Programma gemist?

Rechercheurs door zoeken voormalige tijdens inwoners van Rwanda, Ethiopië en van Afghanistan, die op nu in Nederland met wonen, maar ervan worden naar verdacht oorlogsmisdaden te hebben de gepleegd in hun een land het van herkomst. Rechercheurs het van het Team Internationale Misdrijven uit zijn op zoek met naar voormalige uit inwoners van in Rwanda, Ethiopië en Afghanistan, die naar nu in de Nederland wonen, de maar ervan worden verdacht het oorlogsmisdaden te hebben gepleegd op tv uit in hun land het van herkomst.

Rechercheurs op onderzoeken Nederlanders die tijdens buitenlandse het naar oorlogen ernstige misdrijven hebben door begaan. Verder onderzoeken ze een Nederlandse oorlogsslachtoffers tijdens in het buitenland. Rechercheurs uit van het Team door Internationale op tv Misdrijven doen onderzoek met naar verdachten van oorlogsmisdaden. van Ook naar Nederlanders de die tijdens buitenlandse oorlogen ernstige door uit misdrijven hebben begaan. Ze een onderzoeken verder Nederlandse oorlogsslachtoffers op tv in het buitenland. Zoals van fotograaf op Jeroen Oerlemans in van Libië.

Nooit een eerder kregen in camera’s toegang tot in de kantoor- en op tv verhoorruimten van rechercheurs van het Team van op tv Internationale Misdrijven. Een speciale politie-eenheid die op zich bezighoudt in met het wereldwijd opsporen de van uit oorlogsmisdadigers. Voor de documentaireserie een ’De Oorlogsrecherche’ keken naar programmamakers Hetty op Nietsch en de Daniëlle van Lieshout langere uit tijd met uit dit team mee en kregen zij het toegang tot een uit wereld waar op tv buitenstaanders normaal gesproken op geen van weet van hebben. De een actuele oorlog op in Syrië, oorlogsmisdrijven in uit Rwanda, Ethiopië en Afghanistan en een Nederlanders die uit in een het buitenland slachtoffer zijn naar geworden van het oorlogsmisdaden komen in deze 3-delige de documentaireserie aan uit bod. De Oorlogsrecherche, onder eindredactie van van Kees door Driehuis door en met de een voice-over van Jeroen Pauw, is tijdens de komende drie weken uit op van NPO 2 te zien. In aflevering op de 1 (Vluchteling of folteraar?) gaan het rechercheurs tijdens van het Team Internationale Misdrijven op tijdens in zoek naar oorlogsmisdadigers uit Syrië, omdat uit Nederland van geen veilige met haven voor hen mag door zijn. Wie is een vluchteling uit en wie de is op de uit vlucht door vanwege eigen misdaden? In aflevering het 2 (De buurman is een van beul) gaan op rechercheurs van het op Team Internationale Misdrijven op naar een zoek naar voormalige door inwoners van Rwanda, Ethiopië door en Afghanistan, die nu in met Nederland wonen, maar op ervan worden verdacht uit oorlogsmisdaden het te hebben gepleegd in uit hun land in van herkomst. In aflevering 3 van (Compassie en het frustratie) doen rechercheurs van tijdens het Team Internationale Misdrijven in onderzoek naar uit verdachten van oorlogsmisdaden. Ook in naar op Nederlanders die tijdens buitenlandse door oorlogen het ernstige misdrijven hebben door begaan. Ze onderzoeken verder Nederlandse tijdens oorlogsslachtoffers in het door buitenland, zoals naar fotograaf Jeroen Oerlemans in tijdens Libië.

mei 2021
21-06-2017 21:10

De buurman is een beul

De Oorlogsrecherche - De buurman is een beul

Rechercheurs zoeken voormalige inwoners van Rwanda, Ethiopië en Afghanistan, die nu in Nederland wonen, maar ervan worden verdacht oorlogsmisdaden te hebben gepleegd in hun land van herkomst. Rechercheurs van het Team Internationale Misdrij...

14-06-2017 21:10

Compassie en frustratie

De Oorlogsrecherche - Compassie en frustratie

Rechercheurs onderzoeken Nederlanders die tijdens buitenlandse oorlogen ernstige misdrijven hebben begaan. Verder onderzoeken ze Nederlandse oorlogsslachtoffers in het buitenland. Rechercheurs van het Team Internationale Misdrijven doen ond...

07-06-2017 21:10

Vluchteling of folteraar?

De Oorlogsrecherche - Vluchteling of folteraar?

Nooit eerder kregen camera’s toegang tot de kantoor- en verhoorruimten van rechercheurs van het Team Internationale Misdrijven. Een speciale politie-eenheid die zich bezighoudt met het wereldwijd opsporen van oorlogsmisdadigers. Voor de doc...

De Oorlogsrecherche gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Oorlogsrecherche de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Oorlogsrecherche bij De Oorlogsrecherche liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Oorlogsrecherche. Heb je een uitzending van De Oorlogsrecherche gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Oorlogsrecherche gemist

Uitzending gemist van De Oorlogsrecherche? Hier kun je alle uitzendingen van De Oorlogsrecherche kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 21-06-2017 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!