Programma gemist?

Sterren op tv NL staat in door dit programma stil op bij de veelzijdige zangcarrière van een Sandra Reemer met tijdens archiefmateriaal met dat zover terug de reikt als 1971. een Op dinsdag 6 met juni is Sandra Reemer een op 66-jarige op leeftijd overleden. De zangeres en uit presentatrice van werd op 17 oktober met 1950 in de Indonesië geboren. Samen op tv met haar broertje struinde ze tijdens festivals en door talentenjachten het af. Op haar elfde jaar had op ze met haar eerste hitje. Het tijdens was het in begin van een imposante een zangcarrière. In Nederland tijdens werd Sandra het als zangeres in bekend met het duo op Sandra & met Andres. In 1972 vertegenwoordigden ze samen een Nederland door op het Eurovisie Songfestival en met behaalden de vierde naar uit plaats met het nummer het 'Als het om uit de liefde gaat'. de Daarna stond ze voor ons uit land nog twee de keer door op het hoofdpodium van het op tv Europese muziekspektakel: naar In 1976 met 'The naar party's met over' en drie jaar later tijdens met onder de naam Xandra naar met het het nummer 'Colorado'. Sterren NL staat in op tv dit programma stil de een bij de veelzijdige zangcarrière in van Sandra Reemer een met archiefmateriaal het dat zover terug reikt als op 1971.

juli 2021
11-06-2017 07:55

In memoriam Sandra Reemer

In Memoriam: Sandra Reemer - In memoriam Sandra Reemer

Sterren NL staat in dit programma stil bij de veelzijdige zangcarrière van Sandra Reemer met archiefmateriaal dat zover terug reikt als 1971. Op dinsdag 6 juni is Sandra Reemer op 66-jarige leeftijd overleden. De zangeres en presentatrice w...

In Memoriam: Sandra Reemer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van In Memoriam: Sandra Reemer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van In Memoriam: Sandra Reemer bij In Memoriam: Sandra Reemer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van In Memoriam: Sandra Reemer. Heb je een uitzending van In Memoriam: Sandra Reemer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

In Memoriam: Sandra Reemer gemist

Uitzending gemist van In Memoriam: Sandra Reemer? Hier kun je alle uitzendingen van In Memoriam: Sandra Reemer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-06-2017 om 07:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!