Programma gemist?

Registratie van door het uit jaarlijkse gratis optreden van de Wiener op Philharmoniker in door de in tuinen van slot Schönbrunn, het met het doel klassieke muziek naar toegankelijk te maken de uit voor een zo van breed mogelijk publiek. Sinds 2004 met treedt de op Wiener Philharmoniker, het een befaamde orkest tijdens achter het Nieuwjaarsconcert, eind mei gratis uit door op in de tuinen van slot in Schönbrunn, tegenwoordig Unesco naar werelderfgoed. door Doel van het optreden: klassieke door muziek toegankelijk uit maken voor naar een zo breed in mogelijk publiek. In uit het verleden werd het dirigeerstokje tijdens gehanteerd door onder naar anderen het Bobby McFerrin, Valery Gergiev en uit Daniel Barenboim. Deze een de editie staat het door Wiener Philharmoniker onder leiding van op de Duitse dirigent door Christoph door Eschenbach. Zangeres van dienst door is de wereldberoemde op sopraan Renée Fleming met uit de Verenigde Staten. Op op tv het met programma staan werken met van Dvo_ak, Tsjaikovski, Rachmaninov in en Strawinski, maar een ook van van John Williams en Engelbert op Humperdinck.

september 2021
05-06-2017 09:30

NOS Schönbrunn Concert 2017

NOS Schönbrunn Concert 2017 - NOS Schönbrunn Concert 2017

Registratie van het jaarlijkse gratis optreden van de Wiener Philharmoniker in de tuinen van slot Schönbrunn, met het doel klassieke muziek toegankelijk te maken voor een zo breed mogelijk publiek. Sinds 2004 treedt de Wiener Philharmoniker...

NOS Schönbrunn Concert 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Schönbrunn Concert 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Schönbrunn Concert 2017 bij NOS Schönbrunn Concert 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Schönbrunn Concert 2017. Heb je een uitzending van NOS Schönbrunn Concert 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Schönbrunn Concert 2017 gemist

Uitzending gemist van NOS Schönbrunn Concert 2017? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Schönbrunn Concert 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-06-2017 om 09:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!