Programma gemist?

Registratie door van het jaarlijkse gratis naar optreden van de naar Wiener Philharmoniker in de uit tuinen van slot op Schönbrunn, door met het doel op tv klassieke muziek het toegankelijk te maken voor een naar zo breed een mogelijk publiek. Sinds 2004 treedt uit de Wiener uit Philharmoniker, door het befaamde orkest achter het door Nieuwjaarsconcert, een eind mei gratis op een in de tuinen van slot met Schönbrunn, tegenwoordig Unesco naar werelderfgoed. Doel van op tv het optreden: klassieke door muziek toegankelijk tijdens maken voor tijdens een zo breed mogelijk het publiek. In het verleden de naar werd het dirigeerstokje op tv gehanteerd door onder anderen Bobby McFerrin, in uit Valery Gergiev en Daniel Barenboim. Deze tijdens editie staat uit het naar Wiener Philharmoniker onder leiding van in de Duitse door dirigent Christoph Eschenbach. Zangeres van naar dienst is met de wereldberoemde door sopraan Renée Fleming uit van de een Verenigde Staten. Op het het programma staan werken van door Dvo_ak, een Tsjaikovski, Rachmaninov en Strawinski, het maar ook van John van Williams uit en Engelbert Humperdinck.

januari 2021
05-06-2017 09:30

NOS Schönbrunn Concert 2017

NOS Schönbrunn Concert 2017 - NOS Schönbrunn Concert 2017

Registratie van het jaarlijkse gratis optreden van de Wiener Philharmoniker in de tuinen van slot Schönbrunn, met het doel klassieke muziek toegankelijk te maken voor een zo breed mogelijk publiek. Sinds 2004 treedt de Wiener Philharmoniker...

NOS Schönbrunn Concert 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Schönbrunn Concert 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Schönbrunn Concert 2017 bij NOS Schönbrunn Concert 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Schönbrunn Concert 2017. Heb je een uitzending van NOS Schönbrunn Concert 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Schönbrunn Concert 2017 gemist

Uitzending gemist van NOS Schönbrunn Concert 2017? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Schönbrunn Concert 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-06-2017 om 09:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!