Programma gemist?

Sterren in NL staat in dit de programma stil bij de van veelzijdige de zangcarrière van Sandra Reemer met naar uit archiefmateriaal dat zover terug reikt de als door 1971. Op dinsdag tijdens 6 juni is Sandra Reemer op het 66-jarige leeftijd door overleden. van De zangeres en presentatrice werd tijdens op 17 oktober 1950 met in Indonesië geboren. van Samen op met haar broertje struinde ze op tv festivals en de talentenjachten af. Op van haar een elfde jaar had ze haar eerste naar hitje. Het tijdens was het op tv begin van uit een imposante zangcarrière. In Nederland werd van Sandra als door zangeres bekend met het op duo Sandra door & Andres. de In 1972 vertegenwoordigden het ze samen Nederland op het door Eurovisie Songfestival door en behaalden de vierde uit naar plaats met het het nummer 'Als het om de liefde de op tv gaat'. Daarna stond ze voor door ons land nog twee een keer op het van hoofdpodium uit van het Europese tijdens muziekspektakel: In 1976 op met 'The party's over' het en drie jaar later van onder het de naam naar Xandra met het nummer 'Colorado'. op Sterren NL op staat in een dit programma stil bij naar de veelzijdige zangcarrière uit van Sandra Reemer naar met archiefmateriaal de dat zover terug reikt als in 1971.

januari 2021
11-06-2017 07:55

In memoriam Sandra Reemer

In Memoriam: Sandra Reemer - In memoriam Sandra Reemer

Sterren NL staat in dit programma stil bij de veelzijdige zangcarrière van Sandra Reemer met archiefmateriaal dat zover terug reikt als 1971. Op dinsdag 6 juni is Sandra Reemer op 66-jarige leeftijd overleden. De zangeres en presentatrice w...

In Memoriam: Sandra Reemer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van In Memoriam: Sandra Reemer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van In Memoriam: Sandra Reemer bij In Memoriam: Sandra Reemer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van In Memoriam: Sandra Reemer. Heb je een uitzending van In Memoriam: Sandra Reemer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

In Memoriam: Sandra Reemer gemist

Uitzending gemist van In Memoriam: Sandra Reemer? Hier kun je alle uitzendingen van In Memoriam: Sandra Reemer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-06-2017 om 07:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!