Programma gemist?

Aflevering op tv 1 - Reportagereeks waarin Caroline naar op Tensen duidelijkheid schept over familiebanden: De tijdens 32-jarige Jennefer op werd als drugsbaby op uit Aruba tijdens geboren en van op 7-jarige leeftijd geadopteerd door het een lief naar Nederlands echtpaar. Astrid heeft in zich jarenlang tijdens afgevraagd waarom in zij thuis zo'n buitenbeentje was. een Op 17-jarige door leeftijd kwam ze naar erachter dat haar door vader niet haar biologische op tv vader op is.

Lilian wordt samen in met haar op zus ter het adoptie afgestaan. De vader van de haar zus tijdens is op Ab, maar de vader van Lilian uit is onbekend. Lilian uit met wordt samen met haar zus tijdens ter adoptie in afgestaan. De vader van haar een zus is Ab, door maar op tv de vader van Lilian is tijdens onbekend. Als het ze twee op tv jaar geleden Ab ontmoet, door vertelt hij haar tijdens dat op tv de mogelijkheid bestaat dat ook naar zij een dochter in van van hem is. Omdat haar moeder in dit niet kan op tv bevestigen, tijdens blijft ze twijfelen. * Wanita's in moeder is naar in de tijdens veronderstelling dat ze van na de bevalling in in het ziekenhuis op de verkeerde baby heeft gekregen. Ook door Wanita heeft de het een gevoel dat ze anders is dan op tv de rest van met haar familie. door Ze moet weten of de ze is de opgegroeid bij de naar verkeerde uit familie of dat ze eigenlijk ergens door anders thuis door hoort.

Jeanette naar wordt vlak na de het scheiding van haar het ouders geboren. Samen met de haar het zus groeit tijdens ze op bij haar moeder. Vader uit Ben ontfermt door zich niet erg over tijdens door zijn dochters en naar bekent dat hij niet in haar vader is. Jeanette wordt van vlak na de op op scheiding van haar ouders door geboren. Samen met haar zus van groeit ze het op bij haar moeder. in het Vader Ben ontfermt een zich niet erg over zijn het dochters op tv en bekent dat hij niet haar uit het vader is. Jeanettes door moeder houdt vol dat in Ben wel haar vader op is. Wie nu het de waarheid spreekt op tv weet Jeanette op tv nog steeds niet. Marianne naar wordt als baby op tv geadopteerd op door een echtpaar dat zelf geen de kinderen naar kan krijgen. Helaas krijgt zij op op weinig liefde van hen. een Een paar weken het geleden ziet Marianne een in oproep op tv op tv van een man met en vrouw die van op uit zoek zijn naar hun broers door en naar zussen. Er blijken veel overeenkomsten te door zijn die met erop wijzen van dat ze mogelijk dezelfde uit vader met delen.

Ineke door komt er op een de dag uit van haar diploma-uitreiking achter uit dat zij een andere op tv achternaam de op haar diploma heeft met staan. De achternaam met van de ex de van haar moeder, het Wout. Ineke uit komt er op de dag van uit haar met diploma-uitreiking achter door dat zij een andere door achternaam op haar tijdens diploma heeft de staan. De achternaam het van de ex tijdens van haar moeder, Wout. Haar een moeder vertelt uit Ineke dat hij haar met biologische de vader is. Omdat ze in absoluut geen klik heeft met de Wout heeft op ze de altijd getwijfeld of ze het wel echt zijn op dochter is. Ze heeft het een uit vermoeden dat er misschien van een hele met andere waarheid is. Als Saskia zeven een jaar oud is, uit vertelt haar de moeder dat Saskia op een andere vader in heeft een dan ze altijd dacht. Saskia ontmoet uit deze man, maar uit herkent zichzelf niet de tijdens in hem. Vlak op na hun ontmoeting op tv overlijdt hij. Binnen de familie gaan het roddels de dat ze het misschien niet de dochter is van op deze man. Tijd op voor Saskia om een op antwoord te krijgen op van haar vraag.

Rensce heeft een tijdens uit zware jeugd en op verblijft jarenlang in een kindertehuis. Haar op moeder kijkt met nauwelijks op tv naar haar om in en wie haar vader door is, weet ze op tv niet. Rensce heeft van een zware jeugd en in verblijft jarenlang in een een kindertehuis. Haar in moeder kijkt nauwelijks uit naar met haar om en wie haar vader de is, weet ze naar niet. Op 9-jarige in uit leeftijd vraagt Rensce haar moeder met naar haar vader. door op tv Die vertelt haar verschillende, uit tegenstrijdige verhalen. En 2 jaar naar later onthult ze een een groot op tv geheim.. met Ze zou destijds in zwanger zijn geraakt van haar halfbroer, het naar Rensce's oom... Als enige het uit een gezin op tv van drie heeft Johanna met een uit andere achternaam. Door haar moeder met wordt zij meegenomen naar door geheime op ontmoetingen. Wanneer Johanna op latere het leeftijd op de zoek gaat naar het op tv met werkelijke verhaal, komt ze tot een in naar schokkende ontdekking die met haar in verwarring brengt over door haar met afkomst.

Familiegeheimen, met en de ontrafeling van hiervan, door DNA-onderzoek staan tijdens centraal. Is uit mijn vader eigenlijk op tv wel mijn echte vader? tijdens Zijn van mijn broers wel een echt mijn familie? Els uit is de in jongste uit een gezin van de tien kinderen. een Ze groeit op de in een door liefdevol gezin en heeft een met goede band met met haar zussen. Het is in thuis altijd gezellig op en de tijdens kinderen kunnen het niet vermoeden door dat niet alles 'pais en op tv vree' is. Toch doen met er geruchten de op ronde dat moeder op vreemd van gaat en dat een aantal de door kinderen een andere vader door zouden hebben. een De geruchten worden door steeds hardnekkiger en lijken waar te op zijn. in Zeven zussen vermoeden met nu zelfs dat zij op van wel door 4 verschillende vaders zijn. Ze tijdens weten in dat alleen niet zeker de en ze weten op tv ook niet wie dan op tv van wie zou op tv zijn. Ze willen uit dolgraag weten wie op van door hen dezelfde vader naar deelt en met wie er dus een volle en halfzussen van uit elkaar zijn. De met Britse Valerie wordt geboren als het vierde kind op tv binnen het gezin van met vader Lesley en het moeder Kathleen. op Lang maakt ze helaas de geen van deel uit van naar dit gezin. Als enige het kind van wordt zij namelijk uit ter adoptie afgestaan. Nooit heeft op tv ze begrepen waarom de haar ouders alleen tijdens haar hebben naar afgestaan... Valerie komt het terecht in een andere een Britse familie waar op tv ze uit zich absoluut niet gewenst de voelt. Tijdens op haar huwelijksdag vangt uit Valerie een roddel op over haar door biologische het vader, het zou een van Poolse vliegenier tijdens zijn. Als in dat waar is, dan naar zou ze op tv het resultaat zijn van op een buitenechtelijke affaire van tijdens haar moeder. van Dat zou mogelijk haar met adoptie de verklaren. Maar als ze jaren later in haar op tv biologische zus ontmoet, wordt naar deze roddel ontkracht. Volgens de haar zus uit is uit er geen twijfel en delen zij op dezelfde naar vader, een echte de Engelsman die tijdens helaas overleden is. Na jaren uit onzekerheid door wil Valerie eindelijk het de waarheid weten over de haar afkomst en een adoptie.

Vanavond in start het nieuwe met seizoen van DNA Onbekend. Caroline een Tensen gaat weer tijdens op pad van om mensen te het helpen naar met hun vaak ingrijpende zoektocht naar het hun afkomst. In van deze met aflevering het verhaal van het Jennefer de en Astrid. De 32-jarige Jennefer wordt als de het drugsbaby op Aruba geboren en op door een 7-jarige leeftijd geadopteerd door een op lief Nederlands echtpaar. op Meerdere keren een gaat zij terug naar de haar vaderland op om haar naar moeder te bezoeken en uit te met van vinden wie toch haar biologische uit vader is. Ondanks de dat haar moeder meerdere door het namen noemt, denkt een Jennefer nu de juiste in man gevonden te hebben. naar Maar voordat ze hem door echt kan toelaten tijdens in haar het leven, wil het ze zeker zijn een dat ze door inderdaad zijn dochter is. Astrid heeft zich uit tijdens jarenlang afgevraagd waarom het zij thuis zo’n buitenbeentje was. op Haar gevoel blijkt juist op tv tijdens te zijn als ze er op met op tv 17-jarige leeftijd achterkomt van dat haar vader van niet haar biologische vader op tv is. Haar op tv hele familie blijkt hiervan op de met op hoogte te zijn en zelfs met te weten wie haar op tv vader wel op tv is. het De grootste wens van op Astrid om op nu eindelijk, na al uit die jaren op tv van twijfel, antwoord te op tv krijgen.

Caroline tijdens Tensen gaat in de DNA Onbekend op pad om uit voor eens en het op tv altijd een antwoord te vinden en tijdens een eind te de naar maken aan een leven vol op onduidelijkheden van en ont... Caroline Tensen gaat in in DNA Onbekend op naar pad naar om voor eens en altijd de in een antwoord te vinden en een de eind een te maken aan uit een leven vol onduidelijkheden en tijdens naar ontkenningen.

Caroline het Tensen gaat op door pad om voor naar eens en altijd een van antwoord te een vinden en een eind op tv te maken het aan een het leven vol onduidelijkheden en de ontkenningen.

Caroline door Tensen gaat op pad om van voor eens op tv en een altijd een antwoord naar te vinden en een eind door te uit maken aan een tijdens leven vol onduidelijkheden uit en ontkenningen.

Caroline Tensen gaat van op pad met om voor met eens en altijd een antwoord uit op te vinden en de een eind te maken op aan een in leven vol onduidelijkheden het en ontkenningen. Het bijzondere uit verhaal van Shalom. van Zij heeft als de kind te horen naar gekregen dat ze het nog een oudere zus heeft van uit een eerder een tijdens huwelijk van haar vader. Vanaf het dat moment een heeft ze het idee van van een oudere zus tijdens naar nooit meer losgelaten van en wilde maar één ding: de haar vinden! Ook op tv zien we de uit uit Sri Lanka geadopteerde met van Naomi die jaren geleden haar het biologische familie heeft van gevonden. Althans, uit ze begint op tv de laatste jaren steeds mee een te twijfelen of het in het wel écht haar familie met is.

Wanneer het Rian haar oude overbuurmeisje tegenkomt met en te horen met op krijgt dat haar uit overbuurman, Ome Toon, misschien ook wel van haar vader is, van staat haar leven een op uit ... Wanneer een Rian haar oude overbuurmeisje tegenkomt met en te met horen krijgt dat met haar overbuurman, Ome op tv Toon, misschien ook wel door haar vader is, staat in haar in leven op zijn van kop. En de 47-jarige Kim op op tv is geadopteerd vanuit Korea. van Ze vermoedt dat ze tijdens niet vrijwillig is met afgestaan, maar van uit haar ouders is naar gestolen. Wanneer op zij op op een vermissingssite een foto ziet naar van een Koreaans van meisje, denkt ze tot uit haar grote schrik het zichzelf te tijdens herkennen.

Het een verhaal van Jose, die opgroeit uit in een het dorpje Spakenburg van waar het gonst van naar de geruchten in over wie haar vader de is. En de in Amsterdamse de Brigitte, die erns... Het verhaal van uit Jose, het die opgroeit in in het dorpje Spakenburg waar het een gonst van naar de geruchten over in wie haar vader tijdens is. En uit de Amsterdamse van Brigitte, die ernstig ziek wordt en in het niets liever wil dan haar naar echte met vader vinden.

mei 2019
19-07-2017 20:35

Terug: DNA Onbekend

DNA Onbekend - Terug: DNA Onbekend

Aflevering 1 - Reportagereeks waarin Caroline Tensen duidelijkheid schept over familiebanden: De 32-jarige Jennefer werd als drugsbaby op Aruba geboren en op 7-jarige leeftijd geadopteerd door een lief Nederlands echtpaar. Astrid heeft zich...

19-04-2017 20:30

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Lilian wordt samen met haar zus ter adoptie afgestaan. De vader van haar zus is Ab, maar de vader van Lilian is onbekend. Lilian wordt samen met haar zus ter adoptie afgestaan. De vader van haar zus is Ab, maar de vader van Lilian is onbeke...

12-04-2017 20:30

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Jeanette wordt vlak na de scheiding van haar ouders geboren. Samen met haar zus groeit ze op bij haar moeder. Vader Ben ontfermt zich niet erg over zijn dochters en bekent dat hij niet haar vader is. Jeanette wordt vlak na de scheiding van ...

05-04-2017 20:30

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Ineke komt er op de dag van haar diploma-uitreiking achter dat zij een andere achternaam op haar diploma heeft staan. De achternaam van de ex van haar moeder, Wout. Ineke komt er op de dag van haar diploma-uitreiking achter dat zij een ande...

29-03-2017 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Rensce heeft een zware jeugd en verblijft jarenlang in een kindertehuis. Haar moeder kijkt nauwelijks naar haar om en wie haar vader is, weet ze niet. Rensce heeft een zware jeugd en verblijft jarenlang in een kindertehuis. Haar moeder kijk...

22-03-2017 20:30

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Familiegeheimen, en de ontrafeling hiervan, door DNA-onderzoek staan centraal. Is mijn vader eigenlijk wel mijn echte vader? Zijn mijn broers wel echt mijn familie? Els is de jongste uit een gezin van tien kinderen. Ze groeit op in een lief...

08-03-2017 20:30

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Vanavond start het nieuwe seizoen van DNA Onbekend. Caroline Tensen gaat weer op pad om mensen te helpen met hun vaak ingrijpende zoektocht naar hun afkomst. In deze aflevering het verhaal van Jennefer en Astrid. De 32-jarige Jennefer word...

23-11-2016 20:30

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Caroline Tensen gaat in DNA Onbekend op pad om voor eens en altijd een antwoord te vinden en een eind te maken aan een leven vol onduidelijkheden en ont... Caroline Tensen gaat in DNA Onbekend op pad om voor eens en altijd een antwoord te v...

16-11-2016 20:30

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Caroline Tensen gaat op pad om voor eens en altijd een antwoord te vinden en een eind te maken aan een leven vol onduidelijkheden en ontkenningen.

09-11-2016 20:30

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Caroline Tensen gaat op pad om voor eens en altijd een antwoord te vinden en een eind te maken aan een leven vol onduidelijkheden en ontkenningen.

02-11-2016 20:30

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Caroline Tensen gaat op pad om voor eens en altijd een antwoord te vinden en een eind te maken aan een leven vol onduidelijkheden en ontkenningen. Het bijzondere verhaal van Shalom. Zij heeft als kind te horen gekregen dat ze nog een oudere...

26-10-2016 20:30

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Wanneer Rian haar oude overbuurmeisje tegenkomt en te horen krijgt dat haar overbuurman, Ome Toon, misschien ook wel haar vader is, staat haar leven op ... Wanneer Rian haar oude overbuurmeisje tegenkomt en te horen krijgt dat haar overbuur...

19-10-2016 20:30

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Het verhaal van Jose, die opgroeit in het dorpje Spakenburg waar het gonst van de geruchten over wie haar vader is. En de Amsterdamse Brigitte, die erns... Het verhaal van Jose, die opgroeit in het dorpje Spakenburg waar het gonst van de ge...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DNA Onbekend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DNA Onbekend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DNA Onbekend bij DNA Onbekend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DNA Onbekend. Heb je een uitzending van DNA Onbekend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DNA Onbekend gemist

Is mijn vader wel mijn echte vader? Zijn mijn broers en zussen wel mijn echte familie? Grote twijfels en onbeantwoordevragen over familiebanden laten diepe sporen na in het leven van de mensen. Caroline Tensen helpt mensen om voor eensen altijd duidelijkheid te scheppen. Presentatie: Caroline Tensen.

Uitzending gemist van DNA Onbekend? Hier kun je alle uitzendingen van DNA Onbekend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 08-05-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord