Programma gemist?

We van gaan tot het uiterste naar om de met vraag van Irma te door beantwoorden. Want zij is het al naar vanaf dat ze een klein met meisje het is op door zoek naar haar op tv biologische vader. In deze aflevering naar ook met het verhaal van Henk die hoopt op tv dat hij een met zoon op tv heeft met zijn jeugdliefde met Maria.

De verhalen een van Yannitsa en op tv Peter. Beiden op tv zijn hun leven lang met op met zoek naar hun biologische vader. op Peter heeft zeer vage op tv door aanknopingspunten die steeds concreter worden. Bij het Yannitsa is het door een stuk duidelijker, een maar niet op tv minder in pijnlijk, want is haar oom de eigenlijk haar biologische op tv vader?

Het een verhaal van Yvon. Zij denkt tijdens dat het ze als kind verwisseld met is en bij de het verkeerde door gezin is opgegroeid. een En we een zien het verhaal van de zussen van Sonja en met Daniëlla. Zij weten naar sinds kort dat naar zij uit halfzussen zijn, maar wie van hen het op is de biologische dochter van de een man die op tv hen op tv altijd heeft opgevoed?

Wanneer Rian haar de oude overbuurmeisje tegenkomt uit en te met horen in krijgt dat haar tijdens overbuurman, Ome Toon, misschien ook naar wel uit haar vader is, staat haar op leven op tijdens zijn kop. op En de 47-jarige Kim is naar geadopteerd vanuit Korea. op Ze van vermoedt dat ze niet vrijwillig is het afgestaan, maar van op met haar ouders is gestolen. Wanneer op zij in op een vermissingssite een foto op ziet van een door Koreaans meisje, denkt in ze op tv tot haar grote door schrik zichzelf te door herkennen.

Rensce heeft op tv een zware jeugd tijdens en in verblijft jarenlang in een kindertehuis. door Haar moeder kijkt nauwelijks het naar haar om van en wie op haar tijdens vader is, weet ze niet. een Op een 9-jarige leeftijd vraagt naar Rensce haar moeder naar haar van vader. uit Die vertelt haar verschillende, tegenstrijdige op verhalen. En twee door jaar op tv later onthult ze van een groot geheim. op tv Ze zou destijds van zwanger zijn geraakt op tv van haar halfbroer, Rensce's oom... * uit uit Als enige uit een gezin van tijdens drie heeft door Johanna een de andere achternaam. een Door haar moeder wordt zij meegenomen op naar tijdens geheime ontmoetingen. op tv Wanneer Johanna op latere leeftijd op door in zoek gaat naar het naar werkelijke verhaal, komt ze naar tot een schokkende ontdekking van op tv die haar in verwarring brengt over met haar op tv afkomst.

Marian haar jeugd naar is in verre van rooskleurig, dit de komt voornamelijk de door haar agressieve met vader. Als Marion uit ouder wordt, doet ze er van naar alles aan om op tv uit de handen uit van haar vader te blijven. de Een aantal jaren na de de dood van naar op tv haar vader wordt op Marian benaderd door ene Daphne. op tv Daphne zegt dat op haar met vader Paul een zoon is tijdens van Marian's vader. naar Paul de zou dus Marian's halfbroer zijn. door Ondanks dat het Marian tegen haar wil opnieuw naar indirect met haar van vader wordt geconfronteerd, op heeft ze tijdens toch besloten om de uit te zoeken of het een dit inderdaad klopt.Wanneer op tv Hans op zijn 21ste met te horen krijgt dat zijn door de ouders niet zijn biologische ouders in zijn, staat zijn het wereld op de kop. van Hij gaat op opzoek naar zijn echte naar familie op tv en vindt zijn van biologische moeder, maar heeft daar door op tv helaas niet echt door een klik mee. het Hij merkt dat haar verhalen naar grotendeels bestaan uit uit leugens. Een aantal jaren in later de laat zijn de biologische moeder weten dat hij nog in een broer in heeft die met net als hij ter adoptie een is de afgestaan. Hans gaat opzoek naar de zijn uit broer en vindt hem. Het een is op tv ware broederliefde tussen de de twee. door Volgens hun moeder delen ze het ook een dezelfde vader en zijn op de mannen dus volle uit broers. Ze het gaan opzoek naar op hun vader.

Jürgen door wordt geboren in Duitsland waar door hij de eerste in het jaren van zijn leeftijd in doorbrengt. Als door hij zeven jaar is vlucht door zijn moeder met de hem in naar Nederland, weg op tv van zijn gewelddadige vader. Een paar het jaar later van leest hij tijdens een oproep tijdens op internet over een vrouw die het op de zoek is naar haar moeder. door Die moeder is een Jürgen zijn moeder. met tijdens De vrouw van het de oproep is dus zijn de zus. Na in deze bizarre hereniging spit hij het verder in zijn van verleden met en blijkt dat de uit man voor wie zijn tijdens moeder van destijds is een gevlucht niet zijn vader het is. * Wickie met weet niet beter dan dat tijdens een zij een dochter is de van haar moeders in tweede man Johannes. van Een man het die ze tijdens haar op tv jeugd nooit ziet op tv en één keer ontmoet tijdens als ze jong het volwassen op is. Tijdens deze ontmoeting de vertelt dat Johannes dat Wickie het helemaal niet met zijn dochter is. Wanneer de Wickie op tv haar hart lucht uit bij Monique, met komt zij wel in met een heel bijzondere op tv reactie. Monique heeft op namelijk het vermoeden naar dat haar vader ook wel naar eens de tijdens vader van van Wickie zou kunnen in zijn.

Heleen wordt als in pasgeboren baby de opgenomen een in het ziekenhuis op tv met een longontsteking. Als ze na naar enkele de maanden eindelijk is hersteld van en weer terug naar naar tijdens huis mag, wordt ze de door niemand opgehaald. Gelukkig uit komt ze van bij hele lieve naar pleegouders terecht. Daardoor heeft ze uit van weinig behoefte om kennis te van maken in met haar biologische familie. Het enige van het gevoel dat Heleen daarover heeft, de is dat ze mogelijk het uit op een groot gezin komt, naar met veel broers door en zussen. Na de van dood in van haar adoptieouders gaat Heleen met toch op het zoek. van De vijftienjarige Sydney wordt in op tv 2001 door vanuit China geadopteerd in door René en uit Bianca. Samen met haar tevens uit van China geadopteerde zus door kent ze hier op in Nederland door een fantastische jeugd. In in 2015 nemen Bianca van in en René hun in dochters mee op een zogenaamde van 'rootsreis' door China. Als het op ze bij de vindplaats van Sydney van aankomen op tv staan er in zo'n twintig mensen haar het op te naar wachten. Een aantal door van deze mensen heeft buitengewoon naar veel interesse op in Sydney. Wanneer het Nederlandse op gezin op terug is in Nederland met ontvangt Sydney een uit mailtje op vanuit China van een uit meisje dat de claimt haar zus te zijn. Datzelfde met meisje schrijft dat een tijdens de mensen die op tv Sydney bij haar vindplaats tijdens heeft ontmoet tijdens haar biologische familie is. uit Sydney besluit uit om weer naar China te op gaan.

Peter groeit op naar als jongste kind naar van zijn moeder. een Zijn broers op tv en zus van hebben een andere vader dan uit hij. Peter de voelt zich in als kind regelmatig op tv buitengesloten. Peter het vraagt zijn moeder dikwijls wie zijn uit vader op tv is, maar nooit geeft zijn de op moeder antwoord. Wanneer naar Peter twintig jaar oud is, uit heeft hij een heftige een ruzie met zijn van moeder over het de uit onderwerp 'vader' waarbij zijn moeder uit toegeeft wie Peters vader op tv wel uit eens zou door kunnen zijn; namelijk 'ome Frans'; een de man van door zijn moeders tante. op tv Hilda heeft van heel haar leven door al het het gevoel dat ze 'anders' op is. Al op jonge leeftijd een ontstaat het uit vermoeden op dat zij mogelijk door een andere vader heeft dan haar op de zusje. De twijfel over op haar afkomst wordt groter met als ze met haar op trouwen tijdens een geboorteakte een aanvraagt waarop staat dat uit ze erkend is door naar een andere man dan met haar vader. op Wanneer ze haar moeder tijdens op tv met deze ontdekking confronteert, ontkent door ze. Toch laat de uit twijfel Hilda de niet los. het Ze besluit verhaal te halen uit bij een tijdens tante die na jaren van zwijgen de toegeeft dat Hilda een inderdaad een andere vader heeft. van Voor Hilda begint met het op dat moment de zoektocht tijdens naar haar op tv vader.

Suze wordt meteen uit na tijdens de geboorte afgestaan door haar naar biologische moeder en van komt op in een kindertehuis terecht. een Gelukkig krijgt Suze uiteindelijk op hele lieve op pleegouders die haar opvoeden in als hun eigen naar dochter. De nieuwsgierigheid het naar haar op tv afkomst komt pas in naar boven in haar van puberteit. Met op tv behulp van haar pleegouders naar volgt er met dan ook een ontmoeting uit met Suze's door biologische in moeder. Ze hoopt naar er ook achter te komen wie een haar op biologische vader de is, maar daar krijgt ze op geen duidelijk antwoord in op. Een paar jaar de geleden komt een Suze er achter door dat haar moeder het mogelijk zwanger een zou zijn geraakt van naar haar eigen vader.En dat op tv zou betekenen dat met Suze's in opa dus het misschien ook haar vader is. op tv Esther brengt het de eerste jaren van haar naar van leven voornamelijk door bij in haar oma. Esther's moeder heeft met een drukke baan tijdens van en is veel van huis. tijdens Haar van vader is onbekend. Als klein uit kind wil ze al uit het heel graag weten wie en met waar haar vader op tv is. de Maar hoe vaak een ze zeurt om een antwoord, in haar tijdens moeder blijft zwijgen. Kort tijdens na haar moeders overlijden biecht door een een tante op dat tijdens ze zeer waarschijnlijk weet wie een haar vader is. in Het het zou Antonio op tv zijn, de man naar van haar moeders beste vriendin. Antonio de is tijdens alleen helaas al overleden en uit er zijn geen in familieleden op tv meer waar een naar DNA test mee met mogelijk is. De op enige manier om op tv er achter te naar komen of Antonio de daadwerkelijk haar op vader is, is middels een DNA op test het met zijn botresten. naar Caroline kan dat regelen, door maar het is aan het Esther naar om te bepalen op tv of ze uit zover wil gaan.

Rita een is de derde in met de rij van vijf door tijdens kinderen die haar moeder een kreeg met twee met verschillende mannen. Rita groeit een op in de veronderstelling op op tv dat haar twee oudere broers van van haar moeders eerste de man zijn, op tv van Stien op van de Guchte. Zij en op haar het twee jongere zussen zouden in gewoon dochters zijn tijdens van op tv de lieve, zorgzame Chris Ruijsaard, naar de man die hen de ook groot tijdens brengt. uit Maar op jonge leeftijd ontstaan uit er al scheurtjes in van dit beeld van wanneer Rita het roddels van klasgenoten opvangt dat op tv zij misschien helemaal naar op tv geen dochter is van van Chris, maar juist van een Stien, de vader van in haar broers. op Pascal groeit alleen op uit naar met zijn moeder, een vader uit is er op tv niet. En tijdens aan juist een op tv vader heeft Pascal een een enorme behoefte. Zeker omdat een de relatie met met zijn moeder moeizaam van is. Wanneer tijdens Pascal ouder wordt, naar vraagt hij geregeld aan tijdens zijn moeder wie zijn van vader door is. Maar zij geeft nooit een antwoord. tijdens Totdat zijn tijdens vriendin - met met wie hij op op tv dat moment samen met is - voor hem in op tv de bres met springt en zijn moeder in confronteert.

Pascal door groeit alleen op met door zijn moeder, uit een vader is door er niet. En in juist aan in een vader heeft Pascal van een enorme door behoefte. Zeker omdat de relatie in met zijn moeder moeizaam van is. Wanneer Pascal tijdens ouder wordt, de vraagt hij in geregeld aan zijn moeder wie op tv tijdens zijn vader is. Maar zij van geeft nooit antwoord. Totdat met in zijn vriendin, met wie hij op op tv de dat moment samen is, op tv voor hem door in de bres springt en in zijn van moeder confronteert.Rita is de derde in naar de uit rij van vijf kinderen die tijdens de haar moeder kreeg met tijdens twee verschillende mannen. Rita op tv groeit op met in de met veronderstelling dat haar twee naar oudere broers van het haar moeders eerste man zijn, in van Stien van in de Guchte. op Zij en haar twee op jongere zussen zouden tijdens gewoon dochters naar zijn van de in lieve, met zorgzame Chris Ruijsaard, de uit man die hen ook het groot brengt. de Maar op op tv jonge leeftijd ontstaan er al een scheurtjes in dit beeld uit wanneer naar Rita roddels van klasgenoten opvangt met dat zij door misschien helemaal geen van dochter is van Chris, tijdens tijdens maar juist van op tv Stien, de vader van haar het broers. 

Aflevering 1 het - Reportagereeks tijdens waarin Caroline Tensen van duidelijkheid schept over familiebanden: De een 32-jarige op tv Jennefer werd als door drugsbaby op Aruba geboren en met op 7-jarige de leeftijd geadopteerd door een in lief Nederlands in echtpaar. uit Astrid heeft zich jarenlang afgevraagd waarom het zij thuis het zo'n buitenbeentje was. Op uit op 17-jarige leeftijd kwam ze erachter dat met met haar vader niet haar biologische van vader door is.

Lilian de wordt samen de met haar zus ter adoptie afgestaan. het De vader van een haar in zus is de Ab, maar de vader van Lilian met is onbekend. het Lilian tijdens wordt samen met haar naar zus ter adoptie afgestaan. De tijdens vader op van haar zus is naar Ab, maar naar de vader tijdens van Lilian is onbekend. Als ze het twee tijdens jaar geleden Ab ontmoet, vertelt van hij haar met dat op tv de mogelijkheid bestaat dat in ook zij uit een dochter van hem op tv is. Omdat haar uit moeder dit niet kan met bevestigen, blijft ze twijfelen. een op tv * Wanita's moeder is in de tijdens naar veronderstelling dat ze de na de bevalling in het ziekenhuis uit uit de verkeerde baby de heeft gekregen. Ook Wanita heeft het van uit gevoel dat ze anders is van dan een de rest van een haar familie. Ze naar moet weten of in ze is opgegroeid naar bij de verkeerde familie op of dat ze eigenlijk ergens met anders thuis het hoort.

Jeanette het wordt vlak na de scheiding in van met haar ouders uit geboren. Samen met haar zus groeit de ze op het bij haar op moeder. Vader Ben ontfermt in zich een niet erg over tijdens zijn dochters en op bekent dat hij niet haar vader uit is. in Jeanette wordt de vlak na de scheiding van een haar ouders naar geboren. Samen met het haar zus groeit ze op van bij haar op tv moeder. Vader Ben door ontfermt het zich niet erg over zijn dochters met en bekent dat naar het hij niet haar vader is. Jeanettes met met moeder houdt vol dat uit Ben wel haar op vader is. Wie uit nu de waarheid het spreekt weet Jeanette op tv nog steeds niet. door Marianne wordt als baby geadopteerd op tijdens door een echtpaar dat met zelf geen kinderen kan op krijgen. een Helaas krijgt zij naar weinig liefde van hen. met Een paar een weken geleden ziet Marianne naar een oproep op tv uit van op een man en vrouw die op naar zoek zijn op tv naar tijdens hun broers en zussen. Er blijken in veel door overeenkomsten te tijdens zijn die erop met wijzen dat ze mogelijk in dezelfde vader van delen.

april 2019
17-04-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

We gaan tot het uiterste om de vraag van Irma te beantwoorden. Want zij is al vanaf dat ze een klein meisje is op zoek naar haar biologische vader. In deze aflevering ook het verhaal van Henk die hoopt dat hij een zoon heeft met zijn jeugdl...

10-04-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

De verhalen van Yannitsa en Peter. Beiden zijn hun leven lang op zoek naar hun biologische vader. Peter heeft zeer vage aanknopingspunten die steeds concreter worden. Bij Yannitsa is het een stuk duidelijker, maar niet minder pijnlijk, want...

03-04-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

Het verhaal van Yvon. Zij denkt dat ze als kind verwisseld is en bij het verkeerde gezin is opgegroeid. En we zien het verhaal van de zussen Sonja en Daniëlla. Zij weten sinds kort dat zij halfzussen zijn, maar wie van hen is de biologische...

06-06-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Wanneer Rian haar oude overbuurmeisje tegenkomt en te horen krijgt dat haar overbuurman, Ome Toon, misschien ook wel haar vader is, staat haar leven op zijn kop. En de 47-jarige Kim is geadopteerd vanuit Korea. Ze vermoedt dat ze niet vrijw...

30-05-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Rensce heeft een zware jeugd en verblijft jarenlang in een kindertehuis. Haar moeder kijkt nauwelijks naar haar om en wie haar vader is, weet ze niet. Op 9-jarige leeftijd vraagt Rensce haar moeder naar haar vader. Die vertelt haar verschil...

02-05-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Marian haar jeugd is verre van rooskleurig, dit komt voornamelijk door haar agressieve vader. Als Marion ouder wordt, doet ze er alles aan om uit de handen van haar vader te blijven. Een aantal jaren na de dood van haar vader wordt Marian b...

25-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Jürgen wordt geboren in Duitsland waar hij de eerste jaren van zijn leeftijd doorbrengt. Als hij zeven jaar is vlucht zijn moeder met hem naar Nederland, weg van zijn gewelddadige vader. Een paar jaar later leest hij een oproep op internet ...

18-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Heleen wordt als pasgeboren baby opgenomen in het ziekenhuis met een longontsteking. Als ze na enkele maanden eindelijk is hersteld en weer terug naar huis mag, wordt ze door niemand opgehaald. Gelukkig komt ze bij hele lieve pleegouders te...

11-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Peter groeit op als jongste kind van zijn moeder. Zijn broers en zus hebben een andere vader dan hij. Peter voelt zich als kind regelmatig buitengesloten. Peter vraagt zijn moeder dikwijls wie zijn vader is, maar nooit geeft zijn moeder ant...

04-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Suze wordt meteen na de geboorte afgestaan door haar biologische moeder en komt in een kindertehuis terecht. Gelukkig krijgt Suze uiteindelijk hele lieve pleegouders die haar opvoeden als hun eigen dochter. De nieuwsgierigheid naar haar afk...

02-04-2018 07:20

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Rita is de derde in de rij van vijf kinderen die haar moeder kreeg met twee verschillende mannen. Rita groeit op in de veronderstelling dat haar twee oudere broers van haar moeders eerste man zijn, van Stien van de Guchte. Zij en haar twee ...

28-03-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Pascal groeit alleen op met zijn moeder, een vader is er niet. En juist aan een vader heeft Pascal een enorme behoefte. Zeker omdat de relatie met zijn moeder moeizaam is. Wanneer Pascal ouder wordt, vraagt hij geregeld aan zijn moeder wie ...

19-07-2017 20:35

Terug: DNA Onbekend

DNA Onbekend - Terug: DNA Onbekend

Aflevering 1 - Reportagereeks waarin Caroline Tensen duidelijkheid schept over familiebanden: De 32-jarige Jennefer werd als drugsbaby op Aruba geboren en op 7-jarige leeftijd geadopteerd door een lief Nederlands echtpaar. Astrid heeft zich...

19-04-2017 20:30

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Lilian wordt samen met haar zus ter adoptie afgestaan. De vader van haar zus is Ab, maar de vader van Lilian is onbekend. Lilian wordt samen met haar zus ter adoptie afgestaan. De vader van haar zus is Ab, maar de vader van Lilian is onbeke...

12-04-2017 20:30

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Jeanette wordt vlak na de scheiding van haar ouders geboren. Samen met haar zus groeit ze op bij haar moeder. Vader Ben ontfermt zich niet erg over zijn dochters en bekent dat hij niet haar vader is. Jeanette wordt vlak na de scheiding van ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DNA Onbekend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DNA Onbekend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DNA Onbekend bij DNA Onbekend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DNA Onbekend. Heb je een uitzending van DNA Onbekend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DNA Onbekend gemist

Is mijn vader wel mijn echte vader? Zijn mijn broers en zussen wel mijn echte familie? Grote twijfels en onbeantwoordevragen over familiebanden laten diepe sporen na in het leven van de mensen. Caroline Tensen helpt mensen om voor eensen altijd duidelijkheid te scheppen. Presentatie: Caroline Tensen.

Uitzending gemist van DNA Onbekend? Hier kun je alle uitzendingen van DNA Onbekend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 17-04-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord