Programma gemist?

Wanneer tijdens Rian haar oude overbuurmeisje de tegenkomt en te naar horen krijgt dat haar naar overbuurman, Ome Toon, van misschien ook wel met haar vader op is, staat haar van leven op zijn door kop. En de van 47-jarige Kim is geadopteerd naar vanuit naar Korea. Ze vermoedt dat ze uit niet vrijwillig door is afgestaan, van maar van haar uit ouders is tijdens gestolen. Wanneer zij op een vermissingssite op een naar foto ziet van uit een Koreaans meisje, door denkt ze tot tijdens haar grote van schrik zichzelf te uit herkennen.

Rensce op tv heeft een van zware jeugd en verblijft jarenlang in in naar een kindertehuis. Haar moeder kijkt door nauwelijks naar haar om naar en wie haar door uit vader is, weet ze niet. door Op 9-jarige leeftijd op tv vraagt Rensce op tv haar moeder naar haar met vader. Die vertelt op haar verschillende, tijdens tegenstrijdige verhalen. En twee op jaar later onthult ze tijdens naar een groot geheim. Ze zou destijds tijdens zwanger zijn in geraakt van haar halfbroer, in Rensce's oom... * op tv Als in enige uit van een gezin van drie heeft Johanna op een andere een achternaam. Door haar tijdens moeder met wordt zij meegenomen in naar geheime ontmoetingen. in Wanneer Johanna op naar latere leeftijd op zoek gaat naar uit het met werkelijke verhaal, komt ze tot naar de een schokkende ontdekking de die haar in verwarring de brengt over haar naar afkomst.

Marian haar op tv jeugd is het verre van het rooskleurig, dit komt voornamelijk door haar tijdens agressieve in vader. Als Marion ouder wordt, door doet ze een er alles aan de om uit de handen de van haar tijdens vader te blijven. Een tijdens aantal jaren na uit de dood van een naar haar vader wordt Marian benaderd naar door ene Daphne. op tv Daphne zegt dat met haar vader Paul naar een tijdens zoon is van Marian's de vader. Paul zou een dus Marian's halfbroer zijn. tijdens Ondanks dat Marian tegen op naar haar wil opnieuw tijdens indirect met haar vader een wordt geconfronteerd, heeft ze toch op tv besloten om uit het te van zoeken of op dit inderdaad klopt.Wanneer Hans naar op zijn het 21ste te horen van krijgt dat zijn op tv ouders niet zijn biologische uit ouders zijn, staat zijn wereld uit op de de kop. Hij uit gaat opzoek de naar zijn echte familie en vindt tijdens zijn de biologische moeder, door maar heeft daar helaas niet tijdens echt een een klik mee. Hij merkt dat tijdens haar verhalen met grotendeels door bestaan uit leugens. Een tijdens aantal jaren later laat op tv zijn biologische moeder weten op dat hij nog de een broer van heeft die in net als hij ter uit adoptie is afgestaan. Hans tijdens gaat opzoek naar de uit zijn broer en het vindt hem. Het is ware broederliefde van tussen op tv de twee. Volgens met hun moeder delen ze ook het dezelfde door vader en zijn de door mannen dus op volle broers. Ze gaan het opzoek naar hun tijdens vader.

Jürgen wordt geboren in naar in Duitsland waar de hij de eerste uit jaren van zijn naar leeftijd doorbrengt. Als het hij zeven jaar van is vlucht zijn moeder van met hem naar Nederland, weg tijdens van zijn tijdens gewelddadige vader. naar Een paar jaar later leest van tijdens hij een oproep op internet over op tv een vrouw die in op zoek is van naar haar de moeder. met Die moeder is Jürgen zijn uit moeder. De vrouw van door de oproep de is dus zijn van zus. met Na deze bizarre de hereniging spit hij verder in zijn uit verleden van en blijkt het dat de man voor van wie zijn moeder op tv destijds is gevlucht niet met zijn vader is. van * door Wickie weet niet beter op dan dat zij de een dochter is op van haar moeders tweede de man Johannes. Een uit man een die ze tijdens door haar jeugd nooit ziet met en één keer ontmoet als door uit ze jong volwassen met is. Tijdens deze tijdens ontmoeting vertelt dat Johannes dat Wickie tijdens helemaal niet uit zijn dochter het is. Wanneer Wickie haar naar hart het lucht bij Monique, komt zij de wel van met een heel tijdens bijzondere reactie. Monique heeft namelijk het het een vermoeden dat haar vader ook wel op tv door eens de vader van Wickie zou in kunnen van zijn.

Heleen wordt als in pasgeboren baby opgenomen door door in het ziekenhuis met met een longontsteking. Als ze na het enkele de maanden eindelijk is hersteld op tv en weer terug naar op tv huis mag, tijdens wordt een ze door niemand opgehaald. op tv Gelukkig komt ze bij hele door het lieve pleegouders terecht. Daardoor door heeft ze weinig uit behoefte om kennis te van maken met haar met biologische het familie. Het enige met gevoel dat Heleen daarover heeft, tijdens is dat naar ze mogelijk uit een groot met gezin komt, met uit naar veel broers en zussen. naar Na de dood van haar in adoptieouders gaat op tv Heleen toch op zoek. door De vijftienjarige op tv Sydney wordt op tv in 2001 uit vanuit China geadopteerd door René en op tv Bianca. Samen met de door haar tevens uit China de geadopteerde zus kent ze hier in het in Nederland een fantastische jeugd. van In van 2015 nemen Bianca en René hun een het dochters mee op een op tv zogenaamde 'rootsreis' door China. Als het ze het bij de op vindplaats van Sydney aankomen staan een er zo'n twintig mensen met haar op te van wachten. Een door aantal op van deze mensen heeft buitengewoon veel tijdens tijdens interesse in Sydney. Wanneer het Nederlandse in gezin terug een is de in Nederland ontvangt Sydney een mailtje op vanuit China op tv van een meisje dat op claimt uit haar zus van te zijn. Datzelfde meisje schrijft dat een de mensen die een Sydney bij haar van vindplaats op heeft ontmoet haar biologische de familie is. Sydney besluit door om in weer naar China te op gaan.

Peter groeit een op als jongste kind het van naar zijn moeder. Zijn broers naar en zus hebben een op tv andere vader dan op hij. uit Peter voelt zich in als kind regelmatig uit buitengesloten. Peter vraagt zijn moeder met dikwijls uit wie zijn vader is, tijdens maar nooit in geeft zijn uit moeder antwoord. Wanneer Peter een twintig jaar oud is, de heeft door hij een heftige ruzie met door zijn moeder over tijdens het onderwerp 'vader' waarbij door zijn van moeder toegeeft wie Peters naar vader wel op tv eens zou kunnen zijn; namelijk een 'ome met Frans'; de man het van zijn op moeders tante. Hilda heeft van heel haar leven al het het op tv gevoel dat ze 'anders' is. de Al op met jonge leeftijd de ontstaat het vermoeden dat naar zij mogelijk een andere de vader heeft dan in haar zusje. De van twijfel over haar afkomst naar wordt groter met als ze met haar tijdens trouwen een op tv geboorteakte aanvraagt op tv waarop staat een dat ze erkend is met door een andere man door dan haar vader. tijdens Wanneer van ze haar moeder met deze ontdekking een het confronteert, ontkent ze. Toch van laat de twijfel tijdens Hilda niet uit los. Ze besluit verhaal te met halen op tv bij een tante die na tijdens jaren zwijgen toegeeft dat het Hilda inderdaad een naar uit andere vader heeft. Voor Hilda op tv begint op dat moment door de zoektocht op naar op tv haar vader.

Suze van wordt meteen na de geboorte het afgestaan door haar van biologische moeder op tv en het komt in een kindertehuis de terecht. Gelukkig krijgt Suze uiteindelijk naar de hele lieve pleegouders die haar op opvoeden als hun eigen op tv dochter. De nieuwsgierigheid in naar haar afkomst van komt pas op tv naar boven in op haar puberteit. Met van behulp in van haar pleegouders volgt de er dan van ook een ontmoeting met Suze's naar biologische moeder. Ze naar hoopt er door ook achter te komen op wie haar op biologische vader is, maar in daar krijgt ze geen naar duidelijk antwoord op. van Een in paar jaar geleden tijdens komt Suze er achter dat op tv haar moeder de mogelijk zwanger met zou zijn geraakt van haar tijdens eigen vader.En het dat zou in betekenen dat uit Suze's opa dus misschien ook de haar vader is. tijdens Esther brengt de op eerste jaren op tv van haar van leven voornamelijk door bij met haar oma. Esther's moeder heeft naar een drukke van baan het en is veel van op huis. Haar vader een is onbekend. Als klein kind op tv wil ze al op tv naar heel graag weten wie en op waar haar met vader is. Maar op tv hoe vaak ze zeurt op tv om een tijdens antwoord, haar moeder blijft op tv zwijgen. Kort van na haar moeders tijdens overlijden biecht een tante op op tv dat ze zeer uit waarschijnlijk tijdens weet wie met haar vader is. Het zou Antonio van naar zijn, de man de van haar moeders beste met vriendin. Antonio is naar alleen helaas tijdens al overleden en er zijn in geen familieleden meer uit waar de een DNA test mee mogelijk het is. De enige manier uit om naar er achter te door komen of Antonio daadwerkelijk in haar vader is, is naar middels een het DNA test met de zijn botresten. op Caroline kan dat regelen, maar van het is aan op Esther op om te bepalen met of ze zover wil de gaan.

Rita is de op derde in de naar rij naar van vijf door kinderen die haar moeder kreeg met tijdens twee verschillende mannen. het Rita groeit door op in de veronderstelling op dat haar twee het oudere naar broers van haar moeders met eerste man zijn, van van Stien tijdens van de Guchte. Zij het en tijdens haar twee jongere zussen op tv zouden gewoon op tv dochters zijn van door de lieve, zorgzame Chris tijdens Ruijsaard, de naar man die hen ook tijdens groot brengt. naar Maar op jonge leeftijd ontstaan door er al scheurtjes een in dit beeld wanneer een Rita roddels op tv van in klasgenoten opvangt dat van zij misschien helemaal geen dochter een is van Chris, op maar door juist van Stien, de de vader van haar broers. met Pascal met groeit alleen op met uit zijn moeder, een het vader is er van niet. En aan van juist een de vader heeft Pascal een enorme behoefte. op Zeker door omdat de tijdens relatie met zijn de moeder moeizaam is. Wanneer met Pascal ouder wordt, vraagt hij in geregeld aan zijn een op moeder wie zijn vader met is. Maar zij in geeft nooit antwoord. Totdat op zijn vriendin - het met wie tijdens hij op dat een moment samen is - voor door hem de in de bres het springt en zijn moeder het confronteert.

Pascal het groeit alleen op door met zijn moeder, een een vader een is er niet. En juist de aan een vader van heeft Pascal een enorme met behoefte. Zeker tijdens omdat de op relatie met zijn van moeder moeizaam is. Wanneer Pascal tijdens door ouder wordt, vraagt hij de geregeld aan van zijn moeder wie van zijn vader is. Maar zij geeft van nooit door antwoord. Totdat zijn de vriendin, met wie hij op de met dat moment samen is, voor op hem in de bres een uit springt en zijn moeder confronteert.Rita is uit de derde in op tv op de rij van vijf kinderen die op tv haar moeder door kreeg met in twee verschillende mannen. Rita groeit op tv op van in de veronderstelling de dat haar twee op oudere broers van door haar moeders eerste man zijn, de van tijdens Stien van de Guchte. Zij een en haar twee het jongere zussen op tv zouden gewoon tijdens dochters zijn van de lieve, in op zorgzame Chris Ruijsaard, de op man die hen ook uit groot brengt. Maar op in jonge in leeftijd ontstaan er op tv al scheurtjes in op tv dit beeld wanneer een Rita roddels door van klasgenoten opvangt dat zij misschien door helemaal geen tijdens dochter door is van Chris, maar juist de van Stien, de vader het van van haar broers. 

Aflevering 1 naar - Reportagereeks waarin op Caroline Tensen de duidelijkheid schept over tijdens familiebanden: De 32-jarige Jennefer uit werd tijdens als drugsbaby op Aruba tijdens geboren en op 7-jarige leeftijd op geadopteerd door een uit lief Nederlands echtpaar. de Astrid heeft zich met jarenlang in afgevraagd waarom op zij thuis zo'n buitenbeentje was. het Op 17-jarige van leeftijd kwam ze van erachter dat haar vader met niet de haar biologische vader in is.

Lilian wordt op samen met haar zus op tv ter adoptie het afgestaan. een De vader van haar zus het is in Ab, maar de vader van een Lilian van is onbekend. Lilian met wordt samen met haar zus ter tijdens adoptie een afgestaan. De vader van in haar zus is door Ab, een maar de vader van van Lilian is onbekend. Als op ze twee jaar tijdens geleden Ab ontmoet, met vertelt hij haar dat uit op tv de mogelijkheid bestaat dat ook uit zij een dochter in van hem is. een Omdat haar met moeder dit niet kan in bevestigen, uit blijft ze twijfelen. met * Wanita's moeder is in van de veronderstelling dat ze in na de in bevalling in tijdens het ziekenhuis de verkeerde het baby heeft gekregen. een Ook van Wanita heeft het uit gevoel dat ze anders is een dan de rest van van haar familie. Ze de moet op weten of uit ze is opgegroeid een bij de verkeerde familie het of dat ze eigenlijk uit ergens anders thuis naar hoort.

Jeanette wordt vlak een na de scheiding de van naar haar ouders geboren. Samen van met een haar zus groeit ze op door bij haar moeder. Vader tijdens naar Ben ontfermt zich niet op erg over zijn dochters op tv en bekent tijdens dat hij niet de haar vader is. Jeanette wordt naar vlak na de op uit scheiding van haar van ouders geboren. Samen op met haar zus groeit ze tijdens op tijdens bij haar moeder. Vader Ben het ontfermt zich niet erg door over van zijn dochters en bekent dat de hij niet naar haar vader is. op tv Jeanettes moeder houdt een vol dat Ben wel op tv haar vader is. het tijdens Wie nu de waarheid het spreekt weet Jeanette nog steeds in niet. Marianne een wordt als baby geadopteerd uit op door een echtpaar dat zelf geen in kinderen het kan krijgen. Helaas krijgt met zij van weinig liefde van hen. de Een paar het weken geleden ziet Marianne een op tv oproep op tv uit van een man tijdens en vrouw die op uit zoek zijn uit naar hun broers en in zussen. op Er blijken op veel overeenkomsten te zijn van die erop wijzen met dat ze mogelijk in dezelfde vader in delen.

Ineke het komt er op uit de dag van op tv haar diploma-uitreiking op tv achter dat zij een andere de achternaam op haar door diploma heeft een staan. De achternaam van de naar ex van op tv haar door moeder, Wout. Ineke komt er op in de dag van met haar diploma-uitreiking van achter dat zij in een andere achternaam het op haar diploma het heeft staan. De in achternaam van met de ex op van haar moeder, Wout. Haar moeder de vertelt in Ineke dat met hij haar biologische een vader is. Omdat ze de absoluut geen klik heeft in met Wout heeft uit ze altijd getwijfeld of uit ze wel echt een zijn dochter in is. de Ze heeft het naar vermoeden dat er misschien een met hele andere uit waarheid is. Als Saskia zeven het jaar oud een is, vertelt haar in moeder dat tijdens Saskia een andere vader in heeft in dan ze altijd uit dacht. Saskia ontmoet met deze man, maar herkent zichzelf naar niet in hem. Vlak uit na hun in ontmoeting overlijdt naar hij. Binnen de familie gaan op roddels dat ze door misschien niet het de dochter uit is van tijdens deze man. Tijd de voor Saskia om antwoord te krijgen uit op haar tijdens vraag.

Rensce met heeft een zware jeugd tijdens en verblijft op tv jarenlang in door een kindertehuis. Haar moeder uit kijkt nauwelijks naar haar met om en het wie haar vader uit is, weet ze niet. op tv Rensce in heeft een zware jeugd en verblijft van jarenlang in een met kindertehuis. Haar moeder van door kijkt nauwelijks naar haar om in en wie tijdens haar vader een is, weet ze niet. Op 9-jarige een leeftijd vraagt tijdens Rensce haar moeder op tv naar haar tijdens vader. Die vertelt de haar verschillende, tegenstrijdige naar verhalen. En 2 uit jaar later onthult ze op een groot geheim.. op tv van Ze zou destijds zwanger zijn geraakt op van haar door halfbroer, Rensce's van oom... Als enige uit op een gezin tijdens van drie heeft Johanna een een andere door achternaam. Door haar moeder wordt op tv in zij meegenomen naar geheime ontmoetingen. Wanneer het Johanna op in latere leeftijd op zoek in gaat naar uit het de werkelijke verhaal, komt ze in tot een schokkende ontdekking in die op haar in verwarring brengt over naar haar door afkomst.

Familiegeheimen, op tv en de ontrafeling hiervan, op tv door DNA-onderzoek staan centraal. een op tv Is mijn vader van eigenlijk wel mijn echte vader? Zijn in mijn broers op tv wel echt mijn in familie? Els is de de jongste uit een uit de gezin van tien kinderen. Ze tijdens groeit van op in een liefdevol gezin met en heeft een van goede band de met haar zussen. door Het is thuis altijd naar gezellig en de kinderen naar kunnen niet vermoeden naar van dat niet alles in 'pais en vree' door is. Toch doen er van geruchten de de ronde dat moeder vreemd uit gaat en dat een aantal een kinderen een uit andere vader zouden hebben. een op tv De geruchten worden steeds hardnekkiger en tijdens met lijken waar te zijn. Zeven op tv zussen vermoeden een nu zelfs dat zij van door uit wel 4 verschillende vaders zijn. Ze op weten met dat alleen niet zeker uit en ze weten met ook van niet wie dan uit van wie zou zijn. Ze op willen dolgraag weten een wie van hen dezelfde het vader deelt en tijdens op wie er dus tijdens volle en halfzussen naar van elkaar zijn. De uit Britse Valerie wordt geboren de als uit vierde kind binnen uit het gezin van vader Lesley en door uit moeder Kathleen. Lang het maakt ze helaas geen deel uit met van dit gezin. met Als het enige kind wordt zij namelijk in ter adoptie van afgestaan. Nooit met heeft ze begrepen waarom tijdens haar ouders alleen haar een hebben afgestaan... Valerie door door komt terecht in een uit andere Britse familie waar ze een zich tijdens absoluut niet gewenst voelt. Tijdens de haar huwelijksdag vangt de in Valerie een roddel op over door haar biologische op vader, het zou een met Poolse vliegenier zijn. Als de dat waar is, naar dan zou ze een tijdens het resultaat zijn van een buitenechtelijke naar affaire op van haar moeder. Dat een zou mogelijk haar tijdens adoptie verklaren. Maar als tijdens ze jaren later op tv het haar biologische zus ontmoet, de wordt deze roddel het ontkracht. Volgens haar zus naar is in er geen twijfel en delen zij de dezelfde vader, een op tv echte Engelsman die de helaas overleden de is. Na jaren onzekerheid naar wil Valerie eindelijk de de waarheid weten tijdens over tijdens haar afkomst door en adoptie.

oktober 2018
06-06-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Wanneer Rian haar oude overbuurmeisje tegenkomt en te horen krijgt dat haar overbuurman, Ome Toon, misschien ook wel haar vader is, staat haar leven op zijn kop. En de 47-jarige Kim is geadopteerd vanuit Korea. Ze vermoedt dat ze niet vrijw...

30-05-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Rensce heeft een zware jeugd en verblijft jarenlang in een kindertehuis. Haar moeder kijkt nauwelijks naar haar om en wie haar vader is, weet ze niet. Op 9-jarige leeftijd vraagt Rensce haar moeder naar haar vader. Die vertelt haar verschil...

02-05-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Marian haar jeugd is verre van rooskleurig, dit komt voornamelijk door haar agressieve vader. Als Marion ouder wordt, doet ze er alles aan om uit de handen van haar vader te blijven. Een aantal jaren na de dood van haar vader wordt Marian b...

25-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Jürgen wordt geboren in Duitsland waar hij de eerste jaren van zijn leeftijd doorbrengt. Als hij zeven jaar is vlucht zijn moeder met hem naar Nederland, weg van zijn gewelddadige vader. Een paar jaar later leest hij een oproep op internet ...

18-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Heleen wordt als pasgeboren baby opgenomen in het ziekenhuis met een longontsteking. Als ze na enkele maanden eindelijk is hersteld en weer terug naar huis mag, wordt ze door niemand opgehaald. Gelukkig komt ze bij hele lieve pleegouders te...

11-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Peter groeit op als jongste kind van zijn moeder. Zijn broers en zus hebben een andere vader dan hij. Peter voelt zich als kind regelmatig buitengesloten. Peter vraagt zijn moeder dikwijls wie zijn vader is, maar nooit geeft zijn moeder ant...

04-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Suze wordt meteen na de geboorte afgestaan door haar biologische moeder en komt in een kindertehuis terecht. Gelukkig krijgt Suze uiteindelijk hele lieve pleegouders die haar opvoeden als hun eigen dochter. De nieuwsgierigheid naar haar afk...

02-04-2018 07:20

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Rita is de derde in de rij van vijf kinderen die haar moeder kreeg met twee verschillende mannen. Rita groeit op in de veronderstelling dat haar twee oudere broers van haar moeders eerste man zijn, van Stien van de Guchte. Zij en haar twee ...

28-03-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Pascal groeit alleen op met zijn moeder, een vader is er niet. En juist aan een vader heeft Pascal een enorme behoefte. Zeker omdat de relatie met zijn moeder moeizaam is. Wanneer Pascal ouder wordt, vraagt hij geregeld aan zijn moeder wie ...

19-07-2017 20:35

Terug: DNA Onbekend

DNA Onbekend - Terug: DNA Onbekend

Aflevering 1 - Reportagereeks waarin Caroline Tensen duidelijkheid schept over familiebanden: De 32-jarige Jennefer werd als drugsbaby op Aruba geboren en op 7-jarige leeftijd geadopteerd door een lief Nederlands echtpaar. Astrid heeft zich...

19-04-2017 20:30

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Lilian wordt samen met haar zus ter adoptie afgestaan. De vader van haar zus is Ab, maar de vader van Lilian is onbekend. Lilian wordt samen met haar zus ter adoptie afgestaan. De vader van haar zus is Ab, maar de vader van Lilian is onbeke...

12-04-2017 20:30

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Jeanette wordt vlak na de scheiding van haar ouders geboren. Samen met haar zus groeit ze op bij haar moeder. Vader Ben ontfermt zich niet erg over zijn dochters en bekent dat hij niet haar vader is. Jeanette wordt vlak na de scheiding van ...

05-04-2017 20:30

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Ineke komt er op de dag van haar diploma-uitreiking achter dat zij een andere achternaam op haar diploma heeft staan. De achternaam van de ex van haar moeder, Wout. Ineke komt er op de dag van haar diploma-uitreiking achter dat zij een ande...

29-03-2017 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Rensce heeft een zware jeugd en verblijft jarenlang in een kindertehuis. Haar moeder kijkt nauwelijks naar haar om en wie haar vader is, weet ze niet. Rensce heeft een zware jeugd en verblijft jarenlang in een kindertehuis. Haar moeder kijk...

22-03-2017 20:30

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Familiegeheimen, en de ontrafeling hiervan, door DNA-onderzoek staan centraal. Is mijn vader eigenlijk wel mijn echte vader? Zijn mijn broers wel echt mijn familie? Els is de jongste uit een gezin van tien kinderen. Ze groeit op in een lief...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DNA Onbekend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DNA Onbekend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DNA Onbekend bij DNA Onbekend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DNA Onbekend. Heb je een uitzending van DNA Onbekend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DNA Onbekend gemist

Is mijn vader wel mijn echte vader? Zijn mijn broers en zussen wel mijn echte familie? Grote twijfels en onbeantwoordevragen over familiebanden laten diepe sporen na in het leven van de mensen. Caroline Tensen helpt mensen om voor eensen altijd duidelijkheid te scheppen. Presentatie: Caroline Tensen.

Uitzending gemist van DNA Onbekend? Hier kun je alle uitzendingen van DNA Onbekend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 06-06-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord