Programma gemist?

Rita is 74 op tv tijdens jaar en heeft al haar uit hele leven het sluimerende met door gevoel dat ze geen dochter de van haar vader naar is. Geboren in op de Hongerwinter in Rotterdam uit waren de van omstandigheden voor het tijdens gezin met moeilijk. De twijfel van naar Rita is gezaaid door door een tijdens verhaal van haar moeder in omtrent haar geboorte tijdens en de onduidelijkheid of haar op tv de vader op het moment de van haar verwekking wel de in het Nederland was. Na een leven met lang van het gevoel weg te hebben willen naar stoppen, het wil Rita op tv nu een antwoord, voordat het te uit door laat is. * Het verhaal van op Lloyd. Lloyd naar wordt uit in 1958 geboren in Suriname. Hij de groeit het op in met het gezin van een zijn opa en met oma, zijn moeder komt af en uit met toe langs om hem te op tv zien. Maar als Lloyd door drie jaar is door verhuist zijn moeder op tv naar Nederland tijdens en Lloyd op tv blijft in Suriname. Als Lloyd de tien in is verhuist hij ook naar het Nederland, waar hij door zijn tweelingbroer ontmoet. van Lloyd is doodongelukkig het uit in dit nieuwe gezin. met Wie is eigenlijk uit de man die hem het opvoedt? in Waarom moest hij bij opa door en oma op wonen en had hij naar zijn tweelingbroer niet uit eerder ontmoet? Wanneer vele de op tv jaren later oma overlijdt, het heeft ze informatie voor Lloyd. het Dit is op het naar begin van de zoektocht naar naar zijn biologische in vader.

De 25-jarige Xandra naar krijgt het van haar een moeder de ene naam na de tijdens van andere naam te uit horen als ze vraagt wie op tv haar vader is. uit Dit begint als het zij 11 in jaar is. door Dan hoort ze met dat Martin, de man door die zij tot dan toe van in als vader zag, niet haar een echte vader op tv is. Jan uit zou haar vader zijn, maar uit met Jan heeft naar ze geen klik als tijdens een ze hem ontmoet. Haar moeder geeft met toe dat haar op jeugdliefde Richard uit de biologische vader uit van van Xandra is. Maar Richard geeft aan een dat ook Martin door de vader de kan de zijn, de man die Xandra in op tv eerste instantie op tv als vader uit zag. Wie van deze uit drie uit mannen is de vader naar van Xandra? Een DNA-test tussen naar de met drie mannen door en Xandra moet van duidelijkheid geven. * Albert is 67 op jaar. tijdens Hij heeft de van eerste vijf jaar van op zijn leven met zijn opa tijdens en oma als met vader en moeder gezien. Op het een dag komen voor in hem twee wildvreemden tijdens uit hem weghalen bij de mensen die de hij van als zijn ouders ziet. De op tv naar vrouw die hem ophaalt is zijn door biologische op tv moeder Diny, naar de dochter van opa uit en oma. de Diny is dan 21 jaar. Op uit haar 16e beviel tijdens ze op van Albert. Zij moest op het huis uit en een een Albert werd opgenomen uit in het grote gezin van met opa met en oma. Maar wie op is de vader van Albert? in Er tijdens gaan geruchten naar dat iemand uit de tijdens familie zich op heeft vergrepen aan het de 15-jarige Diny. Zelfs de naam het van opa uit valt. Hij is de de tijdens stiefvader van Diny.

Paula een wordt in 1944 op tv te Amsterdam naar geboren, midden in van de Hongerwinter. Ze in is de jongste uit van drie dochters. de De vader van een Paula, Frans Bobeldijk, naar is in de oorlogsjaren tewerkgesteld in uit Duitsland. Hij op tv komt maar op zelden thuis bij zijn tijdens vrouw en dochters. Zus in Rietje, de oudste op het dochter, merkt op dat op haar oom het Joop, de oudste broer uit van haar vader, vaak over naar de vloer van komt. Deze van bezoeken van oom Joop worden een op later helemaal opvallend als er de twijfel tijdens over de biologische vader van op Paula ontstaat. Deze een twijfel ontstaat met name door doordat de haar vader ten tijde van de de verwekking in met Duitsland tewerk is een gesteld. Paula heeft de op haar moeder nooit durven vragen wie naar van de van broers, Frans een of Joop, haar echte een vader is. Paula heeft van haar vader, tijdens Frans, nooit echt gekend, door want twee jaar het na in de oorlog gaan haar door ouders door uit elkaar en vertrekt Frans van met zijn nieuwe uit vriendin naar de Australië. Hij sticht hier een op nieuw gezin. Paula op wil in weten of Rietje haar van volle het zus is, dat vindt het ze het belangrijkste. Wie haar tijdens vader het is, vindt ze minder belangrijk van omdat een ze beide broers nooit op tv heeft gekend. Corrie is op tv 62 het jaar en twijfelt al op haar leven lang met over het feit of naar haar vader een wel haar van echte vader tijdens is. Ze wordt uit namelijk anders door haar vader door behandeld dan op haar broer in en zus. Haar vader is veel het van strenger voor haar tijdens en vaak hardhandig. De naar man die de schulden bij door het gezin komt in innen het is daarentegen heel aardig op tv voor Corrie en ze met uit krijgt zelfs cadeaus van hem. door Hoe klein ze ook in is, het Corrie ziet dat haar van moeder van en deze oom Roel tijdens elkaar heel leuk vinden. Er uit gaan in de op tv loop der uit jaren geruchten in dat Roel de haar biologische vader zou zijn. Nooit in heeft op tv ze de stap durven zetten op tv om de waarheid op tv te achterhalen, maar uit nu is de een tijd in daar om DNA Onbekend in tijdens te het schakelen.

We gaan tot op het uiterste op om de vraag door van Irma een te beantwoorden. het Want zij is al vanaf dat naar ze in een klein meisje met is op door zoek naar haar biologische vader. In in op tv deze aflevering ook uit het verhaal van in Henk die hoopt dat door hij een zoon in heeft met zijn een jeugdliefde Maria.

De verhalen van het Yannitsa en met Peter. het Beiden zijn hun leven lang op met zoek naar de hun biologische op vader. Peter heeft zeer de vage door aanknopingspunten die steeds in concreter worden. Bij Yannitsa is het de een stuk door duidelijker, maar uit niet minder pijnlijk, want door is haar oom eigenlijk met door haar biologische vader?

Het verhaal met van Yvon. Zij het denkt dat ze het als kind verwisseld is tijdens uit en bij het naar verkeerde gezin is opgegroeid. En we door zien tijdens het verhaal van de zussen de met Sonja en Daniëlla. Zij weten sinds met kort in dat zij halfzussen zijn, maar van wie in van hen is op de biologische dochter van de het man die de hen in altijd heeft opgevoed?

Wanneer een Rian haar oude van overbuurmeisje tegenkomt en te door horen krijgt dat het haar naar overbuurman, Ome Toon, in misschien ook wel haar op tv vader is, op staat haar leven op zijn op kop. En de 47-jarige van Kim een is geadopteerd vanuit in Korea. Ze vermoedt met dat ze niet vrijwillig op is op afgestaan, maar van haar ouders het is gestolen. door Wanneer zij op een vermissingssite in een foto ziet naar van een op tv Koreaans meisje, met denkt ze tot in haar grote schrik zichzelf van te door herkennen.

Rensce heeft de een zware jeugd door en verblijft door jarenlang in een kindertehuis. het Haar moeder in kijkt nauwelijks het naar haar om en wie haar van vader is, de weet ze niet. uit Op 9-jarige in leeftijd vraagt door Rensce haar moeder naar haar vader. van naar Die vertelt haar door verschillende, tegenstrijdige verhalen. En twee jaar in later een onthult ze op tv een groot geheim. Ze zou de destijds zwanger zijn geraakt een op tv van haar halfbroer, Rensce's oom... * naar Als enige uit uit een de gezin van drie heeft Johanna de een naar andere achternaam. Door haar moeder naar wordt van zij meegenomen in naar geheime ontmoetingen. met Wanneer Johanna op latere leeftijd een op zoek gaat naar met het werkelijke in verhaal, komt ze tot naar een schokkende ontdekking in die haar naar in verwarring tijdens brengt over haar uit afkomst.

Marian haar jeugd het is verre door van rooskleurig, dit de komt voornamelijk door haar tijdens agressieve de vader. Als het Marion ouder wordt, doet de ze er alles aan om van uit de handen van van op tv haar vader in te blijven. Een door aantal jaren na de de dood van haar op tv vader wordt Marian benaderd door door uit ene Daphne. Daphne tijdens zegt dat haar van vader Paul een zoon is tijdens van Marian's de vader. Paul zou dus Marian's de halfbroer een zijn. Ondanks de dat Marian tegen haar wil tijdens opnieuw tijdens indirect met haar van vader wordt geconfronteerd, heeft met ze toch een besloten om uit te zoeken in of in dit inderdaad klopt.Wanneer Hans op naar zijn 21ste te horen van krijgt dat op zijn ouders van niet zijn biologische ouders zijn, een staat zijn van wereld op de kop. tijdens in Hij gaat opzoek in naar zijn echte met familie en vindt zijn biologische moeder, van maar naar heeft daar helaas niet naar echt op een klik mee. Hij merkt naar dat met haar verhalen grotendeels bestaan uit leugens. het Een aantal in jaren later laat zijn het op biologische moeder weten dat een hij nog een broer op tv heeft die net als door hij naar ter adoptie is uit afgestaan. Hans in gaat opzoek naar zijn broer en een vindt hem. het Het van is ware broederliefde tussen de tijdens twee. Volgens in hun moeder delen ze ook in van dezelfde vader en zijn de de mannen een dus volle broers. de Ze gaan opzoek naar de hun vader.

Jürgen uit wordt geboren door in Duitsland waar hij een de eerste in jaren van zijn leeftijd door doorbrengt. Als hij zeven uit jaar is vlucht zijn tijdens op moeder met hem tijdens naar Nederland, weg van zijn tijdens gewelddadige vader. Een het paar uit jaar later leest hij met een oproep op naar internet over een op tv vrouw die op zoek met is naar uit haar moeder. Die van moeder is Jürgen tijdens zijn moeder. De vrouw door van in de oproep is dus zijn zus. een Na in deze bizarre hereniging spit in hij verder in op zijn verleden op en blijkt met dat de man uit voor wie zijn op tv moeder destijds is gevlucht niet zijn de vader met is. * Wickie weet niet door beter dan dat op zij een met dochter is van op haar moeders tweede met man Johannes. Een man van die met ze tijdens haar jeugd een nooit ziet en één door keer ontmoet als van ze jong door volwassen is. op Tijdens deze ontmoeting vertelt in dat Johannes dat met Wickie helemaal niet van zijn dochter is. op tv Wanneer Wickie met haar hart lucht op bij Monique, komt zij op wel met een een heel uit bijzondere reactie. Monique heeft namelijk het op vermoeden dat in haar vader tijdens ook wel eens de vader met van Wickie tijdens zou kunnen met zijn.

Heleen wordt de als pasgeboren door baby opgenomen in het ziekenhuis naar met een longontsteking. een Als ze op tv na enkele maanden eindelijk een naar is hersteld en weer terug naar door huis mag, naar wordt ze door niemand tijdens opgehaald. Gelukkig door komt de ze bij hele lieve pleegouders terecht. op Daardoor heeft de ze weinig behoefte met om kennis door te maken op tv met haar biologische het familie. Het enige gevoel dat tijdens Heleen het daarover heeft, is dat ze door mogelijk uit op tv een groot gezin komt, in met veel naar broers en zussen. Na de met dood van haar op naar adoptieouders gaat Heleen toch op een zoek. door De vijftienjarige Sydney wordt in 2001 door vanuit China geadopteerd op door René en tijdens Bianca. Samen naar met haar tevens uit op tv China geadopteerde door zus kent de ze hier in Nederland het een fantastische jeugd. uit In 2015 nemen tijdens Bianca en René hun de dochters mee het op een uit zogenaamde 'rootsreis' door China. Als van op tv ze bij de vindplaats van in Sydney het aankomen staan er een zo'n twintig mensen haar op op te wachten. Een aantal een van deze mensen op tv heeft buitengewoon veel van interesse met in Sydney. Wanneer het met Nederlandse gezin het terug is in Nederland op tv ontvangt Sydney een uit mailtje vanuit China naar van een meisje dat met claimt haar met zus te zijn. Datzelfde van meisje schrijft dat het de tijdens mensen die Sydney bij uit haar vindplaats heeft uit ontmoet haar biologische tijdens familie naar is. Sydney besluit om tijdens weer naar China te een gaan.

Peter door groeit op als jongste kind tijdens van van zijn moeder. Zijn broers de en zus hebben de een andere op tv vader dan hij. Peter door voelt zich als kind in regelmatig buitengesloten. het Peter door vraagt zijn moeder dikwijls wie van zijn vader uit is, maar nooit geeft met zijn moeder met antwoord. Wanneer Peter op twintig jaar oud is, heeft op in hij een heftige tijdens ruzie met zijn op moeder over het onderwerp 'vader' een waarbij naar zijn moeder toegeeft uit wie Peters vader wel de eens zou kunnen zijn; van namelijk 'ome Frans'; door de man het van zijn moeders tante. in Hilda heeft heel haar uit leven al met het gevoel naar dat ze 'anders' het is. Al op jonge door leeftijd tijdens ontstaat het vermoeden dat van zij mogelijk een andere vader op heeft op tv dan haar zusje. De met twijfel over haar uit afkomst wordt groter tijdens als ze met haar tijdens van trouwen een geboorteakte aanvraagt waarop staat in dat ze erkend de is door een naar andere man op dan haar vader. Wanneer op tv ze de haar moeder met naar deze ontdekking confronteert, op ontkent ze. uit Toch laat de in twijfel Hilda niet los. Ze op besluit op tv verhaal te halen bij een op tv tante die na door jaren zwijgen toegeeft dat van Hilda door inderdaad een andere uit vader heeft. Voor op tv Hilda begint op dat moment in de zoektocht naar op tv door haar vader.

Suze in wordt meteen met na de geboorte tijdens afgestaan door haar biologische moeder op tv en een komt in een kindertehuis tijdens terecht. Gelukkig krijgt uit Suze uiteindelijk hele lieve op tv pleegouders die uit haar opvoeden als hun tijdens eigen dochter. De nieuwsgierigheid met naar op tv haar afkomst komt pas naar door boven in haar uit puberteit. naar Met behulp van een haar pleegouders volgt er van dan een ook een ontmoeting met Suze's met biologische de moeder. Ze hoopt tijdens er ook achter te komen wie de haar op tv biologische vader is, maar naar daar krijgt in ze geen duidelijk antwoord tijdens op. Een het paar jaar door geleden komt Suze er door achter dat haar moeder tijdens mogelijk zwanger zou zijn door op geraakt van haar eigen vader.En op dat zou betekenen dat op Suze's de opa dus misschien door ook haar uit vader is. Esther brengt de op tv eerste naar jaren van haar het leven voornamelijk door bij haar tijdens oma. Esther's moeder van heeft een naar drukke baan en op is veel van huis. uit Haar vader is een onbekend. Als het klein kind wil het ze al heel graag weten door de wie en waar haar een vader is. Maar hoe vaak in in ze zeurt om naar een antwoord, haar moeder blijft naar zwijgen. op tv Kort na haar op moeders overlijden biecht een tante met op dat ze zeer een waarschijnlijk weet van wie de haar vader is. Het zou Antonio op zijn, de man in van haar tijdens moeders op beste vriendin. Antonio is alleen helaas een al door overleden en er zijn geen het familieleden meer waar van een uit DNA test met mee mogelijk is. De enige manier een om er op tv achter te tijdens komen of Antonio daadwerkelijk haar van vader is, een is in middels een DNA test van met zijn botresten. op Caroline kan dat regelen, een maar een het is aan Esther om te in bepalen of naar ze zover wil naar gaan.

Rita is de de derde in de in rij van vijf door kinderen die uit haar moeder kreeg met de twee verschillende mannen. op de Rita groeit op in het de veronderstelling in dat haar twee oudere op tv broers van haar moeders door eerste man door zijn, van Stien van uit de Guchte. Zij op tv en haar twee tijdens jongere zussen zouden gewoon uit dochters op zijn van tijdens de lieve, zorgzame Chris tijdens Ruijsaard, de met man die hen van ook groot brengt. Maar op een jonge leeftijd ontstaan tijdens er al scheurtjes in op tv dit het beeld wanneer Rita roddels naar van uit klasgenoten opvangt dat zij op misschien helemaal geen dochter een is van Chris, maar van juist van Stien, de de naar vader van haar broers. van Pascal groeit alleen met op met zijn moeder, het een vader is een er niet. de En aan de juist een het vader heeft Pascal een enorme het behoefte. door Zeker omdat de uit relatie met zijn moeder moeizaam is. met Wanneer Pascal ouder door wordt, met vraagt hij geregeld aan uit zijn op tv moeder wie zijn vader is. Maar de zij met geeft nooit antwoord. Totdat van zijn vriendin - met op wie hij op door door dat moment samen in is - voor hem in het de bres op springt en zijn met moeder confronteert.

Pascal het groeit alleen op met op tv zijn uit moeder, een vader de is er niet. En tijdens juist aan een uit vader heeft tijdens Pascal een enorme het behoefte. Zeker omdat de relatie door met zijn moeder tijdens moeizaam op tv is. Wanneer Pascal ouder het wordt, vraagt hij geregeld het aan zijn moeder een wie zijn vader het is. Maar zij geeft naar nooit antwoord. Totdat op zijn vriendin, met naar wie naar hij op dat moment een samen is, een voor hem in door de bres door springt en zijn moeder confronteert.Rita het is in de derde in van de rij van vijf uit kinderen die haar in moeder kreeg met twee verschillende door met mannen. Rita groeit op in op de veronderstelling dat naar haar twee tijdens oudere broers van haar met moeders eerste op tv man zijn, het van Stien van van de Guchte. Zij en van haar twee een jongere zussen zouden gewoon dochters zijn door van op tv de lieve, zorgzame Chris Ruijsaard, naar de uit man die hen ook in groot brengt. Maar op een jonge in leeftijd ontstaan met er al scheurtjes in dit de beeld met wanneer Rita roddels naar van klasgenoten opvangt door dat zij misschien helemaal geen een dochter is het van Chris, door maar juist van Stien, de vader met van haar naar broers. 

december 2021
08-05-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

Rita is 74 jaar en heeft al haar hele leven het sluimerende gevoel dat ze geen dochter van haar vader is. Geboren in de Hongerwinter in Rotterdam waren de omstandigheden voor het gezin moeilijk. De twijfel van Rita is gezaaid door een verha...

01-05-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

De 25-jarige Xandra krijgt van haar moeder de ene naam na de andere naam te horen als ze vraagt wie haar vader is. Dit begint als zij 11 jaar is. Dan hoort ze dat Martin, de man die zij tot dan toe als vader zag, niet haar echte vader is. J...

24-04-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

Paula wordt in 1944 te Amsterdam geboren, midden in de Hongerwinter. Ze is de jongste van drie dochters. De vader van Paula, Frans Bobeldijk, is in de oorlogsjaren tewerkgesteld in Duitsland. Hij komt maar zelden thuis bij zijn vrouw en doc...

17-04-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

We gaan tot het uiterste om de vraag van Irma te beantwoorden. Want zij is al vanaf dat ze een klein meisje is op zoek naar haar biologische vader. In deze aflevering ook het verhaal van Henk die hoopt dat hij een zoon heeft met zijn jeugdl...

10-04-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

De verhalen van Yannitsa en Peter. Beiden zijn hun leven lang op zoek naar hun biologische vader. Peter heeft zeer vage aanknopingspunten die steeds concreter worden. Bij Yannitsa is het een stuk duidelijker, maar niet minder pijnlijk, want...

03-04-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

Het verhaal van Yvon. Zij denkt dat ze als kind verwisseld is en bij het verkeerde gezin is opgegroeid. En we zien het verhaal van de zussen Sonja en Daniëlla. Zij weten sinds kort dat zij halfzussen zijn, maar wie van hen is de biologische...

06-06-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Wanneer Rian haar oude overbuurmeisje tegenkomt en te horen krijgt dat haar overbuurman, Ome Toon, misschien ook wel haar vader is, staat haar leven op zijn kop. En de 47-jarige Kim is geadopteerd vanuit Korea. Ze vermoedt dat ze niet vrijw...

30-05-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Rensce heeft een zware jeugd en verblijft jarenlang in een kindertehuis. Haar moeder kijkt nauwelijks naar haar om en wie haar vader is, weet ze niet. Op 9-jarige leeftijd vraagt Rensce haar moeder naar haar vader. Die vertelt haar verschil...

02-05-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Marian haar jeugd is verre van rooskleurig, dit komt voornamelijk door haar agressieve vader. Als Marion ouder wordt, doet ze er alles aan om uit de handen van haar vader te blijven. Een aantal jaren na de dood van haar vader wordt Marian b...

25-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Jürgen wordt geboren in Duitsland waar hij de eerste jaren van zijn leeftijd doorbrengt. Als hij zeven jaar is vlucht zijn moeder met hem naar Nederland, weg van zijn gewelddadige vader. Een paar jaar later leest hij een oproep op internet ...

18-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Heleen wordt als pasgeboren baby opgenomen in het ziekenhuis met een longontsteking. Als ze na enkele maanden eindelijk is hersteld en weer terug naar huis mag, wordt ze door niemand opgehaald. Gelukkig komt ze bij hele lieve pleegouders te...

11-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Peter groeit op als jongste kind van zijn moeder. Zijn broers en zus hebben een andere vader dan hij. Peter voelt zich als kind regelmatig buitengesloten. Peter vraagt zijn moeder dikwijls wie zijn vader is, maar nooit geeft zijn moeder ant...

04-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Suze wordt meteen na de geboorte afgestaan door haar biologische moeder en komt in een kindertehuis terecht. Gelukkig krijgt Suze uiteindelijk hele lieve pleegouders die haar opvoeden als hun eigen dochter. De nieuwsgierigheid naar haar afk...

02-04-2018 07:20

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Rita is de derde in de rij van vijf kinderen die haar moeder kreeg met twee verschillende mannen. Rita groeit op in de veronderstelling dat haar twee oudere broers van haar moeders eerste man zijn, van Stien van de Guchte. Zij en haar twee ...

28-03-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Pascal groeit alleen op met zijn moeder, een vader is er niet. En juist aan een vader heeft Pascal een enorme behoefte. Zeker omdat de relatie met zijn moeder moeizaam is. Wanneer Pascal ouder wordt, vraagt hij geregeld aan zijn moeder wie ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DNA Onbekend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DNA Onbekend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DNA Onbekend bij DNA Onbekend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DNA Onbekend. Heb je een uitzending van DNA Onbekend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DNA Onbekend gemist

Is mijn vader wel mijn echte vader? Zijn mijn broers en zussen wel mijn echte familie? Grote twijfels en onbeantwoordevragen over familiebanden laten diepe sporen na in het leven van de mensen. Caroline Tensen helpt mensen om voor eensen altijd duidelijkheid te scheppen. Presentatie: Caroline Tensen.

Uitzending gemist van DNA Onbekend? Hier kun je alle uitzendingen van DNA Onbekend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 08-05-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!