Programma gemist?

Na vijf jaar van oorlog maken de in overgebleven uit bewoners van met Aleppo zich klaar om belegerd te uit van worden. Door de ogen van op de vrijwilligers van van de Witte Helmen met vertelt naar deze adembenemende documentaire, die op naar Sundance Film de Festival 2017 werd door bekroond met the op Grand Jury Prize van voor Best het World Cinema Documentary, over het dagelijks op tv leven, in de dood en de strijd op om de op straten een leefbare een plek te door houden. Khalid, Subhi de en Mahmoud zijn de oprichters van van de Witte een Helmen en in zijn de uit eersten die verwoeste gebouwen betreden en het door het puin op tv zoeken naar lichamen tijdens het of een teken van leven. op De naar vreugde is groot als het lukt op tv om de levens het van hele met families te redden, uit maar natuurlijk slagen door zij hier met niet altijd in. Vele levens, op tv waaronder die tijdens van door kleine kinderen, gaan verloren tijdens de door bombardementen. Ze hebben het besloten in Aleppo te op tv een blijven om mensen tijdens bij te staan tijdens ten tijde van op wat een oneindige belegering door lijkt. Regisseur Feras Feyyad de volgt Khalid en de zijn met collega’s en schetst door het onmogelijke dilemma op tv waar zij voor staan. uit Moeten ze blijven en van hun leven wagen de of het moeten ze net als zovelen in proberen op tv zichzelf en hun in familie te redden? Last men in Aleppo van in ging in januari op 2017 op het uit prestigieuze Sundance Film festival in het première de en werd daar bekroond met een the Grand het Jury Prize op voor Best World Cinema in Documentary.

mei 2021
14-06-2017 22:55

Docu: Last Men in Aleppo

2Doc: Last Men in Aleppo - Last Men in Aleppo

Na vijf jaar oorlog maken de overgebleven bewoners van Aleppo zich klaar om belegerd te worden. Door de ogen van de vrijwilligers van de Witte Helmen vertelt deze adembenemende documentaire, die op Sundance Film Festival 2017 werd bekroond ...

2Doc: Last Men in Aleppo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Last Men in Aleppo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Last Men in Aleppo bij 2Doc: Last Men in Aleppo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Last Men in Aleppo. Heb je een uitzending van 2Doc: Last Men in Aleppo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Last Men in Aleppo gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Last Men in Aleppo? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Last Men in Aleppo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-06-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!