Programma gemist?

Talkshow van over onderwerpen waarvan op je alles al wist... Tenminste, van dat dácht je, van met maar je zult zien naar dat er meer is... Afl.: een tijdens Wat is het heelal? de Gast: Robbert naar Dijkgraaf. Robbert Dijkgraaf praat ons een bij over op het heelal. Wat is tijdens het heelal? Wat van zit er met tussen de een sterren? Hoe groot is in het heelal? Is op er buitenaards leven? En komt op er een einde op tv in aan ons heelal? met Presentatie: Jan Jaap van der tijdens Wal.

Talkshow op tv over onderwerpen waarvan je naar alles al wist... het Tenminste, dat dácht het je, maar je zult door zien dat er uit naar meer is... Afl.: uit Wat is seks? Gast: naar Jelle Reumer. Jelle Reumer praat een ons in bij over seks. Waarom op tv hebben wij seks? Is uit er geen simpelere van naar manier te bedenken naar om ons voort te planten door dan al uit dat gedoe? Hoe het dierlijk zijn wij, de als het om seks draait? de Zijn wij van uit nature naar monogaam? En zullen we altijd door van seks hebben? Presentatie: Jan Jaap van in der op Wal.

Talkshow uit over onderwerpen waarvan je alles tijdens al naar wist... Tenminste, dat dácht je, van maar naar je zult uit zien dat er de meer is... Afl.: Wat is islam? de Gast: Maurits door Berger. Maurits Berger in praat op ons bij over de de islam. Wat is de islam? door Wat in zijn de van vijf pijlers van de op tv islam? Is het een in godsdienst of een cultuur? op Hoe op tv denken moslims over in ons? En heeft de islam met uit de toekomst? Presentatie: Jan Jaap naar van der tijdens Wal.

Talkshow naar over onderwerpen waarvan je alles uit al wist... van Tenminste, de dat dácht je, maar tijdens je zult zien op dat er meer is... naar Afl.: Wat is een geheugen? Gast: van Douwe Draaisma. Douwe Draaisma praat in op ons bij over het de geheugen. Waarom kunnen we de van belangrijkste door dingen niet onthouden en sommige op onbenullige dingen de juist heel goed? Wat van hebben we door aan al die uit nutteloze herinneringen? in Waarom kunnen we niet van wissen de zodat er weer ruimte met komt voor nuttige tijdens zaken? En waarom hebben het we überhaupt herinneringen? uit Presentatie: Jan uit Jaap van der het Wal.

Talkshow de over onderwerpen waarvan van je alles al wist... Tenminste, in dat dácht het je, een maar je zult zien een dat er meer op is... Afl.: Wat is op kanker? Gast: Hans Clevers. een Hans de Clevers praat ons met bij over de door ziekte kanker. Wat uit is kanker uit precies en waarom een is het zo het moeilijk om het te de bestrijden? Neemt de kans op met kanker uit af als in je gezond leeft? En wordt de van behandeling uit van kanker van ooit dragelijker dan door nu? Presentatie: Jan Jaap van van der uit Wal.

Talkshow over onderwerpen door waarvan je alles tijdens al wist... uit Tenminste, dat dácht je, in maar je zult door zien dat door er meer is... Afl.: naar Wat is crisis? door Gast: Rick van de naar der Ploeg. Te gast is door Rick van der het Ploeg. op Hij praat ons bij tijdens over het onderwerp crisis. van Geld houdt de wereld het draaiende. naar Maar soms van gaat het fout. Maar wat op betekent naar dat, wat draait er in dan niet in meer? En wie bepaalt van eigenlijk wanneer het crisis is? in Wat zegt de naar crisis over ons? door En als het de crisis op heel erg wordt, gaan op tv we de dan volkstuintjes plunderen voor eten? tijdens Presentatie: Jan Jaap van van van der Wal.

Talkshow over de onderwerpen door waarvan je alles al het wist... Tenminste, uit dat dácht je, door maar je zult naar zien dat er meer is... Afl.: van Wat is leven? uit Gast: door Christine Mummery. Te gast op is hoogleraar en ontwikkelingsbiologe op tv Christine naar Mummery. Zij praat ons op tv bij over leven. Wat in is leven eigenlijk? door Begon ons van leven als zaadcel, een als embryo uit of bij een de geboorte? Wordt van er in laboratoria met leven geknutseld? naar Kunstmatig sperma, in is naar dat nog leven? door Waar ligt de grens tussen tijdens medische vooruitgang het en geëxperimenteer met levende met wezens? van Presentatie: Jan Jaap van der de Wal.

Talkshow over het onderwerpen uit waarvan je alles met al wist... Tenminste, dat in dácht je, maar een je zult zien dat er in meer het is... Afl.: Wat is denken? met tijdens Gast: Bas Haring. Bas naar Haring praat ons door bij over het onderwerp in denken. Besta je, omdat van je een denkt? Als met je niet denkt, in besta je dan uit niet? Wat is denken eigenlijk? in Je hebt je met hersenen nodig, maar de je hersenen kunnen ook van niet zonder op tv jou. Je kunt de je dus afvragen of door het jij je hersens naar gebruikt, of dat je hersens de jou juist gebruiken... tijdens Presentatie: Jan Jaap van in in der Wal.

september 2021
23-12-2009 20:50

Wat is het heelal? Gast: Robbert Dijkgraaf

De bovenkamer - Wat is het heelal? Gast: Robbert Dijkgraaf

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is het heelal? Gast: Robbert Dijkgraaf. Robbert Dijkgraaf praat ons bij over het heelal. Wat is het heelal? Wat zit...

16-12-2009 20:50

Wat is seks? Gast: Jelle Reumer

De bovenkamer - Wat is seks? Gast: Jelle Reumer

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is seks? Gast: Jelle Reumer. Jelle Reumer praat ons bij over seks. Waarom hebben wij seks? Is er geen simpelere man...

09-12-2009 20:45

Wat is islam? Gast: Maurits Berger

De bovenkamer - Wat is islam? Gast: Maurits Berger

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is islam? Gast: Maurits Berger. Maurits Berger praat ons bij over de islam. Wat is de islam? Wat zijn de vijf pijle...

02-12-2009 20:50

Wat is geheugen? Gast: Douwe Draaisma

De bovenkamer - Wat is geheugen? Gast: Douwe Draaisma

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is geheugen? Gast: Douwe Draaisma. Douwe Draaisma praat ons bij over het geheugen. Waarom kunnen we de belangrijkst...

25-11-2009 20:50

Wat is kanker? Gast: Hans Clevers

De bovenkamer - Wat is kanker? Gast: Hans Clevers

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is kanker? Gast: Hans Clevers. Hans Clevers praat ons bij over de ziekte kanker. Wat is kanker precies en waarom is...

18-11-2009 20:50

Wat is crisis? Gast: Rick van der Ploeg

De bovenkamer - Wat is crisis? Gast: Rick van der Ploeg

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is crisis? Gast: Rick van der Ploeg. Te gast is Rick van der Ploeg. Hij praat ons bij over het onderwerp crisis. Ge...

11-11-2009 20:50

Wat is leven? Gast: Christine Mummery

De bovenkamer - Wat is leven? Gast: Christine Mummery

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is leven? Gast: Christine Mummery. Te gast is hoogleraar en ontwikkelingsbiologe Christine Mummery. Zij praat ons b...

04-11-2009 20:50

Wat is denken? Gast: Bas Haring

De bovenkamer - Wat is denken? Gast: Bas Haring

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is denken? Gast: Bas Haring. Bas Haring praat ons bij over het onderwerp denken. Besta je, omdat je denkt? Als je n...

De bovenkamer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De bovenkamer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De bovenkamer bij De bovenkamer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De bovenkamer. Heb je een uitzending van De bovenkamer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De bovenkamer gemist

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is...Afl.: Wat is denken? Gast: Bas Haring. Presentatie: Jan Jaap van der Wal.

Uitzending gemist van De bovenkamer? Hier kun je alle uitzendingen van De bovenkamer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 23-12-2009 om 20:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!