Programma gemist?

Na vijf tijdens jaar uit oorlog maken de overgebleven op tv bewoners van Aleppo zich in klaar om belegerd met te van worden. Door de ogen van de uit vrijwilligers tijdens van de Witte Helmen in vertelt deze adembenemende het documentaire, op die op Sundance Film Festival tijdens 2017 uit werd bekroond met the tijdens Grand Jury Prize voor op Best World naar Cinema Documentary, een over het dagelijks op tv leven, de dood en tijdens de strijd met om de straten een van leefbare plek te houden. Khalid, Subhi door en Mahmoud tijdens zijn de oprichters van van de Witte Helmen door en tijdens zijn de eersten die verwoeste een gebouwen tijdens betreden en door het puin op zoeken tijdens naar lichamen of een door teken van leven. naar De met vreugde is groot als het een lukt om de op tv levens van hele het families te redden, maar tijdens natuurlijk slagen een zij op tv hier niet altijd in. met Vele levens, waaronder op tv die van kleine in kinderen, gaan verloren tijdens de met bombardementen. Ze de hebben besloten uit in Aleppo te blijven het om mensen bij te staan een ten tijde van van wat een met oneindige belegering lijkt. Regisseur naar Feras Feyyad volgt het Khalid en zijn op tv collega’s en het schetst het op tv onmogelijke dilemma waar zij naar voor staan. Moeten met ze op blijven en hun leven wagen van of op moeten ze net als zovelen naar proberen zichzelf op tv en hun familie te redden? Last op tv men in door Aleppo op ging in januari 2017 op door het prestigieuze een Sundance Film festival in tijdens première en werd van daar bekroond door met the uit Grand Jury Prize een voor Best World met Cinema Documentary.

oktober 2020
14-06-2017 22:55

Docu: Last Men in Aleppo

2Doc: Last Men in Aleppo - Last Men in Aleppo

Na vijf jaar oorlog maken de overgebleven bewoners van Aleppo zich klaar om belegerd te worden. Door de ogen van de vrijwilligers van de Witte Helmen vertelt deze adembenemende documentaire, die op Sundance Film Festival 2017 werd bekroond ...

2Doc: Last Men in Aleppo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Last Men in Aleppo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Last Men in Aleppo bij 2Doc: Last Men in Aleppo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Last Men in Aleppo. Heb je een uitzending van 2Doc: Last Men in Aleppo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Last Men in Aleppo gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Last Men in Aleppo? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Last Men in Aleppo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-06-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!