Programma gemist?

Wanneer het Rian haar oude overbuurmeisje tegenkomt van en te de horen krijgt dat een haar de overbuurman, Ome Toon, misschien uit ook wel haar vader is, met uit staat haar leven op zijn kop. naar En de de 47-jarige Kim is geadopteerd het vanuit op tv Korea. Ze vermoedt in dat ze niet in vrijwillig is afgestaan, maar van met haar ouders is de gestolen. op tv Wanneer zij op een vermissingssite met een een foto ziet in van een Koreaans uit meisje, denkt ze tot haar grote tijdens schrik zichzelf van te van herkennen.

Rensce tijdens heeft een zware jeugd en de verblijft jarenlang in op tv een kindertehuis. Haar op met moeder kijkt nauwelijks uit naar haar om en wie tijdens haar vader is, naar weet op ze niet. Op 9-jarige leeftijd vraagt in Rensce haar de moeder naar van haar vader. Die tijdens vertelt haar verschillende, tegenstrijdige naar verhalen. uit En twee jaar later onthult ze in een groot geheim. door Ze zou destijds op tv zwanger tijdens zijn geraakt naar van haar halfbroer, Rensce's door oom... * Als enige in uit een gezin het van drie heeft door Johanna uit een andere achternaam. Door haar moeder in uit wordt zij meegenomen naar geheime van ontmoetingen. Wanneer Johanna op op latere leeftijd op het zoek gaat naar van het werkelijke verhaal, uit komt met ze tot een schokkende met ontdekking die haar uit in verwarring brengt over uit haar door afkomst.

Marian haar jeugd door met is verre van rooskleurig, in dit komt voornamelijk door haar in uit agressieve vader. Als Marion van ouder wordt, doet ze een er alles aan een om uit het de handen van haar naar vader te blijven. een Een aantal jaren na op tv de dood van in haar vader wordt met Marian benaderd door tijdens ene het Daphne. Daphne tijdens zegt dat haar uit vader Paul een zoon is van op tv Marian's vader. Paul uit zou naar dus Marian's van halfbroer zijn. Ondanks dat Marian op tegen haar in wil opnieuw uit indirect met haar vader wordt geconfronteerd, naar heeft ze toch op besloten om uit door te zoeken in of dit inderdaad door klopt.Wanneer Hans naar op zijn 21ste te met horen krijgt dat zijn in een ouders niet zijn biologische ouders in zijn, staat zijn de wereld op tijdens de kop. Hij op gaat opzoek naar zijn van echte familie en vindt op tv zijn biologische door moeder, maar heeft daar de helaas tijdens niet echt een door klik mee. door Hij merkt dat haar verhalen met grotendeels bestaan uit op tv leugens. Een aantal jaren uit later laat het zijn op tv biologische moeder weten het dat hij nog een broer heeft door die net door als hij ter adoptie van op is afgestaan. Hans gaat opzoek naar van van zijn broer en vindt hem. Het de van is ware broederliefde tussen de van twee. Volgens op hun moeder delen ze ook in het dezelfde vader en zijn de mannen met dus volle uit broers. Ze gaan opzoek in naar naar hun vader.

Jürgen wordt geboren van in door Duitsland waar hij de eerste van jaren naar van zijn door leeftijd doorbrengt. Als hij uit zeven jaar is op tv vlucht zijn moeder met hem van naar op Nederland, weg van zijn tijdens gewelddadige vader. Een paar uit jaar de later leest hij een door oproep tijdens op internet over van een vrouw die op zoek door is naar haar in moeder. Die moeder is een Jürgen naar zijn moeder. De op vrouw van de oproep is de dus zijn uit zus. van Na deze bizarre hereniging spit hij tijdens verder een in zijn verleden en met blijkt dat de naar man de voor wie zijn moeder door destijds is op gevlucht niet zijn vader is. de * Wickie weet de niet met beter dan dat een zij een dochter is van met haar tijdens moeders tweede man Johannes. in Een man die op tv ze tijdens haar jeugd met nooit de ziet en één in keer ontmoet als de ze jong volwassen is. van Tijdens deze ontmoeting door vertelt dat van Johannes dat Wickie helemaal het niet zijn dochter naar is. Wanneer Wickie haar met hart lucht bij door Monique, komt met zij wel met een heel op tv met bijzondere reactie. Monique heeft namelijk een het vermoeden dat haar door vader een ook wel eens de vader op een van Wickie zou kunnen uit zijn.

Heleen wordt als tijdens pasgeboren baby uit opgenomen in het op tv ziekenhuis met een longontsteking. op het Als ze na enkele in maanden eindelijk de is hersteld en weer terug door naar huis mag, een wordt ze met door niemand opgehaald. Gelukkig van komt ze bij op tv hele naar lieve pleegouders terecht. op Daardoor heeft ze weinig de behoefte om met kennis te maken met haar biologische naar van familie. Het enige gevoel dat op Heleen daarover heeft, tijdens is uit dat ze mogelijk uit een groot naar gezin komt, in met naar veel broers en uit zussen. Na de door dood van haar adoptieouders op gaat Heleen met toch op zoek. De vijftienjarige het Sydney wordt tijdens in 2001 vanuit China geadopteerd op door naar René en Bianca. Samen op met haar uit tevens uit China geadopteerde zus in kent ze hier op tv in Nederland een met fantastische met jeugd. In de 2015 nemen Bianca en naar René hun dochters door mee op een zogenaamde van 'rootsreis' door China. Als door ze bij op de vindplaats van Sydney op aankomen staan met er met zo'n twintig mensen haar op te op een wachten. Een aantal met van deze mensen heeft buitengewoon op tv veel interesse naar in Sydney. Wanneer van het Nederlandse een gezin terug is in Nederland ontvangt naar Sydney uit een mailtje tijdens vanuit China van een door meisje dat op tv claimt haar zus te zijn. op Datzelfde meisje schrijft dat op de mensen die met Sydney in bij haar uit vindplaats heeft ontmoet tijdens haar biologische familie is. Sydney besluit het op om weer naar China te in gaan.

Peter groeit met op als jongste kind de van zijn in moeder. tijdens Zijn broers en zus hebben een op door andere vader dan hij. uit Peter voelt zich het als kind door regelmatig buitengesloten. Peter met vraagt zijn moeder een dikwijls wie zijn vader is, de maar nooit tijdens geeft zijn moeder antwoord. in Wanneer Peter twintig jaar op tv oud is, heeft in een hij een heftige ruzie een met zijn moeder de over het onderwerp 'vader' waarbij een zijn moeder toegeeft op tv tijdens wie Peters vader wel eens zou op kunnen zijn; namelijk met 'ome tijdens Frans'; de man van op tv zijn naar moeders tante. Hilda de heeft heel haar leven van al het gevoel dat van ze 'anders' met is. Al met op jonge leeftijd het ontstaat het vermoeden dat zij mogelijk op tv door een andere vader heeft van dan haar zusje. De het twijfel over haar afkomst met wordt groter een als ze met haar op naar trouwen een geboorteakte aanvraagt waarop door staat dat naar ze erkend is door een uit andere het man dan haar in vader. Wanneer ze haar naar moeder met deze ontdekking op confronteert, door ontkent ze. Toch laat op tv de twijfel Hilda niet met los. tijdens Ze besluit verhaal het te halen bij een tante het van die na jaren zwijgen toegeeft dat op tv Hilda inderdaad uit een andere vader heeft. met Voor Hilda tijdens begint op dat met moment de zoektocht naar naar haar op vader.

Suze op tv wordt meteen van na de geboorte afgestaan het door haar biologische in moeder en komt in een het met kindertehuis terecht. Gelukkig krijgt met Suze uiteindelijk hele lieve de pleegouders met die haar opvoeden als hun eigen een dochter. De nieuwsgierigheid op tv naar uit haar afkomst komt pas het naar boven in naar haar van puberteit. Met behulp van haar tijdens pleegouders uit volgt er dan een ook een ontmoeting met de Suze's biologische moeder. met Ze hoopt er ook achter van te op komen wie haar biologische vader het is, maar op tv daar krijgt ze geen de duidelijk antwoord op. van Een uit paar jaar geleden komt in Suze van er achter dat haar moeder mogelijk op tv zwanger zou zijn uit geraakt van het haar eigen in vader.En dat zou op betekenen dat Suze's in opa dus misschien ook van haar tijdens vader is. Esther naar brengt de eerste jaren van haar door leven de voornamelijk door de bij haar oma. Esther's op moeder heeft een het drukke baan en met is veel van huis. door Haar op vader is onbekend. Als klein kind het wil tijdens ze al heel graag weten tijdens wie en waar met op haar vader is. van Maar hoe vaak ze in zeurt om uit een antwoord, haar moeder blijft tijdens zwijgen. Kort een na haar moeders overlijden biecht naar naar een tante op dat ze zeer de een waarschijnlijk weet wie haar een vader is. Het zou Antonio tijdens zijn, de uit man van tijdens haar moeders beste vriendin. Antonio de is alleen helaas van op tv al overleden en het er zijn geen op familieleden meer waar van een DNA test in mee mogelijk is. De een enige manier om er achter met te komen de of Antonio daadwerkelijk op haar vader is, is door naar middels een DNA test met de zijn botresten. door Caroline kan dat regelen, tijdens maar het door is aan Esther naar om te het bepalen of ze zover wil naar gaan.

Rita met is de tijdens derde in de van rij van vijf kinderen uit die haar moeder kreeg met met twee de verschillende mannen. door Rita groeit op naar in de veronderstelling dat haar met twee oudere broers van van haar moeders op tv eerste man zijn, van de Stien van een de een Guchte. Zij en haar in twee jongere zussen zouden de gewoon naar dochters zijn van de lieve, een zorgzame door Chris Ruijsaard, de man in die hen ook groot brengt. door Maar op het jonge het leeftijd ontstaan er al in scheurtjes in met dit beeld wanneer Rita op roddels van klasgenoten opvangt uit dat zij misschien helemaal het geen dochter is uit van Chris, in maar juist met van Stien, de vader van van haar broers. op Pascal groeit alleen tijdens op met zijn moeder, tijdens een met vader is er niet. En met aan juist een het vader heeft naar Pascal een uit enorme behoefte. in Zeker omdat de relatie met zijn naar moeder naar moeizaam is. Wanneer een Pascal ouder wordt, vraagt hij het naar geregeld aan zijn het moeder wie zijn vader is. Maar op tv zij geeft uit nooit antwoord. Totdat op zijn vriendin naar - met wie hij in op dat op tv moment samen is - voor op hem een in de bres springt tijdens en zijn moeder de confronteert.

Pascal groeit alleen op tv op met door zijn een moeder, een vader naar is er niet. En naar juist aan een in vader heeft Pascal uit een enorme behoefte. met Zeker omdat naar de relatie met in zijn moeder moeizaam is. tijdens Wanneer Pascal een ouder wordt, vraagt de hij geregeld aan zijn door moeder wie op tv zijn vader is. Maar zij geeft een nooit antwoord. uit Totdat zijn vriendin, een met wie hij op door dat moment de samen is, een voor hem in op tv de bres van springt en zijn de moeder confronteert.Rita is de derde in een de rij in van vijf kinderen een die haar tijdens moeder kreeg met twee verschillende uit mannen. Rita groeit op tv door op in de veronderstelling dat haar het met twee oudere broers van met haar moeders eerste man zijn, op tv van Stien van in de Guchte. Zij de en op tv haar twee jongere zussen op zouden een gewoon dochters zijn een van de lieve, zorgzame Chris Ruijsaard, van de een man die hen ook groot het brengt. op tv Maar op jonge leeftijd ontstaan een er al scheurtjes met in dit van beeld wanneer op Rita roddels van door klasgenoten opvangt dat op zij misschien helemaal geen dochter op tv op tv is van Chris, in maar juist van Stien, de vader in van tijdens haar broers. 

Aflevering 1 op - Reportagereeks van waarin Caroline naar Tensen duidelijkheid schept over familiebanden: een De van 32-jarige Jennefer werd van als drugsbaby op Aruba door geboren en op naar 7-jarige leeftijd een geadopteerd door een lief met Nederlands echtpaar. Astrid heeft zich het het jarenlang afgevraagd waarom zij thuis zo'n naar buitenbeentje was. in Op op tv 17-jarige leeftijd kwam ze erachter dat in haar vader op tv niet haar biologische vader op tijdens is.

Lilian wordt samen op tv met haar zus in ter adoptie afgestaan. een uit De vader van haar door zus is Ab, naar maar de door vader van Lilian is onbekend. op tv Lilian wordt samen uit met haar zus uit ter adoptie afgestaan. De met het vader van haar in zus is Ab, maar van de vader van Lilian is naar onbekend. uit Als ze twee tijdens jaar geleden Ab ontmoet, vertelt op tv hij haar dat de de mogelijkheid met bestaat van dat ook zij een dochter van op hem is. Omdat een de haar moeder dit de niet kan bevestigen, blijft ze twijfelen. van * Wanita's moeder door is in van de op tv veronderstelling dat ze na van de bevalling in het met ziekenhuis de verkeerde baby op tv naar heeft gekregen. Ook een Wanita heeft het het gevoel dat ze anders is dan door op de rest van haar familie. uit Ze het moet weten of ze tijdens is opgegroeid bij uit de verkeerde familie of de dat ze op eigenlijk ergens anders thuis van hoort.

Jeanette in wordt vlak na de uit scheiding van haar tijdens ouders geboren. in Samen met haar zus de groeit ze het op bij tijdens haar moeder. Vader Ben ontfermt zich het van niet erg over tijdens zijn dochters en bekent dat uit hij niet haar met vader op is. Jeanette wordt vlak na met de scheiding van haar het ouders geboren. Samen op tv met haar uit zus groeit ze op uit bij met haar moeder. Vader door Ben ontfermt zich niet erg naar over zijn dochters uit en bekent dat een hij niet op tv haar vader is. het Jeanettes het moeder houdt vol in dat Ben wel haar vader de is. Wie nu de de in waarheid spreekt weet op Jeanette nog steeds niet. Marianne wordt uit als baby in geadopteerd door een naar echtpaar dat zelf met geen kinderen kan krijgen. met Helaas van krijgt zij weinig het liefde van hen. naar Een paar weken geleden op tv ziet het Marianne een oproep op tv van op tv een man met en vrouw een die op het zoek zijn naar hun broers in en zussen. door Er blijken veel een overeenkomsten te in zijn die erop wijzen dat een ze mogelijk dezelfde vader met met delen.

Ineke het komt er op de de dag van haar in diploma-uitreiking achter dat uit zij van een andere achternaam op haar diploma op tv het heeft staan. De een achternaam van de ex van haar op tv op tv moeder, Wout. Ineke naar komt er op de dag van het haar diploma-uitreiking achter op tv dat zij een de andere in achternaam op haar op tv diploma heeft staan. De achternaam met van een de ex door van haar moeder, het Wout. Haar moeder op vertelt Ineke dat hij haar biologische in vader naar is. Omdat in ze absoluut geen klik heeft met van Wout heeft ze uit altijd van getwijfeld of ze wel op echt zijn dochter is. de Ze heeft uit het vermoeden dat van er misschien een hele uit andere waarheid is. op tv Als Saskia zeven met van jaar oud is, door vertelt haar moeder op tv dat Saskia een andere vader door heeft dan ze van altijd dacht. Saskia met ontmoet deze man, op tv maar herkent zichzelf het niet in hem. uit Vlak na hun op tv ontmoeting overlijdt hij. Binnen uit tijdens de familie gaan roddels dat ze met misschien van niet de tijdens dochter is van in deze man. Tijd een voor Saskia om antwoord te krijgen van op haar met vraag.

Rensce van heeft een zware jeugd met en verblijft jarenlang in in op een kindertehuis. Haar op tv moeder kijkt nauwelijks naar haar om uit en wie haar met vader is, weet uit ze niet. Rensce in heeft een zware op tv jeugd door en verblijft jarenlang in uit een kindertehuis. Haar door moeder in kijkt nauwelijks naar haar in om en tijdens wie haar vader is, op tv weet ze tijdens niet. Op 9-jarige leeftijd op vraagt Rensce door haar moeder naar haar vader. de Die vertelt de haar verschillende, op tegenstrijdige verhalen. En 2 jaar in later onthult het ze een groot de geheim.. Ze van zou destijds zwanger met zijn geraakt met van haar halfbroer, Rensce's oom... door Als uit enige uit een gezin van drie door heeft de Johanna een andere naar achternaam. Door haar moeder wordt naar zij meegenomen naar tijdens geheime ontmoetingen. Wanneer op tv Johanna de op latere leeftijd op op zoek gaat van naar het werkelijke verhaal, op tv komt in ze tot een schokkende ontdekking op tv die haar in verwarring op brengt met over haar met afkomst.

Familiegeheimen, op tv en de tijdens ontrafeling hiervan, door DNA-onderzoek staan centraal. de Is tijdens mijn vader eigenlijk wel een mijn echte vader? door Zijn naar mijn broers wel echt mijn familie? naar Els is de het jongste uit op een gezin van tien uit kinderen. Ze groeit een op op in een van liefdevol gezin en heeft een goede op tv band de met haar zussen. Het is een thuis altijd de gezellig en door de kinderen op tv kunnen niet vermoeden dat niet alles van 'pais en de vree' is. Toch doen van er geruchten de van ronde dat moeder op tv vreemd in gaat en dat een de aantal kinderen een uit andere vader in zouden hebben. De geruchten uit worden steeds hardnekkiger de en lijken waar te met zijn. Zeven op tv zussen vermoeden op nu zelfs dat zij naar van met wel 4 verschillende een vaders zijn. Ze met weten dat alleen niet zeker en tijdens ze weten tijdens ook niet wie van dan van een wie zou zijn. Ze willen de dolgraag weten wie door van door hen dezelfde vader deelt en tijdens in wie er dus het volle en halfzussen van elkaar zijn. op De Britse Valerie de het wordt geboren als vierde kind op tv binnen het gezin van door vader Lesley en het moeder met Kathleen. Lang een maakt ze helaas geen naar deel uit van dit van gezin. Als enige het kind wordt op tv zij namelijk ter adoptie op afgestaan. Nooit heeft de ze begrepen naar waarom haar ouders in alleen haar hebben afgestaan... in Valerie in komt terecht in een met andere Britse familie waar ze met zich naar absoluut niet gewenst voelt. op tv Tijdens haar op huwelijksdag vangt met Valerie een roddel op over haar in biologische vader, van het de zou een Poolse door vliegenier zijn. Als dat waar is, in uit dan zou ze het resultaat zijn door van het een buitenechtelijke op affaire van haar moeder. Dat zou een mogelijk haar een adoptie verklaren. Maar als door ze met jaren later haar uit biologische zus ontmoet, wordt een deze roddel ontkracht. Volgens de haar in zus is er geen tijdens twijfel en op delen zij dezelfde vader, een naar echte Engelsman op die helaas tijdens overleden is. Na jaren het onzekerheid het wil Valerie eindelijk het de waarheid weten over haar afkomst uit de en adoptie.

augustus 2018
06-06-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Wanneer Rian haar oude overbuurmeisje tegenkomt en te horen krijgt dat haar overbuurman, Ome Toon, misschien ook wel haar vader is, staat haar leven op zijn kop. En de 47-jarige Kim is geadopteerd vanuit Korea. Ze vermoedt dat ze niet vrijw...

30-05-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Rensce heeft een zware jeugd en verblijft jarenlang in een kindertehuis. Haar moeder kijkt nauwelijks naar haar om en wie haar vader is, weet ze niet. Op 9-jarige leeftijd vraagt Rensce haar moeder naar haar vader. Die vertelt haar verschil...

02-05-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Marian haar jeugd is verre van rooskleurig, dit komt voornamelijk door haar agressieve vader. Als Marion ouder wordt, doet ze er alles aan om uit de handen van haar vader te blijven. Een aantal jaren na de dood van haar vader wordt Marian b...

25-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Jürgen wordt geboren in Duitsland waar hij de eerste jaren van zijn leeftijd doorbrengt. Als hij zeven jaar is vlucht zijn moeder met hem naar Nederland, weg van zijn gewelddadige vader. Een paar jaar later leest hij een oproep op internet ...

18-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Heleen wordt als pasgeboren baby opgenomen in het ziekenhuis met een longontsteking. Als ze na enkele maanden eindelijk is hersteld en weer terug naar huis mag, wordt ze door niemand opgehaald. Gelukkig komt ze bij hele lieve pleegouders te...

11-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Peter groeit op als jongste kind van zijn moeder. Zijn broers en zus hebben een andere vader dan hij. Peter voelt zich als kind regelmatig buitengesloten. Peter vraagt zijn moeder dikwijls wie zijn vader is, maar nooit geeft zijn moeder ant...

04-04-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Suze wordt meteen na de geboorte afgestaan door haar biologische moeder en komt in een kindertehuis terecht. Gelukkig krijgt Suze uiteindelijk hele lieve pleegouders die haar opvoeden als hun eigen dochter. De nieuwsgierigheid naar haar afk...

02-04-2018 07:20

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Rita is de derde in de rij van vijf kinderen die haar moeder kreeg met twee verschillende mannen. Rita groeit op in de veronderstelling dat haar twee oudere broers van haar moeders eerste man zijn, van Stien van de Guchte. Zij en haar twee ...

28-03-2018 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Pascal groeit alleen op met zijn moeder, een vader is er niet. En juist aan een vader heeft Pascal een enorme behoefte. Zeker omdat de relatie met zijn moeder moeizaam is. Wanneer Pascal ouder wordt, vraagt hij geregeld aan zijn moeder wie ...

19-07-2017 20:35

Terug: DNA Onbekend

DNA Onbekend - Terug: DNA Onbekend

Aflevering 1 - Reportagereeks waarin Caroline Tensen duidelijkheid schept over familiebanden: De 32-jarige Jennefer werd als drugsbaby op Aruba geboren en op 7-jarige leeftijd geadopteerd door een lief Nederlands echtpaar. Astrid heeft zich...

19-04-2017 20:30

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Lilian wordt samen met haar zus ter adoptie afgestaan. De vader van haar zus is Ab, maar de vader van Lilian is onbekend. Lilian wordt samen met haar zus ter adoptie afgestaan. De vader van haar zus is Ab, maar de vader van Lilian is onbeke...

12-04-2017 20:30

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Jeanette wordt vlak na de scheiding van haar ouders geboren. Samen met haar zus groeit ze op bij haar moeder. Vader Ben ontfermt zich niet erg over zijn dochters en bekent dat hij niet haar vader is. Jeanette wordt vlak na de scheiding van ...

05-04-2017 20:30

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Ineke komt er op de dag van haar diploma-uitreiking achter dat zij een andere achternaam op haar diploma heeft staan. De achternaam van de ex van haar moeder, Wout. Ineke komt er op de dag van haar diploma-uitreiking achter dat zij een ande...

29-03-2017 20:35

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Rensce heeft een zware jeugd en verblijft jarenlang in een kindertehuis. Haar moeder kijkt nauwelijks naar haar om en wie haar vader is, weet ze niet. Rensce heeft een zware jeugd en verblijft jarenlang in een kindertehuis. Haar moeder kijk...

22-03-2017 20:30

DNA Onbekend

DNA Onbekend - DNA Onbekend

Familiegeheimen, en de ontrafeling hiervan, door DNA-onderzoek staan centraal. Is mijn vader eigenlijk wel mijn echte vader? Zijn mijn broers wel echt mijn familie? Els is de jongste uit een gezin van tien kinderen. Ze groeit op in een lief...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DNA Onbekend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DNA Onbekend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DNA Onbekend bij DNA Onbekend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DNA Onbekend. Heb je een uitzending van DNA Onbekend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DNA Onbekend gemist

Is mijn vader wel mijn echte vader? Zijn mijn broers en zussen wel mijn echte familie? Grote twijfels en onbeantwoordevragen over familiebanden laten diepe sporen na in het leven van de mensen. Caroline Tensen helpt mensen om voor eensen altijd duidelijkheid te scheppen. Presentatie: Caroline Tensen.

Uitzending gemist van DNA Onbekend? Hier kun je alle uitzendingen van DNA Onbekend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 06-06-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord