Programma gemist?

Wanneer met Rian haar op oude overbuurmeisje tegenkomt met en te horen krijgt dat haar een overbuurman, Ome met Toon, misschien ook op tv wel haar van vader is, met staat haar leven tijdens op zijn kop. En de uit 47-jarige Kim is uit geadopteerd vanuit tijdens Korea. Ze vermoedt dat in ze niet vrijwillig is een afgestaan, maar van een haar ouders is op in gestolen. Wanneer zij op een vermissingssite in een foto tijdens ziet van op een Koreaans meisje, denkt op ze tot haar op tv grote naar schrik zichzelf te het herkennen.

Rensce heeft het een tijdens zware jeugd en verblijft jarenlang in tijdens een kindertehuis. met Haar moeder een kijkt nauwelijks naar haar om tijdens en wie haar op tv vader tijdens is, weet ze niet. het Op 9-jarige leeftijd vraagt een Rensce naar haar moeder naar haar vader. van Die de vertelt haar verschillende, tegenstrijdige verhalen. op En van twee jaar later de onthult ze een groot van geheim. Ze zou destijds uit zwanger zijn het geraakt met van haar halfbroer, uit Rensce's oom... * Als van enige uit een gezin uit van drie heeft de Johanna een andere een achternaam. Door haar moeder in wordt de zij meegenomen naar op tv geheime ontmoetingen. Wanneer Johanna op in latere leeftijd op met zoek gaat naar tijdens het werkelijke door verhaal, op tv komt ze tot op tv een schokkende ontdekking die haar op in verwarring brengt van over met haar afkomst.

Marian een haar jeugd op is verre van naar rooskleurig, dit komt voornamelijk door van haar met agressieve vader. Als Marion ouder wordt, op naar doet ze er alles aan een om uit uit de handen op tv van haar vader te door blijven. Een aantal jaren op na de dood van naar haar een vader wordt Marian benaderd met door ene Daphne. in Daphne zegt in dat haar vader Paul een op tv zoon naar is van Marian's de vader. Paul zou uit dus Marian's de halfbroer zijn. Ondanks dat op Marian tegen haar wil op opnieuw indirect met naar haar vader wordt met geconfronteerd, heeft op tv ze toch uit besloten om uit te zoeken of het op tv dit inderdaad klopt.Wanneer Hans op uit zijn 21ste te horen op tv van krijgt dat zijn ouders niet met zijn biologische ouders zijn, van naar staat zijn wereld op de door kop. Hij gaat opzoek uit naar zijn echte op tv familie en vindt met zijn biologische moeder, van maar uit heeft daar helaas niet door echt een klik mee. uit Hij merkt dat uit haar verhalen grotendeels het bestaan uit leugens. uit Een aantal jaren een later laat op zijn tijdens biologische moeder weten de dat hij nog een de broer heeft uit die net als hij het ter adoptie is afgestaan. Hans naar gaat door opzoek naar zijn met broer en op tv vindt hem. Het is ware op tv broederliefde tussen de een twee. door Volgens hun moeder delen op ze ook dezelfde de vader en met zijn de mannen dus volle broers. van Ze gaan de opzoek naar van hun vader.

Jürgen in wordt geboren in een Duitsland waar hij de uit eerste het jaren van zijn leeftijd uit doorbrengt. Als het hij zeven jaar op is vlucht zijn tijdens moeder met hem naar Nederland, weg in van zijn uit gewelddadige vader. op Een paar jaar later de leest uit hij een oproep op internet over op tv een vrouw de die op zoek is naar naar met haar moeder. de Die moeder is Jürgen zijn het moeder. De vrouw van op tv de oproep uit is dus zijn zus. uit op tv Na deze bizarre hereniging het spit hij verder een in zijn verleden en blijkt uit dat de man tijdens voor wie met zijn moeder de destijds is gevlucht de niet zijn vader is. met * Wickie weet naar niet beter dan dat een zij een een dochter is op van haar moeders tweede man uit Johannes. uit Een man die ze tijdens tijdens met haar jeugd nooit ziet door en één het keer ontmoet als ze jong naar volwassen is. Tijdens deze van naar ontmoeting vertelt dat naar Johannes dat Wickie helemaal niet zijn op tv dochter op tv is. Wanneer naar Wickie haar hart lucht bij Monique, van komt zij naar wel met een heel tijdens het bijzondere reactie. Monique heeft namelijk een het vermoeden dat haar tijdens vader op tv ook wel eens tijdens de vader van een Wickie zou kunnen van zijn.

Heleen een wordt als pasgeboren baby een opgenomen in het naar ziekenhuis met de een longontsteking. Als ze op na enkele een maanden eindelijk is met hersteld en weer in terug naar huis mag, wordt tijdens ze door niemand een opgehaald. het Gelukkig komt de ze bij hele in lieve pleegouders terecht. Daardoor heeft ze een weinig behoefte een om kennis de te maken met haar biologische het familie. Het naar enige gevoel dat op tv Heleen met daarover heeft, is uit dat ze mogelijk uit op tv een groot gezin een komt, met met veel broers en zussen. door Na de dood van de haar adoptieouders gaat Heleen op tv toch op met zoek. De vijftienjarige Sydney op tv wordt in 2001 het vanuit China geadopteerd op tv door een René en Bianca. met Samen met in haar tevens uit met China geadopteerde zus uit kent ze hier in Nederland met een naar fantastische jeugd. In 2015 een nemen Bianca en uit René hun dochters tijdens mee op op een zogenaamde 'rootsreis' door China. Als een ze bij de met van vindplaats van Sydney met aankomen staan er zo'n twintig mensen de op tv haar op te tijdens wachten. Een aantal van deze van mensen heeft buitengewoon veel met interesse in Sydney. in in Wanneer het Nederlandse gezin terug is in in Nederland een ontvangt Sydney een mailtje tijdens vanuit met China van een op tv meisje dat claimt de haar zus te op tv zijn. Datzelfde meisje van schrijft dat de door mensen die Sydney met bij haar de vindplaats heeft ontmoet haar naar biologische familie op tv is. Sydney besluit om weer op tv naar een China te gaan.

Peter groeit van op als jongste tijdens kind naar van zijn moeder. Zijn tijdens broers en zus hebben in een andere tijdens vader dan hij. Peter een voelt zich als kind op tv regelmatig een buitengesloten. Peter vraagt naar zijn moeder dikwijls de wie zijn vader is, het maar nooit door geeft zijn moeder antwoord. Wanneer door op Peter twintig jaar op tv oud is, heeft hij een van heftige ruzie met zijn het moeder over het het naar onderwerp 'vader' waarbij zijn moeder op tv toegeeft wie Peters op tv vader wel tijdens eens zou kunnen tijdens zijn; namelijk 'ome tijdens Frans'; de man door van zijn een moeders tante. Hilda heeft van heel haar leven al het met naar gevoel dat ze 'anders' is. Al op op jonge tijdens leeftijd ontstaat het vermoeden met dat zij mogelijk het een een andere vader heeft met dan haar zusje. De in twijfel over haar afkomst van wordt een groter als ze met van haar trouwen een geboorteakte met aanvraagt waarop staat het dat ze het erkend is door een een op andere man dan in haar vader. Wanneer ze haar op tv moeder in met deze ontdekking confronteert, met ontkent ze. Toch laat van de twijfel Hilda niet de op tv los. Ze besluit verhaal te met halen bij een de tante die na jaren door zwijgen naar toegeeft dat Hilda inderdaad op tv een andere op tv vader heeft. Voor een Hilda begint op op tv dat moment de in zoektocht naar in haar vader.

Suze wordt meteen een na de geboorte met afgestaan door naar haar biologische moeder en op tv op komt in een kindertehuis een terecht. Gelukkig krijgt Suze uiteindelijk met hele lieve pleegouders tijdens die in haar opvoeden als door hun eigen dochter. De nieuwsgierigheid op naar haar een afkomst komt het pas naar boven naar in haar puberteit. Met in behulp van haar een pleegouders door volgt er dan ook uit een ontmoeting met Suze's de biologische moeder. Ze het hoopt er ook achter tijdens te komen wie door tijdens haar biologische vader is, op maar daar krijgt naar ze geen tijdens duidelijk antwoord op. Een tijdens paar jaar geleden komt de Suze er tijdens achter dat haar moeder mogelijk van zwanger zou de zijn geraakt op tv van haar eigen in vader.En dat zou op tv betekenen dat in Suze's opa dus naar misschien ook haar vader is. tijdens Esther in brengt de eerste in jaren van haar leven voornamelijk door in bij op tv haar oma. Esther's moeder een heeft een met drukke baan en op tv is veel van huis. Haar uit vader is op onbekend. op Als klein kind wil ze al de het heel graag weten wie uit en waar haar tijdens vader is. op Maar hoe vaak van ze zeurt om een antwoord, de haar moeder blijft zwijgen. het Kort na haar op moeders overlijden biecht een het een tante op dat ze zeer in waarschijnlijk weet tijdens wie op haar vader is. Het zou op tv Antonio met zijn, de man van haar naar moeders beste op vriendin. Antonio is van alleen helaas al overleden en tijdens naar er zijn geen familieleden meer op waar een in DNA test mee mogelijk naar is. De enige manier in om er achter van te naar komen of Antonio door daadwerkelijk haar vader op tv is, is in middels een DNA test de met zijn botresten. Caroline van kan dat regelen, maar uit het tijdens is aan Esther om de te de bepalen of ze zover wil uit gaan.

Rita is de de derde in de in rij van naar vijf kinderen uit die haar moeder kreeg op met twee op tv verschillende mannen. door Rita groeit op in de veronderstelling tijdens dat met haar twee oudere uit broers van een haar moeders eerste man zijn, op van tijdens Stien van de Guchte. uit Zij en haar een twee jongere zussen naar zouden gewoon dochters tijdens zijn van de lieve, uit zorgzame Chris uit Ruijsaard, de man die hen tijdens ook groot in brengt. Maar uit op jonge leeftijd ontstaan op er al een scheurtjes in dit beeld wanneer in Rita roddels van tijdens klasgenoten de opvangt dat op zij misschien helemaal geen dochter is in van Chris, maar naar juist naar van Stien, de vader het van haar broers. Pascal tijdens groeit een alleen op met de zijn moeder, het een vader is er niet. door En aan juist met een vader heeft Pascal door een de enorme behoefte. door Zeker omdat de relatie met zijn de moeder in moeizaam is. Wanneer Pascal ouder naar wordt, door vraagt hij geregeld aan zijn het moeder wie zijn naar vader is. Maar de zij geeft nooit in antwoord. met Totdat zijn vriendin - met met op tv wie hij op dat moment een samen is - op tv voor hem op in de bres springt en van zijn naar moeder confronteert.

Pascal groeit alleen het op het met zijn een moeder, een vader is er op tv niet. En juist in aan een vader heeft tijdens Pascal een een enorme behoefte. Zeker uit omdat de tijdens relatie met zijn de moeder moeizaam is. Wanneer door Pascal ouder wordt, een vraagt hij in geregeld aan zijn de moeder wie zijn vader op tv is. Maar zij naar geeft nooit antwoord. Totdat uit op zijn vriendin, met wie hij de op dat op tv moment samen is, voor hem het in de op tv bres springt op en zijn moeder confronteert.Rita de is de derde in het de rij het van vijf kinderen die het haar moeder naar kreeg met twee verschillende door mannen. Rita de groeit van op in de veronderstelling dat de haar twee oudere de broers uit van haar moeders eerste man tijdens zijn, een van Stien van de Guchte. Zij op de en haar twee uit jongere zussen zouden gewoon dochters in zijn van de lieve, met zorgzame Chris Ruijsaard, tijdens de man die van hen ook groot uit op brengt. Maar op jonge leeftijd ontstaan in door er al scheurtjes het in dit beeld wanneer Rita roddels uit van klasgenoten opvangt tijdens het dat zij misschien helemaal door geen dochter is van Chris, de maar juist op tv van het Stien, de vader het van haar broers. 

Aflevering naar 1 - Reportagereeks waarin op tv Caroline tijdens Tensen duidelijkheid schept op over familiebanden: De 32-jarige Jennefer werd de als naar drugsbaby op Aruba geboren en door op tijdens 7-jarige leeftijd geadopteerd uit door een in lief Nederlands echtpaar. Astrid heeft zich uit jarenlang afgevraagd waarom uit zij thuis zo'n uit buitenbeentje was. door Op 17-jarige leeftijd van kwam ze erachter dat het haar vader niet van haar door biologische vader het is.

Lilian wordt tijdens samen naar met haar zus ter adoptie afgestaan. van De in vader van haar in zus is Ab, maar de de vader van Lilian op is onbekend. uit Lilian wordt het samen met haar zus ter door adoptie afgestaan. tijdens De vader van uit haar door zus is Ab, maar de tijdens vader van naar Lilian is onbekend. Als een ze twee door jaar geleden Ab ontmoet, vertelt het hij haar dat in de mogelijkheid op tv bestaat dat uit ook zij een dochter met van hem is. Omdat naar haar moeder op dit op niet kan bevestigen, in blijft ze twijfelen. * Wanita's moeder van op tv is in de de veronderstelling dat ze na de het bevalling in het ziekenhuis de van de verkeerde baby heeft op tv gekregen. Ook Wanita het heeft het gevoel dat ze de anders een is dan de naar rest van haar familie. Ze uit van moet weten of ze een is opgegroeid bij door de verkeerde familie van of dat ze naar eigenlijk ergens anders door thuis hoort.

Jeanette met wordt vlak door na de scheiding van in haar ouders geboren. Samen op met haar zus groeit van ze op bij de haar moeder. de Vader Ben het ontfermt zich niet erg door over in zijn dochters en bekent dat hij de met niet haar vader is. Jeanette wordt in vlak na de op tv scheiding van haar het ouders geboren. met Samen met uit haar zus groeit tijdens ze op bij haar moeder. de door Vader Ben ontfermt zich niet op tv erg over zijn dochters het en bekent dat op hij niet haar een vader is. naar Jeanettes moeder uit houdt vol dat Ben wel in haar vader is. een Wie nu de in waarheid in spreekt weet Jeanette nog op tv steeds niet. Marianne op tv wordt als tijdens baby geadopteerd door een een echtpaar dat zelf geen door kinderen in kan krijgen. Helaas krijgt tijdens zij weinig liefde van op hen. Een tijdens paar de weken geleden ziet op tv Marianne een oproep op tv van op tv een een man en uit vrouw die op zoek zijn naar het hun broers en uit zussen. Er met blijken veel overeenkomsten naar te zijn die een erop wijzen door dat ze door mogelijk dezelfde vader van delen.

Ineke het komt er op tv op de dag van haar diploma-uitreiking het achter dat een zij een andere achternaam in op op haar diploma het heeft staan. De achternaam van de de ex met van haar moeder, Wout. op tv Ineke komt er in op de dag uit van haar diploma-uitreiking door achter dat op zij een andere achternaam op door tijdens haar diploma heeft staan. De een achternaam van door de ex van haar het moeder, Wout. een Haar moeder met vertelt Ineke dat een hij haar biologische vader is. door Omdat ze absoluut op geen klik heeft uit met Wout heeft ze naar altijd getwijfeld of naar ze wel op echt in zijn dochter is. Ze heeft op het vermoeden het dat er misschien een tijdens hele tijdens andere waarheid is. Als Saskia door zeven jaar oud uit is, tijdens vertelt haar moeder dat Saskia het een van andere vader heeft dan met ze altijd dacht. Saskia de ontmoet deze man, maar een op tv herkent zichzelf niet in in hem. Vlak na tijdens hun ontmoeting de overlijdt hij. Binnen met de familie gaan roddels uit dat ze misschien door niet de dochter is van met deze man. Tijd een naar voor Saskia om de antwoord te krijgen op tijdens haar vraag.

Rensce heeft een op tv zware jeugd en door uit verblijft jarenlang in een op tv kindertehuis. Haar moeder kijkt van nauwelijks naar haar om uit de en wie haar vader is, uit weet ze niet. Rensce naar op heeft een zware naar jeugd en verblijft jarenlang door in een kindertehuis. Haar moeder door kijkt in nauwelijks naar haar om en een wie haar vader naar is, weet door ze niet. Op door 9-jarige leeftijd door vraagt Rensce haar moeder naar op tv haar vader. het Die vertelt met haar verschillende, tegenstrijdige op tv verhalen. En de 2 jaar later onthult ze op een een groot geheim.. Ze de zou destijds zwanger zijn een geraakt van de haar halfbroer, Rensce's oom... uit Als enige uit op een gezin van drie het van heeft Johanna een andere met achternaam. Door van haar moeder wordt zij naar meegenomen naar geheime tijdens ontmoetingen. Wanneer uit Johanna op latere leeftijd het op zoek gaat naar het het werkelijke verhaal, komt de in ze tot een schokkende in ontdekking die op haar in verwarring op brengt over haar op afkomst.

Familiegeheimen, tijdens en de ontrafeling hiervan, in door het DNA-onderzoek staan centraal. Is het mijn vader eigenlijk wel naar mijn van echte vader? Zijn mijn uit broers wel echt mijn familie? naar Els is de op jongste uit een op gezin van tijdens tien kinderen. Ze groeit uit op op in een liefdevol gezin en het heeft naar een goede band met haar op tv zussen. met Het is thuis uit altijd gezellig en de kinderen van kunnen niet vermoeden uit dat tijdens niet alles door 'pais en vree' is. met Toch doen er geruchten de een de ronde dat moeder vreemd gaat op tv en dat een aantal de kinderen een andere met vader zouden tijdens hebben. De geruchten op tv worden steeds hardnekkiger en naar lijken een waar te zijn. Zeven van zussen in vermoeden nu zelfs dat zij in van in wel 4 verschillende vaders zijn. tijdens Ze op tv weten dat alleen niet zeker en in ze weten ook tijdens van niet wie dan van wie naar zou zijn. Ze uit willen dolgraag weten wie op tv van hen dezelfde een vader in deelt en wie er dus de volle en de halfzussen van elkaar door zijn. De Britse op Valerie van wordt geboren als vierde kind binnen in uit het gezin van vader op Lesley en moeder op tv Kathleen. Lang maakt de ze helaas geen deel op uit van dit van gezin. Als enige de kind wordt met zij namelijk ter adoptie afgestaan. een Nooit heeft uit ze uit begrepen waarom haar uit ouders alleen haar hebben afgestaan... Valerie tijdens komt terecht door in met een andere Britse familie waar de ze tijdens zich absoluut niet gewenst voelt. in Tijdens haar huwelijksdag vangt van Valerie een roddel van op op tv over haar biologische vader, het met zou een Poolse met vliegenier naar zijn. Als dat naar waar is, dan zou ze op tv op tv het resultaat zijn van in een buitenechtelijke affaire van door haar moeder. Dat van zou mogelijk het haar adoptie verklaren. Maar de als ze jaren later met haar op tv biologische zus ontmoet, wordt in deze roddel ontkracht. Volgens het haar op zus is op er geen twijfel met en delen zij de dezelfde vader, een echte Engelsman die de helaas op tv overleden is. Na jaren onzekerheid van wil Valerie door eindelijk de naar waarheid weten over met haar afkomst uit en adoptie.

januari 2019
06-06-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Wanneer Rian haar oude overbuurmeisje tegenkomt en te horen krijgt dat haar overbuurman, Ome Toon, misschien ook wel haar vader is, staat haar leven op zijn kop. En de 47-jarige Kim is geadopteerd vanuit Korea. Ze vermoedt dat ze niet vrijw...

30-05-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Rensce heeft een zware jeugd en verblijft jarenlang in een kindertehuis. Haar moeder kijkt nauwelijks naar haar om en wie haar vader is, weet ze niet. Op 9-jarige leeftijd vraagt Rensce haar moeder naar haar vader. Die vertelt haar verschil...

02-05-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Marian haar jeugd is verre van rooskleurig, dit komt voornamelijk door haar agressieve vader. Als Marion ouder wordt, doet ze er alles aan om uit de handen van haar vader te blijven. Een aantal jaren na de dood van haar vader wordt Marian b...

25-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Jürgen wordt geboren in Duitsland waar hij de eerste jaren van zijn leeftijd doorbrengt. Als hij zeven jaar is vlucht zijn moeder met hem naar Nederland, weg van zijn gewelddadige vader. Een paar jaar later leest hij een oproep op internet ...

18-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Heleen wordt als pasgeboren baby opgenomen in het ziekenhuis met een longontsteking. Als ze na enkele maanden eindelijk is hersteld en weer terug naar huis mag, wordt ze door niemand opgehaald. Gelukkig komt ze bij hele lieve pleegouders te...

11-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Peter groeit op als jongste kind van zijn moeder. Zijn broers en zus hebben een andere vader dan hij. Peter voelt zich als kind regelmatig buitengesloten. Peter vraagt zijn moeder dikwijls wie zijn vader is, maar nooit geeft zijn moeder ant...

04-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Suze wordt meteen na de geboorte afgestaan door haar biologische moeder en komt in een kindertehuis terecht. Gelukkig krijgt Suze uiteindelijk hele lieve pleegouders die haar opvoeden als hun eigen dochter. De nieuwsgierigheid naar haar afk...

02-04-2018 07:20

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Rita is de derde in de rij van vijf kinderen die haar moeder kreeg met twee verschillende mannen. Rita groeit op in de veronderstelling dat haar twee oudere broers van haar moeders eerste man zijn, van Stien van de Guchte. Zij en haar twee ...

28-03-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Pascal groeit alleen op met zijn moeder, een vader is er niet. En juist aan een vader heeft Pascal een enorme behoefte. Zeker omdat de relatie met zijn moeder moeizaam is. Wanneer Pascal ouder wordt, vraagt hij geregeld aan zijn moeder wie ...

19-07-2017 20:35

Terug: DNA Onbekend

DNA Onbekend - Terug: DNA Onbekend

Aflevering 1 - Reportagereeks waarin Caroline Tensen duidelijkheid schept over familiebanden: De 32-jarige Jennefer werd als drugsbaby op Aruba geboren en op 7-jarige leeftijd geadopteerd door een lief Nederlands echtpaar. Astrid heeft zich...

19-04-2017 20:30

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Lilian wordt samen met haar zus ter adoptie afgestaan. De vader van haar zus is Ab, maar de vader van Lilian is onbekend. Lilian wordt samen met haar zus ter adoptie afgestaan. De vader van haar zus is Ab, maar de vader van Lilian is onbeke...

12-04-2017 20:30

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Jeanette wordt vlak na de scheiding van haar ouders geboren. Samen met haar zus groeit ze op bij haar moeder. Vader Ben ontfermt zich niet erg over zijn dochters en bekent dat hij niet haar vader is. Jeanette wordt vlak na de scheiding van ...

05-04-2017 20:30

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Ineke komt er op de dag van haar diploma-uitreiking achter dat zij een andere achternaam op haar diploma heeft staan. De achternaam van de ex van haar moeder, Wout. Ineke komt er op de dag van haar diploma-uitreiking achter dat zij een ande...

29-03-2017 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Rensce heeft een zware jeugd en verblijft jarenlang in een kindertehuis. Haar moeder kijkt nauwelijks naar haar om en wie haar vader is, weet ze niet. Rensce heeft een zware jeugd en verblijft jarenlang in een kindertehuis. Haar moeder kijk...

22-03-2017 20:30

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Familiegeheimen, en de ontrafeling hiervan, door DNA-onderzoek staan centraal. Is mijn vader eigenlijk wel mijn echte vader? Zijn mijn broers wel echt mijn familie? Els is de jongste uit een gezin van tien kinderen. Ze groeit op in een lief...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DNA Onbekend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DNA Onbekend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DNA Onbekend bij DNA Onbekend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DNA Onbekend. Heb je een uitzending van DNA Onbekend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DNA Onbekend gemist

Is mijn vader wel mijn echte vader? Zijn mijn broers en zussen wel mijn echte familie? Grote twijfels en onbeantwoordevragen over familiebanden laten diepe sporen na in het leven van de mensen. Caroline Tensen helpt mensen om voor eensen altijd duidelijkheid te scheppen. Presentatie: Caroline Tensen.

Uitzending gemist van DNA Onbekend? Hier kun je alle uitzendingen van DNA Onbekend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 06-06-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord