Programma gemist?

Aanleiding het voor deze documentaire is de op tv herdenking de van de Zesdaagse Oorlog van uit een 1967, dit jaar vijftig op jaar geleden. de De oorspronkelijke solidariteit van die er toen in Nederland op was, met is in de van publieke opinie steeds in meer gekanteld naar in kritiek en zelfs openlijke weerzin. Een naar belangrijke tijdens oorzaak hiervan is dat Joden de naar aanleiding van de het Israëlisch-Palestijns conflict van in de met beeldvormging geen de bedreigde minderheid meer zijn, maar in een krachtige 'witte' op tv elite. De omslag het (met name door aan de linkerkant het van het politieke op tv spectrum) frappeert, het omdat beide landen ondanks tijdens geregelde kritiek ook in innige bondgenoten in waren.

Oud-Nederlanders, op onder wie Ankie Rechess het (journaliste), Martin met Weyl (oud-directeur Israëlmuseum) op tv en Uri op Kupferschmidt (universitair docent Midden-Oostenstudies), spreken zich uit tegen Marcel een Prins uit op over hun de redenen om hun uit geboorteland te verruilen naar voor Israël en analyseren de relatie tijdens in van Nederland met de Joodse staat. een tijdens Historicus dr. Remco Ensel, de verbonden aan de Radboud uit Universiteit, plaatst de schommelingen een in met de publieke opinie in in breder van perspectief.

Er is geen op land dat door zulke uit uitgesproken meningen en heftige naar emoties oproept als Israël. Vergelijkbare het standpunten over andere op tv politieke op brandhaarden die als taboe gelden, de met zijn in het op geval van Israël veelal geoorloofd. een Hierbij komt dat de door ingewikkelde mengeling van een kritiek en met gevoelens van antisemitisme het lastig zijn te scheiden. op met De mening over dit kleine stukje uit aarde lijkt steeds met bepalender te zijn met voor moreel het gezag en geloofwaardigheid. Israël het is uit in Nederland een uit geloofsartikel geworden.

Deze documentaire uit serie gaat over door de de worsteling van de uit publieke opinie met het de Joodse staat. Deze documentaire serie een gaat over de op worsteling van de op tv publieke opinie tijdens met op tv de Joodse staat. op tv Er is geen op land dat zulke uitgesproken door meningen en heftige in emoties oproept als door Israël.

Oud-Nederlanders, onder tijdens wie naar Ankie Rechess, Martin Weyl en door Uri Kupferschmidt, spreken op zich tegen Marcel Prins door tijdens uit over hun redenen om hun het geboorteland te verruilen van voor Israël. in Oud-Nederlanders, onder op tv wie Ankie Rechess (journaliste), het Martin Weyl (oud-directeur in Israëlmuseum) en Uri een Kupferschmidt (universitair de docent Midden-Oostenstudies), spreken het zich tegen Marcel Prins op uit over een hun redenen de om hun geboorteland te verruilen in voor van Israël en analyseren de door relatie van tijdens Nederland met de Joodse Staat. met Historicus op dr. Remco Ensel, tijdens verbonden aan de Radboud Universiteit, op plaatst de schommelingen met in de publieke door opinie op tv in breder perspectief.

Er is in geen land dat naar zulke uitgesproken meningen op en heftige op emoties oproept uit als Israël. Er naar is geen land dat zulke de uitgesproken door meningen en heftige emoties oproept als op tv Israël. Vergelijkbare standpunten door over in andere politieke het brandhaarden die als taboe gelden zijn uit in het tijdens geval van Israël het veelal geoorloofd. Hierbij komt het dat de de ingewikkelde tijdens mengeling van kritiek een en gevoelens van op antisemitisme lastig zijn te de scheiden. De de mening over dit kleine stukje het aarde lijkt steeds bepalender naar te het zijn voor moreel tijdens gezag en geloofwaardigheid. Israël een is in Nederland een de door geloofsartikel geworden.

oktober 2020
09-11-2017 00:00

Moreel ijkpunt Israël

Daarom ben ik hier: Een Joodse filmmaker en de kwestie Israël - Moreel ijkpunt Israël

Aanleiding voor deze documentaire is de herdenking van de Zesdaagse Oorlog van 1967, dit jaar vijftig jaar geleden. De oorspronkelijke solidariteit die er toen in Nederland was, is in de publieke opinie steeds meer gekanteld naar kritiek en...

02-11-2017 00:00

Van Judea en Samaria naar West-Bank

Daarom ben ik hier: Een Joodse filmmaker en de kwestie Israël - Van Judea en Samaria naar West-Bank

Oud-Nederlanders, onder wie Ankie Rechess (journaliste), Martin Weyl (oud-directeur Israëlmuseum) en Uri Kupferschmidt (universitair docent Midden-Oostenstudies), spreken zich tegen Marcel Prins uit over hun redenen om hun geboorteland te v...

25-10-2017 23:40

De geboorte van een staat

Daarom ben ik hier: Een Joodse filmmaker en de kwestie Israël - De geboorte van een staat

Er is geen land dat zulke uitgesproken meningen en heftige emoties oproept als Israël. Vergelijkbare standpunten over andere politieke brandhaarden die als taboe gelden, zijn in het geval van Israël veelal geoorloofd. Hierbij komt dat de in...

25-06-2017 23:20

Moreel ijkpunt Israël (3/3)

Daarom ben ik hier: Een Joodse filmmaker en de kwestie Israël - Moreel ijkpunt Israël (3/3)

Deze documentaire serie gaat over de worsteling van de publieke opinie met de Joodse staat. Deze documentaire serie gaat over de worsteling van de publieke opinie met de Joodse staat. Er is geen land dat zulke uitgesproken meningen en hefti...

18-06-2017 23:20

Van Judea en Samaria naar West-Bank (2/3)

Daarom ben ik hier: Een Joodse filmmaker en de kwestie Israël - Van Judea en Samaria naar West-Bank (2/3)

Oud-Nederlanders, onder wie Ankie Rechess, Martin Weyl en Uri Kupferschmidt, spreken zich tegen Marcel Prins uit over hun redenen om hun geboorteland te verruilen voor Israël. Oud-Nederlanders, onder wie Ankie Rechess (journaliste), Martin ...

11-06-2017 23:15

De geboorte van een staat (1/3)

Daarom ben ik hier: Een Joodse filmmaker en de kwestie Israël - De geboorte van een staat (1/3)

Er is geen land dat zulke uitgesproken meningen en heftige emoties oproept als Israël. Er is geen land dat zulke uitgesproken meningen en heftige emoties oproept als Israël. Vergelijkbare standpunten over andere politieke brandhaarden die a...

Daarom ben ik hier: Een Joodse filmmaker en de kwestie Israël gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Daarom ben ik hier: Een Joodse filmmaker en de kwestie Israël de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Daarom ben ik hier: Een Joodse filmmaker en de kwestie Israël bij Daarom ben ik hier: Een Joodse filmmaker en de kwestie Israël liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Daarom ben ik hier: Een Joodse filmmaker en de kwestie Israël. Heb je een uitzending van Daarom ben ik hier: Een Joodse filmmaker en de kwestie Israël gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Daarom ben ik hier: Een Joodse filmmaker en de kwestie Israël gemist

Uitzending gemist van Daarom ben ik hier: Een Joodse filmmaker en de kwestie Israël? Hier kun je alle uitzendingen van Daarom ben ik hier: Een Joodse filmmaker en de kwestie Israël kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-11-2017 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!