Programma gemist?

Sterren door NL staat een in dit programma een stil bij de op tv veelzijdige zangcarrière van naar Sandra Reemer met archiefmateriaal dat op tv zover terug op tv reikt als 1971. Op dinsdag in 6 tijdens juni is Sandra Reemer tijdens op 66-jarige door leeftijd overleden. De zangeres en op tv presentatrice werd op op tv 17 naar oktober 1950 in door Indonesië geboren. Samen met naar haar broertje tijdens struinde ze van festivals en talentenjachten af. een Op haar elfde door jaar had ze haar door eerste hitje. de Het was het begin van het een imposante naar zangcarrière. In Nederland door werd Sandra met als zangeres bekend met het met naar duo Sandra & Andres. In 1972 een vertegenwoordigden ze samen de Nederland op tijdens het Eurovisie uit Songfestival en tijdens behaalden de vierde plaats op met het tijdens nummer 'Als het uit om de liefde gaat'. Daarna stond de ze een voor ons land op nog twee keer op tv op het hoofdpodium van in het Europese muziekspektakel: naar In op 1976 met 'The party's over' het en drie uit jaar later in onder de naam Xandra met door het nummer 'Colorado'. Sterren naar NL op tv staat in dit programma stil naar bij in de veelzijdige zangcarrière van Sandra op tv Reemer uit met archiefmateriaal uit dat zover terug van reikt als 1971.

september 2020
11-06-2017 07:55

In memoriam Sandra Reemer

In Memoriam: Sandra Reemer - In memoriam Sandra Reemer

Sterren NL staat in dit programma stil bij de veelzijdige zangcarrière van Sandra Reemer met archiefmateriaal dat zover terug reikt als 1971. Op dinsdag 6 juni is Sandra Reemer op 66-jarige leeftijd overleden. De zangeres en presentatrice w...

In Memoriam: Sandra Reemer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van In Memoriam: Sandra Reemer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van In Memoriam: Sandra Reemer bij In Memoriam: Sandra Reemer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van In Memoriam: Sandra Reemer. Heb je een uitzending van In Memoriam: Sandra Reemer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

In Memoriam: Sandra Reemer gemist

Uitzending gemist van In Memoriam: Sandra Reemer? Hier kun je alle uitzendingen van In Memoriam: Sandra Reemer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-06-2017 om 07:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!