Programma gemist?

Sterren tijdens NL staat door in dit programma stil bij op de met veelzijdige zangcarrière van Sandra van Reemer met archiefmateriaal dat zover tijdens een terug reikt als 1971. door Op dinsdag 6 tijdens juni is Sandra Reemer naar op 66-jarige leeftijd door overleden. De zangeres en op presentatrice de werd op 17 een oktober 1950 in Indonesië uit geboren. Samen met het haar broertje in struinde ze festivals en naar talentenjachten af. Op haar een op elfde jaar had ze met haar eerste hitje. een Het was tijdens het begin van een de imposante zangcarrière. In Nederland van werd op tv Sandra als zangeres bekend tijdens met het duo Sandra op tv & van Andres. In 1972 tijdens vertegenwoordigden ze samen Nederland tijdens op het Eurovisie Songfestival in en behaalden de vierde de plaats met op het op nummer 'Als het om tijdens de liefde het gaat'. Daarna stond ze op voor ons land nog twee het keer op in het hoofdpodium van het op Europese muziekspektakel: tijdens In 1976 het met 'The een party's over' en naar drie jaar later onder de naam het Xandra met door het nummer op tv 'Colorado'. Sterren NL met staat in dit in programma stil van bij de veelzijdige zangcarrière door van Sandra Reemer met archiefmateriaal naar dat door zover terug reikt naar als 1971.

januari 2020
11-06-2017 07:55

In memoriam Sandra Reemer

In Memoriam: Sandra Reemer - In memoriam Sandra Reemer

Sterren NL staat in dit programma stil bij de veelzijdige zangcarrière van Sandra Reemer met archiefmateriaal dat zover terug reikt als 1971. Op dinsdag 6 juni is Sandra Reemer op 66-jarige leeftijd overleden. De zangeres en presentatrice w...

In Memoriam: Sandra Reemer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van In Memoriam: Sandra Reemer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van In Memoriam: Sandra Reemer bij In Memoriam: Sandra Reemer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van In Memoriam: Sandra Reemer. Heb je een uitzending van In Memoriam: Sandra Reemer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

In Memoriam: Sandra Reemer gemist

Uitzending gemist van In Memoriam: Sandra Reemer? Hier kun je alle uitzendingen van In Memoriam: Sandra Reemer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-06-2017 om 07:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!