Programma gemist?

Talkshow op tv over onderwerpen waarvan het je alles al wist... in Tenminste, tijdens dat dácht je, op maar je zult zien dat er door meer is... een Afl.: Wat is het op tv heelal? Gast: met Robbert Dijkgraaf. Robbert Dijkgraaf door praat ons het bij over door het heelal. de Wat is het heelal? tijdens Wat zit er tussen de door sterren? Hoe van groot is het door heelal? Is van er buitenaards op tv leven? En komt er een uit einde aan in ons heelal? Presentatie: Jan Jaap het met van der Wal.

Talkshow over onderwerpen de waarvan je alles een al wist... Tenminste, op tv dat dácht je, uit van maar je zult de zien dat er meer is... van Afl.: Wat een is seks? Gast: Jelle op tv Reumer. Jelle Reumer door praat naar ons bij over seks. op Waarom hebben de wij seks? Is er geen tijdens simpelere in manier te bedenken om van ons voort het te planten dan al dat door gedoe? Hoe uit dierlijk zijn wij, van als het een om seks draait? op Zijn wij van nature het monogaam? En met zullen we altijd seks hebben? tijdens Presentatie: Jan uit Jaap van een der Wal.

Talkshow over op tv onderwerpen waarvan je alles met al wist... naar Tenminste, dat uit dácht je, maar je een zult zien dat er van meer is... Afl.: met Wat is islam? uit Gast: Maurits Berger. met Maurits van Berger praat ons bij over een de islam. Wat een is de de islam? Wat op tv zijn de vijf pijlers van van de tijdens islam? Is het met een godsdienst tijdens of een cultuur? een Hoe denken moslims door over ons? En heeft de de islam de toekomst? van Presentatie: Jan Jaap van op tv der uit Wal.

Talkshow een over onderwerpen waarvan je alles van al wist... naar Tenminste, dat tijdens dácht je, maar je op tv zult van zien dat er meer is... Afl.: naar Wat op tv is geheugen? Gast: van Douwe Draaisma. Douwe Draaisma praat het een ons bij over het een geheugen. Waarom kunnen we de op belangrijkste dingen een niet van onthouden en sommige onbenullige de dingen juist heel goed? Wat van hebben tijdens we aan al die het nutteloze herinneringen? op Waarom kunnen op we niet wissen van zodat er weer ruimte komt uit voor nuttige op tv zaken? En waarom door hebben we überhaupt op tv herinneringen? Presentatie: Jan Jaap het van der op Wal.

Talkshow naar over onderwerpen in waarvan je alles al wist... Tenminste, met in dat dácht je, maar naar je zult de zien dat er meer is... door Afl.: Wat is kanker? de Gast: op tv Hans Clevers. Hans Clevers door praat ons bij met over een de ziekte kanker. Wat is in kanker precies op en waarom is het op tv zo moeilijk om het met te bestrijden? tijdens Neemt door de kans op kanker af als door met je gezond leeft? En wordt met de behandeling van van kanker door ooit dragelijker dan door nu? Presentatie: Jan Jaap tijdens van der van Wal.

Talkshow over een onderwerpen waarvan je van alles al wist... het Tenminste, dat een dácht je, maar door je zult van zien dat er meer is... Afl.: naar Wat is van crisis? Gast: Rick met van der uit Ploeg. Te gast de is Rick van der de Ploeg. Hij praat ons een bij over het op onderwerp crisis. Geld tijdens houdt tijdens de wereld draaiende. Maar door soms gaat het van fout. met Maar wat betekent door dat, wat draait er dan niet door meer? En de wie bepaalt op tv eigenlijk wanneer het uit crisis is? een Wat zegt de crisis over een ons? En tijdens als de crisis heel uit erg door wordt, gaan we uit dan volkstuintjes plunderen een voor eten? Presentatie: Jan in Jaap van der in Wal.

Talkshow in over onderwerpen in waarvan je alles uit al wist... Tenminste, dat dácht je, uit maar je zult naar zien dat er uit uit meer is... Afl.: Wat is leven? op op Gast: Christine Mummery. Te gast naar is hoogleraar en de ontwikkelingsbiologe Christine met Mummery. Zij praat de ons bij over leven. tijdens Wat is leven eigenlijk? naar Begon ons leven in met als zaadcel, als embryo of bij naar de geboorte? Wordt een op tv er in laboratoria op met leven geknutseld? Kunstmatig sperma, is uit de dat nog leven? het Waar ligt de met grens tussen medische vooruitgang en naar geëxperimenteer op tv met levende wezens? Presentatie: de Jan Jaap van door der Wal.

Talkshow een over onderwerpen waarvan je door alles al wist... Tenminste, op dat het dácht je, maar van je zult zien uit dat er meer is... de Afl.: Wat in is denken? Gast: op Bas Haring. Bas Haring met praat ons bij over van het onderwerp denken. van Besta je, de omdat je denkt? het Als je van niet denkt, besta je dan op tv niet? Wat is van denken eigenlijk? van Je hebt je een hersenen nodig, maar met je hersenen naar kunnen ook niet zonder op tv jou. Je kunt op tv je op tv dus afvragen of jij van je hersens op gebruikt, of dat je hersens een jou juist gebruiken... de Presentatie: Jan Jaap van van uit der Wal.

juni 2020
23-12-2009 20:50

Wat is het heelal? Gast: Robbert Dijkgraaf

De bovenkamer - Wat is het heelal? Gast: Robbert Dijkgraaf

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is het heelal? Gast: Robbert Dijkgraaf. Robbert Dijkgraaf praat ons bij over het heelal. Wat is het heelal? Wat zit...

16-12-2009 20:50

Wat is seks? Gast: Jelle Reumer

De bovenkamer - Wat is seks? Gast: Jelle Reumer

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is seks? Gast: Jelle Reumer. Jelle Reumer praat ons bij over seks. Waarom hebben wij seks? Is er geen simpelere man...

09-12-2009 20:45

Wat is islam? Gast: Maurits Berger

De bovenkamer - Wat is islam? Gast: Maurits Berger

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is islam? Gast: Maurits Berger. Maurits Berger praat ons bij over de islam. Wat is de islam? Wat zijn de vijf pijle...

02-12-2009 20:50

Wat is geheugen? Gast: Douwe Draaisma

De bovenkamer - Wat is geheugen? Gast: Douwe Draaisma

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is geheugen? Gast: Douwe Draaisma. Douwe Draaisma praat ons bij over het geheugen. Waarom kunnen we de belangrijkst...

25-11-2009 20:50

Wat is kanker? Gast: Hans Clevers

De bovenkamer - Wat is kanker? Gast: Hans Clevers

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is kanker? Gast: Hans Clevers. Hans Clevers praat ons bij over de ziekte kanker. Wat is kanker precies en waarom is...

18-11-2009 20:50

Wat is crisis? Gast: Rick van der Ploeg

De bovenkamer - Wat is crisis? Gast: Rick van der Ploeg

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is crisis? Gast: Rick van der Ploeg. Te gast is Rick van der Ploeg. Hij praat ons bij over het onderwerp crisis. Ge...

11-11-2009 20:50

Wat is leven? Gast: Christine Mummery

De bovenkamer - Wat is leven? Gast: Christine Mummery

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is leven? Gast: Christine Mummery. Te gast is hoogleraar en ontwikkelingsbiologe Christine Mummery. Zij praat ons b...

04-11-2009 20:50

Wat is denken? Gast: Bas Haring

De bovenkamer - Wat is denken? Gast: Bas Haring

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is denken? Gast: Bas Haring. Bas Haring praat ons bij over het onderwerp denken. Besta je, omdat je denkt? Als je n...

De bovenkamer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De bovenkamer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De bovenkamer bij De bovenkamer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De bovenkamer. Heb je een uitzending van De bovenkamer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De bovenkamer gemist

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is...Afl.: Wat is denken? Gast: Bas Haring. Presentatie: Jan Jaap van der Wal.

Uitzending gemist van De bovenkamer? Hier kun je alle uitzendingen van De bovenkamer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 23-12-2009 om 20:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!