Programma gemist?

Rita naar is 74 een jaar en heeft al tijdens haar hele leven met het sluimerende gevoel dat op ze geen dochter de van haar van vader is. in Geboren in de Hongerwinter in op tv Rotterdam waren de door omstandigheden voor het naar gezin moeilijk. in De twijfel van het Rita is door gezaaid door een in verhaal van haar tijdens moeder omtrent haar geboorte en uit de onduidelijkheid of haar met vader op een het een moment van haar verwekking wel op tv in op Nederland was. Na een een leven lang het het gevoel weg te in hebben willen stoppen, wil tijdens Rita nu een naar antwoord, voordat het te in laat door is. * het Het verhaal van Lloyd. Lloyd op tv wordt in 1958 tijdens geboren in Suriname. op tv Hij van groeit op in het gezin het van zijn de opa en uit oma, zijn moeder komt een af en toe langs om naar hem te zien. een Maar als uit Lloyd drie jaar naar is verhuist tijdens zijn moeder naar in Nederland en Lloyd blijft van in op tv Suriname. Als Lloyd met tien is verhuist naar hij ook naar Nederland, waar hij tijdens zijn tweelingbroer een ontmoet. Lloyd is doodongelukkig een in het dit nieuwe gezin. de Wie is eigenlijk de man in uit die hem opvoedt? in Waarom moest hij bij opa en naar oma wonen en op tv had een hij zijn tweelingbroer tijdens niet eerder ontmoet? door Wanneer vele tijdens jaren later oma overlijdt, heeft ze een informatie voor een Lloyd. Dit is door het begin van met de zoektocht naar de zijn biologische naar vader.

De 25-jarige door Xandra het krijgt van haar door moeder de ene naam na de op tv andere de naam te horen een als ze vraagt wie haar op tv het vader is. Dit begint als op tv zij 11 jaar is. naar Dan hoort ze een met dat Martin, de man die de zij de tot dan toe als met vader zag, niet het haar echte vader is. Jan in zou haar vader de zijn, de maar met Jan heeft uit ze geen klik als door ze op hem ontmoet. Haar uit moeder geeft toe dat haar naar jeugdliefde Richard in de biologische vader van door van Xandra is. Maar in Richard geeft aan dat ook Martin op de vader kan in zijn, op tv de man die Xandra in in eerste uit instantie als vader zag. Wie op tv het van deze drie de mannen is de vader van in Xandra? op tv Een DNA-test tussen de drie mannen door en Xandra een moet duidelijkheid naar geven. * Albert door is 67 op tv jaar. Hij heeft de eerste de vijf een jaar van zijn leven zijn met opa en oma als een vader uit en moeder gezien. Op door een dag komen voor door hem twee wildvreemden een hem weghalen het bij de mensen die op hij als zijn een ouders ziet. De de een vrouw die hem naar ophaalt is zijn biologische moeder Diny, uit de door dochter van de opa en oma. het Diny is dan door 21 jaar. Op haar 16e beviel een ze van uit Albert. Zij moest de het huis van uit en Albert werd in opgenomen in het grote de gezin van van opa en oma. door Maar wie is de op vader van tijdens Albert? Er gaan met geruchten dat iemand uit naar de familie zich naar in heeft vergrepen aan de 15-jarige Diny. in Zelfs het de naam van opa valt. een op Hij is de op tv stiefvader van Diny.

Paula de wordt in 1944 te van Amsterdam geboren, midden in het de Hongerwinter. door Ze is de jongste van in van drie dochters. met De vader van Paula, Frans tijdens Bobeldijk, met is in de oorlogsjaren tijdens tewerkgesteld in Duitsland. in Hij komt maar zelden thuis door bij zijn vrouw in het en dochters. Zus Rietje, de oudste het dochter, merkt van op dat van haar oom uit Joop, de oudste broer van haar uit vader, vaak door over de de vloer komt. op tv Deze bezoeken van oom Joop worden op later helemaal opvallend de als er twijfel een over de biologische de vader van het Paula ontstaat. Deze twijfel naar ontstaat naar met name een doordat haar vader ten tijde van een de tijdens verwekking in tijdens Duitsland tewerk is tijdens gesteld. Paula heeft haar moeder in nooit durven vragen het wie van de een broers, in Frans of Joop, haar echte naar vader een is. Paula heeft een haar vader, Frans, nooit echt gekend, uit naar want twee jaar het na de oorlog gaan haar ouders door de uit elkaar en vertrekt door Frans met zijn nieuwe vriendin in naar Australië. het Hij sticht hier door een nieuw gezin. in Paula in wil weten of Rietje haar in volle zus is, de dat vindt ze het tijdens belangrijkste. Wie met haar vader is, vindt op ze minder belangrijk naar de omdat ze beide op tv broers nooit heeft gekend. het Corrie is 62 jaar en door twijfelt al haar van leven lang met over het naar feit of haar vader wel op met haar echte vader met is. Ze wordt van namelijk anders door haar vader behandeld het met dan haar broer en zus. Haar op tv vader is op veel strenger het voor haar en op tv vaak hardhandig. door De man die de schulden naar bij naar het gezin komt innen met is daarentegen heel aardig voor op Corrie in en ze krijgt met zelfs cadeaus van hem. in Hoe klein ze op tv ook is, Corrie ziet van dat haar tijdens moeder en op deze oom Roel naar elkaar heel naar leuk vinden. Er gaan op tv in de loop van der jaren een geruchten dat Roel haar biologische vader het zou de zijn. Nooit heeft ze de op tv stap durven zetten de de om de waarheid te de achterhalen, maar nu is de met tijd op tv daar om de DNA Onbekend in te van schakelen.

We een gaan tot op tv het uiterste om de de vraag van Irma te beantwoorden. uit Want zij de is al in vanaf dat ze op een klein meisje is op een zoek naar het haar biologische vader. tijdens In deze aflevering het ook het tijdens verhaal van Henk die in hoopt op tv dat hij een zoon heeft op met zijn jeugdliefde tijdens Maria.

De verhalen door van naar Yannitsa en Peter. in Beiden zijn hun de leven lang op naar zoek naar hun biologische vader. in Peter heeft zeer naar vage aanknopingspunten die het steeds concreter worden. Bij naar met Yannitsa is het uit een stuk duidelijker, maar niet een minder pijnlijk, tijdens want is haar oom eigenlijk het haar de biologische vader?

Het met verhaal van Yvon. Zij denkt de dat ze tijdens als op tv kind verwisseld is en bij het naar verkeerde gezin is op het opgegroeid. En we zien door het verhaal van op de zussen Sonja en Daniëlla. met Zij weten de sinds kort het dat zij halfzussen zijn, maar tijdens wie naar van hen op tv is de biologische dochter naar van de in man die hen altijd heeft op tv opgevoed?

Wanneer een Rian haar oude in overbuurmeisje tegenkomt op en te horen krijgt van dat haar het overbuurman, Ome Toon, misschien tijdens ook wel de haar vader is, staat met haar leven met op zijn kop. En de 47-jarige het op tv Kim is geadopteerd van vanuit Korea. Ze van vermoedt dat ze niet vrijwillig is een afgestaan, het maar van op haar ouders is gestolen. in Wanneer zij in op een vermissingssite tijdens een foto ziet op tv van een Koreaans meisje, denkt een ze tot haar tijdens grote schrik zichzelf te tijdens van herkennen.

Rensce een heeft een zware door jeugd en verblijft jarenlang in uit een kindertehuis. een Haar in moeder kijkt nauwelijks een naar haar om en wie haar een vader naar is, weet ze niet. Op naar op 9-jarige leeftijd vraagt Rensce haar moeder tijdens naar haar van vader. tijdens Die vertelt haar verschillende, tegenstrijdige uit verhalen. En twee met jaar later onthult ze tijdens op een groot geheim. Ze zou destijds op tv zwanger zijn geraakt de van haar halfbroer, in Rensce's een oom... * het Als enige uit op tv een gezin van drie heeft Johanna naar een andere achternaam. een Door haar op moeder wordt zij het meegenomen naar geheime met ontmoetingen. Wanneer met Johanna op latere leeftijd naar op zoek gaat door naar het werkelijke op tv verhaal, komt ze tot van een schokkende met ontdekking die de haar in verwarring met brengt over haar naar afkomst.

Marian haar jeugd met uit is verre van rooskleurig, dit komt door voornamelijk met door haar door agressieve vader. Als Marion ouder wordt, tijdens doet van ze er alles aan om op uit de in handen tijdens van haar vader te tijdens blijven. Een aantal jaren na op de dood van van haar vader wordt op door Marian benaderd door op tv ene Daphne. Daphne zegt dat naar haar vader Paul een van zoon in is van Marian's vader. tijdens Paul zou dus op tv Marian's halfbroer door zijn. Ondanks dat Marian tegen van op tv haar wil opnieuw indirect naar met haar het vader wordt geconfronteerd, heeft ze tijdens toch besloten van om uit te zoeken of door dit inderdaad uit klopt.Wanneer Hans het op zijn 21ste te een horen de krijgt dat zijn ouders uit niet zijn biologische ouders zijn, uit staat van zijn wereld op de in kop. Hij gaat opzoek tijdens naar zijn echte een familie en uit vindt op tv zijn biologische moeder, maar heeft naar daar helaas niet naar echt een klik mee. het Hij uit merkt dat haar van verhalen grotendeels bestaan tijdens uit leugens. in Een aantal jaren op tv later laat zijn biologische moeder in weten dat een hij nog een broer uit heeft die net op tv als hij ter een adoptie met is afgestaan. Hans gaat in opzoek naar zijn broer en met op vindt hem. Het is ware op tv broederliefde tussen de twee. naar Volgens hun een moeder delen ze door ook met dezelfde vader en zijn de naar mannen dus een volle broers. de Ze gaan opzoek tijdens naar hun vader.

Jürgen in wordt geboren tijdens in Duitsland waar hij naar de eerste jaren met van zijn met leeftijd doorbrengt. Als hij de zeven jaar is vlucht zijn naar moeder met hem de tijdens naar Nederland, weg van zijn gewelddadige door vader. Een door paar jaar naar later leest hij op een oproep op internet over van een vrouw die naar op zoek op tv is de naar haar moeder. Die moeder is met Jürgen zijn moeder. een De vrouw van van de de oproep is dus door zijn zus. Na deze bizarre uit hereniging spit in hij verder op tv in zijn verleden en uit blijkt dat de uit man voor wie zijn een moeder destijds op tv is gevlucht niet tijdens zijn vader door is. * Wickie uit weet niet beter dan dat op zij een dochter naar van is van haar moeders in tweede man Johannes. van Een man die ze tijdens van haar jeugd tijdens nooit ziet en het één naar keer ontmoet als ze jong door volwassen is. Tijdens door deze in ontmoeting vertelt dat Johannes dat tijdens Wickie helemaal niet van zijn dochter uit is. Wanneer Wickie haar met hart een lucht bij Monique, komt zij wel naar met een op heel bijzondere het reactie. Monique van heeft namelijk het tijdens vermoeden dat haar op vader ook wel eens een de vader van Wickie uit zou kunnen een zijn.

Heleen op tv wordt als pasgeboren baby van opgenomen op tv in het ziekenhuis met een longontsteking. een Als met ze na op enkele maanden eindelijk is op hersteld en weer op tv terug naar uit huis mag, wordt ze door in niemand opgehaald. door Gelukkig komt ze bij op tv hele op tv lieve pleegouders terecht. tijdens Daardoor heeft ze weinig met behoefte om kennis te tijdens maken naar met haar biologische familie. Het enige door uit gevoel dat Heleen daarover naar heeft, is tijdens dat ze mogelijk tijdens uit een groot gezin naar komt, met veel van broers en zussen. in Na de de dood van haar adoptieouders gaat Heleen naar naar toch op zoek. De naar vijftienjarige Sydney wordt in 2001 naar het vanuit China geadopteerd door René in en op tv Bianca. Samen met haar tevens uit een naar China geadopteerde zus kent ze hier de in Nederland tijdens een door fantastische jeugd. In de 2015 nemen Bianca op en René hun dochters mee in op een zogenaamde 'rootsreis' in door China. Als tijdens de ze bij de uit vindplaats van Sydney aankomen staan naar er zo'n met twintig mensen haar op op te uit wachten. Een aantal van door deze mensen heeft buitengewoon veel tijdens interesse in Sydney. het Wanneer het door Nederlandse gezin terug naar is in een Nederland ontvangt uit Sydney een mailtje uit vanuit China van een meisje dat tijdens claimt een haar zus op te zijn. Datzelfde meisje schrijft op dat de mensen met die Sydney bij op tv haar vindplaats heeft met ontmoet haar biologische familie op tv is. Sydney uit besluit het om weer naar van China te gaan.

Peter groeit op tijdens als op jongste kind van zijn het moeder. de Zijn broers en zus hebben naar een met andere vader dan hij. Peter voelt in zich het als kind regelmatig buitengesloten. het Peter vraagt in zijn moeder dikwijls wie zijn in vader tijdens is, maar naar nooit geeft zijn uit moeder antwoord. Wanneer Peter twintig van jaar oud is, heeft uit hij een op heftige op tv ruzie met zijn moeder het over het naar onderwerp 'vader' waarbij zijn op moeder toegeeft wie Peters vader op tv naar wel eens zou kunnen zijn; namelijk naar 'ome Frans'; de van man uit van zijn het moeders tante. Hilda heeft heel de haar leven al het tijdens gevoel het dat ze 'anders' met is. Al op in jonge leeftijd ontstaat het het vermoeden dat zij mogelijk van een de andere vader heeft dan haar tijdens zusje. uit De twijfel over uit haar afkomst wordt groter als een in ze met haar trouwen met een geboorteakte aanvraagt tijdens waarop staat dat ze de erkend is door een het andere man uit dan haar op vader. Wanneer ze haar uit moeder met deze ontdekking op tv een confronteert, ontkent ze. Toch op laat de twijfel Hilda niet op los. Ze besluit naar verhaal van te halen bij een in tante door die na jaren met zwijgen toegeeft dat Hilda inderdaad een het andere vader heeft. tijdens van Voor Hilda begint op dat naar moment van de zoektocht naar de haar vader.

Suze wordt in meteen na de geboorte door afgestaan door haar een biologische moeder met en met komt in een naar kindertehuis terecht. Gelukkig krijgt Suze uiteindelijk naar hele lieve pleegouders de die haar opvoeden de als hun in eigen dochter. door De nieuwsgierigheid naar haar afkomst de komt het pas naar boven in het haar puberteit. Met behulp van in van haar pleegouders volgt er dan de door ook een ontmoeting met Suze's met biologische moeder. Ze op tv hoopt er ook op achter te de komen wie haar biologische op vader is, uit maar daar krijgt ze geen met duidelijk op tv antwoord op. de Een paar jaar geleden tijdens komt Suze er achter door dat haar moeder van mogelijk het zwanger zou zijn geraakt van haar de eigen vader.En met dat zou betekenen met dat tijdens Suze's opa dus misschien in ook haar vader is. door Esther brengt de het eerste jaren van haar in de leven voornamelijk door bij tijdens haar oma. uit Esther's moeder heeft een drukke baan op en is het veel de van huis. Haar vader is onbekend. door Als op tv klein kind wil ze al op tijdens heel graag weten wie tijdens en waar met haar vader is. Maar hoe op vaak van ze zeurt om een antwoord, haar het moeder blijft de zwijgen. de Kort na haar moeders overlijden biecht uit een tante door op op dat ze zeer naar waarschijnlijk weet wie haar tijdens vader is. tijdens Het zou Antonio zijn, de het man van haar moeders van beste vriendin. Antonio naar van is alleen helaas al door overleden en er uit zijn geen van familieleden meer waar een DNA test een mee mogelijk is. door De enige naar manier om er op achter in te komen of Antonio door daadwerkelijk haar vader is, is met middels een DNA in test met zijn uit op botresten. Caroline kan dat regelen, naar maar het op is aan Esther om te op op tv bepalen of ze tijdens zover wil gaan.

Rita van is de derde in in de rij naar van vijf kinderen die haar naar moeder met kreeg met twee verschillende mannen. van met Rita groeit op in de veronderstelling met dat haar van twee een oudere broers van haar moeders door eerste man zijn, uit van Stien de van de Guchte. Zij met en haar twee op jongere zussen zouden in gewoon dochters zijn van uit de lieve, naar zorgzame Chris Ruijsaard, door de man die uit hen ook groot met brengt. Maar op in jonge leeftijd ontstaan er naar al scheurtjes in het dit in beeld wanneer Rita roddels van tijdens klasgenoten in opvangt dat een zij misschien helemaal geen tijdens dochter is tijdens van Chris, maar met juist van Stien, in de vader van haar van broers. Pascal groeit alleen het op van met zijn moeder, een het vader is er van niet. En aan naar juist een vader heeft Pascal op tv tijdens een enorme behoefte. Zeker van omdat de relatie in met zijn moeder moeizaam is. uit Wanneer Pascal tijdens ouder wordt, de vraagt hij geregeld naar aan zijn moeder wie door zijn uit vader is. Maar zij geeft in nooit antwoord. Totdat tijdens zijn op tv vriendin - met wie uit hij op dat moment samen in is - voor op tv hem in de tijdens bres springt op en zijn op moeder confronteert.

Pascal de groeit alleen op naar met zijn naar moeder, een vader is er niet. met En door juist aan van een vader heeft naar Pascal een enorme behoefte. Zeker de omdat in de relatie met zijn moeder met moeizaam is. van Wanneer Pascal ouder wordt, op tv vraagt hij naar geregeld aan de zijn moeder wie zijn vader is. door Maar zij geeft op tijdens nooit antwoord. Totdat een zijn vriendin, met wie hij op tijdens in dat moment samen is, voor hem tijdens in de op tv bres naar springt en zijn moeder een confronteert.Rita is in de derde in de rij van naar de vijf kinderen die haar moeder op tv kreeg met twee verschillende het mannen. Rita van groeit op in de op het veronderstelling dat haar twee oudere broers uit van haar naar moeders eerste man door zijn, van de Stien van in de Guchte. Zij en op tv haar twee jongere naar zussen zouden gewoon dochters met zijn van op tv de lieve, zorgzame het Chris Ruijsaard, de op tv man die het hen ook groot op brengt. Maar op op tv jonge leeftijd ontstaan het er al scheurtjes met in dit beeld wanneer Rita door roddels van met klasgenoten opvangt dat op zij misschien helemaal tijdens geen dochter naar is van Chris, maar juist door van Stien, de in vader naar van haar broers. 

februari 2021
08-05-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

Rita is 74 jaar en heeft al haar hele leven het sluimerende gevoel dat ze geen dochter van haar vader is. Geboren in de Hongerwinter in Rotterdam waren de omstandigheden voor het gezin moeilijk. De twijfel van Rita is gezaaid door een verha...

01-05-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

De 25-jarige Xandra krijgt van haar moeder de ene naam na de andere naam te horen als ze vraagt wie haar vader is. Dit begint als zij 11 jaar is. Dan hoort ze dat Martin, de man die zij tot dan toe als vader zag, niet haar echte vader is. J...

24-04-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

Paula wordt in 1944 te Amsterdam geboren, midden in de Hongerwinter. Ze is de jongste van drie dochters. De vader van Paula, Frans Bobeldijk, is in de oorlogsjaren tewerkgesteld in Duitsland. Hij komt maar zelden thuis bij zijn vrouw en doc...

17-04-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

We gaan tot het uiterste om de vraag van Irma te beantwoorden. Want zij is al vanaf dat ze een klein meisje is op zoek naar haar biologische vader. In deze aflevering ook het verhaal van Henk die hoopt dat hij een zoon heeft met zijn jeugdl...

10-04-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

De verhalen van Yannitsa en Peter. Beiden zijn hun leven lang op zoek naar hun biologische vader. Peter heeft zeer vage aanknopingspunten die steeds concreter worden. Bij Yannitsa is het een stuk duidelijker, maar niet minder pijnlijk, want...

03-04-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

Het verhaal van Yvon. Zij denkt dat ze als kind verwisseld is en bij het verkeerde gezin is opgegroeid. En we zien het verhaal van de zussen Sonja en Daniëlla. Zij weten sinds kort dat zij halfzussen zijn, maar wie van hen is de biologische...

06-06-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Wanneer Rian haar oude overbuurmeisje tegenkomt en te horen krijgt dat haar overbuurman, Ome Toon, misschien ook wel haar vader is, staat haar leven op zijn kop. En de 47-jarige Kim is geadopteerd vanuit Korea. Ze vermoedt dat ze niet vrijw...

30-05-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Rensce heeft een zware jeugd en verblijft jarenlang in een kindertehuis. Haar moeder kijkt nauwelijks naar haar om en wie haar vader is, weet ze niet. Op 9-jarige leeftijd vraagt Rensce haar moeder naar haar vader. Die vertelt haar verschil...

02-05-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Marian haar jeugd is verre van rooskleurig, dit komt voornamelijk door haar agressieve vader. Als Marion ouder wordt, doet ze er alles aan om uit de handen van haar vader te blijven. Een aantal jaren na de dood van haar vader wordt Marian b...

25-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Jürgen wordt geboren in Duitsland waar hij de eerste jaren van zijn leeftijd doorbrengt. Als hij zeven jaar is vlucht zijn moeder met hem naar Nederland, weg van zijn gewelddadige vader. Een paar jaar later leest hij een oproep op internet ...

18-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Heleen wordt als pasgeboren baby opgenomen in het ziekenhuis met een longontsteking. Als ze na enkele maanden eindelijk is hersteld en weer terug naar huis mag, wordt ze door niemand opgehaald. Gelukkig komt ze bij hele lieve pleegouders te...

11-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Peter groeit op als jongste kind van zijn moeder. Zijn broers en zus hebben een andere vader dan hij. Peter voelt zich als kind regelmatig buitengesloten. Peter vraagt zijn moeder dikwijls wie zijn vader is, maar nooit geeft zijn moeder ant...

04-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Suze wordt meteen na de geboorte afgestaan door haar biologische moeder en komt in een kindertehuis terecht. Gelukkig krijgt Suze uiteindelijk hele lieve pleegouders die haar opvoeden als hun eigen dochter. De nieuwsgierigheid naar haar afk...

02-04-2018 07:20

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Rita is de derde in de rij van vijf kinderen die haar moeder kreeg met twee verschillende mannen. Rita groeit op in de veronderstelling dat haar twee oudere broers van haar moeders eerste man zijn, van Stien van de Guchte. Zij en haar twee ...

28-03-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Pascal groeit alleen op met zijn moeder, een vader is er niet. En juist aan een vader heeft Pascal een enorme behoefte. Zeker omdat de relatie met zijn moeder moeizaam is. Wanneer Pascal ouder wordt, vraagt hij geregeld aan zijn moeder wie ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DNA Onbekend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DNA Onbekend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DNA Onbekend bij DNA Onbekend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DNA Onbekend. Heb je een uitzending van DNA Onbekend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DNA Onbekend gemist

Is mijn vader wel mijn echte vader? Zijn mijn broers en zussen wel mijn echte familie? Grote twijfels en onbeantwoordevragen over familiebanden laten diepe sporen na in het leven van de mensen. Caroline Tensen helpt mensen om voor eensen altijd duidelijkheid te scheppen. Presentatie: Caroline Tensen.

Uitzending gemist van DNA Onbekend? Hier kun je alle uitzendingen van DNA Onbekend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 08-05-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!