Programma gemist?

Rechercheurs zoeken tijdens voormalige inwoners tijdens van Rwanda, Ethiopië in en Afghanistan, die een nu in Nederland het wonen, maar ervan worden verdacht de oorlogsmisdaden tijdens te hebben gepleegd in hun met land van in herkomst. Rechercheurs van het van Team Internationale een Misdrijven zijn op zoek naar naar voormalige inwoners met van Rwanda, Ethiopië uit door en Afghanistan, die nu in Nederland naar wonen, een maar ervan een worden verdacht oorlogsmisdaden het te hebben gepleegd in hun naar land van tijdens herkomst.

Rechercheurs onderzoeken tijdens Nederlanders die tijdens buitenlandse van door oorlogen ernstige misdrijven hebben begaan. een Verder onderzoeken ze Nederlandse uit oorlogsslachtoffers in door het buitenland. Rechercheurs op tv van het door Team Internationale een Misdrijven doen onderzoek naar verdachten van de oorlogsmisdaden. Ook naar in Nederlanders die tijdens door buitenlandse oorlogen ernstige van misdrijven hebben begaan. tijdens Ze onderzoeken verder het in Nederlandse oorlogsslachtoffers in het op tv buitenland. Zoals fotograaf Jeroen met Oerlemans de in Libië.

Nooit in eerder kregen tijdens camera’s toegang tot de uit kantoor- en verhoorruimten van op rechercheurs van het Team het op tv Internationale Misdrijven. Een speciale de politie-eenheid die zich bezighoudt met met het door wereldwijd opsporen uit van oorlogsmisdadigers. Voor de uit documentaireserie ’De een Oorlogsrecherche’ keken programmamakers Hetty Nietsch tijdens en naar Daniëlle van Lieshout langere tijd van met dit team uit mee de en kregen zij toegang tot een in wereld waar buitenstaanders een normaal gesproken geen in weet van hebben. uit uit De actuele oorlog in Syrië, in oorlogsmisdrijven op tv in Rwanda, Ethiopië en Afghanistan de en Nederlanders die in uit een het buitenland slachtoffer zijn geworden van met oorlogsmisdaden komen in in deze 3-delige documentaireserie uit aan bod. uit De Oorlogsrecherche, met onder eindredactie van Kees Driehuis door een en met de voice-over van Jeroen op Pauw, is de op komende drie weken een op NPO met 2 te zien. In in aflevering 1 (Vluchteling of uit folteraar?) gaan rechercheurs op van het Team de Internationale Misdrijven op de zoek naar oorlogsmisdadigers uit een uit Syrië, omdat uit Nederland geen veilige haven een voor hen mag zijn. Wie de is een op vluchteling en van wie is op de de vlucht met vanwege eigen misdaden? In aflevering 2 in (De buurman is met een beul) gaan rechercheurs naar van het een Team Internationale Misdrijven tijdens op op tv zoek naar voormalige inwoners van op tv Rwanda, van Ethiopië en Afghanistan, op die nu in Nederland wonen, een maar ervan worden verdacht in oorlogsmisdaden het te hebben gepleegd in de hun land van herkomst. In van aflevering uit 3 (Compassie en frustratie) de doen rechercheurs van op tv het Team Internationale Misdrijven in een onderzoek naar verdachten van oorlogsmisdaden. Ook in naar Nederlanders van die tijdens een buitenlandse oorlogen ernstige misdrijven met hebben begaan. uit Ze onderzoeken verder op tv Nederlandse oorlogsslachtoffers in het buitenland, het in zoals fotograaf Jeroen door Oerlemans in Libië.

juni 2020
21-06-2017 21:10

De buurman is een beul

De Oorlogsrecherche - De buurman is een beul

Rechercheurs zoeken voormalige inwoners van Rwanda, Ethiopië en Afghanistan, die nu in Nederland wonen, maar ervan worden verdacht oorlogsmisdaden te hebben gepleegd in hun land van herkomst. Rechercheurs van het Team Internationale Misdrij...

14-06-2017 21:10

Compassie en frustratie

De Oorlogsrecherche - Compassie en frustratie

Rechercheurs onderzoeken Nederlanders die tijdens buitenlandse oorlogen ernstige misdrijven hebben begaan. Verder onderzoeken ze Nederlandse oorlogsslachtoffers in het buitenland. Rechercheurs van het Team Internationale Misdrijven doen ond...

07-06-2017 21:10

Vluchteling of folteraar?

De Oorlogsrecherche - Vluchteling of folteraar?

Nooit eerder kregen camera’s toegang tot de kantoor- en verhoorruimten van rechercheurs van het Team Internationale Misdrijven. Een speciale politie-eenheid die zich bezighoudt met het wereldwijd opsporen van oorlogsmisdadigers. Voor de doc...

De Oorlogsrecherche gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Oorlogsrecherche de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Oorlogsrecherche bij De Oorlogsrecherche liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Oorlogsrecherche. Heb je een uitzending van De Oorlogsrecherche gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Oorlogsrecherche gemist

Uitzending gemist van De Oorlogsrecherche? Hier kun je alle uitzendingen van De Oorlogsrecherche kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 21-06-2017 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!