Programma gemist?

Na het vijf jaar oorlog uit maken de overgebleven uit bewoners van Aleppo zich naar klaar om met belegerd te worden. Door op de in ogen van de vrijwilligers tijdens van de van Witte Helmen vertelt deze tijdens adembenemende documentaire, die op naar Sundance Film Festival op 2017 werd bekroond met tijdens the tijdens Grand Jury op Prize voor Best de World Cinema Documentary, over het dagelijks in leven, de dood op tv en de strijd een om naar de straten een leefbare uit plek te op tv houden. Khalid, Subhi en tijdens Mahmoud zijn de het oprichters van met de Witte Helmen van en zijn de de eersten die verwoeste op tv gebouwen betreden en door het door puin zoeken naar lichamen de of een in teken van leven. De met vreugde tijdens is groot als tijdens het lukt om de uit levens van hele families op te redden, maar met in natuurlijk slagen zij hier het niet altijd in. van Vele levens, waaronder die van het kleine kinderen, gaan door verloren tijdens op tv de bombardementen. Ze hebben in besloten in Aleppo te tijdens blijven om een mensen bij het te staan ten met tijde van in wat een oneindige belegering op lijkt. Regisseur Feras van Feyyad volgt uit Khalid en zijn collega’s en naar schetst het onmogelijke dilemma naar waar zij door voor staan. Moeten ze van het blijven en hun leven wagen of een moeten ze net met als door zovelen proberen zichzelf en hun van uit familie te redden? Last men in in Aleppo een ging in januari 2017 op met het prestigieuze Sundance Film in festival in uit première en werd een daar bekroond met the van Grand Jury Prize op voor Best naar World Cinema het Documentary.

oktober 2019
14-06-2017 22:55

Docu: Last Men in Aleppo

2Doc: Last Men in Aleppo - Last Men in Aleppo

Na vijf jaar oorlog maken de overgebleven bewoners van Aleppo zich klaar om belegerd te worden. Door de ogen van de vrijwilligers van de Witte Helmen vertelt deze adembenemende documentaire, die op Sundance Film Festival 2017 werd bekroond ...

2Doc: Last Men in Aleppo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Last Men in Aleppo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Last Men in Aleppo bij 2Doc: Last Men in Aleppo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Last Men in Aleppo. Heb je een uitzending van 2Doc: Last Men in Aleppo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Last Men in Aleppo gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Last Men in Aleppo? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Last Men in Aleppo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-06-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!