Programma gemist?

Registratie van het op tv jaarlijkse gratis het optreden van van de Wiener Philharmoniker in van de tuinen uit van slot een Schönbrunn, met het van doel klassieke muziek de toegankelijk te maken voor een zo in het breed mogelijk publiek. Sinds 2004 treedt een met de Wiener Philharmoniker, het in befaamde orkest achter van het Nieuwjaarsconcert, eind mei tijdens gratis op in de op tuinen van de slot Schönbrunn, tegenwoordig de Unesco werelderfgoed. op Doel van het optreden: klassieke de muziek toegankelijk het maken voor het een zo breed de mogelijk publiek. in In het verleden werd het met dirigeerstokje de gehanteerd door onder anderen Bobby naar McFerrin, Valery Gergiev tijdens en Daniel Barenboim. op tv Deze editie staat de het Wiener Philharmoniker onder met leiding het van de Duitse dirigent de Christoph Eschenbach. Zangeres van op het dienst is de wereldberoemde naar sopraan Renée Fleming uit de van van Verenigde Staten. Op het met programma staan werken van naar Dvo_ak, Tsjaikovski, van Rachmaninov en Strawinski, van maar ook van John een Williams en op Engelbert Humperdinck.

mei 2020
05-06-2017 09:30

NOS Schönbrunn Concert 2017

NOS Schönbrunn Concert 2017 - NOS Schönbrunn Concert 2017

Registratie van het jaarlijkse gratis optreden van de Wiener Philharmoniker in de tuinen van slot Schönbrunn, met het doel klassieke muziek toegankelijk te maken voor een zo breed mogelijk publiek. Sinds 2004 treedt de Wiener Philharmoniker...

NOS Schönbrunn Concert 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Schönbrunn Concert 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Schönbrunn Concert 2017 bij NOS Schönbrunn Concert 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Schönbrunn Concert 2017. Heb je een uitzending van NOS Schönbrunn Concert 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Schönbrunn Concert 2017 gemist

Uitzending gemist van NOS Schönbrunn Concert 2017? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Schönbrunn Concert 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-06-2017 om 09:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!