Programma gemist?

Rechercheurs zoeken van voormalige inwoners van naar Rwanda, door Ethiopië en Afghanistan, door die nu in een Nederland wonen, maar ervan worden het verdacht van oorlogsmisdaden te hebben gepleegd een in hun land van op herkomst. Rechercheurs een van het Team Internationale Misdrijven tijdens zijn de op zoek een naar voormalige inwoners van Rwanda, de Ethiopië en Afghanistan, op tv die nu op tv in Nederland wonen, maar op tv ervan worden verdacht oorlogsmisdaden van te tijdens hebben gepleegd op tv in hun land door van herkomst.

Rechercheurs onderzoeken Nederlanders op die in tijdens buitenlandse door oorlogen ernstige misdrijven hebben begaan. van Verder onderzoeken een ze Nederlandse oorlogsslachtoffers in het op tv buitenland. Rechercheurs op tv van op tv het Team Internationale Misdrijven doen onderzoek de het naar verdachten van oorlogsmisdaden. Ook tijdens naar met Nederlanders die tijdens buitenlandse oorlogen ernstige tijdens van misdrijven hebben begaan. Ze in onderzoeken verder Nederlandse oorlogsslachtoffers naar in het uit buitenland. Zoals fotograaf Jeroen Oerlemans een in met Libië.

Nooit eerder kregen naar camera’s toegang in tot een de kantoor- en verhoorruimten van rechercheurs op tv van van het Team Internationale Misdrijven. Een van speciale politie-eenheid die een zich het bezighoudt met het wereldwijd opsporen van van oorlogsmisdadigers. een Voor de op documentaireserie ’De Oorlogsrecherche’ keken programmamakers tijdens Hetty Nietsch de en Daniëlle een van Lieshout uit langere tijd met dit team mee op en kregen zij van de toegang tot een wereld op tv waar buitenstaanders normaal gesproken geen een weet op tv van hebben. De actuele in oorlog in Syrië, oorlogsmisdrijven op door in Rwanda, Ethiopië en de Afghanistan en Nederlanders die door in het buitenland door slachtoffer een zijn geworden van oorlogsmisdaden komen van in door deze 3-delige documentaireserie naar aan bod. De Oorlogsrecherche, onder uit eindredactie van tijdens Kees Driehuis de en met de in voice-over van Jeroen Pauw, met is de komende drie met weken op NPO 2 een te zien. In aflevering naar 1 door (Vluchteling of folteraar?) tijdens gaan rechercheurs van tijdens het Team Internationale Misdrijven op in naar zoek naar oorlogsmisdadigers uit Syrië, een omdat Nederland geen door veilige haven voor hen van mag zijn. een Wie is een op tv vluchteling en op tv wie is op de vlucht op vanwege uit eigen misdaden? In aflevering 2 (De op tv een buurman is een beul) gaan rechercheurs op van het tijdens Team Internationale Misdrijven door op uit zoek naar voormalige op tv inwoners van Rwanda, Ethiopië en Afghanistan, het door die nu in Nederland een wonen, maar ervan op worden verdacht oorlogsmisdaden te hebben door gepleegd een in hun land door van herkomst. In aflevering 3 een (Compassie en frustratie) van doen rechercheurs van het op tv Team op Internationale Misdrijven onderzoek het naar verdachten uit van oorlogsmisdaden. Ook naar naar Nederlanders die tijdens buitenlandse het oorlogen ernstige op tv misdrijven hebben begaan. het Ze onderzoeken door verder Nederlandse oorlogsslachtoffers in het met buitenland, zoals fotograaf van Jeroen Oerlemans in in Libië.

oktober 2019
21-06-2017 21:10

De buurman is een beul

De Oorlogsrecherche - De buurman is een beul

Rechercheurs zoeken voormalige inwoners van Rwanda, Ethiopië en Afghanistan, die nu in Nederland wonen, maar ervan worden verdacht oorlogsmisdaden te hebben gepleegd in hun land van herkomst. Rechercheurs van het Team Internationale Misdrij...

14-06-2017 21:10

Compassie en frustratie

De Oorlogsrecherche - Compassie en frustratie

Rechercheurs onderzoeken Nederlanders die tijdens buitenlandse oorlogen ernstige misdrijven hebben begaan. Verder onderzoeken ze Nederlandse oorlogsslachtoffers in het buitenland. Rechercheurs van het Team Internationale Misdrijven doen ond...

07-06-2017 21:10

Vluchteling of folteraar?

De Oorlogsrecherche - Vluchteling of folteraar?

Nooit eerder kregen camera’s toegang tot de kantoor- en verhoorruimten van rechercheurs van het Team Internationale Misdrijven. Een speciale politie-eenheid die zich bezighoudt met het wereldwijd opsporen van oorlogsmisdadigers. Voor de doc...

De Oorlogsrecherche gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Oorlogsrecherche de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Oorlogsrecherche bij De Oorlogsrecherche liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Oorlogsrecherche. Heb je een uitzending van De Oorlogsrecherche gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Oorlogsrecherche gemist

Uitzending gemist van De Oorlogsrecherche? Hier kun je alle uitzendingen van De Oorlogsrecherche kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 21-06-2017 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!