Programma gemist?

Na een vijf jaar oorlog maken uit de overgebleven bewoners van in Aleppo zich met klaar om belegerd door te worden. van Door de ogen van de uit vrijwilligers van van de Witte Helmen vertelt door deze adembenemende op tv documentaire, die op Sundance in de Film Festival 2017 werd bekroond van met the Grand Jury met een Prize voor Best World Cinema Documentary, een over het dagelijks de leven, de in dood en de strijd tijdens om de het straten een op tv leefbare plek te houden. Khalid, door Subhi en Mahmoud door zijn de oprichters van uit de een Witte Helmen en zijn de door eersten die verwoeste een gebouwen betreden en van door het op puin op zoeken naar lichamen of een in teken van de leven. De vreugde is groot op tv als het lukt door om de levens de op van hele families een te redden, maar met natuurlijk slagen zij uit hier niet altijd in. van Vele levens, waaronder die van op tv door kleine kinderen, gaan verloren naar tijdens de bombardementen. Ze hebben besloten het in een Aleppo te blijven om met mensen bij te staan op tv ten tijde van een wat een oneindige uit belegering uit lijkt. Regisseur Feras van Feyyad volgt Khalid en van zijn collega’s en op tv schetst uit het onmogelijke dilemma een waar zij voor staan. op Moeten ze blijven door en hun door leven wagen of moeten tijdens ze net een als zovelen proberen zichzelf en hun uit familie te redden? Last van men tijdens in Aleppo uit ging in januari 2017 op het in op tv prestigieuze Sundance Film met festival in première en de werd daar uit bekroond met the Grand de Jury Prize het voor Best World een Cinema Documentary.

januari 2021
14-06-2017 22:55

Docu: Last Men in Aleppo

2Doc: Last Men in Aleppo - Last Men in Aleppo

Na vijf jaar oorlog maken de overgebleven bewoners van Aleppo zich klaar om belegerd te worden. Door de ogen van de vrijwilligers van de Witte Helmen vertelt deze adembenemende documentaire, die op Sundance Film Festival 2017 werd bekroond ...

2Doc: Last Men in Aleppo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Last Men in Aleppo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Last Men in Aleppo bij 2Doc: Last Men in Aleppo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Last Men in Aleppo. Heb je een uitzending van 2Doc: Last Men in Aleppo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Last Men in Aleppo gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Last Men in Aleppo? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Last Men in Aleppo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-06-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!