werd het dirigeerstokje de gehanteerd tijdens door onder anderen van Bobby McFerrin, Valery Gergiev en met Daniel op tv Barenboim. Deze editie door staat het Wiener Philharmoniker door onder leiding van de uit Duitse dirigent op Christoph Eschenbach. Zangeres van op dienst is de de wereldberoemde sopraan de Renée Fleming uit op de Verenigde Staten. op tv Op het programma staan met werken door van Dvo_ak, tijdens Tsjaikovski, Rachmaninov en op tv Strawinski, maar ook de van John Williams en in Engelbert Humperdinck.

mei 2021
05-06-2017 09:30

NOS Schönbrunn Concert 2017

NOS Schönbrunn Concert 2017 - NOS Schönbrunn Concert 2017

Registratie van het jaarlijkse gratis optreden van de Wiener Philharmoniker in de tuinen van slot Schönbrunn, met het doel klassieke muziek toegankelijk te maken voor een zo breed mogelijk publiek. Sinds 2004 treedt de Wiener Philharmoniker...

NOS Schönbrunn Concert 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Schönbrunn Concert 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Schönbrunn Concert 2017 bij NOS Schönbrunn Concert 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Schönbrunn Concert 2017. Heb je een uitzending van NOS Schönbrunn Concert 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Schönbrunn Concert 2017 gemist

Uitzending gemist van NOS Schönbrunn Concert 2017? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Schönbrunn Concert 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-06-2017 om 09:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!