Programma gemist?

Rita is met 74 jaar en heeft op tv al haar tijdens hele op leven het sluimerende gevoel op dat ze geen dochter van door het haar vader is. Geboren in de op Hongerwinter van in Rotterdam op tv waren de omstandigheden door voor het gezin moeilijk. De een twijfel van Rita het is gezaaid uit door een op verhaal van haar moeder omtrent haar naar geboorte naar en de onduidelijkheid een of haar van vader op het de moment van haar verwekking wel in de in Nederland was. Na een leven van lang het gevoel weg uit door te hebben willen stoppen, van wil Rita nu een antwoord, met voordat het een te van laat is. * Het verhaal het van met Lloyd. Lloyd wordt in een 1958 geboren in Suriname. Hij een groeit op het in het gezin met van zijn uit opa en oma, zijn moeder van door komt af en toe op langs om hem te zien. op tv Maar als Lloyd naar drie jaar op is verhuist van zijn moeder met naar Nederland en Lloyd van blijft in Suriname. door Als Lloyd tien naar is verhuist in hij ook naar Nederland, waar een hij zijn tweelingbroer op ontmoet. Lloyd is doodongelukkig door in dit op nieuwe gezin. Wie is op eigenlijk met de man uit die hem opvoedt? Waarom tijdens moest hij bij de opa en van oma wonen en had hij zijn van tweelingbroer naar niet eerder ontmoet? Wanneer een vele jaren in later oma overlijdt, heeft in ze informatie naar voor Lloyd. Dit is op het begin van de tijdens zoektocht naar zijn uit biologische van vader.

De 25-jarige met Xandra krijgt van haar het moeder de een ene uit naam na de andere naam te naar op horen als ze de vraagt wie haar vader is. Dit van begint op als zij 11 jaar is. met Dan hoort het ze naar dat Martin, de uit man die zij tot dan toe door op tv als vader zag, niet haar het echte vader naar is. Jan zou op tv haar vader van zijn, maar met Jan heeft de ze geen in klik als ze op tv hem ontmoet. tijdens Haar moeder geeft met toe dat haar tijdens jeugdliefde Richard de het biologische vader van Xandra is. van Maar in Richard geeft aan een dat ook Martin de vader kan de zijn, de het man op die Xandra in door eerste instantie als in vader zag. Wie van een deze drie op mannen is de vader van een Xandra? Een DNA-test van tussen de met drie mannen en naar Xandra moet duidelijkheid geven. * op tv Albert is 67 op tv de jaar. Hij heeft in de eerste vijf jaar van op tv zijn in leven zijn opa uit en oma als vader met en moeder gezien. Op een de het dag komen voor hem naar twee wildvreemden hem tijdens weghalen bij de op tv mensen die hij als op tv zijn ouders ziet. de De vrouw door die hem ophaalt is het zijn biologische moeder met Diny, het de dochter van opa tijdens en oma. Diny door is dan 21 jaar. Op met haar uit 16e beviel van ze van Albert. Zij op moest het het huis uit en Albert werd opgenomen in in het grote uit gezin van opa met en oma. naar Maar wie een is de vader van met Albert? in Er gaan geruchten dat van iemand uit de familie een zich heeft vergrepen op tv aan van de 15-jarige Diny. Zelfs de naam een van opa valt. in Hij is de tijdens stiefvader van uit Diny.

Paula naar wordt in 1944 te naar Amsterdam geboren, een midden in de naar Hongerwinter. Ze is het de jongste naar van drie dochters. door De vader van Paula, Frans naar Bobeldijk, is in een de oorlogsjaren tewerkgesteld uit in Duitsland. de Hij komt maar zelden door thuis de bij zijn vrouw en in dochters. Zus Rietje, de oudste naar dochter, merkt op uit dat naar haar oom Joop, de met oudste broer naar van haar vader, vaak naar over de de vloer komt. Deze bezoeken de van oom Joop op worden later helemaal opvallend op tv als door er twijfel over de naar biologische tijdens vader van Paula ontstaat. uit Deze twijfel tijdens ontstaat met name doordat uit haar vader de ten tijde van de de verwekking in met Duitsland tewerk is gesteld. Paula heeft de uit haar moeder nooit durven door vragen wie tijdens van de broers, Frans of de Joop, uit haar echte vader uit is. Paula heeft haar vader, Frans, het op tv nooit echt gekend, want twee jaar van tijdens na de oorlog tijdens gaan haar ouders een uit elkaar en op vertrekt Frans met zijn een nieuwe vriendin naar naar Australië. Hij sticht het hier een nieuw gezin. van Paula wil weten uit of Rietje haar van volle zus is, dat tijdens vindt ze een het belangrijkste. Wie haar een vader met is, vindt ze minder belangrijk in omdat met ze beide broers in nooit heeft gekend. Corrie is een 62 het jaar en twijfelt al haar naar leven op tv lang over door het feit of haar tijdens vader wel haar echte een vader is. Ze wordt op namelijk een anders door haar vader behandeld in dan op tv haar broer en de zus. Haar vader een is veel door strenger voor haar en vaak hardhandig. het De man die met de schulden bij uit het gezin een komt in innen is daarentegen heel het aardig voor uit Corrie en ze de krijgt zelfs cadeaus van hem. het Hoe klein op tv ze ook naar is, Corrie ziet dat door haar moeder en deze oom op tv Roel elkaar op heel leuk in vinden. Er gaan in de in in loop der jaren geruchten met dat Roel haar naar biologische vader zou zijn. tijdens Nooit heeft ze tijdens de stap van durven zetten om de waarheid op te achterhalen, maar de nu op is de tijd daar om de DNA Onbekend in van op te schakelen.

We op tv gaan tot het uiterste uit om de vraag op tv van Irma te een beantwoorden. Want door zij is in al vanaf dat ze een klein de meisje is naar op zoek naar in haar op tv biologische vader. In met deze aflevering ook het verhaal van op Henk het die hoopt dat op hij een zoon heeft met met door zijn jeugdliefde Maria.

De van verhalen van uit Yannitsa en Peter. Beiden zijn in hun leven op tv lang op zoek naar hun tijdens biologische vader. Peter met heeft zeer op vage aanknopingspunten die steeds met concreter worden. Bij op Yannitsa van is het uit een stuk duidelijker, maar niet minder het pijnlijk, door want is haar oom de eigenlijk haar in biologische vader?

Het verhaal van van tijdens Yvon. Zij denkt dat ze van als naar kind verwisseld is de en bij het verkeerde gezin een is opgegroeid. En tijdens we zien het met verhaal de van de zussen Sonja op tv en Daniëlla. naar Zij weten sinds kort dat zij door halfzussen zijn, maar met wie van op tv hen is het de biologische dochter van de op tv man van die hen altijd heeft op tv opgevoed?

Wanneer van Rian haar oude overbuurmeisje tegenkomt de en te horen door krijgt tijdens dat haar overbuurman, Ome Toon, naar misschien ook wel een haar vader op is, staat door haar leven op met zijn kop. op En de 47-jarige Kim is in geadopteerd vanuit met Korea. Ze vermoedt dat door ze niet de vrijwillig is afgestaan, maar van het haar de ouders is gestolen. Wanneer door zij op een vermissingssite in een foto tijdens ziet van een van Koreaans van meisje, denkt ze tot haar uit grote door schrik zichzelf te met herkennen.

Rensce een heeft een naar zware jeugd en verblijft jarenlang in door met een kindertehuis. Haar uit moeder kijkt nauwelijks naar in haar om en wie haar in tijdens vader is, weet ze met niet. Op een 9-jarige leeftijd vraagt Rensce van haar moeder naar in haar vader. tijdens Die vertelt haar verschillende, tegenstrijdige uit verhalen. En twee uit jaar later op tv onthult ze een groot geheim. in tijdens Ze zou destijds zwanger op zijn geraakt van haar halfbroer, van Rensce's oom... * met Als met enige uit een gezin het van drie heeft Johanna van een naar andere achternaam. een Door haar moeder wordt zij met meegenomen naar geheime ontmoetingen. uit Wanneer Johanna op tijdens latere leeftijd op het in zoek gaat naar het het werkelijke verhaal, het komt ze tot een schokkende ontdekking op die op haar in verwarring brengt op tv over haar uit afkomst.

Marian tijdens haar jeugd door is verre van rooskleurig, dit komt met voornamelijk door van haar agressieve vader. een Als Marion het ouder wordt, naar doet ze er alles een aan om uit door de handen van op tv haar vader te blijven. uit Een uit aantal jaren na de dood uit van met haar vader wordt de Marian benaderd door ene op tv Daphne. Daphne zegt het dat haar vader Paul tijdens een tijdens zoon is van Marian's vader. Paul de zou dus tijdens Marian's naar halfbroer zijn. Ondanks dat Marian tegen tijdens haar op tv wil opnieuw tijdens indirect met haar op tv vader wordt geconfronteerd, heeft ze toch door besloten om uit uit op te zoeken of in dit inderdaad klopt.Wanneer Hans op zijn van uit 21ste te horen krijgt dat zijn naar ouders niet zijn in op biologische ouders zijn, staat een zijn wereld op de kop. op Hij gaat opzoek op tv naar zijn het echte familie en vindt op tv zijn biologische op tv moeder, met maar heeft daar helaas van niet echt een klik uit mee. op Hij merkt dat haar op tv verhalen grotendeels door bestaan uit leugens. Een aantal op jaren uit later laat zijn uit biologische moeder weten met dat hij nog een broer heeft het die net als op tv hij ter tijdens adoptie is afgestaan. naar Hans gaat opzoek naar op tv uit zijn broer en vindt met hem. Het is ware broederliefde op tv tussen de tijdens twee. Volgens hun door moeder een delen ze ook dezelfde vader en de zijn in de mannen dus volle op tv broers. Ze gaan opzoek op op tv naar hun vader.

Jürgen wordt in geboren in Duitsland waar met hij de eerste op jaren op van zijn leeftijd doorbrengt. in Als hij zeven tijdens jaar is vlucht zijn op tv moeder met een hem naar Nederland, de weg van zijn van gewelddadige vader. door Een paar jaar later leest door hij het een oproep met op internet over van een vrouw die op zoek is tijdens op tv naar haar moeder. met Die moeder is Jürgen zijn moeder. op De vrouw het van op de oproep is dus zijn zus. in Na deze bizarre tijdens hereniging de spit hij verder in het zijn verleden en blijkt tijdens dat het de man voor wie zijn met door moeder destijds is in gevlucht niet zijn van vader is. * Wickie naar weet niet beter dan dat het zij een van dochter is van haar op moeders tweede man door Johannes. Een uit man die ze van tijdens haar jeugd door nooit ziet en tijdens één keer ontmoet uit als ze de jong volwassen is. Tijdens deze op tv ontmoeting in vertelt dat Johannes dat Wickie een helemaal een niet zijn dochter is. in Wanneer uit Wickie haar hart tijdens lucht bij Monique, komt met zij wel op met een heel bijzondere reactie. de Monique op heeft namelijk het vermoeden dat van haar vader met ook wel eens de met vader van Wickie met zou kunnen met zijn.

Heleen op tv wordt als pasgeboren de baby opgenomen tijdens in het ziekenhuis met een uit longontsteking. naar Als ze na enkele uit maanden eindelijk is hersteld naar en weer terug naar naar huis op mag, wordt met ze door niemand op opgehaald. Gelukkig komt ze de bij hele lieve pleegouders terecht. met Daardoor heeft ze door weinig door behoefte om kennis de te maken met haar van biologische familie. in Het enige gevoel naar dat Heleen daarover heeft, een is in dat ze mogelijk uit een het groot gezin in komt, met veel broers op en zussen. Na de in dood met van haar uit adoptieouders gaat Heleen toch op het zoek. De vijftienjarige Sydney de wordt in 2001 met in vanuit China geadopteerd een door René en het Bianca. Samen met haar tevens een uit China uit geadopteerde zus kent ze hier naar in het Nederland een fantastische jeugd. In de 2015 nemen Bianca door en René hun de dochters de mee op een zogenaamde 'rootsreis' een door naar China. Als ze bij de tijdens vindplaats van een Sydney van aankomen staan er zo'n twintig mensen van haar op te tijdens op tv wachten. Een aantal van deze op tv mensen heeft buitengewoon op tv veel interesse in Sydney. tijdens Wanneer de het Nederlandse gezin terug is uit in Nederland ontvangt door Sydney op tv een mailtje van vanuit China van een van meisje dat claimt haar van zus te zijn. de Datzelfde meisje een schrijft dat de mensen de die Sydney in bij haar vindplaats op tv heeft ontmoet op haar biologische familie is. naar Sydney besluit om weer naar een China te op gaan.

Peter groeit uit op als jongste de kind op van zijn moeder. Zijn broers door en zus hebben in een andere vader dan de naar hij. Peter voelt in zich als kind regelmatig buitengesloten. Peter naar vraagt een zijn moeder dikwijls van wie zijn vader door is, maar nooit op tv geeft zijn moeder antwoord. met Wanneer Peter op tv twintig jaar oud is, een heeft het hij een heftige ruzie naar met zijn moeder over door het onderwerp door 'vader' waarbij zijn met moeder toegeeft wie Peters vader door wel eens zou in kunnen het zijn; namelijk 'ome Frans'; tijdens de van man van zijn moeders tante. Hilda het op heeft heel haar de leven al het gevoel dat ze een 'anders' een is. Al in op jonge leeftijd ontstaat het tijdens vermoeden dat zij mogelijk naar een van andere vader heeft dan haar in zusje. De uit twijfel over met haar afkomst wordt groter als met ze het met haar trouwen een geboorteakte de aanvraagt waarop op staat dat ze de erkend tijdens is door een andere het man dan haar door vader. Wanneer ze naar haar moeder met deze ontdekking met confronteert, ontkent uit ze. tijdens Toch laat de twijfel Hilda de niet los. Ze besluit op verhaal te van halen bij een tante het die met na jaren tijdens zwijgen toegeeft dat Hilda inderdaad het een andere vader heeft. door op Voor Hilda begint op dat moment op met de zoektocht naar haar tijdens vader.

Suze door wordt meteen na de geboorte het afgestaan met door haar de biologische moeder en in komt in een kindertehuis terecht. Gelukkig van krijgt tijdens Suze uiteindelijk hele lieve door pleegouders uit die haar opvoeden als op tv hun eigen in dochter. De nieuwsgierigheid naar haar op tv afkomst komt een pas naar boven in haar uit door puberteit. Met behulp van met haar pleegouders volgt er dan de ook een uit ontmoeting met Suze's biologische uit moeder. in Ze hoopt de er ook achter te komen op wie haar biologische de vader is, maar met daar krijgt ze uit geen in duidelijk antwoord op. Een paar jaar naar geleden komt Suze tijdens er van achter dat haar moeder tijdens mogelijk uit zwanger zou zijn geraakt van uit haar naar eigen vader.En dat zou betekenen dat het Suze's opa dus op misschien op ook haar in vader is. Esther brengt met de eerste jaren met van haar in leven voornamelijk door bij haar oma. tijdens Esther's moeder van heeft een drukke baan een en is veel uit van een huis. Haar vader is in onbekend. een Als klein kind wil naar ze al heel graag weten uit wie naar en waar tijdens haar vader is. Maar tijdens hoe vaak op ze zeurt om naar een antwoord, haar een moeder blijft zwijgen. Kort na in haar moeders overlijden in biecht van een tante op naar dat ze zeer waarschijnlijk weet op tv wie haar vader in is. Het zou Antonio uit naar zijn, de man van in haar moeders beste door vriendin. Antonio is alleen helaas op al overleden een en er zijn geen op tv familieleden de meer waar een DNA op test mee op tv mogelijk is. De in enige manier om er achter tijdens te komen of een Antonio de daadwerkelijk haar vader met is, is middels een naar DNA test met zijn door botresten. Caroline de kan dat door regelen, maar het het is aan Esther om te uit bepalen of uit ze met zover wil gaan.

Rita is de de derde in in de rij het van vijf kinderen die haar op tv door moeder kreeg met twee verschillende het mannen. van Rita groeit op in de van veronderstelling dat haar twee uit oudere broers van van haar moeders in eerste man zijn, tijdens van naar Stien van de het Guchte. Zij en haar met twee jongere zussen zouden door gewoon dochters zijn van naar tijdens de lieve, zorgzame in Chris Ruijsaard, de uit man die hen ook groot brengt. op tv Maar op in jonge leeftijd ontstaan er naar al scheurtjes in op naar dit beeld wanneer Rita roddels door van klasgenoten opvangt dat een zij misschien tijdens helemaal het geen dochter is een van Chris, maar een juist van Stien, de het vader van op haar broers. Pascal op groeit alleen op met zijn moeder, in naar een vader is er op tv niet. En aan juist een op vader heeft Pascal tijdens een de enorme behoefte. Zeker omdat naar de relatie met zijn uit op moeder moeizaam is. Wanneer de Pascal ouder wordt, vraagt het hij geregeld uit aan zijn moeder wie door zijn vader is. op tv Maar zij naar geeft nooit antwoord. Totdat zijn door vriendin - het met van wie hij op dat moment samen een is op tv - voor hem in de op bres springt met en zijn met moeder confronteert.

Pascal groeit de alleen op met zijn tijdens moeder, een vader een is er niet. door En juist aan het een vader van heeft Pascal op een enorme behoefte. Zeker omdat de de naar relatie met in zijn moeder moeizaam is. Wanneer naar Pascal ouder wordt, van vraagt hij geregeld aan van zijn moeder wie op tv zijn de vader is. Maar zij geeft op nooit tijdens antwoord. Totdat op tv zijn vriendin, met wie met hij op dat moment op tv samen naar is, voor hem in de van bres springt met en zijn moeder confronteert.Rita is op tv de derde in uit de van rij van vijf kinderen in die haar moeder tijdens kreeg door met twee verschillende mannen. het Rita groeit op in de naar veronderstelling in dat haar twee oudere broers op tv een van haar moeders eerste man het zijn, de van Stien van van de Guchte. Zij en haar op tv twee van jongere zussen zouden gewoon dochters zijn tijdens van door de lieve, zorgzame het Chris Ruijsaard, de met man die hen naar ook groot brengt. Maar van op op jonge leeftijd ontstaan er al in scheurtjes in dit beeld in in wanneer Rita roddels van klasgenoten opvangt in dat zij het misschien helemaal het geen dochter is van Chris, de naar maar juist van Stien, naar de vader van haar van broers. 

januari 2020
08-05-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

Rita is 74 jaar en heeft al haar hele leven het sluimerende gevoel dat ze geen dochter van haar vader is. Geboren in de Hongerwinter in Rotterdam waren de omstandigheden voor het gezin moeilijk. De twijfel van Rita is gezaaid door een verha...

01-05-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

De 25-jarige Xandra krijgt van haar moeder de ene naam na de andere naam te horen als ze vraagt wie haar vader is. Dit begint als zij 11 jaar is. Dan hoort ze dat Martin, de man die zij tot dan toe als vader zag, niet haar echte vader is. J...

24-04-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

Paula wordt in 1944 te Amsterdam geboren, midden in de Hongerwinter. Ze is de jongste van drie dochters. De vader van Paula, Frans Bobeldijk, is in de oorlogsjaren tewerkgesteld in Duitsland. Hij komt maar zelden thuis bij zijn vrouw en doc...

17-04-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

We gaan tot het uiterste om de vraag van Irma te beantwoorden. Want zij is al vanaf dat ze een klein meisje is op zoek naar haar biologische vader. In deze aflevering ook het verhaal van Henk die hoopt dat hij een zoon heeft met zijn jeugdl...

10-04-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

De verhalen van Yannitsa en Peter. Beiden zijn hun leven lang op zoek naar hun biologische vader. Peter heeft zeer vage aanknopingspunten die steeds concreter worden. Bij Yannitsa is het een stuk duidelijker, maar niet minder pijnlijk, want...

03-04-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

Het verhaal van Yvon. Zij denkt dat ze als kind verwisseld is en bij het verkeerde gezin is opgegroeid. En we zien het verhaal van de zussen Sonja en Daniëlla. Zij weten sinds kort dat zij halfzussen zijn, maar wie van hen is de biologische...

06-06-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Wanneer Rian haar oude overbuurmeisje tegenkomt en te horen krijgt dat haar overbuurman, Ome Toon, misschien ook wel haar vader is, staat haar leven op zijn kop. En de 47-jarige Kim is geadopteerd vanuit Korea. Ze vermoedt dat ze niet vrijw...

30-05-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Rensce heeft een zware jeugd en verblijft jarenlang in een kindertehuis. Haar moeder kijkt nauwelijks naar haar om en wie haar vader is, weet ze niet. Op 9-jarige leeftijd vraagt Rensce haar moeder naar haar vader. Die vertelt haar verschil...

02-05-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Marian haar jeugd is verre van rooskleurig, dit komt voornamelijk door haar agressieve vader. Als Marion ouder wordt, doet ze er alles aan om uit de handen van haar vader te blijven. Een aantal jaren na de dood van haar vader wordt Marian b...

25-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Jürgen wordt geboren in Duitsland waar hij de eerste jaren van zijn leeftijd doorbrengt. Als hij zeven jaar is vlucht zijn moeder met hem naar Nederland, weg van zijn gewelddadige vader. Een paar jaar later leest hij een oproep op internet ...

18-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Heleen wordt als pasgeboren baby opgenomen in het ziekenhuis met een longontsteking. Als ze na enkele maanden eindelijk is hersteld en weer terug naar huis mag, wordt ze door niemand opgehaald. Gelukkig komt ze bij hele lieve pleegouders te...

11-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Peter groeit op als jongste kind van zijn moeder. Zijn broers en zus hebben een andere vader dan hij. Peter voelt zich als kind regelmatig buitengesloten. Peter vraagt zijn moeder dikwijls wie zijn vader is, maar nooit geeft zijn moeder ant...

04-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Suze wordt meteen na de geboorte afgestaan door haar biologische moeder en komt in een kindertehuis terecht. Gelukkig krijgt Suze uiteindelijk hele lieve pleegouders die haar opvoeden als hun eigen dochter. De nieuwsgierigheid naar haar afk...

02-04-2018 07:20

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Rita is de derde in de rij van vijf kinderen die haar moeder kreeg met twee verschillende mannen. Rita groeit op in de veronderstelling dat haar twee oudere broers van haar moeders eerste man zijn, van Stien van de Guchte. Zij en haar twee ...

28-03-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Pascal groeit alleen op met zijn moeder, een vader is er niet. En juist aan een vader heeft Pascal een enorme behoefte. Zeker omdat de relatie met zijn moeder moeizaam is. Wanneer Pascal ouder wordt, vraagt hij geregeld aan zijn moeder wie ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DNA Onbekend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DNA Onbekend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DNA Onbekend bij DNA Onbekend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DNA Onbekend. Heb je een uitzending van DNA Onbekend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DNA Onbekend gemist

Is mijn vader wel mijn echte vader? Zijn mijn broers en zussen wel mijn echte familie? Grote twijfels en onbeantwoordevragen over familiebanden laten diepe sporen na in het leven van de mensen. Caroline Tensen helpt mensen om voor eensen altijd duidelijkheid te scheppen. Presentatie: Caroline Tensen.

Uitzending gemist van DNA Onbekend? Hier kun je alle uitzendingen van DNA Onbekend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 08-05-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!