Programma gemist?

Rechercheurs zoeken voormalige in inwoners in van Rwanda, uit Ethiopië en Afghanistan, die nu in in Nederland wonen, op maar op ervan worden verdacht oorlogsmisdaden te hebben tijdens gepleegd in hun uit land in van herkomst. Rechercheurs op tv van het op tv Team Internationale Misdrijven van zijn op zoek naar voormalige inwoners door het van Rwanda, Ethiopië en met Afghanistan, die nu op tv in Nederland de wonen, maar ervan van worden verdacht oorlogsmisdaden te hebben het gepleegd door in hun land van op herkomst.

Rechercheurs naar onderzoeken Nederlanders uit die tijdens buitenlandse oorlogen ernstige het misdrijven hebben begaan. Verder het onderzoeken ze Nederlandse op tv oorlogsslachtoffers een in het op tv buitenland. Rechercheurs van met het Team Internationale van Misdrijven doen onderzoek in naar verdachten van oorlogsmisdaden. Ook op naar Nederlanders die tijdens door buitenlandse oorlogen de ernstige misdrijven hebben begaan. naar Ze onderzoeken verder een naar Nederlandse oorlogsslachtoffers in het buitenland. Zoals het fotograaf Jeroen naar Oerlemans in in Libië.

Nooit eerder kregen de camera’s toegang een tot de kantoor- op tv en door verhoorruimten van rechercheurs met van het Team Internationale Misdrijven. Een in speciale politie-eenheid naar die zich bezighoudt door met het het wereldwijd opsporen van oorlogsmisdadigers. tijdens Voor de documentaireserie ’De naar Oorlogsrecherche’ keken programmamakers op tv tijdens Hetty Nietsch en Daniëlle van tijdens Lieshout de langere tijd met dit team mee met en op tv kregen zij toegang tot op een wereld waar buitenstaanders op tv door normaal gesproken geen een weet van hebben. De actuele oorlog met in Syrië, oorlogsmisdrijven uit in Rwanda, Ethiopië naar en een Afghanistan en Nederlanders die in in het door buitenland slachtoffer zijn het geworden van oorlogsmisdaden in komen in deze 3-delige met documentaireserie een aan bod. De Oorlogsrecherche, onder uit eindredactie van van Kees Driehuis het en met de voice-over van in Jeroen Pauw, uit is de komende drie het weken op NPO 2 van te zien. In aflevering tijdens 1 (Vluchteling naar of folteraar?) gaan rechercheurs het van met het Team Internationale Misdrijven op een zoek uit naar oorlogsmisdadigers uit Syrië, uit omdat op Nederland geen veilige op tv haven voor hen mag zijn. Wie op is een vluchteling de en wie een is op de met vlucht vanwege op tv eigen misdaden? In aflevering 2 van (De buurman met is een beul) gaan op tv rechercheurs van tijdens het Team in Internationale Misdrijven op zoek naar tijdens voormalige uit inwoners van Rwanda, van Ethiopië en Afghanistan, die nu in in Nederland wonen, maar op tv ervan worden op tv verdacht oorlogsmisdaden te hebben op gepleegd in van hun land van herkomst. In tijdens aflevering tijdens 3 (Compassie en frustratie) uit doen rechercheurs van het in Team een Internationale Misdrijven een onderzoek naar verdachten van in oorlogsmisdaden. Ook met naar Nederlanders die tijdens buitenlandse oorlogen uit ernstige misdrijven hebben een begaan. Ze onderzoeken het verder op tv Nederlandse oorlogsslachtoffers in het met buitenland, zoals fotograaf tijdens Jeroen Oerlemans in in Libië.

oktober 2021
21-06-2017 21:10

De buurman is een beul

De Oorlogsrecherche - De buurman is een beul

Rechercheurs zoeken voormalige inwoners van Rwanda, Ethiopië en Afghanistan, die nu in Nederland wonen, maar ervan worden verdacht oorlogsmisdaden te hebben gepleegd in hun land van herkomst. Rechercheurs van het Team Internationale Misdrij...

14-06-2017 21:10

Compassie en frustratie

De Oorlogsrecherche - Compassie en frustratie

Rechercheurs onderzoeken Nederlanders die tijdens buitenlandse oorlogen ernstige misdrijven hebben begaan. Verder onderzoeken ze Nederlandse oorlogsslachtoffers in het buitenland. Rechercheurs van het Team Internationale Misdrijven doen ond...

07-06-2017 21:10

Vluchteling of folteraar?

De Oorlogsrecherche - Vluchteling of folteraar?

Nooit eerder kregen camera’s toegang tot de kantoor- en verhoorruimten van rechercheurs van het Team Internationale Misdrijven. Een speciale politie-eenheid die zich bezighoudt met het wereldwijd opsporen van oorlogsmisdadigers. Voor de doc...

De Oorlogsrecherche gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Oorlogsrecherche de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Oorlogsrecherche bij De Oorlogsrecherche liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Oorlogsrecherche. Heb je een uitzending van De Oorlogsrecherche gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Oorlogsrecherche gemist

Uitzending gemist van De Oorlogsrecherche? Hier kun je alle uitzendingen van De Oorlogsrecherche kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 21-06-2017 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!