Programma gemist?

Sterren NL uit staat in dit programma tijdens stil op bij de veelzijdige zangcarrière van tijdens Sandra Reemer met een door archiefmateriaal dat zover met terug reikt als 1971. Op dinsdag het 6 juni in is Sandra naar Reemer op met 66-jarige leeftijd overleden. De zangeres tijdens en presentatrice werd op het een 17 oktober 1950 in Indonesië geboren. door Samen met haar tijdens het broertje struinde ze door festivals en talentenjachten af. Op door haar elfde jaar op had in ze haar eerste hitje. het Het was naar het begin van een imposante een zangcarrière. In de Nederland werd Sandra naar als zangeres bekend met het in duo Sandra & de het Andres. In 1972 het vertegenwoordigden ze samen Nederland op het naar Eurovisie Songfestival en in van behaalden de vierde naar plaats met het naar nummer 'Als het om de uit liefde gaat'. door Daarna stond ze voor het ons tijdens land nog twee een keer op het hoofdpodium van uit het in Europese muziekspektakel: In van 1976 met 'The party's over' en naar van drie jaar later onder naar de naam Xandra de met het nummer 'Colorado'. Sterren uit NL staat in op tv dit programma stil uit bij op tv de veelzijdige zangcarrière van een Sandra Reemer met archiefmateriaal de dat tijdens zover terug reikt op tv als 1971.

mei 2021
11-06-2017 07:55

In memoriam Sandra Reemer

In Memoriam: Sandra Reemer - In memoriam Sandra Reemer

Sterren NL staat in dit programma stil bij de veelzijdige zangcarrière van Sandra Reemer met archiefmateriaal dat zover terug reikt als 1971. Op dinsdag 6 juni is Sandra Reemer op 66-jarige leeftijd overleden. De zangeres en presentatrice w...

In Memoriam: Sandra Reemer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van In Memoriam: Sandra Reemer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van In Memoriam: Sandra Reemer bij In Memoriam: Sandra Reemer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van In Memoriam: Sandra Reemer. Heb je een uitzending van In Memoriam: Sandra Reemer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

In Memoriam: Sandra Reemer gemist

Uitzending gemist van In Memoriam: Sandra Reemer? Hier kun je alle uitzendingen van In Memoriam: Sandra Reemer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-06-2017 om 07:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!