Programma gemist?

Snelcursus van vier het lessen tijdens waarin allerlei door hobby's en andere naar vrijetijdsbestedingen aan bod op tv komen.

Afl.: een Vloeren. In deze snelcursus leert in u in het vier lessen kleine en tijdens van grote klussen uitvoeren. Dennis Mulder van laat zien het hoe u zelf thuis een naar vloer kunt leggen. het Hij leert in u de vloer te de egaliseren en in legt met een laminaatvloer en een tegelvloer. de De de cursisten verdelen de taken en leggen de ook beide het vloeren. door Presentatie: Dennis Mulder.

op Cursus.

Afl.: Muren. door In deze met snelcursus leert u in vier uit lessen kleine en van grote klussen van uitvoeren. Klusser Dennis Mulder op laat zien hoe een op u uw muren kunt de egaliseren en naar behangen en hoe het u een plankje ophangt. Drie tijdens cursisten gaan in ermee aan van de slag. Presentatie: Dennis de Mulder.

Afl.: De badkamer. tijdens door In deze snelcurus een leert u in vier van lessen kleine uit en grote klussen uitvoeren. op tv Hoe ontstopt uit u uw gootsteen? Hoe brengt op u kit tijdens aan? En kunt u zelf van een thermostaatkraan de plaatsen? Cursusleider de Dennis Mulder laat het u een allemaal zien. uit Ook de cursisten het gaan aan door de slag een met klusjes in badkamer. Presentatie: het Dennis in Mulder.

Snelcursus van vier met lessen waarin allerlei een hobby's het en andere vrijetijdsbestedingen aan door bod met komen.

In deze op snelcurus leert u in uit naar vier lessen kleine tijdens en grote klussen uitvoeren. Afl.: met Elektriciteit. Dennis leert u tijdens op welke elektriciteitsklussen u prima in zelf kunt doen. Hij met plaatst een dimmer, hangt de het een lamp op en verplaatst van een met stopcontact. De cursisten gaan ook naar oefenen met met bedrading en dimmers. Presentatie: Dennis naar naar Mulder.

Afl.: tijdens Een stoere tuintafel maken. een Steigerhout wordt de door laatste jaren veel naar gebruikt door voor meubels voor binnen én buiten. op tv Tanja van Sijp van leert u het de decoratietechnieken waarmee op tv u uit van een plaat van MDF zelf imitatiesteigerhout kunt maken. Tanja een geeft tips op tv en naar advies en maakt een uiteindelijk stap voor stap een stoere op tv van tuintafel met een blad van uit imitatiesteigerhout.

U een maakt kennis met een de basistechnieken voor het decoreren op van meubels. Afl.: van Een nieuw meubel tijdens op tv oud maken. Nieuwe meubels op zijn dikwijls erg onpersoonlijk. Daarom uit leert u hoe op u deze nieuwe op meubels een een klassieke op tv uitstraling geeft. Cursusleider Tanja van Sijp het decoreert stap in voor stap een houten een kruk met zelfgemaakte in sjablonen en beits. een Verder van maakt ze van een naar nieuwe spiegel de een prachtige antieke spiegel door met behulp van met ornamenten door en metaalverf. U naar merkt dat u met eenvoudige naar technieken grootse effecten uit kunt tijdens bereiken.

Afl.: Vloeren. de U leert door in vier lessen kleine uit en grote klussen uitvoeren. op tv Dennis Mulder naar laat in zien hoe u de zelf thuis een vloer kunt leggen. op tv Hij leert de u de vloer te op met egaliseren en legt een laminaatvloer en naar een tegelvloer. het De cursisten verdelen in de taken op tv en leggen ook beide een vloeren.

Deze zelfhulpcursus een geeft mensen een de mogelijkheid om op mentaal fit te worden van en vooral te blijven. een van Stap voor stap wordt op tv er gewerkt de aan de mentale fitheid het waardoor de tijdens persoonlijke weerbaarheid en de geluksbeleving van op de cursisten in worden op vergroot. Cursusleider en psychotherapeut op Chiara Bijl met vertelt hoe u uzelf beter kunt tijdens leren kennen en op tv waarom met goede sociale relaties op tv uw mentale fitheid kunnen bevorderen. tijdens Ook leert u op tv in hoe u 'nee' kunt zeggen, zonder op te bang zijn met met voor negatieve reacties. Cursiste Finie gaat uit met op deze richtlijnen naar aan de slag.

Afl.: in Muren. U op leert in vier lessen door kleine en grote klussen met uitvoeren. Klusser de Dennis Mulder laat zien hoe van het u uw muren kunt naar egaliseren en behangen en tijdens hoe u een plankje op in ophangt. Drie cursisten gaan ermee de aan van de slag.

Kneuzingen en botbreuken het uit komen aan bod. Ook leert het u verschillende manieren om van een slachtoffer in op een een veilige manier te tijdens verplaatsen. Als laatst leert u met uit wanneer en hoe u een naar defibrillator kunt op tv gebruiken.

Ongelukken bij naar kinderen, zoals schaafwonden, op bloedneuzen en uit vergiftigingen, hebben tijdens een eigen aanpak. tijdens U krijgt handige tips voor van de het behandeling van wonden. Ook tijdens leert u hoe gewonde kinderen op tv het best benaderd naar kunnen tijdens worden.

Hoe het behandel je een een een gemene insectenbeet op en wat te doen wanneer met iemand dreigt te met stikken. Als de laatst leert hoe u tijdens op tv te hulp kunt het schieten in geval de van een brandwond.

oktober 2017
12-01-2011 16:35

Aflevering 159

Vrijetijd tv: Taart versieren - Aflevering 159

Snelcursus van vier lessen waarin allerlei hobby's en andere vrijetijdsbestedingen aan bod komen.

06-01-2011 16:30

Vloeren

Vrijetijd tv: Taart versieren - Vloeren

Afl.: Vloeren. In deze snelcursus leert u in vier lessen kleine en grote klussen uitvoeren. Dennis Mulder laat zien hoe u zelf thuis een vloer kunt leggen. Hij leert u de vloer te egaliseren en legt een laminaatvloer en een tegelvloer. De c...

05-01-2011 16:30

Aflevering 154

Vrijetijd tv: Taart versieren - Aflevering 154

Cursus.

04-01-2011 16:30

Muren

Vrijetijd tv: Taart versieren - Muren

Afl.: Muren. In deze snelcursus leert u in vier lessen kleine en grote klussen uitvoeren. Klusser Dennis Mulder laat zien hoe u uw muren kunt egaliseren en behangen en hoe u een plankje ophangt. Drie cursisten gaan ermee aan de slag. Presen...

13-12-2010 16:05

De badkamer

Vrijetijd tv: Taart versieren - De badkamer

Afl.: De badkamer. In deze snelcurus leert u in vier lessen kleine en grote klussen uitvoeren. Hoe ontstopt u uw gootsteen? Hoe brengt u kit aan? En kunt u zelf een thermostaatkraan plaatsen? Cursusleider Dennis Mulder laat het u allemaal z...

07-12-2010 16:10

Aflevering 140

Vrijetijd tv: Taart versieren - Aflevering 140

Snelcursus van vier lessen waarin allerlei hobby's en andere vrijetijdsbestedingen aan bod komen.

06-12-2010 16:10

Elektriciteit

Vrijetijd tv: Taart versieren - Elektriciteit

In deze snelcurus leert u in vier lessen kleine en grote klussen uitvoeren. Afl.: Elektriciteit. Dennis leert u welke elektriciteitsklussen u prima zelf kunt doen. Hij plaatst een dimmer, hangt een lamp op en verplaatst een stopcontact. De ...

02-12-2010 16:30

Een stoere tuintafel maken

Vrijetijd tv: Taart versieren - Een stoere tuintafel maken

Afl.: Een stoere tuintafel maken. Steigerhout wordt de laatste jaren veel gebruikt voor meubels voor binnen én buiten. Tanja van Sijp leert u de decoratietechnieken waarmee u van een plaat MDF zelf imitatiesteigerhout kunt maken. Tanja geef...

30-11-2010 16:30

Een nieuw meubel oud maken

Vrijetijd tv: Taart versieren - Een nieuw meubel oud maken

U maakt kennis met de basistechnieken voor het decoreren van meubels. Afl.: Een nieuw meubel oud maken. Nieuwe meubels zijn dikwijls erg onpersoonlijk. Daarom leert u hoe u deze nieuwe meubels een klassieke uitstraling geeft. Cursusleider T...

29-11-2010 16:10

Vloeren

Vrijetijd tv: Taart versieren - Vloeren

Afl.: Vloeren. U leert in vier lessen kleine en grote klussen uitvoeren. Dennis Mulder laat zien hoe u zelf thuis een vloer kunt leggen. Hij leert u de vloer te egaliseren en legt een laminaatvloer en een tegelvloer. De cursisten verdelen d...

23-11-2010 16:10

Aflevering 126

Vrijetijd tv: Taart versieren - Aflevering 126

Deze zelfhulpcursus geeft mensen de mogelijkheid om mentaal fit te worden en vooral te blijven. Stap voor stap wordt er gewerkt aan de mentale fitheid waardoor de persoonlijke weerbaarheid en de geluksbeleving van de cursisten worden vergro...

22-11-2010 16:10

Muren

Vrijetijd tv: Taart versieren - Muren

Afl.: Muren. U leert in vier lessen kleine en grote klussen uitvoeren. Klusser Dennis Mulder laat zien hoe u uw muren kunt egaliseren en behangen en hoe u een plankje ophangt. Drie cursisten gaan ermee aan de slag.

16-11-2010 16:05

Aflevering 122

Vrijetijd tv: Taart versieren - Aflevering 122

Kneuzingen en botbreuken komen aan bod. Ook leert u verschillende manieren om een slachtoffer op een veilige manier te verplaatsen. Als laatst leert u wanneer en hoe u een defibrillator kunt gebruiken.

09-11-2010 16:10

Aflevering 118

Vrijetijd tv: Taart versieren - Aflevering 118

Ongelukken bij kinderen, zoals schaafwonden, bloedneuzen en vergiftigingen, hebben een eigen aanpak. U krijgt handige tips voor de behandeling van wonden. Ook leert u hoe gewonde kinderen het best benaderd kunnen worden.

02-11-2010 16:05

Aflevering 114

Vrijetijd tv: Taart versieren - Aflevering 114

Hoe behandel je een een gemene insectenbeet en wat te doen wanneer iemand dreigt te stikken. Als laatst leert hoe u te hulp kunt schieten in geval van een brandwond.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vrijetijd tv: Taart versieren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vrijetijd tv: Taart versieren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vrijetijd tv: Taart versieren bij Vrijetijd tv: Taart versieren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vrijetijd tv: Taart versieren. Heb je een uitzending van Vrijetijd tv: Taart versieren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vrijetijd tv: Taart versieren gemist

U leert hoe u een basistaart bakt van biscuitdeeg en er iedere keer weer een heel andere taart van kunt maken. PetraAchtien, specialist in taartdecoratie, geeft praktische tips zodat u thuis de mooiste taarten kunt maken. Na afloop vandeze cursus kunt u uw familie en vrienden verrassen met een lekkere, zelfgemaakte taart! Afl.: Stapeltaart.Presentatie: Petra Achtien.

Uitzending gemist van Vrijetijd tv: Taart versieren? Hier kun je alle uitzendingen van Vrijetijd tv: Taart versieren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 68
  • Laatste uitzending op 12-01-2011 om 16:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord