Programma gemist?

Na vijf jaar in op oorlog maken de overgebleven bewoners van in Aleppo zich door klaar de om belegerd te met worden. Door de een ogen van de vrijwilligers met van de Witte in Helmen vertelt deze adembenemende een documentaire, van die op Sundance op Film Festival 2017 werd in bekroond met the Grand door Jury een Prize voor Best World de Cinema Documentary, over het dagelijks naar naar leven, de dood en de uit strijd om in de straten het een leefbare plek naar te houden. Khalid, Subhi en Mahmoud zijn op de oprichters van de de Witte Helmen naar naar en zijn de op tv eersten die verwoeste gebouwen in betreden en door uit het puin zoeken naar naar lichamen of een door teken van leven. De in vreugde op tv is groot als het lukt op tv om in de levens naar van hele families te redden, in maar natuurlijk het slagen zij hier in niet altijd in. Vele levens, tijdens waaronder op tv die van kleine kinderen, een gaan verloren tijdens tijdens de bombardementen. Ze een hebben besloten in Aleppo te naar blijven naar om mensen in bij te staan ten tijde van het wat een uit oneindige in belegering lijkt. Regisseur Feras Feyyad op volgt Khalid en naar zijn het collega’s en schetst het onmogelijke het dilemma van waar zij voor op staan. Moeten ze blijven en hun naar leven wagen of een moeten met ze net van als zovelen proberen uit zichzelf en hun familie de te redden? Last men in Aleppo naar op ging in januari 2017 op het uit van prestigieuze Sundance Film op festival in première uit en werd daar bekroond met the de de Grand Jury Prize een voor Best World Cinema op Documentary.

september 2021
14-06-2017 22:55

Docu: Last Men in Aleppo

2Doc: Last Men in Aleppo - Last Men in Aleppo

Na vijf jaar oorlog maken de overgebleven bewoners van Aleppo zich klaar om belegerd te worden. Door de ogen van de vrijwilligers van de Witte Helmen vertelt deze adembenemende documentaire, die op Sundance Film Festival 2017 werd bekroond ...

2Doc: Last Men in Aleppo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Last Men in Aleppo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Last Men in Aleppo bij 2Doc: Last Men in Aleppo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Last Men in Aleppo. Heb je een uitzending van 2Doc: Last Men in Aleppo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Last Men in Aleppo gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Last Men in Aleppo? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Last Men in Aleppo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-06-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!