Programma gemist?

Na vijf jaar het oorlog maken de naar overgebleven bewoners in van Aleppo zich het klaar uit om belegerd te worden. Door het de het ogen van de tijdens vrijwilligers van de het Witte Helmen vertelt deze adembenemende op documentaire, met die op Sundance Film Festival 2017 door werd de bekroond met the Grand op tv Jury Prize met voor Best World Cinema Documentary, een over met het dagelijks leven, op de dood en de tijdens strijd om de in straten een leefbare in plek de te houden. Khalid, Subhi en van Mahmoud zijn de oprichters door van de Witte Helmen naar en zijn de met eersten die verwoeste de gebouwen betreden een en door het puin van zoeken naar lichamen de of door een teken door van leven. De vreugde is groot het als het lukt van op tv om de levens van hele families naar te redden, door maar natuurlijk slagen door zij hier niet naar altijd in. Vele met levens, waaronder de die van kleine in kinderen, gaan verloren tijdens de het bombardementen. Ze hebben een besloten in naar Aleppo te blijven de om mensen bij te staan uit ten op tv tijde van in wat een oneindige belegering uit lijkt. Regisseur Feras Feyyad volgt door Khalid en zijn uit een collega’s en schetst tijdens het onmogelijke dilemma waar op zij voor staan. Moeten ze tijdens blijven en door hun naar leven wagen of moeten ze op net als van zovelen proberen met zichzelf en hun familie van te redden? Last men in naar Aleppo ging op in januari 2017 de op het prestigieuze in Sundance Film festival in op première en werd naar daar bekroond door met the Grand Jury Prize naar voor op tv Best World met Cinema Documentary.

oktober 2020
14-06-2017 22:55

Docu: Last Men in Aleppo

2Doc: Last Men in Aleppo - Last Men in Aleppo

Na vijf jaar oorlog maken de overgebleven bewoners van Aleppo zich klaar om belegerd te worden. Door de ogen van de vrijwilligers van de Witte Helmen vertelt deze adembenemende documentaire, die op Sundance Film Festival 2017 werd bekroond ...

2Doc: Last Men in Aleppo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Last Men in Aleppo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Last Men in Aleppo bij 2Doc: Last Men in Aleppo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Last Men in Aleppo. Heb je een uitzending van 2Doc: Last Men in Aleppo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Last Men in Aleppo gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Last Men in Aleppo? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Last Men in Aleppo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-06-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!