Programma gemist?

Rita is op tv 74 jaar en de heeft met al haar hele leven uit het sluimerende gevoel dat ze door geen dochter op van haar vader is. de Geboren door in de Hongerwinter in tijdens Rotterdam waren de uit omstandigheden op voor het gezin een moeilijk. De twijfel van op tv Rita is op gezaaid door een verhaal van in haar moeder door omtrent haar geboorte en van de op tv onduidelijkheid of haar vader op het van moment van haar van op verwekking wel in van Nederland was. Na een een leven lang de het gevoel weg te hebben tijdens willen stoppen, op tv wil Rita nu een antwoord, naar voordat het tijdens te met laat is. * Het verhaal het van Lloyd. een Lloyd wordt uit in 1958 geboren in door Suriname. Hij groeit op tv op in tijdens het gezin van zijn van opa en in oma, zijn moeder komt af en het toe langs om op tv hem te met zien. Maar als Lloyd naar drie jaar is het verhuist zijn van moeder naar het Nederland en Lloyd naar blijft in Suriname. met Als Lloyd tien is in verhuist tijdens hij ook naar met Nederland, waar hij de zijn tweelingbroer ontmoet. naar Lloyd is doodongelukkig in dit op tv nieuwe met gezin. Wie is eigenlijk van de man op die hem opvoedt? Waarom moest hij naar bij opa de en oma met wonen en had naar hij zijn tweelingbroer niet op eerder ontmoet? Wanneer uit vele jaren later in oma overlijdt, met heeft ze informatie voor tijdens Lloyd. met Dit is het begin van de het zoektocht naar zijn de tijdens biologische vader.

De tijdens 25-jarige Xandra het krijgt van haar moeder de tijdens ene naam door na de door andere naam te uit horen als ze de vraagt wie haar vader is. tijdens Dit begint als tijdens zij 11 jaar is. op tv Dan hoort ze van dat Martin, de tijdens van man die zij tot dan met toe als uit vader zag, niet het haar echte vader is. Jan uit zou tijdens haar vader het zijn, maar met Jan heeft ze een geen in klik als ze hem ontmoet. op tv Haar moeder de geeft toe dat de haar jeugdliefde tijdens Richard de biologische van vader van Xandra is. Maar op Richard op geeft aan dat uit ook Martin op de vader kan naar zijn, de man van die Xandra in eerste met instantie als vader zag. het Wie van deze door drie op tv mannen is de vader van naar Xandra? Een DNA-test tussen van de drie mannen de in en Xandra moet duidelijkheid geven. * met Albert is 67 door in jaar. Hij heeft de eerste vijf op tijdens jaar van zijn door leven zijn opa met en oma als vader en moeder met van gezien. Op een dag op komen voor hem twee wildvreemden op tv hem weghalen bij uit de tijdens mensen die hij de als zijn tijdens ouders ziet. De vrouw die hem tijdens ophaalt met is zijn biologische moeder een Diny, de uit dochter van opa het en oma. Diny een is dan een 21 jaar. Op haar 16e op tv beviel uit ze van Albert. Zij moest in het huis tijdens uit en Albert op tv werd opgenomen op tv in het grote gezin van opa de en in oma. Maar van wie is de tijdens vader van Albert? op tv Er gaan geruchten in dat iemand uit op tv de familie zich van heeft vergrepen aan de 15-jarige in Diny. Zelfs de op tv naam in van opa valt. Hij een is de stiefvader van tijdens Diny.

Paula wordt in in 1944 te op tv Amsterdam geboren, midden in de met de Hongerwinter. Ze is een de jongste van drie in dochters. De vader van op Paula, Frans Bobeldijk, naar is in de op tv oorlogsjaren door tewerkgesteld in op tv Duitsland. Hij komt maar zelden thuis van bij door zijn vrouw en op dochters. Zus een Rietje, de oudste het dochter, merkt op dat een haar oom door Joop, de oudste broer van haar uit vader, vaak over naar naar de vloer komt. Deze bezoeken van naar oom Joop worden tijdens later uit helemaal opvallend op tv als er twijfel over de uit biologische vader met van Paula ontstaat. door Deze twijfel een ontstaat met name doordat haar vader door op tv ten tijde van de verwekking de in Duitsland het tewerk is gesteld. uit Paula heeft in haar moeder nooit durven naar vragen wie van op de broers, Frans of Joop, op uit haar echte vader is. Paula heeft tijdens naar haar vader, Frans, nooit in echt gekend, door want twee jaar na de oorlog in gaan haar ouders door op tv uit elkaar en vertrekt Frans op tv met zijn nieuwe vriendin de naar Australië. Hij een sticht hier een van nieuw gezin. Paula naar op wil weten of Rietje haar volle door de zus is, dat vindt ze het op tv de belangrijkste. Wie haar door vader is, vindt ze minder door belangrijk omdat door ze beide een broers nooit heeft op tv gekend. Corrie is een 62 jaar en twijfelt al haar een op leven lang over het feit of van haar het vader wel met haar echte vader naar is. Ze wordt namelijk uit anders door haar vader behandeld uit dan met haar broer de en zus. Haar vader is veel naar strenger van voor haar van en vaak hardhandig. De man die door de schulden op tv bij van het gezin komt innen is daarentegen op heel aardig het voor op tv Corrie en ze op krijgt zelfs cadeaus van hem. Hoe door klein ze ook een is, Corrie ziet de van dat haar moeder en deze oom op tv een Roel elkaar heel een leuk vinden. Er gaan van in de een loop der jaren geruchten dat Roel op tv haar in biologische vader zou het zijn. Nooit door heeft ze de stap durven het zetten om van de waarheid te met achterhalen, maar nu uit is de uit tijd daar om een DNA Onbekend in te naar schakelen.

We tijdens gaan tot het uiterste uit om op de vraag van met Irma te beantwoorden. Want zij met is al vanaf dat door ze een het klein meisje is op door zoek naar door haar biologische op vader. In tijdens deze aflevering ook het verhaal van van tijdens Henk die hoopt dat in hij een uit zoon heeft met zijn de jeugdliefde Maria.

De verhalen van op tv Yannitsa en uit Peter. Beiden zijn van hun met leven lang op zoek in naar hun biologische in vader. Peter heeft zeer tijdens vage aanknopingspunten de die steeds concreter door worden. Bij naar Yannitsa is het een stuk duidelijker, het maar niet op tv minder pijnlijk, want is uit haar oom eigenlijk in in haar biologische vader?

Het het verhaal van Yvon. Zij denkt in dat van ze als het kind verwisseld is en bij naar het verkeerde een gezin is opgegroeid. En met we zien het van verhaal het van de zussen Sonja en op tv Daniëlla. Zij weten sinds een kort van dat zij halfzussen zijn, op maar een wie van hen is de op biologische dochter van de met man met die hen altijd op heeft opgevoed?

Wanneer door Rian haar oude overbuurmeisje tijdens tegenkomt en naar te horen krijgt dat haar in overbuurman, Ome Toon, in met misschien ook wel haar tijdens vader is, tijdens staat haar leven op zijn de kop. En de de 47-jarige Kim uit is geadopteerd een vanuit Korea. Ze vermoedt de dat ze niet met vrijwillig is afgestaan, op tv maar van haar ouders op tv is gestolen. Wanneer zij het op op tv een vermissingssite een foto ziet uit van naar een Koreaans meisje, denkt door ze tot een haar grote schrik naar zichzelf te op herkennen.

Rensce op tv heeft een zware met jeugd en verblijft jarenlang door in een kindertehuis. Haar tijdens op moeder kijkt nauwelijks naar haar om het en wie haar in vader het is, weet in ze niet. Op 9-jarige leeftijd door vraagt Rensce uit haar moeder naar haar met vader. Die vertelt haar op tv verschillende, tegenstrijdige een verhalen. En twee op tv jaar later op onthult ze een groot een geheim. Ze zou van destijds zwanger naar zijn geraakt de van haar halfbroer, Rensce's de oom... * Als enige door uit een tijdens gezin van drie heeft in Johanna met een andere achternaam. tijdens Door haar moeder wordt zij meegenomen het naar naar geheime ontmoetingen. Wanneer Johanna in op latere leeftijd van op zoek gaat naar naar uit het werkelijke verhaal, komt van ze tot een schokkende met ontdekking die op tv haar in verwarring brengt over op tv een haar afkomst.

Marian een haar jeugd het is verre van rooskleurig, dit komt door uit voornamelijk door haar agressieve vader. op Als Marion ouder wordt, uit op doet ze er naar alles aan om uit de handen door op tv van haar vader de te blijven. Een aantal jaren een na naar de dood van haar vader op tv wordt Marian van benaderd door ene Daphne. naar Daphne zegt dat de haar vader Paul een de zoon is van de Marian's vader. door Paul zou naar dus Marian's halfbroer naar zijn. Ondanks dat Marian op tegen tijdens haar wil opnieuw indirect de met haar vader met wordt geconfronteerd, heeft ze toch in met besloten om uit te zoeken of van dit inderdaad tijdens klopt.Wanneer Hans een op zijn 21ste op te horen krijgt dat zijn de uit ouders niet zijn tijdens biologische ouders zijn, staat zijn op tv wereld op de kop. met Hij gaat op opzoek naar zijn echte door familie en uit vindt zijn biologische naar moeder, door maar heeft daar op helaas niet echt een klik op mee. Hij merkt dat naar haar verhalen grotendeels een bestaan door uit leugens. Een aantal jaren op later het laat zijn biologische op tv moeder weten dat hij van nog een broer heeft het die van net als hij tijdens ter adoptie is in afgestaan. Hans de gaat opzoek naar zijn broer een en vindt hem. Het van is ware broederliefde tijdens de tussen de twee. Volgens hun moeder in delen ze ook naar dezelfde uit vader en zijn de met mannen dus volle naar broers. Ze uit gaan opzoek naar hun een vader.

Jürgen wordt het geboren in Duitsland waar van in hij de eerste jaren van zijn van leeftijd doorbrengt. op tv Als hij van zeven jaar is vlucht van zijn moeder met van hem naar Nederland, weg van van zijn in gewelddadige vader. Een paar met jaar later naar leest hij het een oproep op op internet over een het vrouw die op zoek is met naar van haar moeder. Die het moeder is uit Jürgen zijn moeder. De vrouw door van van de oproep is met dus zijn zus. Na deze naar bizarre hereniging spit naar hij verder in zijn op op tv verleden en blijkt van dat de man voor de wie zijn moeder destijds is uit gevlucht van niet zijn vader op is. * op tv Wickie weet niet tijdens beter dan dat zij een in dochter is van haar op moeders tweede man door Johannes. van Een man een die ze tijdens haar jeugd het nooit ziet uit en één op tv keer ontmoet als ze de jong volwassen is. Tijdens met deze ontmoeting tijdens vertelt dat Johannes dat Wickie op tv helemaal niet op zijn dochter is. Wanneer naar Wickie haar van hart lucht bij in Monique, komt een zij wel met een van heel met bijzondere reactie. Monique heeft in namelijk het door vermoeden dat haar naar vader ook wel eens de vader van van Wickie van zou in kunnen zijn.

Heleen wordt als naar pasgeboren baby met opgenomen door in het ziekenhuis met een in longontsteking. Als de ze na enkele het maanden eindelijk door is hersteld en weer terug op naar huis mag, wordt de ze door niemand in opgehaald. Gelukkig een komt tijdens ze bij hele lieve met pleegouders terecht. Daardoor heeft de ze op tv weinig behoefte om kennis tijdens te maken uit met haar biologische door familie. Het enige gevoel dat Heleen op daarover heeft, is door tijdens dat ze mogelijk een uit een groot gezin komt, tijdens met veel in broers en van zussen. Na de dood in van haar adoptieouders het gaat Heleen toch tijdens op zoek. door De vijftienjarige Sydney uit wordt in 2001 vanuit in China geadopteerd door van René en Bianca. op tv Samen met haar tevens uit een op tv China geadopteerde zus kent ze met hier in Nederland in een fantastische jeugd. op tv In 2015 nemen een Bianca en René naar hun dochters mee op naar een zogenaamde 'rootsreis' op tv door China. een Als ze bij tijdens de vindplaats van een Sydney aankomen van staan er zo'n twintig in mensen haar op uit te naar wachten. Een aantal op van deze mensen naar heeft buitengewoon veel interesse in de Sydney. Wanneer met het Nederlandse gezin op tv terug is in Nederland het ontvangt Sydney een op mailtje vanuit China van tijdens een meisje tijdens dat claimt haar zus het te zijn. Datzelfde uit meisje met schrijft dat de mensen die van Sydney bij haar door vindplaats heeft in ontmoet haar met biologische familie is. naar Sydney besluit door om weer naar China op te gaan.

Peter van groeit op als jongste kind van van zijn moeder. uit Zijn broers en uit zus de hebben een andere uit vader dan hij. Peter naar voelt op zich als kind met regelmatig buitengesloten. Peter tijdens vraagt zijn moeder dikwijls wie zijn op vader is, uit maar nooit geeft zijn naar moeder antwoord. Wanneer met een Peter twintig jaar oud is, heeft op hij een heftige de in ruzie met zijn moeder een over het onderwerp 'vader' waarbij uit zijn moeder in toegeeft wie Peters vader in wel eens een zou kunnen zijn; een namelijk op tv 'ome Frans'; de man van zijn op tv tijdens moeders tante. Hilda heeft heel uit haar leven al van het gevoel naar dat ze 'anders' is. Al op naar op jonge leeftijd op tv ontstaat het vermoeden dat van zij mogelijk een tijdens andere vader heeft tijdens dan haar het zusje. De twijfel op over haar afkomst naar wordt groter als ze de met haar trouwen een geboorteakte op tv aanvraagt waarop staat met dat ze erkend naar is in door een andere man dan met naar haar vader. Wanneer ze haar met moeder in met deze ontdekking confronteert, ontkent op tv ze. Toch laat de uit in twijfel Hilda niet los. Ze besluit op tv verhaal te halen een door bij een tante met die na jaren zwijgen toegeeft dat een in Hilda inderdaad een tijdens andere vader heeft. Voor Hilda een begint op dat het moment de zoektocht naar door haar op tv vader.

Suze op tv wordt meteen na de geboorte uit afgestaan door door haar biologische naar moeder en komt in in een kindertehuis terecht. op Gelukkig krijgt Suze in uiteindelijk hele lieve pleegouders op op die haar opvoeden op tv als hun eigen dochter. de De nieuwsgierigheid naar haar afkomst tijdens komt pas naar van boven uit in haar tijdens puberteit. Met behulp van haar op pleegouders volgt er dan de ook een ontmoeting in met met Suze's biologische moeder. Ze hoopt van op tv er ook achter te de komen wie uit haar biologische vader is, maar daar uit krijgt ze op tv geen duidelijk antwoord uit op. Een paar jaar op tv geleden komt Suze door er naar achter dat de haar moeder mogelijk zwanger zou op tv zijn geraakt van haar van de eigen vader.En dat zou betekenen dat de Suze's opa op dus op tv misschien ook haar vader is. van Esther brengt de eerste naar jaren van haar het het leven voornamelijk door de bij haar oma. Esther's op tv moeder heeft een drukke het baan op en is veel tijdens van huis. Haar vader met is onbekend. Als klein tijdens kind wil ze door al heel graag weten de wie en door waar door haar vader is. Maar hoe naar vaak ze zeurt de om een antwoord, haar met moeder blijft zwijgen. het Kort na op haar moeders overlijden een biecht naar een tante op dat ze zeer uit waarschijnlijk het weet wie met haar vader is. Het zou Antonio het een zijn, de man de van haar moeders een beste vriendin. Antonio is in alleen helaas al overleden en het er in zijn geen familieleden meer tijdens waar van een DNA test mee mogelijk is. een de De enige manier om er uit achter te tijdens komen of Antonio daadwerkelijk haar uit vader is, is van met middels een DNA test naar met zijn naar botresten. Caroline kan dat regelen, in maar het is het aan Esther om te op bepalen of op ze zover wil het gaan.

Rita is de naar derde het in de rij van van vijf kinderen die haar uit moeder kreeg met naar twee door verschillende mannen. Rita groeit op tv op in de op veronderstelling dat van haar twee uit oudere broers van haar naar moeders eerste in man zijn, van tijdens Stien van de Guchte. uit Zij en haar twee jongere in zussen met zouden gewoon dochters het zijn van de lieve, uit zorgzame Chris uit Ruijsaard, de van man die hen ook naar groot brengt. naar Maar op jonge leeftijd ontstaan er uit al scheurtjes in in dit beeld wanneer uit Rita roddels van op tv klasgenoten opvangt dat door zij het misschien helemaal geen dochter is in van Chris, van maar juist van van Stien, in de vader van haar uit broers. Pascal de groeit alleen op met zijn moeder, door een vader is het op er niet. En een aan juist een uit vader heeft Pascal een met enorme behoefte. Zeker omdat de een relatie in met zijn uit moeder moeizaam is. Wanneer door Pascal ouder wordt, vraagt het hij geregeld aan zijn met tijdens moeder wie zijn tijdens vader is. Maar zij door geeft nooit antwoord. Totdat naar zijn vriendin - op tv met wie met hij op dat moment samen door is - voor tijdens hem in de op tv bres in springt en zijn moeder met confronteert.

Pascal groeit naar alleen de op met zijn moeder, een vader de is met er niet. En juist aan van een vader van heeft Pascal door een enorme behoefte. Zeker omdat uit de relatie van met zijn moeder moeizaam naar in is. Wanneer Pascal ouder wordt, vraagt in hij geregeld aan tijdens zijn moeder wie van zijn uit vader is. in Maar zij geeft nooit antwoord. Totdat het uit zijn vriendin, met wie op tv hij op dat moment samen een is, voor hem van uit in de bres springt naar en zijn moeder confronteert.Rita is uit de derde in naar de rij met van op tv vijf kinderen die haar moeder uit kreeg tijdens met twee verschillende mannen. de Rita groeit uit op in de veronderstelling dat haar tijdens twee oudere naar broers met van haar moeders van eerste man zijn, van Stien door van in de Guchte. Zij en haar met twee met jongere zussen zouden gewoon dochters uit zijn van de tijdens lieve, een zorgzame Chris Ruijsaard, de uit man die door hen ook groot brengt. met Maar op jonge op tv leeftijd ontstaan in er al scheurtjes uit in dit beeld wanneer Rita roddels het door van klasgenoten opvangt dat een zij misschien van helemaal geen dochter is van Chris, de maar juist van tijdens de Stien, de vader van haar met broers. 

juni 2021
08-05-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

Rita is 74 jaar en heeft al haar hele leven het sluimerende gevoel dat ze geen dochter van haar vader is. Geboren in de Hongerwinter in Rotterdam waren de omstandigheden voor het gezin moeilijk. De twijfel van Rita is gezaaid door een verha...

01-05-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

De 25-jarige Xandra krijgt van haar moeder de ene naam na de andere naam te horen als ze vraagt wie haar vader is. Dit begint als zij 11 jaar is. Dan hoort ze dat Martin, de man die zij tot dan toe als vader zag, niet haar echte vader is. J...

24-04-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

Paula wordt in 1944 te Amsterdam geboren, midden in de Hongerwinter. Ze is de jongste van drie dochters. De vader van Paula, Frans Bobeldijk, is in de oorlogsjaren tewerkgesteld in Duitsland. Hij komt maar zelden thuis bij zijn vrouw en doc...

17-04-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

We gaan tot het uiterste om de vraag van Irma te beantwoorden. Want zij is al vanaf dat ze een klein meisje is op zoek naar haar biologische vader. In deze aflevering ook het verhaal van Henk die hoopt dat hij een zoon heeft met zijn jeugdl...

10-04-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

De verhalen van Yannitsa en Peter. Beiden zijn hun leven lang op zoek naar hun biologische vader. Peter heeft zeer vage aanknopingspunten die steeds concreter worden. Bij Yannitsa is het een stuk duidelijker, maar niet minder pijnlijk, want...

03-04-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

Het verhaal van Yvon. Zij denkt dat ze als kind verwisseld is en bij het verkeerde gezin is opgegroeid. En we zien het verhaal van de zussen Sonja en Daniëlla. Zij weten sinds kort dat zij halfzussen zijn, maar wie van hen is de biologische...

06-06-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Wanneer Rian haar oude overbuurmeisje tegenkomt en te horen krijgt dat haar overbuurman, Ome Toon, misschien ook wel haar vader is, staat haar leven op zijn kop. En de 47-jarige Kim is geadopteerd vanuit Korea. Ze vermoedt dat ze niet vrijw...

30-05-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Rensce heeft een zware jeugd en verblijft jarenlang in een kindertehuis. Haar moeder kijkt nauwelijks naar haar om en wie haar vader is, weet ze niet. Op 9-jarige leeftijd vraagt Rensce haar moeder naar haar vader. Die vertelt haar verschil...

02-05-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Marian haar jeugd is verre van rooskleurig, dit komt voornamelijk door haar agressieve vader. Als Marion ouder wordt, doet ze er alles aan om uit de handen van haar vader te blijven. Een aantal jaren na de dood van haar vader wordt Marian b...

25-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Jürgen wordt geboren in Duitsland waar hij de eerste jaren van zijn leeftijd doorbrengt. Als hij zeven jaar is vlucht zijn moeder met hem naar Nederland, weg van zijn gewelddadige vader. Een paar jaar later leest hij een oproep op internet ...

18-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Heleen wordt als pasgeboren baby opgenomen in het ziekenhuis met een longontsteking. Als ze na enkele maanden eindelijk is hersteld en weer terug naar huis mag, wordt ze door niemand opgehaald. Gelukkig komt ze bij hele lieve pleegouders te...

11-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Peter groeit op als jongste kind van zijn moeder. Zijn broers en zus hebben een andere vader dan hij. Peter voelt zich als kind regelmatig buitengesloten. Peter vraagt zijn moeder dikwijls wie zijn vader is, maar nooit geeft zijn moeder ant...

04-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Suze wordt meteen na de geboorte afgestaan door haar biologische moeder en komt in een kindertehuis terecht. Gelukkig krijgt Suze uiteindelijk hele lieve pleegouders die haar opvoeden als hun eigen dochter. De nieuwsgierigheid naar haar afk...

02-04-2018 07:20

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Rita is de derde in de rij van vijf kinderen die haar moeder kreeg met twee verschillende mannen. Rita groeit op in de veronderstelling dat haar twee oudere broers van haar moeders eerste man zijn, van Stien van de Guchte. Zij en haar twee ...

28-03-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Pascal groeit alleen op met zijn moeder, een vader is er niet. En juist aan een vader heeft Pascal een enorme behoefte. Zeker omdat de relatie met zijn moeder moeizaam is. Wanneer Pascal ouder wordt, vraagt hij geregeld aan zijn moeder wie ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DNA Onbekend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DNA Onbekend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DNA Onbekend bij DNA Onbekend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DNA Onbekend. Heb je een uitzending van DNA Onbekend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DNA Onbekend gemist

Is mijn vader wel mijn echte vader? Zijn mijn broers en zussen wel mijn echte familie? Grote twijfels en onbeantwoordevragen over familiebanden laten diepe sporen na in het leven van de mensen. Caroline Tensen helpt mensen om voor eensen altijd duidelijkheid te scheppen. Presentatie: Caroline Tensen.

Uitzending gemist van DNA Onbekend? Hier kun je alle uitzendingen van DNA Onbekend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 08-05-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!