Programma gemist?

Talkshow over onderwerpen een waarvan van je alles van al wist... Tenminste, dat dácht je, door maar je zult uit tijdens zien dat er meer door is... Afl.: tijdens Wat is het heelal? Gast: het Robbert Dijkgraaf. de Robbert Dijkgraaf praat ons bij een over het heelal. door Wat is het door heelal? Wat zit op er tussen de door sterren? Hoe groot op is het in heelal? Is er buitenaards de leven? En komt op tv er een van einde aan ons heelal? een Presentatie: Jan Jaap door uit van der Wal.

Talkshow over door onderwerpen waarvan op je alles al wist... Tenminste, op dat tijdens dácht je, maar je uit zult zien dat er het meer de is... Afl.: Wat is seks? in Gast: Jelle door Reumer. een Jelle Reumer praat ons van bij over seks. Waarom hebben naar wij seks? Is het uit er geen simpelere manier te bedenken in door om ons voort te planten dan tijdens al dat gedoe? op tv Hoe op dierlijk zijn wij, naar als het een om seks draait? Zijn de wij van op nature monogaam? En zullen we met altijd seks hebben? Presentatie: naar Jan uit Jaap van der met Wal.

Talkshow over een onderwerpen van waarvan je alles al wist... Tenminste, met dat dácht met je, een maar je zult uit zien dat er van meer is... Afl.: Wat is islam? naar Gast: Maurits Berger. van van Maurits Berger praat ons bij de over uit de islam. Wat in is de islam? Wat zijn de op van vijf pijlers van de islam? Is een het een tijdens godsdienst of een het cultuur? door Hoe denken moslims over ons? En door heeft de het islam de de toekomst? Presentatie: Jan Jaap het van der uit Wal.

Talkshow op tv over onderwerpen waarvan je alles in al wist... Tenminste, met op tv dat dácht je, maar je zult met zien dat door er meer uit is... Afl.: Wat de is geheugen? Gast: Douwe de Draaisma. Douwe Draaisma naar praat ons bij door over het geheugen. de Waarom kunnen naar we de belangrijkste dingen op tv niet onthouden en sommige op onbenullige de dingen juist heel goed? een Wat op tv hebben we aan al die het nutteloze herinneringen? Waarom het kunnen we niet wissen het zodat uit er weer ruimte op komt voor nuttige zaken? En op tv de waarom hebben we een überhaupt herinneringen? Presentatie: Jan naar Jaap van op tv der Wal.

Talkshow op tv over onderwerpen waarvan je alles door al wist... Tenminste, tijdens het dat dácht je, maar je zult naar zien dat er het meer is... het Afl.: de Wat is kanker? Gast: Hans naar Clevers. Hans Clevers praat uit ons naar bij over de de ziekte kanker. Wat het is kanker precies en waarom een een is het zo moeilijk om van het te bestrijden? Neemt tijdens met de kans op kanker uit af als je gezond leeft? van de En wordt de behandeling van van kanker het ooit dragelijker dan met nu? Presentatie: Jan Jaap van der met een Wal.

Talkshow van over onderwerpen waarvan je alles de tijdens al wist... Tenminste, dat op dácht je, naar maar je zult zien dat in er meer is... Afl.: een op tv Wat is crisis? de Gast: Rick van de der Ploeg. Te gast in is Rick van der een Ploeg. Hij praat ons op bij over in het onderwerp crisis. Geld op houdt de de wereld draaiende. op tv Maar soms gaat het fout. met Maar met wat betekent dat, wat de draait er dan door niet meer? En naar wie in bepaalt eigenlijk wanneer het crisis de is? Wat zegt een de het crisis over ons? En met als de crisis heel erg met wordt, gaan door we dan volkstuintjes op plunderen voor op tv eten? Presentatie: Jan op tv Jaap van der het Wal.

Talkshow over de onderwerpen op waarvan je alles een al wist... Tenminste, dat dácht het je, op tv maar je zult zien van dat er meer op tv is... Afl.: Wat door is leven? tijdens Gast: Christine Mummery. Te gast is tijdens hoogleraar en ontwikkelingsbiologe uit Christine naar Mummery. Zij praat ons de bij over leven. Wat door is het leven eigenlijk? het Begon ons leven van als zaadcel, als embryo op tv of bij de geboorte? Wordt met er in laboratoria tijdens met op tv leven geknutseld? Kunstmatig sperma, is met dat nog het leven? Waar ligt de de grens tussen medische de vooruitgang en geëxperimenteer door met levende wezens? naar Presentatie: Jan van Jaap van der met Wal.

Talkshow in over onderwerpen waarvan je de alles al het wist... Tenminste, dat dácht met je, maar in je zult zien op dat er meer de is... Afl.: Wat is denken? op tv tijdens Gast: Bas Haring. het Bas Haring praat ons bij over in het onderwerp denken. het Besta je, omdat in naar je denkt? Als je in niet denkt, besta het je dan niet? Wat is uit denken eigenlijk? van Je hebt in je hersenen een nodig, maar je hersenen kunnen het ook niet zonder jou. door Je kunt je het dus afvragen of het op tv jij je hersens gebruikt, of naar dat je hersens in jou tijdens juist gebruiken... Presentatie: de Jan Jaap van der de Wal.

september 2020
23-12-2009 20:50

Wat is het heelal? Gast: Robbert Dijkgraaf

De bovenkamer - Wat is het heelal? Gast: Robbert Dijkgraaf

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is het heelal? Gast: Robbert Dijkgraaf. Robbert Dijkgraaf praat ons bij over het heelal. Wat is het heelal? Wat zit...

16-12-2009 20:50

Wat is seks? Gast: Jelle Reumer

De bovenkamer - Wat is seks? Gast: Jelle Reumer

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is seks? Gast: Jelle Reumer. Jelle Reumer praat ons bij over seks. Waarom hebben wij seks? Is er geen simpelere man...

09-12-2009 20:45

Wat is islam? Gast: Maurits Berger

De bovenkamer - Wat is islam? Gast: Maurits Berger

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is islam? Gast: Maurits Berger. Maurits Berger praat ons bij over de islam. Wat is de islam? Wat zijn de vijf pijle...

02-12-2009 20:50

Wat is geheugen? Gast: Douwe Draaisma

De bovenkamer - Wat is geheugen? Gast: Douwe Draaisma

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is geheugen? Gast: Douwe Draaisma. Douwe Draaisma praat ons bij over het geheugen. Waarom kunnen we de belangrijkst...

25-11-2009 20:50

Wat is kanker? Gast: Hans Clevers

De bovenkamer - Wat is kanker? Gast: Hans Clevers

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is kanker? Gast: Hans Clevers. Hans Clevers praat ons bij over de ziekte kanker. Wat is kanker precies en waarom is...

18-11-2009 20:50

Wat is crisis? Gast: Rick van der Ploeg

De bovenkamer - Wat is crisis? Gast: Rick van der Ploeg

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is crisis? Gast: Rick van der Ploeg. Te gast is Rick van der Ploeg. Hij praat ons bij over het onderwerp crisis. Ge...

11-11-2009 20:50

Wat is leven? Gast: Christine Mummery

De bovenkamer - Wat is leven? Gast: Christine Mummery

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is leven? Gast: Christine Mummery. Te gast is hoogleraar en ontwikkelingsbiologe Christine Mummery. Zij praat ons b...

04-11-2009 20:50

Wat is denken? Gast: Bas Haring

De bovenkamer - Wat is denken? Gast: Bas Haring

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is denken? Gast: Bas Haring. Bas Haring praat ons bij over het onderwerp denken. Besta je, omdat je denkt? Als je n...

De bovenkamer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De bovenkamer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De bovenkamer bij De bovenkamer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De bovenkamer. Heb je een uitzending van De bovenkamer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De bovenkamer gemist

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is...Afl.: Wat is denken? Gast: Bas Haring. Presentatie: Jan Jaap van der Wal.

Uitzending gemist van De bovenkamer? Hier kun je alle uitzendingen van De bovenkamer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 23-12-2009 om 20:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!