Programma gemist?

Talkshow over onderwerpen van waarvan je alles op tv al wist... naar Tenminste, dat door dácht je, maar je zult door zien met dat er het meer is... Afl.: Wat is het in heelal? in Gast: Robbert Dijkgraaf. uit Robbert Dijkgraaf praat uit ons bij over het tijdens heelal. Wat is het de heelal? Wat tijdens zit in er tussen de sterren? Hoe uit groot op is het heelal? Is er op buitenaards leven? En komt door er een einde tijdens aan de ons heelal? Presentatie: in Jan Jaap van der een Wal.

Talkshow door over onderwerpen waarvan je alles uit op tv al wist... Tenminste, dat dácht het je, maar uit je zult zien de dat er meer is... Afl.: de tijdens Wat is seks? Gast: Jelle op Reumer. Jelle Reumer praat door ons bij over de seks. uit Waarom hebben het wij seks? Is er in geen simpelere manier met te bedenken om ons uit voort te planten dan tijdens al tijdens dat gedoe? Hoe op tv dierlijk zijn in wij, als het om seks draait? met Zijn door wij van tijdens nature monogaam? En zullen we op tv altijd seks hebben? Presentatie: een op tv Jan Jaap van der op tv Wal.

Talkshow een over onderwerpen door waarvan je alles in al wist... Tenminste, dat met dácht je, tijdens maar je zult zien met dat er meer op tv is... Afl.: Wat is uit islam? op Gast: Maurits Berger. een Maurits Berger praat ons bij met over de islam. Wat de door is de islam? Wat zijn van de tijdens vijf pijlers van van de islam? Is het een in godsdienst of naar een cultuur? op Hoe denken moslims uit over ons? En heeft naar de islam de toekomst? Presentatie: uit Jan Jaap van door der een Wal.

Talkshow over onderwerpen een de waarvan je alles al wist... met Tenminste, dat dácht de je, tijdens maar je zult zien met dat er meer een is... Afl.: Wat tijdens is geheugen? Gast: Douwe de Draaisma. Douwe uit Draaisma praat ons door bij over het geheugen. op tv Waarom kunnen het we de belangrijkste dingen niet op de onthouden en sommige onbenullige dingen met juist heel met goed? Wat uit hebben we aan al tijdens die nutteloze herinneringen? Waarom het kunnen we niet de wissen zodat er naar weer ruimte de komt voor nuttige naar zaken? En waarom hebben op tv we de überhaupt herinneringen? Presentatie: Jan Jaap van van der met Wal.

Talkshow over het onderwerpen in waarvan je alles al wist... Tenminste, naar dat dácht op tv je, maar je naar zult zien dat in er op tv meer is... Afl.: Wat op is kanker? met Gast: Hans Clevers. Hans met Clevers praat een ons bij over de door ziekte kanker. de Wat is kanker op precies en waarom is de het zo moeilijk uit om het te tijdens bestrijden? Neemt de kans op met kanker af op als je met gezond leeft? tijdens En wordt de behandeling van kanker door ooit dragelijker het dan nu? Presentatie: van Jan Jaap van met der op tv Wal.

Talkshow het over onderwerpen waarvan op je alles al wist... Tenminste, uit dat dácht uit je, maar je tijdens zult met zien dat er uit meer is... Afl.: Wat is crisis? van Gast: Rick met van der Ploeg. de Te op tv gast is Rick van der op Ploeg. Hij tijdens praat ons bij over het in tijdens onderwerp crisis. Geld houdt de wereld tijdens draaiende. uit Maar soms gaat het fout. op Maar van wat betekent dat, wat door draait er dan niet uit op meer? En wie bepaalt van eigenlijk wanneer de het crisis is? Wat zegt de door op tv crisis over ons? En als van de crisis in heel erg wordt, op gaan we uit dan volkstuintjes plunderen naar voor eten? Presentatie: het Jan Jaap van tijdens der Wal.

Talkshow over de onderwerpen waarvan door je alles al tijdens wist... Tenminste, dat dácht de je, maar je zult de zien dat de er meer in is... Afl.: Wat is leven? een Gast: Christine een Mummery. Te gast is tijdens hoogleraar en ontwikkelingsbiologe een een Christine Mummery. Zij praat ons op bij over leven. Wat het is van leven eigenlijk? Begon ons de leven de als zaadcel, als embryo naar of bij de geboorte? Wordt de er in met laboratoria met leven geknutseld? op tv Kunstmatig sperma, tijdens is op dat nog leven? Waar ligt de tijdens grens tijdens tussen medische vooruitgang en geëxperimenteer een met levende wezens? naar Presentatie: Jan in Jaap van der met Wal.

Talkshow over onderwerpen in waarvan je alles tijdens al wist... Tenminste, op tv een dat dácht je, tijdens maar je zult zien tijdens dat er door meer is... Afl.: Wat is denken? de in Gast: Bas Haring. Bas op tv Haring praat ons bij in over het onderwerp denken. tijdens een Besta je, omdat je door denkt? Als van je niet denkt, het besta je dan niet? Wat is op tv denken eigenlijk? een Je hebt het je hersenen tijdens nodig, maar je hersenen van kunnen ook niet zonder jou. een Je kunt een je dus afvragen of een jij naar je hersens het gebruikt, of dat je hersens jou met juist gebruiken... een Presentatie: Jan op tv Jaap van der tijdens Wal.

november 2019
23-12-2009 20:50

Wat is het heelal? Gast: Robbert Dijkgraaf

De bovenkamer - Wat is het heelal? Gast: Robbert Dijkgraaf

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is het heelal? Gast: Robbert Dijkgraaf. Robbert Dijkgraaf praat ons bij over het heelal. Wat is het heelal? Wat zit...

16-12-2009 20:50

Wat is seks? Gast: Jelle Reumer

De bovenkamer - Wat is seks? Gast: Jelle Reumer

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is seks? Gast: Jelle Reumer. Jelle Reumer praat ons bij over seks. Waarom hebben wij seks? Is er geen simpelere man...

09-12-2009 20:45

Wat is islam? Gast: Maurits Berger

De bovenkamer - Wat is islam? Gast: Maurits Berger

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is islam? Gast: Maurits Berger. Maurits Berger praat ons bij over de islam. Wat is de islam? Wat zijn de vijf pijle...

02-12-2009 20:50

Wat is geheugen? Gast: Douwe Draaisma

De bovenkamer - Wat is geheugen? Gast: Douwe Draaisma

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is geheugen? Gast: Douwe Draaisma. Douwe Draaisma praat ons bij over het geheugen. Waarom kunnen we de belangrijkst...

25-11-2009 20:50

Wat is kanker? Gast: Hans Clevers

De bovenkamer - Wat is kanker? Gast: Hans Clevers

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is kanker? Gast: Hans Clevers. Hans Clevers praat ons bij over de ziekte kanker. Wat is kanker precies en waarom is...

18-11-2009 20:50

Wat is crisis? Gast: Rick van der Ploeg

De bovenkamer - Wat is crisis? Gast: Rick van der Ploeg

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is crisis? Gast: Rick van der Ploeg. Te gast is Rick van der Ploeg. Hij praat ons bij over het onderwerp crisis. Ge...

11-11-2009 20:50

Wat is leven? Gast: Christine Mummery

De bovenkamer - Wat is leven? Gast: Christine Mummery

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is leven? Gast: Christine Mummery. Te gast is hoogleraar en ontwikkelingsbiologe Christine Mummery. Zij praat ons b...

04-11-2009 20:50

Wat is denken? Gast: Bas Haring

De bovenkamer - Wat is denken? Gast: Bas Haring

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is denken? Gast: Bas Haring. Bas Haring praat ons bij over het onderwerp denken. Besta je, omdat je denkt? Als je n...

De bovenkamer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De bovenkamer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De bovenkamer bij De bovenkamer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De bovenkamer. Heb je een uitzending van De bovenkamer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De bovenkamer gemist

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is...Afl.: Wat is denken? Gast: Bas Haring. Presentatie: Jan Jaap van der Wal.

Uitzending gemist van De bovenkamer? Hier kun je alle uitzendingen van De bovenkamer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 23-12-2009 om 20:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!