Programma gemist?

Rechercheurs zoeken voormalige op inwoners van het Rwanda, Ethiopië en uit Afghanistan, die nu het in de Nederland wonen, maar op ervan worden verdacht oorlogsmisdaden een te hebben op tv gepleegd in hun land naar van herkomst. Rechercheurs van het het Team Internationale Misdrijven met zijn op naar zoek het naar voormalige inwoners uit van Rwanda, Ethiopië van en Afghanistan, die nu naar in Nederland op tv wonen, maar ervan worden het verdacht oorlogsmisdaden te hebben het gepleegd in in hun land van van herkomst.

Rechercheurs onderzoeken Nederlanders in met die tijdens buitenlandse oorlogen tijdens ernstige misdrijven op tv hebben begaan. Verder onderzoeken een ze Nederlandse oorlogsslachtoffers in het de buitenland. het Rechercheurs van het tijdens Team Internationale Misdrijven doen onderzoek van van naar verdachten van oorlogsmisdaden. Ook naar in van Nederlanders die tijdens buitenlandse het oorlogen ernstige misdrijven op hebben begaan. Ze onderzoeken door verder Nederlandse oorlogsslachtoffers in naar het buitenland. Zoals in fotograaf Jeroen van Oerlemans met in Libië.

Nooit eerder uit kregen camera’s op toegang tot de op tv kantoor- en verhoorruimten van rechercheurs van van het naar Team Internationale Misdrijven. naar Een uit speciale politie-eenheid die zich bezighoudt het met het op tv wereldwijd opsporen van oorlogsmisdadigers. op Voor de documentaireserie uit ’De op Oorlogsrecherche’ keken programmamakers Hetty Nietsch en op van Daniëlle van Lieshout een langere tijd met dit de team mee en kregen een zij toegang tot door een wereld waar naar buitenstaanders het normaal gesproken geen weet op tv van hebben. De de actuele oorlog uit in Syrië, oorlogsmisdrijven in Rwanda, Ethiopië in en Afghanistan de en Nederlanders die in in op het buitenland slachtoffer zijn geworden met van oorlogsmisdaden komen in in deze het 3-delige documentaireserie aan het bod. De Oorlogsrecherche, onder eindredactie door van het Kees Driehuis en in met de voice-over van de Jeroen de Pauw, is de komende drie weken van op NPO uit 2 in te zien. In aflevering 1 (Vluchteling een of de folteraar?) gaan rechercheurs op tv van het Team Internationale Misdrijven op tijdens zoek naar door oorlogsmisdadigers uit Syrië, uit omdat op tv Nederland geen veilige in haven voor hen van mag zijn. Wie is een van vluchteling en een wie is op door de vlucht vanwege eigen misdaden? In door aflevering de 2 (De buurman is een op tv beul) gaan van rechercheurs van het Team door Internationale Misdrijven op tv op zoek een naar voormalige inwoners van Rwanda, door Ethiopië en in Afghanistan, die in nu in Nederland wonen, maar op tv ervan van worden verdacht oorlogsmisdaden te het hebben gepleegd in hun een land van herkomst. In van aflevering 3 (Compassie van en frustratie) tijdens doen rechercheurs van in het Team Internationale Misdrijven door een onderzoek naar verdachten van in oorlogsmisdaden. Ook naar Nederlanders die door tijdens buitenlandse oorlogen de het ernstige misdrijven hebben begaan. tijdens Ze onderzoeken verder naar Nederlandse oorlogsslachtoffers in met het buitenland, zoals van fotograaf Jeroen op Oerlemans in Libië.

september 2021
21-06-2017 21:10

De buurman is een beul

De Oorlogsrecherche - De buurman is een beul

Rechercheurs zoeken voormalige inwoners van Rwanda, Ethiopië en Afghanistan, die nu in Nederland wonen, maar ervan worden verdacht oorlogsmisdaden te hebben gepleegd in hun land van herkomst. Rechercheurs van het Team Internationale Misdrij...

14-06-2017 21:10

Compassie en frustratie

De Oorlogsrecherche - Compassie en frustratie

Rechercheurs onderzoeken Nederlanders die tijdens buitenlandse oorlogen ernstige misdrijven hebben begaan. Verder onderzoeken ze Nederlandse oorlogsslachtoffers in het buitenland. Rechercheurs van het Team Internationale Misdrijven doen ond...

07-06-2017 21:10

Vluchteling of folteraar?

De Oorlogsrecherche - Vluchteling of folteraar?

Nooit eerder kregen camera’s toegang tot de kantoor- en verhoorruimten van rechercheurs van het Team Internationale Misdrijven. Een speciale politie-eenheid die zich bezighoudt met het wereldwijd opsporen van oorlogsmisdadigers. Voor de doc...

De Oorlogsrecherche gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Oorlogsrecherche de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Oorlogsrecherche bij De Oorlogsrecherche liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Oorlogsrecherche. Heb je een uitzending van De Oorlogsrecherche gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Oorlogsrecherche gemist

Uitzending gemist van De Oorlogsrecherche? Hier kun je alle uitzendingen van De Oorlogsrecherche kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 21-06-2017 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!