Programma gemist?

Rechercheurs door zoeken voormalige inwoners van de Rwanda, Ethiopië en op tv Afghanistan, tijdens die nu in het Nederland wonen, maar ervan worden van verdacht oorlogsmisdaden met te hebben gepleegd in in hun land van tijdens herkomst. het Rechercheurs van het Team Internationale het Misdrijven door zijn op zoek naar voormalige inwoners van tijdens van Rwanda, Ethiopië en Afghanistan, naar die nu van in Nederland wonen, maar ervan op worden verdacht oorlogsmisdaden tijdens te naar hebben gepleegd op in hun land naar van herkomst.

Rechercheurs onderzoeken Nederlanders met van die tijdens buitenlandse oorlogen ernstige misdrijven de hebben begaan. een Verder onderzoeken op ze Nederlandse op tv oorlogsslachtoffers in het buitenland. in Rechercheurs van het van Team Internationale Misdrijven uit doen onderzoek naar uit verdachten van op tv oorlogsmisdaden. Ook naar een Nederlanders die tijdens buitenlandse op tv oorlogen ernstige misdrijven hebben begaan. het Ze in onderzoeken verder Nederlandse oorlogsslachtoffers van in het uit buitenland. Zoals een fotograaf Jeroen Oerlemans de in Libië.

Nooit eerder kregen uit camera’s toegang tot de de kantoor- een en verhoorruimten van van rechercheurs van het Team op op tv Internationale Misdrijven. Een door speciale politie-eenheid die het zich bezighoudt met uit het wereldwijd opsporen van oorlogsmisdadigers. op tv Voor de documentaireserie ’De de Oorlogsrecherche’ uit keken programmamakers Hetty Nietsch met en op tv Daniëlle van Lieshout langere tijd met tijdens dit team mee een en op kregen zij naar toegang tot een met wereld waar buitenstaanders normaal gesproken geen door weet van hebben. een De actuele oorlog de in Syrië, oorlogsmisdrijven tijdens uit in Rwanda, Ethiopië en Afghanistan en door Nederlanders die op tv in tijdens het buitenland slachtoffer met zijn geworden van oorlogsmisdaden komen van in tijdens deze 3-delige documentaireserie aan bod. De uit Oorlogsrecherche, onder van eindredactie van met Kees Driehuis met en met de voice-over van Jeroen uit Pauw, de is de komende drie op tv weken op NPO 2 tijdens de te zien. In aflevering 1 (Vluchteling of tijdens folteraar?) het gaan rechercheurs van het met Team Internationale Misdrijven van op zoek naar uit oorlogsmisdadigers uit in Syrië, omdat Nederland geen met veilige haven in voor hen mag van zijn. Wie is een een vluchteling en wie is de op het de vlucht vanwege eigen naar misdaden? In aflevering 2 het (De buurman is het een beul) door gaan rechercheurs van met het Team met Internationale Misdrijven op zoek door naar voormalige in inwoners van Rwanda, Ethiopië met en Afghanistan, die nu door in Nederland wonen, maar door ervan worden een verdacht oorlogsmisdaden een te hebben in gepleegd in hun land van op tv herkomst. In aflevering van 3 (Compassie op tv en frustratie) doen in rechercheurs van het Team Internationale Misdrijven op tv onderzoek naar verdachten naar van het oorlogsmisdaden. Ook naar Nederlanders die het tijdens buitenlandse oorlogen naar ernstige op tv misdrijven hebben begaan. de Ze onderzoeken verder op Nederlandse oorlogsslachtoffers met in het buitenland, zoals fotograaf het Jeroen Oerlemans op in Libië.

september 2020
21-06-2017 21:10

De buurman is een beul

De Oorlogsrecherche - De buurman is een beul

Rechercheurs zoeken voormalige inwoners van Rwanda, Ethiopië en Afghanistan, die nu in Nederland wonen, maar ervan worden verdacht oorlogsmisdaden te hebben gepleegd in hun land van herkomst. Rechercheurs van het Team Internationale Misdrij...

14-06-2017 21:10

Compassie en frustratie

De Oorlogsrecherche - Compassie en frustratie

Rechercheurs onderzoeken Nederlanders die tijdens buitenlandse oorlogen ernstige misdrijven hebben begaan. Verder onderzoeken ze Nederlandse oorlogsslachtoffers in het buitenland. Rechercheurs van het Team Internationale Misdrijven doen ond...

07-06-2017 21:10

Vluchteling of folteraar?

De Oorlogsrecherche - Vluchteling of folteraar?

Nooit eerder kregen camera’s toegang tot de kantoor- en verhoorruimten van rechercheurs van het Team Internationale Misdrijven. Een speciale politie-eenheid die zich bezighoudt met het wereldwijd opsporen van oorlogsmisdadigers. Voor de doc...

De Oorlogsrecherche gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Oorlogsrecherche de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Oorlogsrecherche bij De Oorlogsrecherche liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Oorlogsrecherche. Heb je een uitzending van De Oorlogsrecherche gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Oorlogsrecherche gemist

Uitzending gemist van De Oorlogsrecherche? Hier kun je alle uitzendingen van De Oorlogsrecherche kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 21-06-2017 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!