Programma gemist?

Rechercheurs zoeken voormalige het inwoners naar van Rwanda, van Ethiopië en Afghanistan, die nu in een op tv Nederland wonen, maar ervan worden verdacht uit oorlogsmisdaden te hebben op tv gepleegd in hun in met land van herkomst. Rechercheurs van het door Team Internationale Misdrijven het zijn op zoek de naar de voormalige inwoners van Rwanda, Ethiopië de naar en Afghanistan, die nu op tv in Nederland wonen, maar ervan een worden verdacht oorlogsmisdaden van door te hebben gepleegd in hun uit land van op tv herkomst.

Rechercheurs op onderzoeken Nederlanders het die tijdens buitenlandse van oorlogen ernstige misdrijven hebben begaan. Verder naar het onderzoeken ze Nederlandse oorlogsslachtoffers op in het buitenland. met Rechercheurs van het door Team Internationale op tv Misdrijven doen onderzoek naar verdachten met van oorlogsmisdaden. Ook naar door Nederlanders die naar tijdens buitenlandse oorlogen met ernstige misdrijven van hebben begaan. Ze onderzoeken in verder Nederlandse oorlogsslachtoffers van in uit het buitenland. Zoals fotograaf Jeroen het Oerlemans in op tv Libië.

Nooit op tv eerder kregen camera’s toegang tot naar op tv de kantoor- en verhoorruimten van door rechercheurs van het naar Team Internationale Misdrijven. Een een speciale politie-eenheid die van zich bezighoudt met op tv uit het wereldwijd opsporen van oorlogsmisdadigers. naar Voor de documentaireserie ’De een Oorlogsrecherche’ keken programmamakers uit Hetty Nietsch en uit Daniëlle van Lieshout tijdens langere het tijd met van dit team mee op tv en kregen zij toegang tot van een wereld waar buitenstaanders een normaal gesproken geen de weet van hebben. tijdens tijdens De actuele oorlog in Syrië, oorlogsmisdrijven met in Rwanda, een Ethiopië van en Afghanistan en naar Nederlanders die in op het buitenland slachtoffer zijn geworden naar van tijdens oorlogsmisdaden komen in deze 3-delige het documentaireserie aan bod. een De Oorlogsrecherche, onder door eindredactie van Kees Driehuis de en met de de voice-over van Jeroen met Pauw, is het de komende drie weken uit op NPO op 2 te zien. In aflevering met 1 (Vluchteling of tijdens folteraar?) naar gaan rechercheurs van uit het Team Internationale Misdrijven de op zoek naar van oorlogsmisdadigers uit Syrië, op omdat Nederland geen veilige uit haven voor hen met naar mag zijn. Wie de is een vluchteling en tijdens wie is op de uit vlucht vanwege van eigen misdaden? In aflevering 2 het (De van buurman is een beul) gaan een rechercheurs van uit het Team Internationale Misdrijven op op zoek naar voormalige van naar inwoners van Rwanda, Ethiopië met en Afghanistan, die nu met in Nederland wonen, uit maar ervan op tv worden verdacht oorlogsmisdaden te hebben het gepleegd het in hun de land van herkomst. In aflevering met 3 (Compassie en frustratie) door doen uit rechercheurs van het Team Internationale Misdrijven op onderzoek naar verdachten tijdens in van oorlogsmisdaden. Ook naar Nederlanders die op tijdens buitenlandse van oorlogen ernstige misdrijven hebben tijdens begaan. van Ze onderzoeken verder Nederlandse naar oorlogsslachtoffers in het buitenland, in uit zoals fotograaf Jeroen Oerlemans in tijdens Libië.

januari 2021
21-06-2017 21:10

De buurman is een beul

De Oorlogsrecherche - De buurman is een beul

Rechercheurs zoeken voormalige inwoners van Rwanda, Ethiopië en Afghanistan, die nu in Nederland wonen, maar ervan worden verdacht oorlogsmisdaden te hebben gepleegd in hun land van herkomst. Rechercheurs van het Team Internationale Misdrij...

14-06-2017 21:10

Compassie en frustratie

De Oorlogsrecherche - Compassie en frustratie

Rechercheurs onderzoeken Nederlanders die tijdens buitenlandse oorlogen ernstige misdrijven hebben begaan. Verder onderzoeken ze Nederlandse oorlogsslachtoffers in het buitenland. Rechercheurs van het Team Internationale Misdrijven doen ond...

07-06-2017 21:10

Vluchteling of folteraar?

De Oorlogsrecherche - Vluchteling of folteraar?

Nooit eerder kregen camera’s toegang tot de kantoor- en verhoorruimten van rechercheurs van het Team Internationale Misdrijven. Een speciale politie-eenheid die zich bezighoudt met het wereldwijd opsporen van oorlogsmisdadigers. Voor de doc...

De Oorlogsrecherche gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Oorlogsrecherche de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Oorlogsrecherche bij De Oorlogsrecherche liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Oorlogsrecherche. Heb je een uitzending van De Oorlogsrecherche gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Oorlogsrecherche gemist

Uitzending gemist van De Oorlogsrecherche? Hier kun je alle uitzendingen van De Oorlogsrecherche kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 21-06-2017 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!