Programma gemist?

Rita het is 74 de jaar en heeft al op haar hele leven het sluimerende op tv op gevoel dat ze geen dochter naar van tijdens haar vader is. Geboren van in de naar Hongerwinter in Rotterdam waren de omstandigheden een voor de het gezin tijdens moeilijk. De twijfel van Rita is met gezaaid met door een verhaal van haar uit moeder omtrent haar met geboorte en in de uit onduidelijkheid of haar vader op het naar moment het van haar verwekking wel in de Nederland op was. Na een tijdens leven lang het uit gevoel weg de te hebben willen stoppen, wil Rita op nu het een antwoord, van voordat het te laat is. een * het Het verhaal van Lloyd. de Lloyd wordt in 1958 geboren het in Suriname. Hij met groeit op op tv in het gezin uit van zijn opa in en oma, zijn een moeder komt in af en toe langs op om hem te het zien. Maar als Lloyd met drie van jaar is verhuist zijn moeder uit naar Nederland van en Lloyd met blijft in op Suriname. Als Lloyd tien is verhuist het hij ook naar de Nederland, waar hij een zijn tweelingbroer tijdens ontmoet. door Lloyd is doodongelukkig in dit met nieuwe gezin. uit Wie is eigenlijk door de man die hem in opvoedt? Waarom moest uit hij bij de opa en oma wonen en in had hij zijn in door tweelingbroer niet eerder ontmoet? Wanneer vele op tv jaren later de oma overlijdt, heeft een ze informatie voor Lloyd. tijdens Dit is op tv het begin van de door een zoektocht naar zijn biologische een vader.

De door 25-jarige Xandra krijgt van haar in op tv moeder de ene naam na uit de op andere naam te horen als naar ze op vraagt wie haar vader is. op Dit begint als zij op tv op 11 jaar is. van Dan hoort ze dat Martin, naar de man die zij tijdens een tot dan toe als vader een zag, niet op haar echte vader is. Jan een uit zou haar vader zijn, een maar met Jan heeft ze op tv in geen klik als ze hem ontmoet. uit Haar moeder geeft naar toe in dat haar jeugdliefde Richard de het biologische vader uit van het Xandra is. Maar van Richard geeft aan naar dat ook Martin de vader met kan het zijn, de man die Xandra in het eerste tijdens instantie als vader de zag. Wie op van deze drie mannen is met de vader van in Xandra? Een DNA-test het tussen de door drie mannen uit en Xandra moet duidelijkheid in geven. * Albert is 67 een jaar. Hij een heeft de eerste vijf de jaar van zijn naar leven zijn opa naar en oma als door uit vader en moeder gezien. Op een een dag komen voor naar op tv hem twee wildvreemden hem weghalen bij naar de de mensen die hij in als zijn ouders ziet. De met vrouw met die hem ophaalt is zijn naar op tv biologische moeder Diny, de dochter van uit opa en met oma. Diny is dan een 21 uit jaar. Op haar het 16e beviel ze van van Albert. Zij op moest het huis uit en het een Albert werd opgenomen in het op grote tijdens gezin van opa en uit oma. Maar wie is op de vader van het Albert? de Er gaan geruchten in dat iemand uit de naar familie zich van heeft vergrepen aan de 15-jarige Diny. het Zelfs op de naam tijdens van opa valt. Hij met is de van stiefvader van Diny.

Paula het wordt in 1944 te op tv Amsterdam met geboren, midden in de Hongerwinter. Ze in naar is de jongste van drie naar dochters. De vader op van Paula, van Frans Bobeldijk, is in uit de oorlogsjaren tewerkgesteld tijdens in Duitsland. op Hij komt maar op zelden thuis bij zijn tijdens vrouw en dochters. het Zus Rietje, de de oudste door dochter, merkt op dat haar oom uit Joop, op tv de oudste broer van van haar vader, vaak door over de vloer komt. een Deze bezoeken uit van oom Joop de worden later helemaal opvallend een als er uit twijfel over een de biologische vader van Paula met ontstaat. Deze twijfel met ontstaat met op name doordat door haar vader ten tijde op van naar de verwekking in met Duitsland tewerk is naar gesteld. Paula heeft haar moeder van nooit durven vragen naar wie van de broers, met op Frans of Joop, haar met echte vader is. Paula heeft van haar door vader, Frans, nooit naar echt gekend, want van twee jaar op na de oorlog gaan haar ouders tijdens uit tijdens elkaar en vertrekt Frans met een zijn het nieuwe vriendin naar Australië. Hij door sticht in hier een nieuw van gezin. Paula wil weten of het Rietje haar volle een het zus is, dat vindt ze het naar belangrijkste. van Wie haar tijdens vader is, vindt ze minder belangrijk het omdat ze naar beide broers nooit van heeft gekend. het Corrie is een 62 jaar en twijfelt tijdens al haar een leven lang over het feit uit of haar vader wel met haar echte naar vader in is. Ze wordt namelijk anders door door op haar vader behandeld dan op haar broer en zus. Haar op vader is veel tijdens strenger voor haar uit en op vaak hardhandig. De uit man die door de schulden bij door het gezin komt innen is van daarentegen heel aardig met voor Corrie door en ze het krijgt zelfs cadeaus door van hem. Hoe klein ze ook tijdens van is, Corrie ziet dat haar moeder van en deze tijdens oom Roel elkaar heel door leuk op vinden. Er de gaan in de loop der in jaren geruchten in dat Roel haar biologische vader op zou in zijn. Nooit een heeft ze de stap durven zetten in op om de waarheid het te achterhalen, maar nu door is de tijd een daar om DNA Onbekend in het te op schakelen.

We gaan op tot het met uiterste om de vraag van de Irma te met beantwoorden. Want zij tijdens is door al vanaf dat ze door een klein het meisje is op zoek naar naar haar biologische vader. In naar deze uit aflevering ook het verhaal een van door Henk die hoopt een dat hij een door zoon heeft met zijn jeugdliefde met Maria.

De verhalen naar van Yannitsa het en Peter. Beiden zijn hun met leven lang op in door zoek naar hun biologische op vader. Peter de heeft zeer vage aanknopingspunten die naar steeds concreter op worden. Bij Yannitsa naar is het een stuk op duidelijker, maar niet met minder pijnlijk, met want is haar oom op eigenlijk haar biologische in vader?

Het verhaal met van een Yvon. Zij denkt dat ze uit als kind de verwisseld is en bij het in van verkeerde gezin is opgegroeid. tijdens En we door zien het verhaal van met de zussen Sonja uit en Daniëlla. Zij weten sinds met kort van dat zij halfzussen door zijn, maar wie van met hen is tijdens de biologische naar dochter van de man die hen de altijd uit heeft opgevoed?

Wanneer de Rian haar tijdens oude overbuurmeisje tegenkomt en te een horen krijgt dat haar met op overbuurman, Ome Toon, misschien op ook wel haar vader is, op staat naar haar leven op zijn met kop. En de 47-jarige tijdens Kim is geadopteerd naar vanuit Korea. het Ze vermoedt van dat ze naar niet vrijwillig is afgestaan, maar in van haar ouders is door gestolen. Wanneer zij tijdens op een tijdens vermissingssite een foto ziet van van een Koreaans in uit meisje, denkt ze de tot haar grote schrik zichzelf te van tijdens herkennen.

Rensce het heeft een zware jeugd en een het verblijft jarenlang in een kindertehuis. Haar tijdens moeder tijdens kijkt nauwelijks naar haar om van en door wie haar vader is, weet het op tv ze niet. Op 9-jarige leeftijd vraagt op tv Rensce haar moeder uit op tv naar haar vader. Die vertelt op haar verschillende, tegenstrijdige het verhalen. En twee met jaar later onthult tijdens ze een groot op tv geheim. Ze de zou destijds zwanger zijn op geraakt van naar haar halfbroer, Rensce's oom... naar * in Als enige uit een met gezin van drie heeft Johanna uit een andere door achternaam. Door haar op moeder wordt op tv zij meegenomen naar geheime ontmoetingen. naar Wanneer Johanna op uit latere leeftijd met op zoek gaat naar het het door werkelijke verhaal, komt ze naar tot een schokkende door ontdekking uit die haar in met verwarring brengt over haar op tv afkomst.

Marian haar de jeugd op tv is verre van rooskleurig, dit met komt voornamelijk naar door haar agressieve vader. Als op tv Marion ouder wordt, de doet naar ze er alles op tv aan om uit een de handen naar van haar vader te blijven. Een op tv aantal jaren van na de dood van het haar vader tijdens wordt op tv Marian benaderd door tijdens ene Daphne. Daphne de zegt dat haar vader Paul een van zoon is met van Marian's vader. op tv Paul zou door dus Marian's het halfbroer zijn. Ondanks dat Marian tegen uit haar wil tijdens opnieuw indirect met tijdens haar vader wordt uit geconfronteerd, van heeft ze toch besloten naar om uit te de zoeken of dit inderdaad uit klopt.Wanneer Hans het op zijn de 21ste te horen krijgt dat zijn op tv naar ouders niet zijn biologische ouders met zijn, staat naar zijn wereld op de de kop. van Hij gaat opzoek naar in zijn echte familie en vindt door zijn biologische de moeder, maar van heeft daar helaas niet echt uit een met klik mee. een Hij merkt dat tijdens haar verhalen grotendeels bestaan van uit leugens. Een een aantal jaren van later laat zijn biologische door moeder weten naar dat hij nog het een broer heeft die in net als het hij ter adoptie is afgestaan. Hans met een gaat opzoek naar tijdens zijn broer en vindt tijdens hem. Het is ware broederliefde door op tv tussen de twee. op Volgens hun moeder van delen ze ook dezelfde vader de en van zijn de mannen met dus volle broers. Ze gaan in opzoek het naar hun vader.

Jürgen wordt een geboren op in Duitsland waar een hij de eerste jaren van op zijn leeftijd doorbrengt. Als het hij zeven jaar door is op vlucht zijn moeder met hem de de naar Nederland, weg tijdens van zijn gewelddadige van vader. Een paar jaar later met leest hij een de oproep met op internet over een vrouw van die op op tv zoek is naar haar tijdens moeder. Die moeder uit is Jürgen zijn op moeder. De vrouw van een op tv de oproep is dus zijn tijdens zus. op tv Na deze bizarre hereniging een spit hij verder in het zijn verleden het en blijkt dat de naar man voor wie zijn uit moeder destijds is in gevlucht naar niet zijn vader is. * op tv Wickie weet het niet beter dan dat uit het zij een dochter is van haar een moeders de tweede man op Johannes. Een man die ze in tijdens haar tijdens jeugd nooit ziet en één naar keer een ontmoet als van ze jong volwassen is. Tijdens deze op tv ontmoeting een vertelt dat Johannes dat Wickie een helemaal het niet zijn dochter is. Wanneer van Wickie tijdens haar hart lucht bij uit Monique, tijdens komt zij wel met met een heel de bijzondere reactie. Monique naar heeft namelijk het vermoeden met dat haar vader ook met wel eens door de vader van van Wickie zou kunnen van zijn.

Heleen wordt als in pasgeboren baby uit opgenomen in het uit ziekenhuis met een longontsteking. tijdens Als op ze na enkele naar maanden eindelijk is naar hersteld en uit weer terug naar huis het mag, wordt ze door uit niemand opgehaald. Gelukkig komt in ze bij tijdens hele door lieve pleegouders terecht. Daardoor heeft ze tijdens weinig naar behoefte om kennis te maken door met tijdens haar biologische het familie. Het enige gevoel de dat Heleen daarover heeft, is een dat op tv ze mogelijk uit de een groot gezin komt, op tv met veel broers een en tijdens zussen. Na de dood van een haar adoptieouders gaat Heleen door toch het op zoek. De vijftienjarige Sydney met met wordt in 2001 vanuit China geadopteerd met door René tijdens en Bianca. Samen met naar haar tevens uit een China geadopteerde zus van kent ze hier uit in Nederland op een op tv fantastische jeugd. In 2015 nemen tijdens Bianca het en René hun dochters mee op tv op een zogenaamde naar 'rootsreis' uit door China. Als ze bij de van vindplaats van in Sydney aankomen staan er naar door zo'n twintig mensen met haar op te wachten. Een aantal de van de deze mensen heeft een buitengewoon veel interesse in Sydney. naar Wanneer het van Nederlandse uit gezin terug is in de Nederland ontvangt Sydney een mailtje een vanuit China in van een een meisje dat met claimt haar zus door te zijn. Datzelfde meisje uit schrijft dat de de mensen die Sydney bij haar de vindplaats heeft ontmoet de haar biologische de familie is. Sydney met besluit om tijdens weer naar uit China te gaan.

Peter groeit op een als jongste uit kind van met zijn moeder. Zijn de broers en zus hebben naar een andere het vader dan hij. Peter met voelt zich als kind door regelmatig buitengesloten. in Peter naar vraagt zijn moeder dikwijls wie zijn in op tv vader is, maar nooit geeft zijn tijdens moeder antwoord. tijdens Wanneer Peter de twintig jaar op tv oud is, heeft hij een op tv heftige ruzie met zijn tijdens moeder over een het onderwerp 'vader' op waarbij zijn moeder uit toegeeft wie het Peters vader met wel eens zou kunnen zijn; namelijk van 'ome Frans'; een de man van door zijn moeders door tante. Hilda heeft heel haar op leven al het tijdens gevoel de dat ze 'anders' op tv is. Al op door jonge leeftijd ontstaat op het vermoeden dat zij een mogelijk de een andere vader uit heeft dan haar zusje. van De twijfel over van haar afkomst wordt met groter als uit ze met haar trouwen tijdens een geboorteakte aanvraagt de waarop staat dat ze op erkend is door een het een andere man dan haar vader. Wanneer op ze in haar moeder met deze ontdekking door confronteert, een ontkent ze. een Toch laat de twijfel op Hilda niet los. Ze op besluit verhaal de te halen bij een tante op tv in die na jaren zwijgen toegeeft dat naar Hilda een inderdaad een andere vader in heeft. Voor Hilda het begint op dat een moment de in zoektocht naar haar met vader.

Suze de wordt meteen na de geboorte op tv afgestaan door haar van biologische moeder een en komt in een de een kindertehuis terecht. Gelukkig krijgt Suze uiteindelijk een hele van lieve pleegouders op die haar opvoeden door als hun eigen dochter. naar De nieuwsgierigheid naar haar met afkomst komt het pas naar boven in haar op tv op puberteit. Met behulp het van haar pleegouders volgt er dan de ook een een ontmoeting met Suze's biologische een moeder. Ze het hoopt er ook achter uit de te komen wie op haar biologische vader op is, maar daar krijgt naar ze geen duidelijk antwoord op. het Een paar jaar naar geleden door komt Suze er achter uit dat haar met moeder mogelijk op tv zwanger zou zijn geraakt van van haar eigen vader.En een dat zou betekenen de dat Suze's naar opa dus van misschien ook haar uit vader is. Esther de brengt de eerste naar jaren van haar leven voornamelijk door op bij haar oma. op Esther's door moeder heeft een drukke naar baan en is op veel van huis. door Haar op vader is onbekend. een Als klein kind wil ze al het heel graag een weten wie en in waar het haar vader is. Maar hoe vaak door ze door zeurt om met een antwoord, haar moeder blijft op tv zwijgen. van Kort na haar moeders overlijden biecht het een tante op op tv dat ze zeer naar waarschijnlijk weet door wie haar vader is. op tv het Het zou Antonio zijn, de man op van het haar moeders beste naar vriendin. Antonio is door alleen helaas al naar overleden en er zijn geen op tv familieleden in meer waar een DNA door test mee op tv mogelijk is. door De enige manier om er het achter op tv te komen of Antonio daadwerkelijk haar naar vader is, in is middels een DNA het test met naar zijn op botresten. Caroline kan dat regelen, van maar het is op tv aan met Esther om te bepalen of in ze zover wil tijdens gaan.

Rita met is de derde het in de rij van vijf door kinderen door die haar moeder kreeg met op tv twee verschillende van mannen. het Rita groeit op in de het veronderstelling dat haar met twee oudere broers van het haar moeders eerste de man zijn, door van Stien op van de Guchte. Zij en door haar twee naar jongere zussen zouden uit gewoon dochters zijn naar van de naar lieve, zorgzame Chris een Ruijsaard, de man die hen naar ook groot brengt. tijdens door Maar op jonge leeftijd naar ontstaan er al scheurtjes de in dit beeld wanneer van Rita een roddels van in klasgenoten opvangt dat zij misschien uit helemaal uit geen dochter is in van Chris, maar juist van op tv Stien, de tijdens vader van haar van broers. Pascal een groeit alleen op met zijn moeder, op een vader is met tijdens er niet. En aan juist een van een vader heeft Pascal een door enorme behoefte. Zeker omdat het de in relatie met zijn moeder moeizaam met is. Wanneer Pascal ouder de wordt, vraagt van hij geregeld aan met zijn moeder op wie zijn vader is. Maar de van zij geeft nooit antwoord. Totdat zijn het een vriendin - met wie hij op het door dat moment samen is - voor met hem in de door bres met springt en zijn de moeder confronteert.

Pascal groeit uit alleen op tv op met zijn moeder, een vader een is er met niet. En juist aan de een vader op heeft het Pascal een enorme behoefte. Zeker het omdat de relatie met op tv zijn moeder moeizaam naar is. Wanneer in Pascal ouder wordt, vraagt tijdens hij geregeld van aan zijn moeder wie tijdens zijn vader de is. Maar zij het geeft op nooit antwoord. Totdat zijn vriendin, een met wie hij een op door dat moment samen is, het voor hem een in de bres door springt en zijn moeder confronteert.Rita het is de derde in een naar de rij van vijf kinderen door die de haar moeder kreeg een met twee verschillende mannen. Rita groeit met op in van de van veronderstelling dat haar twee in oudere broers van de haar moeders eerste man de zijn, de van Stien van de Guchte. Zij uit en haar van twee jongere zussen zouden uit een gewoon dochters zijn van van de lieve, het zorgzame Chris Ruijsaard, de op man die hen ook met groot brengt. Maar tijdens op jonge leeftijd ontstaan met er al scheurtjes met op tv in dit beeld van wanneer Rita roddels van de klasgenoten opvangt dat uit zij misschien helemaal geen dochter naar is met van Chris, de maar juist van Stien, de vader de van op haar broers. 

februari 2020
08-05-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

Rita is 74 jaar en heeft al haar hele leven het sluimerende gevoel dat ze geen dochter van haar vader is. Geboren in de Hongerwinter in Rotterdam waren de omstandigheden voor het gezin moeilijk. De twijfel van Rita is gezaaid door een verha...

01-05-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

De 25-jarige Xandra krijgt van haar moeder de ene naam na de andere naam te horen als ze vraagt wie haar vader is. Dit begint als zij 11 jaar is. Dan hoort ze dat Martin, de man die zij tot dan toe als vader zag, niet haar echte vader is. J...

24-04-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

Paula wordt in 1944 te Amsterdam geboren, midden in de Hongerwinter. Ze is de jongste van drie dochters. De vader van Paula, Frans Bobeldijk, is in de oorlogsjaren tewerkgesteld in Duitsland. Hij komt maar zelden thuis bij zijn vrouw en doc...

17-04-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

We gaan tot het uiterste om de vraag van Irma te beantwoorden. Want zij is al vanaf dat ze een klein meisje is op zoek naar haar biologische vader. In deze aflevering ook het verhaal van Henk die hoopt dat hij een zoon heeft met zijn jeugdl...

10-04-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

De verhalen van Yannitsa en Peter. Beiden zijn hun leven lang op zoek naar hun biologische vader. Peter heeft zeer vage aanknopingspunten die steeds concreter worden. Bij Yannitsa is het een stuk duidelijker, maar niet minder pijnlijk, want...

03-04-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

Het verhaal van Yvon. Zij denkt dat ze als kind verwisseld is en bij het verkeerde gezin is opgegroeid. En we zien het verhaal van de zussen Sonja en Daniëlla. Zij weten sinds kort dat zij halfzussen zijn, maar wie van hen is de biologische...

06-06-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Wanneer Rian haar oude overbuurmeisje tegenkomt en te horen krijgt dat haar overbuurman, Ome Toon, misschien ook wel haar vader is, staat haar leven op zijn kop. En de 47-jarige Kim is geadopteerd vanuit Korea. Ze vermoedt dat ze niet vrijw...

30-05-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Rensce heeft een zware jeugd en verblijft jarenlang in een kindertehuis. Haar moeder kijkt nauwelijks naar haar om en wie haar vader is, weet ze niet. Op 9-jarige leeftijd vraagt Rensce haar moeder naar haar vader. Die vertelt haar verschil...

02-05-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Marian haar jeugd is verre van rooskleurig, dit komt voornamelijk door haar agressieve vader. Als Marion ouder wordt, doet ze er alles aan om uit de handen van haar vader te blijven. Een aantal jaren na de dood van haar vader wordt Marian b...

25-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Jürgen wordt geboren in Duitsland waar hij de eerste jaren van zijn leeftijd doorbrengt. Als hij zeven jaar is vlucht zijn moeder met hem naar Nederland, weg van zijn gewelddadige vader. Een paar jaar later leest hij een oproep op internet ...

18-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Heleen wordt als pasgeboren baby opgenomen in het ziekenhuis met een longontsteking. Als ze na enkele maanden eindelijk is hersteld en weer terug naar huis mag, wordt ze door niemand opgehaald. Gelukkig komt ze bij hele lieve pleegouders te...

11-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Peter groeit op als jongste kind van zijn moeder. Zijn broers en zus hebben een andere vader dan hij. Peter voelt zich als kind regelmatig buitengesloten. Peter vraagt zijn moeder dikwijls wie zijn vader is, maar nooit geeft zijn moeder ant...

04-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Suze wordt meteen na de geboorte afgestaan door haar biologische moeder en komt in een kindertehuis terecht. Gelukkig krijgt Suze uiteindelijk hele lieve pleegouders die haar opvoeden als hun eigen dochter. De nieuwsgierigheid naar haar afk...

02-04-2018 07:20

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Rita is de derde in de rij van vijf kinderen die haar moeder kreeg met twee verschillende mannen. Rita groeit op in de veronderstelling dat haar twee oudere broers van haar moeders eerste man zijn, van Stien van de Guchte. Zij en haar twee ...

28-03-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Pascal groeit alleen op met zijn moeder, een vader is er niet. En juist aan een vader heeft Pascal een enorme behoefte. Zeker omdat de relatie met zijn moeder moeizaam is. Wanneer Pascal ouder wordt, vraagt hij geregeld aan zijn moeder wie ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DNA Onbekend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DNA Onbekend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DNA Onbekend bij DNA Onbekend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DNA Onbekend. Heb je een uitzending van DNA Onbekend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DNA Onbekend gemist

Is mijn vader wel mijn echte vader? Zijn mijn broers en zussen wel mijn echte familie? Grote twijfels en onbeantwoordevragen over familiebanden laten diepe sporen na in het leven van de mensen. Caroline Tensen helpt mensen om voor eensen altijd duidelijkheid te scheppen. Presentatie: Caroline Tensen.

Uitzending gemist van DNA Onbekend? Hier kun je alle uitzendingen van DNA Onbekend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 08-05-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!