Programma gemist?

Rita door is 74 van jaar en heeft al haar op hele leven uit het sluimerende van gevoel dat ze geen dochter een van op tv haar vader is. Geboren in de uit naar Hongerwinter in Rotterdam waren de omstandigheden in voor een het gezin moeilijk. op tv De twijfel van Rita is door gezaaid door een op verhaal de van haar moeder omtrent door haar geboorte de en de onduidelijkheid van of haar vader op het uit moment van in haar verwekking wel met in op tv Nederland was. Na een leven lang een het gevoel weg een door te hebben willen stoppen, wil Rita de nu in een antwoord, de voordat het te laat van is. * Het verhaal van de Lloyd. Lloyd op wordt in 1958 geboren met op tv in Suriname. Hij groeit op in tijdens het van gezin van zijn opa en in oma, met zijn moeder van komt af en door toe langs om door hem te zien. Maar een als Lloyd drie jaar door is verhuist zijn moeder op naar Nederland en de Lloyd door blijft in Suriname. Als Lloyd met tien is verhuist naar hij de ook naar op Nederland, waar hij tijdens zijn tweelingbroer ontmoet. Lloyd is op doodongelukkig in op dit nieuwe gezin. Wie de is eigenlijk de man uit die hem een opvoedt? Waarom moest hij tijdens bij opa en een oma door wonen en had de hij zijn de tweelingbroer niet eerder ontmoet? Wanneer uit vele jaren later oma de overlijdt, heeft de ze informatie voor in Lloyd. Dit is het het begin van een de zoektocht naar een zijn biologische op vader.

De uit 25-jarige Xandra krijgt van in haar moeder de ene de op tv naam na de op andere naam te horen op als ze vraagt wie haar op tv vader is. in Dit begint als zij een 11 in jaar is. Dan hoort ze op tv van dat Martin, de van man die zij tot van dan toe als door vader zag, niet naar haar echte een vader is. Jan zou haar naar vader zijn, maar de met Jan tijdens heeft ze geen klik op tv als ze het hem ontmoet. met Haar moeder geeft toe dat haar van tijdens jeugdliefde Richard de biologische tijdens vader van Xandra is. Maar op tv Richard geeft op aan dat de ook Martin het de vader kan zijn, de man een die Xandra in in eerste instantie als op vader zag. tijdens Wie van deze drie met mannen is de door vader in van Xandra? de Een DNA-test tussen de drie naar mannen en Xandra moet op tv van duidelijkheid geven. * Albert is 67 de jaar. Hij op tv heeft de op eerste vijf jaar van van zijn leven op tv zijn opa en op tv oma als vader en moeder een gezien. Op een de dag op komen voor hem het twee wildvreemden in hem weghalen bij een de mensen die hij de als zijn ouders ziet. De de vrouw met die hem een ophaalt is zijn biologische met moeder Diny, de dochter met van opa en een oma. Diny in is dan 21 met jaar. Op haar op 16e beviel ze van Albert. met op tv Zij moest het een huis uit en Albert werd van opgenomen uit in het grote gezin van op opa en oma. Maar naar wie de is de vader uit van Albert? Er gaan geruchten de dat op tv iemand uit de familie zich een heeft in vergrepen aan tijdens de 15-jarige Diny. Zelfs van de naam van opa de valt. Hij is de in stiefvader van de Diny.

Paula tijdens wordt in 1944 te Amsterdam het door geboren, midden in de de Hongerwinter. Ze is de de jongste van drie op tv dochters. De vader van van Paula, van Frans Bobeldijk, is in tijdens de oorlogsjaren tewerkgesteld in door de Duitsland. Hij komt maar zelden het thuis in bij zijn vrouw en door dochters. Zus door Rietje, de oudste dochter, de merkt op dat haar op oom Joop, de een oudste broer tijdens van haar vader, vaak over een de vloer tijdens komt. Deze uit bezoeken van oom Joop worden tijdens door later helemaal opvallend als het er twijfel over op tv de biologische uit vader van Paula ontstaat. Deze twijfel de ontstaat met de name uit doordat haar vader ten een tijde van de verwekking in het Duitsland tewerk is een gesteld. Paula tijdens heeft het haar moeder nooit durven vragen van wie van uit de broers, een Frans of Joop, haar echte vader het is. Paula heeft tijdens haar vader, van Frans, nooit echt gekend, door want twee jaar met de na de oorlog gaan haar van ouders uit uit elkaar en vertrekt Frans in met zijn met nieuwe vriendin op naar Australië. Hij sticht de hier een nieuw gezin. Paula het de wil weten of naar Rietje haar volle het zus is, dat vindt ze het uit belangrijkste. Wie op haar vader van is, vindt door ze minder belangrijk uit omdat ze beide broers nooit een heeft gekend. Corrie is de het 62 jaar en twijfelt in al haar leven een lang over op tv het feit of in haar vader wel haar van echte vader is. van Ze wordt namelijk anders door uit haar het vader behandeld dan haar broer op tv tijdens en zus. Haar vader is uit veel strenger naar voor haar en vaak het hardhandig. met De man die de schulden op bij met het gezin komt innen is uit daarentegen heel aardig door voor de Corrie en ze door krijgt zelfs cadeaus door van hem. Hoe klein ze op ook is, Corrie ziet in naar dat haar moeder en deze van oom Roel de elkaar heel door leuk vinden. Er gaan met in de loop op der jaren geruchten dat een Roel haar biologische vader op zou door zijn. Nooit heeft door ze de stap een durven zetten om de uit waarheid te achterhalen, maar naar nu is het de tijd daar om de op tv DNA Onbekend in de te schakelen.

We gaan tot met het de uiterste om de vraag van een tijdens Irma te beantwoorden. Want zij is naar van al vanaf dat ze de een klein meisje door is op zoek van naar haar biologische in vader. In op tv deze aflevering ook het het verhaal van Henk op tv die hoopt van dat hij een zoon op tv heeft met het zijn jeugdliefde Maria.

De verhalen de van Yannitsa naar en Peter. Beiden zijn hun op tv leven naar lang op zoek de naar hun biologische vader. het Peter heeft zeer door vage met aanknopingspunten die steeds concreter worden. een Bij Yannitsa het is het de een stuk duidelijker, maar niet minder het pijnlijk, want is naar haar oom de eigenlijk haar op biologische vader?

Het van verhaal van Yvon. Zij denkt in dat uit ze als het kind verwisseld is naar en bij het verkeerde uit gezin is opgegroeid. En we tijdens door zien het verhaal van de zussen naar Sonja de en Daniëlla. Zij weten sinds de kort op tv dat zij uit halfzussen zijn, maar de wie van hen is door de biologische door dochter van de man op die hen een altijd heeft opgevoed?

Wanneer een Rian haar oude op tv overbuurmeisje tegenkomt en te in horen tijdens krijgt dat haar overbuurman, Ome Toon, op tv misschien ook wel van haar vader met is, staat haar leven uit op het zijn kop. En de van 47-jarige Kim is geadopteerd met vanuit Korea. Ze een vermoedt een dat ze niet vrijwillig is op tv afgestaan, van maar van haar uit ouders is gestolen. Wanneer de zij op een vermissingssite het een op foto ziet van een Koreaans het meisje, een denkt ze tot de haar grote schrik zichzelf te in tijdens herkennen.

Rensce heeft uit een het zware jeugd en verblijft een jarenlang in een kindertehuis. op tv Haar uit moeder kijkt nauwelijks naar het haar om en het wie haar vader is, het weet ze op niet. Op 9-jarige leeftijd op tv vraagt Rensce haar in moeder naar tijdens haar vader. naar Die vertelt haar verschillende, op tegenstrijdige verhalen. En op tv twee jaar tijdens later onthult ze uit een groot geheim. Ze met zou destijds het zwanger zijn geraakt van in haar halfbroer, Rensce's oom... tijdens * Als tijdens enige uit een gezin een van drie naar heeft Johanna een andere met achternaam. Door door haar moeder wordt zij de meegenomen tijdens naar geheime ontmoetingen. uit Wanneer Johanna op latere van leeftijd op zoek van gaat naar het werkelijke verhaal, het een komt ze tot van een schokkende ontdekking die haar in op tv in verwarring brengt over haar op afkomst.

Marian op haar jeugd is de verre van rooskleurig, dit op tv komt naar voornamelijk door haar agressieve vader. Als met Marion ouder wordt, de doet ze er uit alles met aan om uit de handen op tv van haar in vader te een blijven. Een aantal jaren op na de dood van in haar vader wordt een Marian benaderd door op ene op tv Daphne. Daphne de zegt dat haar tijdens vader Paul een zoon is van van Marian's het vader. Paul zou dus Marian's een halfbroer zijn. Ondanks door dat in Marian tegen haar wil opnieuw op tv uit indirect met haar vader een wordt geconfronteerd, heeft ze met toch besloten om in uit te zoeken of op tv dit in inderdaad klopt.Wanneer Hans uit op zijn uit 21ste te horen in krijgt dat zijn ouders niet naar zijn biologische ouders tijdens zijn, op staat zijn wereld op de een kop. Hij gaat een opzoek naar zijn echte op tv familie een en vindt zijn biologische moeder, met van maar heeft daar helaas de niet echt op tv een klik mee. Hij merkt door dat haar van verhalen grotendeels bestaan een uit leugens. Een aantal jaren naar op tv later laat zijn biologische de moeder weten dat hij nog het een in broer heeft die van net als hij ter adoptie van is afgestaan. in Hans met gaat opzoek naar zijn broer in en vindt hem. in Het een is ware broederliefde van tussen de twee. op tv Volgens hun moeder delen het ze ook dezelfde van vader en zijn de de mannen op dus volle broers. Ze gaan opzoek met naar hun een vader.

Jürgen wordt geboren het in Duitsland naar waar hij de eerste in in jaren van zijn leeftijd doorbrengt. Als van de hij zeven jaar is de vlucht zijn moeder naar met hem naar het Nederland, weg de van zijn gewelddadige vader. Een paar naar jaar later leest op tv hij een op tv oproep naar op internet over in een vrouw die op op zoek is naar haar moeder. in Die moeder tijdens is Jürgen zijn een moeder. De vrouw van tijdens naar de oproep is dus zijn zus. tijdens met Na deze bizarre hereniging van spit hij verder in tijdens zijn naar verleden en blijkt van dat de man voor met wie zijn een moeder destijds is gevlucht naar niet zijn vader is. van * Wickie van weet niet beter dan een dat zij op een dochter is van op haar moeders tweede man uit door Johannes. Een man tijdens die ze tijdens haar jeugd nooit uit ziet het en één keer door ontmoet als ze de jong volwassen is. de Tijdens deze ontmoeting vertelt uit dat Johannes dat Wickie in helemaal niet op tv zijn dochter is. Wanneer in Wickie het haar hart met lucht bij Monique, een komt zij wel met een tijdens heel bijzondere reactie. Monique door naar heeft namelijk het vermoeden dat haar de vader het ook wel van eens de vader op tv van Wickie zou kunnen door zijn.

Heleen van wordt als pasgeboren baby met opgenomen in het het ziekenhuis met een longontsteking. in Als ze op na op tv enkele maanden eindelijk is hersteld tijdens en weer het terug naar huis mag, in wordt ze de door niemand opgehaald. de Gelukkig komt ze bij hele naar lieve pleegouders terecht. op Daardoor heeft het ze weinig behoefte tijdens om kennis te maken van met haar het biologische familie. het Het enige gevoel dat met Heleen daarover met heeft, is dat door ze mogelijk het uit een groot gezin op tv komt, met veel broers en op tv zussen. met Na de dood op van haar adoptieouders gaat in Heleen toch op van zoek. op De vijftienjarige Sydney wordt de in 2001 vanuit China geadopteerd naar door René en van Bianca. Samen op tv met haar van tevens uit China geadopteerde de zus kent ze de hier met in Nederland een fantastische naar jeugd. In naar 2015 nemen Bianca en René in hun dochters tijdens mee op een zogenaamde 'rootsreis' de tijdens door China. Als ze bij uit de vindplaats van de Sydney aankomen een staan er zo'n met twintig mensen in haar op te wachten. van Een aantal van deze mensen in heeft buitengewoon veel het interesse in Sydney. tijdens Wanneer het Nederlandse met gezin met terug is een in Nederland ontvangt Sydney een op tv mailtje op vanuit China van een meisje dat van claimt haar zus de te zijn. Datzelfde naar meisje schrijft de dat de de mensen die Sydney de bij haar vindplaats door heeft ontmoet haar biologische familie een is. tijdens Sydney besluit om tijdens weer naar China te het gaan.

Peter groeit op van als jongste kind op tv van zijn moeder. in Zijn broers de en zus hebben een een andere vader naar dan hij. Peter tijdens voelt tijdens zich als kind regelmatig in buitengesloten. Peter vraagt door zijn moeder dikwijls wie met zijn vader tijdens is, maar nooit op tv geeft zijn moeder met antwoord. Wanneer Peter tijdens twintig jaar oud is, heeft uit hij van een heftige ruzie in met zijn moeder over op het tijdens onderwerp 'vader' waarbij zijn moeder tijdens toegeeft wie naar Peters vader wel eens tijdens zou kunnen op zijn; namelijk 'ome Frans'; de met uit man van zijn moeders op tante. Hilda uit heeft heel haar leven al het met gevoel met dat ze 'anders' is. de Al op jonge een leeftijd ontstaat van het vermoeden dat het zij mogelijk een op tv andere vader heeft van dan haar naar zusje. De twijfel tijdens over haar afkomst tijdens wordt groter als ze met haar de op trouwen een geboorteakte aanvraagt waarop staat op dat de ze erkend naar is door een andere man naar dan haar het vader. Wanneer ze uit haar moeder met uit deze ontdekking van confronteert, ontkent ze. Toch uit laat de twijfel Hilda op tv niet los. Ze tijdens besluit verhaal te halen de bij een tante uit naar die na jaren zwijgen toegeeft dat tijdens door Hilda inderdaad een andere met vader heeft. Voor Hilda tijdens begint op tv op dat moment de zoektocht naar op haar van vader.

Suze wordt meteen de na de met geboorte uit afgestaan door haar het biologische moeder en komt in tijdens een kindertehuis terecht. Gelukkig een krijgt uit Suze uiteindelijk hele uit lieve pleegouders die haar tijdens opvoeden een als hun eigen dochter. De nieuwsgierigheid tijdens op tv naar haar afkomst komt pas met naar boven in haar van puberteit. Met behulp op van haar op tv pleegouders volgt er dan op ook een ontmoeting tijdens de met Suze's biologische op tv moeder. Ze hoopt van er ook achter te komen wie een van haar biologische vader een is, maar daar krijgt ze het geen duidelijk uit antwoord op. in Een paar jaar geleden komt Suze een er achter dat op haar in moeder mogelijk zwanger zou op zijn geraakt van in haar het eigen vader.En dat van zou betekenen dat Suze's een opa dus misschien naar ook haar vader uit is. Esther de brengt de eerste jaren van haar op tv leven voornamelijk door door bij haar oma. het met Esther's moeder heeft een tijdens drukke baan op tv en is veel van in huis. Haar vader is onbekend. in Als tijdens klein kind wil ze een al heel graag weten naar het wie en waar haar vader op tv is. Maar hoe vaak met ze zeurt op om een antwoord, haar een moeder blijft zwijgen. op Kort na de haar met moeders overlijden biecht een op tv tante op de dat ze zeer waarschijnlijk weet wie de haar vader is. met Het zou uit Antonio zijn, de man tijdens van haar het moeders naar beste vriendin. Antonio is alleen tijdens helaas tijdens al overleden en er op zijn geen naar familieleden meer waar een DNA in test op tv mee mogelijk is. op tv De enige manier om van er achter te komen naar of Antonio daadwerkelijk haar naar vader is, is uit middels een DNA naar test een met zijn botresten. de Caroline kan dat uit regelen, maar door het is aan Esther om tijdens te op bepalen of ze op zover wil gaan.

Rita is de in derde in de het in rij van vijf kinderen die haar van moeder op kreeg met naar twee verschillende mannen. Rita groeit op uit in met de veronderstelling dat haar op twee oudere op broers van haar van moeders eerste man zijn, door van Stien van de uit door Guchte. Zij en haar twee door jongere zussen zouden gewoon in dochters zijn van tijdens de lieve, door zorgzame Chris een Ruijsaard, de man in die hen ook groot brengt. tijdens met Maar op jonge leeftijd ontstaan door er al scheurtjes in op tv door dit beeld wanneer Rita roddels op tv van klasgenoten in opvangt dat zij misschien naar helemaal geen dochter een is van in Chris, maar juist tijdens van Stien, de vader tijdens van op haar broers. Pascal groeit alleen op een met zijn een moeder, een vader is van er niet. op En aan juist een tijdens vader naar heeft Pascal een enorme tijdens behoefte. Zeker door omdat de door relatie met zijn moeder moeizaam is. de Wanneer Pascal ouder de wordt, vraagt hij door de geregeld aan zijn moeder op wie zijn vader is. Maar het zij geeft door nooit antwoord. op Totdat zijn in vriendin - met wie hij op op dat moment met samen is met - voor hem in de van bres naar springt en zijn moeder op confronteert.

Pascal groeit alleen een op tv op met zijn moeder, een met vader is er op tv niet. En juist aan in een vader door heeft Pascal een door enorme in behoefte. Zeker omdat de relatie met een zijn moeder met moeizaam door is. Wanneer Pascal ouder de wordt, vraagt hij naar geregeld aan zijn moeder met wie zijn een vader is. Maar naar zij geeft nooit antwoord. tijdens Totdat zijn vriendin, met de de wie hij op dat van moment samen is, voor op tv hem in naar de bres springt de en zijn tijdens moeder confronteert.Rita is de derde in in de uit rij van vijf kinderen uit die van haar moeder kreeg met twee verschillende op tv mannen. Rita groeit met op tv op in de veronderstelling dat uit haar twee de oudere broers van haar uit moeders het eerste man zijn, van naar Stien van de Guchte. Zij naar en haar twee door tijdens jongere zussen zouden gewoon dochters zijn van van door de lieve, het zorgzame Chris Ruijsaard, door de man die hen ook groot op naar brengt. Maar op jonge leeftijd naar ontstaan er al van scheurtjes in dit beeld van wanneer door Rita roddels van klasgenoten uit opvangt naar dat zij misschien helemaal geen dochter op tv een is van Chris, maar juist op van Stien, de door vader het van haar broers. 

augustus 2019
08-05-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

Rita is 74 jaar en heeft al haar hele leven het sluimerende gevoel dat ze geen dochter van haar vader is. Geboren in de Hongerwinter in Rotterdam waren de omstandigheden voor het gezin moeilijk. De twijfel van Rita is gezaaid door een verha...

01-05-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

De 25-jarige Xandra krijgt van haar moeder de ene naam na de andere naam te horen als ze vraagt wie haar vader is. Dit begint als zij 11 jaar is. Dan hoort ze dat Martin, de man die zij tot dan toe als vader zag, niet haar echte vader is. J...

24-04-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

Paula wordt in 1944 te Amsterdam geboren, midden in de Hongerwinter. Ze is de jongste van drie dochters. De vader van Paula, Frans Bobeldijk, is in de oorlogsjaren tewerkgesteld in Duitsland. Hij komt maar zelden thuis bij zijn vrouw en doc...

17-04-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

We gaan tot het uiterste om de vraag van Irma te beantwoorden. Want zij is al vanaf dat ze een klein meisje is op zoek naar haar biologische vader. In deze aflevering ook het verhaal van Henk die hoopt dat hij een zoon heeft met zijn jeugdl...

10-04-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

De verhalen van Yannitsa en Peter. Beiden zijn hun leven lang op zoek naar hun biologische vader. Peter heeft zeer vage aanknopingspunten die steeds concreter worden. Bij Yannitsa is het een stuk duidelijker, maar niet minder pijnlijk, want...

03-04-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

Het verhaal van Yvon. Zij denkt dat ze als kind verwisseld is en bij het verkeerde gezin is opgegroeid. En we zien het verhaal van de zussen Sonja en Daniëlla. Zij weten sinds kort dat zij halfzussen zijn, maar wie van hen is de biologische...

06-06-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Wanneer Rian haar oude overbuurmeisje tegenkomt en te horen krijgt dat haar overbuurman, Ome Toon, misschien ook wel haar vader is, staat haar leven op zijn kop. En de 47-jarige Kim is geadopteerd vanuit Korea. Ze vermoedt dat ze niet vrijw...

30-05-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Rensce heeft een zware jeugd en verblijft jarenlang in een kindertehuis. Haar moeder kijkt nauwelijks naar haar om en wie haar vader is, weet ze niet. Op 9-jarige leeftijd vraagt Rensce haar moeder naar haar vader. Die vertelt haar verschil...

02-05-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Marian haar jeugd is verre van rooskleurig, dit komt voornamelijk door haar agressieve vader. Als Marion ouder wordt, doet ze er alles aan om uit de handen van haar vader te blijven. Een aantal jaren na de dood van haar vader wordt Marian b...

25-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Jürgen wordt geboren in Duitsland waar hij de eerste jaren van zijn leeftijd doorbrengt. Als hij zeven jaar is vlucht zijn moeder met hem naar Nederland, weg van zijn gewelddadige vader. Een paar jaar later leest hij een oproep op internet ...

18-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Heleen wordt als pasgeboren baby opgenomen in het ziekenhuis met een longontsteking. Als ze na enkele maanden eindelijk is hersteld en weer terug naar huis mag, wordt ze door niemand opgehaald. Gelukkig komt ze bij hele lieve pleegouders te...

11-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Peter groeit op als jongste kind van zijn moeder. Zijn broers en zus hebben een andere vader dan hij. Peter voelt zich als kind regelmatig buitengesloten. Peter vraagt zijn moeder dikwijls wie zijn vader is, maar nooit geeft zijn moeder ant...

04-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Suze wordt meteen na de geboorte afgestaan door haar biologische moeder en komt in een kindertehuis terecht. Gelukkig krijgt Suze uiteindelijk hele lieve pleegouders die haar opvoeden als hun eigen dochter. De nieuwsgierigheid naar haar afk...

02-04-2018 07:20

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Rita is de derde in de rij van vijf kinderen die haar moeder kreeg met twee verschillende mannen. Rita groeit op in de veronderstelling dat haar twee oudere broers van haar moeders eerste man zijn, van Stien van de Guchte. Zij en haar twee ...

28-03-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Pascal groeit alleen op met zijn moeder, een vader is er niet. En juist aan een vader heeft Pascal een enorme behoefte. Zeker omdat de relatie met zijn moeder moeizaam is. Wanneer Pascal ouder wordt, vraagt hij geregeld aan zijn moeder wie ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DNA Onbekend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DNA Onbekend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DNA Onbekend bij DNA Onbekend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DNA Onbekend. Heb je een uitzending van DNA Onbekend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DNA Onbekend gemist

Is mijn vader wel mijn echte vader? Zijn mijn broers en zussen wel mijn echte familie? Grote twijfels en onbeantwoordevragen over familiebanden laten diepe sporen na in het leven van de mensen. Caroline Tensen helpt mensen om voor eensen altijd duidelijkheid te scheppen. Presentatie: Caroline Tensen.

Uitzending gemist van DNA Onbekend? Hier kun je alle uitzendingen van DNA Onbekend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 08-05-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord