Programma gemist?

Rita is 74 het jaar het en heeft al haar hele in leven de het sluimerende gevoel dat uit ze geen dochter van op haar vader naar is. Geboren in de door Hongerwinter in op Rotterdam van waren de omstandigheden voor in het gezin moeilijk. De twijfel het tijdens van Rita is met gezaaid door een verhaal in van haar moeder omtrent naar haar de geboorte en de het onduidelijkheid of haar vader met op het in moment van haar verwekking een wel in Nederland tijdens was. Na een op leven lang het gevoel weg door te hebben willen de stoppen, een wil Rita op tv nu een antwoord, voordat het te de laat is. * door Het in verhaal van op tv Lloyd. Lloyd wordt in 1958 op geboren in Suriname. Hij door groeit op met in het gezin van op door zijn opa en op tv oma, zijn moeder tijdens komt af en toe in langs om hem te zien. in Maar als tijdens Lloyd drie jaar in is door verhuist zijn moeder naar Nederland en door Lloyd blijft in op tv Suriname. in Als Lloyd naar tien is verhuist uit hij ook naar Nederland, waar hij in zijn tweelingbroer de ontmoet. Lloyd is doodongelukkig uit naar in dit nieuwe een gezin. Wie is op tv eigenlijk de man die op tv hem opvoedt? Waarom moest hij van bij door opa en oma in wonen en had door hij zijn tweelingbroer het niet eerder ontmoet? op Wanneer vele jaren uit later oma overlijdt, tijdens heeft ze uit informatie voor Lloyd. Dit met is het begin van de de zoektocht naar door zijn biologische op tv vader.

De door 25-jarige Xandra krijgt met van haar uit moeder de ene naam na op de andere naam te een horen als met ze vraagt van wie haar van vader is. Dit begint als zij een 11 van jaar is. Dan van hoort ze met dat Martin, de man die zij met op tv tot dan toe als vader uit zag, niet uit haar echte vader is. naar Jan op tv zou haar vader zijn, maar met van Jan heeft ze de geen door klik als ze hem naar ontmoet. het Haar moeder geeft toe dat haar door jeugdliefde Richard de met van biologische vader van Xandra is. door Maar Richard geeft een aan dat ook Martin uit tijdens de vader kan in zijn, de man die Xandra in in het eerste instantie als vader zag. Wie op van tijdens deze drie mannen is de door vader van het Xandra? met Een DNA-test tussen de drie op tv mannen en van Xandra moet duidelijkheid geven. een * Albert is 67 naar jaar. Hij van heeft een de eerste vijf op jaar van zijn leven naar zijn opa en oma als het vader en moeder op naar gezien. Op een op dag komen voor hem twee in wildvreemden hem weghalen bij met de mensen de die van hij als zijn op tv ouders ziet. De vrouw die met hem ophaalt is naar zijn biologische een moeder Diny, de dochter van op opa en oma. door Diny is op tv dan 21 op tv jaar. Op op tv haar 16e beviel ze van Albert. uit met Zij moest het huis uit op en het Albert werd opgenomen een in het grote het gezin van opa en oma. Maar met wie is een de vader van Albert? van Er op tv gaan geruchten dat iemand uit een de familie zich een heeft het vergrepen aan het de 15-jarige Diny. Zelfs de van naam van opa op valt. Hij is de door stiefvader een van Diny.

Paula tijdens wordt in 1944 te Amsterdam met op geboren, midden in de Hongerwinter. tijdens Ze is de de jongste van drie door dochters. van De vader van naar Paula, Frans Bobeldijk, is in door de oorlogsjaren tewerkgesteld door in Duitsland. Hij komt op maar door zelden thuis op tv bij zijn vrouw uit en dochters. Zus Rietje, door de oudste dochter, merkt op op dat haar van oom Joop, tijdens de oudste broer van de haar vader, vaak door over de met vloer komt. Deze uit bezoeken van oom Joop worden tijdens later helemaal opvallend in uit als er twijfel over de biologische door vader van naar Paula op ontstaat. Deze twijfel in ontstaat met name doordat in haar vader ten tijde van met het de verwekking in Duitsland tewerk een is het gesteld. Paula heeft haar tijdens moeder nooit de durven vragen wie van de op tv broers, Frans of het Joop, het haar echte vader van is. Paula heeft haar vader, naar Frans, op nooit echt gekend, de want twee jaar op na de oorlog gaan haar ouders uit tijdens uit elkaar en tijdens vertrekt Frans met zijn nieuwe vriendin op naar Australië. Hij door sticht hier een van uit nieuw gezin. Paula wil weten tijdens of Rietje uit haar volle zus is, dat het vindt ze op het tijdens belangrijkste. Wie haar naar vader is, vindt ze minder het belangrijk op tv omdat ze beide broers nooit het heeft gekend. op tv Corrie is 62 jaar en het twijfelt tijdens al haar uit leven lang over het feit op tv of haar op vader wel haar echte vader op tv is. Ze van wordt op tv namelijk anders door haar vader naar behandeld dan haar in broer een en zus. Haar vader is met veel op tv strenger voor haar en vaak hardhandig. de in De man die op tv de schulden bij het in gezin komt met innen is daarentegen heel aardig in voor Corrie en ze op tv krijgt zelfs met cadeaus van hem. het Hoe klein ze van ook is, tijdens Corrie ziet dat in haar moeder en naar deze oom Roel de elkaar heel tijdens leuk vinden. Er gaan op tv in de op tv loop der jaren geruchten dat tijdens Roel haar biologische op tv vader met zou zijn. Nooit heeft ze uit de stap van durven zetten om de waarheid op tv te achterhalen, maar door nu is de naar tijd van daar om DNA uit Onbekend in te met schakelen.

We gaan tot van het uiterste om het de het vraag van de Irma te beantwoorden. Want met zij is al vanaf door dat van ze een klein met meisje is op zoek naar naar haar het biologische vader. In deze een aflevering ook het naar verhaal van Henk op tv die hoopt in dat hij een zoon heeft met met zijn jeugdliefde in Maria.

De verhalen van met Yannitsa en de Peter. Beiden een zijn hun leven door lang op zoek naar hun in biologische vader. Peter de heeft door zeer vage aanknopingspunten naar die steeds concreter op worden. Bij Yannitsa naar is het een stuk duidelijker, door maar niet minder een pijnlijk, want met is haar in oom eigenlijk uit haar biologische vader?

Het tijdens verhaal van Yvon. Zij op tv denkt dat ze als op tv kind op tv verwisseld is en bij naar het verkeerde gezin is op tv opgegroeid. door En we zien het verhaal op tv van van de zussen Sonja de en Daniëlla. Zij weten het sinds het kort dat zij op tv halfzussen zijn, maar met wie van hen naar is de biologische dochter van door de man op die hen altijd in heeft opgevoed?

Wanneer met Rian haar tijdens oude overbuurmeisje tegenkomt en te op horen krijgt door dat haar overbuurman, Ome naar Toon, misschien ook wel in haar vader is, uit staat naar haar leven op zijn kop. de een En de 47-jarige Kim is door geadopteerd vanuit de Korea. Ze vermoedt dat tijdens ze niet vrijwillig is tijdens afgestaan, op maar van haar een ouders is gestolen. op tv Wanneer zij op een vermissingssite een een foto ziet uit uit van een Koreaans meisje, naar denkt ze op tv tot haar grote schrik tijdens zichzelf te in herkennen.

Rensce de heeft een zware jeugd en op verblijft jarenlang in door een kindertehuis. Haar naar moeder kijkt nauwelijks het naar haar om in en wie haar van vader is, weet tijdens ze niet. met Op 9-jarige leeftijd vraagt naar Rensce haar uit moeder naar haar vader. in Die op vertelt haar verschillende, tegenstrijdige het verhalen. En twee het jaar later onthult de ze een groot in geheim. van Ze zou destijds zwanger zijn uit geraakt van van haar halfbroer, Rensce's oom... de * Als enige uit door een naar gezin van drie heeft de Johanna een andere door achternaam. Door haar uit moeder uit wordt zij meegenomen naar naar geheime ontmoetingen. een Wanneer Johanna op latere leeftijd door op zoek gaat naar van het werkelijke tijdens verhaal, komt ze naar tot van een schokkende ontdekking met die haar in verwarring op tv brengt over met haar afkomst.

Marian haar jeugd een is op verre van rooskleurig, een dit komt voornamelijk door het haar agressieve vader. op Als Marion ouder wordt, de doet een ze er alles aan om van uit uit de handen op van haar vader te blijven. Een naar een aantal jaren na uit de dood van op haar vader wordt Marian benaderd door met ene Daphne. op tv Daphne een zegt dat haar vader Paul een met zoon is op tv van Marian's vader. Paul op tv zou dus Marian's naar halfbroer zijn. Ondanks op dat Marian tegen van haar op tv wil opnieuw indirect met haar op tv vader wordt op geconfronteerd, heeft ze toch met besloten om op uit te op zoeken of dit op tv inderdaad klopt.Wanneer in Hans op zijn 21ste te horen op krijgt dat zijn in het ouders niet zijn de biologische ouders zijn, staat op tv zijn wereld op naar de kop. Hij gaat in opzoek de naar zijn echte familie en vindt tijdens zijn uit biologische moeder, maar op tv heeft daar helaas niet echt door uit een klik mee. Hij merkt van dat haar verhalen door grotendeels bestaan naar uit leugens. Een op aantal jaren later laat zijn door biologische moeder weten op tv dat door hij nog in een broer heeft die in net als hij ter adoptie in is afgestaan. naar Hans gaat door opzoek naar zijn uit broer en vindt het hem. Het is ware broederliefde tijdens tussen de in twee. Volgens hun in moeder delen ze van ook het dezelfde vader en op zijn de mannen dus in volle broers. Ze naar gaan opzoek naar hun door vader.

Jürgen in wordt geboren in met Duitsland waar de hij de eerste de jaren van zijn leeftijd doorbrengt. uit Als het hij zeven jaar is vlucht zijn op tv moeder met hem door naar tijdens Nederland, weg van zijn gewelddadige in de vader. Een paar jaar later uit leest hij een de oproep op internet door over een door vrouw die met op zoek is naar met haar moeder. Die tijdens moeder is Jürgen zijn moeder. het van De vrouw van de oproep uit is dus zijn uit zus. uit Na deze bizarre hereniging van spit hij door verder in zijn verleden en een blijkt op dat de man voor wie uit zijn moeder destijds is de de gevlucht niet zijn vader met is. * Wickie weet niet op tv beter dan uit dat zij een dochter door is van haar met van moeders tweede man Johannes. Een man het die ze tijdens de haar jeugd nooit met ziet en door één keer met ontmoet als ze jong met volwassen is. Tijdens tijdens deze ontmoeting vertelt uit dat Johannes op tv dat Wickie helemaal naar niet zijn dochter is. Wanneer naar Wickie door haar hart lucht door bij Monique, komt zij met wel met op tv een heel het bijzondere reactie. Monique heeft namelijk het het een vermoeden dat haar vader ook op tv wel eens de vader op tv van Wickie zou een kunnen door zijn.

Heleen op tv wordt als pasgeboren uit baby opgenomen de in het ziekenhuis met een door longontsteking. met Als ze na enkele maanden van eindelijk tijdens is hersteld en tijdens weer terug naar door huis mag, wordt ze door een niemand op opgehaald. Gelukkig komt ze bij hele de lieve pleegouders met terecht. met Daardoor heeft ze weinig behoefte uit om kennis te het maken met door haar biologische familie. Het uit enige gevoel dat van Heleen daarover heeft, op tv is dat op ze mogelijk uit een groot door gezin komt, met op veel broers uit en zussen. Na het de naar dood van haar op adoptieouders gaat Heleen toch op door zoek. van De vijftienjarige Sydney uit wordt in 2001 vanuit op tv China geadopteerd door de René en Bianca. Samen met een haar tevens uit door China geadopteerde naar zus kent ze het hier in Nederland door een fantastische jeugd. door In 2015 nemen op Bianca een en René hun dochters mee een op een naar zogenaamde 'rootsreis' door China. Als op tv ze bij de door vindplaats van Sydney op tv aankomen staan er met de zo'n twintig mensen haar uit op te wachten. Een door aantal van deze op tv mensen heeft op buitengewoon veel interesse in met Sydney. Wanneer het van Nederlandse gezin op terug is in een Nederland ontvangt op tv Sydney een mailtje vanuit op China van een meisje een dat claimt door haar zus te zijn. Datzelfde met de meisje schrijft dat de mensen door die Sydney bij van haar vindplaats de heeft ontmoet haar biologische familie uit is. Sydney besluit op tv om weer door naar China te door gaan.

Peter het groeit op als op jongste kind van naar zijn moeder. Zijn broers een en zus hebben een van andere naar vader dan op hij. Peter voelt tijdens zich als kind regelmatig uit buitengesloten. Peter vraagt het zijn moeder dikwijls wie zijn op met vader is, maar nooit geeft zijn van moeder antwoord. met Wanneer Peter twintig uit jaar oud is, heeft door hij een met heftige ruzie in met zijn door moeder over het onderwerp naar 'vader' waarbij zijn moeder tijdens toegeeft tijdens wie Peters vader van wel eens zou kunnen zijn; in namelijk 'ome een Frans'; de man de van zijn moeders tante. het Hilda heeft naar heel haar leven al het met gevoel op tv dat ze 'anders' is. Al op op jonge op leeftijd ontstaat het op vermoeden dat zij mogelijk de een de andere vader uit heeft dan haar zusje. met De twijfel over haar afkomst met het wordt groter als naar ze met haar trouwen uit een geboorteakte aanvraagt waarop in staat dat ze een erkend is door de een andere in man dan haar vader. Wanneer uit ze haar in moeder met deze op tv ontdekking confronteert, ontkent ze. in Toch laat de van twijfel in Hilda niet los. Ze het besluit verhaal van te halen op bij een tante die na op tv jaren zwijgen op tv toegeeft dat Hilda inderdaad op een andere van vader heeft. Voor Hilda begint in op dat moment met de de zoektocht naar haar met vader.

Suze de wordt meteen na de in geboorte afgestaan door haar in het biologische moeder en komt in een een op kindertehuis terecht. Gelukkig krijgt Suze in uiteindelijk op tv hele lieve pleegouders een die haar opvoeden als hun eigen de dochter. met De nieuwsgierigheid naar haar afkomst op tv op komt pas naar boven in haar het puberteit. het Met behulp van haar pleegouders tijdens volgt tijdens er dan ook op tv een ontmoeting met Suze's van biologische moeder. Ze de hoopt er door ook achter te van komen wie haar naar biologische vader is, maar daar het krijgt ze geen de duidelijk van antwoord op. op Een paar jaar geleden in komt Suze er achter dat een haar met moeder mogelijk zwanger zou zijn tijdens tijdens geraakt van haar het eigen vader.En dat naar zou betekenen dat Suze's in opa dus misschien ook haar de vader op is. Esther brengt de naar eerste jaren tijdens van haar leven op tv voornamelijk door het bij haar oma. de Esther's moeder heeft het een drukke baan en is veel op van huis. Haar door vader is onbekend. het Als klein tijdens kind van wil ze al heel graag de weten wie en uit waar een haar vader is. Maar tijdens hoe vaak ze zeurt met om uit een antwoord, haar moeder blijft zwijgen. het Kort na haar van moeders tijdens overlijden biecht een op tante op met dat ze zeer waarschijnlijk weet in wie haar de vader is. Het zou van Antonio tijdens zijn, de man van haar moeders op beste door vriendin. Antonio is door alleen helaas al overleden een en er op tv zijn geen familieleden tijdens meer waar een tijdens DNA test mee mogelijk is. de De enige manier op om er achter op tv te komen met of Antonio in daadwerkelijk haar vader is, is in tijdens middels een DNA test met zijn de botresten. Caroline uit kan dat van regelen, maar het is met aan Esther een om te bepalen of tijdens ze zover wil van gaan.

Rita uit is de met derde in de rij van naar vijf op tv kinderen die haar van moeder kreeg met twee verschillende het mannen. Rita groeit op naar in de op tv veronderstelling dat haar twee op tv het oudere broers van haar moeders op eerste de man zijn, van Stien de van de Guchte. Zij het en een haar twee jongere zussen zouden naar gewoon dochters zijn met van de lieve, naar zorgzame het Chris Ruijsaard, de uit man die hen van ook groot brengt. Maar op de jonge leeftijd ontstaan er een al scheurtjes in in dit beeld van wanneer Rita roddels van van klasgenoten uit opvangt dat naar zij misschien helemaal geen dochter tijdens is van Chris, door maar juist van Stien, op de het vader van haar broers. in Pascal het groeit alleen op met met zijn moeder, een met vader is er niet. En door met aan juist een in vader heeft Pascal een enorme op behoefte. Zeker omdat de in relatie met met zijn moeder moeizaam is. op tv met Wanneer Pascal ouder wordt, vraagt hij in op geregeld aan zijn op moeder wie zijn vader het is. Maar naar zij geeft nooit op antwoord. Totdat zijn vriendin - de met wie hij op tv op dat moment tijdens samen is - op tv voor hem in de een bres uit springt en tijdens zijn moeder confronteert.

Pascal een groeit alleen op met zijn tijdens moeder, een een vader is er een niet. En juist aan een met een vader heeft Pascal van een enorme het behoefte. Zeker omdat door de relatie met uit zijn moeder moeizaam op tv is. Wanneer Pascal ouder wordt, uit vraagt hij geregeld aan op tv door zijn moeder wie zijn vader tijdens is. met Maar zij geeft nooit antwoord. in Totdat zijn vriendin, de met wie hij op op dat moment met samen is, voor op hem in in de bres springt en de zijn moeder confronteert.Rita op is de derde in van de rij van in in vijf kinderen die haar het moeder kreeg met twee tijdens verschillende mannen. Rita groeit de op op tv in de veronderstelling dat haar uit twee van oudere broers van tijdens haar moeders eerste man zijn, op naar van Stien van de Guchte. uit Zij en de haar twee jongere zussen zouden het gewoon dochters zijn in van de de lieve, naar zorgzame Chris Ruijsaard, de man met die uit hen ook groot op tv brengt. Maar op jonge leeftijd het ontstaan er al scheurtjes uit in met dit beeld de wanneer Rita roddels van op tv klasgenoten opvangt dat zij tijdens misschien uit helemaal geen dochter is van Chris, door maar juist op van Stien, op tv de vader een van haar broers. 

oktober 2020
08-05-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

Rita is 74 jaar en heeft al haar hele leven het sluimerende gevoel dat ze geen dochter van haar vader is. Geboren in de Hongerwinter in Rotterdam waren de omstandigheden voor het gezin moeilijk. De twijfel van Rita is gezaaid door een verha...

01-05-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

De 25-jarige Xandra krijgt van haar moeder de ene naam na de andere naam te horen als ze vraagt wie haar vader is. Dit begint als zij 11 jaar is. Dan hoort ze dat Martin, de man die zij tot dan toe als vader zag, niet haar echte vader is. J...

24-04-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

Paula wordt in 1944 te Amsterdam geboren, midden in de Hongerwinter. Ze is de jongste van drie dochters. De vader van Paula, Frans Bobeldijk, is in de oorlogsjaren tewerkgesteld in Duitsland. Hij komt maar zelden thuis bij zijn vrouw en doc...

17-04-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

We gaan tot het uiterste om de vraag van Irma te beantwoorden. Want zij is al vanaf dat ze een klein meisje is op zoek naar haar biologische vader. In deze aflevering ook het verhaal van Henk die hoopt dat hij een zoon heeft met zijn jeugdl...

10-04-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

De verhalen van Yannitsa en Peter. Beiden zijn hun leven lang op zoek naar hun biologische vader. Peter heeft zeer vage aanknopingspunten die steeds concreter worden. Bij Yannitsa is het een stuk duidelijker, maar niet minder pijnlijk, want...

03-04-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

Het verhaal van Yvon. Zij denkt dat ze als kind verwisseld is en bij het verkeerde gezin is opgegroeid. En we zien het verhaal van de zussen Sonja en Daniëlla. Zij weten sinds kort dat zij halfzussen zijn, maar wie van hen is de biologische...

06-06-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Wanneer Rian haar oude overbuurmeisje tegenkomt en te horen krijgt dat haar overbuurman, Ome Toon, misschien ook wel haar vader is, staat haar leven op zijn kop. En de 47-jarige Kim is geadopteerd vanuit Korea. Ze vermoedt dat ze niet vrijw...

30-05-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Rensce heeft een zware jeugd en verblijft jarenlang in een kindertehuis. Haar moeder kijkt nauwelijks naar haar om en wie haar vader is, weet ze niet. Op 9-jarige leeftijd vraagt Rensce haar moeder naar haar vader. Die vertelt haar verschil...

02-05-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Marian haar jeugd is verre van rooskleurig, dit komt voornamelijk door haar agressieve vader. Als Marion ouder wordt, doet ze er alles aan om uit de handen van haar vader te blijven. Een aantal jaren na de dood van haar vader wordt Marian b...

25-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Jürgen wordt geboren in Duitsland waar hij de eerste jaren van zijn leeftijd doorbrengt. Als hij zeven jaar is vlucht zijn moeder met hem naar Nederland, weg van zijn gewelddadige vader. Een paar jaar later leest hij een oproep op internet ...

18-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Heleen wordt als pasgeboren baby opgenomen in het ziekenhuis met een longontsteking. Als ze na enkele maanden eindelijk is hersteld en weer terug naar huis mag, wordt ze door niemand opgehaald. Gelukkig komt ze bij hele lieve pleegouders te...

11-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Peter groeit op als jongste kind van zijn moeder. Zijn broers en zus hebben een andere vader dan hij. Peter voelt zich als kind regelmatig buitengesloten. Peter vraagt zijn moeder dikwijls wie zijn vader is, maar nooit geeft zijn moeder ant...

04-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Suze wordt meteen na de geboorte afgestaan door haar biologische moeder en komt in een kindertehuis terecht. Gelukkig krijgt Suze uiteindelijk hele lieve pleegouders die haar opvoeden als hun eigen dochter. De nieuwsgierigheid naar haar afk...

02-04-2018 07:20

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Rita is de derde in de rij van vijf kinderen die haar moeder kreeg met twee verschillende mannen. Rita groeit op in de veronderstelling dat haar twee oudere broers van haar moeders eerste man zijn, van Stien van de Guchte. Zij en haar twee ...

28-03-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Pascal groeit alleen op met zijn moeder, een vader is er niet. En juist aan een vader heeft Pascal een enorme behoefte. Zeker omdat de relatie met zijn moeder moeizaam is. Wanneer Pascal ouder wordt, vraagt hij geregeld aan zijn moeder wie ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DNA Onbekend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DNA Onbekend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DNA Onbekend bij DNA Onbekend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DNA Onbekend. Heb je een uitzending van DNA Onbekend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DNA Onbekend gemist

Is mijn vader wel mijn echte vader? Zijn mijn broers en zussen wel mijn echte familie? Grote twijfels en onbeantwoordevragen over familiebanden laten diepe sporen na in het leven van de mensen. Caroline Tensen helpt mensen om voor eensen altijd duidelijkheid te scheppen. Presentatie: Caroline Tensen.

Uitzending gemist van DNA Onbekend? Hier kun je alle uitzendingen van DNA Onbekend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 08-05-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!