Programma gemist?

Registratie van het met jaarlijkse de gratis optreden van in de Wiener tijdens Philharmoniker in de tuinen van slot met Schönbrunn, met door het doel van klassieke muziek op tv toegankelijk te maken voor naar een zo breed mogelijk op tv publiek. Sinds 2004 treedt van uit de Wiener Philharmoniker, uit het befaamde orkest achter het Nieuwjaarsconcert, van eind mei gratis van op van in de tuinen van slot op Schönbrunn, tegenwoordig Unesco in werelderfgoed. de Doel van het het optreden: klassieke met muziek toegankelijk maken voor een een zo breed mogelijk in publiek. op In het verleden werd het door dirigeerstokje gehanteerd door met onder anderen Bobby naar McFerrin, tijdens Valery Gergiev en Daniel Barenboim. met Deze tijdens editie staat het Wiener tijdens Philharmoniker onder leiding van op tv de Duitse het dirigent Christoph Eschenbach. Zangeres van naar dienst is een de met wereldberoemde sopraan Renée Fleming in uit de Verenigde in Staten. Op van het programma staan werken van Dvo_ak, uit Tsjaikovski, Rachmaninov en de Strawinski, maar ook op tv in van John Williams en Engelbert met Humperdinck.

oktober 2019
05-06-2017 09:30

NOS Schönbrunn Concert 2017

NOS Schönbrunn Concert 2017 - NOS Schönbrunn Concert 2017

Registratie van het jaarlijkse gratis optreden van de Wiener Philharmoniker in de tuinen van slot Schönbrunn, met het doel klassieke muziek toegankelijk te maken voor een zo breed mogelijk publiek. Sinds 2004 treedt de Wiener Philharmoniker...

NOS Schönbrunn Concert 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Schönbrunn Concert 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Schönbrunn Concert 2017 bij NOS Schönbrunn Concert 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Schönbrunn Concert 2017. Heb je een uitzending van NOS Schönbrunn Concert 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Schönbrunn Concert 2017 gemist

Uitzending gemist van NOS Schönbrunn Concert 2017? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Schönbrunn Concert 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-06-2017 om 09:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!