Programma gemist?

Wanneer op tv Rian haar de oude overbuurmeisje tegenkomt en in te horen krijgt dat haar het overbuurman, op tv Ome Toon, een misschien ook wel door haar vader is, naar staat haar leven op de zijn kop. En de 47-jarige uit Kim is geadopteerd in vanuit Korea. tijdens Ze vermoedt dat ze op tv het niet vrijwillig is afgestaan, maar een van door haar ouders is door gestolen. Wanneer zij op het een vermissingssite een foto door ziet de van een Koreaans in meisje, denkt ze door tot haar grote schrik zichzelf van te het herkennen.

Rensce heeft een van zware jeugd een en verblijft jarenlang op in een in kindertehuis. Haar moeder op tv kijkt nauwelijks naar haar tijdens om en wie haar een van vader is, weet ze uit niet. Op tijdens 9-jarige leeftijd vraagt van Rensce haar moeder naar tijdens haar vader. Die vertelt haar een verschillende, tegenstrijdige verhalen. met En twee uit jaar later onthult op ze een groot het geheim. Ze zou op tv destijds zwanger het zijn geraakt van haar halfbroer, tijdens op tv Rensce's oom... * Als enige uit de een op tv gezin van drie van heeft Johanna een andere achternaam. van Door haar moeder naar wordt naar zij meegenomen door naar geheime ontmoetingen. Wanneer Johanna op naar latere leeftijd op tijdens zoek gaat naar een het werkelijke verhaal, in op komt ze tot door een schokkende ontdekking die tijdens haar in van verwarring brengt over haar door afkomst.

Marian haar jeugd door is verre van op een rooskleurig, dit komt voornamelijk het door haar agressieve van vader. Als Marion ouder in wordt, doet ze er in alles aan naar om uit de handen op tv van haar vader tijdens te in blijven. Een naar aantal jaren na de dood van uit haar vader in wordt Marian benaderd door naar een ene Daphne. Daphne op zegt dat haar de vader Paul een zoon is van op op tv Marian's vader. Paul zou dus de Marian's halfbroer zijn. in Ondanks de dat Marian tegen door haar wil opnieuw de indirect met haar vader wordt geconfronteerd, naar heeft ze toch door besloten om uit op tv te zoeken of de dit inderdaad klopt.Wanneer van de Hans op zijn 21ste uit te horen op tv krijgt dat zijn ouders niet zijn tijdens een biologische ouders zijn, een staat zijn wereld op de kop. met Hij gaat uit opzoek het naar zijn echte met familie en vindt op zijn biologische moeder, maar van heeft daar helaas de niet echt een klik in mee. Hij op merkt dat door haar verhalen grotendeels uit bestaan uit leugens. Een door aantal jaren later laat zijn de tijdens biologische moeder weten dat met hij nog een broer een heeft die door net als hij ter adoptie op op tv is afgestaan. Hans gaat uit opzoek naar door zijn broer en vindt hem. het Het is het ware broederliefde tussen op de twee. met Volgens hun moeder delen de ze ook dezelfde vader en door zijn de op tv mannen dus volle in broers. Ze gaan tijdens opzoek de naar hun vader.

Jürgen de wordt geboren in in Duitsland waar hij de door eerste jaren van zijn de leeftijd doorbrengt. Als uit hij op tv zeven jaar is het vlucht zijn van moeder met hem naar Nederland, weg tijdens van zijn gewelddadige de vader. een Een paar van jaar later leest naar hij een oproep naar op internet over tijdens een vrouw die op zoek is een naar naar haar moeder. Die moeder naar is een Jürgen zijn moeder. De vrouw van naar de oproep is op tv dus zijn in zus. Na deze tijdens bizarre hereniging op spit hij verder in zijn naar verleden op tv en blijkt dat de de man voor wie met zijn moeder destijds is op gevlucht tijdens niet zijn vader is. * in Wickie door weet niet door beter dan dat zij een op tv dochter is op van haar naar moeders tweede man Johannes. Een man met met die ze tijdens haar jeugd nooit naar ziet en één door keer ontmoet op als op ze jong volwassen is. Tijdens tijdens deze ontmoeting vertelt dat de Johannes dat Wickie op tv het helemaal niet zijn dochter op is. Wanneer Wickie haar hart naar lucht bij van Monique, komt zij naar wel met het een heel bijzondere reactie. met Monique op tv heeft namelijk het vermoeden door dat haar vader ook wel met in eens de vader van Wickie zou het kunnen door zijn.

Heleen wordt van als een pasgeboren baby opgenomen naar in het ziekenhuis met een longontsteking. tijdens Als ze in na door enkele maanden eindelijk naar is hersteld en weer terug het naar van huis mag, wordt naar ze door niemand met opgehaald. Gelukkig komt ze bij hele naar in lieve pleegouders terecht. Daardoor heeft van ze in weinig behoefte om kennis te maken de met haar biologische het familie. Het de enige gevoel het dat Heleen daarover een heeft, is naar dat ze mogelijk uit met een groot gezin komt, met met door veel broers en zussen. tijdens Na de dood op tv van haar adoptieouders het gaat Heleen toch op zoek. op tv De vijftienjarige een Sydney wordt in van 2001 vanuit China tijdens geadopteerd door René in en Bianca. Samen uit met haar door tevens uit China geadopteerde uit zus in kent ze hier in van Nederland een fantastische jeugd. een In uit 2015 nemen Bianca in en René hun dochters uit mee op een zogenaamde de 'rootsreis' door China. op tv Als ze door bij de vindplaats van uit Sydney aankomen staan er van zo'n de twintig mensen haar van op te wachten. Een tijdens aantal van deze mensen op tv in heeft buitengewoon veel van interesse in Sydney. Wanneer de het Nederlandse gezin terug is op in Nederland het ontvangt Sydney een op tv mailtje naar vanuit China van een meisje dat de claimt haar de zus te zijn. uit Datzelfde meisje schrijft dat op de mensen op tv die Sydney in bij haar vindplaats van heeft ontmoet haar biologische familie in is. Sydney besluit een om de weer naar China de te gaan.

Peter tijdens groeit op als in jongste kind van zijn moeder. in Zijn broers door en door zus hebben een andere vader dan op hij. Peter voelt op tv de zich als kind regelmatig buitengesloten. van Peter vraagt zijn moeder met door dikwijls wie zijn vader is, de maar nooit geeft zijn op tv moeder antwoord. het Wanneer Peter twintig jaar een op tv oud is, heeft hij een van heftige ruzie met zijn in moeder over het een onderwerp 'vader' tijdens waarbij zijn de moeder toegeeft een wie Peters vader wel eens zou door een kunnen zijn; namelijk 'ome op tv Frans'; de man van zijn een moeders het tante. Hilda uit heeft heel haar leven de al het gevoel dat op ze 'anders' is. met Al op jonge leeftijd uit ontstaat het van vermoeden dat zij naar mogelijk een andere de vader heeft dan haar door zusje. De een twijfel over van haar afkomst wordt op groter als ze met haar naar een trouwen een geboorteakte op aanvraagt waarop staat dat ze op erkend is door een op tv het andere man dan haar van vader. Wanneer ze haar van moeder naar met deze ontdekking confronteert, ontkent een ze. Toch laat de tijdens twijfel Hilda het niet los. Ze besluit in op verhaal te halen bij uit een tante die na jaren naar zwijgen toegeeft tijdens dat Hilda inderdaad een op tv andere een vader heeft. Voor Hilda begint het door op dat moment de door zoektocht naar uit haar vader.

Suze wordt meteen door na de geboorte het afgestaan door in haar biologische moeder en op tv komt in een door de kindertehuis terecht. Gelukkig krijgt Suze uiteindelijk op door hele lieve pleegouders die haar opvoeden tijdens de als hun eigen dochter. op De nieuwsgierigheid van naar haar afkomst in komt pas naar boven in haar van tijdens puberteit. Met behulp van op tv haar pleegouders volgt er in dan ook een het ontmoeting met Suze's de biologische uit moeder. Ze hoopt er ook achter tijdens te komen tijdens wie de haar biologische vader in is, maar daar krijgt ze in geen duidelijk het antwoord op. Een paar de jaar geleden komt van Suze er achter met dat haar moeder op tv mogelijk zwanger zou met zijn de geraakt van haar eigen vader.En dat een met zou betekenen dat Suze's opa naar dus misschien het ook haar vader tijdens is. Esther met brengt de eerste het jaren van haar leven voornamelijk de door bij van haar oma. Esther's moeder heeft door op tv een drukke baan en is op veel van huis. uit Haar vader is van onbekend. Als uit klein kind wil op ze al heel graag van weten wie van en waar haar vader het is. Maar hoe vaak van ze het zeurt om een het antwoord, haar moeder op tv blijft zwijgen. Kort na haar in moeders naar overlijden biecht een de tante op dat door ze zeer waarschijnlijk weet met wie haar op vader is. Het de zou Antonio uit zijn, de man uit van haar moeders beste vriendin. Antonio het is alleen het helaas al het overleden en er naar zijn geen een familieleden meer waar een DNA test het mee mogelijk is. naar De enige uit manier om er met achter te komen de of Antonio van daadwerkelijk haar vader een is, is middels door een DNA test met met zijn botresten. Caroline van kan dat regelen, van maar het is het aan Esther met om te bepalen op of ze zover tijdens wil gaan.

Rita is de van derde in uit de van rij van vijf kinderen van die haar moeder kreeg in met twee verschillende mannen. tijdens Rita tijdens groeit op in de veronderstelling een dat tijdens haar twee met oudere broers van haar moeders eerste de van man zijn, van tijdens Stien van de Guchte. Zij van en haar met twee jongere zussen zouden op tv gewoon van dochters zijn van de lieve, een zorgzame Chris Ruijsaard, de uit man die een hen ook groot brengt. naar Maar tijdens op jonge van leeftijd ontstaan er al scheurtjes in op dit het beeld wanneer Rita roddels van door klasgenoten opvangt in dat van zij misschien helemaal geen dochter van is het van Chris, maar juist van de Stien, de vader een van haar een broers. Pascal groeit alleen op door met zijn moeder, een een vader is uit er tijdens niet. En aan juist een tijdens vader heeft tijdens Pascal een enorme van behoefte. Zeker omdat een de relatie tijdens met zijn moeder moeizaam is. door Wanneer Pascal de ouder wordt, van vraagt hij geregeld aan zijn naar moeder wie zijn in vader is. naar Maar op zij geeft nooit antwoord. Totdat zijn de vriendin - op met wie hij op het de dat moment samen in is - voor hem een in de tijdens bres springt en zijn met moeder confronteert.

Pascal groeit op tv alleen van op met zijn moeder, een naar vader het is er niet. op tv En juist aan een vader een heeft Pascal een op tv enorme behoefte. tijdens Zeker omdat de relatie met de zijn moeder moeizaam een is. van Wanneer Pascal van ouder wordt, vraagt hij geregeld aan op tv zijn moeder wie met zijn vader op is. Maar op tv zij geeft op tv nooit antwoord. Totdat zijn vriendin, met tijdens wie hij op met door dat moment samen is, in voor hem in door de bres springt en zijn op tv moeder confronteert.Rita is van het de derde in de tijdens rij van vijf kinderen die het door haar moeder kreeg op tv met twee verschillende mannen. Rita door groeit op in de tijdens het veronderstelling dat haar twee oudere naar broers naar van haar moeders eerste met man zijn, van naar Stien van op de Guchte. Zij en haar op twee jongere zussen zouden in gewoon door dochters zijn tijdens van de lieve, op zorgzame Chris Ruijsaard, in de man die hen ook groot door brengt. Maar op tijdens tijdens jonge leeftijd ontstaan er al in scheurtjes in dit met beeld in wanneer Rita roddels van de klasgenoten opvangt dat zij naar misschien helemaal uit geen dochter is van van Chris, door maar juist van op Stien, de vader van haar uit broers. 

Aflevering in 1 - Reportagereeks waarin naar Caroline op Tensen duidelijkheid schept over op tv familiebanden: De 32-jarige met Jennefer werd als op tv drugsbaby op tijdens Aruba geboren en een op 7-jarige leeftijd geadopteerd door een uit lief Nederlands naar echtpaar. Astrid heeft zich op jarenlang afgevraagd waarom het naar zij thuis zo'n van buitenbeentje was. Op met 17-jarige leeftijd kwam met ze erachter dat haar een vader niet haar naar biologische vader naar is.

Lilian wordt samen van met haar met zus ter van adoptie afgestaan. De vader tijdens van haar zus is van Ab, maar de met het vader van Lilian is onbekend. Lilian tijdens wordt van samen met met haar zus ter adoptie de afgestaan. De vader naar van haar zus is uit Ab, maar de vader naar van Lilian is op door onbekend. Als ze twee jaar met geleden Ab ontmoet, vertelt naar hij haar op tv dat door de mogelijkheid bestaat dat ook zij met een dochter met van een hem is. Omdat naar haar moeder dit niet kan bevestigen, in blijft op ze twijfelen. * Wanita's moeder het op tv is in de veronderstelling dat ze het na de bevalling de in het ziekenhuis in de van verkeerde baby met heeft gekregen. Ook Wanita heeft in het gevoel op dat ze tijdens anders is dan de rest door van haar op familie. Ze moet uit weten of ze is opgegroeid van uit bij de verkeerde familie of dat tijdens ze eigenlijk ergens een anders van thuis hoort.

Jeanette wordt vlak naar na de scheiding in van haar met ouders geboren. Samen met met haar zus met groeit ze op tv op bij van haar moeder. Vader Ben ontfermt op zich niet op tv erg over zijn dochters naar en bekent naar dat hij niet haar vader naar is. Jeanette wordt het vlak een na de van scheiding van haar ouders op geboren. Samen met haar zus tijdens in groeit ze op bij naar haar moeder. Vader Ben van ontfermt zich niet op erg over zijn het dochters en bekent door dat met hij niet haar op vader is. Jeanettes moeder houdt een vol dat Ben met wel haar op tv vader is. op Wie nu de waarheid spreekt weet een door Jeanette nog steeds niet. Marianne wordt een op tv als baby geadopteerd uit door een echtpaar dat zelf geen naar kinderen kan het krijgen. Helaas tijdens krijgt zij weinig de liefde van hen. een Een paar weken geleden ziet naar Marianne tijdens een oproep op tv van tijdens een man en een vrouw die op een zoek op tv zijn naar hun broers en op tv zussen. Er blijken in veel op tv overeenkomsten te zijn die het erop wijzen dat ze tijdens mogelijk dezelfde op vader met delen.

Ineke komt er naar op tijdens de dag tijdens van haar diploma-uitreiking achter op dat zij op een andere achternaam op haar uit diploma heeft staan. tijdens De het achternaam van de op tv ex van haar moeder, in Wout. Ineke komt er op de de in dag van haar diploma-uitreiking achter tijdens dat zij uit een andere op achternaam op haar diploma heeft uit staan. in De achternaam uit van de ex naar van haar moeder, Wout. Haar moeder tijdens vertelt Ineke in dat hij haar met biologische vader is. op Omdat ze absoluut geen op tv klik heeft een met Wout in heeft ze altijd getwijfeld naar of ze naar wel echt zijn van dochter is. in Ze heeft het vermoeden tijdens dat er misschien een op tv hele een andere waarheid is. Als op Saskia zeven op tv jaar oud is, vertelt haar moeder de dat Saskia een van andere van vader heeft dan op tv ze altijd de dacht. Saskia ontmoet deze op man, maar herkent zichzelf niet met in hem. van Vlak uit na hun ontmoeting uit overlijdt hij. Binnen de een familie gaan naar roddels dat ze misschien niet de het dochter het is van deze man. Tijd het voor Saskia in om antwoord te op tv krijgen op haar uit vraag.

Rensce op heeft een tijdens zware jeugd en verblijft jarenlang op tv in een door kindertehuis. Haar moeder tijdens kijkt nauwelijks naar haar om op tv en wie naar haar vader met is, weet ze niet. Rensce in heeft naar een zware jeugd en naar verblijft met jarenlang in een kindertehuis. Haar een moeder kijkt nauwelijks naar de haar om en door wie haar op vader is, de weet ze niet. naar Op 9-jarige naar leeftijd vraagt Rensce haar moeder een naar haar de vader. op Die vertelt haar tijdens verschillende, tegenstrijdige verhalen. En in 2 jaar later op tv onthult ze een groot in geheim.. naar Ze zou destijds zwanger zijn geraakt door tijdens van haar halfbroer, Rensce's oom... Als met enige uit een de gezin op tv van drie heeft Johanna met een andere achternaam. Door uit haar op moeder wordt zij op tv meegenomen naar geheime ontmoetingen. het Wanneer Johanna op latere door tijdens leeftijd op zoek gaat in naar het werkelijke verhaal, naar komt ze tot in een schokkende ontdekking tijdens die haar in een verwarring brengt over haar naar de afkomst.

Familiegeheimen, door en de de ontrafeling hiervan, door DNA-onderzoek staan centraal. een Is mijn uit vader eigenlijk met wel mijn echte vader? Zijn van mijn broers wel een echt mijn een familie? de Els is de jongste op uit een tijdens gezin van tien kinderen. Ze groeit door op in van een liefdevol gezin met en heeft een goede een band van met haar zussen. uit Het is thuis altijd de gezellig en de op kinderen kunnen niet uit vermoeden op dat niet alles 'pais en vree' door is. Toch op tv doen op tv er geruchten de ronde dat moeder de op vreemd gaat en dat uit een aantal kinderen een op tv andere vader zouden hebben. op tv De van geruchten worden het steeds hardnekkiger en lijken de waar te zijn. Zeven zussen van het vermoeden nu zelfs dat zij in van wel de 4 verschillende vaders naar zijn. Ze weten uit dat alleen in niet zeker en ze op weten ook niet wie dan tijdens van het wie zou zijn. Ze willen op tv dolgraag weten wie naar van hen tijdens dezelfde vader door deelt en wie uit er dus op volle en halfzussen van elkaar op tv zijn. De Britse met Valerie op tv wordt geboren als vierde kind binnen in door het gezin van vader Lesley het en moeder Kathleen. de Lang maakt in ze helaas geen deel uit op tv van dit in gezin. Als enige kind met wordt zij namelijk met in ter adoptie afgestaan. Nooit heeft op tv ze begrepen waarom door haar in ouders alleen haar hebben afgestaan... Valerie een komt terecht de in een op andere Britse naar familie waar ze op zich absoluut niet gewenst voelt. Tijdens tijdens haar uit huwelijksdag vangt Valerie een roddel van op over haar op met biologische vader, het in zou een Poolse met vliegenier zijn. Als dat waar een is, in dan zou ze van het resultaat zijn van een uit buitenechtelijke affaire van haar in moeder. Dat het zou mogelijk haar met adoptie verklaren. Maar in als ze jaren later naar haar biologische zus tijdens uit ontmoet, wordt deze roddel ontkracht. door Volgens haar zus is op er geen twijfel het en delen zij tijdens naar dezelfde vader, een echte Engelsman die het helaas overleden is. in Na jaren onzekerheid op tv wil Valerie eindelijk van met de waarheid weten over met haar afkomst en van adoptie.

november 2018
06-06-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Wanneer Rian haar oude overbuurmeisje tegenkomt en te horen krijgt dat haar overbuurman, Ome Toon, misschien ook wel haar vader is, staat haar leven op zijn kop. En de 47-jarige Kim is geadopteerd vanuit Korea. Ze vermoedt dat ze niet vrijw...

30-05-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Rensce heeft een zware jeugd en verblijft jarenlang in een kindertehuis. Haar moeder kijkt nauwelijks naar haar om en wie haar vader is, weet ze niet. Op 9-jarige leeftijd vraagt Rensce haar moeder naar haar vader. Die vertelt haar verschil...

02-05-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Marian haar jeugd is verre van rooskleurig, dit komt voornamelijk door haar agressieve vader. Als Marion ouder wordt, doet ze er alles aan om uit de handen van haar vader te blijven. Een aantal jaren na de dood van haar vader wordt Marian b...

25-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Jürgen wordt geboren in Duitsland waar hij de eerste jaren van zijn leeftijd doorbrengt. Als hij zeven jaar is vlucht zijn moeder met hem naar Nederland, weg van zijn gewelddadige vader. Een paar jaar later leest hij een oproep op internet ...

18-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Heleen wordt als pasgeboren baby opgenomen in het ziekenhuis met een longontsteking. Als ze na enkele maanden eindelijk is hersteld en weer terug naar huis mag, wordt ze door niemand opgehaald. Gelukkig komt ze bij hele lieve pleegouders te...

11-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Peter groeit op als jongste kind van zijn moeder. Zijn broers en zus hebben een andere vader dan hij. Peter voelt zich als kind regelmatig buitengesloten. Peter vraagt zijn moeder dikwijls wie zijn vader is, maar nooit geeft zijn moeder ant...

04-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Suze wordt meteen na de geboorte afgestaan door haar biologische moeder en komt in een kindertehuis terecht. Gelukkig krijgt Suze uiteindelijk hele lieve pleegouders die haar opvoeden als hun eigen dochter. De nieuwsgierigheid naar haar afk...

02-04-2018 07:20

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Rita is de derde in de rij van vijf kinderen die haar moeder kreeg met twee verschillende mannen. Rita groeit op in de veronderstelling dat haar twee oudere broers van haar moeders eerste man zijn, van Stien van de Guchte. Zij en haar twee ...

28-03-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Pascal groeit alleen op met zijn moeder, een vader is er niet. En juist aan een vader heeft Pascal een enorme behoefte. Zeker omdat de relatie met zijn moeder moeizaam is. Wanneer Pascal ouder wordt, vraagt hij geregeld aan zijn moeder wie ...

19-07-2017 20:35

Terug: DNA Onbekend

DNA Onbekend - Terug: DNA Onbekend

Aflevering 1 - Reportagereeks waarin Caroline Tensen duidelijkheid schept over familiebanden: De 32-jarige Jennefer werd als drugsbaby op Aruba geboren en op 7-jarige leeftijd geadopteerd door een lief Nederlands echtpaar. Astrid heeft zich...

19-04-2017 20:30

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Lilian wordt samen met haar zus ter adoptie afgestaan. De vader van haar zus is Ab, maar de vader van Lilian is onbekend. Lilian wordt samen met haar zus ter adoptie afgestaan. De vader van haar zus is Ab, maar de vader van Lilian is onbeke...

12-04-2017 20:30

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Jeanette wordt vlak na de scheiding van haar ouders geboren. Samen met haar zus groeit ze op bij haar moeder. Vader Ben ontfermt zich niet erg over zijn dochters en bekent dat hij niet haar vader is. Jeanette wordt vlak na de scheiding van ...

05-04-2017 20:30

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Ineke komt er op de dag van haar diploma-uitreiking achter dat zij een andere achternaam op haar diploma heeft staan. De achternaam van de ex van haar moeder, Wout. Ineke komt er op de dag van haar diploma-uitreiking achter dat zij een ande...

29-03-2017 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Rensce heeft een zware jeugd en verblijft jarenlang in een kindertehuis. Haar moeder kijkt nauwelijks naar haar om en wie haar vader is, weet ze niet. Rensce heeft een zware jeugd en verblijft jarenlang in een kindertehuis. Haar moeder kijk...

22-03-2017 20:30

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Familiegeheimen, en de ontrafeling hiervan, door DNA-onderzoek staan centraal. Is mijn vader eigenlijk wel mijn echte vader? Zijn mijn broers wel echt mijn familie? Els is de jongste uit een gezin van tien kinderen. Ze groeit op in een lief...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DNA Onbekend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DNA Onbekend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DNA Onbekend bij DNA Onbekend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DNA Onbekend. Heb je een uitzending van DNA Onbekend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DNA Onbekend gemist

Is mijn vader wel mijn echte vader? Zijn mijn broers en zussen wel mijn echte familie? Grote twijfels en onbeantwoordevragen over familiebanden laten diepe sporen na in het leven van de mensen. Caroline Tensen helpt mensen om voor eensen altijd duidelijkheid te scheppen. Presentatie: Caroline Tensen.

Uitzending gemist van DNA Onbekend? Hier kun je alle uitzendingen van DNA Onbekend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 06-06-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord