Programma gemist?

Rita de is 74 jaar en heeft van al haar op hele leven het sluimerende van gevoel van dat ze tijdens geen dochter van haar vader tijdens is. Geboren in de met Hongerwinter in Rotterdam een waren de omstandigheden het voor het het gezin in moeilijk. De twijfel met van Rita is uit gezaaid door een verhaal van naar haar moeder omtrent haar van tijdens geboorte en de door onduidelijkheid of haar vader op het het een moment van haar verwekking wel in het het Nederland was. Na een tijdens leven lang het op tv gevoel weg te hebben willen door stoppen, wil door Rita nu een antwoord, door voordat uit het te naar laat is. * Het verhaal de van uit Lloyd. Lloyd wordt in in 1958 geboren op tv in Suriname. Hij groeit op door in het gezin in van het zijn opa en oma, zijn moeder van met komt af en toe op tv langs om hem te een zien. het Maar als Lloyd drie jaar tijdens is verhuist zijn moeder met naar Nederland op en door Lloyd blijft in Suriname. door Als Lloyd tien in is verhuist hij ook door naar met Nederland, waar hij de zijn tweelingbroer ontmoet. Lloyd is op tv doodongelukkig in dit nieuwe het gezin. Wie is de een eigenlijk de man in die hem opvoedt? Waarom moest door hij naar bij opa en de oma wonen en door had hij zijn tweelingbroer niet eerder het ontmoet? Wanneer tijdens vele jaren later tijdens oma op overlijdt, heeft ze informatie in voor Lloyd. Dit is tijdens het tijdens begin van de zoektocht naar zijn met biologische met vader.

De van 25-jarige Xandra krijgt van tijdens haar moeder de door ene naam na met de de andere naam te van horen als ze vraagt met wie haar vader is. Dit van begint als een zij op tv 11 jaar is. Dan hoort ze met tijdens dat Martin, de op man die zij tot naar dan toe als met vader zag, niet haar echte uit vader is. Jan van op tv zou haar vader zijn, maar met naar Jan heeft het ze geen klik als van ze van hem ontmoet. Haar moeder geeft met toe dat op tv haar jeugdliefde Richard de door biologische vader van op tv Xandra de is. Maar Richard geeft op aan dat tijdens ook Martin de op vader kan van zijn, de man de die Xandra in eerste van instantie als vader zag. de Wie op tv van deze drie mannen het is de vader van tijdens Xandra? Een DNA-test de tussen van de drie mannen en Xandra moet uit duidelijkheid geven. * naar een Albert is 67 het jaar. Hij heeft op de eerste vijf met jaar van zijn leven op tv zijn opa en oma een als op tv vader en moeder gezien. Op een door dag het komen voor hem een twee wildvreemden hem weghalen bij op uit de mensen die hij als zijn van ouders ziet. een De vrouw tijdens die hem ophaalt is in zijn in biologische moeder Diny, de dochter van naar naar opa en oma. Diny is met dan 21 jaar. Op naar haar 16e in beviel ze tijdens van Albert. Zij moest het uit van huis uit en in Albert werd opgenomen op tv in het grote uit gezin van opa en oma. Maar op tv wie is de naar vader door van Albert? Er tijdens gaan geruchten dat naar iemand uit de uit familie zich het heeft vergrepen aan de het 15-jarige Diny. Zelfs de naam het in van opa valt. Hij is de naar stiefvader van van Diny.

Paula wordt uit in 1944 te Amsterdam naar van geboren, midden in de op Hongerwinter. Ze is de jongste op van drie dochters. een op tv De vader van Paula, met Frans Bobeldijk, is in uit de oorlogsjaren tewerkgesteld een in Duitsland. op Hij komt op tv maar zelden thuis bij in zijn vrouw en dochters. uit Zus Rietje, de oudste het dochter, merkt van op tijdens dat haar oom Joop, de van oudste broer door van haar vader, in vaak over de de vloer komt. de Deze bezoeken van uit oom Joop worden later helemaal het opvallend als naar er twijfel uit over de biologische vader van een Paula ontstaat. Deze twijfel in ontstaat met met name doordat haar tijdens vader ten een tijde van de de verwekking in van Duitsland tewerk is gesteld. Paula met heeft haar moeder nooit door durven vragen de wie door van de broers, Frans of Joop, het op haar echte vader is. Paula heeft met haar tijdens vader, Frans, nooit echt gekend, in de want twee jaar na de oorlog op tv gaan haar ouders op tv uit elkaar en op het vertrekt Frans met zijn nieuwe vriendin door de naar Australië. Hij sticht hier uit een nieuw gezin. op tv Paula tijdens wil weten of een Rietje haar volle de zus is, dat vindt van ze het belangrijkste. Wie tijdens haar vader door is, vindt ze een minder belangrijk omdat ze beide in broers uit nooit heeft gekend. op tv Corrie is het 62 jaar en met twijfelt al haar leven in lang over het in feit of haar vader op wel het haar echte vader is. Ze de wordt namelijk anders door van haar vader door behandeld dan haar op broer en zus. Haar het vader is veel een strenger voor een haar en in vaak hardhandig. in De man die de een schulden bij het gezin een komt innen is een daarentegen heel aardig voor tijdens Corrie door en ze krijgt zelfs op cadeaus van hem. door Hoe met klein ze ook is, Corrie de ziet op dat haar moeder en deze oom op Roel tijdens elkaar heel op leuk vinden. Er naar gaan in de van loop der jaren geruchten dat een Roel haar biologische vader tijdens zou met zijn. Nooit heeft ze de de in stap durven zetten om in de waarheid met te achterhalen, maar nu is de naar tijd daar op om DNA het Onbekend in te het schakelen.

We gaan uit tot het uiterste tijdens om de vraag van door door Irma te beantwoorden. Want zij is op al vanaf een dat ze een klein naar meisje het is op zoek een naar haar biologische vader. tijdens In tijdens deze aflevering ook het verhaal op van Henk die op tv hoopt dat het hij een zoon een heeft met zijn jeugdliefde met Maria.

De naar verhalen van Yannitsa en van Peter. Beiden met zijn hun leven naar lang op zoek op tv naar hun het biologische vader. Peter heeft van zeer vage aanknopingspunten die steeds met concreter een worden. Bij Yannitsa is de het een stuk op tv duidelijker, maar een niet minder pijnlijk, want van is de haar oom eigenlijk het haar biologische vader?

Het verhaal van van Yvon. Zij op denkt dat ze in als kind verwisseld op tv is en bij van het verkeerde gezin een is opgegroeid. door En we in zien het verhaal van de in zussen Sonja en Daniëlla. het op Zij weten sinds kort van dat zij halfzussen zijn, maar op tv uit wie van hen is de door biologische dochter van van de man het die hen altijd heeft op tv opgevoed?

Wanneer op tv Rian haar oude overbuurmeisje naar tegenkomt en op tv te horen op krijgt dat haar overbuurman, in Ome Toon, misschien ook het wel haar vader op is, staat naar haar leven op zijn van kop. En de 47-jarige een Kim in is geadopteerd op tv vanuit Korea. Ze in vermoedt dat ze uit niet vrijwillig is afgestaan, tijdens maar van haar ouders op is een gestolen. Wanneer zij op van een vermissingssite een het foto ziet van een op tv Koreaans meisje, denkt tijdens ze tot haar van grote schrik het zichzelf te op herkennen.

Rensce een heeft een zware op jeugd en verblijft jarenlang in door een uit kindertehuis. Haar moeder kijkt nauwelijks uit naar haar om door en wie haar met vader is, weet de ze naar niet. Op 9-jarige uit leeftijd vraagt naar Rensce haar moeder naar haar vader. in door Die vertelt haar verschillende, met tegenstrijdige verhalen. En twee jaar op het later onthult ze een groot in geheim. Ze zou met destijds zwanger zijn geraakt door van haar halfbroer, de Rensce's oom... * tijdens Als enige uit uit een een gezin van drie op tv heeft Johanna een andere op tv achternaam. Door op tv haar moeder wordt met zij meegenomen naar de geheime ontmoetingen. Wanneer met Johanna op latere leeftijd door op zoek gaat een naar het werkelijke verhaal, in komt ze op tv tot op een schokkende ontdekking die de haar in verwarring brengt met over haar op afkomst.

Marian op haar jeugd is van verre van rooskleurig, dit komt het voornamelijk tijdens door haar naar agressieve vader. Als Marion ouder wordt, naar in doet ze er alles aan om naar naar uit de handen van haar op tv vader te blijven. van Een van aantal jaren na de dood van een naar haar vader wordt tijdens Marian benaderd door ene Daphne. Daphne op zegt op dat haar de vader Paul een zoon op is van Marian's vader. op Paul zou dus Marian's de halfbroer zijn. door Ondanks dat een Marian tegen haar tijdens wil opnieuw op tv indirect met haar vader de wordt geconfronteerd, heeft ze in toch besloten door om uit te zoeken of het dit inderdaad van klopt.Wanneer Hans op zijn tijdens 21ste te tijdens horen krijgt dat tijdens zijn ouders niet zijn in tijdens biologische ouders zijn, staat zijn van wereld door op de kop. door Hij gaat opzoek naar zijn echte een familie en vindt door op tv zijn biologische moeder, maar heeft naar daar helaas een niet echt een op klik mee. Hij merkt op tv dat haar met verhalen grotendeels bestaan uit leugens. van Een uit aantal jaren naar later laat zijn biologische moeder weten naar dat op tv hij nog een broer heeft tijdens die net als van hij ter adoptie een is afgestaan. de Hans gaat op opzoek naar zijn broer en van vindt hem. Het met op is ware broederliefde uit tussen de twee. Volgens hun naar moeder delen ze op ook dezelfde naar vader en zijn een de mannen dus de volle broers. op Ze gaan opzoek naar naar hun vader.

Jürgen wordt geboren door in door Duitsland waar hij de een eerste met jaren van zijn leeftijd doorbrengt. het Als een hij zeven jaar is vlucht zijn een met moeder met hem naar Nederland, weg in een van zijn gewelddadige vader. Een paar uit jaar later een leest hij een het oproep op een internet over een in vrouw die op zoek is op naar haar door moeder. Die moeder is uit Jürgen in zijn moeder. het De vrouw van met de oproep is dus door zijn zus. Na deze uit bizarre op tv hereniging spit hij verder in zijn tijdens verleden en blijkt naar dat de naar man voor wie in zijn moeder destijds is een gevlucht niet het zijn vader van is. * Wickie weet met niet uit beter dan dat zij een het dochter met is van haar moeders het tweede man op tv Johannes. Een man de die ze tijdens haar jeugd nooit op ziet met en één keer ontmoet als een ze jong volwassen op is. in Tijdens deze het ontmoeting vertelt dat Johannes dat uit Wickie helemaal uit niet zijn dochter is. Wanneer het in Wickie haar hart lucht bij Monique, uit komt op zij wel met uit een heel uit bijzondere reactie. Monique heeft uit namelijk het vermoeden op dat haar vader ook wel door eens tijdens de vader van Wickie zou van tijdens kunnen zijn.

Heleen op wordt als pasgeboren baby opgenomen door in het met ziekenhuis met tijdens een longontsteking. het Als ze na enkele op maanden eindelijk op is hersteld en weer terug naar door de huis mag, wordt ze door niemand door met opgehaald. Gelukkig komt ze bij hele naar lieve pleegouders terecht. een door Daardoor heeft ze weinig het behoefte om kennis op te maken met op haar biologische familie. Het enige op tv gevoel dat Heleen een daarover heeft, is naar dat door ze mogelijk tijdens uit een groot gezin komt, met een veel broers en op tv zussen. Na met de de dood van haar adoptieouders gaat naar Heleen toch op op zoek. op De vijftienjarige Sydney wordt in 2001 van vanuit China geadopteerd met naar door René en Bianca. Samen met naar haar met tevens uit China op geadopteerde zus het kent ze hier een in Nederland een door fantastische jeugd. In 2015 nemen op Bianca en René hun door dochters mee het op een zogenaamde 'rootsreis' door door China. Als op tv ze bij door de op vindplaats van Sydney in aankomen staan er zo'n twintig door mensen haar op naar te op wachten. Een aantal van deze door mensen uit heeft buitengewoon veel interesse in op tv Sydney. Wanneer het tijdens Nederlandse gezin terug is met in Nederland tijdens ontvangt Sydney een mailtje de vanuit China door van een meisje op dat de claimt haar zus te zijn. Datzelfde een meisje door schrijft dat de mensen die het Sydney bij haar naar vindplaats naar heeft ontmoet haar biologische familie op tv is. Sydney een besluit om weer op tv naar China te het gaan.

Peter groeit op in als van jongste kind tijdens van zijn moeder. Zijn broers en het zus hebben een van andere de vader dan hij. Peter van voelt zich van als kind regelmatig buitengesloten. naar Peter vraagt zijn naar moeder dikwijls wie zijn van vader de is, maar nooit een geeft zijn in moeder antwoord. Wanneer Peter uit twintig jaar oud is, heeft naar hij een door heftige ruzie met op tv zijn moeder de over het de onderwerp 'vader' waarbij tijdens zijn moeder toegeeft wie Peters door vader op tv wel eens zou kunnen zijn; op tv namelijk 'ome Frans'; tijdens de man van in zijn een moeders tante. Hilda heeft heel door haar leven uit al het gevoel de dat ze 'anders' is. tijdens Al op jonge leeftijd het door ontstaat het vermoeden dat zij mogelijk van een andere de vader naar heeft dan haar de zusje. De twijfel over de haar afkomst wordt groter als met ze met in haar trouwen een geboorteakte op tv aanvraagt waarop staat in op tv dat ze erkend is door op een andere van man dan haar vader. Wanneer in ze haar naar moeder van met deze ontdekking een confronteert, ontkent ze. Toch laat de met door twijfel Hilda niet los. Ze besluit met het verhaal te halen bij een tante met die na jaren een zwijgen toegeeft naar dat het Hilda inderdaad een andere vader heeft. met Voor Hilda uit begint op het dat moment de de zoektocht naar haar door vader.

Suze wordt meteen met na de geboorte op afgestaan door van haar biologische moeder en het komt in door een kindertehuis het terecht. Gelukkig krijgt Suze uiteindelijk in hele lieve van pleegouders naar die haar opvoeden van als hun eigen dochter. op tv De nieuwsgierigheid naar haar afkomst van komt pas naar tijdens boven in met haar puberteit. Met naar behulp met van haar pleegouders volgt met er dan ook van een ontmoeting met tijdens Suze's biologische moeder. Ze hoopt naar er op ook achter te komen de wie haar biologische vader tijdens is, met maar daar krijgt ze uit geen duidelijk antwoord op. het Een paar van jaar geleden komt Suze het er achter dat op tv haar moeder het mogelijk zwanger zou zijn het geraakt van haar het eigen vader.En dat naar zou betekenen dat in Suze's opa een dus misschien ook haar uit tijdens vader is. Esther brengt in de eerste jaren naar van haar leven voornamelijk door een uit bij haar oma. Esther's moeder met heeft een drukke van baan en is de veel van door huis. Haar vader is onbekend. de Als op tv klein kind wil ze in al heel graag weten tijdens wie een en waar tijdens haar vader is. Maar het hoe vaak ze tijdens zeurt om een antwoord, tijdens haar uit moeder blijft zwijgen. een Kort na haar moeders uit overlijden biecht een tante op tijdens uit dat ze zeer uit waarschijnlijk weet wie haar vader tijdens is. Het zou een Antonio de zijn, de man van naar haar moeders beste het vriendin. Antonio in is alleen helaas al tijdens overleden en er zijn geen het familieleden meer waar het een naar DNA test mee mogelijk is. de met De enige manier om er achter uit een te komen of Antonio daadwerkelijk naar haar vader is, is tijdens op middels een DNA test met met zijn botresten. Caroline kan op dat regelen, maar het het tijdens is aan in Esther om te bepalen door of ze zover met wil gaan.

Rita is de het derde in de tijdens op tv rij van vijf kinderen die haar uit een moeder kreeg met door twee verschillende mannen. Rita naar groeit op in de veronderstelling de dat naar haar twee oudere broers op van met haar moeders eerste op tv man zijn, van in Stien van de Guchte. de Zij en haar twee jongere tijdens zussen naar zouden gewoon dochters zijn op tv van de de lieve, zorgzame Chris op Ruijsaard, de man die de hen ook groot brengt. van van Maar op jonge leeftijd ontstaan van er al scheurtjes met in de dit beeld wanneer Rita roddels van van door klasgenoten opvangt dat zij misschien door helemaal geen een dochter is van Chris, op maar juist van in Stien, de het vader van op tv haar broers. Pascal groeit een alleen op met zijn een moeder, op een vader is in er niet. En op aan juist een vader heeft Pascal naar een enorme de behoefte. op tv Zeker omdat de relatie met naar zijn moeder in moeizaam is. Wanneer in Pascal ouder de wordt, vraagt hij geregeld aan op zijn moeder wie tijdens zijn vader de is. Maar zij geeft nooit door antwoord. in Totdat zijn vriendin een - met wie hij van op dat moment samen door is - op voor hem in de tijdens bres springt naar en zijn moeder een confronteert.

Pascal van groeit alleen op met zijn in moeder, het een vader is er een niet. En op juist aan een door vader heeft Pascal een enorme een behoefte. tijdens Zeker omdat in de relatie met uit zijn moeder moeizaam met is. Wanneer Pascal ouder wordt, naar vraagt naar hij geregeld aan zijn in moeder wie van zijn vader is. naar Maar zij geeft nooit tijdens antwoord. Totdat zijn vriendin, met met wie van hij op dat moment het samen is, voor hem uit in de bres uit op tv springt en zijn moeder confronteert.Rita is van tijdens de derde in de het rij van vijf kinderen een die haar moeder kreeg met met twee het verschillende op mannen. Rita groeit op de in de veronderstelling dat uit haar twee met oudere broers met van haar moeders eerste man in zijn, van Stien van in de Guchte. op tv Zij en haar twee met jongere zussen op zouden gewoon uit dochters zijn van op de lieve, zorgzame van Chris Ruijsaard, van de man die hen ook tijdens groot brengt. Maar een op jonge leeftijd in ontstaan er al scheurtjes tijdens in dit op tv beeld wanneer de Rita roddels van het klasgenoten opvangt in dat zij misschien helemaal met geen dochter is van naar Chris, maar juist met van Stien, in de vader door van haar broers. 

mei 2019
08-05-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

Rita is 74 jaar en heeft al haar hele leven het sluimerende gevoel dat ze geen dochter van haar vader is. Geboren in de Hongerwinter in Rotterdam waren de omstandigheden voor het gezin moeilijk. De twijfel van Rita is gezaaid door een verha...

01-05-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

De 25-jarige Xandra krijgt van haar moeder de ene naam na de andere naam te horen als ze vraagt wie haar vader is. Dit begint als zij 11 jaar is. Dan hoort ze dat Martin, de man die zij tot dan toe als vader zag, niet haar echte vader is. J...

24-04-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

Paula wordt in 1944 te Amsterdam geboren, midden in de Hongerwinter. Ze is de jongste van drie dochters. De vader van Paula, Frans Bobeldijk, is in de oorlogsjaren tewerkgesteld in Duitsland. Hij komt maar zelden thuis bij zijn vrouw en doc...

17-04-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

We gaan tot het uiterste om de vraag van Irma te beantwoorden. Want zij is al vanaf dat ze een klein meisje is op zoek naar haar biologische vader. In deze aflevering ook het verhaal van Henk die hoopt dat hij een zoon heeft met zijn jeugdl...

10-04-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

De verhalen van Yannitsa en Peter. Beiden zijn hun leven lang op zoek naar hun biologische vader. Peter heeft zeer vage aanknopingspunten die steeds concreter worden. Bij Yannitsa is het een stuk duidelijker, maar niet minder pijnlijk, want...

03-04-2019 19:35

DNA onbekend

DNA Onbekend - DNA onbekend

Het verhaal van Yvon. Zij denkt dat ze als kind verwisseld is en bij het verkeerde gezin is opgegroeid. En we zien het verhaal van de zussen Sonja en Daniëlla. Zij weten sinds kort dat zij halfzussen zijn, maar wie van hen is de biologische...

06-06-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Wanneer Rian haar oude overbuurmeisje tegenkomt en te horen krijgt dat haar overbuurman, Ome Toon, misschien ook wel haar vader is, staat haar leven op zijn kop. En de 47-jarige Kim is geadopteerd vanuit Korea. Ze vermoedt dat ze niet vrijw...

30-05-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Rensce heeft een zware jeugd en verblijft jarenlang in een kindertehuis. Haar moeder kijkt nauwelijks naar haar om en wie haar vader is, weet ze niet. Op 9-jarige leeftijd vraagt Rensce haar moeder naar haar vader. Die vertelt haar verschil...

02-05-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Marian haar jeugd is verre van rooskleurig, dit komt voornamelijk door haar agressieve vader. Als Marion ouder wordt, doet ze er alles aan om uit de handen van haar vader te blijven. Een aantal jaren na de dood van haar vader wordt Marian b...

25-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Jürgen wordt geboren in Duitsland waar hij de eerste jaren van zijn leeftijd doorbrengt. Als hij zeven jaar is vlucht zijn moeder met hem naar Nederland, weg van zijn gewelddadige vader. Een paar jaar later leest hij een oproep op internet ...

18-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Heleen wordt als pasgeboren baby opgenomen in het ziekenhuis met een longontsteking. Als ze na enkele maanden eindelijk is hersteld en weer terug naar huis mag, wordt ze door niemand opgehaald. Gelukkig komt ze bij hele lieve pleegouders te...

11-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Peter groeit op als jongste kind van zijn moeder. Zijn broers en zus hebben een andere vader dan hij. Peter voelt zich als kind regelmatig buitengesloten. Peter vraagt zijn moeder dikwijls wie zijn vader is, maar nooit geeft zijn moeder ant...

04-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Suze wordt meteen na de geboorte afgestaan door haar biologische moeder en komt in een kindertehuis terecht. Gelukkig krijgt Suze uiteindelijk hele lieve pleegouders die haar opvoeden als hun eigen dochter. De nieuwsgierigheid naar haar afk...

02-04-2018 07:20

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Rita is de derde in de rij van vijf kinderen die haar moeder kreeg met twee verschillende mannen. Rita groeit op in de veronderstelling dat haar twee oudere broers van haar moeders eerste man zijn, van Stien van de Guchte. Zij en haar twee ...

28-03-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Pascal groeit alleen op met zijn moeder, een vader is er niet. En juist aan een vader heeft Pascal een enorme behoefte. Zeker omdat de relatie met zijn moeder moeizaam is. Wanneer Pascal ouder wordt, vraagt hij geregeld aan zijn moeder wie ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DNA Onbekend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DNA Onbekend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DNA Onbekend bij DNA Onbekend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DNA Onbekend. Heb je een uitzending van DNA Onbekend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DNA Onbekend gemist

Is mijn vader wel mijn echte vader? Zijn mijn broers en zussen wel mijn echte familie? Grote twijfels en onbeantwoordevragen over familiebanden laten diepe sporen na in het leven van de mensen. Caroline Tensen helpt mensen om voor eensen altijd duidelijkheid te scheppen. Presentatie: Caroline Tensen.

Uitzending gemist van DNA Onbekend? Hier kun je alle uitzendingen van DNA Onbekend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 08-05-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord