Programma gemist?

Rita naar is 74 jaar en heeft op al haar uit hele leven met het sluimerende gevoel dat de ze geen dochter door van in haar vader is. Geboren een in de Hongerwinter van in Rotterdam waren de omstandigheden het voor het gezin tijdens moeilijk. De in twijfel van door Rita is naar gezaaid door een van verhaal van haar moeder het omtrent haar geboorte het en de onduidelijkheid of haar door vader op het op met moment van haar verwekking een wel in Nederland op was. Na een leven op tv lang het gevoel op tv weg te hebben willen een het stoppen, wil Rita van nu een antwoord, voordat het door te laat het is. * Het naar verhaal van Lloyd. Lloyd wordt een in 1958 op tv geboren in met Suriname. Hij tijdens groeit op in het gezin van op zijn opa het en oma, zijn moeder van komt af een en toe langs tijdens om hem op te zien. Maar als Lloyd een drie het jaar is verhuist zijn tijdens moeder naar Nederland en van Lloyd op tv blijft in Suriname. Als tijdens Lloyd tien op tv is verhuist hij ook de naar Nederland, de waar hij zijn tweelingbroer ontmoet. door naar Lloyd is doodongelukkig in uit dit nieuwe gezin. Wie in is eigenlijk uit de man die hem opvoedt? op tv Waarom moest hij een bij een opa en oma wonen en van van had hij zijn tweelingbroer niet door eerder tijdens ontmoet? Wanneer vele jaren later in oma de overlijdt, heeft ze informatie voor Lloyd. het Dit is het op tv door begin van de zoektocht naar tijdens zijn de biologische vader.

De 25-jarige in Xandra in krijgt van haar moeder de ene op tv naam na van de andere naam uit te horen het als ze vraagt wie haar van vader in is. Dit begint als zij een 11 met jaar is. een Dan hoort ze dat naar Martin, de uit man die zij tot dan met toe als vader zag, het niet haar echte naar vader is. Jan door zou haar tijdens vader zijn, maar met de Jan heeft op tv ze met geen klik als ze hem op tv ontmoet. Haar moeder het geeft op tv toe dat haar uit jeugdliefde Richard de biologische vader het van de Xandra is. Maar door Richard geeft aan op dat ook Martin de vader kan de zijn, de met man die Xandra in tijdens eerste in instantie als door vader zag. Wie van van deze drie mannen de is de de vader van Xandra? Een DNA-test een tussen een de drie mannen een en Xandra moet duidelijkheid geven. * het Albert is naar 67 de jaar. Hij heeft van de eerste vijf jaar op van zijn een leven zijn opa en oma naar als vader in en moeder door gezien. Op een dag komen voor door hem tijdens twee wildvreemden hem weghalen bij naar de naar mensen die hij van als zijn ouders ziet. De op tv vrouw die in hem in ophaalt is zijn biologische moeder een Diny, de door dochter van door opa en oma. de Diny is dan 21 jaar. Op de een haar 16e beviel de ze van Albert. Zij moest de het tijdens huis uit en Albert werd de opgenomen in het grote door gezin van opa op en oma. Maar een wie is de op tv vader tijdens van Albert? Er met gaan geruchten op dat iemand uit het de familie zich heeft het vergrepen aan de 15-jarige met Diny. Zelfs de naam door van tijdens opa valt. Hij is in de stiefvader in van Diny.

Paula op wordt in tijdens 1944 te Amsterdam geboren, midden een in de op tv Hongerwinter. Ze is de van jongste op tv van drie dochters. De vader op tv van Paula, Frans in Bobeldijk, is tijdens in de oorlogsjaren tewerkgesteld op in Duitsland. van Hij komt maar zelden in thuis bij in zijn vrouw en dochters. door Zus Rietje, de op oudste op tv dochter, merkt op door dat haar oom tijdens Joop, de oudste broer van met haar vader, vaak een over de vloer de komt. Deze bezoeken van met oom Joop worden met een later helemaal opvallend de als er twijfel over de biologische van vader van Paula de ontstaat. Deze twijfel op ontstaat met name door doordat op tv haar vader ten met tijde van de met verwekking in Duitsland tewerk is het gesteld. op Paula heeft haar naar moeder nooit het durven vragen wie van de broers, uit Frans of Joop, in van haar echte vader is. Paula heeft in haar vader, Frans, op tv van nooit echt gekend, want twee uit jaar van na de oorlog gaan haar op ouders door uit elkaar en vertrekt Frans het met zijn nieuwe een vriendin naar Australië. een Hij sticht hier met een nieuw een gezin. Paula uit wil weten of Rietje haar volle met met zus is, dat met vindt ze het belangrijkste. het Wie haar een vader is, vindt ze minder belangrijk van naar omdat ze beide broers nooit heeft op tv gekend. Corrie de is in 62 jaar en twijfelt op al haar tijdens leven lang over tijdens het feit of haar vader van wel een haar echte vader is. Ze uit wordt namelijk anders door op tv haar vader behandeld uit dan haar de broer het en zus. Haar vader is veel de de strenger voor haar en vaak hardhandig. het De uit man die de schulden op tv bij de het gezin komt innen is het daarentegen tijdens heel aardig voor Corrie het en ze krijgt zelfs cadeaus naar van hem. Hoe een naar klein ze ook is, Corrie ziet tijdens de dat haar moeder en uit deze oom Roel op elkaar heel leuk uit vinden. Er van gaan in de loop der jaren een geruchten naar dat Roel op haar biologische vader zou op tv zijn. Nooit heeft in ze de stap durven zetten van op tv om de waarheid te achterhalen, op tv maar nu is de door tijd daar om tijdens DNA Onbekend in tijdens het te schakelen.

We in gaan tot met het uiterste om de vraag uit van het Irma te beantwoorden. de Want zij is in al vanaf dat door ze een klein meisje tijdens is op op zoek naar haar biologische met vader. In deze aflevering ook in het verhaal van tijdens van Henk die hoopt dat hij een op zoon heeft met met van zijn jeugdliefde Maria.

De met verhalen van Yannitsa en van Peter. Beiden de zijn hun leven lang op de zoek naar hun uit biologische vader. Peter door heeft zeer naar vage het aanknopingspunten die steeds concreter van worden. Bij Yannitsa uit is het het een stuk duidelijker, de maar niet minder pijnlijk, want van is op tv haar oom eigenlijk haar door biologische vader?

Het verhaal van in Yvon. Zij denkt door naar dat ze als kind verwisseld op is tijdens en bij het op tv verkeerde gezin is opgegroeid. En van we met zien het verhaal op van de zussen Sonja de en Daniëlla. van Zij weten sinds op kort dat zij met halfzussen zijn, maar met wie van hen een is de biologische dochter van het de man die hen op tv altijd met heeft opgevoed?

Wanneer met Rian haar oude overbuurmeisje door tegenkomt en te horen een krijgt dat haar van overbuurman, Ome tijdens Toon, misschien ook wel op haar vader is, op tv staat door haar leven een op zijn kop. En de 47-jarige het door Kim is geadopteerd vanuit Korea. het Ze op vermoedt dat ze niet vrijwillig is naar afgestaan, maar van het haar ouders tijdens is gestolen. Wanneer in zij in op een vermissingssite een met foto ziet van een Koreaans de meisje, het denkt ze op tot haar grote schrik op zichzelf te de herkennen.

Rensce heeft een op tv van zware jeugd en verblijft jarenlang op tv in een op kindertehuis. Haar moeder kijkt van nauwelijks naar op haar om en wie de haar vader is, weet uit ze niet. Op met in 9-jarige leeftijd vraagt Rensce haar moeder tijdens tijdens naar haar vader. Die vertelt in haar verschillende, tegenstrijdige verhalen. door En twee jaar naar later onthult in ze een groot geheim. een Ze zou destijds uit zwanger zijn de geraakt van haar op halfbroer, Rensce's uit oom... * Als enige uit van een gezin uit van drie heeft tijdens Johanna een een andere achternaam. Door naar haar moeder wordt zij op tv meegenomen van naar geheime ontmoetingen. Wanneer met Johanna op latere leeftijd op van op zoek gaat naar het werkelijke verhaal, op komt ze naar tot een schokkende de ontdekking die haar in door verwarring in brengt over haar de afkomst.

Marian haar op jeugd een is verre van rooskleurig, dit naar komt voornamelijk door uit haar agressieve vader. tijdens Als tijdens Marion ouder wordt, door doet ze er alles aan om met uit de handen een het van haar vader te blijven. Een op tv tijdens aantal jaren na de dood van op haar vader tijdens wordt Marian tijdens benaderd door naar ene Daphne. Daphne zegt dat haar tijdens vader Paul een naar zoon in is van Marian's op vader. Paul een zou dus Marian's halfbroer zijn. in Ondanks dat Marian op tv tegen haar wil de opnieuw indirect met haar in vader wordt een geconfronteerd, heeft het ze toch besloten om een uit te zoeken of uit dit inderdaad de klopt.Wanneer Hans van op zijn 21ste in te horen krijgt dat zijn door ouders niet op tv zijn op tv biologische ouders zijn, op tv staat zijn wereld op de kop. op in Hij gaat opzoek naar van zijn echte van familie en vindt zijn door biologische moeder, maar het heeft daar de helaas niet echt naar een klik mee. Hij merkt tijdens dat haar in verhalen grotendeels bestaan uit het leugens. Een aantal jaren op tv later laat zijn met een biologische moeder weten dat een hij nog een broer heeft op tv die net door als hij ter adoptie tijdens is afgestaan. Hans met tijdens gaat opzoek naar zijn broer en tijdens de vindt hem. Het is ware broederliefde met met tussen de twee. Volgens met hun moeder delen ze ook de dezelfde tijdens vader en door zijn de mannen dus uit volle broers. op Ze gaan opzoek de naar hun vader.

Jürgen wordt geboren op tv in Duitsland het waar het hij de eerste jaren tijdens van zijn leeftijd naar doorbrengt. Als hij tijdens zeven jaar is het vlucht zijn moeder met tijdens hem naar Nederland, op weg van zijn gewelddadige met vader. op tv Een paar jaar later naar leest van hij een oproep op naar internet over een vrouw met die op zoek op tv is naar met haar moeder. Die moeder is naar Jürgen zijn het moeder. De vrouw van van de oproep is met dus zijn zus. op Na het deze bizarre hereniging op spit hij verder in in zijn op verleden en blijkt dat de man door op tv voor wie zijn moeder destijds is de gevlucht niet zijn op tv een vader is. * Wickie weet in niet beter dan op tv dat zij een in dochter is van haar uit moeders tweede een man Johannes. Een een man die ze tijdens tijdens haar door jeugd nooit ziet en naar één keer ontmoet als op tv ze op jong volwassen is. uit Tijdens deze ontmoeting vertelt dat de Johannes dat Wickie de naar helemaal niet zijn naar dochter is. Wanneer op tv Wickie haar hart lucht bij door Monique, komt de zij wel met naar een heel bijzondere reactie. Monique het heeft namelijk door het van vermoeden dat haar vader ook wel in eens de vader van van Wickie in zou kunnen van zijn.

Heleen naar wordt als pasgeboren van baby opgenomen tijdens in het ziekenhuis met van een longontsteking. Als ze de na enkele maanden een eindelijk is hersteld op tv en naar weer terug naar huis het mag, wordt ze door op tv niemand opgehaald. Gelukkig komt door door ze bij hele de lieve pleegouders terecht. Daardoor heeft ze van door weinig behoefte om kennis naar te maken met haar naar biologische op familie. Het enige op tv gevoel dat Heleen daarover op heeft, is dat de ze mogelijk uit uit een groot gezin komt, in met op tv veel broers en zussen. Na de naar dood een van haar adoptieouders gaat Heleen in met toch op zoek. met De vijftienjarige Sydney uit wordt in 2001 vanuit de China geadopteerd door René in en Bianca. de Samen met haar tevens door uit China geadopteerde zus in een kent ze hier een in Nederland een fantastische jeugd. In van 2015 nemen naar Bianca en René op tv hun dochters mee op door een zogenaamde naar 'rootsreis' door op China. Als ze bij de een vindplaats van Sydney van op tv aankomen staan er zo'n twintig mensen naar haar op te een wachten. Een aantal de van van deze mensen heeft buitengewoon een veel tijdens interesse in Sydney. Wanneer naar het Nederlandse gezin in terug is in de Nederland ontvangt Sydney een mailtje naar vanuit China van met een op meisje dat claimt haar zus de met te zijn. Datzelfde met meisje schrijft dat de mensen op die Sydney met bij haar vindplaats heeft ontmoet naar haar biologische familie naar is. Sydney besluit de om uit weer naar het China te gaan.

Peter door groeit op als jongste kind met in van zijn moeder. Zijn door broers en zus hebben een een naar andere vader dan hij. op Peter voelt zich als kind op uit regelmatig buitengesloten. Peter vraagt zijn de moeder dikwijls wie zijn met vader door is, maar nooit een geeft zijn moeder de antwoord. Wanneer Peter van twintig jaar oud naar is, heeft hij een op heftige ruzie met zijn met moeder over het de onderwerp 'vader' van waarbij naar zijn moeder toegeeft tijdens wie Peters vader uit wel eens zou kunnen zijn; naar namelijk 'ome door Frans'; de man het van zijn een moeders tante. Hilda door heeft heel haar uit leven al het gevoel dat met ze 'anders' is. Al in op jonge leeftijd door ontstaat het het vermoeden dat het zij mogelijk een andere vader tijdens heeft dan een haar met zusje. De twijfel naar over haar afkomst wordt het groter als naar ze met haar trouwen een op geboorteakte aanvraagt waarop staat het dat met ze erkend is door een met andere uit man dan haar op tv vader. Wanneer ze een haar moeder tijdens met deze ontdekking confronteert, ontkent ze. van Toch het laat de twijfel tijdens Hilda niet los. Ze besluit het verhaal te halen het bij een tante van die na jaren naar het zwijgen toegeeft dat Hilda de inderdaad een op andere vader heeft. Voor Hilda begint tijdens op de dat moment de een zoektocht naar haar de vader.

Suze tijdens wordt meteen naar na de geboorte op afgestaan door haar biologische moeder en tijdens komt in op tv een kindertehuis door terecht. Gelukkig krijgt Suze uiteindelijk het hele lieve door pleegouders die haar naar opvoeden tijdens als hun eigen dochter. De het nieuwsgierigheid uit naar haar afkomst komt pas van naar boven in de haar met puberteit. Met behulp van haar pleegouders op tv volgt er dan op tv ook een tijdens ontmoeting het met Suze's biologische moeder. Ze op tv hoopt een er ook achter te komen van wie haar biologische vader de is, maar daar naar de krijgt ze geen het duidelijk antwoord op. de Een paar jaar geleden komt Suze tijdens er achter dat op tv haar moeder mogelijk uit een zwanger zou zijn geraakt van op haar eigen vader.En door dat zou op tv betekenen dat Suze's opa dus een misschien ook op haar vader uit is. Esther in brengt de eerste jaren in van haar leven in voornamelijk door met bij haar oma. uit Esther's moeder heeft een drukke tijdens baan en is veel het van huis. het Haar uit vader is onbekend. Als klein naar kind wil tijdens ze al heel graag weten op tv wie en met waar haar vader uit is. Maar hoe vaak op ze zeurt uit om een naar antwoord, haar op moeder blijft zwijgen. Kort in na haar moeders het overlijden biecht een tante op op dat ze zeer naar waarschijnlijk weet een wie haar vader een is. Het uit zou Antonio zijn, het de man door van haar moeders beste vriendin. Antonio tijdens is alleen helaas op tv tijdens al overleden en door er zijn geen familieleden tijdens meer waar een de DNA test mee mogelijk is. door De enige de manier om het er achter op tv te komen of Antonio daadwerkelijk haar uit vader het is, is middels op een DNA op tv test met zijn naar botresten. Caroline kan uit dat regelen, maar het is tijdens aan Esther om een te bepalen of een ze zover op wil gaan.

Rita is de tijdens derde in het de rij van uit vijf kinderen die in haar moeder kreeg van met twee met verschillende mannen. Rita een groeit op in de de veronderstelling op tv dat haar twee oudere broers van met haar moeders eerste op tv de man zijn, van Stien van op tv de Guchte. een Zij en het haar twee jongere zussen zouden gewoon op dochters zijn van door de lieve, naar zorgzame Chris Ruijsaard, naar de man in die hen ook groot op brengt. Maar op op jonge leeftijd op ontstaan er al op scheurtjes in dit met beeld wanneer Rita naar roddels van klasgenoten opvangt dat uit zij misschien op tv helemaal geen dochter tijdens is van naar Chris, maar juist van Stien, met de vader van een met haar broers. Pascal op groeit alleen op met op tv zijn moeder, een vader tijdens is door er niet. En aan juist de een vader uit heeft Pascal een enorme in behoefte. het Zeker omdat de relatie met met zijn moeder op moeizaam is. Wanneer Pascal ouder met wordt, vraagt uit hij met geregeld aan zijn op tv moeder wie zijn vader is. met Maar zij geeft op tv nooit op antwoord. Totdat zijn vriendin het - met wie in hij op dat het moment samen is het - voor hem in de tijdens bres springt door en op zijn moeder confronteert.

Pascal een groeit alleen op met de zijn moeder, een op vader is het er niet. En juist met aan een van vader heeft op tv Pascal een enorme behoefte. naar Zeker omdat tijdens de relatie met van zijn moeder moeizaam op tv is. Wanneer Pascal ouder tijdens wordt, vraagt in hij geregeld aan van zijn moeder wie uit zijn vader is. de Maar zij geeft nooit antwoord. Totdat op zijn vriendin, naar met wie het hij op dat moment samen naar is, voor van hem in op de bres in springt en zijn moeder confronteert.Rita de is de derde in de de de rij van vijf tijdens kinderen die haar moeder kreeg de met twee op tv verschillende mannen. Rita op groeit op tijdens in de veronderstelling dat in haar naar twee oudere broers in van haar moeders door eerste man zijn, van Stien op tv van de Guchte. Zij van en haar op twee jongere zussen zouden op gewoon dochters zijn met van de de lieve, zorgzame Chris Ruijsaard, door de man die op hen ook groot door brengt. Maar op naar jonge leeftijd ontstaan een er al scheurtjes een in dit uit beeld in wanneer Rita roddels op van klasgenoten opvangt dat tijdens zij misschien helemaal geen de dochter is van tijdens Chris, maar juist van door op tv Stien, de vader de van haar broers. 

juli 2020
08-05-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

Rita is 74 jaar en heeft al haar hele leven het sluimerende gevoel dat ze geen dochter van haar vader is. Geboren in de Hongerwinter in Rotterdam waren de omstandigheden voor het gezin moeilijk. De twijfel van Rita is gezaaid door een verha...

01-05-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

De 25-jarige Xandra krijgt van haar moeder de ene naam na de andere naam te horen als ze vraagt wie haar vader is. Dit begint als zij 11 jaar is. Dan hoort ze dat Martin, de man die zij tot dan toe als vader zag, niet haar echte vader is. J...

24-04-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

Paula wordt in 1944 te Amsterdam geboren, midden in de Hongerwinter. Ze is de jongste van drie dochters. De vader van Paula, Frans Bobeldijk, is in de oorlogsjaren tewerkgesteld in Duitsland. Hij komt maar zelden thuis bij zijn vrouw en doc...

17-04-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

We gaan tot het uiterste om de vraag van Irma te beantwoorden. Want zij is al vanaf dat ze een klein meisje is op zoek naar haar biologische vader. In deze aflevering ook het verhaal van Henk die hoopt dat hij een zoon heeft met zijn jeugdl...

10-04-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

De verhalen van Yannitsa en Peter. Beiden zijn hun leven lang op zoek naar hun biologische vader. Peter heeft zeer vage aanknopingspunten die steeds concreter worden. Bij Yannitsa is het een stuk duidelijker, maar niet minder pijnlijk, want...

03-04-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

Het verhaal van Yvon. Zij denkt dat ze als kind verwisseld is en bij het verkeerde gezin is opgegroeid. En we zien het verhaal van de zussen Sonja en Daniëlla. Zij weten sinds kort dat zij halfzussen zijn, maar wie van hen is de biologische...

06-06-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Wanneer Rian haar oude overbuurmeisje tegenkomt en te horen krijgt dat haar overbuurman, Ome Toon, misschien ook wel haar vader is, staat haar leven op zijn kop. En de 47-jarige Kim is geadopteerd vanuit Korea. Ze vermoedt dat ze niet vrijw...

30-05-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Rensce heeft een zware jeugd en verblijft jarenlang in een kindertehuis. Haar moeder kijkt nauwelijks naar haar om en wie haar vader is, weet ze niet. Op 9-jarige leeftijd vraagt Rensce haar moeder naar haar vader. Die vertelt haar verschil...

02-05-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Marian haar jeugd is verre van rooskleurig, dit komt voornamelijk door haar agressieve vader. Als Marion ouder wordt, doet ze er alles aan om uit de handen van haar vader te blijven. Een aantal jaren na de dood van haar vader wordt Marian b...

25-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Jürgen wordt geboren in Duitsland waar hij de eerste jaren van zijn leeftijd doorbrengt. Als hij zeven jaar is vlucht zijn moeder met hem naar Nederland, weg van zijn gewelddadige vader. Een paar jaar later leest hij een oproep op internet ...

18-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Heleen wordt als pasgeboren baby opgenomen in het ziekenhuis met een longontsteking. Als ze na enkele maanden eindelijk is hersteld en weer terug naar huis mag, wordt ze door niemand opgehaald. Gelukkig komt ze bij hele lieve pleegouders te...

11-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Peter groeit op als jongste kind van zijn moeder. Zijn broers en zus hebben een andere vader dan hij. Peter voelt zich als kind regelmatig buitengesloten. Peter vraagt zijn moeder dikwijls wie zijn vader is, maar nooit geeft zijn moeder ant...

04-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Suze wordt meteen na de geboorte afgestaan door haar biologische moeder en komt in een kindertehuis terecht. Gelukkig krijgt Suze uiteindelijk hele lieve pleegouders die haar opvoeden als hun eigen dochter. De nieuwsgierigheid naar haar afk...

02-04-2018 07:20

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Rita is de derde in de rij van vijf kinderen die haar moeder kreeg met twee verschillende mannen. Rita groeit op in de veronderstelling dat haar twee oudere broers van haar moeders eerste man zijn, van Stien van de Guchte. Zij en haar twee ...

28-03-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Pascal groeit alleen op met zijn moeder, een vader is er niet. En juist aan een vader heeft Pascal een enorme behoefte. Zeker omdat de relatie met zijn moeder moeizaam is. Wanneer Pascal ouder wordt, vraagt hij geregeld aan zijn moeder wie ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DNA Onbekend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DNA Onbekend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DNA Onbekend bij DNA Onbekend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DNA Onbekend. Heb je een uitzending van DNA Onbekend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DNA Onbekend gemist

Is mijn vader wel mijn echte vader? Zijn mijn broers en zussen wel mijn echte familie? Grote twijfels en onbeantwoordevragen over familiebanden laten diepe sporen na in het leven van de mensen. Caroline Tensen helpt mensen om voor eensen altijd duidelijkheid te scheppen. Presentatie: Caroline Tensen.

Uitzending gemist van DNA Onbekend? Hier kun je alle uitzendingen van DNA Onbekend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 08-05-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!