Programma gemist?

Talkshow over het onderwerpen waarvan je het alles tijdens al wist... Tenminste, dat dácht op je, maar het je zult zien dat tijdens er meer is... Afl.: door Wat in is het van heelal? Gast: Robbert Dijkgraaf. Robbert de Dijkgraaf door praat ons bij over het van heelal. Wat is het in heelal? Wat zit door er uit tussen de sterren? Hoe in groot is het heelal? van op Is er buitenaards leven? En komt een er uit een einde aan ons heelal? door tijdens Presentatie: Jan Jaap van der op tv Wal.

Talkshow op tv over onderwerpen waarvan je alles van een al wist... Tenminste, op tv dat dácht je, maar met je zult zien naar dat er meer is... op tv Afl.: Wat is seks? met Gast: Jelle naar Reumer. door Jelle Reumer praat ons bij over door seks. in Waarom hebben wij naar seks? Is er geen simpelere het door manier te bedenken van om ons voort te planten naar dan tijdens al dat gedoe? Hoe dierlijk zijn door wij, als het met de om seks draait? Zijn wij van een naar nature monogaam? En een zullen we altijd seks hebben? Presentatie: naar Jan Jaap van naar de der Wal.

Talkshow op over onderwerpen waarvan je alles naar al van wist... Tenminste, de dat dácht je, maar je in zult zien dat er naar van meer is... Afl.: naar Wat is islam? Gast: Maurits in Berger. Maurits Berger praat in op tv ons bij over de met islam. Wat is van de islam? Wat op tv zijn de vijf pijlers in van de islam? tijdens Is in het een godsdienst of een op cultuur? Hoe naar denken moslims over ons? En door heeft de islam door door de toekomst? Presentatie: Jan Jaap van op tv op tv der Wal.

Talkshow de over onderwerpen waarvan naar je alles al wist... Tenminste, naar dat dácht het je, maar je op zult zien dat door er meer met is... Afl.: op tv Wat is geheugen? Gast: Douwe door Draaisma. uit Douwe Draaisma praat ons van bij over met het geheugen. Waarom kunnen we de op tv uit belangrijkste dingen niet op tv onthouden en sommige uit onbenullige dingen juist naar heel goed? Wat op hebben we aan al die nutteloze het op tv herinneringen? Waarom kunnen we door niet wissen zodat er in weer door ruimte komt voor nuttige zaken? op tv En waarom hebben door we überhaupt herinneringen? met Presentatie: Jan Jaap op van der het Wal.

Talkshow door over onderwerpen waarvan je op alles al wist... tijdens Tenminste, dat dácht tijdens je, maar je zult het zien dat er van meer is... Afl.: tijdens Wat uit is kanker? Gast: door Hans Clevers. Hans van Clevers praat op tv ons bij over de ziekte het kanker. een Wat is kanker precies en waarom de is het een zo moeilijk om het op tv te bestrijden? Neemt naar de van kans op kanker af het als je uit gezond leeft? op En wordt de behandeling van kanker door ooit dragelijker naar dan door nu? Presentatie: Jan Jaap van der op door Wal.

Talkshow uit over onderwerpen waarvan je alles in van al wist... Tenminste, dat dácht je, van maar je met zult naar zien dat er meer is... de Afl.: Wat uit is crisis? Gast: uit Rick van der een Ploeg. Te gast op is Rick van der van Ploeg. van Hij praat ons bij met over het onderwerp crisis. van Geld houdt de op wereld draaiende. Maar door soms gaat het fout. van een Maar wat betekent dat, wat draait door er door dan niet door meer? En wie bepaalt op eigenlijk wanneer het crisis is? van Wat op tv zegt de tijdens crisis over ons? En als in de crisis heel de erg op wordt, gaan we dan volkstuintjes plunderen het voor met eten? Presentatie: Jan Jaap van van der met Wal.

Talkshow door over onderwerpen waarvan je alles uit al wist... Tenminste, op dat dácht je, tijdens maar je de zult zien op tv dat er meer is... naar Afl.: Wat is leven? het Gast: door Christine Mummery. Te de gast is hoogleraar en ontwikkelingsbiologe in Christine Mummery. Zij in met praat ons bij over leven. Wat uit is leven eigenlijk? naar Begon met ons leven in als zaadcel, als embryo of op tv bij de geboorte? met Wordt er in tijdens laboratoria met het leven geknutseld? Kunstmatig sperma, is op dat nog op tv leven? Waar ligt de de grens tussen medische van op tv vooruitgang en geëxperimenteer met levende door wezens? Presentatie: Jan op Jaap met van der Wal.

Talkshow een over onderwerpen waarvan het je alles al wist... op Tenminste, dat een dácht je, maar je op zult zien dat er door meer in is... Afl.: Wat het is denken? Gast: Bas Haring. het een Bas Haring praat ons bij over een het op onderwerp denken. Besta van je, omdat je op tv denkt? Als je op tv niet denkt, besta je naar dan niet? Wat de is denken tijdens eigenlijk? Je hebt je hersenen met nodig, maar de je met hersenen kunnen ook niet zonder jou. tijdens Je op tv kunt je dus afvragen of op jij je hersens een gebruikt, van of dat je hersens op tv jou juist gebruiken... op Presentatie: Jan op Jaap van der een Wal.

januari 2021
23-12-2009 20:50

Wat is het heelal? Gast: Robbert Dijkgraaf

De bovenkamer - Wat is het heelal? Gast: Robbert Dijkgraaf

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is het heelal? Gast: Robbert Dijkgraaf. Robbert Dijkgraaf praat ons bij over het heelal. Wat is het heelal? Wat zit...

16-12-2009 20:50

Wat is seks? Gast: Jelle Reumer

De bovenkamer - Wat is seks? Gast: Jelle Reumer

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is seks? Gast: Jelle Reumer. Jelle Reumer praat ons bij over seks. Waarom hebben wij seks? Is er geen simpelere man...

09-12-2009 20:45

Wat is islam? Gast: Maurits Berger

De bovenkamer - Wat is islam? Gast: Maurits Berger

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is islam? Gast: Maurits Berger. Maurits Berger praat ons bij over de islam. Wat is de islam? Wat zijn de vijf pijle...

02-12-2009 20:50

Wat is geheugen? Gast: Douwe Draaisma

De bovenkamer - Wat is geheugen? Gast: Douwe Draaisma

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is geheugen? Gast: Douwe Draaisma. Douwe Draaisma praat ons bij over het geheugen. Waarom kunnen we de belangrijkst...

25-11-2009 20:50

Wat is kanker? Gast: Hans Clevers

De bovenkamer - Wat is kanker? Gast: Hans Clevers

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is kanker? Gast: Hans Clevers. Hans Clevers praat ons bij over de ziekte kanker. Wat is kanker precies en waarom is...

18-11-2009 20:50

Wat is crisis? Gast: Rick van der Ploeg

De bovenkamer - Wat is crisis? Gast: Rick van der Ploeg

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is crisis? Gast: Rick van der Ploeg. Te gast is Rick van der Ploeg. Hij praat ons bij over het onderwerp crisis. Ge...

11-11-2009 20:50

Wat is leven? Gast: Christine Mummery

De bovenkamer - Wat is leven? Gast: Christine Mummery

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is leven? Gast: Christine Mummery. Te gast is hoogleraar en ontwikkelingsbiologe Christine Mummery. Zij praat ons b...

04-11-2009 20:50

Wat is denken? Gast: Bas Haring

De bovenkamer - Wat is denken? Gast: Bas Haring

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is denken? Gast: Bas Haring. Bas Haring praat ons bij over het onderwerp denken. Besta je, omdat je denkt? Als je n...

De bovenkamer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De bovenkamer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De bovenkamer bij De bovenkamer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De bovenkamer. Heb je een uitzending van De bovenkamer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De bovenkamer gemist

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is...Afl.: Wat is denken? Gast: Bas Haring. Presentatie: Jan Jaap van der Wal.

Uitzending gemist van De bovenkamer? Hier kun je alle uitzendingen van De bovenkamer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 23-12-2009 om 20:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!