Programma gemist?

Registratie met van het jaarlijkse naar gratis optreden van de van Wiener in Philharmoniker in de tuinen van slot door Schönbrunn, met naar het van doel klassieke muziek met toegankelijk te maken voor een tijdens zo breed van mogelijk publiek. op Sinds 2004 treedt tijdens de Wiener Philharmoniker, het befaamde een orkest achter het een Nieuwjaarsconcert, in eind mei gratis op in de op tuinen van slot met Schönbrunn, tegenwoordig een Unesco werelderfgoed. de Doel van tijdens het optreden: klassieke muziek toegankelijk naar maken voor tijdens een zo op breed mogelijk publiek. In het verleden van werd het tijdens dirigeerstokje gehanteerd door onder in anderen met Bobby McFerrin, Valery de Gergiev en door Daniel Barenboim. Deze editie staat door het een Wiener Philharmoniker onder op leiding van de met Duitse dirigent Christoph Eschenbach. op Zangeres van dienst is de het wereldberoemde van sopraan Renée Fleming uit de door Verenigde naar Staten. Op het programma staan het het werken van Dvo_ak, door Tsjaikovski, Rachmaninov en Strawinski, in maar ook van John tijdens Williams en Engelbert van Humperdinck.

september 2020
05-06-2017 09:30

NOS Schönbrunn Concert 2017

NOS Schönbrunn Concert 2017 - NOS Schönbrunn Concert 2017

Registratie van het jaarlijkse gratis optreden van de Wiener Philharmoniker in de tuinen van slot Schönbrunn, met het doel klassieke muziek toegankelijk te maken voor een zo breed mogelijk publiek. Sinds 2004 treedt de Wiener Philharmoniker...

NOS Schönbrunn Concert 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Schönbrunn Concert 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Schönbrunn Concert 2017 bij NOS Schönbrunn Concert 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Schönbrunn Concert 2017. Heb je een uitzending van NOS Schönbrunn Concert 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Schönbrunn Concert 2017 gemist

Uitzending gemist van NOS Schönbrunn Concert 2017? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Schönbrunn Concert 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-06-2017 om 09:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!