Programma gemist?

Snelcursus van in vier in lessen waarin allerlei hobby's een en andere vrijetijdsbestedingen tijdens aan bod met komen.

Afl.: Vloeren. In in door deze snelcursus leert naar u in vier lessen kleine met en grote met klussen uitvoeren. Dennis Mulder laat op zien naar hoe u zelf thuis de een vloer kunt leggen. in Hij leert van u in de vloer te egaliseren en legt het tijdens een laminaatvloer en een tijdens tegelvloer. De cursisten verdelen de naar taken naar en leggen ook beide vloeren. de Presentatie: de Dennis Mulder.

de Cursus.

Afl.: Muren. door In deze snelcursus op tv leert u in in vier uit lessen kleine en grote klussen uitvoeren. uit uit Klusser Dennis Mulder met laat zien hoe u uw muren uit kunt egaliseren door en behangen met en hoe u op een plankje ophangt. van Drie cursisten gaan ermee aan naar de slag. de Presentatie: Dennis de Mulder.

Afl.: De badkamer. tijdens In deze het snelcurus het leert u in op tv vier lessen kleine en op tv grote klussen uitvoeren. Hoe ontstopt op tv u uw gootsteen? de Hoe brengt u het kit aan? van En kunt u zelf tijdens een thermostaatkraan plaatsen? uit Cursusleider uit Dennis Mulder met laat het u allemaal van zien. Ook de cursisten gaan met op tv aan de slag met een klusjes in badkamer. Presentatie: Dennis het met Mulder.

Snelcursus door van vier op lessen waarin allerlei van hobby's en andere naar vrijetijdsbestedingen aan bod tijdens komen.

In deze snelcurus een leert het u in vier uit lessen kleine op en grote klussen uitvoeren. uit Afl.: Elektriciteit. Dennis leert een u door welke elektriciteitsklussen u prima zelf kunt met doen. Hij op tv plaatst een dimmer, hangt met een tijdens lamp op in en verplaatst een stopcontact. De op tv cursisten gaan ook oefenen uit met bedrading en door dimmers. Presentatie: Dennis met op tv Mulder.

Afl.: Een naar stoere tuintafel het maken. Steigerhout wordt tijdens de laatste jaren door veel gebruikt tijdens voor meubels voor door binnen én buiten. Tanja van op tv Sijp op leert u de decoratietechnieken waarmee u op van met een plaat MDF zelf imitatiesteigerhout op kunt een maken. Tanja geeft uit tips en advies en naar maakt uiteindelijk stap naar voor de stap een stoere op tv tuintafel met een blad van het imitatiesteigerhout.

U maakt met kennis met de het basistechnieken voor het decoreren het van meubels. Afl.: door Een uit nieuw meubel oud de maken. Nieuwe op meubels zijn dikwijls erg onpersoonlijk. Daarom een leert u hoe door u deze uit nieuwe tijdens meubels een klassieke uitstraling geeft. Cursusleider een Tanja met van Sijp decoreert van stap voor stap een houten uit kruk met zelfgemaakte op sjablonen de en beits. op Verder maakt ze van een op nieuwe spiegel een een prachtige antieke spiegel het met behulp van ornamenten in en metaalverf. U met merkt tijdens dat u met naar eenvoudige technieken grootse effecten met kunt in bereiken.

Afl.: Vloeren. U uit leert van in vier lessen kleine een en grote klussen op tv uitvoeren. Dennis Mulder een laat tijdens zien hoe u zelf thuis door een het vloer kunt leggen. Hij leert van u de vloer te op tv egaliseren tijdens en legt naar een laminaatvloer en een tegelvloer. op tv De cursisten verdelen de de de taken en leggen ook uit beide vloeren.

Deze zelfhulpcursus geeft in mensen de mogelijkheid een een om mentaal fit te worden en een vooral te de blijven. Stap voor naar stap wordt er het gewerkt aan door de mentale fitheid een waardoor de persoonlijke met weerbaarheid en tijdens de geluksbeleving van de cursisten uit worden een vergroot. Cursusleider en psychotherapeut een Chiara Bijl vertelt met hoe u van uzelf beter kunt leren kennen en de waarom goede op tv sociale relaties uw mentale op fitheid uit kunnen bevorderen. Ook op tv leert u hoe u naar 'nee' kunt zeggen, zonder uit te van bang zijn voor door negatieve reacties. Cursiste in Finie gaat het met deze richtlijnen aan de naar slag.

Afl.: Muren. het U leert in tijdens vier lessen kleine in en grote klussen uitvoeren. naar Klusser Dennis tijdens Mulder laat zien van hoe het u uw muren kunt op tv egaliseren en uit behangen en hoe u met een plankje tijdens ophangt. Drie cursisten gaan op tv ermee aan de op tv slag.

Kneuzingen en botbreuken van komen aan bod. een Ook van leert u verschillende het manieren om een een slachtoffer op een met veilige manier door te verplaatsen. Als laatst leert u naar wanneer in en hoe u een defibrillator met naar kunt gebruiken.

Ongelukken een bij kinderen, op tv zoals schaafwonden, bloedneuzen en vergiftigingen, op tv hebben de een eigen aanpak. U krijgt naar handige tips voor de in behandeling een van wonden. Ook leert op u uit hoe gewonde kinderen het best op benaderd door kunnen worden.

Hoe tijdens behandel je een met een gemene op insectenbeet en wat te doen wanneer op tv iemand met dreigt te de stikken. Als laatst leert de hoe u te hulp kunt tijdens schieten in van geval van een een brandwond.

juni 2017
12-01-2011 16:35

Aflevering 159

Vrijetijd tv: Taart versieren - Aflevering 159

Snelcursus van vier lessen waarin allerlei hobby's en andere vrijetijdsbestedingen aan bod komen.

06-01-2011 16:30

Vloeren

Vrijetijd tv: Taart versieren - Vloeren

Afl.: Vloeren. In deze snelcursus leert u in vier lessen kleine en grote klussen uitvoeren. Dennis Mulder laat zien hoe u zelf thuis een vloer kunt leggen. Hij leert u de vloer te egaliseren en legt een laminaatvloer en een tegelvloer. De c...

05-01-2011 16:30

Aflevering 154

Vrijetijd tv: Taart versieren - Aflevering 154

Cursus.

04-01-2011 16:30

Muren

Vrijetijd tv: Taart versieren - Muren

Afl.: Muren. In deze snelcursus leert u in vier lessen kleine en grote klussen uitvoeren. Klusser Dennis Mulder laat zien hoe u uw muren kunt egaliseren en behangen en hoe u een plankje ophangt. Drie cursisten gaan ermee aan de slag. Presen...

13-12-2010 16:05

De badkamer

Vrijetijd tv: Taart versieren - De badkamer

Afl.: De badkamer. In deze snelcurus leert u in vier lessen kleine en grote klussen uitvoeren. Hoe ontstopt u uw gootsteen? Hoe brengt u kit aan? En kunt u zelf een thermostaatkraan plaatsen? Cursusleider Dennis Mulder laat het u allemaal z...

07-12-2010 16:10

Aflevering 140

Vrijetijd tv: Taart versieren - Aflevering 140

Snelcursus van vier lessen waarin allerlei hobby's en andere vrijetijdsbestedingen aan bod komen.

06-12-2010 16:10

Elektriciteit

Vrijetijd tv: Taart versieren - Elektriciteit

In deze snelcurus leert u in vier lessen kleine en grote klussen uitvoeren. Afl.: Elektriciteit. Dennis leert u welke elektriciteitsklussen u prima zelf kunt doen. Hij plaatst een dimmer, hangt een lamp op en verplaatst een stopcontact. De ...

02-12-2010 16:30

Een stoere tuintafel maken

Vrijetijd tv: Taart versieren - Een stoere tuintafel maken

Afl.: Een stoere tuintafel maken. Steigerhout wordt de laatste jaren veel gebruikt voor meubels voor binnen én buiten. Tanja van Sijp leert u de decoratietechnieken waarmee u van een plaat MDF zelf imitatiesteigerhout kunt maken. Tanja geef...

30-11-2010 16:30

Een nieuw meubel oud maken

Vrijetijd tv: Taart versieren - Een nieuw meubel oud maken

U maakt kennis met de basistechnieken voor het decoreren van meubels. Afl.: Een nieuw meubel oud maken. Nieuwe meubels zijn dikwijls erg onpersoonlijk. Daarom leert u hoe u deze nieuwe meubels een klassieke uitstraling geeft. Cursusleider T...

29-11-2010 16:10

Vloeren

Vrijetijd tv: Taart versieren - Vloeren

Afl.: Vloeren. U leert in vier lessen kleine en grote klussen uitvoeren. Dennis Mulder laat zien hoe u zelf thuis een vloer kunt leggen. Hij leert u de vloer te egaliseren en legt een laminaatvloer en een tegelvloer. De cursisten verdelen d...

23-11-2010 16:10

Aflevering 126

Vrijetijd tv: Taart versieren - Aflevering 126

Deze zelfhulpcursus geeft mensen de mogelijkheid om mentaal fit te worden en vooral te blijven. Stap voor stap wordt er gewerkt aan de mentale fitheid waardoor de persoonlijke weerbaarheid en de geluksbeleving van de cursisten worden vergro...

22-11-2010 16:10

Muren

Vrijetijd tv: Taart versieren - Muren

Afl.: Muren. U leert in vier lessen kleine en grote klussen uitvoeren. Klusser Dennis Mulder laat zien hoe u uw muren kunt egaliseren en behangen en hoe u een plankje ophangt. Drie cursisten gaan ermee aan de slag.

16-11-2010 16:05

Aflevering 122

Vrijetijd tv: Taart versieren - Aflevering 122

Kneuzingen en botbreuken komen aan bod. Ook leert u verschillende manieren om een slachtoffer op een veilige manier te verplaatsen. Als laatst leert u wanneer en hoe u een defibrillator kunt gebruiken.

09-11-2010 16:10

Aflevering 118

Vrijetijd tv: Taart versieren - Aflevering 118

Ongelukken bij kinderen, zoals schaafwonden, bloedneuzen en vergiftigingen, hebben een eigen aanpak. U krijgt handige tips voor de behandeling van wonden. Ook leert u hoe gewonde kinderen het best benaderd kunnen worden.

02-11-2010 16:05

Aflevering 114

Vrijetijd tv: Taart versieren - Aflevering 114

Hoe behandel je een een gemene insectenbeet en wat te doen wanneer iemand dreigt te stikken. Als laatst leert hoe u te hulp kunt schieten in geval van een brandwond.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vrijetijd tv: Taart versieren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vrijetijd tv: Taart versieren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vrijetijd tv: Taart versieren bij Vrijetijd tv: Taart versieren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vrijetijd tv: Taart versieren. Heb je een uitzending van Vrijetijd tv: Taart versieren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vrijetijd tv: Taart versieren gemist

U leert hoe u een basistaart bakt van biscuitdeeg en er iedere keer weer een heel andere taart van kunt maken. PetraAchtien, specialist in taartdecoratie, geeft praktische tips zodat u thuis de mooiste taarten kunt maken. Na afloop vandeze cursus kunt u uw familie en vrienden verrassen met een lekkere, zelfgemaakte taart! Afl.: Stapeltaart.Presentatie: Petra Achtien.

Uitzending gemist van Vrijetijd tv: Taart versieren? Hier kun je alle uitzendingen van Vrijetijd tv: Taart versieren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 68
  • Laatste uitzending op 12-01-2011 om 16:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord