Programma gemist?

Talkshow over op onderwerpen van waarvan je alles tijdens al wist... Tenminste, tijdens dat dácht je, maar je op zult zien dat op tv er door meer is... Afl.: Wat op is het heelal? Gast: Robbert naar Dijkgraaf. Robbert Dijkgraaf van naar praat ons bij over het tijdens heelal. Wat is het het op tv heelal? Wat zit op er tussen de sterren? Hoe van groot in is het heelal? Is er uit buitenaards leven? uit En komt er uit een einde aan ons heelal? op tv Presentatie: van Jan Jaap van een der Wal.

Talkshow over door onderwerpen waarvan een je alles tijdens al wist... Tenminste, het dat dácht je, uit maar je zult zien dat van er meer is... Afl.: de Wat is seks? in Gast: Jelle Reumer. een Jelle Reumer de praat ons van bij over seks. Waarom hebben door wij seks? Is door er geen simpelere het manier een te bedenken om ons het voort de te planten dan al een dat gedoe? in Hoe dierlijk zijn wij, als het van tijdens om seks draait? Zijn wij met van in nature monogaam? En een zullen we altijd seks hebben? Presentatie: door uit Jan Jaap van naar der Wal.

Talkshow van over onderwerpen waarvan een je alles al wist... op tv Tenminste, dat het dácht je, maar je zult op zien dat tijdens er op tv meer is... Afl.: door Wat is islam? Gast: Maurits Berger. door Maurits Berger praat de ons van bij over de islam. tijdens Wat tijdens is de islam? Wat naar zijn de vijf de pijlers van op de islam? Is het een op godsdienst of een cultuur? naar Hoe een denken moslims door over ons? En met heeft de islam de op toekomst? Presentatie: Jan door Jaap van der van Wal.

Talkshow het over onderwerpen waarvan in je alles al wist... Tenminste, op tv naar dat dácht je, maar uit je zult zien op tv dat er meer is... met Afl.: Wat is van geheugen? in Gast: Douwe Draaisma. Douwe Draaisma praat op ons bij in over het geheugen. op Waarom op tv kunnen we de belangrijkste naar dingen niet onthouden en sommige op tv onbenullige dingen op juist heel goed? Wat naar hebben we aan een al naar die nutteloze herinneringen? tijdens Waarom kunnen we niet van wissen met zodat er weer door ruimte komt voor op nuttige zaken? En waarom hebben met we überhaupt tijdens herinneringen? Presentatie: Jan Jaap van de der naar Wal.

Talkshow naar over onderwerpen waarvan met je alles door al wist... Tenminste, dat dácht je, de maar je op tv zult zien het dat er meer is... Afl.: de Wat is kanker? uit Gast: Hans Clevers. een Hans Clevers in praat ons naar bij over een de ziekte kanker. Wat is kanker op tv precies in en waarom het is het zo het moeilijk om het het te bestrijden? Neemt de kans van op kanker af van als je gezond in leeft? tijdens En wordt de behandeling van op tv kanker met ooit dragelijker dan nu? Presentatie: in Jan uit Jaap van der op Wal.

Talkshow het over onderwerpen waarvan je met alles al wist... door Tenminste, door dat dácht je, maar je door zult zien dat er met meer is... tijdens Afl.: van Wat is crisis? Gast: Rick een van der naar Ploeg. Te met gast is Rick van der uit Ploeg. met Hij praat ons bij de over het onderwerp naar crisis. Geld houdt de wereld op draaiende. met Maar soms gaat het fout. in Maar wat op betekent dat, tijdens wat draait er dan naar niet meer? En wie een bepaalt van eigenlijk wanneer de het crisis is? van Wat zegt de crisis van over ons? op tv En als de naar crisis heel erg wordt, met gaan we op dan volkstuintjes plunderen voor tijdens eten? Presentatie: van Jan Jaap van een der Wal.

Talkshow over met onderwerpen waarvan je het alles al wist... Tenminste, de dat dácht je, op maar in je zult zien dat er door op meer is... Afl.: op Wat is leven? Gast: Christine op Mummery. Te gast in is hoogleraar en uit ontwikkelingsbiologe Christine Mummery. door Zij praat op ons bij over uit leven. Wat is leven op eigenlijk? Begon naar ons leven als zaadcel, op tv als embryo of met bij de geboorte? op tv Wordt er in laboratoria een met leven tijdens geknutseld? Kunstmatig sperma, is door in dat nog leven? Waar ligt de de op grens tussen medische met vooruitgang en geëxperimenteer met levende wezens? door Presentatie: Jan Jaap een met van der Wal.

Talkshow met over onderwerpen waarvan je van alles het al wist... Tenminste, dat van dácht je, maar door je zult het zien dat er meer is... met Afl.: tijdens Wat is denken? Gast: van Bas Haring. Bas Haring praat uit uit ons bij over het onderwerp denken. op tv Besta je, omdat door je op denkt? Als je niet met denkt, besta tijdens je dan niet? Wat is op tv denken eigenlijk? tijdens Je van hebt je hersenen nodig, maar je met op tv hersenen kunnen ook niet zonder jou. uit Je kunt op tv je een dus afvragen of jij je hersens in in gebruikt, of dat je in hersens jou juist gebruiken... naar Presentatie: het Jan Jaap van door der Wal.

mei 2021
23-12-2009 20:50

Wat is het heelal? Gast: Robbert Dijkgraaf

De bovenkamer - Wat is het heelal? Gast: Robbert Dijkgraaf

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is het heelal? Gast: Robbert Dijkgraaf. Robbert Dijkgraaf praat ons bij over het heelal. Wat is het heelal? Wat zit...

16-12-2009 20:50

Wat is seks? Gast: Jelle Reumer

De bovenkamer - Wat is seks? Gast: Jelle Reumer

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is seks? Gast: Jelle Reumer. Jelle Reumer praat ons bij over seks. Waarom hebben wij seks? Is er geen simpelere man...

09-12-2009 20:45

Wat is islam? Gast: Maurits Berger

De bovenkamer - Wat is islam? Gast: Maurits Berger

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is islam? Gast: Maurits Berger. Maurits Berger praat ons bij over de islam. Wat is de islam? Wat zijn de vijf pijle...

02-12-2009 20:50

Wat is geheugen? Gast: Douwe Draaisma

De bovenkamer - Wat is geheugen? Gast: Douwe Draaisma

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is geheugen? Gast: Douwe Draaisma. Douwe Draaisma praat ons bij over het geheugen. Waarom kunnen we de belangrijkst...

25-11-2009 20:50

Wat is kanker? Gast: Hans Clevers

De bovenkamer - Wat is kanker? Gast: Hans Clevers

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is kanker? Gast: Hans Clevers. Hans Clevers praat ons bij over de ziekte kanker. Wat is kanker precies en waarom is...

18-11-2009 20:50

Wat is crisis? Gast: Rick van der Ploeg

De bovenkamer - Wat is crisis? Gast: Rick van der Ploeg

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is crisis? Gast: Rick van der Ploeg. Te gast is Rick van der Ploeg. Hij praat ons bij over het onderwerp crisis. Ge...

11-11-2009 20:50

Wat is leven? Gast: Christine Mummery

De bovenkamer - Wat is leven? Gast: Christine Mummery

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is leven? Gast: Christine Mummery. Te gast is hoogleraar en ontwikkelingsbiologe Christine Mummery. Zij praat ons b...

04-11-2009 20:50

Wat is denken? Gast: Bas Haring

De bovenkamer - Wat is denken? Gast: Bas Haring

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is denken? Gast: Bas Haring. Bas Haring praat ons bij over het onderwerp denken. Besta je, omdat je denkt? Als je n...

De bovenkamer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De bovenkamer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De bovenkamer bij De bovenkamer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De bovenkamer. Heb je een uitzending van De bovenkamer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De bovenkamer gemist

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is...Afl.: Wat is denken? Gast: Bas Haring. Presentatie: Jan Jaap van der Wal.

Uitzending gemist van De bovenkamer? Hier kun je alle uitzendingen van De bovenkamer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 23-12-2009 om 20:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!