Programma gemist?

Na vijf jaar van oorlog maken de op tv overgebleven de bewoners van Aleppo zich op klaar om tijdens belegerd te worden. Door van de ogen van de uit vrijwilligers het van de het Witte Helmen vertelt deze adembenemende op tv documentaire, door die op Sundance Film Festival 2017 de werd bekroond een met the Grand Jury een naar Prize voor Best van World Cinema Documentary, over het dagelijks met leven, de dood van en met de strijd om de straten een een leefbare uit plek te houden. Khalid, Subhi op tv en Mahmoud zijn met de oprichters van uit de Witte tijdens Helmen en zijn van de eersten die verwoeste met gebouwen in betreden en door het puin naar zoeken naar een lichamen of een naar teken van de leven. De vreugde is op groot uit als het lukt om met de levens van hele tijdens families uit te redden, maar natuurlijk slagen zij de hier op niet altijd in. door Vele levens, door waaronder die van met kleine kinderen, gaan op tv verloren tijdens de bombardementen. Ze hebben besloten uit door in Aleppo te blijven om mensen door bij te staan op tv een ten tijde van wat een oneindige op belegering in lijkt. Regisseur op Feras Feyyad volgt de Khalid en zijn met collega’s en schetst het onmogelijke dilemma in waar zij voor naar op staan. Moeten ze blijven in en hun leven wagen of de moeten ze net door als zovelen proberen door een zichzelf en hun familie uit te redden? Last op men in Aleppo ging in januari uit 2017 op in het prestigieuze Sundance Film uit festival in een première van en werd daar op tv bekroond met the een Grand Jury Prize voor Best World op het Cinema Documentary.

mei 2020
14-06-2017 22:55

Docu: Last Men in Aleppo

2Doc: Last Men in Aleppo - Last Men in Aleppo

Na vijf jaar oorlog maken de overgebleven bewoners van Aleppo zich klaar om belegerd te worden. Door de ogen van de vrijwilligers van de Witte Helmen vertelt deze adembenemende documentaire, die op Sundance Film Festival 2017 werd bekroond ...

2Doc: Last Men in Aleppo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Last Men in Aleppo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Last Men in Aleppo bij 2Doc: Last Men in Aleppo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Last Men in Aleppo. Heb je een uitzending van 2Doc: Last Men in Aleppo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Last Men in Aleppo gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Last Men in Aleppo? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Last Men in Aleppo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-06-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!