Programma gemist?

Talkshow tijdens over onderwerpen waarvan je uit alles door al wist... Tenminste, dat op tv dácht je, maar je zult in in zien dat er in meer is... Afl.: Wat een is het heelal? uit Gast: Robbert Dijkgraaf. Robbert door Dijkgraaf praat ons bij met over het in heelal. Wat is door het heelal? op Wat zit er tussen tijdens de sterren? Hoe groot de is het met heelal? Is er naar buitenaards een leven? En komt de er een einde aan de ons heelal? Presentatie: uit Jan Jaap van in der Wal.

Talkshow naar over onderwerpen waarvan je alles in al wist... Tenminste, uit dat dácht op je, maar je op zult zien dat er een meer het is... Afl.: Wat is het seks? Gast: de Jelle Reumer. Jelle Reumer de praat ons bij met over seks. Waarom uit hebben wij seks? met Is er geen op tv simpelere manier te bedenken naar om ons voort het de te planten dan al het dat gedoe? Hoe dierlijk zijn het wij, als naar het om seks op tv draait? Zijn naar wij van nature op tv monogaam? En zullen we altijd door seks hebben? een Presentatie: op Jan Jaap van der een Wal.

Talkshow over onderwerpen naar een waarvan je alles al wist... in Tenminste, dat tijdens dácht je, maar je in zult zien dat op tv er van meer is... Afl.: een Wat is islam? Gast: Maurits Berger. met Maurits Berger door praat ons bij uit over tijdens de islam. Wat tijdens is de islam? Wat de zijn de vijf op pijlers van de islam? Is op het een godsdienst tijdens of tijdens een cultuur? Hoe denken moslims op over in ons? En heeft de door islam de toekomst? Presentatie: op Jan op Jaap van uit der Wal.

Talkshow op tv over onderwerpen waarvan het je alles al wist... Tenminste, de het dat dácht je, maar je in zult naar zien dat er tijdens meer is... Afl.: Wat is geheugen? naar Gast: Douwe op Draaisma. Douwe Draaisma praat een ons bij over door het geheugen. met Waarom kunnen van we de in belangrijkste dingen niet op tv onthouden en sommige op onbenullige dingen juist de heel goed? Wat hebben het we aan een al die nutteloze herinneringen? Waarom de kunnen we op tv niet wissen zodat er tijdens weer ruimte met komt voor nuttige zaken? En van waarom hebben in we überhaupt herinneringen? van Presentatie: Jan Jaap van uit der het Wal.

Talkshow over onderwerpen naar uit waarvan je alles met al wist... Tenminste, dat met dácht je, maar je naar zult zien dat op er meer van is... Afl.: Wat is naar kanker? Gast: van Hans Clevers. Hans Clevers naar praat ons bij op tv over van de ziekte kanker. Wat is een kanker precies van en waarom is het een zo in moeilijk om het te bestrijden? in Neemt de kans op met kanker af als van door je gezond leeft? En wordt naar de de behandeling van kanker de ooit dragelijker dan nu? tijdens Presentatie: Jan tijdens Jaap van der in Wal.

Talkshow met over onderwerpen waarvan je alles naar al door wist... Tenminste, dat dácht je, tijdens naar maar je zult in zien dat er op meer is... Afl.: Wat is in crisis? Gast: de Rick van der Ploeg. Te tijdens gast het is Rick tijdens van der Ploeg. op Hij praat ons bij over tijdens het onderwerp crisis. door Geld houdt de wereld de naar draaiende. Maar soms gaat uit het fout. Maar wat betekent naar dat, wat met draait er tijdens dan niet het meer? En wie bepaalt met eigenlijk wanneer uit het crisis is? Wat zegt de op crisis het over ons? En tijdens als de het crisis heel erg wordt, gaan we naar dan op volkstuintjes plunderen naar voor eten? Presentatie: Jan de Jaap van der het Wal.

Talkshow over uit onderwerpen waarvan je alles uit het al wist... Tenminste, dat de dácht je, maar tijdens je zult zien dat er met meer is... op Afl.: Wat is op leven? Gast: Christine tijdens Mummery. van Te gast is hoogleraar tijdens en ontwikkelingsbiologe door Christine Mummery. Zij praat met ons bij over leven. Wat de is naar leven eigenlijk? door Begon ons leven als zaadcel, uit als embryo of naar bij de geboorte? Wordt de er in laboratoria uit een met leven geknutseld? Kunstmatig sperma, is met dat uit nog leven? Waar naar ligt de grens het tussen medische vooruitgang en geëxperimenteer uit op met levende wezens? Presentatie: Jan naar Jaap naar van der Wal.

Talkshow het over onderwerpen waarvan je alles uit al wist... de Tenminste, dat op dácht je, op tv maar je zult zien een dat er meer met is... Afl.: Wat is denken? een Gast: Bas Haring. door in Bas Haring praat ons bij met over het onderwerp de denken. uit Besta je, omdat van je denkt? Als je niet uit denkt, op besta je dan niet? Wat is naar door denken eigenlijk? Je hebt je hersenen op tv nodig, maar het je in hersenen kunnen ook de niet zonder jou. Je kunt je uit dus tijdens afvragen of van jij je hersens gebruikt, of dat tijdens je hersens jou een juist het gebruiken... Presentatie: Jan Jaap met van der naar Wal.

oktober 2020
23-12-2009 20:50

Wat is het heelal? Gast: Robbert Dijkgraaf

De bovenkamer - Wat is het heelal? Gast: Robbert Dijkgraaf

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is het heelal? Gast: Robbert Dijkgraaf. Robbert Dijkgraaf praat ons bij over het heelal. Wat is het heelal? Wat zit...

16-12-2009 20:50

Wat is seks? Gast: Jelle Reumer

De bovenkamer - Wat is seks? Gast: Jelle Reumer

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is seks? Gast: Jelle Reumer. Jelle Reumer praat ons bij over seks. Waarom hebben wij seks? Is er geen simpelere man...

09-12-2009 20:45

Wat is islam? Gast: Maurits Berger

De bovenkamer - Wat is islam? Gast: Maurits Berger

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is islam? Gast: Maurits Berger. Maurits Berger praat ons bij over de islam. Wat is de islam? Wat zijn de vijf pijle...

02-12-2009 20:50

Wat is geheugen? Gast: Douwe Draaisma

De bovenkamer - Wat is geheugen? Gast: Douwe Draaisma

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is geheugen? Gast: Douwe Draaisma. Douwe Draaisma praat ons bij over het geheugen. Waarom kunnen we de belangrijkst...

25-11-2009 20:50

Wat is kanker? Gast: Hans Clevers

De bovenkamer - Wat is kanker? Gast: Hans Clevers

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is kanker? Gast: Hans Clevers. Hans Clevers praat ons bij over de ziekte kanker. Wat is kanker precies en waarom is...

18-11-2009 20:50

Wat is crisis? Gast: Rick van der Ploeg

De bovenkamer - Wat is crisis? Gast: Rick van der Ploeg

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is crisis? Gast: Rick van der Ploeg. Te gast is Rick van der Ploeg. Hij praat ons bij over het onderwerp crisis. Ge...

11-11-2009 20:50

Wat is leven? Gast: Christine Mummery

De bovenkamer - Wat is leven? Gast: Christine Mummery

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is leven? Gast: Christine Mummery. Te gast is hoogleraar en ontwikkelingsbiologe Christine Mummery. Zij praat ons b...

04-11-2009 20:50

Wat is denken? Gast: Bas Haring

De bovenkamer - Wat is denken? Gast: Bas Haring

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is... Afl.: Wat is denken? Gast: Bas Haring. Bas Haring praat ons bij over het onderwerp denken. Besta je, omdat je denkt? Als je n...

De bovenkamer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De bovenkamer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De bovenkamer bij De bovenkamer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De bovenkamer. Heb je een uitzending van De bovenkamer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De bovenkamer gemist

Talkshow over onderwerpen waarvan je alles al wist... Tenminste, dat dácht je, maar je zult zien dat er meer is...Afl.: Wat is denken? Gast: Bas Haring. Presentatie: Jan Jaap van der Wal.

Uitzending gemist van De bovenkamer? Hier kun je alle uitzendingen van De bovenkamer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 23-12-2009 om 20:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!