Programma gemist?

Sterren een NL staat in dit naar programma stil bij met de veelzijdige op tv zangcarrière van Sandra Reemer in met archiefmateriaal tijdens dat zover door terug reikt als door 1971. Op dinsdag 6 juni tijdens is Sandra Reemer op tijdens 66-jarige uit leeftijd overleden. het De zangeres en presentatrice werd op in 17 oktober 1950 naar in in Indonesië geboren. Samen de met haar broertje struinde ze op festivals tijdens en talentenjachten af. op Op haar elfde jaar tijdens had ze haar het eerste door hitje. Het was tijdens het begin van een imposante zangcarrière. naar In Nederland werd op Sandra als zangeres een naar bekend met het tijdens duo Sandra & Andres. In op 1972 vertegenwoordigden uit ze samen Nederland op het een Eurovisie Songfestival op tv en behaalden met de vierde met plaats met het nummer 'Als het in om de liefde het gaat'. Daarna op tv stond naar ze voor ons de land nog twee keer op tv op het hoofdpodium van het door een Europese muziekspektakel: In 1976 het met 'The party's over' en naar een drie jaar later onder de de naam Xandra met het op tv nummer door 'Colorado'. Sterren NL staat uit in van dit programma stil bij de veelzijdige tijdens zangcarrière op tv van Sandra Reemer met archiefmateriaal van een dat zover terug reikt met als 1971.

juni 2020
11-06-2017 07:55

In memoriam Sandra Reemer

In Memoriam: Sandra Reemer - In memoriam Sandra Reemer

Sterren NL staat in dit programma stil bij de veelzijdige zangcarrière van Sandra Reemer met archiefmateriaal dat zover terug reikt als 1971. Op dinsdag 6 juni is Sandra Reemer op 66-jarige leeftijd overleden. De zangeres en presentatrice w...

In Memoriam: Sandra Reemer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van In Memoriam: Sandra Reemer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van In Memoriam: Sandra Reemer bij In Memoriam: Sandra Reemer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van In Memoriam: Sandra Reemer. Heb je een uitzending van In Memoriam: Sandra Reemer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

In Memoriam: Sandra Reemer gemist

Uitzending gemist van In Memoriam: Sandra Reemer? Hier kun je alle uitzendingen van In Memoriam: Sandra Reemer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-06-2017 om 07:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!